Új privát üzeneted érkezett!

Én meg azt álmodtam, hogy ma tesztet veszek a DMben nem pedig tampont... :evil: :lol:
Egy napot sem hagyott reménykedni a drága, szinte percre pontosan megjött. Úgyhogy ennyit a jelekről, meg hogy másként fáj stb.


Nekünk nyáron volt az eljegyzésünk csak a szüleink meg az én tesóm volt ott (párom testvére épp külföldön volt) Semmi különös nem volt egy szimpla ebéd, meg pezsgővel koccintottunk.

ósió

Természetesen azt akartam írni, hogy a bal kezünkre nagy egy picit csak félreírtam ezek szerint. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, tudom, hogy ilyen körlmények között, mikor babát akartok, nem nagy öröm a menstruáció, de nézd a legjobb oldalát. Ilyen esetben a legjobb, ami történhet, a napra pontosan megjövő menstruáció, nem igaz? Hiszen így pontosan lehet tervezni, még ha nem is jött most össze. A pontos menstruáció ilyenkor a legnagyobb kincs. Nagyon szép az új vonalzód!
Vendég
 


Csak jelezném, hogy élünk. Szépen egyenként döntöget le minket a lábunkról valami vírus, most velem zárult a kör, remélem, ezzel vége is és akkor majd kicsit sűrűbben tudok megint jönni.

Gyűrű:
Én a gyűrűt most is a bal kezemen hordom. A jobbon egyszerűen zavart. :wink:

Kép KépKép
lorca
 
 

 
 

12 év az szép idő :)

Mi még csak 2,5 éve ismerjük egymást... Igaz azóta együtt is lakunk :) Nekem mindkét kezemre jó a gyűrű, úgyhogy velem nem lesz gond:) Párom balkezes, úgyhogy majd a jobb kezére szűkítetni kell. Nálunk Ő úgy jegyezte meg hogy mekkora gyűrű jó rám, hogy a saját ujjára felhúzta az egyik gyűrűmet, és ameddig felment rá azt megjegyezte :):)


Nászútra hova mentek? :):)
encsike87
 
 


Nászút... A kertünkben a munkásokkal! :lol: Nagggyon romantikus lesz! :)

lorca

üdv újra közöttünk! :lol: Azért te kaptad el utoljára a vírust, hogy először tudd ápolni a többieket, kegyes volt a Teremtő! :lol: Jobbulást!

ósió

Persze örülök, hogy pontos. Amúgy meg nem vagyok egyáltalán letörve (már megváltás volt, hogy megjött, ugyanis naggyon görcsölt a hasam éjjel, és ilyenkor mindig megkönnyebbülés.) , csak türelmetlen vagyok. Bár most, hogy még menstruálok, messze van a következő, még nyugis minden. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Lorca, nekem is nagyon fura , ha átteszem a jobb kezemre a gyűrűt. De ez csak megszokás kérdése. Amikor először tettem fel a balra, ugyanilyen rurcsa volt.
Inkább nyáron megy nehezebben fel a jobb ujjamra a gyűrű, ezért kell majd nekem kicsit bővíttetnem.

Tabati, na, majd kiváncsi vagyok, én hogyan fogok viselkedni, ha odajutunk tavasszal...érdekes lesz. Mindenesetre van három különböző tesztem, közöttük egy ClearBlue...hátha az korábban kimutat már valamit. Csalódás ide vagy oda, én már előtte szeretném tudni. :o

Hát, a nászútra mi max. az esküvő után fizetünk be, már csak azért is, mert ha nem esek addig teherbe, és pontosan fog megjönni továbbra is (amit nagyon remélek), akkor pont az esküvőn és közvetlenül utána lesz meg. :? Így meg nem akarok nászútra menni. Meg majd meglátjuk az anyagi lehetőségeket is, mennyiben jön ki az esküvő, mennyi támogatást kapunk hozzá, stb.
Már nagyon szeretném, ha sikerülne egy házat is találnunk. Az is felemészti a pénzt, szóval sok kérdés van itt, amit figyelembe kell venni. Viszont nászútra is egyszer megy az ember jó esetben...tényleg jó lenne összehozni, de ez még a jövő zenéje.

Encsike, látod, ez nem is rossz ötlet, így megjegyezni az ujjméretet. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Olvastalak ám Titeket, csak nem volt energiám írni! Egész héten rohangálnom kellett, mert Apukám vasárnap elvágta az ujjait és a János kórházban kötött ki... Műteni is kellett, mert ínakat és ideget is vágott. Nála voltam minden este a kórházban, tegnap hozhattuk haza. Már Hála Istennek jól van. Közben megfáztam és alig élek...Holnap tanítok és vendégségbe jönnek a barátnőim délután, úgyhogy még főzőcskéznem is kell... Na jól kipanaszkodtam magam... :( :( :( :( :( :( :( :(


A szocpol minket is érdekel ,majd megérdeklődjük a Polgár Jenő Úrnál... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Encsike!
Nagyon szép a gyűrűtök!

A miénk elég különleges, mert titániumból van. A férjem nem szereti az aranyat, így az ő kérésére választottuk ezt. Eleinte nem nagyon tetszett, mert én szeretem az aranyat, de már nagyon megszerettem, főleg, hogy még senkin nem láttam ilyet. :lol:
Az enyémben van egy pici brill, a férjemé sima. De én az esküvő óta (2 éve) nem vettem le... Nálam ez ilyen babona...


Csinálom ezeket a nyavalyás ovu teszteket, de eddig nem mutatott peteérést...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy várunk.... Hátha lesz....
Most olvastam még egy vizsgálati módszerről, ha gondoljátok olvassátok el ti is. Bár szerintem már hallottatok róla, de nekem eddig nem volt egyértelmű.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
http://www.napfenyes.hu/eletmod_es_gyog ... dszer.html


Tabati! Legalább tudod, hogy pontos a ciklusod... Ez sem mellékes információ! Ha nekem nincs peteérésem, akkor a mensi időpontja is kétséges...
znikusz
 
 


Znikusz, hogy lehet, hogy nincsen peteérésed? Semmit nem mutat a teszt? Nekem jövő héten szerdán, vagy legkésőbb csütörtökön kell nekiállnom tesztelni, hogy megtudjam, hogy decemberben is pontos lesz-e a ciklusom. Ehhez csütörtökön pozitívat kell tesztelnem jövő héten.
Akkor pozitív a teszt, ha a T csík erősebb, mint a C vagy ugyanolyan erős, de általában erősebb szokott lenni.
El fogom olvasni azt a módszert.
Vendég
 


Ósió!

Nekem sajnos csak a C csík jelenik meg. Elvileg tegnap kellett volna peteérésnek lennie. Én már csütörtök óta tesztelek minden nap. Még 1 tesztem van holnapra. Sajnos ma is csak 1 csíkos lett... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
znikusz
 
 


Nikusz, privi ment!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Billings módszer? Az nem az amikor a méhnyákot vizsgáljuk? Ha tojásfehérje, akkor van ovuláció. Szerintem az... de mindjárt én is elolvasom.

Kép
Kép
tabati
 
 


Billings módszer? Az nem az amikor a méhnyákot vizsgáljuk? Ha tojásfehérje, akkor van ovuláció. Szerintem az... de mindjárt én is elolvasom.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, de igen, az az a módszer. Én is elolvastam. Ez a mégnyák vizsgálatát jelenti. De tudom, hogy van, akinek ilyenkor krémes állagú, és nem tojásfehérje. És ez is jelenthet peteérést. Nekem a múlt ciklusban éppen akkor kellett hüvelytablettát használnom, mikor ezt tudtam volna vizsgálni, így nem tudtam megállapítani, mi van, de a teszt mutatta így is a peteérést.

