Új privát üzeneted érkezett!

Off
Annamari, Benő
próbáltam mailt küldeni, nem tudom elment-e? Útálom a tűzfalat! Kép

Solya
On
solya
 
 


Anamari!

Ezt nem értem....minket nem zaklatnak a fütyivel. Azt mondták, ha íveset pisil, nincs gond, nem kell huzogatni. Néha picit húzzuk, hogy menyire jön...nektek semennyire? Úgy hallottam, 3 éves korig nem kell bántani. Ha mégis van neki, hogyan oldják fel? Én a kismama Veres dokijának olvastam egy cikkét, és azt írta, hogy Ők valami érzéstelenítő krémmel bekenik, fél órát hagyják hatni, és utánna valami kis fém izével feloldják. Semmi altatás meg hasonlók....

Pusza: Kata
LadányiKata
 


Sziasztok!

Solya!
Jaj, ki kellett fizetni?? Még Pirusékkal azon poénkodtunk, hogy milyen jó, hogy az új pasi azt hitte biztos, hogy az előzőnek már kifizettük. Nem gondoltuk, hogy kifizettetik Veletek! Kép
Nem volt strandtali és senki nem ijesztette el Vojőrt, sokkal előbb eltűnt, mint ahogy a talit elkezdtük volna szervezni.
Én azért nem hiányoltalak, mert tudtam, hol vagy... Csak azt nem tudtam, hogy ilyen sokáig Kép
Nem jött mél Tőled!

Kata!
Balázsnak nagyon szűk volt a fitymája, paprika-alakú volt a fütyije és biztosra mondták a műtétet, úgyhogy magánszorgalomból elkezdtem húzogatni nagyon óvatosan, és közben kentem körömvirág krémmel. Ettől csomót javult, aztán tavaly ősszel a dokinénink helyettese úgy visszahúzta Balázsnak, hogy 4 felé szakadt Kép Akkor 1 hónapba telt, míg begyógyult és azóta minden este visszahúzom. Nekünk ugyanezt a módszert mondták a feloldásra, nem lesz altatás, az csak a műtétnél van, de nekünk 1,5 évet mondtak. Nincs ebben sem egységes álláspont.

Na most indulunk!
Annamari
muter
 
 

 
 

Tehát elvileg már teljesen vissza kéne tudni húzni? Mint a "nagyoknak"?

Akkor nálunk is gond lesz.....

ui: Vojőr pedig valamitől megszeppent, mert nagyon eltűnt.....

Kata
LadányiKata
 


Sziasztok!
Annamari!
Köszi a drukkot!!!
Szerencsére nem sérv, de még sajna lehet belőle, eléggé el van használódva a porckorong, nem áll jót magáért. Plusz némi izületi gyulladás ugyanott, úgyhogy a kímélő életmód jegyében a gyerekek a nagyszülőknél vannak két napja, de úgy hiányoznak, hogy szerintem idő előtt száguldok értük.
Szegény Balázs, micsoda orvos! Remélem nincs semmi, nekünk is aszonták, hogy három éves koráig, idézem szó szerint a gyerek dokibácsit: "huzigáljam a férjemét, a gyereket hagyjam békén". Úgyhogy mi még egyszer se húztuk semerre.

Édua: A Börzsönyi dok véletlenül ott volt mindkét szülésemnél, szerintem mindkétszer ügyeletes volt, az első után jót beszélgettünk vele meg a szülésznővel, a másodiknál ő segített infúziót bekötni, szerintem jó fej, csak olyan szemtelenül fiatalnak néz ki, de ezek szerint már legalább öt éve orvos.

Kata!
Te jó ég, mik vannak! Ezek már burleszkbe illő jelenetek. AZért nekem a Klinikán a betegbemutatás is elég nagy trauma volt: egyedül vártam kifektetve egy teremben, aztán jött a Paulin prof vagy tíz orvossal és mindenki előtt megvizsgált, közben az orvosom részletezte a problémát. Ez még mindig így műxik?
a.
angi
 
 


Annamari,
semmi baj Kép! Majd legközelebb meghívtok egy fagyira! Kép

Öröm az ürömben, hogy így két héttel tovább voltam szabin! Kép

Hanem az jutott bele az eszembe, hogy azon a talin fotók is készültek, nem? Én viszont még nem láttam őket! Tudtok instrukciót adni, merre kavarogjak?

köszi

Solya
solya
 
 


Solya: jajj ne hari, telleg aszittuk hogy elfelejtodott a fizetesKép Oke, jovunk egy fagyival (vagy inkabb kehellyelKép)

Annamari: drukk-drukkKép Nekunk aszonta a doki hogy 1 eves koraig ne piszkaljuk. Aztan majd megkerdem ujra, hogyan tovabbKép

Shine: a vervetel mar csak igy megyKép Van egy no aki nagyon ugyesen vesz vert, a tobbi...haaat...

