Új privát üzeneted érkezett!

Hello Lanyok,
Gigi,
En szedek MagneB6-ot es Elevitet is. Igazabol a hanyinger/emelyges alkat kerdese es a hormontermelestol is fugg. Orulok, hogy nincs potty!
Szilvi,
En is csak ritkan hanyok szerencsere, viszont egesz nap hanyingerem van. Kb. ket orankent kellene ennem valamit, de mar szinte semmit sem kivanok, csak gyumolcsoket.
Holnap delutan megyek UH-ra. Ez lesz a harmadik, es mar nagyon izgatott vagyok. Kivancsi vagyok, mennyit nott a picike! Legutobb, 6+2 naposan 5mm volt.
Rbogi,
Udvozollek! Minden jot kivanok es gyere gyakran!
Lanyok,
Ti tudtok valamit a terhesgondozasrol? Hogy mukodik ez mostanaban?
Puszi,
Bella
7+3
bella
 
 


Sziasztok!

Bogi!
Gratulálok a pocaklakóhozKép Kép Kép és persze az 1 éves nagylányodhoz!Kép Szép kis szülinapi ajándék lenne...reméljük minden rendben lesz! Nekem is csaszi lett az elsõ babóca mint neked, de biztos vagy benne, hogy most is csaszi lesz?

Nikie!
Én még csak most fogok az elsõ UH-ra menni, de Zsanival mindig videókazival mentem. Szerintem most is a SOTE-ra fogok járni és ott a hosszú fárasztó várakozás ellenéreKép mindig sikerült jókedvvel eljönnöm, mivel hol egy képet kértem, hol egy videófelvételt.Kép Elõször a 18. héten, majd a 20.-on kértem felvételt. Szerintem, ha van rá mód ne hagyd ki!

A hányingerrel kapcsolatban: nekem is elejétõl fogva szednem kell az elevitet, de annyira rosszul voltam, hogy most néhány napra abbahagytam. Azt mondják, hogy minden terhes és minden terhesség más és más. Zsanival kb. 2 hétig voltam csak émelygõs, de korántsem ennyire mint most. Nikiee-t irigylem, hogy kimarad ebbõl a rosszullétbõl.

Minden érintettnek!
Drukk az UH-hoz!Kép

Szilvi
7+4
sztigris
 
 


Sziasztok

Voltam hüvelyin. Minden OK. Kép Kép
Bevérzés nem látszik, elmúlt hurrá.
Szívhang látható, de még nem hallhattam.
A pici 18,2 mm. Kép Happy vagyok nagyon, féltem ettõl az uh-tól.

Szilvi de jó hogy elmúlt nálad is a pöttyözés.

Bella én is szedek Elevitet, és nem is vagyok rosszul. Csak estére mindig nagyon elfáradok.

Szia Bogi, nem lesz semmi baj.

Hétvégén majd megsültem, rossz lehet most mindenórásnak lenni.

Gigi 8+2
gigi1
 
 

 
 

Nikie: csodálkozom, hogy te, aki annyi mindent tudsz, ami árthat a babának, állandóan csak uh-ra járnál! Bizonyos vélemények szerint tényleg nem jó, pl. a felmelegedés miatt. Az én babám pl. kb. a 12. heti uh óta szinte menekül a vizsgálófej elöl, úgyhogy biztosan érez valamit. Így én tényleg csak akkor engedtem, ha tényleg volt valami oka. Csak úgy szerintem fölösleges zargatni azt a pici lényt.

Felhötlen babavárást kívánok mindenkinek!
Liana
Liana
 


Sziasztok!

Kösz a kedves fogadtatást. Egy kis émelygésem van és baromi fáradt vagyok. Egész nap aludnék- de sajna nem lehet, játszótérre kell menni, stb. Nem tudom mi lesz nagy hassal..

Szilvi, igen, a szemem miatt lesz császár, mert erõs rövidlátó vagyok. Persze lencsém vn és nem látszik, de akkor is. Egyébként nem bánom hogy császár lesz, nem hiányzik a szülés élménye. Éppen eleget szenvedünk mi is.

TAvaly is ilyen meleg volt, szegény kicsi amikor megszületett ilyen melegbe csöppent, de jól bírta, nem volt semmio vele.

Nikie, hogy vagy? Írjál mailt!
rbogi
 
 


Sziasztok Kismamik!

Bogi! Szia! De jó Te is, de örülök! Nekem ápr.12-én volt az az utolsó mensim, akkor csak 5 nap van köztünk! Köszi jól vagyok, írok mailt!

SZilvi!
Jó hogy elmúlt már az a fránya pöttyözés, én biztos idegbajt kapnék, ha látnék hasonlót, vagy barnát!

Névtelen! Köszi, az UH-val kapcsolatos infót, és neked is Liana. Ezt nem tudtam, és a doki sem mondta, na majd rákérdezek holnap. Nem is olvastam, hogy árthat. Érdekes, hogy a babucid menekül elõle. Nahát! Félelmetes!
Csak ne legyen semmi baj holnap! Egy kicsit azért félek...
Nyugodtan írjátok meg, ha valami fontosat megtudtok! Köszönettel vesszük, igaz lányok?

Nikie
8+0
nikie
 
 


Ápr.22: elírtam
nikie
 
 


Sziasztok!

Kitty vagyok és a "már megint megjött"-bõl jönnék Hozzátok.
április 20-án volt az utolsó mensim, de mivel a 38.!!! napon estem teherbe, még igen friss vagyok. Van 2 pos. tesztem, és ma az orvos látott már egy 7,5 mm-es petezsákocskát.
Szeretnék ide járni, ha nem bánjátok. Amúgy már van 2 kislányom ( 9 és 6 évsek)és a férjem minden vágya egy öcsike Nekik. De majd kiderül.....
Lenne egy kérdésem: Kértem az orvost, hogy írjon fel folsavat, azt mindig az elejétõl szedtem, de Õ azt mondta, hogy Elevitet vagy Maternát szedjek napi 1 szemet. Melyik a jobb szerintetek?

