Új privát üzeneted érkezett!

Szió!

Megjöttünk... Dávid megkapta a 2 hós oltást és megkaptam Levente vakcináját... Levente és apja elhúztak a nagyiékhoz (orvosi javaslatra elkülönítettük a srácokat... hátha még nem fertőződtünk meg...).

Dorka!
Örülök, hogy csak ennyi... és nem komoly a duzzanat. Egyébként ismersz olyat, akinek nem volt gondja a fütyi témában! ;)

Pusz! Majd még jövök... valamikor...
szilbee
 
 


Szilbee, akkor Dévid nincs megfázva? hogy viselte a szurit? És te?
Leventénél semmi "hiba" nem volt? én csak azt hittem, nem emlékszem rá :roll:

Szabi újabb mutatványa: ha megy a zene, és mondom neki, hogy tánci-tánci-tánci, ezerrel elkezd rugózni megy nevetni! :)
és ma megette eddigi legbüdibb kajáját: sütőtök májjal :? :?
áá, nem hittem volna, de még ízlett is neki! :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
mindig a lehető legüdösebek ízlenek nekik, amitől Te már csaka a szagától hánynál!

nekünk sentima van és a porcelánbetétes talán tulipán gombokkal/nyitókkal, mézéger, és mi magunk szereltünk, nem engedtük őket, pláne amennyiért csinálják.... buli volt, a haverokat elhívtuk, és így mindenki hozzájárult egy kicsit. az ára kb ott van valahol ahogy a srác mondta.

Szilbee!
Hát kíváncsi leszek, hogy elkapja/ta-e Dévid, hátha nem!

Pénteken nekünk is menni kellene most már tanácsadásra megmértem az itthoni mérlegen és 6800g körül, felöltözve. Egy kicsit keveslem, hoyg mindjárt 1 éves, de pedig jól eszik, a hossza 68-70 cm körül, szintén házi méréssel. Szerintetek? Na majd mindjárt összehasonlítom a Grétiével!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Judit! Pedig nem szabad ám hasonlítgatni a gyerkőcöket! ;) ... de én is azt csinálom.... A csajszik szerintem alapból könnyebbek, nem? Dévid nem'tom pontosan mennyi, de úgy saccolom, hogy megvan már 7 kg és 61-62 cm hosszú! Olyan mint egy neutron csillag! :shock:
Szerintem egyébként a magasságához viszonyítva, jó a súlya!

Dorka! Egyszer mondta a doki, hogy húzogatni kéne, mert kicsit kencés az előbőr alatt (de szépen mondtam :roll: ).. nehogy letapadjon, de ennyi volt az egész! :)
De ari lehet olyankor Szabi! Majd dobj már róla egy videjót!
Ja egy picit náthás vagyok... de már a végén járok, a torkom meg nincs begyulladva és Dévidnek se, ezért döntött úgy a doki, hogy megkapjuk a mangunkét! A dip-et meg már nem is lehetett volna tovább halogatni a doki szerint...

Olyan nagy a csend, most hogy Levente nincs itt! :shock:
szilbee
 
 


Judit! Mármint Letinek jó a súlya,,,, :D Pettyet félreéthetően fogalmaztam... :oops:
szilbee
 
 


Szilbee!
És meddig lesz a külön-táborozás?...Mit mondott az orvos...meddig van a lappangási idő?...Nálatok meg ahogy néztem nincs a Legkissebbikkel fütyi-gond...:))))

Nekem is Ballás a konyhám...és úgy sacc/kb...120 lehetett.....szeretem!

Judit!
Írj majd mit mondott!! És Gréti mennyi volt????...De hát Azt mondod ti is picik vagytok...amúgy meg a fejlődése rendben...nincs ott gond!!!!...Én mindig is kicsi szerettem volna lenni....

fanna3
 
 


Judit, egy évesen:

Máté: 80 cm és 9000 gr,
Anna: 75 cm és 8200 gr volt pucéran.

Anna, ha nem találsz varrónőt, hívj fel, az enyém vállalná és minden hétvégén megy Szolnokra, mert ott lakik a barátja. 120 folyómétere? És milyen típus, szín? És Te mit szóltál az összeszereléshez, mert én már elővezettem a páromnak, hogy figyelnie kell majd erre :roll:

Nemrég jöttem a ruhapróbáról....és...hááááát.... már most el vagyok ájulva, olyan gyönyörű az a ruha :oops: Már csak azt nem tudom, én hogy fogok benne mutatni... Lesz alá kicsi abroncsom is, meg stóla, meg táska... :lol: Komolyan mondom, már most Hamupipőkének vagy Csipkerózsinak vagy Bellenek vagy tudja a... melyik hercegnőnek éreztem magam :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Anna! Azt szokták mondani, hogy a pettyek megjelenése előtt 2-3 nappal fertőz a barihimlő. Gondolkodóba is estem, hogy akkor minek kell elkülöníteni őket... :roll: mikor már rég pettyezik... csak arra tudok gondolni, hogy amíg az összes pötty ki nem jön, addig fertőzhet. (Nem én voltam bent Leventével a dokinőnél, mert én addig Dévidet öltöztettem a váróban... szóval lehet Ádám többet tud mint én. :oops: ) Én csak remélni tudom, hogy egy hét alatt lezajlik az egész... mert ugyan itt van velem Dévid, de olyan rossz hogy nem nyüzsög itt mellettem Levente. Esküszüm fáradtabb vok most, mint mikor két gyerekről + a páromról kell gondoskodnom.

Egyébként Ed elmondása alapján jól van Levente. Kis virgonc, de szófogadó. Láza sincs, csak hőemelkedése... és hagytam magát behintóporozni vmi viszketés elleni cuccal... ami nála nagy dolog.

Ja tényleg! Kipróbáltam a szódabikarbónás dolgot, de erősen ellenkezett... nem bírja ha valami nyirkos, vizes cucc hozzáér... kivéve, ha a kádban van. ;)
Szóval így nem sikerált sok helyen bekennem. :(

Fütyi téma... hát Dévid már lassan teljesen behízza a fütyijét... úgy kell keresni majd a redők között... :lol:
szilbee
 
 


Íme az árlista (to whom it may concern) kiírás szerint:

alapvizsgálat 5000 Ft
ell. vizsgálat (kontroll) 4000 Ft
Uh-s vizsgálat 5000 Ft
tanácsadás 3000 Ft
rákszűrés 7000 Ft
receptírás 2000 Ft

Nálam minden oké...bár Rékáról több szó esett és vele kapcsolatban több tanácsot kaptam. :shock: He-he...
jaimee1
 
 


Hell :)

Hát próbálok emlékezni az előző oldalra... :oops: Lusta vagyok szövegszerkesztőt nyitni...

Betti, nagyon jó a kép Bettikéről, nomeg a keret is :)

Judit, sztem Leti arányos lányka :) És hát nem vagytok túlméretezve ti sem :D

Fanna, mer te is olyan hatalmas vagy... :mrgreen:

Szamóca, "csakúgy" nem láttam nagyobb sátrat, viszont erről most eszembe jutott, hogy nekem gyerekkoromban volt egy fajin kisházam, műanyag csövekből lehetett összerakni a vázat, és nejlonos anyagból volt a "ráhúzható" házikó :) De ilyet se látok már sehol...
Amúgy kerti játékházikókat dögivel árulnak...vagy szobasátrat szeretnél a lányoknak? :)
Nagyon kíváncsi vagyok én is az új báli ruhádra, tessék majd képet rakni! Biztos csini leszel ebben is :)

Utánanéztem az általam felemlegett szja tv.-nek...csak hogy írtam é marhaságot, vagy senem... Hát kedvezőbb lett a módosítás (15 év helyett 5 év alatt elkopik a szja fizetési kötelezettség), csak éppen a kedvezményt vették el - nincs már jelentősége, hogy vesz e lakást/házat az ember x idő alatt...

Kifejezetten tetőtéri bútorokra specializálódott céget nem tudok, de a Thököly-n, a Ballás udvarban van egy jó lapszabászat (Platán-Bau Kft.), szépen dolgoznak, mindenféle bútort (gondolom kérésre végeznek felmérést is...), és viszonylag időben elkészülnek :wink: És az összeszerelő srácok is normálisak :lol:

Noh, vagy tudtam segíteni, vagy semmitmondóra sikeredtem... :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jó reggelt!

Annyian írtok már a bútor- és lakáscseréről, tisztára kedvet kaptam én is hozzá... Na jó, eddig sem a kedvvel volt gond, meg az ötlethiánnyal, hanem a pénztárcával...
még kanapé-ügyben sem jutottunk döntésre... Nemhogy költözéssel!

BalwinJUdit, mostanában olyan ritkán írsz, nem vagytok itthon? Mi újság a nagylánnyal?
Amilyen kis házikóról írtál, olyanunk nekünk is volt! Sőt, még meg is van, Nagyapó felállította maguknál, hogy ha náluk vannak a gyerekek, tudjanak vele játszani! Én i sajnálom, hogy nem lehet már kapni!

Judit, sztem is formás, arányos Leti, nincs ott gond!

Szamóca, tudod: KÉÉÉÉPEKET, amint lehet: ruciról, jelmezekről, házról...