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Kaptunk 6 hét haladékot a letapadás feloldására, mert a dokinéni sápadtnak találta Balázst és félt, hogy esetleg beteg. Jó, mi? Kép Remélem, nincs igaza.

Kata!
Nem-nem, eredetileg nekünk is azt mondta házidokinéni, hogy 3 éves korára kell tökéletesen működni, de mivel tényleg nagyon szűk volt, a sebész is azt mondta, hogy kenjük és húzzuk csak nyugodtan, de nagyon óvatosan. Na, ha már így benne vagyunk a témában: a legelején hegyes volt a szerszám, egy ici-pici lukkal a végén. Pár hét alatt, a huzigálásnak hála, olyan lett, hogy a végén kis csokor-alakú lett. Na itt jött a helyettes dokinéni a szakításával, azóta nincs gond.

Angi!
Jaj, Te szegény! Mitől ment így tropára a derekad? Fizikoterápia nem segít? Velem csodákat tett! Tudok orvost is ajánlani (Ne csak Dr V nevétől zengjen a topic KépKép)
A bemutatás asszem, még mindig így néz ki, elég megalázó. Bár lényegében semmiség ahhoz, mikor a műtőben 15 orvostanhallgató áll készenlétben, hogy láthassa, mit művelnek veled, míg alszol Kép Szerencsére a szülésnél nem voltak ott, ezért jó éjszaka szülni Kép

Solya!
Jó nagy fagyi lesz az, de megeszed, ha addig élsz is!!! KépKép
Fotókat megtalálod, ha az Archívban visszamész Július 27-re. Vannak ott képek is és linkek is.

Annamari
muter
 
 


Annamari!
Hát este kilenckor, augusztusban azért előkeveredett valahonnan néhány lányka, még jó hogy lányok voltak. Érdeklődve néztek, szerintem az volt az első, amit láttak.
Sajna a hátammal az a helyzet, hogy fejl. rendellenességgel születtem, most derült ki 28 év után, spina bifida meg egy-két ritka összenövés, úgyhogy ennyi, valszleg a két terhesség meg a harmadik emeletre baba-babakocsi-cipelés miatt fellázadt, még jó, hogy most már földszinten lakunk. Fizikóra jártam, tényleg sokat segített, most egész jól vagyok, csak a srácok jönnének már haza KépKépKép

Solya!
A Máté beszél már? Az Andris szavakat nemigen mond, de már túl jól megérteti, nemcsak velem, hanem a ritkán látott anyóssal is, mit akar, és attól nem lehet eltéríteni. VIszont kb. három hete egyedül eszik, CSAK egyedül, olyan ügyes!!!
AZért olyan jó, mert így könnyebb, de szomorú is vagyok egy kicsit, hogy már ő is olyan önálló Kép.

a.
angi
 
 


Sziasztok!

Meglestem a fotókat! Szuperek lettek! Bár a képtár mire letölt nekem, egy fél élet, így csak a miniatúrákat láttam, de így legalább kihívás volt! Kép

Annamari,
akkor legközelebb akkor találkozunk, ha terhes leszek, ugyanis olyankor képes vagyok egy családi csomagolású vanília fagyit bevágni! Kép

Angi,
képzeld, jót tett neki a magyar nyelvi környezet, elkezdett beszélni! Igaz szüksége is van rá, mert én nem vagyok hajlandó megérteni, amit mutogat. A leggyakrabban használt szavai: topter (mármint heli-), paprika, kupak és popika. Néha elejt egy-egy anyát is, olyankor tudom, hogy akar vmit. Ráadásul igen nehéz megkülönböztetni a lányom és engem jelölő hangsorokat: aja és ája. Nagyon vájt fül kell hozzá: ha üvölti, akkor ált. ája tépi és aját kiált. Kép
Máté is egyedül eszik, az ügyesen jelzőt én még azért nem használnám...Kép Bár már néha a kanalat is bedugja a szájába. Igaz, hogy olyankor a falat valahogy mindig az ölébe kerül. Kép Á, azért ügyes ő is, de hamar megunja az egyedül evést, ilyenkor be kell segíteni, ami tandem etetést von maga után. Még szerencse, hogy két kezem van. Sokszor elgondolkodtam már, milyen lehet hármas ikrekkel az élet? Kép
Tudod mikor facsarodott el a szívem valahogy ugyanígy? Örültem is és szomorú is voltam, mintha el kellene engednem. A minap kézen fogva sétáltak a játszóra. Sára vezette Mátét és valahogy olyan volt, mintha rám már nem is lenne szükségük. Persze ez így is van rendjén, és még azért jó sokáig én leszek az anyjuk (csak kerüljem el nagy ívben a műtőket Kép).

pusszantás mindenkinek:
Benő, nektek külön ezer csók! Kép

Solya
solya
 
 


Édua!

