Új privát üzeneted érkezett!

Évi: Dehogynem, küldöm! Bocsánat! :wink:
jaimee1
 
 


Minket általában Levente ébreszt 6 és 7 között. Rajta kívül mindenki húzná még legalább 8-9-ig. :roll:

Ilyenkor megkapja a 2 bögre kakaóját, megnéz egy mesés dvd-t, míg én megcsinálom a reggeli kv-t és reggelit, amit gyorsan meg is eszünk + iszunk, mielőtt még Dévid felébred Levente dumálására (mert hogy a mesét kommentálni is köll... :roll: ).
Aztán én a kv-mmal bevonulok a babanet elé és megsasolom, hogy ki mit írt még... megnézem a pócstámat... stb.

Aztán Leventét átöltöztetem (+betegség esetén takonyszívvás), Dávidot szintén + pelenkázás, majd reggeliztetés, aztán Dévid megetetése... Ádámtól elköszönés... és be a mókuskerékbe! :lol:
szilbee
 
 


Erika!
Megtennéd, hogy mikor mész a dokihoz 6 hetes kontrollra, akkor leírod az árlistáját és felteszed ide a fórumra vagy elküldöd nekem mail-ben?!
Múltkor annyira ámultam, hogy elfelejtettem lejegyezni! :roll: :oops:
szilbee
 
 

 
 

Szilbee: Rendben, hétfőn este megyek, ha minden összejön. Hűű, ilyen ijesztő volt? :shock: Kíváncsivá tettél nagyon.
jaimee1
 
 


Nem volt ilyesztő! :lol: Csak nagyon meglepődtem, hogy ki volt téve az árlista....
szilbee
 
 


Jó reggelt Mindenkinek!

Anna, ilyesmi a sátor?
Kép

Ezt tegnap láttuk a Kikában. Az aljához tépőzárral van rögzítve a sátor oldala. Olyan, mintha dzseki anyagból lenne, az aljában szivacs és alatta valami keményebb anyag van. A cimkén látszik a magassága és a szélessége és az ára :roll: (azt hiszem, talán Olga írta, hogy érdekli őt is?- ebben nem vagyok biztos...)
Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!!

Csni!
Rendes nagyon a doktornő,de az oltásnál Máténak ugy beleszúrta a tűt a lábába hogy még az nekem is fájt volna!
Szegénykémnek a nagy könnycseppei csak hullottak!
Pedig én még sosem láttam így sírni,hogy könnyei is lettek volna!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Hú, annyit írtatok! :lol:

Anna, Niminek boldog hófordulót! Nálunk bármikor lehet kezdeni a bölcsit, már, ha előre jelezted, hogy menni akarsz ekkor és ekkor és van munkád és hely. A bölcsi mellett gyest kaphatsz. A képek minőségéért bocs, a párom telefonjával készültek.

BBJ, gratula a vizsgákhoz! Lányok hogy vannak? Hétfőn vettem báli ruci anyagot, majd kíváncsi leszek, jól áll-e a kinézett fazon...

Jaimee: én is kérem-kérem: almalevel@mailbox.hu Nem hinném, hogy téged megnyugtat, de én mindegyikkel két hónapig véreztem... aztán újabb 2 hónap múlva meg is jött. :oops: És gyógyszer nélkül most is 10 napig tart... :roll:

Olga, a 35 éves korhatár nem az OTP találmánya, ez állami rendelet - sajnos, mert így mi sem tudjuk Jázminra a felét igénybe venni most, a vásárlásnál. Viszont bővítésnél nem számít a kor! És a szocpolt nem csak az OTP-nél lehet igényelni!

Kati, amit eddig láttam, az nagyon tetszik. Én most Jázmin szobáján gondolkodom narancsosban. Balwin, a ti lánykaszobátok ilyesmi színű, ugye? Teszel fel egy-két képet, hogy nézegethessem? Hátha...

Ivett, Máté lába nem csomósodott be?

