Új privát üzeneted érkezett!

Ja, Bogyó és nem fáj a hasam, csak úgy gondolom, hogy meg fog jönni! Emiatt a hülye teszt miatt :evil: Ma már palástfű teát se ittam!!!! Mondván minek, nincs mi beágyazódjon! :(

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


de nem ámmm! :lol: :lol: :lol: :lol: olyan leszarom honapot tarunk hogy még huncutkodni is elfelejtünk :lol: .csak már reflekszből tudom mikor van pé-m de apának nem fogok semmit mondani se hőt se pé-t SEMMIT!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

UGYE NEM FÁJ A POCAKOD!!!.nekem igen hurráááááá.lehet mégsem romlottam el.mondtam én a férjemnek pityeregve hogy én már teljesen elromlottam mire ő,miért nem vagy te befőtt!!!!jot nevettünk aztán hozta a virágot :lol: és megjött.lehet a virágnak örült a mensim?????

bogyó
bogyó77
 
 


hogy is kell a teát előbb palást pé után meg cicka??????hogy nem iszom erről ennyit bár még nem kotortam elő.ha megyek a dokihoz megkérdezem mi a véleménye....
bogyó77
 
 

 
 

Csubi: Házat nézünk mert már megszoktuk a kertes házat. Igaz, hogy bőven több munka van egy kertes házban de megéri szerintem. Hál istennek ahol nézünk házat az olcsóbb település pedig ugyanúgy pest mellet van. Kicsit elvannak szállva az árak Halásztelken. Szóval lehet nem is kell hitelt felvennünk. Az azért nagy segitség lenne.

Uoma: A krónikus emésztési probléma miatt nem lesz a mell érzékeny :) Szorítok nagyon :)))

Kép
csucsu05
 
 


csucsu.mulik a barna????remélem már nincs is :lol: :lol: :lol: :lol: .és győzözz kiüzéssel KISCSUCSU :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
bogyó77
 
 


49 napja kezdödött a legutóbbi menzeszem. De nekem gyakran voltak egész hosszú ciklusaim is, szóval ez nem mérvadó, na de azért akkor is ez már elég hosszú idö. A múlt hét hétföi vizsgálaton a doktornö azt mondta, hogy úgy néz ki ott bent, mintha hamarosan megjönne, na de még sehol semmi. Hát nem tudom, hogy mit látott. Valahogy nem kérdeztem úgy konkrétan rá, mert csak azon aggódtam, hogy nincs-e valami cisztám vagy hasonló.
uoma
 
 


Csucsu:És mi van a barnázással??Nem írsz róla,szóval remélem elmúlt!!!!?? :lol:
Most 1 kicsit Én is visszaveszek a tempóból, mert most, hogy itthon voltunk 4 napig volt sok időm netezni és mindenhol csak ezzel az ovuláció témával foglalkoztam...Pedig Nekünk is az első babó elsőre összejött áprilisban és akkor még mi sem néztünk,számoltunk semmit sem.....De szerintem is most pont amiatt vagyunk besózva Kriszta, mert ez a babó nem elsőre jött össze...
Pedig, ha jobban belegondolounk nincs abban semmi...Nem??
Szóval mostantó no para!!!!

Csubi
csubi
 
 


Hát, bebújtam apához az ágyba, aztán egy jó kis délutáni szunyálás lett belőle.:) 3/4 6-kor ébresztett fel egy hülye légy, amit 10 perc vadászat után át is küldtem a másvilágra. Szar ez a nap, még mindig esik. Holnap meg kelhetek hajnalban, mert reggeles vagyok... :cry:
Bogyó, a palástfüvet a ciklus 2. felében kell inni, mivel segiti a méhnyálkahártya felépülését és a beágyazódást. A cickát nem tudom.

Kép
jenny29
Mór
 
 


nekünk szinte mind a kettő elsöre,de tényleg nem fogok izgulni ha nem hát nem .jo én azért gondolom igy mert van kettő.igaza van apának nincs veszteni valonk és inkább élvezzem mint parázzak,és azt is mondta ha nem leszek nyugodtabb ez ügyben (mert nem veszem észre mennyit foglalkozok ezzel) inkább hagyjuk az egészet.jajjj megilyedtem nem csinálok semmit parásat :lol: .lehet igy fog sikerülni.... :lol: :lol: :lol: :lol:

uoma én már ehez nem értek :wink: nagyon szoritok!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


lassan megyek a férjecském mellé pihengetni.....

