Új privát üzeneted érkezett!

Mogyo: Tényleg egy igazi kis vigyori lány ez az Ágika! Nagyon édes a képeken, és ő is egy igazi mázlista, hogy ismerheti a dédiket!
Vendég
 


Hát sajna csak kettő van én mamám meg Menyus mamája!
A papáját meg azon a héten temettük mikor szültem!


Kép
mogyoland
 
 


Szomorú, de sokan vannak, akik még kettőt se ismerhetnek.
A mi fiainknak is nagy mákjuk van! Az összes dédijük él még, mindannyian. És az egyik déditatát Bence ki is sajátította magának! Ha Danival mer foglalkozni, ott a világvége! Imádják egymást! :lol:
Vendég
 

 
 

Kép

Dédik és dédunokák!
Ez szombaton készült, a férjem szülinapján! A déditata azóta is el van ájulva a fiúktól! Amúgy ő az, akit Bence kisajátított! :lol:
Vendég
 


Nallunk,meg csak 1 dedi el,anyum edasanyja.Attila felol is csak egy dedi mama van,de nem tartjuk vele a kapcsolatott,meg sose lattam.Egyebkent Attila csaladjabol senkivel sem,az edesanyjan kivul...ez fura szamomra,nem ehez vagyok szokva,de meg van mindennek az oka...sajnos. :oops:

nagbri-tunderiek a fiuk. :wink:

mogyo-orulok,h.sikerult a fecskendos menet.Vegre egy gonddal kevesebb. :wink:

Kepzeljetek,matol ugy altatom Atticy-t,mint egy nagy legenyt.Szopi utan bofike,es utana beteszem a kisagyaba,es egyedul siras nelkul elalszik. :shock: Ma probaltam ki delutan,es most este.Nem kell ringatnom tobbe,meg enekelnem...azert hianyzik.Csak faraszto volt a hatamnak.Olyan draga,mikor szopi utan ugy hozzambujik es simogat.Imadom es mindig elerzekenyulok.Nem tennem le aludni,dehat muszaj.

Na en is megyek,nezem a Nagy fogyast.Pusz pusz


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: Köszi!
Atticy is aranyos lehet, ahogy egyedül elalszik! Biztos szokatlan neked, de gyorsan megszokod, és ugye neki is jobb így. Meg a te derekadnak legfőképp! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Mogyo! Gyönyörű lánykád van! :D Miután írtam akkor fedeztem fel, hogy lehet a menüt lejjebb is görgetni. Amikor megláttam mennyi minden van a cd-n majd hanyatt estem! :lol: Hallod ennyi mindent hogy fogok Neked meghálálni! :D Amúgy kész a Dvd! (Végre.) Bocs a késésért még1x. :oops:
Nálunk is a fecskendő jött be, de Ádi mostmár kanálból is elfogadja.

Timci! Köszi hogy hiányoltál! :wink: Nem tudom mikor fogunk tudni felétek menni, mert most rohangászunk mint pók a falon. Ugyanis megvesszük ezt a lakást, és csak később fogunk építkezni. :roll: Ügyes kisfiad van! :D Nálunk Ádám mindig elfordul, hogy simizzem a hátát, ha altatom. :roll: :) Lehet ma én is megpróbálom este berakni a helyére hátha bejön Neki is.

Brigi! Szóval Ők a kedvenc dédik! :wink: Olyan édesen vigyorog Bence! :lol: Kijött a folt a tigrises rugiból? Ma akarom Ádira ráadni a cuccokat, majd teszek fel képeket én is.

Dédi: Ádinak mind két részről már csak 2 dédi mamik él. :( Csabi dédije nagyon fiatalos a kora ellenére, Ő imád Ádival játszani. A nagymamim már nagyon idős, idén lesz 87 éves, de Ádámot Ő is elszórakoztatja. :lol:

Rakok fel képet, ha sikerül:

Kép

Kép

Kép pancsi

Kép

Kép nagyikámmal

Bocs, kicsit sok lett. :oops:

Kép
Kép
mandula82
 
 


De ,hogy sok!
Hát igen ez jó ,hogy találkoznak az unokákkal hát sajnos még az én mamám nem látta a lányt de lassan jó volna elvinni ,hozzá le ne maradjon rólla!(mert hát sose tudni) :oops:


