Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Látom nagyon 7végi a hangulat mindenki eltűnőben!
Én most sajna 1edül vagyok itthon, mert a párom ma dolgozik este 7-ig.Úgyhogy lesz időm sütni, mert holnap este megyek vendégségbe és ígértem finom almás sütit :lol:
Az a vicces,hogy ha a holnapra gondolok nem is a vendégség jut az eszembe, hanem az,hogy amikor hazaérek gyorsan megnézzem,hogy Csucsunak mint mondott a doki!Szorítok ezerrel!!

Füllke:Érted pedig majd kedden szurkolok,de nagyon!

És persze mindenkinek nagyon szorítok ám, hiszen beígértem,hogy az október nyerő lesz és ennek így is kell lennie :lol:

Sajna piri mégsem múlt el tegnap,de mára már muszáj lesz neki!!Őrület,hogy így gyógyszer nélkül mennyire rendszertelenül működik piri.Mármint a 28/5-höz képest,de azért persze az eltérés még nem gázos,vagy ilyenek,csak annyi,hogy nem pontosan ugyanazokon a napokon jön meg és nem ponz ugyanannyi ideig tart...Vagy lehet,hogy felesleges is rendszert találnom benne amikor 07-11-én terhességmegszakításom volt??

Csubi
csubi
 
 


Csubi: ez kedves, hogy én jutok az eszedbe hamarabb :) Pirim még sehol. Ilyen még sosem volt. Na jó egyszer mikor vártam a lányomat. Holnap a dokim 5-8ig rendel. Olyan 6ra megyek csak mert akkor már talán nincsenek olyan sokan. Bár mindig tolongunk nála. Majd kiderül.
Igérem ha kész vagyok akkor rögtön jelentkezek.
Most várunk egy vevő jelöltet de sajna még nem értek ide pedig már ebédelnénk is. tegnap voltak itt és annyira tetszett a ház, hogy jönnek ma is. Mi a neten hirdetjük a házat és ott keresett meg egy ingatlanos. Sajna ez a vevő azon keresztül jön és az ingatlanos díjja 600ezer Ft. Jó mi? 10percet volt itt és ma nem is jön. Lehet el kellene mennem ingatlanosnak. Több lenne mint a gyes. :)

Jó pihizést mindenkinek.
Én már a keddet várom nagyon mi lesz a kis nyuszival :)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!!!!!

nálunk nyugis nap van,tanulok a Benivel Máté játszik.Apa sajnos focin.....

megyek sütni kelt lekváros kiflit,finom házi szilvalekvárból.most nem érzem hogy mama lennék vagy már nem merem beleélni magam.most ugy vagyok vele hogy majdcsak sikerül.nem foglalkozom vele annyit mert akkor lassaban telik az idő.

Kriszta nálam is száraz idő van,remélem igy is marad egy darabig.bár azt irta a ciklus.hu hogy a pé után kb 1 héttel ujre valami krémes izének kell lenni,ami a beágyazodás idejére tehető de nincs összefüggésbe.na mehetek az orvosira :lol: :lol: :lol:

a szemem javulgat már csak egy kicsit piros.iszom a cicka és a palást keverékét rendületlenül remélem segit.

csucsu mikor mész a dokihoz?????

jenni29 én csak ide irogatok szuper jo fej csajok vannak itt nem is kivánkozok máshova.sőt jo lenne néha igaziból leülni egy kávéra
. :lol: :lol: :lol:

még jövök pusz bogyó
bogyó77
 
 

 
 

Na hello csajok! Úgy döntöttem, hogy először írok, aztán olvasok mindent végig, és reagálok azokra. Szóval. Tegnapelőtt halványan volt második csíkom az ovun, tegnap jó erős volt, ma meg megint semmi. Mint azt már mondtam, én egyszerre csinálom a három módszert, hogy kiszűrjem melyiknél mit kell figyelni. Szóval ovu teszt alapján ma meg holnap kell ezerrel próbálkozni, (és rájöttem, hogy a múltkor hülyeséget írtam, hogy az a két nap, amikor erős a csík). Tegnap este mégegyszer jó alaposan végigolvastam a használatit és az erős csíkot követő két nap. A hőmérőzés szerint is most volt tüszőrepedésem, mert általában 36,3 vagyok, tegnap meg tegnapelőtt 36,1, ma reggel meg 36,5. Tehát két módszer szerint ma van a napja. VOlt is hancúr. De milyen... :) Már csak a mikroszkóppal nem boldogulok. Tegnap este egy páfrányt láttam, körülötte meg ugyanúgy a foltokat. Ma meg furcsa foltok voltak, nem olyanok mint eddig, de közel sem páfrány alakúak, úgyhogy fene se tudja. De a mai hancúr tuti összejött. :) Már csak ki kell várni a két hetet hogy 100% legyen, de szerintem poz. lesz. :)
Fülke, tőled akartam kérdezni, hogy mivel ugye ez a szeptemberben kezdjük a projectet topik, akkor nektek elsőre összejött?
Ja, amúgy már tuti hogy rájött a szomszéd hogy az ő wifijén lógok, mert mostmár négy napja egyáltalán nincs otthon net... Úgyhogy most majd annyit sem tudok jönni mint eddig. De pótolok majd utólag. :)
Azt hiszem elsőre ennyi. Most olvasok és reagálok.
muffin
 
