Új privát üzeneted érkezett!

Csucsu! Ha öszintén és ha megnyugodtál egy kicsit, akkor higgadtan, elfogultság nélkül tudsz a pároddal beszélgetni, akkor szerintem legalább magatok között biztosan tudjátok a helyzetet tisztázni. Bár én nem tudom, hogy konkrétan mi a helyzet nálatok, de minket még nem tudott az anyós szétmarni, vagy engem elüldözni.
uoma
 
 


csucsu:na én átérzem a helyzetedet,de nagyon!!!!nálunk most már május ota nem voltak mert nem akartuk hogy a három napos kirándulásra ahol a gyerekek is fociztak eljöjjenek.na ezen ugy berágtak hogy én lenézem őket stb....pedig ez nem igaz csak a férjem sokat dolgozik és szerettünk voilna magunk lenni.na kész háború lett belőle.ja a Máté már betöltötte az 1 évet még nem jöttek el megnézni mert akkor is meg voltak sértődve,az nagyon durva volt nem is irom le mert én szégyellem magam miattuk.őrület!!!!!!!az én férjem nagyon határozott őt nem tudjáj befolyásolni(nem olyan jo gyerekkora volt)szerintem ha a férjed egyből belement a ház eladásba,akkor nem hiszem hogy ő nem látja be és ellened tudnák hangolni!!!ugyhogy nyugi a kis csucsuval ti vagytok a nyerők anyos is tudja ezért ordit.hehe fő a nyugalom az ideges ember legfőbb ellensége a nyugodt,ettől még idegesebb lesz!!!!!

na végre valaminek örülök is ma!hogy megjött ugy rendesen és nem fogok napokig szarakodni a barnázással...de akkor sem értem a tüneteket....

beatrice:szerintem is tul korán jön meg pé után,nekem 26naposak a ciklusaim és 12-13 nap körül van pé-m.na de én is itt ülök sehol a baba(igaz van már kettő :lol: :lol:).szerintem kérdezd meg a dokid hogy normális e??legalább megnyugszol!!

Fülűű:ird már le hogy te hogy állsz nem tom bogaram!!!

Kriszta reggel ülök ide már a kávémmal
:lol: :lol: :lol:

pussz nektek bogyó
bogyó77
 
 


Beatrice: Mondj nyugodtan fél évet, az uh-t szerintem simán megcsinálja. Nekem amikor mondtam a dokinak, hogy babát szeretnénk az volt az első, hogy uh-n megnézte, hogy szervileg minden oké-e, meg ki is tapintotta, hogy milyenállású a méhem. Aztán mondta, hogy minden oké, hajrá... :D

Csucsu: Uoma-nak igaza van. Ha megnyugodtatok beszéljétek meg, de a kapcsolatotokat ne hagyjátok kikezdeni! Ez a költözés sokat fog lendíteni a helyzeten, szerintem! Reméljük a vevők poz. választ adnak :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 

 
 

Azért sajnálom Bogyó :( Lehet a tea okozta a tüneteket, nem? Mondjuk az éjszakai hányingert nem hinném... :(

Már nagyon kezdek izgulni a reggel miatt! Vajon mi lesz? Mondjuk ez még csak jóslás, de.... akkor is!

Amúgy szerintem nálunk is akkor lesz gond a szülőkkel, ha már gyerekünk lesz. Félek, hogy majd bele akarnak szólni, én meg nehezen tudom megmondani, hogy nem.... hát majd kiderül, azért remélem vagyunk olyan jó kapcsolatba a szülőkkel, hogy meg tudjuk beszélni velük, és rájönnek, hogy felnőttünk. Remélem...

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Köszönöm csajok a nyugtató szavakat. Igen a férjem is belátja ezt a helyzetet de ha belegondolok csak az Édesanyja és ő hozta a világra. Tehát ez a helyzet őt kezdi ki a legjobban.Na meg mindketten örlödünk ezen. Persze megbeszéltük de azért nem mindegy milyen a családdal a kapcsolat. Megtud az ilyen helyzet mérgezni mindent. Biztos jobb lesz ha elköltözünk. Bár részemről ennyi. Engem még nem sirattak meg így soha. Én többet nem nyalizok nekik. Mostmár tudom mit gondolnak rólam és akkor amit kapok azt adom én is. Csak nem értem ha lehetne békés boldog is a családi élet akkor minek kell a rosszindulat.

