Új privát üzeneted érkezett!

rengeteg gyümit eszek és sok folyadékot iszom!!!!

megyek pihizek, mert megint barnázok , brühüüüüüüüüüüübrühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü pedig egész nap nem volt :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


fÜLIKE:nézd a a jo oldalát hogy ma már csak nagyon kicsi volt egész nap nem!!!!!!!ez már haladás!!!!!!!pihenjél,biztos még senki nem tanácsolta :wink: .minden rendben lesz nem lehet másképp!!

többik hol vannak??????Kriszta még nem ért haza???

csucsu????Fülű?????és a többiek nem is irom végig mert biztos valakit kifelejtenék és nem akarom :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi
 
 

 
 

Itt vagyok csak olvasok!!!!!!!!!!!!

Iszonyat mennyiséget írtatok! :D :D :D

Bogyó köszi, hogy megosztottad velünk a naplód egy részletét :D :D :D

Én meg ma olyan jó kedvű vagyok, hogy kész.... Nem tudom miért. Hazaértem és főzőcskéztem itthon és közbe elfogott valami határtalan boldogság!!!!!!!! :lol: Nem is értettem mi van hirtelen :lol: "Tüneteim" változatlanok.

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


de jóóóó!hangulatváltozás,boldogság!!!!!!!!!!hihi :lol: :lol: .neked nem volt a pé után 1 héttel ilyen puffadásos izé?????na mondjuk hogy nekem volt az nem bizti hogy mama vagyok lehet csk bemagyaráztam magamnak !!na majd kiderül.

ja a naplomba kicsit összeszedetebben fogalmaztam,de a lényeg ez.remélem nem csak bebeszélés.......

bogyesz
bogyó77
 
 


Ja, Bogyó és olyan jó volt olvasni a naplód, mert nekem is van nyomás érzés az alhasamnál (pl: most is :D ) és bizsergést is szoktam érezni, de nem csak a cicimnél... Csak ezeket le se mertem írni, meg igazából meg se tudtam fogalmazni, hogy mi ez!!!!

Köszi, köszi hogy leírtad!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


A puffadáson mit értessz Bogyó?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Viszont az zavar, hogy a cicim nem feszül, csak érzékeny!!!

(bocsi, hogy részletekbe írok, de mindig eszembe jut valami)

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


most néztem a meteorológiát, és asszem Gólyazápor lesz, remélem jól láttam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Haliho Kriszta,

Most izgi van rendesen mert 2 alszunk és Bogyóóóónak nem fog megjönni, utána megint 2.alszunk és Krisztának nem fog megjönni. Közben a csillagos égig fog szárnyalni Fülűá görbusza :P :P :P :P
Csucsunak meg nagyobb lesz a pötty :lol: trixynek meg nem cysta lesz hanem zsákosfrodó fog ott vigyorogni :D :D :D :D :D :D
és még mondhatnám továbbb. Muffin meg biztos kisüt valami jót is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Hát Fülke ez az összegzés parádés volt!!!! És Te mikor mész vissza a dokihoz? Azért is izgulunk ám!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta :arra gondoltam hogy nekem 1 héttel a pé után nagy nyomás volt a hasamon meg fájt a derekam meg fel voltam fujodva.ne görcsölt a pocim olyan volt mintha néha beletettek volna egy jo nagy követ.cicko kezdett feszülni.de az nem baj hogy csak érzékeny mindenki másképp reagál.és az sem biztos hogy nekem a baba miatt van már arra is gondoltam hogy lehet hogy a tea kavart meg és turbózta fel a mensis tüneteket.

mikor mész dokihoz Fülike???????
bogyó77
 
 


