Új privát üzeneted érkezett!

Angi! Te zseni! KépKépKép
Minden előadásra és színházra ez jellemző, vagy csak a Fantomra és a Madáchra?

Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Tettem egy új képet a profilomba! KépKép

Annamari
muter
 
 


Annamari!

Nagyon jóóó! Kép

Benő
beno
 
 

 
 

Sziasztok!

Forgács Kriszta vagyok és 2002 március 22-én szűltem Gergő fiamat a klinikán Pajor profnál.Azota nem nagyon voltam internet közelben,és örömmel látom hogy milyen élet van errefelé.Szeretnék csatlakozni hozzátok és új barátokat szerezni magunknak.

Annamari!
Azt hiszem mi egy szobában voltunk szülés után,emlékszem Balázs mennyit szenvedett de azóta gyönyürű fiúcska lett,gratulálok!
Gergő is egy tündér,közel 13 kilós ördögfióka,ha sikerül teszek fel képet.

Mindenkinek üdv:Forgi
Névtelen
 


Sziasztok!

Szia Forgi! Üdv a csapatbanKép Én 2003. január 23-án szültem Zsombor babámat a Klinikán Dr. Mericli Metinnél és Margitnál. Milyen szuper, hogy Annamarival voltál egy szobában, bizti nagyon fog örülni Neked!Kép
Mesélj, Neked milyen tapasztalataid voltak!

Lányok, még mindig nem tudtam felrakni új képet ZsombirólKép Hé, nekem senki nem mondta, hogy egy féléves kölök ennyire képes lefárasztani az anyját! Szabira akarok menni!!!Kép

Annamari! Tünci nagyon Balázs a képen. Azt hiszem, hogy nárcisztikus hajlamai vannak!Kép

Mikor is talizunk és hol?
Angi! Köszi az ötletet, férjemet megpróbálom beszervezniKép

Most pedig reggelizni fogok!
Puszi: Pirus

Katával mi lehet? És a pocaklakójával? Tud valaki valamit róluk?

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Benő!
Köszi a dicséretet Kép

Forgi!
Igen, egy szobában voltunk! Gergőnek még mindig olyan szép hosszú haja van? Kép Jól emlékszem Te miskolci vagy, igaz? Kistesót tervezitek már? Képzeld, át van adva az új szülőszoba! Bár ha jól emlékszem, Te a régiben is nagyon háborítatlanul szültél, irigyeltelek is, ahogy leírtad! (Érdemes lenne a Gerébék brancsénak megírni, hogy az ország egyik legkonzervatívabb klinikáján is lehet háborítatlanul szülni KépKép)

Képzeljétek, Balázs homlokáról lejött a tapasz és olyan szép a seb! Csak egy kis vonal látszik! KépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Forgi! Üdv közöttünk. Gratulálok a babádhoz.

Pirus!
Tali 1: júl. 25, 15 óra, Millenáris Park
Tali 2: aug. 5, 10 óra, Millenáris Park

Katival júl. 1-én "beszéltem" utoljára. Akkor minden a legnagyobb rendben volt velük. KépKépKép

Benő
beno
 
 


Sziasztok!
Pirus!
Gratulálok a babádhoz,ha van kedved az archívumban megtalálod a szüléstörténetünket.Röviden annyit Pajor proffal és Etával nagyon elégedett voltam és vagyok,csak hálával tartozom nekik.Nekem egyébkén ahogy telik az idő egyre szebbnek tűnik minden,nektek nem?
A csecsemősöket viszont a hátam közepére sem kívánom,kivéve Zsuzsikát aki a "tejkonyhás" nővérke volt:na ő tanított meg fejni,kipróbálhattam többféle fejőgépet és végül sikerült jól döntenem az Avent mellett.Ha ő nincs biztos összeroppanok mert elég későn jött meg a tejem és Gergő besárgult...

Benő!

Üdv neked is,köszönöm a szíves fogadtatást!Olían jó hogy így csevegtek,annak idején szinte csak a dokikról folyt a szó.

Annamari!

Örülök hogy Balázs átvészelte a balesetet és nem lett komoly baja.Attól félek ha Gergő produkál majd ilyet nem fogok elég higgadtan reagálni.A haja már bokáig érne ha hagynám,de mivel nem hagyom nagy sírás árán kb negyedszer vágattuk a múlt héten,most nagyon édes süni frizuja van.

Mi a Mamutnál lakunk és a Millenárisba járunk sétálni,olvasom a találkozót:lakik még erre valaki akivel összejöhetnénk?

