Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem menj be nyugodtan. Attól, hogy vérzel, még csinálhatnak UH-t. Hüvelyit vagy hasit? Gondolom, hüvelyit, ha kérdéses a menstruációkor bemenni. De várd meg a csütörtököt, nem is biztos, hogy megjön addig.

Na, mindjárt kiszámolom, hogy mikor lesz az esküvőtök....

Igen, a cica-ügy... :D Most már eléggé halad a vonalzó végére. Annyira a szívemhez nőtt, hogy lehet, esküvő után is megtartom, csak akkor azt fogja számolni, mennyi nap telt el azóta.

Ez a hitel dolog mindig más. Talán bankoktól is függ. Mi nem tervezünk sok hitelt felvenni, de ez most függ az év eleji dolgoktólm stb.
Vendég
 


Július 26!
Vendég
 


Ön nyert!! :lol: De azért még változhat, még nem hivatalos.

Amúgy úgy néz ki tényleg megjött :shock: , csak azért a csodálkozás, mert egy vetélés után ilyen pontosan megjönni... Azért még nem vagyok 100 % ban biztos benne, mert a csak a wc papíron látszik, de egyre több. (nekem nem így szokott megjönni, de most bármi lehet) Igen, hüvelyi UHt csinálnak, azért kérdéses a dolog, meg az ember lánya nem megy nődokihoz ha menstruál...legalábbis engem így neveltek... :oops: Persze nekem más lenne, mert ugye az előzmények, de azért nem tudom mit tegyek. Estig tuti várok, aztán majd holnap valamit szervezkedek.

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

Az orvosoddal kellene ebben az esetben beszélni. Egyébként nőgyógyász menstruáció alatt is megvizsgál. Persze, más kérdés, hogy egyszerű rákszűrésre akkor nincs értelme menni, de neked van előzményed.

Mikor válik véglegessé az esküvői időpontotok? Írtad, hogy egyik rokonotok külföldön van, és őmiatta tartjátok júliusban. De végülis, ha nem lesz olyan nagy összejövetel, tarthatnátok előbb is, nem? Vagy abszolút ragaszkodtok a júliushoz?
Vendég
 


Én is afelé hajlok, hogy elmegyek, majd azt mondom neki, hogy nem tudhatom, hogy mensizek, vagy valami más ez. (amúgy tuti mensi, csak épp a hasam nem fáj, mint máskor, de ezt nem sajnálom) Anyósom is azt mondja amúgy, hogy menjek. Meg már a vérvétel is megvolt hétfőn.

A július meg azért jó hónap, mert anyósom is tanár, és akkor már nem tanít, én is ráérek, páromnak is nyugisabb időszak. De főképp a párom tesója nem túl ráérős, ő lesz pedig az egyik tanú is, és augusztusban már külföldre megy. Úgyhogy maradt a július. A napot meg csak úgy hasraütésszerűen :lol: , legyen mondjuk július vége szombat. Hát ennyi a történet. Persze még az illetékesek nem tudják, a lelkész pl. ami fontos. De ha nem vállalja, mert nem ér rá, akkor is van egy segédlelkész, aki nyugdíjas, amúgy jobban is szeretném, ha ő adna össze minket, de nem akarjuk megbántani az új lelkészt.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért :oops: Ricsi extra nyűgi, hőemelkedés + fogzás = katasztrófa, legalábbis nekünk :oops:

Megyek, gyorsan visszaolvasok és jövök, legalábbis így tervezem, mert most alszik a Ricsi :roll: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Szia Momi! Sok puszi a kis Ricsinek!

Encsi! Igen jobb lenne már ovus vonalzo helyett baba város vonalzo!!!!!!!!!!!! De erre még sajna várhatok!!!!!!!! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


momi!

Ember tervez... :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Úgy néz ki Ricsi nem akarta hogy Momi írjon nekünk :):)

Próbálkoztam a vonalzóval, remélem sikerült :)

Kép
encsike87
 
 


Úgy néz ki Ricsi nem akarta hogy Momi írjon nekünk :):)

Próbálkoztam a vonalzóval, remélem sikerült :)

Kép
encsike87
 
 


Sikerült!! :D Aranyos nagyon, ez a cicu nekem is nagyon tetszik!

