Új privát üzeneted érkezett!

Szóval ma kellett volna megjönnie, tegnap fájogatott is a pocim, ma is néha de nem vészesen. Dél körül egyszer barnáztam (ha az a barnázás, hogy olyan, mint a folyás, csak picit sötétebb, de nem vér, nemtom nekem ilyen még sosem volt) meg most este is. Meg vagyok őrűlve, úgy izgulok, hogy ez vajon lehet, hogy baba. Persze még késhet a mensim, mert nem mindig pontosan 28 napra jön meg, de ha csütörtökön sem jön meg akkor már nagyon fogok reménykedni! De tesztelni csak szombat reggel fogok. Nem akarok egycsíkos tesztet látni!!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Kata! Értem... hát nálunk ilyen nincsen :) Egyébként mi Tárnokon lakunk.

Tabati,
Én is igy vagyok vele :) csak nekem ez a 4. nap, hogy késik! remélem igy is marad! :) jaj de jó lenne :):) De neked is drukkolok, hogy baba miatt legyen!!
encsike87
 
 


Jó reggelt!

Encsike, ha négy napja késik, az már jelenthet valamit! Meddig vársz a teszteléssel, és kínzol bennünket tovább? :D Úgy látszik, itt mindig azok izulnak jobban, akik még nem terhesek!

És te, Tabati? Ha meg kellett volna már jönnie, de még nem jött meg, akkor szerintem semmiféleképpen nem egycsíkos tesztet fogsz látni, ott lesz, még ha halványan is, de a másik csík is. Szóval: :arrow: a gyógyszertár vagy valamelyik drogéria!
Da, ha nem jön meg szombatig, akkor már úgyis mindannyian fogjuk sejteni.
Legalább a párotoknak tudtok mit adni karácsonyra ajándékot: egy szép becsomagolt pozitív tesztet. :D
Vendég
 

 
 

Ósió! Én sem merek tetsztet csinálni! Olyan érzésem van, hogy majd megjön úgyis, csak szórakozik vele, nehogy ki tudjam számolni esetleg, hogy mi hogy kéne legyen :evil:

De hát Tabatinak azért még van esélye bőven :):)
encsike87
 
 


Csajok!Mivel én vagyok akinek már van ilyen tapasztalata csak annyit tudok mondani,hogy ha terhes vagy akkor is olyan érzés mint amikor mindjárt megjönn csak ezt már a hormonok csinálják.Teszteljetek nyugodtan főleg te Encsi mert 4-5nap késésnél már kéne mútatni valamit :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Hát nem tudom Kata :) nekem nem mindig pontos, és ezért nem merek még tesztet csinálni... De majd ha ma délutánig sem jön meg, akkor elmegyek tesztet venni :)
De amúgy néha úgy érzem, hogy mindjárt megjön, fáj is hasam, meg minden, de aztán elmúlik utána és akkor semmi...

Képzeljték! Tegnap egész nap arra vártam,hogy hazaérjek és ehessek savanyúságot :) Erre mire hazaértem és leültem enni, már egyáltalán nem kívántam, és ha rágondolok is hányingerem lesz tőle... Tök jó... :)
encsike87
 
 


Na sziasztok!

Lányok, itt ebbe a hónapba senkinek nem jött meg? :lol:

A teszt...hát én is bíztatlak titeket, hogy csináljátok meg, mert kiváncsi vagyok, de ne keseredjetek el azon se ha negatív! Mint már montam nekem 4 napos késéssel még full negatív volt, de a 8. napon már pozitív lett :wink:
Ugyhogy full negatív teszt is lehet pozitív! Ugyhogy hajrá hajrá a gyógyszertárba fuss!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bár nekem se jött meg azóta se, de én nem foglalkozom vele! Nekem 13.án kellett volna megjönnie, de mi csak egyszer voltunk együtt védekezés nélkül 12.én este, ugyhogy szerintem no problem, nem ezért nem jön meg, hanam biztos a sok stressz miatt, meg beteg voltam, tuti az is közrejátszott, meg most kihúzták a fogam, meg ilyenek, szóval én nem tesztelek, de titeket tényleg arra bíztatlak, hogy tessék tesztelni! :o

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Szia Akíra!

