Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Kismamik!

Haza jöttünk a nyaralásból minden szuper volt! Sopkat pihentünk és ettem mert állandóan éhes vagyok.Pici émelygésem van senmmi több.
A főnöknőmnek tegnap mondtam meg a nagy hírt hát majdnem elájult gratulálni is elfelejtett.
Jó pihenést mindenkinek!
Ditta
 


Sziasztok!

Csak gyanú, nem tudom, de a CPC nem lehet a nyaki redő???? Azt szokták nézni ebbne a korban, na meg az ami átlag felett van, mert az átlag olyan 1 mm nem??

Én már jobban vagyok, két napig majd meghaltam, de aki hülye haljon meg ugye.....na, ki az a hülye aki a Dagály strandon vasárnap 40 fokban csokis goffrit eszik dupla adag tejszínhabal + porcukorral??? Utána meg az anyukájánál minden sz*rt összeeszik, édeset sóssal, édeset erőssel, édeset....stb......
Az ne is csodálkozzon, hogy egész éjjel rókátzik, és még másnap is megy a hasa, plusz belázasodik......

De hogy mitől eszek én édeset??????

Anyu hosszú idő után újra jön péntekenként (amikor Peti pici volt, beosztották anyóssal, egyik héten Ő jött másikon anyós, és akkor főztek nekünk a hétvégére, tök jó volt) aztán Peti nőtt, gondolták, már ügyi vagyok egyedül isKép Most újra jön, ez nagyon izgi, mert már ma gondolkodhatok, mi finomat kérjek.......hát igen. Töltöttkáposzta lett beigérve....nyammmmmiiiiiiii anyu istenien csinálja, most kell ennem, mert a terhesség közepétől nem kéne, plusz a szopi alatt sem...Na de még ma is kekszen piritóson élek, lehet, hogy kiütne pénteken a töltöttkáposzta zabálás, nem???? Csabi cukkol, hogy ugye édesen kérem???? Na meg baromira meg van ijedve, mert a peti ahogy beköltözött a pocimba rá nem bírtam nézni semmi édesre egészen mostanáig. Nem is híztam (Á csak 17 kg-t) de lemet gyorsan. Most baromira para, hogy nagy lesz a seggemKépKépKép Na meg a Petivel nem voltam kívánós, most meg ezt -azt ennék, Ő meg nem tudja, hogy csak kihasználom a helyzetet, vagy tényleg megenném a dolgot....Kép

Hűűűű ötödik vagyokKépKépKép

Képzeljétek, még nem is meséltem, hogy amióta babás vagyok, egy csomó kaján érzem ugyanazt a szagot (tehát érzem a kaja szagát, de mellette egy kellemetlen mellékszagot, és néha ugyanezt ízben. Már megőrülök tőle. De minden típusú kaján, tehát nem egy bizonyos összetevő....a felvágotton, a gyümölcsön, a piritóson......legintenzívebben azon érzem, amiben hagyma van. na, azt nem tudom megenni.

Mennem kell, Peti kaka-zikKép

Kata (9)
LadányiKata
 


Sziasztok!

Ditta!
Üdv ismét köztünk! Merre nyaraltatok? Nagyon jó időtök volt, talán időnként túlságosan meleg is. Hogy bírtad a meleget?

Kata!
Hát így talán nem is csoda, ha kijöttek a "kisrókák".Kép Töltöttkáposzta nyam-nyam... Tegnap én is bűnöztem, mivel kaptam egy csomag zselécukorkát, aminek a felét befaltam. Na, utána olyan rosszullettem, hogy még rágondolni sem tudok semmi édesre. Én állandóan sósra vágyok, bár Zsaninál is épp így volt. Egyszerűen sósszájú vagyok, de a zselécukorkának nem tudtam ellenállni.Kép

Mai táblázatunk:

Kép

Szilvi
sztigris
 
 

 
 

Kata!

Ha édeset kívánsz, tuti lány!!! Nekem is ez volt a lányommal!! 1000%!!

Voltam tarkóredőn, 1.6 mm lett, szuper. NT egyébként ennek a rövidítése.