Én meg képzeljétek voltam ma kontrollon, minden rendben felszívódott minden, és tényleg mensizek. Azt mondta a doki, hogy ez szuper, hogy ilyen pontosan megjött, úgyhogy nem is kell kivárnunk a 3 hónapot, csak még egy mensit. Így mindjárt ki is javítom az aláírásomat! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Bocsi nócika, hogy megint ezen lovagolok, de ilyet még nem láttam. Mi az, hogy -1 nap van hátra a ciklusod végéig? És az, hogy 5 napos a ciklusod? :lol: Mindenki érti, és csak én vagyok ennyire szőke? :oops: :lol: Vagy nekem ír ki hülyeségeket a gépem? :oops: Nekem mindig újraindul a vonalzóm, nem kezd el mínuszba menni...

Kép
Kép
tabati
 
 


És végre vettem HCG tesztet, meg egy bíztató bugyit is. (majd megpróbálom lefotózni és felrakni :wink: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati!

Ez jó hír! Akkor lehet, hogy mégis nagy hasad lesz az esküvőn? :D

Na, az én ciklusaim mostanában 24 naposak. Ma csináltam egy tesztet, és full puzitív lett, ma vagyok pont a 12. napon. Úgy hogy 12 nap múlva fog megjönni. Ezt abból a szempontból egyáltalán nem bánom (már ha így marad), hogy majd nem kell sokat várni egy-egy ciklusban se a tesztelésre, se a "munkára"...
Ne aggódj, Tabati, a női vonal vonalzói olykor megkattannak. Nekem is írt már ki ilyet, akkor csináltam egy másikat.

Milyen megbízható bugyit vettél? Ez alatt mit értesz?

Momi!
Párod tanított már meg egy-két dolgot a varrógépen?
Képzeld, én ma két szupi kötényt varrtam, két egyformát, egyet a nagyimnak, egyet magamnak. Múltkor több méter anyagot vettem az IKEA-ban, és abból egy darabot felhasználtam. Nagyon jól sikerült! Igaz, szabással-varrással együtt 3 órámba telt, de megérte. Olyan kis csinos!

Encsike!
Lesz jövő hét végén esküvői kiállítás Pesten, kettő is. Te kimész? Én az egyik barátnőmmel kimegyek, nekik is idén lesz az esküvőjük, szeptemberben, és ők még csak a szervezés elején járnak. De én csak úgy nézelődni is kimegyek. Annyira gyönyörű dolgok lesznek majd biztos.
Vendég
 


Hát azért nem gondolom, hogy nagy hasam lesz... :roll: , de legalább megint el lehet kezdeni reménykedni, hogy hátha hamar sikerül! :wink:

Az de jó, hogy ilyen rövidek a ciklusaid! :D Én még a 28 naposat is hosszúnak találom a várakozás miatt, pedig van akinek 35 napos meg még több.

Vettem bugyikat és találtam egy nagyon aranyosat is. Nem megbízható, hanem bíztató! :wink: Majd hétvégén felrakom, most le van merülve az aksi.

Esküvői kiállítás...hmmm...biztos jó lesz, ha más nem, lehet jó ötleteket ellesni. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Szia Tabati! Engem nem zavar, mert tudom, hogy gáz a vonalzom és nem a te géped a rossz, hanem amit te látsz az ugy is van, de nem valodi!!!! :? 2 napja voltam a nöivonalon elküldtem magamnak az uj vonalzot és még mindig nem jött meg a mélem! Ugy hogy ha elöbb nem akkor majd a hétvégén ujra probélkozom! :oops: :? :? :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mondjuk nem tudom min csodálkozom, mert én regisztráltam az oldalon, aztán egyszer csak nem engedett be. Pedig tuti jó volt a jelszóm meg minden... :roll: Azóta már újra regisztráltam. Én sosem küldöm el magamnak mailben, hanem rányomok, hogy készítse el a vonalzót és utána bemásolom ide a profilomba. Szerintem így a legegyszerűbb. (bevallom nem is értem, hogy te hogy csinálod, de már elég volt belőlem, hogy ennyire szőke vagyok, hogy soha semmit nem értek! :oops: :oops: :lol: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Ósió, nem tudom hogy kimegyünk e az esküvő kiállításra... Beszéltük még ősszel, hogy elmegyünk, de lehet hogy most kimarad... állítólag drága a belépő, és mivel most vettünk parkettát, meg fogorvoshoz jár a párom, lehet hogy még azt az 5 ezer forintot is sajnálom rá... De meglátjuk :)

Tabati, akkor nem is leszel úgy lemaradva tőlem baba ügyben, úgyhogy igyekezzetek :) :) Merre laksz?

Nócika, ti is ügyeskedjetek, aztán jöhet a babás vonalzó :):)

Kép
encsike87
 
 


Encsike, állítólag 1500 forint a belépőjegy, nem olyan nagyon drága...

