Új privát üzeneted érkezett!

Encsike, már mi is tudjuk, nemcsak a család! :D
Én nem vagyok babonás egyáltalán.
Vendég
 


Igen, még ti is tudjátok :)

De úgy nagyon lelkendezni csak a családnak szoktam :)
Majd később:)

Mindjárt hívom a dokit, hogy mikor mehetek! Az a baj, hogy csak délelőtt van és igy a vőlegényem nem tud jönni először... :(:(
encsike87
 
 


Sziasztok!

Megpróbáltam visszaaludni, hát sikerült is volna, csak elkezdődött itthon a családi élet, ami nem túl csendes, úgyhogy nem tudtam mégse. Mindegy, majd délután hátha...

Sajnos azért nem gondolom, hogy egy sima kivételesen valamitől hosszabb mensi, mert rájöttem, ha erőlködöm, vagy csak ha sétálok egyet, már erősebb a vérzés. Amúgy meg alig van, de van. Bár most is itthon ülök, és egy kicsit megdőlt ez a teória, ugyanis most is volt, hogy erősödött néha. De egy erősebb orrfújástól is lehet, már megfigyeltem.
Terhességi tünetem nincs, talán most egy kicsit émelygek, de ez bármitől is lehet, végtére is picit beteg is vagyok. De most az egyszer sajnááltam, hogy nincs itthon tesztem, mert akkor már tuti két napja megcsináltam volna. Akkor azért nyugodtabb lennék, hogy "csak" velem lehet a baj, és a babával nem. (vagy idegesebb, hogyha pozitív a teszt, de akkor valószínű elmentünk volna ügyeletre) Szóval mindenképp veszek tesztet, lesz egy itthon, az a biztos.
Anyósom optimista, szerinte lehet, hogy csak felfázás. Remélem...
Más topicokban is érdeklődtem, meg olvasgattam, és annyi minden lehet, nem érdemes találgatni. Csak olyan lassan megy az idő, nagyon izgulok, hogy mi van. Fél óra múlva indulok, úgyhogy megyek is készülődni, majd írok, hogy mi volt.

Kép
Kép
tabati
 
 

 
 

Az nem jó Tabati! Kiváncsi leszek mint mond a doki rá...

Nekem fáj ma a pocim :( és ilyenkor olyan ideges vagyok :( állandóan rohangálnék a dokihoz, hogy ugye nincs semmi baj??!!

Egyébként 10-én kell mennem dokihoz, addig meg csak kibírom már valahogy... De nekem már kell ultrahang kép róla :):):)
encsike87
 
 


Na még mindig itt vagyok, pedig el kéne szakadnom lassan! :lol:

Encsike ne legyél ideges!! Nem vérzel, minden normális, mindenkinek fáj ilyenkor, olvastam, hogy tágul a méh, úgyhogy ez teljesen normális. Érdekes, engem ezek az uh képek nem annyira érdekelnek... :oops: Esetleg ha már van keze lába, de ilyen korán még alig lehet látni valamit. Bár lehet, hogy ha baba lesz, akkor másképp gondolom majd ezt is. :D
Magándokihoz jársz? Külön kell fizetni, ha szeretnél képet az uh ról?

Kép
Kép
tabati
 
 


Úgy járok dokihoz, hogy egy kórházban dolgozik, de nem tartozom hozzá és fizetni kell ha megyek. Nem tudom hogy külön kell e fizetni az uh képért... elvileg nem... mindenkinél láttam eddig akik ott voltak kismamák...
Az a baj, hogy én eddig a kétcsíkos tetszten kívül mást nem láttam a "babából" és ez nagyon idegesít :):):)
encsike87
 
 


Elküldtek, hogy 14re menjek vissza, mert addig csak terhesgondozás van... :( Pedig már úgy szeretnék tudni valamit!! :evil: Amúgy most enyhült a dolog, már vagy két pisilés óta nem látok a papíron vért, remélem így marad továbbra is.

Kép
Kép
tabati
 
 


Reméljük!! De szerintem nem lesz baj... Szokott az ember teste szórakozni sajnos :(
encsike87
 
 


Hát tudok kivel szórakozzon!!! :evil: :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


És mindig olyankor amikor nem kéne... én is azért lepődtem meg a kétcsíkos teszten, mert azt hittem csak megint késik, mint régebben szokott... de úgy látszik pontos lett volna... :) De nem hiányzik egyáltalán :)
encsike87
 
 


Doki azt mondta, nem lát semmit. Elküldött a kórházba sürgösségire, ott csinálnak tesztet. Vagy csak a megfázás miatt van, vagy méhen kívüli... :( Biztos ami biztos beküldött, mondta, hogy ha szarakodnak, és holnapra akarják az eredményt, akkor balhézzak, hogy ez sürgös, mert lehet, hogy baj van. Kicsit ideges vagyok, de remélem csak a megfázás. Na indulok is...párom dolgozik, úgyhogy nekivágok egyedül... :( Drukkoljatok!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát kiváncsi leszek mit mondanak!

Én úgy olvastam, hogy a méhen kívülinél görcsöl a hasad... vagy legalábbis fáj...

De az biztos nem! ilyenre ne gondolj!
encsike87
 
 


Sziasztok!

Tabati!

Bírom, hogy ilyeszgetnek ezzel a méhekívüli terhességgel :evil: mindig a frászt hozzák az emberre :evil:
Szerintem nincs semmi gond, legalábbis nagyon bízom benne!

A méhenkívülinél úgy tudom, hogy rengeteg vérzés, görcsölés van.

NÉha olyan szívtelenek ezek a dokik :shock: nem hogy megnyugtatnának, még jól fel is idegesítik az embert :evil: Engem pl. az első orvosom, hogy dögölne meg, azzal nyugtatgatott az első trimeszterben: ha hétvégén elvetélnék menjek a kórházba :shock: :evil: :evil: hülye bunkó :evil: :evil: bocsánat a csúnyákért :roll: de sosem volt két kedves szava sem pedig jól esett volna, végig véreztem meg görcsöltem az első 12. hetet :(


Gyere majd a hírekkel!!!


Encsike!

Csak semmi pánik :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Tabati, akkor igen izgalmas és mozgalmas a délutánod! Gondolok rád! Majd oszd meg velünk az eredményt, izgulunk miattad!