Hát majd lehet, hogy tesztelek :) Hátha kétcsíkos :):) De jó lenne :):)
Szegény! a foghúzás nagyon rossz! Nekem is kéne fogorvoshoz mennem, de azt hiszem már csak jövőre lesz belőle valami...
Te mikor csináltad a tesztet ami negativ lett? Úgy értem, reggel vagy napközben?
encsike87
 
 


Jelentem velem csak szemétkedett a testem! :evil: :lol: Éjszaka már volt pár csepp vér, aztán hajnalban megjött. Csak egy napot késett, ennyit máskor is szokott, csak azért reménykedtem picit, mert nekem nem szokott lenni ilyen elővérezgetés. Hajnalban zuhatagszerűen megjön mikor leülök a WCre, és azok nem cseppek. (már bocsánat a naturális hasonlatért :oops: :lol: ) no meg azért is, mert páromon is láttam, hogy izgul, mert ő is tudja, hogy nekem ilyen nem szokott lenni.

encsike!
Ha nekem 4 napot késett volna, akkor már nagyon reménykedtem volna. Nekem a max a 2 nap. 28-30 naposak a ciklusaim. Azért is gondoltam, hogy szombat reggel már biztos 2 csíkot láttam volna. De te tudod, hogy neked mennyit szokott késni. Nekem is fájdogált a hasam, most viszont fááááááj! :evil: nem úsztam meg! :evil: Na, csinálok új ovulációs vonalzót! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Kár! De hát majd legközelebb :)

Nekem most nem fáj... reggel kicsit fájt, de elmúlt...

Hát majd kiderül mi van, de már kiváncsi vagyok...
encsike87
 
 


Ez a gyógyszer utáni menstruáció nálam is fura kicsit. Mindig nagyon pontosan jön meg, félidőben van a peteérésem. De mikor megjön, és utána múlna el a negyedik napon (annyi ideig szokott tartani), akkor szinte teljesen eltűnik, s mikor már úgy gondolom, semmit nem kellene használnom, egyszer csak még kicsit vérzek. :? Utána megint semmi.

Tabati, akkor hát jön a következő hónap! Lehet, hogy egyébként is jobb lenne, ha tényleg úgy történne, ahogyan eredetileg terveztétek, párod szakvizsgái után, stb. Mert úgy biztosan sokkal jobb lehet, ha csak arra tudtok figyelni, se nem kell a tanulás miatt is görcsölnie.

De azért gondolkodóban szoktam esni néha, hogy miként lehet az, ha egy pár gyeremeket akar, és a fogamzóképes időben van együtt, akkor miért nem jön össze egyből? Jó, lehet, hogy nincs egy hónapban peteérés, de ha kifejezetten figyeljük az időt, akkor miért vacakol a szervezet?

Encsike, na, akkor én, úgy tűnik, folyamatosan terhes vagyok, mert imádom a savanyúságokat, az uborkát, káposztát, ilyeneket. :D
Vendég
 


:):) Akkor tényleg folyamatosan terhes vagy, csak nem tudsz róla :lol:

Ezen én is szoktam gondolkodni, hogy vajon ez miért van, hogy ha akkor vannak együtt akkor miért nem lesz bébi... Egyik nap pl az jutott eszembe ( ne nézzetek totál hülyének) de hogy milyen lenne már ha pl egy picike kamerával néznék ezt, hogy mit csinálnak ottbent :) Mármint hogy egyáltalán célba ér e, stb...Érdekes lehet...
Tudom hogy vannak ilyen filmek, de azok mindig csak a kedvező esetet mutatják be ( most vizsgáztam valószínűségszámításból :lol: :lol: ). Szóval ez érdekelne!

Alig várom hogy reggel legyen, de úgy félek hogy megjön addigra! :oops:
encsike87
 
 


encsike, én reggel csináltam a tesztet, mindkettőt! Én ezt annak tudom be, hogy az elsőt egy olcsóbb árkategóriás teszttel csináltam a másodikat a Clear Blue-val! Lehet hogy ez a legdrágább a piacon, de én megjártam a másikkal, ugyhogy most is, ha majd rajta leszünk a dologon és kell a teszt tuti, hogy csak azt fogom venni! Lehet működik a többi is, de hát aki egyszer csalódott....tudod hogy van ez :lol:

Tabati, legalább tudod, hogy mi van! Mit veszel magadnak? :)
Talán jövő hónapba én is csatlakozom a próbálkozók táborához :)
Izgi nagyon :)

Én tudom, hogy nekem nem volt igazán semmi előjele a dolognak, se mellfeszülés se hányinger (az első két hétbe, aztán persze igen)! Nekem egyedül az volt gyanús, hogy túl sokat jártam wc-re! Na amúgy se vagyok egy olyan típus aki egy nap 3x megy wc-re, de akkor kifejezetten sokszor mentem! Ez volt az egyetlen dolog ami jelezte számomra, hogy Kyra ott lapul a pocimba! És én már legbelül tudtam! Hiába volt a teszt negatív! Nem elkeseredtem, hanem dühöngtem, hogy rossz a teszt! Persze azért vártam pár napot, de csak igazam lett :lol: :wink:

Ugyhogy én még szorítok neked Encsike :)

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Köszi :) Remélem nálam is igy lesz :)
Majd akkor én is olyan Clear Blue-t veszek. Én olyat még nem láttam. Gondolom gyógyszertárban lehet kapni, nem?
Mondjuk ezekre a 300 ft-os tesztekre én sem hagyatkoznék...