Tabati, és ti, kimentek a kiállításra?
Mi az, hogy bíztató bugyi? Én meg ezt nem értem...egyikőnk szőkébb, mint a másik! :D Már mint olyan, amiről a nőgyógyász beszélt? Pamut, kényelmes?
Szörnyű, hogy sokszor milyen nehéz jó bugyikat találni. Bár a kínaiban viszonylag jók szoktak lenni, nekem a franciabugyis változat is nagyon tetszik, ezek általában teljesen pamutok, és szép csinosak is. Csak sajna a méretet szokták nagyon elrontani, mert az L-es is sokszor ilyen 8 évesekre lenne csak jó.

Na, képzeljétek, vettem pár napja egy farmert magamnak. A farmerból a világos kéket és a sötétkéket kedvelem igazán. Na, akartam venni egy olyan jó szabásút, a kínaiban pedig elég jók szoktak lenni, mivel a márkás gatyákat én ki nem állhatom. Bemegyek, éppen akkor pakolták ki a legjobb gatyákat, mert jött áru, világoskék, pont az én fazonom. Próbáltam, találtam is, megvettem.
Itthon kimostan, kivasaltam, majd felvarrtam, mert olyan hosszú volt. De kiderült, hogy még így is hosszú, ezért kibontottam, és még feljebb varrtam. Igen ám, de ahogy elkezdtem hordani, kitágult, aztán bő lett. nem annyira, de mégis. Ezért az egészet átszabtam.átvarrtam... :D Minden más rajta, mint originál. Oldalt (belül és kívül) simán be tudtam venni rajta 1-1 sentit, és így már nagyon jó lett! Öülök, hogy mertem nekiállni átigazítani, mert ezentúl, ha bármi bajom lesz egy gatyával, nyugodt szívvel kijavítom. Egyébként az eredeti varrás mentén varrtam, így még csak be se kellett jelölnöm.
De azért a Burdád még csak tanulmányozgatom...
Vendég
 


Nagyon ügyes vagy Ósió :) Én majd akkor próbálkozom meg a varrással, ha már ilyen pólós idő lesz :):) Azt talán nem rontom el :):) Egyébként az anyósom tud ügyesen varrni, mondtam is neki, hogy majd az unokájának varrhatja az ágyneműket :):):)

Hát bugyit tényleg nem egyszerű venni... kínaiban meg szerencse kell hozzá, hogy kifogj jókat... de azért lehet :)

Kép
encsike87
 
 


ósió!

Neked nem lehet gond egy ilyen kis átalakítás! :wink:
Nem te vagy a szőke, én akartam nagyon titokzatos lenni. Pamutbugyikat vettem, és nekem is nagyon tetszik ez a francia típusú, úgyhogy olyanból vettem vagy 4et, és a párom azt mondta, hogy neki ez a fajta még jobban is tetszik, mint a tanga. (mert a doki a tangára is azt mondta, hogy az sem a legegészségesebb, mert van valami mirigy ami attól szokott begyulladni, meg amúgy is jobban el lehet kapni a fertőzéseket. ) Persze azért néha hordok majd tangát, de nem mindig. No, és vettem egy normál bugyit is, azon a minta nagyon aranyos, azt akarom felrakni, majd meglátjátok! :wink:

Kiállítást mi is kihagyjuk, mert párom nagyon tanul, februárban lesz a következő vizsgája, meg ő amúgy sem élvezné. A múltkor is kértem, hogy menjünk el az IKEÁba nézelődni, de őt erre nem lehet rávenni. Azt mondta, hogy halálra unná magát, majd akkor menjünk inkább, ha ténylegesen kell venni dolgokat. Barátnőmet megkérdezhetném, de este meg úgyis táncolni m együnk, most elég sokat kihagytam, úgyhogy bonyolult lenne megoldani, cuccokat vinni meg miegymás. Úgyhogy inkább itthon nézelődök a neten, meg már nézegettem ruhákat is. Találtam egy jó kis helyet! :wink:

encsike!