Szilbee, csak ámulok Dávidon!!! :lol: Husi: nálunk Annánál a szív alakú hús jött be: a fém sütemény szaggatóval kiszúrom és úgy sütöm meg... És imádják a dínós husit is: azt hiszem a Sága csinál ilyet csirkemellből, panírozva van.

Dorka, valamelyik reggel én is arra mentem be, hogy áll Jázmin az ágyban és HALLOM, ahogy vadul rágja a kiságyat és kopognak a fogai :lol:

Niki, köszönöm érdeklődésedet, rögtön írok Mátéról is
.
[/b]

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Akkor Máté és a kórház.

Megnézte a doki Mátét is és a magunkkal vitt röntgenfelvételeket is a kezdetektől és azt mondta, látszik a képeken, hogy nő a csont (s vele együtt Máté is :lol: ) ezért most felelőtlenség lenne hozzányúlni, mert megvan az esélye, hogy a növés miatt magától helyreáll.

Műtét nélkül sohasem lesz tökéletes, de lehet, hogy a normál 180 fok helyett 160 -ra hajlik neki és akkor nem szabad bántani.

Jövő májusig kell várni, s ha akkor kisebb a javulás, mindenképpen műtét. Ha befelé kezd forulni a karja vagy fáj neki, akkor azonnal műtét. Ő végez egyedül ilyen jellegű korrekciós műtétek Magyarországon, de azt mondta, erről még ráérünk beszélni (előtte meséltem neki Máté rosszulléteit és kértem, ha nem feltétlen szükséges, ne részletezzük a műtétet)...

Hát, ennyi. Nincs tovább hova menni. Most már csak türelem kell.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Szilbee, ötletet husira? Na azt én is elfogadok. Az agyamra megy Csongi, hogy nem hajlandó húst enni, csak minimálisat... Pedig mindig mondom neki, hogy hús nélkül nem lesz erős focista :?

Szami, akkor türelem és kitartás, és remény. Hátha tényleg helyrejön a növekedéstől! De legalább megtaláltátok a magyarországi specialistát, tudjátok kihez kell fordulni, ha lenne valami probléma!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szamóca73!

Máté lába nem csomósodott be!
Ha becsomósodik akkor mit kell vele csinálni?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Évi, láttad, mit írtam Szilbeenek a husival kapcsolatban?

Ivett, igaz, hogy nálunk mindig itthon oltja be az orvos a gyerekeket, de én megelőzésképpen oltás után azonnal vizes zsebkendővel körbetekertem a lábukat, arra száraz zsebkendő és így hagyom egy órát, s akkor biztosan nem csomósodik be a kicsi lábuk az oltás helyén.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Jó reggelt!

Hú Szilbee!
nem irigyellek a korán kelésért, nekem az halál. Írtam már, hogy Gréti külön szobában alszik? Na hétfőig semmi gond nem volt, most midnen reggel arra ébredek, hogy kijön a szobából, és bömböl, hogy hol az apja. Eddig az volt, hogy bejött hozzám, közölte, hogy pisilnie kell, elment, majd visszafeküdt és aludt tovább. Most remélem csak a dátha hozza ezt ki belőle. Nem tetszenek ezek a kelések, ilyen formában.

Hát nem semmi hurkák!
Olyan teljes meztelent is rakjál már fel! (feltéve, ha nem sérti Dévid férfiúi hiúságát!) Olyat, ahol mindenütt elszorítjátok befőttesgumival! Ti kegyetlen szülők!

Szami!
mesélj a ruháról! Honnan néztél mintát. Egyszer már asszem írtam az oldalakat, azokat megnézted? milyen anyagot vettél? ja, és hova mentek egyáltalán?

Óh, hát az jó hír, hoyg nem is biztos a műtét! Hátha alakul neki még addig, hogy ne kelljen hozzányúlni!

Mit vettetek a kikában? Jó ára van ennek a sátornak. biztos, hogy olcsóbban kijön, ha varratja valaki.

