Új privát üzeneted érkezett!

Émi!:-DDD
Szívből gratulálok!!! Együtt örülök veled!:-))))

Remélem Karmennel is minden rendben van, nagyon drukkolok neki!

Úúúristen! Már csak nekem nincs itt pocaklakóm??:-(
Na, mindegy majd szeptemberben belehúzunk!:-)))

Vigyázzatok magatokra!
Sok puszi, Szonja
Szonja
 


Émi!
Gratula!!!!
Kép
Annyira örülök.
Nagyon vigyázzatok Magatokra!

Mindenkinek sok-sok puszi Két hét múlva jövök.
SacKép
sackamac
 
 


Émi!

Szívből gratulálok! További boldog 8 és fél hónapot kívánok így kettesben a práoddal, utána meg mégboldogabb egészséges, családi életetKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sac!
Kellemes nyaralást.
Megnéztem a képet a profilodban. Csipkés művésznő! Hogy kell nézni?KépKépKép Melyik lesz a csipke? Van ott sárga anyag, fehér, meg valami ezüstös izé látszik meg a sok orsó és "fonal". A lényeget nem tudom kivenni... béna vagyok mi?Kép

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 

 
 

ÉmiKép
Ez aztán a jó hirKépKépKépKépKépKépSzivből gratulálok és nagyon Boldog Babavárást kivánok NektekKépKépKépKép
SzonjaKép
Ne szomizzKépKép Megy a drukk Nektek isKépKép

LányokKép
Néhány hétre eltünök, mert szabira megyünk a Párommal de utána jelentkezemKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Emi

En is gratulalok neked, probleme mentes boldog kismamasagot kivanok.

Sac

Koszonom a segitseged, megkereslek majd levelbe, elkovetkezo par het nekem is meg kicsit zuros.
Kellemes nyaralast kivanok nektek

Napocska
napocska
 
 


Doris!Kép
Dehogy szomizom! Csak elmerengtem...Kép Jó nyaralást! Én is már csak ma vagyok, aztán augusztus 25-én leszek legközelebb! Jövőhéten már költözünk a szépen felújított lakásunkba, már nagyon várom! Remélem a költözés után a pocaklakó is megérkezik!
Puszi nektek, vigyázzatok magatokra!
Szonja
Szonja
 


Hello Lanyok,
Sajnalom, hogy regen irtam, de ez a nyari idoszak mindig zavaros. Olvastalak benneteteket, csak irni nem volt idom. Nagyon jo ilyen csodas hirre visszajonni!
Emi,
Olvastam korabban, hogy megtortent a beultetes, izgultam nagyon, hogy sikeruljon. Tiszta szivbol gratulalok, ugyes vagy, hogy ilyen jol alakult minden! Mar csak az a kerdes, hogy hanyan vannak! Vigyazz nagyon, pihenj sokat, ne foglalkozz semmi massal! Hogy erzed magad?
Doris,
Jo pihenest, vigyazz a picurkakra!
Sac,
Mikor kell jonnod Db-be, es milyen vizsgalatokra? Jo lenne talalkozni!
Szonja,
Gratulalok a lakashoz, biztosan nagyon fogjatok elvezni! A pici is szivesebben erkezik majd oda! Tovabbra is drukk es majd ird meg, mikor kell meg jobban szurkolni!
Karmen,
Remelem, minden rendben lesz! Gyanus volt, hogy nem jelentkezel. Gondolok rad sokat, hidd el, teljesen aterzem amin keresztul megy. Nekem ket napig volt egy kis barnas folyas, es nagyon megijedtem.
Rolunk annyit, hogy hetfon voltunk a 12 hetes UH-n, minden rendben. A mehlepeny eleri a mehszajat, de ez feljebb fog huzodni, ahogy no a pici. Megrepedhet egy-ket hajszaler es az okozhat verzest. A Mano jol van es ez a lenyeg. Ma toltottuk a 13. hetet. Voltam terhesgondozason, meg a vedonovel nem beszeltem, kiskonyvet is csak jovo heten kapok. Az uj dokim szabin van, meg egy hetet varnom kell ra, a Kaalishoz jartam vissza eddig. Egyebkent jobban erzem magam sokkal, hanyinger-hanyas megszunt, de gyakran kell ennem, neha egyik percrol a masikra olyan erzesem van, ha nem eszek valamit, kilyukad a gyomrom. Remelem, kesobb az etvagyam is jobb lesz. Az oltozkodes egyre nehezebb, a pocakom is novoget mar.
Puszi mindenkinek,
Sokat gondolok ratok, vigyazzatok magatokra!
Bella
bella
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a jó kívánságokat, a kedvességeteket! Kár, hogy mindenki pont most megy szabira, mármint úgy értem, hogy hiányozni fogtok! Mindenkinek jó nyaralást, kellemes szabad napokat!
Egyébként jól vagyunk, bár volt egy kis pánik rögtön csütörtökön, mivel néhány csepp vér jelentkezett nálam, de szerencsére nem követte több, csak két napig barnásodást vettem észre az utrogeston használata után. A dokim azt mondta semmi pánik, biztosan terhes vagyok, talán egy hajszálér, de lehet, hogy a menstruációm, az se baj. Vasárnap újra teszteltem, amikor már elmúlt a barnásodás, és továbbra is pozitív!!!!!!!!!!!
Augusztus 1. terhes uh., minden kiderül!!!!!!!
Még nem merem elhinni, félek, ha elkiabálom történik valami! Sok történetet hallottam, a 6-8 hetes ultrahangokról, szeretnék már túl lenni rajtuk!
Nagyon boldogok vagyunk, de még csak halkan, visszafogottan!
Bella, nagyon örülök, hogy jól vagytok, már nagyon hiányoztál, látod megpróbálunk utánozni, de jó lenne, ha már ott tartanánk, ahol ti! Neked mikor volt a barnásodás? Két barátnőmnek is volt, akik azóta már egészséges babákat szültek, de mind a kettőjüknek csak a hat hetes uh utáni időben!
Puszi, mindnekinek: Émi
Émi
 
 


Emi,
Az a legfontosabb, hogy pihenj es ne izgatsd magad. Nekem a dokim mindig hansulyozta, hogy az elso par het nagyon rizikos, barmi tortenhet. Most te vagy a legfontosabb, ne dolgozz, vegyel ki par hetet. Bar en is utazgattam a vizsgakra eppen az elejen, es sokan azt mondjak, hogy amelyik baba maradni akar, az marad is. A remtortenetekre pedig ne hallgass! Persze sok minden tortenik, de az nem jelenti azt, hogy veled is hasonlo fog. En is nagyon feltem a 12 hetes UH-tol, mert ot hete mar nem lattam a babamat. Minden rendben lesz!
Nekem is volt a 4.heten eppen a menses idejeben egy kis barnasodas es latod, minden rendben volt. Most megint a mensi napjan jelentkezett, de ez mar valoszinuleg mas volt. Ez 12+1 naposan volt es ket napig tartott.
Meglatod, milyen gyorsan telnek a hetek!
Ma megkaptam a kiskonyvet, hivatalosan is kismama vagyok!
Jo pihenest es vigyazz magatokra!
puszi
Bella
bella
 
