Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt!
Csucsu: Én ezt komolyan nem értem....De hát mi más magyarázata lehet annak,hogy nincs piri, ha nem az, hogy mama vagy????
Én még szorítok, ha nem bánod!!!!!!

Csubi
csubi
 
 


Hi :lol: Hát.... most olyan méhpempőt vettem amiben ginzeng is van. És hát.....tényleg afrodiziákum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
.....megvártam hogy elmenjenek a cimborák! :lol: Olyan jól sikerült hogy még a hálóingem is szétszakadt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csináltam ovu tesztet és még mindig negatív. Hát nem értem. Hasam fáj, nyákom van, minden klappol a pé-hez, de a teszt nem. Ma reggel megintcsak 36,3 lett a hőm szaporítva ezzel a vízszintes hőgörbémet. :):):)

Csucsu! Szorítunk!!!

Pussz
Nyusszfűlűűűűű
nyuszifülû
 
 


Sziasztok,

Az jó ha maradt a görbuszod:) juhééjjjjjjj
A Ginzend az javítja az emlékezősékepsséget, de ezt mot miért iszod??? vagy túlságosan lemaradtam???

Csucsu, ne aggódj, de azért nézd nmár meg milyen érzéknységű a teszt!!!!!!!!!!!!! Ti írtátok hogy valakinek a mensi késése után 1 héttel mutatta ki. Nem izgulni mert az árt a babának:)


cuppcuppp

Trixy jól eltünt, de rméljük semmi komoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Uhh Füli én már minden xart iszok! hehe :lol: :lol: :lol:

Ital formájában vettem most méhpempőt (mivel megemeltem az adagot, és így hamarabb elfogyott). Ilyen kis ampullákban van, olyam mint a ta---ony, szóval van a méhpempőke mellett ginzeng is benne. Legalább ésszel sexelek hehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És tényleg érzem hogy JÓJójóJÓJÓjójó (na jó azért nem vagyok olyan frigid hogy csak hűlni jár belém a lélek, de komolyan érezhető a hatása a nemi vágy fokozódásának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Remélem holnapra felugrik a hőm, szoríjjatok!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 47200_.png
nyuszifülû
 
 


Hát itt vagyok,csak begyulladt a szemem és mentem a gyerekorvoshoz hogy kiirjon valamit.(nem őrültem meg joban vagyunk és ott nem kell várni....)persze apa megjegyezte hogy a sok babanet miatt van........na de nem hiszek neki hehe.

csucsu:nem fér a fejembe ez a tesztelés,csak baba van ha nincs piri,én az ovu teszt márkáju tesztet vettem (corax)lehet nem jol irom.és nem reggeli pisiből kimutatta.kb 2 napot ha vártam miután nem jött meg.vegyél olyat nem létezik hogy nem mutatja ki.


ÁÁÁÁ Fülű ez a ginzeng izé engem is érdekel mert azért jol jön ha olyan a helyzet.bár nálunk (nem most )heti 3 az átlag 10 év után az nem olyan gáz de nem árt tudni mivel lehet fokozni........az első szülés után rámfért volna még vénásan is mert naon nehezen állt vissza a sex.aztán elmentem a dolimhoz hogy mi a fene van már velem és elmondta hogy miután 4kg gyereket szültem mindenhol varni kelett és valoszinű attol van.na kicsit jobb lett de a sex kb 6 honapig nekem olyan kötelező mutatvány volt.azota megjavult hál isten,de nagyon elkeseritő volt.

bogyó
bogyó77
 
 


-DM-ben lehet kapni piros kínaibetűs lapos dobozka, ampullák vannak benne kb 700 ft. 10 ampullás. Van kapszulás is. 300 mg méhpenpusz tartalmusszal. :):)
Hát nem gondoltam volna hogy ilyen jó hatással lesz rám, de az is lehet hogy tudatalatt magyaráztam be magamnak, ha fene fenét eszik is rámászok a férjemre, az sem érdekelt hogy majd szét fagytam, az eredményért mindent!!!!!!!! :):):):):):):):):)


Pusszanat
Nyusszanat 8)
nyuszifülû
 
 


Bogyó: Amásodik teszt Corax márkájú volt. Szóval az sem mutatta ki. Szerintem itt akkor a mensivel van valami baj.

