Új privát üzeneted érkezett!

Évi: Köszi az infót.

Szilbee: Neked pedig köszi az ölelést és a pozitív energiát. Rám fér.

Olga, Dorka, Judit: Akkor Nektek is jobb éjszakákat!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szasz!

Vagyok....csak a fonalat már rég elvesztettem...csak olvsok.....( ez az átka ha véletlen 1.5 napig nem nézek babanetre... :? )

fanna3
 
 


Kép Cukik vagytok, hogy érdeklődtök! :lol:

Valóban nem olyan régen lakunk itt, de elég is volt ennyi belőle!

Tudjátok, amikor gyerek voltam, nagyon szerettem itt lakni, mármint Szandán, de most, hogy nem azok a gondtalan gyermekévek vannak, egészen más! Sajnos nem tudjuk látványosan felújítani, "csak foltozgatjuk", ez engem meg borzasztóan bosszant. ( Már csak az alsószintet kellene felújítani! )
Szóval nem annyira borzasztó! :?
Nekem viszont nagyon nehéz a két kicsivel orvoshoz, boltba, postára, gyógyszertárba....járni, mivel nincsen kocsink, hát.... na de nem is részletezem, csak valahogy egyszerre a férjemmel elkeztünk beszélgeni róla, hogy nem tudjuk megszokni. Pedig nem rossz itt lakni, csak hozzá vagyok szokva, hogy ha gondolok egyet, akkor összepakolom magunkat és irány. Innen kb. 1 óra bebuszozni a szecskára, ahol anyáék laknak.
Arra gondoltunk, hogy ott nézünk az egyik pontházba lakást magunknak, egy 85 nm2-eset. Még nem nézelődtünk, majd jövőhéten kezdjük. :P
Ne is próbáljatok meggyőzni, nem fog menni, már ha egyáltalán próbálkoznátok! :twisted:
Az is elég gázos, amikor suliba megyek, mert ha lekésem az egyik buszt, az azt jelenti, hogy akkor a vonatot is lekéstem, vagy mehetek taxival, ami ugye nem két Forint.
Na, hát ennyi az én nagy sztorim! :roll:

Holnap lesz az utolsó vizsganapom, de bevallom, már nagyon le vagyok eresztve. Már nagyon várom, hogy holnap kb. ennyi idő legyen!

Megyek is, tanulni, üdv mindenkinek! Kép
Köszönjük a köszöntést, igen a drágám már nyolc hónapos. És még mindig szopizik!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

 
 

Szaisztok!

Betty! Nem, még nem jelentkeztem. Előbb megvárlak téged, aztán utánnad majd. Jó?

Szami!
Mi már nem tudom hány üveg vitacolant megittunk, szerintem semmi hatása. én legalábbis semmit nem vettem észre.
Amit most vett Misi, az gyógytea Naturland, emésztést elősegítő, és étvágyjavító. van ebben benedekfű, citromfű, ezerjófű, cickafarkfű, rozmaring, koriander, meg kassziafahéj. Ettől tényleg jobban eszik, de baromi keserű, így 1 dl teához csempészünk belőle olyan 5 ml, így észre sem veszi, olyan, mintha a citrom egy kicsit keserűbb lett volna a sima teához. És olyan napi 10 ml-t, ha megivott. Most is kellene, mert ma sem evett még szinte semmit. Olyan 2-3 napra jött meg látványosan a hatása, aztán most kimaradt 1-2 hét, de látszik, hoyg folyamatosan kellene adni, az állandó hatás miatt.

Niki!
Akkor jöttök? Mi még nem tudom, majd megbeszélem Misivel, mert ő meg az agro mash expora akar menni. Letinek is mára folyik az orra, na amjd meglátjuk.
Előtte mindig van iylen kézműves foglalkozás, de ahhoz még szerintem kicsik.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ildi!
nagyon ügyik vagytok szopit illetőleg. Mi az a pontház? Hát, Ti tudjátok, Ti érzitek, hoyg mi a lgejobb. Na sok sikert holnapra!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát gratula Petikének a 8. hónaphoz, de különösen ahhoz, hogy még mindig szopizik! Ügyesek vagytok! :)
szilbee
 
 


Hahó Ildi, akkor sok sikert holnapra!! De jó is, ha egyszer véget ér egy vizsgaidőszak....Én sem tudom, mi az a pontház... :oops: A szopihoz külön gratula. :D
jaimee1
 
 


Szépjónapot :)

Niminek tegnapra Boldog 10. Hófordulót! :oops: :)

Petikének is Boldog Nyolcadikat! :D Képet eselleg? :wink: Rég láttuk... Dejó, hogy még mindig szopizik! :) Annalucus is tud még valamennyit, szerencsére :)
Ha nektek nem jó ez a helyzet, akkor jóhogy változtatni kell rajta :) Amúgy kocsi nélkül szerintem se lehet fasza Szandán élni.
Holnapra akkor még egy nap kalappal! Meg egy adag enerdzsit is...

