Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok,
Doris,
Az alvas dolog ismerosen hangzik, kiveve azt a tenyt, hogy nekem csak egy uzenget Kép
Hetek ota rosszul alszom, allandoan forgolodok, es mindig felek, hogy osszenyomom a babat.
Emi,
En is szarul vagyok, tegnap ota faj a fejem. Biztos, hogy az idojaras miatt van. Hajnal ketto ota nem is aludtam, csak hanykolodtam ossze-vissza. Mar nagyon varom az oszt, remelem, az en kozerzetemre is jo hatassal lesz.
Hidd el, leszel te meg boldog, mosolygos kismama!
Igazat adok neked, en is Kaalisnak erzem magam, attol fuggetlenul, hogy mar kismama vagyok. Nagyon jo ide bekukkantani es irogatni. Teljesen masfele osszetartas ez, mint a pocis topicokban. Legalabbis en igy erzem. Hiszen itt mindenki drukkolt-drukkol a masikert, egyetlen celert kuzdunk, batoritjuk egymast. Remelem, hamarosan mindenkinek sikerulni fog, es egyre tobben leszunk pocakosak.
Szoval tovabbra is drukk ezerrel, es irjatok, ki hol tart!
Puszi,
Bella
bella
 
 


Sziasztok!

Elnézést a nagy kihagyásért, de jót tett a munka, meg volt is bőven.
Köszönöm a meleg fogadtatást.
Szeptemberben még csak konzultációra megyünk vissza. A budapesti Kaáli intézetbe járunk. Nálunk ami bizots, hogy a páromnál gondok vannak, de valószínűleg nálam is. PCO-ra gyanakodnak, mert nagyjából minden tünetét produkálom. Most további vizsgálatok lesznek. Nagy a várakozás a következő programig, és nagyobb sikerre számítok, mint eddig volt, mivel jó két hét pihenés után megyünk vissza dokihoz.
Ez egyben azt is jelenti, hogy megint nem fogok jelentkezni egy ideig, mivel végre nyaralni megyünk.

Mindenkinek szurkolok és sok kitartást. Egy pár fokkal hűvösebb időt kívánni ugye nem illetlenség?

Mokus
Mokus
 


Sziasztok! Hü ez csoda, újra itt. Nem sok idöre jöttem, és nem is tudok most másfél hónap lemaradást elolvasni, igy csak köszönöm mindenkinek aki aggódott értünk. Ma volt UH, már 15. hetet töltöttem be (hihetetlen nekem is) a baba is jól van, apuci most látta elöször hogy van keze, lába és mozog a baba, igy majd kiugrik most öröméböl.
Feloldották a szigorú fekvést, de egyelöre csak ritkán jövök mert sokat kell még pihenni és nem is akarok hirtelen megint órákat a gép elött tölteni. Csak el akartam mondani mi újság és gratulálok közben ha vannak új kismamák. Megirja aki babás lett júl. óta, hogy tudjam ki az?? Kinek kezdödik most lombik vagy inszem? Megyek visszafekszek csak óvatosan még.

Puszi:Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 

 
 

Drága Karmen!

Minden bajomat elfelejtettem hirtelen, úgy örülök nektek. De jó, hogy újra itt vagy köztünk, és hogy jól vagytok a babócával, nagyon izgultunk értetek! Majd írd meg ha már lesz erőd, hogy mi történt, miért kellett kórházban lennetek!
Én jelentem neked, hogy háromszoros kismami vagyok, aki a nyolcadik hetét fejezi be a hétvégén! Szóval nekünk elsőre sikeresen mind a három bébi megtapadt, akiket visszakaptunk a transzferen. Jövő héten megyünk 9 hetes uh-ra, majd meglátjuk, hogy hányan vagyunk (a hat hetesen az egyik kicsit kisebb volt a másik kettőnél).
Tömören egyelőre ennyit!
Puszi: Émi
Émi
 
 


Émi! Majd kiugrok a börömböl. Ekkora jó hirre, hogy egyszerre 3 baba is lesz, nem számitottam! Gratulálok, amiatt meg ne aggodj hogy ez egyik kicsit kisebb, ikreknél ez gyakori. Megtartjátok mind a 3-at? Gondolom a dokid javasolni fogja a méhszájzáró mütétet, láttam most bent sok olyat, semmiség az egész, de megéri, föleg ikreseknél mert igy elkerülhetö hogy hamarabb kinyilj.

Drukkolok a jövö hétre!

Nekem erös vérzésem lett, nagyon szigoruan kellett felküdnöm, több nagy bevérzés keletkezett, csoda de legyöztük.