Kép
mogyoland
 
 


nagbri-iagazan nincs mit. :wink:

madulam-vegre!!!!!!!!Mar keztem aggodni. :wink: Ertem.Hat akkor jo rohangalast neketek :wink: .Igy legalabb ti is sokkal nyugisabbak lesztek,h.sajatotoknak mondhatjatok.Meglatod. :wink: Az epitkezes is bejon,ne aggodj. :wink: Lehet,h.egyszerre fogunk,ki tudja? :wink: :lol: Nagyon kis cukor Adika.Es neki is van dedije.De jo. :lol: Nem lett sok,sosem sok a kepekbol,ugye csajok? :roll: En legalabis szivesen nezem.Proba szerencse,tudod,h.van.Hatha sikerul nektek is.Kicsit fog mondikalni meg ez az,aztan ha nem sir,akkor hagyd gugyoresszen,majd belealszik. :wink: Varunk azert,no!!!!!


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


mandula-zserintem akkor is rad hasonlit Adika,foleg ahogy csepereik. :wink: En teged latlak benne.Szeretnek :wink: mar setalni veletek egy jo nagyot.Hmmmmmmmmm...mikor is fordul ez majd elő? :roll: :?: :?: :?: Sajna mostmár kocsim sincs,mivel Attila azzal jár melóba,h. a másik lerobbant.Már kész kéne legyen,mert utálok kocsi nélkül :lenni,bármi történhet...meg Ő se akarja bepiszkolni.Hátha már a héten meglesz...na megyek fektessem le a kölköt. :lol:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát még mondanak egy téli rohamot utánna jó idő!
Nem is baj tegnap elmentünk sétálni és imádja a lány épp kiléptünk az ajtón elkezdett csöpögni az eső de nemsokára el is állt mire visszaakrtam fordulni!
Meg hát kell neki is a friss levegő!

lánykám is elaudt!Kiabált már nagyon dörzsölte a szemét egy picit fogtam a cumit és már aludt is olyan jó ,hogy magától is elalszik remélem igy is marad!

Éjszaka fújtam neki de még mindig egy picit halványan látszik ,hogy véres igy azt hiszem mától nem fújok neki mert orrnyálkája nehogy bedurranjon!
De jól van hála!


Kép
mogyoland
 
 


Hát most hozták a fényképeket amiket meséltem hogy csinálnak 10000 ft-ért.hát nagy csalódás jók a képek de ugyan ilyen tudok én is az új géppel és még kiszállási dijjat is kért amiről nem volt szó!
Me g,hogy milyen szép fényképkeret meg fényképalbum ja a fényképkeret kartonból van meg egy egyszerű fotoalbum amin egy kisbaba van !
Na tanulság többször nem kell jönni!

<a href="http://babafalva.hu"><img
mogyoland
 
 


Mogyo: De azért mutatsz majd képeket belőle ugye?
Amúgy megértelek, én is kiakadtam volna a helyedben!
Vendég
 


Mogyo: hát ez azért elég hidegzuhany lehetett... Én már alapból nem csinálok fotóssal fotókat, az esküvőnkön is a sógorom fényképezett a mi fotógépünkkel és százszor jobb fotók lettek, mintha elmentünk volna valahová.

Dédi: nálunk az én részemről még mindenki él, sőt még egy pótdédi is van, mert anyum szülei elváltak és a papám újranősült. A férjem részéről már csak egy dédimama van...

Timcike: megértelek, én sem szeretek kocsi nélkül lenni, tényleg bármikor szükség lehet rá... A mi autónk karácsony előtt 2 nappal robbant le, de azóta már megszerelték...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Mogyo: már működik is! Nem tudom mi volt a gond, de megoldódott, sikerült megcsinálni! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Dédi: nálunk 3 dédi mama és még 1 ükmama is van! :D :D :D Mindjárt teszek is fel 1 5generációs képet! Anyukák és lányaik + Bende... :D

Timcike, tényleg rossz lehet autó nélkül, remélem, hamarosan elkészül.

Mogyó: fotós tényleg elég húzós! :shock: Nekem is tetszenek ezek a képek, de annyit én sem adnék érte! Mi is amit a géppel csinálunk, a jobbakból előhivatunk, és az van! De szerintem is lehet ezekkel a gépekkel már nagyon szupi kis képeket gyártani! :D

Lányok, édesek ezek a gyerkőcök! ilyenkor nem tudom, hogy a dédik szeretik-e jobban az unokákat, vagy fordítva?????