Ivett!
Szegény pici Máté! Néha tényleg úgy beledöfik, de gondolom nem azért, mert izomba kell, hoyg menjen? Vagy hülyeséget írok, ilyen nincs már?

Jaimee!
nagyon szupi az írás, szeritnem folytasd, aztán kiadhatod könyvenek is, persze nekünk ajánlva! Jól hozna a konyhára a fantasztikus gyed mellé. Éppen most kaptam meg, hoyg emelik br 6000-rel, a gyesről meg ne is beszéljünk!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Ivett, szerintem ha eddig nem csomósodott be, nem is fog. Az első alkalmakkor én is csináltam, mint Szami, vizes zsebkendővel, de szerencsére sosem volt gondunk!

Szami, igen olvastam. Csak hát Csongit már nem lehet ilyenekkel átverni :wink: Szeritem főként az a baj, hogy elég rosszak lettek a fogai, és belemegy a husi, és azt meg uuuutálja, így inkább nem is eszik. Felvágott, szalámi, virsli megy nála, na de azok meg amennyi húst láttak :?

BBJ, irigyellek a sokáig alvásért, volt idő, mikor Csongi folyamatosan 6-6.30 körül kelt. Hétvégén is. Most már aludna 8-ig is, de 7-kor kelni kell, ovi, munka, ugyi.

Jaimee, elolvastam én is, nagyon jól írsz!!! Étvágytalanságra valamiféle vitaminkészítményt próbálj meg, hátha segít!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ja, Jaimee, már kérdezni akartam, hogy végül ki lett a gyerekorvosotok???

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Judiiiiitt! :lol: Befőttesgumi.... ez jó... :lol: Pill.. kiröhögöm magam, aztán teszek olyat is! :lol:
szilbee
 
 


Melyik az a gyümölcs amelyik megfogja a baba hasát,és melyik az ami nem?

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


No itt vannak a képek... Nem a legjobban látszódnak az elgumizott combjai, de ez van most... :)

könyökölés a "tej"pultnál
takarás nélkül
egy közelebbi

...ééés Levente annyi idősen, mint most Dávid

Ja és kipróbáltam a fogpiszkálós módszert. Sajna szisztematukosan lerágta róla az összes sárgarépát... (mert hogy ilyen kis vega gyerekem van... :roll: ) a husit meg szépen rajtahagyta...

A husiszaggatósat is kipróbálom és a kölesgolyókat is! Köszönöm a tippet!! / tippeket!! :) Nyugodtan jöhetnek még!! 8)
szilbee
 
 


Szilbee/Judit: Befőttesgumi... :D :D :D

Micsoda gyönyörű baba ez a Dávid gyerek!!! Réka 250 g körül gyarapszik / hét. Hat hetesen 4,5 kg. küldök neked Réka fotót, felpakolnád? Majd apától oktatást veszek, hogy hogy lehet gyorsan és egyszerűen fotót felkapolni és lemászok a nyakadról. :-)))

Valaki kérdezte, hol sétálunk - általában itt a Hunyadi környékén, illetve ha szép az idő, felmegyünk a Tiszaparti sétányra. Kb. a főiskola koleszáig bírom, így az odavissza bő egy óra séta.

Évi: Maradtunk a kijelöltnél, egyelőre kijár, a rendelőt még nem láttuk.

Még valamit akartam....de kész van az agyam mostanában. Lehet, hogy a kevés alvás miatt??

Szami: Ez jó hír a dokitól, és ahogy Évi írja, az fontos, hogy megvan a specialista grabanca is, ha bármi lenne mégis.