Remélem behozlak! :lol: A doki is megmondta, hogy legközelebb csak akkor akar látni, ha teszteltem egy pozitívat! :D

Amúgy olyan jó kis tesztet sikerült vennem. Az a neve, hogy HCG line (azt hiszem, most lusta vagyok megnézni :oops: ) és csak ez az egy fajta volt a gyógyszertárban. (tudni kell, hogy nálunk olyan gyógyszertár van, hogy azt rendelik meg amit ők a legjobbnak tartanak, tehát nincs akkora választék, de kérésre bármit megrendelnek, ha nekem nem megfelelő amit tartanak. Csak akkor várni kell pár napot. ) Szóval nekik ez vált be. Van benne egy pipetta, amivel fel kell szívni pár csepp vizeletet, és úgy kell belecsepegtetni a kazettába. Viszont úgy tudok nevetni ezeken a használati útmutatókon! :lol: Például azt írja, hogy a vizsgálat elvégzéséhez szükség van egy edényre amiben a pisit összegyűjtjük, meg egy órára. :shock: Egy pillanat kellett mire felfogtam, hogy azzal kell mérni az időt. :lol: Csak olyan fura volt így leírva, hogy hogy jön a terhességi teszthez az óra! :lol: Meg ilyet, hogy külső használatra, lenyelni tilos! :lol: Elképzeltem ahogy tuszkolom le a kazettát a torkomon. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


encsike!

Szoktam olvasgatni az augusztusi topicot, látom te is belendültél! :wink: Ott nem nagyon akarok belekotnyeleskedni a kismamák dolgába :lol: , de olvastam mit írtál, és én hallottam, hogy a Vishy-nek (így írják? :oops: ) van valami kréme terhességi csíkok ellen. Állítólag drága, de nagyon hatásos. Más fórumokon olvasgattam, hogy úgy szokták, hogy megveszik ezt, meg valami másik fajtát, ami olcsóbb és felváltva kenegetik.

Kép
Kép
tabati
 
 


:):):) Az biztos hogy érdekes a használati utasításuk :) Mi is olvastuk őket :) Elmesélem, hogy nálunk hogy volt a tesztelés :)
Azt álmodtam, hogy csináltam tesztet és pozitiv lett... akkor még talán 2 napot késett... aztán nem foglalkoztam vele, két napra rá megint álmodtam egy ugyanolyat, és akkor vettem egy tesztet....de betettem a szekrénybe, hogy majd megcsinálom szombaton reggel... meg hát amúgy sem lesz pozitiv mit izgauljak :) Aztán mondtam este a vőlegényemnek, hogy hányingerem van, ő meg poénből közölte, hogy biztos terhes vagyok. Mondtam, hogy majd reggel kiderül mert vettem tesztet... aztán mondta hogy csináljam meg most, mert kiváncsi.
Megcsináltam, de le is tettem az asztalra, hogy úgyis 1 csik lesz rajta... aztán nézem, úgy látom, hogy a második csík is ott van csak halványan... mondtam a vőlegényemnek, hogy szerinte is 2 csík van, vagy én látok rosszul :) Azt mondja kettő :) Megbeszéltük, hogy biztos rossz a teszt. Aztán elrohantunk a DM-be és vettünk másik 2 tesztet még :) és miután azok is csíkosak lettek, akkor elhittük :):)

Kép
encsike87
 
 


Tabati, igen arról már valamit én is hallottam... majd valamit veszek,bár szerintem semmit sem érnek :) De még azért nem nőtt a pocim annyit hogy kéne :)

Kép
encsike87
 
 


Ez a terhességi teszt nagyon jó, hogy lenyelni tilos. :D Gondoljátok el, hogy ilyet írnak le egy használati utasításba egy olyan nőnek, aki lehet, hogy gyereket vár, és azt fel fogja nevelni. De vajon milyen értelmesen fogja nevelni, ha neki azt oda kell írni a tesztre, hogy legyelni tilos??? :D
A cumisüvegre is ráírják, hogy tilos a baba torkán lenyomni???

Hát, nálam érdekes dolog ez a terhesség. MOst minden gondolatomat az esküvő köti lesz, plusz egy-két tanulmány, amikkel mostanában foglalkozok, ezért annyit nem gondoltam a terhességre. Sőt, sokszor napokig eszembe se jut, hogy miket terveztünk az idei évre. DE én nem is bánom, hogy más dolgok is érdeklődéssel tudnak eltölteni.

Encsike, takarót nem nehéz pedig varrni! Szerintem okvetlenül kérd meg rá anyósodat, hogy tanítson meg varrni, és vegyetek egy gépet is, mert hidd el, nagyon jó, ha van otthon! Bármit meg lehet javítani, függönyt varrn, ruhát igazítani, stb. Én nagyon élvezem.

