Új privát üzeneted érkezett!

Bogyó, ha már összejött 2 szép gyerek, akkor valószinűleg nincs veletek semmi gond. Csak ezt most görcsösen akarod, és lehet, hogy emiatt gondolkodik az a babó.
Nekem sem nagyon vannak barátnőim, de őket én üldözöm el, mert egyik sem őszinte, és megy az a jellemzően nő-dolog, hogy rivalizálás, meg leszólni a másikat, túltenni a másikon. Na én ebből nem kérek.
Fiú barátaim vannak, voltak, de az meg páromnak nem tetszik. Most a munkatársnőmmel barátkozom, de csak melóban, és elháritok mindenfajta szabadidős együtt mászkálást. Amúgy nekem a hugom a legjobb barátnőm, csak ő még anyuékkel lakik, tőlünk 30 km-re.:(

Kép
jenny29
Mór
 
 


előszöris hatalmas gratula csucsunak!!!!!! Bár ezt mi eddig is tudtuk. :)
Írtam egy csomó mindent, de senki nem reagált rá... Na mindegy. azért írok megint.
Ma reggel megint mértem az új hőmérővel. 36,6 A görbémet beszúrnám, de nem írta meg senki hogy csináljam. Pedig kíváncsi lettem volna a tapasztaltabbak véleményére.
Én semmi tünetet nem érzek azon kívül, hogy fáj a hasam, meg néha bizsereg a hüvelyem... Ilyet még mondjuk nem éreztem. De semmi cicifeszülés, hányinger vagy ilyesmi. Bár lehet, hogy még korai, még van egy hetem hogy megjöjjön. Lehet, hogy majd csak akkortájt érzek valamit? Éjszaka nem tudok rendesen aludni, napközben meg hulla vagyok. Tök nyugodtnak kéne lennem, ehelyett meg folyamatosan stesszelek valamin. Tudom hogy ez a legrosszabb, de nem tudok mit tenni. Segítség!!!!!!!!!!! Ez a várakozás totál kikészít. írják emberek hogy egy évig vártak, én nem tudom hogy ha nem jön össze hamarosan mi lesz... Most megyek egy bizonyos helyre de visszajövök és folytatom.
muffin
 
 


Na sziasztok lányocskák, további szép hosszú hétvégét, nekem mennem kell csomagolni. Jók legyetek, irjatok sokat!!! És semmi negativ és pesszimista gondolatokat ne lássak itten!!!!!!Hétfő délután jövök. Sok pussz mindenkinek!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 

 
 

Jajj csajok jól elkanyarodtunk :roll: :roll:

többiek merre vagytok???????

Fűlű, már nagyon kiváncsi fáncsi vagyok a görbuszodra, no meg rád is hog ymi van veled. Vagy azért nem jösz mert a farkas lakomája voltál?????????????? Enye hát hogy nem adsz hírt magadról, olyan mérges leszek hogy dühömben megugrálom a Himaláját, és csak akkor fogok onnan leugrálni ha újra itt vagy!!
Jaj nem is a Farkas, téged a nagy barna Maci üldöz. Na remélem azért csak sikerült előle megszöknöd, és újra közénk kerülsz :wink: :P :P :P :P :P :P

Nyuszpusssz :mrgreen:
Vendég
 


jennyke! Nagyon szép kis görbusz, bíztatóan néz ki, és a pét is jól elkaptátok! Nagyon szorítás van!

Bogyóka! ezaz fel a fejjel! Nekünk is nagyon jó érzés hogy megosztod velünk a gondolataidat! tényleg jó hogy az ember minden további nélkül őszintén írhat nektek, és meg is tudjuk beszélni, hisz egycipőben járunk! :wink:
A barátnőmmel én is szoktam ezekről beszélni, (júniusban született a kislánya), de ő már másképp gondol erre vissza, neki olyan, - hogy is fogalmazzam meg? - olyan egyszerűnek tűnik így visszagondolva. Tehát ő már siklik ez a téma felett, neki már a babás témái vannak, hisz ő előrébb jár. Persze attól még nagyon jó hallgatni ezeket, meg imádom a Moncsikát, csak hát veletek könnyebb. :P
Vendég
 