Sok pusza mindenkinek:forgi
Névtelen
 


Szia mégegyszer!

Pirus!
Megkerestem:2002.április 06.18. szombat 18.38

Forgi
Névtelen
 


Forgi!

Dejó, Pesten laktok? Hú, kéne találkoznunk KépKép
A baleset miatt ne aggódj, egyrészt én hihetetlen mértékben vonzom a bajt, kollégám már meg is jegyezte anno, hogy esőben nem állna mellém, mert tuti belénk vágna a villám KépKép. Másrészt pedig amennyi higgadtságot én tanúsítottam a küszöbös balesetnél, annál még egy őrjöngő idegbeteg is jobban csinálná Kép Jobban sírtam, mint Balázs és rohangáltam, mint a mérgezett egér.

A csecsemős Icával sem voltál elégedett? Tudod, aki olyan jófej módon bánt a babákkal!

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Annamari!

Igen itt lakunk,igaz hogy miskolciak vagyunk de az ottani munkaviszonyok...
Icával is jóban voltunk csak nem jutott eszembe a neve,nem szép tőlem!

Forgi
Névtelen
 


Sziasztok!

Tegnap írtam egy hosszút, de a kölök megnyomta a resetet.
Naszóval.
Hát egy kis negatív élmény az UH-ról:
dokim ugye szabin, előre tudtam, ha 8-ra odamegyek (de minek is mentem oda?) tíz előtt be nem hívnak. Hát így is lett. Én mondjuk erre készültem, de ott volt egy másik kismama (37.-38 hét)és a CTG-ről küldték le mert valami gond volt. Na Ő se ment be sokkal előbbKép
De a jó, hogy a Mericil dr vizsgált, és csuda aranyos. Hát a kis pocaklakó jól rámilyesztett. Mertt hát az ember lánya már a másodiknál tudja, mit kell látni az UH-n. Hát én bizony csak az üres petezsákot láttam. Aztán addig addig keresgélt a doki, amíg a sarokban ott volt egy kis pötty. Ráállt a kurzollal, és dobogott a szíve.
Remélem, nem nagy baj, hogy ilyen nehezen találta meg, meg hogy ilyen apró volt.
Peti most a rosszalkodós korszakát éli, és mindenre azt mondja: mi ez mi ez???? bár ezen kívül semmit.....

Most találtam az állán egy pattanás-szerű pöttyöt. A külseje piros, a bele hólyag.......nagyon nagyon nagyon remélem, hogy nem barihimlő.......állítólag én voltam, de nagyon ligh-tosan....nem lenne szerencsés, ha most elkapnám.......szerintetek elkaphatom??? Ha igen el kell vetetni a babát????

Megyek, mert hintázni akar....

Puszi: Kata
LadányiKata
 


Sziasztok!

Kata! Asszem, egy vérvétellel meg lehet nézni, hogy van-e védettséged bárányhimlő ellen. Nekem a rubeolát legalábbis ki tudták nyomozni. Én úgy jártam, hogy soha nem voltam rubeolás, mégis védettségem van, így az oltást is megúsztam KépKép Skarlátos se voltam soha, bár az öcsém átesett rajta, és egyszer, pár éve, amikor tutira el kellett volna kapnom, mégsem kaptam el. Ezért jó, ha van az embernek egy öccse, aki mindig elviszi a balhét Kép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Forgi!

ElolvastamKép Gratulálok Gergőhöz! Mostanra már biztosan szép nagyfiú. Én, szerencsére, nem nagyon foglalkoztam a csecsemősökkel. Sajna Ica nővér éppen szabin volt akkor. Zsombi nagyon ügyesen szopizott így nem kellett segítséget kérnem. Volt ott egy tök unszimpi nő, akin mindig kesztyű volt és inkább nem panaszkodtam, mert olyan bunkó volt a kismamákkal. Zsuzsikának és egy aranyos fekete hajú csecsemősnek én is hálával tartozom. Nekem hajnalban lövelt be a cicim, de úgy, hogy sírva menekültem ki a szobából, nehogy felébresszem a többieket. Zsuzsika odaadta azt a nagy kék fejőt és megmutatta, hogyan kell fejni. Utána már annyi tejem lett, hogy nem győztem pakolni befele a hűtőbe. Zsombinak jutott így pótlás is és kijöhetett a fény alól.

