Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!


Na végre végeztem a vizsgákkal!!!!!

S van egy számomra nagyon jó hírem:-) Kitünő lettem....tudom csúnya dolgo a dicsekedés de ezt nem tudom magamban tartani annyira örülök neki:-)

sok puszi mindenkinek délután jövök csak pihenek egy picit s vissza olvasok

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!!!


Na végre végeztem a vizsgákkal!!!!!

S van egy számomra nagyon jó hírem:-) Kitünő lettem....tudom csúnya dolgo a dicsekedés de ezt nem tudom magamban tartani annyira örülök neki:-)

sok puszi mindenkinek délután jövök csak pihenek egy picit s vissza olvasok

Kép
kbernadett
 
 


Uppsz ennyire azért nem akartam bocsi :oops: hogy kétszer került be

Kép
kbernadett
 
 

 
 

Sziasztok!

Na, annyit írtatok, hogy tuti képtelen leszek mindenre reagálni.

Először is, hogy Fanna ne maradjon tudatlan :lol: Rokon a kislány, de csak távoli, nincsenek benne az én génjeim :lol:
Egyébként tök jól elvoltak egész nap, este egy fél óráig pakoltam, mert Csongi akkora annyira "elfáradt", hogy egyszerűen már nem tudott összepakolni!

Dorka, gratula az álláshoz! Csongi is ilyenkor kezdte. Aztán nem volt 10 hónapos, amikor már ment!!! :lol:

Szami, gratu a házhoz/lakáshoz, várjuk, hogy mesélj! Szegény Máté! :(

Balwin, nekem mindegy, hogy a táblázatot töltöd, vagy elküldöd külön, ahogy neked jól esik :lol:

BBJ, hihi, ilyen hisztiket én is tudok produkálni :lol: Neked már meg vannak az adataid, de megnézem, hogy hiányzik-e belőle valami...

Olga, gratula a vizsgához, ügyes vagy! És mekkora megkönnyebbülés!

Bölcsi: hát szerintem érdemes ilyenkor tavasszal beíratni, aztán szeptemberig meg majd meglátjátok. A lényeg, hogy már ott legyen a neve, vegyék fel, aztán majd meglátjátok, hogy hogy alakul az élet!

Virág, annyira szép a gyerekszoba! Komolyan megkívántam hozzátok megszületni :lol:

Kati, már éppen hiányolni akartalak! Nem baj, rendezkedjetek, aztán majd kérünk képeket!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Betti! Aztaaaaaa! Nem semmi vagy :lol: Minden elismerésem!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szami, megérkezett a táblázat, köszi!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok Csajok!

Na Évi, amíg el nem felejtem, mert már magamtól is akartam adatokat küldeni, de mire odajutottam volna...kiment a fejemből. Szóval: ditke2007@citromail.hu.Postafordultával küldöm vissza!

Olga, Betti, gratula a szép eredményekhez! Most már büntetlenül élvezhetitetk Ti is a semmittevést :wink: Judit, Neked még szorítunk! Ildi vajon hogy áll a vizsgákkal?

Niki, köszi a múltkori bérletes infót...naív elképzelés volt a részemről. :? Tényleg, a süti miatt voltál rosszul, vagy valami mással rontottad el a gyomrodat? Katus már jól van?

Dorka, Szabika nagyon ügyes...csak lesek, hogy már mennyi mindent tud! És tényleg nagyon egyhúron pendülnek Robikával. Kérdezted a múltkor, hogy hogy állunk a kajcsival. Almát meg őszibarack-almát kapott eddig Zsófi, és nagyon szereti. Teszek majd egy képet is, ahol épp "magát eteti."

Szamóca, gratulálok az új házhoz! Tényleg írjál már még valamit róla, én is kíváncsi vagyok. Egy ismim üzeni, aki szokott minket olvasni, hogy haragszik Rád, mert egész vasárnap majd' kifúrta az oldalát a kíváncsiság, hogy miért kel szorítani Nektek! De szorított ő is :wink: Sajnálom, hogy Máté keze nem javult...Gyerekek mit szólnak a költözéshez? Nem fogják sajnálni a házat, ahol most laktok?

Kati Nektek is gratula az új házhoz! De jó Nektek!

Katlina, akkor Ti építkezni fogtok?

Jamiee. de jó, hogy visszatértél! Írjál, írjál!!!!


Mi megvagyunk, minden oké. Jöhetne már a tavasz...de még csak jan. 21 van...