Bella! Mióta alszol rosszul? Mert engem még napközben is elkap az álom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Szia Karmen!
Örülök,hogy itt vagy újra. Én közben keresztmami lettem, péntek reggel fél 8-kor császárral született meg a keresztfiam. A kövi lombik hamarosan kezdődik, most várjuk, hogy megjöjjön, akkor 3. napon vérvétel, 16. nap körül megyek a dokihoz megbeszélni a továbbiakat. Nem kell fogamzásgátlót szednem, hanem egyből kezdünk. Előreláthatólag szept végén lesz a cél kb.
Émi, Bella
Teljesen igazatok van! Épp azért kértem elnézést gyorsan, miután elküldtem a hozzászólásomat, mert nagyon tanulságos dolgokról írunk itt. Akinek még nem sikerült, erőt merít a többiek sikeréből, akinek sikerült, bíztatja a többit, szóval jó kis csapat vagyunk. De bíztatok mindenkit, aki még eddig nem írt ide, hogy tegye meg, hiszen mi vagyunk a Kaális párok!!!!Kép
Mindenki mindenkiért trukkol, és ez tök jó!
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Adrienn! Akkor lassan nálad is itt a hajrá, én nagyon bizakodok most!! Tudod ahogy telik az idö, egyre nagyobb az esély. Nekem is nehéz volt néha elhinni, valaha sikerül, de én hittem benne, bár nem számitottam rá, hogy ilyen "hamar". Ja amugy most volt a 4. házassági évfordulonk, férjem mondta ez a legszebb ajándék neki.
Drukkolok neked is, majd ird meg milyen kezelést kapsz!

Bella, Émi vigyázzatok magatokra!

Én még csak reggel, du. kelek fel kis idöre.
Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Karmen!
Örülök, hogy jól vagytok. Hogy viselted a fekvést? Eleinte majd (talán nov.-ben) nekem is kórházban kell feküdnöm, mert a beültetés után kapok spec. vénás kezelést, hogy ne vetéljek el.Úgy tünik meg van a vetélések oka, egy immunológiai eltérés, ami miatt a szervezetem kilöki a magzatot.Még szeptemberben kontroll vizsgálatok és utána indulhat a program.

Émi, Bella!
Szerintem is jó és természetes, hogy jöttök és beszámoltok magatokról. Nekünk ez pozitiv húzóerő.

Adrienn!
Már sok ++++++ küldtem, de még küldök, ebből sosem elég.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Pusz
Sac
sackamac
 
 


Sac! Nem kellemes ennyit feküdni, de muszáj. A rossz még hogy unalmas mert 1dul vagyok estig. A terhesség vége fele megint számitani kell nekem kórházi fekvésre, de nem érdekel csak a baba jól legyen. Igy könnyebb elviselni mert tudom miért kell.
Nagyon jo hogy tudják végre nálad is hogy mit kell tenni. Csak most már lassan telik az idö, ugye??

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma voltam kilenc hetes uh-n, továbbra is három bébi piheg a pocimban, és a legkisebb teljesen behozta a lemaradását, mind három teljesen egyforma nagyságú. Az egyik kép annyira jól sikerült, hogy teljesen kivehető a feje, a kezecskéi!
Lányok, fogalmunk sincs mit csináljunk, a főorvos is teljesen a redukció mellett voksolt.
Puszi mindenkinek, merre jártok?
Émi
Émi
 
 


Émi! Ez valóban nehéz döntés, nekünk is át kellett gondolni amikor beirtuk hány embriót akarunk visszakapni. Csak ti dönthetitek el, nézd meg az elönyét és a hátrányát is, ha mindhárom babát kihordod. Mi a redukció mellett döntöttünk volna, hogy a másik 2 baba nagyobbra nöhessen, de ezt csak nektek kell eldönteni, és mindenkinek tiszteletben kell tartani a döntéseteket!!

Edi nemrég szült, ö is lombikos volt, neki is 3 baba volt, nem tudom hogy lehetne elérni, nekem megirta mit gondolt, és milyen volt, meggyözött.

Még van idötök gondolkodni, szoritok hogy akárhogy is akarjátok, végig minden rendben legyen!!

Többiek merre járnak?
Bella? Milyen volt a karnevál? Én sajna a nyaralást is visszaadtam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Hát igen lassan telik az idő, de elfoglalom magam, szept.1.-én hétfőn kell telefonálnom a vérvétel időpont miatt, nemsokára itt van.

Émi!
Tanácsnak csak azt tudom mondani, amit már irtam, hogy bárhogy is döntötök jól döntötök. A döntés után tartsátok magatokat az elhatározásotokhoz, és soha többet ne elmélkedjetek, hogy mi lett volna, ha máshogy döntötök. Nehéz döntések előtt én leszoktam írni egy lapra két oszlopba a mellete és ellene szóló érveket, eddig még mindig sikerült jól dönteni. Mi soha nem filóztunk később, hogy mi lett volna, ha... - nincs értelme.

