Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Boldog Új Évet kívánok!

Szeretném megkérdezni, hogy Miskolcon hova lehet járni babaúszásra? Ha valaki járt, leírná a tapasztalatát.

Köszönöm
Vendég
 


Köszi, Panka, és jó visszaszámlálást!
m.

KépKép
tonic81
 
 


Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok!

Kicsit régen írtam már, 25. hétbe léptem, már szépen gömbölyödik a pocim :-)
Nem tudjátok mikor érdemes 3 vagy 4d -s ultrahangot csináltatni?
Egyáltalán érdemes, szépen látszik a baba?
És Miskolcon van egyáltalán?

Szép napot mindenkinek!

Mazsola
mazsola1
 
 

 
 

Sziasztok!

MÉGEGYSZER KIVÁNOK EGÉSZ CSALÁDOM NEVÉBEN BOLDOG ÚJ ÉVET! :lol:

Panka: én már régen nem találkoztam veled itt a babanet-en, NAGYON NAGY GRATULA, ÉS KITARTÁS, nemsokára megszületik picurka, és nem semmi, hogy már a 3. babát várod, lesz még 4. is? :D Simán szülted az első kettő gyerkőcöt?
Nekem sajna, mindkettő császár volt, és nem is lesz több, mivel a második terhességemnél szétszakadt az első császárhegem belülről, a picur lányom /4000g-al és 54cm-el/ a buksijával szétnyitotta, ügyes mi? ja és még belső vérzésem is volt, igy befektettek és a kiirt időpontban megszületett reggel 9.08.-kor programozott császárral.

Tonic: ha van még kérdésed, akkor irhatod priviben, vagy irhatsz ide is nem mindig jutok a géphez, de általában ilyenkor 15.00 körül mindig vagyok.
Mivel Csengibaba alszik, Ákosmanó meg tv-t néz, csendespihenő van. :)

Mazsola: üdv itt megint köztünk! Gratula a babához! Én a második terhességemmel pont 25hetesen voltam 4D-n uh-n, de mivel nekem nagy volt a picurom, ezért nem lehetett egészben látni, csak részletekben, hogy éppen mit csinál a kislányom. :x de igy is nagyon jó volt, most neked hány cm-t, és hány kg-ot saccolnak az uh-n?

Igaz, ez nagyon kétes, mivel nekem a szülés előtt a lányommal két nappal azt irták rá, hogy 3440g na ahhoz képest 4000g-al született két nappal utána. :D Ha elvileg olyan súlyú mint az átlag babák, amiket irnak, hogy mennyi kell legyen a 25.héten, akkor szépen fogod látni, ha nagyobb, akkor már nem fér bele a képernyőbe teljesen, csak részletekben, mint a lányom.

Ancsi, Edina hol vagytok?
Ancsi, hétfőn visszük Csengét csipőszűrésre, remélem nincs semmi baja sem , mert állandóan ülni akar, meg állni, felhúzza magát, ha a kezemet megfogja, hiába mondom, hogy nem szabad,akaratos mint az apja! :lol:

Csengi már 7000g 60cm, és imádja az almát, igaz ma tudott normálisan enni a kanállal, eddig mindig a felét kitolta a nyelvével.De ma nagyon ügyi volt.

HÚÚÚ, de hosszú voltam, na ezért bocsi...

:oops:

megyek mosogatni puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Lusti: most kb. 28 cm, és kb. 500 g, ami a legutóbbi ultrahangon egy kicsit megrémísztett, hogy a fej mérete az átlag alsó határán volt, de egyébként nem találtak semmi eltérőt.

Szombaton fogunk menni a 4D-re, nagyon izgatott vagyok, mert most talán végre megmutatja, hogy fiú vagy lány, eddig mindig takargatta :-)
Kíváncsi vagyok milyen lesz majd fél órán keresztül nézni a kis édest, mert az eddig ultrahangok nagyon rövidek voltak alig kivehető formák.

Mazsola
mazsola1
 
 


Sziasztok!