De hát ha csak egy csíkos akkor sem leszek elkeseredve... majd lesz egyszer két csíkos is :)

Mit kap Kíra karácsonyra? :)
encsike87
 
 


Na, hát mondom én, hogy terhes vagyok! Mert én alapból nagyon sokat járok WC-re. Éjszaka minimum kétszer fel szoktam kelni, és ez még a jó eset. Nálam már alapból jelentkeznek a terhesség tünetei, mi lesz, ha terhes leszek? :D Lehet, hogy akkor majd minden elmúlik. :D

Tabati, tényleg, mit veszel magadnak kárpótlásként?

Encsike, ezen én is szoktam gondolkodni, hogy milyen lehet odabent, mikor szaladnak a kiskatonák, a petesejt meg ájtatosan várja őket. Hahaha!
Vendég
 


Encsike, a Clearblue-t DM-ben lehet kapni, kb. 1700 forintba kerül. Ezen elég érdekesen jelenik meg a terhesség, mert ha nem vagy terhes, akkor, ha jól tudom, a két ablakban van egy-egy csík, ha viszont terhes vagy, akkor az egyik ablakban vízszintesen is megjelenik egy csík, tehát ott egy + jel lesz. Nagyon izgi!
Képzeljétek, én múltkor olyan tesztet láttam, hol a terhescsík piros színű volt, illetve van kék változata is. Hát nem édes?? Csak aztán olyan nemű is legyen a gyermek! :wink:
Vendég
 


Na akkor ma útba ejtek egy DM-et... Kiváncsi leszek, milyen lesz :)
Remélem + jeles :):):)

Az érdekes lehet, hogy kék vagy piros színű :) Az lenne a jó ha olyan szinre változna amilyen nemű lesz a gyerek :)

Én alig járok pisilni... bár volt egy hét amig folyton mentem... most csak ha iszok akkor kell... Érdekes dolog, de már kezdek izgulni :)
encsike87
 
 


Kezdesz izgulni?? Mi tűkön ülünk, nem izgulunk! Aztán gyorsan mond ám meg az eredményt! 8)
Vendég
 


Hát a pisilis nálam is így van Ósió, én rengeteget járok! De még ennél is többet jártam terhesen! Én éjjel szintén minimum 2x fenn vagyok pisilni, nappal meg úgy óránként! Na most mikor terhes lettem kb. 20 percente rohangáltam pisilni! Munkatársaim csak néztek :lol:

Igen, hát nem olcsó a Clear Blue de én arra esküszök!

Kiváncsi leszek Encsike :)

Karácsonyi ajándék! Hát vettünk neki egy 70ezres autós ülést, ugyhogy ezen felül már csak mindenkitől egy egy apró ajándékot kap! Tőlünk egy zongora szőnyeget! Mármint vannak rajta állatok, meg egy zongora és az állatok a saját hangjukat adják ki amikor megnyomja, a zongora meg vagy simán a hangot amit lenyom vagy egy egy beépített zenét! Szóval jól ellesz vele :D

Nemet jelző terhességi teszt! Nem is rossz ötlet! Na én majd feltalálom :wink:
Tuti nagy sikere lenne :D

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Holnap reggel csinálok egyet! megígérem, hogy megmondom az eredményt :)

Most elmegyek szociológiát tanulni, mert ma vizsgázom :(:(
encsike87
 
 


Sziasztok!

Csak belestem hogy mi van veletek és úgy kikerekedett a szemem és egyből elkezdtem izgulni. Encsike, jajj de várom már én is a holnapot :oops: vagy holnap sem mersz majd tesztelni? Csak tudd, tipikus terhes tünet ez a nem tesztelés! :wink: :D

Amúgy én csináltam reggel, délbe, este, napközben és mindig pozitív lett, dm-es 790 ft volt one step azt hiszem a neve. Gondolom a hcg szintem jó magas lehetett, míg akinek egy csíkos lesz a teszt, annak meg alacsonyabb a hcg szint a szervezetében :roll:

Én is pisis vagyok, terhesen maga volt a káosz. Minden kútra bementünk mikor nyaralni mentünk :lol: párom már rosszul volt :lol:


Szia Kata!
Mi még nem ismerjük egymást...jöttél én meg eltűntem :oops:
Üdv itt :wink: :D


Ne haragudjatok, megint mennem kell. Díszítjük a lakást, segítek páromnak míg alszik a Ricsi :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Szia Momi!

Rendes vagy :) remélem bejön a drukkolásotok :):)
Olyan fura érzésem van, ilyen "nem vagyok terhes, minek teszteljek?! Azt biztos érezném ha terhes lennék" :):):)

Na majd kiderül :):)

Milyen diszeket szoktatok a lakásba tenni? Én imádom díszítgetni!
:)
encsike87
 
 


Hát encsike, akkor már alig várjuk a reggelt! :wink:

Én már az előző ciklusnál sem vettem magamnak semmit, mert nem voltam annyira csalódott. Most meg még annyira sem.,de azért lehet, hogy veszek egy szép felsőt Szilveszterre :wink: :lol: , de nem a mensi miatt!! Hanem, mert így, hogy nincs baba, mehetek egy jót táncizni, oda meg ki kell ám öltözni!! :wink: 8) Kipróbálok valami esküvői kontyot is, meg talán sminket is.