Szilbee! ti??? Bárányok hallgatnak?
videjó nics a denszelésről...még...

Katlina, el vagytok tűnve!!! Bevetetted magad a ruhakölcsönzőkbe?
:) Mikor jöttök errefelé? vezetéssel mi hír?

Ditke, veletek mi hír?

és kismamik!!!!!!! Babók???
Virág, hát Védike már lassan 39 hetes, ez nagyon jó!!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka! Hát itthon, most igen... hallgatnak... így hogy Levente nincs itt. Legszívesebben félóránként hívogatnám Ádámot, de újat úgyse tud mondani... ezzel nyugtatom magam. Annyira örülök, hogy nem taliztunk hétvégén. Bas..us, ha Szabi is elkapta volna...

Levente a viszketést leszámítva jól van... kicsit még taknyos sajna.. pedig úgy tűnt, hogy már vége. :? Apjával reggel mesét néztek németül. :lol: És persze kommentálta, hogy ki mit csinál... hátha az apja nem tud németül. ;) :lol:

Nekiláttam kifertőtleníteni a lakást... egyúttal megcsinálom a tavaszi nagytakarítást is. Másként nem lehet kibírni ezt a csendet!! Mert hogy Dévid alszik.... és alszik... és alszik... Bár este elég nyüszi volt. Totál olyan érzésem volt, hogy hiányzik neki a tesója. Mostanában ugyanis azzal köti le magát, hogy azt figyeli merre galoppozik a bátyja. :lol:

Megyek is vissza, mert már felszáradt a folyosó!

Szép Napot!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Teszek fel egy két képet!
Szlovákiában voltunk Donovalyban síelni! Kép Fanni Kép Máté baba

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Sziasztok! Tegnap voltam NST-n Hát nem sikerült valami jól ismételni kellett. Az elsőn Védike aludt a másodiknál meg nekem nem volt semmi méh tevékenységem. Ma megint megyek majd irok mi volt

KépKép
viragb88
 
 


Szaisztok!
Köszi a mérettel kapcsolatos hozzászólásokat!
Megnéztem, Gréti egy évesen 72 cm, és 7700g volt, szóval egy icipicit nagyobb. akkor minden ok. Hát, mi már ilyen picik maradunk.

tegnap elővettem a Gréti első szandiát, ami 18-as, neki is nagy volt, de fogta valamennyire a lábát, a lábujjai neki sem látszódtak, a csatt alól, de letinek annyira pici, hogy a lábujjai az alsó csatból, felülről kijönnek. Félek, hoyg nem fogok a lábára kapni cipőt, annyira pici, csak kocsicipő van iylen kis méretben! Így meg sem tanul járni rendesen, mert még midnig a pipiske megy. na, hátha gondolnak a kis lábúakra is. Anyósomnak 35-ös anyának 36-os lába van, én számítok nagylábúnak a magam 37-ével!

Szami!
nagyon kíváncsivá tettél a ruhával! ilyenkor cipit is veszel? vagy az állandó? csak mert én cipőmániás vagyok, nemcsak magamnak, hanem a lányokkal is, (nemcsak ruha)Grétinek olyan 15 pár cipője van. Már nem fér a szekrényben, éppen tegnap bemutatót tartott.

Szilbee!
én úyg tudom, hogy addig fertőz, amíg a pöttyök nem kezdenek el pörkösödni. A szódabikarbónát a fürdővízbe kell belerakni, és abban füröszteni, avgy nem? vagy ezt írtad? na most elvesztettem a fonalat!

A múlt héten az oviban 4 gyerek volt! na nem semmi, és az ovónéni szerint van olyan sgyerek, akinek már vannak szövődményei. sajnos a munkahely miatt visszvitték az oviba, de ott csak nem tudják midnig fújatni az orrát.... így könnyen visszaesik.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Virág: Hahó! Az gond, ha nincs méhtevékenység? :D Azt hittem az a jó. Nekem mindig egy vízszintes vonal volt, szülés előtt 1,5 nappal is.

Hát neked sincsen sok hátra, aztán itt maradunk pocakos kismamák nélkül....Valaki nem szeretne még egy babát?

Szilvi: Na, az jó. Levente jobban van. :D
Hú, tavaszi nagytakarítás....Nálunk az ablakpucolás lassan már nem is esedékes....Ennél koszosabb már úgysem lehetne... :cry: :D
jaimee1
 
 


Judit!Akkor Leti lehet magasabb lesz, mint a nővére?! :)
Úgy tudom, hogy ilyenkor csak zuhanyoztatni szabad (gondolom, hogy minnél kevésbé terjedjen át a fertőzés), azért is nem tettem fürdővízbe.

Virág! Most már gyere gyakrabban és számolj be arról is hogy vagy? vagytok?

