Új privát üzeneted érkezett!

.......de most én is lépek pihenni ahogy Csucsunak ajánlottam én is azt teszem, utánozás jó szokás hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cupp a Pöttyire :) :wink:
Vendég
 


Fülike! Hogy van ez??? Milyen 4 hetes???????? Ne őríts már. Hát már mióta tudjuk hogy mamika vagy. :shock: :shock: :shock: :shock:
Öccsém kis kavarónyusz. hehe :lol: :lol: :lol: :lol:
De az utsó mensitől számolod nem??????????
nyuszifülû
 
 


az utolsó mensi első napjától kell számolni és akkor szerintem kb:7 hetes vagy mert amikor kiderül a mamiság akkor vagyunk4 hetesek.
ugye milyen gyorsan telik az idő!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

jo pihizést!
bogyó77
 
 

 
 

bonyolult dolog ez, de jóóóóóóóóóó!!!!!!! :D :D :D
Még 1 hét és kiderül nálunk minden (muffin, jenny, kriszta, bogyó,)
Akit kihagytam nála is!!!!
jupijééééé!!!!
Vendég
 


Igen én az 5hetet taposom ha mami vagyok tutira. mesi első napjától számítva. De akkor viszont nekem nem kellet volna már látnia tutira a dokimnak?

Kép
csucsu05
 
 


Nem is most néztem meg már a hatodik hétben vagyok. A neten van egy kalkulátor a mensi utolsó napjától számítja ki. Szóval a Szabinát már 5hetesen látta. Akkor ezt a kispötyöt miért nem látta biztosan. Illetve látta csak nem tudta megmondani baba e.

Kép
csucsu05
 
 


igen Fűlű ha az utolsó mensitől számolom akkor 7hetes vagyok ha a fogantatástól jaj de szépen írtam hehehe akkor meg 4-5hetes, tecccik érteni???
Vendég
 


de most már utána nézek a doplgoknak, csak feküdnöm is kéne, és ma már megint itthon aludtam, mert visszajöttem anyóséktól, annyit ápolgattak, jajj csajok olyan rendesek voltak, ott egy iciripicirét jobb volt, mert ágyban tudtam netezni, itthon meg nem:( :P :P :P :P
na megyek utánanézek már ennek.

ja ti írtátok, hogy a 6.héttől már pulzál nos 7.hetes vok és csak zsákom van!!!!!!!! Értitek már miről papolok?
Vendég
 


Fúúúú csajok, már megint volt mit visszaolvasni!!!! :D Olyan rossz, hogy én napközben nem tudok írni :cry: :cry:

Már csak egy hét és egy csomóan megtudjuk mizújs!!!!!! Tök jó!!!!! :D :D :D

Nekem néha fáj a pocóm és a cicim is érzékeny, de nem feszül :(

Odri, üdv köztünk!!! Örülök, hogy bővül a csapat! Bizti olvastad, hogy nekem is volt rossz élményem, bár közel sem olyan durva, mint neked! Nagyon szurkolok neked!!!

Fülű: Szerintem jó a hőd 36,1 utánna 36,4, ha holnap is nő, akkor jó!!! Nekem is olyan a hőm, hogy fokozatosan emelkedik, de a babatervezok.otthona is írta (meg a dokim is látta már), hogy az is jó!!! Szóval ebből még akármi is lehet :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát csajok most jöttem haza a postáról és azt hiszem megőrülök!!!!!!!!!fél orát álltam sorba és nem tudtam a levelet feladni................otthagytam a fenébe!!!!!!!és ettem legalább 2 havi ideget!!!még egy nyanyával össze is szólalkoztam.hmmm nekem még 5 nap és kiderül!!!!de most ugy érzem nem sikerült.