Kép
csucsu05
 
 


Fülű hogy állsz az ovu teszteléssel???????remélem már ma mutatja!!!!! :lol: :lol: :lol: és a tegnapi fagyoskodás eredményes volt.

többiek??????
bogyó77
 
 


csucsu:szokott neked ilyen lenni????mert ha nem van még remény én nem adnám fel a helyedbe.miért pont most zavarodna meg a mensid???én még mindig ugy gondolom hogy mama vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


:cry: :cry: Reggel is néztem egy LH-t. Hát....haloványka a másik csík, pedig ugy reménykedtem! :( Pedig szerintem ebből ha időbe csináljuk simán gyerek lett volna. SŐT! Kettő is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd még este nézek egyet!!
nyuszifülû
 
 


Fülű!!! a hloványka az jóóóó,mert nekem semmi nem volt és másnapra pedig totál erős.harmadnapra pedig sokára jött elő és halvány volt.akkor közeleg a pé.hurrrrrá. :lol: :lol: :lol: :lol: .

na én azt hiszem megőrülnék az ikrektől,lenne 4 gyerekem hát nem is tudom...nem örülnék ezt nem lehet másképp kifejezni.de egy puncistól azt hiszem kiugranék a bőrömből :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Na hello csajok. Már megint nem ment este a net úgyhogy hiába próbáltam ezerrel jönni, nem sikerült. Most meg nem működik a space ezen a gépenúgyhogy bocsi ha egypár szó egybe van...
szóval reggel két csíkos volt az ovu!!!:)Pedig csaktegnapelőtt vettem.:) Most azt csinálom, hogyhőmérőzök is, minimiklroszkóppal is nézem és tesztelek is. Így kitudom tapasztalni, hogy amikor a teszt pozitív, akkor a hőmmel mi van és a mikroszkóp mit mutat. talán így legközelebb nem kell teszt- Mármint majd a következő gyereknél, mert ebben a hónapban legyártjuk az elsőt.:) voltunktegnap boltban és akartam venni tampont mert a múltok elfogyott. Aztán visszaraktam. Mondta a férjem, hogy ezek szerint eldöntöttem hogy most majd nem kell. :) Hátigen. Nehogy megromoljon itt egy év alatt... Remélem kb.addig nem lesz most rászükségem. Tök izgi! Ma délután hancúr, aztán szerintem holnap kihagyjuk és utána holnaputánmegint hancúr. Ma csak halvány volt a második csík, ésahogy kivettem, először halvány aztánerős aztán meginthalvány ésutána van tüszőrepedés? Ugye jól értelmeztem?
Írtátok, hogy miket isztok afrodiziákumnak. valami olyat nem tudtok, ami a férfit serkenti? :) Nálunk én vagyok az őrült. :)
Na most megyek, este ismét próbálkozom, bár a tegnapit alapul véve nem sok remény van. Szerintem rájött a szomszéd hogy az ő netét használom, és letiltott vagy nem tudom.
Na puszi nektek majd jövök. És tényleg nagyon durva amit pótolni kell ha kihagy egy napot az ember.
Már alig vártam, hogy elmesélhessem a két csíkos ovut... :))
muffin
 
 


Muffin vörösbort tudok ajánlani a párodnak, somlói juhfar
Vendég
 


Muffin! Ez a ginzenges ampulla pasiknak is ajánlot!! Meg tökmag + C vitamin.
Én ennyit tudok az ügyről! :) De majd írok ha találtam más tudományos okos dolgot!!!

Pusszancs
Nyusszancs
fűlűűűűűűű
nyuszifülû
 
 


MUFFIN:gratulálok két csikhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
nekem vasárnap semmi,hétfőn naon erős kedden meg már alig látszódott.ja és egymáson voltunk sokat(napi egy)hát nem tudom sikerült e.

csucsu:holnap fogsz tesztelni????vagy hétfőig semmi és irány a doki????vagy mi lesz????csinálj még egy tesztet léccccci :lol:

nagyon vörös a szemem...... :cry: .


bogyó
bogyó77
 
 


Igen Csucs, csnálj még egy tesztet lécciiiiii lécci!!! Én is szombaton csináltam a másodikat, és igen ét csík vigyrgott, hihihi.


