Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rubinita:Fogadd csak meg a tanácsom,ha teheted,akkor ne hagyd ki a kikapcsoldódást.Ez az érzése mindenkinek megvan,én is ha nagyritkán Gergőt otthon hagyom,minden bajom van,már a kapuban,de ez van,egy idő után feloldódsz és jobb lesz!

Nikole:Dehogy haragszom,én is írtam ezt már kicsit régebben,hogy tök hasonlítanak egymásra.Egyszer tettél fel képeket amin még a ruhájuk is egyforma volt,azaz pont olyan volt Gergőn is aznap.
Biztosan a csontjai miatt nehezebb az én ,,kis" fiacskám,de hála istennek nem látszik rajta.
Videókat is kérünk akkor! :D

Judit:Néztem a blogon a képeket és meg kell,hogy mondjam,a fiacskád igazi pasi már.A kádas kép nagyon tetszik. :D

Jaj és Rubinita:Boldog névnapot a lányodnak! :D

gerimamy
 
 


Csak egy pillanatra ugrottam be, hogy bocsánatot kérjek Rubinita! Még az smsekre válaszolni se volt időm! De még ma este megpróbálom feltenni a képeket de ha nem holnap reggel az lesz az első ígérem! És ezer meg ezer bocsánat! Remélem nem haragszol! Csak ma vendégeim voltak, és kicsit káosz lett a napom! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Gerimamy köszönöm...olyan jó , hogy adsz egy kis erőt lelkiekben ... ez most nagyon jó érzés... kedves tőled...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 

 
 

Drága Akíra! Pihenj nyugodtan, neked nem kell bocsánatot kérned, s ezer köszönet neked a segítségért... majd ha pihentél és nem vagy fáradt akkor is ráér... nem tudom hogyan de reménykedem benne ,hogy egyszer majd visszatudom segíteni neked mindazt amit nekem segítettél...nagyon aranyos vagy...
Jó éjszakát s puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Berzkat jó, hogy újra itt vagy és örülök, hogy jól telt a sielés. :lol: Zita nagyon nagy lány már és nagyon szép. :lol: Láttom nektek sikerült kisvonatot szerezni és milyen megéri megvenni, Zitának tetszik?

Judit jobbulást Nektek remélem Balázs már jobban van.

Rubinita köszönjük a köszöntést és semmi téli depi a smink tetoválás jót fog tenni egy kicsit beszélgetsz, szépülsz és már máshogy fogod láttni a világot. :lol:

Nikole én is úgy tudtam mint Rubinita, hogy egy tompa végű kést nyomnak a púpra egy pár percig. De eb csont beforr és ezek a gyerekek csodákra képesek. Dávid is olyanokat esik és kell hogy én csak nézek. :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Ja és Rubinita Jeninek boldog névnapot kívánunk!!! :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Gerimamy ezt neked küldöm meg persze mindenkinek

http://video.xfree.hu/?n=ilse|96fde6914 ... 5e6936c8bb

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 



Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Harmadszorra csak sikerült az utolsó a jó. :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Sziasztok!

Most nincs időm visszaolvasni, kb. 11-ig a párom uralja a gépet, de után ajövök!

Csak egy gyors kérdés:
Már annyira elegem van, hogy Marci minden reggel csupa pisi. Már visszaálltunk a régen bevállt Liberóra is, de az sem bírja ki az éjszakai mennyiséget. Mondjuk 12 órát kellene kb. kibírnia este 8-tól reggel 8-ig.
Nincs kedvem hajnalban tisztába tenni, mikor felkébred, mert akkor tuti nem aludna vissza. Van valami ötletetek? Ti milyen pelust használtok???

Mert az oké, hogy így is jó sokáig alszik, de nem lehet valami kellemes :cry:

HELP

Kép
Kép
nikole
 
 


Nikole

Nem lehet hogy nem jó az a méret Marcira amit használsz? Nekem Zitával nincs ilyen gondom, Áronnál állandóan ez volt, mivel elég vékony volt a dereka, és reggel amikor a kukija felált, állandóan felfelé pisilt, és kicsurgott a derekánál. Volt egy időszak amikor csak a Huggis volt jó. Érdemes kipróbálni egy másik méretet is a Lieróban, ha beleesik a súlyotok egy másik méretbe is. Na, ezt jól leírtam. :lol: De a pampers az szar volt mindig. Más tippem nincs

berzkat
 
 


Sziasztok!

Húúúúúúúúú,Krisy köszi szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon tetszik ez a zene,olyan elgondolkodtató és szép,nameg igaz.

Nikole:Szerintem is próbáljátok ki a nagyobbat!Mivel nagyjából testalkatra egyformák a fiaink,próbáld ki a Libero 5-öst,nekünk az van,de semmi gondom vele.

Most megyek kicsit dumcsizni,de majd jövök!

És Krisy,mégegyszer köszi szépen,már most is végig ez szólt a háttérben!!!!

gerimamy
 
 


Na itt vagyok!

Krisy, szégyellem magam nagyon, de utólag is nagyon boldog névnapot Dávidnak!

De tudjátok mit találtam ki??? Majd csinálok egy naptárt a blogba, hogy kinek mikor van a névnapja, és akkor könnyebben nyomon követhető. Mit szóltok???

Rubinita: a lányodnak is boldog névnapot, és szerintem is menj el szépítkezni, az csak jót fog tenni, hogy egy kicsit csak magaddal foglalkozol. Nagyon édeseka képek Ruberől, hatalmasat nőtt, mióta nem láttuk. És írj, hogy hogyan telnek napjai. Miket csinál már?

Szerencsére Marci buksiján csak egy piros folt maradt mára, szóval minden oké vele. Nálatok nem csinálnak olyat a gyerkőcök, hogy ülő helyzetből hanyattvágják magukat??? Mert Marci szokott ilyet, és van hogy a parkettán. Gondolhatjátok mekkorát koppan a feje. És nem úgy, hogy elveszti az egyensúlát és eldől, hanem rendesen lendületből vágódik. Utána persze hatalmas sírás van, amit nem is csodálok. Hogyan szoktassam le erről, nem ülhetek folyton a háta mögött
:roll:

Köszi a pelusos hozzászólásokat, majd próbálunk akkor nagyobbat is. De Berzkat erre a reggeli fölfelé pisilésre még nem is gondoltam, de ugye lehet tényleg ez a baj. Persze várom a többi fiús anyuka javaslatát is :lol:


Kép Ha Max-nek szabad, nekem is

Kép
Kép
nikole
 
 


Ezt a képet most találtam Marciról, és úgy gondoltam meg kell veletek osztanom, így Gergő babával együtt :lol: :lol: :lol:

Kép MARCI Kép GERGŐ

Kép
Kép
nikole
 
 


Hú, de buzgó vagyok ma :oops:

Megcsináltam a névnapos táblát, de sajna nem találtam meg minden névnapot, és ugye van akinek naptár szerint kettő is van, sőt. Szóval nézzétek meg légyszi, hogy stimmelnek-e és ha nem akkor szóljatok, és előre is bocsi, főleg azoktól a babócáktól, akiét meg sem találtam, csak siettem, hogy mire Marci felébred készen legyen úgyahogy. A blogon már fent van, de ide is felteszem, hátha nincs időtök ott megnézni. Nem túl nagy a mérete, de ugye a blogon nem lehet nagyobb... Ha meglesz minden adat, akkor még szépítgetem:

Kép

Kép
Kép
nikole
 
 


Nikole:Nagyon jó ez a két kép!Tényleg hasonlítanak testalkatra.
Na,meg ez a hajszerkezet!Haláliak.Gergőről pont tegnap csináltam egyet megint fürdés közben,amin látszi a foga is.Majd felteszem mindjárt.