Kriszta nagyon várom reggel a hődet remélem nem esik le mert nagyon megharakszom rá!!!!!!!


pusszantó mindenkinek egy nagyon izgi hét jön :lol: :lol: :lol: itt fogok figyelgetni,és veletek eggyütt örülni :lol: :lol: :lol: :lol: .szép álmokat!!!!!!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Én is eltűnök, fürcsi, aztán meg apához be az ágyikóba. Holnap délután jövök, addig is mindenkinek fel a fejjel, szép álmokat és szeressétek egymást!!! Pusssz!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jó reggelt!

36,6 volt a hőm, szóval csökkenésnek indult. :( De gondoltam, és pont ennyire számítottam, úgyhogy most nem vagyok elkeseredve. Jön a november! :D

Na megyek dolgozni, este jövök!

Puszi nektek!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Jo reggelt!!!addig amég nem jön meg nincs szomorú arcocska :wink:
nem jol irtad hogy jön a november!!!!azt kell irni hogy HAMAROSAN,jön a baba.nem szabad minden honapban várni majd csak jön persze gondol rá az ember,de ha nem most majd legközelebb......én most igy indulok neki.megyek a dokihoz egy hét mulva,és apának hallgatok minden hőről ovuról,majd huncutkodunk ha kedvünk van......ezzel nem volt gond eddig sem :wink: .

Kriszta várunk este!!!!!!!!

csajok hogy is kell a teát inni ?????palást pé-ig aztán cicka vagy forditva!!!!

nem jo hogy igy elbujkáltok ám!!!!!!!! :wink:

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Nos, volt mit visszaolvasni!

Csucsu, sajnálom ami anyósoddal van, nálunk is ilyen hasonló a helyzet, az én anyósom is utál, és a "beszélgetést" csak a férjem végett tartjuk fennt. Látszat kapcsolat!

Kriszta, Bogyóka! Naon sajnálom h megjött nektek, de fel a fejjel, előttetek a 2007 nov-dec, még akármi lehet! Sőt lesz is!!!! Rengeteg kisgólya röpköd nektek!!!!!

Nyuszifülke, örülök h jól vagy, aggódtam miközben olvastam, mit tartogat rólad a köv. oldal, de hál istennek minden rendben!!!

Nos, nekem ma holnap kiderül mi a helyzet! Addig nem is mondanék semmit. Mert mint kiderült és ahogy Bogyó is írta, semmi sem biztos!!!

puszi
Vendég
 


Trixy!!!szoritok hogy ne jöjjön meg :lol: :lol: :lol: ,de még Krisztának nem jött meg csak a hője esett vissza kicsit,Krisztának van még remény.

azért sughatnál hogy hogy állsz ez igy nem ér!!!!mi is mondtuk mi van.szoval ma vagy holnap van a te napod???? :lol: várjuk a fejleményeket,itt izgulok másokért ennyit csak érdemlek :wink: .

bogyó
bogyó77
 
 


nos, hát nem igazán tudok mit írni. Feszült már a hasam, most megnőtt a cickóm, fájni nem fáj, néha érzékeny, reggel majdnem elájultam a buszon, de igaz nem volt levegő......

Szóval ennyi a "tünet". Nem tudom de remélem nem jön meg!
Hőm magasan. :wink: :P

Hamarosan kiderül.
Vendég
 


sziasztok,

Hogy ennyire Nem érdeklődtetek utánam azért hátha valakit mégis érdekel hogy mi történt.