Tabati, a tangánál tényleg nagyon jól kell megválogatni, hogy mit vesz meg az ember. Elvileg a tanga, ha jó a méret és a szabás, olyan elsónemű, ami nagyon kényelmes, és elvileg még érezni sem lehet, hogy rajtunk van. Főleg, egy puhább pamutból készült tanga lehet jó, de mindig azt viselni szerintem is egészségtelen. Én amúgy nyáron szoktam tangát hordani.
A franciabugyi szerintem is nagyon kényelmes viselet. Én például nyáron a Balatonra olyan együttest használok, francia-fazonú az alsó része. De napozni csak tangában szoktam.
Vendég
 


Hát én nem tudom, de állítólag már rögtön az elejétől kell kenni... :roll: vagy nem... :?:

Hát nálunk is biztos érdekes lesz a tesztelés... Mert most olvasom csak, hogy ha tovább várunk, mint öt perc, akkor is előjöhet a második csík. Szóval ha egy negatív tesztet sokáig kinn hagyunk akkor előbb utóbb megjelenik a második csík. Na most, én biztos fogom lesni az órát, és ha zebrás lesz, akkor tuti elkezdek agyalni, hogy biztos csak túl sokat vártunk, vagy ha épp határeset, mert az ötödik perc végén jelenik meg, akkor sem fogom tudni, hogy most mi van! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, ha nincs baba akkor órákig is várhatsz akkor sem lesz 2. csik :) ha a terhességi teszten van 2 csík akkor tuti baba is van :) csak hát akkor még ugye nem biztos hogy megmarad... de én csináltam még 2 tesztet egy egy hét különbséggel, és az utolsón már a teszt csík erősebb volt mint a kontroll csík :):)

Ósió, gépet most vettünk karácsonyra, csak ki kéne igazodni rajta :):)még sokmindent nem értünk rajta, de majd egyszer :)

Kép
encsike87
 
 


Pont ezt akartam én is írni, hogy ha valaki nem terhes, akkor várhat 100 percet is, akkor se jelenik meg még halványan se a második csík.
Szerintem ha nagyon halványan jelenik meg a második csík, mondjuk több mint 5 perc eltelte után, akkor az azt is jelentheti, hogy egy beágyazódásnak induló petesejt végül mégse ágyazódott be, ami lehet, hogy akkor is oylan lenne, ha valaki minden hónapban csinálna tesztet. Na, nem tudom, mennyire voltam érthető. :shock:

Encsike, úgy emlékeztem, hogy Momiék vettek gépet karácsonyra. Vagy ők is, meg ti is?
Akkor már nincs más dolgod, mint megtanulni varrni, de úgyis a gyakorlat lesz a fontos.
Vendég
 


encsike!

Ezt írja a használati útmutatóban: Noha a pozitív eredmény napokig nem változik, a negatív eredmény tévesen pozitívvá válhat a vizsgálati idő lejártát követő percekben.

Az viszont tuti, hogy 2 nappal később már erősebb a csík, hiszen a HCG szint ahogy nő, egyre erősebb a csík. Állítólag kétnaponként van kimutatható változás. Tőlem is a kórházban kétnaponként vettek vért és nézték, hogy csökken e a HCG szint.
Ha tesztcsík erősebb, mint a kontroll, akkor az azt jelenti, hogy nagyon terhes vagy? :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Még azt is írják zárszóként, hogy a legjobb leolvasni az eredményt 5 perc múlva, majd eldobni a tesztet, így megelőzhetőek a tévedések. Nnna, ezt sem nők írták! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ők is, meg mi is :)

Igen olyan is van, hogy elindul beágyazódni, de aztán mégsem tud rendesen és kilökődik... ilyenkor is van pozitiv teszt... de szerintem az ritka, hogy pont ezt találni el.... és szerintem mindenki csinál később mégegyet, és ha az erősebb akkor ott a baba :)

Kép
encsike87
 
 


Már csak én vagyok lemaradva varrógépügyileg... :cry: De nem merek kérni a páromtól (már említettem neki, hogy ha itthon leszek, szeretnék varrni, csak pont akkor kell majd nagyon másra is a pénz, egy varrógép meg olyan drága... :( )

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, mi azt csináltunk most januárban, hogy vettünk a mamámnak egy új mobilt, mivel a régije tönkrement. Az egész család adott bele pénzt, és így fejenként 1500 fonrintra jött ki. Mondd meg a szeretteidnek, hogy név- és születésnapodra pénzt adjanak, annyit, amennyit gondolnak, és így össze tudod gyűjteni az árát. Amúgy is mindenki költene 1500-2000 forintot legalább, ha másra nem, egy bonbonra. Akkor már jobban jársz, ha odaadják azt az összeget. Egyébként a varrógép befektetésnek is jó, hiszen oks, hogy drága, de ha nem vesz az ember, akkor pl. a nadrágfelvarrásért máshol is fizetni kell, vagy ki kell dobni azt a ruhát, amin javítással lehetne segíteni, venni helyette másikat, ami szinten ezrekbe kerül, stb. Nem a közgazdász beszélt belőlem, de hidd el, többe jön ki a sok gyerekruha, ha megveszed, mintha meglévő ruhákból varrogatnál. No, de ti tudjátok.
Vendég
 


jó ez a varrógép tényleg! EGYÉbként mi 19 ezerért vettük... amúgy 35 vagy mennyi lett volna. de találtam akciósan...