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: igen, néha én se tudom, ki kit is szeret jobban! De nálunk Bence tutira a Patyi tatát favorizálja! Elmúlt 80 éves, de Bencét akár egész nap talicskázza, ha ő azt akarja! :D
Vendég
 


Kép

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Nagbri, jó az ilyen papa! :lol: :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Manó: igen, igazad van! :lol:
Vendég
 


hát ez jó azért ,hogy ismerhetik őket!
Én sajnos nem pedig élet mikor megszülettem de anyu szüli elég hamar elmentek és messze is laktak igy sűrűn nem is birtunk menni!

De apukám szüleit ismertem a papa 3 éve halt meg de mamikám még él!

most discoznak Apával.Apa énekel a lány meg sikoltozik!


Kép
mogyoland
 
 


Kép


Oscar gálán találkoztunk!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: ez jó! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Timci! Köszi! Pedig általában mindenki Csabit látja benne. :D Nem tudom a séta mikor jön össze, de majd valamikor biztos meg tudjuk ejteni. :wink: Amúgy kipróbáltam a ti alvási módszereteket, nekünk sajnos nem jött be. Ma is rajtam aludt el. :)

Mogyo! Nem semmi a fénykép-sztori! :roll: Szerintem mindegyik ilyen rabló. :? Ha tudtok lépjetek el majd felénk, mert készen vannak a dvd-k! :wink: Nagyon tetszik a Victoria Beckem meg Ágika összeállítás! :lol:

Manó! Nálatok hogy hasonlít mindenki egymásra! :shock: :)

Falevél! Jó, hogy ilyen sokan kényeztetik a lánykád! Mikor mentek legközelebb védőnőhöz?

Kép
Kép
mandula82
 
 


mano-falevel-ugy tunik,h.a heten meg nem lesz kesz. :cry: De remelem jovo het elejere mar meglesz. :wink:

mogyo-csucs ez az osszehangolas,ki csinalta?Sajnos meg mai napig vannak ilyen rablok,en a hejedbe nem adtam volna neki egy garast sem.Micsa emberek vannak?!Ez egy ceg egyebkent?! :roll:

mandula-sajnalom,h.nem mukodik.Majd kesob,ne add fel. :wink: Mar Atticy-val is lehet jo nagyokat setalni,mert mar nem nyugos babakocsiba.Hiszen mar ul,es latja a vilagot,ami erdekes a szamara. :wink: Minden nap kiviszem,de epp 1 oracskara,ugyanis egyedul uncsi...gyertek,varunk! :wink:


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


csajok-mig el nem felejtem.Lenne egy kerdesem,gondolom tudtok segiteni.Kell a szomszedomnak egy fellepo.Azt mondja ez a neve,de en neztem a netten es igy megnevezve nem talalam.Egy olyan kis asztalfelesegrol lenne szo,aminek van kereke,es raakasztod alol a babakocsira,arra a vasrudra,amin a kerekek vannak.Ezt a nagyobb tesonak talatak fol,h.ot ne keljen babakocsiba tenni,hanem arra raal,es anyuci tolja a babakocsit,az egyik gyerkoc a kocsiba,a masik meg all azon a micsodan.Tudjatok mirol beszelek?Mondjatok mar meg nekem legyetek olyan szivesek,h.mi annak a micsodanak a hivatalos neve. :oops: :roll: Elore is koszonom!

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timci! Szerintem a testvérfellépőre gondolsz. :wink: Amúgy a remény hal meg utoljára! :D Ha lesz kocsitok, és erre lesz dolgotok szeretettel várunk! :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Hát igen ez egy cég majd jönnek biztos húsvértkor!Na majd adok én neki csak merjen becsöngetni!


Kép
mogyoland
 
 


Timcike: igen, az a testvérfellépő, amiről beszélsz, Adrinak igaza van! Ha így keresed, tutira meg kell találnod!

Mogyo: látom még mindig mérges vagy rájuk! :twisted:
Vendég
 


Hát eléggé de tudjátok tanul az ember mindig valamit!


Kép
mogyoland
 
 


Csajok-kerestem,de csak 2 ot talaltam,es neki 10 ert tul draga.Hat ez van.En megtettem a magamet.Koszonom a segitseget. :wink:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mogyó, jó az összeállítás! szerintem Ágika sokkal szupibb nő, mint VB! :lol: Főleg, hogy mosolyog is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Mandula, köszi! :oops: :D
Szerintem is próbálgasd az altatást, egyszer biztos önálló lesz! Úgy sem megy, hogy ott maradsz mellette és símogatod, mesélsz neki????