Szerintem jobb félni, mint megijedni. Végülis, még ha borzalmasan is hangzik a vetélés, jobb így rákészülni, ha a doki mondja, minthogy olyanokat mondana, ami zene az ember füleinek, aztán egyszer csak ott maradna hoppon...akkor meg az lenne a baj, hogy miért nem mondta a doki ezt az eshetőséget. Végülis, az ok nélküli betegnyugtatgatás is ugyanolyan rossz, mint az ok nélküli ijesztgetés.

Egyébkémt olyan mensim nekem már volt, hogy elmúlt, aztán az elmúlást követő két nap múlva, amikor már egyáltalán nem véreztem és nem használtam semmit, egyszercsak még jött egy "löket". Tiszta vér lett a bugyim, utána megint elmúlt, igaz, lassan, mert egy-két napot torvábbra is halványan láttam a vécépapíron. De ilyen egyhuzamban lévő menstruációnak valami oka lehet, remélem, ez ma kiderül. De azért jó fejek, hogy neked kell csapni az asztalt, hogy még ma legyen meg az eredmény, mert ez fontos is lehet, mintha ők nem tudnák.
Vendég
 


Ósió!

Persze, igazad van, ne kábítson a jóval mikor fenn áll egy esetleges vetélés is. De azért belegondolhatott volna, hogy hogy esik ez nekem... Tálalhatta volna egy kicsit finomabban is :roll: Na mindegy, szerencsére ráleltem a mostani dokimra aki egy főnyeremény :D :D

Én is sokat gondolok Tabatira, remélem jól van!!!!


Megyek, felkelt a Ricsi :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


De jó, hogy van új orvosod, akivel elégedett vagy. Ez a legfontosabb!
Én is nagyon elégedett vagyok az enyémmel, eddig mindig rendes volt. Igaz, akadt, hogy egyszer, amikor a kórházba mentem be, bunkózott, de akkor is végiggondoltam azt, hogy eddig mi mindent tett meg, és egyből másként láttam.

Tabati nem írt. Remélem, ma azért bekukkant.

Képzeljétek, írtam decemberben, hogy elmentem az APEH-hoz az adókártyámat átiratni, erre küldtek egy ugyanolyat, mint a régi...szerintem nagyon égő az egész apparátusuk. Most mehetek be újat csináltatni. De amíg ingyen van, és ilyen bénák, felőlem annyit csinálnak, amennyit akarnak..
Vendég
 


Ósió, az APEH már csak ilyen :? meg a többi hasonló is :)

Tabatival mi lehet? ma még nem is írt semmit...
encsike87
 
 


Tabatival mi van???????????? :shock:
aggódom, nagyon eltűnt :shock:
Remélem jól van, csak nem volt méhen kívüli terhessége :( Jöhetne már, nagyon rossz hogy nem tudjuk mi van...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Nekem az is megfordult a fejemben, hogy bent fogták, mert ha jól emlékszem, a kórházba kellett bemennie az eredményekért.
Remélem, jól van. És ha mégis terhes :?: De akkor hogyan jöhetett meg neki, ráadásul ilyen hosszúra nyúlva...
Ha bent maradt, akkor pár napig biztosan nem tud jönni.
Vendég
 


Sziasztok!

Hát már én is nagyon kiváncsi vagyok mi lehet tabatival... Lehet hogy tényleg bent kellett maradnia... mindesetre jöhetne!!
encsike87
 
 


Sziasztok!

Én is gondoltam arra, hogy lehet hogy mégiscsak van ott egy baba :roll: Végül is mensizhet valaki terhesen is, barátnőm nővére 6. hónapig rendesen mensizett és csak utána maradt ki neki és ma már 7 éves a kislánya :lol: Úgyhogy tényleg bármi lehet.
Remélem csak nagyon óvatosak , bár ha bent tartották akkor csak pozitív tesztet produkált, nem? :roll:

Óh tajtékzik a Ricsi, mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Nekem elég rossz érzéseim vannak.... szerintem Tabati kórházban van. De lehet, hogy az oka viszont jó, és tényleg terhes. :wink: Ha pedig mégse, akkor legalább kiderül, mi a baja.
Vendég
 


Sziasztok!

Látom semmi változás, Tabati még nem jött.

Talán hétfőn, addigra csak hazaengedik onnan :roll: már ha kórházban van :roll:

Na nem filózgatok, hogy mi lehet, attól okosabbak nem leszünk :lol: várok türelmesen és a legjobbakat kívánom Tabatinak :wink:

Megyek, lebontom a fát, és jövök ha még alszik a Ricsi mert van amire szerettem volna reagálni csak sosincs több időm...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Hát, igen, biztosan kórházban van. Szerintem jobb is lenne, ha ebben a hónapban nem lenne terhes, bármennyire is szeretne az lenni. Különben betegre aggódná magát a vérzés miatt.
Majd ha hazaengedik, akkor a következő hónapban folytathatják, immár sokkal nyugodtabban.

Ti lebontjátok január elején a fát?
Nekünk műfánk van, és mindig igen sokáig, legalább január közepéig megtartjuk. Szeretjük még utólag is ezt a kis karácsonyi hangulatot, főleh, hogy hó is van, nem olvadt el, mert mostanában nagy hidegek vannak erre.
Vendég
 


Sajnos le kellett bontani, mert igazi volt és elkezdte lefelé dobálni a tüskéit meg a díszeket. Meg az sem tett neki jót, hogy megtépte a Ricsi. Már elsején le akartam szedni de ma sikerült végül is. A csúcs és az égősorok vannak már csak rajta, azt majd apa leszedi meg kituszkolja a lakásból...bele a kazánba :lol:

Szerintem nagyon jó ha sokáig fel van díszítve a fa! Ha műnk lett volna szerintem még februárban is állna, nagyon bejött a Ricsinek. Tényleg megadja azt a hangulatot, olyan szépen csillog :D Ha meg már nincs, minden olyan mint előtte, semmi ünnepi csicsa, hangulat. Este mikor meglátom a csillogó fát mindig olyan jó érzés kerít hatalmába :D Viszont a lakás még fel van díszítve, azt még nem tervezem beszedni :roll:

Itt is nagyon hideg van :shock: nagyon várom a tavaszt :roll: virágba borult fák, csicsergő madarak, melegítő napfény, illatos virágok...jajj elég csak belegondolnom és extra szerelmes leszek :lol: Olyankor elönt a szerelem, szeretet, nem bírok magammal :oops: Tavaly meg is lett az eredménye, a Ricsi :lol:

Jó lenne, ha Tabati otthon lenne, és tudna írni pár sort ide! Remélem hétfőn hazajöhet és nem hoz rossz híreket. El kellett volna privin kérni a számát, fel tudtuk volna hívni. Késő bánat :(

Még annyi mindent szerettem volna írni, de mennem kell :? Valamiért nem szereti a Ricsi ha a gép előtt vagyok, ilyenkor rájön az ötperc :shock:

Encsike!