 


Sziasztok Lányok!
Bella, úgy látom egy időre ketten maradtunk! Péntek helyett csütörtökön mehetek uh-ra, nagyon izgulok, hogy mi fog látszani! Nagyon rosszul voltam a hétvégén és ma reggel is (most is) hányingerem van. Csak lennénk már túl az első 12 héten, hogy biztosak lehessünk abban, nekünk is lesz babánk! Ha a hányinger a gyerekeken múlik, akkor nagyon rosszalkodnak a pocimban, de nem baj, csak fejlődjenek szépen! Nagyon szeretnénk a párommal ha ikrek lennének!
A nyaralóknak jó pihenést, aztán gyertek vissza közénk mihamarabb!
Bella még egyszer köszönöm a bíztató szavakat! Mikorra vagy kiírva, vannak már neveitek?
Puszi: Émi
Émi
 
 


Karmen!
Nagyon izgulok értetek, ha tudsz adj valami hírt magadról! Kedves Karmen férj remélem jól van a kis családod, mikor jöhetnek haza a kórházból?
Émi
Émi
 
 


Emi,
Hamarosan eljon a 12 het, de mar most is biztos lehetsz benne, hogy ok ott vannak! Pihenj sokat!
Vervetelen voltal a betaHCG miatt? Nem emlekszem, hogy irtad. A hanyinger-hanyas engem iszonyatosan gyotort, az 5. heten kezdodott es kb a 12.-en mult el. Nekem nagyon furcsa, hogy ilyen gyakran kell enni, meg most sincs tul jo etvagyam. Az a lenyeg, hogy mindig legyen a gyomrodban valami, ha nem is kivanod, akkor is egyel, mert csak attol leszel jobban.
En januar 24-re vagyok kiirva. Vannak mar tippek a neveket illetoen, de megvarjuk, hogy kideruljon a neme es akkor celiranyosan kezdem majd gyujtogetni, kiirogatni, huzogatni stb., ahogy szokas.
Karmen,
Tovabbra is izgulok erted, vigyazz magadra!
Sac,
Veled mi ujsag?
Puszi,
Bella
bella
 
 


Szia Bella!

Nem tudom mi az a betaHCG, nem kellett vérvételre mennem, ma megyünk uh-ra, mást nem írtak elő, ha csak ma nem szólnak.
Ma reggel munkába menet az utcán kellett megállnunk, és úgy hánytam, de legalább megkönnyebült a gyomrom, bár csak ideiglenesen, mert egy óra múlva újra kezdődött az émelygés. Próbálok enni, de semmi nem esik jól.
Délután ha tudok írok, hogy mi a helyzet, hányan vagyunk!
Puszi: Noémi
Émi
 
 


Lányok! Bella!

Három babát várok!!!!!!!!!!!!
Mind a három jól látható: 2,1-2-1,6mm-ek!
Erre még álmomban sem gondoltam, a férjem annyira örül, hogy a dokit alig hagyta dolgozni az uh-n, állandó kérdésekkel bombázta!
A doki egyértelmű redukciót javasolt, de mi még nagyon bízunk benne, hogy a természet elintézi a dolgot, és nem kényszerít bennünket ilyen döntés elé. Csak a babák egészsége a fontos, és sajnos elég kicsi a méhem, én magam sem vagyok egy nagy darab!
Majd a kilenc hetes uh-n meglátjuk mi a helyzet, utána kell döntenünk, mert ezt csak a 12. héten I. Klinikán csinálják meg.
Nagyon nagy dilemma, de egyelőre csak örülünk, még nem akarunk ezzel foglalkozni!
A dokink azt mondta nagyon élni akarnak ezek a picurok, hogy elsőre ilyen szilárdan mind hárman megtapadtak, és már a kis szívük is pulzál!
Olyan boldogok vagyunk!
Puszi mindenkinek, küldöm a pozitív energiákat: Émi
Émi
 
 


Emi,
Huha!!! Nem is tudom, mit irjak! Nagyon orulok, tudom, hogy tobb babat szerettetek volna. Azt kivanom, hogy minden ugy alakuljon, ahogyan ti szeretnetek! Nagyon nehez dontes ez, de a doki velemenye mindenkeppen mervado, es a te egeszseged is nagyon fontos. Rengeteg dolgot kell figyelembe venni. A betaHCG terhessegi hormon, ebbol allapitjak meg, hogy letrejott-e a terhesseg. Nekem transzfer utan ket het hettel neztek akkor volt 300 korul. Csak egy hettel ezutan csinalt UH-t a doki.
Orulok, hogy boldog vagy! Gratulalok a parodnak is! Szepen gondoljatok at mindent, van ido, nem kell meg most donteni.
Puszi es nagyon vigyazz magadra, pihenj sokat!
Bella
bella
 
 


Huhhh
Émi gratula!
Nem könnyü a döntés, de akár hogyis döntötök, jól döntötök. Nagyon vigyázz magatokra, ne dolgozz.
Bella
Szeptemberben derül ki, hogy kell-e mennem Debrecembe és ha igen, mikor és hova.
Sasha
A sárga az csak fólia, hogy jobban lássam a mintát és a cérnát. Az ezüstös pöttyök a gonbostűk, melyek tartják a mintát, a csipkéből még nem sok látszik, mert kevés van kész , de a gombostűk alatt lapul, ha több kész van, akkor ki lelehet húzni a tűket fokozatosan és akkor már látszik a csipke is. (azóta nem volt időm csipkézni)
Jót nyaraltunk, szép időnk volt. Sokat aludtunk, pihentünk és fürödtünk.Annyira le voltam pukkanva, hogy ez a két hét úgy érzem arra volt elég, hogy minuszból a nullára töltsem az energia készletem, de ez is valami. Őszig még talén sikerül egy kis plussz energiára szert tennem.
Mindenkinek pusz
Vigyázzatok Magatokra
Sac
sackamac
 
 