Én is gondolkodtam, vajon miért nem sikerül mindenkinek elsőre a baba, ha jókor vannak együtt, és semmi probléma sincs egyik félnél sem. Szerintem annyi apró dolog lehet, aminek mind ott és úgy kell lennie a megfelelő időben, hogy ezt sosem fogjuk megtudni!

Kénytelen voltam a nőivonalon újból regisztrálni, mert nem fogadta el a nevemet meg a jelszavam, pedig jót írtam be többször is. Engem miért zártak ki... :cry: :lol: Most újra próbálkozom, hátha... :roll:

Üdv momi újra itt! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Hát lányok! Nem volt egyszerű belépnem a nőivonalba. Már a 3. regisztrációmat csináltam, azt sem tudtam, hogy milyen felhasználónevet találjak ki. :lol: De íme sikerült!!

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, én meg folyton keverem a női vonalat a ciklussal. A ciklust nagyon szeretem, mert ott jól tudom vezetni a ciklusomat, és minden ki van számolva, szerencsére, eddig úgy is történt minden.

Nagyon helyes, hogy nem zuhansz magadba! Most itt a karácsony, Szilveszter, együtt lehettek a pároddal, szóval, erre kell koncentrálni!

Momi, én még csak pénteken csinálok egy jó alapos takarítást, aztán a hét végén feldíszítjük a fát. Mi mindig 1-2 nappal előbb díszítjük, mint 24-e.

Képzeljétek, pérom tegnap hozott egy fotóstól esküvői árajánlatot. 65 ezer forint lenne az alap, ebben benne van hogy hol, mely hlyszínen, mennyi képek készítenek. MI nem szeretnénk tengernyi sokat, mert úgy elvész a spontenaitás. De majd még kérünk más fotóstól is árajánlatot. Hát, kezdem számolgatni a költségeket...nem semmi. Párom öltönye még meg sincs. Arra majd új évben kerítünk sort, meg az meghívókra is. Kezdek izgulni, hogy minden jól menjen majd, sikerüljön időben mindennel elkészülni, hogy a végén már ne kelljen rohangálni. Kedvesem is mondta, hogy izgul, minden úgy menjen, ahogyan kell. Egyébként jövő május 31-re esős időt jósoltak. nem tudom, honnan látták ilyen messziről, hogy milyen felhők lesznek az ország felett pont aznap. A lényeg: ne legyen szélvihar, meg ne legyen felhőszakadás. Akkor minden jó lesz.
Vendég
 


Persze! Zuhanás nincs, csak bulizás, már alig várom a Szilvesztert!!! 8) Persze a karit is az előbb lesz! :D Egyébként is gyorsan elfog menni ez a ciklus, hisz egy csomó szünetem van, amit a párommal a családdal tölthetek. És ugye tudjuk, a munka nélküli napok sajna gyorsan eltelnek... :evil: :lol:

ósió!

Nálunk a tesóm fog fotózni, neki van egy jó gépe, meg szeret is fényképezni, ügyi is, úgyhogy mi nem költünk ilyesmire! Spórolunk! :wink:

Az időjárásos sztori meg szerintem egy nagy hülyeség!! Ennyire előre nem tudhatják, hogy milyen idő lesz. Esetleg azt, hogy esős lesz e a nyár, vagy száraz, de napokra lebontva!!! :shock:

Bár jó lenne, ha ennyire előre látnák, mert ugyebár nekünk a kertben lesz a vacsi, és akkor nem esős napot választanánk. De ki is választana esős napot az esküvőjére... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Nekünk is voltak terveink a kerti partyval kapcsolatban, de azt végül elvetettük, mert annyi mindennek kellene passzolnia, hogy nem merünk belevágni. Ott még egy kis szellő sem lehet, mert akkor aztán repülnek a szalvéták összevissza, arról nem is beszélve, hogy mi van, ha feltámad a szél? Lerepül az összes terítő, magával rántva mindent. És ha szakad az eső? Jesszus.
Hát, megmondom őszintén, mi az esküvőn nemigen akarunk feladatokat osztani a vendégek számára. Két évvel ezelőtt voltunk egy olyan lagziban, ahol megkértek bennünket a fotózásra és kamerázásra. Én videóztam, kedvesem fotózott. Azért minket kértek meg, mert nekünk van mindkét gépünk, és akkor nem kell költeniük ilyesmire. Na, odamentünk, egész álló nap rohangáltunk, hogy jó helyen álljunk, be legyen kapcsolva a gép, ki legyen kapcsolva a gép, jó helyen legyen....mindez márciusban, majd szétfagytunk! Borzalmas volt. Én még egyszer nem vállalnám, de az az igazság, hogy ilyenkor nem mond az ember nemet.
Persze, testvér az más, mert ő nem érzi majd külön feladatnak az egészet, főleg, ha kisebb családi összejövetel lesz az esküvő.
Ja, nálam még annyi volt, hogy kész művésznek kellett lennem, hogy tényleg jók legyenek a felvételek, mert abszolúte nem volt ott fotós és kamerás. És ha én véletlenül elfelejtem végig bekapcsolni a play-t, akkor aztán szép videó született volna. :D És az esküvőt meg utólag nem lehet visszahozni.