Viszonylag hosszú időn keresztül jártam Börzsönyi dr-hoz, szerintem lelkiismeretes jó orvos. A nagymamámat is hozzá vittem amikor beteg volt, és neki is nagyon jó véleménye van róla. Emberileg is OK, odafigyel a másikra. Ha nem nagyon fáradt akkor igazán kedves is, úgyhogy inkább délelőtt jobb vele beszélni, akkor még nincs "kiütve" annyiraKép

Valent dr-t én is csak egy UH-ról ismerem, a barátnőim közül viszont többen járnak hozzá a magánrendelésére és eddig csak jót mondtak róla.

Virázs
virázs
 
 


Sziasztok!

Angi!
Hú, az azért nem semmi, főleg, hogy csak most derült ki!!! Volt egy sportolótársam, neki 15 évesen derült ki, de nem volt panasza, csak sportorvosi vizsgálat. Nem is gondoltam, hogy ilyen gyakori. Ma meg a genetikán, ha nyílt gerincet látnak, kapásból az abortuszt javasolják. Elgondolkodtató.
Nem is írtam, most jutott eszembe, hogy kérdezted: Balázs 4 napja egyedül eszik!!! Íme, a bizonyíték KépKép
És legújabb szava: tittaaa (cica) Kép

Annamari
muter
 
 


Panda, Angi, Virázs!

Köszi, hogy írtatok. Régóta keresek egy rendes dokit, most viszont azt hiszem kezdek a bőség zavarába kerülniKép

Édua
édua
 



Annamari!
Nagyon jók a képek!
Te miért jártál fizikóra? És hova? Na nagyon elkiabáltam tegnap, hajnalra megint jól megfájdult, pedig ezer helyre kell ma mennem.
Na igen, az a nyitott gerinc elég érdekes. Az egyik dokinéni, aki látta a röntgent, azt mondta, hogy rengeteg nő (gyakoribb) így szaladgál, elég gyakori. Nem tudom, hogy az UH-n garantáltan látszik-e. Egy ismerősömnek a lányikrei közül az egyiknek szintén van, az kívülről is !!! látszott születéskor, és ők se tudták előre, pedig elég sokszor uh-zták a babákat. Ennek ellenére szerencsére meglehetősen virgonc a kislány.

Solya!
Aranyos, hogy néha a kanalat is a szájába dugja. A műtőt nem igazán értem, de még nagyon korán vanKépKép
Jajaj, nálunk is kézenfogva mennek az udvarra, és csevegnek a szomszéd gyerekekkel. Andris is gyakran kiáll, és átkiabál a gyerekeknek valami totál halandzsát, és látom rajta, hogy mérges, ha nem jönnek, mert egyre hangosabban kiabál.
a.
angi
 
 


Sziasztok!

Végre letettem Balázst! Szegényt jól kifárasztottam, bosszúból, amiért 7-kor felébresztett! Kép Most remélem, 3-ig csend lesz.

Angi!
Én a derekammal egy kisebb sportbaleset miatt, a térdemmel pedig porcleválás miatt jártam és mindkettővel a sportkórházba.

Férjem már repül hazafelé, holnap reggel pedig elutazunk, leteszteljük az alsópáhoki Kolping hotelt. Állítólag teljesen bababarát, mondjuk szívtuk is a fogunkat, mikor fizettük az előleget... Nagyon reméljük, hogy nem fogunk csalódni, majd beszámolok!
Rohanok is csomagolni, majd este még benézek, úgysem bírom ki, hogy ne jöjjek KépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Annamari én nagyon várom a beszámolódat, mert már annyi jót hallottam arról a helyről, hogy az Andival is meg kellene látogatni, de olyan részletes igaz beszámolót még senkitől se olvatam, hallottam...

Jó pihizést!!!!

Picus
picus
 
 


Sziasztok!

Picus: hogy vagytok? hogy van az a szépséges kislány?

Annamari: pihenjetek és szórakozzatok nagyon jól! és én is várom a beszámolót! Meg ahogy ismerlek, a képeket is! Kép Szerintem, te pályát tévesztettél: gyerekfotósank kéne lenned! Kép
Remélem, Balázs (az én kedvenc kispasim) jól van, és nem lett beteg!