Erika! Örülök, hogy minden okés veled is! És ki adott tanácsokat? Mosonyi? :shock: :)
szilbee
 
 


Ja és köszi az árlistát! :) A rákszűrést akkor jól láttam... :shock: Azt hittem, hogy csak rosszul látom... kicsit messze álltam az árlistától. Vajon mi kerül neki ennyibe, az a cucc amivel leveszi a kenetet??? :shock:
szilbee
 
 


Judit, nem, nem veszek mindig új cipőt: van egy fekete, egy ezüst, egy fehér, meg a múltkori ruhához vett arany. Ezekkel minden ruhát tudok azért párosítani. Mivel mi nagyon sokat táncolunk minden bálon, nekem a cipő szépségénél sokkal fontasabb a kényelme. Meg, ha őszinte akarok lenni, így, házvásárlás-felújítás előtt-közben nem nagyon akarok ilyesmire sokat költeni. Így sem lesz 5 fillér ez a bál a belépővel, ruhával, fodrásszal, kozmetikussal, ottani fogyasztással. :wink:

Nekem is 35-37 közötti a lábam, cipő márkától függően... Máténak lassan pont jók a cipőim :lol:

Ivett, és milyen volt a sielés? Máté jó baba volt? Fanni is sielt?

Tényleg, Szilbee, ezt én se nagyon értettem a szódabikarbónával :shock: Nem a fürdővízbe tetted? Azért ne nagyon fáraszd ki magad, hogy kettesben vagytok a "picivel", próbálj pihenni is kicsit!

Jaimee, a férjem szerint az ablakpucolás a világ legfeleslegesebb házimunkája, különösen, ha függöny is van az ablakon :lol: :lol: :lol:
Megjegyzem, ezt főleg azért mondja, mert az iszonyatos tériszonyom miatt neki kell leszednie és visszaraknia a függönyöket és fognia a létrán, hogy le ne zúgjak :roll: Bár az utóbbi időben inkább fizetett valakinek, csak csinálja meg helyettem - én meg nem nagyon tiltakoztam :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Ivett!
nagyon szépek a gyerkőcök!
Máté hoyg viselte az utat? Bár ahogy gondolom ő a legjobban? Tudtok sielni! de jó nektek? Nekem asszem scak álom marad nem mernék, valszeg az esésem lavinát zúdítana szegéyn sielők fejére! :oops: Meghát valljuk meg őszintén nem mutatnék valami csinosan egy síruhába....

Dorka!
Majd rakjál képeket a mutatványról!

Fanna!
na mire döntöttél a sátorral kapcsolatban?

Többiek, Niki, Ildi, Olga, Katlina, Kati, Ditke, Évi, Márti, Erika, Betty, na kit hagytam ki, ja a kismamink Anikó (az egyik), tessék írni! Téynleg nem lesz kismamink lassa, ha a két lány megszül? Na, valaki? :wink: Kár, hoyg mostanában nem ír Vica, talán már kismami is?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee!
Szerintem nem gond, ha 2-3 percre belecsüccsen a vízbe, aztán meg gyorsan lecsapatod zuhannyal.

Szami!
hát ennyi cipő tutira elég. Akkor Te is kis lábon élsz! Máténak már majdnem akkor a lába? atya ég! Ja és jól mondja a párod! Tériszonyod van? Akkor nem Te fogsz felülni a gyerekekkel a hullámvasútra! :wink: Van segítséged a takarításban? vagy csak ablakpucolásnál segítkezik?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szamóca! Nem, mert barihimlős gyereket nem szabad csak zuhanyoztatni... legalábbis én ezt olvastam azon az oldalon, amit a múltkor vki feltett.
szilbee
 
 


Szilbee, közben már írta Judit, amit akartam mondani a fürdésről :lol:

Judit, igen, van segítségem, egy héten egyszer jön és akkor 4-5 óra alatt rendbe kapja a lakást. Mellette azért mindig marad valami, de örültem, amikor a férjem felvetette az ötletet, mikor Jázmin fél éves volt. Egyszerűen örökös dilemmám volt, hogy most vagy a gyerekekkel foglalkozom vagy takarítok. Vagy kirándulunk vagy vasalok. Így a takarítás és a vasalás "bérbe adása" mellett döntöttünk. Nem dohányzunk, ritkán kávézunk, szerintem nem kerül annyiba a segítség, mint amit megspórolunk ezeken. Persze, ez nem olyan, mintha én csinálnám, de ennyi pénzért nem elégedetlenkedek...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Helllló!


Bölcsiben voltunk mert pénteken elfogyott a jelentkezési lap.....