Kika...hát nem tudom, mi jártunk ott tavaly, de futva menekültünk olyan árak voltak. Apa meg folyton morgott, hogy nehogy próbáljak vlamit venni, mérföldesek a pénztári sorok. Kari vásár volt éppen.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Jamiee, nagyon jó a naplód! Köszi, hogy megosztottad velünk. Így legalább tudjuk, hogyan teltek az első napok, hetek, amíg nem voltál velünk, mert azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy nagyon kíváncsiak voltunk, hogy mi van veletek... Ja, és én nem kaptam képeket! Kérek, légyszi légyszi!

Más: bejelöltem mindenkit az iwiw-en, már mint akit megtaláltam, akit még nem attól bocsánat.

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Jaimee! Én paint shop pro x-vel kicsinyítem... és mentésnél visszaveszek egy picit a minőségen, hogy fel lehessen tenni.

... és íme Réka babáról a képek! :D

Kép Kép

Hihetetlenül aranyos! Tök jó haja van! ... és milyen hosszú!! :shock: Ha nem lenne nekem is egy kis édes vigyor-gombócom, most nagyon irigykednék! :wink: :lol:

Ja erről jut eszembe! Tegnap este vagy 15-20 percen keresztül kacarászott Dévid... azt nem tudom, hogy min... nem jöttünk rá... de vmi komoly hatással lehetett rá! :lol:
szilbee
 
 


Ditke!
De jó, hogy bejelöltél! :) Én már kerestelek fent az iwiw-en, de nem leltelek..
szilbee
 
 


Szilbee, és még druszák is vagyunk!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Szilbee: Köszi, én photoshop-pal bénázom, de majd belejövök egyszer.

Réka tegnap kiröhögte a cserépkályhát. Talán ezt gondolta: Ti még ezzel fütötök, csórikámék? :D Különben nem, de még nem tudhatja.

Igaz is, Szilbee, meg sem köszöntem, hogy olyan kiváló szócsövem voltál, amíg távol voltam. Szinte fel sem tűnhetett senkinek, hogy nem vagyok gépközelben. :D Köszi mégegyszer! :D Most olvastam, hogy majdnem megálmodtad mikor szülök! :lol: :lol:

Köszi mindenkinek, akinek tetszett a naplóm, bár még nagyon vázlatos, talán a gyermekágyas része van 80%-ban kész. A vége felé elfogyott az ihletem...

Ditke: Az iwiw-en egyre több fotónk van fenn, pakolom folyamatosan.

Voltunk sétálni, nagyon jó idő van! Mármint, oké, nincs 15 fok, mint a minap, de legalább süt nap!
jaimee1
 
 


Jaimee, és akkor Nemes Kati lett a doki, vagy Nagy Edit?

Ivett, miért kérdezed? Nem tán hasmenés van....?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi: Nagy Edit.
jaimee1
 
 


kukk...

Ditke!
Igen! :) Te felvetted, mint asszonynevet én meg kaptam, mikor megszülettem! :lol:

Erika!
Igazán nincs mit! Jó volt elsőként értesülni, hogy mi van veletek! :)
Ja tényleg "megjósoltam", csak egy nappal korábbra álmodtam! :lol:
szilbee
 
 


Ivett, szilárdító ételek: banán, krumpli, répa, alma, jóval később étcsoki. Lazító: őszibarack, körte, sütőtök.

Erika, nagyon köszönöm, hogy olvashattam, bár a többiek képeket is említettem, én meg olyat nem kaptam, pedig szeretnék :oops: A második kép meg egyenesen odatapaszt a képernyőhöz !!! :lol: :lol: :lol:

Szilbee, én még ilyen kis szumós gyerkőcöt nem láttam! :lol: Eszméletlenek azok a hurkák! :lol: De Levente pocakja sem volt semmi! Két napja este Anna szokásától eltérően hatalmasat vacsorázott, aztán meg a pocakját nézegette, mert komolyan mondom - látszott, hogy evett. :oops: :lol: De nem engedte lefényképezni :cry: Mostanában annyira tiltakozik ellene...