Mit csináltál Bogyó, hogy begyuszizott a szemed???
Egyél sárgarépát, mert tudod naon jóó a szemre, bár én elég rendszeresen eszem mert minden nap eszek, hisz alap tápláléka a Nyuszinak:)
Vagy reszeld le és önts rá egykis citromlevet, ez a látás javításra nanon jóóóóóóóóóóóó.

Jaj Csajok, ugye ezaz izé felszívódott már? ugye az én NyuszMacim kiboxolta onnan:)
Vendég
 


Füllke: A nyuszmaci vagy kiboxolta vagy kettő nyuszmaci van bent :) Nem aggódni most ezen, pihenni!!!


Mi voltunk a gyerköccel orvosnál mert csúnyán krákod meg este lázas . Hálistennek nem valószínű, hogy cruppos bár mindenki azzal riógatott. Kaptunk rá gyógyszert meg most délután aludt egy jót is. Remélem meggyógyul hamar. Nálunk a férjem is meg én is szintén köhögünk és fújjuk az orrunkat. Az egész család dögrováson van. Persze piri nem jelentkezik. Én már nem tesztelek. Majd hétfőn kiderül.

Kép
csucsu05
 
 


nem tudom lehet huzat,nem emlékszem mi történt velem :cry: .kaptam szemcseppet meg krémet,remélem segit meg kamillázom is.hmmmennek már a répa nem segitene nagyon csunya.nincs is kedvem kimozdulni,ha valakivel találkozok mindenki azt kérdezi,begyulladt a szemed??????nem ba....direkt pirosra festem.de gonosz vagyok.

pici nyuszi kiütötte már onnan,és átvette a hatalmat :lol: :lol: :lol: ha nem mulna lenne más tünet is barnázás vagy hasfájás.de nincs hihi.nyugi Fülike minden rendben lesz!!!!!

csucsu tesztelj Fülinek is bejött a szombat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: Jajj elvagyok a saját kis problémámmal foglalva és nem is írtam az elöbb, hogy javulást a szemednek. Itt nevet a férjem is velem, ahogy írtad nem ba...eg pirosra fested a szemed :)

Ez volt a nap szinfoltja, jót tudtam nevetni ezen :)

Kép
csucsu05
 
 


Bogyó, miért festetted pirosra a szemed :lol: :) Nyugi hétfőre meggyógyul de bizzunk inkább abban hogy holnpra:) ne aggódj minden rendben lesz. OKÉ :?: Hjahh te csaj most már bizti összejött ebben a hónapban a kiscsaj, mert már tényleg rád férne egy kis nyugi, no stressz :P

De fájdogál a pocim ha felkelek járkálok ilyesmitől. Bár nincs semmi barna, pink váladékom. Állítólag ez jó. Bár nem tudom, hogy a vetélésnek vannak e ilyen jelei, de erre nem is gondolok, hisz az én NyuszMacim erős, mint az apja hehehe :P

Fülű, ti meg reélem elég aktívak vagytok otthon FülűBoyal :P :P :P :P :P :P :P :P :P

cuppcupp
Vendég
 


örülök hogy jokedve lett a csucsu családnak!!! :lol: :lol: .hát még látok babanetezni az a lényeg.nem is süt a nap hideg is van bár felhuztam a fűtést és olyan meleg van hogy....lehet melegfrontot csináltam a lakásba???mert a fejem is olyan tompa. :lol: .na mivel már okosat nem tudok irni elugrunk a boltba.

csucsu a szombat szerencsés!!!!!!! :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Lányok, hova lettetek???
Én cak azért vaok ilyen aktív, hisz semmit nem szabad csinálnom:(

Remélem estére egykicsit felpörgünk, de ha nem akkor jóó hétvégét kíváok mindenkinek :!:

Millió cuppantás mindenkinek :wink:
Vendég
 


hazaértünk edzésről,gondoltam átolvasom az irásokat,hát nem kelett sokáig mazsoláznom........

ha hancuroztok azt szabad,de minket cserbehagyni azt nem,szóval ne a kiskegyedet meg a meglepetést lapozgassátok hanem irány a babanet :lol: :lol: :lol: :lol: .

holnap megyünk anyukámékhoz szülinapot ünnepelni,vasárnap meg pihi sajnos apának bajnokija van.

rátok fogok pillantani mit pusmoktok itt.most elköszönök és mindenkinek szép .jo hangulatu hétvégét kivánok.

Fülikének pihenőset,csucsunak tesztelőset a többieknek hancurozósat. :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: neked is nagyon szép hétvégét kívánok :)

Na meg mindenkinek ám :)

Kép
csucsu05
 
 


Na hát csajok, mi ez a nagy elköszöngetés????? Egész hétvégén nem lesz senki? Akkor kivel fogok itt diskurálni? :cry: :?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Bekuksiztam és szomorúan látom az eredményt!!!!

Kriszta neked mikor kell megjönnie???hát már megint itt tartunk mostmár ezt várjuk :lol: :lol: .mondjuk én nem várom csak a napját hehe.

drága csucsu nem csinálnál egy tesztet a babanetes szurkoloknak??????jo lenne feldobni a hétvégét. :lol: :lol: :lol: .

sajnos a többiekre nem emlékszem mikor van ovujuk,mikor tesztelnek hmmm rég jártak erre.

a szemem talán egy fokkal jobb nem olyan piros de,jol be van dagadva......na remélem hétfőre elfogadható lesz!!!!!!!

amikor gyártás alatt volt a kiscsaj ugy éreztem hogy sikerült,de már nem érzem......lehet marad a tervezett november????csak jo lett volna mert akkor karácsonykor lettem volna 12 hetes és elmindhattuk volna a családnak.na jo még nem irom le szegényt.

bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok,

Én Kriszta itt leszek, hisz szobafogságban vaok.
Jajj csajok annyira félek a keddtől.

Mily lett mára a hőd Fülű?
Vendég
 


Fülű,Fülike rátok emlékszem.meg Trixyről is dereng valami. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
a többiek irhatnak frissitést a feledékenyek kedvéért!!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Lehet babagyártásban vannak:))))) sőt biztos. hhihihi
Vendég
 


hogy van a szemed Bogyó?
Vendég
 


Fülikém minden rendben lesz!!!!!!!!izgi lesz a jövő hét is hétfőn csucsu megy dokihoz,kedden Fülike.csak telik az idő........

bogyó
bogyó77
 
 


a szeme nem olyan piros már csak be van dagadva...........ez sem sokal jobb.meg már viszket is lehet öröm ér????jo lenne nem megvakulni szeretném látni a pozitiv tesztet hihi.na jo be kell érni talán azzal hogy gyógyul,de ennek is örülök :lol: :lol: :lol:
bogyó77
 
 


Sziasztok!!
Jelentem Én is élek még!! :D
Piri még csak mára múlt el-remélem-úgyhogy mától Nálunk is indul a nagy hancúrbajnokság!!!! :lol: Bár lh tesztet még nem csinálhatok,hisz korai lenne, viszont rajtatok felbuzdulva Én is iszom a cickát!
Bogyó:Izgulok érted!!Tudod, mindig az első megérzés az igazi!
Szemed?
Fülke:Ne aggódj,ha nincs tünet akkor minden ok lesz!!

Mennem kell lányok, mert az Uram be van indulva,tegnap kinéztünk Neki egy cipőt és megyünk megvesszük..Mint a gyerekek,komolyan mondom... :lol: A Tiétek is ilyen??

Este még jövök,addig írjatok ám!