Na teszek én is néhány képet: Kép Zsófi eteti magát
Kép Az új ruciban
Kép Zsófi távirányít
Kép Tescos újság szétcincálása

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Ahoj :)

Dorka, írtam én is, de azóta mán beztos láttad :) Aaaaaaa...gratulálok Szabinak az ácsingózáshoz! Jóóó hamar megkezdte a kétlábon járó életet :lol: Nagyon ügyi!

Judit, mán írni akartam, de most eszembeisvane... te rizsszemnek hívod a minifogakat, párom meg tik-tak-nak :)
Hiszti...heheheh...aranyos a férjed, hogy ilyen jól tűri :wink:

Szilbee, nem lehet, hogy benneteket láttunk a mórán a rendelőnél? :roll: Csak hátulról láttalak, nem volt rajtad kabát, és Dávid fehéresvilágosas batyuban volt...ha ti voltatok :) Megszólítani se volt időm, mer úgy tűnt, egyik épületből mentetek a másikba :)
Hogy viselte Dávidbaba a Zoltást?

Fanna, jah, nemtom mé jön ki belőle fényképen a börtönimidzs :mrgreen:

Virág, én ugyan nemszeressem Malackát, de a szoba szép lett :D

Niki, hol pihentek? :)

Szamóca, újabb műtét? :( Hmm... Asszem írtam már, hogy pesti kontaktot nagyon szívesen adok, a sote ortopéd klinikáján. Isteni dokibácsi, nagyszerű ember, és elismert szakember. Anyumat ő műtötte. Csak nemsoká nyugdíjba megy...

Jaimee! Navégre! :lol: Hozzál sok-sok képet! :D

Betti, gratulálok a kitűnőségedhez! :wink: :D Fellélegezhetsz...kicsit :)

Ditke, Zsófi is tud csépelni :lol: Annaluci is fecnikre tépi az újságot, csak ő (mivel nincs betömve a szája cumival) fel is nyálazza :?

Nah, türelmetlen a család, menek.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin!
Mi voltunk! :) Rohantunk mert késében voltunk!
Nem kapta meg a szurit, mert piri volt a torka. :( De egyébként végigröhögte az egész vizsgálózsdit! :lol: Elvarázsolta a dokinénit meg a védőnőt! :lol:
Jövő hétfőn megyünk újra, akkor Levente is megkapja a bari ellenit.
szilbee
 
 


Sziasztok!
de jó, hoyg ilyen sokat írtatok.

Hiszti?
Az csak úgy jött, rossz idő, szombat a takarítós napom, Misi szólt, hogy a nagy atomháború közepette 10 perc múlva jön egy pasi, és amikor megkérdeztem tőle, hogy melyik (székre ledobott) melegítőjét akarja felvenni, hát csak bámult rám, a gyerekek visongtak, szóval ledobtam mindent a földre bevonultam, akarom írni beviharzottam a szobába jól érthető szitkokat szórva mindenki fejére, jól bevágtam (először nem ezt a szór írtam, de nem akartam nagyon vulgáris lenni) magam mögött az ajtót. És ennyi. eltelt pár perc, mire nagy magányomban felágyaztam. De jól esett!

Katlina!
Ez baromi jó! ezt a tippet honnan vettétek? valahonnét letöltötted? Kérem a címet, vagy akármit!
Ez hány nm2?

Ditke!
nagyon édes Zsófi, méghoyg "magát etette"!

Judit!
Börtön imidzs! nagyon baró!
A tik-tak sem rossz!
Nálunk is simán megeszi Leti az újságot! Na meg mindent....

Betty!
Gratulálok. Ehhez jár valami ösztöndíj is? Kicsilány hogy áll az ovibamenéssel?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Betti:Gratulálok! :D Vajon miért nem lepődtem meg? :D :D

Virág: szupi lett a szoba nagyon!

Szilbee: Szóval árlista kirakva? Jó vicc, csak a doktorúr észben tudja tartani. :D :D

Ditke: Hát nem érdemel jobbat az a tescos újság. Le a multikkal, igaza van a gyereknek! :D :D

BBJ: jobb a gőzt kiadni. Jobb az kinn, mint benn. :D :D Nálam ilyen van minden héten. :oops: :oops: Nehezen is találtam párra.
jaimee1
 
 


Betty, gratula az eredményedhez, az ilyennel dicsekedni KELL! :lol:

Jaimee, de jó, hogy Téged is lehet olvasni! Még-még képeket!!!