Jól vagy?
Nem feletkezdtem meg rólad, válaszolok a kérdéseidre, ígérem a kövi hsz-t neked szentelem :wink: , de most mennem kell...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Momi!

Én is nagyon szeretem, mikor sötétedés után olyan szépen égnek az égők, minden csillog. Ezért se akarjuk még leszedni, majd talán 10-14 nap múlva.
Igen, én is imádom a tavaszt, de minden évszakot szeretem, egy hosszú tél után jó a tavasz, vagy egy forró nyár után jól esik az enyhe ősz.
Nem tudom, nekem mi lesz most a munkával, de idén mindenképpen terhes akarok lenni! Persze, annyi mindent szeretnék, hogy csak na! :D
Kezd kicsit "nyomasztani" az esküvő is, eléggé izgulunk mindketten. Május vége hipp-hopp itt lesz, és még olyan sok minden visszavan a szervezésből.

Jó lett volna, ha Tabati csinál egy terhességi tesztet. Ha jól emlékszem, készült csinálni, végül nem csinált. Csak fura, hogy pont azóta nem ír, hogy bement az eredményekért. Véletlen egybeesés lenne? Nem hiszem, mindig szokott írni. Lehet, hogy méhen kívüli terhessége volt?
Vendég
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok. Máté fiam február 4-én lesz 1 éves. Jövő hónaptól kezdünk el próbálkozni a kistesóval. (kis szerencsével még 2008-ban fog megszületni, de a 2009 esélyesebb szerintem. Mátéval 3/4 évig próbálkoztunk, mire jelentkezett. :D . Remélem most azért ennyit nem kell várnunk)

Momi
látom a te Ricsid egészen egykorú Mátéval. :wink: ( van egy alsó vonalzód is :? . Nekem is kéne fogyni, úgy 10-15 kg-t. :evil: Ti mikor kezdtek majd próbálkozni? a tavaszt én is szeretem. kicsit reménykedem, hogy talán akkorra a tesó is beköltözik.

Ósió
nálatok hamarosan esküvő?? Mi nem vagyunk házasok a párommal. Bár tavaly májusban megkérte a kezem (kb. akkor tájt fogant Máté...). de azóta nem beszéltünk róla. ill. lakásfelújítás volt, most meg nincs pénzünk nagy bulit csinálni. meglátjuk. (talán a második baba után esküvő is lesz. :wink: )
Tabatira én is kíváncsi vagyok.egy másik topikban olvastam a történetét. Már én is vártam, hogy jelentkezzen.

Kép

Kép
syrynx
 
 


Sziasztok!

Szia syrynx!
Sok sikert a babához :) Hajrá :)

Meg vagyunk fázva... Vőlegényem már napok óta nagyon rosszul volt, lázas volt meg a többi és már én is elkaptam... szerencsére lázas nem vagyok, csak köhögök, meg eldugul az orrom... és persze semmi olyat nem lehet használni ami otthon van, mert árt a babának :(


Már nálunk sincs karácsonyfa, mert hullott nagyon :(

Nálatok is nagyon csúszik?
Reggel nem lehetett kinyitni a kocsim ajtaját, igy a csomagtartón keresztül másztam be :) szuper volt reggel 6kor :? :)
encsike87
 
 


Syrynx!

Üdvözlet itt minálunk ebben a kis csapatban!
És gratuláció az elhatározáshoz a második babára!
Igen, nekünk május 31-én lesz az esküvőnk, és idén mindenképpen terhes szeretnék lenni. Eredetileg már április óta terveztük a próbálkozást, de jelenleg nem dolgozom, és szeretnék elhelyezkedni. Most januárban pályázni fogok, és ha összejön a munka, akkor utána állunk neki próbálkozni. Ha áprilisig semmi nem mozdul munkaügyben, akkor valószínűleg az eredeti verzió marad. DE még mindenképpen idén, mivel már nagyon vágyom rá. :D

Encsike, igen, itt is igen csúszik, vigyázni kell nagyon. A főutakat talán sózzák, de azért akkor is. Remélem, hajnalban elindultak a sószórók.

Hát, úgy tűnik, nekem most nemigen kell félnem, hogy az eskünőn lesz meg a mensim, mivel tegnap megjött. A múlt hónapban a 12. napon volt a pém, elég korán, ezért most a 24. napra jött meg. Így persze a ciklus.hu is átrendezte a ciklusaimat, elvileg 17-én lesz most pém, majd kíváncsi leszek rá.

Encsike, most valami influenzavírus van! Egyetek sok gyümölcsöt, illetőleg piacon kapható finomságokat, sok savanyúkáposztát, kovászos uborkát, nagyon sok bennük a vitamin. Erősödjön meg kicsit a szervezetetek!
Vendég
 


Én eszek mindenféle gyümölcsöt meg ilyesmit... mégis alig kapok levegőt :(

Kiváncsi vagyok hogy hogy alakul a munka dolog nálad... Reméljük jól!

Nem is mondtam! voltunk UH-n pénteken este! ÉS végre láttuk is:) igaz még csak nagyon miniben, de láttuk :):)
Majd 10-én megyek dokihoz...

Ósió! melyik városban laktok?
encsike87
 
 


Encsike, Siófokon.

Hát, én is remélem, hogy jól alakulnak majd a munkaügyek. Tisztában vagyok vele, hogy nem megy egyik pillanatról a másikra, de azért remélem, hamarosan lesz valami.

Mikorra várod a babát?
Mit szeretnétek, fiút vagy lányt?
Vendég
 


Sziasztok!

Ismételten kisebb kihagyás után megint itt vagyok :)
Remélem nem baj, hogy néha benézek hozzátok!
Remélem Tabatival minden rendben van! Nagyon aggódok érte!