Azért voltam a Kikában, mert a már meglévő fürdőbútorunkhoz kerestem volna ugyanolyat kiegészítésnek az új házba. Találtam is ott, de nem darabokat, hanem egyben a mosdót, így most gondolkodhatom, hogyan tovább ezügyben.

Ha láttátok volna, Jázmin milyen jót falatozott a mindenmentes kenyeréből! :lol: Egy vékonyka szeletet megevett magában! :lol: És végre nekem se volt bűntudatom a kajálása miatt :oops:

BBJ, narancsos-arany színjátszós a ruhaanyag, egy menyasszonyi ruhás katalógusból néztem ki a mintáját. Hétfőn megyek próbálni. Jövő héten szombaton megyünk Ambassador bálba, ez az egyik legszebb, igazi nagyestélyis bál nálunk, amit a Városháza dísztermében rendeznek a gimnázium Ambassador alapítványa javára.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


KAta, gratulálok a házatokhoz!

Mi meg eladjuk, úgy döntöttünk!

A kis Réka nagyon szépséges, és a Dávid sem semmi, Szilbee, igazán jól tartod!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


hűű, esélytelen mindenkinek reagálnom, elnézést!!

Katlina, jó volt összefutni!! Azt elfeledtem kérdezni, hogy narancsot, mandarint ettetek már? Egyik könyv szerint már 5 hónaposan, másik szerint 1 évesen adható... :? Szívesen megkóstoltatnám Szabival, én szeretem, és hát jó lenne a gyümik körét bővíteni.

Ditke, köszi a jelölést!! Naon szép menyasszony voltál!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ildikó!
Hova akartok költözni? nem rég lakotok pedig ott ahol most!

Judit!

képzeld a múltkor ahogy írtad hogy kézségfejlesztőztök én is felbuzdultam s elővettem azat akönyvet amit karácsonyra vettem neki.
S láss csodát a vártál sokkal nagyobb siker majd egy órát önszántából csinálgatta a feladatokat s meg lepődtem hogy milyen ügyesen megoldotta őket. tegnap is akart már játszani meg ma is. Mondta tegnap hogy anya menjünk már tanulni!!!

Hát örültem neki.

Szilbee! köszi a fiatalok házas ötletet de az ovóda miatt nem merembeválani mert hogy nem tudom hogy igy évközben a jobb ovodák veszneke be gyereket

Sok puszi mindenkinek

Kép
kbernadett
 
 


Szaisztok!

Szilbee!
nagyon jópofa az urad, jót dumcsiztunk! Sőt, most Leventét is láttuk, Gréti mondta itthon, hoyg volt egy kisnagyfiú, Dávid. Egy kicsit összekeverte a dolgokat!


jaimee!
Mi is drágáltuk a kikát, volt ott egy szőnyeg, illetve több is több, mint félmillióért, de olyan csúnyát, még rajzolni sem tudnék! És ráadásul megfogdostam, tiszta műszálnak tűnt, és a vastagsága.....
Volt egy pár dolog olcsón is, mondjuk a fenyőfadíszek... de szét kell nézni, az egyszer biztos,. ötletnek viszont nem rossz

Betty!
na akkor ő is tanulásnak veszi, hátha így lesz majd a suliban is, ha már ilyen jó kedvvel ül neki. Tudod, a remény hal meg utoljára...

Ildi!
Miért adjátok el? És mit néztek helyette? hol?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Bbj- a szőnyegeknél mi is gyökeret vertünk az áraktól. :D :shock:

Ildi: És az új kéró?

Hello Betty! :D :D
jaimee1
 
 


Hell :)

Előre is bocsi, ha nem mindenre...mindegy, tudjátok.