Mazsola: ha takargatja, akkor szerintem kislány, nekünk bejött,a fiam elsőre megmutatta, hogy milye van 19-uh-n széttárta a lábát, és láttuk, hogy mi van ott, a kislányomnál, a 25heti 4D-uh is csak találgatták, hogy ha takargatja akkor szerintük kislány, aztán a 28heti rendes uh-n már láttam én is csak nem tudtam, hogy mit kell figyelni, /mivel a fiam volt az első/ igy a kukit tudtam, de a nunit na azt nem, hogy mit kell figyelni.

Kiváncsi vagyok, hogy neked mit fognak mondani, jó nagyok a méretei, de ha a fejkörfogata is kisebb, mint pl: az átlag, akkor ált.-ban kislány lesz. A fiam fejkörfogata, mindig a kiirt méret pl: volt 80mm, akkor neki 78mm, volt a lányomnál, meg 74mm. Ez csak példa volt.

puszi majd még jövök de már csak holnap lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


LÁNYOK, A VONALZÓIMRÓL ELTÜNTEK AZ AVATAROK, VALAKI IRJA LE, HOGY MIT KELL BEIRNI A PROFILBA, AZ EGÉSZ IROMÁNYT!

köszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

A kék delfines honlap nem működik :roll:
A varilrix (b.himlő ellen) talán 17000 HUF, de nem vagyok benne biztos.
Ha jól emlékszem, mi a 32. héten voltunk 4D-n, mindenki azt mondta, hogy semmi nem fog látszani, ahhoz képest...
Kép 4D
Kép kb 4 hónapos?
Mi a Vasgyárban voltunk, és másfél óráig csinálták, mert azt mondta a hölgy, hogy egy kismamát sem enged haza "üres kézzel" :D

Üdv mindenkinek:
m.

KépKép
tonic81
 
 


Sziasztok:)

Talán van akinek még dereng a nevem:-)

BUÉK mindenkienk:)

Davallia!
A bárányhimlő elleni oltás: 6748 Ft. Kicsit drága, de nem bántam meg, hogy beadadtam Marcinak. Mondjuk ennek ellenére is elkapta, de úgy átment rajta, hogy senki sem vette észre, csak én és a doki. )kb. 10% aki elkapja az oltás ellenére)
Összesen 6 db kiütése volt, 2 mm!!!! átmérújű, ami hólyagosodott, majd pörkösödött A pörk kb. 1 mm volt:) Szinte csak a szappanos kezemmel éreztem a fürdésnél....Szegény Bence viszont telibe kapta, mivel a kora miatt nem lehetett még beoltani.....3 hónapja volt ez, de a foltok mindenhol ott vannak rajta, ráadásul a pofiján 3 helyen heg is maradt, pedig egyet sem kapart el:( És mivel az immunrendszere is legyengült, mai napig nem jött helyre a köhögése. Majdnem kórházba kerültünk, annyira fulladt......naponta vittem a tüdeje miatt hallgatózni. És ráadásul a férjem is elkpata......brutális volt. Azt se tudtam, kit ápoljak.....Szóval adassátok be:)

Mazsola!
Bence most 10 hónapos. A terhességem nagyon nem volt egyszerű, ráadásul volt olyan probléma is, hogy folyamatosan kicsi volt a feje :evil: Emiatt (és sajna még sok más miatt is...) kb. 40 Uh-on voltam a 9 hónap alatt, a szokásos 5-6 helyett. Álandóan megjegyezték, hogy kicsi a feje, ráadásul nem jó a formája, nem a korának megfele, biztosvalamigondvan.......Nekem az alsó határ alatt volt. (nem volt elszámolva!!!!, uh-on nézték a peteérést, tudjuk a fogantatás napját)
Aztán csak megszületett tündéri kis buksival, egészségesen, arányosan, bár nem nagy méretekkel. (2920 gr, 49 cm, 34 cm fejkörfogat). Természetesen most is az átlag alatt van a fejmérete, de a védőnő és a dokinéni is mondja, hogy minden okés a gyerekkel, ilyen alkat, inkább hosszúkás fejű minden irányban, nem olyan kis kerek. És nem azért, mert az anyja vagyok, de igazán édes, értelmes kissrác. Úgyhogy nyugi, tuti rendben van a mérete!
És a sok UH miatt, tapasztalatból mondon, a legszuperebb képeket a 25. héten csinálták! A 33. hetes már nem olyan jók....