Puszi mindenkinek
rbogi
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szíves fogadtatást!
Szilvi: köszi a táblázatba kerülésemet! Én egyelőre úgy néz ki, mivel győri vagyok Győrben szülök, a Petcz Aladárban!
Judit: bocsi, már rájöhettem volna, hogy csak nekem (nekünk) Kaálisoknak egyértelmű ez a kifejezés: szóval egy kis segítségre volt szükségünk a babásodáshoz, lombik bébi(ke)t várunk, holnap derül ki, hogy hányan vagyunk, nagyon izgulunk!
Üdv mindenkinek: Émi
Émi
 
 


BogiKép

Meg kell cáfoljalak. Én nagyon kívántam az édeset. Fagyi, csoki, kakaós csiga (ez volt a favorit) és mindezek ellenére fiam született.Kép Nem attól függ a gyerek neme, hogy mit kívánsz, milyen a pocakod alakja és, hogy mit mond az orvos az uh-n.
Mondják még azt, is, hogy ha a végén ég a kismama pocakja akkor tuti olyan nagy haja van, hogy már afro. Hát én napi 2 éiter tejet és nem tudom mennyi savlekötőt szedtem úgy égett és lett egy kopasz babám imitt-amitt pár milis hajjal...KépKépKép

Kata!
Azért drukk a kislányért!Kép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Bocsi: Petz!!!!
Émi
Émi
 
 


Sziasztok!

Most hirtelen csak egy kérdésem lenne.
Tegnap előtt amikor már annyira fájt a fejem, és este már nem bírtam akkor bevettem egy fél algopyrint, remélem nem lesz belőle gond, mert most olvasom, hogy az első trimeszterben ellenjavalt.

Viszont emlékszem rá, hogy az orvos azt mondta még régen hogy ha ilyen van akkor egy felet bevehetek, mert az nem árt.

Szerintetek?

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Gabi1!KépMagamra ismertem soraidat olvasva,sajna én is elég fejfájós voltam a terhességem elején.Én is félve de bevettem bizony néha egy egy szem algopyrint.Természetesen nem napi jelleggel,de az tuti,hogy az első 3 hónap alatt megettem vagy 7-8 szemet is.Én is csak akkor nyúlok hozzá,ha már a pihenés,és alvás sem segít.
Amúgy a védőnőm,és a dokim is azt mondta,hogy az algopyrin tényleg nem árt a magzatnak.Van egy könyvem is(kismamiknak szól),abban is azt írják,hogy fejfájásra vagy egy aszpirin,vagy pedig egy algopyrint lehet bevenni.
Szerintem csak úgy árthatnánk a babának,ha ész nélkül napi több darabot,vagy ha sürübben szednénk.
Szóval szerintem nyugodj meg,semmit nem ártottál vele a babócádnak!Kép
Remélem sikerült megnyugtatnom téged!Kép

Rita
rita01
 


Sziasztok!
Ma vagyok 10 hetes. Állati izgi ..KépKépKép
És kaptam egy hatalmas Juditnapi virágcsokrot a barátosnémől, aki messze vidéken nyaral. Olyan nagyon jól esett! Dönölű!!! Ilyeneket a pasas miért nem csinál??? Na mindegy csinál mást, pl kisbabát (he-he Kép)

Bogi!
Csatlakozom Sasha-hoz, semmit nem jelent szerintem, hogy az ember mit kíván. Legfeljebb nagyobb esélye van a terhességi cukorbetegségnek egy kiadós glükóz-fruktóz dózis után Kép

LadányiKata!
Úgy megkivántam a káposztát, ahogy leírtad!!! Komolyan Kép Na persze a végjátékot (Kép) azt hiszem kihagyom, de pénteken irány a piac, elő a kukta, és hatalmas székelyképsztát fogok gyártani, sok-sok tejföllel. Amúgy se kívánom az édeset, most meg aztán végképp. Bár amióta leálltam a Maternával heti 1-2 szemre, azóta nem is zabálok sósból sem annyira, de azért óvatosan fogok kebelezni.
Elég szarul hangzik, amit összeettél! Egy egészséges embert is kiütött volna, nem egy progeszteronnak köszönhetően petyhüdt emésztéssel és átrendeződött belekkel megáldott kismamát!
Különben meg, miért alulról számolod a sort, fentről hamarabb elfogynak Kép

Szilvi!
Zseléscukor! Te egy hős vagy a szememben. Képtelen vagyok megenni, egy meztelen csiga vergődésére emlékeztet a számban. (remélem sikeresen elvettem mások kedvét is tőle ...KépKépKép )

Émi!
Bocs, de nekem nem mondott semmit. Amúgy a Kaáli egy tulajdonnév, vagy egy doki, vagy egy eljárás rövidítése???
Ikrek?? Hát irigykednék is, mert egyszerre letudhatsz 2 turnust,másrést állítólag nem 2xolyan nezéz az ikrekkel, hanem sokszor. Egy kollégámnak vannak hasonló eredetből fiúikrei, és hát jó darabig volt karikás-táskás a szeme.