Angi: jobbulást neked! Hát igen, egy oktatókórházban ez van! De te még a szerencsések közé tartozol, mert én pasikat fogtam ki! Kép

Solya: szegénykém! Jól ráfáztál arra, hogy utoljára maradtál. De ahogy a lányokat ismerem, hatalmas fagyira számíthatsz! Kép

Orsoly: merre vagy? Hogy megy a torna? Nagyon szenved Lackó? Sokat gondolok rátok. Mostanában csak 1-2 órára ugrom ki Tarcsára a kínzó allergia miatt, de ősszel újra talizhatnánk! Kép

Na jó, abbahagyom a fecsit!
Pusszantás mindenkinek!
shine
shine
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk!!! Szuper volt a hely, Balázs imádta és nekünk is igazi pihenés volt! Nagyon élvezte, hogy disznólkodhat az asztalnál, profin iszik egyedül, ÉS az usziban egyedül úszott! Rátettük a karúszót, fürdőgatyájába akasztottam a kezem, hogy a feneke ne süllyedjen le, hason be a vízbe és elkezdett tempózni, olyan jó volt nézni KépKép Ha elengedtük a popsiját, akkor meg taposta a vizet maga alatt és ugyanúgy nem süllyedt el KépKép

Képek itt vannak, ha meglesznek az úszósak is, felteszem majd, mert azt nem mi csináltuk Kép

OFF
Shine!
Vannak jó kis virágos képek, ezekkel próbáltam ki, hogy mit tud a gép, megmutatom, csak Neked Kép
Ezekben nincsen semmi pláne, azon kívül, hogy a többségét minimum 30 méter távolságból fotóztam. Nem magamra vagyok ám büszke, hanem a gépre, jó választás volt KépKép
ON

Annamari
muter
 
 


Annamari,
ez jó hír! mi is kacérkodtunk már vele, de sosem volt hely. Mi ugyanis amolyan gondolunk egyet típus vagyunk. Kép

Nem baj, ha belekukkantottam én is az OFF képekbe? Imádom a virágokat, főleg fényképezni! Milyen gépetek van? Mi most gondolkoduk digitális fényképezőgép vásárlásában. Ha gondolod, magánban is szívesen fogadom az infot! Kép
Nem tennél fel ide az albumba is néha képet? Egy élet, mire nekem betölt a kép.tár. Kép És csak a miniket bírom kivárni.

Megosztom veletek ma reggeli idegeskedésem:

Túl nagy csöndre lettem figyelmes. Már ez nagyon gyanús volt. És akkor az előszoba közepén megtaláltam a kibelezett pénztárcám. Mindenhol pénz, pénz, pénz... Á, nem is, ha lehet kártyával fizetek, így alig van nálam kp. Kép De éppen ez volt a gond. Sehol a bankkártyám. Tegnap takarítottam, így pillanatok alatt felmértem a terepet: máshol sincs. Benéztem minden apró lyukba, résbe, kiborítottam a szennyestartót, a hátizsákom, a vasalnivalót, átnéztem a szemetest (brrr), de semmi. Felhívtam Apát, hagy idegeskedjen ő is Kép, hogy biz ezt a kártyát le kéne tiltani. Amikor megtaláltam. Az egyetlen helyen, ahol nem kerestem: a fürdőkádban a bili alatt! Kép

pusz
Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Most tettem le Balázst, kicsit kicsúsztunk az időből Kép

Solya!
Hát akkor nem csoda, hogy lecsúsztatok róla, mert egy aug. végi nyaraláshoz kora-tavasszal le kell foglalni a szállást, kicsit telítve vannak Kép
Amúgy tegnap találtam egy másik helyet, nagyon közel van Alsópáhokhoz és szintén bababarát, viszont sokkal olcsóbb, Kehidakustányban van, eldöntöttük, jövőre oda megyünk legalább 10 napra, remélhetőleg akkor már valamekkora pocakkal fogok rendelkezni Kép Egyébként a http://www.kehidagold.hu oldalon van róluk bővebb info. Ja, az olcsóságról annyit, hogy valamiért az volt a számítógépükben, hogy a teljes összeget befizettük már, holott csak a felét, így féláron hétvégéztünk Kép
Nem is gondoltam volna, hogy az utazás így kifárasztja a gyerekeket: 2 óra, autósülésben való alvás után itthon a vacsi közben Balázs egyszercsak elaludt KépKép Nagyon régen nem csinált már ilyet!
Ja és ha alszom (vagy csukva a szemem), akkor nem piszkál, hanem odafekszik mellém, a vállamra támasztja az állát és 3 mm távolságból elkezd nézni. Nem lehet Neki ellenállni Kép
Nekünk Olympus C-730 UZ gépünk van,ez a gép volt álmaim vágya és tavaly, hála a sokat emlegetett aluszékony sofőrnek és a biztosítónak meg tudtuk venni Kép Mi végül Bécsben vettük meg és előtte legalább 3 hónapig gondolkoztunk, hogy milyen legyen, satöbbi. Végül ez maradt Kép
Ma este átpakolom ide a képeket, jó? (Csak el ne felejtsem!)
Ez a kártyás sztori jó! Milyen szerencse, hogy nem tiltattad le Kép