Szombat vasárnap a st.Imreben voltunk a vérzés miatt de vaasárnap a doki azt mondta hogy lehet elfogok vetelni, ő ezt nem tudja pontosan megmondani, de lehet 2nap. de lehet egészséges gyereket fogok szülni. Tehát a két véglet. Kedden újra visszamentünk és megtaláltam a nőgyógyászom, aki sok biztatással energyvel tértem haza tőle. milért is mert olyan dolgokat mondotzt amit más orvos nekem úgy mondott el hogy ez maga a tragédia. Azért nem kívánom ezt az érzést senkinem sem amit hétvégén megéltem, hát sajna naivan hittem az orvosokban, de hát a 3.ra mellém állt a jóság, és csak a pozitivumot hallottam. Na nem is részletezem a dolgokat, hisz nem nagyon érdekelt senkit.

Legyetek jók.

Ja, Csucsu, nem olvastam vissza, a-zig hogy miket írogattatok az elmúlt napokban, csak olyat kerestem aki esetleg érdeklődött volna utánam, hmm nem találtanm ilyet, de bár már nem is érdekel. Viszont nem tudom mi a story nálatok otthon, de én nekem nagyon jó kapcsolatom van a nyóséákkal, tehát azért két ember kell ahhoz hogy valami ne működjön, és akinek mindig engednie kell persze az te leszel, hisz te vagy a fiatalabb, nekemn fontos a kompromisszum, biztos neked is ezzel félre ne érts, de hozzd helyre a lehetetlent. csupp és majd írok neked máshol!!!!!!

Fűlű is jól eltünt...... na mindegy majd megkeresem, de remélem minden rendben van vele és csak azért nem jött, mert nem volt ideje stb stb..
Vendég
 


akkor várjuk a holnapot NAGYON :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .de van akiért még itt izgukunk,Muffin,Fülű,és még nem akarok senkit kihagyni,de ugy eltüntetek mindenkit elfújt a szél vagy hol vagytok???????????

bogyó
bogyó77
 
 


Fülike!!!!!nagyon is izgulam mi van veled és irtam is ,kéerestelek is!!!!!!!!!miért nem láttad????

mi volt a Korházba???????akkor most mi van???barnázás és vér van még??????irjál itt ülök és VÁRLAK!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Nyuszifülke!
Sajnálom, hogy nem érezted a támogatásunkat az utóbbi napokban! Ne haragudj! Velem pl legtöbbször az a gond, hogy igenis sokat gondolok a barátaimra, de aztán valahogy ezt nem követik tettek. Ezért lehet azt gondolni, hogy nem érdeklödöm. Szóval, én gondoltam rád, csak azt hittem, hogy elutaztatok a hosszú hétvégere és gondoltam, szerdától újra itt leszel. Sok eröt és kitartás kívánok neked!!! Remélem, minden rendbe jön!
Szeretettel:
V.
uoma
 
 


ugye nem hagytál el minket!!!!!!!!várunk nagyon,és nagyon sajnálom hogy igy érzel!!!!!!!!!!

ird már le hogy mi volt mert nagyon is érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Szisztok Csajszikáim!!!

Nem tudtam írni.:( Nem működött a net :(. Most tok jönni. Fülikeeeeee!!!! Hékás!!! Pozitívan kérlek pozitívan!!!!! OKÉ???????

Uhh vissza kéne olvasni.

Helyzetjelentés:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 84000_.png
Katasztrófa. A hasam szombat este elkezdett fájni, szúrni, hasogatni, majd betojtam. Tegnap egész nap feküdtem a fájdalomtol. Apácska maszírozta a talpam, kicsit jobb lett. Biztos megfog jönni, igaz a 29 napn vagyok a 34-ből. hát.....nemtom. :( Nemigazán bizakodó.

Lépek visszaolvasok!!!

Fülíkkkeeeee!!!! Ejnye-bejnye!!!! Itt vagyunk és hiányzol nekünk, nem pukkadni kéremszépen, a nyuszmuszok nem pukkadnak!!! OKÉS????

Millió Ölelés nektek!!!
Nyuszfűlűűűűűűűűű
nyuszifülû
 
 


Szia Fülű!!!!