Kriszta: Holnap reggel én is várom mi lesz :)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu :én is várom mi lesz holnap a dokinál! :)

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Jó reggelt!

Hát csajok ezzel a teszttel nem vagyok kisegítve. Sajnos nem bírtam reggelig a pisivel hajnal 2 után felébredtem, hogy nagyon kell. Hát mondom nincs mese, akkor most tesztelek. ÉS előszőr mikor ránéztem a tesztetre, á negatív... Aztán felkapcsoltam egy erősebb lámpát (hajnalba majd megvakultam) és mintha lett volna ott egy kis 2. csík. Most reggel is megnéztem és mintha lenne, de nem vagyok benne biztos! :shock: Szóval nem vagyok előrébb! Azt hiszem ha addig nem jön meg, akkor szerda reggel megcsinálom a másik tesztet is, addigra elvileg duplázódik a HCG szint.
Azon gondolkodtam, hogy az se jó, hogy nem egészen reggeli pisi volt, mert 7-8 óra koncentráció helyett, az enyém csak 4 óra koncentrációjú volt... :?

Csucsu írj mi volt a dokinál!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


jo reggelt!!!

biztos ott volt a két csik!!!várjuk a szerdát nagyon :lol: :lol: .ugy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.na megyek kávét főzni végre aludtam egy jót.és végre megjött rendesen,ami azért jo mert hamarabb fog elmulni!!hihi.és irány apa!!!

Kriszta van még egy teszted!!!!!!!!!!!!!!reggel csináld meg már ugysem fog kelleni :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: Azért akakrok szerdáig várni, mert álítólag 1,5 nap alatt duplázódik meg a hcg. Akkor szerdán már csak normálisabban kéne látnom valamit... És neked akkor most honnan kell számolni a ciklusod, a barnázástól? Ez az Bogyó novemberre terveztétek, akkor is fog összjönni :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


most jo mert nem tévedhetek mert ugy indult,(kicsi barna)ge már estére vér volt,meg most is!!!!nem kell dilemmáznom. :lol: mégis csak jo ez a tea :wink: .

teszek egy próbát hő ügyben hogy kell csinálni????gondolom még nem késtem le róla :lol: .bár nem tom meddig fogom birni!!!meg ovut is veszek.
elhatároztam hogy azt fogom mondani a szomnszéd csajnak hogy felfüggezstjük a baba ügyet nyárig.nyáron leszünk 10 éves házasok és mindenképpen el akartunk menni kettesbe nyaralni,de közbe kitaláltuk a babát...szóval nem érdekel a nyaralás már engem,de neki ezt fogom mondani.ha meg augusztusba fog születni még el is tudunk menni ha nem is külföldre de itthon valahova.

amugy nem vagyok egy ilyen mellébeszélös tipus csak nem szeretem ha valaki eljátsza a nagy örömöt mögötte meg nincs semmi...
amugy rendes csaj csak nem értem miért nem tesznek a bab ügyben semmit én megőrülnék(már ez a 3 honap is bánt).vagy ha nem fonzos nekik akkor meg ne könnyezzen ha feljön a téma......
ugy nem is merek előtte erről beszélni hameg ő felhozza akkor jön az erőltetett vigyor.....na jo többet nem irok róla.

szóval a hőmérő lessz most a barátom :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: a hőmérőzést úgy kell csinálni, hogy reggel, amikor felkelsz az az első, hogy hőmérőt a szájba! :D Hónaaljba nem jó! Vagy szájba vagy hüvelybe kell mérni. Mindig ugyanazzal a hőmérővel, kb ugyanabban az időpontban. (max. 1 óra eltérés lehet) És szépen a ciklus.hu-n beírod a hőmérsékleted és azon tök jól láthatod a változást! Nekem sincs időm reggel beírni a táblázatba, ezért a naptárba felfirkantom és amikor van időm beírom a táblázatba! :D Ami nagyon fontos, hogy semmit ne csinálj a mérés előtt!!! Se ivás, se pisi, se puszi apának, semmi... Első a hő :lol: És holnap reggel már kezd el!!! Asszem kb. ennyi.. :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


még azt is akartam kérdezni hogy hogy kell a teát inni????cickát pé-ig utána palást vagy forditva?????vagy keverjem össze???szerintetek???