Judit!
Ja de kicsi se....én úgy 155-el kiegyeznék!!!
No de mindegy... :shock: :D

Timi!
Akkor én lehet vmit félreértettem! írtam.....Nekem az egész konyhabútor került annyiba...igaz van benne luk is mert ott a mosógép....Hááát a nevét nem tudom....ha lesz időm kikeresem. A beszerelés 5% volt.....és tényleg végig kellett felügyelni mert szépen kihagytak volna ez-azt....meg nem voltak túl szimpik...olyan sunnyogósak.... :oops:
A varrónő még nem írt vissza...de ha más nem lesz akkor tényleg igénybe veszem. És hol tudnék vele talizni...vagy eljönne? Ha mész egy kábé árat megkérdeznél...mert nehogy hanyatt dobjam magam és hiába fárad ide.....
Hamupipő....óóóó...én is csípnék! Felnőttként megint mesehősök akarunk lenni... :lol: :lol: :lol:

fanna3
 
 


Megvagyunk,csak elvagyok foglalva a meghívókkal a teremmel a zenészekkel,a ruhával szóval minden ilyen jó kis dolgokkal!

Robika tegnap délután azzal játszott hogy felállt a járókában,merészen persze csak egy kézzel kapaszkodott utána eldőlt mit egy fadarab ordított és kezte előről :D

Visszaolvasni nem tudok,annyit írtatok!

Szegény Levente,én idáig úgy tudtam hogy 2hét a lappangási ídő

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! Jól tudtad! Tényleg annyi. 2-3 hét...

Szamóca! Judit! És mi van akkor, ha szódabikarbónás vízzel locsolgatom (zuhanyoztatom)? Gondoljátok, úgy is hat?

Anna! Mikortól akarjátok Nimit beadni bölcsibe?
szilbee
 
 


No elkezdtem keresgetni...de a nagyított kép is olyan kicsi hg nem látom tisztán...inkább feldobok róla egyet...a kupi nem számít.. :roll: épp főzök.....
No meg nektek kertes házban legalább a duplája lesz valszeg....nem?

Kép



Szilbee!
Hát sajnos már decembertől....januárra még nem fogadnak el jelentkezést..(lemaradni meg nem akarok) ill. az nagyon évközben van....húúú mán minnyá itt van és még olyan keveset voltunk együtt.... :cry:

fanna3
 
 


Anna! Ez nagyon szép!!!!!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Niki nem Bettike se engedi mindig hogy megfésüljem az meg hogy hajgumi legyen a hajába az meg pláne ritka:-(

Szilbee!
Bettike az féléves volt mikor elkapta a a bárányhimlőt, én nem voltam még soha himlős de két gyerektől nem kaptam el( mert Bettike az unokaöcsémtől kapta el s mivel nem tudom oviba menni unokaöcsém igy nálunk volt)

Ildi! gratulálok ahhoz hogy neked is vége a félévednek:-)

Márti! sajnos nem költöztünk még albiba még csak tervezzük.

KÉpzeljétek mi hogy jártuk:
Amikor volt ez a nagy szél elkezdett először csak pislákolni az áram aztán délután már el is ment. vasárnap nem bírtuk elérni az e-on. Holott 130 tojás benn van a keltetőbe... :oops: (szomszédba mentünk át hogy hagy dugjunk be egy hosszabítót)
Tegnap reggel anya elbírta őket érni azt mondták küldenek munkatársakat.
Én egésznap otthon voltam annyi volt csak hogy elvittem bettit az oviba de semmi több.
Este viszont olyan nyolc fele ismét elment az áram. A szomszédban kicsapta a biztosítékot.
Közben mondom hogy SE apa nem volt itthon se Gabi mert mind a ketten dolgoztak, ráadásul a szomszédunk egy 50es egyedül álló hölgy. :evil: Ugy szóltak a sogormonak(párom testvérének) hgy jöjjön már cserélje kia biztosítékot vag ycsináljon valamit. Deez már mind nyolc után volt bőven.
Nagy nehezen meg tudták csinálni az áramot, valami dugó szét égett :? . Közben én meg hívtam volna az e-on de ismét semmi. Majd anya olyan 10 fele felhívta tudott beszélni s elmondta hogy mi van azt mondták hogy már voltak kinn..... :evil: Gondolhatjátok!
Nah mindegy este alig volt itthon valam bekapcsolva, csak nálunk egy enyhe éjszakai lámpa Bettike miatt.
Ma reggel viszem Bettit az oviba még sehol senki nem volt mire hazaértem kb 5-10 perc(mert kocsival mentem) már majdhogy nem be is fejezték a hiba kijavítsát. Épp mászott le a zserelő a karóról.