örülök hogy végre itt vagy!!!én a hőhöz nem értek,nem elkeseredni addig amég nem jön meg utána is csak 1 ora a megengedett :wink: .ha vezetni akarom a hőmet miket kell megnyomni a ciklus.hu-n??tegnap ota mérem.és akkor amikor majd leesik akkor volt pé??? és hány napig kell lent lennie????és hány napig kell fent lennie?????na ismét egy téma amit nem tudok :wink:

bogyó

fülike!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :( :( ilyen szomirúúúú vagyok nélküled.
bogyó77
 
 


Bogyesz! www.babatervezok.otthona.net !!!!! Itt mindent megtudsz :):)

Nem leszek elkeseredve. Már elvagyok.
hehe vicces ez az élet. :)


ciklus.hu-n a naptárnál rákattintasz a napra, nap részletei. Belemész. legfelső viszszintes izé, adatok megadása (vagy ilyesmi) ide tudod beírni a hőt + a lh tesztet, az akciós napokat!
A hő egy napig van lent, de nem mindenkinél. (ha lenvan már megvolt )

Tea: ciklus elején málnalevél. Ciklus második felében: palásfű. Cicka annak ajánlott akinek görcsös a mensije.

Jónás: nem befolyásolja a Jónást hogy mikor van mensi vagy mikor nincs, ez teljesen független!!!!!!!!! Lehet J nap a mensi napján is . (ezért hülyeség sztem, vagy a fene sem tudja, már mindenben hiszek hehe )
Aki szeretné hogy megcsináljam neki csak írjon a mail címemre. Estére küldöm is. hjh666@citromail.hu

Puszika!!!
Nyusz!!

A másik Nyussz meg ne dunnyogjon!!! Tessék szépen ide visszajönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nyuszifülû
 
 


Fülű!! sikerült :lol: :lol: .most már minden nap beirom!!!!ugye a kicsi örömök.aranyos vagy a jonás miatt de án félek tőle,mert mi van ha mama leszek és pont rosszat ir,parázni fogok csak rajta......

bogyó
bogyó77
 
 


na hello csajok, ismét itt vagyok. Kriszta remélem azért még nem adtad fel. :) Mi szorítunk. Trixy, te meg remélem jó hírekkel jössz holnap, holnapután. Nekem még van három nap, de már úgy érzem ki sem lehet bírni... na mindegy. Valahogy csak menni fog.
Ma reggel megdőlt a bizalmam a hőmérőzésben. A múltkor írtam hogy milyen furcsát mértem, úgyhogy ma reggel amikor felébredtem gondoltam kísérletezek. Rögtön mértem ahogy szoktam. 36,6. Tök jó. Mondom mérek gyorsan mégegyet, most mit mutat. Fél perc telt el a kettő között. 36,4... úgyhogy én is tényleg higanyost fogok venni. Ez így nem az igazi...
Nálam tünet még mindig semmi. Pontosabban tegnap este volt egy kis hányinger, meg a savam folyamatosan visszajött, de én hányós soha nem voltam amúgy sem,úgyhogy nem hiszem, vagyis remélem hogy ez most sem lesz másképp. Cici nem feszül kicsit sem... Viszont úgy fel vagyok fújódva, hogy folyamatosan pisilek, és mégis úgy érzem, hogy megint menni kell. Szóval fogalmam sincs. Elvileg még minden esély megvan rá, de én úgy érzem,ez nem az én hónapom. Majd a hétvégén kiderül.
Vicces,amikor mindenki azt írja, hogy nem baj, majd legközelebb, meg hogy nem is olyan gáz, meg hogy akkor nem görcsölünk. Én egyenlőre nem tudom így felfogni. Az a baj, hogy én olyan ember vagyok,aki eltervez valamit,és addig hajt, amíg meg nem történik. A baba meg nem így működik és nehéz elfogadni, hogy majd csak akkor jön amikor akar. Azért remélem az hamar lesz.
Csucsu jó háznézést! :)
Fülke te meg nehogy kisértődj már. Nézd végig hogy utánad hányszor és hányan érdeklődtek, meg mások után. És ha még mindig úgy érzed, hogy te senkit nem érdekelsz...
Na de vissza a vidámabb részekre.
Kicsit jobb idő van úgyhogy legyen mindenkinek a kedve is jobb. Már csak két nap és lesz otthon netem, úgyhogy le sem tudtok rázni. :) Jövő héten meg ráadásul végig otthon vagyunk úgyhogy jaj nektek.:)
Na mindenkinek jó írogatást, lehet hogy később még benézek.
muffin
 