bogyó
bogyó77
 
 


héééjjjjjjjjjjjjjj controll controll.
Nyugi, nem szabad idegeskedni, tudod most meg pláne nem. Ne ijeszd el a Gólyát. Oké? Hamar eltelik ezaz 5nap, csajok amúgy meg arra gondoljatok, hogy visszafele számolunk és nem előre!!! És azért ez már csak jobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na szóval, 10ig számolni szép dolgokra gondolni, és nem vitázni!!
Vendég
 


most már valamivel jobb.......de borzasztó ideges voltam orditottam mikor hazaértem,talán még ilyen soha nem voltam :( .és azért vagyok szomorú mert mindig mielőtt megjön ilyen türelmetlen vagyok,na jo ennyire nem.készitettem egy finom teát magamnak és iszogatom!

bocs a negetiv pillanatokért!!!!!!!!!!

szoval igen telik az a fránya idő,csak én most nem is várom ugy mint eddig.lehet ez baj?????de a szivem mélyén akarom meg hát érzitek biztos csak most ugy nem izgat.néha megilyedek ettől a dologtól.meg mikor fáradt vagyok akkor mindig elgondolkodok valyon lessz e energiám és főleg türelmem 3 gyerkőchöz.de kipihenten meg megveszek érte :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na jol csapongnak a gondolataim!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Mi ez a negativizmus :?: :?: :?:

Csak POZITÍVAN :!: :!: :!:

Nehogy befordulj már!! Hát remélem egy kicsit sikerül majd feldobni, de azért a kedvem, hangulatzom elég változékony, min pl. korábban hogy terhes vagyok oké, a másiknap meg tényleg az vagyok?. majd ezzel a bigyóval, a haematomával is hogy felszívódik, a másik nap meg elfogo vetélni jesszus.............
Nos sikerülni fog neked 3 babát nevelni. Ha már kettő megy akkor a harmadik az meg már tényleg rutin, talán, hisz kisnuncis lesz akkor nem hiszem, hisz a csajok másabbak :lol: állítólag, sajna nem tudok 100%an nyilatkozni :roll: de majd 1 :lol: év múlva igen.
Miért ne lenne energy? Naná, hogy lesz! Megint kismaminak lenni, sétálni a parkban, etetni, shoppingolni, jjátszani, mesélt olvasni, fürdetni, pelenkázni....stb stb és sorolhatnám, ezeket én annyira várom, pl. megvenni az első cumiját, vagy pelusát bilijét. na ezekre gondolj, mert a kisnunásnak nem kék kell ajd hanem jóóózsaszííín, meg bajbiiiii baba, tehát töltődj fel inmkább, és ne merítsd le magad ilyen gondolatokkal!!!! Menj fuss pár km, és kititsztulsz és feltöltődsz :!: :!: :!: :!: Vagy vegyél egy jó meleg fürdőt, áhh azt felejtsd el, mert ha itt a Gólya az nem jóó. RELAX RELAX :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


olyan aranyos vagy tényleg jobb lett a kedvem!!!!!!de komolyan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .olyan jo hogy vagytok nekem !!!!!!!!!tényleg hess rossz gondolatok GOLYA gyere!!!!!!!!!!!!!!!!hihi remélem hallja!!!!!!


SOS SOK PUSZI NEKTEK :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


helyes mindig amit szolzram nektek momndani,

Mosolyogj a világra, és ő visszamosolyog Rád :!:

----------------------------------------

na csajok visszatérve, szerintetek nem furcsa, hogy ma vagyok 7hetes és no szívhang??? Azaz csak még mindig a Gólyazsák látszik?
Tapasztalt mamik írnátok pár sort?
állítólag korai terhes vagyok, bár ezt így nem értem de egyszerűnek hangzik. Mert, hogy lehet valaki korai terhes? :roll: :roll: Na mindegy igazából pukim nincs az egészről :cry:
Vendég
 


én már irtam hogy korai a szivhng!!!!!NINCS BAJ VALAKI ILYENKOR MEGY ELŐSZÖR DOKIHOZ.engem mind a kettővel visszarendelt,és kb 5 hetes voltam.akkor csak a terhesség tényét állapitotta meg.szóval nyugi!!!!!!!!!minden jol alakul :lol: :lol: :lol: :lol: a pocakod meg kb:15-16 hetesen lesz igazán mamis.mert addig puffadástól nagyobb meg a székrekedéstől meg ilyenek.szóval sz a kemény mama poci amikor leülsz sem hajlik be kb 15-16 hét. :lol: :lol: :lol: :lol: én mindig ezt vártam.a végén meg már....nem birtam aludni sem tőle.hhihi neked is igy lesz meg mindenkinek!!!!

