Új privát üzeneted érkezett!

Ja!

és Mandula!

Hát, nem tudom, hogy mennyire fogunk mi már rendbe jönni. Ott tartunk, hogy leginkább 8-10 percet szopizik, de a 10 percnek már örülünk, a 15-nek meg már nagyon örülünk...
Azért is kezdtem el a hozzátáplálást, hogy ha véletlenül egyszer csak nincs tovább anyatej, akkor ne akkor kelljen nekilátni és mondjuk rádöbbenni, hogy nem szereti persze, az új ízeket. Kínlódunk. :(


Nagbri!
Remélem kellemes lesz az éjszakátok!

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Igen, megkaptuk az újabb kupont! :-))) Már alig várom, hogy azt is lássam, hogy mik vannak benne!

Tiszta cuki ez a kispóló!!! :-)))))))))))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Norri!

Te fent vagy az iwiwen?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 

 
 

Noémi: Mi két hónap múlva kiváltjuk, majd beszámolok mi volt benne! Okés? :lol:
Igen, aranyos a póló, de még lehet bele nőni!
Vendég
 


Sziasztok!!!

Eddig nem jelentkeztem,mert későre értünk haza.Ugyanis ma húzattam be Attilát.Reggel fél 9-kor indultunk el itthonról,és este 7 fele értünk haza. :evil:

Épp,h.megetettem Atticy-t,meg locsi,alvás,sikerült nekem is kicsit leülni a gép elé. :?

A vontatás nem sikerült a legjobban,amitől féltem,sajna bekövetkezett. :cry:
Érdekes,mert az ember megjárja Erdélyt,Bulgáriát stb.karcmentesen,azt jön itt egy barom állat és kész a baj. :(

Ugyanis ahogy jöttünk a Mtroltol a körforgalom után van egy utca be jobbra,(nekem is ment a vészjelzőm,meg Attilának is)látom,h.kacsint kifele egy autó.Látja,h.jövünk,de azt is,h.lassan.4o-el mentünk.És a parasztja mégis kivág elém.Hajszálon múlott,h.nem mentem bele.Megnyomtam a féket,persze dudáltam is neki,de annyi.Nekem sikerült magállni,de viszont Attilának sajnos nem,és belénkhajtott.Oriásit szolt a kocsi,meg meg is rázott,azt hittem totálkáros lett a háta.De szerencsére nagyobb volt az ijetség,mint a kár szerencsére. :roll: :? Atticy aludt,szegénykém a nagy robajra ébredt,nem lett semmi baja,csak nem tudta,most mi van.

A Skodának az eleje picit meghajolt,de nem vészes.Attila kiszált,megnézte velünk minden ok,aztán orditva rohant apasi fele.Az meg azt mondta,csak a jobb jelzőlámpát látta,és azt hitte,be akarok térni.Szép,nem?! :evil:
Aztán adott egy kis lét,s mentünk tovább.

Hát ez történt.egyébként atticy egész jol elvan az új ülésében,mint egy kiskirály.Nagyon aranyos. :lol: Még fura neki,de megszokja.

Most megyek,mert nagyon fáradt vagyok.Puszi mindenkinek és szép álmokat! :wink:


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike, nem semmi az a fickó :x Gondolom hogy mennyire megrémültél te is és a párod is. Atticy meg nagyon édes abban a trónban :D
Norri, igen, kb okt. 19-20ra voltam kiírva. Bár ez erős túlzás, ugyanis nekem soha senki nem "írt ki". csak én számolgattam, h mikor szülök. Se védőnő, se dokik nem mondtak soha semmilyen dátumot :roll: . Mindig csakk azt kérdezték, h hányadik héten is vagyok, esetleg, h mikor megyek köv vizsgálatra. A védőnőkre a mai napig mérges vagyok. Aug. 10től rám sem néztek. Igaz váltás volt, de akkor is. Vveszélyeztetett voltam az elejétől, ami azt jelentette, h havi 2x látnia kellett volna a vnőnek, nekem meg havi 1x még bemennem ( bár a vévén nem tudom hogy gondolta, h 50fokban , kocsi és egyéb közlekedés nélkül majd legyalogolok 3,5km-t hozzá). Tuti hamarabb látni lehetett volna a bajt. :evil:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E
 
 
 


Sziasztok!