Na csak azt akartam még kérdezni, hogy olvastam valahol hogy beágyazódáskor lehet pecsételő vérzés. De nem törvényszerű, ugye?
Bogyó:szerintem pont azért viselkedett ilyen furcsán, mert neki nem jön össze és valószínű már nagyon vágyik rá. sajnos tapasztalatból tudom(nem gyerekkel hanem esküvővel kapcsolatban) hogy ha a másikat frusztrálja a dolog és nem elég erős hogy leküzdje, akkor rád vetíti. Örülj nagyon az érzéseidnek, és ne foglalkozz ilyenekkel. A pocakfájás meg el fog múlni. :)
Most azt hiszem ennyi. Megyek beírom a mai beírnivalót a görbémbe. Aztán szerintem én csak szerdán leszek legközelebb. Belegondolni sem merek hogy mi lesz addigra...Vagy a 40. oldalon fogunk járni... Na mindegy. :)
muffin
 
 


Muffin! Sziaaa!!
nagyon örülök neked. nos neked hol is van a görbéd? Mert ha a ciklus.hu-n akkor azt kell tenni hogy alul mutatja "itt tudod megosztani másokkal a görbéd", azt kijelölöd (ctrl-c) és belekattintasz ide az üzenet írásba és ctrl-v. Ennyire egyszerű. De szerintem amikor te látod a görbédet a neten, akkor kijelölöd az internet címet az előbb leírt módon és ha azt szúrod be azt is látjuk! szerintem így kell, de a ciklus.hu tuti, mert én is azt csinálom.
A tünet végett ne aggódj, majd jön az!!! Jövőhéten egyszerre tesztelünk!!!! :P :P Méghozzá gólyaseregeset!!!! sok puszika neked!!!
Vendég
 


Ja és jenny köszi a linket,meg fogom nézni, csak ez a gép szerencsétlen és még egy ppt. sem tud megnyitni... De köszi! :)
muffin
 
 


http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... erid=51596
Itt a link a göbémhez. wunsckinder és nem tudom bemásolni... lehet hogy a ciklus.hu is megcsinálom, bár ott nem láttam hol kell. pedig oda is regisztráltam. de szerintem ez is egész jó kis görbe.:) Nézzétek meg.
muffin
 
 


Ha valaki nagy szakértője a görbéknek, akkor értékelje ki.:)
muffin
 
 


jenny szerintem nem akarjuk görcsösen,mivel már van két gyerkőcünk.csak nem olyan jo inkább elkeseritő hogy szeretné az ember és honapokat kell rá várni,és amikor már jön a ho vége,és netán megint megjön az pár napig elkeseriti az embert.aztán apára fel és hurrááááá.persze nem gondolkodunk ezen a nap 24 órájában,csak 22 órájában hehe :lol: :lol: .izgalmas napok jönnek most remélem csucsu jol elinditotta a golyazáport!!!!!!! :lol: :lol:

olyan unalmas a fekvés és az idő sem telik ugy.

holnap megyünk a gyerekekkel focizni,de jövök!!!!!
ugy várom már hogy elteljen ez a hétvége,mármint keddig mert ha addig nem jön meg akkor elkezdhetek reménykedni.

bogyesz
bogyó77
 
 


én nem érteka görbékhez :( .de kiértékelhetem,hurrá nem sokára mama leszel :wink:

bogyesz
bogyó77
 
 


ja, és trixy. megkérdeztem a férjem a nettel kapcsolatban. azt mondta, hogy nekünk azért nem lett volna jó a t-online, mert ahhoz kell vezetékes telefon. és a mi házunkba még az sincs. csak két hónapja költöztünk be és mindent most intézünk. és ha csak vonalat kérsz, akkor valami húszezer lett volna a monortelnél, de ha internettel együtt kéred, akkor ingyen van sőt még kapunk egy hordozható telefont is. :) Úgyhogy ezért lesz nekünk monortel. ja, ma telefonáltak a kábeltévések, hogy holnap jönnek kötni pedig csak tegnapelőtt este rendeltünk meg mindent online. Jobban örültem volna ha a netet hozzák holnap és a tévével kell várni. Az nem izgat. de jövő hét pénteken az is lesz. juhé! Annyit fogok írni, hogy csak na. :)
muffin
 