Znikusz, akkor szerintem érdemes venned még egy csomag tesztet, és addig tesztelni, amíg meg nem erősödik a T csík is. Ha már jelez valamennyi a T, akkor az azt jelenti, hogy minden nap egyre erősebb lesz ez a csík, mivel fokozatosan nő az LH szintje. De ezt szó szerint kell venni. Nekem is, 31-én már viszonylag erős volt a T csík, de még enyhébb, mint a C. Aztán másnap full erős lett a T, olyan szinten, hogy amint felszívódott a vizelet, egyből a T csík kezdett erősödni, szegény C nem győzte magát is beszinezni.
DE lehetséges, hogy ebben a hónapban nem volt peteérésed, ugyanis nem minden hónapban van, kb. évente 1-2 hónapot nincsen átlagban.
Egyébként menstruációd van?

Én olyan fejfájással ébredtem, hogyaz nem igaz. Már tegnap is rossz volt délután a közérzetem, nyomott a fejem, ma reggel meg már fáj. Annyira kiszámíthatatlan, fogalmam nincs, ilyenkor mitől fáj, hiszen tegnap sokat voltam a szabad levegőn is.
Vendég
 


ósió

Nem lehet, hogy a szél vagy a hideg miatt fájt a fejed? Nekem is fájt a napokban amikor szeles idő volt.

Viszont én most úgy ki vagyok száradva, ilyen még sosem volt. A tampont is csak úgy tudom feltenni, hogy előtte bekenem síkosítóval. :oops: Amúgy egy kérdés... Úgy látszik én szárazabb vagyok a kelleténél, úgyanis nekem kellett az a pici síkosító, ami az óvszeren volt. Úgyhogy mióta natúrban... azóta inkább használunk kis síkosítót. Bár rá van írva, hogy semmi fogamzásgátló hatása nincs, de mégis egy kicsit aggódom... :oops: Szerintetek? Vagy tud valaki természetesebb síkosítót, mint amit a boltokban árulnak? (mondjuk illatanyagmenteset, stb. ) Allergiás nem vagyok rá, teljesen bevált, mégis nyugodtabb lennék ha lenne valami természetes szer...

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, ezt a szárazságot már én is megfigyeltem magamon. Nem minden esetben, de van ilyen is. Nálam csak a szeretkezés elején van ez, utána már nem. Miért nem használtok nyálat? :oops: Legalábbis mi azt használunk, mármint a kedvesem... az biztos, hogy természetes, és a célnak tökéletesen megfelel, például, hogy előtte orálisan csináljátok. Hm?

Az elmúlt napokban elég sokat ültem a gép előtt, lehet, ettől fáj a fejem. De pl. tegnap egyáltalán nem, mára mégis újra megfájdult. Bevettem egy Quarelint. Nekem ugyanis ha fáj a fejem, akkor egyenesen szétmegy. :cry:
Vendég
 


Migrén...? :( Az nem jó...

"– mindenfajta síkosító anyaggal előfordulhat, hogy elpusztítja a spermiumokat vagy legalábbis hatást gyakorol a méhnyálkahártyára, s hátráltatja a megtermékenyülést"

Sajnos mindenhol ezt olvasom a neten... :cry: Akkor lehet, hogy tulajdonképen most kezdünk el csak próbálkozni...? :? Őrület!!! :evil: Annyi mindent olvastam a várandósságról, fogamzásról stb. azt hittem, hogy már nem tudnak nekem újat mondani! :evil: Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez is akadály lehet... :evil: Egyébként a nyálra is rosszat írtak, mert a szájban meg olyan bacik lehetnek, amik szintén akadályozhatják a teherbe esést. De lehet, hogy azért kipróbáljuk. Mennek a hónapok mi meg próbálkozunk... :evil:

Kép
Kép
tabati
 
 


Lehet, hogy vannak oylan bacik a nyálban, de azért szerintem nem normális, aki ezt írta abban a cikkben. Nem sértegetni akarok senkit, de a magukra totálisan igénytelen emberek, akik vizet szökőévben látnak mindössze, azok hogyan csinálnak gyereket?....
Most már lassan minden baromságot kitalálnak, bezzeg aki nem akar gyereket, az legelső alkalommal terhes lesz, de akkor hogyan? Szóval, azért én nem hiszem el, hogy ennyire, de ennyire minden befolyásolja a teherbe esést.

Tabati!
Szerintem ha este fürdés és fogmosás után szeretkeztek, abból probléma nem lehet. Meg hát végülis, nem oylan sok nyálra gondoltam én... :oops:
Vendég
 


Persze, a "nyálas "dolgot már azért én sem hiszem, biztosan ki is próbáljuk, de a síkosítóval kapcsolatban könnyen el tudom hinni, hogy igaz lehet. Nekem is megfordult a fejemben, nem véletlen kerestem rá. Eléggé le is hangolt... :cry: De majd megpróbáljuk akkor másként. (amúgy is lehet, hogy csak a "száraz " napokon, mensi után vagyok igazán száraz, akkor kezdtük el használni a szert. Utána már automatikusan kentük, lehet, hogy nem is kellett volna mindig. Pl. a termékeny napokon eleve is nedvesebb az ember, mert a testünk tudja, mit kell csinálnia. ) Úgyhogy ezel már fel is dobtam magam. Másnak sokkal nagyobb problémái vannak! Meg lehet, hogy amúgy sem jött volna össze az első hónapban! Majd ügyeskedünk! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Ha nagyon elkenődnél, arra gondolj, hogy pár hónappal ezelőtt még a jövő nyáron akartatok nekiállni! :D Azért ahhoz képest még bőven van idő. Meg tényleg, egész egyszerűen lehet, hogy valami nem kedvezett a babónak, és kész. De én se használnék semmiféle szert, amúgy se, meg baba előtt se.

Tudod, mit csináltam ma délután? Főzés közben felpróbálgattam az esküvőre vett eddigi cuccokat. A combfixet harisnyakötővel, meg az egyik magas sarkú nyári papucsommal (hogy ki is nézzek velehogy, ne házipapucsban).
:D Egész jól néz ki ez a combfix a harisnyakötővel.
Meg a priros felsőmet is felvettem egy fehér szoknyával, hajamat pedig kétoldalt copfba fogtam, kisminkeltem magamat, és megnéztem, hogy fogok kb. kinézni a menyecsketáncot. nem is lett rossz az összhatás! De még kell vennem pár kiegészítőt, ezek szerencsére nem fognak sokba kerülni. Meg szeretnék egy szép gyöngyifülbevalót is. El is határoztam, hogy a jövő héten elmegyek, és nézek ilyen kiegészítőket.
Vendég
 


Én úgy tervezem, hogy Szilveszterkor festem ki magam úgy, meg próbálok olyan hajat, amit majd esküvőn szeretnék. A combfixet tuti nem próbálnám fel, félnék, hogy kiszakítom idő előtt. Így is lehet. hogy kettőt kéne venni...vész esetére...ahogy magamat ismerem... :roll:

És mi lesz a mensiddel? Barátnőm az unokatesója lagziján volt, aki épp menstruált. Ketten kísérték ki a Wc-re. Ő emelte a szoknyát, egy másik lány meg cserélte a betétet... :roll: Úgyhogy erre is fel kell készülni és gyűjteni a barátnőket erre a feladatra! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Majd megtalálom a módját. Egyébként ha nem esek addig teherbe, akkor elmegyek májusban a nőgyógyászhoz, és kérek valamilyen tablettát, amivel vagy később jön meg, vagy előbb.
Egyébként a legerősebb tampont fogom használni.
De a vécére senkit nem engednék be, ez annyira intim dolog. Akkor leveszem majd a szoknyámat, de ez csak rám tartozik.
De azért mégis remélem, nem lesz szükségem iylenek gondolkodni, merthogy névnapomra szeretnék egy pozitív terhességi tesztet. És az május elején van. :D Egyébként gondolkodtam rajta, hogy ha teherbe esek, az én nászajándékom a férjem részére a terhességi teszt lenne. Csak hát őt is be kellene avatni, hogy majd sokszor lekérjen ebben az esetben, és lassan tudjunk táncolni... :?