Munka. Hát, én eléggé el vagyok keseredve, mert sajnos iszonyatosan nehéz elhelyezkedni, és nem is tűnik úgy, hogy a közeljövőben bármi is összejönne. És tudod, mit érzek még néha? Egyszerűen nem vagyok bizonyos dolgokkal elégedett szakmailag. Egyszerűen hiába végeztem jogot, tettem a nevem elé a dr-t, hiába publikáltam már, néha az önbecsülésem alábbhagy. Olykor felteszem magamnak a kérdést, hogy mit értem eddig el, felsorolok pár dolgot, de nem bírok ámulatba esni ezeken. Na, mindegy.
Vendég
 


Persze, nálat azért egészen más lesz, az egy nagy esküvő lesz, oda kell egy profi fotós, de a mi kis családi összejövetelünkre... :lol: Látod a szélre nem is gondoltunk!! :shock: Majd teszek szalvétanehezéket az asztalokra! Ha eső lesz, akkor gondoltuk bemegyünk a házba, de sátrat is lehet bérelni, már utána is néztem a neten!

A munka miatt meg ne keseredj el! Bár különbözőek vagyunk, nekem sem sikerült teljesen az amit szerettem volna, úgyhogy van hiányérzetem, ami néha eszembe is jut, de a mostani munkámat is sokan irigylik. És sokan később jönnek rá, hogy hiába hajtották a karrierjüket és nézték le a tanítást, hogy valaki "csak" tanít, aztán nekik semmi sem jutott. A joghoz meg nem nagyon értek, bár párom abban dolgozik tudod, de mégsem látom át mindig a dolgokat. Szerintem ha te megteszel mindent, hogy boldogulj, keresed a munkát, hisz interjún is voltál már nem egyen, tanultál rengeteget, tehát a tudás is megvan at akarás mellé, akkor megtettél mindent. Már csak szerencse kell. Viszont nem szabad belekeseredni a dolgokba, ha nem jön minden össze, amit elképzeltél, vagy csak később jön össze. És nem elveszíteni az önbizalmadat, sok minden nem rajtunk múlik sajnos! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, mintha csak a nagyimat hallanám! Sokszor ő is így tartja bennem a lelket, hogy tegyem fel magamnak a kérdést, hogy mindent megtettem-e, és ha igen, és mégse jött össze, akkor a többi nem rajtam áll. Szerencse kell hozzá.
Persze, megértem én ezt, de mégis, valahogy szinte szégyelli az ember ezt a helyzetet, pedig végképp nem én tehetek róla, hogy mi van, milyen helyzetek uralkodnak itt. És mégis... néha nem tudom, jó, hogy hazaköltözünk Pestről. Illetve jó, de mostanában megint megfordult a fejemben a költözés, persze tudom, hogy már nem megyünk el, hiszen páromék részéről itt a családi cég, meg abszolút úgy gondoljuk, hogy itt nézünk házat. DE mégis, elég sokszor visszajön mostanában a gondolat, hogy vissza kellene menni Pestre, ahol vannak történések, zajlik az élet, lehet szakmai beszélgetéseket folytatni, mindezek pedig nagyon hiányoznak itt. Egyszerűen félek a jövőtől, hogy vajon jó döntés lesz-e, ha inkább feladja az ember a szakmai elhelyezkedési esélyeket. Ettől félek a legjobban. HOgy nem jó döntést hozok.
Ugyanakkor nem egy ismerősöm van Pesten, éppen a munka miatt, és ki nem állhatják a várost, alig várják, hogy pénteken hazautazzanak. Én mindig imádtam Pestet, de az biztos, hogy ott lakni azért más lenne, ha tudnám, hogy az az otthonom. Mert amíg tanultunk, jártunk haza a szülőkhöz, de ha ott laknánk, akkor nem jönnen olyan gyakran az egészséges vidékre... főleg majd gyerekekkel. Istenem, miért nem egyszerűbb döntéseket hozni! :!: :?:
Köszönöm a biztatást!

