Új privát üzeneted érkezett!

Szia Bogyó!
A ciklus.hu szerint nekem okt 26-31 a jó időpont. Az ovuláció pedig október 31. Azt hiszem szerdától rámászok apára :lol: :lol: :lol:
De elkezdem csötörtöktől a ovu tezstet is. Mindent a babáért :P :P :P
ŰKiváncsi vagyok nálam bejön-e....
Mert a Jónás szerint teljesen máskor van. Én ezt nem értem.

puszi
odri
 
 


odri: a Jónás a hold állása alapján határozza meg a pé-t, azért nem egyezik. De Fülű nagyobb szakértő ebben!!!! Hol vagy Fülű???????????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszti!

Igen tudom. Nekem fülü anno megnézte, de azóta volt egy műtétem ami miatt átált a mensim. Azóta nem nézte újra.Most akkor nem tudom mi van.
A Jónás szerint november 7 az alkalmas.

Fülüüüüüüüüüüüüüü????????????

Adri
odri
 
 

 
 

Köszi, a pihi jó volt, sok helyen voltunk, szinte egész nap mászkáltunk. Most már én is lányos anya akarok lenni. Ha fiús leszek, az sem baj, én is aranyos, gyerekek kedvében járós nagyi akarok lenni. A Jónás naptárt én sem értem, de a biztonság kedvéért majd mindkét időpontban ezerrel próbálkozni fogunk.:)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Nekem ebben a hónapban a jónás 26-ra tette a jó napot. Csak az a baj, hogy ha nem jött össze a dolog, akkor pont pirim lesz akkor. De a napokban megpróbáljuk beelőzni :lol: Ti tudjátok, hogy a jónásnál az egyes rizikók mit jelentenek, mert nekem azok a számok nem mondanak semmit... :(

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta, valami olyasmit olvastam, hogy ha a Jónás nap egybeesik az ovulációval, akkor a gyerek betegen születik. Nem találok róla részletesebb cikket...:(

Kép
jenny29
Mór
 
 


Kriszta!
A rizikó 0-5 ig van. A 0 -as a legjobb az 5-ös veszélyes. De állitólag volt olyan aki 5-ös rizikóval egészséges babát szült és fordítva.
Szóval ki tudja.
Nekem a Jónás november 7-re tette és nekem 16-án kell majd megjönnie.
De mi akkor mindennap akciózunk.... :oops: :oops: :oops:

Adri
odri
 
 


Odri, hol lehet megtudni, hogy mikor mennyi a rizikó? Nekem olyan Jónás naptáram van, amelyben nem mutatja a rizikókat.

Kép
jenny29
Mór
 
 


még bekuksiztam ide és látom aktivak vagytok!!
a jonáshoz nem tudok szolni,mert fogalmam sincs róla.meg félek is tőle,mert véletlenül kismsmi leszk és jonás rosszat ir akkor 9 honapot parázzak ugyis mindig arra gomdolnék!!!!

Kriszta nagyon várom REGGELT!!!!!!!!!! PISI SZORIT KEVÉS FOLYADÉK :lol: :lol: :lol: :lol: .PUSSSZ MINDENKINEK

bogyó
bogyó77
 
 


SZiasztok!

Mire megjöttem, mindenki eltűnt??? :roll:

Csajok, segítsetek!!!!Nem értem, ezt az ovu tesztet 5.napja ovuzok...Corax tesztet használok.Először tegnap jelent meg a második csík halványan és amikor ma teszteltem akkor pedig már olyan halvány volt, hogy alig látszott.....Most akkor ez mit jelent?!?!Ma délben együtt voltam apával,de akkor letámadom holnap is..Csak nem értem,hogy miért nem erősödött a 2.csík mára?????????????????????????????????????????????????????????????????