Kata!
Örülök, hogy a dokimhoz kerültél UH-n! Hidd el nagyon jó kezekben vagy!!! Nekem sem tudott még a 7. héten szívhangot produkálni, csak a 9. héten hallottam először Zsombóc pici szivének lüktetését.
Olyan nincs, hogy lightosan bárányhímlős valakiKép Én is enyhébb tüneteket produkáltam, amikor rubeolás voltam, de ettől még védettséget szereztem. Azt hiszem a bárányhimlőnek nincs olyan veszélye, mint a rubeolának!
Nekem is mindig mennem kellett flowra a 36. héttől, mert minden CTG eredmény rossz volt. Volt, hogy a dokimnak már el kellett menni műteni és Margit leszólt, hogy, ha lehet gyorsan UH-zanak meg. Nos, nem lehetett, délben még mindig ott ültem kint és belül marcangoltam magam, hogy most mi lesz, ha baj van. Ekkor jött a dokim és megrökönyödve vette tudomásul, hogy még mindig kint ülök és gyorsan bevitt. Ez az UH dolog nagyon nincs megoldva a Klinikán. Mert ugye, akinek nincs magánban orvosa az felháborodottan reklamál -jogosan-, hogy mindenkit bevisznek előtte. Aki meg magánban megy, az szintén joggal várja el, hogy ne kelljen várnia.
További boldog pocakosodást és ne izgulj, minden a legnagyobb rendben van!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekem van magánorvosom, mégis mindig végigültem az UH-ot, de nem bántam, tök jó volt ott ülni és izgulni KépKép Bár mikor CTG után flowra mentem, akkor én is aggódtam kicsit, nem bántam volna, ha előbb behívnak...

Annamari
muter
 
 


Azt hiszem, én duplán protekciós voltam, mert UH speces a dokimKép Kép Kép

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus!

Megnyugodtam. Ha UH spec. adokid, akkor tuti minden rendben volt velünk. Volt ám szívhagja!!! Csak allig találtuk meg, olyan picike volt, és a petezsák sarkában volt. Ez aggaszt.

Pusza: Kata

a fantomra rá vagyok izgulva én isKép
LadányiKata
 


Forgi!

Gyertek Ti is a tali/kra, akkor Annamarival is össze tudtok találkozni. KépKépKép

Benő
beno
 
 


Kata!

Gratulálok a gyönyörű szívveréshez! Kép
Ne izgulj miatta, minden rendben van!

Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Csak csendben jegyzem meg, hogy tegnap kellett volna megjönnie... De nem érzek semmit, azon kívül, hogy tegnap dél óta émelygek Kép Mondjuk azért ma este bevágtam 4 tányér tejszínes hagymalevest Kép

Annamari
muter
 
 


Úh, de imádom a tejszínes hagymalevest.

Annamari! Aztán csak jó híreket halljunk. Kép

Benő
beno
 
 


Majd szülés után viszek Neked a kórházba, asszem azt szoptatós anyukák is ehetnek Kép
muter
 
 


Ezt még leírom, nem tudok aludni :-)

Balázst ma "letámadta" egy cigány kiscsaj a metrón, meg akarta puszilni. Azt sem tudtam, mit csináljak, 2 éves lehetett és tiszta kosz. Mikor az anyja el akarta húzni, belekapaszkodott Balázs fülébe!!! Balázs meg ordított és ki akart mászni a babakocsiból az ölembe. Alig vártam, hogy leszálljunk. És mivel fegyelmezte az anyuka a kislányt? "Figyejjide, ha nem hagyod abba, jönnek a rendőrök!" KépKépKép Alig bírtam ki röhögés nélkül Kép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok Csajok!

Huhh, de reg irtam mar, pedig olvasokKép

Uh-hoz hozzaszolva, biza en is mindig kiultem a sorom, mert a dokino nem uh-zik, igy nem volt aki bevigyenKép Azert en Annamarival ellentetben nem minidg elveztem....Kép Aztan rajottem, hogy du 1 korul kell odamenni, akkor mar alig vannak, es tok gyorsan be lehet jutniKép Csak akkor volt gaz, amikor ctg utan egybol mentem (nekem is minden ctg utan volt flow, raadasul dokineni is korhazban volt, igy visszatero vendeg voltam az ambulancian, hogy megnezze egy doki a papirt, noha en ranezesbol tudtam hogy flow lesz beloleKép. Na ez jo hosszulere sikerultKép MOndjuk a legutolos flow-ra varas volt a legerdekesebb, mert az uh elott ucsorogve szepen elkezdtem fajdogalni (egybol 4-6 percesek), az uh-ra mar ugy mentem be, hogy a doki ra is kerdezett, mi bajom van, aztan visszasetaltam a szuloszobara es 5 ora mulva a kezemben volt LackoKép Jajjj, nosztalgiazok!