még nem is mondtam hogy ha nem sikerül nekünk igy spontán akkor nem fogunk dokihoz járkálni....a barátnőm mondta hogy akkor nem is akarjuk igazán,de már van kattő és az a sok vizsgálat...szóval ha hancurral sikerül akkor jóóóóóó.(ha még nem lenne akkor a világ végére is elmennék....)

azért még irhatok ide már mindenkinek unalmas lessz a hő+ az ovu téma....... :(

bogyó
bogyó77
 
 


Jaj, Bogyó hogy lenne már unalmas!!! :D
Én megkérdeztem itt a neten egy természetgyógyászt, hogy milyen teát javasol és hogy kell inni. A következőket mondta:

A piri utolsó napjától kell elkezdeni inni. Palástfű, ánizs, cicka, orbáncfű 2-2-2-1 arányban keverve. 2,5 dl vízhez 1 teáskanál keverék, napi fél litert ebből meginni (melegen). 14 napig kell ezt inni, utánna szünet. És a piri utolsó napjától újra. (max. 3 hónapig)

Én ezt fogom inni köv. hónapban (ha megjön).

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta:Ez kecsegtetően hangzik.Várom a szerdát :)


Délelőtt megyünk dokihoz. Kb 11re érünk oda. Aztán irok nektek. Éjjel nagyon nem aludtam és nem is voltam jól. Barnáztam rendesen de ez nem is csoda. Este 1/2 10kor Após átjött orditzni. Közölte, hogy takarodjak innen. Na a férjem is kiakadt és meg tök nyugostan mondtam neki neki kiabáljon mert a lányom alszik. Minnél nyugodtabban viselkedtem ő annál jobban orditott. Közölte , hogy soha nem léphetem át a küszöbüket és ne merjem tegezni. Én meg utána már csak Úramoztam. Amit megsem érdemelt. Jól megkeverte az anyós a szart teljesen más jött vissza mint ahogy volt. Mindegy valakinek kell, hogy fekete bárány legyen. Szóval nem túl rózsás a helyzet.

Kép
csucsu05
 
 


nem baj csucsu amugy sem szerettél moda menni!!!egy gondal kevesebb :lol: .engem is sokáig bántott hogy ilyen idióták az anyósék,de eljutottam oda hogy nem érdekel....de eggyáltalán nem !szóval fel a fejjel!!!!!!nem is érdemlik meg hogy miattuk bánkódj!!!!

nagyon várom hogy mi volt a dokinál!!!!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


senki nem tud olyan rosszat tenni hogy ezt érdemelje!!!méghogy takarodjál.....amugy nekem is mondtak ilyet......
bogyó77
 
 


Csucsu! Ez nagyon durván hangzik, hogy még ordítoznak is veled a saját házatokban. Rettenetes. Tessék ezerrel hirdetni a házatokat, ha már nem laktok hozzájuk ilyen közel, akkor egy ordítozásért nem fognak már autóba ülni, a telefont meg egyszerüen le lehet csapni, ha azzal próbálkoznának. Nekem azért mázlim van, hogy a férjem családja amolyan hideg vérü, szembe kerülik az összecsapást, csak hátba támadnak. Na de már nem ér váratlanul, mert már jót nem várok tölük. Persze meglep, ha éppen kedvesek, de akkor az legalább pozitív csalódás.
uoma
 
 


Csucsu! Szorítok, hogy az orvosnál minden rendben legyen!
uoma
 
 


én meg nem szeretem ha kedvesek az olyan megjátszott!tudom mi a véleményuük és nekem ne jopofizzanak itt!!! utálom a képmutatást.oké elfogadom hogy nem szeretnek,bár nem tettem soha ezért....ők alapból nem szeretnek mert én elvettem a fiukat,de ezt csinálják a sógórnőmmel is!!!!!!!szóval igazi bunkok,egyszer nálunk jopofiznak és mondják el hogy mi van a sógórnőméknél szidják őket mint a bokrot,aztán meg forditva!!!!!12 év alatt ebből bőven elegem volt.az én szüleim tök jo fejek szeretik a férjemet,tesómék is rendesek ők meg pukkadjanak meg!!!magukkal tolnak ki mert igy alig látjaák az unokákat!!!!!