Csubi
csubi
 
 


A Jónásról Nekem sincsenek jó tapasztalataim...
Az előző babánkról 13 hetesen kiderült,hogy beteg és el kellett vetetni... :cry: :cry: :cry: És utólag megnéztem a Jónás naptárban ahol is kiderült, hogy rizikós napon gyártottuk Őt...Augusztusban egész évre kinyomtattam a Jónás naptáromat,de most kidobtam!!!!!!!!Úgy döntöttem,hogy nem foglalkozom vele, mert most nem lehet baj!!!!!!
A múltkor egyikőnk sem szedett vitamint, most viszont már 4-5 hónapja mindketten szedünk,úgyhogy most NEM LEHET baj és kész!!!!!!!!!!!!!

Csubi
csubi
 
 


csubi:mert akkor baromi erős ha a felszálló ágban kapod el,és a második nap akkor jelenik meg csik ha aleszálló ágat is elkaptad vagy1 napot csuszik az ovud.nyákot nem nézted???nyulos vagy krémes fehér????az a biztos jel!!!!!az a lényeg hogy apát környékezd mindig aztán majd lesz baba!!!!!!!!már november eljén ott fogod figyelni a pozitiv teszted :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó:Nyúlós, krémes nyák tegnap délután és ma reggel volt.Ma délben voltunk együtt apával,akkor az jó,nem? :oops:
Mármint jónak jó volt :lol: :lol: csak babaszempontból kérdezem??? :lol:

Csubi
csubi
 
 


Hát csajok nem vagytok egyszerűek. Tudok én gyorsan olvasni, de ezt a mennyiséget...
Szóval reggel érdekes dolog történt. Be van állítva az ébresztőm, hogy minden reggel ugyanakkor mérjek hőt. Fel is ébredtem, 36,4 :( Szomorú voltam, mert elvileg emelkednie kéne. Aztán kb. egy óra múlva, amikor magamtól ébredtem, mondom megmérem most is a kíváncsiság kedvéért. És 36,6 volt. Ja, és ezek után délután is pihiztünk egyet, és megmértem poénból mégegyszer 36,8 volt. Tudom hogy az ébredés utáni számít, csak vicces dolgok ezek.
Ja, nekem semmi tünet. SE cicifeszülés, se hányinger (bár ma nem volt túl jó a pocim), viszont a bal petefészkem szúrkál. Meg a derekam is továbbra is fáj...
Csucsu, igazán sajnálom, hogy az örömödet ilyen dolgok teszik tönkre. De ne hagyd magad. Gondolj arra, hogy nemsokára elköltöztök. Nekem sem egyszerű a családom, hosszú történet, de az a szerencse hogy a férjemmel nagyon szeretjük egymást, és nem foglalkoztat hogy mások mit mondanak.
Bogyó, ez a helyes hozzáállás. A szomszéd meg le van ejtve. :)
Kriszta már nagyon kíváncsi vagyok hogy mi van!
Trixy te meg már gondolom tűkön ülsz. :)
Csubi, uoma, jenny tök jó hogy ti is írtatok.
Most azt hiszem megyek, majd holnap ha tudok megint benézek. Már csak négy nap és lesz otthon net. Aztán még kettő és ugrik a majom.
Ja, azért azt elmesélném, hogy ma olyan érzelmi kitörésem volt egy semmiségen, hogy csak na. egyik pillanatban röhögtem a férjemmel, aztán meg sírtam. Na most ez vagy a feszültség vagy a hormonok...
Na jó éjt nektek! (Még egy pár dolgot megnézek aztán lehet hogy meg egyszer bekukkantok).
muffin
 
 


az nagyon jóóóóóóó!!!!!!! :lol: :lol: oké a feledat nem szállni le apáról :lol: :lol: +2 napot számoljatok rá.hehe

helló muffin!! de jo hogy lesz otthon net,akkor többet tudsz jönni. :lol: ne bánkodj jön majd a baba biztos lényeg a szerelem :wink: .

pussz lányok megyek mert apa magányos!!!!

reggel jövök KRISZTA!!!!!
bogyó77
 
 


Köszi Bogyó!!! :lol: Na, akkor meg is van az elkövetkező két napra apa programja!! :lol: :lol: Aztán majd meglátjuk... :wink:

Kriszta.Én is jövök holnap reggel, mert furdal a kíváncsiság!
És hát ki tudja mik derülnek itt még ki az elkövetkező napokban Muffin...