Tabati, bizony, minden részletre figyeljetek az esküvőn, és jó minőségű sátrat béreljetek! Idén voltunk egy lagziban, ahol időközben egy kis tavaszi zápor kapott el bennünket. Hát, ott ömlött a sátraknál befelé a víz, annyira esett.
Meg tényleg kell szalvétanehezék, teríőkapocs, hogy azt se fújja fel a szél, este lampionok, megfelelő világítás, stb. Hidd el, hogy egy kis esküvő is csalóka tud lenni, hiszen hiába van kevesebb ember ott, sok dologról ugyanúgy kell gondoskodni, mint ha mondjuk 150 ember lenne ott.
Milyen zenétek lesz? Zenész vagy cd-ről fog szólni?
Lesz egy-két oincéretek vagy inkább családtagok szolgálnak fel? Vagy esetleg svédasztal lesz?
Vendég
 


Lesz vacsora többfogásos, de utána svédasztal. Látod még erre sem gondoltunk... :oops: :roll: Nyilván nem én fogok felszolgálni az esküvői ruhámban, de anyuéktól sem várhatom el, hogy ugráljanak... Talán majd aki főzni fog, egy bácsi, apósom ismerőse, talán őt megkérjük, hogy hozza is ki. Tényleg jó lesz ilyeneken elgondolkodni... Ja! A zene cd-ről fog menni. Világításra is gondoltam már, tetszenek azok a kerti fáklyák, olyan tuti lesz, az a későbbiekben is jó nyáron.

Én úgy gondolom, hogy egy szakmai siker, vagy egy karrier sem ér fel egy boldog családdal. Ha párom bármikor is külföldön kapna munkát, velemennék, még ha itthon minden álmom teljesült volna, akkor is. Eleinte biztos rosszabb lenne, de végül biztos ott is találnék elfoglaltságot, esetleg valami munkát.

Képzeljétek!! Anyuval beszéltünk a babásodásról, és olyan dolgot mondott el, amit még eddig mindig titokban tartottak, vagy egyszerűen csak nem tartották fontosnak, hogy elmeséljék. Anyunak előttem volt egy vetélése. Ugyan "csak" az első hónap után, szóval ami gyakran előfordul, de mégis műtét lett a vége, mert nem szívódtak fel rendesen a dolgok. :shock: Ezen teljesen meglepődtem! :shock: HOgy ezt edig miért nem mondta soha? :shock:

Kép
Kép
tabati
 
 


Érdekes, mert anyuval egyszer én is beszélgettem hasonlókról. Mikor megszülettem a bátyám után, anyukám nagyon beteg lett, hetekre kórházba került, elapadt a teje, stb. Aztán, mikor hazakerült, minden idejét velünk töltötte, én pár hónapos voltam, tesóm másfél éves. Kérdeztem anyut, hogy akart-e még gyereket. Mondta, hogy akart volna, de olyan beteg lett utánam, hogy már nem mert belevágni még egy terhességbe. Olyan érdekes, hogy lehet, hogy eredetileg nemcsak ketten lettünk volna tesók, hanem akár hárman is. Most elképzelni se tudom, hogy milyen lenne, ha két tesóm lenne. Akkor viszont biztos azt nem tudnám elképzelni, hogy egyikőjük nélkül nőttünk volna fel.
Lehet, hogy anyukád is jobban megnyilik előtted, ha tudja, te is gyereket szeretnél. Nálunk anyukám szerintem elég zárkózott ebből a szempontból, inkább a mamámmal lehet megbeszélni az ilyen dolgokat, inkább ővele osztom meg a gondolataimat.

Szerintem is, egy kerti partin is nagyon sok mindenre kell gondolni. Azt gondolná az ember, hogy csak hipp-hopp megvan, pedig azért ez is igényel némi szervezőmunkát.
Majd azért, Tabati, olykor-olykor számolj be a feljeményekről, hogyan álltok a szervezéssel.

Na, nálunk most ragyog a lakás, kitakarítottam délelőtt, mostam...és felállítottam a fát. :oops: Bizony, én már most. Kedvesemnek meglepetés lesz. Ja, műfenyőnk van, azért is állítottam már most fel.
Szombaton nagy valószínűséggel PÉcsen leszünk, én holnap és vasárnap a mamámnál, segítek neki a főzésben, és nála is felállítjuk a fát. Ezért inkább már most elrendeztem mindent itthon. Szeretem, mikor minden szép, tiszta, rendezett.
Vendég
 