Kép
Kép Bebugyolálva

Tulajdonképp azért jöttem,hogy mondjam,nagyon édi az a kis naptár a blogon.Nikole,nagyon jó ötlet volt tőled,köszünjük!

Egy kérdés,már reggel akartam kérdezni,hogy nektek nem szokta a manóka csikorgatni a fogait?Mert Gergő reggel óta azzal szórakozik,hát nem valami jó hallani.Nem lesz baja a fogának szerintetek?
Még jövök!

gerimamy
 
 


Gerimamy örülök, hogy tetszik a két kép :lol:

Marci is folyton csikorgatja a fogait, én meg alig bírom hallgatni. Szörnyű. Nem tudom mit lehetne tenni ellene, de szerintem semmit. Mondjuk Marci talán már ritkábban csinálja. Volt idő, mikor szinte egész nap :?

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Borzalmasan lemaradtam hozzátok képest! Ezer bocs! Komolyan! :(

berzkat, nagyon örülök, hogy újra itt vagy köztünk :) Hiányoztál ám :wink:
A fátok gyönyörű volt! Édes lehetett Áron ahogy megállt a fa elött :lol:
Zita milyen nagylány már! Előszőr azt hittem ott ácsorog a fa alatt, de aztán láttam, hogy térdelt! Már kezdtem örömködni, hogy de ügyi :D Bár ettől még lehet, hogy úgy tud már ácsorogni, csak én maradtam le! :roll:
Látom nektek is van kisvonatotok! Hogy tetszik Zitának? Játszik vele? Szereti? Csak hogy érdemes-e megvenni :)
A zene meg...hát azóta is ezt hallgatom :lol:

Rubinita, nagyon nagyon szívesen megteszem ezt neked, vagy bárki másnak innen ebből a topikból! Ez a topik tényleg olyan lett amilyet én akartam, amiért én megcsináltam! És nagyon örülök, hogy te is tagja lettél! Azért vagyunk itt, hogy megosszuk egymással a tapasztalatinkat, örömünket bánatunkat, és hogy segítsünk egymáson! Ugyhogy ez csak természetes, hogy felteszek pár képet neked :wink:
És tessék pihenni! Nem depizni! Gyere sokat, mesélj, és írd ki magadból! Sokszor sokat segít :)

Judit, remélem Balázs már jobban van! Szegénykém nem irigyellek titeket! Mi is átestünk mindenféle kórságon, ugyhogy tudom milyen rossz! :(

A névnapos tábla tényleg nagyon jó ötlet, így nem felejtjük majd el :)

A blogba nem lehet szerintetek aláfestő zenét tenni? :roll:
Mert az tök jó lenne! Sok weblapon van aláfestő zene, de lehet azt csak weblapon lehet...?
Lehet egy két ilyen szépet ki kéne tenni oldalra! És akkor mindenki azt hallgatná amit éppen akar miközbe nézegetné a gyönyörűségeket :)

Marci és Gergő tényleg eléggé hasonlítanak! Mármint testfelépítésre! Meg ez a két fürdős kép....haláli :D

Fogcsikorgatni az én lányom 1 foggal még nem tud :D
Vagyis ma a második hegye is kijött ugyhogy haladunk 8)
De nem hiszem, hogy baja lesz tőle a babának, mert sok felnőtt éjjel csikorgatja! És nem romlik tőle! Persze ha nagyobb lesz rá lehet szólni, hogy nem szabad, mert azért nem jó hallgatni, de nem hiszem tényleg, hogy nagy baja lenne!
Fogmosással hogy álltok? Kell már mosni nekik ezt a két szem fogat? Vagy kinek mennyi, attól függ :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Köszi a csikorgós válaszokat,nem tudtam csinálják-e a többiek is,mert eddig még nem írtátok.Elég hülye hangja van,amikor csinálja,de én inkább azon filóztam,hogy nem kopik-e vagy estleg letörik pici darab a fogából,hiszen még olyan kis ,,törékeny picike" fogai vannak.De akkor megnyugodtam.

Akíra:Mi pont ma este,fürcsi végén ,,mostunk fogat",először,márha azt annak lehet nevezni.Pici,de nagyon pici fogkrémet (Gabi tejfogkrém-imádom az ízét,gyerekkoromban folyton azt zabáltam:) )
tettem a kefére,vizet a fogmosópohárba,megfogattam vele a kefét,de én is fogtam,aztán picit alul is,felül is ,,megmostuk".De nem jutottunk sokáig,mert szegénym már remegett úgy elkezdett fázni.

Rubinita:Igen,én is nagyon örülök,hogy megtaláltál minket,nagyon kedves csaj vagy te!Én is úgy gondolom,hogy ez a topik jobban nem is sikerülhetett volna és teljesen természetes,hogy segítünk egymásnak.Szerintem mindenki így van ezzel.Gyere sokat és no szomor!:)

Akíra:A blogba lehet zenét tenni,de majd utána kell néznem,hogyan,valamelyik nap néztem.Legalábbis a g-portal-ra lehet.Meglátjuk.Sikerült ám nagyjából a tervem,de még éjjel dolgozom rajta,ha kíváncsi vagy nézd meg és adj tanácsot légyszi,hogy szerinted mit változtassak!

Nikole:Marci nagyon huncut ezen a képen,tényleg,mintha azt mondaná,ha neki is szabad,akkor nekem is!Tök édi!