Panka:)
örülök, hogy minden oké! hajrá:)

És 1-2 kép a fiúkról.

A "kisfejű" gyerekem:-)

Kép

Kép


Barihimlősen :(
Kép Kép
Kép


Mazsola:
Ez 25+2 hetesen készült:
Kép

Kép


Mennem kell, a fiúk már nagyon elevenek és egyedül vagyok velük...puszi mindenkinek!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Lusti:)

Most látom, milyen szép méretekkel rendelkezik Csenge baba:-) Gratulálok hozzá:)

Bence 10 hónapos elmúlt, de csak 7500 gramm : Pedig annyit szik...álandóan csak enne. Legalább a hossza jó, az 72 cm.

Dodus:)
Hogy tetszik a kettős anyaság:) Maja hogy van? Ő hány kiló? Miket csinál már? És a nagytesó mit szól hozzá? :wink:

*****************

A képek amiket felraktatok, nagyon édesek! Olyan szép mindenki, és a gyerekek...imádnivalóak! :wink:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szia:)
Az alsó korhatár 9 hónap, de van olyan orvos, aki 15 hónap előtt nem szívesen adja be. Olyasmit magyarázott a doktornő, hogy nem hatásos ....igazán nem tudom, hülyeséget nem akarok írni. Szóval a 15 hónapos oltással együtt már beadják. De a barátnőm most oltatta az 1 éves kislányát, az ő dokija csont nélkül beadta. Szóval mindkét leányzónak nyugodtan be lehet adatni. :)

És a képen sajna nem 18 vagyok, hanem közel a 33-hoz :lol: Biztos jó szögből kapott el a gép :wink: De köszi a dícséretet!

A koris képek annnnyira szuperek :)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Edina: sajna nem tudom mi lehet a baj, mivel mindent beirtam a lilypie-nál, de lehet, hogy mindjárt visszacsinálom a babafalvásat, az jobban tetszett. :lol:

Koda: köszi igen elég nagy súllyal 4000g-al született, de nem is hiztam sehová,csak a hasamra, amit most nem győzök leadni, :oops: igaz vettem a Brendon-ban /hát nem volt olcsó, de nagyon jó 5000Ft/ hasleszoritót, tudod a szülésutánit, igy sokkal jobb a közérzetem, meg feljönnek rám a cuccaim is a hasamnál. Mivel minden ruhám jó, csak éppen nem tudtam bekapcsolni a gatyómat, de mostmár sikerül. :D

Ancsi: hogy vagytok? valamikor jó lenne összefutni, már kiváncsi vagyok rátok!

Panka: Te már nagyon a finish-ben vagy, hajrá babóca! :lol:

Bvigh: hol vagy? nagyon eltüntél! irhatnál már privit! Nagyon hiányzik a dumcsizásunk!

Holnap délelőtt jön a dokink beoltani Csengét a 3 hó-s oltással /kicsit elcsúsztunk vele, mert a két ünnep között nem akartam beoltatni, mivel mentünk családban mindenhová, nehogy valami gond legyen./
Ákosnak is megnézi a kukiját a dokink, mert nem tudom felhúzni a bőrt rajta, kb. féléve nem sikerül, de nem is erőltetjük, meg én nem nagyon tudom, nem akarok neki fájdalmat okozni, a doki meg megfogja és húzza, hát nem egy jó dolog, de ez van, remélem nem lesz baj.

puszi mert még ma aludni is kellene.
lusti :?

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!
Edina!
Panda haja gyönyörű! Te csináltad neki? Nagyon ügyes vagy!

Szép du-t mindenkinek!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Edina! Látom tanítod Pandát korizni. Nagyon helyes!!! :lol: Csudaszép a frizurája! Remélem már jobban vannak a lányok! Várunk titeket!

Kép
Lilypie Maternity tickers
omnia28
 
 


Helló!

Edina, a mi doktornénink is azt mondta, hogy 9 hótól lehet a bárányhimlő elleni védőoltást beadni. Szerinte minél előbb. Én is beadatom majd Majának, Lóri már megkapta. CSodás hajköltemény. Mikre van időd! 8) Ananászos csirke finom lett!