Doris!
Mi volt az UH-on

Jó hétvégét!
Vigyázzatok magatokra!
Kép
Pusz
Sac
sackamac
 
 


Lányok, köszi a bíztató szavakat!
Karmen mi is kettőt írtunk be a papírokra, de a biológus azt mondta ők hárman a legesélyesebb befutók, és adjuk meg az esélyt, ki tudja melyikük tud belém kapaszkodni. (Az ágyon fekve tele reményekkel pedig az ember könnyebben mondja azt legyen, jöjjön mind a három.) Hát a biológus nagyon jól látta, tényleg ők a legéletre valóbbak csak hát mind a hárman jól érzik magukat a pocimban!
Puszi mindenkinek, kellemes hétvégét mindenkinek!
Émi
Émi
 
 


Émi! mi 3at irtunk be mindig, de csak 2 volt amit vissza tudtak tenni.

Sac! Látod, lassan ott tartasz, beindul a gépezet!! ++++++++

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Saci!

Haláli a bukfences!!!! KépKépKép

Snoopy
snoopy
 


Sac, Karmen - köszi a drukkot, nagyon arik vagytok!
Émi - fura dolog ez! Az ember reménykedik, hogy a 3-ból talán 1 megmarad, és erre megmarad mind a 3. Én csak ismételni tudom magamat, hogy én gondolkodás nélkül megtartanám, ha már így alakult. Én minden alkalommal 3-at kértem vissza. A 3 alkalomból 2x sikerült is visszakapnom. Vállaltam volna mind a 3-at, ha úgy alakult volna. Meg az is nehéz döntés, ha a redukció mellett döntesz, hogy melyik legyen az az egy. Én sajnálnám. Persze gondolom, Neked is ilyen dolgok járnak a fejedben. Akárhogy döntesz, a Te döntésed, ezt helyetted nem döntheti el senki, és ezért nem szólhat meg senki. Persze figyelembe kell venni a doki javaslatát is. Innen már csak a Sac véleményét ismételném, úgyhogy
Sziasztok!
audrey
 
 


Szisztok!
Lassan telnek a napok.
Kösz a drukkot, már kezd járni az agyam, pedig még messze van a vége, de nem tudok nem készülni. Még legalább 2-3 hónap mire beültetés, de legszívesebben már pakolnám a kórházba menő cuccomat.
Nyugi-nyugi - a türelmes, tétlen várakozás nem az én stilusom.

Puszi
Sac
sackamac
 
 


Sac! Amikor nekem már csak annyi volt hátra a lombikhoz mintha beindult volna, csak úgy szaladt az idö, meglátod neked is gyorsan itt lesz!! Mert tudod már hogy kb. mikor és ez sokat számit!!

A tétlenséget én is nehezn viselem, pedig most ez van itthon. Ma elöször velem maradt a kutyus (mióta kórházba kerültem anyuéknál volt estig) igy párszor elsétálok vele a sarokig és vissza. Ennyit lehet és kell is ennyi mozgás.

A fogamon lett ciszta, egyelöre nem mütik, de lett 3 rossz fog (27e Ft) félek amugy is nagyon, de nem használnak már itt amalgámot, emiatt jobban. Nem bizok hátso fogba a fényrekötöben, többet mondták hogy kitört. Egy rakás pénz, fúrások és akkor még nem is tudom meddig birja. Tegnap nem is neteztem olyan mérges voltam. Csüt. megyek, megkérdem tömés elött garancia van-e rá. Nem remélem, de hátha ez mégis megnyugtatna.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Hello Lanyok,
Karmen,
Annyira orulok, hogy jol vagytok! Hianyoztal nagyon!
En mar hetek ota rosszul alszom ejszaka, es nappal egyaltalan nem is tudok. Ami a karnevalt illeti, biztosan jo volt! Kép
Emi,
Nem tudok okos tanacsot adni, fogalmam sincs, mit csinalnek en ilyen helyzetben. Arra is sok pelda van, hogy az orvos elorejelzesei megis maskepp sultek el. Szoval csak hallgass a szivedre, es gondolj at szepen nyugodtan mindent! Az viszont nagyon jo hir, hogy mindenki jol van!
Sac,
Gyorsan telik az ido, hamarosan keszulodhetsz a korhazba!
Lanyok,
Mi kozben megtudtunk egy fontos dolgot. Ha minden igaz, Kislanyunk!!! lesz! Nagyon meghatodtunk, amikor az UH-n kiderult, pedig a parom a szive melyen kisfiut szeretett volna elsokent. A mehlepeny is feljebb huzodott, igy tornazhatok egy keveset. Az AFP is jo lett, es minden egyeb teszt negativ. Egyedul a verkepem rossz egy kicsit, szukseg van kulon vaskeszitmenyre. Hamarabb kellett volna belgyogyaszhoz mennem, de a vedono szerint raert a dolog. A Picike is egyre gyakrabban mocorog, mar kivulrol is latszik egy-ket rugas. Szoval tulajdonkeppen jol vagyunk.
Mindenkinek puszi,
Bella
bella
 
 


Doris,
Neked hogy all az AFP?
Bella
bella
 
 


Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki jól van. Kép

Doris!
Hogy vagytok? Régen írtál.