Többieket és kérjük jelentkezzenek!!!!!!!!!!

gerimamy
 
 


Gerimamy, nekem nagyon tetszik! Eddig nekem ez tetszik a legjobban! Bár mindegyik nagyon jó volt, de ez a legjobb eddig! :D
Az aljába megint nem akarok belekötni, de nem jó :lol:
Na persze tudom ez próba, csak előre szólok, tudod én ilyen goni vagyok 8)
A fejléc nagyon jó! A jobb oldali papír szerű sáv is nagyon jó, de egy ötlet! Mi lenne, ha a fejléc széle is olyan lenne mint a papír széle? Akkor úgy egységesebbnek tűnne! Mert színre tök jó, csak esetleg azon lehetne finomítani! Vagy a szélső sávot igazítani a fejléchez! Nem tudom melyik könnyebb! És az alját lehetne esetleg ugyanúgy felkunkorítani mint a tetejének a jobb sarkát! Vagy oda sima fehér lesz mint a bejegyzések háttere? Na most lehet semmit nem értettél abból amit leírtam! A zene pedig tényleg tök jó lenne! :)
De nem akarok ám belebeszélni a dolgokba, én átadtam neked, szóval remélem nem érzed úgy, hogy beleszólok, csak ötleteket mondok amik eszembe jutottak! De nekem ha így marad is tökéletes! Kivéve az alja! :lol: :wink:

Na megyek páromhoz :)
Legyetek jók, és ha a hétvégén nem lesz időm benézni (ami elég valószínű) akkor előre is mindenkinek jó hétvégét! Legyetek jók, és hétfőn tuti jövök :wink:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Akíra:Hú,most elárultad,hogy a blogról van szó!Na,mintha nem tudná mindenki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Értem én,hogy mit mondasz,az alja sosem jó,de nem véletlenül,hanem én mire végre kész vagyok,addigra én már mindíg elfelejtem,hogy a háttérrel együtt nem változik az alja.
Na,tetszik az ötlet,hogy a háttér alját is kunkorítsam fel,meg a fejléc háttere is jó ötlet.Máris nekilátok! :D Bár,igaz már alig látok,mert mióta alszik a gyerek,a zenét próbáltam feltenni,nem sok sikerrel.

http://jofiu.freeblog.hu/Files/miniamp/miniamp.html
Ezen a címen van egy kisrádió,ezt kéne feltenni,de nekem nem sikerült,csak annyira,hogy a blog bal felső sarkában ott a helye,fehéren látszik.Eseleg megpróbálnád feltenni?Én a kódot a css legvégére tettem,de csak ennyi látszik belőle!

Na,bocsi csajok,hogy itt tárgyaljuk ki a ,,melót"!Különben vártam,hogy bejelentkezik Akíra,de nem!:(
Lehet,hogy még jelentkezem ma,de ha mégsem,akkor jó éjszakát mindenkinek!:)

gerimamy
 
 


Meglepi a blogra kattintava látható!

gerimamy
 
 


Gerimamy ez szuper lett!!!!!!!

Tényleg ez a legjobb eddig! Nagyon ügyi vagy! De nem kellene néha aludnod is??? Mindig nézem mikor írogatsz ide, és én addigra már rég bedobom a szunyát :oops:

De kedvet kaptam, hogy egy kicsit átalakítsam Marci blogját, bár lehet csak rosszat tudnék vele tenni... Majd meglátom :roll:

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Nikole:Aludnom azt kellene,de kicsi fiam este 10-kor megunta az alvást és hajnal fél 5 volt,hogy elaludt.Egész éjjel játszott,rihi-röhi és miegymás közepette.Nem tudom,mi ez nála,de az apja megint éjszakás volt,azt érezné?

Örülök,hogy tetszik a blog,igyekeztem.
Most nincs időm többre,mert indulok a körmöshöz,de délután jövök!
Szép napot mindenkinek!

gerimamy
 
 


Gerimamy, ez durva, amit Gergő csinál. De nappal is képes egyhuzamban ébren lenni több mint 6 órát??? Vagy ez csak éjszaka megy neki? Nálunk Marci egész jól alszik mostanában, bár hajnalban olyan 3 és 4 között általában ébren van, ül az ágyában, és beszélget a macikkal az ágya fölött :lol: Lejövünk hozzá, lefektetjük, odaadjuk cumit és Bumit és aztán egyszer csak elalszik. Nem kell vele ébren lenni.
A múlkor, mikor először anyukáméknál aludt, apukám ment ki a mosdóba fél 4-kor és csak azt látta, hogy Marci ül a járókában és beszélget magában. Nem is mert odamenni, mert nem tudta mit csináljon vele. Aztán valószínű Marci magunta és elaludt :lol:

És majd lenne kérdésem hozzád. Hogyan csinálod ezeket a szuper fejléceket??? Marcinak is szeretnék egyet, csak nem tudom milyen programmal próbálkozzak.

Kép
Kép
nikole
 
 


Sziasztok!

Sokan kérdeztétek a kisvonatot. Hát, nem nagyon játszik vele Zita, úgy ahogy igazán semmivel sem. Mindent csak kipakolni szeret a játékos dobozából. Aztán ha kidobálta, vége. Úgyhogy nem tudom hogy érdemes-e venni. Áron viszont játszik vele :lol: :lol: . Mondjuk nálunk Zitának mindig az kell, ami Áronnál van. És persze fordítva is így van. Amint elkezdek játszani Zitával valamivel, azzal egyből Áron akar játszani :roll: . Úgyhogy jó kis veszekedések vannak. és Zita rohadtul tud ám harcolni a megszerzett kis dolgaiért :P :P . Felraknám ide hogy ti is lássátok, de nekünk még videókazettás kameránk van, és én nem tudom átdigitalizálni, csak a férjem. Ő meg, még Áronéval sincsen kész.... :cry: Legalább ha egyszer megmutatná hogyan kell, de hát nincs ilyenekre ideje......

Nektek nem pakolják a gyerkőcök a konyhaszekrényt? Zitának ez a legújabb, hogy minden ajtót kinyit, kipakol, és persze a fiókoknak sincs kegyelem. Mármint amit elér...
Úgyhogy mire megfőzök, kész csatatér a lakás. Mindenhol műanyag dobozok, fazekak, fedők, stb...
Most gondolkozom hogy veszek ajtózárakat, mert félek hogy megtalálja a vegyszeres szekrényt is.... Már mindent áttetem a fürdőszobába, de hát ha nyitva felejtem az ajtót, ott is tevékenykedik a kis drágám..... Úgyhogy mindjárt megyek is a brendon honlapjára és meg is nézem.

Ja, és ma Zita egyedül állt 5-6 percig. Tök ari volt. Elfeledkezett magáról, és a kinyitott konyhaszekrényajtó előtt állt , kezében egy szűrővel. Mire elszaladtam a fényképezőért, rájött hogy ő még nem is tud egyedül állni, és seggre esett. De majd legközelebb. Áron ilyen idősen már egyedül lépegetett 3-4 lépést. Kiváncsi vagyok ő mikor fog. Bár már nagyon stabilan megy ha az egyik kezét fogod. Úgyhogy szerintem bármikor.

Gergő és Marci haláli a képen. Jó a hajuk!