A Szilveszter se rossz időpont egy jó kis smink kipróbálására. Én kb. tudom is, milyen sminket szeretnék az esküvőn, olyan hatalmas feneket nem kerítek a dolognak, Kicsit karakteresebbet szeretnék viszont a menyecsketáncra.
Vendég
 


Sziasztok!

Znikusz!
Várjuk meg szerintem is, mikorra jön meg az első igazi vérzésed, szerintem azután be illene álljon a peteérés. Csak ne görcsölj, akkor inkább irány a doki és az ultrahang meg esetleg a gyógyszerek, mert ez kevésbé árt a szépségednek meg a bébiprojectnek mint a görcsös akarás. MAjd én izgulok helyetted, nálam nagyobb drukkeretek úgysincs az tuti :oops: :lol: :lol: :lol: A hormonális funkcióid helyreállításában apuci rengeteget tud segíteni......... :wink: :wink: :oops: :roll: :lol:

Tabati!
Azt hiszem, a Kismama börzén láttam olyan sikosítót, ami kifejezetten babatervezéshez ajánlott, segíti a sejtecskéket. Sajnos a nevét nem tudom, de hamarosan Te is megtapasztalod, mennyire ártalmas a memóriára a terhesség :lol: :lol: . Szerintem hívd fel a kismama magazinosokat, hogy mi az a készítmény, és melyik kiállító hozhatta ki. Vagy turkálj a neten.
Az tuti, hogy láttam és az is, hogy viszonylag új dolog.

Znikusz!
Azt írtam abban az elveszett levélben, hogy apucidnak jobbulást és sikítsatok, ha kell vmit segíteni. (!!!) Ez Rád különösen igaz, nagy a teher ezzel a babaprojecttel most rajtad. Gyere dumálni!!!! Dec. 9-én kora du. (vasárnapi nap 14:40 Praxis rendelő) lesz egy 4d uh-om, amire örülnék, ha elkísérnél, persze, csak ha kedved van hozzá. Lassan össze kell majd szerveznünk a szülésznős talit is (apával, veled meg vele és lehet, hogy én is elmegyek :oops: :lol: ) hogy a részleteket átbeszéljük előre. De ez csak az ünnepek után vagy januárban. Neked hogy vannak a vizsgáid? Nem akarlak ezzel terhelni tanulási időben.
Norton jól van, lassan kirúgja a háza oldalát. :lol: Nagy és erős kisfiú. Jó látni a vonalzómon a hetek múlását, hogy már egyre nagyobb esélye van a kinti életre is.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


mpatr

Húha! Köszi, ez megnyugtató!! :D Abban esetleg tudnál még segíteni, hogy kiket kell felhívjak (van ilyen, hogy kismama magazin, vagy ezt úgy összefoglalóan írtad? MÉG nem ismerem ezeket a magazinokat. Ha esetleg van ilyen magazinod, akkor tudsz nekem írni telefonszámot, vagy valami internetes címet, esetleg e-mail címüket? ) Nagyon köszi!! :D


Amúgy lányok, kicsit el vagyok keseredve... :cry: Nem is az a bajom, hogy megjött, hanem, hogy hogyan!! :shock: Nagyon fájt, és alig volt meg. Alapban 5 napig tart, most 3 napig olt meg. Én meg ezt honnan tudjam, így negyedik nap is felraktam azt a méretű tampont, amit szoktam, persze kihúzni nem volt egyszerű, totál száraz volt. Persze kidörzsölte, persze nem maradt ennyiben, persze viszket és kellemetlen, úgyhogy hétfőn irány a doki, és csak reménykedek, hogy nem kell valami antibiotikumot szedni és kihagyni ezt a ciklust. Vagy remélem tud adni olyan szert, ami után nem kell tisztulni és nem árt a babának, mert akkor az ovulációra már jól lehetek. :(

ósió

Igazad van, természetesen intim dolog, de ha szerencsétlennek így alakult... :roll: Mondjuk biztos van más megoldás is talán... Viszont én a tamponnal úgy vagyok, hogy szeretem, mert kényelmes, viszont azért vannak fenntartásaim (lásd. amiatt lett most bajom) . És nem tudom, hogy egy akkora, ami kibírja az esküvői szertartást, a lagzit (nem is tudom ez hány óra lehet), mert ugye csak a menyecskeruha váltásnál tudsz cserélni. Szóval az elég sok idő... Félnék ennyi ideig bennhagyni valamit a hüvelyemben, szerintem az is fertőzésveszélyes... Mondjuk hallottam, hogy utazásra is szokták használni, de én akkor is inkább benzinkúti Wc-ben kis törlőkendővel, hússzor kezet mosva, miegyebek. Vagy ha semmiképp nem lehet megoldani másképp, akkor marad a betét.

Gyógyszerrel megzavarni az egyébként biztos ciklusod... :roll: azt meg nem tenném. Viszont lehet, hogy addigra már babu lesz a pocidban, így mensi probléma kilőve! :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Attól is függ a tamponhasználtat, hogy mely napon jár a menstruáció, mivel nekem az első egy-két nap elég erős, utána enyhébb. Volt olyan, hogy szinte egész nap egy tampont használtam, mert elég volt. A fertőzésekre mindig vigyázok, de én még nem tapasztaltam, hogy ha tovább bent marad a tampon, akkor fertőzést kapok.
Ha máshogy nem tudom megoldani, akkor tampon+ betét csak elég lesz, de ehhez az kell, hogy ne essek addig teherbe, és pont akkor jöjjön meg. De nem érdekel, számomra a legfontosabb a napra pontos menstruáció, így ha pont az esküvőn lesz, meg, akkor akkor lesz meg, megéri a nehézség a cél érdekében. :wink: Mondjuk gyógyszert azért nem vennék be, mert tudom, hogy lehet késleltetni, de szerintem utána is pontosan jönne, tekintettel arra, hogy a fogigátló után is pontosan jött meg. Szerencsére az én szervezetem nem reagál rosszul az ilyen dolgokra, de végülis nem szedném be. Tampon+ betét, az jó lesz. Na, de ez még azért odébb van.

Tegnap, képzeld, sikerült vennem egy bordó magassarkú lakkcipőt a menyecsketánchoz. És azért örülök is neki nagyon, mert olyan cipő, amit máskor is fel lehet venni, hiszen nálam ez is szempont volt. Nadrághoz, szoknyához, bármihez. Néztem gyöngyfülbevalót, de vagy nagyon drága volt, vagy a szín nem tetszett. Így az még visszavan.