Annyira nem történik velünk semmi. Legfeljebb annyi, hogy lassan csak fényképen látom a párom, most sokat dolgozik, múlthéten is három éjszaka nem volt otthon és mostanában félősebb lettem. Nem jó egyedül aludni otthon. Múltkor is felébredtem és mintha valaki motoszkált volna az ágyban mellettem, először majdnem szóltam a páromnak, hogy mit mászkál, mikor rájöttem, hogy nincs is otthon, na ekkor ijedtem meg, de szerencsére csak halucináltam, és még egy hangyát se találtam.
Én is rosszul alszom az utobbi hetekben, de szerintem a meleg és a türelmetlenség miatt. Olyan zaza az agyam Kép

Ma is keresek valami aranyos beszúrni valót.

Kép

Pusz Sac
sackamac
 
 


Bocs lányok, hogy csak így bepofátlankodom hozzátok, de olvastam Émi sorait. Nekem is elsőre megtapadt mindhárom baba, és örömmel vállaltuk mindhármat. Azt tanácsolom neked, hogy mikor elővigyázatosság miatt befektetnek a korházba, függetlenül attól, hogy marad a 3 baba, vagy redukció lesz, egy dolgot mindig tarts szem előtt: legjobban te tudsz magadra és a bébikre vigyázni. Sok koraszülöttel és sok tragédiával találkoztam. Engem se világosított fel senki a valós veszélyekről, hogy ne idegesítsem magam fölöslegesen. Aztán csak jöttek a bajok, egyik a másik után, alíg tudtuk követni az eseményeket. Visszatekintve lehettem volna elővigyázatosabb, félhettem volna jobban, hogy még jobban vigyázzak. Természetesen sok hármas ikrest ismerek, ahol rendben ment végig a dolog. Nálunk is lehetett volna így. Az, hogy elvesztettük a lányunkat nem a 3-as terhesség következménye, hanem a koraszülött állapoté. És a 3-as terhességnél sokkal nagyobb a koraszülés esélye. Egyébként 1,5 kilós 9-es apgarral született baba volt. Borókának hívták.
Molnárka
molnárka
 
 


Sziasztok LányokKép
Molnárka...sajnálom ami a Kislányotokkal történt.
KarmenKép
Jó, hogy újra itt vagytokKép Vigyázz Magatokra és kitartásKép
Sajnos nem tudok most néhány hétig rendszeresen jelentkezni mert voltunk genetikai UH-on, de az egyik babuskánál valami veseproblémát gyanitanak és újra vissza lettünk rendelve ezért a héten megint hazautazom és szept.15-ig biztosan otthon is maradok. A magzatviz vizsgálatot egy baba esetén javasolták volna, de tekintettel a két babára és az előrehaladott terhességi állapotra (akkor voltunk a 24. héten) a koraszülés veszélye miatt nem javasolták és én sem szerettem volna kockáztatni Őket. Szeptember 15.-én újra genetikai UH és szivultrahang a következő lépés, szept.01-én pedig normál nőgyógyászati UH ill.terheléses cukorszint vizsgálat leszKép
ÉmiKép
Én is csak ismételni tudom magunkat. Ediékkel tartom a kapcsolatot, neki eredetileg 3 babája tapadt meg de javasolták nekik a redukciót amit el is fogadtak. A két pici baba végül terhességi mérgezés miatt koraszülöttként jött a világra és most két hónappal a születésük után jól vannak és haza is mentek néhány hete. Én szintén a redukció mellett döntöttem volna, ha úgy alakul és ennek tényleg a koraszüléstől való félelem ill.az egészséges magzatok nagyobb esélye lett volna az oka. Persze maximálisan megértem a dilemmátokat és bármely döntéseteket maximálisan el tudom fogadniKép A rossz közérzet ne aggasszonKép Tudom, hogy nem vigasztal a dolog, de én a 16. hétig voltam úgy ahogy Te azt ecsetelted csak boldogan viseltem a kinokatKépEgyébként a legelejétől fogva alvászavarral küszködöm most pedig már a két baba mérete és folyamatos mocorgása sem enged aludni de nem bánomKép Simizgetem Őket, kibélelem párnával a pocakom alját és jól elbeszélgetek velük alvás helyettKép
BellaKép
Gratulálok a kicsi LányhozKép
SacKép
Nagyon drukkolok, hogy mielöbb beinduljanak a dolgok, sűrgetem az időtKép

Puszilok Mindenkit, és bocsánat, ha nem jelentkezem néhány hétig, de fogalmam sincs még mikor jövök visszaKép

DorisKép
doris
 
 


Molnárka! Sajnálom a kislányotokkal történteket!!