Rubinita
Szépítkezés megvolt? Én ezektől a sminktetoválásokkal valahogy nem vagyok kibékülve. Legalábbis a szájkontúrral. Barátnőmnek van, és nekem nem tetszik. Főleg azért nem, mert ha nincs kirúzsozva, akkor olyan érdekes. Lehet hogy a színe miatt. Gondolom ez is változhat, hogy milyet kérsz. De ő nagyon szereti, mert hogy milyen egyszerű a szépítkezés, és nem lehet elrontani a kontúrozást. Neked még milyen van?
Ruben hatalmasat nőtt. Lassan utolér minket :P
Jennynek is boldog névnapot! jól sikerült a buli?

Gerimamy
Azért próbálj meg pihenni is, nem ám kidőlsz itt nekünk a blog miatt :twisted: Különben nekem is tetszik a sablon!
Fogmosásról én azt tudom, hogy akkor kell elkezdeni, amikor már 4-5 fog van a szájban. A fogkrémet nem ajánlják ilyen kicsiknek, csak a nedves textilpelenkával való végigtörlést. Ha jól tudom a fogkrém lenyelése nem túl jó ilyen kicsiknek a túlzott fluor bevitel miatt, mert nem tudja kiöblíteni a száját. ( Foltos lehet tőle a foga -mármint ilyen más színű fehér arnyalatos) Azért ennek nézz utána!

mennem kell, Zita nem hagy írni

berzkat
 
 


Sziasztok!

Megint jó sokára jelentkezem, de ezt tőlem már megszokhattátok! :oops:

Jelentem jobban, sőt JÓL vagyunk, Apát kivéve. Balázs teljesen rendbejött, hasmenésügyileg. A foga még változatlan. Szerintem a jobb felső áttört, de a ballal kínlódik szegény. Este is szépen elaludt, de 10-kor sírva ébredt. Ringattuk, dajkáltuk és amikor megpróbáltam zsibbasztóval bekenni a fogát a sírás üvöltésbe ment át. Úgyhogy jött a Nurofen meg a további dajkálás, és egyszercsak bealudt. 3-kor egy egész üveg tea lecsúszott (120 ml) fél 6-kor meg 120 tápi. Reggelre úgy össze pisilte magát, hogy "öröm" volt nézni. Mondjuk a pelusban nem volt túl sok, de szerintem elmozdult és mellépisilt. Pedig 7-16 kilós pelust használunk, szóval nem kicsi. Lehet, hogy rosszul adtam rá, mert annyira mocorgott, hogy le kellett fogni, mert állandóan kitekeredik. Kezd néha rémálom lenni a pelenkázás. :evil:

Apánk meg ma az ügyeleten is volt, mert annyira megy a hasa. Ma persze dolgozik, egy hasmenéses rendőr meg ugye nem a legjobb munkaerő! :lol: :lol: :lol:

Szuper a blog!!!!!!

Gerimamy!
Most tudtam csak elküldeni a képeket, bocsi. De látom már megcsináltad, amit szerettél volna.
Ez az este 10-től reggel 5-ig nem alvás durva lehetett. Balázs is érdekes módon akkor csinál ilyeneket, amikor dolgozik a kedves Apukája. Tutira megérzik ezek a csibészek! :twisted:

Még egyszer megkérdezem, hogyy szerintetek azért homályosak a blogba feletett Photobucketes képeim, mert nagyon kicsik?

Na, felébredt a Manóm, mennem kell!

sch.judit
 
 


Sziasztok! Akíra ezer köszönet!!!...Tegnap és ma egy kicsit kimozdultunk apával, jó érzés volt kikapcsolódni de azért a hátsó gondolataimban mindig ott volt ,hogy ,,remélem minden rendben van a gyerekekkel... Átfutni volt még csak időm amit írtatok majd részletesen is átolvasom és reagálok mindenre... Nagyon halálian jó a kép Gergőről és Marciról,kis tünemények...Lehet elfogult vagyok de nekem ebben a topikban minden baba oltárian tetszik :-) ...Nikole! A gondolataimban olvastál a névnap táblázattal, ügyes vagy.
Ruben névnap: Április 06...
Tényleg lányok...már szerettem volna megkérdezni, hogy mi a keresztnevetek? S oly kínos, hogy már lehet,hogy volt valakinek a névnapja és nem köszöntöttem :-( az én nevem Anita... Krisy! Nagyon jó amit belinkeltél Gerimamynak- mondjuk, ő megis érdemli, ő a blogtündér :-) -én is azt hallgatom, aranyos vagy...
Berzkat! Sminktetovalasban már én is láttam olyat ami nem igazán illett az adott személyhez. Ami nekem van az ajaktetoválás és szemöldöktetoválás. Ezt komoly előkészítő munka előzte meg. Számítógépre vitték fel az arcképemet és így kevérték ki azt a színt ami leginkább ilett az arcformámhoz. De olyan szép nekem nagyon tetszik...Zita nagyon ügyes ,hogy már annyi ideig áll segitség nélkül. Nektek sok különbség van a 2 gyerek fejlődése között?...Judith!
Örülök,hogy Balázs jól van. De szegénykéim a fogzást mindig megszenvedik. Apának jobbulást kívánok mert egy hasmenés nagyon legyengítheti az embert...
Jó éjszakát minden babának...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Csajok bocsi off...Judith! Jól olvastam, hogy a párod rendőr? De jó!!! Lenne egy nagyon nagy kérésem, kérdezz már meg nekem kérlek valamit, amit nem tudok megmagyarázni
magamnak sem eddig... Lányok nem rendőr még esetleg valakinek?... Már nagyon rég megszerettem volna kérdezni valakitől, rendőrtöl, hogy igazoltatáskor nekem mindig ki kell szállni és kinyitni a tigra hátsó csomagrészét, belekukkant a rendőr és mehetek tovább. Megkérdeztem az öcsém, a párom, a barátainkat és nekik nagy ritkán volt ilyen vagy egyaltalan nem...
Tehát én gyanus lehetek már ha rámnéz a rendőr? Vagy mi alapján szúrják ki, hogy gyanus valaki? Volt már olyan ,hogy tele volt pakolva csomagokkal, akkor is csak belenézett messziről és mehettem, tehat ha nekem az összes csomagban kokain és skorpio van( :-) :-) :-) ) akkor is elenged mert nem nézi at...Csajok biztos kinevettek :-( de nekem tényleg fontos, hogy megtudjam ,hogy 10-ből 4-5 esetben miért kell kinyitni azt a francos hátsó csomagrészt... Puszi mindenkinek... megyek mert Ruben kidobta a cumit a kiságyon kivülre most meg visit érte...
Jó éjt ...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Sziasztok!

Vagyunk mi is csak ez a hétvége nem valami vidám, mert apával egy kicsit összekaptunk na de ezt inkább hagyjuk.....