Katlina, nekem ez a Lovászné kimaradt a kórházi élményeim közül :roll: De ahogy így írod...asszem nem is baj :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Niminek és Petikének is boldog hófordulót!!!!!!!

Hát Dorka sem emlékszik rá,a mi szobánk folyton erről csacsogott :lol:


Ildi!
Mindenki maga tudja hogy mi jó neki,ti így látjátok jónak és kész :D


Szép kis ára van ennek a sátornak!!! :shock: :shock:

Kép

Kép
katlina
 
 


Jaimee, olvasgatom a naplódat, hát nagyon szemléletes, télleg írnod kellene :lol: A fiatal dokinő...sztem akkor lett "beszoktatva", amikor mi bent voltunk :) Először nekem sem esett le, hogy a doktornő nem csak az anyukáknak, hanem egy fiatalka csecsemőstanulónak is magyaráz...aztán csak megértettem, hogy valszeg ő lesz az utódja...én a 20-at se néztem ki belőle :shock: Ugyanolyan jól tartja magát, mint Betti :D

Fanna, az a sátor nagyon jól néz ki! Jó kis bunker :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


A Pontház= a Széchenyi ltp. legfiatalabb építésű tömbháza. Kettő van belőle, és csak ezekben vannak ilyen nagy négyzetméterszámú lakások.
Ja, és elég nagy ahhoz, hogy lehessen talikat szevezni benne! :lol: :lol:

Köszi a drukkokat holnapra, rámfér! Még olvasom a könyvet, csak az első 100 oldal volt olyan száraz. Már egyre jobban élvezem! :twisted: De hosszú még az éjszaka!

Azt még nem is mondtam, vagyis írtam, hogy Petike hétfőn felállt magától!A járókában! És még mindig nincsen foga! 8)

A sátor árától én is padlót fogtam. Én kb. anyaggal mindennel együtt 6-7 ezer Forintér képzelném el az árát, ha nekem kellene megcsinálnom. Ebből az anyag kb. 4 ezer. Csak a hasamra ütöttem, de szerintem nem sokkal lehet több!

Na jól van, odébbrugdosom magam, majd holnap délután bejelentkezem! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Petikének, Niminek Boldog Hófordulót!

ildi!
nekünk is még mindig egy fogunk van....Mármint Letinek. nekem egy kicsivel több! jaj, de vickes voltam!

NIki!
Úgy néz ki, megy holnap Gréti Kolompos koncertre, az apja addig hazaér. Akkor ott taliztok.

Na mentem, Leti mindjárt öngyilkos lesz, leszakadt az egyik odakötözője a fejvégnek, és most azt tekergeti a nyakára.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Majd külön-külön...jövök a tartozásaimmal...de Grétinek is Boldog Hófordulót!!!...Vagy már a nagylányoknál csak az évek számítanak??? :D :roll: :wink:

fanna3
 
 


Nem mondok magamra semmit!!!! Petikének is BOldog Hófordulót!!! És Gratuláció!!!!

fanna3
 
 


Holnap lehet Leventét és Edemet (talán engem és Dévidet) is láthatjátok a Kolompos koncerten! ;)

Ildi!
Mi pont olyanból költöztünk el, úgy 12-13 éve... Nagyon kényelmes egy 5 fős családnak.
Egyébként mennyiért vesztegetitek a házat? A paramétereit megadnád? Hátha van valaki itt a Fiatalok Házában, aki megvenné... Tudod, itt mindenki házra vagy lakásra gyűjt! ;)
szilbee
 
 


Sziasztok!

Én is kész vagyok teljesen...Zsófira megint rájött a szopási sztrájk, de most már egyáltalán nem tudom rávenni, hogy szopizzon...ordít, mint a sakál, teljesen belevörösödik, eltol magától, karmol...így ma egész nap fejtem, amit cumisüvegből pillanatok alatt becsókolt. Na meg követelte a gyümölcsöt, imádja! Lehet, hogy máris elkezdte magát elválasztani?! Szerintetek? Kicsit el vagyok keseredve...mi a francot csináljak vele? Már előre felek a vacsorától...Ha minden kötél szakad, és már nem tudok ma még annyit fejni neki, amennyi elég lenne, szerintetek adhatok neki tápszert? Van itthon egy bontatlan doboz BEBA HA Start Aktív. Még soha nem adtam neki, azt se tom, hogy kell megcsinálni. Szóval ma egész nap küzdöttünk az evéssel, a fennmaradó időben sétáltunk, ő aludt, én jól kifáradtam, illetve itthon nyűgösködés-ordítás...jó volt.