Encsike, nem tudom gratuláltam-e már, de ha nem akkor most gratulálok neked! :)
Nem csinálsz vonalzót? Hogy mindenki tudja, hogy babás vagy? :) Meg hogy tudjuk mindíg hogy mekkora is már a kis pupák a pocidba? :)
Vagy 12 hetes korig nem? Vagy nem is akarsz?

Ósió, hogy álltok az esküvővel? Jól halad a szervezés? :)

Syrynx, üdv itt :) Látom ti is mindjárt rajta lesztek a második babó projecten :) Drukkolok hozzá :)
Látom a te fiad és Ricsike majdnem egy idősek! Már mindjárt egy évesek! Nem semmi! Úgy várom már én is Kyra szülinapját :)

Momi látom multkor még "csak" 1kg ment le most már 2! Gratula, csak így tovább :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akíra!

Majd csinálok vonalzót de megvárom a 12 hetet :) Nemsokára itt lesz...

Egyébként augusztus 24-re van kiszámolva, aztán majd kiderül, a doki úgyis mást fog számolni tuti :)

Ma megyek vizsgázni :( de igy megfázva még annyi kedvem sincs mint amúgy szokott lenni.

Siófokon biztos nem egyszerű elhelyezkedni... igaz hogy elég nagy, de többnyire gondolom a szállodáknál lehetne... Bár nem tudom... Végül is fehérvár nincs olyan messze... oda még el lehet menni.... én napi 100km-et kocsikázom a munkába oda-vissza.... úgyhogy ez sem jobb..
encsike87
 
 


Sziasztok!

Itten vagyok már végre, itthon!! :D A diagnózis : méhen kívüli terhesség, ami szerencsére korán elhalt. :?

És most jön onnan, hogy bementem a kórházba:

Mire beértem, már párom is útban volt. Megvizsgáltak ultrahanggal, de az a doki is csak annyit látott, hogy nincs sehol semmi. Ha méhen belüli vetélés lett volna, akkor azt is látnia kellett volna. Cisztákat látott, de azt mondta, hogy az nem számít, minden második nőnek van, fel fognak szívódni. Levették a vért (addigra már párom is ott volt), és egy órát kellett várni az eredményre, majd a doki közölte, hogy rossz híre van, pozitív lett. (vicces, hogy eddig arra vártam, hogy pozitív tesztet lássak, vagy halljak, erre ez most ez a rossz hír. Benn kellett maradnom. Mondták, hogy két napot, aztán újra néznek HCG szintet, s csökken, az jó, mert akkor elvetéltem, ha nem az gáz, mert akkor valahol méhen kívül fejlődik a baba. Két nap múlva szerencsére 580ról, kb. 400ra lement a szint, ami szuper, de a dokik még mindig nem mertek kiengedni, mert nem eléggé ment le. Ráadásul folyadék volt a hasamban, valszeg vér, ami nem mutatott még csökkenő tendenciát. Közben megint megultrahangoztak, és megtalálták az elhalt terhességet, a jobb oldali petevezetőmben. Vérezni folyamatosan véreztem, és vérzek most is, ugyanolyan piciket. Állítólag a mensim nem is az volt, hanem az volt a vetélésem, és szerencsém volt, hogy nem voltak nagyobb fájdalmaim. Hogy miért alakult így, csak találgatni tudtak. Az is lehet, hogy az előző ciklusomban a fertőzés (tudjátok, amire még kúpot is kaptam) nem jött még teljesen rendbe és attól is lehetett a méhen kívüli, de lehet, hogy épp az a fertőzés volt a szerencsém, mert talán amúgy is méhen kívül tapadt volna meg, de a fertőzés miatt vetéltem el. Vasárnap vettek újra vért, és már 200ra csökkent a HCG szint. Ma még volt UH, csökkent a hasamban a folyadék (szóval nem vérzek befelé) és a méhnyálkahártya vastagsága sem olyan vészes már, úgyhogy nem kellett egészségügyi kaparás sem.
Így összességében elég jól megúsztam, szerencsésnek mondhatom magam, mert fájdalmam sem volt, és műteni sem kellett.

Kép
Kép
tabati
 
 


És ami jó hír a rosszban: 2. összejött volna a baba, ha jó helyre került volna! :D Képzeld Encsike! Együtt szültünk volna!

Egyáltalán nem vagyok elkeseredve, hisz amikor kiderült, hogy baba, akkor már tudtam, hogy gáz van, szóval egy másodpercig sem tudtam magam beleélni. Sőt! Tényleg szerencsésnek érzem magam, hogy így alakult. Egy csomót nyertem vele, de komolyan. Ha minden igaz lett egy jó orvosom :wink: , aki rengeteg jó tanáccsal látott el, a jövőre vonatkozóan.
Felejtsem el a tampont egy életre (ósió: csak 2 óráig lehet benn a tampon, tovább már csak a fertőzés forrása), hetente egyszer tisztitó kúpot kell feltennem, hogy megmaradjon a hüvely savas kémhatása, pamutbugyi, zuhanyzás. Ha ezeket mind betartom, elkerülhetem a fertőzéseket.

Viszont a babaprojektet most pihentetni kell tavaszig. 3 hónapot ki kell hagyni, hogy a hormonjaim rendeződjenek. (nem feltétlen szükséges, de ajánlott, és mi be fogjuk tartani)
Picit félek viszont, mikor fog visszaállni a mensim, de azt mondta a doki, hogy még az is előfordulhat, hogy 8 nap múlva ugyanúgy meg fog jönni, mintha mi sem történt volna, hiszen most a másik petefészkem volt a soros, ott kellett érnie a tüszőmnek, ott nem is zárta el az útját semmi, simán kiszabadulhatott, úgyhogy lehet nem is borul a ciklusom. Ha meg mégis akkor hamar visszaállhat. Persze ezt ő sem tudhatja, csak találgat. Jövőhéten vissza kell mennem vérvételre, meg UHra, addig betegszabin vagyok!

Köszi, hogy ennyire aggódtatok, jól esett. Páromnak mondtam, hogy írjon nektek, de nem volt hajlandó! :evil: Azt mondta, hogy csak nem fogtok a rendőrséggel kerestetni! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Tabati!