Úgy néz ki a fogacskák áttörtek rendesen mert már két napja a fiatal ember átalussza az éjszakát. :lol:

Judit örülök, hogy jobban van Balázs és a párodnak is jobbulást kívánok remélem hamar rendbejön. Az éjszakákhoz kitartás amint átszakítja az ínyt vége lesz a rémálomnak. :lol: Egyébként nálunk is megérzi Dávid ha apa elmegy dolgozni. Mióta visszament dolgozni azóta este pl. állandóan sír és nem akar aludni eddig ez soha nem volt este mindig letettem és szép csendben elaludt most meg álomba sírja magát. Szerintem érzi, hogy reggel már nem lesz itthon apa. :shock:

Rubinita: Örülök, hogy sikerült kikapcsolodni és Ruben nagyon szép kisbaba. :lol: Egyébként az én keresztnevem Krisztina de ezt talán nem nehéz kitalálni. :lol: Ezek után hívjunk Anitának vagy maradjon a Rubinita? :lol:

Gerimamy örülök, hogy tetszet a zene. :lol: Hát nem semmi kisfiad van az éjszakát illetően! :shock: És nappal mennyit alszik?

Berzkat Zita nagyon ügyes már hogy igy megáll nekünk ez még messze van. :lol:

Nikole: Marci nagyon kis huncut és a karácsonyi videót is megnéztem bevallom nekem nagyon tetszet és el is pityeredtem magam. :lol:

Most mennem kell lehet, hogy már csak holnap jövök......

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Ja és Gerimamy a blog nagyon jó lett nekem nagyon tetszik ügyi vagy!!!!! :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79
 
 
 


Sziasztok!

Párocskám kosár meccset néz, így én most megint idevetődtem :lol:

Gerimamy, a blog nagyon jó lett, örülök, hogy használható ötleteim is vannak :lol:
Nagyon ügyi vagy! :)
És látom az alja is jó :lol: :wink:
A zenére mindjárt rákukkantok, hogy hogyan működhet! Néztelek most msn-en de nem voltál, ugyhogy gondolom ma végre alszol :lol:
Sajnálom, hogy ennyire nem alszik Geribaba! De ha ott hagyod se alszik el magától? Mert ez tényleg elég durva! :shock:

Mondjuk nálunk most az a divat 3-4 napja, hogy nem alszik nappal csak egyszer 20 percet! :shock:
Én nem tudom, hogy mi ez, de brutális! Eddig reggel 6-7 felé kelt, utána 9 körül visszafeküdt egy fél órára, órára, aztán délbe is aludt egyet, és 3-4 körül is! Most meg csak egyszer hajlandó aludni 20 percet, vagy még annyit se! Hogy a fenébe bírja? Én azért azt hittem még nem jött el ennek az ideje! Vagy mégis? :shock: :roll: :?

Konyhaszekrény! Hát nálunk most minden ami fiók az megy, mert abba meg lehet kapaszkodni, ki lehet nyitni és ki lehet pakolni :D Ugyhogy most nálunk ez megy, a szekrény még szerencsére nem, csak ha épp nyitva találja :D
De nemsokára szerintem nálunk is jön! De mi már felkészülten várjuk az ajtózárókkal :lol:
Konektor védő már betéve mert azt is imádja, az ajtónyitás gátló majd ha nekiáll nyitogatni akkor lesz feltéve! :)

Pelenkázás, néha rémálom? Nekünk minden alkalommal rémálom! :lol:
Nem tudom mit találjak ki, hogy nyugton maradjon! Manapság ülve és álva szoktam pelenkázni, vagy úgy, hogy közbe a nyakamba csimpaszkodik... :roll: Hát nem egyszerű....de majd ha a másodikat pelenkázom és akkor csimpaszkodik a nyakamba...az lesz az igazi :lol: :wink:

Judit, a képek nekem is néha homályosak...hát nem tudom megmondani, hogy miért! Mert amikor lekicsinyítem nem homályos, mármint a kicsinyítő programba, de a photobucketen az! Pedig hát akkorára kell lekicsinyíteni, hogy a blogba jó legyen, ugyhogy annyira nem tudok variálni...hát ez van! Én már nem is bosszantom magamat :?

Nikole, felteszed majd megint erre az új blogra is a névnapos táblát? Mert most hiányzik! Mondjuk jó lenne szerintem egy szülinapos is...mert hát igen, látom, hogy ki mennyi napos meg hónapos most, de hogy pontosan mikor van a szülinapja...hát azt nem, csak a havi táblából! És azért jó lenne mindíg látni, nehogy kimaradjon valaki! Mert most már jönnek a szülinapok is lassan :D
Olyan izgi! :)

Rubinita, az én keresztnevem Orsi :) Utálom is :lol:

Krisy, remélem minden ok apával! Nem jó az ha áll a bál :(

A Kyra ülve alvós videóját felteszem mindjárt a blogba! Nem látszik annyira jól, mert sötét volt nála, ezen a kamerán meg nincs éjszakai felvétel, ugyhogy elég homályos, de azért remélem látszik mások számára is, hogy ült, és úgy oldalra dőlt és úgy aludt el! :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Gerimamy, megnéztem ezt a lejátszót, igen nekem is fehér mező jelenik csak meg, de ahogy rámegyek azt írja ki, hogy ez a "Adobe Flash Player" kellene, vagy valami ilyesmi! Lehet az nincs? Vagy én gondolom rosszul? Na majd még körülnézek máshol is, hátha találok ilyet máshol amit még használni is lehet :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Halihó!
Látom megjelentek az éjjeli baglyok! /Akíra és én/ (remélem Gerimamy már alszik és nem a blogot csinosítja) :wink:

Nem is írtam, pedig nagyon fontos és nagy hír, hogy áttört a 3. fogacska. Ja, de írtam, bocsi. :oops: :oops: :oops:
Mindjárt jön a 4. is, mert most is sírdogál néha álmában. Pont ma kérdezte a férjem, hogy ha ezek kibújnak, akkor már nem lesz több szenvedés? Ááááááááááá, nem - mondtam. Az őrlők állítólag sokkal rosszabbak! Szegény Apa sokkot kapott. :lol:

Rubinita!
Nekem is van sminktetkóm, vagyis csak volt. Szemhéj. Most készülök megcsináltatni, mert nagyon (majdnem teljesen) kikopott. Nekem a szemöldök személy szerint nem tetszik, vagyis magamon nem tudnám elképzelni. A szájhoz meg nyúl vagyok. Mármint nem merem megcsináltatni, mert én is láttam már túl erőset, rondát meg olyat is, akinek állandóan kidobja a bőre a festéket és nem ér semmit, még foltos is. De a szemhéjjal meg voltam elégedve. Nem vagyok egy pingálós típus, és ez pont jó volt, hogy reggel is már "sminkben" ébredtem, nem is kellett foglalkoznom ilyesmivel.
Olyan jónak nézett ki, hogy amikor Balázzsal a kórházban voltam, rámszóltak, hogy "mondtuk, hogy mossa le a sminket is magáról"! Mondom: "próbáltam, de ez tetoválás, nem lehet". Akkor a nővérke: "úúúúúúúúú de jó! Hol lehet ilyet csináltatani?" :lol: :lol: :lol:
És Nálatok mennyibe kerül? Mondjuk itt nem ilyen profi módon csinálják, hogy számítógépes grafika meg minden... :?