Visszaolvasok.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Balwin, Jamiee: a szóban forgó fiatal dokinéni idén januárban töltötte a 27-t, megtaláltam az iwiw-en!

Judit, hogy találtál meg az iwiw-en?

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szilbee, a miénket nem akarod árulni? Még %-ot is kapnál belőle :wink: :lol:

Anna, drága, hát semmit se szólsz a sátorhoz, pedig direkt NEKED fényképeztettem! :roll:

Nah, megjöttünk Balláéktól... Majd' 3 órán át terveztük a konyhabútort... :oops: Holnapra készítenek egy látványtervet és adnak egy árajánlatot. De így elsőre már most tetszik, amit összehoztunk.

Fog: Jázminnak felül van négy, lent kettő, de semmi jele, hogy alul valaha is nőni akarna még több :shock:

BBJ, ezt a naturlandost beszerzem a jövő héten. Hátha... :roll:

Na, holnap gondoljatok ránk, anyósomék most fogják megtudni, hogy házat veszünk ismét és költözünk :roll: Na, ettől megint kiakadnak majd...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Niki, láttalak ma titeket a fősuli mögötti ovinál! Csak valakivel voltatok, így nem mentem oda, mi a piacra mentünk. Szerdán is láttalak, biztos a Höcögtetőről jöttetek, mi a vasúti DM-be kepesztettünk. ( a másik oldalon) Próbáld meg, hogy ha Kata felkel, nem szoptatod meg, csak egyszer, hátha leszokna róla, hogy ilyen sokszor felkeljen! Hamarosan mi is csatlakozunk majd a Höcögtetős csapathoz, remélem,nincs létszámkorlátozás.

Hófordulósoknak sok boldogságot!

Ildi, egy nagy kalappal holnapra! Én is tökre megértelek a költözés miatt. Apánk is Szandára akar majd költözni, én nem, most már belementem, azzal a kikötéssel, hogy akkor én járok a kocsival, ő meg ahogy akar. Mert azt hiszem, 2 kocsit fenntartani elég nagy luxus lenne. Bár egyelőre a költözés veszélye sem fenyeget.

Dorka: köszi :oops: Te is nagyon szép menyasszonyka voltál, gyönyörű volt a ruhád, honnan volt?

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szamóca, oké, lélekben mindannyian Veled leszünk! :lol: Örülök, hogy nem kell rögtön műteni Mátét, szerintem rendbe jön majd! Milyen lesz a konyhád? (és ? Ft?)

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szamóca!
Persze, hogy árulom! :)

Aki gondolja, küldjön nekem egy jó pár hirdetős papírt én meg kirakom a lépcsőházak ajtajára! ;) Akár fényképpel is!

Ditke!
Szerintem próbáld kiéheztetni a cicizésre. Persze lehet nem jön, be... de ki tudja...
Ezt úgy szokták csinálni, hogy se cumi, se cici, se cumisüveg. Persze macerás bekanalazni pár 100 ml tejcsit... vagy pohárból itatni... de egy próbát lehet megérne. Addig persze fejni is kell, ahogy most is csinálod és tutira nehezen megy majd az elalvás is... vagy legalábbis nálunk bizti nehezen menne.
Viszont az is lehet, hogy csak átmeneti a sztrájk...
szilbee
 
 


Szami!
Én is kíváncsi vagyok, a látványterv, meg nagyon szupi, nálunk is csinált, megkérdezte miylen a padló, hol az ablak, sé tényleg oylan élethű volt! Bár én éppen a héten csesztem le őket, mert a mienk még mindig nincs a kanyarban sem, pedig már letelt a 8 hét, ha minden igaz, jövő hét kedd. Na nagyon kíváncsi vagyok!