 


Na olvastam.
Fülke: a borral annyi a baj, hogy a párom még az életben nem ivott egy korty alkoholt sem... Elvei vannak. :) A ginzenget azért lehet hogy belecsempészem valamibe. :) :) :) Amúgy nem csodálom hogy nem bírod már a fekvést. Lehet, hogy én is kikészülnék tőle.
csucsu én is nagyon kíváncsi vagyok rá hogy mi van már veled. De ennyi idő elteltével mi más magyarázata lehetne hogy nincs piri?
Amúgy én is csak ebbe a topikba írok, szerintem is tök jófejek az emberek. És annyit írnak, hogy mindig van mit olvasni. :)
Akartam még valamit kérdezni tőletek, de most elfelejtettem. Tök vicces, hogy akárhányszor eszembe jut valami gyerekügyben mindig arra gondolok, hogy ezt a csajoktól megkérdezem, vagy ezt a csajoknak leírom. a férjem is tök cuki. MOndtam ma neki, hogy menjünk burger kingbe hogy tudjak kicsit netezni. Mondta, hogy babanet, mi? Na jó, akkor menjünk. Pedig nem szokott így ráállni dolgokra. :)
Most megyek, mert a férjem nagybátyjáéknak (aki két héttel idősebb mint a férjem!) most lesz a három hónapos lányuk keresztelője. Nem vagyok irigy... ÁÁÁÁÁ. :) Nekik pont tavaly októberben jött össze, úgyhogy lehet hogy pont egy év lesz a két apróság között? :)
Na most tényleg megyek, holnap megpróbálok benézni. Aztán mondtam apának, hogy holnap mostmár intézzük el a netet, mert ez nem állapot.
Mindenkinek további szép hétvégét! :)
muffin
 
 


Szia muffin, örülök, hogy hallani rólad is! És ráadásul ilyen jókat :D

Nagyon szorítok neked, hogy összejöjjön!!! Meg mindenkinek, magamnak is :D

Na, mindjárt kész a kaja, majd délután még benézek :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


hát igen én is attól tartok hohy pé -kor nem volt itthon apa,na de többet nem hibázok nem engedem el ugy reggel :lol: :lol: :lol: .lehet nekünk marad a november amugy is ugy terveztük.......

csucsu :izgulok ám ezerrel szerintem mama vagy mitől lehetne mástól.holnap egy jo nap lesz!!!!aztán a kedd is mert a kis nyuszika kiboxolta onna a betolakodót :lol: :lol: :lol: .utána meg kezdhetünk izgulni hogy dolgoztunk ebben a honapban :lol: :lol:


bogyó
bogyó77
 
 


Muffin: Tényleg nem állapot , hogy nem tudsz sürübben jönni. A párod akkor alkalmazkodó nagyon. Igaz az én férjem is mindig azt mondja nézzek be a babnetre :) De már mosolyog rajtam. Lassan függő leszek.

Csajok: Jó lenne tényleg talizni együtt. reméljük összejön és már pocakosan ismerhetjük meg egymást személyesen.


Bogyó: Milyen november? Hisz lehet már ágyazódik a kicsi bogyó odabent :)

Most mentek el a vevőjeleöltek ittvoltak vagy egy órát. Képzeljétek két gyerekük van az egyik babó16hónapos a másik 2,5hónapos. Jajj olyan édi pici baba volt:) A 16hónapossal a Szabina nagyon barátkozós volt játszottak közösen míg a Szülők nézték a házat. Mondjuk ez jó jel mert tegnap is itt voltak és ma vissz jöttek. Kérdezték is ha ilyen szép a ház és most lett kész miért akarunk innen elmenni. Mondtam nekik, hogy szemben az Anyósék laknak és hát túl közel van. Na a csaj rögtön megértette azt mondta más magyarázat nem is kell. Mondjuk közel laknak de 3napja át se jött megnézni az anyós az unokáját, hogy van. Most én betegen csak nem viszem át. Amúgy van 7unokája. A többi 6-ot állandóan oda adják neki mert a szülőknek halaszhatatlan elfoglaltságuk van mindig. Nekem nem lehet átvinni persze. Mert egy fél óra múlva már hozza is vissza. Erről ennyit. Na jól kikeseregtem magam. Bocsi. Ha messzebb megyünk akkor sem lesz segítségem de legalább nem látom, hogy a többieknek milyen sokat segít a Mama.