Hála az égnek hogy előkerültél, és fantasztikus hogy minden a lehető legjobban alakult. Már a helyzethez képest a legjobban...
Szörnyő volt olvasni és belegondolni hogy miken mehettél át, ez egy rémálom lehetett. Szerencsére ahogy kiveszem a szavaidból, optimistán látod a helyzetet :wink:

Pont ma volt a tv-ben erről szó, hogy a felfázás meg hasonló bajok méhenkívüli terhességet okozhatnak vagy akár meddőséget is :(

Párod meg nagyon édi :wink: de azért megszánhatott volna minket :roll: :wink:


Akíra!

Jó hogy néha erre felé is kacsingatsz... :wink:
Hogy vagytok?
Köszi, próbálgatok fogyni, de ma nem bírtam magammal és betoltam délután két kakaóscsigát az előbb meg egy somlóit :twisted:


Encsike!

Előbb voltál uh-n mint dokinál :shock: :lol: :lol: nem bírtad ki... :lol: Megértelek! :wink: Párod is látta?

Remélem nem baj ha ide írom, :roll: ...
Szóval anyum skizofréniája abban valósul meg, hogy magában beszél, azt hiszi hogy nyomoznak utána, hogy figyelik, hogy az orvosok összeesküdtek ellene és azért nem műtik meg a gerinc sérvjét, hogy az anyuja, azaz a nagyim összeállt az őt kémlelő rendőrökkel és nyomozókkal, meg ilyenek. Üvöltözik kifelé az ablakon, zaklat embereket akikről azt hiszi hogy őt figyelik, orvosokat is zaklat, ki is tiltották egy csomó sztk-ból meg kórházból, állandóan feljelentéseket tesz, szóval szörnyű. Elviselhetetlen :( És a legrosszabb, hogy apám is kezd meghülyülni mellette, ő is hazudozik össze vissza, kész téboly.
Sajnos mivel nem köz és ön veszélyes, ezért nem lehet kényszergyógykezelés alá venni. Ha beviszik a kórházba, pár nap után hazaengedik és folyt.köv.
És örökölhető a hajlam rá :shock: :evil: :evil: :evil:



Ósió!

Tényleg mindjárt május :shock: De addigra minden egyenesbe jön és csodás, felejthetetlen lesz a nagy nap :wink:


Syrynx!

Üdv itt :D :D :D

Majdnem egyszerre szültünk :D Császár volt? Csak mert az egy évet kivárjátok :roll: nekem igen. Viszont mi már próbálkozunk, ill. nem teszünk ellene semmit. Csak hát... eddig egyszer jött meg, novemberben, azóta semmi, úgyhogy szerintem várat még ez magára :? Bár tudom mensi nélkül is lehet baba szopi alatt :D

Mesélj magatokról! Szoptatsz még, mensizel? Máté mekkora, miket tud? Olyan fantasztikus korszak ez, nem? Hihetetlen hogy tavaly ilyenkor még türelmetlenül vártuk hogy megszülessenek és már el is telt majd egy év... :o

A Ricsi 11840 gramm :D És magas is, most nem mérték, de 9 hósan volt 77 cm! :D Még szopizik is, most kezdett el önnállóan lépegetni, kapaszkodás nélkül felállni és állandóan jár a szája :lol: És ami annyira jó, átöleli a nyakam ha felveszem :D :D :D :D Imádom :D :D :D és büszke vagyok rá, nagyon :oops:

Mi is csak a lánykérésen vagyunk túl, esküvő majd a kis koszorús totyogósokkal lesz :D pár év mulva, remélem :roll:


Na megyek aludni...
Tabati, annyira örülök, hogy jól vagy!!!! :wink: :D

Szép álmokat ha még jár erre valaki...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Na helló!

Tabati, itt vagy! Sejtettem, hogy valami hasonló lehetett! De a lényeg,hogy minden jól zárult le! Hallod, lehet, egyszerre fogunk akkor próbálkozni! Ez még nem bizti a munkakilátások miatt, de lehet (áprilistól)
Amúgy jól érzed magad?

Momi, szervezzük az esküvőt. Ma leültünk az egyik szervezővel, aki a segítőnk, konkretizálni a dolgokat, nagyjából csináltunk egy költségvetést, és apukámmal is megbeszéltük a részleteket. Plusz ma anyósommal is beszélgettünk, úgy hogy kezdenek egyre egységesebbek lenni a dolgok. Úgy izgulok! És még annyi vissza van időben is, meg szervezésben is. Hogy minden jól menjen, stb.
Tabati, én hatodikán új ciklust kezdtem, így valószínűleg nem az esküvőn lesz meg a mensim! Hála az égnek!
Én tampont nem használok, esetleg nyáron, ha olyan ruha van rajtam vagy olyan helyre megyek. Szerintem is sokkal természetesebb a betét, és egészségesebb is. Csak vannak helyzetek, mikor tampon kell. Nem is gondolná az ember, mennyi baj forrása a tampon.
Én ilyenkor télen amúgyis bugyipárti vagyok, szeretem a jó minőséű pamutbugyikat, azok a legjobbak egészségügyileg. Nekem is volt már egy-két gyulladásom (fertőzés), amit bárhol elkaphat az ember, és hát valóban iszonyatos érzés. Egyszer még hólyaggyulladásom is lett a hüvelyfertőzéstől, na, ez a két fertőzés egyben maga a pokol.
Viszont a fürdést imádom. Igaz, a lakásban tusolónk van, de otthon mindig fürödtünk. Ha tiszta a kád és a víz, akkor nagy baj nem lehet. Szerintem fontos a jó alapos törülközés.

Encsike, kb. én olyan 80-90 km-t utaznék, ha sikerülne elhelyezkednem. Ez bevállalható, mert Pesten és annak környékén is kellene ennyit utaznom, sőt, autóval előbb ott lennék a munkahelyemen, mintha busszal akarnék mondjuk 10 km-el arébb utazni. Az M7 miatt nem lenne gond, fél óra alatt ott lennék Fehérváron. Szerencse, hogy itt az autópálya. Ráadásul ennyi "kellemetlenség" belefér egy állásba, ezt az áldozatot meg kell hozni. és ha így se jön össze a közeljövőben munka, akkor hát másra kerítünk sort... :oops:
Vendég
 


....már mint oda 40-t, vissza 40-t.:-)

Tabati, egyébként pont gondoltam is arra, hogy párod írhatna pár sort. De nem akart. Ezek a fiúk! Páromal én is üzentem volna okvetlenül.
Vendég
 


Sziasztok

Par napja olvaslak titeket es olyan volt mint egy izgalmas folytatasos regeny....vajon mi tortenhetett szegeny Tabatival? :D
Orulok hogy nem lett nagyobb bajod! Remelem ha tul vagy a dolgokon akkor is ilyen optimistan fogsz gondolni a tortentekre.