Hát én már nem tudom mi mikor volt, de görcsöcske és olyan "köves érzés" volt. :D
Arra én is gondoltam, hogy a tea bekavarhat, de majd kiderül :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Jövő hét csütörtökön ring ring dokibácsika, akkor elmiondom neki hogy érzem magam, és akkor megbeszélünk a ring-ring.től egy időpontot. Addig pihi 1000el. 29.én vagyok bejelentkezve szinográfushoz u.h.ra, bár ezt a dokim még nem tudja, de majd idejében megtudja :lol:
Apa azt mondta hogy menjek el, és a dokibácsinak mondjam meg hogy pribátba járok uh.ra ugyanúgy mint hozzá nőgyogyóhoz :wink: inkább két helyre járok, mit megint rámhozzák a frászt. Ja meg azért az is fontos, hogy nem pocsék ott senki és naná hogy itt meg jól is érzem magam. Ja csajok mikor voltam a Schöpfibe akkor ahopl várunk az u.h.ra, hát ilyen drót padok vannak, tök hideg van, ja és a kabáton kellett ülni nehogy felfázzatok, ja ez nekem így tök barátinak tünt. :cry: :cry: :cry:
Hmm ahova meg járok, hmm olyan jó ötlet volt ott hogy mit lehet adni a családtagoknak mikor megszületik a baba :D
De majd lefotózom nektek és megmutizom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


az jo ha volt ilyen tünet mert szerintem akkor ágyazódik!!!!!vagy elment az eszem????te szoktad a hőd nézni?? én nem de tegnap 36.7volt ma reggel meg 36.8 szerintetek az jo nem értek hozzá.akkor most reggel megint feljebb kell mennie????gondolom nem 40 fokig :lol: :lol: :lol: .

ne keseredj a cici miatt mindenkinek más a tünet(az sem biztos hogy babától van nekem)pl:nem mindenkinek van hányingere,vagy nem mindenki farkas éhes....szóval mindenkinek másképp reagál a szervezete,még akkor is ha ugyanarról a nőről van szó,csak éppen egy másik terhessége.nekem sem volt egyforma a két gyerkőccel.sőt szinte minden más volt.szóval izgulni és várni a keddet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

bogyesz
bogyó77
 
 


többiek???????

EZ MÁR TÖBBA SOKNÁL!!!!!!!!hol vagytok :( :(
bogyó77
 
 


Hát Bogyó az a baj, hogy a hődre csak akkor lehetne mit mondani, ha tudnánk, hogy a pé előtt mekkora volt a hőd, mert ahhoz kell viszonyítani. De nem tűnik rossznak :wink:

Az Istvánra visszatérve az oké, hogy minden kórház le van pukkanva, de az hogy bogarak mászkálnak a nőgyógyászati vizsgáló folyosólyán az nálam betette a kaput!!! Én a Délpestiben soha nem tapasztaltam olyan koszt, mint ott, pedig a Délpestinek nem csak a nőgyogyi részén voltam már (látogatni). De persze mindenki másképp gondolja!!! Ja, és Trixy mi Kispesten lakunk, szóval tényleg közel lakunk egymáshoz :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


na akkor nem is mérem a hőmet tovább....ez a két nap elég volt.
ha mégsem vagyok mama,azt se bánom mert most pár napig totál mamának éreztem magam.hehe teljes nyugalomba.meg meg is ijedtem egy kicsit hogy most mi vár rám.....vizsgálatok vérvétel,szülés infuzio jajjjjjj.vagy ez normális????az első próbálkozásnál mikor megjözz ,még egy kicsit örültem is mert nem voltam rá felkészülve.a másodiknál már nem örültem szomorúúúúú voltam,most már ugy érzem jöhet a golya.remélem nem ezt beszélem be magamnak.....na mindegy már csak napok kérdése :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


Sziasztok!
Emlékeztek még rám? 2 hete írtam utóljára. Azért nem jelentkeztem, mert eléggé el vagyok keseredve. Nálatok óriási változások történnek, velem meg semmi. Szeptember 4-én volt az utólsó menzeszem, azóta csináltam 3 negatív tesztet. Hányingerem az még mindig van.Enni se eszem már olyan jól mint korábban, mostanában evés közben is rám tör a hányinger. Hétfön voltam orvosnál. Azt mondta, hogy nincs semmi szervi bajom, ez megnyugtatott, de azt se mondta, hogy terhes lennék. :( Úgy tünik, hogy a hormon háztartásom teljesen felborult. És semmi változás, egy kis barnás váladék néha, de semmi egyértelmü esemény. Na ilyen ciklussal egy év múlva se lesz kisbabánk. :cry: Bocsánat a rossz hangulatú írásért, de nagyon szomorú vagyok.
uoma
 
 


helló!!!!