Timcike: hát nincs szerencséd ezzel a vezetéssel mostanság, igaz?
Hát azért annak örülök, hogy nem lett komoly baj. Atticy nem ijedt meg nagyon?


Ma úgy látom mindenki jól el van veszve. Merre csavarog mindenki? :lol:
Vendég
 


timcike: hát legalább semmi bajotok nem lett!

Szerintetek: ha almával etetem akkor adhatok neki almalevet?
Ma vettem neki Nestlé almalevet a Dm-ben a kupon leadásával!
Meg ezt azt adtak ajándék cumit,meg szentkirályi bébiitalt ha jól emlékszem!
Így még a mosopor is olcsobb volt! :oops:

Mandula: megtaláltátok?


Kép
mogyoland
 
 


Nagbri: anyunak mutattam azt a képet ahol Dani áll ,és nem akarta elhinni ,hogy áll ennyi idősen! :D

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: hát azért még nem sokáig, de tényleg tud így állni, ha fogjuk az egyik kis kezét!
Na a mai nap fejleménye, hogy próbálkozik az átfordulással. Már csak egy nyúlfarknyi hiányzik hozzá, hogy meglegyen! :lol:
Szerintem nyugodtan adhatod neki az almalevet is, végülis az innivaló, és nem enni! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Manó! Milyen jó ötleteid vannak! Amúgy tényleg muszály trükközni a manók mellett. :roll: :lol: Régebben, amikor még Ádi nem tudott önállóan játszani úgy főztem meg takarítottam, hogy leültettem mesét nézni. :oops:

Mogyo! Meg ám! KÖSZI!!! Nagyon tetszik, Ádinak meg főleg! :D Úgy figyeli a zenét! :D A sláger a Micimackó! :lol:
Szerintem is adhatod az almalevet. (Ádi is kb. így kezdte. :wink: )

Timci! Úh! Nagyon durva lehetett! :( Még jó, hogy nem lett komolyabb bajotok! De hallod, mostanában tényleg üldöz a balszerencse a kocsival. :roll: Azért remélem a közeljövőben nem lesz ilyen "kalandod" mégegyszer! Miért furi még Atikának az ülés? Nem élvezi, hogy kilát az ablakon? :wink:

Noémi! Sajnálom, hogy kezd fogyatkozni a tejcid. Azért remélem ez az állapot nem végleges! :roll: Ja, és akkor várom ám a képet! :oops: :wink:

Brigi! Válaszoltam! :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Adri: én is válaszoltam! :lol:
Vendég
 


Brigi! Hát igen... Nem vagyok túl gyors! :oops: :lol:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Adri: Semmi gond! :lol: Megint írtam! :wink:
Vendég
 


Brigi! Én is! :D

Kép
Kép
mandula82
 
 


ennn-hat,igen.Nem semmi volt a pasi.De a lenyeg,h.jol vagyunk. :wink:

nagbri-ugy latszik,mostanaba nem kellene volan ele ulnom.Ha nem en,akkor mas toreti ossze a kocsit.De mindig,mikor en ulok a volan elott.Szeeeep,nem?! :evil: Nagyon nincs is kedvem mostanaba vezetni,csak ha nagyon muszaj. :oops: Pedig en imadtam vezetni.Ez van.Atticy nem ijedt meg szerencsere,csak folebredt. :?

mogyo-almalevet en inkab meg nem adnek neki,mert kicsit savas.De ahogy gondolod.Inkab csak 4 honapos koratol.

mandula-nem tudom mi a paja,de ebbe a szekbe sincs meg.Kerezkedik ki.Meg lehet,h.nagy neki,nem tudom... :roll: Remelem hamarosan megszokja es imadni fogja,nem tudom...En nagyon remelem,h.tobbe soha nem lesz koccanasom vagy ehez hasonlo.Kezd elegem lenni belole. :evil: 9 ev alatt nem tortent,es most egyszerre ennyi.Hat ez komoj. :shock: :evil:
Ma leutaztunk Battara az ismeroseimhez,es fele uton m,ar nyuglodott.Szopi utan meg rogton bealudt. :lol: Pont mikor ki kellett szalni. :lol:

Na jo.En huzok.Szep almokat!!!!