Hááát... a szervezés még csak ott tart, hogy most karácsonyi készülődés közepette vettem egy szalagot (anyagból van), gondolom karácsonyinak szánták, fehér, és csillámos ezüst ágak vannak rajta mintának. Megvettem, hátha valamire felhasználom majd az esküvői díszítésnél. Hát ennyi van még az esküvőnkből... :lol: No meg egy fehér rózsa, szintén anyag rózsa, ami hajba, vagy nyakra lehet kötni. De az már régóta megvan, táncra vettem, de még sosem hordtam. Van belőle fekete is, azt szoktam hordani a nyakamra kötöm. Szóval ennyi. Az időpont lassan kialakul, szerintem jó lesz a július. Ha most sikerül a baba, akkor is csak szeptember végén születik, úgyhogy most már nem korai a július. Párom viszont azt mondta, hogy a pontos időponttal várjunk még tavaszig... Végül is ráér, mert most már szinte biztos, hogy a polgári akkor lesz, a meghívókat is én csinálom, gyorsan megvan, nem kell sok. Csak ruhaügyben vagyok még bizonytalan... :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Na még mindig semmi! tetsztet meg nem vettem, mert nem jártam DM közelében. Vettem egy másikat a tescoban, reggel meg akartam csinálni, de anyósomék már mászkáltak, így elmaradt.... Mivel ők azt sem tudják hogy nem szedek semmit, és akor érdekes néztek volna rám, hogy mit mászkálok korán reggel egy üveggel a wc-re :lol: majd holnap :)

látom nagy az esküvői készülődés :)

Nekem is lett volna egy testvérem, de anya elkapta ezt a Toxoplazmózist... és meghalt, de akkor már 8 hónapos terhes volt anya... és meg kellett szülje... Mert akkor még nem tudták, hogy mi ez a betegség, igy nem is szűrték....
encsike87
 
 


Húha!!! Hány napot késik már? Volt már máskor is , hogy ennyit késett? Mert ha nem akkor elég nagy százalékban babu van a dologban! :D

Az azért elég durva, ha 8 hónaposan ekkora szerencsétlenség érje a kismamát... :(

Kép
Kép
tabati
 
 


Encsike!!! Mi a helyzet??? :?:

Nekem még fel kellene porszívóznom, meg picit port törölnöm, de nem tudom rávenni magamat. Nincs nagy kupi, úgyhogy hamar végeznék, de inkább minden mást kitalálok... :lol: előbb nyúztam kicsit a kutyákat is, már a Tvben is volt valami jó műsor, internet...de már nem tudok mit kitalálni. Azért olvasgatni nem ülök le, mert azt már én is cikinek érezném, mikor ott kacsingat rám a porszívó...

Hogy vagytok? Mindenki készülődik a karácsonyra? Vagy dolgoztok? (azt hiszem ez még munkanap, ugye? ) Tegnap még pár dolgot beszereztem Szilveszterre, mert nem lesz kedvem két ünnep között vásárolgatni. Vettem fülbevalót magamnak, hosszú lógósat, illik a felsőmhöz, amit majd fel szeretnék venni, meg vettem csillám hajlakkot, azzal fújom majd be a hajamat, illik a Szilveszterhez. (lehet, hogy esküvőre is használom majd, bár azt még el kell képzelnem, hogy ahhoz illik e. ) Ezt volt a legenehezebb beszerezni, mert a fodrászkellékesnél csak színes csilllámos volt. Na most kékben, meg pirosban nem akarnék pompázni még Szilveszterkor sem (esetleg ha illene a felsőmhöz, de az lilás lesz). Már le is mondtam róla, mert nem volt kedvem még egy kelllékest szerezni, aztán hirtelen ötlettől vezérelve bementem a Dm be, ahol a Szilveszterre való tekintettel épp tartottak ilyesmit. Úgyhogy alig várom már, hogy kicsinosíthassam magam! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, képzeld, én mikor a főiskolán voltam végzős, akkor olyan hajspray-m volt, ami kékre festette a hajamat. Általában úgy hordtam a hajamat, hogy felül kiválasztottam pár tincset, és azokat befújtam. :D Csak vigyázni kellett, mert a ruhát megfogta, vagy például a párnahuzatot is esténként. Szép lassan kopott csak ki a hajamból, de mosáskor abszolút kiment.

Hát, én a tajarítással készen vagyok, úgy hogy semmit nem kell csinálnom, de jobb is, mert a porszívózást kifejezetten utálom. Egyszerűen ki nem állhatom! Szerencsére itthon csak felmosni kell, mivel járólap meg parketta van.

Tabati, szerintem esküvői ruhát kellene nézned először, és csak utána megvenni a kiegészítőket. Legalábbis én úgy jártam, hogy beszereztem ezt-azt, aztán kiderült, hogy a ruhához jobban menne más kiegészítő. Csak neked most elég nehéz ruhát találnod. Olyat kellene, amit lehet úgy átszabdni, hogy nagyobb hassal is beleférj.
Vendég
 


Egyébként Encsike csinálhatna bármikor tesztet, mert ha ennyi napja késik már neki, és terhes, akkor nemcsak reggeli első vizeletből lesz két csík a teszten, hanem most már az estiből, vagy akármelyikből is. Szóval, Encsike, befelé abba a klotyóba, és csináld meg a tesztet! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Hát csináltam tesztet, de nem akarok semmit elkiabálni :wink:

Én egyébként már készen vagyok a karácsonnyal.Mindent megvettünk! ki is takarítottam :)
encsike87
 
 


Encsike!Akkor + a teszt?????