Sziasztok LányokKép
ÉmiKép
Szivből gratulálok és ne idegeskedj előre bár maximálisan megértelek mert mi is hasonlókon mentünk keresztülKép Nekünk aztán két babánk tapadt meg, de mivel az egyik (Ő a Kislány)folyamatosan le van maradva két héttel a Kisfiúhoz viszonyitva ezért mindig adnak valami aggódni valót de megpróbálok nyugodt maradniKépMost voltunk 21.heti UH-on és sajnos az AFP-m ikrekhez viszonyitva is nagyon magas ezért vasárnap ismételten levettek egy vért és genetikai UH-ra kell majd mennünk, de oda csak pénteken kérhetek időpontot igy most ivsszajöttem én is Svájcba a Párommal.Kép Drukkolok, hogy magától megoldódjon a helyzetKép
BellaKép
Ismerős amit a hányingerről irtál mert mi is hasonlóval küszködtünk. Nekem a 6. héten kezdődött és a 16-17.héten múlt el a folytonos hányingerem. Nagyon gyakran kellett keveseket ennem mert csak igy volt elviselhetőKépVigyázzatok MagatokraKép
SacKép
Örülök, hogy sikerült valamennyire kipihenned MagadKép

Mi most boldogok vagyunk,hogy egy Kisleány és egy Kisfiú csücsül odabent a pocakombanKép A leányzó kicsike kb.két héttel van lemaradva de szépen fejlődikKép Most kicsit bosszant, hogy a terhesgondozóba nem szóltak, hogy rossz lett a 16. heti AFP leletem, igy most a 22. hét elején ismételték a vérvételt és valamikor a 23-24. héten jutunk csak el a genetikai UH-ra. Ha szólnak időben akkor már rég túllehetnék ezen az összes vizsgálaton.

Sajnos Karment egyszer sem sikerült elérnem, mert csak egy mobil száma van meg, de az folyton nem kapcsolahatót jelzett. Valószinüleg lefogyott a kártyája... Tud Róla Valaki?

Puszi: Doris
doris
 
 


Sziasztok!
Bár nem vagyunk Kaális pár, mégis nagy izgalommal olvasom írásaitokat. Annyira jó olvasni, amikor sikerül valakinek!
Emi, annyira vártam, hogy mikor mész uh.-ra, hogy hányan vannak a babák Kép
Remélem, majd, ha valóban nektek kell döntenetek, jól döntötök. Valójában biztos vagyok benne, hogy csak jól lehet dönteni, hiszen mindenkinek az érdeke lesz, hogy "csak" ketten maradjanak. Talán a természet segít ebben a döntésben, mert iszonyú nehéz lehet.
Nagyon jó dolog lehet amúgy ikreknek életet adni, mindig is ábrándoztam róla, de azért nem kis kihívás... Kép
Bocsánat a belekotyogásért, remélem, nem voltam tolakodó. Talán azért is írtam most, mert kicsit úgy éreztem magam, mint egy levéltitoksértő, hiszen nem küzdök hasonló problémákkal, nem tudhatom - legfeljebb sejthetem - , milyen nehéz is lehet. Szóval a továbbiakban nem fogok belekotyogni, de nagyon szorítok Nektek, és ha nem bánjátok, továbbra is olvaslak Titeket, hogy veletek örülhessek vagy szomorkodhassak.
Minden jót kívánva: Dorka
dorka
 
 


Sziasztok!
Én is itt vagyok azért a háttérben.
Émi - örülök, hogy ilyen szerencsés vagy. Persze fontos a doki véleménye is, de én nem hátrálnék meg egyszerre három baba érkezésétől sem.
Ma voltam terheléses vércukorvizsgálaton, holnap lesz eredmény. Miközben várakoztam a Gyöngy című újságot olvastam, ahol pont erről a vizsgálatról volt szó, hogy az is akadályozhatja a teherbeesést, ha a vércukorszint nem jó.
A dokimnál is voltam a múlt héten. Nagyjából szept végén lesz a kövi lombikom. Nem kell fogamzásgátlót szednem, hanem Suprefact szurit kapok (bár ezt a szurit nem szeretem a mellékhatásai miatt, de szerencsére általában nem fognak rajtam a mellékhatások) kb 3 hétig, és utána jöhet a lombikkezelés. Azt még nem tudom, hogy arra milyen szurit kapok, csak gondolom, hogy a Gonal F-et. Ha legközelebb megjön, 3. napon vérvétel, megnézik az összes hormonom. A doki szerint rég terhesnek kéne lennem. Remélem, ez már tényleg sikeres lesz.
Karmen - Remélem, nincs baj.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Sziasztok Lányok!
Köszönöm a jó kívánságokat! Örülök, hogy ismét egy kicsit sokasodtunk!
Üdv az olvasgatóknak, az pedig, hogy nem küzdötök hasonló problémával nem jelenti azt, hogy nem tudtok nekünk segíteni. Nagyon jó érzés, hogy megértitek a problémáinkat. Tudjátok, minél több pozitív energia árad felénk, annál könnyebb elviselni a "megpróbáltatásokat"!
Azért is, mert hallottam én már olyan véleményeket is, akik teljesen elítélik a meddőségi centrumok munkáját, és azt hangoztatják, hogy akinek nem lehet gyermeke, az ne avatkozzon be a természet rendjébe, hanem fogadja el!
Szóval gyertek, és írjatok nekünk!
Doris: köszönöm a bíztató szavakat! Ne izgulj a lányok simán lekörözik a fiúkat, ha nem is az anyaméhben, az életben biztosan. Majd szépen utoléri a fiúcskát! Te mit csináltál és mit nem az első 12 hétben?
Szia Sac! Milyen volt a nyaralás? Nagyon vágyom valahova, mindegy lenne, hogy hova csak el innét Győrből, de most nem lehet!
Adrienn, hidd el te is részesülsz ebben a szerencsében! Nagyon drukkolunk értetek, meglátod pár hét múlva már neked gratulálunk a babócákhoz!
Bella veletek mi van, jól érzitek magatokat, van már mozgolódás a pocakodban?
Puszi mindenkinek!
Émi
Émi
 
 


Sziasztok!

Émi!
A nyaralás jól telt, sokat pihentünk, búvárkodtunk-inkább a párom, én félős vagyok,jókat ettünk, és annak ellenére, hogy nem napoztam, lebarnultam (én minden nyáron tejföl reklám vagyok)
Páromnak is elújságoltam a nagy hírt, nagyon örült, egy picit újra várjuk a beültetést, ugyanis az utóbbi időben egy kissé leeresztettünk.

Doris!
Szoritok a piciknek, minden rendben lesz.Nem emlékszem, hogy Bp.-iek vagytok-e, mert Bp.-en az I. Női Klinikán a Baross u.-ban dolgozik a Hajdú főorvosasszony, a város legjobb genetikai UH diagnosztája, lehet, hogy hozzá mentek.

Dorka!
Csatlakozva az előttem szólókhoz, gyere nyugodtan, jól jön minden biztatás és jó érzés, hogy hasonló gondokkal nem küszködök is együttizgulnak velünk.