pussszi mára még lehet jövök de vár a család. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: egyedül maradtam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


okéééééééééééééééééééééééééééé

jajj de naon izgizek, remélem tényleg hozott valamit a gólyám a zsákban :!:

én meg meglepem apát, és előkészítem a vacsit, de csak a salátát /kicsit vega vagyok/
és remélem sajtot ehetek hozzá mert imádom a jántott sajtot imádom :P , bármikor bármennyit tudnék enni :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég
 


Helló Csajok!

Na végre, hogy emberi időben hazaértem!!Már rég olvastalak Titeket, hiányoztatok!!!!!

Először is Csucsunak hatalmas és persze halk :lol: gratula!!!Szorítok nagyon, örülök,hogy már jobban is vagy!!!
Füllke örülök,hogy Veletek is minden rendben van :lol: Hiába a sok pihenésnek megvan a gyümölcse!!!
Odri:Nagy helló Neked is!!!A legjobb helyre jöttél!!!!!
(Velem is nagyon szomorú esemény történt júliusban,de valahogy már szeptemberben eljutottam a drága párom erejének segítségével oda, hogy feldolgoztam az esetet és azért nem is mesélek róla, mert abszolut a sikeres, babás jővőt tervezem :lol: ,hátam mögött hagyva a balszerencsés múltat!)Biztos vagyok benne,hogy itt közöttünk Neked is enyhül majd a fájdalmad!!!

Nekem még csak most péntek-szombattól indul a gyártás, lányok!!!!!!!
De azért remélem,lehagytok és mire Mi összehozzuk addigra már többen arról számoltok be,hogy mamik vagytok!!! :lol: :lol:

Azért kéretik Nekem is drukkolni majd,csak Nekem egyelőre azért,hogy összejöjjön és nem azért,hogy kiderüljön,mint Nektek!!

Csubi
csubi
 
 


Csubi: Drukkolunk neked is szívből. :) Hajrá csak hajrá

Bogyó: Mikor rossz kedved van gondolj arra miylen jó lesz majd egy lánnyal az élet. Mert nem azt veszi fel amit te szeretnél. Vagy például ezen a héten történt. Meglátott a lányom egy irtó csúnya rózsaszín de nagyon nem szép gumicsizmát. Na ő berohant a boltba és már tépte is le a cipőjét. meg kellet neki venni. Még jó, hogy nem volt drága. na persze ezt sok pénzért nemis lehetett volna eladni mert bűn ronda. És mindig ezt a csúnya csizmát akarja azóta felvenni. Néha a fejemet a falba verném ilyenkor.
Szóval én most fiút szeretnék talán azoknem ilyen divat örültek.

Szóval ez csak izelitőül írtam. De semmi pénzért nem adnám oda az én imádnivaló, hisztis kis picsámat.
Szóval Bogyó kívánom,hogy a pocakodban egy lányka lapuljon már :)

Kép
csucsu05
 
 


nagyon pang a társaság :(

Füűlűűűű, Adri merre jártok :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég
 


hét / petezsák (mm)

4 + 6 2
5 + 0 3
5 + 1 4
5 + 2 5, 65 + 3 7
5 + 4 8
5 + 5 9
5 + 6 10, 11
6 + 0 12

na csak 5 hetes lehetek csajok!!! hát kész vagyok idegesít amúgy nagyon a dolog.
Vendég
 


Füllke: ne izgulj. Gondolj akkor rám Nekem még azt se mondta, hogy peteszákot lát csak azt, hogy ott egy pöty.
Ne izgulj emiatt. Már a terhességet megállapitotta és a méhen belüli életet is megnézte. Szóval nyugi. Innentől kezdve csak peregnek majd a hetek.
A táblázatod alapján a petezsákot már nekem látnia kellet volna. Ma vagyok a 38napon.