Annamari
muter
 
 


Mi is Olympust akarunk venni! A típust nem tudom, mekkora zoomja?
solya
 
 


Bocsi, OFF voltam! Kép
solya
 
 


10x optikai, 3x digitális Kép
muter
 
 


muter
 
 


Megtaláltam! Már láttam is, pedig csak most jöttem ide! Kép
Továbbra is nagyon tetszik nekem ez a kölök. Alsópáhokból már kevesebb látszik... Kép
És a virágok? Kép

Na pussz mindenkinek:
Solya

ui.: én is pakolok ám fel új képeket, csak mindig elfelejtem megmutatni! Kép
http://www.bebilap.hu/fotoalbum/kepek.phtml?ai=221

Na jó éjt!
Solya
solya
 
 


Nagyon édesek!!!!!!!!
A locsi-pocsi a kedvencem!!!!!!! KépKép
muter
 
 


Ja, a virágokat még nem pakoltam át, de itt egy mai adag KépKép
http://babanet.hu/album/main.php?album=865
muter
 
 


Sziasztok!
Solya: nagyon édesek ezek a képek! Kép A locsiipocsis tényleg jó, és a kukoricás is nagyon szupiKép A kislányod is miylen huncut! Kép

Annamari: nem szoktad a képeidet beküldeni versenyekre? Mert esélyes lennél! Kép És külön köszi, hogy nekem ajánlottad őket! Kép))))


Nem talizunk valamikor?

Orsoly: neked mikor lett kész a hormonerdmény? Szerinted telefonon megmondják, ha kész van. Mivel 9-14 óra között van leletkiadás, és én akkor dologzom (micsoda véletlen) jó lenne, ha nem kéne csak egyszer elkérnem magam.
Hogy megy a torna? Jól vagytok?
shine
 
 


Sziasztok!

Dicsekszem, jó? Felhívtak az első munkahelyemről, hogy nem lenne-e kedvem az egyik legnagyobb nemzetközi tanúsító cég tanfolyamát elvégezni, hogy utána én is a cég (akinek közben az első munkahelyem lett a mo-i képviselete) auditora legyek. És már konkrét megbízást is kaptam, csakhát ahhoz végig kell seggelnem a tanfolyást. Ez olyan jó, mostantól jönnek megint a pénzes melóóók KépKép

Shine!
A verseny még nem jutott eszembe, ahhoz sokkal jobban elkapott pillanatok kellenek szerintem. Abban nincs semmi kunszt, hogy bedugom az optikát egy tulipán szirmai közé Kép (Hú, ez most milyen erotikus volt.) De majd megpróbálom! Kép Most olyan jó kedvem van, biztos minden sikerül, lehet, hogy még egy lottószelvényt is veszek, pedig én aztán soha!! Kép
Nagyon szorítok a holnapi hormoneredményekhez, biztos minden rendben lesz! Azt az idegbeteg melóhelyet pedig otthagyni, de gyorsan!!!

Tali: LEGYEN!!! Mikorhol? Lányok? Balázs beteg, ezen a héten még tuti nem vagyunk taliképesek, de utána bármi jó!

Annamari

Ps.: most megy a németen a legújabb Vészhelyzet, a helikopter hátsó rotorja lenyeste a Romano karját, kiváncsi vagyok, visszavarrják-e! Eléggé egyben maradt, ami a földre esett Kép
muter
 
 


Sziasztok!

Szegény Balázskám! Kép Nekem jó a jövő hét is! KépTöbbiek?
Annamari:hajrá, előre! Kép Még a végén oylan gazdag leszel, hogy a következő talit a házatokban tartjuk a medence mellett! KépKépKép

Orsoly: megvan az eredmény. ma kilógok ebédidőben. Úgyhoyg a kérdés értelmét vesztette! Kép
shine
 
 


Távirati stílusban:
Balázst gyógyítsd!
Kezet visszavarták. Kép
Origón éjszakai digifotókat várnak a pályázatra.

Shine, eredményről beszámolni!

Tali nélkülünk?! Ejnye! Itt tudok egy nagyon jó mászócsoportot! Kép

Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Nme vesztem ám el, de ez a gyerekKép Élményeinkről olvashattok a www.toronyhir.hu-n a játszótéren. Oda írok naplót lassan egy fél éve. az archívumban megtaláljátok az előzőeket (remélem).
Ez nem a reklám helye, de már egy csomó ismerősünk csak így értesül rólunkKép

Lányok!!! Már rég meg akartam kérdezni, hogy valamit nem értek:
A Peti AFP leletét elővéve egészen más értékek vannak megadva (más a mértékegység talán?) Mint amit itt a babaneten a lányok írnak. Mindenki 1 - 2,5 közötti AFP-t, és 1 - 2 közötti BhcG-t ír.
Míg a Peti lelete:
AFP 48,8
Wafp 47
mom 1,2
gRS 16

Ezeknél az eredményeknél nem tudom, hogy mik a jó határértékek....Természetesen ezek jó értékeke voltak akkor, de ha most megjön az új gyereké, nem tudom, mihez hasonlítsam...