Szeretném tőletek megkérdezni, hogy én vagyok túlérzékeny, vagy igazam volt, hogy rosszul eset amit egy ismerősünk mondott. A köv. történt:A férjem barátjával és párjával voltunk tavaly nyaralni, idén ők nem tudtak jönni, mert júli végére várták a babát. Indulásunk előtt a leendő anyuka a köv. mondta:olyan jó nekünk, hogy mehetünk nyaralni, ő is szívesebben nyaralna.Én erre válaszoltam, hogy Ti meg szülni fogtok.(múlt héten megszületett a babájuk)Tegnap meglátogattuk Őket, az első mondtata a köv. volt:Milyen barnák vagytok Úgy irigyellek benneteket - nem tudtam szó nélkül hagyni és mondtam, hogy mi meg Őket irigyeljük. Párom szerint csak nagyon félt a szüléstől és bizonytalan magában, mint anyában és nem úgy gondolta. Rendben van, de azért végig gondolhatta volna, hogy nekünk ez esetleg rosszul esik, és mit érezhetünk, főleg, hogy az egész történetünket ismerik, a fiúnkat is ismerték. Kösz hogy meghallgattatok. Édes a kisbabájuk, de felkevart, picit sírtam is miután eljöttünk Tőlük.

Pusz
Sac
sackamac
 
 


ÉmiKép
Jaj, most sokan el fognak itélni ha leirom, hogy én mit csináltam ill.mit nem csináltam az első 12 hétben.... Hát őszinte leszek, szinte semmit sem csináltam mert annyira féltettem ezeket a kis manókat. Az az igazság, hogy az egész lombiknak úgy futottam neki, hogy a magam részéről mindent megpróbálok megtenni a siker érdekében, mert igy talán elkerülhetem az önvádaskodás, önmarcangolás szakaszát, ha véletlenül mégsem jönne össze a terhesség... Nekem volt korábban egy magzatelhalásom 10 éve és ezért is voltam ilyen óvatos. Nem jártam dolgozni a peteleszivás napjától, rengeteget feküdtem otthon az első négy hétben. Kerültem mindenkit aki náthás, beteg volt, hogy véletlenül se fertőzzön meg. Próbáltam elkerülni a tömegközlekedést is és a 6. hétig nem is kellett orvoshoz mennem igy ezt is megúsztam. Otthon pihengettem, olvasgattam, sétálgattam a levegőn de semmi egyebet nem tettem. Aztán a 7. héten költöztünk ki Svájcba ami egy kicsit húzós volt mert ugye bútorokat összerakni, konyhát elrendezni, ruhákat rendbe tenni...stb. Viszont a bútorokhoz én hozzá sem értem vagyis nem emeltem és amikor rosszúl éreztem magam azonnal ledöltem a kupi közepére. Az elrendezkedés óta is nagyon nyugis, pihentető életmódot próbálok élni. Nem cipekedem, nem emelek nehezet és amikor fáradtnak érzem magam ledőlök. Igaz most a 22. hétre már nagy a pocim kb. mint egy 7-8 hónapos egy babás kismaminak tehát fáradékonyabb is vagyok. Vettem egy könnyűnek tűnő itthoni kismama torna kazettát de őszintén szólva a hasizom és lábizom gyakorlatoktól keményedést éreztem a pocimban igy azt sem csinálgatom. Tudom, hogy ez sokaknak visszatetsző, de én egyszerűen nem merek kockáztatni. Elvégzem a normális házimunkát, megfőzök, kitakaritok, bevásárolok de mindent nagyon körültekintően teszek.Annyira féltem ezeket a kicsi kis babákat és próbálok nagyon-nagyon vigyázni Rájuk ha már ilyen nehezen sikerült bevarázsolni Őket a pocimbaKépKép
SacKép
Otthon Bp-iek vagyunk, itt meg SvájciakKépIgen,az I.Női Klinikára kell mennünk, de nem tudom ki végzi majd a vizsgálatot.Sajnálom, hogy a barátaitok ilyen tapintatlanok voltak, de hidd el nekem a terhesség és a szülés maga is óriási hormonális változásokat hoz ki az emberből és bizony a bizonytalanság érzése gyakran hatalmába kerit ám mindenkitKépNézd el Neki ezt a mondatátKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Lányok!
Most olvastam a "pár hetesben" Karmen haza jött a kórházból, otthon kell pihennie! De jó lenne tudni valamit felőlük, remélem majd ír nekünk. Ugye neki van otthon számítógépe, nem a munkahelyéről netezett?!
Puszi: Émi
Émi
 
 


Lányok!
A "pár hetesben" olvastam, hogy Karment haza engedték a kórházból otthon kell pihennie! Remélem tud majd írni nekünk, ugye neki van otthon számítógépe, nem a munkahelyéről szokott netezni!?
Üdv: Émi
Émi
 
 


Úgy emlékszem Karmen mindig este írt, így valószínűleg otthon van gépük.
Doris!
Akkor biztos a Hajdú főorvosasszonyhoz mentek.
Ne aggódj a túlzott óvatosság miatt, a dec.-i beültetéskor én is nagyon vigyáztam, a beültetés napjától nem dolgoztam,ugyanúgy kerültem a fertőző forrásokat, kicsit bezárva is éreztem magam, tél lévén az utcára se akart a párom kiengedni, nehogy rám tüsszentsen valaki. Mi is úgy voltunk és leszünk, hogy a tőlünk telhető maximumot megtesszük a babáért, már túl sokat vesztettünk ahhoz, hogy kockáztathassunk. A barátainkra igazából nem haragudtam, csak rosszul esett, és nagyon irigykedtem, a picijük elbűvölt, már ki is találtam mit varrok neki, mire 1-2 hónapos lesz - puha frottir anyagból és nagy mintás anyagból hajtógatós könyvecskét, mely párnácska és figurás könyvecske is.(Hasonlót csináltam egy barátnőm kisfiának évekkel ezelőtt, imádta)
Pusz
Sac
sackamac
 
 


ÉmiKép
Remélem fog irni Karmen ide is mert én is úgy emlékszem mintha esténként jelentkezett volna be. Persze a szigorú fekvést tényleg be kell tartani igy lehet, hogy nem fog a gép elött görnyedni.
SacKép
Megértem az érzéseidetKépJó ötlet ez a puha kis könyvecskeKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Sziasztok!
Sac! Csatlakozom Dorishoz nézd el a barátaitok "beszólását", biztosan nem gondolták át mit válthat ki belőled ez a pár szó. A saját készítésű ajándéknak pedig nincs párja, biztosan örülni fog neki mind a mama, mind a baba.
Olvastam a teljes történetedet az "elvesztettem a kisbabámat" topikban, végig sírtam! Tudom, hogy ez kevés: de nagyon sajnálom!
Doris: köszönöm a leírást a minden napjaidról, jól tetted, hogy nem csináltál semmit, ha jól érezted magad így, akkor ez volt számotokra a legoptimálisabb! De sajnos pont ettől féltem, hogy ezt írod, mert ha én leírom a napjaimat, akkor lehet, hogy tényleg elítéltek engem!