Ditke!
nagyon egyszerű volt, persze szerencse is kellett. Edit, és a magamról rovatba beírtam, hoyg Zsófi. Zsófit meg felismertem a képekről. (Egyébként mikor ide írtál, már akkor megtaláltalak rögtön, csak nem jelöltelek be, aztán meg elfelejtettem, és most jutott eszembe)

köszi Fanna, nekem fel sem tűnt!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ó...Timi...Dehogynem-!!!!!!!Dehogynem!!!!!!!!!...csak olyan állati sok anyagot hoztatok össze....hg eészteni is kérődzés... :?: :idea: :!: :roll: ....szóval......amúgy is megy el az agyam az itthon létben...de mán lassulok is....Meg ma progink volt...meg mostanában elvagyunk...azátn ha kisüt a nap jobb a kedvem és indulunk sétafika.....
Hát elég gáz...dddddddddddurva az ára naon!!!!!!!!!!!!! Szal...csináltatás.....KöSZKE!!!!!! :D :D :D
Ezt a bálozást állandóan!!!!!! Irígyellek hg tudsz fellépni ...nekem is jót tenne ha néha csini ruhában nézegetnének....és esetleg orvosok vagy ügyvédek bókolnának!!!HEHEHE :shock: ...akkor dobd majd a ruhád....vagy csak az esemény után???...Még akarnék írni sokmindent a gyerekekkel kapcsolatban is....meg BalwinJuditnak is kéne......de megyek fürödni mert jön a kedvenc vörös pasim...igaz annyi idős mint apám... :oops: ...de a TV-ben elmegy......

fanna3
 
 


Sziasztok!

No, az tuti, hogy most nem fogok tudni mindenre reagálni...

Nahát, mindenki Kolomposozik... Mi még sosem jutottunk át, pedig mind a két keresztfiam aktív tagja kiskora óta az Alapítványnak. Szerintem holnap is ott lesznek, mert emellett néptáncoznak is. Mi nem megyünk, mert holnap este ha minden jól megy Éva napot tartunk a barátnőimmel, kissé megkésve, kirúgunk a hámból!

Ildi, én pont ezek miatt nem mennék semmi pénzért Szandára. Éveket jártam be Szolnokra Miklósról, köszönöm nem kérek belőle. Még úgy sem, hogy autó van a s*ggem alatt. De mindenki máshol érzi jól magát, az a jó, hogy a férjeddel egy hullámhosszon vagytok! Nem mondod, hogy Petike 8 hónapos :) És felállt.... Azta, de telik az idő! Szopinak örülök :wink:

Ditke, nagyon szopisztrájknak tűnik ez nekem. A Szilbee ötlete nagyon jó, de sok erő kell hozzá és kitartás. Sokaknál bevált. De inkább priviben írok, mert én itt már belenyúltam egyszer kétszer a szopitűzfészekbe.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ditke: Hogy találtad meg a doki csajszit, Sherlock? :shock: :lol:
Akkor még 26 volt dec. közepén...tényleg marha fiatal...

Ja, Szilbee-nek igaza van, én is azt olvastam, hogy ha lemegy a ciciről a pici, akkor egy ideig csak cicit adjunk neki, ha föld ég leszakad is...De persze nem próbáltam, ezt mondanom sem kell. :roll:

Télleg gáz az a sátor ár...de gyönyörű és koppintani róla marha jó, ha van varrónője az embernek, vagy tud varrni..

Nekem meg úgy néz ki, hogy fogy a tejem. Illetve az van, hogy szopi után talán ha 10-20 g jön ki az aktuális ciciből. :shock: :shock: Mondjuk, sosem ömlött, az igaz.... :roll: De elég neki egy cici, ez meg ellentmondás, nem? Ha ráteszem a másikra, fintorog, szippant néhányat, aztán vagy kiköpi vagy cuclizna rajta napestig...Hát meglátjuk. Húzzuk még egy picit , lécci lécci...
jaimee1
 
 


iigyekszem felvenni a fonalat, de félek, esélytelenül pályázom...

Ildi, szorítunk, estére, ha marad energiád, gyere beszámolni!
Petikének boldog hófordulót!
A lakásvásárláshoz pedig sok sikert, a pontházakban tényleg elég nagy lakások vannak, jó állapotban.

Ditke, hát, kitartást... mi is azt a tápszert ettük már 5 hetes kora óta kiegészítésként, szerintem, ha elfogadja, nem fog gondot okozni. De azért remélem nem kerül rá sor...
Amúgy nagyon hasonló a gondunk...
a menyasszonyi ruhát a Gólya bizivel szemben lévő boltból kölcsönöztem, mi is a neve??? Nem emlékszem....tudod, a szellemi leépülés... utolért már egy pár hónapja...

Jaimee, én képeket láttam, de nem tom megnyitni a naplót, kaphatok az "olvasható" verzióból? szilvasi.dora@chello.hu

Anna, majd írd már meg, sikerült-e megvarratnod, no és hogy mennyiért!
És Niminek utólag boldog hófordulót!

Katlina, köszi a mélt! Holnap narancsozunk is! MA brokkolit kapott Szabi, hát, van szaga alulról, az tuti.... :) de nagyon ízlett neki!