 


ÁÁÁÁ! kitöröltem a hőm. görbémet a wunschkinderen... nem most, hanem tegnapelőtt csináltam valamit és reménykedtem hogy nem kitöröltem, de igen... Na erről ennyit. Csinálhatom újra... Na majd jövök...
muffin
 
 


helló Muffin,én most kezdem mérni a hőm,és sajnos másképp nem lehet felfogni csak ugy ha nem most akkor majd legközelebb......nekem sem esett jol mikor megjött de,ha a hajamat tépem sem lesz másképp.nagyon ideges voltam elrontotta az egész hétvégémet,és én ezen változtatni akarok!!!!majd csak jön és kész.persze nézem a hőm ovuzok is majd,de apának nem mondok semmit......lapitok remélem bejön :wink: .de ha nem novemberbe akkor majd decemberbe....én most már igy állok hozzá.nekünk a srácok nagyon hamar lettek és ez nekem nagyon fura,ez lesz a 4.honapunk.már annyira pörgettem magam hogy folyamatosan fáztam.....biztos az idegtől.na ezt nem csinálom tovább....iszom a teát és probálom minél többször elcsábitani apát :lol: ,na remélem azért ő is aktiv lessz!!!!!

Fülike!!!!!!!!!!somojúúúúú vagyok :(

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok Lányok!

Ma voltam kontrollon és tök boldog vagyok!!!!
Képzeljétek mától már mehet a próbálkozás.
Azt hiszem rá is mászok majd apára ha megjön.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Remélem jó hónapo lesz!!!

Pusszancs mindenkinek
Adri
odri
 
 


gratulálok Odri!!! mindent bele.hehe :lol: :lol: remélem jo lesz ez a honap bár én annak is örülnék ha hamarosan beköltözne a baba a pocakomba :lol: .

este remélem aktivabb lesz a társaság,és Fülike is visszatér!!!

pussz bogyó
bogyó77
 
 


Köszi Bogyó!

Igérem mindent beleadok :P :P :P :oops: :oops: :oops:

Ne aggódj hamarosan neked is beköltözik, úgy mint nekem!!!!


puszi,
Adri
odri
 
 


ODRI!! Hurrá!!!!!
Apait-Anyait!!!!!!!!!!!! MINDENT BELEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Drukk Drukkk Drukkkk


Fülikeeeeeee!!!!!!!
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Füllke, nehogy te is megsértődj már!!! Mindenki kérdezgette folyamatosan, hogy a többiek merre vannak. De tényleg, ez a hosszú hétvége kavart be, mert ugyebár sokan elutaztak. Itt mindenki szeret mindenkit!!!!!!!! Ugye lyányok?
Szurkolunk neked, és biztos nem lesz semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem nem várta meg a mensim a 26.-át, ma délben melóban megjött. Biztos ez a hülye idő meg a hidegfront kavart be. Ma is egész nap hasogat a fejem. :cry:
Lányok, akinek nincs vonalzója, nem szúrna be egyet a profiljába? Úgy könnyebb lenne nyomon követnünk egymást, hogy ki hol tart? Mit gondoltok?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Szia Jenny!
Kár, hogy megjött, na de legalább most hamarabb rákészülhetsz a következö hónapra, 2 hét és már lehet ovu-tesztelni! :)
Én nem tudok vonalzót betenni, mert az 50 napos ciklushoz biztos már nem gyártanak. :lol: Na, de majd babásom lesz!
uoma
 
 


Szia uoma! Nem szomorkodom, mert mi még csak jövő év elején kezdjük, ebben a hónapban nem is igazán adtunk esélyt a babának. Mégcsak most kezd beállni a ciklusom. A vonalzót te is meg tudod csinálni, a lilypie-n van 15-80 napos ciklusnak is vonalzó készitési lehetőség. Regisztrálni kell, aztán mehet a vonalzó gyártás!:)

http://de.lilypie.com/baby_login.php

Lányok, most hogy ráérnék délután, sehol senki??? :cry: :cry: :cry:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Helló CSajok!!!

Mi ez a szétesés? Fülke: én többször emlegettem, hogy hol vannak a kismamik, gondoltam pihizel a pároddal!!! Ne légy ilyen nyuszkó-muszkó!!!! :wink:

Odri: tök örülök!