Hát nekem megvan az összes teszt amit csináltam :)

Igen :):) Nagyon terhes vagyok :):):):)

Kép
encsike87
 
 


No persze még nem is nagyon keresgéltem varrógépeket, csak ha megláttam, akkor szomorodtam el, hogy milyen drága. De lehet, hogy ha utánajárnék, találnék akciósan. Most úgysem lenne időm varrni, majd addigra meg kitatálok valamit, s átírjuk a topic nevét varrónők klubjára! :lol:

Akkor kidobom a használati útmutatót! :twisted: Mondjuk én úgyis akkor fogom megcsinálni, ha már késik eleget ahhoz, hogy ne mutasson nekem a teszt negatívat. Ha meg igen, lehet hozzávágom a falhoz, vagy eltaposom! Nem lesz ideje még egy csíkot produkálni! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


:):):)

Nekem az volt a fura, hogy még az előtte lévő ciklusban is csináltam tesztet.. de akkor ideges voltam hogy hány csík lesz rajta... és most meg, valahogy annyira nyugodt voltam, legbelül valahogy éreztem, hogy 2, és akkor már megvárom amig rendesen ott lesz a 2.... aztán amikor álmodtam, hogy két csík van akkor is teljesen nyugodt voltam és nem rohantam el tesztet venni, ahogy előtte :)

Kép
encsike87
 
 


Az álmokról jut eszembe, hogy amikor kiengedtek a kórházból volt, hogy olyan rémálmaim voltak, hogy ömlik belőlem a vér, meg elvetéltem. :( Úgyhogy most már jöhetnek nekem is a pozitív tesztes álmok! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

ezennel öreömmel jelentem be, hogy kész az uj vonalzom és talán már majdnem tökéletes! De csak azért nem tökéletes mert még nem babás vonalzom van!!! Ez iszonyu!! Holnap megint kell menni dolgozni :oops: :( :( :( :(

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Te szegény! :( Én is utálom, ha hétvégén kell dolgoznom, még akkor is, ha helyette egy hétköznap nem kell.

Kép
Kép
tabati
 
 


Kép

Íme a bíztató bugyi! :wink: [/img]

Kép
Kép
tabati
 
 


Szia Tabati! Fain kis zebra csikos biztato bugyikát vettél!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hátha majd így... :wink: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati! Kivánom tiszta szívemből, hogy ugy legyen!!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, tegnap voltunk esküvői kiállításon, és sikerült lefoglalnunk a fotóst és a videóst is. Most már csak a meghívók vannak vissza, de ez már folyamatban van, plusz a gyűrűigazítás, és kedvesem öltönye. A többi dolog pedig oylan, amit úgyis csak májusban lehet elintézni.
De elhatároztam, hogy próbasminket és próbafrizurát is fogok csináltatni. tegnap nézegettem az egyik fotós fotóalbumát, és annyira gyönyörű, éles képei vannak, hogy ez igényli egy jó kis kozmetikus munkáját, arról már nem is beszélve, hogy ha meleg lesz vagy könnyezni fogok (nevetéskor is könnyezek), akkor aztán szépen nézek majd ki, ha magam készítem a sminket.
Képzeljétek, délután öt órakor volt tombolasorsolás is, ami a belépőjegy volt. Mi vissza is mentünk 5-ra, hátha esetleg nyerünk. Erre képzeljétek el, tele volt a terem öreg nyanyákkal, ők nyerték meg a fiatal párok elől például az 50%-os menyasszonyi ruhakölcsönzést, a próbasminket, vagy akár a kedvezményes tortarendelést... annyira szánalmas volt. Ezt a sok bunkót nem is értem. Nem szégyellte magát, hogy odaállít 50-60 évesen?? Ha meg az unokájának akarta megnyerni, akkor inkább azoknak kellett volna eljönniük. Nem azt mondom, volt pár fiatal pár is, de összességében mégis unatkozó banyákkal volt tele a terem.
Szerencsére mi semmit nem nyertünk, mivel nekem már mindenem megvan, vőlegényhez meg semmit nem lehetett nyerni, pl. öltönyt vagy autókölcsönzést, gyűrűigazítást, stb.

