Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!!

Bvigh!!
Nagyon sajnálom!!! :(
De drukkolok,hogy minél hamarabb összejöjjön az a bébi!!! :)
Köszi a dicséreteket!!!!! :D

Edina!!!!!
Bvigh beelőzött!! :lol:
Most láttam én is a Jysk lapjában a nyakkendőt!!
2db 1000ft és zenél villog!!!! :lol: :shock: :wink:

Jó éjt!!!

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Járt itt réges-régen egy anyuka, Manó néven és dvd-ket tudott másolni megrendelésre szinte bármit.Nem tudjátok véletlenül az elérhetőségét?!
De ha tudtok mást az is jöhet.

Köszi :Melinda
adnilem
 
 


Sziasztok!

Bvigh! Igaz már beszéltünk azóta telefonon, de itt is leirom,hogy nagyon-nagyon sajnálom a babykédet, de fel a fejjel előre a babyre! :wink:

Megvolt ma délután a fülbelővése Csengécskénknek, kapott egy szép rózsaszines-lilás köves fülbit, /igaz mi kékköveset szerettünk volna, de sajna nem volt :evil: / csak úgy csillog-villog a fülében, és olyan büszkén mutatja magát, olyan nagylánynak látszik vele. :lol: Volt sirás, de csak azért, mert a gépnek olyan hangos hangja van, és pont aludt a picurom, igy a hangra riadt fel, de eddig semmi baja sincs /kop-kop/ alszik mint a bunda 20.30-tól.

Bvigh: Sajna nem tudok csatolni képet mert nem engedi a gép, de holnap csinálok képet a fülbijéről, és utána felteszem a mamanet-en a fényképalbumomba tudod, mamanet, vereb , agnes fényképek nézzétek meg! A fülbi ügyet úgy oldottuk meg, hogy karácsonykor az anyósomék fülbije lesz már benne, ezt a fülbi kb. 3 hétig kell viselnie. Anyu megértő volt, igy nem sértődött meg senki.

:lol:

most megyek alukálni puszi mindenkinek lusti

Kép
Kép
lusti
 
 

 
 

Sziasztok

Davilla, köszi a programot, már próbálkozom, bár szerintem ez az utolsó pillanatra fogom hagyni, de az eredményt megmutatom majd.
Nagyon édi lehet Panda, ahogy próbálja bevonni a játékába Esztert. De már nem kell sok idő,és játszhat vele.
Ez a csilingelő nagyon jó lehet, úgy látom nagyon élvezi mindenki.

Lusti, mindjárt megyek megnézlek a mamaneten.

Na, mit hozott a mikulás?? Hogy tetszett a gyerekeknek?Találkoztatok valahol Télapóval?
Ez a kérdés mindenkinek szól ám.

Ha nem haragudtok, akkor írok magamról is egy kicsit. Kedden kaptam egy levelet a kórházból, hogy minél hamarabb menjek be, (reggel,éhgyomorra) Gondolhatjátok,hogy megijedtem…… De szerencsére nincs semmi baj, csak a szövettan nem tudott semmit megállípítani, így kellett még egy vérvétel,hogy végleg kizárják a méhen kívüli terhességet.
Ami viszont nagyon elszomorított,hogy a doki azt mondta,hogy 6 hónapot kell várnunk. Nem tudom, hogy fogom ezt átvészelni. Nagyon rossz,hogy még reményem sincs 6 hónapig teherbe esni.
Na, jó, nem traktállak titeket tovább, csak jól esett leírni. Remélem, nem untattam senkit.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Davallia: privi ment!

Sajna még nem tudtam feltenni képeket, mert a gépem rossz, amiről irok, az apáé, és itt fogalmam sincs, hogy hogy kell szerkeszteni a képet. :evil:

Miskolcon hova érdemes menni mikulásünnepre? Olvastam, hogy a Plazaban lesz, és még hol? Szinvapark?

BOLDOG MIKLÓST KIVÁNUNK DAVALLIA A FÉRJEDNEK!

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Köszi Edina, majd megnézem, ha lesz egy kis időm. :wink:

Hova tünt mindenki? :roll:

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Kedves Anyukák!

