Új privát üzeneted érkezett!

Trixy! A befogadó nyilatkozat azért kell, mert oda mész kórházba ahova tartozol. Attól az orvostól kell kérni akinél szülni szeretnél és a körzeti doki tölti ki. Azt nem tudom, hogy szülésnél kell -e. Mivel én nem az Istvánba tartozom, de a dokim igen ezért ki kellett iylet töltetnem.
Az én orvosom dr. Fenyőházi Jenő, akinek Szentendrén van magánrendelése de az Istvánban is dolgozik. Ő is nagyon becsületes orvos és odafigyel a betegeire. Még a magánrendelése se drága, sőt volt olyan is, hogy nem is kért pénzt a vizsgálatért. A régi orvosom meg minden alkalommal 10 ezret kért. Ezért is cseréltem le meg azért mert nem foglalkozott velem. Jobban érdekelte a pénz!!! Ha annak idején elmegyek egy másik dokihoz is talán már rég túl lennék a műtéten és babás lehetnék....
De előre kell néznem!!!!!

Puszi,
Adri
odri
 
 


Bogyó, a babázón még ennyit találtam a hőmérőzésről, elküldöm kis kiegészitésként, Nyuszifülke, remélem nem haragszol!


,,Az alapanyagcserét és a hőmérsékletet a hormonális helyzet is befolyásolja. A ciklus első felében, amikor még nincs progeszterontermelés, az alapanyagcsere és hőmérséklet kissé alacsonyabb. A progeszteron, ami a peteéréskor kezd termelődni, gyorsan emeli az alaphőmérsékletet. A pete kiszabadulásakor, azaz amikor a tüsző megreped (ovulatio), a hashártyára ömlő folyadék, nem egészen ismert mechanizmus szerint hirtelen néhány tizedfokos "lehűlést" idéz elő. A normális alaphőmérsékleti görbe tehát úgy néz ki, hogy a menses első napjától az ovulatioig van egy átlagos alaphő érték. Ez az ovulatio idején néhány óráig lecsökken, majd 1-2 nappal a pete kiszabadulása után emelkedni kezd és a következő menses előtti napokig az ovulatio előtti átlag felett van, majd a menses előtt 2-3 nappal elkezd lejteni, újra a peteérés előtti átlaghoz megy vissza. Kivétel a terhesség, ilyenkor az értékek nem csökkennek és a vérzés is késik.

Az ovulatio gyakran a hajnali órákban történik, ezért az ébredéskor az esetek jelentős részében sikerül elcsípni ezt az időpontot, de ez nincs mindig így és a hirtelen, egy-három tizedes csökkenést nem látjuk, csak az egy-két nap múlva kezdődő emelkedést érzékeljük.

Fenti leírásban egy szó sincs arról, hogy mennyinek kell lenni ezeknek az értékeknek, hiszen azok egyénre szabottak, abból a szempontból, hogy volt-e ovulatio vagy sem nincs jelentősége.

A peteérés megítéléséhez csak a görbe alakjára van szükség. Ebből az is következik, hogy ha az ovulatios csökkenést nem mérjük, akkor csak 1-3 nappal az ovulatio után tudjuk megmondani, mikor volt az ovulatio. A vizsgálat tehát nem előre tájékoztat, hanem utólag, legjobb esetben még a "felhasználható" 24 órán belül. Ha a ciklus hossza stabil, akkor persze a következő ciklusra vonatkozóan van előrejelző értéke is. A mérésnek tehát nem az a célja, hogy megmondjuk, hogy ebben a ciklusban mikor kell összebújni, hanem az, hogy van-e peteérés. A mérés pontossága elég jó, ha a mérési feltételeket pontosan betartjuk.

Ezek a következők:

1. Vegyünk egy lehetőleg higanyos hőmérőt, amit kizárólag erre a célra használunk.

2. Este rázzuk le a hőmérőt, és tegyük magunk mellé. Legalább 6 órát aludjunk, éjszaka. Reggel az első mozdulat a hőmérőzés. Minden más csak ezután következzen, a hőmérőzés alatt is a lehető legkevesebben mozogjuk.

3. Lényegében mindegy hol mérünk, a lényeg az, hogy mindig ugyanott. Lehet hónaljban is, az úgynevezett bőrhőmérsékletet mérjük, de lehet szájban, hüvelyben, végbélben is mérni.