Na de most ne is foglalkozzunk ezzel.
Pihizzetek a hátralevő hétvégén jól.
Sok puszi:

Era

Kép
csucsu05
 
 


Nagyon aranyosak vagytok. :lol:

Rajtam folyamatosan a sírógörcs van, hogy már nincs meg a baba /üres a zsák/ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hogy miért is vannak ilyen érzéseim, mert nem érzem a tehesség jeleit, pl a cicim

az ugyanolyan de már nem érzékeny, csak nagy, kemény és kész,

reggel 5-6 fele arra ébredek, hogy farkas éhes vok.

Semmi jelem nincs már. Felkészültem mindenre, hogy mi lesz kedden 14.h kor.

Hát nem mondom, de eléggé bevagyok ..... De ez érthető.

Most egy kicsit nagyon kivagyok bukva.

D.e a párom elment nekem plussz tablettáért, ami vas+folsav. Erre a gyógyisnéni azt mondta,

hogy ne vegyen, mert egy kaki, és nincs is rendesen bevizsgálva!!!-vagy micsoda,

semmire sem jó. Így ajánlotta a magneb6.ot.

Bár a dokim azt mondta, hogy ne szedjek semmit, a patikus meg igen,

a párom mondta hogy miért kell...... és üzent nekem, hogy igyak nagyon sokat :)

Na kipanaszkodtam magam nagyából

Padlón vagyok egy kicsit. :cry: :cry:

Majd benézek később.........................
Vendég
 


Fülike!!!!
ezek pont kismami tünetek,az meg nem baj hogy nem fáj a cicid mint állat.sőt a hangulat ingadozás is a mamiság jele :lol: :lol: .minden rendben lesz,nem szabad igy aggódni mert tényleg nem tesz jót.

megint fáj a fejem,bevettem egy algopyrint ugye nem csináltam bajt.végül is nem élhetek ugy mint egy kismama.nem cigizek és nem iszom.de már tegnap is fájt és amikor már nem birtam tovább bevettem eggyet.nem emlékszem hogy lehet e vagy mit kell enni ha valakinek fáj a feje.többiek??????

Fülike ha azt mondta a doki hogy ne egyél más vitamint fogadd meg a tanácsát!!!!!!!!!

még jövök hátha valaki mond valamit a fejfájásról!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


csucsu:anyósod egy csuda figura lehet soha nem értettem az ilyet........nem is szabad vele foglalkozni.nálunk anyosomék csinálják ezt csak ők az anyagiakkal.mindig a férjem tesójáéknak adnk mert hát ők olyan szerncsétlenek.....mi meg mindig sporolunk jo igy jut mindenre de kinek nem jön jol egy kis plusz pénz.bár jobb ha nem adnak mert azt a fejünkhöz vágják....szóval ezek az anyósok borzasztóak na meg az aposok is .akinek felhőtlen a kapcsolata az igazán szerencsés(az én férjem)anyuék nagyon szeretik soha nem szolnak igazán bele semmibe.


többiek!!!!!dobjátok csak el a pletykalapokat de gyorsan!!!!!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Fülke, ne add fel előre!!!! Az a legrosszabb! Neked hinned kell abban, hogy picike győzött!!!! :wink: Tudom, hogy mennyire rossz ez, de próbálj meg egy kicsit másra gondolni, hátha az segít (könnyű mondani tudom :( )

Csucsu: tényleg nem semmi az anyósod, de mostmár bíztató, hogy ezek a vevők 2-szer visszajöttek :D Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni anyósék, amikor bejentitek, hogy költöztök :D

Bogyó én nem tudom hogy algopyrint lehet-e szedni, de megpróbálok utánna nézni :wink:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bogyó: Már találtam is neked egy ilyet, úgyhogy nyugi:

Általánosságban persze igaz, hogy a terhességben célszerű minimalizálni a gyógyszerfogyasztást, a másik végen viszont tény az is, hogy nagyon sok olyan gyógyszer alkalmilag bevehető, amit leírása esetleg tilt a kismamáknak. Általános szabályt nem lehet adni.
Nyugodtan bevehető 1-1 Algopyrin akár a terhesség első harmadában is: inkább a tabletta, mint a kínzó fejfájás.

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Húúh csajok,már nem is emléxek hogy itt olvastam, vagy az egyikbarátnémmondta hogy nem árt ha két doki van, vagy miii.

na van egy olyan barátném aki mikor terhes volt akkor ő ultrahangra külön elment

és nem a privátdokia csinálta meg, és ezen a doki semmakadt ki,

mert elismerte hogy ő szülész nőgyógyász, nem ultrahangos,

na én erre felbuzdulva kerestem is egy ilyen dokit Dr. Barakonyi Emese szülész-nőgyógyász ultrahang szakorvos :lol: :lol: :lol:

Na ehhez be is jelentkezek holnapra, és kedden meg ezt viszem a dokimhoz, mármint az u.h.t

egy kicsit jobb kedvem lett, mert apa is mondta azaz ő mondta, hogy holnap jelentkezzek be.