Koda, de rég írtál! Köszi, jól vagyunk. Egész belerázódtunk, bár az utóbbi három nap elég húzós volt. :? Már nagyon várom az ovit, amit elvileg márciusban kezdünk. Szépek vagytok. Te is jól nézel ki!!!

Puszi

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


:)
Bocs a 17000-ért, mellémentegykicsit :)

Szép a frizkó!

KépKép
tonic81
 
 


Sziasztok!

Sajni nem kapta meg Csengi az oltást tegnap , mert a dokinéni iszonyú náthás, de azért felhivott telefonon, hogy jöjjön-e betegen oltani :evil: jó mi?
Hétfőn csiőszűrésre megyünk 10.00-re aztán kedden beoltja a doki Csengit, igy is már jól elcsúszott a 3-hós oltás. :cry: de nembaj, ezután már csak a 4-hós lesz, igaz szeretném beoltatni Csengit is bárányhimlő ellen, Ákost tavasszal fogom beoltatni, vagy mikor lehet, tudtok erről nekem bővebbet irni, ugye még nem késte le Ákos a bárányhimlősoltást, úgy szeretném engedni oviba szeptemberben, hogy már megkapta az oltást, mivel nem szeretném, ha Csengi is megkapná, neki mikor lehet beadatni.

Bocsi ha erről volt szó valamikor, de nem tudtam most visszaolvasni sietek.

előre is köszi nektek lányok a tájékoztatást.

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Beszámoló 4D ultrahang:
Fantasztikus élmény volt. Eleinte alig kivehető formákat láttam, már kezdtem szomorkodni, hogy nem ismerem fel a gyerekem vonalait, aztán a elkezdték mutogatni mi-micsoda, aztán persze már jól látszodótt számomra minden.
Kivétel egy valamit, hogy fiú vagy lány.
Már kezdtük feladni hogy megtudjuk, és mikor már majdnem befejeztük, megfordult a kis édes, széttette a lábait terpeszbe és tisztán kivehető volt, hogy lány :-)

Azt mondta a szakasszisztens, hogy minden mérete megfelelelő a korához képest, kivétel a lábai, mert azok kicsit hosszabbak :-) Ez viszont nem is nagyon lepett meg, hiszen az apja magas férfi, ezt valószínűleg tőle örökölte :-)
A fej méretre is azt mondta, hogy normális, 25 hetesen BPD: 61 mm.
Ez valóban jó lehet?

Istenem, még most is alig bírom felfogni, lesz egy gyerekem, egy lányom! :-)

Ti hogy voltatok vele, teljesen természetesen fogadtátok, vagy volt bennetek, hogy is mondjam...., olyan kis "boldog félelem"?

Mazsola
mazsola1
 
 


Sziasztok4

Mazsola: na ugye mondtam, hogy kislány a picurod? :lol: Én mindkét terhességemnél már az elején tudtam, hogy fiam és lányom lesz. :wink: tudod, az a tipikus anyai ösztön. :D
GRATULA MÉGEGYSZER, A CSAJSZIHOZ4

megyek, mert még sok dolgom van. puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Minden kedves fórumozó számára kívánok egy nagyon boldog új évet, amely valóra vált sok-sok álmot, beteljesít minden vágyat! Jó egészséget és boldogságot a kicsiknek és a nagyoknak egyaránt!

2008.-ban is bővül a www.pszichologia.multiply.com oldal.
Pszichológiai tanácsadásért továbbra is a pszichotanacs@freemail.hu címen várom leveleiket. Bővebb információ: www.pszichologia.mlap.hu oldalon.

Barátsággal, Nisreen
nisreen
 
 


Sziasztok!

Pankáéknál hajnalban elfolyt a magzatvíz!

NAGYON SZORÍTUNK!!!!!

Pusza Neketek és BÚÉK! :D

bkriszta13
 
 


Sziasztok!

Látogassatok el a köv. oldalra!
Gyermek mondókákat fogtok találni
:lol:

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Vagy

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Kép

Üdv.
maci1981
 
 


Sziasztok!