Végzős hallgató vagyok az ELTE Tanító- és Óvóképző Főiskolán. Szakdolgozatomat a „Testtartás kialakulásának folyamata és az azt befolyásoló tényezőkből” írom. Segítségét szeretném kérni az alábbi felmérés otthoni elvégzésével, melyet óvódás korú gyermekével/gyermekeivel kell megcsináltatnia. A felmérés kiértékelésével fényt szeretnék deríteni arra, hogy a hasizom és a hátizom erejének, valamint a lúdtalpnak, van-e szerepe a hanyag testtartásban. Mert amennyiben igen, akkor ezek már óvodás korban elkezdett megfelelő erősítésével megelőzhető a tartáshiba kialakulása, amely idősebb korban további panaszokat okozna.
A kitöltött felméréseket légyszi küldjétek el a kisindigo@freemail.hu címre.


1. Gyermek kora, neme:
2. Magassága, súlya:
3. Súlya:
4. Van-e lúdtalpa? /Legkönnyebben úgy lehet megállapítani, ha hátulról megnézi, hogy a gyermek Achilles-ina egyenes-e. Ha megtörik akkor lúdtalpas./
5. Hanyag tartása van-e? /Hanyag tartás jellemzője: a vállak előreesnek, a háti domborulat kifejezettebb, a lapockák pedig elállnak, s a gyermek „Húzd ki magad!” felszólításra korrigálni tudja tartását./
6. Hasizom erejének vizsgálata: Kérje meg a gyermekét, hogy feküdjön hanyatt. Lábát térdben hajlítsa be és Ön rögzítse a lábát. A gyermek fogja meg a fülét. Ebből a helyzetből üljön fel úgy, hogy a könyökével megérinti a térdét, majd vissza, miközben a fülét nem engedi el, 20 mp-ig annyiszor amennyiszer csak tud. Hányszor tudott felülni?
7. Hátizom erejének vizsgálata: Feküdjön hasra a gyermek. Fülét ismét fogja meg, s Ön rögzítse a lábát. Majd 20 mp alatt annyiszor amennyiszer csak tudja emelje meg a törzsét úgy, hogy a könyökét összeérinti maga előtt. Hányszor tudta összeérinteni a könyökét?

Segítségüket előre is köszönöm!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 



Tegnap Mollival gyermeknőgyógyászaton voltunk,mert összevolt nőve a kis szeméremajka!!! :(
A dokinő megoldotta egy pillanat alatt,de Mollinak nagyon rosszul esett...meg nekem is...majdnem elsirtam magam!! :oops:
Na de legalább túlvagyunk rajta,még hétfőn csipőszűrés...kérjük a drukkokat!!! :D :wink:

Edina!!
Annyira szépek ezek a lányok!!!!
Annyira látszik hogy Eszter a huncutabb!!! :D

Többiek!!!
JELENTKEZZETEK MÁR LÉGYSZI!!!!!!!!!!

ancsi26
 
 


Helló!

Ancsi, szegény kis Molli! :( Én biztos potyogtattam volna a könnyeimet. Hogy jöttél rá, hogy össze van nőve? Láttad, vagy az orvos megnézte? Milyen ügyesen tartja magát! Maja még nem ennyire ügyes és mi mindig fogjuk a fejét is. Vannak fent róluk képek a Dodus képei 2-ben. 3 hós oltást még nem kaptátok meg, ugye?

Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Lusti, Ákosnak boldog születésnapot kívánok!

[/img]

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Dodus: köszi szépen a köszöntést. :lol:

Ancsi: hát nem semmi, én tutira sirtam volna, én még az oltásoknál is sirni szoktam! Hogy vettétek észre? Szerintem nekünk nincs ilyen, legalábbis nem láttam Csengénél, gyakori ez nagyon?

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Hahó!!

A gyerekorvos vette észre...szerintem nem túl gyakori!!

Mi hétfőn kaptuk a 3hós oltást!Molli meg se nyikkant!! :D

Megnézem a képeket!! :D

ancsi26
 
 


Dodus!!

Nagyon helyesek vagytok mindannyian!! :D
Mikor Lóri vizsgálja Maját...az haláli!! :lol:

ÁKOSNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Jajj Lusti!!
Sajnos nem találkozunk a csipőszűrésen,mert sikerült hamarabbi időpontot intézni!!

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket.