és nem mondta a doki hogy ki kell ezért vizsgálni vagy ilyesmi?????én azért erőltetném egy kicsit azt a kivizsgálást!!!!!!de nem szabad elkeseredni mert lehet te leszel itt a következő mami.nem lehet tudni nekünk is mikor sikerül.persze bizunk az októberbe de majd a golya eldönti :wink:
szóval fel a fejjel irány a doki és hajrá baba!!!!!!!!

bogyesz
bogyó77
 
 


lassan megyek az ágyacskámba,még ide kukkantok,nehogy lemaradjak valamiről......
bogyó77
 
 


Kenetet vett meg ultrahangozott. Azt mondta, hogy ha két hét múlva se jönne meg, akkor menjek vissza. Szerinte éljünk csak úgy mint eddig, normálisan és majd lesz baba. Egy barátnömnek meséltem, hogy mi van velem, azt mondta, hogy egyszer ö is járt így, hogy több hetet késett, akkor amikor elkezdett sportolni.Hát én is szeptemberben kezdtem az aktívabb életmódot... azóta nincs mensim.
Jó éjt Bogyó!
uoma
 
 


Itt vagyok!
Bocsánat a késésért de kicsi bakim volt. Minden kijött belőlem vacsi után. Aztán a tesztet most este megcsináltuk. És hát a Levente baba bent dolgozik. Mert két csikor volt a teszt:))
Csak ezt akartam megosztani mert kb 5perce tudjuk mi is.

Kép
csucsu05
 
 


Húú, SZUPER! Gratulálok!!!! :D :D :D
uoma
 
 


HURRÁÁÁÁÁÁÁÁ .

HURRÁÁÁ


HURRÁÁÁÁÁ

NAGYON ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!JUHÉJJJJJJJJJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogysz
bogyó77
 
 


Hipp
Hippp
Hipppp
Hippppp
HURRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

CSUCSU MÉG A HIDEG IS KIRÁZOTT :!: :!: :!: :!: :!: :!:

SZUPPPPPPPPPPPPERRRRRRRRRRRRRRRRR :!: :!: :!:

Jelentem "Akik szeptembertők kezdik a 2008as babaprojectet"

című topikban GRATULÁLUNK A 2. KISMAMÁNAK CSUCSUNAK!

Sok egészséget és hozzászólást kívánunk a topikhoz
:!: :!:

Gólyazápor beindult! Vasárnap folyt.köv
Vendég
 


ezt nem hiszem el és mindenki oda van :?: :!: :!: :?: :?:
Vendég
 


Rajtam kívül senki sincs itt így akkor én is megyek szundizni :wink:

Hát erre olyan jó volt a vacsiról haza térni, egy ilyen hírre :lol: :lol:

Csucsu tartsd meg ezt a jó szokásod :!: :!: :!:

Gratulation még egyszer :P :P :P

ApróNyuszi :P
ApróMacika :P
Kis Nyuszika :lol:
Kis Macika 8)
Vendég
 


jaj ugy örülök eddig nem izgultam de most........nem akarom hogy megjöjjön!!!!!!!!!remélem jok a megérzéseim :lol: :lol: :lol: :lol: .remélem egy golyában gazdag hét lesz.de az is lehet hogy már szerdán tesztelek majd jaj vagy pénteken az a biztos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

csucsu nagyon jot fogok most aludni :lol: :lol: :lol:

puszi nektek.holnap jövök!!!!!

bogyesz
bogyó77
 
 


Muffin, neked megy:


http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... %20megnyitása


Csucsu, gratulálok, sok boldogságot az egész családnak!!!! :lol:
Jó éjt lányok, dőlök az ágyamba.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jó reggelt!!!

Te jó éééééggggg!!!! Még a hideg is kirázott, persze jó értelemben. Nyugisan olvasgatok vissza az előző oldaltól, és mit látok a végén???
CSUCSUUUUUUUU!!!! GRATULÁLOK!!!!!! LEGYÉL NAGYON BOLDOG!Ígérem mi is követünk téged, 1héten belül!!!

bogyóka! Nekem nagyon valósághűek a leírt tünetek!!! Alig várom a tesztelésed!!!! :wink: :P

Ez szuper! Emlékeztek? - "leszarom hónap" = október
Valamit nagyon jól csináltunk!!!! :D :D :D
Vendég
 


Jó reggelt!

