Új privát üzeneted érkezett!

Teszek fol par friss kepet,ahogy az en nagy fiam eszi egyedul a kekszet. :wink: 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Manó! Elalszik ám Ádi önállóan, csak előtte ordít még egy sort. :roll: Nálatok hogy műkszik az altatás? Hétvégén meg érezzétek nagyon jól magatokat!

Timi! Nem tudom tudunk-e menni, mert kiatálták a suliban, hogy februárban 2 hétvége lesz. :evil: Buszozni, meg nem tom, hogyan tudnék, mert múltkor az FHB bank lépcsőjén is alig tudtam felvinni Ádámot. Sajna a legkönnyebb babakocsink Ádi nélkül is 18 kg. :roll: De, ha tudok majd soron kívül meglátogatlak. :wink: Az tök jó, hogy végre intéződik a papír! Sajnos nem tudom mikortól számít az egy év. :roll: Nem kérdezted meg? Nagyon szép ám Atika még mindig! :D Édes, ahogy eszegeti a kekszet!

Brigi! Átfordul Dani? De ügyes! Nagy gratula Neki! :D Milyen volt az éjszakátok? Ádám ülve aludt el a kiságyában. Mentem be lefekvés előtt, és úgy találtam rá, hogy ült, és ráhajolt a lábijára. :lol: Pedig még előtte egy órával szépen nyugodtan aludt. Mit tornázik ez a kishapsi éjszaka?! :shock: :lol:

Mogyo! Ágika is nagyon erős, ha ennyire tartja magát! :wink:

Norri! Örülök, hogy beindult a tejci. Ádám kezdetben 2-3 órán keresztül evett, de mostmár tudom miért. Valószínű nálunk is ez volt.

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Timcike: milyen ügyes Ati és tényleg ő is milyen vigyori! :lol:

Volt kint a doki meggyógyult a lány csak még két napig adni kell az antibiotikumot!Adom a normaflort is mert látom azért nem olyan a pocija mint volt az antibiotikumtól!


Kép
mogyoland
 
 

 
 

Azok a szemek!
Kép


Tesóm a 4 kislányával és az én picilányom!

Kép


Micsoda haj! :shock:
Kép
Gondoljatok bele mikor ki van fésülve mint egy mikrofon,akár a négereké!

Ez meg csak úgy a kutyáim fele(ezért remélem nem haragszotok meg)

Kép

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Nem semmi, 4 lány!

Adri: Igen, tegnap óta átfordul, és nagyon édi! Na persze utána meg üvöltés van, mert nem tud visszafordulni még, és csak hason tud aludni! :lol:
Ja, ma meg elkezdte mondani: "babababa" azt hittem megzabálom!
Vendég
 


Akkor ugy tunik,hiaba reklamoztam magam,nem lessz ebbol babarandi... :cry:

mandula-ha arrol van szo,h.nehez a kocsit cipelni,en kimegyek eltek,es segitek leszedni,nehogyma ez miadt ne gyertek el.Komojan mondom.Nem kerul semmibe,kimenni es lesegiteni. :wink: Meg nem kerdeztem meg.Majd a jovo heten megkerdezem.Kivancsi vagyok... :roll: En meg minden nap szinte felviszem a posta lepcsoin,es nem a sport kocsit,mert az otthon maradt,hanem ezt a bohom nagyot. :lol:

mogyo-ezek az uncsik?Nagyon hejsek.A kutyak is nagyon tetszenek.Nekem is volt,de sajnos elpusztult,meg nagyon regen.Azota megfogattam,tobbe egyet sem.Nagyon a szivehez tud noni az emebrenek. :cry:

Es nehany friss,meg ropog hehe locsis kep. :wink:


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: Jók a képek, látszik hogy Atticy élvezi a pancsizást.
Úgy látom neki is bejött a fürdetőszék! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Timcike: látom szeret pancsolni a nagylegény! :D
Hát már én is gondolkodom ezen a fürdetőszéken!