 


köszi bogyesz. :) de szerintem akkor is ezt mondtad volna ha nem látod a görbét. :) Én meg akkor is azt mondtam volna, hogy remélem is. :)))
muffin
 
 


muffin

ezt tök jól bemásoltad, miért írtad h nem tudod bemásolni?
na, szóval szerintem tök jól elkaptátok a pé-t, és a hőd is szépen fennt van. Most már csak annyit tehetsz h még apázol kicsit! :wink: :P És várjuk együtt a jövőhetet!!! Mikor volt az utolso mensid?
Szóval én a helyedben készülnék,.......! Támad a gólya!
Vendég
 


csatlakoznék az előttem szólóhoz. én is úgy érzem bogyó, hogy csak az a pár nap elkeserítő ha megjön. Utána újabb hónap, újabb esélyek. De amíg megvan... Ja,nekem a múlt hónapban az volt, hogy késett két napot. első nap persze rögtön teszteltem. cicifeszülés, haspuffadás, volt minden (mint később kiderült mensi miatt) miután negatív lett a teszt azon görcsöltem hogy jöjjön már meg minél hamarabb, mert annál később tudunk majd megint próbálkozni. Ja, de azt el kell hogy mondjam nektek, hogy nekem soha nem voltak szabályos ciklusaim. Pár évig gyógyszert szedtem, akkor oké, de se előtte se utána. És amikor eldöntöttük, hogy nyár végétől indul a projekt, totál beállt a ciklusom. Remélem ezután így is marad. Május óta tök szabályos. :) Szóval már ennek is örülök csak ez a fránya várakozás...
muffin
 
 


Köszi h írtad a netet. Nálunk a T-Kábel jött most be és azon keresztül lehetne net, de a párom még vár vele, mert az is olcsóbb lenne neki mivel T-comos. Majd meglátjuk, de azért még nyaggatom h legyen!
Vendég
 


ja a linket be tudom másolni, azzal nincs semmi gond. a képet nem. úgy ahogy jenny. először azt írta, hogy túl nagy, aztán amikor lekicsinyítettem, akkor meg a formátum nem felelt meg neki. de akkor majd így csinálom. :)
Nekem szept. 28 volt utoljára. pár hónapja mindig 28... bár erre a hónapra27-et ír a kalkulátor.
na lassan megyek mert apa jön értem. aztán ő még nem tudja,hogy mi vár ma még rá... Lesz még fáradtabb is annál mint amilyen most. :))))
hajrá trixy :)
muffin
 
 


a t-com nálunk is most jött csak be. pár hete amikor érdeklődtünk még nem volt. de írtam hogy nekünk miért nem jó. de ha nektek van telefonvonal, akkor jobban jártok, még ha nem is kaptok a párod miatt kedvezményt.
na mindenkinek jó pihit, jó hancúrt.
puszika
szerdán jövök szerintem
bár lehet hogy egy-két hozzászólás még belefér mire apa ideér.:)
muffin
 
 


Neked is jó pihit!

Aztán várjuk a jövőhetet. én már nagyon izgulok!!! :P
Csucsu, Nyuszifüllke repülünk utánnatok a babásodásban!!!
Vendég
 


itt van apa. puszi mindenkinek
muffin
 
 


No, jól van. Én is elköszönök! Mindenkinek nagyon jó pihenést kívánok, és hancúrban bővelkedőt!!!!! :wink: :D :D
Vigyázzatok magatokra, termeljetek, legyen mit olvasni!!!

Szerdán jövök!!! Sziasztok!!!
Vendég
 


Trixy nálad van valami tünet?????nem emlékszem rá hogy irtad e ?ja Kriszta biztos dolgozik ugy meg vagyok kavarodva ezen a napon.mi van nyitva,zárva???gyerekeknek nincs suli meg ovi.