Csubi
csubi
 
 


Csubi: Jó vásárlást! Igen az én férjem is egy nagy gyerek. És néha a 21hónapos gyereket is felülmúlja :) Szerintem minden pasi ilyen :)

Bogyó: Akkor ha viszket a szemed már gógyul. Ne félj fogod látni a zebrás tesztet :)

Füllke: Kitartást az idő amúgy sem túl jó, fújj a szél. Igazi pihis idő. keddig ki bírni és a doki bácsi megfognyugtatni! Ott lesz az a kisfüllke. De az is lehet ketten vannak :) :)


Magamról: Tiszta nátha vagyok de éjjel jól aludtunk. A ygerköc is egész jól aludt. A párom is beteg persze őt is pátyolgatnom kell :) -Mint egy gyerek olyan mondom én :)
Piri sehol.
Nem is értem már. tesztet pedig bocsi de nem merek csinálni. Na meg ha baba lett volna azért 25-óta biztos beágyazodótt volna. Állitólag akkor volt PÉ-m. Szóval 4-10nap a beágyazódás. Mostanra már ki kellet volna , hogy mutassa a teszt. Várok hétfő estig.

Kép
csucsu05
 
 


ha jól emlxek akkor 111 vagy 12 dpo.tól mutatja ki az lh teszt
nyugi, ott van a baba
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap délutántól volt mit visszaolvasnom.

Muffin: én is úgy tudom, h. a ginzeng jó a pasiknak, de csak módjával, ha magas a vérnyomása.

Csucsu,
nagyon drukkolok, h. ne jöjjön meg! Biztos minden oké, de azért ezek a tesztek nem 100 %-osak. Keresztanyum gyógyszerész és azt mondta, h. a menszi várható időpontjától 8-10 nap elteltével tudja kimutatni pontosan.
Gyógyuljatok meg gyosan!

Fülike,
biztos nem lesz semmi gond, csak ne idegeskedj! Persze tudom, könnyű azt mondani...KITARTÁS!!
Vendég
 


Örülök, hogy azért vagytok!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Képzeljétek nekem a ciklus.hu a hőgörbém alapján a saját maga által előre jósolt pé elé rakta 3 nappal, az lh teszt elé pedig 1 nappal a mostani pé-met! :? Ti értitek? Mondjuk én egyszer megkérdztem a dokim, hogy mi a véleménye az ovu tesztről, használjam-e! Ő azt mondta, hogy persze, nyugodtan használhatom, de neki nem túl jó tapasztalatai vannak vele kapcsolatban! Kérdeztem miért, és azt mondta, hogy nem elég pontos!!! De azért nem árt használni, mert ez is egy alátámasztása annak, hogy van pé, de a 100 % a hőmérséklet vezetése! Abból lehet tutira megmondani mikor volt, csak hát pont ez a baj, hogy abból csak utólag lehet megmondani.... Szóval én azt hiszem inkább a ciklus.hu-nak hiszek, szerintetek?

Ja, és ha jól emlékszem a teszt papírján is az van, hogy nem helyettesíti a hőmérőzést, mert az a tuti.... (de lehet rosszul értelmezetem, de valami ilyesmi volt a papírján)

Bogyó: Remélem a szemed mostmár hamarosan meggyógyul, mert az borzsztó lenne, he emiatt nem látnád a két csíkot :D :D :D Nekem eredetileg 26-ára írta a mensit, de most így kicsit előbbre fog jönni 24-e körülre. Illetve remélem nem fog jönni!!! :lol:

Csucsu: nagyon izgulok érted, de megértem hogy nem akarsz tesztelni :)

Fülke: Puszi a pocakodra, minden rendben lesz, ha nincs barnázásod az nagyon jó jel, de ha lenne még akkor se lenne veszve a dolog, szóval szupi lesz minden, csak pihizzél sokat :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


de jo Kriszta mert nekem 22 körül nem fog megjönni,ami lehet 23-24 a barnázás miatt tudod mindig ez a dilemmám.....szóval ketten tesztelük egyszerre :lol: :lol: :lol: :lol: .de jo!!!!!!