Tabati, párod mit szólt az új bugyiszerzeményedhez? :D
Vendég
 


Szép hetet mindenkinek! :D

Olyan gyönyörűen süt nálunk a nap, hogy tiszta tavaszias hangulatom van. (mondjuk már pár napja esténként is, így, hogy később sötétedik)

ósió

Páromnak inkább a többi bugyi tetszett, azok a francia típusúak. (amúgy nekem is) ezt csak a mintája miatt vettem babonából! :)

Nem is tudtam, hogy ezen a kiállításon fotósokat is lehet találni (mondjuk teljesen logikus, hogy minden ami az esküvővel kapcsolatos) Ezek a vénasszonyok meg biztos elmentek nosztalgiázni, vagy unatkoztak otthon és hát te ott voltál, biztos szép lehetett minden. Az a sok szép ruha frizura, smink stb. (utazási iroda is volt kinn, ahol nászutat lehetett foglalni? :shock: )
Ezeket imádják a nők, bármennyi idősek is legyenek. Az meg, hogy lehet nyerni, csak egy plusz jó volt nekik. Mindegy, hogy mit, csak nyerjenek. Bár én sem értem mire jó nekik, ha kapnak mondjuk kedvezményt egy menyasszonyi ruha árából, de szerintem ők még ennek is örülnek. Lehet, eladják valakinek a kedvezményt... :roll:

Nem féltél, hogy találsz ott egy még tutibb ruhát, mint amit lefoglaltál? Aztán majd rágod a kefét. Én szoktam így járni, hogy megveszek mondjuk egy cipőt, és utána találok egy jobbat. Mondjuk mostanában ezt a problémát úgy oldom meg inkább, hogy utána egy jó darabig nem megyek olyan boltba.

Képzeljétek el, hogy míg kórházban voltam, egy ismerősöm meghalt... :( 37 évesen. A család nem nagyon beszél róla, hogy mi történt, csak pletyka szinten hallottam, hogy egy rutin szívműtéten esett át, valami billentyű, vagy mi... a műtét után lett rosszul. Valami műhibát rebesgetnek... :( Tegnap voltam táncolni, és ő vezette a klubot ahova járunk, és annyira rossz volt, hogy nincs ott, és tudom, hogy nem is lesz soha már. Csak egy fénykép, egy gyertya, meg egy zászló az épületen. :( Párom mondta, hogy a múlt héten még keringőztek is az emlékére egyet, meg lehetett gyertyát gyújtani. Még jó, hogy akkor nem voltam, mert tuti bőgtem volna, pedig tényleg nem volt közeli barátom, csak ismertem, és pár szót beszéltünk mindig. Most is volt egy gyönyörű keringő, ami arról szól, hogy a kisfiúnak meghalt a testvére. Na, mondtam a páromnak, hogy akkor mi most táncoljunk egyet az emlékére... :cry:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati!

Nagyon örültem, ugyanis nem láttam szebb ruhát a sajátomnál! Igaz, már decemberben is annyira tetszett, hogy tudtam, felülmúlhatatlan lesz. Egyébként nézegettük csak úgy a ruhákat, és elmentünk az előtt a stand előtt, ahol az én ruhám is ki volt állítva (kiment a szalon a kiállításra). Majdnem elszóltam magamat, hogy ott az én ruhám! :D De még időben visszafogtam magamat. utólag persze elmondta a páromnak, ő meg csak hüledezett...hogy észre se vette. Persze, mivel nem is tudja, melyik az. De mondta, hogy elképzelése van a ruhámról. Ezt nem is csodálom, mivel azért sejtegeti az idei irányvonalakat.
Egyébként olyan jó volt látni újra a ruhát, ráadásul egy próbababán. Már alig várom, hogy rajtam legyen.

Utazási irodák nem volt kint. Nem volt oylan nagyszabású az egész, inkább olyan kisebb kiállítás volt. Nászútra szeretnénk menni, de ezt valószínűleg csak az esküvő után fizetjük be, és szervezzük meg.
Nem gondoltam volna, hogy ilyen árak vannak egy esküvő megszervezésekor, már a csillagos égben járunk... :? Azért segítséget ígértek, az jól is jön majd májusban, mert több dolgot is előre kell fizetni.