Jó éjt!!

Csubi
csubi
 
 


jo reggelt! már itt ülök és várom aza eredményt!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


KRISZTA!!!!!!!MÁR KIHÜLT A KÁVÉM :lol: !!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Jó reggelt! Itt van egy másik kíváncsi is. :D
uoma
 
 


komolyan 10 prcenként bekukkantok!!!!!! :lol:

KRISZTA hol vahy máááárrrrrrr!!!!!!!!!!
bogyó77
 
 


ezt már nem hiszem el!!!!!!biztos korán keltél pisikélni és vissza szunditottál :wink: .de most már ÉBREZSTŐ!!remélem jo nagyot kiabáltam és meghallotad :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


én ezt nem értem hogy lehet ennyit aludni :cry: :cry: :cry: .mindjárt kiturnak a gép elől és......pedig már alig várom az eredményt!!!!!!!!!!
bogyó77
 
 


sajno kiturtak engem innen :cry: :cry: :cry: :cry: .pedig ugy vártam :cry: .azért még benézek!!!!!!
bogyó77
 
 


Bocsika csajok, de reggel áramszünet volt, utánna meg a netünk nem ment!!!!!!!!! :evil: :evil:

Szóval az ovu teszt sajna negatív!!! Nincs olyan halvány csík se, mint tegnap!? :cry: Viszont még egy hangyányi esélyem van, mert piri, barna sehol, és a hőm is fenn van, ma 36,8 volt. De bizti semmi, ha a teszt neg. :cry:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


NA JOL IRTAD!!!AZ A LÉNYEG HOGY MÉG SEHOL SEMMI!!!!!addig nem szabad feledni azért ez nem terhesteszt!!!!!de zegnap volt csik!!!!!és az jóóóóóó.szoval várjuk a holnapot. :lol: :lol: :lol: :lol: .én már nem is várom a novembert hanem annak örülnék ha az idén sikerülne....szóval vége a görcsös akarásnak.most pl.annyira várom már hogy mejöjjön ugy rendesen...van vér de nem az az igazi zutty...nem értem miért,kicsi tisztasági beteét is elég....szerintem az agy is befolyásolja.mindig fogok irni de ennyi...majd csk jön a baba!!tényleg tulparáztam lehet van két gyerkőc nem is értem mit idegeskedek.erre állitom most a fejecském :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Ez az Bogyó, neked nincs olyan nagy okod aggódni! Én attól félek, hogy sohasem tudhatom meg milyen érzés anyának lenni! :cry: :cry: Ez lenne e legszőrnyűbb bűntetése az életnek!!!

Most mindjárt pityergek, mert tudtam, hgy ez lesz! Amikor vigyázok magamra, akkor meg valami más miatt nem jön össze!!! Ez az én formám :cry: Ilyenkor kifutnék a világból....

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


csak ne fussál te sehova!!!!!!mindig vigyázz magadra,és jön a baba!!!!!nem szabad aggódni tényleg lehet ez a baj!!!!

leszel még te anyuka :lol: :lol: :lol: ez ne is jusson az eszedbe!!!!!ha meg spontán nem lehet akkor is van egy csomo megoldás....ugyan már de ilyenre gondolni nem kell!!!lehet már ott lapul a pocakodba a baba :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Hát nem hiszem, hogy itt lapul, mert a múltkor ilyenkor már kimutatta, csak akkor meg ugye más probléma volt! Nem tudom most mi van, mert nem szoktam ennyire elkenődni, de most bőgtem is egy sort, pedig még meg se jött!!! Mi lesz akkor? Amikor reggel megcsináltam a tesztet nem voltam elkenődve, de most... Hát nem tudom...! A dokihoz most így nem megyek el! Vagy nem is tudom....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sziasztok Lányok!