nem vagyok a helyzet magaslatán mindig aludnék meg fáj a fejem ugy érzem semmi erőm.....hmmm remélem minél hamarabb elmulik a bajom.azért ha olyan haszontalanok lennének a tesztek nem árulnák őket,nyilván nem 100% de én hiszek neki mert a tüneteim(hasfájás puffadás,cicifeszülés is akkor volt)na a nyákról (nekem fehér krémes volt)nem is beszélve.ja és olvastam hogy a pé után három nappal száraz időnek kell jönnie,és kb 1 hétre rá ujra krémes 1-2 napig aztán ujra száraz és mensi előtt ujra több a nyák.ezt a ciklus.hu-n olvastam.nekem eddig bejött.szóval most száraz időbe vagyok.eddig ezt sosem néztem de most tényleg igy van.

lassan öltözünk és megyünk anuékhoz,Benit viszem 2-re egy zsurba,persze Máté tombol hogy ő is akar menni de ő nem megy....nehezen érti meg a lelkem hogy most a Benikét hivták.na abba maradtunk hogy kicsit korábban megyünk Beniért és játszhat ő is egy kicsit.remélem nem kezdi előről....

csjok jo étvágyat,még jövök ám!!!!(nem is birnám ki) :lol: :lol: :lol:

puszi bogyó
bogyó77
 
 


Kriszta, én a tesztre hagyatkoznék :P
de gondolom az én válaszomat tudtad hehehe.
A ciklushu.t arra használn, hogy mikor kell elkezdeni a tesztelést :wink:

Hál 'Istennek, nincs semmi váladékom (enyhe folyás az van) viszont néha néha benyilal a pocm, de biztos azért mert szívódik az az izééé. /nem nem Nyuszmusz thai boxozik odabent, háboruzik a kis házikoért :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P /
Csak lennék már túl az első trimeszteren. De addig még van pár hét, de már várom, hogy nőjön a pocakom és végre mehetek megint shoppingolni 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Fülűűűűű milyenlett a mai hőd??????
Vendég
 


Na köszi csajok!!! De nekem a tüneteim is a ciklus.hu dátumát támasztják alá!!! Ugyanis :D : a tojásfehérjés váladékom vasárnap-hétfőn kezdődött , a ciklus.hu szerint szerda a pé-m, és ma már szárazság van!!! hmm, ha csüt v. péntek lett volna pé-m, akkor még kéne nyálkának lenni.... És a cici fájás is szerdán kezdődött. De mindegy, ezt úgysem fejtem meg! A lényeg, hogy volt pé-m és voltunk együtt a párommal!!!! A többi már mellékes :D :D

Fülke: boxoljon is a kis Nyuszkó!!!!! De tudom, hogy ő lesz az erősebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Ja, és Bogyó, nem mondta a dokim, hogy haszontalan, sőt ő is mondta, hogy használjam nyugodtan!!!! Csak nem a legpontosabb... Szóval 100 %-osan nem szabad csak rá hagyatkozni, de a nyákkal együtt, azért nem tévedhetnek :wink: De szerintem, ezt embere is válogatja, mármint gondolom egyéneneként változik, úgy mint a terhes teszteknél is, van akinek tök hamar kimutatja, angelo, meg azt mesélte, hogy neki 5 se mutatta ki, hogy terhes mégis az volt!!!! :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Hát csajok, akármikor is volt pé-m, most vettem palástfűvet, és éppen az első bögrét kortyolgatom! :D Remélem segít beágyazódni a kicsikémnek, márha sikerült most összehozni egy kezdeményt :?

Már csak este felé jövök, mert megyünk el!

Puszika

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sziasztok. :)

Bogyó: szemed javul? Remélem igen mert a zebrás tesztet akkor, hogy látod?

Kismamánk: Remélem nem unnod még a fekvést és a pihizést. Kedd mindjárt itt van és alig várom, hogy írkad mit mondott a dr. bácsi :)


Nekem piri még mindig sehol viszont most tiszta nátha vagyok és köhögök. A lánykám már egész jól van most az Apukájával ebéd utáni alvásban vannak. Adig én bekukkantottam meg felmosok és elpakolok.
Tényleg ha lenne babó akkor ez a nátha nem túl jó neki nem?
De hétfőn majd kiderül.

