Új privát üzeneted érkezett!

Alvós Simi tök jó!!!! :D :D :D :D
Beszti, hány szánkótok van????? :wink:
3-4 ??????????
vas
 
 


Rita, én is kukkolok ám :wink:
eddig nem a 2007 nyári babásokhoz írtál???
(most a tavaszikahoz írsz???) :wink: :wink: :wink: :wink:



(KíváncsiFáncsi) :lol: :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


Ildi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, bepofátlankodtam... Petit annyira tavaszinak szerettük volna, hogy szinte a kezdettől olvasgattam, aztán nagyon pörgős lett, most sem nagyon bírom követni. A nyáriakhoz meg csak néha megyek (a tavsziakhoz is :)) Csak okoskodni. :oops: Remélem nem veszik zokon.

De ti vagytok az én kis szívemcsücske! :D

(Hajad nem béna, csak meglepődtem. Meg megszoktalak frufru nélkül. Szóval fodrászhoz jársz... ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ de irigyellek! Én már úgy nézek ki, mint egy mosónő... :()

Na, úgy tűnik adél tényleg alszik, megyek tényleg, csók

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

 
 

Rita!

Képzeld én is eljutottam karácsony előtt nem sokkal fodrászhoz. :):) Ja, hogy nem látszik? Sajnos azért nem, mert megint van frufrum, de elég hülyén sikerült. Ez akkor nem látszott, de utóbb igen. És nem a fodrász az oka, hanem a szülés után marékszám hullott a hajam, és pont elől pár centis "bébihajam" nőtt mostanra. Amitől a normálisan levágott hajam is égnek áll. :shock::D Ha tudtam volna, akkor várok egy fél évet a frufruvágatással, mert úgysem volt egy jóideje...
Kép: mi készültünk előre, mindenképpen akartam. Amúgy sincs sok ilyen képünk, sőt Ildihez hasonlóan én sem sok képen szerepelek... Ennek oka, hogy többnyire én fényképezek, és nem is nagyon szeretek szerepelni.

Ildi!

5 van. :D:D Két Simi-Hanna féle, két tepsi, és egy kétszemélyes fa. De a műanyagokat tavaly télen kaptuk ajándékba, még eddig nem is használtuk (nem volt mikor). Eddig a kerti faházban rejtőztek, de most jól jött, hogy ennyi van.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahó!

Én hétfőtől kezdek tornázni, előbb nem bírok :oops: Zabálási kényszerem van épp :wink: És egy gyerekkel szeretnék tornázni, nem kettővel, Miksa meg hétfőn már biztosan megy oviba. Lehet, hogy holnap is, csak elfelejettem megkérdezni, mikor kezdődik az ovi, meg a többiek is elfelejtették, úgyhogy senki se tudja :oops: :lol: :oops: Ma mondjuk kocsim sincs, az uram az enyimmel ment el, mert az övén valamit csinálni kell, úgyhogy mindegy is. De voltunk gyalog a boltba, azért megfuttattam Miksát :D Élvezte, mert többször is láttuk a hókotró traktort.
Egyébként nem találom Gabi callanatics DVD-jét :roll: , csak a jógásat, Gabi, ha jössz, azzal is kezdhetek, ugyi? Mégse a Béressel induljak már, mer abba belehalok szerintem :lol: Rita, te melyiket csinálod? Kéősbb még az extra hasizmot is be akarom vetni, mert iszonyat az alhasam, de télleg csajok. Semmit se bírok fölvenni ráadásul, és ez így volt Miksa után is. Ruhát venni nemigen érdemes, mert ekkora nem szeretnék maradni, de egy-két gönc kéne azért...

Ildi! Nagyon édesek a srácaid, és nagyon megnőttek! Nekem Natasa kiságyas képe a legzseniálisabb :lol:
Frufrudat én se láttam még, meg is lepődtem picit. Jobb volt a hosszú, nem baj, ha azt mondom? :oops:

Beszti! Én is épp számolgattam, hogy hány szánkón szánkóztattok :lol: A vigyori Simi tünemény!

Rita! nem hiszlek el ezzel a vizsgával, nem bírnám, az tuti! Minden tiszteletem!

Mira, hogy van Andris?
90 napost én nagyon sokat csináltam, szerintem műxik. De én sokat visszahíztam utána. Mondjuk nem tartottam a gyümit mindig.
Családi kép nekünk sincs, mindig elfelejtem, pedig jó lenne :wink:

Lányok, jó sok mindent akarunk venni az Ikeában, és most eszünkbe jutott, hogy januárban egy halom boltban van ünnep utáni leárazás. Nem emléxik valaki, szokott lenni az Ikeában is? Érdemes várni rá?