Annamari: drukk a kistesoertKép

orsoly

Ps: juli 25-i tali elvileg nekem okKép
orsoly
 
 


Szia Orsoly Kép

Ja kérem, könnyű annak, akit úgy vizsgálnak meg, hogy vééééletlenül elfolyjon a magzatvíz Kép

Nagyon csodálkoznék, ha épp most lennék babás, nade majd meglátjuk Kép

Annamari
muter
 
 


Annamari! Nagyon jó kedvem lett a sztorit olvasva. "Figyejjide, ha nem hagyod abba, jönnek a rendőrök!" Remek nevelési technika, én biztos nem bírtam volna ki nevetés nélkül. Kép

Orsoly! Legalább nem kellet feleslegesen hazamenned. Képzeld el, hazaérkezésed után egyből fordulhattál volna is vissza. Kép

Benő
beno
 
 


Egyre gyakrabban kell pisilni mennem... KépKép (Mondjuk ez nálam már volt mensi előjele is.)
muter
 
 


Annamari!!!!!!!!!!!!!!!!

Naaaaa.KépKépKépKépKépKépKépKép

Azért a három tányér hagymaleves jelent valamit. Nameg az émelygés is. Nameg a pisilés is (bár nálam egy se volt, oszt mégis....)

TESZTET TESZTET TESZTET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kATaKépKépKép akinek mára virradóra hatalmas lett a pocakja (pedig voltam wc-n, és nem ettem pufasztót...)Kép
LadányiKata
 


Sziasztok!

Ezt már mutattam? http://www.babasok.hu/baba/P7130001.WAV

Annamari
muter
 
 


Annamari!

Ez mi???

KataKép
LadányiKata
 


Táncsak nem Balázs kacarászik? Kép
(vagy a kistesója... KépKép)

Benő
beno
 
 


Balázs röhög KépKép Nemár, hogy nem ismertétek meg! Kép

Lányok, akkor nem elfelejteni, hogy pénteken du 3-tól tali lesz a Millenárisban!!! Kép
Listával most nem szolgálhatok, ahhoz vissza kell keresnem. Nade majd este! Kép

Annamari
muter
 
 


Nem találom azt a listát Kép
muter
 
 


Annamari! Na itt is megkerdem, hogy miert du 3-tol lesz a tali? Nekunk eddig sokkal jobban bejott a delelotti idopontKép

orsoly
orsoly
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy nem jöttem mostanában, de valahogy mindig annyi dolgom volt. Na jó, azt is bevallom, hogy egy kicsit depis voltam (ciklus 2. fele), hogy már csak én vagyok itt "babátlan".
De még élek! Kép

Annamari! Nagyon várom már azt a teszteredményt! Kép))))) Nagyon nagy drukk!!!!! Hátha majd nekem is sikerül utánad!

Puszi nektek, shine
shine
 
 


Sziasztok!

Solya, nemcsak Te érdeklődtél emiatt, én csak bemásoltam, amit Benő írt pár napja. Meghát van, aki dolgozik, annak elég nehéz lenne délelőtt jönnie...

Shine, ne legyél depis, nemcsak Te vagy babátlan, nekem ma megjött.

Annamari
muter
 
 


Bocsi, nem Solya, hanem Orsoly KépKép
muter
 
 


Sziasztok!

Sajnos nekünk nem jó a péntek mert megyünk Miskolcra pedig már úúgy találkoztam volna veletek!!!
A következő mikor lesz?

Forgi
Forgi
 


Muti: oke, mar megbeszeltuk masholKép De igy sajna tenyleg nagyon fugg attol a reszvetelunk, hogy mennyire lesz kanikula, mert igy a legnagyobb melegben kene elindulnunk. Plusz ugye Ikea alatt parkolok es pentek este kene ott venni valamit ingyen parkolasert cserebe...jaaaajjjjKép

orsoly

Ps: Nem baj Annamari, majd a kovetkezo honap.Kép Idokozben en is ujra nagylany lettem (nap 100 szopi mellettKép), hat kivancsi vagyok, hogy all be a ciklusom.
orsoly
 
 


Sziasztok!

