Új privát üzeneted érkezett!

Füllke:Ma a 39napon vagyok. 10-11napja lett volna aktuális.


Na akkor én is duzzogok. Mert a Jenny is utána a Füllke is most meg akkor én is megsértődők :) :) :)

Kép
csucsu05
 
 


Éljen a közös megsértődés, és közös babásodás!!!!
:D :D :D
Vendég
 


háháháháháháháááááááá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

óhh hát Csucsu ez nem kérdés, ott repked a Gólya :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jajj de jóó jajj de jóóóóó :D :D :D :D

Na lehet hogy együtt szülünk :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

 
 

Lehet, majd együtt duzzogunk szülés alatt :) :) :) :) :)

Kép
csucsu05
 
 


akkor én is duzzogni fogok :( :( :( :( :( :( :( :( .Jenny ha elmész akkor cudar mérgesek leszünk és az ugye a mi állapotunkba nem jo!!!!!!

én is veletek akarok duzzogni,és fogok is ti kismamik!!!!!

bogyesz
bogyó77
 
 


Jajj bogyó!!!

ez olyan édes szó volt: KISMAMIK!!!!
Jesszumpeppi!!! isteni lesz amikor mindannyian kismamik leszünk.
Annyira várom!!!! Meg a gömbölyödés első jeleit is!!!
Szerintetek mikor lehet először látni, hogy gömbölyödik a poci?
Vendég
 


Nem sértődtem meg, csak szeretem, ha irtok nekem.:)
Na, összepakoltam mindent, főztem apának ebédet, és viszem is be neki melóba, mert 16-ozik szegénykém. Este vagy holnap reggel jövök, most megyek dógozóba.
Hétvégén sajna nem leszek gépközelben, mert elutazunk...:(
Hiányozni fogtok!!!!!!!! :cry:

Kép
jenny29
Mór
 
 


jenniy

Jó utat nektek érezzétek jól magatokat

cupppppppppppppp
Vendég
 


Jenny!

Remélem pihenés lesz, érezd jól magad. De azért a hancúrt ne mellőzd!! :lol: :lol: :lol:

pusziiiiiiiiii
Vendég
 


Na hello csajok. Itt vagyok. Először írok, aztán olvasok aztán majd megint írok. :) Nem hiszitek el, reggel felébredtem tök kíváncsian hogy mennyi lesz a hőm, erre beszart a hőmérőm. Úgyhogy ma vettem egy másikat. (sztori: dm-be mentem. Kérdezem az eladót, hogy digitális hőmérőjük van-e. Erre rámutat kettőre majd bocsánatot kér, és ilyet szól: nekik csak lázmérőjük van... Oké, hogy van különbség, de nem hiszem hogy bárki a dm-ben a másik fajta hőmérőt keresné... Na mindegy, csak vicces volt). :) Úgyhogy most van másik. És persze a sorban előttem a csajszi éppem terhestesztet vett. Kicsit irigykedtem... Na jó. Nagyon.
Ja, és tegnap óta le akar szakadni a derekam. Szerintetek? Vagy ennek semmi köze sincs a dologhoz? Most végigolvasom amiket írtatok és reagálok. :)
muffin
 
 


Muffin, higanyos hőmérőt vegyél!!!!!!

az a biztos !!!!
Vendég
 


http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41

ezzel a linkkel nem szeretnélek bennetek rémiszteni.

Story: egy ismerősőm mesélte nemrég na jó 10p.
Elment uh.ra vizsgálatokra, és azt mondták neki hogy nem jók lettek az eredmények és hogy elfog vetélni ja amúgíy meg a gyerek down kóros. Ja és a 23.hétben van. És amit ide becopyztam link azt mondta hogy a terhességem 12.hetében menjek el, mert ekkor előre kitudják szűrni hogy milyen betegségei nincsennek a babának. igaz 40eFt, de azért a frászt hozta rám. De valahol őt is megértem, mert mondta hogy most amúgy mi a fenét csinál 23hetes terhes. Ja és az eddig fiúnak hitt baba leányzó:) nagyon szupppiiiiiiiiiii. és miondta hogy már puszikálja a kezét, hajnalban a táncparkettet rugja, jól érzi magát odabent :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
..és mondta, hogy az orvosok semmit nem mondanak, tapsztalt anyukáktól, vagy kismamiktól többet megtud :!: :!: :!:
Vendég
 