Ancsi: miért? mentek magánrendelésre? mi Ákossal ott voltunk, kifizettünk 5000Ft-ot, aztán kivártuk a sorunkat /be voltunk időpontra jelentkezve/ pontosan 3 órát, Ákos már orditott, hogy éhes kapta a teáját, aztán bealudt, annyira kifáradt, utána arra kelt fel, hogy a doki húzgálja-nyúzgálja a csipőjét, akkor is orditott, úgyhogy én ebből még egyszer nem kérek. :evil: Itt Miskolcon a Vologdán voltunk a dokinőnél, a nevére most nem emlékszem...


Kár, hogy nem találkozunk, pedig jó lett volna megnézni titeket.


puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Lusti.

Nem,nem magánrendelésre megyünk,oda megyünk a kórházba,csak egy kedves ismerősömnek sikerült korábbi időpontot intézni!!! :D

Én is megnéztelek volna titeket!!

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Ancsi: hát az más, akkor szerencsére ti hamarabb túl lesztek rajta. :wink:

Szoktatok járni Mazsola-Muzsikára? vagy valamilyen foglalkozásra? Ha igen, akkor ird már meg légyszi, hogy hova szoktatok menni, mert itt Görömbölyön nem nagyon van foglalkozás, állitólag a Hermannban szokott lenni, oda szoktatok járni?

Elvinném egy ilyen foglalkozásra Ákosmanót, mert nagyon félénk, visszahúzódó, és igy az ovi előtt kellene, hogy egy kicsit feloldódjon.

puszi lusti , megyek takaritani, mert Ákos szülinapi nagy banzája lesz most szombaton, és még porszivózni, mosni, vasalni... ÁÁÁÁÁÁÁ már kész vagyok tőle, pedig még csak irtam...

megyek lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Ancsi: te mikor adsz gyümölcsöt a picurnak?

Én most fogok addni, a jövőhéten amikor betölti a háromhónapot.

lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Helló!

Lusti, ti mikor kezditek az óvodát? Mivel a fiúk, lányok egyidősek. Mi (úgy tervezzük) tavasszal. Lóri se nagyon társasági típus, illetve a nagyobb gyerekeket, felnőtteket szereti, de a kicsiket nem annyira. A januárt, februárt arra szánjuk, hogy egy kicsit szoktassuk a gyerekekhez. Hallottál már a Tipegő Központról? Ott van éneklős, tornás, meg angolos foglalkozás is.
Miért akarsz már gyümit adni Csengének? Kevés a tejcsi? Mi csak félévesen kezdjük, Lórival is így csináltuk.

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Hahó!!!

Lusti!!
Mi Melivel a belvárosi ovodába jártunk,csak mióta megvan Molli ritkán jutunk el!! :?
Minden kedden van azt hiszem 5-től!!
Ez is a Tipegő központhoz tartozik amit Dodus irt!
www.dudolo.hu

Miért akarsz már gyümit adni?? :shock:
Én kizárólag 6.hónap után fogom elkezdeni!!
Attól hogy tápis Csenge,ráér még szerintem!!
Azt olvastam,hogy hiába tápis egy baba,nekik is érdemes megvárni a 6 hónapot!!

Edina!!
Merre vagy??

ancsi26
 
 


Sziasztok lányok!

Dodus: mi már a kórházból úgy jöttünk haza, hogy nem volt tejcsim, csak 5-10g, aztán kb. 2 hónap után már annyi sem. :cry: Ákossal is igy volt anno, tehát gondoltam, meg nálunk egészen az üknagyanyámig visszamenőleg, senkinek sem volt tejcsi, csak ennyi mint nekem. :cry:

Óvoda: Ákost mi is tavasszal visszük majd oviba, csak gondoltam, hogy előtte járhatna ilyen zenés-táncos foglalkozásokra, amúgy is nagyon szeret táncolni, énekelni, szavalni.

Ákos is már 3 hónaposan evett először almát, és nagyon imádta, semmi baja sem volt tőle, szerintem Csenginek sem lesz, ugyanolyan stramm gyerek. :lol:

Köszi Ancsi, és Dodus az infót a dúdolóról, mennyibe kerül? mikor van, és milyen napokon?