Örömmel értesítelek Titeket, hogy ma megszületett

Boldizsár István 3700gr és 52 cm!

Nagy gratula mindenkettőjüknek!

:D

Sok-sok tejcsit!

bkriszta13
 
 


Sziasztok!

PANKA DRUKK MEGY EZERREL!!!!!

Ma kapta meg Csengi a 3 hó-s oltást, fel sem vette, azthittem, hogy orditani fog, de csak mosolygot a kacsacsörgőjére, és meg sem nyikkant.

Bezzeg Ákosmanó, neki megnézte a dokinéni a kukiját, ütöt, rúgot, harapott, mivel volt egy kis letapadás, és a dokinéni szerint azért nem vészes,fürdésnél húzógassuk fel a bőrt, meg tanitsam meg Ákosnak hogy kell.
De tavasszal menjünk vele a sebészetre,és ott megnézik, mi a gond. Állitólag most úgy csinálják, hogy bekenik érzéstelenitő krémmel és felhúzzák teljesen a bőrt, ha nem megy, akkor viszont lézeresen műtik körbe levágják a bőrt, már most rosszul vagyok tőle. Ezt is alig birta elviselni, akkor a műtétet? ÁÁÁÁÁ minden bajom van tőle... :cry:

Dodus: te regisztráltad magad a mamanet-en ezzel a névvel? /vagy másnak is ez a neve?
na megyek, majd jövök puszi mindenkinek lusti :shock: / én is ott vagyok, csak vereb néven, mert itt a babanet-en a verebből már van egy pár.

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

PANKÁNAK GRATULA SOK TEJCIT, ÉS PIHIT KIVÁNOK AZ EGÉSZ CSALÁDOM NEVÉBEN!

Bkriszta: BOLDOG SZÜLINAPOT BLANKÁNAK!

Ancsi, Edina, Bvigh merre vagytok?

na tényleg megyek, puszi mindenkinek lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Szia Lusti!
Köszi, de nem most volt. Júliusi a szentem, csak én nem tom átállítani. Mert Bencus se 4. Már lassan 6 éves lesz!

Kriszti

bkriszta13
 
 


Sziasztok!

Davallia: köszönöm a gratulációt! Petra lesz a neve :-)

Anyukák! Ti hány hónapos (hetes) korig dolgoztatok?

Mazsola
mazsola1
 
 


PANKA!!!
NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!!SOK BOLDOGSÁGOT,EGÉZSÉGET,TEJCSIT KIVÁNUNK!!!! :D


Nekünk sem indult fényesen az év!! :?
Melin szilveszterre az állán előjöttek valami pöttyök amik aztán jó rondák lettek!!El is vittem az orvoshoz,hát valamit elkapart és elfertőződött!!!! :( :(
Még most is kezelgetem neki,igaz már sokkal szebb,de még látni!! :?
Na most meg az orrába úgy beleszáradt a cicakaka,hogy nem kap levegőt,de nem is enged hozzányúlni!!! :(
Szerintetek mivel lehet kiszedni????

Molli sincs a toppon!!! :(
Ő meg a kakilásaival idegesit!!!
Egyszerűen nem tud enni sem normálisan,mert gondolom csikar neki,vagy nem tudom!! :roll:
Elkezd enni,majd 4-5 perc múlva elkezd feszengeni,kiköpi,beveszi,tekeredik,sir...aztán amint az ölembe ültetem rottyant egyet!!
És ezt már éjszaka is csinálja!!! :evil:
Mi a fene lehet ez????
Hétfőn megyünk oltásra,remélem segit valamiben a doki,mert kicsit már kivagyok!!!! :( :oops:

Na megyek pihizni!!!

ancsi26
 
 


Helló!

Panka, itt is, még egyszer gratulálunk! Sok boldogságot és jó egészséget mindnyájatoknak! Beninek boldog névnapot! Elég eseménydús lesz nálatok a január! :lol:

Ancsi, a Sterimar helyett a Fluimart ajánlom, mert sokkal jobban lehet vele fújni. Ez tényleg segít az orrszívó-porszívóval kombinálva. Mi is ezt csináljuk Lórinál. Neked legalább rottyant a kicsi. Maja meg nem akar. :( Vagy nem tud. Laevolacot adok neki minden reggel, de még ettől sem sikerül minden nap kakis pelust produkálni. Tudom, hogy az anyatejes babáknál ez normális, de látom, hogy őt is zavarja, ha 4-5 napig semmi.