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Volt mit visszaolvasnom és ez tökjóóóóó!!! :D :D :D

Csubi! Üdv a csapatban, szurkolunk neked is ahogy egymásnak. Ez a mi hónapunk és a többi is!!!!! :wink:

Lányok nem akarok semmit elkiabálni, de emelkedik a hőm!!! :P :P

Pussz. Majd még jövök!
Vendég
 


Trixy: Szurkolok ! :)

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggeltet!!!


Megyek bótba:((( Aztán takaritás ezerrel. De majd néha benézek, irjatok ám!!! Pussz

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jó reggelt Csajszikák!

:cry: SzüPpP szüPpP...ez borzalmas :arrow: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 65600_.png

Ez nem az én hónapom. :(:( Ráadásul ma van a Jónásnapom is.
Ordítani tudnék legszivesebben ilyenkor. :cry: 24-ik napon már tuti nem lesz semmim. :( :(

Na én biztos a listában maradok, és majd ki írhatod Fülikém: akiknek nem kell novemberben megjönnie.........Fűlűű
nyuszifülû
 
 


jo reggelt lányok!!!!!

Fülű, soha nem volt halvány csikod sem?????mert nem lehet hogy körbepisilted?annyira nem értek hozzá.ne keseredj el mert ha nem most akkor a november és eggyáltalán nem biztos hogy egyedül fogsz ott izgulni.szerintem én is megyek veled.. :wink: .éljen az önfeledt hancurozás!!!!!!

Trixy gratulálok a hődhöz és naon szoritok!!!!!

csucsu neked is köszi a biztatást,de jelzem az sem jobb amikor a kisautóért tombol a boltba. :lol: :lol: :lol: .na én nem vagyok ilyen engedékeny,sőt szigorú anyuci vagyok.a mai világ magkivánja mert ha közösségbe járnak annnyi de annyi mindent hoznak haza hogy győzd elmagyarázni hogy ez csunya dolog stb.....főleg Mátét nagyon lehet befolyásolni,papolunk is eleget.

Kriszta jol van vagy mindig alszik?????hihi

jo hogy vagytok nekem tegnap nagyon jol esett,hogy felviditottatok :lol: :lol:

csucsu te mikor mész dokihoz????

bogyesz
bogyó77
 
 


Áhh Bogyesz! Nem hiszem. Mert ha körbepisiltem volna, a hőm felment volna, és legalább 36,6 -nak kéne lennie. :( Ezért jó hogy az ember lánya mindent néz egyszerre.
Na mindegy. :(:(:(:(:(:(

Még a Jónáskát megpróbáljuk azért!

Jenny takaríííttsssáááá! :):):):) Hehe. Azért pislog erre is!!! :)

Trix görbuszod nincs?????? Hagy lássuk már!!!


Nyuszpusz
Fűlűűűűűű
nyuszifülû
 
 


Sziasztok!

Feltennék egy fontos kérdést! Hamarosan úgy is aktuális lesz. Van már valami tervetek h hol szeretnétek szülni, melyik kórházban? Területileg illetékesben vagy a választottban?
Én az Istvánban szeretnék, de nem az az illetékes, úgyhogy ezt még a dokival majd le kell boltolni.....stb :wink: :P

Fülü!
Ne keseredj el! Ne feledd, baba már van, csak a teszt még nem tudja! Ami késik lassan jön, a gólya már úton van a címedre!!! Mi veled vagyunk!!! :wink: :P

Csucsu!
Most akkor összegezve, vannak tüneteid de a náthától nem volt egyértelmű, és láttak a monitoron valamit (természetesen babát) higy benne!!! És nem is jött meg? Mikor kellett volna jönnie?
Bocs csak kicsit kihagy a bubum!
Vendég
 


fülü!