Mondjuk ha ez a puncis vizsgáló néni nem :( lesz akkor nem megyek.
Vendég
 


Nyuszifülke, amikor nekem gondok voltak, engem is elküldött a dokim egy uh specialistához, mielőtt meghozta a végleges döntést. Szóval szerintem az tényleg nem árt!!! Remélem csupa jó hír lesz! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


de jóóóó!!!nagyon aranyos vagy Kriszta köszönöm :lol: :lol: :lol: ,és még lehet hogy nem is vagyok kismami....na megnyugodtam :lol: :lol:

a gyerelemi ma nincsennek formába.....ráadásul eljött resóm kisfia is és mindenen veszekednek.....őrület nem is tudom hogy lesz három babával.de az is lehet én vagyok most valamiért türelmetlen.Mert azt szokták mondani hogy rossz gyerek nincs csak türelmetlen szülő.

Kriszta te érzed hogy kismami vagy?Én nem semmit.nem a tünetekre gondoltam hanem ami belűről jön!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Hát nem tudom, egyenlőre nem érzek semmit. De valahogy ezt blokkolom is magamban, mert nem szeretnék csalódni.
Már azért olvasgattam a beágyazódásról, de az majd csak a pé után 10-11 nappal fejeződik be és a hcg is akkor kezd el termelődni. Szóval tünet ügyileg még korai, amúgy meg nem nagyon gondolok bele. Inkább csak olyan reménykedős hangulatom van!!!

Majd kiderül.... De naon jó lenne :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


nekem most olyan mindegy hangulatom van ha nem sikerült most akkor majd a jövő hónapban...én a jövö hónapban leszarom honapot tartok nem is fogok ezzel foglakozni mert már tényleg lehet ez a baj.túlpörgöm nagyon csak ez járt eddig a fejembe.persze titkon reménykedem de most nem görcsölök ugy mint eddig.tényleg leszarom van!!!

na szoval jo a kedvem mi :wink:

bogyó
bogyó77
 
 


Uhh csajok termeltetek ám!!!
:shock: :shock: :shock: :shock:

Mindjárt megyek visszaolvasni. :)


Esemény: semmi :cry: Hőm felment, az ovu teszt meg negatív.
Tényleg!!! Az ovu teszt meddig pozitív??? Vagyis mennyi időm van egy két csíkosat pisilni?? Lehetséges hogy belőttem közé? :)

Olvasok olvasok,.....



Pusszancs
Fűlűűűűűűűűűű
nyuszifülû
 
 


szia Fülű!!!!!

nekem vasárnap semmi nem volt és hétfőn meg totál erős,kedden pedig már alig akart előjönni halványan a csik.mikor két csikosat pisiltem akkor egyből kimutatta nem kelett várni.na de igy sem biztos hogy célba ért apa.Fülike tudna többet erről az ovuról jo szakember!!!!!! :lol: :lol: .

biztos jön at a két csik olyan nincs hogy neeeee.bár én azt is olvastam hogy ha pozitiv az ovu akkor is van olyan hogy nem történki meg a pé.jo mi nem kéne már minde szart igy összeolvasgatnom mert csak pörgetem magam.szóval én elterveztem hogy veletek beszélgetek és ennyi semmi mást nem nézek meg a neten ami babaával kapcsolatos!!!!

reggel jövök mindenkinek szép estét!!!

pusssssz bogyó
bogyó77
 
 


Füllke: Ez az ultrahandos doki nagyon jó ötlet. Ők erre szakossodnak külön. Azt hiszem szonográfusnak is hivják őket. Szóval ők proffobbak. Menj csak ezen a dokid biztos nem fog megharagudni. Szorítok nagyon.

Most csak ennyi mert nagyon cudarul vagyok ez a náth aés köhögés kikészít. Holnap bíztos jobban leszek és akkor mindent részletesen végigolvasok.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtatok.
Sajnos amelyik topic már régóta működik, nehezebben fogadják el az újat. Teperek én ezerrel pedig, hogy megismerjenek.:)
Igazatok van, itt baráti a légkör.
Csucsu, a héten én is náthás voltam, apától kaptam el, ő szegénykém nagyon beteg volt. Még ügyeletre is el kellett mennem vele, persze tiltakozott kézzel-lábbal:)
Lányok, ti vezettek hőgörbét? Én 2. hónapja hőmérőzöm, hogy megismerjem a testem működését, mikor van a peteérés, és majd mikor kell akciózni. Eddig is sejtettem azért, a méhnyak váladékból, de hátha igy biztosabb lesz. Igazság szerint csak az esküvő után szerettünk volna próbálkozni, de ma egy hosszas beszélgetés után arra jutottunk apával, hogy januártól bele kéne vágni. Addig még szeretnék nőgyógyászhoz elmenni. Úgyis esedékes az éves rákszűrésem. Ha valamelyikőtök volt ilyen baba project előtti nőgyógyász látogatáson, akkor segitene, hogy hogyan adjam elő az orvosnak, mit szeretnék, és milyen vizsgálatokat fog elvégezni, ill. elküldeni megcsináltatni? Köszi előre is! Hétfő reggelre sok erőt az ágyból való felkeléshez mindenkinek!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Szép jó reggelt csajszikákók! :)
Szia Jenny!! Üdv!!! Itt a lehető legjobb helyen vagy! :) Volt olyan topik ahol nagyon kellett volna a segítség, beírtam többször is, és még annyit sem mondtak hogy fogd meg a fülem :shock:
EBben a topikban lehet mindent!!! :)