Hy Ditta!
Éljen a kipihent kismami. Nem akarok tolakodónak tűnni, de nem gondolod, hogy jó lenne regisztráltatnod magadat? Valahogy személyesebb, barátibb, őszintébb. De lehet, hogy csak nekem, és az is csak azért, mert 'hülye, érzékeny, tehes' vagyok.Kép Szóval, ha nem úgy gondolod, felejtsd el.

Pusza mindenkinek, Jajj Noémi már csak pár napot lehet velünk!! Kép Külön álmosságmentes, szép délután és könnyű ízletes ebédet neki Kép
Judit
holophernes
 
 


Gabi
Az összes gyógyszer közül egyedül az algopirin engedélyezett. Szóval semmi paracetamol tartalmú, újszerű gyógyszer. Jöjjön a régi Algo. Jobb lett a fejed, amúgy??
Judit
holophernes
 
 


Sziasztok!

Judit és Rita: köszönöm, akkor megnyugodtam. Igen jobb lett, már annyira fájt hogy aludni sem tudtam. Sokat én sem fogok beszedni, egyébként sem szoktam, csak ha már tényleg nem bírom.

Köszönöm a tanácsot.

Egyébként jól vagyunk, híztam egy kilót, és már látszik a pocimon is. Bár úgy tudom, hogy többetszer szülőknél hamarabb látszik. Rám már egyik nadrágom sem jön rám, mi lesz késöbb.

Sziasztok

Gabi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Judit!
KépBOLDOG NÉVNAPOT!Kép
Ma megint itt hever előttem a megmaradt zacskó zseléscukor és mind engem akarnak.Kép Egyszerűen annyira fincsi, de ma hősiesen csak néhány "meztelen csigát" végeztem ki.Kép

Gabi!
Én is az algopirint hallottam, de én csak paracetamol tartalmút szedhetet.Kép

Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok!!

ÓÓÓÓ akkor nem zabálok édeset, ha nem ettől lesz lányKép
Persze ez vicc volt, tudom, nem ettől függ. De az gyanús, hogy ennyire más a két terhesség....

Én is bevettem egy algopyrint, amikor lázas voltam, biztosan nem lesz baj.
Blee meztelen csiga, tényleg gusztaKép
Émi!! Hűű én drukkolok az ikrekért! Nagyon nehéz az első idő, de szerintem kettő különböző korúval sem egyszerű, sőőőt, de busásan megtérül, amikor már pl: másznak, mert tuti jól elvannak egymással, sőt, még icipicinek is, amíg más baba üvölt, mert még csak feküdni tud, de baromira unja a plafont már, akkor el tud szöszölni a tesóvalKépKép
Gabi! Hogy lehet, hogy te már híztál? Sajnos én eg dekát sem, és tök lapos a hasam (a múltkori biztosan valami puffadás volt) Peti szerintem ilyenkor már látszottKép Csak nincs baj, hogy nincs pocim?? Viszont, már a szoptatós melltartómba férek csak beleKép ebből mi lesz????
Judit: Először is nagyon boldog névnapotKép Nagyon tetszett a mit csinál a férfi szövegedKép
a regisztrálásrólKép én jól megkaptam a magamét egy bizonyos topicban, hogy a saját nevemen kiborogattam a lelkem bilijét. Néhány fanatikus még mindig ezen lovagol ottKép sajnos. Lassan már nyitok egy topicot: Szidjuk Ladányi Katát címen, mert már megint szinte erről szól az a dög topic.....De itt természetesen személyesebb pár szó valóban.Kép
Hűű lehet, hogy a Maternától "nyaltam a sót" szinte a petinél? Meg kilószámra (Isten bizony) ettem a citromot csak úgy magábanKép
Hűű a székelykáposztát nem szeretem valamiértKép Persze, hogy könnyebb felülről számolni, de jobban hangzik, innen rövidebbKépDe lehet, ez is csak a balkezességem miatt vanKép

Mára ennyit, mert VÉÉGRE elaludt a peti megyek beájulni én isKép

Szilvi, írok ám, ha nem felejtem el, mint mindent mostanábanKépKépKép
LadányiKata
 


Sziasztok!
Szilvi!
Losinj-szigeten voltunk és tényleg elég meleg volt.
Émi!
Üdvözöllek én is nagyon boldog lehetsz,tudom mert mi is sokat vártunk erre a babára.
Szerintem két baba dupla öröm és boldogság!
Judit!
Nem gondoltam hogy számodra ennyire fontos a regisztráció szerintem így is lehetünk őszinték!