Ancsi: az hogy tápis a baba, még nem azt jelenti, hogy akkor úgy viselkedik a szervezete, mint az anyatejes babáknak. Sőt amelyik tápis, annak könnyebben megy a más fajta étel befogadása. Ezt onnan tudom, hogy a nővéremnek két fia van, mindkettő már az elejétől fogva tápis volt, és sokkal jobban ettek amikor a nővim bevezette nekik a gyümiket, addig nagyon keveset ettek, utána meg mint az angyalkák, faltak. :lol:

Na nekem szerencsére ezzel nincs gond, Ákos a mai napig imád enni, élvezet nézni, ahogy eszik, Csenge ugyanúgy imád enni, "falni" és sokat, ő is mint bátyus, én nem tudom, hogy miért mondják, hogy nincs két egyforma gyerek,hát nekem mintha ikrek lennének, olyanok, csak éppen Ákosnak sötétbarna haja és zöld szeme, Csengének meg világosbarna haja, és kék szeme van, ennyi amiben különböznek /na meg persze a nemük :lol: /

puszi mindenkinek mára elköszönök lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

DODUS: BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉNAK! :D

Davallia: nagyon édi a kislányod, ahogy jár, már alig várom, hogy Csengi elkezdjen mászni, azt imádtam Ákosnál is, mert olyankor olyan édesek. :lol: ahogy felfedezi a világot.

Ma adtam egy kanál reszeltalmát a picurnak, hát persze hogy begőzölt és egy egész alma kellett volna neki, nanem megkapta az első kanál almiját, aztán kapott hozzá egy kis teát, és elaludt, de nagyon mérges volt, hogy csak ennyit kap. :wink:

Ancsi: nekünk is ilyen hurkás Csengi, a dokinő amikor jön, akkor mindig megmosolyogja, hogy mi vagyunk a leghurkásabbak a most született gyerekek közül. Amikor meg Ákos született, akkor is ezt mondta, itt Görömbölyön mi vezetünk súlyilag, most Csengi 6750g és 59cm annyira gyorsan nő, hogy egy ruhát pl: képes 3 hét alatt kinőni.:-DD

Bvigh: merre jársz? Hogy vagy?

na megyek, mert ma is még egy csomó dolgom van, romeltakaritás, a buli után, majd teszek fel képet, hátha már engedi.

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Ha esetleg nemjönnék, karácsonyig, akkor kivánok mindenkinek:

BOLDOG,BÉKÉS, KARÁCSONYI ÜNNEPEKET AZ EGÉSZ CSALÁDOM NEVÉBEN!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszi mindenkinek lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Hahó!!!

Hűűűűű,Eszti nagyon ügyes!!!! :D :D

Lányok!!
Kinél mi lesz a karácsonyi menü???

ancsi26
 
 


Szia Ancsi!

Nálunk a karácsonyi menű: apa által készitett halászlé, anya által készitett töltöttcsirke /mivel Ákos nem szereti a halászlét de mi igen/ mákos-diósbeigli, amit én sütök, és mézespuszedli /ezt most veszem, de eddig én csináltam itthon, csak most a két gyerek mellett örülök ha megcsinálom a beiglit :-D/
Mamám által csinált mákosguba, mivel dédit sikerült elhelyezni az Encsi otthonban, /teljesen "hülye" agyilag archeimer-kóros azt sem tudja, hogy hol él, / igy anyuék nálunk töltik a szentesti délután, ajándékozás, uzsonnázás, aztán mennek haza.

Szilveszterkor: káposztaleves, virsli, bólé, /ezt papám csinálja, és nagyon finom/ és még egy csomó süti, nameg kekszessüti, amit én csinálok, ez azért jó, mert negyedóra alatt elkészül, és igen finom, nem hizlaló, de nagyon laktató.:-DDD

és nálatok mi lesz a menű?

mikor mentek, vagy már voltatok csipőszűrésen? Minden ok-s?

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Hahó!!

Lusti.

Voltunk hétfőn,2 hónapig ajánlott hordani terpeszpelust,de egyébként minden oké!!! :D

Hűűű de finomakat főztök!!

Én még nem tudom és ezért érdeklődök!! :wink:

Edina!!
narancsos csirke,ananászos pulyka,krumpli és sajtos virslisaláta recepteket kérnék szépen!! :D

ancsi26
 
 


Sziasztok!

Edina: nálunk nagyon megy a Csülök pékné módra, amit a párom csinál, /csak ő tudja finomra megcsinálni, egy konyhatündér :D /

Ha kell, leirom a receptet, vagy elküldöm priviben ok?