Még azt nem meséltem, hogy a két ünnep között az uram elütötte a Bélát, a macskánkat. Rohant vele vissza Dkeszire állatorvoshoz, azt hittük, eltörött a lába, mert nagyon furán tartotta. De nem, nagyon jól megúszta, kiugrott a combcsontja, és altatásban egyszerűen visszatették neki. Vén lüke, mindig szalad elénk, és csalinkázik az autó alá, amíg várunk, hogy kinyíljon a kapu. 3 napig a fürdőben lakott, kis helyen, hogy ne szökdécseljen, de most már kint van, tök jól rendbejött.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Elriasztottam mindenkit? :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jaj, Szirom, beszélsz butaságokat!!! :wink:

Szóval hétfőtől ovi??
Olivér is csak akkor megy.
Ikeás leárazást nem tudom. :roll:
érdemes sűrűn nézni a honlapjukat, meg szerintem ha lesz, nyomni fogják a reklámba is a tv-be is
szegény Béla macska :( , de a lényeg, hogy renbde jött :)

Rita, nem fodrászhoz járok(én voltam) :wink:

Szirom, küldök neked egy képet privibe :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Szirom, nagy bolond vagy valóban, Ildi jól (csak finomabban) mondta. :D

Tegnap elmentem vizsgázni, már előtte sem voltam túl jól, de aztán hazaértem és eldőltem mint a kapanyél, ma reggel bírtam felkelni. (Kivéve, amikor - igen gyakran - a fürdőszobát látogattam). Este 39 fokos lázam volt, szerintem ilyen gyerekkoromban volt utoljára.
Na, igazolt a hiányzás? :)

Az én gyerekeim tegnap is voltak már oviban-iskolában, de ma először van nov óta, hogy csak Péter van itthon velem, meg az uram, aki megszánt tegnap, és itthon marad velem. Ma már jól is vagyok, de henyélhetek is, nagyon nagyszerű! Az előbb éppen társasjátékoztunk egyet, ismeritek a Carcassonne-t? Persze a Gazdálkodj okosan sem rossz, de ez most nagyon ünnepi volt.:)

Szegény Béla! De egy nagy túlélő ezek szerint!
Ikeát én sem tudom, de mi is mennénk, majd ha tudsz valami infót, mondd!

Ildi, akkor jó, nem irigykedem a fodrász miatt, meséltem, hogy július óta háromszor jelentkeztem be, és mondtam le gyermekbetegség miatt? De mennék nagyon! (mosónő, tudod...)

Most el, valami ebédet kéne varázsolom a jó uramnak. Puszi!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita, sajnálom a lázat(tud az nagyon sz@r lenni), nekem utóljára tavasszal volt a majdnem 40 fokos, háááát, baromi rossz volt.
engem meg agyonköhögött Olivér egyik éjjel, erre már taknyis is lettem......
Nekem csak levente volt suliban tegnap, ma, oLi csak hétfőn megy.
Így csak akkor lezs teljes nyugalom(most is éppen zaklat, gyurmázni akar, már lepakolta az asztalt, ki is hozta a gyurmát a kamrából, önálló gyerek), Natasa talán el is aludt, csönd van...

és milyne lett a vizsgád?????
Carcassone-t nem ismerem :oops: :roll:
Én tavaly (gyors fejszámolás) 3-szor, vagy 4-szer voltam fodrásznál(de inkább 3).................. :roll: :roll: :roll:
vas
 
 


tuti háromszor :lol: :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


Rita!

Na és a vizsgaeredmény? Vagy azt nem lehet tudni? Mintha azt mondtad volna, ez most "élő", nem írásbeli...
Jobbulást! :):):)
Én mégsem vagyok egygyerekes, Hanna tegnap hányt, így nem mentek oviba. Az autóban és 1-szer, így nem vagyok biztos benne, hogy nem attól... De annak örülök, hogy legalább nem beteg, viszont alaposan lefárasztanak...
Ja, akartam írni, hogy karácsonykor is sikerült ám rólam több képet csinálni a páromnak :) (nem engem akart fényképezni, csak rajta vagyok), csak egy kis bibi van velük: épp szopi közben/után, még félig kibontott blúzzal szerepelek rajtuk... :D:D

Szirom!

A lányok már mindent elmondtak! :D:D Nem lehet ám olyan könnyen elriasztani! :)
Ikeás leárazásra én nem emlékszem a korábbi években. De sok helyen csak a karácsonyi dolgokat akciózzák (igaz, hogy pl. Kikába érdemes a karácsony után elmenni, ha valaki díszeket szeretne a következő karácsonyra és ennyire előrelátó, mert féláron adják).

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Bocsánat, 4-es lett, köszönöm az érdeklődést! :)
((Minél öregebb vagyok, annál kevésbé bírok szóban vizsgázni. Nem arról van szó, hogy nem jut eszembe valami, hanem ANNYIRA izgulok, hogy tegnap is azt hittem összeesek. Bár igaz, lehet, h inkább a betegség miatt volt...))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Mit akarsz :wink: :wink: Tök jó a négyes!!! :P
gratulálok!!
Kép
vas
 
 


most látom, hogy Bernát 6 éves lesz maholnap :)

megy ősszel suliba??????????????????
vas
 
 


iGEN, NEMSOKÁRA SZÜLETÉSNAP :). éPPEN AZON TÖRJÜK A FEJÜNKET, HOGY LEGYEN A BULI, NEKEM MOST SEM KEDVEM SEM IDŐM, SEM ENERGIÁM ITTHON TARTANI, AZT (most már nem írom újra, capslock, bocs), találtuk ki, hogy lehet, hogy kisvasutazni visszük a baráti kört meg egy tortát. :) De kell valami, mert Bernátot sem szeretném kihagyni, ha a tavaszi lányoknak jár, akkor neki is.