Muffin!
Drága muffin, ovutársam! :lol: Örülök h itt vagy, olvass gyorsan aztán írj kicsit magadról! Egyébként Fülkének igaza van, a higanyos régi a legjobb! Én is azzal mérek! Azt semmi nem zavarja be, viszont a digiset állítólag a mobil zavarhatja, ill. nem mindig mond pontos értéket, mivel előfordulhat vele 0,1-0,2fok különbség +-.
Csak jótanács!

Derék fájdalom? Ehhez nem tudok hozzászólni, bármitől lehet, de azért reméljük gólya jel!!! :wink:
Vendég
 


Sziaszttok!

Én is duzzogjak veletek??????? :P :P :P :P :P :P :P :P

A gömbölyödés mindenkinél máskor kezd el látszani.......
kb. a harmadik hónaptól.

Nekem is van mikroszkópom, de páfrányt sohasem vettem ki belőle. Lehet kevés nyálacskát tettem rá... :lol: :lol: :lol:

Na mindegy, inkább rámászok apára amint szabad a szex.. :oops: :oops: :oops:

Tényleg tök jó leirni: Kismami!! Már alig várom!

Pusszancs
Adri
odri
 
 


Odri!

A nyálból annyit kell a mikroszkópra tenni mintha egy csepp eső esett volna rá. Tehát a kis üveglapon egy tavacska lesz, na jó nem úszik a nyálban, de azért esőcseppnyi.
A másik meg h fókuszálni kell velel.
Egyébként hányadik napon vagy? úgyértem az előző mensid első napjától (barnázástól) számítva ma hanyadik nap van? Milyen hosszú a ciklusod? Azért kérdem mert ha megírod akkor kiszámolom kb mikor kéne páfrányosodnod! :P
Vendég
 


Na most értem a végére. Fogtam egy papírt miközben olvastam és felírogattam a hozzászólnivalóimat. Szóval először is, én meg pont azt olvastam, hogy a digitális a jobb. De igazából mindegy is, ezt csak olyan kontroll félének használom. Tegnap regisztráltam a wunschkinderen, ma elkezdem a görbémet. A kórházakról annyit, hogy az egyik barátnőm a nyáron szült a szent imrében és tényleg nagyon szuperül néz ki. Én nagyon jókat hallottam még a kerepestarcsai flór ferencről. A kórházban voltam már többször is (sajnos) de a szülészeten még nem... Csak ezt hallottam.
Ja, és nem csak a derekam fáj, hanem a hasam is mintha meg akarna jönni. Bár tudom, hogy ez még nem lehet amiatt, de talán a beágyazódás... :)
Az ovu tesztet ugyanúgy használjátok terhestesztnek?
Trixy: mi is tegnap intéztük a netet, én Maglódon lakom, és ott is monortel van. Elvileg nálunk most kezd szolgáltatni a T-csoport, de a férjem azt mondta, hogy valamiért macerásabb... Úgyhogy csajok jövő hét pénteken nekem is lesz otthon net. Végre!!! :)
Ma úgy megkívántam a kólát, hogy muszáj volt meginnom egy pohárral. tudom hogy nem tesz jót, de muszáj volt... Nagyon jólesett. :)
Valaki szúrja már be nekem a jónás naptár linkjét... Rá is tudnék keresni, csak lusta vagyok hozzá... :)
Nekem a mikroszkóppal (PG53) csak az a bajom, hogy használat előtt egy órával se enni se inni nem szabad. Nekem meg amikor eszembe jut, tuti valamelyik volt. aztán elfelejtem... És elvileg naponta kétszer kellene. Ja és reggel evés előtt nem lehet, mert akkor még nem megfelelő a nyál koncentrációja vagy mifene úgyhogy erről ennyit... :)
Na azt hiszem most kiírtam magamból mindent. :)
Ja, és nekem csak 27-28, tehát jövő hétvége. Utána lévő héten szabin van apa is és miénk az egész hét. Remélem örömködéssel töltjük. :)
Na most tényleg ennyi. Megyek beviszem a görbémet, aztán jövök megint. A férjem melóhelyén vagyok, még kb. fél órát dolgozik...
Na addig is pusz mindenkinek.
muffin
 