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Edina!

Én is, kérem a recepteket. köszi szépen puszi lusti

Ancsi: irdd már le légyszi, hogy mit kell beirni a vonalzónál, neked hogy van, mert beirtam, csak szerintem többet mint kellene, és nem viszi. köszi puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Lányok!

Nektek sem engedi a nőivonal-os vonalzónál az avatarképet? Mármint megcsinálom a vonalzót a képpel együtt, és azt irja, hogy túl hosszú, de a mamanet-en meg olyanom van 3 is, érdekes dolog.

nézzétek már meg légyszi.

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Helló!

Edina, én is várom a recepteket!
És írok is egyet. Elsőre talán picit bonyolult, de nem az! És nem kell vele sokat pepecselni sem! :D

Baconba göngyölt pulykamell borban sütve
Hozzávalók:
1-1.5 kg pulykamell
500-800 gr füstölt, szeletelt, nyers bacon
1-2 fej (és nem gerezd!) fokhagyma
4 nagy lilahagyma
4-5 szem alma
2 marék aszaltszilva
Province-i fűszerkeverék
7 dl-1 l száraz fehérbor (nem kell a legdrágább)
Hústűk és cérna a kötözéshez
Vásároljunk egy szép pulykamellet. Kérjük meg a hentest, hogy "nyissa ki" nekünk a húst, tehát próbálja meg úgy felvágni, hogy téglalap formájúra ki lehessen hajtogatni. Ügyeljen arra, hogy a húst sehol ne lyukassza át. Otthon aztán a húst mossuk meg (minden húst, mindig meg kell mosni!) és klopfoljuk 1.5cm vastagra. (Miközben mi is ügyeljünk, hogy sehol ne lyukasszuk ki!). Ha ezzel készen vagyunk, sózzuk be a pulyka belső oldalát és hintsük be bőven a province-i fűszerrel. Hámozzuk meg a fokhagyma gerezdeket, vágjuk őket ketté, és ezekkel is szórjuk meg a pulykát. Fogjunk néhány szál bacont és ezeket is fektessük rá. Ha mindent szépen elrendeztünk, óvatosan, ügyelve, hogy sehol ne folyjék ki belőle semmi, tekerjük a pulykát össze spirál alakban és tűzzük meg a hústűkkel. Az így kapott "csomagot" sózzuk, fűszerezzük és tekerjük körbe bőven a baconokkal úgy, hogy ha egy mód van rá, a hús sehol se látszódjon, a végeinél sem. A baconos húst a cérnával jól össze kell kötözni, hogy sütés közben a bacon rajta maradjon. Ehhez a két munkafázishoz kell némi gyakorlat, de azért igazán nem ördöngösség! Tegyük az egészet egy nagyobb tepsibe és vágjunk köré minél több hagymát, almát és szórjunk meg bőven aszaltszilvával. Mindezt bátran, nem baj, ha a tepsi zsúfoltnak tűnik, mert a gyümölcsök nagyon összesülnek. Öntsünk az egész alá egy üveg fehérbort, takarjuk le fóliával és süssük 200-220 fokon letakarva kb. 4 órán keresztül. Néha, kb. 30 percenként, nézzünk rá és locsolgassuk. Akkor van kész, ha már szinte nincs is alatta bor és szépen megpirult, de a fóliát csak az utolsó percekben kell levenni. Sütés közben az egész lakás bortól fog illatozni!
Ha a sült készen van, óvatosan vágjuk le róla a cérnát, és felvágás előtt ne felejtsük el kiszedni a hústűket. Melegen pürével és a hús melletti hagymával-gyümölcsökkel érdemes enni, hidegen remekül megy hozzá akár a szokásos majonézes krumpli is.
Ha az ünnepek előtti napokban nagyon elfoglalt vagyok, akkor a pulykát (néha kettőt is!), előre összerakom és bedobom a mélyhűtőbe. Csak aznap veszem elő, amikor meg szeretném sütni. Mindenki, kivétel nélkül el van ájulva tőle, annyira finom!