Iskola: erőteljesen gondolkoduk ezen is, mert Maja iskolájába vinnénk - nyilván - , de azt közben összevonták egy angolos iskolával, SOKKAL nagyobb osztálylétszám (majáék 23-an vannak, az idei elsők 33-34 gyerekkel indultak! nem normális!), elsőtől min. heti 3 angol. Na ez nagyon nem Bernát műfaja, ő olyan kis álmodozó, meg nem túl gyakorlatias. Szóval majd szerintem csak jövőre. Meg pici is, nincs 20 kiló, este lemérem, de sztem csak 18 körül van, meg 110 cm.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Jóvanna :wink:

Gratula a vizsgádhoz, Rita, a négyes az tökéletes! Jobban vagy már?

A 34 gyerek az rémesen sok egy osztályban, jajj. Nem is várható változás? Hogy mégse úgy lesz vagy valami?

Ildi! Te takiddal mi a helyzet?

Beszti! Nem karácsonyfadíszt akarunk venni :lol: :lol: :lol:

Nálunk annyi van, hogy Miksa nem javul, hanem romlik. Eszméletlenül szemtelen, kelletlen, pedig ilyet itthon sehol sem lát. Most ezt kiegészítette azzal, hogy szinte semmit sem eszik. Tudjátok, hogy eddig is válogatott, de most már az se kell, amit eddig megevett. Sőt, sütik se például, azt hihetnénk, hogy nassolt karácsonykor, de meg se kóstolja őket. Tegnap mondjuk javult a helyzet, de tegnapelőtt a reggeli pelyhen kívül például annyit evett, hogy kiette a krumplifőzelékből a krumpli közül a levet, a fasírt nem kellett, este pedig jó sűrű levest főztem neki, mert azt nagyon szereti, de csak a levéből evett :roll: Korán reggel pedig olyat csinált, hogy csak pislogtam: hányt, illetve hányni akart. Nem volt mit, ezt bizton állíthatom, de egy kiskanálnyit produkált azért, és míg tartottam a fejét, hogy istenem szegény gyerek beteg, eccer csak megfordult és közölte, hogy jaaa, mégse kell hányni és visszafeküdt az ágyába. Nem ment oviba, most hogy küldjem, ha hányt... Most néha már ott tartok, hogy nem bírok vele, és ez komoly. Igyekszünk vele minél többet foglalkozni, úgy is, hogy csak vele, de tegnap például, mikor az uram épp őmiatta hazahozta a munkáját, hogy ketten is lehessünk, hívtam a boltba (jó kis séta meg rohangálás a hóban) közölte, hogy neki nincs kedve velem eljönni. Aztán mégis eljött, de nem nagyon volt benne köszönet. Vitetni akarta magát például nyávogva, és leült a hóba, hogy fáradt. Még akár lehetett is, hisz alig eszik. Tegnaptól új vitamint kap, mert télleg semmi vitaminhoz nem jut, és már ettől is lehet, hogy nem tud enni, de nyitott szájában a lével ordított, hogy nem nyeli le. Holott senki se tuszkolta a szájába, szépen kinyitotta, beletettem a kiskanállal, és ekkor kezdte a murit. Vitacolant akar, azt pl. szereti, de ha eccer nem használ neki, valszeg kevés. Volt valakinél ilyen? van ötletetek? Basszus, annyira igyekszem, hogy mindenkinek jó legyen, de ő az, akinek semmi se jó. Főleg tőlem. Tudom, hogy a testvérféltékenység valahol normális, de ha ilyeneket vet be, hogy hány és hasonlók, attól nagyon megrémülök. Ezzel mi a fenét kell kezdeni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, húúúúúúúúúúúúúú de ismerős helyzet!!

Na, először a hányásról: Nálunk ugye felütötte a fejét ez a vírus, Majánál nagyon rapid volt, hányt fél napig, két napig marha magas láz, aztán vége. VISZONT Bernát ugyanígy volt mint Miksa, szóval ez most Miksánál lehet, hogy nem kelletlenség vagy testvérrel kapcs. rosszhullám, hanem a vírus. Bernát bő hétig csak árnyéka volt önmagának, sápadt volt, talán kétszer hányt de több nap különbséggel, széklet is fura volt (bocsánat, nem szeretek ilyesmiről írni, csak azért, hogy bezonosíthasd...) De alig evett, nem akart sétálni, láthatóan tök gyenge volt, rosszkedvű. Akkor lélegeztem fel, amikor vasárnap este a templomban olyan rossz volt, mit az ördög, Maja meg iszonyúan nevetett rajta, tök ciki volt, de legszívesebben összepuszilgattam volna örömömben...:)