De van görbém, mindjárt beszúrom egy pill!
Vendég
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 65600_.png

Íme a görbém! Nagyon reménykedem!!!!
Vendég
 


Többieknek milyen a görbéje?

nyuszifülke!
légyszi szúrd be a görbéd, hagy lássunk egy babás görbét, hogy tudjunk hasonlítani, legalább is álmodozni, gyönyörködni!!

Köszike
Vendég
 


én nem csináltam ilyen görbe izét.én csak teázom és ovuztam.csak ébredési hőt lehet nézni ha most megmérem az már nem ér???de ugy gondolom ezt a modszert nem fogom kipróbálni nekem olyan macera.reggel mindig ugy kell sietni nincs időm rá,és mivel csicsikálni imádok nem kelek egy percel se hamarabb,inkább később.hehe

Trixy: ugy örülök remélem összejött nektek,na meg mindenkinek!!!!!!!


puccika bogyi
bogyó77
 
 


Trixi ! Nincs baba :( Most hárítok. :)
Ha én lennék a ciklus.hu ciklusgörbebehúzó gépezet, akkor én 16-ára tenném be a vonalat! :) Jó a hő, drukkolok hogy fennt is maradjon :):)

Bogyó! Érdemes 5 percel hamarabbra felhúzni az órát, benyomod a hőmérőt a szájacskádba, nyomsz egy laza szundit, és kész is a hőd. :) Én még hétvégén is felhúztam a telóm 4,45-re, nem vok normális :) hehe. :):)
nyuszifülû
 
 


akkor csak reggel lehet????most mértem 36.7 akkor ez nem ér????és reggel mennyinek kell lennie?????mert ha magasabb a hő akkor baba van vagy mi?????szoval vágom a hő témát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

még ha korábban is kelek akkor irogatni kell?ja és gondolom ho elején kell kezdeni.meg azt is olvastam egyszer róla hogy csak azt tudja megmutatni hogy mikor volt a pé.akkor meg az ovu jobb vagy nem?

na mindegy Fülű nem elkeseredni!!!!!!!!!!!!még nem jött meg és addig kismamik vagyunk.... :lol:

bogyesz
bogyó77
 
 


Szijjjasztoook,

Sír a szívem nagyon Fülűűűűűűű, annyira nem értek a görbékhez, de az már nem jó, hogy tegnap meg ma is ugyanannyi? Na megnézek egy két görbét a babatervezok.otthonan, abból tanulgatok ugy is. Én nmég mindig szorítok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Trixy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jenny csillog már a ház??????????
Vendég
 


szeintem nincs veszve semmi Fülűűű, ne tessék mááá ezen kiakadni kéééem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és találtam hasonlót, vagy én nézek félre, hát azt nem hiszem:) :wink:
Vendég
 


na annyi kérdőjelet irtam senki nem látta??????

ilyenek?????????????????hehe :lol: :lol: :lol: :lol:
bogyó77
 
 


Trixy: Ma a 38napon vagyok. Ma késik 9-10napja. A monitoron igen látott egy pötyöt. Amiből bármi lehet azt mondta.
Az István Kórház nagyon jó. Ki a dokid? Én a Dr. Újvári Attilát s szemeltem ki innen anetről sok jót hallottam róla.
Mert az én dokim az elment magánkórházba dolgozni azt meg képtelenség kifizetni. Szóval választanom kell nekem is dokit ha a pötyöm megnő.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu a Pötty az úgy megfog nőni, hogy csak naaaa. :lol:
Pihenj sokat tudod ilyenkor ezt kell, vagy csak nekem?- nem neked is kell :P :P :P :P :P :P :P
Most már tényleg szólhatnátok a Gólyáitoknak, mert ez így nem lesz jóó, mert ha a Nyuszi egyszer begurul, és ugye ezt nem szeretnétek megtudni.