Émi! Még azt láttam a kórházban volt ikres kismama akinek óvatosságból idöben összevarták a méhszájat. Én ragaszkodnék hozzá, megfogatam ha ikreket várok megcsináltatom, mert láttam semmiség volt és képzeld aki pont utána nyilik ki, hogy már nem lehet összevarrni és ezért kell feküdni, jobb megelözni. Ikrekkel nagyobb az esélye, szerintem ha nem is érdekel kérdezd meg mit gondol az orvosod.

Doris! Itt is megirom, drukkolok minden rendben legyen!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Lányok!
Tegnap elmentünk a csillagvizsgálóba, és megnéztük a Marsot. Érdekes volt.

Mindenkinek jó pihenést a hétvégére!

Vigyázzatok Magatokra!

Pusz
Sac
sackamac
 
 


Szia Sac!
Bogi kontár vagyok, Émi ismerőse. Csak azért írok egy offtopicot, hogy érdekel a csillagászat? Melyik csillagvizsgálóban voltatok? A győri rendezvényt mi szerveztük (tavaly szeptemberben alapítottam Győrben egy csillagász csoportot és szakkört). Láttatok belőle valamit? Nem volt felhős?
Üdv: Bogi (Nem Kaális, de babás)

KépKép

KépKép
farkasbogi
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm, hogy mindenki írt pár sort nekem a redukcióval kapcsolatban!
A döntés megszületett: megyünk kredukcióra, szeptember 9-én, kedden kell befeküdnöm a SOTE I-re.
Meghallgattuk a győri Kaáli mindkét orvosát, a választott nőgyógyászunkat, a védőnőt, és persze olyanokat akik már vállaltak hármas ikreket, és olyanokat is akik nem!
Mérlegeltünk, és döntöttünk, hogy jól, azt majd az élet eldönti.
Karmen, köszi az infót a méhszáj zárásról, már én is hallottam róla, és a nőgyógyászommal abban állapodtunk meg, hogy a redukció után megbeszélünk mindent, a méhszájzárást is!
Doris! A 16. hétig!!!!! Azt hittem a harmadik hónap végétől megszűnik, tegnap este is iszonyatosan rosszul voltam!
Molnárka, nagyon sajnálom ami Borókával törént, és megköszönném, ha leírnál nekem néhány veszélyforrást, illetve, hogy te milyen tapasztalatokat szereztél a várandósságod alatt, akár az orvosokkal kapcsolatban is!

Lányok, képzeljétek el az elmúlt héten volt a házssági évfordulónk, mivel drága férjecském sokáig dolgozott elé mentem a munkahelyére, és beültünk egy kellemes teraszra, ahol megleptem közös ajándékunkkal egy ikrekről szóló vaskos könyvvel, és egy tündéri képeslappal. Biztosan ti is láttatok már olyan képeslapokat, ahol bébik különböző dióhéjjakba, virágokba, méhecskéknek öltözve vannak fényképezve. Na én egy olyat választottam, ahol a két pici lány sárga tulipnból kukucskál a világra, és a gyerekek nevében írtam pár sort apucinak címezve!
Lányok az én erős, nagy férjem úgy el kezdett sírni, teljesen szíven találta ez a kép és a soraink, olyan megható volt, hogy aztán én is sírtam örömömben már! A történethez hozzá tartozik, hogy a mennyasszonyi csokrom sárga tulipánokból állt!
Puszi mindnekinek: Émi
Émi
 
 


Émi! Gratulálok az évfordulohoz, nagyon szép ajándékot adtál neki!! Nekem is sárga csokrom volt, csak rózsa, és szintén aug.!
Nagyon szoritok majd 9-én!! Utána pihenj sokat, majd ráérsz elmesélni hogy vagytok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Teganp írtam, de elszállt, mindegy.

Émi!
Nagyon aranyos és eredeti volt az ajándék, nagyon jó, hogy ennyire szeretitek egymást.
Nagyon szurkolok!
Pestre jöttök az I. Női Klinikára? Meddig leszel bennnt? Ha szeretnéd, hogy meglátogassalak, nagyon szívesen beugrom dumcsizni, délutánonként általában szabad vagyok.

Bogi!
tegnap írtam Neked, de most vettem észre, hogy elszállt. Bp-en, a III. kerületben, a Polaris Csillagvizsgálóban voltunk. A haverok "cipeltek el" minket. Elég felhős volt, sokat kellet várni míg a felhőktől láttuk a Marsot. Érdekes volt ilyen nagy távcsővel kémlelni az eget.