Kriszta, ne keseredj el!!! Nem szabad feladni!!!Lehet, hogy még nagyon korai, tudod, hogy nem mindenkinek mutatja ki még ennyire az elején!
Nekem csak egy éles akcióm volt ebben a hónapban, picit biztam benne, hogy talán...de végülis mi még nem próbálkozunk.
Ma reggel leesett a hőm, fáj a hasam, és kicsit halvány rózsaszin a wc papir, szóval...Akinek nem jön össze most, azzal majd együtt fogunk bebabásodni, hiszen dec-január körül már én is izgulhatok.De azért kivánom mindenkinek, hogy a november sikeres legyen!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


ne keseredj el!!!még nincs veszve semmi!!!! :lol: :lol: .

én viszont nagyon szomorú vagyok nem azért mert nem lett most baba,hanem azért mert nem jön meg rendesen......nem is fogom inni a teát!!!!!!alig van valami már a második napja kéne hogy megjöjjön és 1 kicsi tisztasági betét is elég.....én ezt nem értem velem soha ilyen nem volt :cry: :cry: .szóval én ezért vagyok nagyon szomorúúú.jöjjön már meg ugy rendesen,és megnyugodnék.már az sem érdekel ha nem november csak nem tudom mi a bajom.....

ennyit a negativ pillanatokról!!!én Jennyvel leszek kismamai :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok, köszi a bíztatást! Próbálok még reménykedni, meg nem elkenődni, meg minden, csak olyan nehéz... Annyira szeretnénk és olyan rossz látni a párom arcát, amikor mondom neki, hogy megjött! :cry: Nem tudom mit csináljak! Már azon is gondolkodtam, hogy egy kis szüntetet kéne tartanunk, bár nemrég volt egy hosszabb a vetélés miatt. Azóta ez a 3. próbálkozós hónap asszem. Most hogy így belegondolok ez még nem is sok, csak ha mindent összevetek akkor. :cry:

Bogyó nem hinném, hogy a tea miatt van ez! És akkor most olyan, hogy több mint barnázás, de kevesebb, mint egy normál mensi?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


igen sajnos!!!!de a cicimet is mintha leengették volna tehát tuti nincs baba,erre nem is gondolok....nekünk is ez volt a harmadik honapunk,igenegyre elkeseritőbb!!!!!mondtam a férjemnek és mondta hogy igy nem lehet felfogni mint ahogy én teszem meg mi van ha januárba leszek mami....most ugy érzem nemakar megérteni!!!mondtam hogy már nem a mensi a bajom hanem hogy miért nem jön meg!!!!!na mindegy én mérgembe elpakoltam a teákat....hőmérőzök meg ovuzok!!!!jövö hét szerdán meg megyek dokihoz!!!nézzen át mint kocsit tél előtt :lol: :lol: jol működök e : :wink: .nagyon pocsék napom van!!!! szoval mikor leesik a hő azelőtt volt pé????nekem reggel 36.4 volt.számban hőmérő 5 percig..

ne sirjál meg ilyesmi mert már kezdem azt hinni hogy ez nem tesz jót nekünk.én most nem bizok a novemberbe hanem csak abba hogy hamarosan jön a baba.

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó, milyen teát is iszol? Biztos irtad már, csak nem emlékszem.
Fáj a fejem, biztos emiatt a ronda idő miatt. Tök sötét van, meg esik is.:( Utálom!
Többiek? Még úton vannak? Vagy pihiznek?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Igen, valahogy most én úgy próbálom felfogni, hogy szerencsére még nem vagyunk lekésve semmiről! Akkor se történik semmi, ha januárba jön össze! Csak jönne már! Igaza van a férjecskédnek, szerintem túlzottan pörgettjük rajta magunkat! Én tuti, hogy mostmár lazábbra veszem a dolgot, mert különben behülyülök!

Szóval mostantól csak pozitívan és ha nem jött össze akkor sincs semmi!!!! :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


jenny:cickát ée palástot ittam eddig de befejeztem!!!!nem értem miért nem akar megjönni.....megyek beleülök egy jo nagy kád vizbe,a fejem is fáj elég fos ez a nap!!!!!

innentől kezdve nem is érdekel tényleg tulpörögtük!!!!!!!!!csk jöjjön meg és kész...

még jövök most megyek lazitani mert tiszta görcs vagyok enni sem tudtam még ma valami sokat....

bogyó
bogyó77
 
 