Én is úgy örülök de reggel volt egy kis barnázásom. Úgy megijedtem. remélem nem lesz baj. Most tettem be betétet és nézem mennyi barnázás van.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu, szerintem minden rendben lesz! Pihenj sokat, ne erőltess semmit, ne emelj! Dokihoz mikor mész?
Vendég
 


Hétfőn kellet volna menni de mivel most ünnep van ezért a következő hétfőn megyek.

Kép
csucsu05
 
 


Hát, én nem tudom hogy bírnám ki! Annyira izgis az egész! :P :P
Gondolom nagyon boldogok vagytok!!! És legyetek is!

hát mostmár én is nagyon várom a jövőhetet!!! :D
Vendég
 


Füllke: Neked a barnázásra mit mondott a doki?

Kép
csucsu05
 
 


Jó Reggelt!!
inkább Jó Napot Kívánok!

Csucsu, ezt olvastam korábban!

"Sziasztok!!!
Most jöttem a dokimtól, mert este véreztem, de nem akár mit Nagyon megijedtem, azt hittem vetélés. csak egy bíztató dolog volt - nem görcsöltem."

erre a válasz Leotól, babatervezok.ottohna.net

"Friss vér volt vagy sötét? A sötét lehet ártalmatlan, pl. jöhet valami vérrögböl, ami a balesetböl visszamaradt (karamboloztál egy ideje, ugye?). A friss vér nem hangzana valami jól!"

"Friss volt, sajnos. De ma nincs semmi és a doki is mondta, hogy jobb, hogy kijött, mint hogy bent maradt."

Ne idegsekedj, bár könnyü mondani. Én azt hittem hogy már no barnaság, ahhoz képest folyt.köv. Sokat pohenj már amennyit tudsz a kis Hercegnőtő, de ha teheted inkább!!!!!!!!!pihi.

Nekem mit mondott a doki, hogy csak akkor menjek ha vérzek!!!! A barnázást előre megkérdeztem, így ezért soso nyugodt vagyok, de ha nem lenne annak örülnmék a legjobban.

Most azaz ma nem leszekl olyan aktívmint tegnap mert pihiznem kell sokat!

De azért ha erre járok bekukkantok :lol: :lol:
Vendég
 


Fűlűke drága merre jérsz?? rég ugrottál be erre :lol: :lol: :lol:

Görbuszod :?: :?: :?: :?:
Vendég
 


nagyon szomoru vagyok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: mátéka meg akarta mutatni milyen villám gyorsan fut.mondom indulhatsz:felkaptam uhy reflekszből.......azóta nagyon szúr a hasam :cry: :cry: :cry: :cry: olyan minek csináltam!!!!!!!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


na már irni sem tudok!!!!!!!a ku.....életbe.tul lazán vettem...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

megyek pihenni!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyóka!!

ne szomorkodj, nem biztos h ártottál a babónak! Ne gondolj ilyesmire!!! Sok kismamának van gyermeke, 3-5 éves, terhesség alatt is emelgetik, és nem történik semmi baj. Veled sem lesz semmi baj!
Ahogy írtad, pihenj sokat!!! Feküdj le kényelmesen, tévézgess!
És hesegesd el arossz gondolatokaT!
:) :) Küldök gyógypuszit!! pusssz-pusssz!!! : :wink:
Vendég
 


Bogyó: Ne izgulj. Nem lesz semmi baj. Biztos csak meghúztad magad. De a kis bogyesznek semmi baja. Hidd el. Nekem azt mondta a doki bácsi, hogy elkerülhetetlen, hogy ne emelgessem a gyereket.És azt mondta a magzatnak azt ki kell bírnia. Mert ha valamitől elmegy akkor az igy is úgy is életképtelen lenne. Szóval azt mondta modjával de azért mindent lehet csinálni. Ne izgulj a kis bogyó ott van már és éppen azon fáradozik, hogy jól beágyazodjon :))))

Kép
csucsu05
 
 


jajjj csajok bekukkantottam,de megyek vissz feküdni!!!!
aranyosak vagytok,de most olyan rossszzzz :cry: :cry: :cry: .Máté 17 kg...apa most menz el ithonról és már majdnem sirtam hogy nem akarom hogy megjöjjön,megölelt mondta ő sem :cry: .