Ditke, üzenem az ismidnek, hogy csókoltatom, majd' meghaltam, olyan beteg voltam (ami nálam kétévente egyszer fordul elő...), de ha főzött volna helyettem és készült volna Mátéval a matekversenyre... :roll:

Mátéval kapcsolatban az a legújabb hír, hogy óriási mázlival már szerdára kaptunk időpontot: 14 órára Prof. Dr. Fekete Károly egyetemi tanár, tanszékvezető és könyök specialistához, aki előtte az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet orvos-igazgatója és az Orvostovábbképző Egyetem tanszékvezető egyetemi tanára volt, s aki a mi szerencsénkre Pesten is rendel és hetente 5 beteget fogad... s mi lettünk az ötödikek...

Azt ugye nem is említettem, hogy a mi itteni osztályvezető orvosunk helyből megmondta, hogy Máté műtétét itt senki nem vállalja... Ő meg még nem is tud semmiről, legnagyobb gondja, hogy milyen lesz a félévije, mert ma beszedte a tanítónéni az ellenőrzőket.

Ditke, nálunk Jázmin mindent megesz, ezerrel sasolom örökké a száját :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Betti,olga és a többi vizsgázó nagy gratula ügyik vagytok!!!!


BBj!
Újsából szedtük,de
http://www.pilishaus.hu/
http://www.bien-zenker.hu/
ezeket nézegettük amit mi választottunk az egy 160m2-es de mi garázst nem akarunk meg mi így hogy átalakítottuk így 140m2 lett szóval felköthetjük a gatyát mire felépítjük!

Niki!
Köszi megkaptam

Kép

Kép
katlina
 
 


Na, akkor most végre a házról. Nem hiszitek el, de annyit idegeskedtem Máté miatt, hogy még nem volt időm magamban sem örülni, sem gondolkodni az egész költözésen. :oops:

Vicces, de itt van az utcánk elején a ház, szóval kb 200 m-t fogunk költözni :lol: Igazából már akkor kinéztük, amikor elkezdték hírdeti, csak nagyon sokalltuk az árát. Aztán, ahogy nem kelt el, mentek egyre lentebb, s most még alkudtunk is kicsit, így a végére csak megegyeztünk.

Két szintes, tetőtérbeépítéses, 190 nm + 100 nm fedett terasz. Parkettás, a konyha köves. 5 szoba van benne, egyben az étkező-konyha és egy lépcsőfok választja el a nappalitól. Két fürdőszoba, két kis gardrób és az emeleti részen + 30 nm társalgó. 7 éve épült, Ytong elemekből. Van egy garázs elektromos nyitással (férjem ezer éves álma volt), egy kis kert, a telek nem nagy, kb akkora, mint a mostani házunké, 500 nm.

Az egyik fürdőszobát és a konyhát kell rendbe tenni, ill. Máté leendő szobáját, mert ott szinte minden fal emelkedik, így ide terveztetni kell a bútorokat. És még új függönyök, néhány lámpa, szőnyegek kellenek, ill. festés vagy tapétázás, erről még nem döntöttünk.

Aztán hamarosan lefényképezem a házunkat és elkezdjük árulni. Meg menni kell a bankba is, mert ha elkelne a házunk, pont ki tudnánk fizetni és nem kellene hitel, de ez olyan bizonytalan, mi pedig az iskola vége után költözni szeretnénk, így maradt az átmeneti időre a hitel. Ha tudtok valakit, aki Ceglédre akar költözni, a mi 4 szobás, két fürdős 120 nm-es házunkat is ajánlhatnátok!

Ha kérdésetek van vagy kihagytam valamit, szóljatok! BBJ, majd készülök Szolnokra konyhabútor és kanapéágy ügyben, de szükségem lenne még olyan mesterre vagy vállalkozásra, aki tetőtéri bútorok készítését vállalja és nagy referenciája van. Ha tudtok, ebben segítsetek még. Köszönöm!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


BBJ, Gréti hogy van? Szilbee, és nálatok a fiúk?

Dorka, nekem az első kép a kedvenc :lol:

Azért Ditke, nem semmi az a rózsaszín cumi :wink: Nem is mutatom meg Annának, mert bár soha nem cumizott, de a végén még rászokna, csak mert rózsaszín :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami: Gratula a házhoz, széép nagy lesz!
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Betty! Én is gratulálok!