Uhh mai 36,4 :shock: Lehet ám hogy elbaxtam hétvégén mert nem keltem fel 4,45kor hőmérőzni, hanem akkor mértem amikor felkeltem. Este csináltam még egy ovut. Semmi, még halvány csík sem. Pénteken volt halvány csík, aztán szombat délkörül egyet csináltam azon már sötétebb volt de nem az igazi. A köv napon meg megint semmi. Brühühüüüüüüüüü :cry: :cry: :cry: De a hasam meg fájt. Nyilván ez sem az én hónapom lesz. :(. Megyek is rendelek agnucaston tablettát. Nem jött be ez a méhpempős málnaleveles dolog, semmit nem hozott előrébb. Ha a múlthónaphoz nézem akkor ma lesz. HÁt remélem, mert már alig van tesztem. :)
Bogyókám! :) azt kéne valahonnan kitudni hogy az lh szint emelkedés a szervezetben meddig tart. Lehet simán körbe lehet lőnni (pisilni:) )

Megyek dolgozom egy csöppet, de a fél szemem rajtatok!!!
:lol: :lol:

Remélem valaki jó hírekkel jön! :)

Millió ölelés
Fűlűűűűűűűű
nyuszifülû
 
 


Sziasztok Csajok!

Piri sehol. Viszont a nátha és a köhögés miatt egész éjjel nem aludtam. Éjfél után annyira köhögtem, hogy alig értem ki a fürdőig minden kijött belőlem. Annyira elfáradtam, hogy sírtam. Szegény férjem ma hajnalra ment dolgozni ő is felkelt és ott virrasztott mellettem. De annyira lefárasztott ez a náth aés köhögés, hogy jártányi előm sincs. Pedig ma elkell menni dokihoz. Próbálok pihenni de nem sok sikererrel.

Kép
csucsu05
 
 


jo reggelz csajszikák!!!!

azzal kezdem hogy én sem aludtam éjszaka mert a kisfiam(kisebbik)belázasodott.........a szemem még mindig piros hurrá jo hogy eszek egy vagon vitamint!!!!!!

csucsu:pihenjél egész nap mert este menni kell a dokihoz!!!!tényleg most a náthát leszámitva van még hányingered???de jo este megtudod hogy kismami vagy :lol: :lol: :lol: .

Fülű:én azt olvastam erről az lh kilövésröl hogy akkor igazán erős a csik ha felszálló ágban kapjuk el a pisit,és másnap meg akkor pozitiv megint ha eltolódik egy nappal a pé,vagy a leszállóágat is elkaptuk.szóval ha mutatta neked biztos volt pé-d.és lehet hogy nem olyan erős ez a hormon a szervezetedbe hogy baromi erős csikod legyen,de attól a pé megvolt!!!!!!.

jenny29:nekem van két kisfiam(most gyurunk a lányra),szerintem a dokid csak rákszűrést fog csinálni nem küld el vérvételre vagy ilyesmi.nyugodtan kérdezz tőle mond meg hogy kisbabát terveztek és ő majd mondja mi a teendő..kiváncsi vagyok mit fog mondani!

Fülike:jo ötlet az uh doki,több szem többet lát!!!!várom az eredményt de már kipihented onnen a betolakodót!!!!!!!vagy lehet tényleg ikrek?????hihi.minden jol fog alakulni :lol: :lol: :lol:

megyek lázat mérni,de jövök.
pussz mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bogyó77
 
 


Bogyó: akkor nálatok is elöjött ez a fránya vírus. Sajnálom a gyerekeket ilyenkor úgy sajnálom mert olyan kis védtelenek.
Hányinger? Nem tudom a sok köhögéstől már. Mert az egész torkom a torkomban van. Semmit nem érzek pedig lehet, hogy van de komolyan tönkre tesz ez a kinzó köhögés.
Javulást a gyerköcnek.

Kép
csucsu05
 
 


Bogyo ebben reménykedem. A múlthónapban tök erős volt a csík, ezt akartam látni most is :cry: . Lehet hogy tényleg körbelőttem a kilövellést. ( hihi de szakszerűek vagyunk :) )

Csucsu doki???????
nyuszifülû
 
 


Jó Reggelt,

Sajnálom, hogy nem olvastam hamarabb a fórumot, mert bejelentkeztem, és akihez szerettem volna menni az sajnos beteg, de mondott valami nőt aki szonográfus, na hát foggalmam sem volt ez mit jelent, és sztem tök hülyének nézett, mert én mondtam neki, hogy ultrahang szakorvost keresek, erre mondta hogy van szonográfus:)

11.re megyek:) már nagyon várom. Ti mit gondoltok, hogy vigyem a m.heti leletemet?