Akíra!
Köszi a képes infót, akkor ezek szerint nem én vagyok a béna. (most éppen) :wink:

Nikole!
Küldtem (végre) az adatokat a táblához!

Apánk egyébként jobban van, rajta is gyorsan átment!

Ja, a rendőrös kérdés! Szerintem nem vagy gyanús, csak szimplán tetszel a rendőrnek és szeretne közelebbről megnézni. Ha gyanús lennél, átnézné a cuccaidat. De ezt nem a férjem mondta, csak én gondolom. (elfelejtettem megkérdezni :oops: )

NA, mára megint ennyi, holnap jövök.

sch.judit
 
 


Gerimamy, most már biztos, hogy az a baj, hogy ez és ahogy keresgettem minden ilyen lejátszó flash alapú! Amit valószínűleg nem fogad el a kereső vagy ilyesmi! Bár én most a próba kedvéért letöltöttem, és így se jelenik meg, de lehet, hogy cookie-nak kezeli és letiltja, vagy fene se tudja, de valami ilyesmi lehet :lol:
Én ennyire azért nem értek hozzá! De ha te igen, akkor lehet neked menni fog :wink:

Judit, látom akkor már nem vagyok egyedül a nem alvással :D
Jó lesz holnap hajnalba kelni!
És amint látod, én is bénázok eleget, még egy lejátszót se tudok felaplikálni a blogra!
:oops:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Élek ám én is,nem sok időm van,csak beugrottam kicsit.
A tegnap éjszakánk sem volt sokkal jobb,természetesen megint felkelt fél 10-kor és éjfélig nem is aludt.Most adtunk neki valami homeopátiás kúpot,azt hiszem Viburcol,ismeri valaki?Én úgy vettem észre,hogy hatott,elméletileg nyugtató.Azzal sikerült aludni.Holnap visszük a dokihoz,mert ez már borzalom,tényleg olyan,mint aki hiperaktív,nem elég neki a nappali kifáradás,ezért felkel éjjel is.Enni sem nagyon eszik,mert nem bírja ki ülve azt az 5 perceet:Tiszta szomi vagyok,hogy most mi lesz,remélem nem lesz igazam.:(

A blogon majd megpróbálom a zenét,azt hiszem,tudom hogyan kell.
DE nem tudom mikor....

Nikole:Marci nagyon ügyesen eszik kanállal egyedül,hihetetlen.Az én fiam le sem ül egy helyben,a kaját is 600 mérföldre kell tenni előle.:(

Akíra:Megnéztem Kyra ülve alvását,hát haláli!Csinálta már azóta vagy csak akkor egyszer?

Most én megyek,mert lyukas az agyam,de megpróbálok este legkésőbb jönni.Pussz mindenkinek!

gerimamy
 
 


Sziasztok

Gerimamy
Nem lehet hogy Gergő egyszerűen azt hiszi hogy ez így jó? Lehet nem kéne kivenni a kiságyból és világosban játszani vele, illetve hagyni játszani, hanem le kéne kapcsolni a villanyt, és igenis otthagyni az ágyában. Lehet hogy egy kicsit sírni fog, de tuti el fog aludni. Így ha megszokja hogy éjjel is mindig kiveszitek és játszotok vele, lehet hogy ez válik neki normálissá. Csak legyen aki ezt bírja...
Tuti nem hiperaktív Gergő, csak ez egy új szokása. Esetleg nem zavarhatja az hogy ti még éjfélkor fennvagytok, megy a tv, ég a villany,jönnek a hangok, stb? Lehet nektek is meg kéne fürdeni amikor ő, és utána már csak nagyon halknak lenni, nem égetni villanyt. Próbáltátok már? Én sem tudok aludni ha fény szűrődik be a szobába, vagy hangok. Lehet ő is ilyen. Nem kell rögtön a hiperaktivitásra gondolni! Zita sem ül le 2 percre sem. Mindig úton van, pakol, csinál valamit. A pelenkázás és az öltöztetés dettó mint Akíráéknál. :lol:
Különben ezt a 8-kor elalszom, 9-kor felkelek, aztán csak 12-kor vagyok hajlandó aludni, Zita is elkezdte. Most arra jöttem rá, hogy nem teszem le aludni csak 9 óra után, (tudod a Barátokközt után) és így nem kel fel. Lehet hogy 8 órakkor még Gergő sem annyira fáradt hogy éjszakai alvásba kezdjen, csak egy kicsit pihizik. Meg Zita annyira imád fürdeni, hogy szerintem a fürdésnél teljesen feléled. Ezért fürdetem 8-kor, de csak 9-1/2 10 körül megy aludni.Mondjuk Zita este 4-6 óra között szokott aludni, valószínű ezért nem álmos csak 9 óra után. :roll: Esetleg kipróbálhatnád ezt is.
Más ötletem nincs.

De most mennem is kell, majd még jövök :wink:

berzkat
 
 


Sziasztok!

Gerimamy, én is csak hasonlókat tudok mondani mint berzkat! Nálunk is próbálkozott Kyra a nem alszom játékkal, de én hagytam sírni! Egy hétig sokat szenvedet, de most már nem kel fel! Mondjuk én amióta megszületett úgy csináltam, hogy sötét van nála, csak egy kis fény hogy én megtaláljam, de amikor szopizott se szóltam hozzá, mert attól felébredt volna, meg ha ő akar valamit se törődök vele! Ha látom, hogy feláll és röhög akkor is visszafektetem a sötétbe szó nélkül és becsukom az ajtaját! Szóval a rideg ott hagyás! És tényleg, semmi zaj ne legyen körülötte! Ennél jobb nem hiszem hogy van! Tudom nehéz hallgatni hogy sír, néha abba az egy hétbe én is sírtam vele, de nincs más megoldás! Ha csak nem akarsz fenn lenni vele évekig! :roll:

Nálunk mondjuk most pont az van, hogy ha Kyrán múlna már 7kor aludna, olyan fáradt, most hogy nem alszik nappal csak 10 perceket! Én pont ezért találtam ki, hogy 7ig húzom a fürdetést, attól felkel egy kicsit, és így ki tudom húzni a lefektetést 8ig! Nem egyszerű így trükközni a gyerekekkel... :roll:

Ülve alvás...volt már olyan igen, hogy elaludt máskor is így, ha hisztiből dől ki és úgy alszik el, de most már visszafektetem olyankor :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Na,vagyok egy pillanatra.Felmostam,minden kész,Gergő nem sokára ébred,azaz keltem.Nem hagyon csak 2 órát aludni.