Szerintem a legjobb, ha betétet használsz mostanában, ha ilyen érdekes a menstruációd. Én is nagyon szeretem a tampont, mert egész nap friss tőle az ember, de ez a nyáron a legfontosabb, mikor oylan ruhát horunk. Télen inkább betétpárti vagyok, mert így jobban kitisztul az ember, és jobban is látom, hogy mennyi van. Pl. most érezhetően több volt, mint a fogigátló mellett, de erre számítottam is.
Vendég
 


Nnna, már meg is jártam a dokit. Teljesen feldobódtam tőle. :D

Ugyebár én eddig mindig máshoz jártam, de ez a doki sokkal szimpibb volt, mint a többi és alaposabban is vizsgált meg. Pl. a mellemet is megvizsgálta, amit eddig egyik doki sem.
Pedig csak egy kisebb bajom van. Képzeljétek mondtam neki, hogy babát szeretnénk és rajta vagyunk a témán :lol: , erre megnézett hüvelyi ultrahanggal is, hátha már van valami mégis. Persze semmi, de nagyon alapos volt, kenetet is vett rákszűréshez, pedig nyáron voltam már egyszer, de örülök, hogy most ezért sem kell majd külön menni már baba előtt. És olyan kúpot adott, amit 3 napig kell csak használni, és mondta, hogy csak egy hétig kell kihagynunk a hancúrt :lol: , így teljesen megnyugodtam, hogy nem marad ki ez a hónap. :D Már eldöntöttem, hogy kényelem ide vagy oda, tampont tényleg csak az első napokban fogok használni.

ósió

Persze mindenkinek más a szervezete, szerintem én csak pszichésen nem merném olyan sokáig bennhagyni a tampont. Most meg már főleg tamponfóbiám lett. :lol:

Szupi, hogy már sikerült egy cipőt is venni! :D Ráadásul olyat amit később is tudsz hordani. Én már alig várom az újévet, mert ha addig nem jön össze a baba, akkor már nyugodtan tervezhetjük júliusra az esküvőt, kitűzhetjük az időpontot, aztán kezdődhet a meghívók gyártása stb. Úgyis már sokan kérdezgetik, hogy pontosan mikor is lesz.

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, szuper, akkor minden rendben nőgyógyászatilag!

Ezt különben olyan érdekesnek találom, hogy elég sok nőgyógyász nem vizsgálja a melleket. Én amióta csak nőgyógyászhoz járok, evidens, hogy vizsgálja. Az én orvosom minden nőnél automatikusan vizsgálja, ha rákszűrésre megy. Nem is értem az oylan dokikat, akik a melleket nem vizsgálják, mert akkor ez milyen területre tartozik, ha nem nőgyógyászatira?
Újévben én is meg akarom még egyszer ejteni a nődokit rákszűrésre, meg a fogdokit kontrollra, hogy egy évre lelegyen mindenről a dond. Bár nőgyógyásznál nemrég jártam, fogorvosnál is, de azért bizttos, ami biztos.

Ha mégse jön össze addig a baba, akkor júliusban mikor lesz az esküvőtök?
Mi teljesen egyszerű meghívót akarunk, a párom mondja is folyton, hogy rám bízza a döntést...bezzeg, ha nem olyan, ami az ő foga alá való, akkor azért megbeszéljük....jaj, úgy imádom!
:D
Na, szóval, szúrok be egy képet a meghívóról, hogy milyet néztem ki.
Mi egy hét múlva hétfőn megyünk az anyakönyvvezetőhöz bejelentkezni, mert akkor lehet a legkorábban, és szeretnénk, ha biztosan lenne akkorra időpont. A pappal már beszéltünk, úgy hogy az időpontok többé-kevésbé megvannak.
Viszont nem tudom, mi legyen a ruhával. Mikor menjek próbálni? Most hamarosan, vagy januárban, vagy várjam meg az esküvői kiállítást? Tanácstalan vagyok. Hamarosan úgyis döntenem kell. Tehetél fel te is képet a ruhaelképzelésedről!

Itt a kép a meghívóról. Kicsinyíteni kellett, így nem tudom, milyen lesz beszúrva. Ezt néztem ki, nagyon tetszik. Kép
Vendég
 


Elképzeléseim már vannak meghívó ügyileg,(ruhaügyileg detto, majd azt is januárban) de pontosat még nem tudok mondani. Az biztos, hogy én fogom csinálni, már kinéztem egy ezüst színű csillogós papírt, de még ez is változhat. Az biztos, hogy át fogom kötni a meghívót szalaggal, mert az nagyon tetszik. Olyan elegánssá teszi. :wink:

Hát...nem sok minden látszik amit feltették, ha jól látom kicsit gránitmintás a papír? Az is tetszik. Barackszínű? Azok a szalagok mellette hozzátartoznak? Azzal kell átkötni a meghívót! Nnna! Az tetszik a legjobban benne, szalagmániás lettem, hiába! :lol:

Fogászat nekem még mindig kényes téma, azóta, mióta elküldtek, hogy nincs időpont, nem jelentkeztek, de én sem hívtam őket. Kicsit lelkifurim is van, majd szakítok rá megint időt, hogy elmenjek, de szerintem ez már csak Újévre tolódik. :roll:

hát ennyit a nőgyógyászokról, eddig nekem még senki nem vizsgálta. Külön kérni meg nem volt merszem... :oops:

Nekem mindegy nyáron mikor van, páromnak is (nincs fontos időpont amihez ragaszkodunk), így inkább a párom tesójától függ, mert ő sokat utazik a munkája miatt külföldre, és ő mondta, hogy a július egy nyugisabb időszak lesz. Szüleinknek is mindegy. A rokonok meg jönnek amikor mondjuk nekik, hozzájuk már nem alkalmazkodunk! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Az utolsó két fejezetben a mellemről, meg az esküvőről írtam, csak látom, hogy alanyt meg tárgyat nem használtam, bocsi :oops: :oops:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati, így is kiigazodtam a mondandódon, ne aggódj! :D
A meghívónál nincsen külön szalag. Az a szaténos, rózsás dísz (ahogyan láttam), a meghívó része, a széléra van felragasztva. És úgy kell kinyitni a meghívót.
Rengeteg sok fajta meghívó van már manaság. Nekem ami nem tetszik, az a mesefigurás, meg bohóckodó típusú. De hát van, akinek meg az tetszik.
A túl avantgárd se tetszik... Na, azt hiszem, idézetünk meg nem is lesz. Ezeket a tipikus unalmas idézeteket nem akarjuk. Max. akkor lesz, ha találunk valami jót, de egyáltalán nem fog hiányozni a meghívóról.

Tabati, a te párod hova járt jogra? Tesója mivel foglalkozik, hogy sokat utazik?
Vendég
 


Sziasztok!

Egyre közeledik az esküvőtök napja :D olyan jó olvasni ahogy készülődtök, kicsit engem is lázba hoztok. El is határoztam, két és fél hónap mulva kőkemény fogyiba kezdek. A cél vagy egy esküvő vagy egy egészségesebb anyuka :D :D Azért 2és fél hó mulva mert addig tuti szeretnék még szoptatni :roll: :lol:

Beszéltétek ezt a regisztrált élettársi kapcsolatot. Kilógok a sorból, örülök neki hogy van ez a lehetőség, jövőre igénybe is vesszük. Állítólag hitelfelvételnél jól jön, jövőre veszünk egy kisebb lakást hitelből hogy legyen már valamink, de nem költözünk, egyenlőre maradunk anyóséknál.