4. A mért értéket azonnal írjuk fel, mert a sok mérés adatát könnyen elfelejtjük, hiszen csaknem azonos értékekről van szó. A mérési eredményeket ábrázolni kell, a görbe alakját, listából nem lehet megítélni. Erre a célra egy négyzetrácsos lap is megteszi. A görberajzoláskor az első pont a menses első napján feljegyzett érték, az utolsó a következő menses első napján lesz. Ilyenkor új görbét kezdünk.

5. Helyes feljegyezni a görbére az együttlétek időpontját, azt, ha nem aludtunk 6 órát, alkoholt fogyasztottunk, kisebb megfázást, vagy mást, ami befolyásolhatja a hőmérsékletünket. Aki éjszakai műszakban is dolgozik, nem tud értékelhető görbét produkálni.

6. Legjobb, ha 3 ciklust mérünk egymás után, mert egy mérés nem mérés, mondják a biológusok, és igazuk van. A görbe értékelését lehetőleg szakember végezze, de lehet az interneten van olyan program, ahova az adatokat beírva értékelést is kapunk.

7. Ha mindhárom görbén jelentkezik a menses előtt kb. 14 nappal az emelkedés, akkor csaknem biztosan van peteérés, és ilyenkor a jól megválasztott időben történt vérvételből, progeszteron szint méréssel, az eredmény már teljesen biztos lesz. A görbe tehát arra is alkalmas lehet, hogy megmutassa, mikor legyen a vérvétel.

Ezeket a szabályokat betartva a hőmérőzés az esetek mintegy 90%-ban nagyon értékes információt szolgáltat, de csak annyit várjunk tőle amennyi energiát a pontos méréshez befektettünk.''

Kép
jenny29
Mór
 
 


köszi Fülike!!!!! :lol: :lol: pedig már titkon örültem a 36.7 nek.na de reggel megmérem igaz nem tudom mihez viszonyitani.....na mindegy.én nem fogok hőzni nem birok 1 perccel sem korábban kellni.

Fülike ha mész dokihoz kérdezd meg hány hetes vagy de szerintem 7.mert most lehet hogy kissebb az átlagnál de majd behozza.kimegy a kis betolakodó és hurráááá ugy fog nőni kicsinyuszi mint a gomba. :lol: :lol: :lol: :lol: .akkor most van 2 kismamink.egy honap alatt ha igy halad én annak is örülnék. :lol: .

én nem vagyok pest közelébe igy nem tudok hozzászolni a doki témához.ja és mi meg elköltöztünk a szuper dokinktól,igy nekem is kell valaki.remélem jol döntünk majd a két srácnál jo volt.a legtöbbet a szülésznők jelentenek nekem volt választott szülésznőm is.most is akarok.ő van mindig ott van mindent mond és többet dolgozik mint a doki.igaz nekem a dokim is ott volt velem de bármit kelett a szülésznő csinálta.nem volt beöntés sem,sőt én a borotvával joba vagyok(nem csak szüléskor)és igy azt sem csinált.a vajudóban tv-tünk,és mindig kérdezgettem vagy ha a doki mondott valamit ő a vajudóban elmagyarázta.nagyon jo volt nem foglalkozott csak velem.

bogyesz
bogyó77
 
 

 
 

köszi Jenny neked is!!!na ezért szuper ez a csapat!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megyek ebédelni mert farkas éhse vagyok!!!!!!

pusz bogyesz
bogyó77
 
 



Kép
jenny29
Mór
 
 


Én is elhúzok enni, meg teregetek még egy uccsót. Utána meg megyek melóba. Nektek további szép napot, jók legyetek ám!!!
Pusszka mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór
 
 


na szóval, akkor nem elég a doki kell egy szülésznő.