Fülű! mit mondotta doki mitől van vagy csak simán megjött?ugye mondtam én hogy izgulunk mi még novemberbe is eggyütt!!!!!nagyon szomorú kedvem van olyan igazi aggódós.....

még jövök most pihi!!!!!
bogyó77
 
 


Hát csajok a tegnap esti fantasztikus hír után elég szürke itt a hangulat!!
Csucsu elég sokszor gondolok Rtok, mert annyira feldobtad a tegnap estémet:) ja és akkor te is juniban fogsz szülni ugye? Majd klikkelj már rá itt a babaneten a szülésiokalkulátorra. :wink: :wink:

na megyek pihenni ami egybe van kötve a tanulással :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


FŰLŰŰŰ :?: :?: :?: :?:
...Odri Muffin, Csubi, Jenny, Kriszta .................... :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Akit kihagytam 1000bocs, de sajnos valaki mindig lemarad, de van rá 9hónapom hogy megtaniléjam, na jó márcsak 8 :lol:
Vendég
 


Igen. lányok hova tűntetek????
Tessék írni magatokról!!!

Bogyó, nem lesz baj!!! Csak pihenj sokat!!! :P
Vendég
 


Csak én írogatok itt magamnak?

Hahóóóóóóóó kismamik, leendő kismamik hol vagytooooookkk....???

Remélem mindenki jól van és pihizik sokat!!!
Vendég
 


pihenek,már amennyit lehet két kis ördög melett....jol kisirtam magam,most már jobb :lol: .ujra mosolygós leszek.

igen csucsu ezzel én is igy vagyok ha elmegy a baba akkor inkább most,de remélem nem fog!!!!már ugy beszélek mint egy kismami,ez egy agyrém :lol: ,de én már voltam és most is pont olyanokat éreztem,érzek olyan összetéveszthetetlen egy valami.ismerős érzések.remélem nem csináltam bajt,ha meg :cry: :cry: :cry: ,akkor nem volt életrevaló.na megyek pihenni!!!!

többiek??????minek vánszorgok én ide ha fájó pocakkal ha mindenki hallgat!!!aki itt irogat az kivétel :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


Sziasztok!

Hát a tegnap este után tényleg nagyon lehangoló ma itt minden. Bogyó, ne parázz, igazuk van a lányoknak, ezt egy kis pocaklakó kezdeménynek ki kell birnia!!!!
Nagyon irigykedek....ti már mind bebabásodtok, mire mi elkezdjük a gyártást.:)
Lassan megyünk Pestre, na ott majd kiélem anyai ösztönömet sóginőm kutyáján.:)

Dobok egy görbincset:

Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sírás nem jó!!!! állítólag árt a babának :!: :!: :!: :!: :!:
tudod hogy van a mondás, "kicsi a bors de erős" :!: :!: :!:
Mibndegyik amelyik megfogan mond erős, csak vigyázzunk rájuk mégjobban :!: :!: :!:
Vendég
 


jenny!
még nem biztos hogy kismama vagyok,csak én gondolom ugy.lehet bemagyarázom magmnak.hmm nem tom.már csak1-2 nap és kiderül.remélem nem a hormonjaim viccelnek velem :lol: .nem szoktak,remélem nem is kezdik el!!!!!!
olyan jo hogy irhatok ide,itt olyan lelki nyugalmam van :lol: :lol: .tegnap átjött a szomszéd csaj(miota tudja hogy babát akarunk hanyagol)nem is tudom minek mondtam el neki mit érzek,olyan természetellenes örömbe fogott,nem volt szivből jövős......
pedig volt idő amikor mindenhova eggyüt mentünk,bevásárolni,szoláriumba stb....jokat dumáltunk.jo lenne ha host is elmondhatnám neki mert nekem rajtatok kivül nincs más!!!a barátnőim minden fele elkerültek innen,jo telefonon dumálunk meg mindent tudunk egymásról de az mégsem olyan mint napi szinten megbeszélni valakivel.a szomszédék meg nagyon makacsak nem mennek sehova a problémával,azt mondták hogy a joistenre bizzák.én hiszek benne sőt!!!!!csak lehet hogy kéne valami szakmai segitség is.a férjem haragszik mikor felhozom neki ezt a témát,mindig mondja minek avatkozok bele.pedig nem avatkozok csak neki mondom.na mindegy férfiből van.szóval jo hogy vagytok!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?