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok Kedves Anyukák, Kismamák !
Megnyitott a Bambino babaház, sok szeretettel várunk mindenkit 0-6 éves korig. Nálunk megtanulhatod a babamaszázst, manótornán vehetsz részt és még idegen nyelvi tanfolyamokat is inditunk Sok szerettel vár Zsóka néni Kecskeméten a Hoffman János utca 6 szám alatt .

Itt mindent megtudhatsz rólunk: www.bambino-haz.hu
az iwiwen is megtalálhatóak vagyunk
bambinohaz
 
 


Sziasztok!
Elkezdtem kicsit visszaolvasni, hogy jobban megismerjelek titeket. Sajnálom, hogy csak ilyen későn találtalak meg benneteket, jó lett volna a kezdetektől együtt izgulni, de már késő ezen búslakodnom. De azért még hátha be tudok kapcsolódni.
Láttam, hogy sokkal többen indultatok, hova lettek a többiek?
A kezdetekhez csak annyit, hogy én a Seregély dokinál szültem, és a Szabó Gáborral műtöttek császárral. Mindkettővel meg voltam elégedve, mint emberileg és szakmailag.

Szerencsések nálatok a babák, nálunk egy dédi él, a párom mamája, de mivel az apukájáék elváltak, és elég rossz a kapcsolat, így évente 2-3x találkoznak. :( Én sajnos csak egy nagymamámat ismertem, ő már 10 éve meghalt. Hátha Zalánnak szerencséje lesz, és tovább élvezheti a nagyszülők kényeztetését.

Képzeljétek: úgy bejött a tejszaporítás, hogy Zalán ma már 180-at is evett egy mellből. Pedig azelőtt 120-130-at is alig szopizott ki kettőből. És végre nem lóg 45 percig a mellemen, hanem 20-25 perc alatt végez. Valószínűleg kevés lehetett lehet neki. Csak mivel nem egy sírós baba, így nem jelezte, hogy kevés.

Nálatok hogy kezdték a babák a fordulást? Nekünk hason semmit sem akar csinálni, de ha a hátán van, már oldalra szépen elfordul. Nem fordítva kéne lenni?

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Norri: Sára az első 3 hónapban útált hason lenni, most már egész jól elvan úgyis, de aludni szerintem soha nem fog hason. Szerintem ne aggódj, a babák megtalálják a módját, hogyan forgolódjanak... Pár hónap múlva nem győzhetsz rohangászni utána... :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Norri, ne bánkódj, a lényeg, hogy most ránk találtál! :D :D
Én is Seregély dokinál szültem, és nagyon meg voltam elégedve vele! :D :D :D

Hát nem tudom, mikor mit kellene csinálnia a babáknak, és mindenki máshogy jön rá a forgásra. Ebből lesznek majd később az aranyos sztorik, hogy az egyik csak hátrafelé mászott, a másik meg ülve lábbal vonszolta magát, és haladt előre. :lol:
Mi Bendét 2 hós koráig nem mertük hason altatni. :shock: Aztán a gyógytornász ajánlotta, hogy altassuk hason, mert a csípőjének jót tesz. Na azóta viszont mélyen csak hason alszik. Hanyatt csak felületes az alvás és minden kis rezzenésre felnéz. :D

Norri, örülök, hogy a tejszaporítás bevált! :D Csak így tovább! :D :D

megyek, mert nyügi van...

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


norri-sosem keso.En is Seregely Dokinal szultem csaszarral.Es en is meg vagyok vele elegedve.Legkozeleb is ot valasztom,ha elfogad. :oops: :wink: Ugy titokban,ti mennyit adtatok neki,mikor szette ki a varratokat? :oops:

Atticy-t ahogy hazahoztuk a korhazbol,ra 2 napra mar hason aludt.Es azota csak hason alszik. :lol: Azt hiszem 2 honapos volt,mikor atfordult oldalra.3 honaposan meg telyesen.Dehat minden baba mas es mas.Nem kell izgulni. :wink:

Kb.hanyan jonnetek hozzank a jovo honapban a babatalira?Meg nincs pontos datum,csak kivancsiskodom... :?: :roll: :wink:


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Ui:Atticy-forgolodva eri el a celtba vett targyat.Mar ul egyedul,de maszni azt nem,ahoz tul lusti.De majd csak eljon annak is az ideje.Hetvegen megyunk fel Bp-re es veszunk neki jarokat,mert mindig felek egyedul hagyni itt lent az agyon,mert legurul set perc aladt.Abba meg elvan egyedul,talan maszni is megtanul majd benne.
Ki mit mond,a halos jaroka a jobb vagy a fakeretes?