Képzeljétek tegnap sikerült elmennem a dokihoz. Ma már voltam is vérvételen, egy hét múlva lesz eredmény, így lehet, hogy még mielőtt a doki elutazna két hétre külföldre megtudom, hogy irány Debrecen és nov. vége beültetés, vagy start és okt. vége beültetés. Ha nem lesz meg jövő héten az eredmény akkor nov. vége előtt nem lesz beültetés, de már az is csak 2,5 hónap. Mindjárt nekem is lesz UH képem babákkal. Na már nagyon beleéltem magam, csak nehogy megint közbe jöjjön valami és nagyot koppanjak, bár már azt is megszoktam.
Szombaton voltunk Visegrádon és egy igazi élő egerészőölyvet tarthattam a kezemen. Nagyon izgi volt. gyönyörű madár

Mindenkinek puszi
Sac
Kép
sackamac
 
 


Sziasztok!
Sac, de drága vagy, nagyon-nagyon megköszönném,ha be tudnál jönni hozzám. Férjecském elvisz kedden, ott lesz velem, de szerdán, csütörtökön, pénteken nem tud ott lenni, dolgoznia kell, és nincs olyan rokonunk, ismerősünk Pesten, akit beavatnánk és tudna jönni látogatni, sajnos még nem tudom, hogy meddig kell bent lennem, a doki csak annyit mondott: úgy készüljek maradnom kell, és a héten valamelyik nap megcsinálja.
Előre is köszönöm, ha meg tudod majd oldani, hogy beugorj hozzám!
Üdv: Émi
Émi
 
 


Émi!
Persze, szívesen beugrok. Majd jót dumcsizunk.
Akkor kedden nem megyek, gondolom a párod marad, amíg csak tud. Szerdán 1/4 5 körül érek oda,a csüt.és pénteket megbeszéljük addig találkozunk. A profilodban lévő e-mail címben lévő néven keresselek majd? Még az is jó, hogy megadom a mobilom és írsz egy sms-t, hogy melyik kórteremben talállak, ill. ha kedden mégis nagyon egyedül lennél írsz és megoldjuk ill., ha valami hiányzik(üdítő, kaja, pzs, akármi) beviszem. (szerencsére a munkahelyem 20 percre, a lakásunk 45 percre van a Klinikától)
a mobilom: 20/ 5257812

A tegnapi vérvétel teljesen felvillanyozott, megint ezerrel pörgök, alig várom a jövő hetet.

Puszi
Sac
sackamac
 
 


Valami rosszalkodik a gépen, inkább elküldöm mégegyszer:

Émi!
Persze, szívesen beugrok. Majd jót dumcsizunk.
Akkor kedden nem megyek, gondolom a párod marad, amíg csak tud. Szerdán 1/4 5 körül érek oda,a csüt.és pénteket megbeszéljük addig találkozunk. A profilodban lévő e-mail címben lévő néven keresselek majd? Még az is jó, hogy megadom a mobilom és írsz egy sms-t, hogy melyik kórteremben talállak, ill. ha kedden mégis nagyon egyedül lennél írsz és megoldjuk ill., ha valami hiányzik(üdítő, kaja, pzs, akármi) beviszem. (szerencsére a munkahelyem 20 percre, a lakásunk 45 percre van a Klinikától)
a mobilom: 20/ 5257812

A tegnapi vérvétel teljesen felvillanyozott, megint ezerrel pörgök, alig várom a jövő hetet.

Puszi
Sac
Kép
sackamac
 
 


Sziasztok!
Émi - Ha gondolod, én is be tudok ugrani Hozzád!
Én 8-án megyek megbeszélésre a dokihoz, akkor megtudom, milyen kombinációt talált ki, és mikorra várható a lombik. Én is nagyon várom már. Igyekszem lelkileg is teljesen felkészülni rá, remélem, most már összejön.

Puszi

Adrienn
audrey
 
 


Émi! De jó hogy ilyen aranyosak ezek a lányok, hogy meglátogatnak. Nagyon sokat gondolok majd rátok én meg innen!!!
Nekem jövö héten lesz UH, már nagyon várom.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok Lányok!
Sac, még egyszer köszi, az én mobilom száma: 30/4147-666, amint tudom, hogy melyik szobában leszek, megüzenem.
Nagyon izgulok, valaki ismeri a SOTE I-n a kórházi viszonyokat, mire készüljek komfortilag?
Adrienn, nagyon drukkolok neked is, hogy minél előbb babásodj, aranyos vagy, hogy te is felajánlottad a látogatást!
Karmen, hányadik heti uh ez már? Talán már a nemét is megtudjátok? Tudósíts!
Puszi mindenkinek: Émi
Émi
 
 


Sziasztok!
Kép
Émi!
Egyik kolleganőm menye szült az I.Női-n (5 évvel ezelött).Ő meg volt elégedve a körülményekkel, állítólag akkor tájt voltak felújítások a klinikán. 4-5 ágyas szobában volt, két szobához tartozott egy fürdőszoba, a nővérkék is aranyosak voltak.
Azt tudom, hogy az udvaron van egy türhető büfé.
Én ugyan az I. Női-n nem feküdtem , csak a Péterfy kórházban, de ott többször, amit eleinte elfelejtettem és kellett, az az evőeszköz volt.
Csak óvatosan izgulj, majd mi izgulunk. Nagyon szorítok.