én nem szeretnék a schöpfibe szülni, bár távolságra nincs annyira messze, de nem a kerületem. De nekem a IX. jön számításba mert az én dokim ott van így szülhetek a Sz.Istvánban is, pl ha most valami bajom lenne odakellene mennem, hmm semmit nem tudok a helyről sose voltam ott, persze ez csak jóóó:)
Vagy valami magán klinika, de elég horror árakon, csajok néztem a dr. rose klinikát háhhhh dobtam egy hátast azonnal 780eFt, egy ágyas szoba jó szép meg minden, de mi a fene van még benne? mert gondolom erre rájön a doki is. +ba az őssejt levétel is.
de sztem marad a St. István :lol:

Merre Bogyóskodsz?
Vendég
 


Csucsu X.eltem!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Csajok egy kicsit eltűnök aztán ti termeltek ám!! :)

Minden gólyaváró Anyukának köszönöm a köszöntést.
Nagyon édik vagytok. Imádok ide járni mert itt mindenki olyan szuper csaj :)

Én is kitakaritottam már csak fel kell mosni de a lánykám ha elalszik csak akkor fogom azt megtenni mert kölönben nem marad egy helyben.

Sok puszi gólya várok :)

Kép
csucsu05
 
 


az hogy kell tulzás,de szerintem nagyon hasznos.az első szülésemnél nem volt,és hogy sokáig vajudtam volt váltás már a végén az sem tudtam ki van ott(jo ez kifigurázva)de nem negyon beszélt velem senki a férjem kint várt,és hogy a doki sem tudta vajon meg tudom e szülni simán nem jöhete be.már jöttek a tolo fájások de még nem voltam kitágulva.....fuuuu.amikor meg volt szülésznőm akkor csak velem volt nem foglalkozott mással.az elsőnél nem lehetett inni mert ugye lehet császár...a szülészmami meg engedte mindig mondta mit csináljak,olyan baráti volt.ugy beszélgettünk mint a barátnők,nagyon laza volt jo fej :lol: :lol: .most is lesz szülésznőm!!!!!!ja és mikor elment a nyákdugó azt sem tudtam mi van hivtam és megnyugtatott stb....a Beninél szivárgotta magzatviz,na és már bent feküdtem mert tulhordtam 1 héttel.szoval jo ha van egy ilyen mindenben jártas nő,és nem kell mindenért a dokit hivni.jo csak a vége felé vettük fel vele a kapcsolatot de megérte!!!!!!!!

bogyesz
bogyó77
 
 


tényleg kinek mi a véleménye a szülésznőről?????????

azt hiszem én már leirtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


írjatok tapasztalt mamik, a szülésznőről!!!
Köszi Bogyó az infót!

És a fogadott doki sem szokott ott lenni mindig, mert mivan ha épp nyaral siel, vagy mit tudom én, akkor mi van?? Előre nem fogunk emiatt fizetni, bár nem én rendezem az anygiakat, az az apa asztala:) de hülyeség lenne, hiosz kifizetünk úgy mint pl a barátnémék kifeztték előre, és a doki épp wellness hétvégéjét töltötte mire odaért a baba megvolt, tök jóó nem? /illetve nagyon szomorúúú/
Vendég
 


FŰLLŰŰŰŰŰŰ, csinálok egy panaszlistát, és odafogom bebiggyeszteni a te drága Nyuszifülűűű nebved, hogy ennyire hanyagolsz itt bennünket.
Mindig akkor vagy bent mikor én meg nem.
JA ÉS HA MÁR PANASZKODNI NEM IS LEHET DE FELFOGLAK JELENTENI a NyusziRendőrségen. Nyuszifelügyelőnek megmondalak, hogy állandóan túl ugrálsz a körzeten, és nem tartod be a Nyusziszabályokat, és akkor majd Nyuszifogságba kerülsz :D bibbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink: :wink: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


még jo hogy nincs bogyó rendőrség :wink: .

többiek ugye jöttök este????????most este lesz időm itt csücsülni.bár Kriszta biztos megint megy csicsikálni :lol: :lol: :lol: ,az jóóó mert akkor az valami mamás dolog.hehe.

többiek tünet????????????teleik az idő tünetek meg jönnek ugyeeee!!!!!!!!!!

a dokinak butaság előre fizetni,a magán rendelésen ugyis fizet az ember.....meg ugye a szüléstől is függ az összeg.ha császár azért az csak más,vagy ha 1 óra alatt kibujik stb.....nem mindegy mennyit tesz értünk a doki,meg hogy megtesz e mindent.én mielőtt jöttünk haza a korházból akkor rendeztük.megköszöntük... na de aranyos volt minden nap kétszer bejött a szobába jol vagyok e ,megnézte mindig a gyereket is.szóval sajnálom hogy nem mehetek hozzá.



még jövök
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta várom már a mama tüneteket!!!!!!!!!!!!

bogyesz
bogyó77
 
 


Sziasztok!