Hát jól kifogtuk. Ugyhogy ezért nem voltam tegnap:-(

Szép napot mindenkinek

puszika

ui.: köszi a dícséretett a keretre de azért van igy mert nem tudok máshogy ide képet feltenni

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Szilbee, örülök, hogy viszonylag jól van Levente, és hogy Dávid se kapta el...reméljük, nem is fogja! Tőled szeretnék kérdezni valamit: mit mondott a doki, mennyire érdemes felnőttkorban beadatni a bari elleni oltást, illetve az már örök életre véd? Mert ugye én sem voltam, és most már kihagynám, ha egy mód van rá :roll: és nem utolsó sorban, menyibe került a vakcina?

Szamóca, én is nagyon kíváncsi vagyok a ruhádra! Biztos gyönyörű lesz. Gratula Máténak a bizihez! És a magatartás miért 4-es? Kérdezted, Zsófi miket eszik már: még csak alma, őszibari, krumpli, illetve ezek kombinációi. Meg szopizik még majdnem minden kajcsi után is.


Szerintetek tejpépet lehet már adni neki?

Dorka, örülök, hogy nincs semmi baj Szabi fütyijével!

Mindenkinek Ballás konyhabútora van? Irigy vagyok! :lol: Nekem egy ősöreg konyhabútorom van az előző lakótól örököltük, mikor beköltöztünk, tervben volt a csere, de nem jött ki a sora, most meg már nem akarok azért szép konyhabútort csináltatni, hogy itthagyjam másnak :?

Zsófi az előbb beszunyált játék közben:
Kép

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szilbee!
Szerintem próbáld meg akkor locsolgatni, hátha az bejön neki, ha nem is csüccsen bele, akkor is beleállhat, és úgy.

betty!
Hát akkor jól kifogtátok! Én is most telefonáltam, hogy már 2 hete bediktáltam az óraállást, számla sehol (na nem mintha nagyon hiányozni, csak nehogy még a tavalyit z idei árral számolják ki.

Leti megint beteg. már megint a füle. ezt már mi soha nem nőjjük ki? Lázas volt a este 38,9, ma meg kaparászott a fülébe, és felsírt keservesen, na azóta folyamatosan. most nagy nehezen bealudt, így délután megint doki. holnap meg fülészet. :cry: már melegítettem, meajd cseppentek bele kövirózsa nedvét, fájdalomcsillapító, de megitn ez a tortúra, biztos kétnaponta menni kell majd ellenőrzésre

Niki
Mondtad, hoyg Dorka is füles volt. Én most azt vezsem észre, hoygha kínozza a foga, jön az orrfolyás, és a fülfájás. Nektek mikor jött elő?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ditke!
Nagyon édes Zsófi, ahoyg kidőlt!

Fanna!
Mi jót főzöl? dobhatsz egy kcisit nem rendeltem mára kaját, sült husi van hétvégéről, ahhoz kellene valamit főzni. na lehet spenótot?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit! Szegény Leti! :cry: Majd írj mi volt du-án a dokinál!

Ditke! Nagyon éde Zsófi! :lol: Jól lefáradhatott a nagy játékban!
A barihimlő a doki szerint felnőttkorban a legveszélyesebb, mert gyakoribbak a szövődmények. A vakcina (1db) 6800 Ft, amit felnőtteknél kétszer kell beadni, 4 hét különbséggel.

Ha lett volna annyi eszem, mint min. egy Zsák lepkének, akkor nem most adattam volna be magamnak, hanem mielőtt Leventét bölcsibe adjuk... meg ugye neki is akkor kellet volna beadni... De ezen már nem is rágódok, tenni már úgyse tudok ellene. Dávidnak viszont, amint a kora engedi be fogom adatni.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Nem tudok sokat írni, mert apa itthon van, kell Neki a gép.

Dorisznak reggelre hőemelkedése lett, nem vittem bölcsibe, most elaludt, elég bágyadt szegényke. Remélem nem himlő.

Judit: Dorkának 1 éves kora után (15 hós ultás után) gyulladt be először a füle. Akkor fel is kellett szúrni, aztán 1 évre rá mégegyszer. De közben is többször ráment Neki a nátha. A doktornő nekünk ezért javasolta a pneumo oltást, de egyszer már azóta is be volt gyulladva, hogy azt megkapta. Én is melegítem meg kövirózsázom.

Szilbee: Örülök, hohy jól van Levente. Igen, a dokinő akkor ajánlja a barihimlő elleni oltást, mikor közösségbe kerülnek. De hogy ne szidd magad, elmondom, hogy a bölcsiben már két olyan gyerek is elkapta, aki be volt oltva. Erről ennyit.

Dorka: Galyatetőre szeretnénk menni jövő hétfőtől csütörtökig.