Fülike!
neked hány nappal a messi előtt kezdett feszülni a cicid??

bogyesz
bogyó77
 
 


hmmmm :cry: :cry: .lekéstem Trixyt.
bogyó77
 
 


Sziasztok!!!

Igen, sajnos én dolgoztam ma :( Borzasztó volt... :(

Bogyó és Csucsu szerintem pihizzetek amennyit csak lehet. Gondoljatok arra, hogy a baba miatt kötelező!!! :wink:

Bogyó szemecskéd meggyógyult?

Fülke: Neked a barnázás hogy áll?

Fülűűű!!! Merre vagy?????

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


helló Kriszta!!!!!

hát pihenek,de ez rád is vonatkozik :lol: .

a szemem az javulgat de nem zudom mi van vele mert valamikor visszajön a pirosság(remélem csak a szememre),a hosszú hétvége után lehet elmegyek dokihoz.na de csak pozitivan már sokat javult :lol: .

nálad mi a helyzet??gondolom olvastad milyen ügyes voltam :( .azota nem jo a pocakom de már nem is érdekel....ha nem most majd máskor,csak hirtelen rosszul esett a fájdalom.....tünetek hogy alakulnak????hehe már csak pár nap van hátra :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


..jön értem apa mert egy picike vér is van azért megvagyok ijedve hívtam a dokit aki jelenleg nincs M.o.ion kurva jóóó bassza meg ezért utálom az összes mmagáán dokit mert csak akkor mehetek oda ha bneki jóó demikor meg nekem kell, nagyon mérges vagyok, kész kooooo,

csá csajok
Vendég
 


jajjj Fülike,ugy izgulok remélem minden rendben lesz.azonnal irjál mert itt parázok a gép előtt.ha meg be kell feküdni akkor apának add ki feladatba hogy irja meg mi volt!!!!!!!
biztos vér nem vsak barnás???most kéne neked megjönnie lehet attól van.

IRJÁL!!!!!!!!! :roll:
bogyó77
 
 


szerintem nekem meg fog jönni.......csak azt bánom hogy a szomszéd csajnak elmondtam!!!biztos örülni fog titokba.amugy annyira idegesitett hogy mindig kérdezte hogy na megjött????és az igen válasznál látni kelett volna az arcát,mindig megkönnyebült.na akkor elterveztem hogy azt fogom mondani hogy felfüggesztettük a baba projektet,majd decemberbe állunk neki ujra hogy ne nyáron szülessen mert nem akarok kiszurni a nagyfiukkal hogy ugrik a nyaralás meg minden pancsolos program.de tegnap még olyan biztos voltam a dolgomba hogy legszivesebben mindenkinek elmondtam volna.és pont átjött......hmmm na ez az én formám.most biztos az lesz a következő kérdése ha találkozunk hogy na megjött???és nem akarok görcsölős szomorú arcot vágni.

bogyesz
bogyó77
 
 


Jaj csajok! Szerettem volna egy kicsit alukálni délután, mert hát megcsípett az álommanó :D De egyszerűen nem lehet!!!!!!!!! Fél óra alatt 3szor keltettek fel! (vagy telefon, vagy csengetnek, kopognak....) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Fülke: nyugi, nagyon várom a híreket (remélem pozitívak) és szerintem nagyon okosan teszitek ha minél előbb bementek valamelyik kórházba!!!! Iszonyat izgulok!

Bogyó: Hát ez a szomszéd asszony nem lehet egyszerű! Ez még külön frusztrálja az embert!!! De csak fel a fejjel!!! Miért gondolod, hogy meg fog jönni?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


mert fáj a pocakom :cry: .
van valami ötlet most hogy kerüljem el a szomszéd kárőrvendő tekintetét?mikor mondtam neki hogy ráálltunk a baba ügyre kérdezte mikor kell megjönnie....és mikor mondtam az érzéseimet az a fej!!!!!!!na én csináltam magamnak,csak nem akarom előtte azt a látszatot kelteni hogy bánt a dolog,meg mostmár mindig fogja kérdezgetni..volt egy olyan szitu,még jo idő volt késő este 1/2 10-kor felmostam a lakásunk előtt,ők már aludtak és a sötét szobábol kiszolt helló na megjött???komolyan idegesitett akkor találtam ki hogy ezt a felfüggesztjük a babadolgot fogom neki mondani hogy ne kérdezze mindig!!!na erről ennyit.