Lányok, nyugi, csak lazán, ne gondolkodjatok rajta ennyit! Bár majd kiváncsi leszek, ha nekem nem jön össze hónapok múltán, akkor én milyen leszek...Kicsit hisztis vagyok amúgy is.:(
Megyek én is, megnézem a zuramat mit csinál, bár sztem még emészti a fasirtot meg a krumplipürét, annyira bezabáltunk! :? Görbincs valakinek? Az enyémet már sztem unjátok. :)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok :)

Itt vagyok ám én is csak a párom kisajátította a gépet magának. :(
Na jó nemes célt csinált : nézegette hova kéne költözni innen.
Képzeljétek: Tiszta sok vitamint szedek, iszok sok teát és ma reggelre megint folyt az orrom. É h kinézek akkor ezt a foss időt látom. Szóval ez sem az én napom.

Bogyó: Nem azért de nem lehet, hogy babás vagy? Mert akkor miért csak barnáztál. Amúgy a beágyazódástól is lehet ez.
Ja meg a mell dolog az még változhat ám. Mert nekem is nagy és érzékeny volt most pedig már nem is olyan érzékeny. Azért nem lepődnék meg ha lenne baba.

Kriszta: Most azért az ovu tesztet ne vedd 100% nak. Példa én vagyok a terhes teszt sem mutatta ki a babát az elején. Az a biztos amikor nem jön meg.
Én még bizok. Remélem nem baj :)

Kriszta, Jenny, Bogyó és többiek: Ti ilyen trágya időben mit csináltok?

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok itt vagyok ujra!!!!

csucsu,biztos nem vagyok babaás!!!!mindig jön valami meg piros vér is csak nagyon kevés!!!!már délután én is kezdtem ujra reménykedni de mikor hazaértem ujra egy kicsi piros vér.én azt nem értem miért nem jön meg ugy ahogy szokott ilyenkor már lázas tamponcserébe vagyok!!!!!jo lenne ha jönne a zutty,és akkor megnyugodnék!!!!na mindegy jövő hét szerdán elmegyek a dokihoz igyis ugyis,de nem vagyok babás......

igen jenny igazad van csak mikor benne van az ember nem olyan jo,bár engem már nem érdekel hogy megjött csak jönne már ugy ahogy szokott,nem örülnék ha most találnának valami bajt!!!!!

Kriszta én már várom a holnapot nagyon!!!!!a kedvünkért reggel nem dobnád be a hőd?????hogy megnyugodjunk mert estig várni nagyon hoszzúúúúú!

a fejem továbbra is fáj,fúú de szar nap volt!!!!

csucsu:hogy állsz a barnázással??ugye elmult már! :lol:


bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok!

Tényleg szörnyű ez az idő, csajok!!Biztos ettől vagytok depik egy kicsit...De nem szabad!!!!!!!Nem történik semmi tragédia, ha most nem jön össze!!!!!!!Hiszen addig úgysem adjuk fel amíg nem lesz pozitív tesztünk,nemigaz?? :D
Úgy döntöttem,hogy ma este is csinálok még ovutesztet, mert ez Nekem sehogy sem tetszik,hogy nem lett egyszer sem erős második csíkom.....Mondjuk lehet,hogy azért, mert Én nem tartottam be a nem ívást+vizeletvisszatartást előtte????????
Csucsu:De jó,hogy Te is itt vagy???Tényleg mi van a barnázással???És házat kerestek, vagy lakást néztek most??

Csubi
csubi
 
 


Én is újra itt!

Oké, Bogyó megpróbálom reggel megírni a hőmet és hogy ven-e valami változás! Mostmár azért jobban vagyok lelkileg, csak nem egyszerű... De Fülke és Csucsu a példa előttünk :D Én szerintem nem fogok ovuzni. Fogom inni a csoda teakeveréket + mérem a hőm és ennyi. Nem fogok vele ennyit foglalkozni! :wink:

Csubi: nagyon halvány volt a 2. csík?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta:Igen tegnap este már alig látszott,de tegnapelőtt viszont sokkal jobban látszott,de mégsem volt olyan erős mint a tesztcsík...
MERT????