Nem tudok most többet írni. Este jövök.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Voltam NST-n méhtevékenység volt rendesen 30alá nem ment de inkább csíkos volt 100 feletti méhtevékenységgel.Holnap megint mehetek :oops:

A derekam reggel óta nagyon fáj remélem ez már a szülés előjele :lol:

Majd írok ha lesz valami!

KépKép
viragb88
 
 


Ditke!

de édes Zsófi:-)

Én épp muffint sütök :-)

Jah azt lefelejtettem reggelre még a viz is elment ugyanis csőtörés volt az utcánkban épp mostam volna ki a fritözt....


szép délutánt

Kép
kbernadett
 
 


Fanna: hú, ez gyönyörű. (nincs is kupi...)

Betti: Micsoda izgalmak.... :D

Ditke: Igazad van, nekem is meg fog szakadni a szívem -no csak egy kicsit- hogy itt hagyjuk a csillivilli konyhát és a fürdőszobát. az új tulaj nem fogja annyira értékelni, mint mi, hiszen mi álmodtuk és terveztük meg...No mindegy. Pár évig még maradunk.

Szilbee: Zsák lepke :lol: :lol:
jaimee1
 
 


BBJ!!!

Írtam emailt!!

most megyek Bettiért:-)

Kép
kbernadett
 
 


Vagyis privi ment itt a babaneten mert nem tudtam elküldeni a mailt :oops: bocsika
nah tényleg lépek

Kép
kbernadett
 
 


Köszönöm, Balwin, ez másik Ballás ugye, mint a konyhabútoros? Nekünk van egy iglunk, majd lehet, hogy megint azt szereljük össze, a nagyok imádták. Én valami olyamire gondoltam, ami alagútként is szolgál(na), meg sátorként is.. Álmodozok, de azt hiszem, inkább előkeresem a régit, hátha használható még.

Anna, majd szerdán este megyek megint próbálni, megkérdezem az árat Neked.

Nagyon szép a konyhabútorod, nekem U alakú lesz a konyha és 7,1 m körbe... Én terveztettem bele beépíthető mikrót, tűzhelyet és kerámia főzőlapokat. Mivel nincs kamra, kamraszekrényekre is szükségem van. Nekem is ott lesz a mosógép, meg már megvan a mosogatógép és a hűtő.

Virág, majd mesélj vagy üzenj! :lol:

Katlina, aztán mesélj részletesen, mi milyen lesz! :lol:

Ditke, Máté sokat beszél, óra közben is, hiába - az anyjára ütött :lol: Meg azért fiú, néha szeles, rohangál - de engem legkevésbé sem zavart most ez a négyes, kicsit bízom benne, hogy ugyanilyen magatartással azért nem rontja le a bizonyítványa összképét év végére a tanító néni, aki amúgy nagyon imádja az én okostojásomat :lol:

Olyan édes Zsófi! :lol: Tejpép ügyben Dorka és Anna írt már: nekem a két nagy imádta, semmi baja nem lett tőle, Jázmin meg ekcémás lett. Szerintem próbáld ki a gluténmentesen, aztán majd meglátod!

Niki, hogy van Dorka? Pettyek? Láz? Jobbulást Neki is!

Judit, Letivel mi a helyzet? Neki is küldöm a gyógypuszikat!

Jaimee, én így vagyok a két gyönyörű fürdőmmel (az egyik beépített és pezsgőfürdős) és a hálószobával, benne a ruhaliftes , hatalmas, középen 2 tükörajtós gardróbommal... Mindig eszembe jut, hogy a fürdőt egy lézerszínházi előadás után, éjszaka, hazajövet az autóban álmodtam meg... :lol:

És még mindig nem voltam képes feladni a hirdetést, egyszerűen nem visz rá a szívem... :oops: Pedig így meg soha nem fog elkelni... :roll:

Betty, küldhetnél muffint...éhes vagyok... és fáradt... Ez a harmadik délután, hogy a párommal csinálom az éves tervét a vetőmagüzemnek és a kereskedelemnek, mintha még olyan sok közöm lenne hozzá :roll: De magától meg a hét végére se végez és holnap reggel van a leadási határidő :shock: Szerintem ma sem alszom sokat... Ja, és elromlott a porszívó, most elvitték Jázminnal, meg közben leteszik, - majd felveszik Mátét a zenesuliban, Annát az óvodában.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!
Hihetetlen mennyiséget tudtok termelni 1-2 két nap alatt, nem is igazán tudtalak benneteket végigolvasni.
Szilbee: Kristóf 4 évesen volt bárányhimlős és FENISTIL CSEPPEKET kapott, ami azért volt jó mert belülről megakadályozta a viszketést, jelzes nagyon szépen átvészelte hegek nélkül. A férjem pedig közel 30 évesen volt himlős.
Bocs hogy több mindenre most nem reagálok, de még rengeteg dolgom van. Üdvözlök mindenkit!