Katlina, gratulálok az “eljegyzéshez”! :lol: Mi is úgy “terveztük”, hogy lagzit akkor, ha a családot, ismerősöket tisztességesen meg tudjuk vendégelni :D Nameg ha én beleférek egy konfekcióméretű menyasszonyiruciba :?
Nem tudtam megnézni a térgyepelős képet :( Aszongya nekem, hogy túl népszerű a fotoalbum.eu, oszt bővítenek. Majd ránézegetek :)

Kata, télikeeeeert! Defajin! :D Meg a többi is, amit megmutiztál :) Remélem szépet álmodtál az első éjjel...mer állítólag valóra válik :wink:

Szamóca, hát legalább a szállításon spóroltok egy keveset :lol:
Azért az jó, hogy nem vágják azonnal Máté karját. A növekedésből még sok minden kisülhet; reméljük csupa jó :)

Judit, én meg 2 dolgot utálok: a rasszizmust és a cigányokat.

Anikó, én a terhesség végére iszonyat ödémás lettem, főleg a lábam (oszloplábak-szindróma), de a folyadéktól nem tiltottak el. Én a sóra vigyáztam, mert szomjanhalni nem volt kedvem :roll: Egyébként a szülés másnapján már újra volt bokám :wink:

Jaimee, nekem jöhetnek a naplórészletek :) wampir@citromail.hu Köc :)

Szilbee, jól szuperál a hűtő? Vagy ezen már rég túlvagyunk? :oops:

Ildi, megint?! :shock: :D És ki van már nézve az új lak?

Mi is nézelődünk, nem magunknak, szüleimnek...de még úgysem jönnének ide, pár évre még odaköti őket a munka :(

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jóóó Reggelt!

Csak egy-két sorra jövök... utána rongyolok főzni, hogy a köv. szopi előtt meglegyen a kaja...

Judit!
Végre láthattam volna Grétit... és erre nem műxenek a fények a lakótelepen... :evil: Mire visszaértem a vásárlásból persze már mind működött!! Majd felrobbantam!!! :x ÚÚgy szerettem volna látni a lányod élőben is.... :cry:
Ádám mesélte, hogy Levente nagyon kis kópén viselkedett. Nagyon tetszhetett neki Gréti! :lol: Nem szokott ám csak úgy hepajkodni... ;) Be is jelölöm Grétit az iwiw-en Levente nevében.... mert hogy most már előben is taliztak! :lol:

No és a kedvedért csináltam este gumis-képeket! :lol:

Dévid háton
Dévid hason
szilbee
 
 


Jó reggelt!

Szörnyű éjszakám volt. Kata megint 3-4-szer kelt, de nem ám, hogy szopi, aztán alvás. Nem akar aludni, de vissza sem akar menni a kiságyba. Mellettem fekszik és játszik, gügyög. Vagy ma épp sírt, de nem tudom miért, csak arra emlékszem, hogy iszonyúan mérges voltam Rá. Meg tudtam volna simán csapkodni, nem voltam fenn teljesen, közben hülyeségeket álmodtam, Ő meg ordított, de nem tudom miért. Nagyon rossz volt, még jó, hogy nem vertem meg mérgemben. Dorka sem alszik jól mostanában. Az éjszaka közepén Őt is át kell vinni hozzánk, Tőle sem lehet aludni, mert keresztben alszik. Szóval, úgy döntöttem, mától meg lesznek rendszabályozva. Ma éjjeltől nincs vándorlás és max. 1-szer eszünk.

Jaimee: Gyünyörűek vagytok. Megkaptam a naplórészletet. Köszi.

Szamóca: Ezek jó hírek. Drukkolok, hogy ne keljen műteni.

Judit: Tegnap Dorka sérelmezte, hogy nem Grétikével ment le a lépcsőn.

Szilbee: Dávid! Hihetetlen! De azért Levente sem panaszkodhatott vona.

Ditke: 10-en voltunk szerdán höcögni, ez azért már elég sok volt.

Fanna: Niminek boldog hófordulót utólag is!

Balwin Judit, Ildi: Jó, hogy írtatok.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Judit: Most láttam a Kolompos oldalán, hogy holnap koncert lesz Miklóson. Tudsz róla valamit? El akarom vinni Dorkát. Szerinted lehet a koncert előtt jegyet venni a helyszínen?