Szóval: "dolgozom", igaz csak 6 órában, de 8-14-ig bent vagyok a munkhelyemen. Azért írtam idézőjelbe a munkát, mert tulajdonképpen csak internetezek, olvasok, levelezek veletek, és más fórumokon, e-maileket küldök, kapok, és telefonálgatok barátoknak, ismerősöknek, hasonló cipőben járókkal. Nálunk ilyenkor nyáron nincs munka, és a főnökeim is (mivel tudják mi a helyzet) egyből megengedték a hat órát, sőt ha nincs kedvem be sem kell jönnöm, az elmúlt héten is csak négy napot jöttem be! Tudjátok, bár lelkiismeret furdalásom van, hogy bejárok, de így is egy kicsit magam alatt vagyok, nagyon nehezen viselném a lakásba való bezártságot, hogy nem tudok senkivel sem kommunikálni. Szóval a délelöttök így telnek, kettőkor amikor haza megyek lefekszem 2-3 órát is alszom egy huzamban, felkelek tévézek, olvasgatok, este 10-kor már újra húz az ágy. Szerencsére nagyon sokat és jól tudok aludni, állítólag ez jó. Viszont én kerülöm a házi munkát, porszívózást, vasalást, teregetést, semmit nem emelek, nem teszek odébb, nem nyújtózkodom a polcokon, szekrényekben.

Lányok, nekem az orvos a beültetés után azt mondta éljek ugyanúgy tovább, mint eddig, csak a káros szenvedélyektől (kávé, cigi, alkohol, vegyszerek) tartózkodjak, egyikkel sem éltem soha. Teljesen ledöbbentünk a párommal, mert ugye mindenhonnét azt hallottuk, hogy fekvés, fekvés, fekevés. A doki pont az ellenkezőjére hívta fel a figyelmünket! Persze két hétig otthon maradtam, nem csináltam semmit, de utána visszajöttem a már leírt módon hat órában. Az uh után sem mondta a dokim, hogy otthon kell maradnom, bár őszintén szólva nem kérdeztünk rá, ezért lelkiismeret furdalásom van, de azóta meg szabadságon van.

Lányok, szerintetek ez felelőtlenség? A barátnőm hasonló módon elsőre sikeres lombikkal a két hét pihenőn kívül végig dolgozott, rendes munkaidőben, és szó szerint dolgozott. Egy kicsit össze vagyok zavarodva, a másik két barátnőm a második és harmadik beültetés után Dorishoz hasonlóan végig otthon maradt, és az első és második beültetések sikertelensége miatt magukat okolták, hogy nem feküdtek eleget! Nem akarom ezt megélni!!!!
Mit szóltok, ti hogy gondoljátok, a leírásom alapján mi jó, mi nem? Az orovosaitok nektek mit javasoltak?
Puszi: Émi
Émi
 
 


ÉmiKép
Dehogy itéllek el a napi ritmusodértKép Szerintem jól teszed, hogy úgy élsz ahogy az Nektek a legmegfelelőbbKép Ez hidd el egyénenként teljesen eltérő. Nekem lelkileg az adott biztonságot, hogy otthon maradtam és amennyit jól esett feküdnöm annyit feküdtem. Persze néhány hét múlva én is talpra merészkedtem de a korábbi vetélésem miatt kicsit visszafogottabb lettem.Az én Kaális orvosom azt mondta, hogy kimélő életmód. Ez alatt azt értette, hogy nyugodtan éljek hétköznapi módon, de nem sportoljak drasztikusan, ha nem muszáj akkor ne zötykölődjek órákat a tömegközlekedési eszközökön és ne emeljek, ne stresszeljek. A fekvésre külön is rákérdeztem és azt mondta ha 100%-ig biztosan tudná,hogy az segit, akkor minden édesanyának ezt javasolná, de nem bebizonyitott tény viszont a személyes véleménye az volt, hogy ha nem okoz gondot akkor pihenjek, maradja otthonKép Igy tehát a magam belátása szerint döntöttem de persze az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy mi nem vagyunk rászorulva az én fizetésemre, tehát egész nyugodtan elmehettem táppénzre de tudom, hogy sajnos ezt sokan nem teheik meg... Én azt gondolom, egy kényelmes, nyugodt életritmus biztos hogy nem árthat és tényleg szerettem volna megelőzni az önmarcangolás és lelkiismeret furdalás folyamatát, ha mégis valamiért elhaltak volna a babákKépSzerintem mindenkinek a maga igénye dönti, el, hogy miként cselekszik. Tény viszont, hogy lazitani érdemes a korábbi tempón. Karmen és hajtotta magát, nem akart otthon maradni és szegény mikor elöntötte a vér és korházba kellett mennie mondta, hogy egyetlen napot sem dolgozna többet csak hát az orvos azt mondta neki, hogy éljen úgy ahogy addig tette... Lehet, hogy ha otthon van akkor is ez történt volna de nem éri meg kockáztatniKép A Te 6 órás állásod ami nem stresszes valószinüleg nem árthat de azért figyeld nagyon a szervezeted jelzéseit mert túl sokat ülni az iróasztalnál sem túl szerencsés dolog. És vedd számitásba, hogy nem egy babóca van a pocakodban hanem több isKépKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Sziasztok Mindenki!
Megcsináltattam a vércukor terheléses vizsgálatot, holnap telcsizek a dokinak, hogy mi lett az eredménye. Ebből ő leszűri, hogy mi a következő lépés. Majd megírom, mit mondott.
Amúgy van egy örömhírem is, hogy múlt pénteken tudtam meg, hogy a férjem unokatestvére és a férje minket szeretnének keresztszülőknek. Aug 20-a körül születik meg a baba (Peti). Tiszta lázban vagyok azóta. Olyan, így, mintha egy kicsit az enyém is lenne. Mondtam is neki, hogy majd jól felszerel minket anyatejes cumisüvegekkel, és készüljön fel, hogy keveset látja a gyereket. (Na jó ez csak vicc volt). De jó érzés. Úgy érzem, felelős vagyok valamennyire a gyerekért. Nagyon örülünk neki.
Amúgy én is azt tervezem, hogy a következő beültetéskor sokat leszek otthon, csak a leglényegesebb dolgokat intézem el. Szerencsére a saját magam ura vagyok a munka terén, úgyhogy nem probléma itthon maradnom.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Hello Lanyok,
Doris,
Gratulalok a kisfiu-kislany eloszlashoz! Nekunk is hamarosan kiderul, hogy mi is lesz, mar izgulok nagyon, bar nincs jelentosege. A legtobb ismerosunk szerint kisfiu lesz.
Szerintem jol tetted, hogy sokat pihentel. Persze sok esetben mondjak, hogy nem segit a pihenes, de szerintem akkor is lenyeges, hogy ne eroltesse magat az ember, hanem nyugodtan toltse a napokat. En is ezt csinaltam. A dokim is azt mondta, hogy ne legyek nagyon bator, vigyazzak amennyire csak lehet. Nekem egyedul a vizsgak es utazgatas miatt volt kicsit stresszes az elso par het, de egyebkent semmit sem csinaltam. Most mar nem fekszem, csak neha pihenek egy-ket orat. A szokasos dolgokat megcsinalom itthon, de a takaritas mar nehezen megy, pihenot kell tartanom kozben, es a hasam is fajdogal a hajolgatastol. Szoval azt is csokkenteni fogom, illetve a parom csinalja majd a nehezet.
Emi,
Ha ilyen laza a munkad, szerintem nem okozhat bajt. Az egyik baratnom is dolgozik lombik ota ugyanugy, mint azelott. Az is nagyon jo, hogy tudsz delutan aludni. Majd ugyis erzed, amikor mar teher a bejarkalas, az ules es akkor raersz tappenzre menni. Az a lenyeg, hogy ne eroltetsd meg magad.
Egyebkent hogy erzed magad? Hanyas, emelyges?
Adrienn,
Gratulalok a keresztbabahoz! Meglatod, hamarosan mar a sajatodnak orulhetsz!
Sac,
Majd ird meg, hogy mikor jottok, jo lenne talalkozni.
Szerintem nem vagy tulerzekeny, nekem is feltunt volna.
Rolunk annyit, hogy hetfon megyunk AFP-re, kicsit izgulok, mert gyakran ad teves eredmenyt a vizsgalat. Meg nem erzek mozgolodast, talan ket-harom het mulva mar erezni fogom. Viszont mar idegenek is eszreveszik, hogy pocakos vagyok, olyan jo erzes!
Doris,
Te mikor erezted eloszor, hogy a babak mocorognak?
Karmen,
Remelem, minden rendben van veletek!
Puszi mindenkinek,
Bella
bella
 