Köszi a válaszokat lányok!Sajnos nálunk nem segít az üvölteni hagyás,már próbáltuk sokszor,de órákig elüvölt,nem alszik vissza,rugdalja és fejeli az ágyat....
Szerintem fáradtnak is elég fáradt,mire ágyba kerül este,már sokszor a vacsorát sem képes megenni,olyan nyűgös az álomtól.
Pelenkázásról majd teszek fel egy videót esküszöm,ezt mindenkinek meg kell nézni,mit össze szenvedek vele.:)
Gergő ha felkel éjjel,ha már felállt az ágyban,nem tudom visszafektetni.Lefektetem és abban a pillanatban már áll is fel.Ha meg simogatom a hátát vagy rázom a fenekét,ahogy abba hagyom,szintén feláll.De ha nagyon azt mondjátok,hogy az otthagyás segíthet,ám legyen,ma éjjel nem vesszük ki az ágyból.

A bogyóról hallottatok valamit,amiről írtam?

Ma kezdtem meg igazán a fogyókúrámat,most találtam olyan fogyireceptet,ami igazán tetszik.Semmi pepecselés,drága cuccok összeállítása stb.Ha valakinek kellene,szóljon és elküldöm.Van több fajta,de nagyon jól hangzik mindegyik.
A mai reggelim:1 pohár citromos víz,az ebédem:1 alma,vacsi pedig 1 tojás,1 kétszersült és 1dl paradicsom lé.De a többi napon más-más a reggeli,de a lényeg,hogy hétfőn mindíg ez a reggeli,vasárnap meg bármit ehetek!Különben nekem inkább az a nehéz,hogy tanuljak meg reggelizni és ebédelni,mert ugye sosem szoktam,legalábbis nagyon ritkán.3 hét lesz az egész és nagyon sok a mínusz kiló,amit ígérnek,pont annyira lenne szükségem.
Drukkoljatok!:)

Este jövök.Akíra leszel msn-en délután vagy este?

gerimamy
 
 


Gerimamy, szerintem próbáld ki az üvöltést! Vannak makacs gyerekek, de a legmakacsabb is elalszik egy idő után! Álljon, üvöltsön, vergődjön, verje a fejét, de ne foglalkozz vele! Szerintem egy hétnél tovább nem bírja! És ne hagyd nappal többet aludni mint szokott! Nehogy felcserélje a nappalt az éjszakával! :shock:

Drukkolok a fogyókúrának, hogy sikerüljön! Én most nem állok neki semminek, hisz mindjárt itt a peteérésem,és akkor jöhet a kistesó :D

De ha sikerül akkor majd utána :D

Nem hiszem hogy leszek délután, mert akkor már itthon van párom, de meglátjuk :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Fogyókúra

Én is nagyon gondolkodom rajta, de eddig még csak a gondolataimban.... Nekem ez a diéta amit írsz, elég drasztikusnak tűnik. Viszont a leendő sógórnőm most csinálja ezt az Atkins diétát. Ezt lehet én is kipróbálom, mert a lényege csak annyi, hogy nem lehet enni kenyeret, krumplit, meg olyan kajákat, amikben sok a szénhidrát. Viszont húst, halat, tojást töménytelen mennyiségben. Napi 5x kell enni 6 óránkánt valamit, akkor is ha nem vagy éhes, és meginni 2 l szénsavmentes vizet. Ő már két hete csinálja, eddig -6 kiló. Sógorom is csinálja vele, neki is - 5 kiló. Nekem ennyi pont elég is lenne. És csak két hét..... Eméletben már nagyon jó vagyok, csak a tettek hiányoznak... Pedig úgyis ráveszem magam előbb-utóbb.
De azért megnézném a tiedet is, ha nem gáz, elküldhetnéd . Lehet beszállok a fogyi-hetekbe :?:
Mennyi kiló mínuszt ígérnek?

berzkat
 
 


Hát ha ebbe a hónapba nem jön össze a bébi nekünk akkor a következő hónapba én is kipróbálom valamelyik ilyen villám fogyikúrát :lol:

Bár nekem nem lenne elég az 5-6 kiló két hét alatt, de hát jobb mint a semmi, és minden minusz kiló jól jön terhesség elött! Mondom ezt most,hogy épp egy sportcsokit tömök magamba :lol: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok! Lányok remélem mindenki jól van...na én nem :-) ... olvasó üzemmódban működök...lázzam van,oltárian fáj a fejem, manduláim,mindenem...nyomom az ágyat ezerrel na meg a C-vitamint,még nem akarok antibogyót...ritkán vagyok beteg de ha igen akkor az teljesen így kiüt :-( ... ráadásul holnapra bejelentkeztek vendégek babalátogatoba(!),néhány km-re laknak tőlünk... de Ruben már 5 hónapos lesz, na rájuk lehet mondani, hogy ,,tiszta szőkék''...ilyenkor bánom,hogy nyilt ez a topik és nem pedig zárt,és így más is olvasni tudja,...mert nektek leirnám erről a véleményem de csak nektek!!!
Este ha tudok jövök és reagálok mindenre...vigyázzatok magatokra, a babákra...sok puszi mindenkinek...

Rubinita

Kép

Kép
rubinita74
 
 


Sziasztok!

Húúúú, de egyformán jár az agyunk! :lol: Pont tegnap mondtam Anyumnak, hogy keresse már meg a "tojásos-tejfölös" fogyókúrát, mert el kellene kezdenem. Majdnem olyan, mint Gerimamyé, csak ebben narancs meg tejföl is van. De elküldheted, mert még nem kezdtem el, nagyon megköszönném.
Nekem is kellen minimum 6-7 kilót fogynom. Eddig "csak" 5-6-ot akartam, de jött a karácsony és plusz 2-3 kilo. Már alig jók a ruháim. Utálom magam. :twisted:
Szülés után kevesebb voltam, mint most. :twisted:
De ez az Atkins is érdekelne. Akkor semmi cukrosat nem lehet enni, ugye? Még a teába sem tehetek? Mert most azzal próbálkozok egyelőre, hogy evés helyett teát iszok, jó sokat.
De mikor olyan sok csoki van épp itthon és én úgy szeretek sütni is, na meg a sütemények... :cry: :cry: :cry:

Szóval jöhetnek a fogyireceptek!!!

Rubinita!
Jobbulást! Gyógyulj meg hamar!

sch.judit
 
 


Akíra!
Ez az ülve alvás nagyon édi!!!!