hmmmm,most mondtam apának hogy majd nézem a hőm és hát nem tetszett neki....azt mondta hogy nem lehet ilyen tudományosan gyereket csinálni,a fiuknál nem csináltam ilyet és sikerült!!!!!!nem esett jol,mondtam neki hogy akkor nem fogok.(persze hogy fogok csak neki nem mondom :wink: )akkor mondta hogy hát csináljam ha akarom........én meg mondtam hogy azért mert csinálok egy tesztet azért nem érnek oda a spermácskák????szoval reggeltől hőmérőzök!!!!hihi

csucsu itt várlak!!!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Persze, hogy nem jó a képmutatás, én is utálom ,mikor találkozunk és puszit ad. Na de jobb a békesség. Férjemet se akarom állandóan bántani, hogy ilyen meg olyan az anyja. Azért igyekszem elkerülni az anyóst, amikor lehet. És nagyon remélem, hogy mi is el fogunk innen költözni jó messzire a biztonság kedvéért. :wink: Azt nehéz megszokni, hogy az én családomban természetesen, hogy segítünk egymásnak, amikor csak tudunk, de náluk nem, még a saját gyereküknek sem.

Bogyó, a férjed gondolom, mint a legtöbb férfi a spontanelitást szereti . Igazad van, nem kell mindenbe beavatni. :wink: Én pl rájöttem,, hogy nem kell a férjemnek elmondani, ha veszek magamnak valami új ruhát, mert nem veszi észre! :lol: Ha szólnék, nem örülne, hogy nem spórolok eleget. Egy-két ilyen nöi titok meg nem árt a kapcsolatnak. :lol:
uoma
 
 


nálunk akkor van béke meg nyugalom,ha minden ugy van ahogy ők akarjaák,ha nekünk is van véleményünk akkor ........kész a balhé!!!de ez a legkisebb apróságnál is igy van.ha tűrünk és bologatunk az jo ha vélemény van az nem jo......pl:mi elmegyünk ebédre,és mondjuk 5-kor már indulnánk haza akkor azon rág be a kedves após hogy miért nem maradunk este7-kor.akkor minek is jöttünk stb...mondja a magáét!!!!őrület.amugy mi 80-km-re lakunk tőlük.a multkor felhivtak hogy eljöhetnek e ráérünk mit csinálunk,mondtuk hohy nem jo mert a barátainkkal megyünk ebéd után a fürdőbe.11-kor beállitottak és este6-ig itt ültek én azt hittem felrobbanok,programot lemondtuk.szóval ilyenek csak az amit ők akarnak.......

sajnos el kell mondani a lázmérőt,mert nem látom és lámpát kell kapcsolnim,még a bekepcsoláshoz is.hmmm nem is éredekel,azért én csinálom nem neki kell.erre fogni hogy azért nem sikerül szerintem butaság,mert attól sikerülhetne nem avatkozok közbe.

csucsu:nézem az órát mindig!!!!!!

ja mi soha nem mondjuk a gyereke előtt hogy bunkók a szülők mindig kitalálunk valamit,amugy nem is ragaszkodnak hozzájuk soha nem emlegetik őket,nem is kérdezik miért nem megyünk....szerencsére.

bogyó
bogyó77
 
 


csucsu:ugy izgulok 10 percenként jövök nézni mi vaaaannnn!!!!!

ugye mi leszünk az elsők!!!!! :wink:

bogyó
bogyó77
 
 


Itt vagyok.
Hát megvizsgált egy doki. Sajna nem az akihez mentünk mertéppen szülést vezetett le. Szóval megvizsgált kézzel Ultrahang nem volt abban a vizsgálóban ezért kézzel vizsgált. Azt mondta ne idegeskedjek, pihenjek. Akkor ott nem barnáztam éppen ezért megnyugtatott. Most szerdán elmegyünk ultrahangra mert addig mig nem látom, hogy a pötty nagyobb lett nem nyugszok meg. De azt mondta gyógyszert nem ír fel mert minimálisan barnázok. Szóval ennyi.