 


Sziasztok!
Émi!
Igaz az, hogy egyén függő a dolog. Az első terhességemmel az utolsó pillanatig dolgoztam, semi gond nem volt (a fiúnk fejlődésirendellenessége, valószínűleg génmutáció miatt volt, bár a virust se kizárni, se megerősíteni nem tudták). A következőkkel én dolgozni akartam, a családom erőltette rám az otthonmaradást, az másodiknál nem volt jó otthon maradni, a harmadiknál viszont már készültem, hogy otthon maradok és élveztem, hogy otthon lehetek, egyébként is imádok otthon lenni.Volt egy kis lelkiismeretfurdalásom, hogy otthagytam a kollegáimat a munkával, de el kellett döntenem mi a fontos nekem - -a baba. Amíg jól érzed magad, nem terhes bejárnod, addig dolgozgass, de tényleg ne ülj egésznap a gép előtt, sétálj, és nem lenne rossz, ha nap közben is le tudnál egy kicsit dőlni. A Kaális dokim nekem is azt mondta éljem tovább az életem, a szülész dokim rám bízta a döntést, bár Ő inkább az otthon maradás híve,annyira, hogy a beültetés után rámparancsolt, hogy semmit ne emljek, ami agy papirlapnál nehezebbet. Ha nem muszály ne utazz tömegközlekedési eszközön (rázkodás, fertőzés veszély) Mikor igazán nekiindulnak a növésnak a babócák, magadtól otthon fogsz maradni, mert nem könnyű cipelni két -három pocaklakót.Végkonklúzió: ahogy döntesz, úgy jó. Én tuti otthon maradok majd az első 3 hónapban, ha ikrek lesznek, lehet hogy végig.

Jó pihenést
Pusz
Sac
sackamac
 
 


Kicsit visszajövök, csak közben dolgoztam.

Adrienn!
Ez nagyon jó, hogy keresztszülők lesztek, szerintem tuti sikerül a szeptemberi beültetés.

Bella!
Örülök, hogy jól vagytok. Majd megírom, ha biztosat tudok az "utazásról", tényleg jó lenne találkozni.

Pusz
Sac
sackamac
 
 


Lányok,
nagyon köszönöm az őszinte válaszaitokat, sokat segítettek, természetesen nagyon vigyázok magunkra. Én a lombik előtt hetente 3-szor, 4-szer 5 km-et futottam, minden nap kerékpárral jártam dolgozni, természetesen a beültetés óta semmit nem csinálok (látszik is: már most +2 kiló), a kerékpárt is elpakoltuk jó mélyre, csak amennyi jól esik annyit sétálok, egyelőre jól vagyunk, de bennem van a kisördög, a félsz a következő uh-tól, hogy rendben fejlődnek e a picurok! Augusztus 21-én kiderül, nem tudok mit tenni csak várni, és bizakodni! Szerencsére a dokink megnyugtató szavai mindig itt csengnek a fülemben, hogy elsőre három beültetésből három sikeres bébivel nagyon kevés az esély a hármas vetélésre, ezzel bíztatom magam!
Egy barátnőmön keresztül sikerült felvennem a kapcsolatot egy ugyancsak hármas ikrekkel várandós Bp-i kismamival, ők már 11. héten járnak, jövő hétre van időpontjuk redukcióra, de még nem döntöttek, de nekik is minden orvos a redukciót ajánlotta. Jó lenne olyanokkal is beszélni, akik már túl vannak a döntésen, akár így, akár úgy, de nem találok olyan fórumot, ahol ez lenne a téma!
Adrienn, gratulálok a keresztmamisághoz, nekünk még nincs keresztgyerekünk, de a babócák ügyében már felmerült egy-két ötlet! Közös nevezőre csak abban jutottunk, hogy mindegyiknek külön keresztszülei lesznek, nem egy családra bízzuk őket!
Bella, ti is fiút szertnétek legbelül, vagy csak a rokonság táplálja belétek a fiút! Férjem azt mondta, hogy az egészség a fontos elsősorban, de bánná ha egyáltalán nem lenne lánya, azt jobban elviselné ha esetleg csak lányai lennének, mint csak fiai! De természetesen a cél Dorisék atrakciója: fiú-lány párosítással!
Bella: közsönöm kérdésed, émelygés, hányinger, gyomor fájás van minden nap, hol jobban, hol kevésbé. Az elevitet nagyon nehezen tudom lenyelni, és utána is küszködök az emésztésével, de egyébként jól vagyunk!
Sac, nektek mi a következő "babaprogram" állomásotok?
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánunk, puszi: Émi
Émi
 
 


Sziasztok!