Mikor én májusban szültem, a szülésznőm nagyon kedves volt és segítőkész. Csak velem foglalkozott, mindig mondta, hogy mit kell csinálni. Segített, hogy valahogy túl éljem. Szerencsére a férjem bent lehetett velem ő is segített és jó, hogy ott volt velem és fogta a kezem.
Életem első szülése volt és nem tudtam mit kell csinálni, de hála a szülésznő segített. Jó lett volna nála szülni de sajnos én csak császárral szülhetek. Pedig most már a szüléstől sem félnék.
Az orvos meg ott se volt, nélküle szültem meg a kislányomat.
Szóval minden a szülésznőn múlik.

Puszi,
Adri
odri
 
 


Éljenek a szülésznők!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most megyek mert viszem a Benit angolra,de először még elmegyek érte.aztán uszásra mind a kettőt.


pusz pusz kismamik!!!!!!!!!

bogyesz

odri gyere este is,itt leszek!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ilyen jo kedvem van!
bogyó77
 
 


hello!

Tök jó olvasni ezeket a dolgokat! Bevallom nektek, én megvettem az ehavi Anyák lapját és Kismama különszámát is, mert nagyon érdekelnek ezek a dolok, jó ilyet olvasni, nekem szükségem van erre már most, mi lesz később?? - könyvtárat nyithatok babás könyvekből, újságokból mire meglesz babóca! Na, már nevet is adtam neki: Babóca. :wink: :P

Én este nem leszek, tudjátok, melóhelyen van csak net, de holnap reggel jövök!!!

Nyuszifülke!!!
Apával dumálom a netet hogy otthon is legyen! Remélem sikerül. :D
Tudod ő T-Comnál internetes hálózatokkal foglalkozik, így ingyenes lenne az internet, de Vecsésre (ott lakunk) nem engedi be a Monortel! :evil:
Így még gondolkozik honnan lenne jobb.
Remélem mihamarabb lesz!!!
Vendég
 


Odri!

köszi a kimerítő választ. Jó hogy te már ezt is tudod, és mostmár én is!!! Nagyon sokat segített!!! Köszi! :P :P

Én nem tudom ki lesz a szülésznőm, remélem a doki majd ajánl egyet! De majd utánanézek az István oldalán, hátha találok valami rokonszenveset!!
Vendég
 


Fülke drága! A nyuszika ment az erdőbe, és arra ment a medve..........jelen esetben ez a szemtelen medve a főnőköm, az erdő meg a cég ahol dolgozom. És ezt a szerencsétlen nyuszmuszt ma teljesen szétnyírták. Nem elég hogy petesejtbánatom van, még ezek is, hát nem hagynak bánkódni. hehehe

Szülésznő: áprilisban két szülésznő két műszak = 4 szülésznővel volt dolgom. Ebből egy nagyon rendes volt, le a kalappal, a többi meg.....Én nem fogok egy petákot sem fizetni előre. Majd ha megérdemlik utólag kapnak meglepis borítékot. :)
nyuszifülû
 
 


Juhééééééééééééjjjj FŰLŰŰŰ,

Na csajok valakinek jele a kismamiságra????????

Már nagyon mivámcsi leszel Csucsu után kihez megy a Gólya, mert az okjtóber egy szerencsés hónap!!!!!

A hosszúhétvégére terveztetek valamit a családnak csajok???
/az én porgimat nem lesz nehéz kitalálni, de paával itthon lezek és azért ez már mindennél jobb/

Na megyek uzsizni, egy kicsit korábban mint kellene de majd kétszer eszek, :D

cuppppppppppppppp :lol:

Ja Fülűű, nálunk a Maci jó barát, mi a farkast nem szeretjük, attól Nyuszika fél nagyon, és ha jön akkor a Maci barlangjába ugrizik :lol: :lol: :lol: :lol:

De kitartás mindjárt vége a m.időnek és go home!!!! :wink: :wink:
Vendég
 


hát szombaton meló lesz, de vasárnap együtt leszünk otthon. Hétfőn vagy kedden meg a drága jó nagyimnál ebédelünk! :D
Ő az én mindenem, a másik mindenem mert az első apa! Már nagyon várja ő is a dédunokát! Remélem a gólya segít hogy széppé tegyem maminak az októbert! :P
A következő hosszú hétvégén (nov.1.), pedig apa elvisz valahová 2-3 napra kikapcsolódni! Olyan édes. Látja mennyire szenvedek evvel a fránya cisztával, és a babát is nagyon várom, ezért megajándékoz egy kis üdüléssel! Nagyon várom már!!!