Orsoly, Forgi! A következő tali augusztus 05. - délelőtt 10 óra - Millenáris Park

Orsoly! Két időpont is van és direkt az egyik délelőtt, a másik délután. Majd egy hónapja (2003. június 27-től) szerveződik (komolyabban) a találkozó.
Pontosan 2003. július 04-ei (péntek - 17h 38) hozzászólásomban kérdeztem rá konkrétan, hogy melyik napszakban legyenek. Akkor (és azóta sem, egészen a tegnapi napig) senki nem reagált a felkérésre. Kép Valamit ki kellett találni, hogy egyről a kettőre jussunk (végre).
A Millenárisnál nincs is Ikea. Vagy valami másról beszéltek?
Egyébként a délelőtti időpontnál meg a nagy melegben kell hazajönni. Kép

Annamari! 2003. június 27 péntek - 18h 21 -es hozzászólásodra válaszolva: Kezdem én is belátni, hogy milyen nehéz összehozni itt egy találkozót, nemhogy kettőt. Kép

Pirus! A mai UH-ot Dr. Mericli Metin végezte. Nagyon rendes volt, gratulálok a választásodhoz. Kép

a picit szomorú Benő
beno
 
 


Beno, bocsi! Kép Én azért nem reagáltam, mert nekem egyik időpont sem jó, mert hétköznap fél hatig dolgozom. De majd gondolok rátok! Kép Csak összejön már valami jó kis tali!

shine
shine
 
 


Sziasztok!

Sajna nagyon úgy néz ki, hogy nekünk sem jó a péntek délutánKép Szombaton kezdünk költözködni és már ma csomagolnom kell. Ezt csak hétfőn tudtuk meg.
Annamari, a csüt. talinkat is el kell így halasztani, mert keményen doboz-doboz hátán leszünk itthon. Azért megyünk du. a Dagályra, mert nem bírom ezt a kánikulát egész nap a panelban. Kijöttök?
Nem lehetne ott talizni a többiekkel is?KépKépKép

Orsoly! Nekem is megjelent ma a rém! Zsombi ma FÉL ÉVES! Pár napja már csak napi 3x óhajt szopizni. még szerencs, hogy minden bébikaját szeret és a tejpépet is. Éhen nem fog halni az tuti!

Benő, ne légy szomorú! Majd ha meglesz a babócád, te is rájössz, hogy már nem te irányítasz! Sajnos nagyon nehéz velük előre eltervezetten kimozdulni, főleg, mint Orsoly és én is a város abszolút másik végéből. Sajna azt sem lehetett tudni, hogy ekkora kánikula lesz. Ki az, aki tulképp. dolgozik?
De tényleg, holnap a Dagályhoz mit szóltok?
Örülök, hogy Neked is szimpi a dokim!Kép Szerintem is fantasztikusan jó választás!!!

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok!

Jajjde szeretem az ilyen talikat! Szegény Benő jól megszervezi, aztán ugrik az egész KépKép

Shine!
Pénteken nem csak 4-ig dolgozol? Nem tudnál eljönni mégis?

Orsoly!
Vegyél az Ikeában egy plüssmacit Lackónak Kép

Pirus!
Sajnálom Kép Bár azóta úgysincs semmi fejlemény... Ma délután mentek a Dagályra? Az sajna nem jó, mert sintérkedek Kép De holnap délután már jó!!! Menjünk már ki holnap!

Naszóval: mit szólnátok egy olyanhoz, hogy akinek van kedve, az jöjjön ki előbb a Millenárisba (én pl valszeg délelőtt is kint leszek), és aki tud, az kint marad délutánig. Bár már előre látom, hogy ketten leszünk Benővel KépKépKép
Tényleg, Angi, Solya? Ők jönnek vajon? Orsoly, délelőtti kezdés okés? Ildib? Loláék "sajna" Svédországban senyvednek, így nem tudnak eljönni Kép
Gratulálok a RÉMekhez, az enyém RÉMesen fáááj KépKép

Annamari
muter
 
 


Annamari!

Holnap du.-ra gondoltam!!!Kép Akkor tudunk dumcsizni is, bár ott lesz egy barátnőm is a kislányával, remélem nem gond.
Többiek! Gyertek ti is!!!!! Nagyon szuper!
Mi 3-ra megyünk ki!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus!

Oké, megyünk! KépKép Dehogy gond a barátnőd!
Képzeljétek, Balázs ma 5-kor ébredt! Olyan vagyok, mint a felmosórongy! Megyek, az arcomba töltöm a 3. kávémat is.