Rolam annyit, hogy jelenleg Floridaban elek...marc 31-en utazunk haza.Itt ismertem meg a paromat 1 eve (az iwiwen...ez itt a reklam helye :D ) 4 honap utan osszekoltoztunk es nagy a szerelem, egyutt tervezunk mindent....:)
oktoberben kiderult babat varunk aminek nagyon orultunk....terveztuk, de nem gondoltam, hogy ilyen hamar osszejon felig meddig valo vedekezessel....naptarmodszer es a 2 honapban terhes lettem egy extra peteerestol a mensi elott par nappal....ennyit a biztonsagarol a modszernek :D
Sajnos csak 9 hetig tartott az orom....szivhang mar nem alakult ki, a baba elhalt...muszeres beavatkozas kellett.
Mar tul vagyunk rajta....most nagyon varom, hogy ujra otthon legyunk es elkezdjuk kialakitani a magunk kis eletet.
Mi is keszulunk majd osszehazasodni otthon....de ha rajtam mulna en csak negyesben csinalnam ket tanuval. Es hat jo lenne gyorsan munkat talalni, dolgozni kicsit es akkor johetne a babaproject elesben! Ugy tervezzuk aprilistol azert probalkozni fogunk, ha minden orvosi vizsgalatot sikerult otthon lerendezni es az eredmenyek jok lesznek.

encsike: neked gratula a babahoz...megertem, hogy ovatos vagy(vonalzo)....de biztos minden rendben lesz!

par nap es kepben leszek szerintem mindenkirol....remelem nem banjatok, hogy en is csatlakozom.
Vendég
 


Szia Angel!

Üdv közöttünk! :) Én is folyton attól félek, hogy valami nem alakul ki normálisan és esetleg nem marad meg... nagyon jó lenne már túl lenni kicsit a 12 héten....

Tabati! Akkor mondhatjuk, hogy szerencsésen átvészelted! Pedig jó lett volna ha jó helyen marad! :) De hát majd legközelebb! Szerintem is várjátok meg a 3 hónapot, biztos ami biztos...

Ósió, ha nem jön össze munka, szerintem akkor is lesz mivel elfoglalnod magad :wink:

Momi, nem baj hogy ide írtad... Ez nagyon rossz lehet... Anyu azért nem skizofrén, de szerintem hasonlóan elviselhetetlen. Most kitalálta hogy beszélni akar velem a gyerekről (azaz, rá akar venni hogy vetessem el). Na hát erre várhat! Mert hogy az életemről van szó meg ilyeneket irogatott nekem SMS-ben, hogy hátha meggondolom magam. Hát ő ehhez nagyon kevés, hogy meggondoljam magam. Egy esetben jöhetne szóba, ha valami baja lenne a babának, de máskor semmiképp!

Még mindig náthás vagyok :evil: Vettem ilyen homeós orrcseppet, na hát nem is ér semmit :? Úgyhogy hajnalban már nagyon ideges voltam, hogy nem kapok levegőt, és csöpögtettem a Nasivinből... Tudom hogy nem lehetne elvileg használni, de egyszerűen már nem bírtam.... :oops:
encsike87
 
 


Van ám termelés rendesen, lányok! :lol: Vagy csak én vagyok kicsit belassulva! :lol: A kórházban ám nagyon unatkoztam, hiszen csak figyelgettek, nem e leszek rosszul, úgyhogy pihentem eleget, de még most irattam ki magam péntekig. Komolyan mondom, ez a táppénzre felvétel rosszabb hercehurca volt, mint a kórház. Ott pörögtek az események! Itt meg... (jó mondjuk kicsit az én hibám is, mert még Pesten van a háziorvosom, nem jelentkeztem át ide) Kivártam a sorom, amikor is közölték, hogy így nem tudnak felvenni táppénzre, menjek Pestre. Épp ezt akartam elkerülni... Aztán kiderítettük, hogy végül is a nőgyógyász is fel tud venni. Ez is lett, de rengeteget kellett várni, mindenki anyázott össze-vissza, mert tegnap állítólag a doki a csúszós utak miatt nem jött el rendelni. Ma meg fél 8 helyett fél 9 re jött. Engem már nem is akart fogadni, mert a házidoki után későn értem oda, és akkor már vagy 20an vártak a sorukra. De nem hagytam magam. És ráadásul tök hülye szegénykém, nem tud magyarul vagy mi, mert azt mondja nekem, mikor elolvassa a zárójelentést, hogy lesz ez még így se! :shock: Aztán rájöttem ám, hogy ezt úgy értette, hogy ne aggódjak, semmi baj, ennél már csak jobb lehet, és 3 hónap múlva talán újra babát várok, nade ennyire nem ismerni a magyar nyelvet!! :shock:

Kép
Kép
tabati
 
 


momi!

Sajnálom az anyukádat, el tudom képzelni, hogy ez mennyire aggasztó egy helyzet lehet... Nekünk csak rövid ideig volt ilyen problémánk a nagypapámmal, de mint később kiderült, már akkor agydaganata volt, és nem akart orvoshoz menni, mi meg nem tudtunk semmit tenni. Aztán úgy lett szomorú vége az egésznek, hogy a szomszédok hívták aput, hogy nagy zajokat hallanak a lakásból. Apu odament, és a nagypapám tört zúzott mindent a lakásban, aput meg sem ismerte, úgy kellett a mentőknek lefogniuk, hogy bevigyék. Onnantól sajnos már kevés tiszta pillanata volt. Pár hét alatt elvitte a rák... :(
MOndjuk még skizofrén emberrel nem volt dolgom, de el tudom hinni, hogy irtó nehéz lehet neked. Mégiscsak az anyukád, és ráadásul nem ő tehet a betegségéről, biztos sajnáljátok is, de valahogy meg kell néha fékezni... :(

ósió!