Testvér-téma: szerintem ne akarj tökéletes lenni Szirom, én éppen azt gondolom, hogy ha természetesen folynak a dolgok és nem érzed úgy hogy Miksát kárpótolni kell, akkor ő sem fogja ezt érezni. Nincs okod rá, hogy lelkiismeretfurdalásod legyen vele szemben szerintem. Nem rosszat tettél vele, hanem testvére született, amitől óhatatlanul megváltozott az élet. Tudom, múltkor is ezt írtam, és akkor is bántott egy kicsit, hogy egyrészt nehogy kioktatásnak vedd, másrészt nem akarom visszafogni a Miksával való törődésedet, érted...
Ugyanakkor, bortiszom..., mert nálunk a helyzet fél éve ugyanez tkp, Adél iszonyúan Zsolthoz húz, az előbb bementem (bevonszoltam magam :? ) a gyerekszobába, ahol szokás szerint irgalmatlan káosz volt, na, akkor rakjunk rendet, Adél elkezdett visítani, hogy neeeeem, apááááát akaroooooom... :shock: :( És ez rengetegszer előfordul, a szünetben nyilvánvalóbb volt, mint máskor, Zs itthon volt, nagyon rossz érzés. És MINDEN éjjel átjön az ágyunkba Zs mellé, nagyon hisztérikus, Petivel meg nagyon erőltetetten viselkedik, szóval nem irigylem, biztos nehéz neki, de vele sem könnyű cserébe... :? :)
És ami igen-igen meglepett: Tegnap este Bernát mondta, hogy az a baj, hogy mostanában csak Petivel foglalkozunk. :shock: Gyorsan felsoroltam neki a legközelebbi múltból számtalan ellenpéldát, de azért azóta is forog a fejemben, hogy miért gondolhatja ezt? Mi miatt érzi? Talán benne lehet, hogy a beteg időszakban tényleg Petit féltettem leginkább, lehet, hogy sokszor volt erről szó, de biztos más oka is van, próbálok rájönni. Pedig B eddig semmi jelét nem mutatta, hogy így érezne.

Szóval Szirom, nem könnyű, tudom. Nem bántottalak meg, nem érzed, ugye, hogy csak okoskodok?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!!!

Tegnap érkeztünk haza Szentesről, tovább maradtunk a tervezettnél, de így sikerült :)

Jövök majd, de rengeteg a dolgom, a lakás romokban, Lacus nagggyon anyás (egész végig az volt), nehezen haladok tőle, pedig kéne, mert még a táskákat sem pakoltam ki, és tele van a szoba, mindenben elesünk, stb...

Vissza is olvaslak Titeket, de annyit látok, hogy vannak kis- és nagy betegek, mindenkinek jobbulást!!!

Zsoltika hétfőn menne oviba, de nagyon félek az influenzától, gondolkozunk rajta, hogy nem megy mégsem, de akkor meg hetekig lehet itthon, és ezzel sem biztos hogy kivédjük a bajt... Na majd még meglátjuk.

Puszi!

pgaboka
 
 


Szirom, bakker, nem is tudom, hogy mit mondjak.
Így kívülálló személyként tök nehéz bármit is mondani.
Ez a hányós dolog is érdekes, ki tudja, hogy most miért csinálta,lett valami még, vagy csak annyi volt,amit akkor erőlködött?
Tényleg az kéne, ha az urad is többet lehetne veletek, nem tudom passz.
nálunk is voltak féltékenységek, de nem ennyire.

lehet, Rita is igazat mond, abban, amit írt.

Kéne talizni valamikor, aztán inkább ott megdumálni mindnefélét :wink:


takim köszi, nagyon jól van.
gyerekeket is tömöm most homeóval, stodal, homeogene, oscillo, meg kapnak hársfa+bodza teát.

Szóval Bernát lehet csúszik egy évet suli ügyileg.

Gabi, szia!!!! :D
vas
 
 


Jó reggelt!

Köszi csajok a hozzászólásokat, sokat segítettetek. Bizisten. Rita, még véletlenül sem érzem úgy, hogy csak okoskodnál, eszedbe se jusson ilyen! És szerintem abban nagyon igazad van, hogy Miksa azt is érezheti, hogy én igyekszem őt kárpótolni vagy fájdalommentesíteni vagy akármi. Mert abban biztos vagyok, hogy nagy odafigyelést igényel most, de lehet, hogy ezt levette a kis csápjaival és ebbe belekapaszkodott. Még egy másik lány mondott olyat, hogy ha nem meggyőződéssel szerelem le a hisztijeit, ha csak kívülről tűnök határozottnak, azt is érzi, és ezt ki is használja. Nna, ebben is lehet valami.
Ildi! Hányás nem volt azóta, még hányásszerű se, és tegnap egész rendesen evett is. Én valahogy úgy képzelem, hogy akkor már nagyon éhes lehetett, emiatt vacak volt a gyomra, ezért jutott az eszébe az ötlet. Vagy télleg azt hitte, hogy hánynia kell. Rita kicsit elbizonytalanított ugyan Bernáttal, de Miksa szerintem nem beteg.
Most azt az elvet követjük, hogy a hisztiket az első szónál próbáljuk nagyon határozottan leállítani. Illetve próbálom, mer második napja vagyok megin egyedül velük. Eddig sokszor volt, hogy próbáltam nem foglalkozni a műsorral (mer ugye épp azért csinálja), de egy idő után muszáj volt, akkor meg már mindegy volt, belekavarodtunk teljesen. Így, első szónál talán hatásosabb.