Csucsu, gőzőld meg az arcodat, az nekem mindig beválik:)

Hát igen Jenny ez egy nagyon jó csapat:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sajnos igen remélem nem kapjuk el mi is...........azt olvastam a ciklus.hu-n(de már irtam )hogy a pé után egy héttel ujra ujra krémes izét lehet észrevenni.és nekem van :lol: :lol: :lol: .azért örülök ennek mert 1 hete volt az ovum is pozitiv,és akkor lehet hogy elkaptuk a ki peteécskét.hétfőn akcioztunk,kedden apa nem volt itthon szerdán akcio.ja és ami a pé előtt volt fúúúúú :lol: na majd látjuk egy hét mulva mi jelentkezik :lol: .remélem semmi.

jobbulást mindenkinek!!!!!!!csucsu alig várom már az estét!

bogyó


Trixy????????????????????
bogyó77
 
 


Fülike:lapuljon a táskádba a lelet,de ne azzal kezd.majd mondja hogy ő mit lát,és ha nem mond semmit kérdezz rá.mond el hogy ilyet látak neked.én is voltam 4D a fiukkal mert borzaszto volt az AFP eredményem.de csak vizsgálat közbe mondtam amikor beszélgettünk mutatta a kezét stb...és mikor emlitettem ujra átnézett mindent kb fél orát nézegetett.fel is van véve kazettára,olyan érdekes szivhang meg minden most meg már milyen nagyok.minden rendben lesz!!!!!!!!!!alig várom hogy hazaérjél :lol: :lol: :lol:

puszi a kis pocakra :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Jaj Bogyó tudod nagyon jól mi fog jelentkezni :lol: a Gólya :P

Fülű, csak összejött már végre a baba, de nem is a megszokott időben mérted, ne aggódj. Rakd már fel a görbéd, vizont nem s írtad hogy ma mennyit mértél. /basszus te milyen korán kelsz, azt aaaaaaaaaaaaaaaaa :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Trixy mi a fene van veled? Már a frászt hozod ránk :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég
 


Megyek csajok készülődök, indulás előtt bekuksizok.

nagyon nagyion bevagyok sz....vaaaaaaaaaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


nem lessz semmi!!!!!ezt egy tapasztalt mami mondja.én is átéltem ilyesmiket és utólag kiderült nem kelett volna parázni.gondolj arra hogy a dokid hivott volna ezerrel ha gázos a helyzet.persze izgul az ember de a lelked mélyén biztos tudod minden rendben lesz és ez a lényeg!!!!!!!!!!! :lol: :lol: .

a dokitól egyenesen haza gyere!!!!!!!!mert ha neeeem.na jo gondolunk rád!

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek! Én is már 8-kor fent voltam, csak a bolt, mosogatás, mostam is egy keveset...Délutánra meg dógozó...:(
Csucsu jobbulást kivánok! Ez most egy ilyen beteges időszak, félig még én is benne vagyok.
Bogyó, sajnálom a kisfiad! Nincs rosszabb annál, mint egy beteg kisgyerek, akin nem tud az ember segiteni...:(
A nőgyogyihoz majd csak januárban akarok menni, mikor már lesz 4 havi rendes ciklusom, hogy szép méhnyálkahártyát és egyebeket lásson.Valszeg ahhoz a dokihoz fogok bejelentkezni, akihez majd a terhesség idején is járni szeretnék. 2 hónapja költöztem ebbe a városba, ezért nincs még nőgyógyászom.Róla sokan mondanak jó dolgokat. Van magán és sztk-s rendelése is.
Kiváncsi leszek, javasol-e majd valamilyen terhesség alatt szedhető vitamint. Ennek szükségességéről megoszlanak a vélemények.
Most nézem, Nyuszifüllke te babás vagy? Gratulálok!!!
Nyuszifülű, te látom profi vagy az ov.tesztek világában, akkor majd hozzád fordulok segitségért, ha majd időszerű lesz.:)
Akkor aki ma orvoshoz megy, kivánok mindenkinek sok szerencsét és bátorságot!
Szép napot lyányok!!!
JA és azért dobok egy görbét, bár mégcsak 2. hónapja vagyok ,,tiszta", azért sztem nem rossz...Ha élesben mentünk volna apával, lehet hogy betalált volna a kiskrapek?:)

Kép

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jeny! jó kis ugri-bugri görbe :) A ma reggeli mérés nagyon jó. Most a lényeg hogy fennt is maradjon! Ez pozitív :) Sztem tegnap volt pé. :) Ovu-ról kérdezz bátran, de úgy látom a végén mindenki vérprofi lhtesztelő lesz itt. :):):)

Füli. Remélem. A görbém az nagy xar. :( . Majd pár nap mulva felteszem ha tetszik a látvány :):):) Igen korán kelek sajnos, egy kis faluban élünk, és onnan járok be busszal a városba, nagyon rossz az időhöz kötöttség, meg a korán kelés, ma is úgy keltem ki az ágyból mint akit fejbekólintottak egy szeneslapáttal. :lol: :lol:


Na? Ki hogy áll most??? Merre kell szorítani csuriba az ujjaim???? :)

Csucsu nem ma mész dokihoz???? Lehet ír fel gyogyit!