Mi történt? Nem jött meg pontosan? :shock: Végülis szerencsésen alakult, mert így tényleg nem az esküvőn kell menstruálnod. Egy problémával kevesebb! :wink: Álláshoz még mindig megy a drukk, majd írj, hogy mikor pályázol stb.

encsike!

Nem lesz semmi baj, ne aggódj, nekem pechem volt! :wink: Élvezd ki ezt a 9 hónapot nagyon! :D Egyébként akkor sem lenne gond, ha nem várnánk ki a 3 hónapot (doki mondta), de azért ajánlják. Jobb les :D z ez így.

Üdv az újaknak!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


akíra!

Te meg semmit nem írsz magadról, csak kérdezel? :lol: Köszi, hogy aggódtatok értem. Amikor kiderült, hogy pozitív lett a teszt, és benn kell maradjak, akkor úgy remegtem, mintha a halottasházba vittek volna. Aztán lenyugodtam. Lelkileg sem volt jó a kórházban. És nem a saját bajom miatt. Hanem borzasztó volt látni a sok beteg embert. Rengetegen jöttek egy napos műtétre. Reggel jöttek, műtét, két óra alvás, aztán mehettek is haza. Változó kor miatti probléma, elhalt terhesség, vérzés, és RENGETEG abortusz is volt! Képzeljétek: 25 ezer forintot befizetnek, kétszer elbeszélgetnek velük, hogy enyje-benyje, aztán ha első baba, akkor méhszájtágító, majd másnap abortusz. Ha már volt neki, vagy van gyereke, akkor még méhszájtágító sem kell. Komolyan mondom futószalag!! Borzasztó!! (mindjárt mesélek még)

Kép
Kép
tabati
 
 


Viszont az egyik lány mesélte, hogy szeretett volna fogadott orvost, de senki nem vállalta az abortuszt. (megértem) Így nem lett neki. Ahogy elnéztem egy fiatal doki csinálta az összeset, lehet, hogy szegényre ráosztották. Viszont a műtős meg a beteghordó is borzasztóan bánt velük. A műtőstől kérdezték, hogy kaphatnak e fájdalomcsillapítót, mert a méhszájtágítás fájdalmas volt. Kerekperec rávágta, hogy nem. A beteghordó, meg jóhogynem ledobta őket az ágyra műtét után, még be sem takarta őket. Bevallom kicsit megsajnáltam egyikét másikát. Én is elítélem az abortuszt, de azért ezt senkinek nem kívánom. És sok lánnyal beszélgettem, és tényleg azzal van a baj, hogy a psi nem hajlandó óvszert felvenni. Mert mesélték, hogy a gyógyszert nem bírta a szervezete, a spirállal már műtötték, mert egyszer felment a méhéig stb. A párjától meg nem várja el, hogy óvszert húzzon. :shock: Mi az, hogy nem várja el? Miért kell neki átélni ezeket a borzalmakat?
Egy cigány csaj meg felkelt, ahogy visszahozták a műtőből (még 2 órán át pihennie kellett volna az altatás miatt), mert a pasija sürgette, hogy menjenek már, mert otthon sír a kicsi, éhes, szoptatni kell. A nővér meg majdnem elájult, hogy miket ki nem talál, nem is szoptathat, mert még az altató benne van a szervezetében.
A másik meg nem szólt, hogy nagyon vérzik műtét után, azt mondta, hogy minden rendben (gondolom csak hogy hazamehessen) , aztán amikor a nővér húzta volna át az ágyát, akkor látja, hogy csupa vér, még a matrac is átázott. Ott fogta a fejét, hogy a lány meg így ment haza, aztán majd jól rosszul lesz otthon. Nnna, ilyen felelőtlen emberek vannak!

Kép
Kép
tabati
 
 


No, most jól bepótoltam azt a 6 napot, míg nem voltam! :lol: bennem nem kell csalódnotok! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Nagyon nagyon örülök, hogy minden jól alakult Tabati! Már persze a körülményekhez képest! :?
De azt hiszem hogy ennél jobban nem alakulhatott volna egy ilyen szörnyűség!
Az ilyen hely borzasztó! Futószallagon megy minden! Borzalom! Melyik kórházba voltál? Bár tudom, hogy mindenhol van ilyen, de akkor is iszonyat! Nekem volt egy ilyen élményem amikor terhes voltam! Be kellett menni egy vizsgálatra a kórházba, és ott beszélgetett pár nő köntösbe a kávégépnél, ami mellettem volt! És azok a sztorik, borzalmas volt még hallgatni is, főleg, hogy ugye akkor még terhes voltam és mindentől féltem, és olyankor azt hallgatni, hogy elhalt baba 25.héten meg kell szülnie, meg hasonló....2 percet bírtam, utána átültem máshova! És onnantól kezdve azon imádkoztam, hogy Kyrával minden ok legyen! Szerencsére úgy lett, de azóta se tudom elfelejteni amiket meséltek :cry:

Magamról mesélni? Hát most LH teszteket csinálok és várom a peteérést és akkor belefogunk a babaprojectbe! Tiszta izgi! 6.án teszteltem akkor még nem volt egy halvány csík se, így tegnap nem teszteltem, ma már egy halvány csík volt, de holnap nem tesztelek, mert holnapra még úgyse lesz abból pozitív teszt :lol:
De holnap úgyis megyek nődokihoz és akkor ő is megnézi, hogy készül-e már a petém megérni :lol:
Aztán remélhetőleg holnap után már szebb és erőteljesebb csíkom lesz :D

Egyébként azért jövök ilyen ritkán, mert olvasni szoktalak titeket nagyjából, de iszonyat tempó ez egy Kyra mellett :lol:
Nagyon izgága kis sajtkukat, az elmult időbe nem is aludt sokat, mert fogzik erőteljesen, szóval most pihi van a fogacskáknál úgy gondolom, mert most tegnap óta jól alszik, így tudok jönni írni is, nem csak olvasni! :lol:
Egyébként Kyra már kapaszkodva jár, anélkül még nem, de már ennek is nagyon örülök! Az első foga van még csak kinn, az is nem ám alul jött neki, mint kellett volna, hanem felül! :shock:

Na megyek is, mert felkelt :lol:

KépKép
KépKép
akíra
 
 