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timi! Biztos nagyon szeret kézben lenni, lehet ezért nem akar egyhelyben üldögélni. Meg a kocsiban lehet unalmas neki nyugton maradni. :wink: Atika is nagy zsivány, látom tudja mikor kell bealudnia. :D

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mogyo: bébiitalt szerintem nyugodtan adhatsz neki (ezekből kivonják a sav nagyrészét), Sára 2,5 hónapos kora óta kap bébiitalokat (nem minden nap, csak hébe-hóba), mert ritkán kakilt... és semmi baja nincsen tőle...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!
Természetesen komoly a hely felajánlás, igaz, még egy kicsit várni kell rá. 2006. novemberében költöztünk ide, 1 szobás lakásból és be kellett bútorozni. Aztán janárban eldöntöttük, hogy jöjjön az utód, de hát úgyis várni kell rá, addig csinosítjuk a lakást. Erre februárban kiderült, hogy őfelsége már jönni is akar. :D (persze előtte egy évig le voltunk tiltva egyéb okból, mielőtt bárki irigykedne a jó szerencsénkre) Így néhány dolog, mint pl. szőnyeg hiányzik. De február végén, mikor 4 hónapos lesz Zalán tervezzük, hogy külön tesszük, addigra megvesszük a gyerekbútorokat, meg minden mást. Utána minden adott egy talihoz.

Noémi: Nálunk is a tej mennyiségével volt baj, erre olvastam egy új módszert a szaporításra. Mert a szopi utáni fejés nem jött be, csak a mellem akadt ki. Szopi után egy órával, amikor érzem, hogy beindult a tejtermelés, lefejek egy keveset, kb. annyit, amennyivel többet akarom, hogy egyen. Mire eszik, termelődik újra, a lefejtet meg odaadom üvegből. 3 nap alatt észreveszi állítólag a mell, hogy több kell. Nekem jól bevált, és szerencsére már az idő is csökken, amíg szopik, ált. 40 percet szoptattam. Mivel lassan jött. Most 20-25 perc alatt kiszívja.

Tudom hol laktok, szépek azok a házak, nem olyan harsány, mint a papagájház.
igen, fent vagyok az iwiw-en, priviben megírom

ennn: ez érdekes, a doki nálam azzal kezdte, hogy kiszámolta, mikorra várható a baba. de a koraszülöttség ellenére minden rendben van? gondolom kisebb súlyú, de be szokták hozni.

timi: hú, ez a baleset. én nem is vezetek, pedig 12 éve van jogsim. a másik hülyeségét nehéz kivédeni. de előbb-utóbb, ha a gyerek/gyerekek óvodások lesznek kénytelen leszek. a párom is előre fél tőle, pedig még nem is látott vezetni. :oops:

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Nagbri: igen, láttam már azt a turit, még nem voltam. Ugyanis egyedül még nem tudok elmenni, a párom meg nem bírja ezeket a boltokat. Igaz, én is azóta szerettem meg, amióta itthon voltam táppénzen, és marhára ráértem. De csak a babának vettem, meg magamnak terhes farmert, meg melegítőt. De a klasszikus turkálókat nem is szeretem, csak ezeket a vállfásokat: méret szerint, ruhaneműnként van válogatva, tehát a babával is max. 10 perc alatt végignézhetem. Meg a szag sem olyan vészes.
Gyönyörű idő van, megyünk sétálni! :D :D :D