Az esküvői frizurával hogy vagytok? Fodrász vagy Ti csináljátok magatoknak? És aruhát hogy tervezitek, a vőlegény láthatja előbb? :roll: Kikéritek ez ügyben a párotok véleményét vagy teljesen rátok van bízva a ruha? Olyan izgi, tegnap voltunk pesten és nézegettem a kocsiból a szalonokat a körúton :oops: :oops: :lol:

Látom, Ósió, a lepkéd szépen elindult a pé felé :D :D

Szerintem ha egy nőgyógyász nem nézi meg a mellett rákszűréskor akkor sürgősen le kell cserélni. Alapvető hogy meg kell vizsgálnia, ha ezt nem teszi, ellinkeli. Kérdés hogy terhesség esetén is így járna e el valamivel? Nekem ez a véleményem. Eddig az összes dokim megvizsgálta szűréskor, kivéve most mert a szoptatás miatt nem sokat ért volna taperolni :roll:

Tampon, jajjjjj, már én is jártam így, sírtam úgy fájt, de kirángattam. Én utcsó nap tettem fel azt amit az elején mert nem tudtam volna sűrűn cserélni, de fúúú de rossz volt.
Nagymamám mesélte hogy mikor fiatalabb volt és még ő is mensizett, neki leszakadt a zsineg róla és bepánikolt mert nem tudta hogy hoy kell kiszedni. :shock: Egy barátnőm meg elfelejtette a végéről a fóliát leszedni csak a középső széttépőt meg az alsó fóliát szedte le. A pasija vette észre szex közben :shock: Vigyázni kell a tamponnal. Egyszer meg véletlenül kettőt dugtam fel. Éjszaka elfelejtettem kihúzni és betoltam a másikat. Baromi álmos lehettem, reggel vettem észre :evil: :shock: :oops: :oops: :oops:

KÉpzeljétek el, párom tegnap ebédnél azt mondta hogy szedjem a gyógyszert ha csak hárman akarunk menni nyáron nyaralni. Ugyanis megkérdezte hogy szeretnék e menni és hányan menjünk. Erre meg mondtam hogy naná, hárman. Ő, a Ricsi meg én. Ő meg már 4 főben számolt :lol: :lol:

Ez a nyál dolog érdekes, mi rendszeresen bevetjük, de elgondolkodtató :?

Az a mennyasszonyos betétcserélős sztori durva :shock: :shock: sok mindent megéltünk barátnőmmel de nem tudnám megkérni, még párom sem, senkit. Ez olyan gáz lehetett :shock:


Na mennem is kel, párom hazajött a melóból :D pusza mindenkinek :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Tabati, kérésed parancs :wink: : http://www.kismama.hu/

Ez a Kismama c. magazin, van még a Baba magazin, az Anyák lapja és a Fitt mama. Érdemes majd mindet legalább 1x megnézned, aztán eldöntöd, melyik tetszik, vagy egyikre sincs szükséged.

Ha felhívod őket, rágd a fülüket, hogy segítsenek, hogyan találhatnád meg a cuccot. Én most próbáltam kétszáz féleképpen megtalálni a neten, de egyelőre nincs meg. :?

Ha még van kérdésed, nyugodtan írj. Egyébként Znikusz ismerőse (barátja) vagyok, a márciusi babák topikban vagyok megtalálható, de Niki miatt szoktalak Titeket is olvasni :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Ezer köszi mpatr! :) Utánajárok mindenképpen!

momi

De rég voltál! :) Ricsi jól lefoglal! :) De látom Micimackó téliesedett! :lol:

Azt a regisztrált élettársi kapcsolat dolgot félreértetted, a melegekről beszélgettünk nem pedig a hetero párokról, úgyhogy szerintem ne vedd magadra. Egy gyerek után már elhisszük! :lol:

Az esküvői frizurám magam fogom megcsinálni. Sűrűn szoktam kontyot hordani, meg a tánc miatt alkalmi kontyokat is sokat kipróbáltam már. A ruhával kapcsolatban passzolok... Nem ragaszkodom a hagyományokhoz, ahogy alakul. Páromat az ilyen dolgok nem érdeklik, szerinte melegítőben is nagyon csinos vagyok, de a legjobban azt szereti ha nincs rajtam semmi! :lol: Ahogy így el tudom képzelni, elhozom a ruhát és vagy lesz kedvem előtte való nap otthon belebújni és megmutatni neki, vagy nem. Tőlem függ, neki mindegy! :lol:

Már a nagymamád idején is volt tampon? :shock: Én emlékszem, amikor elkezdtem menstruálni, akkor beszéltem rá anyut, hogy használjon betétet, mert addig sima vattát használt. Szóval akkor még az is új volt. Amúgy meg barátnőm is egyszer feltett magának még egy tampont, mert elfelejtette kivenni az előzőt. Neki felment a másik mellé... :? :lol: Szerencsére velem ilyesmi még nem fordult elő, meg eddig még mindig tudtam, hogy milyet tegyek fel, csak most valamiért alig menstruáltam. Nem tudom mi van, valakinek a múltkor épp ez volt a problémája. (znikusz :?: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Momi, nálunk teljesen titok minden, illetve a menyecskecucc nem az. De minden más titok. Ma pl. a Tescoban sikerült nagyon szép gyöngyfülbevalót szereznem, fillérekért. Már titokban ki is próbáltam, nagyon szép, teljesen más lesz tőle az arcom, mivel eddig még sose hordtam ilyet. A frizura, fátyol, uha, minden titok nálunk. Azt akarom, hogy ámulatba essen majd a párom.:-)

Momi, nagyon jó, hogy terveket tűztél ki magad elé! Legalább lesz, amiért meg kell dolgozni, és a végén ott lesz az eredmény, a szép visszanyert alak.

Én anno 13 évesen próbéltam ki a tampont, nem sokra rá, hogy először megjött. Persze, nem tudtam, hogy kell, és csak egy kicsit helyeztem fel, mondanom se kell, hogy fájt a hövelybemenetnél. De mivel azt olvastam mindenhol, hogy a tampont nem lehet érezni, ezért tudtam, hogy valamit nem jól csináltam. De tovább nem is mertem nyomni. Aztán egyszer úgy votlam vele, hogy lesz, ami lesz, amíg tudom, felhelyezem. És láss csodát: semmit nem éreztem! Na, utána jött az izgalom, hogy vajon hogy tudom ezt kiszedni onnan. De aztán hamar rájöttem, hogy egy kis nyomással, meg a cérna erős húzásával kijön az. Akkor sose szabad a tampont kiszedni vagy erőltetni, ha nehezen megy!!! Az azt jelenti, hogy még nem szívódott fel rendesen. Így járt Tabati is, és az nagyon fájdalmas lehet. Ilyenkor hagyni kell, hadd szívódjon teljesen fel, vagy ha az nem megy, bele kell ülni a kádba. A víz felszívódik benne, és hipp-hopp kijön.
Eddig a gyógyszer alatt simán elég volt mini tampont használni még az erős napon is, de most már tuti, hogy legalább normál kell.
Az esküvőn meg ha szükséges, a legnagyobb tampont, plusz egy betétet teszek be. Kb. du. 2-től este féltizenegyig majd csak elég lesz. Vagy majd oylan ruhát választok, hogy könnyebben ki lehessen bújni belőle.
Párom természetesen semmiről nem tud.

Momi, hova tervezitek a nyaralást jövőre?

Ja, a frizurát az esküvőn valószínűleg fodrász csinálja, hogy erős legyen a konty, plusz bele is lehessen tűzni a fátylat. De a sminket és a manikűrt valszeg én magam fogom csinálni. Már most kísérletezgetek, de olyan sokat nem is kell, úgyis tudom, mi áll nekem jól, s mi nem.