Most írok először, de néha szoktam olvasgatni a fórumot.
Párommal mi is a Kaáli intézetbe járunk és mi is a lombikosok táborába tartozunk. Decemberben volt az első beültetés sikertelenül. 3 hete volt a második kísérlet, sajnos most sem jött össze. Időközben orvost is váltottunk. Szeptemberben megyünk vissza dokihoz, addig próbálok nem gondolni a miértekre.

Émi: Gratulálok!Kép Jó olvasni, hogy másnak sikerült, ez erőt ad. Miattad ragadtam billentyűzetetKép Az első dokim azt mondta, hogy pihenés, lehetőleg két hétig semmi megerőltető, de három napig ágynyugalom. A mostani doki meg azt mondta, hogy beültetés napján ágynyugalom, aztán csináljak mindent úgy, mint normálisan, hisz a spontán terhesség se jönne össze, ha ennyire hímestojás módjára kéne magunkra vigyázni, de ne emeljek. Én mindkét alkalommal sokat pihiztem, 3 napig szabin voltam, aztán dolgoztam, de nyugis ülőmunkát végzek. Velemenyem szerint recept nincs, ahogy jol erzed magad.

Üdv
Mokus
 


Szia Mókus!
Örülök, hogy miattam írtál, köszönöm a történetedet, és remélem most már itt is maradsz köztünk!
Nálatok kinél van a probléma? Bár a barátainknál egyiküknél sem volt semmi gond, mégis csak lombikkal jött össze a baba másodjára, de már gyönyörű nagy pocija van a kismaminak!
Szeptemberben csak konzultációra mentek még, vagy már programot kezdtek?
Üdv: Émi
Émi
 
 


Sziasztok!
Köszi mindenkinek a gratulát.
Ma beszéltem a dokimmal, elmondtam a vércukor terhelés eredményét, azt mondta, ezzel minden rendben van. Úgyhogy marad az eredeti felállás, vagyis a 3. napi vérvétel, majd a 16. nap körül kell mennem a dokihoz, és akkor kezdődik a program.
Szia Mókus! Örülök, hogy bőbvültünk itt a topicban. Már lassan többen vannak, akik már babát várnak. Te melyik Kaáliba jársz?
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


Jaj, remélem senki nem értett félre! Én nagyon örülök, hogy itt maradtatok, mert szerintem sokat segítetek nekünk a tapasztalataitokkal, örömötökkel. És akik ezen nem mennek keresztül, azok lehet, hogy nem is értik ezeket a dolgokat. Jó így megbeszélni, kivel mi történik.
Puszi
Adrienn
audrey
 
 


AdriennKép
Gratula a KeresztmamasághozKép
BellaKép
Köszönjük a gratulációtKép Én a 16. héttől éreztem de csak valami furcsaságot, amolyan vizáramlás féleségeket. Aztán a 18. hét utolsó napján(aznap mentünk haza, ezért emlékszem ilyen jólKép)éreztem határozottan, hogy no ezek már ŐKKép A védőnő szerint fél nap alatt 10 mozgást kellett volna regisztrálnom, de én a 21. hét végéig többnyire csak lefekvéskor éreztem enyhe mocorgásokat pedig ketten vannak és most a héten határozott kis rugkapálások jönnek bentről, úgy hogy külsőleg is látszik a pocim remegéseKépKépHányadik héten jártok?
ÉmiKép
Nekem van egy nagyon jó ismerősöm akiknél szintén az első beültetés sikerült a Kaáliban és mindhárom babóca megtapadt. A 11. hétig vártak, hogy a természet rendje szerint talán leredukálódik a terhesség, de "sajnos" mindhárom baba egyformán fejlődött igy a genetikus az elhelyezkedés alapján választott közülük... Tudom, hogy szivtelenségnek hangzik és remélem nem haragitok magamra senkit, de azt gondolom bölcs döntést hoztak. Én a két babácskával is folyton izgulok, hogy kellő ideig bent tudjanak maradni. Egyébként ez a barátnőm két hónapja a 34. héten szülte meg a babákat mert sajnos terhességi Toxémiát kapott és azonnal megcsászározták. Mindezek tudatában azt kell mondjam a lehető legjobb döntést hozták meg amikor a redukció mellett határoztak mert igy is elég komoly egészségügyi gondjaik voltak az első hónapban de szerencsére mostanra mind a hárman jól vannak és két hete haza is mehettek a korházbólKépKép Persze tisztelem mindenki döntését és elhatározását de én személy szerint félek attól, hogy több babának nagyon szűkös lehet az anyaméh.
MókusKép
Én is üdvözöllek a körünkbenKép Szivből kivánom, hogy mielöbb sikerüljön a babóca Nektek isKép
AdriennKép
Dehogy értünk félreKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Émi!

Itt a telepen találkoztam már 2 anyukával is akinek 3-as ikrei vannak. Mind a 6 baba lombik. GYönyörű gyerekek, semmi bajuk az égadta világon, makk egészségesek. Hozzátartozik az is, hogyha meglátnád azt a két anyukát akkor nemhogy 3-at, de még 1 gyereket se néznél ki belőlük olyan (elnézést de ez az igazság) gebék. Az egyiknek pl olyan karja van, mint az én csuklóm és mégis elbírt a 3 babóval. Ajánlották nekik is a redukciót, de nem vitte rá a lélek, de most már nem is bánja és nagyon örül, hogy így döntöttek.
Fontold meg jól, de bárhogy dönts az lesz a helyes döntés, tudomKép

Doris!
Jó hallani felőledKép Sajnos azt nem találtam, hogy mennyivel lett nagyobb az AFP eredményed a "normáltól" és azt sem hogy mihez képest lett nagyobb. Az egy babásokéhoz képest még jóhogy magasabb lett az eredmény a két babcivalKép
Gratula a kislány-kisfiú párosításhoz. Hát akkor ezért kisebb az egyik babaKép Úgy látszik csak annyi "baja" van, hogy lányKépKépKép és makk egészségesKép

puszi, drukk és gratula
sasha

Kép
sasha
 
 


SashaKép
KösziKép Az AFP értékem az ikres mamákéhoz viszonyitva magas de ezt nem én mondom, hanem azorvosom ezért beutalót kaptam a genetikai UH-ra ahová 19.-én megyek. Itt vannak az értékek:
AFP 143,2 ng/ml
wAFP 143,5 ng/ml
MOM 3,3
B-hCG 118000 U/L
wB-hCG 118275 U/L
MOM 5,9

A Kicsi Lány arányosan kisebb mint a Fiúcska de már a 6. héten is meg volt köztük ez a különbség mert akkor Őt "halottnak"látták. Egyébként normális ütemben fejlődik csak hát nem tudta behozni a kezdeti két hét lemaradást. Majd ha kibújik megnőKépKép

Puszi: Doris
doris
 
 


Sziasztok!