Niki! Igen, hallottam, hogy van a Pletykafaluban magánbölcsi, de nem tudok elérhetőséget! És te?
Mi is gondoltunk rá, hogy 2 évesen beadjuk, csak az a gáz, hogy vinni kell igazolást, hogy megyek vissza dolgozni. Én meg még nem megyek. Múlt héten itt a Jósikán azt mondták áprilisban van beíratás.
Szamóca! Félreértettél! Szombaton nem akarom beadni bölcsibe, csak pénteken. Szombaton apa ithon van vele.

Szamóca és Katlina! Irigykedem (jó értelemben) az új hajlékokra! Viszont a gázszámlát nem fizetném! :lol: Esküszöm, jóformán minket is ez tart vissza.

Dorka! Ma délelött nem jártatok babával és apával az Interspar környékén? Nem barna Bergonotok van? Rajtad meg sárga kabát volt?

Na üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ildi utólagos engedelmével (remélem) megírom: szombaton lesz az utolsó vizsgája.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Csak egy pillanatra ugrok be...

Szamóca!
Hűűű jó nagy kéró! :) Tegyél róla képet lécccííí!

Ja és megvagyunk... Levente a gyógyulás mezejére lépett,,, én is.. most meg Dávid szörcsög... de nem vészes. Anyatejcsivel simán legyűri a nyavaját!

Ditke!
Akartam még írni, hogy tök édes Zsófi! Olyan szép kis fodros szája van! :lol:

Robogok tovább.. a hűtőpakolás miatt kész káosz van a konyhába... ki is kell takarítanom az új frigót, mielőtt a skacokat megfürdetném... (Ja elfelejtettem korábban mondani.. 175cm-es alul 3 fagyasztórekeszes Zanussssiiii.)

Jóccakát, ha már nem jönnék!!
8)
szilbee
 
 


Kép
Először is akkor egy kép Bettikéről!

Kép
kbernadett
 
 


Nahát míg Bettike rosszalkodik unokatesómmal addig írok!


Dorka!

Nálunk Bettike még most is fel kell éjszaka cicizni! Pedig már három éves elmúlt és még mindig nem aéudja végig az éjszakát :cry:
Szabi nagyon cuki a képeken, s gratula a felálláshoz


Szamóca!

Jázminnak boldog hófordulót. Tündéri nagyon a képen s gratula fogakhoz


Albérletről!
sajna előttünk kb egy héttel adták ki az utolsót mert önkormányzatit akartunk kivenni mert az igen olcsó lett volna...de ez van ilyen az én szerencsém :cry:

Szilbee!

Bettike az soha nem aludta eddig 9-7 ig ugyhogy örülj neki s igen irigy vagyok emiatt :lol: Iazi szunyás ez a Dávid
Jah és kis húos olyan kis kerek sonkái vannak a képeken :)

BBJ!
Én évközben is szoktam Mg-t szedni jót tesz akkor is a fáradtság ellen, nekem legalábbis. Jót mosolyogtam a gyerekszájon Bettikének is van ilyen :-)
S ti már készségfejlesztőztök? Én is vettem csajszinak ilyen könyvet karácsonyra de méág valahogy nem köti le

Katlina!

Robikának jobbulást

Ildi grat a vizsgákhoz és kitartást

Ditke!
KÖszi a biztatást van még Zsófinak ideje nőni nem kell aggódni

Évi hamarosan küldöm az adataokat vagy akkor hogy is van ez most?

A tápszerről!

Mi Humanna HA 1 et használtunk nekem semmi baj nem volt vele

Niki!

Neked írtam,valamire hogy az sajna nem jó de már fogalmam sincs hogy mire :oops: de ha rájövök akkoro leirom

Anikó!

Az tuti nem jó ha diétázni kell de már nem sok van hátra, kitartást!
Én tudom milyen nekem is kellett és nem szerettem :?

Kati!

De jó hogy már saját házikóban vagytok én is akarok már egyett :cry: :lol:

Olga! gratulálok a vizsgákhoz nagyon ügyes vagy te is!

Jaimee!

örülök hogy vissza jöttél!
Hiányoztál már nagyon ha nem írtam. igy legalább napi infó lesz Eékabbabáról mert olyan kiváncsi vagyok rá de sajna sms-sel nem bírtam volna :( de igy már jó :-)

Bettike sajnos még mindig bajos az ovival, szerintem ez igy is marad egy darabig, de nem tudom miért ilyen

Nah azt hiszem most kitettem magamért:-)

Kép
kbernadett
 
 


Nos remlem senkit nem hagytam ki:-) s mindenkire reagáltam bár elég sok mindent kellett írnom

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Szami!
Az igen! Az lesz a nagy ház, de ennyi lánnyal a hátad mögött a takarítás megoldott! :wink:

Na első hallásra nem rossz a a doki referenciája. Hátha tényleg olyan jó is. Dévény módszer, megkérdeztem a torna. Már műtötték? vagy "csak" forrt magától.

katlina!
Nagyon köszönöm az ötleteket, majd megkuksizom. Nekem is van egy házam, pár éve álmodtam meg, hogy kísérem körbe a szomszédasszonyt. Aztán több ilyet is álmodtam, csak telek is kellene hozzá, mert ahol most lakunk, nagyon szupi hely, minden közel van, a szomszédok is ok, sajnálnám itthagyni, de a távoli terveinkben nagyobb ház szerepel. Hátha itt is eladó lesz a sarki ház...

betty!
ne mond, hoyg még mindig szopizik! Akkor minek kellett tápszer, ha még mindig van tejed? vagy van is még mindig, vagy anyahiány inkább.
Olyan foglalkoztatókat veszünk, mint ovitanoda, nagyon jó, pont nekik való, kösd össze, keresd meg melyik állat bújt el, hol a párja? nagyon szereti Gréti, de nem olcsó mulatság, sajnos Most a Tappancsot akarom megrendelni, mert nagyon sokat vettünk, már, Disney hercegnős, Micimackós, Dörmögő, de azokban még nagyon sok a számos/betűs feladat. A Tappancs meg a Minimanó a neki való, meg amit anno Márti írt. Nem jut eszembe a neve

Szilbee!
Jó pakolást az új hűtőbe, jó is az!

Jó éjt! Nyugodalmas iccakát minden babának!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jázminnak boldog hófordulót utólag is!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!

azért kellett mert délelőtt mikor suliban voltam nem tudtam neki fejni annyi tejkét hogy elég legyen igy anya tápit adott neki mert már akkor is válogatós volt!

Hát még rendesen van tej. De szerintem azért az anya hiány az a számotttevő nála!

A minimanó az nekünk is jár minden hónapban az oviban kapjuk onnan rendeltük, a Tappancsot azt még nem. Csiga Biga nem az amre gondolosz? Unokatesómnak az járt még.

A minimanót Bettike is szeretni de ő inkább szinezi meg bekarikázza, de hátha majd most lesz időm s leülök vele ilyet is csinálni, mert hát szégyen nem szégyen az elmúlt hónapban nagyon arra se volt időm hogy meghaljak nem hogy még Bettikével ilyen komolyan leülni mert azért be kell valljam szerintem ennek nálunkszertartásnak kell lenni hogy mi ezt igy megcsnáljuk. Mert az tuti hogy ég a csajsziban a tudás iránti vágy( akár csak az anya) de még nem látom az ilyennek érettnek.


jah s kérdezte vki az ösztöndíjat itt is azt hsizem!

Eddig is kaptam ösztöndíjat mert jó tanuló voltam ( két négyesem volt tavaly is) szerencsére de el is kell az a kicsi pénz :-) :lol:
Puszika szép estét

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!

Reagálást holnapra hagyom, de ezt meg kell mutatnom:

Kép

Kép

Jó éjt!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi:Hű, Rékának most pont ilyen a frizkója... :D :D Nem tudom, kitől örökölte....

BBJ: Mi is a sarki házat szúrtuk ki magunknak... :D Á, de egyelőre elérhetetlen. Meg aztán nem elégedetlenkedünk, itt is még csak 2 éve lakunk, igaz, Rékával máris kinőttük.
jaimee1
 
 


Sziasztok!

Hú Évi, ilyen sármos pasit 20 év múlva el tudnék képzelni a lányomnak!!! :lol:

Szamóca, de szupi házatok lesz! És tök jó, hogy nem is kell messszire költözni! Majd drukkolunk, hogy elkeljen addig a mostani is, de az jó, hogy végszükség esetén meg tudjátok oldani a dolgot hitellel. Tök jó, hogy kaptatok időpontot ahhoz a doki bácsihoz, az elmondottak alapján tényleg nagy koponya lehet...biztos jó kezekben lesz a fiad! Meggyógyultál már?

Egyébként Zsófi is beburkolná az újságot is, de amikor a kezébe adok egy kis szaggatnivalót, direkt beteszem a cumit a szájába. Ja, és 3 db cumink van, ebből kettő természetesen rózsaszín, egy cicás meg egy szívecskés, és egy fehér, de azt nem nagyon használjuk...vajon miért?

Jamiee, írjál már magatokról!

Betti, sajnálom, hogy nem jött össze az albi, azért próbálkoztok még?