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát jó kérdés Timcike!
Hát nem tudom én busszal biztos nem vállalom be Nagykörőst!
Hátha valahol lesz üres hely! :D

Hát én nem a Seregélynél szültem de az én dokimnak 30ezret!
(ez volt megállapodás!)

Nori: nem baj én kb. pontosan már nem emlékszem de 27 hetes körül voltam mikor csatlakoztam .
Tök jó volt mikor valaki bekerült és apukák irták meg általában ki hogyan és mennyivel született!
Átfordulás hasról nállnuk elég gyorsan ment talán azért mert utált hason lenni!
Mostmár elvan de nem rakja le a fejét csak egy pillanatra mikor elfárad de már veszi vissza is!
Hátról hasra még nem sikerült de probálkozik csak a keze akadályozza!

:lol:

De egyébként nem egyformák majd csinálja Zalán is mikor ugy gondolja!
Igaz Nagbri? :wink:

Hát nállnuk is oldalra forditom mikor alszunk és mikor elalszik már hátára is fekszik!Tehát ezek jól mennek nállunk az egyik oldalról a másikra fordulás!

Kép
mogyoland
 
 


Erdekel meg azert is,h.hanyan jonnetek,mert kivancsi vagyok,h.erdemes-e megrendezzem vagy sem. :roll: Ahm,ti elore megbeszeletetek akkor.En 100 Eurot attam.Mi nem beszeltunk meg semmit.Csak azert erdekel,mert azt mondat ez ugy van,h.amennyiert rendel,annak a 10x set kell adni.Hat az nagyon sok lett volna 70 ezer. :roll: :?

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Valaki mondta a szobaba,ahol szultem...

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


igen ezt én is halottam de akkor nekem is annyi lett volna.De azért ez már túlzás én tudok olyan tis aki 100-at kér előre 50 utánna a többit!
Közben úgye meg kapják a fizetésüket!

Hát szertnék én is ennyit keresni gondolj bele ha csak naponta 1 ember szül nálluk igy 30 ezrivel is mennyi pénz az tisztán!
Nállnuk akkor a dokimnak volt vagy 5 páciense, bár nem sajnáltam tölle igencsak megdolgozott a pénzéért!
Meg rendes volt nagyon mindenap bejött hozzám és kérdezte a lány is folyamatosan!

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Norri: Ne izgulj, mostmár itt vagy, és ez a lényeg!
Átfordulás! Na Dani nekünk tegnap óta nagyüzemben fordul a hasáról a hátára! Elkezdte, és most abba se hagyja! :lol:

Timcike: Én sajna konkrét időpont nélkül nem tudok így hetekkel előre biztosat mondani. Nekünk februárban névnap is van, meg megyünk Miskolcra is, így nem tudok mit mondani. :(
Vendég
 


Sziasztok!

Kicsit el vagyok megint veszve :( Azért olvasgatlak Titeket! :lol: Mennyien szültünk Seregély dokinál! Én is nála szültem mindkét kismanócskámat. Szerintem is rendes volt.

Norri
Elküldenéd annak a védőnéninek az elérhetőségét? Megkérdezném én is, hogy tudna-e segíteni, mert Dorkám már nagyon nem akar szopizni, s talán tudna nekem is segíteni. Előre is köszi.

Nálunk Dorka már egy párszor a hasáról a hátára fordult, de vissza még nem, bár már emelgeti a lábát.
Képzeljétek már két napja óránként ébred éjszaka, nem tudom miért, de nagyon fárasztó. A foga miatt lehet, nagyon nyáladzik?(Naponta többször kell ruhát cserélni. ) Ma jön a doki beadni a négyhónapos oltást, majd megkérdezem mit lehetne csinálni, mert kezdünk fáradni. Úgy sajnálom, mert ő is elég fáradt.

Timci
Nekünk igaz kölcsönbe, de rácsos járókánk volt. Petike abban állt fel, s járkált körbe a rácsokba kapaszkodva. A hálósban ezt nem tudja. Szerintem a rácsos mindenképpen jobb. Bár azt hiszem, most nem veszünk, bár ki tudja.

Mogyo
Igaz kis mosolyalbum Ágika! Nagyon édi! Jaj, majdnem elfelejtettem, utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Nektek!