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


mandula-hat igen.O mar csak az anyuci oleben erzi biztonsagba magat.De az autoba a biztonsaga kedveert teszem bele a szekbe.Utalom ha sir,de nem lehet olben,hisz veszejes.Latod hiaba vezet az ember ovatosan,mert neha akad egy orult,es kesz a baj.Nem is tudom mi lett volna,ha nem lett volna bekotve. :roll: Mikor jottok hozzank.Mar kezd kiderulni az eg.Nagyon szep idok vannak mostansag. :wink:

norri-hat en azt tanacsolom neked,h.lassan kerulj vissza a regi kerekvagasba es minden nap vezessel egy kicsit es akkor belejosz.Ne hirtelen tedd,mert az ugy nem jo.Szerintem ne lesz gond.Bizz magadba,az a legfontosabb.Ha meg te is osszefutsz egy orultel,szedd ki a szemet.Mert en tuti agyonrugdostam volna,ha a kisfiamnak lett volna valami baja. 8)

Ma is nagyon szep az ido.Mit csinaltok csajok?Mi megyunk egyet setalni,csak Atticy ebredjen fol es egyen. 8) Ma husi nap van.Imadja. :lol: Ugyanis en 5 naponta egyszer adok neki meg csak husikat. :wink:


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


mogyo-boldog elso nevnapot Agicanak!!!!Jeeeeee,nem felejtettem el,megsem. :lol: 8) Meg sok sok boldog nevnapot kivanunk neki!!!!Mit kap? :roll:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Nagbri, remélem, beválik nálatok is az esti ebéd-főzés! :D
Dani hogy van???

Noémi
, köszi! Megtaláltam a kupont! :D
Hát igen, fiúknak is vannak aranyos ruhácskák, de azért elsősorban a lányoknak gyártják a kis édeseket! :lol: Majd a következő babánál mi is feltuningolunk sok lányos cuccal! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [size=7]Főleg, ha a 2. is fiúcska lesz... :lol: [/size]Mi is ezért kezdtük el a hozzátáplálást, mert már nem elég kalóriadús a tejem. De eddig Bende ügyesen eszik, és most újra ráálltam, hogy akkor időre és 3 óránként. :D Így most azt hiszem elég neki, sőt, reggelre annyira sok van, hogy végre megint használhatom a mellszívót! :lol: :lol:

Timcike, sajnálom a balesetet! Még szerencse, hogy nektek nem lett bajotok!!!!!

Mogyo, szerintem is adhatod neki a levet is. Nálunk most a tökpüré a sláger! Imádjuk! :lol: :lol:
BOLDOG NÉVNAPOT NEKED ÉS ÁGIKÁNAK IS!

Mandula, Nagbri, milyen volt a turi????? Vettetek valamit????
Norri, én is jobban szeretem a vállfás turikat, mert egyszerűbb a válogatás, és lehet, hogy néhányat már a színe miatt kizárok. :D
Lakás: Jó berendezést! Mi is itt tartunk kb, mint Ti. Előtte 1 szobás kis lakás, és 1,5 éve költöztünk. Azóta folyamatos a bútorozás, és egyszer talán a végére érünk. Tervek szerint még nem lenne gyerekbútor, de szerencsére Bende előbb jelezte, hgoy akkor be kell bútorozni a szobácskáját. Addig is a mi hálónk várat még magára. :lol: Ágyunk is csak a terhességem felénél lett, mert már nem tudtam volna a matracról felkelni. :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert Bende éhes... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Hát köszönjük a névnapi köszöntéseket!

hát sajna a lány tegnap estére lebetegedett lázas volt meg éjszaka 2-3 óránként szívtam az orrát!
Egyébként még lázasan is vigyorgott meg gagyarászott4Most is be nem áll a szája!
Kihivtam hozzá a dokit és piros a torka kap antibiokikumot meg sóssprayyel kell befujnom utánna orrszívás és nasivin orrcsepp!

Most is nevettnek az apájval!
Hála hogy idejében elkaptuk!
Olyan szép idő van ,hogy elsétáltunk a gyógyszertárba mert azt mondta a doki ha nem lázas nyugodtan sétálhatunk!
Meg ,hogy sajnos ilyen időszak van és nem lehet nagyon kivédeni ,hogy valamit összeszedjen!

Kép
mogyoland
 
 


Mogyó, jobbulást Ágikának! Remélem, gyorsan túl lesztek rajta!
Gyógypuszit küldünk! :)

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Mogyo: én is boldog Névnapot kívánok neked és kislányodnak. Jobbulást neki, szerencse, hogy nem viseli meg nagyon.