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Elvileg igen :) De nem akarok semmit elkiabálni!! :)
encsike87
 
 


Hú Encsi akkor ez nagyon szép karácsonyi ajándék. :lol: :lol: Kicsit irigyellek :wink: :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Encsike!

Akkor egy pici gratula! :wink:

Párod kariajándékba kapja a hírt? :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Szóval pozitív, de addig nem hiszed el, míg orvos nem lát? Kari után irány a doki egy vérvétel erejéig!! :wink: Vagy csak halvány a második csík? Mert úgy hallottam az is pozitív ám. Holnapután csinálj még egyet, s ha erősebb a csík, akkor tuti, nyugodtan elhiheted!!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Ósió!

Ruhakiegészítőket nem is veszek, mert tudom, te hogy jártál! Pedig egy szupi fülbevalót találtam, de az csak fehér ruhához menne igazán. Úgyhogy inkább nem vettem meg.

A ruha meg... :roll: inkább várok még...

Kép
Kép
tabati
 
 


Encsike, akkor én gratulálok, mert egy pozitív tesztet nem lehet elnézni! Ráadásul ha ennyit késik, akkor biztosan terhes vagy!

Tabati, először tényleg a ruhának kell meglenni, és csak utána a többinek, mert egy ekrü ruhánál furán mutat a hófehér kiegészítő, és fordítva is.
Nálunk a párom öltönye lesz még egy szép menet, mire mindenből megfelelőt találunk, ing, zakó, mellény, nyakkendő, cipő, stb. De ezen is túl kell esni.
Vendég
 


Encsike!

Időm semmi de annyira kiváncsi voltam már, hogy beugrottam hogy megtudjam a teszt eredményét, és hát akkor halkan gratulálok! :)
A pozitív teszt pedig pozitív, még akkor is ha csak ultra halvány a csík!
Párodnak mikor mondod meg? Vagy már megmondtad?

Szerintem nem jövök már karácsonyig, ugyhogy mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!


Kép

KépKép
KépKép
akíra
 
 


Sziasztok!

Köszi :)

3 tesztet csináltam, de majd akkor nyugszom meg kicsit ha látott a doki is és ő is ezt mondta!
De segítsetek!! Mit kell szedni, valami vitamint meg ilyesmit? Vagy folvas miben van?

Egyébként ma 5 hetes :)

Vőlegényem tudja, mert együtt csináltuk a tesztet. és azon kettő csík lett, aztán gondoltuk, rossz és elmentünk még másik kettőért :) Este csináltam mind a 3at :)
Most a dokit felhívhatom akkor? Mobil számát adta meg, de Karácsonykor zavarni... hát nem tudom....
encsike87
 
 


Encsi!Gratulálok!!! :lol: :lol: Szerintem 27-én hívd fel én elevitet szedtem de 2naponta mert a Dokim ajánlotta úgy,hogy ne legyen óriás baba meg én se hízzak 20kg :) És vőlegényewd mit szólt?Szülöknek csak doki után mondod el?Amúgy én ha egyszer sikerül 7hetesen megyek majd dokihoz mert akkor már szívhang is hallatszik :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Gratula!!! :D A topic első babája!!! :D Én először beszélnék a dokival, majd ő megmondja, mit kell szedni! Bár folsavat külön is lehet kapni, nem csak terhesvitaminokban van, én szedem már most is.

Lányok! Én meg megint rosszul voltam az éjjel, úgyhogy két ünnep között nekem is irány a doki. :( Megint a gyomrom... Csak a dióhoz tudom kötni a rosszulléteimet, szerintetek az lehet? Eddig mindig ehettem, de most utána vagyok rosszul ez már tuti. Tegnap este is megettem 2 szelet diós bejglit, és utána szenvedtem. Hirtelen miért lettem érzékeny a dióra? Ti hallottatok már ilyet? :roll: Aztán persze lehet, hogy csak véletlen egybeesés... majd kiderül...

Kellemes ünnepeket mindenkinek!!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukkra van időm, ezerrel kéészülünk a karira :D


Encsike!

Ennyi teszt után szerintem megbarátkozhatsz a gondolattal: van egy iciri-piciri babád :D Persze jogos hogy a doki mondja ki a tutit, de nagyon büszkék vagyunk rád! Te lettél a példaképünk, így kell ezt csinálni :wink: :D :D


Tabati!

Jobbulást, reméljük nem valami allergia lesz :( én erre tippelnék, de remélem nagyon mellélőttem és nincs is semmi gond :wink:


Tabati és Ósió!

Ne haragudjatok, de nem tudom pontosan melyikőtöknek is van karikor a szülinapja :oops: , így most mindkettőtöknek nagyon boldog szülinapot kívánok :wink: :D :D :D



Továbbá "kis" topikunk összes tagjának:
Kép


Puszi: Ricsi és Móni :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?