Szia Gabi itthon! Ifluenza: háát, szerintem az urad is hazaviheti simán, úgyhogy én emiatt nem szoktam itthon tartani Miksát. Bár ti első évesek vagytok az oviban, íg fogékonyabb lehet Zsoltika, de végülis egyáltalán nem biztos, hogy megkapja azért. És ha adján neki valami immunerősítőt meg oscillót, meg ilyeneket, és menne?

Beszti, Simon tegnap ünnepelt? Ha igen, nagyon boldog névnapot neki!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


írtam reggel, eltűnt :shock: :roll: :(
vas
 
 


majd írok újat :wink:

Beszti, Simonnak most van névnapja, vagy a múltkor volt?
Mikor tartjátok????
Ha, most akkor boldogságosat kívánok neki!!!
Kép
vas
 
 


őpop
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:11-kor.
vas
 
 


http://www.gyogyszeres.hu/gyogyszer/reszlet.php?ttt=210143894&kerestext=echina&tipus=0
http://www.pirulapatika.hu/210143894/ad ... =210143894
ez volt a szirup, ez meg itt a csepp formájú:
http://www.biodepo.hu/product_info.php?products_id=1055
http://www.informed.hu/?tPath=/ogyi/gyo ... ogytaid=30

és akkor a heel-é:
http://www.peithner.hu/index.php?pid=19
vas
 
 


az első nem akar bejöni.......... :roll:

na, és itt a heel cuccok között tök jók is vannak, érdemes átböngészni :wink:
http://www.peithner.hu/index.php?page=1&pg=1
vas
 
 


itt egy kis tegnapi fagyos emlék:
Kép Kép
Kép
Kép
a fjordom is megfagyott :lol:
Kép
vas
 
 


Na, most Ti jöttök!!!!!!!
Kép

vas
 
 


őőőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2012.07.11 10:12-kor.
vas
 
 


megint én :wink:



Szirom, ezt ismered????? :wink:

http://www.technova.hu/
vas
 
 


Sziasztok!

Húúúú, Szirom nem semmi ami írtál. Jobb már a helyzet? Azóta volt hiszti?

Ildi, jók a jeges képek. :D Mi ki sem mozdúltunk a 7végén. Mondjuk Andris miatt nem is tudtunk volna. Már jobban van, voltunk dokinál szerdán. Megint hörgőgyulladás, csak most nem olyan súlyos. Nem értem, hogy egyik nep még semmi baja éjjel meg már hörög és iszonyatosan folyik az orra... A kórházban még kaptunk bautalót pulmonológiára, hogy megnézzék nem asztma-e. Remélem nem.... 17-én megyünk.

ÓÓÓÓÓ! nem igaz, mindig felébred, ha elkezdek írni... még próbálok jönni.
mira80
 
 


Van egy Hajas Lacis hajvasalóm(vadiúj)
12-ért vettem kari előtt, de nem tudom használni :roll:

http://www.bellissima-imetec.hu/
10-ért valkinek,????? :)
(vagy ismerősnek, vagy esetleg ha tudtok valakit aki épp venni akar)
Köszi!!!!


Andrisnak további gyógymanókat!!!!
Jaj, nehogy má asztmás legyen!! :shock:
Majd drukkolunk
(de nem hinném, hogy az) Te is adjál neki a fennt említett immunerősítőből :wink:
vas
 
 


Végre új oldal :wink:
azt már nagyon régóta írtuk :roll: :wink:

na, puszi, megyek tényleg :wink: :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Hahó!

Köszi csajok, sokat javult a helyzet. Talán az ovi is jót tett neki - meg nekem is. Mert zárójelben jegyzem meg, hogy nemcsak kizárólag a gyerek a ludas, mert amikor már szétcicálta az ideigeimet, akkor én se voltam már mintaanya, és bizony kiabáltam is vele, és az még olaj volt a tűzre. Ha akkor nyugodtabb tudok maradni, talán könnyebben kezelem le én is. Sok volt 2 hét itthon azért, és az uram nem sokat tudott itthon lenni. Az ünnepekben volt azért, de akkor sokszor vendégek voltak vagy mi mentünk.