Lassan megtanulom a keresztneveket is.

Noémi: szerintem mi már láthattuk egymást, mivel mindig a házatok előtt megyünk bevásárolni, meg sétálni is. A házatokban biztos sok baba lakik, mert sűrűn látok onnan anyukákat kijönni. A mi lépcsőházunkban a legidősebb kislány is 5 éves, a többi család főleg idősebb, középkorú család. Féltünk is, hogy mit fognak szólni, ha sokat síró babánk lesz, de szerencsénk van, eddig megúsztuk. Majd a fogaknál kiderül.

manó: hát igen, érdekes lehetett, az alacsony matracról felkelni :D én a végefele már bálnának éreztem magam, alig tudtam megfordulni az ágyban. Pedig nem úgy néztem ki. vagy nagyon udvarias volt a család, és nem mondta. :wink:

Nóri és Zalán
KépKép
norri
 
 


Mogyo: BOLDOG NÉVNAPOT ÁGIKÁNAK!!!! és persze jobbulást!

Kép

Kép
falevel2
 
 


Ma megkóstoltattam Sárikával a DM-es tejpépet... úgy becuppogta a kisasszony, hogy öröm volt látni... nagyon ízlett neki... Most pár napig várok, aztán megkóstoljuk a répát...

Úgy döntöttem, hogy a deles kajánál bevezetem neki a szilárd kajákat, egyre többször kuncsorogja, mikor mi eszünk...a többinél továbbra is szopi van, hisz még van tejem szerencsére...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Norri, akkor szerencsétek van, hogy jó szomszédjaitok vannak! :D
Szerintem a család tényleg szépnek látott, hisz a pocakodban hordtad a fiút, unokát, ...stb. :D :D :D

Falevél, Sárikának jó étvágya van! :D Melyik tejpépet adtad neki? Mi is nézelődtünk, de mi maradunk annál, amit felírt a gyerekorvos! :) Megkóstoltam, és finom íze van! Olyan natúr, de mégis jó. :lol:
Én is délben adom neki a szilárd kaját. Nem tudom, mennyit is kell adni neki a kis üvegből, de nagyon szereti! :) Bende is kinézi a szánkból az ebédet, és reklamál, amikor leülünk enni, hogy ő nincs ott, így a hordozóban oda kell tenni az asztalhoz. :) aztán persze tátog, amikor emelem a kanalat a számhoz! :lol: :lol:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Köszi mégegyszer a köszöntést!

Hát alakulunk csak szegénykém nem tudja lenyelni a nyálat és csurog össze.vissza.
Délután adtam be neki egy kúpot!
Hát néha azért sirva fakad!ű
Remélem tényleg hamar túl leszünk már ezen!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Mogyo: Ágikának gyors jobbulást kívánok, neked és neki pedig BOLDOG NÉVNAPOT!

Manó: Dani most egészen jól van, az éjszaka már nem is kapott kúpot!
A turi jó volt, vettünk mindketten néhány dolgot! Én Daninak egy édes kis kardigánt plüssből, igazi pasis, egy rugit, meg egy nadrágot!
Aztán voltunk Mc'Donalds-ban, Bence bevágott egy sajtburgert. Mielőtt vki megszól, ez kivételes alkalom, jó ha évente egyszer, max kétszer elmegyünk! Inkább a rendes hambi, és étterem van előnyben részesítve, de neki egyelőre ez az egy hambi, ami be is fér a szájába! :lol: És most ezt kért! :D

Kajcsi: nálunk is a dél körüli evés van kiváltva szilárdra! Ez így egyelőre működik nagyon!
Ma mérték a picúrt, 7230 gr és 68 centi!
Vendég
 


Hát a Mc'Donaldsba én sem akarom hordani de már a mamáék mondák ,hogy majd ők! :evil:
Na mindegy!


köszi neked is a köszöntést!