Tényleg, ti amikor elkezdtétek sminkelni magatokat, nem esett meg veletek valami kis baleset? Velem megesett. Kb. 13 éves lehettem, mikor rájöttem, hogy én már kész nő vagyok. Azonnal muszéj magamat sminkelni. Berontottam a fürdőbe, s előkaptam anyu szereit. Fekete szempillaspirállal kifestettem a szempilláimat alul-felül. Mindezt nyáron. Aztán elmentem biciklizni. Hazatérve láttam, hogy a nagy meleg és izzadás miatt a festék teljesen lemosódott a szememről, s vastag fekete csíkként éktelenedett a szemem alatt....annyira elszégyeltem magamat. Na, azóta se kentem ki ilyennel, mivel érzékeny is rá a szemem: másnap tiszta véreres volt mindkettő. :D
Vendég
 


Sziasztok!

Tabati!
Nekem nem a menstruációval volt gondom, hanem a peteéréssel.
Tegnap elhatároztam, hogy nem foglalkozok ennyire mélyrehatóan ezzel a peteérés kérdéssel. Mármint tényleg nem akarok rágörcsölni (bár szerintem ez lehetetlen :( ). Sokat olvastam mostanában erről az egész fogantatás kérdésről és csak egyre jobban kezdtem belehülyülni.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Mindent bebeszélek magamnak, hogy mi bajom lehet....
:roll: :cry: :roll: :cry: :roll:
Szóval most csak egymásra koncentrálunk a férjemmel... Bár eddig is ezt tettük, de majd ha hozzánk akar költözni egy angyalka, akkor jönni fog. MI nagyon várjuk... :D :D :D :D
Ráadásul azt olvastam, hogy ha minden nőnek csak 1 napja lenne a fogamzásra, akkor nem lennének emberek... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na szóval téma lezárva!!!

Nekem is elég viccesre sikeredett a Wc látogatás az esküvő alatt...Nekem abroncsos ruhám volt, úgyhogy segítséget kértem a barátnőimtől a Wc igénybevételéhez... A Wc előtt felemeltem a szoknyámat az abronccsal együtt. Ők ezt megfogták nekem, én letoltam a bugyimat és betolattam a wc-be. Persze ők ebből az egészből nem láttak semmit, mivel a ruhám paravánként is szolgált :lol: :lol: :lol: :lol: Mi akkor jót nevettünk rajta és én sem kerültem kellemetlen helyzetbe. De a tamponcserét én sem bíznám másra... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


Ósió!
Én sminkelem magam minden nap, szerencsére semmire sem vagyok allergiás. Persze csak szolidan, de nekem hozzátartozik a komfort érzetemhez... Ez szokás kérdése...

Elég bátrak és főként ÜGYESEK vagytok, hogy bevállaljátok a smink és frizura készítését. Én nem mertem volna, no meg annyira izgultam, hogy én tuti nem tudtam volna megcsinálni magamnak!!!
Így nekem fodrász és kozmetikus javított az ábrázatomon... :lol: :lol: :lol: :lol: De nem bántam meg... :lol:

Engem is csak az oltár előtt látott meg a férjem. Nagyon klassz volt. Soha nem fogom elfelejteni a tekintetét amikor meglátott... :oops: :wink: :oops: :wink:
Volt még egy nagyon emlékezetes pillanat. Mielőtt elindultunk volna az oltár felé egymás mögött álltunk az ajtóban. Persze nem nézhetett hátra, mert akkor meglátott volna. Szóval ott álltunk és halkan odaköszönt: SZIA! INDULHATUNK????
Én válaszoltam: IGEN!!! És elindult.... Az oltárnál hátrafordult és én vonultam felé Apuba karolva...........JAJ OLYAN KLASSZ VOLT!!! Ezt soha nem fogom elfelejteni....
Bocsi a csöpögésért, de annyira jó egy kicsit nosztalgiázni...

Momi!
Aranyos a párod!!! :)
Ti mikor is kezditek a projectet???
znikusz
 
 


znikusz

Nálam mindig a mensi közeledtével jönnek ezek a gondolatok. (vagyis eddig az egy próbálkozós ciklusban így volt) Most teljesen biztos vagyok magamban, aztán ha közeledik az időpont, akkor hol érzem, hogy már baba van a pocimban és rengeteg cikket elolvasok a beágyazódással kapcsolatban, meg már doktori disszertációt tudnék írni a fogantatástól a beágyazódásig címmel, hol meg szomorú vagyok, mert tuti, hogy nem sikerült. Kíváncsi vagyok, hogy ez a ciklus is ilyen lesz e vagy sem. A múltkor a hasfájásomat éreztem másnak, most már arra tuti nem fogok figyelni, de lehet, hogy valami "új" tünet megint lesz, hogy reménykedhessek. :lol: De kiderül... Mindenesetre biztos kevesebbet görcsölök, egyszerűen azért , mert egy idő után ez is unalmas lesz. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

:D :D :D Esett éjszaka a hó és meg is maradt, persze most süt a nap és olvadozik :twisted: Párom elzavartam azzal az intéssel, hogy amíg nem szerez bébiszánkót, nem jöhet haza :oops: :oops: :lol:

Képzeljétek, megjött :D :D :D bár nagyon fáááááááááj a hasam :twisted: mint anno 18,5 hónappal ezelőttig. :( Szóval, ja, nagylány lettem megint vagy mifene :roll: :lol: :lol:


Tabati!

Ne aggódj, szerintem mindannyian ezt éljük át mikor meg kell jönnie :wink:


Znikusz!

Fel a fejjel, nincs neked semmi bajod!!!!! :wink:

Jó volt olvasni az esküvőtök pillanatait! Olyan volt mint egy romantikus film :D :D


Ósió!

Általánosban kaptam rá a sminkelésre, először nagyim vörös meg rózsaszín rúzsát kenegettem otthon, aztán vettem alapozót. Jó sűrű folyékonyt és még jó sötétet is. Szerettem volna szép barna lenni. Hát gondolhatod hogy festettem a hófehér bőrömre felkent sötét alapozóval :shock: ráadásul csak a fejem kentem be a nyakam már nem, így ott díszelgett egy szép határvonal az állam alatt. Rusnya voltam, gáz volt :oops: :lol: :lol: Utána kezdtem kitanulni a fortélyokat, nagyon érdekelt hogyan lehet szépen sminkelni. Viszont mára már nem festem egyáltalán magam, csak ha valami különleges esemény van. Pl megyünk valahova, de inkább a bulikra festem ki magam. Illetve festettem mert mióta megvan a Ricsi, még nem voltunk semmilyen sminkelős eseményen :roll:

Igen, volt már akkor tampon. Viszonylag fiatalon szültek a családunkban a nők. 20-22 évesen, és nagyim elég későn kezdett klímaxolni :D


na felkelt a Ricsi, mennem kell...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Már alszik is tovább... :D

Még annyit akartam, hogy tényleg bátor vagy Tabati, hogy nem fodrászra bízzod a frizkó elkészítését, bár tény, vannak baromi pancser fodrászok és hát gondolom egy párszor oda is el kéne menni próbálgatni. És ha magadnak is megtudod csinálni, akkor miért ne :wink:

Jársz táncolni? VAgy félreértelmeztem? :roll:



Azért látom, legikább a titkolózás most a "nyerő" :D Jó is lesz, bizony, mikor még az álla is leesik a vőlegénynek :wink: :D

Jaj, még kérdeznék valamit ha nem bánjátok :roll:
Nálatok a pasik magasabbak? A párom alacsonyabb nálam pár centivel, nem sokkal de ha pl. esküvőre kerülne sor, látszana rendesen. :? Persze sokan mondták már hogy ezzel nem kel törődni, tudom is, csak furi lenne ha olyan cipőt vennék fel ami szép magas sarkú. Fél fejjel magasabb lennék meg a fátyol, konty. Szóval értitek :roll: :lol: :lol: :lol: Erre párom mondjuk már mondta hogy majd buffalloban jön az esküvőre :lol: :lol: :lol:


Znikusz! Mi már rajta vagyunk a témán, nem védekezünk és hát úgy néz ki hogy alakul ez a mensi dolog is így szoptatás alatt :D Viszont most olyan érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, hogy majd jönni fog a kistesó ha jönni akar. Nem görcsölök ezen, kiélvezem a napokat a Ricsivel aztán ha összejön akkor :D :D :D :D :D most ez van :roll: :D


Na megyek mostmár tényleg, pakolgatok, hogy a Ricsi szét tudjon pakolni :lol: :lol:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Igen táncolok! :D Versenytánc (persze csak hobbiból, mert nem versenyzünk, de azért komolyan csináljuk) Viszont azt olvastam, hogy a 8. héttől a 13-ig ajánlatos kímélni magunkat, úgyhogy előtte biztos nem baj, ha táncizok. A 4. héten már úgyis kiderül, onnantól kezdve meg majd vigyázok.

Nálunk a párom magasabb, még ha magassarkút veszek fel akkor is. Képzeld egy ismerősömnek is magasabb a párja és ott a család (nem a szülők, hanem a többi rokon) rendesen ellenezte az esküvőt (nem a szertartást, hanem úgy alapban azt, hogy ők együtt éljék le az életüket), mert milyen már, ha magasabb a pasi. Totál vaskalaposak! Nehogy már azon múljon!!! :shock: Persze ez őket nem érdekelte, azóta már nekik is van babájuk. :D

Gratulálok a mensidhez! :lol: Mindig azt gondolom, hogy nektek könnyebb nem görcsölni, mert már egyszer sikerült és van már egy babótok. Aztán persze ha én is ott tartok majd tuti ugyanez lesz! :roll:

Kép
Kép
tabati
 
 


Természetesen az ismerősöm pasi. (mostanában nem nagyon tudok koncentrálni az írásra... :oops: )

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati!

Gondoltam hogy pasiról van szó :wink: :D

Persze hogy könnyebb, hisz ha nem jön össze legalább már van egy. Sokkal könnyebb így lemondani a többi babáról. A ricsi előtt ezt nem tudtam volna ilyen egyszerűen kijelenteni. Viszont ha eljön az az idő hogy megint nagyon szeretnék már egy kisbabát akkor ugyanolyan idegeskedés, rágörcsölés lesz mint azelőtt főleg mensi előtt :roll: 8) . Szerintem ez természetes, ugyhogy no para :wink: :D :D

Jó lehet táncolni :D
Ha semmi gond nem adódik akkor az elején is lehet mozogni. Főleg ha már előtte is csináltad, hozzá van szokva a szervezeted. Gond mi lehet, hát a görcsölés, vérezgetés, ilyenkor szigorúan tilos. Illetve ha megállapítják hogy a lepény a méhszájon tapad akkor sem szabad mozogni nagyon. Amúgy azt szokták mondani, ha valami jól esik a kismamának akkor az a babának is. Szerintem nyugodtan táncizzál, majd kialakul úgy is :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Én a számamat mindig rúzsozom hétközben is, oylakor egy kis szemhéjpúdert is felteszek, de ez változó. Meg kenem egy kis natúr krémmel az arcomat, nálam ennyi a smink. De nem is igényli az arcom, illetve bőröm, mivel szerencsére szép, nem kell eltüntetnem semmit róla. :oops: Meg hát én elég fehérbőrű vagyok, furán néznék ki vakolattal az arcomon.
Az esküvői sminket talán én magam fogom csinálni, dw a frizurát tuti, hogy nem. Annak egész nap erősen meg kell maradnia, na, nem mintha olyan bonyolultat szeretnék...

Momi, nálunk a párom magasabb, cca. 23 centivel. :D Szóval, nem lesz gond a magassarkú cipő. De ne aggódj, ha te magasabb vagy a párodnál, akkor az vagy. Ugyan kit érdekelnek ezek a dolgok manapság? Szeretitek egymást? Hát akkor mindenki más csöndben maradhat, mert ez a lényeg!
Örülsz, hogy megjött a mensid? Sejtettem én pár nappal ezelőtt, hogy ez lehet a dolog mögött, amikor írtad, hogy furán érzed magadat.

Akkor most már bárki bejelentheti a nagy hírt bármikor?
Én tavasznál előbb szinte biztos, hogy nem fogom bejelenteni, hacsak két nap múlva nem ugrok rá páromra, vagy akár ma. :D

Egyébként való igaz, teherbe esni kb. egy hétig lehet a ciklusban, és nemcsak 1 nap. Mert akkor tényleg nem lenne már emberiség.

Tácolni én is jártam. Idén kezdtem az utolsó záróvizsga után. De kb. 10 alaklom után abbahagytam, mert a partnerem folyton elmaradozott. Az unokatesómmal és a tesóm barátnőjével mentünk, szóval a fiúkat itthon hagytuk. De hát úgy meg nem lehet táncolni, hogy hol jött a párom, hol nem...aztán abbahagytam. Meg a péntek esti időzítés se volt valami jó. Amúgy salsát tanultunk. Elég nehéz volt, de nagyon élveztem.
Mostanában inkább megint az agyamat tornáztatom.

Most mennem kell. Sziasztok!
Vendég
 


Én rúzsozni sosem szoktam magam, csak szájfényt használok. A szempillám alapban szőke, meg a szemöldököm is, így én szoktam festeni tartós festékkel havonta. Persze ezen kívül spirált is használok ha van kedvem festeni magam, csak nekem a tartós festék alap, mert akkor nézek úgy ki mint mások, szóval akkor van szemöldököm, meg szempillám. :lol: Amúgy én is nagyon fehérbőrű vagyok, naggyon ritkán használok alapozót. Igazából olyat keresek, ami egyáltalán nem látszik az arcomon, csak az, hogy jobban néz ki tőle, de ilyet még nem találtam. :roll:

Én nagyon elszánt voltam tánc terén. Még középiskolás koromban kezdtem el, aztán párhiány miatt én is abbahagytam. Majd elkezdett hiányozni, és asszem egy nagy szakítás után akartam nagyon elfoglalni magam és a tánc úgyis hiányzott így hát belevetettem magam. Párom nem volt csak úgy egyedül. Interneten találtam egy tánc fórumot, ahol megismerkedtem táncosokkal, úgyhogy csak jöttek az infók. Hogyan találjak párt, melyik a jó táncsuli, járjak bulizni stb. Én meg jókislányként meg is fogadtam minden tanácsot. Elmentem egy táncsuliba egyedül pár nélkül, mellette jártam bulizni. Ott is lestem a fiúkat, hátha valaki jó lesz párnak. :wink: Hirdetést is feladtam különböző táncpartnerkeresőkben (érdekes sok fiúval taliztam így, de egyik sem jött be. Vagy nem érezte a zenét, vagy alacsonyabb volt nálam, standard táncban fontos, hogy a fiú ne legyen sokkal alacsonyabb, mint a lány, de sokkal magasabb se legyen) Nehezen találtam megfelelő párt, sok időbe telt. Már a verseny előkészítő tanfolyamig jutottam egyedül, pedig oda már tényleg muszáj a pár. Na, akkor adtam fel. Gondoltam, megtanultam táncolni, járok buliba, ennyi és megnyugszom, nem kell nekem olyan komolyan venni a dolgokat. Na és ekkor ismertem meg a párom, akitől még rengeteget tanultam tánc terén, (persze táncsuliba nem volt ideje jönni, meg nem is akart már, mert ő már régebbóta táncolt, és a versenyzéshez sem volt ideje) és szépen össze is jöttünk. 8)
Például salsázni is tőle tanultam, mert az a tánc nem tartozik a versenytáncok közé, ezért azt én nem tanultam külön, mert az külön tanfolyam lett volna. Ha van egy jó párod, akkor könnyebben megy a tánc is!