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Sziasztok!

Ma mgyünk két hónapos oltásra!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Sziastock!

Ditke, milyen kár, hogy Szabi nem tud cumizni, mert így nagggyon résen kell lenni, ha újsággal játszik... EPdig ő is szeret örömködni vele, de így mindent a szájába vesz seperc alatt!

Betti, azért képben van még a költözés?
Hűha, nem semmi, hogy még tudod szoptatni Bettikét! És hát a kitűnő bizire igenis büszkének kell lenni!!!


Szami!! Szívből gratulálunk az új házatokhoz, biztos gyönyörű, majd azért tudod: kéééépet, amint lehet....
Máté nagyon jó kezekbe fog kerülni!

Katlina, mizu?? Csüt.ön jöttök Szolnokra? Összefutunk???
NAgyon szép házterveket néztetek, de jó lenne, ha már mi is ott tartanánk..... Persze megy a spórolás, erre nem elromlott tegnap az amúgy is nagyon utált mosógépünk??? :evil: :twisted:
Megint ugrik vagy nem is tudom hány ezer forint.... :evil:

Szilbee! Dávidon nem jött ki erősebben a megfázás, ugye?
Erzske volt, a mi védőnénink, ugye???
Hűtő???? Műkszik rendesen?

Évi, nagyon sármos a fiad, apukám ilyenkor azt szokta mondani, hogy "állva pisilnek majd utána a lányok!" :)

Anna, láttunk tegnap benneteket, a fősulinál, kalimpáltam a túloldalról, de nem vettetek észre... :(

Olga, nem, nem mi voltunk.... Nekünk szürke meg kék babakocsink van, zöld a kabátom, Peti meg nincs szabin!
:D :wink:

Jaimee, hogy telnek az éjjelek? Hasfájósság?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka!
Még nem tudom... szörcsög, de nem jön semmi az orrából. Viszont többet alszik, mint eddig... ez ami még gyanús. Hője nem ment fel és jókat eszik.
Most már hogy van nagy hűtőnk és fagyónk, nekilátok a fejegetnésnek is... most már tudom hova tenni a cuccot, minden egyéb élelmiszertől távol... :)
Nem"tom ki volt az a védőnő, de az bizti hogy képtelen megjegyezni Dávid nevét. Mindig úgy hív be minket, hogy Szilvási Ádám! :shock: :lol:
Miért keverik a népek a dávidot Ádámmal és fordítva?? Nagyapám is mindig Dávidot mondott Ádám helyett, erre (az ő örömére is) Dávid nevet adtuk a fiunkak és hogy kezdte el hívni??? no hogy?? Hát Ádám.... :roll: :lol: Esküszöm nem értem!! :lol:
szilbee
 
 


Képet nem tudok, mert még ott laknak a tulajék, s április-május előtt nem is nagyon költöznek. Az utcáról meg nem nagyon mutat, mert (szerencsére) a kertre néz a ház frontja. És nem sarki, eggyel van beljebb :lol:

Judit, Máté legjobb barátjának az anyukája a gyógytornászunk maszek alapon és ő is a Dévény Anna féle tornát csinálja. De mert nem haladt sehová Mátéval, egy másik módszerrel dolgozó kolléganőjének is megmutatta, de ő sem tudott vele mit kezdeni.
Igen, a nyáron műtötték, 3 dróttal fogták össze a könyökét.

Ditke, nálunk nincs cumi, elalváskor vagy ha már fárad, az ujját kapja be - amúgy meg minden mást, amit nem kellene :lol:

Köszönöm kérdésed, már jobban vagyok, de még nem az igazi: a hangom olyan, mintha mutálnék, a fejem meg olyan, mintha egy méhkas zsongna odabent (amúgy nem vagyok fejfájós), s néha ronda köhögés jön rám. De már megmaradok :lol:

Évi, nagyon sármos ez a zselézett hajú fiú :lol: Máté is mindig zselézni akarja, de a suliban nem lehet, nyáron meg annyira rövid neki, hogy nincs mit :lol:

Jaimee, azt még nem írtad (vagy én voltam figyelmetlen), hogy most már otthonról jelentkezel?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Dorka, és új mosógép lesz vagy szerelő?