Kép
csucsu05
 
 


Szia Csucsu!

Drukkolok neked, és kiváncsian várom az eredményt!

Kép
jenny29
Mór
 
 


jo estét!!!
hát megint nem sokat kellet olvasnom...

hazaértünk végre,és a zsurba volt egy rokon csaj is és van két fia kibökte hogy akarnak harmadikat és hétfőn fog tesztelni mert már nem jött meg neki....hmmmm ugy irigykedtem.persze örülnék ha nekik összejönne de nekik mindegy fiu e vagy lány.

szia jenny29 üdvözöllek itt nálunk.nem soat irtál magadról.

csucsu:nem jo a nátha de nem is rossz ha jo erős akkor nem lesz baj.én egy hányós virust kaptam el a második terhességemmel és minden rendben volt.biztos minden jo alakul majd :lol: :lol: :lol: :lol:


bogyó
bogyó77
 
 


ja a szemem javulgat....mire tesztelni kell csak rendbejön.márha kell tesztelni!!!!!

szép estét mindenkinek! :lol: :lol: :lol: :lol:
bogyó77
 
 


Sziasztok!

Bogyó, igazad van, eléggé betörtem ide hozzátok. :oops:
Ezért bocsi!CSak már annyi topicban kezdtem el irogatni, hogy nem is tudom, melyik-melyik...Na meg igazából mindenki ir mindenhová.:)
Ebből gondoltam sztem, hogy ha már máshol bemutatkoztam, itt nem szükséges. De bocsi, vannak, akik csak egy topicban tevékenykednek, és azoknak én ismeretlen vagyok. Szóval, 29 éves vagyok, párommal lassan 8 hónapja vagyunk együtt, együtt is élünk. Jövőre szeretnénk esküvőt és babát is. Jó lenne, ha az esküvő előbb lenne, de apa nem bánná, ha a babó előbb jönne. Ez a 2. hónap, hogy nem szedem a gyógyszert, 12 év után. Az elmúlt 12 év alatt 3 évente gyógyszert váltottam, rendszeresen jártam nőgyógyászhoz, szűrésekre, és egyszer 10 hónapra abba is kellett hagynom a tabi szedést. (migrén kivizsgálás miatt)
2. hónapja hőmérőzök, célom egyenlőre, hogy visszaálljon a ciklusom.
Sajnos itt a babaneten elég sok szomorú történetet lehet olvasni, igy már lassan én is kezdem elhinni, hogy nem lesz egyszerű...
Jó hétvégét mindenkinek, és bocsi, ha hosszú voltam!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jó reggelt!!!

Este már nem tudtam jönni, mert későn értünk haza, de nem is volt nagy forgalom, ahogy elnézem! :o

Nekem tegnaptól száraz időszakom van, iszom a palástfüvet, és reménykedek!!! Bogyó Te iszol még valamit? Fülűről tudom, hogy mindenfélét iszik.... :D :D

Jenny29 üdv! Hát igen az az igazság, hogy itt vagyunk páran, akik csak ebbe a topicba írnak, és csak ezt is ismerik, de jó hogy bekukkantottál :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


sziasztok,

Tipikus hétvégi hangulat, de holnapra mindenki felpörög, hisz kezdődnek az izgalmak :P :P

Csucsu, te holnap mikor mész a dokihoz???

Fülűke, hol vagy? Már rég ugráltál erre? Nyusznyusz :cry:

Reméljük holnap már Trixyről is tudnk valamit :D

Kriszta nálad meg elezdődik a visszaszámlálás :P :P :P :P :P

Bogyónak meg biztos mára s javult a szeme, reméljük inkben látja megint a világot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arikon :?: Csubi :?: Muffin :?:

Jenny üdv a csapatban, és magadba hidj :!: :!: :!: Előbb utóbb beköszönt a Gólya :!: :!: :!: :!: :!:

cuppppppppppppppp 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég
 


jaj már írni se nagyon tudok annyira kipihnt vagyok.

bógyónál lemradt a p: reméljük Pinkben látja megint a világot. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?