Kép
mogyoland
 
 


Igen csajok,nagyon szeret pancsizni.Es bombol,ha ki szeretnem venni.Ma nem,mert nagyon fáradt volt,hisz elmentunk a Tropikariumba,ami nagy csalodas volt,hisz ennel tobbet vartunk.Jobban jartunk volna az allatkerttel,ugyanennyi penzert,de az legalab egy egesz napot vesz igenybe,es meg elvezed is.

Nagbri-vannak Mam cumijaim. :wink: 4oo Ft/ db.Akit erdekel szoljon.Teszek kepeket.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Egyebkent mi ez a pangas?! :shock: :roll:

i-vannak Mam cumijaim. :wink: 4oo Ft/ db.Akit erdekel szoljon.Teszek kepeket.[/color][/b]


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


tényleg sehol senki!
én meg pacalt főzök!

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Timi! Akkor még megbeszéljük, bár egy picit félek így útrakelni Ádival, mert eléggé akaratos egy teremtés, és ha 20 perc után azt mondja menni kell, akkor tudod hogy van, menni kell. :roll: Nagyon édes Atika, ahogy fürdik. Örülök, hogy bejött ez az ülőke. :wink: Annó mi is gondolkoztunk rajta, de mire elhatároztuk, addigra felült. Jók a cumik! Lehet engem is érdekelne. Kipróbáltatnám Ádival, hátha bejön Neki. :)

Brigi! Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de eléggé zsúfolt napom volt. :oops: Dani foga hogy van?

Mogyó! Mi is paclat ettünk anyuéknál (,bár én nem, mert nem rajongok érte). De Csabi egy csomót evett. :) Jó étvágyat hozzá! :wink:

Na, lépek, mert holnap jön az após, aztán még van egy-két dolgom. :roll: Szép napot nektek!

Kép
Kép
mandula82
 
 


mandula-en nagyon szeretnem,ha eljonnetek,de most komojan.Segitek,meg minden csak gyertek.Szerintem Adika elvezni fogja a buszozast,nem lesz vele gond.Gondold vegig jo?En nagyon varlak.Mar reggel koran gyertek egesz delutanig. :wink:

Sajnalatos modon nem vettunk jarokat,mert nem talaltam fogamra valot.De meg nezelodunk. :roll:


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


De utálom ezt a szelet már jó volna abbhagyná!!!

Járokánk nekünk van hálos szerintem nem veszek másikat vagy is jobban mondva nem veszek mert ezt kaptuk !
Bár a sogórnőméknél van fa jároka azt lehet ,hogy elkunyizom!

Na jóéjt!


Kép
mogyoland
 
 


Timcike: Aranyos vagy hogy gondoltál ránk a cumikkal, de pont két hete ruháztam be neki két újra, így most sajna ez nem aktuális! Ne haragudj!

Ez az idő valóban kiborító! Egész nap idebent! Még jó, hogy tegnap voltunk kétszer is kint, és Bence még motorozott is!
Vendég
 


Adri: Most nincs vele gond!
És semmi gond abból, hogy nem jelentkeztél, majd szólsz ha ráérsz!
Képzeld, kapunk új könnyű babakocsit, ami kicsire csukható össze! Após úgy döntött megveszik Daninak névnapjára! Így most egyforma lesz a barátnőmékkel! :lol:
Vendég
 


Timi! Nem is a buszozástól félek, hanem Áditól. Pontosabban a hisztijétől, mert tényleg nagyon hisztis. Inkább akkor mennénk majd el, ha lesz kocsi. :wink: Jó? Amúgy kedves Tőled, hogy ilyen segítőkész vagy, de Ádit nem nagyon lehet kiismerni. :roll:

Kép
Kép
mandula82
 
 


SZiasztok!
Mi is megvagyunk, bár a múlt hetünk cifrára sikeredett. Kezdve az oltásokkal. Lekopogom, de már talán helyre állt a helyzet, bár megint taknyos, de nem csoda a priznicelés és a takaró nélkül 1 bodyban alvás után :? Erre számítottam.
Mikor lesz találka??? Mert valamikor február elején (kb 1, de max 2 héten belül) mennünk kell le kecskemétre szemészetre. Ha van vmi konkrét időpont, akkor a dokival már úgy beszélek. :) lenne végre találkozni veletek. :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


nagbri-nem haragszom,csak rád gondoltam,mivel láttam,h.ti azt használjátok. :wink:

mandula-akkor az még nagyon soká lesz... :cry: Én ugy vagyok vele,mig ki nem probálom nem tudom...dehát te tudod...csak szerettelek volna látni. :oops:

ennn-még nem tudok semmi konkrétumot a talival kapcsolatban.Én szerettem volna megrendezni,de senki nem tud kijönni hozznák.Igy le van fujva az egész. :cry:


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Bocsi, kicsit elúsztam. A legtöbb barátnőm vidéken lakik, így e-mailben tartjuk a kapcsolatot.
Meg a párom is követeli magának a gépet, és ha ő leül Star Wars-ozni, az több óra.
:o :evil:
Régen voltak a témák, de azért reagálok:
szüléspénz: ezt a 10x dolgot én is hallottam, de a 70 ezer nekem is soknak tűnt. Mi 40 ezret adtunk neki, nem kérdeztem tőle mennyit kér. Tudom, hogy van olyan doki, aki kerek perec kijelentette, hogy mennyit kér. Legalább a látszatát tartsuk már meg, hogy ez nem a pénzről szól! Nem? Kicsit ki is ábrándultam volna belőle, ha ezzel áll elő. Persze elfogadta, de nem kerítettünk neki nagy feneket. és 2x is bejött hozzám, amíg a kórházban voltam, volt olyan csaj, akihez egyszer sem jött be a dokija. És én is őt szeretném választani legközelebb is. Csak egy baj van, hogy nagyon sokan járnak hozzá, mindig várni kellett rá.

Tali: mi csak a párommal tudnánk menni, mert ő vezet csak. Őt meg még nem kérdeztem, mit szólna egy baba-mama-papa talihoz. Bár itt a fényképeket mindig megmutogatom neki, Attika is nagyon tetszett neki, annyira édes!!!!!Ő főleg fiúpárti, a lányok szerinte hisztisek. Szerintem ez nem igaz, nem látott még hisztis fiút, én már eleget! De azért mondogatom neki, hogy a lányokat is figyelje, mert másodjára azt kérek!
:lol:
ezt a fürdőszéket mikortól ajánlják? amikor már ül? mi lassan kinőjük a kiskádat, jó megoldásnak tűnik.
cumi: mi sajnos ujjszopósak vagyunk. az első hetekben szopta a cumit, főleg amikor a pocakja fájt, akkor nyugtatta meg. de amióta megtalálta az ujját, azóta csak az kell. meg kell vele zabálni, amikor szopja, de hogy fogjuk leszoktatni? már előre félek tőle!
teszek fel képeket, nem fotós csinálta, én ügyeskedtem:
Kép Kép Kép

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Sziasztok!

Sára elég nyűgös volt a hétvégén, gondolom az időjárás miatt, meg sétálni sem tudtunk menni, úgyhogy idebent kellett szórakoztatni... apa jól le is fáradt, mondta is, hogy megy pihenni a munkahelyre... :D

Hálapénz: én 20 ezret adtam a dokimnak, de ha a 2. babát is nála szülöm és hasonlóan jó tapasztalataim lesznek,akkor valószínű többet kap. De egyébként én úgy voltam vele, hogy végig a magánrendelésére jártam, ott perkáltam a 6000 ft-okat, szóval nem nagyon szándékoztam sokat adni.

Kép

Kép
falevel2
 
 


norri-nagyon kid cukor babád van.De drága,ahogy szopja az ujjacskáját :lol: .Nőj :lol: etek nagyra!

A fürdőkarikát 8 hónaptól ajánlják.De még mi se vagyunk 8 hónaposak.Mikor már egyedül ül picikét,akkortól szerintem. :roll: Tudod,h.nem fordul ki belőle.Vagy nem csúszik ki.Nagyon praktikus,legalább igy tudunk játszani.Nagyon élvezi.Én amikor nagyon pici volt,fojton nyomtam a szájába a cumit,ahogy a kis kezét tette oda,kivettem és nyomtam be acumit,mert én ujjszopos voltam,és 1o évesen még mindig szoptam,esténként Tv elött.Szoval ettől féltem,és igy mindig figyletem,h.ujja hejett a cumi legyen.Igy ha kell ha nem neki a cumi örökké a szájában van.Ritka,mikor nincs benne.Ha nincs,rögtön keresi és teszi is vissza. :lol: Ugy vagyok vele,h.arról könnyebb leszoktatni.Nem tudom... :roll:


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


falevél,én is örökké a magánrendelőjébe mentem és én 7ooo-ret adtam,a végefele,ami 4x alkalom volt.Elejinte volt 6 csak.A következőnél nem is tudom,h.mennyit fogok adni szülés után... :roll:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nekem is dilemma volt, hogy mennyit adjak. a 30-40 között vacilláltam. de mivel nálam betegség is közrejátszik, így kitüntett figyelmet kaptam. vagyis remélem, hogy igen. bár úgy láttam, mindenkivel nagyon kedves a Seregély.
timci: főleg emiatt félek az ujjszopitól, de sajna kiköpte a cumit, hiába dugdostam a szájába, és bevette az ujját.

mikortól fürdik nálatok a kádban a baba? lehet, hogy nekünk van kicsi babakádunk, de még max. 1 hónapig fér el benne

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


norri-Atticy kb. egy hete.Ő még belefér most is a kiskádjába,de nekem igy praktikusabb,meg neki is. :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ui: a doki hozzám is bejött minden nap,és megkérdezte,h.minden ok?Meg Atticy-val is,aztán tovább is ment.-mikor voltam nálla kontrolon,Atticy-t is vittem magammal,ugyanis nem volt kire hagyjam.Éppen aludt.Nagyon tetszedt neki,és azt mondta,reméli,h.még csinálunk,hisz kár lenne ilyen gyönyörűségből csak egyet hagyni. :lol: :oops: 8)

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nori. nállunk a lány szenteste ota fürcsizik az apjával és imádja!2 fél hós volt!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Pénz: Mi Bencénél 20-at adtunk, most Daninál 30-at. A doki törődött velünk, nem volt semmi gond, odafigyelt, de azért többet már talán mégse! Szerintem ez úgy nagyjából korrekt is volt! Ha lesz még egy, azt is nála! :lol:

Norri: Gyönyörű Zalán!
Fürdetőszéket mi mikulás óta használjuk, vagyis akkorra kapta Dani! Bencének nem volt! Igazándiból most kezdi el szeretni, szóval 6 hós kortól ajánlják pl. a miénket. De igazándiból tényleg mostantól is jó!
Nekünk leginkább azért kellett, hogy együtt fürödhessen biztonságosan a tesóval!
Kádban már régóta fürdik, kevés vizet engedsz bele, és imádni fogja. Hanyatt fekve beleteszed, és lesz mozgástere! :lol: Csak nyugodtan, már akár most is! ÚGyis fogod rajta látni, ha nem élvezi!

Timi: Igen, tudom, hogy rám gondoltál, és ez nagyon rendi tőled! :D Ha kell majd cumi, eszembe fogsz jutni! Bár mi latexet használunk, de az is van MAM-ba is!
Vendég
 


Kedvenc képem!

Kép



Kép
mogyoland
 
 


Érdekes, amiket a pénzekről írtok. Amikor a szobában még bent erről beszélgettünk, ott 1 anyuka kivételével mind 20-25öt adott. Az az 1 adott 40et. :roll:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Mogyo: Nem csodálom, hogy ez a kedvenc képed! Nagyon aranyosak rajta!
Vendég
 


Norri! Nagyon szép kisfiad van!
Fürdés: Ádi miután kinőtte a babakádat kapott egy picit nagyobbat, ebben már kényelmesen el van. Én úgy gondoltam, hogy ráér 1 évesen nagy kádban pancsizni. Amúgy mi is kipróbáltuk már a nagykádast, de nem volt igazán feldobva tőle. :roll:

Mogyo! Annyira jó ez a kép!

Falevél! Mi sem mozdultunk ki 7végén, de még ma sem. Remélem gyorsan elmúlik ez a szeles idő. Hogy van Sári?