Lassan megyek haza, ahogy mondod FÜLKE! GO HOME!!! :lol:

Vigyázzatok magatokra, holnap reggel jövök!
Addig termeljetek, legyen mivel foglalkoznom reggel!!!
Vendég
 


oké Trixy, te meg pihizzél!!!!!!
Vendég
 


Trixy:jo pihizést!!!!

hazaugrottam a gyerekek uszi cuccáért és nem birtam ki ........hehe

még jövök!!!!!!

megyek veszek teát magamnak mert megittam az egészet.hasznos még a cicka meg a palást????és ha valaki már kismami???????na majd után nézek,de ha tudtok valamiit várom!!!!!!

nálunk nem sok program van ,még kilátásba szombaton a férjemnek van bajnoki,vasérnap gyerekfoci....remélem kislányunk lesz!!!!!


bogyesz
bogyó77
 
 


ahogy látom senki nem fog lemaradni semmiről, d.e. aktívabbak vagyunk mint d.u.n.

de majd ha babásak leszünk, két szopi között írunk majd 1-9sort hihihihi

na megyek rendbe rakom magam mire apa jön :wink:

de visszanézek :)


háháháhá Bogyéknál bogyófelügyelő van hehehehehehehehe
Vendég
 


Sziasztok!!!

Megjött alvós Kriszta :D :D :D Nem tudom, de valahogy fél 8-kor már úgy érzem, mint akin átment az úthenger!!!! :?

Csucsu Boldog szülcsi napcsit!!!!!!!!! És vigyázz a pöttyödre! Mikor mész vissza a dokihoz?

Fülű: Az a görbe még nem rossz én azt mondom!!! Majd 2-3 nap múlva kiderül, de szerintem abból még lehet valami :lol:

Nekem csak a múlni nem akaró cicifájás van. pé óta! Se nem erősödik, se nem csökken az érzékenysége! hmm. nem tom mi van!

Fülke: Én voltam egyszer az István nőgyógyászatán. Hát én bizti nem szülnék ott!!!!!!!!!!!!! A doki rendes volt, de ahogy ott kinéz minden!!!!!!!!! Majdnem elsírtam magam, csak muszály volt ott maradni, mert ügyeletre mentünk! Szerintem ne akarj ott szülni!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Köszi Kriszta :lol:

Hát majd ha 6hónapos leszek egyszer /remélem/ majd akkor végig járom a kh.kat, és lesz ami lesz.

Passszzzzz nem tudom hol:(

Figyu neked van otthon ovu teszted?
Mert szerintem mintha mama gyanús lennél :wink:
Vendég
 


Hát igen ez a kórház dolog nem egyszerű!!!

Van itthon ovu tesztem, de még csak 9 nap telt el (max.) a pé óta! Én nem tudom mit higgyek!!! Néha úgy érzem lehet sikerült, néha meg elfog az a tudat, hogy nem, és akkor szomorú leszek! Nem tudom.... Szerintem még korai lenne jelnek lenni! Itt a babaneten azt írta a doki, hogy a pé után 15-20 nappal jelentkeznek az első jelek! Mondjuk ha jól emlékszem neked előbb kezdődött!!! Ezt megfejteni!!!!! :shock:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Jaj és Bogyónak akartam írni már az előbb is, hogy a teát mióta iszod? Mert folyamatosan csak 14 napig szabad!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


na hazaértünk végre!!!!!!!

Kriszta csinálj ovut léccccciiiiiiii!!!!tudom hogy van még 2 multkor mondtad :lol: :lol: :lol: hehe,ezt bezzeg nem felejtem el!!!!!!

fáj a cickód is hurrááááááá!!!!!!.

többiek hol vannak a tünetekkel??????Kriszta ne menjél csicsikálni mééég.hány napod van még???

majd szeretnék nektek valamit mondani szerda ota de magamba tartom!!!!!csak azért irom mert szeretném hogy vissza tudjuk nézni!!!!ne is kérdezzetek majd egyszer csak mondom,mintha itt se lenne ez a pár mondat oksi!!!!! :lol: :lol: puszi nektek érte.