Apósékra vissza térve én ezen már kezdem túl tenni magam de nem értem miért kell ezt a saját gyerekükkel csinálni. Reggel amúgy a férjem bátyja látta , hogy megyünk el erre mire hazajöttünk a szülinapi ajándékom a kerti asztalra volt rakva. Én ott hagytam nem tudom mi nekem ne rakja az asztalra az ajándékomat. Az az undorító,hogy ők véleményt formálnak amikor csak az egyik fél verzióját hallották. Még egy elitélt is elmondhatja a véleményét vagy védekezhet. Szóval ez van. Igaz ha ők szóba állnak velünk vagy a férjem hugáék akkor biztos megvonnák tőllük az anyagi juttatásokat ami nem is kevés. Bár mi soha egy Ft-ot se kaptunk mert nekünk saját házunk van. Igaz, hogy úgy van, hogy sajnos a szüleimtől örököltem. Szerintem az anyós irigy volt ránk. Másra sajna nem tudok gondolni. Csak megkérdem lehet egy Anya féltékeny vagy irigy ??

Kép
csucsu05
 
 


de jo csucsu örülök!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .én sem vettem volna el az ajándékot,főleg ha kötelezőből hoztaák.

és igen lehet irigy ránk is irigyek!!!!!!

pussz kész az ebéd pont
bogyó77
 
 


Bogyó: Nem is tudtam átvenni az ajándékot mert nem voltunk itthon csak a kertben letették az asztalra. Bár tudták nem vagyunk itthon. Van kulcsuk a házhoz csak azt nem értem, hogy ezek után miért isjönnek be a kertünkbe?

Jó étvágyat Bogyó család:)

Kép
csucsu05
 
 


Hát Csucsu nem semmik az anyósodék, reméljük hamar megveszik a házat! És a doki mit mondott, tapintással érezte a terhességet?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


jollaktunk :lol: .

az irigységre visszatérve:ránk is azok,mert nekünk van saját lakásunk,és szegény sogoréknak nincsen,nekünk van autónk,normális ruháink....szegénysógoréknak csak kinaira telik nincs kocsi sem,igy mindig rajtuk kell segiteni.csak én azt az anyát ,apát nem értem aki különbséget tesz e gyerekei között.én ha at eggyiknek adnék annyiz adnék a másiknak is mindegy ki hogy áll anyagilag mert a segitség mindig jol jön.nálunk azt mondta anyosom gyereknapkor hogy adjunk 1000-1000 ft-ot a gyerekeknek majd ha találkozunk megadja.eleve ennyi pénzből semmit nem tudok nekik venni a gyerek meg nem értékeli a pénzt egy csokinak jobban örül.na én nem vettem még azt sem a nevükbe.jöjjenek el és adjanak ha akarnak.szóval versenyt lehetne rendezni kinek hülyébbek az anyósáék....

ugy örülök hogy minden oké,már ugy izgultam.találtam egy cikket a kiskegyedbe(fontos szaklap :wink: )
idézem:orvos válaszol!!!!!

doktor ur,kicsit megilyedtem amikor a terhesség korai szakaszában elég gyakran pettyeztem.....

megnyugtatnám olvasomat,és talán másokat is hogy a pettyezések az esetek többségében nem jelentenek komolyabb bajt.viszont nem szabad félvárról sem venni e tüneteket.tehát megilyedni nem kell mégis célszerű azonnal felkeresni a kezelőorvost.

szóval ez a lényeg!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


csajszikák,ha most fogom nézni a hőmet,akkor pé-előtt fog emelkedni?és ha fennt is marad akkor baba van???vagy mielőtt megjön akkor fog lelesni????fogalmam sincs erről.

többiek jol eltüntek!!!!!nekünk nagyon unalmasra sikeredet ez a hosszú hétvége.......