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Annamari! Kép Balázs alvásával kapcsolatban.
Akkor 3-kor talizzunk a bejáratnál. Így jó?
Képzeljétek holnap reggel viszem Zsombit a Madarász csecsemős főorvosasszonyához konzíliumra, mert mind a súlya, mind a hosszúsága a 3-as percentil alatt van és ki kell vizsgálni mi van a háttérben. Mondott a dokinőnk, növekedési hormon problémát, lebontó enzim alulműködést. Szóval most jól be vagyok kakilva. Remélem semmi gond nem lesz.
Kérünk egy kis + energiát!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus!

+++++++++++++++++++++++++++++ Nem lesz semmi gond!!! Én, ha úgy éreztem, hogy Balázzsak nagy gáz van, bizony visszamentem Nobilis Dr-hoz! Annyira jó orvos és ért a babák (és a mamák!!!) nyelvén, bárcsak minden orvos ilyen lenne! Bár a mi házidokinénink is egy tündér és nagyon jó orvos, néha kissé ellentmondást nem tűrő, márpedig az én gyerekem kezelésével kapcsolatban hadd legyen nekem is véleményem.

Balázs fél12 óta alszik, úgyhogy volt időm puccba vágni a lakást, csk továbbra is nagyon álmos vagyok. Pedig 4. kávé nem lesz, az már sok lenne.

Holnap du 3 okés, pont alvás és evés után leszünk, ilyenkor van a legjobb kedve a Fiatalúrnak. És leesett a sebe teljesen, szóval már akármilyen vízbe bemehetünk KépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Pirus! Alig várom már, hogy ne én irányíthassak!
Egyébként én is a város abszolút másik végében lakom (Csepel) és a 38. hétben nekem is nagyon melegem van (még éjszakai is), de valamit valamiért... KépKépKép
Nagyon sajnálom, hogy nem tudunk találkozni, pedig szívesen megnéztem volna Zsombit élőben is. Sok sikert a holnapi naphoz a Madarászban.

Annamari! Solyáéknak eddig jó a péntek. Ha úgy gondoljátok találkozhatunk délelőtt is, pl. 10 óra? Ha jó a délelőtt, akkor én sajnos biztos, hogy késni fogok, mert már délelőttre programot szerveztem.

Shine! Mihamarabbi babásodást kívánok! Kép

Üdv: Benő
beno
 
 


Sziasztok!

Remélem augusztusban már ott leszünk a talin!A múltkor már kérdeztem de senki sem válaszolt,nem lakik a Millenáris környékén akivel tudnánk napi rendszerességgel találkozni?Mi úgyis mindennap ott vagyunk délutánonként.

Annamari! Gergő is fél dél óta alszik-még most is-csak annyi a különbség hogy este 9 és reggel8 között is aludt!!
Ja és kb ötödik napja nem cicizik elalvás előtt!Csak egy kis éneklés és tutjgatás és leteszem.Azért reggelente összebújunk még,az az én lelkemnek is jót tesz.

Forgi
Forgi
 


Annamari!

Lehet, hogy én is bejelentkezem Nobilishoz. Majd holnap meglátjuk mit mond a dokinő.
Örülök, hogy a 3 óra Nektek is jóKép

Benő! Neked nincs kedved kijönni velünk? Tényleg sajnálom, hogy így alakult, de már három hete mondogatják, hogy mikor költözhetünk és mindig tologatták. Gondolhatod, hogy hol van már az agyvizünk.Kép Akkor, amikor megdumcsiztuk a talit, én azt hittem, hogy Veresről majd nyugiban megyünk. Most szombatra idehivatta a költöztetőket férjem, tehát addigra mindent be kell csomagolni. Ő is szabit vesz ki ezért. A délelőtt jól hangzik, remélem nem lesz ekkora meleg. Zsombival azért is nehéz kimozdulni, mert még nem ül, nem mászik, áll vagy ilyesmi és ha egész nap az autósülésben van, megkukul, úgy beleizzad. Ott lehet plédet leteríteni? Vannak fák?
Mi hétvégén taliztunk a másik fórumosokkal a Szent István Parkban. Nem lenne az mindenkinek közelebb???? Kocsival nagyon nehéz pénteken megközelíteni a Moszkva környékét. A SZIPben vannak szökőkutak, játszóterek és szép, nagy árnyas fák is!Kép
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?