Tegnap voltunk csípőszűrésen. Van egy kis eltérés, de semmi komoly. Terpeszgatyó még két hónapig. Viszont a doktornő kifele dőlő cipőt ajánlott az első lépésekhez. Most nem tudom, hogy csak neki, mert tényleg befelé dől a lába, vagy most éppen ez a "divat" (mint anno a Siesta) és mindenkinek ezt ajánlja. Volt mostanában más, vagy ismerősötök Riskónál? Neki is ezt javasolta?

Jó éjt!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Dodus: mi is voltunk csipőszűrésen, Csenginek is a terpeszbetétes rugi kell 1 hónapig, de csak elővigyázatosságból, meg elküldött röntgenbe negativ lett, de mivel nővéremnek gipszelték mindkét lábát, /a mai napig biceg, mert a jobb lába hosszabb mint a bal :roll: / és anyai ágon van, ezért küldött el röntgenre, 7.-én voltunk 10.00-14.00-ig ott evett a fene.Még jó hogy vittük a babkocsit, és a babahordót hozzá lehet csatlakoztatni, igy nem kellett a földön lennie a babahordóban, mint sok más gyereknek. :evil:
Nekünk is kell a cipő, de most akkor az nem a siesta? Csak azért, mert olyanból van nekünk egy pár, Ákosnál vettük, és mivel úgy nőt és nő ő is mint a huzat, hordta kb. 2x.

Képzeljétek Csengi nem akarja megenni az eddig oly imádott tápiját, a BEBA HA-t ette eddig gyürte befele ezerrel, most meg kb. 1 hete, fesziti magát, meg ordit, hogy nem kell, meg fintorog, igy kinomban tegnap este tettem bele neki egy kanál kakaót, úgy bezabálta, hogy csak na. Gondolom meginta az egyhangúságot, ja és tegnap délután megevett belőle 240ml-t csináltam na ebből evett 150ml-t és nem kellett több, de az alma-banánpépből megevett a nagyüvegesből félüveggel.
Úgyhogy ma irattam neki MILUPA MiLUMIL HA-t remélem izleni fog neki.

Én is sterimart használok az orrába Csenginek, csak én kiötöltem azt, hogy a nasivin-es orrcsepp üvegébe, /amit jól kimostam/ nyomtam a sterimarból, igy annak a cseppentőjével teszek az orrába, sokkal jobb igy, és egyből kijön a cicakaka. Tüsszög tőle, aztán simán egy szivással kijön az anyag, kézi orszivóval.

Csengit mértük pénteken súly: 7450g és 62cm hosszú. A védőnénink azt mondta, hogy mi vagyunk neki a favorit, mivel van 15 kisbaba akik akkor születtek mint Csengi, de Csengi a legnagyobb súllyal született, ő vezet, és én birtam a legtovább hurcolni a pociban a bébikét.:-DDDD
Igy mi vagyunk a különleges gyermek szülei.

puszi mindenkinek lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Ja még valami, Dodus ment neked még a multkor privi, és az INFACOL-t próbáltad már Majának, nekünk az vált be pukizik rendesen, és nem fáj a poci, Ákosnál is ez jött be.

lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Panka nevében: köszönöm!
Mindketten jól vannak. Tejcsi is van. A születési súlyt elmérték így 3200 gr a tényleges adat! :)

Fluimar: Panka tanácsára vettem én is ilyet. Nekem is jobban bevállt. Sajnos a Sterimarnak néha beakadt a nyomója és úgy fújta mint az állat. Viszont az elsőnél, Panka tapasztalata, nekünk még nem fogyott el, hogy rövidebb a cső és ha már csak az alján van akkor nem jön ki. :(