Karmen!
Majd írd meg az UH eredményét.

Adrienn!
Lehet, hogy összefutunk, ha jössz látogatóba.

A jövő hét mozgalmas lesz Kép :
Émi, redukció. Karmen, UH. Adrienn, megbeszélés. Én, talán megtudom a vérvétel eredményét. Bocs, ha valakit kifelejtettem.
Jó hétvégét! Pihenjetek sokat!
Puszi
SaciKép
sackamac
 
 


Szia Émi!
Én az I.Nőin töltöttem pár hónapot.Minden nap rendesen takarítanak, kaja ehető, csak kicsit kevés. A büfében pótolható, ha úgy érzed. Evőeszközt, poharat, papucsot (zuhanyozáshoz külön), wcpapírt vigyél. Egyébként kulturált, tiszta, rendben van. Én a terhespatológián feküdtem.
Gondolok rád, és szurkolok,hogy minden rendben menjen.
Molnárka
molnárka
 
 


Émi, Sac! Már 18,5 hetes lesz az UH. 1 hétre rá meg genetikai UH-ra kell menni.
Jövö héten még egy utolsó fogászati kezelés is lesz, remélem utolsó Kép
17.-én mgyeünk a Kaáliba is, megmutatjuk a dokinak az eddigi leleteket, biztos nagyon fog örülni.

Émi! SOkat gondolok majd rátok!! +++++

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok,nekem már van két nagy gyermekem az első házasságomból és most nagyon szeretnénk egy kisbabát a párommal és a fiukkal együtt.Már 1 éve várjuk,most elmentünk a Kaáliba,hétfőn lesz az inszeminátoros beavatkozás.Eléggé félek,de nagyon bízom az eredményben.Bocs,hogy igy közétek keveredtem,de nagyon izgatott vagyok,és nincs senki az ismerőseim között aki már túl esett ezen a beavatkozáson.
kagnes
 
 


SZia Kagnes! Szerintem ne félj, ahogy én tudom nem fájdalmas, és sokat segit az is, hogy tudod miért vállalod, mi a cél. Ezért még a kisebb fájdalmat is elviseljük. Nekem egyböl lombik volt, igy ehhez nem tudok hozzászólni, de nagyon drukkolok nektek is!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!
Kagnes - örülök, hogy csatlakoztál hozzánk. Az inszemináció egyáltalán nem fájdalmas. Egy vékony csövet vezetnek a méhedbe, amin keresztül a fiukákat a megfelelő helyre fecskendezik. Én nekem 6x volt, sajnos sikertelenül, éa nem a Kaáliban, hanem magándokinál. Melyik Kaáliba jársz?
Sac - Jó lenne, ha összefutnánk.
Émi - Azt még nem tudod, melyik nap lesz a beavatkozás?

Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok Lányok!
Adrienn, Sac köszi, hogy ilyen rendesek vagytok, a páromnak is újságoltam, hogy lesz ám látogatóm, nagyon meghatódott ő is, milyen klasssz csajokkal hozott össza a sors!
De képzeljétek a párom főnöke is áldott jó ember, csak annyit tudott, hogy Pestre kell mennünk kedden, és nekem kórházban kell maradnom, így elküldte tanfolyamra Pestre. Egyrészt nem kell kivennie szabadságot, és nem kell bemennie a tanfolyamra se, másrészt cégautóval mehetünk, harmadrészt csütörtökön és pénteken is ott lehet, és szállása is lesz!
Ágnes ne félj nekem a Kaáliban volt inszeminációm kétszer, semmi nem fájt, nagyon kedvesek, aranyosak, mindent elmondanak, mikor mi történik veled. Pár perc az egész! Hármat terveztek nekünk, de egyszer egy kicsit túl stimulálódtam, túl sok lett a nagy tüszőm, így a beavatkozás elmaradt. De sajnos nekünk is sikertelenek voltak az inszeminációk, viszont vigasztaljon, hogy tavaly augusztus végén voltunk először konzultáción, és következő júliusban babás lettem az Ő segítségükkel. De az egyik barátnőm két hónap leforgása alatt babásodott a Kaáliba, nekik is az első lombik sikerült! Szóval Ágnes fel a fejjel, te már szültél kétszer is,nem lesz semmi gond, hamar sikerülni fog!
Émi
Émi
 
 


ADRIENN ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG NÉVNAPOD alkalmából!
Émi
Émi
 
 


Sziasztok!