 


szerintem az igazi mama pocak 15 hét körül lesz akkor már ha leülünk nem hjlik be hanem kifele dudorodik.a down kort 12 hetes korba szűrika háhnyaki redő vastagságát mérik.én fogok menni 4d-re az nagyon jo és nincs is olyan horor ára.annyit megér!!!!!

én azt javaslom minden kismaminak és jelöltnek,hogy ne is hallja meg a rossz tapasztalatokat,jo más ha ismerős vagy közeli rokon.én ugy indulok neki hogy biztos minden oké.nem lesz méhen kivüli,szépen fog fejlődni. stb...jo tudom mindenki ugy áll hozzá,de én most egy kicsit homokba dugom a fejem,és csak a dokinál kukkantok ki ,meg a babanet előtt :lol: :lol: .

szia Muffin,te hogy is állsz????kihagy az agyam :lol: .
alig várom már hogy vége legyen a hétvégének!!!!!!!és közöljem velezek a jo hirt :wink: .

bogyesz
bogyó77
 
 


Muffin ha a pé után 1 héttel fáj a pocak meg puffadsz akkor ágyazódika babóca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .reméljük igazam van!!!!!!!!!!szoritok
bogyó77
 
 


Az ovulációs teszt mint orákel

Az ovulációs tesztet orákelnek is lehet használni. Nem én találtam ki, számtalan tudományos kutatási eredmény bizonyítja, hogy az LH és a hCG molekula immunológiai teszteknél (amely az otthon végezhetö teszteknek is a müködési elve) keresztreakciót adhat. Ez abból adódik, hogy az LH, FSH, TSH és hCG molekulák két alegysége közül az egyik mindegyiknél teljesen megegyezik, a másik mutat csak bizonyos eltéréseket. Az immunreakció specifitása attól függ, hogy melyik molekulacsoport ellen fejlesztették ki az adott ellenanyagot, amelyet a tesztben is használnak.

Az orákel tulajdonképpen "jós"-t jelent, mivel az ovulációs tesztet nem terhesség kimutatására hozták létre, de a molekulák (LH és hCG) evolúciós rokonsága és hasonlósága miatt a digitálison kívül bármilyen ovuteszt képes a terhesség kimutatására (állítólag 70%-os biztonsággal), mégpedig pár nappal hamarabb, mint egy terhességi teszt. Erre itt láttok példát. Az elsö példa tesztjei a Babatervezök shop-ból származnak. Az ovuteszt (orákel LH) már 11 dpo-nál pozitív, míg a terhességi 13 dpo-nál.


Mikor lehetsz biztos benne, hogy megvolt a tüszörepedésed? A tüszörepedés után a hömérsékletnek 5 napon belül legalább 0,2 fokot emelkednie kell. Ezzel párhuzamosan egy kiszáradásnak kell bekövetkeznie, amely azt jelenti, hogy nem termelödik több hüvelyi váladék (1-2 napon belül). A méhszáj kifelé mozog, jól elérhtö lesz és bezáródik (már a tüszörepedés napján elkezdödhet). Az ovulációs teszt pedig újra negatív lesz és esetleg fájdalmasan feszülnek a mellek.

FŰLŰNEK!!

Ne ess kétségbe, ha nem tökéletes a hömérsékleti görbéd. Ennek ellenére teherbe fogsz tudni esni! :wink:


nos remélem most már mindenki tudja :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Füllke!