Nagyon sajnálom az ismerősödet. Páromnak néhány éve a középiskolai osztálytársa halt meg, 28 évesen! daganatos beteg volt. Nem ismertem, de sírógörcs kapott el, mikor megtudtam. Annyira sajnáltam. Mindig is egészséges volt, menyasszonya volt, tervezték a jövőt...és tessék. Ekkor mindig az fordul meg a fejemben, hogy a legnagyobb áldás az egészség, ami rajtunk van. Semmi más, csak ez. Minden más ezután következik. Hogy milyen szerencsések is vagyunk mi, hogy egészségesek vagyunk, és itt vagyunk egymásnak.
Vendég
 


Sziasztok! Tiszta gázosak lehettek akkor az öregasszonyok! Tényleg? Hogy volt pofájuk? Ezt nem is értem! De azért az tök jó, hogy sikerült fotost meg videost találni! Biztos minden szupi lesz!

Tabati!! Öszintén sajnálom! Ez a legrosszabb ami történhet bárkivel is!! És ami a legrosszabb, hogy ha tudod, hogy meg vannak számlálva a napjai valakinek és mikor megtörténik a dolog akkor is váratlanul ér! És igen tudod hogy porbol lettünk porrá leszünk, és ez az élet rendje! De mikor ilyen fiatalon érint valakit a halál akkor ez iszonyi és egyszerre borzazto! Én tudom!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ez a női vonalos vonalzó megint rosszalkodik. nekem már nem 10 nap van hátra a ciklusom végéig! Tegnap is 10 napot számolt, ma is. Már tegnap se volt jó.

Nócika, tudod, megértem az öregasszpnyokat, de csak egy bizonyos mértékig. Rendben, unatkoznak, ki akartak menni a kiállításra, tessék. De mire jó tombolázni?? Sejthették volna, hogy az ajndékok kivétel nélkül az esküvőről fognak szólni. Na, mindegy, mi jobb, hogy nem nyertünk, mivel minden megvan már, és akkor aztán gondolkodhattam volna, hogy mihez kezdjek egy 50%-os menyasszonyi ruhabérléssel.
Mindezek ellenére azt mondom, hogy a január végi esküvői kiállítás bizonyos szempontból már későn van, hiszen a fontos dolgokat, terem, zene, ruha, úgyis előbb lefoglalja az ember. Sőt, akinek április-májusban lesz az esküvője, szinte egészen biztos, hogy a szervezés vége felé jár, mint mi is. Egyébként hiányoltam az utazási irodákat a nászutas ajánlataikkal, hiányoltam a meghívós standokat, illetőleg a fodrászati-minkelési kiállításokat, stb.
Most szombaton megyünk a barátnőmmel a Kongresszusi központba az esküvői kiállításra, erre már nagyon kíváncsi vagyok. Szeretem az ilyen dolgokat, sételni, gyönyörködni a sok szép kiállított ruhán, és más dolgokon.

Tudod, már nagyon várom, hogy oda kerüljünk, illetve kölcsönösen egyetértünk abban a párommal, hogy jó lenne már túl lenni rajta. Izgulunk rendesen. :-) De egy cseppet sem bántam meg, hogy a házasság mellett döntöttünk, főleg, ha elképzelem az egész napot... 8)
Vendég
 


Sziasztok!

De jó nektek! mindjárt itt az esküvőtök!

Mi most úgy néz ki, hogy úgy döntöttünk, elutazunk majd valahova esküvőt tartani, mert a saját szüleimet ezek után nem szivesen hívnám meg az esküvőre, és valahogy annak sem örülnék, hogyha megpróbálnák elrontani... 30 emberért meg nem akarunk termet fizetni stb. Inkább elutazunk majd valahova, összeházasodunk és otthon a kertben meg tartunk egy "bulit" és kész...

29-én megyek UH-ra :):):) Hétvégén voltunk nézelődni, és tisztára be vagyunk sózva már :) mert már vásárolnánk, de hát ugye még nem szabad....

Kép
encsike87
 
 


Encsike, ti tudjátok, de szerintem nyugodtan lehet vásárolgatni! ha egészséges, erős szervezeted van, néhány ruhácska miatt semmi baja nem lesz a babábak, hidd el! :wink:
Látod, az se rossz ötlet, elutazni összeházasodni. Megértelek a szüleid végett, ilyen esetben én sem szeretném őket az esküvőmön látni, de hát én ezt elképzelni se tudom. Hogy ennyire hogyan lehet valaki rosszindulatú a saját gyerekével. És ha meglesz a baba? Akkor majd odasomfordálnak, hogy hát mégse gondolták komolyan, amiket mondtak...
Azt hiszem, én is csinálok egy új vonalzót. Beszart a jelenlegi.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?