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: A hőd elvileg úgy fog kinézni, hogy pé-kor lecsökken, utánna megemelekedik, és magasabban is marad, mint előtte. Mensi előtt 1-2 nappal pedig csökken. Ezért szoktunk aggódni, hogy fent maradjon a hőnk. De a babatervezok.otthona-n van fent olyan görbe is, hogy csökkent a hő mégis terhes volt a csaj, és meg szült egy szép babót! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


köszi Kriszta!!majd mindig irom a hőm.kiváncsi leszek,hogy alakul!!!!!
a férjem mondta hogy fogjam fel ugy hogy legalább javult a sexuális életünk.mondjuk elég volt nekem a heti 3 de most örökké huncutkodtunk.....tényleg izgalmasabb lett ezt belátom olyanok vagyunk mint a tinik,alig várjuk az alkalmat!!na jo azért nem fogunk minden 5 évben babát vállalni de tényleg izgalmasabb igy!!!!

csunya undok idő van!!!!!!mondjuk ez nem hiszem hogy csak nekem tünt fel :wink: .
már el is mult a rossz kedvem,várom a mensi végét,meg a novemer 1-et akkor kezdek ovuzni(halottak napján....hát nem tom)mert elvileg 3-én lesz pé-m).kiváncsi vagyok a jövő hétre,azért jo nektek hogy még izgulhattok!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Tök jó Bogyó neked már olyan hamar ovud lesz!!! Az már mindjárt itt van!! :lol:

Hát igen elég gázos ez az idő. Gondoltunk rá, hogy elmegyünk ma kirándulni, de ebben a csúnya időben nem volt kedvünk. Inkább összebújtunk. :lol: :oops:

Bogyó: Én nem szoktam megmondani a férjecskémnek, hogy mikor mutat poz. az ovu teszt, vagy a hőm alapján mikor kéne meg ilyenek, pont hogy ne érezze kötelezőnek. Amikor pé-m van egyébként is aktívabb vagyok én is és ő is :D :oops: Ezt a biológia intézi így és szerintem ez a legbiztosabb jel!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


ugy gondolom hogy megfogadom a tanácsod!!!!!! :lol: :lol: mondjuk annyiból jo nekem hogy 26-27 naposak a ciklusaim és igy gyorsabban telik az idő.te nézed a hőd????és jo nem esett vissza???????????én a mensi előtt néztem 3 napig csak ugy kiváncsiságbol persze nem volt viszonyitási alapombe igy alakult:36.7 ,36.8.mensi előtti napon meg 36.4.persze mondtam hogy hülye hőmérő....de igaza volt.

na majd most!!!!!neked milyen????mert abból is lehet következtetni.

bogyó
bogyó77
 
 


Igen, nézem a hőm és még fent van, szóval reménykedek!!! Nekem átlag 36,7 szokott lenni ilyenkor és ma reggel is annyi volt. Sőt ma megmértem 7-kor is (amúgy fél 6-kor szoktam), csak kíváncsiságból és felment 37-ig!!! Ilyet még sose mértem! (persze ovu ügyben)
Most nézem, hogy akkor a hőnk is hasonló!!! :D :D Nekem a mensi után 36,2-36,3 az átlag és pé után 36,7-néha 36,8. Tök jó!!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Most az zavar nagyon, hogy a cicim nem feszül igazán. Kicsit érzek valamit, de a múltkor még mielőtt meg kellett volna jönie már feszült nagyon a cicim! Most meg ahhoz képest semmi. Szerintetek ez is változhat terhességenként?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát én már nem tudom mi a tünet és mi nem !most látod ugy éreztem hogy baba van a lelkem mélyén is a tünetek is babásk voltak és mégis megjött......szóval nem tudom.arra emlékszem hogy amikor én terhes voltam soha nem éreztem előtte mensis tüneteket,és az volt nekem fura.mindig kérdezte a férjem is hogy na van már valami???pufadás görcs ilyenek és mindig mondtam hogy semmi,még mindig semmi.most meg...nekem a multkor pé után nem nagyom mult el a ciciko feszülés ugy maradt mensiig,most meg pé után elmult minden 1 hétre rá ujra nyomás a hasamba és indult a cici feszülés.ezért reménykedtem.
az nagyon jo ha fennt van a hő!!!!!!!!szurkolok nagyon!!!és a kedvemért nem teszteled el z utolsó ovud reggel?????ugysem fog már kelleni,és 1 nappal a mensi előtt csak mutat ha érzékenyebb mint a terhesteszt!!!na lécccciiiii.