Szilbee: Leventének boldog 2,5 évet, így holnapra!!!
remélem el tudtok menni a koncertre!
És szabad kérni abból a sok-sok energiából???????

Szamóca, biztos szépeket hoztatok össze!!!! majd mesélsz?

Niki, kitartást az éjszakához! Én már most félek, mit produkál ma éjjel....

BalwinJudit, megint eltűntetek egy pár napra... Jól vagytok, ugye?

BBjudit! Azért Leti túlélte az akciót, ugye?
:roll:

Évi, én is vágyom már egy kis kiruccanásra... Ma teljesen kikészített minket Szabika... Közel állok a megőrüléshez...
Érezd jól magad!!!! Hová mentek?

Olga, mikor kezdődik a második feélév? Van egy kis időd szusszanni egyet?

Erika, Virág, Anikó, Márti és a többiek! Merre vagytok???
és tuti kihagytam valakit, bocsika....

Rólunk: ezt napot nem sírom vissza, az biztos. Igaz, Szabi ma elkezdett mászni is, ennek nagyon örültünk, de egyébként... a sírás kerülget.... azaz már nem csak kerülget...

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ditke, te mindenkit kinyomozol :lol: Mint druszám :mrgreen:

Darabolódik az eccem agysejtem :oops: Fiúknál ez a felállás dolog kicsit áthallásos, dejazé gratulálok, milyen ügyi legények! :D Annalucusnak még nem akaródzik...monnyuk nincs is sok lehetősége, nem nagyon hagyom a földön :roll:

Szopisztrájkhoz, fogyó tejcsihez sajna nemtok hozzászólni...illetve úgy sajna, hogy nekünk másmilyen problémánk volt...

Fanna...én a kedvenc ősz pasimat nézem :)

Jah, házvásárlás...nem idéntől szigorodott a szja lakóépület-vásárlás szempontjából?... Nem olvastam még ki a tv.-t, csak hallottam :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Dorka :(
Ha kimaradok, az általában azért van, mer szüleimhez menünk. És ilyenkor csak lesek, hogy mennyi mindenből kimaradtam itten :? Képtelenség behozni.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilbee, Évi, köszönöm a tanácsokat! (Évi, Neked priviben is válaszoltam!) Holnaptól nincs üveg, ha folytatódik a cirkusz. Ugyanis a vacsi simán lezajlott, mintha mi se történt volna...ki érti ezt?! Egyébként már vasárnap óta sztájkolt, de ma lett nagyon durva a hiszti. Remélem, elmúlik neki, mint a múltkor, bár akkor vagy 4 hétig tartott. Azért kicsit félek, hogy holnap mi lesz... :roll:

Dorka, hogy értetted azt, hogy nagyon hasonló a gondunk?
És Szabika már mászik is?! Nem semmi! Zsófinak még a kúszás sem jött össze, egyszerűen nem találja a helyes technikát, csak kínlódik szegénykém, úgy sajnálom. Egyébként nekem azt mondata a védőnő, hogy 1 éves kor alatt a narancs allergizálhat...de Ti tudjátok, csak mondom. És mit csinált ma Szabi, amitől így kikészültél? Ma mindenki kikészült...
Tudom, melyik az a szalon, Glória!

Jamiee, a doktornéni neve rajta van Zsófi zárójelentésén, és rákerestem. Egyszerű volt, de BBJudit nagyon dörzsölt módon lelt rám!

Ja és Jamiee, szerintem nem fogy a tejed, hanem kezd beállni a kereslet-kínálat! Azért nem tudsz sokat fejni és azért lakik jól Réka egy mellből. Szerintem. Én is Zsófi 2 hónapos koráig tudtam fejni pluszba. Úgy hogy ezen nehogy parázz!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Ditke, hát, Szabi ma úgy döntött, hogy ennyi volt az anyatej, nem hajlandó tovább szopizni... És hát a 2 fogával igencsak nyomatékot adott akaratának...
és nem is ez fáj, sokkal inkább a "lelki" oldala... bár már csak 2x szopizott, éreztem, hogy ez sem sokáig tart már ki, de azt nem gondoltam volna, hogy így, egyik napról a másikra nem kér tovább "belőlem"... és hát bevallom, nem voltam rá felkészülve...

a narancsos tanácsot köszi, én is hallottam, de úgy gondoltam, megpróbálom...csak egy nagyon keveset akarok belefacsarni a banán-almapüréjébe.
A kúszás előtt Szabi is kínlódott, látszott, hogy menne, csak nem tud.
de egyik napról a másikra majd megindul a kicccsajszi! :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ditke: Jaaa, nem parázok még...csak gondolkodóba estem.
Hát ja, Judit ravasz...nagyon ravasz.... :D :D

Dorka: Azért ne add még fel a szopit szerintem. Mondjuk én összetenném a kezem, ha 7 hónapig szopizna Réka.