Én már döntöttem a Bosch mellett, de jó lenne, ha nem kellene csak az új házba rendelni (egy hét alatt szállítják), s addig a régi, ha nyögdécselve is, de mosna... :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szamóca, még nem tom, úgy gyűlölöm ezt a gépet, hogy szívem szerint kivágnám itthonról, de sajna még a szerelő olcsóbb, mint egy új gép....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Köszi a dicséreteket :lol: Nálunk sem megszokott frizura, de tegnap Csongi edzés után kikönyörögte, és annyira jól sikerült a fénykép, hogy muszáj volt nektek megmutatnom :lol: Tisztára úgy pózol rajta, mintha valami címlapfotó lenne.
Én is mondtam neki, hogy minden csaj belé lesz majd szerelmes! Ő meg csak vigyorgott :lol:

Szami, jóóóó nagy házatok lesz! Irigykedek is rendesen :wink: Jól hangzik a doki, és tök jó, hogy már kaptatok is időpontot, remélem tud javulást-gyógyulást elérni.

Jaimee, mesélj, hogy telnek a napjaitok, milyen Réka baba, milyen anyának lenni, meg ilyesmi!

Elsőre mi is a Csiga-Bigát járattuk az oviban, az még teljesen elég volt neki. Most a Tappancs jár, ez szerintem már nagyobbaknak való.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Hát még meg sem köszöntem a köszömtéseket!!!!!


Olga!
Hát gázunk annyira lesz hogy főzni mert van egy újabb fajta fűtési módszer szalmabálával való fűtés és nekünk ez lesz mert apósnak sok a főldje és nekünk így a legolcsóbb sőtt a kivitelezéshez valamnnyi állami támogatás is jár vagyis drága párom így mondta!


És a nap híre férjhez megyek!!!!!!!!!!
de csak a szocpol miatt merthogy aláakarunk írni még egy babónak és csak így lehet :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd csütörtökön felhívlak Dorka,és ha összejön akkor megyünk!

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina!!!! Gratulálok!!! De "csak" a szocpol miatt? :shock: (bos. én régimódi aggastyán vagyok már...) És lesz szép fehér ruhás esküvő, meg lagzi is? Mesélj!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Bocs akart lenni... :oops:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Ja, amit még akartam.

Ditke, édes Zsófi baba! Látom a távirányítót már nagyon ismeri ő is :lol: Jöhettek menyasszony-jelöltnek :lol:

Betti, Bettiket irtó sokat nőtt! Majd leszokik a ciciről, gondolom már főleg anyaközelség miatt van rá szüksége, de nem baj, biztos megnyugató neki!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Háj!


.....én hülye meg cigit olvastam.... :roll: oooooops.......

Katlina gratula! És jóóóóóóúúúúú a képetek!

fanna3
 
 


Tud-e vki segíteni....ezt a sátrat szeretném Niminek szülinapjára megcsináltatni....és hogyan mérjem le hg mennyi anyag kell belőle...(duplaszéles-e meg ilyesmi...)

Ildi te varrónő vagy...esetleg ötlet???

Kép

meg miből van az alja....?

fanna3
 
 


Anna, vidd el ahhoz a képet, akivel csináltatni akarod és ő majd megmondja (én is mindig így vagyok ezzel: kiválasztom a ruhát, a varrónőm meg megmondja, miből és mennyit vegyek). Neki biztos lenne tippje az aljához is. Szerintem pl. lehet, hogy két réteg filc, közte meg kartonpapír.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Á ne gondoljatok nagy hacacáréra,csak tanuk meg mi egyszeű kosztümben

Szami!
Én amúgy nem is akrtam férjhez menni,megbeszéltük Robival akkor lesz esküvő ha nagyon nagy sátras lagzit tudunk csinálni,de mivelhogy van hova rakni a pénzt idáig nem is gondolkodtunk rajta,most hogy kell a szocpolhoz így meglesz az esküvő,de még ez sem ebben a hónapban hanem majd tavasszal

Kép

Kép
katlina
 
 


Megkaptuk a két hónapos oltást,szegény Máté nagyon sírt!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni
 
 


Katlina: Gratula! :D :D Mennyi most 2 gyerkőcre a szocpol? Lehet, hogy minket is érdekelne...

Lányok, az igaz, hogy a hűtő fagyó részébe nem lehet anyatejet tárolni? Vagy ha lehet, akkor csak 2 hétig....

Ivett: Szeeegény Máté. Nekünk van még pont 2 hetünk a szuriig. :? :?
jaimee1
 
 


jaimee!
2,4millió építésre ennek a fele vásárlásra
Anyatejet lehet fagyasztani 6hónapig tárolható

Dorka!
Elvagytok tünve!

Fanna!
Nagyon jó ez a sátor amúgy mennyiért vesztegenek egy ilyet????