Pusza nektek!!
Csók
fűlűűűűűű
nyuszifülû
 
 


Füllke: Szorítok és sok szerencsét :) Aztán siess hozzánk.

Én nem tudom de szerintem csak elmegyek dokihoz ha beteg is vagyok. Előtte felhívom azért a dokit mit ajánl. Bár ő úgyis befog rendelni ismerem.

Kép
csucsu05
 
 


Füllke: Már nagyon várlak a jó hírekkel :) Mit mond a szonográfus néni :)

Kép
csucsu05
 
 


Halihooooo

Nos, szóval elmentem beregeltem stb.

Egy nagyon nagyon kedves nénike fogadott és húúúúú de szuppcsi szerkentyű volt ott neki.

Elregéltem neki a Schöpfit, no meg megmutattam neki a leletet.

És hát izé, hmmm elkezdett vizsgálni, és csak a zsákom volt ott.

Csajok úgy remegtek a lábaim, hogy azt hittem el is ájulok.

53mm a zsákocskám.

És a nénike azt mondta hogy én kevesebb vagyok, mint 7hetes, na remélem értitek.

Számolgattunk, mondtam neki hogy csináltam ovu tesztet, és ........ akkor voltunk együtt.

Ez egy csütörtöki nap volt, hmmm és legközelebb meg mikor is asszem szombaton szerelmeskedtünk :lol: .......

Akkor mikor fogant meg?? rá szerdára voltunk megint együtt, mondjuk én ezt saccolom meg.

Akkor kb 4hetes lehetek. Na mindegy csajok a lényeg, hogy minden okééé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cuppppp :P :P :P :P
Vendég
 


Nagyon happppyyyyyyyyyy vagyok,

és d.u. Csucsu is nagyon happpyyyy lesz meg MINDENKI!!

juhhhhhhhééééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Vendég
 


Füllke: látod hogy nincs baj! Egyszerűen nem lehet!!!! Szóval akkor mi a tanulság ezentúl: Bárki bármit mond addig nem idegeskedni amíg egy másik doki nem vizsgál meg. Még az AFP nél is szokott ilyen lenni ezért írom Füllke, hogy nem megijedni. Mert Magyarországon a vizsgálatok 60% a az AfP-nek rossz. Külföldön már nem is vvégzik mert nem hiteles. Tehát bármi gond van elöbb egy másik orvos mondja ki , hogy úgy is van. Szóval ez a nap híre!

Drága Kismamink sok szeretettel gratulálok a kis Füllkéhez :)))
És áldjuk ezt a szonográfus nénit :)))
Kiváncsi vagyok mit mond majd a dokid ha elmondod neki.
Ja és azt nem mondta, hogy ketten vannak? Mert az lett volna hab a tortán :)))

Kép
csucsu05
 
 


hurrrrrrrrrrrááááááááááá!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: jol indult a hét,és remélem jol is végződik. :lol: :lol: .

az ovu teszted mikor emlitetted mit mondott,nem mondta hogy pontatlan vagy valami???

nagyon gratulálok jol kipihented onnan,azt a valamit! :lol: :lol: :lol: .

csucsu most te jösz a jo hirrel este,mert jo hir lesz az tuti :lol: :lol: .kár hogy nem tudunk koccintani.

A kicsikém sem olyan lázas és szépen ebédelt,remélem hamar tulleszünk rajta.a szemem még vörös,ba......meg estére bejelentkeztem a gyerekorvoshoz megmutatom Mátét meg a szemem.nem is vinném még dokihoz csak a saját szemem aggaszt.

pussz pussz

Fülike irjál mit mondott az ovura.

bogyó
bogyó77
 
 


Még csak a petezsák van de azt mikor tudja megmondani, hogy hányan vannak?
Vendég
 


nem mondott semmit, de ez jaa egy kicsit érthetetlen.

nos holnap a dokimat majd megkérdezem, hogy szte hány hetes vaok.

Egy kicsit aggaszt ez az ovus dolog. De valamiért még mindig hiszek benne.

Mi akkor szerelmeskedtünk mikor két kiba....tt erős csík volt. /bocsi mindenkitől a kiba..ottért/

Akkor aznap este ez volt csütörtök, majd legközelebb szombaton, áhh dehogy nem is

basszus hát bulizni voltunk, tehát az már vasárnap hajnal volt.

Na mindegy mert sikerült!!! és azért mert ovuztam!!!

Mert mikor megnem ovuztam brühü neem sikerült.