Kép
mogyoland
 
 


Manófalvi: a DM-ben vettem a tejpépet, Babylove (ez a DM sajátmárkája), olcsóbb is mint a többi. Én is megkóstoltam, és tényleg fincsi...nem csoda, hogy ízlik a gyerkőcöknek...
De ilyet csak max.heti egyszer akarok neki adni, a többi napon gyümölcs és zöldség lesz.

Kép

Kép
falevel2
 
 


ja és nálunk Sára már szinte a kezdetektől (amióta jobban bír a hordozóban ülni...) ott ül az asztalnál... Újabban cuppog nagyokat, mikor mikor mi eszünk... :lol:

Kép

Kép
falevel2
 
 


A Meki szerintem előbb-utóbb elkerülhetetlen, ezért akarom mértékkel a gyerkőcnek, hogy megszokja, és ne kívánkozzon utána állandóan. Inkább legyen vmiért jutalom. Még mindig jobb, mintha majd sutyiban jár oda a haverokkal pénzt kidobni!

Nóri: Nem fogod így a felét kidobni annak a tejpépnek? De a te dolgod ám! :lol: Nálunk kétnaponta kapja, másnap meg bébiételt! De ma még egy almás-csokis joghurtot is benyomott utána. :lol:
Vendég
 


Igen, nálunk is sokat van velünk evéskor Dani! De ma este mondjuk olyan jót játszott a járókában, hogy nem is vettük ki!
Vendég
 


nagbri-Ma megvetettem Attilaval a furdeto kisszeket neki,es lattad volna azt a pancsi paradet,amit lerendezett,kesz elvezet volt nezni.Eddig is szeretett locsizni,de most,kesz volt tolle telyesen.Labaval lubickolt,kezevel pancsolt,nagyon edi volt.Es persze mi volt,mikor kivettem?Bomboles.Picit meg visszatettem,de meg rosszabbat csinaltam igy. :shock: Aztan miutan feloltoztettem a cicin megnyugodott.Kicsi draga.Most meg ugy alszik,mint egy kis angyal. 8)

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike: örülök, hogy bejött ennyire Atticynek. Milyen márkát vettetek?
Nálunk most pár napja bömbi van fürdéskor, nem tudom miért! Remélem újra élvezni fogja pár nap múlva!
Vendég
 


Sziasztok!

hát mi nagyon jót aludtunk 2-kor kiszívtam az orrát és utánna 6 -kor ettünk!
Meg most kell fel mert megint szürcsögött .De az antibiotikumot alig birom lenyeletni tegnap este már fullákolt ugy megijedtem! :oops: :shock:
Mind nem is megy le!
De legalább már jobban aludtunk azért!Dumál ugyan ugy meg vigyorog egyfolytában!Délután sirt azt hittem fáj a toroka csak kiderült ,hogy hamarabb éhes lett és megállás nélkül beverte az adagját utánna semmi gond! :lol:
Lázasnak nem volt lázas sem most sem reggel!

Na egyit most oszt részletesen leirtam.

Nagbri: remélem is nállatok is hamar rendbejön már Danika!
Ez a fog már előre félek mi lesz nállnuk is!

Képzeljétek tegnap azt mondta a doki ,hogy ne adjak neki ilyen bébiitalokat hanem majd vegyek narancsot és azt!
A citrusféfléktől nem lehet allrgiás!Mintha egyszer már beszéltünk volna rólla!
Hát nem értem én ezt!

Timcike: örülök ,hogy Atticynek bejött ,és el tudom képzelni ,hogy hogy pancsizott a kis drága ,lány is tegnap akkorát lubickolt csak úgy repült a viz minden felé!