Üdv. mindenkinek!
ditta2
 
 


Azért a Kata is írta, hogy a Petivel sósat kívánt.
Holopherness, fogadhatunk, hogy neked fiad lesz, a Katának meg lánya. Van egy ezresem rá!
A pocak formája hülyeség, de ebben van valami, hogy mit kívánsz.
Fogadunk?
rbogi
 
 


Sziasztok!
Bogi! Szerintem jó ez a "mit kíván a kismami" dolog. Akkor nekünk lehet fiúnk lesz, mert én sem kívánom az édeset. Majd meglátjuk!

Lányok! Hol lehet kapni olyan zenedobozt, amit ha kinyitunk dallamot játszik?
A neten is kerestem, de nem találtam semmit, talán valami speciális neve van?
Köszi!

Nikie
14+1
nikie
 
 


Sziasztok!!

Háát, ha bejön a lány, nagyon boldog lennékKép rögtön mesélek, amit megtudom. Gondolom a 11. heti UH-n még nem lehet látni???
Persze, ha ez is fickó lesz, annak is örülni fogok, mert a fiamnak biztosan jobb lenneKép

De azért majd kell egy kislányKép

Ez a kívánás dolog tényleg érdekes. Petiven annyira, de annyira nem kívántam, hogy ha csak a tv-ben főztek valamit (sosem felejtem el, mekkorát hánytam jamie konyhájától, amikor Colában főzte a sonkát)és még valami ragacsos cukros lötyivel öntötte le...........
Ami érdekes, hogy ahogy megszületett, sem múlt ez el, egészen mostanáigKép

Pusi: Kata
LadányiKata
 


Sziasztok!
Csak erős idegzetűeknek!!!

Jajj, lányok!Kép Velem megint történt valami, sikerült jó alaposan belelépnem egy merőlegesen kiálló rozsdás szögbe.KépKépKép Órára pontosan 1 héttel ezelőtt ugye sikerült majdnem eltörnöm a jobblábomon az ujjamat. Szerencsére az mára már alig fáj, erre ma a lehető legnagyobb szögbe beleléptem cipővel és még így is legalább 1cm a lábamba állt. Szegény Zsani csak sírt a bömbölő és vérző anyja láttán.Kép Persze telefonon hirtelen senkit sem tudtam elérni, így összeszedtem magamat és elbicegtem Zsanival az orvosig. Sajna elfogyott a tetanusz, így holnap reggel vissza kell mennem beadatni, de már sajna lábra sem tudok állni és egyre jobban fáj.Kép Mázli, hogy holnap a férjem szabin lesz(az építkezés miatt) és bringával elvisz a dokihoz.
Soha életemben semmi nagyobb bajom nem volt, erreföl a 2. terhességem alatt minden baj megtalál.Kép Szegény Kismanóm, ha tudná milyen béna anyja van... Mi jöhet még? A dokinak megígértem, hogy jövőhét szerdán az orvosi rendelő környékét is elkerülöm.Kép

Holnap igyekszem a tablicskuval, ha el tudok bicegni a gépig.Kép

Képféllábú SzilviKép
sztigris
 
 


Hello Lanyok,
Gabi1,
En is abban bizom, hogy a kovetkezo UH-n mar feljebb lesz a mehlepeny. Allitolag ilyenkor nagyon sok kismamanak lent van. Nekem nem takarja a mehszajat, csak eleri.
Szilvi,
En is pont 11-en megyek, de en reggel 8-ra. Igy elviselhetobb lesz az ehseg. Nem tudom, delig kibirnam-e. Kerdezd meg, hogy biztosan ehgyomor kell-e. Nekem mast is neznek, igy nem tudom pontosan.
Te hiztal mar? En eddig egy kilot szedtem fel, nem mondhatom, hogy kivanos vagyok. A pocakomon viszont mar szepen latszik, hogy valami folyik odabent Kép
Emi,
Drukk holnapra! Ird meg rogton az eredmenyt!
Puszi,
Bella
14+4
bella
 
 


Szilvi,
Vigyazz magadra!
Bella
bella
 
 


Sziasztok Kismamik!