bogyó
bogyó77
 
 


Jaaaj Bogyó milyen vagy!!! :wink: Na jó, maradjunk abban, hogy ha bírom a pisit reggelig (min. 5-ig) akkor megcsinálom holnap reggel a maradék ovu tesztem! Oké? :lol:

Én a has fájást már nem nagyon érzem! Ez nem tudom jó-e. Bár itt a babaneten, mintha azt olvastam volna, hogy a pé utáni 12. napon fejeződik be kb. a beágyazódás, lehet hogy azért nem fáj annyira már :lol: :lol: :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


ugy örülnék neki!!!!!!akkor reggel megint itt kávézok a gép előtt!!!!!!de jóóóóóó,biztos 2 csikos lessz,szorijjad a pisi 5-ig léccciiiiiii.

bogyó
bogyó77
 
 


nekünk ez már a 4.honapunk lesz,mondtam is a férjemnek hogy a srácokkal milyen szerencsénk volt.a Beni az első probálkozás után sikerült a Máté a másodiknál ugy hogy mikor elkeztdtük már tul voltam a pé.n mert 1 hétre rá megjött.szóval ez a kislány......vagy már öregek vagyunkén (30)apa (32).vagy már nem is lehet több gyerekünk,a doki uh.n meg tudja állapitani ha mondjuk petevezeték elzáródás van??vagy akkor a ciklussal is van dond???eddi ezzel nem foglalkoztam....vagy ha valakinek többa hüvely váladéka??akkor sem lehet teherbe esni??mondjuk mindig ilyen volt ugy emlékszem.....mondjuk én nem voltam dokinál a bab ügy miatt,de most ha elmulik elmegyek.az jövő hét szerda lesz.remélem nem talál semmi rosszat,már gondoltam erre is.

na jo most koncentráljunk a reggeli pisire!!! :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Jaj, Bogyó olyan aranyos vagy!!! :D :D :D :D :D :D :D Megpróbélom kihúzni 5-ig!!!

A petevezeték elzáródást uh-val nem tudják megnézni, arra külön vizsgálat van! De azt sajna nem tudom, hogy a mensit befolyásolja -e. Majd megpróbálok utánna nézni :wink: Egy orvosi kivizsgálás szerintem senkinek sem árt, de NEM vagytok öregek a babához, ne viccelj! A mai világban a legtöbben 30 éves korban kezdenek el előszőr gondolkodni az első babán!!!! De ha az orvos megnéz akkor legalább megnyugszol :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


jövö hét szerdán irány a doki!!!már alig várom,na ilyet sem szoktak mondani!!!!cak attol félek nehogy találjon valamit és akkor tolódi az egész baba ügy ti már szülni fogtok menni mikor én még csak ovuzok :wink: .na de majd nyitok egy uj topicot,akik 2010-től kezdik a baba projekte :wink: ..azt hiszem nagyon felkészült leszek hőből ovuból,nyákból...hehe.
amugy amikor ugy éreztem hogy baba van,kicsi meg is ilyedtem hogy 8 hónap mulva szülök..hogy is lessz 3 gyerekkel meg a lakást is el kéne adni hogy kényelmesen elférjünk..és amikor ezen aggódtam elgondolkodtam hogy felkészültem e eléggé?de amikor meg megjött megszakadt a szivem.....hát nem vagyok valami határozott.mondjuk más 3.gyerekt várni mint az elsőt.

bogyó
bogyó77
 
 


Hát Bogyó azaz igazság, hogy rám is sokszor rámtör a félelem, hogy felkészültünk-e egy babára! Azért ez nagyon nagy felelőség, de nagyon szeretnénk!
Ha már egyszer végre itt lenne biztos tudnánk vele mit kezdeni :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


a férjem is mindig ezt mondja :lol: :lol: :lol: .szóval irány a doki utána apára fel!!!!!!!de előtte izgi nap lessz,holnap reggel :lol: :lol: :lol: .

a többiek jol eltüntek,na nem baj én várom majd reggel az eredményt!!!!!!!
jajjj hazaértek a szomszédék,még jo hogy esik az eső mert igy nem kell vele találkozni....