nálad tünetek????az jo ha fáradt vagy én is voltam a srácoknál azért mert a doki az mondta nem is tünet....

bogyesz
bogyó77
 
 


Szerintem egyszerűen ne foglalkozz vele! Mond meg neki, hogy most nem dolgoztok az ügyön, majd szólsz neki, ha igen! :wink:

Nálam minden változatlan!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


nagyon szurkolok neked,meg mindenkinek!!!!!!!!! :lol: ugy örülnék ha sikerülne,nekem a cicko feszülésén kivül,mondjuk az fáj rendesen ha nem is nyomkodom folyamatosan bizsereg,semmi más nincs.néha szédelgek de azt szoktam az alacsonx vérnyomásom miatt,meg sűrűbben pisilek,de talán többet is iszok.ugyhogy tünetetnek marad acicko feszülés.....meg a kávé illata sem zavar éppen reggel mondtam a férjecskémnek,de ő sem emlékezett hogy az mikor volt amikor már kiderült tehát 5-6 hetesen vagy igy az elején.kedden ilyenkor már nyugodtabb lennék.

többiek??????????

Fülike lélekbe ott vagyunk veled.én ezt nem fogom kibirni mit fognak mondaniiiiiii.ugye hogy pihenjen sokat :roll:

hát sajnos a magán dokiknak ez az átkuk,de mégis csak kell.az enyém mindig mondta hogy most nem lesz itt és hogy melyik kolegáját keressem ha van valami.kár hogy nem mehetek hozzá

bogyesz
bogyó77
 
 


amugy a derekam szerintetek fájhat a babaától????elég hátfájos vagyok mondjuk de ott egész lent a farcsontomnál fáj.erre nem emlékszem hogy volt e ilyen.

sehol senki :cry:
bogyó77
 
 


FÜLIKE???FÜLIKE?????

UGYE MINDEN RENDBEN!!!!!!!!!

NAGYON VÁROM!!!!!!!

bogyesz
bogyó77
 
 


Helló!

Bocsi, de csak sikerült egy picit aludnom :wink: :oops:

Szerintem a derékifájás is lehet babótól! Ne add még fel, bármi lehet! Én is eléggé izgulok, minden pisilés után ezerrel lesem a papírt van-e valami nem oda való!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát én nem csak pisiléskor :wink: van amikor csak ugy bemegyek a wc-be és megnézem.de jo lenne ha már kedd este lenne,igaz holnap van a napja,de ha már 2 napot rávárok az már jóóóóóó.
Kriszta neked kedden van a napod?????szeretném ha eggyütt tesztelnénk,én csüt vagy pénteken fogok.

ugyizgulok Fülikért :roll: :roll: :roll: .

bogyesz
bogyó77
 
 


ha vannak helyesirási hibáim amugy bocsi érte,még ez a gépelés nekem..........hehe
bogyó77
 
 


Nekem pontosan szerdám kéne nem megjönnie! Szóval már nagyon parázok, de próbálok nem mindig erre gondolni....

Neked meg holnap kéne nem megjönni??? Úristen!!!!! Akkor már nagyon hamar megtudhatjuk :D :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát igen!!!de tudod a barnázás miatt nem tudom honnan kell számolni.ha a barnás izé megjelenésétől akkor holnap.habár a pé is ugy volt a barnázástól számitott 12-13 napon.nekem átlagosan 26 naposak a ciklusaim.akkor már megjelenik a barna.ha a rendes vértől számolom akkor a pé-m a 11 napon lett volna ami meg tul korai vagy nem????na mindegy ha holnap nincs barna az már jo illetve akkor van remény én kedden este fogok megnyugodni csak :lol:

akkor tesztelhetünk csütörtökön eggyütt??????
bogyó77
 
 


Tök jó!!! Akkor csütörtökön közös tesztelés :D :D :D

Többiek teljesen eltüntek!!!