Pénz: ez nálunk elég érdekes volt, mert az én dokimnál szült egy pár ismerősöm is, és megkérdeztük őket mennyit adtak a szülésért. Na, ott 40-nél kezdődött a tarifa, és mivel többektől hallottam, hogy a császár drágább mi 50-et adtunk neki. A doki amúgy szülés után elég sűrűn beszaladgált hozzám, de szerintem ez ekkora összegért már el is várható. :roll:

Kép
Kép
mandula82
 
 


mogyo-cukik a szeretteid. :wink: Mintha Agica tudna,h.grimaszkodni kell. :lol:

nagbri-most en is eletemben eloszor vettem neki latexes Nuk-ot,ejszakai cumiba,mert nem talatam szilikonosat.Meddig lehet ezeket hasznalni?Mig nem ragad,vagy?Nem ertek ezekhez... :oops: :roll: Sose talalok Kecson Latexbol neki.De most Pesten feltankoltam neki,vettem 4db ejszakait es 2db nappalit.Meg persze van mar neki 3 Mam-ja is meg 2 Avent.De O ugyis a Nukot szereti a legjobban. :lol: Es mind Szilokonosak.Azert kerdezlek teged,mert mi sose vettunk meg Latexeset.

Mandula-mar alig varom a holnapot!!!!! 8) :wink: Remelem szep lesz az ido.9-tol varunk!!!!! :wink:


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Nak,elirtam.Szilikonbol. :oops:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


mano-meselj,milyen volt a kirandulas,merre jartatok,hogy viselkedett az urfi? :roll:

Tobbiek?Hol vagytok?! :roll:


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Na ma voltunk kardiólogián!
Megnézték a csajszit és ultrahangon nem láttot semmit de a tetoszkoppal halott ő is egy kis szívzörejt akkor újra megnézte utlrahangon de hála semmit nem talált de azt mondta ,hogy inkább menjük vissza 4 hó múlva!
Képzeljétek el ultrahang miatt fel kelett menni az oszályra hát remélem nem szedtünk össze valami nyavaját mert szaladgáltak a beteg gyerekek! :evil:


Mandula igy ma nem mentünk ahogy észer vetted de apa megy be valamelyik nap és majd hivlak ,hogy otthon leszel-e!

Kép
mogyoland
 
 


Csajok.Sikerult venni a netten egy jarokat 9-ert.Szerintetek jo uzletet csinaltam?Megerte?Keveset volt csak hasznalva. :roll: Tudom,h.ujjan 23-tol kezdodnek.Persze fabol van.
mogyo-mi is voltunk meg annak idejen,es hala nem volt semmi gond,es azt mondta a doki,h.vissza se kell menni.Olyan boldog voltam.Szerintem nallatok sincs semmi gond,hisz nagyon ugyes egeszseges baba Agica.Ugy latom mi visszuk a trofeat,hisz mi tartjuk elteben a topikot.


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci: Addig tudod használni, amíg el nem kezd ragadni, illetve a cumi teteje nem kezd el kifehéredni!
Mi is csak Daninál használjuk, Bence mindig szilikonosat kapott, de Dana nem szereti, így nem erőltetem. Szóval nyugisan használjátok, észre fogod venni, ha már le kell cserélni! :D
Vendég
 


Ja, szerintem a járókát jól tetted, hogy megvetted, biztos nem lesz vele semmi gond, olcsóbban pedig nem lehet hozzájutni! Ügyi voltál! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Újra itt vagyok! :D
A hétvége nagyon jól telt! Bende az utat is egész jól tűrte, bár nem aludt, mint azt először gondoltam. Egyszer megálltunk szopizni, kinyújtóztunk, és mentünk tovább. :D
Szerencsére az sem viselte meg, hogy nem otthon alszik, nem a megszokott módon történik a pelenkacsere-altatás-evés. :D
És ha csak arra várt, hogy kimozduljunk, akkor jól tettük, mert szombat reggel hátról hasra fordult! :D :D :D :D

Timcike, lassíts egy kicsit! Ez elég életveszélyes tempó! :roll:
Atticy nagyon helyes! :D Látom, ízlik neki a keksz. és persze imád pancsizni! :lol:
Szerintem jó üzletet csináltál a járókával. :D Főleg ha az új 23-tól indul!