Ma egész nap nem tudtam jönni, de olyan jó volt ilyen sokat visszaolvasni.
Egész de.tanácsadáson voltam.És hirtelen egy hetet "öregedtem". Már február 10-re vagyok kiírva.Persze jön a baba, amikor akar.Szóval most hirtelen 12+1 lettem. Átírnál, Szilvi?
Képzeljétek nem hüvelyi UH-t csinált a doki, csak simát. És 2mm-nek mérte a nyaki redőt, azt mondta ez jó.
Délután meg gyorsan bejelentettem a családnak a dolgot, már épp ideje volt. Szüleim örültek, pedig nagyon féltem elmondani, mit szólnak a 3. babához.
A gyerekek közül a pici(7 éves) mondta el a szüleimnek, de annyira nem foglalkozott vele. A nagynak(9,5 éves)az volt az első mondata: Istenem, mi mindent kell nekünk megélni? Szóval 3-an leszünk testvérek? Szerinte egy kiskutya jobb vásár lett volna. De utána aranyosan egy csomó mindent kérdezett, és mondta, hogy: Aha, ezért olvasod mindig a Babanet-t, amúgy már gyanús volt.
Valahogy úgy megnyugodtam, hogy a család már tudja.
Mi is a konklúzió, ha inkább a sósat kívánom, és ha eszek édeset,utána rosszul vagyok?(Persze azért eszek édeset is, már csak megszokásból is, mert áédesevő vagyok alapban)

Judit!
Boldog névnapot!!!!!

Szilvi!
Gyógyulj meg és kerüld a szögeket!

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok Lányok!:-)
Kb. 1 hete csak olvaslak Benneteket, most már írok is Nektek.:-) Annyira aranyosak vagytok és mindaz amit írtok többet ér bármi könyvnél.
A kérdésem (= aggodalmam?) Hozzátok: 6. hétben 1-2 apró csepp vér majd 1-2 halvány barna "maszat" normális? A doki +nyugtatott, hogy ne izguljak. Nanáhogy izgulok. Nektek volt ilyen?
Szilvus (6+3...ugye igy kell írni?)
Szilvus
 


Sziasztok

Judit, utólag is boldog névnapot. Kép

Szilvi, remélem nem lesz gond, és jobban vagy már.

AFP-re nem kell éhgyomorra menni, ha mást nem néznek.

Kitty, örülök, hogy jól fogadták a híreket, akkor mostantól nem keresnek állást neked. Kép

Szilvus, vigyázz a barnázással, nem szabad fél vállról venni. Nekem is volt, egyből ráírták a leletemre, hogy fenyegető vetélés, Duphastont kaptam rá, és hetente megvizsgált a doki. Kaptál valamilyen bogyót a dokidtól? Pihenj nagyon sokat.

Gigi
gigi1
 
 


Gigi
Köszi!:-) Nem, telefonon beszéltem vele, de ma felhívom újra, biztos ami biztos (bár télleg csak 1-2 "maszatka"). Ettől félek, azaz a pihenéstől. Az nálam = lenne a ne dolgozással:-(
Szilvus
Szilvus
 


Sziasztok lányok, én azt hiszem kijelentkezek a táblázatból., és többé nem jövök közétek. Sajnos két hete súlyos tragédia történt az életemben, olyan amire ilyen korban az ember álmába sem gondol. Autóbalesetünk volt (egy műszaki hibás teherautó áttért a mi sávunkba és letarolta a kocsinkat) és a férjem szegény nem élte túl a balesetet. Nekem is lett elég bajom, de fel fogok épülni és egyenlőre a kisbabám is jól van- csak amiatt aggódok még hogy a röntgensugarak mennyit árthattak Neki.
Még mindíg rettenetesen érzem magam, nem tudtam feldolgozni a történteket. Most úgy érzem darabjaira hullott az életem, hiszem annyi tervünk volt, most vettünk házat, és a babával. ..Tudom, hogy nagyon jó apa lett volna, imádta a gyerekeket és annyira örült a babának. Ma vagyok 14 hetes terhes. Holnap mentünk volna közösen UH-ra. Mindíg emlegette, hogy ha én kismama vagyok, ő a kispapa... Tudjátok még annak is örülnék most, ha kómában feküdne, vagy súlyos sérülten de legalább tudnám hogy él. Valahogy mindíg biztos voltam benne hogy soha nem fog elhagyni, annyira rendes fiú volt, és úgy szeretett engem - ahogy vagyok, minden hibámmal egyetembe. Nagyon hiányzik, folyamatosam Őrá gondolok. Nem tudom mikor lesz jobb, és egyenlőre azt sem tudom mihez kezdek az életemmel, a hitelünkkel, a házzal. Ha már fizikailag rende jöttem ki kell találnom valamit az biztos. Addig bele sem gondol az ember hogy tényleg rengeteg baleset történik amíg vele meg nem esik ugyanaz. Az a legrosszabb, hogy abszolut vétlenek voltunk, és esélyünk sem volt a teherautóval szemben..