Eddig a recept. Én annyit tennék hozzá, hogy legutóbb már nem kötöztük össze, hanem két sorban, egymás mellett megtűztük fogpiszkával. A szalonnaszeleteket szépen lefektettem egymás alá, rátettük függőlegesen a tekercset és a szalonnákat felhajtottuk, rá a fogpiszkára. Nem kell neki négy óra sütés, kevesebb is elég és inkább kicsit véknyabbra kell szelni, klopfolni a húst. Nagyon finom! Én kacsasütőben szoktam készíteni. Én már karajból is csináltam, úgy is jó volt.

Jó éjt!

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Edina, köszi, hogy leírtad a recepteket! Egy kérdés. Az ananászos/narancsos csirkénél a filéket felvágod szeletekre, vagy teljesen egyben hagyod?

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!

Én már nem jövök csak a két ünnep között, nagyon sok puszi mindenkinek és kivánok,

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET CSALÁDOM NEVÉBEN IS!

puszi lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Kedves Topiclakók!

Ezúton kívánunk Mindannyiótoknak szép, meghitt Karácsonyt és sikerekben, örömökben gazdag, boldog Új Évet!

Szeretettel: Dodus és családja


Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Sziasztok!
Mindenkinek kívánunk áldott, békés, szereteteljes karácsonyi ünnepet
és sikeres, gazdag, boldog új esztendőt!
Győri család

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Hahó!!

Köszi a recepteket!!!! :D

ÁLDOTT,BÉKÉS,BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNUNK MINDENKINEK!!! :D

Kép

ancsi26
 
 


Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!

Kép

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Hahó!!

Edina!!
Nagyon szépek vagytok!!!! :D

Én is hoztam képeket...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

ancsi26
 
 


Sziasztok!
Sos kérdésem volna!Remélem holnap de.ig kapok segítséget valakitől!
Hol lehet Jelmezt veni Miskolcon?Gyermek jelmez érdekelne.Szilveszterre jelmezes házibuliba kaptunk meghívást és od kellene a lánynak valami csajos dögös jelmez :lol:
Előre is köszönöm a segítséget!

Davallia!
Azok az óriási kék szemek Pannának! :shock: Fogjátok majd még ezek miatt a szemek miatt a fejeteket :lol: Olyan 15 év múlva :lol:

Ancsi!
Nagyon szép a fátok!A lányok meg kis tündérek az egyforma rucikban :lol:

Sziasztok!
Anita

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


:oops: Akarom írni, hogy venni!Tudom ám helyesen írni :!:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


:oops: :oops: Ja és persze " tudok" nem pedig tudom :oops:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Hahó!!

Gani.

Nem tudom milyen csajos jelmezre gondoltál,de a tescoba láttam nagyon csini rucit!!
Tüll volt az alja és olyan fidri fodri. :D

Meg talán a búzatéren a 2d gyerekdiszkontba is láttam jelmezt!!

ancsi26
 
 


Edina!!!

Köszi!! :D
Mollinak több haja van mint anno Melinek volt!! :)
A hajamat magamnak csinálom...de látnál most!! :oops:
Ugye fényképeket általában magamról akkor teszek ha valamilyen alkalom van és akkor megvan csinálva a hajam!! :wink:
De ha most tennék fel,nem bizti hogy dicsérnél!!! :lol: :lol:
Bár szeretnék mindig igy kinézni!!! :D :roll:

ancsi26
 
 


A jeans clubban ilyen csizmát vettem Davallia kislányának!!
Bőr, és 1500Ft.10000ft volt a leárazás előtt.
Nézzetek be!!!
ebba
Kép Kép
ebba
 
 


Sziasztok!
Ancsi!Davallia!
Köszönöm a segítséget! A Tescoban megvettük a Hófehérke jelmezt :D Egyébként nem szoktunk a Tescoba járni, most is csak a jelmez miatt mentünk be.De milyen jól tettük :lol:
Bogi borzasztóan élvezi a ruhát, illegeti magát a tükörben 1000-el :lol: Mennyire lányok ezek a lányok :lol: Genetikailag van beléjük kódolva a nőiesség :lol:

Nagyon szép a csizmike! :wink:

Anita
Kép

Kép
gani
 
 


Sziasztok!

Teljesen új vagyok itt, remélem nem zavarok :lol:
A lényeg az, hogy vészesen közeledik az óvoda, és tanácstalan vagyok, melyiket válasszam... nem is ismerek sokat.
Addigra elvileg Szirmán fogunk lakni, nem nagyon szeretném a város másik végére hordani, de a szirmaiba sem.
Ha van időtök, segítsetek!
Előre is köszönöm:
m.