Köszike a cikket! Érthető és érdekes volt! Örülök h leírtad! :)
Vendég
 


Ja Bogyóóó neked már csak kettőt kell aludni, jó nekünk is, hogy kiderüljön Kismamóca vagy :!: :!: :!:
A 21. jó szám tehát szerencsés lesz ez a vasárnap.
De érzel valamit? Mensi, cici jajj nem te zabagép vagy ugye? nos akkor megetted már a fridget? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Bogyó!!!
Alig várom a fejleményeket! Kiáltsd világgá a gólyát!!! naon szorítunk!!!! :D
Vendég
 


Köszi a leírást fülke. :)
Bogyó, én is remélem hogy ez a helyzet. :)
muffin
 
 


most mit irjak?????????jaj nem merem mert félek elkiabálom akkor inkább ne is irjak semmit,vagy mi??lehet ilyet elkiabálni?????
hmmmm nem is tudom
:lol: :lol: :lol: .na hogy összefoglaltam???
bogyó77
 
 


na megcsináltam a görbémet. Hogy tudom ide beszúrni hogy ti is lássátok? Kíváncsi vagyok hogy szerintetek jó-e.
muffin
 
 


most mi van bogyó? Mit nem akarsz elkiabálni? Ne húzz már minket. :)
muffin
 
 


állat ez a wunschkinder. Azt írja, hogy 31-én már tutira tudni fogom. :) És az tök szuper lenne, mert lesz a nőgyogyim és a férjem is szabin lesz és el tudnánk menni együtt. :)
muffin
 
 


tipikus. most hogy itt ülök senki nem ír... hahóóóóó
muffin
 
 


itt vagyok!!!!!!!szerintem neked most ágyazódik a kicsi baba! :lol: :lol: hehe.akkor már csak 1 heted van de jo én meg 1 hét mulva szeretnék tesztelni.akkor eggyüt örülünk :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


na mindegy akkor addig leírom a görbémet. Berajzolt nekem egy középvonalat, és a pé óta afölött mozgok, egyszer sem ment le még a vonalig sem. És kétszer voltunk együtt a zöld sávban (ami gondolom a legtermékenyebb időszak) az első és az utolsó nap. Úgyhogy nagyon remélem hogy én is hamarosan eredményekről tudok beszámolni. :) Ja, és tök vicces, most néztem meg, a hancúrokat kis zöld vigyorgó fejjel ábrázolja a görbén, és én a naptáramban nem hiszitek el, de zöld kis vigyorgó fejeket használok. Mintha a naptáramból másolták volna be. :)
muffin
 
 


azt nem akarja elkiabálni Bogyó, hogy nálunk nem fog esni piros hóóóóóóóóóóóóó :!: :!: :!:

....és ne is kiabálja, nem mond semmit, csak azt hogy mit érez konkrétan semmit semmmmmmmmmmm
Vendég
 


hát nagyon remélem hogy így lesz. És azt is remélem, hogy jó sokan fogunk együtt örülni. .:)
muffin
 
 


azért érzek és azt nem akarom elkiabálni :lol: :lol: :lol: :lol:
csucsunak kimenője van vagy hol van máááár?????én nem irtam alá hogy mehet ejnye fekete pont :wink: .

és Fülű,,,,és még sorolhatnám Kriszta nemsoká hazaér,és alvás előtt jön hozzánk :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


nem tudom miért ugrik vissza főoldalra amikor frissíteni akarok hogy lássam írtatok-e...
muffin
 
 


hogy mit érzel mi fáj azt azért írhatod, azért enyire ne titkolózz, mert lassan kilyukad az oldalam :P :P :P
Vendég
 


Bogyó direkt húz minket... :) Majd mi is ezt csináljuk. :) Csak suttogni fogunk és akkor nem hallja. :)
Azt hiszem mostmár nekem is mennem kell lassan. Férjecskémnek lejárt a munkaideje (lassan egy órája) és ugyan még semmi hajlandóságot nem mutat hogy induljunk, de majd kipiszkálom. :)
Aztán ne felejtsétek megírni hogy tudom beszúrni a görbémet. Na puszi.
muffin
 
 


Szia Trixy!