Tudtok valamit????


Pusz: Kata
LadányiKata
 


Kata,
szerintem ezt ne tőlünk kérdezd! Kép Bár a többiek nevében nem beszélhetek. Ha az orvos azt mondja, rendben, hidd el. Most miért állítana mást? Ugye? Kép Persze az ördög nem alszik! De nyugi! Csigavér, és társai. Az AFP-ről úgy is azt mondják, hogy teljesen felesleges vizsgálat, mert nem megbízható, akkor meg? Nem éri meg ezért idegeskedni. Azt is tudom, hogy ilyenkor mi jár az ember fejében, mi van, ha pont nálam lesz vmi bibi, ha pont én leszek az az egy százalék. És azt is tudom, hogy az orvosból csak harapófogóval lehet kihúzni az elégségesnél több információt. (Bár lehet, hogy ezt a tulajdonságát csak nekem tartogatja?Kép)
Mikor jön meg a babóca AFP eredménye? Addig járjatok el az I. Nőire Fellegit hallgatni! Hátha megnyugtat. Kép (Persze, ha nincs éppen szünet. Kép)
Most még szaporíthatnám a szót, de minek... A kérdésedre nem tudok válaszolni, megnyugtatni pedig ilyen távolból művészet lenne. (Emlékszem én, amikor hasonló okokból kifolyólag bőgve kaptam egy bónusz UH-t! Kép)
Ja, és ne látogass olyan oldalakat, beszélgetéseket, ahol az AFP szűréssel kapcsolatban rosszat mondhatnak Neked! Nem ismerlek, de az alapján, ami az írásaidon átjön, túlságosan megérintenek ezek a dolgok és még nálam is többet veszel magadra belőlük. Pedig az művészet! Kép
Sajnálom, hogy a nyári talira nem jöttél el, szívesen megismertelek volna!

OFF
Rég jártál az osztályban! Hallottad, hogy corynak (idő előtt) megszületett a pici fia, Zsombor? Szerencsére minden a legnagyobb rendben velük, de még inkubátorban van Zsomi.
ON

Solya

Felmentem az általad említett lapra, de olvashatatlan krikszkrakszokat láttam csak. Az ékezetes betűk helyén más karakterek vannak. Gondolom, ezt nem csak az én gépemen.
solya
 
 


Sziasztok!

Kata!
AFP-nél és bHCG-nél a mom értéket kell nézni, annak kell 1 körül lennie! Az 1,2 szerintem tökjó Kép Nekem az AFP 0,7 volt, a bHCG pedig 2,3 és mégis minden rendben van Kép Ennyire megbízható vizsgálat ez Kép
Nekem bejött az oldalad, nagyon helyes kicsifiad van KépKép

Solya!
Bezony, és Cory Zsombijáról képek is vannak a galériában! Egyáltalán nem nézki korababának! Mondjuk a méretei is igen szépek, 32 hetesen 2280 gramm és 48 cm!

Annamari
muter
 
 


Én 34. hétről tudtam. Kép
solya
 
 


Hümm, mindjárt megnézem Kép
muter
 
 


Shine: bocsi-bocsi, mar beszeltunk, igy mondtam, hogy nem voltunk itthon egy hetigKép Persze, ha jossz Tarcsara, talizzunk, majd szoljalKép

Mi is ott voltunk, ahol Annamariek, egymas mellett laktunkKép Annamari, de szerencsesek vagytok, felarert kolpingolniKép Kicsit mintha ossze-visszak lennenek, nem?Kép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Jelentem, tegnap este óta napra kész vagyok! :-)

Először is szeretném megköszönni MINDENKINEK azt a rengeteg gratulációt, jókívánságot, amiket kaptunk és sajnos az izgalmat, amit átéltetek velünk együtt!!! Kép Nagyon kellemes érzés tudni, hogy így közvetetten is mennyi emberre lehet számítani!!!

Solya! Üdv újra itt! Hidd el, hiányoztál az oldalnak. KépKép Sok puszi a csemetéknek is!

Angi! Jófej a gyerek dokibácsitok (fütyihúzogatást nézve). KépKépKép Andris szomszédolásának története is nagyon tuti! Kép

Annamari!
Nagyon gázos ez a fitymaügy. Én előre félek tőle, pedig minden vágyam a fiú baba volt. :-) Segíts léccci, hogyan lehet felismerni a fitymaszűkületet? Körömvirág krémet, vagy balzsamot használsz rá?
Tényleg szupi a géped.
Balázsnak mihamarabbi gyógyulást! Akkor a dokinéninek lett igaza? KépKép

Orsoly! Drukkolok, hogy gyorsan rendeződjön Lackó izomzata!