Nagyon sokat gondolkodtunk, kijelöltük a határokat, amiket nem lehet átlépni, nagyon világosak a játékszabályok, igyekszünk nem belemenni a gyerek játszmáiba, ha elszalad vele a ló, és hogy most ez segít vagy csak úgy, magától kilábaltunk a mélypontból, nemtom. De jobb most. Nézzétek, ez ovi utáni kép, sokkal kiegyensúlyozottabb a büdös kölke:
Kép

Ildi, ha nem írod oda, hogy pöttömök, Leventének néztem volna Olit :wink: A webcímet köszi, a honlapjukat még nem láttam!
Meg a bogyeszos címeket is, átbogarászom őket én is. Bár most elkezdtük ezt az új, német gyerekvitamint, kizárólag természetes anygaokból. Télleg, használhat ez étvágyra 3 nap alatt vagy magától javul a kölök?

Mira, hát csak nem asztma, drukkolok én is! Te nem adsz valamilyen immunerősítőt?

Ildi, hajvasaló nekem nem köll :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ja, és Ede így néz rá :lol:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildi, én is egyedül vagyok Petivel, én tudom mikor volt ilyen utoljára, november 29-én!! :shock:
Ma délelőtt tanultam, EGÉSZSÉGES rendelésre vittem Petit a húgommal és az ő kisfiával együtt, aztán „soppoltunk” a mammutban (bébikaját :)), most meg megint tanulás 4-ig, akkor jön a banda.
Jók a képek nagyon!! Majd teszek fel én is, ha jók lettek, ma nagyon szép volt a jég napsütésben!
Mennyit tesz a nap, kivirágzott a kedvem teljesen! :D
Tanulmányozom a feltett oldalaidat!

Gabi, én is nagyon féltettem Petit, be is akartam oltatni az influ ellen, de kiderült, hogy megint kissé túlzásba esett a média, a drnő szerint teljesen átlagos vírus van, sőt, szerinte nekünk már az is volt, így teljesen feleslegesnek tartja Petit oltani. És én is. :)
Immunerősítésre sima Echinacea homeos golyócska is jó, Petitől felfelé mindenki azt kap majd. Most éppen valami immuno kids tablettát esznek, de ezt Maja nem szereti, meg elég drága is. Bár persze nem ezen akarok spórolni, de ha a golyócska is jó, akkor... érted... :)

Mira, Andrisnak minden jót, jobbulást és ne is gondolj asztmára addig, míg meg nem vizsgálják! (mondom én, az örök pesszimista…. De tényleg ne!!)

Ez csak egy gyors bekukkantás volt, hogy el ne aludjak a könyv fölött, megyek is, csók!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Húúú, Szirom, tényleg, te idegesen kiabálsz??? Nahááááát!! :) Én is!!! (Mindenki, vagy legalábbis nagyon sokan ám! :D) Ne csináld már, ez nem az a helyzet, amikor az ember türelmesen nézi a hisztiző gyerekét!! Nekünk si marha ahosszú volt az elmúlt isdőszak, remélem én is csudapofa leszek mától csak mosolygok, ilyenek, de azért - bár cseppet sem voltam rá büszke, sőőőőőt - kicsit megértettem magam, ha elpattant a cérna. Te is tedd ezt! :)

Miksa képe... :) :) Nagyon helyes! Képzeld, az iskolában ma reggel láttam egy kissrácot, nagyon hasonlított Miksára, utána is néztem egy pillanatig, meg voltam zavarodva. :D Vagy nem tudok valamiről??? :)

Ede néz a háziistenére látom!! :D Petinek Maja az, kissé féltékeny is vagyok! :) :)

Milyen német immunerőstőt adsz???????? Mindenről tudni szeretnék a témában!! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


hibákért bocsánat!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita, Kindervital N, ez a neve. Egy ismerős kislánynak ajánlotta a természetgyógyász, de aztán végül neki nem lett jó (bélgondja van, amiatt), és ott állt nekik a polcon.
Ez az, megtaláltam:
http://www.reformhaus-masche.de/shop/pr ... ucts_id/31

Jé, ti is kiabáltok :shock: :lol: ?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita, viccet félretéve, tudom, hogy majdnem mindenki kiabál, de anyukám meg nem kiabált velünk. Zsörtölődött, morgott, de nemigen kiabált. Kiskorunkban meg sose, és rám is mindig rámszólt, ha elvesztettem a türelmem Miksával és tök jókat tudott mondani, és egy darabig megin nem volt ingerenciám kiabálni. Ezért is bánt, ha kiabálok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, én is úgy emlékszem, hogy az anyukám nem kiabált velünk, sőt, nagyon rossz volt, ha csak annyit lehetett érezni a hangjából, hogy haragszik. De ő azt mondja, kiabált ő is , csak nem erre emlékszünk.
Meg én tkp. kiabálok is, de alapvetően inkább zsörtölődöm, és nekem az kevésbé tetszik, mint a kiabálás. Azután béke van, a zsörtölődés meg sokáig tart. Vagy nem?

De megértelek. És csak összeszorult a szívem erre.

Akkor ezt a Kindervitalt nemigen lehet itthon kapni gondolom!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok Lányok!

Annyira bánt, hogy nem írok Nektek, de egyszerűen nem bírok gép elé ülni :( Lacus nagyon eleven, ha ébren van folyton rosszalkodik, mászik az ülőgarnitúrára, minden hosszúkás játékkal a karácsonyfát bökdösi (pedig asztalon van a szegény fa), és nagyon rosszul alszik.