Napló ment!
:wink:
Ha valakinek még nem küldtem el és kérte, szóljon, mert az a puszta véletlen műve ...és a szita agyamé.... :wink:

Balwin: Milyen más probléma volt?
jaimee1
 
 


Marha büszke vagyok magamra, megcsináltam az avatarom. :D
2 óra nonstop photoshop-ba telt, de Istenemre megérte! :D
jaimee1
 
 


(((((((((((((((Dokra!)))))))))))))))
Ha van annyi lelki erős, azért még próbáld meg párszor... vagy már próbáltad? :(
Gratula Szabinak a mászáshoz! :lol: Erre gondolj most csak!! :)
Ja... a narancs kicsípheti a popsit... én eddig még csak erről hallottam.
Akkor elkezdem, amit megbeszéltünk, okés?

Erika!
Király az avatarod!!! ;)
Ja én úgy értettem, hogy se cici... se semmi... (csak pohár vagy kanál) mert akkor kiéhezik a cicire.

Ditke!
Számolj be hogy telt a mai nap!
szilbee
 
 


Erika!
Nekem se volt nit fejnem Levente után! ;) Annyira kiszipolyozta ami benne volt!
Dávid után szerintem most lenne, mit mert visszavett a tempóból... még jó... különben a iszonyat kövér lenne...
szilbee
 
 


No asszem látszik, hogy reggel még egy kicsit szét voltam csúszva! :oops: :lol:

Amit elfelejtettem...

Judit!
Az a kölesgolyó, amit mondtál, a bio termékek között van? Mert ott láttam olyat... de nem vettem még.

Ja és még valami...

Dorka!
Tudom, hogy nehéz, de hidd el, hogy attól hogy nem szopizik esetleg Szabi tovább, még nagy szüksége van rád!!! Emléxem, mikor Levente besztrájkolt úgy éreztem, hogy már nem is kellek neki... de aztán egy kis összebújás, közös játék után rájöttem, hogy tévedtem. Nagyobb szüksége van rám mint valaha!! Meg eszembe jutott, hogy szegény férfiak a szopi miatt egy picit háttérbe is vannak szorítva... ők vaj mit érezhetnek... bár náluk nincs olyan éles "szakítás"... :roll: vagy ki tudja...
szilbee
 
 


Jó reggelt!

Jelentem, a mai éjszaka jobb volt. Bár megetettem Katát háromszor, de utána visszaraktam, sírt valameddig, de én átvonultam a másik szobába és megkeményítettem a szívem. Dorka meg maminál aludt, szóval egész jól aludtam. Este meg itt volt két barátnőm (Zoli egyik haverjánál ünnepelte, hogy a havernak megszületett a második gyermeke), így jót beszélgettünk, röhögcséltünk. Jó volt.

Dorka: Sajnálom, hogy Szabi megtagadta a szopit, de ahhoz képest, hogy nagyon hamar kapta a kiegészítést, sokáig szopizott. És hogy történt? Egyszer csak nem volt hajlandó? Mert ilyet szoktak csinálni, Kata is csinálta már többször. Hátha csak rossz napja volt, vagy érezte Rajtad, hogy ideges vagy.

Ditke: Neked is kitartást! Előbb-utóbb csak eszik Zsófi, egyszer úgyis éhes lesz. De, szerintem is nyugodtan adhatod Neki a tápót, ha már úgy látod, hogy kritikus a helyzet. A dobozra rá van írva, hogy kell csinálni.
Igen, jártunk a rendelőnél, mindennap ott lógok úgy 11 és dél között. Már fél 11-kor elindulunk sétálni, de Dorkáért csak délre kell menni, így van még egy órám. Mindig hozzácsapódok valakihez, hogy beszélgessek egy kicsit. Legközelebb gyere oda!

Ildi: Anyósomék is így jártak. Mindig emeletes házban laktak, de volt egy telkük Abonyban, ahová imádtak kijárni. Mikor azt eladták, nagyon hiányzott Nekik a kert, így Szandára költöztek kertes házba. Nem tudták megszokni, félévig bírták.
Mára egy kalappal! Petikének gratula az álláshoz és boldog hófordulót Neki utólag is.

Jaimee: Nagyon jó a naplód, tetszik, bár még csak a kórházi részt olvastam el.

Szamóca: Nektek is drukk mára anyóspajtásékhoz. Mi holnap megyünk Hozzájuk családi ebédre. Az én apósom is elég nehéz eset.