Köszi de nem akarok mikroszkópot nézegetni. Az első terhességem elött vettem, mert nagyon akartunk gyereket. Egy ideig nézegettem, de aztán meguntam, mert soha nem láttam semmit. :P :P :P :P
Amúgy tudom, hogy kell csinálni!
Rá egy hónapra összejött a baba minden nélkül.
Szeptemberben volt a műtétem, ma egy hónapja. Ma múlt el, a ciklusom kb 29-30 napos.
Elvileg jövő hét végétől már mehet élesben minden. Mindennap csináljuk, abból baj nem lehet... :oops: :oops: :oops: Eddig úgyis ki kellett hagynunk. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha minden igaz akkor lesz pém is. Majd kipróbálom az ovut is.
De azért megnézheted.

Puszi,
Adri
odri
 
 


szóval akkor leirom!!!!

irtam pár napja hogy ugy elmondanék valamit,ne kérdezzete:aranyosak voltatok nem faggatatok.

elterveztem hogy most mindent feljegyzek ami velem történik,a kislányomnak majd tudjak segiteni ha kismama lesz :lol: .

2007 10 08 hurrá három ovu tesztem negativ volt és most juhéjj pozotiv!!!!!nagyon örültűnk apával....... :lol: 09-én is csináltam nagyon halvány lett alig akart előjönni.hétfő estétől kedd estig fájt a hasam cicim enyhén bedagadva.apával szerettük egymást naon.....
Október 15-16-haspuffadás nagyon pici görcs derékfájás és folyamatos nyomás érzés.ujra elkezd a cicim feszülni ugy kicsit.
jajjj a cicim ugy bizsereg hogy már szinte ég enyhe hányinger ugy hullámszerűen.na jo haspuffadás elmult,émelygés elmult cici ugy fáj ég bizsereg...azóta is

szerda este van és érzem hogy mama lettem ugy megirnám a babanetes barátnőimnek de nem merem :lol:
azóta olyan lelki nyugalmam van tudom hogy nem fog megjönni.ha nem eszek akkor éhes vagyok....
szóval cici feszül mint állat,pocak rendben semmit nem érzek.

na jol leirtam,ha mégis megjön most akkor tuti mama voltam csak valami közbejött.a cicim meg tök barnás!!!!!

csak arra kérlek titeket hogy amég nem jön meg ne vegyetek kismami számba.ezt már tényleg a babona miatt!!!!!

pussz bogyesz
bogyó77
 
 


remélem nem érzem rosszul!!!!!!!!!!!!!
bogyó77
 
 


Szia Bogyó!

A nyakiredőt 12 hetesen nézik.
Az APF -t pedig 16 hetesen és 18 hetesen van genetikai ultrahang. Bocsi nem akarok okoskodni, csak nálam ekkor nézték ezeket a vizsgálatokat.

Puszi,
Adri
odri
 
 


hát tök jó lenne már ha végre Bogyót is kismaminak nevezhetnénkk, reméljük a héten kiderül.

Jajj tudod mit fogok most kérdezni hehehe, mond hogy van otthon még ovud, lécccccccccccciiii JÓSÓLJ!!!

Én nem mondok semit,, csak hogy ez kicsajjjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


hát tök jó lenne már ha végre Bogyót is kismaminak nevezhetnénkk, reméljük a héten kiderül.

Jajj tudod mit fogok most kérdezni hehehe, mond hogy van otthon még ovud, lécccccccccccciiii JÓSÓLJ!!!