Ágnes!
Üdv nálunk. Ne izgulj. Minden OK lesz. Neked is küldök ++++++++++++++++++++++++++++++++++.

Émi!
Sokat gondolok Rád, nemsokára találkozunk, remélem rádtalálok majd.

Adrienn!
Megbeszélhetjük hogy valamikor együtt menjünk Émihez. Szerdán megyek, 4 - 1/4 5 körül érek oda.

Karmen!
Már lassan érzed, ahogy mocorog a baba. Izgi.

OFF infó:
az Iparművészeti Múzeumban (Bp-en) két hónapig vann csipke kiállítás - Hunnia csipke (vertcsipke).Minden pénteken, szombaton és vasárnap 14 - 18 óráig van csipke bemutató is. Én is fogok bemutatózni a köv. napokon: szept 14.vas., 21.vas., 26.pént., 28.vas., okt.5.vas.,és még nem tudom.

Pusz
Sac
Kép
sackamac
 
 


Sziasztok!
Émi - Köszönöm a névnapi üdvözletet.
Sac - Én is gondoltam rá, hogy mehetnénk együtt. Legalább megismerhetjük egymást. Majd felhívlak, ha már tudom, hogy alakul a szerdám.
Ma voltam a dokimnál megbeszélésen. A lombik egy kicsit csúszik, számításaink szerint valószínűleg november lesz belőle. MOndtam is, hogy nem baj, mert lehet, hogy okt-ben már beköltözünk a házba, így talán a nov már egy kicsit nyugisabb lesz. A 3. napi vérvétel eredménye a TSH hormonon kívül jó lett. Ez a TSH hat a pajzsmirigyre. Ez egy kicsit magasabb a megengedettnél, úgyhogy holnap újra megyek vérvételre a SZTK-ba, és pajzsmirigy ultrahangra. Majd el kell mennem a pajzsmirigy ambulanciára, ahol megmondják az eredmények alapján, hogy mi a javaslatuk. A Kaális dokim javasolt egy 2 hónapos gyógyszeres kúrát, amivel csökkentjük a TSH szintet. Azt mondta ez is lehet akadálya a teherbeesésnek. Mármint, hogy magas az érték. Majd megírom az eredményeket.

Puszi

Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok! Adrienn boldog névnapot kívánok neked.
Tegnap meg volt az inszemináció,reménykedünk,hogy sikerült,hosszú lesz ez a két hét.Ma még itthon vagyok,pihenek,holnap már dolgozom.Sziasztok
kagnes
 
 


Adrienn!
OK

Ágnes!
Szurkolok, hogy sikerüljön.

Pusz
Sac
sackamac
 
 


Hello Lanyok,
Emi,
Nagyon szurkolok, hogy minden jol alakuljon! Vigyazz magatokra!
Agnes,
Neked is megy a drukk, pihenj amennyit csak lehet!
Adrienn,
Remelem, hogy rendben vannak a pajzsmirigy hormonok! En is megnezettem annak idejen, biztos ami biztos alapon. Jobb is, hogy elobb koltoztok, aztan lombik. Igy nem kell idegeskedned sok dolog miatt, tudsz pihenni.
Karmen,
Milyen gyorsan telik az ido! Mar mi is felidoben vagyunk. Szinte hihetetlen.
Velunk minden rendben, a Kicsi sokat mocorog. A kozerzetem nem a legjobb, faradt vagyok, nincs sok energiam, de gondolom, ebbe az idojaras is besegit.
Mindenkinek puszi, vigyazzatok magatokra!
Bella
bella
 
 


Sziasztok
Elnezest hogy itt zavarok.

OFF
Sac elnezest hogy meg nem irtam neked csipke ugybe, nem tettem meg le rola, de kicsit suru napjam vanak. Meddig tart ez a kiallitas pontosan? Oktober vegeig kitart? Oktober kozepe tajeken mennek Pestre es nagyon szeretnem megnezni es gyujteni az informaciokat es ne ha eppen te tartasz bemutatot az ido tajt is meg akkor beszelni veled is.
Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!
A vérvétel ugyanazt mutatja, mint a Kaáliban, tehát még mindig magas a TSH. A pajzsmirigy ultrahang negatív, ott minden rendben van. A pajzsmirigy ambulanciára szept 24-re kaptam időpontot, de kavartam egy kicsit, így hétfőn sikerül beférnem egy helyre.
Émivel minden rendben van, sikerült a beavatkozás KépKép. Most otthon van és sokat pihen.

Puszi
Adrienn
audrey
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?