Judit: Nem tudom, megyünk-e ma. Félek az influenzától. De szerintem, fogunk menni. Leti szopizik még?

Fanna, Balwin Judit: Milyen pasikat néztetek? Vagy nagyon szőke vagyok, hogy nem tudom?

Szilbee: Én is hallottam, hogy egy idő után visszavesznek a tempóból azok a babák, akik eleinte nagyon sokat esznek. De szerintem nem kell félned, hogy Dávid kövér lesz, Levente is nagyon jó súlyban volt, most meg milyen kis vékony.

Évi: Estére jó szórakozást!

Megyek, Katám felébredt.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!


Szami! Én is köszi, hogy megnézted a sátrat a kikában. De ennyiért én is lemondok róla.

Sajna a sulival nagyon megsz*vtam... Tudjátok, hogy halasztottam egy évet babó miatt. Azóta bevezették a bolognai rendszert. Ugyhogy vehetek fel egy csomó új tantárgyat, meg tüntek el régiek... Ugyhogy most februárban kétszer is megyek Ildivel be az eslősökhöz, meg a saját hétvégéim, ugyhogy egész februárban minden hétvégén suliban vagyok. :cry: Pedig már nézegettük, hogy hová kellene elmenni 3-4 napra, mert elvileg csak 8-án kezdtem volna... :cry:

Niki! Tel.számot akkor el tudod küldeni?

Bocs, hogy nem reagálok, de elég ideges vagyok a suli miatt.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga!
Semmi gond, én is így jártam, dehát ez van. na de én nem megyek suliba csak ezért. Nálatok katalógust írnak, hogy mindig menni kell? A könyvet én is el tudom olvasni, köszönöm. mást nagyon úgyse mondnak. vagy én vagyok lusta?

Niki, Szilbee!
jöttök? már úgy néz ki Gréti tutira, éppen az előbb beszélt a szomszéd kislánnyal(még sosem vette fel a telefont, jön oda, hogy Sárával beszélget, gonodltam, jó, mikor látom, hogy világít a kijelző, és tényleg.), és azt mondta az anyuka, hogy 1/2 4 körül már érdemes odamenni, hoyg legyen hely is.

Nem Leti már nem szopik egy hónapja, csapta el a fejét, gondoltam akkor jó. nem éltem meg szörnyűségnek, de ah Gréti tette volna uezt uiylen idősen tutira kiakadok!
Dorka ne izgulj emiaat, bár én is paráztam, hogy nem fog Gréti szopizni, aztán Letinél, hoyg elhagyta, már fel sem vettem, ha nem, hát nem. Próbálkoztunk tápi, de nem kell az sem, ja ha valakinek kell van egy zacsival, bontatlan, majd megnézem milyen márka, azt tudom, hoyg valami szép álmokat 3

Jaimee!
Jó az avatarod!
na megyek takarítani, majd kis idő múlva megint jövök pihizni

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Ádám azt mondja, hogy ők tutira mennek... én meg akkor, ha nem esik épp szopi időre az utazás... No menek Tescóba...

Kellemes Hétvégét Mindenkinek!
Pusz!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Csak két gyors válasz, aztán még jövök!

Jaimee, én kb 2 hónapig fejtem. Már a t*köm tele volt vele, mert 10-15 ml-nél többet nem tudtam már az elejétől kezdve fejni. Ettől még nem kevesebb a tejed!!! Főleg ha egy cici elég neki! Nehogy beparázz már itt nekem! Higyj magadban, meg Rékában.
A fejést meg lassan el is felejtheted, ha beáll a kereslet-kínálat egyensúly, akkor felesleges!

Ditke, mi újság van???? Hogy ment a mai szopizás?

Dorka, én teljesen hasonlót éreztem, mint Te, amikor Csongi egyik napról a másikra nem kért többet cicit. Nekem is ajánlották azt a módszert amit most mi Ditkének, de én 10 hónaposan már nem erőltettem a dolgot, nem volt hozzá erőm.
Még sírtam is, hogy most már vége a szopinak, és nem kellek a gyereknek. Jaj, pedig dehogy nem! Mai napig hozzámbújik, átölel és azt mondja: Szeretlek, anya!

Azért megpróbálhatod még, hátha, de ha nem sikerül, akkor fogd úgy fel, hogy már az is jó, hogy eddig szopizott. Van élet ezután is!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Olga: Átküldtem.