Tegnap az 1 órás alvásából 45 percet mellette töltöttem, mert csak cicivel a szájában volt hajlnadó vizszintesben lenni.

Este meg kidőlök, komolyan!

Szirom,
hát, nem könnyű most Miksával. De az jó, hogy az ovi jót tesz neki, Zsoltikának is kellett már ez!
Az szerintem is jó ötlet, hogy első szóra leszerelitek a hisztit, ne lovalja bele magát, mert akkor tényleg sokkal rosszabb.
Callanetics: szívesen átadom újra Nektek (érted :)) Ha erre jár az urad, beugorhat érte, de postán is küldhetem :)
A jógásat én még nem próbáltam, nem tudom, mennyire nehéz.

Ildikém,
nagyon köszönöm a linkeket! Zsoltika kap multivitamint, Cebiont és oscillo-t. Ez utóbbit mindannyian szedünk, sőt c-vitamint is, meg Béres cseppet, aztán majdcsak elkerül minket a baj :)
Hajvasalóm van, köszi :)
Térkövezés: van ám olyan, ami alá fűtést tesznek, ami remek ötlet csak bizti nagyon drága :shock:

Rita,
Neked is köszi a homeós golyócska öltete, szerintem beszerzem azt is. Ártani nem árt :)

Na most ennyi voltam, mert még munkám is van, de azért bekukkantok, amikor csak tudok :)

Puszi!

pgaboka
 
 


Elsőként Bernátnak szeretnék nagyon boldog HATODIK szülinapot kívánni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vas
 
 


gabi, ha szedtek mindneféle bogyeszokat, meg vitaminokat, csak nem lehet nagy baj :D
térkő alá fűtés???? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
fűtsem az udvart is??? :wink: :wink: :wink:
Éppen most csökkentettünk egy csomót a gázszámlán a kályha miatt. :wink:
meg különben is, nem is biztos, hogy lesz a kövezésből valmi.
3ezer a kő, 3 ezerért lerakják, meg alá kell betonozni, vagy döngölni, + százezer, na, és 100 m2-t kéne.
Számoljatok, mennyi lóvé lenne.
És ezért valószínű nem lesz.

Nem lehet könnyű most Lacussal, hogy csak ennyit alszik.
Én is kivagyok, ha néha nem alszik Natasa rendesen.
De szerencsére azért sokat alszik. :wink:



Én is szoktam kiabálni :oops:
De msot üssem inkább agyon szegény gyereket??? :shock:
inkább kiordítom magam(bár azt hiszem már rég volt ilyen)
Főleg akkor, amikro mindegyik itthon van, és egyedül vagyok velük.
De mostanában erre az a módszer, ha rendetlenkednek, és randalíroznak, emg kikészítenek, akkor felzavarom őket(a fiúkat), aztán fennt kell játszaniuk.
legalább addig is kitisztul a fejem.
Tegnap Levente felhúzott a suliba(mindig pofákat vág, amikor megyek érte, meg bőg, meg hisztizik, hogy nem akar hazajönni)de ez már szokásává vált, és baromi unalmas.
persze hazafele lekifröccs a kocsiban :roll:
Aztán tegnap megyünk tovább Olivérért az oviba, hát az is elbőgte magát, mikor meglátott :shock:
fasza :!:
Így menjek értük. :?
Aztán mikro kiszálltam a kocsiból, gyorsan levezettem a feszültségemet, ellapátoltam a félig felolvadt havas-jeges lutykot a járdáról.
Feszültség feloldónak frankó volt.

na, foylt. köv....................
vas
 
 


Kakis pelust kell cserélnem :wink:

(hú, mennyi hiba volt az előzőben), bocsika :wink: :wink:
vas
 
 


Na , vagyok,
közben még egy adagot cseréltem a mosógépben is.

Meg reggel szétválogattam a vasalnivalókat 5 adagra(így már nem is tűnik olyan soknak) :wink:

Szirom,az lett volna burkoltan a kérdésem, hogy a felrakott webcím az uradé??? :wink:
Kéne majd egy-két cucc nyáron :wink: :wink: :wink: :wink:


Hát, megjártam megint a fogorvost tegnap
Rita, hát amennyire optimistán fogtam fel,akkorát koppnatam(bár tudtam, mert sajnos nem lettem teljesen fájdalommentes tegnapra)
megpiszkálgatta a lyukat, kitisztította, aztán felhívta a szájsebászét.
Na, persze , nem ér rá, csak jan. végén.
akkor hívta a másikat, és jövő kedden mehetek a Margit körútra(tényelg , ti majdnem arra lakatok :wink: )
Szóval jövő kedd du. 16.15.: foggyökér rezekció :shock: :shock: :shock: :shock:
nyiszi-nyuszi, ciszta kiszed,varratok be........ :shock: :shock: :shock: :shock:
Besz@rok!!!!!
Ja, előtte nap meg még az én dokim betömi a gyökeret, csak úgy mehetek aztán kaszaboltatni... :roll:
Következő héten meg varratkiszedés, meg végleges lezárás.

sz*r ügy :?
aztán tegnap mikor megpiszkálta, baromira fájt egész nap...
még fájdalomcsillapítót is kellett bevennem
szóval kész vagyok :roll:
vas
 
 


Nagyon cuki Ede, ahogy Miksát nézi!!! :D :D :D

Miksán is látszik, hogy jókedvű :D
vas
 
 


Hahó!