Nos kell hozzá szerencse meg bizalom, és akkor is hiszek benne,

és legközelebb is venni fogok, mikor már a 2. vagy a 3. babát tervezzük. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


már látná mert akkor két pé zsák lenne,szerintem,de miért nem kérdezted meg???legalább okosabbak lennénk.

mit mondott az ovura??ugy izgat.de biztos semmi különöset mert akkor mondanád.

bogyó
bogyó77
 
 


az ovu miatt ne aggódjatok csajok!!!!!!!!
OKÉÉ???

Bogyó neked bizti ágykiózik a kis Bogyesz:) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


na helo csajok. Itt vagyok megint. Fülke gratula! Bár szerintem rajtad kívül mindenki úgy érezte, hogy minden rendben lesz. :)
Jenny. Én szeptemberben voltam olyan vizsgálaton ahova te akarsz menni. Nekem csak szokásos rákszűrés volt, utána meg megnézett hüvely ultrahanggal és megmutogatta a petefészkeket, a vezetéket, meg a méhet, meg mindent. Ki is nyomtatta, és mondta hogy tegyem el, és legközelebb már olyan legyen, amiben van is valaki. Bár ezt ne vedd alapul, mert nekem régi ismerős a nőgyogyi (eddig nem is hozzá jártam, de azt már évek óta eldöntöttem, hogy majd ha ott tartunk, nála akarok szülni) úgyhogy soron kívül mindent megnézett. :)
Amúgy nem tudom most mi van csajok. Hétvégén volt két csíkos az ovum, együtt is voltunk. Tegnapelőtt 36,1, tegnap meg 36,5 tehát elvileg a kettő között valamikor kellett történnie. Ma viszont reggel felkeltem, és 36,4 volt, rá tíz percre (még mindig ágyban fekve) már csak 36,3 (ami az átlag szokott lenni). Most akkor mi van? Nem kellene a ciklus végéig emelkednie? Hétvégén úgy örültem, most meg nem is tudom. Elbizonytalanodtam. Egyik ismerősöm mesélte tegnap, hogy egyik barátnője terhes. A pláne az a dologban, hogy még nem akarták, csak leállt a gyógyszerről és következő hónapban terhes is lett. Miért van az, hogy mindig azoknak jön össze ilyen egyszerűen akik nem is akarják??? Na mindegy. Mi meg annál jobb kismamik leszünk. :)
Azt hiszem most megyek, mert még van ezer dolgom. Már előre rettegek hogy valószínű holnap mire jövök, már megint ezer millió dolgot fogtok írni, és megint egy csomót kell pótolni... :)
Csucsu neked meg jobbulást, és végre tudjuk már hogy mi van veled! Tök kíváncsiak vagyunk!
Trixy meg tényleg előkerülhetne, vele azt hiszem egyszerre volt ovum a ciklus.hu szerint, de azóta hogy ezt írta, semmi mást.
Kriszta te sem írsz túl sokat mostanában.
Ja és csucsu, anyóssal nekem is kb. az lesz a helyzet, mert még soha egyszer nem kérdezte, hogy mikor lesz már unoka stb. még a saját két fiát is otthagyta az apjukra. Viszont apósom az ezerrel tök jó fej. :)
Na puszi mindenkinek. majd jövök. Ma intézünk netet. Nem tudom mikorra lesz. :()
muffin
 
 


majd 29.én megyek vissza u.hra, és azt mondta a nénike,

hogy ennél hamarabb csak akor menjek hogy ha nagyon görcsölök és vérzek

megkérdezte milyen panaszaim vannak:) hihi ez mind azért mert épp takarózik /ágyazódik/
Vendég
 


nekem most nincs olyan kiugrok a bőrömből hangulatom,a szemem miatt.ugy nézek ki mint aki mindig sir vagy fáradt.........a kis tökim beteg most alszik.nektek örültem az feldobott legalább!!!!!!még este szoritunk csucsunak!!!!

nem vagyok egy orvoshoz járkálok tipus,Mátá 5 éve született de rákszűrésen kivül nem voltam,de most alig várom hogy menjek.adna már valami normális cseppet vagy valami szart.na csucsu benned bizok hogy fel fogsz viditani!!!!!

Fülike köszi az ovus infot,reméljük már csak terhesteszt fog kelleni.ha netán mama leszek nem fogok olvasgatni a neten mert amit már itt összeolvastam gyerekek........szóval csak veletek fogok szóbaállni,meg a könyveimmel.

bogyó
bogyó77
 
 


Fülike drága!! GRATULLA!!!! :):)
És egy titok: az ovu teszt után 24-36 órával van pé. Vagyis ha csütörtökön volt két csíkos ovu teszted, akkor szombaton volt peteérésed! Vagyis: telibe!!!! +ha csütörtökön együtt voltatok, akkor a kiskatonák simán 72 órát is várakoznak a petécskédre! :)
nyuszifülû
 
 


nem értem ezt az ágyazódik takarozik dolgot.hát nem pé után 10-12 nappal ágyazódik be ?????és te már 7 hetes vagy vagy nem?????ezt nem értem.ja és milyen tüneteket mondtál neki,márhogy mire számithatunk.

bogyó
bogyó77
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?