Fülike hova mentek vagy csak apa hazatér?????én is szoktam magamat rendbehozni hogy ne egy kestrapált mamóca várja itthon.

bogyesz
bogyó77
 
 


Bogyó pont Te mondod, hogy csináljak tesztet :!: :lol:

Komolyra fordítva a szót, még nem csinálok, mert még ha lenne valami akkor se mutatná ki. Vasárnap lehet csinálok egyet :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


na még jo hogy irtad akkor nem is iszok belőle.nem zudom miota iszom de szerintem már több mint 14 napja jajjj remélem nem csinálam bajt :(

15 nap az pont a mensi ideje körül van,és akkor már szoktak a kismamik tüneteket észlelni csak még nem tudják,vagy nem akarják elhinni hogy attól van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .talán tényleg korai még ovuzni :cry: :cry: :cry: pedig már ugy örültem hogy tesztelni fogsz.

voltam ma a patikába palástfűért,és rákérdeztem az ovura,de nem volt nekik csk az a kazettás fajta azt meg nem akartam.elterveztem türelmes leszek!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: remélem kibirom!

többiek ugye jöttök végre mikor este is itt vagyok!!!
bogyó77
 
 


Akkor még várjál a jóslással!!!!
Ha jósolsz leghamarabb hétfőn kezd el!!!!!!!! Ha már egy iciri piciri halány csíkpd van az már babóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked hanyadikán kellene nem megjönnie ?
Vendég
 


Ja és ezt a cicifájást nem tudom hova tenni.... nem gondolom, hogy babától fájna, mert akkor feszülnie kéne nem? Nekem meg érzékeny... :roll:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bogyó nyugi, bizti nem csináltál rosszat, csak én ezt olvastam, hogy 14 napig kell ezeket inni!

Fülke: 24-25 körül kell nem megjönnie!!! és megfogadom a tanácsod, hétfőn tesztelek!!!! De akkor tuti, ha addig nem jön meg...

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta hány napod van még a mensiig??nincs kedvem a háloszobáig elmászni a naptáramért..

fülűűűű!!!merre vagy ne keseredjél a görbéd miatt mert cudar ideges leszek hát.lehet mami vagy nem feladni irgum burgum......ha meg nem majd várjuk a következő honapot KÖZÖSEN.MINDENTŐL FÜGGETLEN KI BABÁS ÉS KI NEM!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tessék igy mosolyogni.
bogyó77
 
 


Bogyó kb. 1 hét van mensiig! :lol: Az már nem olyan sok :!:

Bogyó neked van tüneted?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sziasztok!

Én is megjöttem!! :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT CSUCSU!!!! :lol: :lol: :lol:

Én sem mérem a hőmet,úgyhogy nem tudok hozzászólni ehhez a témához...Nem lenne rá alkalom, mer 4 műszakban dolgozom és soha nem kelek ugyanakkor...Szóval macera lenne...
Ezt az ovu tesztet nagyon várom viszont!!Lehet,hogy már ma el kellene kezdenem, mert 2 napja feszülnek a melleim, az jó jel,nem???Sajna Nekem nem túl megfejthető a ciklusom, mert gyógyszer nélkül soha nem pont ugyanakkor jön meg...Valahogy nem állt be rendesen, nem tudom miért...Van,hogy 28 nap,aztán 31, aztán 35,majd 29...És akkor próbáljon meg okos lenni az ember...
Én a Kútvölgyiben szeretnék majd szülni, mert az Én dokim ott van és nagyon szimpi az a kórház,amúgy területileg a János Kórházba tartozom,de oda biztos nem akarok menni!!!!!

Írjatok,addig visszább olvasok!

Csubi
csubi
 
 


Fúú Kriszta erre már nem mondok semmit, hisz itt írta a gólyád hogy mikor van a teszt azt a mindenit, na azért ez egy kicsit most fájdogált :wink: :wink:

szerda csütörtök magassága amikor hesselgetünk.