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Niki!
Igen, lesz, de én azt hittem tegnap volt, nem is mondtuk Grétinek, na, majd megnézem, akkor ott talizunk, mi is menni akarunk, csak én azt hittem, pont üti az angolt.
Biztos lehet rá jegyet venni!
Tegnap igyekeztünk, mert még tankolni is kellett mennem, (még volt nálam külön kanna, abba is kellett, itthon 3 Ft híjján 300 a benzin, ott meg 277-ért tankolok. valahol muszáj spórolni) meg Erikáékat is kivittem az állomásra, nehogy lekéssék a vonatot. A feleset átrakták állítólag negyedre, és így tuti lekésné.
Na meg ha vígasztal Leti 11 kor aludt el, és kb 15-20-szor keltem hozzá, állandóan meg volt fordulva a cumiját sosem találta, meg nem is mutatott hajlandóságot a keresgélésre, csak rögtön nyüszített. Na persze, hoyg tiszta takony Ő is.

Na majd jövök, megyek öltöztetek, sé reggelizünk

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jaimee!

szia! :-)
Nem tudom hogy a többieknek újra küldet-e a naplódat de én nem kaptam meg csak azt amelyiket nem tudom megnyitni :-(
de a képek nagyon cukik!!!!!

Judit bejelntkeztél már Dinyához?

Fanna boldog hóforudót Niminek

puszika

Kép
kbernadett
 
 


csatlakozom a rosszul alvók köréhez....

Éjjel 2-1/2 5 közt voltunk végig ébren, reggel 7 előtt keltünk...
mosott rongy-effektus...
és én sem tom, mi volt a baj: ettünk-ittunk-pelust cseréltünk-üvöltöttünk... ezek után tévéztünk-játszottunk-másztunk-álltunk....
.... és hajnalra teljesen kikészültünk....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Olga!
már korábban kérdezted.
Gréti, és a haloványság. Misi vett egy gyógyteát, kapja hetente párszor, a simába rakunk neki bele, úgy látszik, egy kicsit növeli az étvágyát, de baromi keserű, ezért kell keverni a simával.
Írhatnál Te is!

Ja, és nem szoktam felírni a gyerekszájakat, csak ide írom le, majd egyszer innen összegyűjtöm

Szilbee!
továbbra is ámulok és bámulok! Nagyon édes volt Levente, rohangászott, lehet tényleg tetszett neki Gréti!

Dorka!
lehet álommanó volt a ludas, hoyg a fene enné meg! Sehova sem ment, ezek szerint?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Nálunk járt az álommanó... úgy aludtunk, mint a tej... Lehet tévedésből hozzánk irányították az összeset?? :shock: :shock: :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!


Rövid leszek, babó nyüszög.

Sajna Balázsnak is folyik az orra 3 napja, de nem lázas, köhögés sincs.

Niki! Köszönöm, küldheted a höcögtetős ismerődödnek a számát!

Szamóca! Tudom, már pár napja túl vagyunk rajta, csak még annyit a szocpolhoz: fogalmam sincs, hogy hogy mükődik, minket nem érint, ez, hogy az OTP szerencsétlenkedik vele a sogórnőmék mondták, de azt mondták a többi bank nem ennyre szigorú. Vagy lehet félrehallottam valamit, nem tudom.

Judit! Gratula a vizsgához, akkor még 31-én szidlak.

Még akartam valamit, mert tegnap is visszaolvastam, de hát...