Mandula, azért jó hír, hogy elalszik. csak előtte azt az ordítást kihagyhatná. Nem? :wink:
Bende viszonylag jól és gyorsan alszik el. Evés után büfiztetem, addig apa kiszellőzteti a szobáját, hogy friss levegő legyen! Így lerakom, sokszor még be sem tudom takarni és már alszik is, de van mikor 4-5 percig símogatom a buksiját. De olyankor már nem beszélek hozzá.
Ádám ülve aludt el???? Nincs róla fotó????? :lol:

Ennn, de jó hogy vagy!
Szegénykém.... Mi kaptunk karácsonyra olyan hálózsákot, ami vastagabb, és arra elég egy vékony takaró. Nem próbáltad még? MErt ha le is fickándozza magáról a takarót, az elég jó vastag, bélelt, és nem fázna meg. :wink:

Mogyó, van ám hölgykoszorú! :lol:
Hála, hogy semmi gond a kis szivecskéjével! Talán nem szedtetek össze semmit...
Bendének megfakadt végre a BCG oltása. Most várom, hogy javuljon, és akkor mehetnénk pancsizni! :D

Norri, édes Zalán a képeken! Nagyon ügyes vagy, hogy ilyeneket tudsz csinálni. Na meg Apa hagyott neked időt a gép előtt... :wink:
Mi is hasonlóan vagyunk a cumival-ujjszopással, mint Timcike. Az elején állandóan az ujját tömte be, és néha erőszakoltam, hogy akkor most cumi jön... Nem tudom, mi is jót tettünk-e vele, de bízom szintén abban, hogy a cumiról könnyebb lesz leszoktatni... :?:
Szerintem is kedves doki, én is meg voltam elégedve vele nagyon! :D Néha nem is értem, hogy ennyi beteget hogy tud ellátni, és amikor a következő alkalomnál emlékszik rám, akkor ez a figyelem nagyon jól tud esni... :D Mi 50-t adtunk, de szintén voltak gondok, és az utolsó szülés előtti hetet kórházban töltöttem, ahová szintem minden nap jött a doki, és a kiírt vizsgálatokat is ő végezte el, ha épp nem volt szülése.

na megyek, Bendének almát csinálok! IMÁDJA! :D

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


nagbri-koszi az infot. :wink: En mindent megtettem,h.h.olcson hozzajussak.Parom szerint hujeseg a jaroka,de szerintem nem. :roll:

mano-orulok,h.jol sikerult a kirandulas.Gondoltam,h.nem lesz gond Bendevel,nagyon tudnak alkalmazkodni. :wink: Vezetesnel,nem tudok lazitani...csak,ha nagyon muszaj. :lol:


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Mano: akkor örülök ,hogy jól sikerült a hétvége!

Timcike: szerintem jó üzletet csináltál!

hát nem voltam ideges meg most sem vagyok az hisz amugy ultrahang nem mutatott semmit.Meg inkább mégegyszer elviszem a csajt!

Meg a doki kétszer is gratulált a lányhoz, meg hogy milyen hasizma van mert állandóan emelgette a fejét és fogdosta a zsinort!

Kép
mogyoland
 
 


Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!Mogyo!!!!Sok boldog ho fordulot Agicanak!!!!Legyen ugyes es mosolygos tovabra is!!!! :wink:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Köszi szépen!
Aranyos vagy!


Kép
mogyoland
 
 


bbbbbbfbb gng nc y bbb --xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxceeeeeeeeeeeeee sxs c hznhg3v db - íű
acbb cgb fbccc hbnh

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mogyó, Bende is boldog hófordulót kíván Ágikának! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszi'

Ezt az előbbit Bende a saját nyelvén irta?

Kép
mogyoland
 
 


igen... :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


gondoltam!

Hát reméljük nemsokára beköszönt a jóidő és akkor sűrűben be tudok menni a városba !
jó volna látni titeket meg persze a többieket is!


Kép
mogyoland
 
 


Nállunk már szinte alig látszik a vallán az oltás helye!

Hát elég sokáig eltartott mondjuk !
Hát nem tudom erre nem mondott a csaj semmit szerintem attól el lehet kezdeni az uszit!


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?