Még sokszor úgy érzem ez csak egy rossz álom és fel fogok ébredni. Még mindíg érzem ahogy átölel, simogat és látom a szemét, ahogy mosolyog rám.. Azt kívánom, soha ne ismerjétek meg ezt az érzést.

Mindenkinek problémamentes babavárást kívánok.
Tina
Tina
 


Szia Tina

Nagyon sajnálom ami történt, fogadd együttérzésem. Ha bármiben tudunk segíteni, írj nyugodtan.
Kívánok erőt, kitartást és egészséges babót.
Puszi Gigi
gigi1
 
 


Ó TINA! Kép
Névtelen
 


Tina

Hát, nem tudok mit írni, mert erre azt hiszem nem is lehet. Fogadd őszinte részvétemet.
Elhiszem, hogy egyenlőre nem tudod feldolgozni a történteket, később talán az idő valamit segít. És a kisbaba a hasadban, és később, ha már megszületik.
Azért, ha úgy érzed, hogy esetleg beszélgetnél, mi itt vagyunk, várunk!

Kitty
kitty123
 
 


Tina
Nem tudtalak könnyek nélkül olvasni...
Vigyázz magatokra kérlek, most az a legfontosabb.
Őszintén együttérzek és őszintén kívánom, hogy egészségesek legyetek Mindketten!
Szilvus
Szilvus
 


Tina!Kép
Egyszerűen nem jutok szóhoz...fogadd őszinte részvétemet.Kép
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked, hogy ezt a szörnyúséget el tudd viselni.
Ne felejtsd el, ha bármiben segíthetünk mi itt vagyunk!

Lányok, ha nem baj ma nem tennék fel táblázatot...

Szilvi
sztigris
 
 


Tina!TINA!
Nem tudom, hogy olvasol-e minket egyátalán, de reménykedem benne. Rettenetesen sajnálom én is a történteket, azonnal kiment minden erő a lábaimból, és a karjaimból. Szóval szinte hihetetlen, mint egy rossz álom, ahogy írtad. Fogadd őszinte részvétem, és szívem szerint azonnal megkeresnélek ismeretlenül is, hogy megnyugtassalak, vagy bármit tegyek érted.

DE KÉRLEK SZÉPEN NE TŰNJ EL! Pont ez lehet talán egy lehetőség, egy arctalan ablak, egy sokkarú segítő angyal. Lehet, hogy jó ügyvédre, vagy egy megbízható albérlőre, egy nagyira, vagy bejárónőre, átmeneti pénzhitelre, vagy a házatok eladásában egy kis segítségre van szükséged. Legfőképpen a lelkednek és a szívednek kell rendbejönni, és talán mi segíthetünk. Ne maradj magad,engedj teret az életerődnek. Kérlek!!
Egy pillanatra gondolj másként, tudom , szinte lehetetlen, de nem állt meg a TI életetek!
Nem véletlen, hogy a babának és neked "semmi" bajotok nem lett. Élnetek kell tovább, és ez nem büntetés. Dolgotok van, és gondolj arra, hog ya pocakodban a férjed sejtjei lapulnak félig. S mikor meglátod a babádat, akkor őt is látod majd újra. A kicsinek szüksége van rád, az erődre, a kitartásodra, a szeretetedre. Fájjon, fájnia kell, de ne feledd, hogy nem vagy egyedül! Adj teret a fájdalmadnak, ne nyomd el, de aztán nézz fel, és ide, és élj velünk tovább. Mert élni mindig jó!
Keress meg, ha gondolod! Többet tudnék segíteni, mint hiszed!
Judit
holophernes
 
 


Tina!

Én csak rengeteg erőt és kitartást kívánok Neked. A férjed már az őrangyalod, és vigyáz rátok amíg csak éltek. Szörnyű tragédia ez, de tényleg ne tűnj el, hanem ha bármi fáj, írd le nyugodtan és mi meghallgatunk, már az is segítség.