Judit: Szerintem megyünk.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Dorka!
Sajnálom!
Amúgy ho látható a ruhád??? :roll:


Ildi!
Petike nagyon ügyi már Robit is teljesen lepakoltuk a kiságyba mert ott is feláll

Kép

Kép
katlina
 
 


Megnéztem tényleg szép ruhád volt ebbe a kölcsönzőbe én is szertnék bemenni mert hát idáig a szűk cslád 60fő,lesz habos-babos ruhám is :D ,szóval csak lesz hepaly nálunk!!!


Narancs:nekem külön felhívta rá a figyelmemet hogy adjam neki mint vitaminforrás és nem kap sokat ami egy narancsból kijön léé,allergiát nem halottam még hogy okozhatna,nálunk nem volt semmi

Balwin!
Hát ja a három fiú áll de ebből kettő még nem ül Lucus meg ezzel büszkélkedhet :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Jó, akkor a Kolomoson talizunk valszeg én megyek a gyerekekkel, Misi még nem ért haza, és nem is fog, lesz egy két kedves szavam hozzá, az tuti.
Jaimee! nekem is minden hetes lesz a hiszti?

Ja, az én ruhám is Glóriából volt, nagyon meg voltma velük elégedve!
Hurrá Katlina, de irigyellek! Én mindig mondom, hoyg esküdjünk meg még egyszer, olyan tök jó volt!

Narancs? mi is csak 1 év után próbáltuk, még Leti nem kapott. Én azt hallottam, hoyg a mandarin kevésbé allergizálhat, bár kötve hiszem, miért tenné. Ha meg nincs baj tőle, akkor bizti nagyon jó vitaminforrás.

fanna!
Uj kép az iwiw-en? Nagyon csini vagy!

na mentem tovább takarítani, még mindig nem végeztem!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Balwin!

ez a ,,két dolgot utálok..."
ez nagyon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi!

Apukádtól tudom a hírt, hogy eladjátok a házikót. Az indokolást mintha én írtam volna. Mi is laktunk szandán, az eper úton amikor Trixi kicsi volt. Úgy érezetm, hogy egyedül vagyok, nem volt kihez szólni. Nehezen mozdultam én is, hozzám se nagyon jöttek mert messze voltam. Azért sajnálom a dolgot, azt kívánom , hogy mielőbb találjatok egy, a számotokra minden telkintetben megfelelő otthont.

Jaimee!

Én is szívesen olvasgatnám a naplódat. Előre si köszi!
Micsoda kis pofis lánykád van, tündéri. Az a nevetős kép hát :lol:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


No én itthon maradtam kismukival... még előttünk van egy szopi... de a fiúk elindultak Kolompost hallgatni.

Mondtam Ádámnak, hogy ne lepődjön meg, ha vadidegen nők rohamozzák meg! ;) (Kivéve ugye Juditot!)

No menek, elpakolom a Tescóban vásárolt holmikat.. meg mosok és vasalok egy adagot... Pusz!
szilbee
 
 


sziaztok!

Ildi hogy sikerült a vizsga? remélem jól mert gondoltam rád:-)


Mi voltunk ma Bettikével tesómmal meg azunokaöcsémmel szolnokon a McDonaldsba aranyos votl bettike bár először meglepődött a ok ismeretlentől, de tetszett neki sajnos csavarogni a városban nem nagyon tudunk mert tesóm az nagyon beteg lett tegnapra de igy is jó volt kikapcsolodtunk egy picit. Bár Bettike csak sült krupmlit evett meg üdítőt ivott de a hamburgert nem ette meg:-( nah és a legfontosabb a játék volt hát azt ki se bírtam venni a kezéből!!!!!

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Majd el felejtettem

Judit! Szilbbe azért írjatok hogy hogy tetszett a gyerekeknek a koncert:-)

Dorka küldtem neked egy emailt:-)

Kép
kbernadett
 
 


Na képek a koncsertóról
Kép Dorkával ropják éppen Kép Kép

nagyon jól érezték magukat a csajok és Levente is cuki volt úgy sergett forgott! nagyon önálló!

Szilbee! Niki!
Ti is rakjatok képeket !
Ja és találkoztunk Petriékkel is! Timi nagyon édes az új frizkójával!

Niki!
Dorka hogy bírta az utat hazáig? belaudt, vagy fent tudtátok tartani? Leti 3/4 6 kor kelt. Benne lehet bízni! Nem ébred csak úgy ukk-mukk-fukk. Na remélem nem kiabáltam el. Már én is szeretnék aludni egy huzamba!

Ildi!
na? Vége?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Niki!
A logicot hol veszed, és mennyiért? és kell hozzá az az alaplap is? az a 3500 Ft-os? a neten nézgettem, ezt írta annak idején Márti is, és most jobban utánanéztem.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?