Bernátnak nagyon-nagyon boldog szülinapot! Kép

Rita! Lassan túlbeszéltük ezt a kiabálós dolgot :lol: Nekem szimpibb a morgás, a kiabálással valahogy elveszti az ember az önkontrollt, azér se szeretem. Szal nekem a kiabálás nem szimpi. De soxor beleszaladok én is, nekem is vannak idegeim :oops: .

Ildi! Aha, fűtés, nekem is beugrott, amikor Gabi mondta :wink: Fűtőszálat lehet letenni a kő alá, sokan csinálják. Nekünk is van bent a járólap alatt elektromos fűtőszál, az éjszakaira van kötve, csak akkor kapcsol be, ha kiadják az éjszakai áramot. Nem vészes az ára, az uram mostanában szerzett egy barátjának asszem 20 nm-re volt 40 ezer froncsi. Állítólag kültérre is műxik, és hát nem kell neked kint fűteni, meg nem is kell az egész területet, csak ahol jártok, de ha esik a hó vagy az ónos, akkor bekapcsolod fél napra, oszt lapátolni se kell.

Miksa is vágott pofákat többször, amikor Ede születése után megint én mentem. Többször kisegített egy horányi lány, akinek a kislányával együtt járnak oviba, meg ő vinni szokott még egy kislányt, és hát mennyivel érdekesebb volt a csajokkal utazni az oviba. Én meg tök szarul éreztem magam, mer azt hittem, örülni fog nekem, meg vért izzadtam, mire Edét felöltöztettem, bekötöttem, kikötöttem (és nem is voltam biztos benne, hogy pár hetes babát be kéne vinni az oviba a betegségek miatt, csak Miksának örömet akartam szerezni). Erre nem örült :oops: :roll:

Tegnap különben pityeregve fogadott az oviban, mert epres fogkrémet bontottak, és ő azzal nem akart fogat mosni :roll: Az óvónéni meg szerette volna, ha legalább megkóstolja. Előtte meg az ebédre szerette volna az óvónéni, hogy a gyerek megkóstolja, úgyhogy ez már sok volt a fiam érzékeny lelkének, ennyit zaklatni őt kóstolgatásokkal, hát komolyan megbántódott... :roll: :wink:

Gabi, köszi, lehet, hogy élek a felajánlással. Bár még egy kört futok, mert meg kéne lennie. És a Bérest se találom, lehet, hogy ugyanott vannak :D Még megvérom, míg leszedjük a fát, mert most attól néhány fiókot nem tudok kihúzni. Hátha ott vannak.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildi! Nem, ez a konkurencica weblapja :wink: A miénk még nincs kész, bár anélkül is van munka rendesen. Szóljál nyugodtan, bármi kell. Ezeket, amiket sorol, mi is csináljuk (csak jobban :lol: ), bár szakdogát nem kötünk, az ne kelljen :wink: Mit szeretnél? Bármikor szólj, nagyon szívesen!

Margit krt.-on van a lakásom :wink: Jó szar ott parkolni, melyik részre mész?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


ja, nem a tiétek???
azért kérdeztem :wink:
Nem szakdolgozat kell :wink:
(majd megmondom mi kell :lol: :lol: :lol: )

nem tudom, meliyk részre megyek még, majd hétfőn megmondj a dokinő.
De azt mondta ő is, hoyg mejnek bkv-vel.(parkolás miatt, meg amúgy se mennék oda kocsival)
Moszkva térig, aztán onnan legyalogolok, vagy villamos.
Egyedül megyek, de nem tudom, hogy jövök haza szétdagadt pofával :shock: Lehet addigra odarendelem a pasikat(bár nem érnének be, max. az őrsig, már az is jó, ha csak odáig kell elmetróznom..)akkor úgyis az uram lesz a gyerekösszeszedő
(neki majd nem vág pofát egyik sem)
látom ,akkor ez nem csak nálunk rendszer :lol:

Ha 20 m2-re 40ezer, akkor 100m-re jó sok.(szor öt :lol: )
akkor már végképp a hétszámjegyűnél tartanánk...
na, azt már nem....... :roll: :roll: :roll:
akkor marad a kavics
vas
 
 


Jó, akkor majd mondod a nyomtatást, ha aktuális :wink:

De mi is akartok burkolni? Épp ezt mondom, hogy nem feltétlenül kell az egész alá, csak egy csíkban rakod le, amennyi helyről el is lapátolnád a cuccot. Az meg nem vészes. Mi is sajnáljuk, hogy nem tettünk a járda alá.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?