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Hali!

Szamóca!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Képet akarunk, nagyon kíváncsi vagyok. Ja és természetesen rajtad szeretném látni a rucit nem vállfán. 35-37-es láb, De jó lenne :roll:

Fanna!
De szíp a konyhád! A kék hűtő meg mosógép nagyon tuti.

Jaimee!
Húú ....! Ez ám az árlista! Legközelebb születek nőgyógyi leszek. Na inkább mégsem. Nem semmi! Köszi a naplót!

Ivett!

De szépek vagytok! A lánykád micsoda pózba vágta magát :)

Üdv. Mindenkinek.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szió!

És Márti!
Nem lett a férjednek semmi baja???....

Timi!
Ok...köszke!...olvasom -olvasom....hűűűű mondom nektek aztán király kécótok van!!!....ill. lesz....gondolom vmit csak megvalósítasz belőle... :D mármint a fürdőt...
Igen az a beépített konyhai dolgok nekem is fájdítják a szívemet....gyönyörűűűű!!!!!
Én ide nem akartam nagyon költeni......nem itt tengetném le az életem....ha minden jól megy....a belvárossal szemezek....de ahhoz még egy messzi ingatlant is el kell adni....(Vkinek nem kell egy 2 szintes kertesház Békésen????..... :roll: )

Judit!
Ne is mondddd!!!!!! Barna rizst csináltam brokkolival meg kukoricával...de olyan silány lett...mint a fűrészpor!!!!!!!!! A fene vinné el...ilyen rizsát se veszek többet....pedig mondom direkt nem fehéret veszek hg na egy kis egészséges....erre tessék!!!!!!!! Mi volt!????

Betti!
Hát ne haragudj....de mi van nálatok katasztrófa súlytotta övezet????!!!.......nem semmi...... :roll:

Niki!
Miért jó a pneumo a fülre?...vagy amiről már korábban volt szó...sok mindennek leveszi a súlyosságát??

Szilbee!
Pihentél is????...

fanna3
 
 


Anna! Igen... pihiztem is... mármint csemetéztem...

Oan kis dumagép volt délután Dávid, teszek róla egy videjót is. :)
szilbee
 
 


Szilbee: Mi jött előbb: a pöttyök vagy a hőemelkedés? Dorrkának egész nap hőemelkedése volt és most találtam két szúnyogcsípésszerű pöttyöt a hátán.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Körülbelül egyszerre jött... Du-án 15-16 körül hőemelkedése volt és 19-kor már egyértelmű pöttyök... de lehet hogy már korábban is volt pötty, csak nem gyanakodtunk rá ezért nem is néztük. Illetve anya megnézte délben, mikor megpisiltette, mert furcsán sápadtnak tűnt, de akkor még semmi nem volt.
szilbee
 
 


Remélem nem az lesz nektek!! :( Majd számolj be hogy látsz e még több pöttyöt rajta!! Meg úgy egyáltalán hogy, hogy álltok a lázzal... stb... okés?!
szilbee
 
 


Anna! Én vegetát szoktam tenni a barna rizs főzővizébe, mert nekem is olyan seízű volt, mikor először főztem.

No most már eldugulok, mert fellőtték a pizsomát Dévidnek... mennem kell fürdetni...

Jóccccakát!
szilbee
 
 


Szamóca 73!

Nagyon jó volt a síelés,teljesen jol éreztük magunkat!(főleg a párom mert ő szeret síelni)
Máté nagyon jo baba volt végig aludta az utat.
Nem volt vele gond éjszaka is aludt,nem volt neki szokatlan a hely sem!Nagyon jo baba!
Fanni is síelni akart,de nem engedtem meg neki mert féltem hogy öszetöri magát!
Inkább kutyaszánon huzzatták az apjával magukat!
50 centis hó volt!

Bbj!

Én nem tudok síelni,de nem is akarok megtanulni,mert egyszer majd nem kitörtem a bokámat és azota elment tőle a kedvem!
A párom az tud síelni,és szeret is!
Fanni még most tanulja,de nagyon ügyesen csinálja!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Kati: ja, mi is folyton azt mondogattuk, csakis nőgyógyi lesz a gyerekből... :D :D de nem gondoltuk komolyan.

Ballás konyhabútorbeszerelés nálunk 10% volt. Most lesz ennek 2 éve.

Szilbee: Réka is elkezdte tömködni a kezét a szájába, jóformán egész nap ezt csinálja.... :? :?
jaimee1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?