Csucsu!
bOLDoG SzÜlEtÉs NaPoT kÍvÁnUnK :!:

Nyuszifül és ApróNyuszifül
Vendég
 


Hello csajok. Ismét itt vagyok, bár megint nincs sok időm. Rettegek tőle hogy egy napot kihagyjak mert utána nem lehet pótolni. Reggel 36,6 voltam. A wunschkinderen én is be fogom írni a görbémet ha lesz időm, de nekem nem kimondottan emelkedik. Pé előtt leesett és napokig 36,1 volt, aztán pékor felment 36,5-re, ez három vagy négy napja volt és azóta ma először ment egy picit feljebb 36,6-ra. Szerintetek?
Odri tényleg jó hogy jöttél. Szorítunk neked. Hát csajok kíváncsi vagyok hogy az elkövetkező két hétben hány két csíkosunk lesz. :) Remélem minél több. :)
A hasam nekem is fáj mintha meg akarna jönni, de ez múlt hónapban is így volt, aztán amikor megjött akkor meg úgy fájt, mint még szerintem soha... Reméljük ez most nem így lesz mert nem lesz meg. Most puszillak titeket. Írok amikor tudok.
Már most hiányoztok...
muffin
 
 


Sziasztok Lányok! Jó itt lenni, ez tényleg egy vidám csapat, mit ahogy nyuszifülü is irta!!!!

Trixy23 !A műtétem az Istvánban volt, ott van az orvosom. Területileg nem oda tartozom de befogadó nyilatkozat kell.
Ott szeretnék szülni is. Habár mikor a műtétem volt a körülményekkel nem nagyon voltam megelégedve, de a nővérek kedvesek voltak.
Ismersz ott orvost?

Csubi! Köszi a bíztatást, megpróbálok előre nézni, főleg most, hogy már hamarosan mehet a baba projekt. Már alig várom, de nem izgulok mert akkor nehezebben jön össze. Az első babám mindenféle hőmérőzés és nézelődés nélkül simán összejött. Nekem csak a míomám okozott gondott, amiatt nem tudott megtapadni. De most már teljesen ki vagyok pucolva, szóval van hely a következő babának.

Csucsu! Csak halk gartulát küldök, de biztos minden rendben lesz! :lol: :lol: :lol:

Nyuszifül! NE add fel fő az optímizmus! Én nem fogok nézni semmit, habár a Jónás szerint október nyerő hónap....
Majd mindennap leteperem apát! :oops: :oops: :oops:

További szép napot mindenkinek!

Puszi,
Adri
odri
 
 


CSUCSU!BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁN AZ EGÉSZ BOGYÓ CSALÁD :lol: :lol: :lol: :lol: .

valaki tud erről a hő dologről????

muffin szivesen hozzászolnék de nem tudik semmit erről én is erről faggatnám a csjszikat.én most megmértem 36.7.nekem nem szokott csak kb36.2 lenni.akkkor most még emelkedni kell???vagy ha reggel megmérem akkor is ennyinek kell lenni??????

Fülike hogy állsz a barnás cuccal?????remélem jobb,csucsu is jobban van nekem talán megjavul a szemem és fogom látni a pozitiv tesztemet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

bogyesz
bogyó77
 
 


Super Adri, csak így tovább!!!

Na csajok hallottátok Jónás bácsiii szeint okótber nyerő hónap!!!!!!

Csucsu hallottad :?: :?: :?: Az kis Pötty olyan lesz majd mint egy p.zsák, utána meg embrió és magzat és baba, juhéééééééééjjjjj :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


barnázgatok még, iszok sok sok folyadékot, mert a patikus nénmi azt mondta hogy az jóó, azaz könnyebben tisztulok vagy miiiiii.

Tényleg de bolonmdak vagyunk nem is kérdeztük hogy van a gomb a nózid mellett :D :D :D :D :D
Na de akkor már sokkal jobban:)

Én nem sokat tudok a hőmérőzésről csak annyit hogy mindennap hőzni kell, vezetni a naptárban, ja és mindig ugyanabban az időben, de a mérés előtt nem kellhetsz ki az ágyból, még pisilni sem!! de sztem ennyit ti is tudtok a hőmérőzésről.