Üdv mindenkinek és gyógyulást a betegeskedőknek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Niki! Most én is úgy vagyok Balázzsal, mint te! Alig várom hogy meggyógyuljon, aztán felőllem ordíthat egész éjszaka! Kivagyok, félóránként, óránként kelek hozzá! De jó lenne már 4 órát egyhúzamban aludni!!!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


(((((((((( Niki! Olga! )))))))))) Ez ölelés akar lenni...
szilbee
 
 


Hát most már tényleg vége lehetne ennek a takonykóros, infulenzás, bárányhimlős, rotavírusos... nyavaja-sorozatnak... :x Mire kilábalunk belőle... jön a következő takonykóros...stb. ősz... :roll:

Küldök mindenkinek pozitív energiákat... bennem valahogy most egész sok van... Isten tudja honnan.... :shock: ]


++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nem fogjátok elhinni, de Levente már lefeküdt szundizni... hamarabb kérte az ebédet. :shock:

Megyek és elrámolok... bár sok értelme úgysincs... mert du-án úgyis kezdhetem előről... :twisted:
szilbee
 
 


Ildi!!!!
Mesélj!!!!!

Dorka!
Igen eszünk narancsot!
És majd most a cukkinivel próbálkozom!


Megvolt a vérvétel:Lisztérzékenységre,pajzsmirigyre és ételallergiára nézik neki 3hét mire meglesz az eredmény


Szilbee!
Hurka-Gyurka nagyon aranyos!

Kép

Kép
katlina
 
 


Olga, igen, az OTP-ről még én se sok jót hallottam, a sógórnőm Szolnokon ott dolgozott... Most majd a hitel kapcsán elmesélem a saját tapasztalataimat - hátha segít másnak.

Dorka, Niki, Olga: mindenkinek jobbulást és nyugodtabb éjszakákat! Jön talán a hideg?

Én nem panaszkodom, szép lassan leszoktunk az éjszakai evésről. És kopp-kopp, én is meggyógyultam - s egyik gyerek se beteg. Bár mi (engem leszámítva) kimaradtunk ebből a beteges időszakból, azóta is áldom a dokit, hogy javasolta a pneumo oltást!

BBJ, ma megyek Szolnokra délután konyhabútort, meg kanapét nézni Balláéknál, aztán az OBI-ba is szeretnék kinézni, meg egy kis Marcipános cukrászdázást beiktatni, mert Máténak ma suli buli van, csak este 7-re kell érte mennem, anyukám meg elvállalta a két lányt :lol:

Szerdán, ahogy Mátéval a klinikán voltunk, ő vigyázott Jázminra, és azt mondta, most már megérti, miért vagyok néha annyira kifáradva: Jázmin őt is állandóan követte, 10 centinél jobban nem távolodott el tőle...

Milyen tea, amit a párod vett? Mert Annával én már néha megőrülök, annyira nem akar enni. Most Polybe tablettát vettem neki, de nem nagyon érzem a hatását. A gyógyszerész azt mondta, keres neki valamiféle homeós bogyót (elfelejtettem a nevét) és megrendeli a jövő hétre, hátha az használ. De minden étvágygerjesztő ötletre vevő vagyok! (a kedvencem a Vitacolan lenne, de állítólag 3-4 hónapja hiánycikk :roll: )

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Ildi, miért költöztök? Petikének boldog hófordulót!

Katlina, milyen ételekre nézik az allergiáját? Jó sokat kell várnotok az eredményre!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Niki!


"Újra itt a Kolompos az alapítványunk szervezésében!

A Kolompos Együttes Meseszínháza és Gyermektáncháza vár mindenkit 2008. január 26.-án szombaton 16 órakor Törökszentmiklóson a Városi Művelődési Központban (Kossuth u. 135.)
ÚJÉVKÖSZÖNTŐ ÉS A CSODASZARVAS MONDA címmel.

Előtte 14-től 16 óráig Családi Bütykölde az alapítványunk tagjaival.

Belépőjegy ára:felnőtteknek 650 Ft, gyerekeknek 550 Ft.

Jegyek rendelhetők az Apáról Fiúra Alapítványnál a 06/30-402-83-83 telefonszámon, az aparolfiura@t-online.hu e-mail-en illetve vásárolhatók a helyszínen (a portán) elővételben és a műsor napján."

Évi és
Kép
csongianya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?