Csubi
csubi
 
 


Csubi: mert ha csak annyi, hogy nem volt 100% ugyanolyan erős a kettő, de rendesen ott volt a 2. is , akkor tuti az volt a poz. teszted. Főleg ha az ívás dolgot se tartottad be! Szóval nyugi :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Köszi Kriszta!
Már le is nyugodtam :lol: Mondjuk akkor ezek szerint nem jó a vonalzóm....De ez lehet a teák miatt is, mert iszogtaom a cicka+palástfű teákat.Na majd kiderül...
Neked piri még sehol, ugye????

Csubi
csubi
 
 


Még nincs piri, de holnap már szerintem lesz :cry:

Majd reggel megírom a hőmet, abból már úgyis lehet következtetni. Délután meg szokás szerint jövök! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ja, és az én vonalzóm se jó, de nincs kedvem kijavítani :roll:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sziasztok!
Hát nekem még mindig nincs mensim. A mellbimbóm meg egyre érzékenyebb. Néha még fáj is ha a ruha megnyomja egy kicsit. Lassan kezdek reménykedni. Nekem szokott ugyan megdagadni a mellem mielött megjön, de ez most egész más érzés. Na de megfogadtam, hogy nem tesztelek csak majd novemberben.
Csak az nem stimmel a tüneteimmel, hogy szorulás helyett nekem hasmenésem van. Vagy lehet, hogy csak minden egy krónikus emésztési probléma miatt van? Mit gondoltok?
uoma
 
 


Én már nem merek mit mondani a tünetekre,mert nem tudom mi miért van :roll: .egy kis pozitiv válltozás van talán meg jön most már normálisan :wink: .férjecském mondta is hogy na ezért nem kell aggodni.jön velem a dokihoz és hancur ezerrel :lol: .talán tul vagyok a depis pillanatokon,még virágot is hozott nekem a drágám hogy jobb kedvem legyen :lol: .olyan édi nem is értem minek csinálom am különmutatványt majd csak jön a baba!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta miért mondod hogy meg fog jönni reggekre fáj a pocakod????ugye nem az a hülye ovu keseritett el igy???tényleg micsoda hülyeség ez a teszt,külön aggodalom.....kapcsolom reggel a gépet és szurkolok a hődnek :lol: :lol: .

hőmérőzök ezerrel :lol: :lol: ,nem gondoltam soha hogy valaha fogok ilyet csinálni.mondtam a férjemnek hogy a fiuknál milyen szerencsénk volt,és már ő is bologatott,bár mondta hogy csak 3 honap telt el eddig nem 1 év.....

szoval egész délután ápota apa a lelkem és meg is jött szoval minden rendben :lol:
nem gondoltam hogy annak is fogok örülni hogy megjön :wink:

még bekukkantok puszi csajszik
bogyó77
 
 


Bogyó! Ilyen tündér férjjel ne tessék már szomorkodni! :)
Amúgy meg a baba akkor jön, amikor annak jönnie kell. Ügyeskedhetünk mindenféle módszerrel, de végül is tehetetlenek vagyunk. Küldök nektek egy kis napsütést, hogy szebb napjaitok legyenek!!! :D
uoma
 
 


Amúgy előszőr nekünk is rögtön összejött, lehet azért vagyok most türelmetlen! Akkor semmit nem néztem. Őszintén szólva még azt se tudtam pontosan a ciklus melyik időszakába van pé. Csak együtt voltunk és összejött! Most meg túlspirázzuk! De mostmár nem fogjuk :D :D :D Ugye, Bogyó? :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


uoma:neked mikor kelltt volna megjönni????bocs kicsit kiesett :roll: .szerintem mindenkinek másképp reagál a szervezete,nem feltétlen a szorulás a jo.lehet nálad pont az ellenkezője lesz!!!!azt én is megfogadtam hogy nem fogok tesztelni csak ha már jo sokat késik.a férjem is megjegyezte hogy 10 nap késés után kell tezstelni.honnan tudja??lehet titokba itt kuksizik????

nagyon izgulok Krisztáért,meg mindenkiért!!!!! :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?