Shine! Tényleg nem kell az a hőmérőzés majd meglátod. Szorítok!

Kata! Terhességem elején Apa engem is eltiltott a nettől. Csak azért írom, hogy tudd, nem vagy "nehéz eset" KépKépKép

Magunkról: augusztus 1-én megszületett kicsiny fiunk, Nándi. Sajnos 9-én nagyon belázasodott (39,2 C) és emiatt bekerültünk a Heim Pál Kórházba, ahonnan a negyedik napon jobbulás miatt távozhattunk. Nándi 2 hetes antibiotikumos kezelésének köszönhetően a mai napon megtudott eredmények alapján, (picit félve még), de kijelenthetem, hogy sikerült a coli baktériumot kiűznünk a szervezetéből! KépKépKép
Egyébként Anya és Apa gyöngyszeme nagyon fantasztikus kiskrapek. Szépen szopizik, szépen is gyarapszik. Hogy milyenek az éjszakáink?! Este 10-től reggel fél7-ig egyszer ébred fel kajcsizni. Kép Egyszóval tényleg "csodagyerek"! KépKépKép

Mi a véleményetek a zöld színű kakiról? Ma még csak ilyet sikerült Nánusomnak produkálni. Kép

Puszi mindenkinek: Benő
beno
 
 


Ja, még gyorsan annyit: Ezer hála Dr. Melczer Zsoltnak és Tóth Panninak!! Én mindenkinek nyugodt szívvel csak ajánlani tudom őket, hiszen nagyon-nagyon szuperek. És Apa is osztja a véleményem. KépKépKép

Szülőszoba: Igaz nem sok időt töltöttünk benne (50 perces szülést, meg a 1,5 órás pihenést), de tuti klassz!

Benő
beno
 
 


Benő, VÉGRE!!!
De jó, hogy itt vagy!!! Új képek Nándiról? Mesélj!

Fityma-ügy: ráértek még ezen aggódni, mi párhónapos korban kezdtük el a körömvirágos húzogatást, nem balzsammal, hanem krémmel.

Nem semmi a Kiskrapek alvásmennyisége! Te mázlista!!! KépKép
Zöld kaki: esetleg túleszi magát? Csak egy ötlet, Balázsnak akkor volt ilyen...

Annamari
muter
 
 


Hello Benőőőőőőőőőőőőőőő!

Jó, hogy jössz! KépHa jól emlékszem, a zöld kaki csak ilyesztő, de amíg anyatejes a baba, nem gond.
És nagyonnagyonnagyon örülök, hogy a csúnya bacikat sikerült elűznötök! Kép

Shine,
ennyire ne dolgozz mááá! Figyu, ezt a nicket hogy ejted? Ahogy írjuk, vagy ahogy (eredetileg) ejtjük?

Annamari,
Balázs hogy van?

Orsoly,
véletlenül nyaraltatok együtt? KépKépKép

Picus, Pirus, Angi és a többiek! Merre vagytok???

Solya
solya
 
 


Hi, itt vagyok, csak csontvizsgálaton voltam, és mielőtt szóba álltak volna velem, alá kellett írni, hogy tudomásul veszek minden kockázatot, stb, és nem megyek aznap gyerekek közelébe. Megkérdeztem, hogy mennyire kell ezt komolyan venni, és mondták, hogy nagyon is, a sugárzás miatt, úgyhogy bőgve leszerveztem, ki menjen az oviba a Dorkáért, Apukám vigye el mindkettőt, stb. Kép Kép Eredmény hétfőn, mert (hivatalos indoklás): a radiológus csak másnap nézi meg (azaz pénteken), és az asszisztens hétfőn gépeli le. Remélem, jó a memóriája.

Benő!
Zöldség: akkor is zöld, amikor kijön? A mi dokink szerint oxidálódik a pelusban.
Most már engem is izgat a dolog: este megpróbálom hátrahúzni Andrisnak, kíváncsi vagyok. De csak éppen hogy, óvatosan.
Az Anna neked választott szülésznőd volt, vagy csak hozzá kerültél? Bocs, nem emlékszem.

Annamari!
Gratulálok a melóhoz!!! Én épp az előbb kaptam egy emailt a hivatalos munkahelyi címemre, hogy köszöni egy úriember a fordítást, már továbbította is, és hogy tökéletes lett, a megbízó is nagyon elégedett. Szépséghiba, hogy gőzöm nincs, ki írta és milyen munkáról van szó. Remélem, nem vírus, mert kicsit furcsa volt a mail.
Győzködöm a páromat, hogy elengedhetetlen szükségünk vagy egy olyan digit.gépre. Jó lenne nekem is valami nagy melóKépKép
angi
angi
 
 


Sziasztok!