P.S.: gyönyörűek a képeitek, és a rajtuk szereplő gyerekek-felnőttek :)

KépKép
tonic81
 
 


Sziasztok!

Edina: nagyon aranyosak a picik a képeken. :lol:
A receptek közül a virslisali nagyon fincsi volt, meg az ananászos, ezeket választottam ki belőle, de a többit is leirtam.
köszi mégegyszer.

Ancsi: a te picinyeid is nagyon édik! :lol:
Tényleg már én is szerettem volna kérdezni, hogy te csavarod be a hajadat, vagy pedig sütővassal szoktad göndöriteni. Nagyon szép a hajad, és a ruhád is, nem is látszik, hogy szültél nemrég. :D

Tonic: KÖSZÖNTELEK KÖSZTÜNK, JÓ KIS CSAPATBA KERÜLTÉL?

De ne kérdezz olyan "hülyeséget", hogy nem zavarok? ez a net azért van, hogy jó sokat irkáljunk egymásnak össze-vissza. :lol:
Most hol laktok? mivel irtad, hogy Szirmára fogtok költözni, szerintem az fontosabb, hogy a gyerek hova járjon iskolába, mint oviba, mivel oviba csak 3évet jár, iskolába viszont 8-at. Én is most fogom a fiamat beiratni az oviba, mert már most volt 3 éves és itt az ideje, mi Görömbölyön lakunk, de Hejőcsabára fog járni, mivel anyuék ott laknak egy köpésre, nekem meg itt félórás gyalogút az ovi, és mi is szándékozunk költözni, csak még nem tudjuk hová, de azért kell a Hejőcsabai ovi, mert az szimpib nekem, mint a Görömbölyi, meg ha mi nem tudunk érte menni, akkor csak átlép nagyika és elhozza az oviból.
Remélem tudtam valamennyit segiteni, ha van még kérdésed, és hamarabbi választ szeretnél, akkor inkább priviben irdd meg, mert az mindig megnézem.

ha nem jönnék, akkor mindenkinek kivánunk

BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!!

képeket majd teszek fel a mamanet-es albumomba, mert ide nem engedi még mindig, /amig rá nem jövök, hogy miért nem?/

megyek, mert ma még vár rám 4db beigli sütése, meg a korhelyleves főzése, holnap meg lencsefőzi, meg gyümitorta, úgyhogy még van jó sok dolgom.
Miért csinálok beiglit? mert amit csináltam karira, na az elfogyott, még én csináltam most anyóséknak is, mert nem volt kedve megsütni.:evil: na nem mintha én jobban ráérnék két gyerek mellett. :?

megyek, puszi mindenkinek lusti

Kép
Kép
lusti
 
 


Sziasztok!

Edina, én a narancsos csirkét sütöttem meg karácsonyra, ízlett midenkinek. Szerintem a narancs-, citromhéjat el lehet hagyni, mert azzal van a legtöbb macera és nem is ad hozzá a mártás ízéhez semmit. :D Holnap pedig az ananászos lesz soron. Majd beszámolok róla. Nagyon ügyesen koriztok!

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 


Gondolj az elmúlt 12 hónapra,
Minden gondod múljon el holnapra,
Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek,
Kívánok Neked Boldog Új Évet!


Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus
 
 



Sziasztok!

Jó rég nem írtam.....
De jól vagyunk :) Bár most sikerült elkapni valami köhögös nyavaját az egész családnak, már izomláza van a pocimnak a sok köhögéstől... És nemsokára szülünk :)

Tonic,
üdv itt :) Mi Benit a Martintelepre hordjuk a Pitypang oviba, nagyon sokan járnak oda Szirmáról, szerintem nagyon jó ovi. Szeptemberben a csajom is ott fogja kezdeni az ovit. :wink: Szokott lenni nyílt nap a beiratkozás előtt, szerintem gyertek el megnézni.

Na lépnem kell, mert a gyerekek a kádban buliznak :lol:

Megcélozni a legszebb álmot,
kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot,
mindig szeretni és remélni,
így érdemes a Földön élni!

Mindnekinek nagyon boldog, békés új esztendőt kívánok!

Kép

panka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?