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


Köszönöm az együttérző szavakat, tényleg jólesett kiírni magamból a fájdalmamat. AZt is tudom, az ember ilyenkor nem tud mit mondani, én sem tudnék. Még egyfolytában sírok , és úgy érzem örülnék, ha legalább még egy kis időt kaptunk volna, élvezhettük volna a közös otthonunkat, amivel eddig csak a munka volt, megismerhette volna kisbabáját, tudom mindenben segített volna nekem, ott lett volna szüléskor is. A család itt van velem, nagyon rendes mindenki, de sokat nem lehet segíteni, meg nem történté tenni az eseményeket. Judit, igazad van, lehet hogy jót tesz ha jövök hozzátok, csak tudod fájdalmas olvasni egyenlőre mások örömeiről, boldogságáról. A házat megpróbálom azt hiszem kiadni, egyenlőre nem is adhatnám el, az talán fedezi a hitel törlesztőit. Nem tudom miben tudnál segíteni, de majd ha jobban vagyok lehet hogy megkereslek.
Tina
Tina
 


Tina!

Fogadd őszinte részvétem! Sírva olvastam írásod.

Tina
egy másik, csak én regisztrálva vagyok.
tkriszta
 
 


Tina!
Az előttem szólók már mindent elmodtak, én nevetve ültem le a gép elé, hogy örömhírt közöljek veletek, de nem győzöm törölgetni a könnyeimet, annyira átéreztem a fájdalmadat! Ez a kisbaba a férjed és te egyben, nem akarok senkit ismételni, de nem véletlen, hogy ti életben maradtatok! Vigyázz magatokra, maradj velünk!

Lányok: három babát várok!!!!!!!!!!!!
2,1-2-1,6mm-ek!!!!!!!!!!!!
Nagyon boldogok vagyunk, bár még bízunk a természet erejében, mert nagyon féltenénk a három babát, hogy egészségesen megszületnének e? Ikreket szerettünk volna mindig is, akkor is amikor még nem tudtuk, hogy lombikra lesz szükségünk. A családunkban minden ágon sok iker pár van, de három??????!!!!!!!
Üdv: Émi
Émi
 
 


Tina!
A többiek már mindent leírtak amihez őszinte szívvel csatlakozom. Tudom milyen elveszíteni valakit (17 voltam amikor meghalt az apukám) akire nagy szükséged van és nagyon szeretsz. Ha tudnék adni erőt, most megtenném.

Émi!
Gratulálok mind a három babátokhoz.

Bibi
Bibi
 


Halihó Lányok!

Megmondaták, hogy a mensi elmaradása után, hány héttel kerestétek fel a nőgyógyászotokat?

Üdv: Edit
Edit
 


Halihó Lányok!

Megmondanátok, hogy a mensi elmaradása után, hány héttel kerestétek fel a nőgyógyászotokat?

Üdv: Edit
Edit
 


Edit

Szerintem 2 héttel már az elmaradt mensi után már érdemes, hiszem akkor UH-n már egyértelműen látszik a petezsák, sőt talán már a szívhang is.
Amúgy nem csináltál tesztet?

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok!

Szomorúan olvastam Tina történetét a Margitos Topicban isKépRemélem,hogy azért még hallunk felőlük,én mindenesetre ebben bízom!

Edit!Én a mensim kimaradása után kb.hat hétre kerestem fel a nődokimat.Nem kapkodtam el,de nem is maradtam le semmiről.

Émi!Gratula a 3 babához!

Most megyek,vigyázzatok magatokra!
Rita
rita01
 


Sziasztok!

Tegnap megmondtam a nagyikámnak, hogy ismét dédnagymami lesz (3xos most). Nagyon örült neki és mondta, hogy megérezte, csak nem akart rákérdezni. Nagyon szeretem őt.

Tegnap este csörgött a telefonom. Lent volt a földszinten, én fönn az emeleten feküdtem. Felugrottam, kiszaladtam a szobából, le a lépcsőn majd vissza. Ezek után annyira fájt a hasam, hogy feküdnöm kellett. Tudom nem a legajánlottabb tevékenység a rohangálás, de egyszerűen elfelejtem, hogy nem egyedül vagyok. A köldökömtől balra lefelé egy tenyérnyi hely fájt nem görcsölt csak lüktetett. Volt valamelyikőtöknek hasonló? Mi ez? Megyek ma dokihoz, megkérdezem tőle. Remélem nem rendel ágyba. Nem akarok még egy darabig otthon maradni.

Mindenkinek legyen szép napja.

Bibi
Bibi
 


Bibi

Jó, jó még néha elfelejted, de ne rohangálj! Gondolom a hirtelen felugrástól futástól meghúzódott kicsit a pocid. Most is fáj még, vagy csak akkor egy ideig?
Ha már nem érzed, ne törődj vele, de ha még mindig érzed, kérdezd meg a dokit.
És tessék vigyázn!!!!

Kitty
kitty123
 
 


Kitty!

Kb 10 percig fájt. Lüktetett de azóta semmi szerencsére.