Én nem mondok semit,, csak hogy ez kicsajjjjjjjjjjjjjj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


nincs ovum :( .és most csak ezért nem veszek,tesztelni is csak 1 hét mulva fogok!!!!most undok vagyok???de most ugy gondolom teszt nélkü is hogy mama vagyok :lol: :lol: valahogy már éreztem ezeket a tüneteket,de ha csak a hormonok viccelnek velem akkor nagyon mérges leszek..........na most már csak várni kell.auuu igy fáj a cicim ég viszket bizsereg..

bogyesz
bogyó77
 
 


Odri:megnéztem mit irtam és én is azt irtam hogy 12 hetesen nézik a héhnyaki redő vastagságát.tudom az AFP meg 16 hetesen egy elevul buta vizsgálat...nekem mind a két srácommal rossz eredmény volt és gyönyörű egészséges kisfiuk lettek.voltam 4D az mindig megnyugtatott....

bogyesz
bogyó77
 
 


dehogy vagy undok, de vasárnapig kilyukadok:(
mINDJÁRT ITT VAN VÉGÜLIS VISSZAFELE SZÁMOLUNK HIHI NEM ELŐRE, AZT SZERETEM DE NAGYON!!!!!Jajj nekem ez az izé capslock hmm azért sem írom át, merrt nincs kedvem.

Ja és étvágyad sincs hihihihihihih mert ezt megírtad volna már hihi:) húúh megyek is uzsizni :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Szia Bogyó!

Akkor nem jól fogalmaztad, nézd meg. A down kórt és a nyakiredőt is irtad a 12 hétre. Csak a félreértés elkerülése miatt irtam.
Tényleg nem akarok okoskodni, bocsi.

Pusza,
Adri
odri
 
 


nem okoskodsz,javitsál ki nyugodtan!!!!!!

nem Fülike nincs étvágyam,sőt ugy ennék valamit de nem kivánok semmit pedig dugig van a hűtő,jobbnál jobb kajákkal.most fáradtnak is érzem magam,pedig amikor terhes voltam és mentem először dokihoz,mondtam a tüneteke a fáradságot is beleértve csóválta a doki a fejét hogy az nem lehet,még korainak mondta sőt azt mondta az nem tünet.hmmmm nem esett jol már akkor sem.szóval most éhes vagyok de semmit nem kivánok,és fáradt vagyok és fáj a cickom de nagyon!!!!!!ez nem csak olyan érzékeny hanem nahgyon durván fáj......meg nőtt is. :lol: de ha ez a hormonoktól van hááááát akkor :( ilyen szomorú leszek

Fülike:ovatosan a kajával csak hasznosat egyél mert nem könnyű lefogyni és apa még akar majd benned gyönyörködni.......

bogyesz
bogyó77
 
 


nem félek a kg.tól :wink:
ha lehet megint sportolni akkor újra formábasn leszek és csak a pocim nőőő :P :P
már kaptam személyiedzőt, az egyik barunk intézi, már mehettem volna korában is de sajnos megéreztem hogy még várok.
2kg.vagyok több az lófasz már bocsánat, azt én olyan hamar leadom :D :D :D :D
attól én nem félek csak nagyon hiányzik a sport.

amúgy sejtem mitől lehetett nekem a haematoma, basszus na mindegy nem is emlegetem
Vendég
 


ja és firss kismamitól azt hallottam hogy 300eFt az őssejt és ebben már benne van a 15-20éves tárolás is :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


és mitőőől????? hogy mi 2 kg hiztál már?????na jo nem csinálom itt a parádét mindenki maga érzi mi jo neki.én 8-kg hiztam a Benivel mindenki mondta hogy az nagyon kevés....nyomtam magamba a vitamint már gyümi formájába.4-kg lett a gyerek.52-kg-val kezdtem a terhességet és 50-nel mentem haza a korházból.hehe.én nem bagyok valami magas igy olyan lennék mint egy labda.
még egy szó a kilók ellen és befejezem:ha sokat hizol a bőröd csunya csikos lesz és az mindig ott marad....na jo többet nem hozom fel igérem.
:wink:

lehet most 20kilót fogok hizni ha eggyáltalán mama vagyok :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?