Kép
Kép
tabati
 
 


Nekem oylan párom volt, aki tavaly kezdte a salsát, és viszonylag jól ment már neki, így tudott magyarázni is közben, ha nem jól csináltam valamit, akkor szólt, stb. Lehetett tőle tanulni, de volt oylan is, hogy én szoltam neki, hogy nem jól csinált valamit. :D De nálunk sajnos nem volt jó, hogy nincsen biztosítva fiú, hiszen így nem lehetett tanulni, mert a salsa társastánc. Meg azt hiszem, nem is szokott nagyon össze a csapat, előbb-utóbb magasabb szintre kerültünk volna, de mindenkinek megvoltak a maga teendői, így nem hiszem, hogy lehett volna olyan csapatot létrehozni, amellyel veresenykre lehett volna járni. Pl. már most a nyáron lett volna egy salsatábor. Persze, senki nem akart menni, mert a házastársát kellett volna otthon hagyni, vagy azon a pénzen máshova elutazni, stb. Így pedig nem lehet nekiállni a magasabb szintnek. Ez inkább sokkal fiatalabbaknak, mondjuk tizenéveseknek jó szórakozás.

Tabati, nekem is szőke a szempillám meg a szemöldököm. Fényképeken, főleg napsütésben, nekem se nagyon látszódik, de én nem festem, mert nem állna jól.
Nekem van itthon elég halvány alapozóm, ritkán használom is, de nálam alapszabály a láthatatlan smink. Mindig úgy használom, hogy ne lehessen észrevenni, hiszen attól smink. Viszont rúzspárt vagyok nagyon! Két színt szeretek igazán, a pirosat, ebből a gyöngyházasat-csillogósat, illetőleg a mattosat is, illetve szeretem még az aranyszínűt. Általában a számat szoktam hangsúlyozni, mivel az áll jól. A szememet nem annyira, csak ritkábban.
Vendég
 


Nnna, lányok! Én ma nyakamba vettem a várost és szinte minden ajándékot megvettem már Karira. Páromnak szeretnék még egy könyvet venni, meg apósomnak valamit. (ha nem találom meg amit szeretnék, akkor könyvet, mert annak ő is mindig örül)

Szóval amiket én vettem, hátha valakinek tudok segíteni a vásárlásban. Páromnak egy fa bortartó (persze neki mindegy, miben tartja a bort, úgyhogy ezt megint magamnak vettem :lol: , már a leendő konyhánkba van ilyenünk is.) plusz még könyvet kap, aminek örülni is fog. Anyunak meg apunak ruhaneműt, tesómnak cd állványt, barátnőméknek egy kis apróságot a lakásukba, valamiféle kaspó szerűség, a babájuknak pedig egy készségfejlesztő játékot. Az is apróság, de hasznos. Ja! Anyósomnak megvettem azt a szakácskönyvet, amit már régóta emleget. Úgyhogy elégedett vagyok mindenkinek jut egy kis apróság aminek örül.

Muszáj volt ma megvenni a nagyját, mert ezek után minden más dolgom lesz. Szervezzük a karácsonyt a templomban is, a munkahelyemen is minden egyéb dolog van így karácsony előtt. Úgyhogy hajrá nektek is. Naggyon jó érzés, én tudom! Eddig mindig mindent az utolsó pillanatban vettem meg, addig meg ment az idegeskedés, meg lelkifuri, hogy még mindig semmi. Most meg... :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Már van augusztusi topic is... :D De jó is lenne... :roll: Már teljesen megjavultam, úgyhogy lassan ráugrok a páromra! :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati!

Ez nagyszerű, hogy minden megvan már most! Na, nekünk nem ártana idén spórolni az ajándlkokkal, hiszen másra kell a pénz jövőre.
Jó kis ajándékokat vettél. Tőlem kérdezte a párom, mit szeretnék. A születésnapom is karácsonykor volt. Hát, tudjátok, nem tudotam, mit mondani, hiszen mindenem megvan....de tényleg. Ami meg kell, az nem igazán mérhető pénzben.
De nálunk is mindig bejön a könyv, annak mi is örülünk, és más is mindig örül, de vannak, akiknek, ha ajándékot akarok venni, vért izzadok, szó szerint.
A mamámnak vettem egy fotókeretet, és a kiskutyája képét fogom beletenni (amely az enyém is volt), sajnos idén júliusban elütötte az autó. Azóta nem nagyon tértünk napirendre felette.
De hogy a többiek mit kapnak, fogalmam sincs... Majd egy jó kis bevásárlókörút során biztosan látok ezt-azt.

Tabati, mindent bele! Ugorj csak a párodra, erőszakold meg a babóka érdekében!
:D
Ha most összejön, még benne vagy éppen az augusztusban! Az tök szupika! Nyári kisbaba! A párom nálunk júniusi, apukám is az, akkor jó kis összeröffenéseket lehet szülinap gyanánt tenni a kertben. :wink:
Engem régen az osztálytársaim mindig a születésnapom miatt irígyeltek, mivel karácsonykor van, és hogy nekem milyen jó, mert dupla ajándkot kapok. Elfelejtették, hogy az év többi napján viszont nem kapok, csak a névnapomkor. :lol:
Vendég
 


Talán nem kell megerőszakolnom a párom, talán mutat ő is hajlandóságot rá, így egy hét kihagyás után... :wink: :lol:

Amúgy én is augusztusi vagyok. Szűz a csillagjegyem. Nektek?

Kép
Kép
tabati
 
 


Én bak vagyok! Karácsony másnapján születtem. 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Tipikus ikrek vagyok, totál két énem van :twisted:
Júniusi vagyok.


Meglátogattam a cilus.hu-t 8) nagyon jó, adott is a kövi hónapra pé-s dátumot, bár eddig is tudtam mikor lesz ez de jó látni 8) 8)

Bocsánat hogy rövid leszek most, de van millió dolgom, végre alszik a Ricsi és hát ki tudja meddig alszik még.



Jajj még annyit, van két ici-pici fiúcska, tegnap születtek a 29. hétre, inkubátorban vannak de maguktól lélegeznek. Itt is sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++ küldök nekik! Szurkolunk hogy minden jól alakuljon!

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi
 
 


Sziasztok!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha nem gond.
Magamról annyit ,hogy nekem már van két kisfiam és szeretnénk jövő ilyenkor egy 3. babát. Ha lehet kislányt! :lol:
De tudom ez nem kívánság műsor! :oops:

Nem most azonnal, mert most éppen fogyókúrában vagyok és legalább egy tizest leszeretnék dobni. Bár nem tudom a szervezetem hogy fog reagálni rá, hiszen az elmúl 38 hónapban született 2 gyerekem és még szoptatok:
Remélem sikerül és aztán elkapom apát!! :lol: :oops:
Olyan február-március körül gondolom.

Ahogy látom van itt már kismama is aki már biztos szülni fog 2009ben és olyan is aki velem együtt fogyózik!!

Sok sikert Momi!!
Sziasztok!

Mennem kell, alszanak a kicsik, dologra fel! :D

Kép Kép Kép
asiye
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?