Csípőszűrés: na ez nekünk egy érdekes dolog volt. Bence ugyi Pesten volt ilyen korú. Ott senki nem mondta én meg nem tudtam róla. Szóval Bencus esetén a doki nénink nézte meg. A sima gyerekdoki.
Zozinál már érdekes volt a téma. 3 kiscsajos anyuka a baráti körömben, a védőnő is járt rendesen..... és senki, de senki nem mondta a terpeszpelust. Szűrésen se voltunk. Teltek, múltak a hónapok és akkor valaki rákérdezett, hogy használjuk még. Kiakadtam! Elmentünk a gyekbe és hála az égnek nem volt vele semmi! 8)
Igaz, hogy Zozka még csak második, de szégény kb. a harmdik gyerkőcök sorsán van. Pl.: Bence 3 hónaposan már meg volt keresztelve, Zozka még mindig nincs; Bence járt babaúszásra Zozka nem.... Viszton Zozi folyamatosan jár Mazsola Muzsikára, Bencus meg már nagyobb volt és nem akart járni :) Viszont Bencus hónaposan már leszokott, Zozka meg még mindig szopizik. Hurrá vagy inkább már nem? Nem is tudom! Kicsit fárasztó az éjszaka.....
Na! Jó sokat írtam! Visszafogom magam! :D

bkriszta13
 
 


Sziasztok!
Mi is gratulálunk Pankáéknak :D

Kriszta!
Mi sem voltunk a "kórházi" csípőszűrésen! Nekünk azt modta a Dr.Nénink, hogy Ő csak azokat küldi, akiknél indokoltnak tartja a napos procedúrát.
Nem tudom, hogy baj vagy nem. Emiatt aggódtam már párszor, hogy lehet, hogy nem jó ez így :roll:

A cipőt pedig a kiképzése miatt ajánlotta a Siestát.Úgyhogy mi csak azt hordunk.De nem olyan drága mindenhol!Én szinte minden cipit a netről rendelek és kiváló áron hozzá lehet jutni a Siestához is.

Sziasztok!

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Panka Drága!
Elért engem is a hír, így most itt gartulálok, és minden jót kívánok a babához!
Kép

Üdv: Emese
mse173
 
 


Sziasztok!

Bkriszta: az én hozzászólásomnál rákatintasz a fiam vagy a lányom vonalzójára,és ott bejön a lilypie.com ott csinálhatsz másik vonalzót, vagy állithatod át.

puszi lusti

akit érdekel a mamanet-en a vereb név alatt vagyok, és vannak újabb képek feltéve az albumomban lehet kuksizni.

lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Kép Ezervattos Csengimosoly

végre feltudtam tenni képet.

Ezervattos Csengibabamosoly! :lol: :lol:

Kép
Kép
lusti
 
 


Most teszek fel Ákosról is amikor otthon tartottuk egymásközt a szülinapját:

:lol: Igazi pasi! Kép Ákos tortája

Kép
Kép
lusti
 
 


Ez pedig a családi szülinapi tortája:

Kép
Kép
lusti
 
 


Bocsi, ezt majd holnap, úgylátszik, már nem enged többet.

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Halihóóó!

Nézzétek meg aköv oldalt!!!

http://hoppa.ltime.hu

Üdv.
maci1981
 
 


Sziasztok! nagyon rég jártam itt! Meg tudnátok mondani esetleg, hogy honnan lehetne letölteni a Tökházikó ill. a Mazsola és Tádé c. mesefilmet?
tabaanpepa
 
 


Sziasztok!

Hirdetném, hogy megmaradt pampers pelus 4-9kg-ig a balzsamos nagy csomag fele, ha kell valakinek akkor irjon privit. Az árban megegyezünk. puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Helló!

Lusti, Csenge már szobatiszta, hogy megmaradt a pelus? :lol:
Szépek a gyerekek. Lóri még véletlenül sem pózolna ilyen szépen, ha fényképezzük.

Nem ismeri valaki azt az éneket, amit a múlt héten a Sláger Rádióban úgy felkaptak? Megtetszett nekem is, olyan aranyos, de nem emlékszem a teljes szövegre. Valami ilyesmi volt: Gondoltam egy igazán jót, Vegyük elő a kisszánkót. Egyik tolja, másik húzza. Vigyük fel a domboldalra.
És ha már az éneknél tartunk. A Jár az óra tik-tak jár c. dalocskának a dallama is kellene, mert a Benne a manócska így kalapál rész elég farsul hangzik tőlem. :D

Nálunk is megvolt az oltás. Maja csak kettőt nyekkent és kész. Nagyon ügyes kis csaj. És képzeljétek, már 6 kg! Megduplázta a súlyát. Büszke vagyok rá nagyon.

Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy nálatok a terhesség idején előfordult a forgónál, az ülőidegnél becsípődés egyik pillanatról a másikra, úgy, hogy mozdulni sem bírtatok pár pillanatig, és a lábatok is elzsibbadt?
Mert nálam már pár napja ez van. És sajnos elég sokszor előfordul.
Orvosnak még nem említettem, hátha teljesen normális terhesség idején.

Mazsola
mazsola1
 
 


Edina!!

Küldtem mailt!! :D :wink:

Mazsola!!

Nekem nem volt ilyen...inkább kérdezz rá a dokidnál!!

ancsi26
 
 


davallia

Köszönöm, azért ez egy kicsit megnyugtatot, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
Sajnálom, hogy neked is volt, viszont annak örülök, hogy valóban a terhesség miatt van és csak átmeneti.
Én most vagyok 6,5 hónapos és most kezdődött, és napról napra egyre rosszabb és többször csipődik be.

Remélem nem tart sokáig. Bár ha jobban belegondolok ennél nagyobb problémám ne legyen a terhesség alatt.

Mit javasolt a doki a fájdalom enyhítésére?
Torna vagy pihenés? Esetleg csak masszázs?

Dokinak mindenképpen megemlítem majd, de emiatt nem zargatnám telefonon.

Mazsola
mazsola1
 
 


Sziasztok!

Edina!

http://www.marekveronika.hu/szojatek.html

Eszternek boldog születésnapot!Miket fog kapni ajándékba?

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Anita

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!!!

Ágnes vagyok és most költöztünk Miskolcra, Kecskemétről.
Iker fiaimmal - Bendegúz és Máté - vagyok itthon akik most 9 hónaposak.
Fentebb olvastam a MAzsola Muzsikáról... tud valaki infót adni róla? Nehezen viselik a fiúk a bezártságot ezért gondoltam arra, hogy elhordanám őket valami foglalkozásra.


Üdv: Ági
m.agnes
 
 


Edina!

Igazán nincs mit! Nagyszerűek ezek a mondókák! Örülök,hogy ismered és használod ezeket :wink:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Gani!
Úgy fest, hogy mi vagyunk a "nem normális" :P esetek, mert minden helyi "normális2 :D anyuka időben viszi gyermekét a gyekbe.
Na, de mint tudjuk a kivétel erősíti....... :lol: Szóval nyugi! Így nekünk legalább egy gonddal kevesebb, mármint az ajánlott copőt illetően.

Lusti!
Meg fogom próbálni! Köszi!

Ági!
Üdv Miskolcon!
Írtam privit!

A csaj megkapta az újfajta 18 hónapos oltást. Nagyon kiabált. Eddig nem volt ilyen gond. Apával voltak. És már az sem nagyon tetszett neki, hogy megmérték. 12,8kg. Izéééé.... az anyatejcsi. Doki nénink szerint még jó lenne ha 2 hónapot kibírnánk szipizással, mert akkor kevésbé kaphatná el a bavikat, vírusokat. Kibírjuk! :) Bár néha esek össze a fáradtságtól és olyan mintha néha nem lennék adott helyen. Két dologról is kiderűlt, hogy már említették nekem, de én akkor valamelyik más dimenzióban voltam. Hajrá! Előre az első átaludt éjszakáért! :lol: Bár nem tom mikor lesz az, mert már annyira rá vagyok állva a éjszakákra, hogy ha nem kelne fel én akkor is tuti ott pislognék, hogy lélegzik-e!

Farsang? Készültök nagyobbak?

Ismeritek a Fonoda udvarban a játszóházat? Azt hallottam, hogy nagyon jó. Mi még nem voltunk!

Megyek, mert Apa készen lett a vacsival! Arany életem van! Szoptatni miért nem tud! :roll:

Szépt hétvégét!

bkriszta13
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?