Kriszta te hol is szeretnél szülni??
Vendég
 


Hát Fülke én még nem tudom hol szeretnék!!! Valószínűleg a Délpestiben (Jáhn Ferenc), mert az van közel! De nem is tudom! Lehet egyáltalán most máshol szülni, mint ahhová tartozol? Nem vagyok túl tájékozott -e téren :oops:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Fülke a vonalzóm sajna már nem túl jó, mert előbb volt pé-m és így előbb is nem kéne megjönnie, mint ahogy a gólyácska mutatja!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


reméljük igen, azaz sztem bárhol lehet, bár a fene tudja addig mi történik/változik a nagy világban :roll:
Vendég
 


Na csajok lelépek majd később visszanézek :shock: :shock: , azaz tartok egy controllingot ki lóg és ki nem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megyek telerakom finomságokkal pocim :D
Vendég
 


Jó étvágyat Fülke!!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


csubi:nem nézed a nyákodt az sok mindent elárul,ha krémes fehér vagy tojásfehérje jellegű akkor irány apára!!!!!!!na meg a cickofeszülés is jóóóóóó. :lol: :lol:

Kriszta nem tudom mi a tünet és mit beszélek be magamnak igy csak várok.....reméljük türelem babát terem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fülikém ennyit eszel jo éhes volt a kicsinyuszi :lol: .

szerintem ha a dokival megbeszéli az ember akkor biztos el tudja intézni a szülést abban a korhátban ahol ő dolgozik.irtam egy pár napja mikor zsurba voltunk hogy az eggyik csaj kismami 1-2 nap mulva tesztel.na azóta már volt dokinál is és 6 hetes.ő rákérdezett erre a dologra és mondta a doki hogy el lehet inzézni.szóval ez megint olyan törvény lessz amit nem lehet betartatni......reméljük igy lesz!!!!!!

ugye nem tüntetek el :( :( :(

bogyesz
bogyó77
 
 


nagyon nagyon szomorú vagyok hogy nincs itt senki :( :( :( :( :( :( :( :( :( .hmmm
bogyó77
 
 


Hát nem kellett sokat visszaolvasni, dádádáááááá

Vagy érnek a peték otthon, és apával meg locsoltok?:)
az se gond, de azért mert úgy érzitek nincs p.érés, azért apát nem elhanyagolni, mert állítólag van mikor kétszer van ilyen izéééé.
Na mászókázni ágyikóban csajok!!!!
Vendég
 


Szép álmokat Fülike!!!!!!!!!azért aranyos vagy hogy jöttél.én is megyek csicsikálni,puszilok mindenkit!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és ilyen mosolygós álmokat kivánok.

bogyesz
bogyó77
 
 


Lányok én feladtam! :(
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 52000_.png

A cicim meg szét akar robbani. :( Lehet meg is jön. :(

JÓ reggeli kezdés! :(

Remélem azért valaki valami nagyon-nagyon jó híreket hoz nekünk reggel!!!!


Millió Ölelés, ezer NyuszPusz Mindenkinek!!!

Fülűűűű
nyuszifülû
 
 


Fülű:Addig ne add fel míg nem jött még meg. Ok? Pusz.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Kriszta!!!!

Akkor mi nagyon közel lakhatunk egymáshoz, ha te neked is a Délpesti van közel! Én nem szülnék ott semmi pénzért, nekem elég volt tapasztalat 2 hete pénteken, mikor bevitt apa a görcsökkel, egyáltalán nem szimpi se a doki, se a kh.
De visszatérve, te hol laksz, hogy ilyen közel vagy? Pesterzsébet, P.lőrinc, P.imre? Merre? Én Vecsésen lakom, 3 éve pedig Pestimrén laktam.
:wink: :D :D Milyen kicsi a világ!

Lányok!
Nem elkeseredni és feladni itt az októbert!!! Majd akkor lehet egy hangyányit szomorkodni, mikor ne adj isten megjön. Addig HHHHAAAAPPPPPYYYYYY-nek tessék lenni!!! Fel a fejjel! Attól még hogy nincs tünet igen is lehet ott babó!!!!!!! Nem kötelező mindenkinek mensi előtt tünetezni! Lehet h később jönnek a tünetek, nem jön meg, és utána kezdődik!!! Úgyhogy ezen ne tessék rágódni, hanem boldognak lenni ezerrel!!!!!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?