Lelécelt a Párom nindzsákat gyilkolni a kollégájával, úgyhogy itt vagyok KépKép

Orsoly!
Valami gáz tényleg lehetett a Kolping számítógépével, de én ezt nem tettem szóvá Kép Jobban érzem így magam, hogy egy huszassal beljebb vagyunk.

Solya!
Nem véletlenül laktunk egymás mellett, sokan mentünk egyszerre, így csoportos kedvezményt kaptunk.

Angi!
Ez borzalom Kép Ez a csontsűrűség-vizsgálat? Vagy mi? Akkor most világítasz a sötétben? Kép Remélem, minden rendben lesz!
Köszi a gratulát, csínján bánj az ismeretlen levelekkel Kép
Digigépről győzd meg a párodat gyorsan, mondd meg neki, hogy anélkül nem élet az élet KépKép

Shine, a hétfő esti tali nem tud összejönni, sajnos Kép De majd máskor!

Hát lányok, igazán nem dicsekvésből, de ma is nyélbe ütöttem egy bizniszt, ez havi fix és nagyon jól érzem most magam KépKép

Annamari
muter
 
 


Benő!
Sziasztok! Jó, hogy Nándival végül minden rendben lett Kép. A zöld kaki miatt ne aggódj, Ádámnak is ilyen volt eleinte (amíg annyit evett, hogy a fülén is folyt kifelé Kép).

Annamari!
Mi a csudát csinálsz, hogy ennyit dolgozol? Ez most bébisintértkedés, vagy egész más???? Gratulálok a munkához! Jó, hogy így fel tid dobni Kép.

Kata!
Hihetetlen, hogy Te milyen aggódós vagy Kép! Azzal a lelettel minden rendben, ha dokibácsi azt mondta, hidd el Kép!

Kuki Kép
Asszem, nálunk is van egy kis szűkület, de én nem macerálom (Ádám 15 hónapos). Világ életemben ettől az egy dologtól paráztam, a fiúgyerekkel kapcsolatban Kép. A védőnéni + dokinéni nekünk azt javasolta, hogy naponta húzogassuk hátra, hát én nem csináltam, mert sok szakember egyáltalán nem javasolja. Akkor érdemes várni a húzogatással 2 éves korig?

Shine!
Mi van a hormonjaiddal? Kell valami terápia, vagy jók?

Na, megyek aludni,
jó éjt,
Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Solya!
Tettem fel 4 távoli képet az alsópáhoki albumba!

Panda!
Az egyik a böcsületes szakmám-béli meló, a másik bébiszatyor Kép

Annamari
muter
 
 


Szaisztok!

AnnamariKép Kár! Kép De majd máskor! Kép
Panda: hormonjaim vannak, sőt dolgoznak isKép Pl. tele vagyok ragyával. Pedig most csak a 8. napon vagyok. A mensi előtti sárkányosodásról pedig a férjem Homéroszt megszégyenítő eposzt tudna nektek mesélni. Egyébként 21. napos 21,4 volt, a 23. napon pedig 18,2 (fogalmam sincs, milyen mértékegység). Ja! És ez csak progeszteron.
De ma megyek Vermes dokihoz, aki majd megmondja, mi a szitu! A lányok mondtak ezt is , azt is, de igazából majd neki hiszek! Kép
Pusszantás, shine
shine
 
 


Shine, na mit mondott dr V?Kép

orsoly
orsoly
 
 


Képzeljétek, Andris motorozik körbe-körbe, még a küszöbön is áttornázza magát, és reggelente alig lehet elvonszolni az oviból, leginkább a kis csapot szereti (csuromvizes lesz elzárt csap mellett, minden egyes alkalommalKépKép).
a.
angi
 
 


Sziasztok!

Orsoly: akartalak hívni tegnap, de mire észbekaptam már tök késő volt. Tegnap ugyanis eláztatott a szomszédasszony. Pont az ágyunk fölött van a kádja, és nem tudom, mit csinált, de teljesen elázott a fal, és csöpögött a víz az ágyunkra. Természetesen egyedül voltam otthon, így nem tudtam elhúzni az ágyat! Kép((( Remélem, ma megszüntetik a dolgot!!!!!Kép(
Ja4 És a kanapén "aludtam", úgyhogy ma remek hangulatom van!

De visszatérve dr. V.-reKép: A párom leletei :"szupi", a hormonjaimat meg egy kicsit fel kell javítani. De előtte megyek pénteken HSG-re. Kép Félek! Kép De legalább hamar túlleszek rajta! Kép Kéretik nagyon-nagyon drukkolni! Kép
shine
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?