Csucsu és Fülke remélem jól van!!!!!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


fúúú én Fülikért nagyon aggodom ki sem kapcsolom a gépet amig nem jeletkezik.

itt várom most is!!!!!!!!!!

Kriszta hányra jársz dolgozni???????mert a reggeli pisiből kell,majd meg kell beszélni hánykor kelünk :lol: :lol: :lol: :lol: .na milyen magabiztos lettem hirtelen :wink: .ez tök jo közös tesztelés!!!!nem akarlak magadra hagyni mert félnének a tesztek :lol:

még jövök!!!!

bogyesz
bogyó77
 
 


Hát sajna én korán járok dolgozni. Olyan 1/4 6-1/2 6 körül kéne tesztelnünk. :D De majd még addig megbeszéljük!!! :wink: Bárcsak már ott lennénk, hogy nem jön meg!!!! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sziasztok!

Én is benéztem,de csak pár percre, mert megyünk bevásárolni!

Csucsu: most már akkor hangos GRATULA Neked!!!!! :lol: :lol: Pihenj sokat!!

Fülke:Bízom benne, hogy semmi bajotok nincs!!!!!!Nem lehet, mert megbeszéltük már, hogy az október a miénk!!!!!!!!Szorítok!

Bogyó:Bízz a megérzéseidben!!!!Meglátod, hogy a cicitünet nem ver át!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kriszta, szurkolok Neked is!!!!

Micsoda gólyazápor van/lesz itten!! :lol:

Nekem most Jónás napok+peteérés napok vannak,úgyhogy bocsi az eltünésért,de dolgozunk apával a projekten!! :oops: :lol:

Képzeljétek,voltunk ma a Vajdahunyadvárában az Orchidea kiállításon és valami meseszép volt!!!!Vittünk fényképezőt és több mint 200 képet fotóztunk!!!Aki tud menjen ki!!!

Csubi
csubi
 
 


hát akkor muszáj szabit kivenni :wink: :wink: :wink: :wink: .rényleg jo lenne már ott járni,eljutni odáig......na de a remény hal meg utoljára :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap mi megyünk gyerek focira,de azért jövök!!!!!!!
bogyó77
 
 


csubi:valahogy ugyérzem sikerült de néha jön olyan hullám hogy nem ...mi van ha a tea turbózza fel a mensi tüneteket,a cicim akkor is szokott fájni,jo nem bizsereg meg ilyenek.teljesen elbizonytalanodtam,de remélem a cicim nem hazudik,mert akkor lecserélem :wink:

hajrá akkor neket!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ilyen jo legyen a ma estétek,és persze sikeres.

bogyesz
bogyó77
 
 


Csubi mindent bele!!!!!!!!!! :D :D :wink: :wink:

Fülke ha hazaértetek jelentkezz légyszi!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Köszi Bogyesz!! :lol: :lol: :lol: :oops: Igyekszünk!!
Várom már nagyon a csütörtököt, csajszikák!!!
Most mennem kell, de Fülke miatt este még mindenképpen visszanézek!!
puszi

Csubi
csubi
 
 


Sehol senki????

Jaj, csajok szomorú vagyok, mintha csökkent volna a cicifájásom! :cry: Ez nem jó jel :cry: Bogyó úgy néz ki egyedül tesztelsz! :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


nekem meg görcsölget a hasam,bebe.ne izgulj az nem fáj mindig egyformán!!!!!!tesztelünk és kész :lol: ha kell kelek reggel 6-kor :lol: :lol: :lol:

nagyon izgulok Füliért :roll: :roll: :roll: :roll: .hol van miért nem ért még haza,ugye minden rendben lesz!!!!!!

Füli ne szorakozz itt velünk halálra rémülünk!!!!!!!!!!!

megyek aludni,reggel az lesz az első dolgom hogy bekukkantok,mert utána megyünk el!!!!!!!!

szép álmokat! :lol: ne izgulj Kriszta tesztelünk eggyütt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyesz :lol: :lol: :lol: igy tessék mosolyogni még álmodba is

pusssszzzz
bogyó77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?