Kép
mogyoland
 
 


nagbri-k&d kid,a Faktumba vette.Nagyon sajnalom.Atticy-nel is volt egy kis idoszak,mikor nem szerette,de szerencsere hejreallt.Szerintem nallatok is tuti visszajon a pancsi idoszak.Foleg nyaron. :wink:

mogyo-narancsot??????????????? :shock: Bolond az a doki?! :shock: Mar bocsanat,de az nagyon rosz otlet.A noverem kislanya vereset kakilt tolle,mivel nagyon savas.En nem is merek adni neki.Es ha megfigyelitek egy babaitalba sincs narancs,eppen ezert.Dehat te ugy csinalod,ahogy jonak latod.A gyogyszer adagolashoz meg melegen ajanlom neked a fecskendot.Azzal tuti beveszi az egeszet.Szep lassan adagold a kis szajaba.Utana adj kis tapit neki,es minden ok lesz. :wink:
Atticy valoban nagyon draga volt ahogy pancsizott. :lol: Hamarosan mar ti is igy fogtok pancsizni. :wink:

mandula-mi a paja?El vagy veszve. :roll:


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Brigi: lehet, hogy nem használjuk el 3 hét alatt (ez volt a dobozra írva), de nem nagyon merek neki többet adni... félek a tejallergiától...Vagy ez hülyeség? szerinted adhatok neki akár többször is? mondjuk megenni megfogja, mert nagyon ízlett neki...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Timcike: több olyan bébiital is van, amibe tesznek narancsot... de ezekből kivonják a savat...

Kép

Kép
falevel2
 
 


Nóri: Szerintem nem lehet tőle baja. Ha jól emlékszem, gluténmentes, meg még vmi ki van belőle vonva. ÉN még nem hallottam, hogy baba a tejpépre allergiás lenne, vagy ettől allergiás lenne. Szerintem nyugodtan adhatod neki két-három naponta!

Narancs: a Milupa babateában is van narancs ízesítésű, és van még más bébiital is. Van olyan baba, akinek kutya baja sincs tőle! Az a baj, hogy ki kell próbálni, mert másképpen úgyse tudod meg, hogy lesz-e baja tőle. Bencének semmi gondja nem volt, csak egyszerűen nem szereti a narancsot, a mai napig se!
Vendég
 


Hat nem tudom csajok.En tuti nem adok.En a nagyaruhazakban szoktam venni neki az itokat es sose lattam narancsosat.Lehet tevedtem.Akkor ezek szerint megis van. :oops: Mind1,minden baba mas es mas.Es mindenki azt ad neki,amit jonak lat.En meg nem adok neki citrusfelet.Mar egyebkent telyesen ossze vagyok zavarodva,h.mit lehet mit nem lehet,mindenki mast es mast mond. :roll: Na nem baj,kitapasztalom.Anyai oszton megsugja mit adjak neki es mit ne. :lol:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Hát én sem szeretnék neki citrust adni!
Csak ledöbbentem én is ,hogy pont narancslével kell kezedeni!

Hát a gyógyszer után még a tápitől is öklendezett meg a teától is!Úgy hogy nehéz lesz!
De viszont fecskendőm van itthon majd azt bevetem!
Már az orrszívást is nehez engedi szerintem tele van a nemlétezője ezzel már az orrspraynél is ordit de ha elveszem akkor meg vigyorog.Na franc kitanult már pedig még csak 4 hónapos lesz!

Kép
mogyoland
 
 


Papával egyetértésben!
Kép

a mamának is eladom magam!
Kép


Dédivel! Kép


Kép
mogyoland
 
 


Kép


Kép

Kép
mogyoland
 
 


mogyo-nagyon cuki Agica. :wink: Nagyon edi a nagyszulokkel.Atticy is mindig mosolyog.Ugy latszik mosolyogva csinaltuk ezeket a gyerekeket. :lol: :wink: 8)
Na sikerult fecskendovel beadni?


Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timcike. igen ez jó ötlet volt szinte semmi nem jött ki!
de jó ,hogy irtadmég szenvedtem volna vele!
Hát az orrszívást is unja meg már egy picit vérzett is mikor sprayyel befújtam és szívtam igy most azt is szüneltetem mert a orrnyálkának már nem tetszik.És már én szívom az orrából a cuccot nem a porszívó hanem mi nem mondjam levegőnk nincs de szegénykémet nem is viseli meg anyira!


Hát már nekünk is mondták ,hogy biztos nevettünk mikor összehoztuk!Tényleg ketten milyen jó pár lenne hisz mind ketten vigyorik4!:wink:

Panasonic EUR7628010 távirányító, új! (szám 298227997)
mogyoland
 
 


Kép
mogyoland
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?