Dorka BalwinJudit!!
Emlékesztek még Lovásznéra???? :D
Az ő kisfia itt lakik az apukálya neveli,gyönyörű baba és multkor találkoztam az anyukályával is nah ő szerintem nem változott semmit pedig állítólag kezelés alatt áll

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina, nagy nagy gratula Nektek! Kép

Fanna, szerintem meg kellene mérni egy hullahopp karikát, hogy mennyi a körfogata. Úgy látom, egy kicsit trapézosra van szabva, de az kb. csak 20-20 cm-t jelent plusszban. A tetejére elenyésző anyag kell, és persze kell hozzá a magasság is. Ha jól látom az "ajtón" tüll, vagy valami hasonló van, annak is csak egyszer kell a hossza. Úgy is meg lehetne csinálni, hogy kétszer veszitek meg a hosszát, és akkor a hullahopp körül lesz egy kicsi bőség, vagyis nem lesz feszes a sátor. Az aljához, mármint a matrachoz hozzá lehetne tépőzárazni a sátrat, és akkor nem tudna elmozdulni az anyag. A matrac kb. 30 cm-el szélesebb, mint a hullahopp. Na remélem tudtam valamellyest segíteni!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Katlina, asszonka leszel!!! De jó, szívből gratulálunk!!! Ez tényleg a nap híre! Majd mesélj!!
így név alapján nem tom, kire gondolsz.... :oops: :oops:
Egyszerre szültünk? Ki ő?

Jaimee, 2,4 milla új építésű ház v. lakás esetén, de használt lakás vagy ház vásárlásakor csak a fele, én is így tudom.
Akkor lehet 6 hóig tárolni a fagyóban az anyatejet, ha külön ajtóval nyithatod a fagyót, és legalább 2 csillagos a fagyód. Mostanában már minden hűtő-fagyasztó ilyen, reégen voltak még olyanok, hogy csak egy kis fakk volt a hűtőben, ajtó nélkül, abban tényleg csak 2 hétig lehet...


Fanna, tuti sátrat néztél ki Niminek!!! anno nekünk is volt indián-sátrunk, naon szerettük, Nimi is biztos örülni fog neki!

Szilbee! Ez már csak így lesz a nevekkel.... Én is voltam Esztike...meg Kisádám...
Dávidnál remélem nem lesz gond!

Ivett, kicsi Máté, már mostanra bizti elfeledte!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szió!

Mán nem tudom hol találtam...régen néztem vmi gyerekjáték oldalon talán csak kimentettem a képet. A varrónő meg messze lakik...busszal ketten nem tudunk kimenni ezért kellett a segítség hg csak akkor is lehet hg kiküldöm valakivel...
Ildi köszönöm szépen!!!! :wink: :D
(lövésem nem volt hg álljak neki...)

Szocpolt csak akkor lehet felvenni ha jól tudom ha még nincs a neveden/teken ingatlan....(használt lakásra is..)...ugye??

Évi!
Hehhh én nem is láttam a zselét...a szeméig jutottam ami elbűvölt.... :roll:

fanna3
 
 


Anna: ha eladod a meglévőt és a teljes összeget az új lakásra költöd és a kiszemelt ingatlan hasznos alapterülete nagyobb az előzőnél és legalább egy szobaszámmal több illetve komfortosabb, mint a mostani, akkor kaphatsz szoc.polt.

A lakásigény akkor tekinthető méltányolhatónak, ha az együttköltöző hozzátartozók lakásigénye a meghatározott szobaszám felső határát nem haladja meg, és a telekárat nem tartalmazó építési költség, illetve az eladási ár az ugyanolyan szobaszámú lakásoknak a Gazdasági Minisztérium által a Magyar Közlönyben közzétett építési átlagköltségét nem haladja meg.

A szobaszámnak a lakásjogszabályban meghatározott felső határa, az igénylő és a vele együtt költöző két személy esetében: egy-három lakószoba, három személy esetében: másfél-három és fél lakószoba, négy személy esetében: kettő-négy lakószoba.

Minden további együttköltözőre nézve fél szobával nő a lakásigény mértékének felső határa. Három vagy több gyermeket nevelő családnál a lakásigény mértékének felső határa minden további személyre vonatkoztatva egy szobával nő. (Félszoba az a lakószoba, amelynek hasznos alapterülete 6 és 12 nm között van.)

Én úgy tudom, használt lakás vásárlásához jelenleg a 3 vagy több gyerekesek vehetik igénybe a szoc.pol. felét.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?