Gerimamy!
Berzkat tök jókat írt, szerintem is "zavarhatjátok". Balázs azóta alszik jól (kivéve ha jön a foga), amióta elköltöztünk a szobájából és külön alszik. Pedig próbáltunk nagyon csendben maradni, csak aludni mentünk be, nem beszélgettünk már, mégis zavartuk, szerintem. Vagy tényleg a 8-as alvása még nem az éjszakai és el van csúszva kicsit az időbeosztása. (szép magyarosan) Szóval akkor még alszik kicsit, kipiheni magát és azt hiszi még lehet játszani. Én sem szoktam már 6 után aludni hagyni Balázst, mert akkotór 11-kor alszik csak el. Mi is Barátok után alszunk. Ja, és igen fürdésnél felébrednek a kis manókák, még akkor is ha előtte már majd elaludtak!

sch.judit
 
 


http://fogyas.mw.hu/members/

a felhasználó név 703405909
a jelszó mcnytymct

ezzel bejuttok az oldalra.itt megvan az Atkins diéta is,én a sima klinikait csinálom.Ebben is van narancs és tejföl is.5 nap után 2-5kg mínusz,a 15. nap után 20kg mínusz,na nekem pont ennyit kéne fogyni. :oops: ha ez nem jön be,akkor végig megyek az összesen,de muszály. :D most rohanok,bocsi a banga írásért,kisbetűk és társai....
este jövök és mindenre reagálok és nagyon köszi a tippeket,olyan jól esik,hogy törődtök velem! :D

gerimamy
 
 


Sziasztok!

Nam tudom mennyi időm lesz, így ha valami vagy valaki kimarad, előre is bocsi, majd folytatom később...

Szóval a szülinapos táblára gondoltam már én is, sőt a mamák névnapos táblájára is :lol: Csak mivel a baba-mama képek is befürödtek, így nem mertem már ezt is felvetni, mert nem tudom ki az aki szeretné megőrizni inkognitóját, és ki nem, de ha nem gond, akkor szívesen megcsinálom majd a névnaposat is, sőt mamás szülinaposat is :lol:
De akkor kérem a dátumokat!!!

Gerimamy: állítólag a párom is kapott gyerekkorában valami nyugtatót, mert annyira nem akart aludni, és láss csodát egész normális ember vált belőle :lol: :lol: :lol: Igaz nem valami nagy alvó, de semmi gond nincs vele, bár a szülei a mai napig emlegetik, hogy ne mondjuk, hogy Marci nem alszik sokat, az apjához képest hétalvó :lol:

Egyébként nálunk is azóta alszik Marci jól, mióta leköltözött, és azóta még jobban, mióta após megcsinálta az ajtaját és be lehet csukni. Így nem ébrsztjük fel a motoszkálással. És nálunk is a sírnihagyás jött be. Pont 7 nap volt, de azóta minden oké vele. Ugyan felébred ő is többször is éjjel, de cumival már alszik is vissza.
Ja, és este 6 után én sem hagyom aludni, nálunk 8 körül van fekvés.

Akíra: nagyon szurkolok nektek, nehogy elkezdj fogyózni, úgy tuti nem sikerül.

Fogyókúra: én is rajta vagyok, szóval kérek mindenkit, hogy küldje el a "csoda-receptet" :lol: Már kevesebbet eszem mint eddig, de meg sem mozdul, így kénytelen vagyok drasztikusabb eszközökhöz folyamodni. De ma már csak egy kis csokikát ettem, ez is valami ugye??? :lol: Nekem -4 kellene, de az gyorsan. Két hét pont jó lenne :lol: Tegnap jól fel is húztam magam, mert anyukáméknál voltunk Marcival, és mikor apukám hazajött már épp indultunk. Erre mit tartott a legfontosabbnak megkédezni, hogy hogy állok versenysúlyommal. Mikor mondtam, hogy karácsony után nem illik ilyet kérdezni, csak annyit mondott, hogy miért másfél éves lesz a gyerek mire visszafogyok??? Persze 54 kg-val estem teherbe, és most 58 vagyok, és mindehhez 172 cm. Nem tudom mi a baja, bár neki még mikor 53 kg voltam is nagy volt a fenekem :evil:
Persze a párom pont akkor jött értünk, és hallotta, és ő is megvédett és édi volt, mert este is folyton dícsért, hogy milyen csinos vagyok, és ő így imád és kész. De akkor is. Na mindegy, most jól kipanaszkodtam magam, bocsi, de ugye apukámmal amúgy sem vagyunk túl jóba és ezekkel a dolgaival úgy fel tud idegesíteni :cry:

Rubinita: örülök, hogy egy kicsit kikapcsolódtál, remélem fel is töltődtél egy kicsit. Engedj meg magadnak sűrűbben ilyeneket, elvégre már Ruben is igazi nagyfiú :wink:

Judit: örülök, hogy Balázs jobban van, és úgy tűnik végre mind egészségesek vagytok! És végre itt vannak az adatok!!!

Krisy: Remélem semmi komoly nincs otthon, vigyázzatok egymásra nagyon!

Most megyek, ha lesz időm, majd megnézem a blogot is, és jövök ide is.

Ja, Gerimamy, azóta sem sikerült Marcinak a kanalazás, így video nincs róla :roll: De azért gyakoroljuk :lol: És a pelenkázás, hát azt inkább hagyjuk. Ha nem hagyom, hogy fejest ugorjon a pelenkázóról, márpeig nem hagyom, akkor jön a hiszti és a többi ...

Kép
Kép
nikole
 
 


Akíra: Megnéztem az ülve alvást :lol: :lol: :lol: Haláli :lol: :lol: :lol:

A napokban egyébként azért vagyok elveszve, mert a páromnak van egy sűrgős munkája amit itthon csinál, így valamivel többet van itthon, és a gépen lóg :roll: Ami persze jó, mert látom, csak épp "használhatatlan" :lol:

Kép
Kép
nikole
 
 


Nikole!
Pedig a képek alapján ne gondolnám, hogy Neked fogynod kellene. Nagyon csini vagy és vékonynak tűnsz! De persze Te érzed!
Én a 164 cm-hez 62-64 kilo szeretnék lenni. Egyszer voltam 58 kiló, mindenki azt hitte beteg vagyok. De akkor nagy bánatom volt éppen, azért fogytam. Mondjuk nekem nehezek a csontjaim, de ennyi kiló, ami most rajtam van, akkor is nagyon sok.

Gerimamy!
Köszi az oldalt! Átnéztem mindet! Nekem az tetszik a legjobban, ahol mindent lehet enni, főleg cukrosat! A Ficker, azt hiszem. Bár fogyni ezzel nem hiszem, hogy tudnék. :lol:

Vannak brutálisak azért!

sch.judit
 
 

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?