Köszi

Bibi
Bibi
 


Tina!

Kérésedre a táblázatból kivettelek,Kép és áttetelek egy másik(nem publikus) táblázatba. Csak egy szavadba kerül és ismét benne leszel a párhetesben.
Én is csatlakozok a lányokhoz, ne tünj el! Örülnék, ha néha írnál magatokról(ha nem is épp ebbe a topicba) és nem "veszítenénk" el Benneteket.Kép

Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok Kismamik!

Tegnap is megnéztem mi van veletek lányok, csak Tina sztorija nagyon elkeserített.
Tina! Sok-sok erőt kívánok Neked, együttérzek veled, vigyázz magadra és a pici babára!


Bibi!
Gratulálok a dédmaminak! De szép dolog is megérni a csemetéket, nagyobb, kisebb, legkisebb...
Ha az első babám megszületett volna, akkor nekem is dajkálhatta volna a nagyim. Úgy is mondhatnánk, hogy elvették tőle a dédunokáját..
na mindegy..

Émi!
Ez fantasztikus!!! 3 babát vársz! GRATULÁLOK!
Nagycsalád máris! Ha kisebb súlyú is még az elején valamelyik babóca, biztosan be fogja hozni, mindig így szokott lenni. Ha nem vagy nagyon fáradt, számolj be sűrűn, nagyon kíváncsi vagyok rátok! Hányadik héten vagy?

A védőnő meghallgatta Picurkát babydoppal. Folyton rugdosott!Kép

Nikie
14+3
nikie
 
 


Sziasztok!

Tina: őszinte részvétem, együtt érzek veled, és remélem azért még ellátogatsz közénk.

Émi gratulálok a 3 babához.

LadányiKata: valószínű azért mert semmi tünetét nem érzek a terhességnek és rendesen tudok enni. Amit nem tudok meginni az a kávé és a szénsavas üditő, de nem is hiányzik.

Hétfőn megyek orvoshoz, uh-ra, remélem mindn rendben lesz.

Sziasztok

Gabi1

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Sziasztok!

Szilvus!
Örülök, hogy ránktaláltál és már bele is tettelek a táblázatunkba!Kép Barnázással kapcsolatban épp a 6. héten nekem is volt hasonló barnázás és utrogestant szedtem rá. Ha nincs görcsölés és tényleg csak néhány cseppről van szó, akkor talán nincs miért aggódni. De, ahogy Gigi írta: inkább félni mint megijedni.Kép

Émi!
Annyira örülök, hogy mind3 baba bent lakozik a pocidbanKép Írigy is vagyok ám!Kép Vigyázz nagyon magatokra!Kép

Bibi!
Remélem csak meghúzódott valami odabent, de tessék mostmár óvatosan közlekedni!Kép

Magunkról:
Sajna szerda éjszaka semmit sem aludtam a fájdalomtól és reggelre lábra sem tudtam állni. Így ki kellett hívni a dokit és ithhon megkaptam a tetanuszt.Kép Még kaptam valami antiboit is, amit terhesség alatt is lehet szedni, de korántsem olyan hatásos, mint amit adni szeretett volna.(de a baba miatt szedhettem volna) Elég nagy területen elfertöződött a seb és ha nem javul, akkor sebészetre kell mennem.Kép Nagyon bízom benne, hogy rendbejön... Ma éjszakára már kénytelen voltam bevenni egy fájdalomcsillapítót és sikerült végigaludnom az éjszakát.Kép A doki megtíltotta, hogy rálépjek a lábamra, így a nagymamám járókeretével "rohangálok".Kép

<center>Kép[color=#0000ff]Kép</center>
Mivel hétvégén töltöd be a 16. hetet és hétvégén nem szokott táblázat lenni, így most szeretnélek elbúcsúztatni a táblázatból. Ez persze csak a táblázatot érinti, továbbra is várjuk a híreket Rólatok.Kép

Kép

Vigyázzatok nagyon magatokra!
Kellemes 7végét mindenkinek és gömbölyödjetek!Kép

Szilvi
sztigris
 
 


KittyKép

Itt válaszolok, ha nem baj. Más megoldást találtunk az ablakok olcsóbbá tételére, "fű alatt" ment a dolog, ha érted mire gondolok.Kép
Jó gömbölyödést kismamik!
Egcsi
egcsi
 


Szilvi!
Milőbbi gyógyulást!Kép Remélem már jobban vagy!

Egcsi és Szilvi! Milyen jól írtátok... Gömbölyödjetek kismamik! És
Kép

Nikie
nikie
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?