én úgy tudom itt van ilyen topik, mert júliusban akartam én is lkezdeni a hőmérőzést, de 1szer 2 szer nem keltem fel és abba hagytam. Inkább szuindítottam:) Nekem nem ment. Google hőmérőzés!!!!!
Na majd mindjárt rá ketresek nektek
Vendég
 


http://www.femalelife.hu/scripts/starti ... ontent.php

ide copyzva:

Hőmérőzés


Az ébredési vagy alap-testhőmérséklet

A tüszőrepedést követően az ébredési testhőmérséklet nagyon kis mértékben, mintegy 0,2 °C-kal megemelkedik, és ezen a szinten marad a következő havivérzés bekövetkeztéig.
Mivel a testhőmérséklet már a legkisebb izommunka hatására is megváltozik, az alap-testhőmérséklet pontos megállapításához ébredés után azonnal, minden mást megelőzően még fekvő állapotban hőmérőznünk kell.

A ciklus végén tudni fogjuk, mikor volt tüszőrepedésünk, mert a táblázat adatai két jól elkülönülő részre oszlanak majd: az ovuláció előtti alacsonyabb, és az azt követő kb. 0,2-0,5°C-kal magasabb testhőmérsékletű napokra.

A hőmérőzés sikerességének alapfeltétele, hogy egyértelműen el tudjuk különíteni a magasabb ébredési hőmérsékletű napokat, amelyekből megállapíthatjuk a tüszőrepedés idejét. Tekintetbe véve a hímivarsejtek és a petesejt korlátozott élettartamát, az ovulációt megelőző és azalatti napokra időzített aktusokkal megnövelhetjük a fogamzás esélyét.

Sajnos vannak azonban olyan tényezők, amelyek befolyásolják az ébredési hőmérsékletet (pl. láz, megfázás, stressz, kialvatlanság), vagy a mérés pontosságát (pl. nem ébredünk fel időben), mert a mérést mindig ugyanabban az időben kell elvégezni.


A gyógyszertárakban kapható olyan érzékeny hőmérő, amellyel a kismértékű változások is nyomon követhetők. Ez az eszköz alakban és használatában is eltér egy hagyományos lázmérőtől. Különféle márkák vannak forgalomban, amelyek megbízható eredményt adnak, ha betartjuk a használati utasításban leírtakat.
Vendég
 


Csucsu! Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P
odri
 
 


csucsu!
Ez nagyon bíztató, kíváncsi leszek legközelebb mit mond a doki!!
Az Istvánban van a dr.Mészáros László, pestlőrincen van magánrendelése. Nagyon jókat hallottam róla és 2 ismerősömnek ő volt a dokija.
BOLDOG SZÜLINAPOOOOOTTTT!!

Adri!
Mi az a befogadó nyilatkozat? hol kell igényelni?

Húúúú lányok! Most nagyon fáj a pfészkem! Remélem abbahagyja mert algopirint nem veszek be! :cry:
Vendég
 


Sziasztok Kislányok!

Jelentem teljesen puccba van vágva a lakás! Huhhh...elfáradtam, és még vár rám egy műszak. Na mindegy. Én is beszúrom a görbémet. Megérdeklődtem egy dokibácsitól, baj-e, ha ilyen cikkcakkos, és azt mondta, az nem számit, akkor is meg lehet mondani, mikor van a peteérés. Amúgy meg szerinte a biológia kiszámithatatlan. Ezt ti is mondtátok, hogy akár egy jó kis hancúr is tüszőt repeszthet.
Nyuszifülű, ne keseredj el! Még semmi nem biztos!!!!!Várjuk ki a ciklus végét!
Trixy, drukkolok nagyon!!!
Amúgy kérdésedre válaszolva én legszivesebben Tatabányán szülnék. Új épület, 2 ágyas szobák, alternativ szülőszoba, rooming in, vagyis együtt a babával. Nekem ez a szimpi. De mivel már Fejér megyei vagyok, sztem a Székesfehérvári kórházhoz tartozom.
Csucsu boldog szülinapot, és drukkok is mennek!
Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?