Nálam semmi jó!!!! Bejelentkezett barna, szóval elmúlt a hangyabokányi remény is! :( De előre nézek! Nem fogok sokat gondolni a dologra, ovuzni se fogok!!! Csak veletek dumcsizok róla és férjecskémet fogom nyüstölni :lol: És kész!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ti láttatok már iker tojást, egy tojás, amiben 2 sárga van? Én csak most elöször életemben. Sütni kezdtem és iker volt az elsö tojás. Hát nem vagyok babonás, de valahogy beleborzongtam, mi van ha ikreim lesznek??? Biztos hülyeség, de valahogy beletette a bogarat a fülembe. :roll:
uoma
 
 


Hát uoma ez aranyos!!! :D :D

Ma nem voltatok túl aktívak!!! Mi a baj? :(

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Jaj, csajok most olvastam egy másik topicban, hogy csucsunak a barnán kívül ma vagy tegnap este vagy mi, de vérzése is volt!!! :cry: :cry: :cry: :cry: Szegénnyel mi lehet!!!!

Csucsu írj nekünk is lécci!!!!!!!!!!!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Mind a 4 tojás iker volt!!! Szegény tyúk, biztos sok hormont kapott. :)
uoma
 
 


szia kriszta!!!nem tudom mi a baj mi van a csajokkal!!!én mindig bekuksiztam és szinte semmi.....voltam ma a dm-be,és visszatettem az ovut.nem is veszek az senm garancia és a mult honapbol lehet kelkulálni kb mikor van,meg fáj a hasah cicim olyankor.szoval semmi ilyet nem fogok.tea és hőmérő :lol: ne bánkodj majd csak jön a babuci.

nekem megjött mint állat,remélem hétvégére mulik és mindig az ügyön leszünk aztán vagy-vagy :lol: :lol: :lol: :lol: vagy igen!!!!!!!

most vacsi fürdés de még jövök!!

pusssz bogyó
bogyó77
 
 


hol olvastál csucsuról??????????csucsu hol vagy?????????

bogyó
bogyó77
 
 


Most szomorú lettem én is hogy mindenhol csak ilyen rossz hírek vannak! Fülke haragszik, lehet Csucsu is mert nekünk nem írt!!!
Mi vaaaaaaaan??????????

Bogyó és uoma nektek azért örülök, hogy itt vagytok!!!!!!! Ez a sok iker tojás tényleg jelent valamit!! :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Odri: Ez tök jó hír. Kívánom, hogy minnél hamarabb babás legyél.

Kriszta: Itt vagyok. Köszi az aggódást. Igen véreztem este . Reggelre jobb lett. Majd holnap megyünk dokihoz. Sajna ma nem tudtunk. Este most azért csinálok tesztet akkor megnyugszok.

Kép
csucsu05
 
 


És mi volt Csucsu meséld már el légyszi! Naon véreztél?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


csucsu:itt izgulok mi van már??????ez egy olalyan jo hangulatú topic tessék szépen ide irni mert nagyon aggódok!!!!!!de most komolyan :lol: .

csak pozitivan még a rossz hirt is!!!!!!mert a hajtépéstől nem lessz jobb....

ikert tojáááááás :lol: :lol: :lol: én már láttam remélem ikreket jelöl!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


mi van a tesztel itt várom az eredményt még késő este is!!!!!!nem akarok anélkül lefeküdni!!!!!!!csajok függő vagyok kár hogy nem ismerjük egymást személyesen :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Hát csajok most estére eltűnt a barna!!! Most mit szórakozik velem? :( Jöjjön meg vagy ne, de ne szórakozzon!!! :( Remélem nem fogok több napig csak barnázni!

Csucsu naon várjuk mi a helyzet.

Fülke Te is írj ide léccci!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta: Nem jobban mintha menstruálnék. De tény, hogy nem pötty volt csak. Most már elég kevés.Majd holnap adoki megmondja mitől volt vagy van. Reméljük a legjobbakat.Ma sokat pihentem remélem megérte.


Én is láttam iker tojást már. :)

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?