De édi lehet Kyra! És raksz neki célokat, hogy legyen miért elindulnia? :D

Amúgy ne érts félre, mindenki nagyon kedves volt velem a kórházban. A dokik is a nővérek is, és a dokik rengeteget dolgoztak, kilehelik a lelküket is, szóval minden elismerésem az övék. Csak valahogy az abortuszosokkal bántak így... Lehet, hogy túl nagy az empátiám, de ez már nekem is sok volt.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, igen, pár nappal előtt jött meg, de ez várható is volt, mert rengeteg helyről hallottam, hogy a gyógyszer abbahagyása után 3-4 hónappal kezd igazából elyre rázódni az egész természetes ciklus, mivel addig még tart a gyógyszer utóhatása (tehát nem a fogamzásgátlás, csak a tabletta hatása). Nálam most érkezett el. 25-én volt a pém, így 24. napra jött meg. Ez még mindig nagyon szerencsés, mint mondjuk az az eset, amikor valakinek 50-60 napra jön meg, utána meg 22 napra, stb.
Most elvileg 17-én lesz pém, okvetlenül nézni fogom. Viszont a pé-től számítva tökéletesen pontosan jön meg.
Igen, valószínűleg nem az esküvőn lesz meg, aminek nagyon örülök!
A spontán vetélés miatt pedig egy percig ne aggódj, valóban sok nőnek van ilyen, akár észrevétlenül is, lásd az én esetemet 2 évvel ezelőtt, mikor mindenfajta bajom volt, és aztán utólagosan derültek csak ki az események. Most, hogy jól vagy fizikailag, minden rendben. Vigyázz azért magadra fizikailag, megfázás, gyulladás miatt, és akkor tavasszal mehet újra a próbálkozás!

Képzeljétek, ma sikerült megvennem a cipőt is a ruhához, szép ekrüszínű ez is.

Néztünk kedvesemnek is öltönyöket, de a hölgy azt mondta, hogy február elején jön meg a kollekció többi része, ezért akkor menjünk vissza. Így is elnyerte tetszésünket több öltöny is. Február elején amúgy is kell mennünk megint Pestre, akkor majd sort kerítünk rá. Azt hinné az ember, hogy olyan könnyen megy minden, csak berontunk a boltba, megvesszük a cipőt, inget, stb... aztán csomó próba meg mászkálás van mögötte. Mondjuk szerencsém volt, cipőt is hamar sikerült találnom, de azért sokszor nem egyszerű. Eredeti bőrből vettem, nem a legmagasabb sarkú, kényelmes. De azért majd vékony zokniban fogom hordani itthon, hogy kopjon a drága, mert szétverem, ha feltöri a lábamat. Amúgy tervezem, hogy ragtapasszal felszerelkezve fogom felvenni, és utána is szeretném hordani, mert azért pénzkidobás lenne egyetlen alkalomra felvenni csak.

Angel, üdvözlet közöttünk!
Látom, te is munkakeresés előtt állsz. Hát, idehaza nem könnyű, szinte egy területen sem. Én a héten kezdem el a pályázást, és majd meglátjuk, mi lesz. Van egy sorrendem, először a leginkább érdekelt területekre küldöm el, aztán pár nap múlva más, egyéb helyekre is.
Te hol akarsz elhelyezkedni? Hány éves vagy? Mi a végzettséged?

Képzeljétek, vettem ma méter anyagot az IKEA-ban. Nagyon olcsó volt métere, ötszáz forint, hát, gondoltam, varrogatni jó lesz. Eredetileg babatakarónak vettem... lehet, hogy meg is varrom nemsoká, csak kellene bele egy kis bársony vagy vékonyabb frottíranyag. :wink:
Lehet, aztán más lesz belőle. Olyan jó mintája van.
Vendég
 


Persze ósió, nem is félek, remélem visszaáll hamar a ciklusom. Amúgy még mindig vérzek, de már teljesen megszoktak dec. 19 óta! Az lesz a fura, ha abbamarad! :lol:

Képzeljétek, az egyik lány priviben írt nekem itt a fórumon, hogy neki még durvább volt, mert volt a méhében is egy baba, a terhessége közben pedig kiderült, hogy méhen kívül is van egy. :shock: A doki (akihez amúgy én is fogok járni ezentúl) pedig megműtötte. Megmaradt a baba, és sikerült természetes úton megszülnie, úgy, hogy előtte nem sokkal egy komoly hasi műtétje volt a méhenkívüli miatt. Úgyhogy egyre jobban bízom a dokiban! :D Ez nem lehetett egy egyszerű eset! :?

Lassan én is nézek esküvői ruhát, hisz már tuti nem lesz nagy hasam nyárra, úgyhogy nyugodtan választok csini testhezállót! :wink: Ha meg már meglesz, akkor jöhet a cipő és minden más kiegészítő! Ugye ósió? :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Igen, okvetlenül a ruha legyen a legelső, és minden más ahhoz passziljon, színben, árnyalatban, anyagban is.
És szaténcipőt ne vegyél! Több helyen is olvastam, hogy elég hamar tönkremegy, van, akinek már az esküvőn, vagy ha koszos lesz, nem tudod kitisztítani. Bőrt érdemes venni, én is úgy gondolom. De tény, hogy csodálatosak a szaténcipők is, főleg a hímzettek.

Én is tudok egy méhen kívüli terhességtörténetet. Borzalmasan végződött. Egy 26 éves lány halt meg 3 évvel ezelőtt. Hat hónapos terhes volt, és méhen kívüli terhessége volt, de ezt egy kezelőorvos se vette észre!
A lány egyik nap rosszul lett, és gyakorlatilag fél órán belül életét vesztette, hiába hívták ki a mentőket.
A szülők pert indítottak az orvos (vagy a kórház ellen, nem tudom, kíváncsi vagyok, mi jön ki belőle. A tv-ben megkérdezett összes nőgyógyász kivétel nélkül azt állította, hogy nem lehet nem észrevenni a méhen kívüliséget, hiszen azért van az UH.
Így a lány szegény életét vesztette, meghalt a baba, meg amúgyis csak hat hónapos volt, a férje tisztára összetört, a szülők is. Egyetlen gyerekük volt, egyedül maradtak, és unoka nélkül is. Új család alapításához meg már idősek... szóval, az egész család élete összeroppant.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?