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok! Délután hazaértünk, most mosás van ezerrel, meg órákba telt, mire visszaolvastalak benneteket. Huhh...voltak ám történések.:)
Lányok, mostanában nem tudom mi van, de sóginőm szintén egész hétvégén nem állt szóba az anyósával, és valszeg különköltöznek tőle a férjével. Ugyanaz a gond, mint majdnem minden fiús anyánál, hogy nem tud leválni a pici fiáról, és ezért a menyét bünteti, hogy ,,elvette" tőle. Nekem nem lesz anyósom, sajnos 4 éve meghalt szegény párom anyukája, de talán nem lettek volna ilyen problémáim, nem tudom. Elvált vagyok amúgy, 2 éve váltunk el a férjemmel, de az ő anyja is dettó ekkora szarkeverő volt, utáltam is. Úgyhogy sztem a világon minden fiús anyuka ezt csinálja.
Bogyó, a szomszéd csajjal ne foglalkozz, irigy és kész. Kerüld, ahogy csak lehet. Az ő bajával ne téged keseritsen el!
Amúgy sajnálom, hogy megjött, de ne keseredj el, a november is egy szép őszi hónap!:)
Trixy, köszi a görbincsem dicsérgetését, de mi még nem megyünk élesben. De én is azt hiszem, hogy talán betaláltunk volna. Ez a hónap nagyon szerelmetes hónap volt!:) :oops:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hát igen csak kettecskén vagyunk úgy látszik :D

A kismamik biztos pihennek, a többiek meg hancúroznak! :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Szia Jenny!!!!!!!!!

És milyen volt a pihi?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


na látod Jenny én ezért akarok egy kislányt!!!!!nem akarok hülye fius anya lenni......bár én eldöntöttem hogy inkább a fejemt fogom verni a falba minthogy beleszóljak a gyerekem életébe.tanulva abból hogy velem mi volt,tanulság:mégjobban kizár a gyerekem az életéből!!!ugyhogy én sütit sütős,unokákra vigyázós menyemet szeretős anyos akarok lenni.

mi novemberben terveztük a babát,remélem most sikerül :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok Csajszikák!

Bocsi, hogy egy kicsit eltűntem....
Úgy látszik nem vagyok egyedül az anyós kérdéssel.. :lol: :lol:
Engem se nagyon csípnek. A babának se örültek. Mikor elvetéltem nem sajnáltak, nem is kérdezték mi van velem. De már nem próbálkozok azzal, hogy szeressenek. Bevettem a leszarom tablettát :P :P :P :P :P :P
Nem is járok ki hozzájuk...

Csucsu! Nagy gratula neked!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta!Minden rendben lesz!

Akik még nem babások azoknak meg kitartást! Apákra fel ezerrel!! :oops: :oops: :oops:

A hét végén már mi is próbálkozhatunk, már alig várom. Nem is beszélve a páromról :D :D :D :D :D

Puszi,
Adri
odri
 
 


na lassan előkerül mindenki,hurrrá!!!!

hajrá Odri!!!!akkor kivánom hogy a november jo honap legyen!!mikor lesz pé.d?nekem a ciklus.hu szerint nov 3-án,multkor bejött neki :lol: .
nov 1-től ovuzok :lol: :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Hát Bogyó szerintem Te ilyen leszel :D :D
Az én anyósomnak csak egy fia van (a férjem :wink: ), de ők egészen furcsák! Úgy alapvetően nem lenne baj velük, de teljesen máshogy fogják fel a dolgokat, mint az én szüleim. Anyuék mindig azt nézik hol tudnak segíteni, ők meg olyan mintha örülnének, hogy megszabadultak a fiuktól... Pl.: mikor elköltöztünk Anyu próbált mindenféle kelengyét adni, hogy legalább erre ne kelljen költeni! Páromnak még egy törölközőt se csomagolt az annya!!! Alapvetően nincs velük gond, csak ilyen apróságok, amik nekem nagyon furcsák!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Szia Odri!!!!!!!!

Tök jó hogy Te is itt vagy!!!! Izgulok, hogy összejöjjön :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?