Falevél
Sárikának is nagyon boldog névnapot! Bocsi, hogy csak most, el vagyunk havazva. :cry: (az én kislányom a második neve Sára, papa csak így szólítja :lol: )

jaj, mennem kell, Dorka ébred!
Sziasztok
Andi
kocsisandrea
 
 


Hat,ahogy veszem eszre sajna nem lesz babatali nallunk a jovo honaban... :cry: Hmmmm,pedig en annyira szeretnem.Nem is avgyunk messze Kecsotol,kocsival 8 perc,legalabis nekem.Csak 15 km.Jojon el mindenki aki tud..nagyon szeretnem.

Andi-koszi a jotanacsot,szerintem is jobb a faracsos,de mikor arra gondolok,h.megyunk nyaralni,akkor ezt a halosat lehetne vinni kisagynak,es megiscsak a sajatjaba csicsilne...szoval,nem tudom. :roll: Majd meglatjuk.Holnap megyunk,azt szetnezunk Bp-n.

mandula-kepzeld vegre megvan a fontosabb resze a papirjaimnak,amivel elindulhatunk hamarosan Bp-n.Anyum meg be kell adja a rendoregre a leforditott hazassagi anyakonyvi kivonatot,h.keszitsenek uj szemejit,az uj nevvel. :oops: Aztan elkuldi nekem es irany aregis kartya.Ha az megvan,akkor lesz gyes is mar,meg minden.Akkor mar max egy ev es en is magyar allampolgar is leszek. :wink: Meghagyom a Romant is persze.Nem tudja valaki,h.csak a rgis kartya utan szamitva egy ev a magyar allampolgarsag,vagy a gyerek utan egy ev? :roll:


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Timcike, nem tudom, hogy tudnánk-e menni Nkőrösre? Autó nincs, csak a párom céges kocsija. Így függ, hogy itthon van-e?
De remélem, sikerül összehozni, ha nem is februárban, akkor hamarosan! :D

Andi, nem az online védőnőre gondoltál?
Nekem adott tanácsot, és nagyon szimpi volt. 24 h alatt válaszolt.
www.gabimamiklub.hu oldalon a fórumra kattintasz, regisztrálni kell (ingyenes), és utána kiválasztod a védőnők alatti témáknál (mit egyen a baba?). De a többi témával kapcsolatban is lehet írni nekik, nézz szét! :D Remélem, sikerül jó és használható tanácsot kapnod!

Na én most elköszönök, elutazunk a hétvégére. Remélem, Bende jól viseli majd, és persze az estéink is jók lesznek, nem nagyon zavar be a máshollét. :wink: :roll: Egy kicsit izgulok, mert olyanok leszünk, mint a málhás-szamarak... :lol: Az a rossz, hogy 3 napra is annyi cuccot viszünk, mintha 1 hétre mennénk... :roll:

A szülésnél én is hallottam, hogy a 10*-t adják, de mi sem adtunk annyit... :?

Legyetek jók, és ne írjatok sokat, mert nem győzöm majd visszaolvasni! :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Azt hiszem, ilyen sem volt még, hogy én kezdem az oldalt! :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Na legalább most te kezted!
Jó utazást nektek és vigyázzatok magatokra!

Timcike: 8 perc Nagykörös Kecskemét! :shock:
Hát mennyivel jössz te?
Nekünk általáűban mikor járunk vásárba kb.15-20 perc!
Számámora az az út a halál útja!
Bocsi!De annyian meghalnak azon az úton elég veszélyes.


Kép
mogyoland
 
 


Kép


Kép
mogyoland
 
 


mano-jo utat nektek,es jo pihit.Remelem jol fog viselkedni Bende.Hova mentek? :roll: En nagyon remelem,h.eljottok.Es,h.minnel tobben kozuletek.

mogyo-altalaban 160-al szoktam.Utalok docogni,meg a masik dolog,szeretek minnel hamarabb odaerni,h.Atticy minnel kevesebbet legyen egyedul hatul.Mikor csicsil,akkor nem zavar,de ojankor is 120-al szoktam.Valahogy ugy vagyok vele,h.nagyon zavar a lassu menet.Igaz sose elozok fejetlenul,mert gyerekem van. :wink: Mindig a biztosra megyek.Kecskemeten belul vesz sok idot igenybe a vezetes,mig beerek oda,ahova szeretnek. :x


Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?