Émi!

Hát pontosan már nem emlékszem hogy hol, de épp itt a babneten olvastam valamelyik topicban a tiétekhez hasonló történetet, amikro csak úgy olvasgattam a topicokat. Ott ha jól emlékszem Erazmusz azt írta hogy a 3 terhesség esetén a redukció kockázata kb egyenlő a terhesség kihordásának kockázatával. 4-es terhesség esetén a redukció kockázata már kissebb mint a 4-es trehesség kihordásának kockázata.
Majd ha lesz időm megpróbálom megkeresniKép De bárhogy is döntötök úgy lezs jóm hiszena legfontosabb hogy te nyugodtan és örömmel várda babákat.Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Kedves Émi!
Itt az Anyaságról-on belül van "A lombik gondok leküzdése" című topic, idén februárban került terítékre ez a téma, akkor írt oda Erazmusz is.
További nagyon-nagyon boldog babavárást,a többikenek pedig sok siker kívánok!Kép
Viki
vikici
 
 


Sziasztok!
Üdv az új hozzászólóknak, mindenkit szívesen fogadunk.

Émi!
Mi most várjuk, hogy teljen az idő. Szept.-ben kontroll vérvétel (immunológia),ettől az eredménytől függ, hogy okt-nov. indulhat a lombik, vagy előbb Debrecenbe kell mennem még kivizsgálásra, kezelésre az immunológiai eltérések miatt (úgy tünik immunológiai oka volt a vetéléseknek, és azzal bíztatnak, hogy van megoldás). Így még eléggé függőben van minden, bízom benne, hogy karácsonyra lesz pocaklakónk.

Mokus!
Ha nálunk végre minden elrendeződik, akkor talán majdnem egyszerre startolunk, bár mindenki megelőzőtt az elmúlt hónapokban (a magyar egészségügy kicsit lassú - egy vérvételre 4 hetet, az eredményre még 4 hetet vártunk, és még nincs vége). Már most szorítok Neked is és már most küldök ++++ energiát. Melyik Kaáliba jártok?

Adrienn!
Hipp-hopp és start. Neked is megy a drukk.

Karmenről semmi hír.
Tudtok valamit? A "Pár hetes..."-ben nem találtam a Róla szóló infót, hogy már otthon vannak.

Pusz Mindenkinek
Sac
sackamac
 
 


Szisztok!
Ma már írtam , de egyenlőre eltünt, múlt héten is ezt játszotta a gép, de végül előkerült a levelem. Most beszúrok Nektek valami aranyosat. A.."ma megint megjött"...-be küldte a lányoknak Judit, remélem senki nem haragszik meg, ha továbbítom Nektek.

Kép

Kép

Pusz
Sac
sackamac
 
 


Viki!

Igen, arra gondoltam én isKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Mokus
Nagyon hasonló cipőben járunk. Nekem januárban volt az első,júniusban a második. A következő ciklusban lesz egy méhtükrözésem (van egy kis méretű myomám, csak a helyét nem tudjuk), utána jön a 3. lombik.Az én orvosom is azt mondta, hogy első nap pihi, utána élhetem a mindennapi megszokott életemet. Én ennek ellenére sokat pihentem.Melyik Kaáliba jársz?
Lujza
lujza
 
 


Hello Lanyok,
Emi,
Nekem is voltak gondjaim a tablettakkal, de ezek elmulnak, hidd el. Volt egy idoszak, amikor minden fogmosaskor oklendeztem, mert egyszeruen nem birtam, de mar ennek is vege. En most kicsit le vagyok lassulva es rosszul alszom, de mas problemam nincs. Allitolag a masodik trimeszterben a kismamak energiabombakka alakulnak, de en sajnos meg nem tapasztalok ilyesmit.
Ami a nemeket illeti, teljesen mindegy, majd inkabb a masodik babanal fogunk izgulni, hogy ellenkezo nemu legyen.
Doris,
En is meg csak apro motoszkalast erzek neha es buborekolast, de ezeket sem rendszeresen. Mintha tegnap ereztem volna ketszer egy kis erosebb "valamit" odabentrol. Remelem, ez mar "az" volt.
Hetfon voltam AFP-n, kivancsi vagyok, en is izgulok nagyon.
Udv az ujaknak!
Puszi,
bella
bella
 
 


Szia BellaKép
Nagyon örülök, hogy már Te is itt tartaszKép Ez már a BABAKépKép Hidd el, csak még olyan kis finom mozdulatokat tesznek ilyenkorKépSajna én nem alakultam át energiabombává pedig már a 23. héten járunk... És az alvászavaraim is megmaradtak mivel mindenütt "tele" van a pocakom és bármelyik oldalamra próbálok elhelyezkedni mindig az az oldal kezd el mocorognéi mintha azt mondaná "Hé, Mami, ne feküdj rá a babaházamra"... Furi érzés és lelkiismeret furdalásom van mert nem akarom elnyomni ŐketKépKépDrukkolok, hogy jó legyen az AFP-d. Én 19.-én megyek genetikai UH-ra ezért holnap hazautazunk és még nem tudom mikor jövök vissza.

Puszi: Doris
doris
 
 


Sziasztok!
Nálunk semmi újdonság.
Örülök, hogy jól vagytok.
Vigyázzatok Magatokra és a Pocaklakókra!
Pusz
Sac
sackamac
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a bíztató szavakat, és a jó tanácsokat, sajnos azóta még rosszabbul vagyok! Azt hiszem ma van a mélypontom, de ha nem, akkor úgy érzem belepusztulok! Hányinger, émelygés, gyomorfájás, és most még fejfájás is, a közérzetem pedig sok-sok béka fenék alatti! Lányok, mikor leszek boldog, kiegyensúlyozott, mosolygós kismama?
Olyan sápadt vagyok, hogy azt hiszik rólam: gyógyíthahtatlan betegségben szenvedek, nem pedig babákat várok!
Tudom, hogy nem a legjobb helyre írom a soraimat, ne haragudjatok rám akik vizsgálatokra vártok, vagy épp a következő beültetésre!
Adrienn, teljesen igazad van, hogy egy kicsit már sokan vagyunk itt kismamik, de ha nem írok nektek, lelkiismeret furdalásom van, ha írok, akkor meg az jut eszembe, hogy én is mennyit sóvárogtam azok életéért, akik már túl voltak a sikeres inszemináción, vagy lombikon!
Szóval nehéz meghúzni a határt, mert hiába vagyunk kismamik, mégis Kaális párok is vagyunk, és máshogy éljük meg a babvárást, mint a normális úton teherbe esők.
Puszi: a lelki ömlengésemet, tudjátok be kérlek a hormonoknak, mindenkinek kitartást, erőt, hitet kívánok: Émi
Émi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?