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok

Kitty, nagyon örülök, gratulálok. Kép Pedig már emlékszem leírtad ezt a ciklust.
Nem tudom melyik a jobb bogyó, én az Elevitet szedem.

Nikie, te ma mész dokihoz?

Bogi, az erõs rövidlátó az hány dioptria? Mert én is szemüveges vagyok, de csak -1,5.

Gigi
gigi1
 
 


Sziasztok!

Kitty! Gyere nyugodtan, minél többen vagyunk annál jobb, fõleg hogy Te is januárban fogsz szülniKép Az Elevit jobb, mint csak a folsav, mert az Elevit tartalmaz 0,8 mg folsavat is, és még egy csomó vitamint. A Maternát nem ismerem. Én is elevitezek.
A 38.napon? Én a 14-en, igaz gyógyival.

Gigi! Igen voltam dokinál, és minden oké. Dejó volt látni Picurkát, képzeljétek 1 cm. Nahát! Jó nagy, és a szívmûködése is tökéletes!

Megkérdeztem a dokit, hogy árthat-e a túl sok(?), azaz a heti UH, de azt mondta nem árthat a babának! Honnan gondoltad Névtelen és Liana, hogy árthat? Vagy mégis? Majd megkérdek mást is. Ti is, kismamik, kérdezzétek meg.

Nikie
8+1
nikie
 
 


Nikie! Én annyit olvastam az UH-ról, hogy nem árt, de túlzásba nem szabad vinni. Nem ajánlott csak arra használni, hogy megkukucskálják a babát. Szerintem is egy picit sok a havi 1.

Nelli ( a ... ma megint megjött... topicból ismerjük egymást. Én holnap leszek 13 hetes)
nelli2
 
 


Nikie!

Ez pont olyan, hogy az én orvosom meg a hajfestés és a körömlakkozás ártalmasságára mondja, hogy hülyeség. Megoszlanak a vélemények errõl is, és az uh-ról is. Az én dokim havi egyet csinált nekem, plusz, még voltak a kötelezõek, és a végén hetente néztük a babát az én kérésemre.Kép

Szóval ezért is mondtam, hogy ne ijesztgessétek egymást. És épp most olvastam itt a Rendelõben, hogy a szolárium sem árt. Szóval mértékkel (majdnem) mindent lehet! Még egy pohár tonikot vagy gyömbért meginni is.Kép Mindenki maga dönti el, hogy mit és mennyit vállal, szerinte mi nem árt. És persze, hogy mit hisz el.

További jó pocakosodást mindenkinek!Kép

F.
F.
 


F!
Azt azért én nagyon furcsállom, hogy az UH-val kapcsolatban megoszlanak a vélemények a dokik között. AZ UH azért csak más, mint a körömlakkozás, a szakmájukhoz tartozik. Egy heti UH tuti nem árthat, fõleg, hogy a terh. végefelé már hetente néznek UH-val szinte mindenkit. A dokid pedig nem hallott arról, hogy az acetonnal dolgozó nõknél a vetélések száma 4x nagyobb. Egy angol tanulmány írt errõl-írták a könyvben. Szerintem a dokiknak erre is és még egy csomó mindenre fel kellene hívni a figyelmet, azaz mi árthat, mi nem...Csak annyit mondanak, "vigyázzanak magukra"!- kevés szerintem.
Akit érdekel, régebben leírtam a könyv címét, ott el lehet olvasni.
Igen, F jól írtadKép, mindenki maga dönti el, mit tart helyesnek, mire figyel oda, mire nem, stb...

Nikie
8+1
nikie
 
 


Találtam egy érdekeset az UH-val kapcsolatban:
[url=http://www.stop.hu/jovonezo/index.tdp?f=22481" TARGET="_top]http://www.stop.hu/jovonezo/index.tdp?f=22481[/url]

pusz-pusz
Nikie
8+1(még mindig)
nikie
 
 


Nikie!

Szerintem azért egy-egy körömlakkozás, vagy a 6 hetente történõ hajfestés nem egyenlõ azzal, hogy acetonnal dolgozik valaki. Természetesen az biztos nem használ. De ha valaki jól szellõzõ helyen kilakkozza a körmét, vagy ne adj isten lemossa a lakkot, attól semmi baja nem lesz, se neki, sem a babának.

Amúgy az én dokim szerint sem káros az uh, de mivel én havonta mentem hozzá ellenõrzésre, így nem volt gyakrabban lehetõség rá. Így is annyi képem és videóm van a babáról, hogy még.Kép

F.
F.
 


Amit elfelejtettem az elõbb: azért szerintem heti egy uh akkor is sok, ha nem árt. A legtöbb kismama egész terhesség alatt 4-5x megy uh-ra. Minek olyan sok?

F.
F.
 


F!

Miért kell olyan sok UH? Nem sok az a heti 1, így is úgyvárom mindigKép Lehet csak én vagyok így vele, de mi 3 évet vártunk erre a picire(profilomban olvasható), ezért is vigyázok még jobban mindenre és még meg is nyugtat, hogy látom jól van, ver a szíve, stb.
Egyébként Te is babás vagy F?

Nikie
nikie
 
 


Nikie!

Nem, az én babám már 16 hónapos, és csak jövõre tervezünk neki tesót, jelenleg nem vagyok babás. Csak bepofátlankodtam ide egy kicsit.Kép Tudom, hogy sokat vártatok a babára, olvastalak eddig is, és nagyon örülök, hogy sikerült!Kép

F.
F.
 


Hello Lanyok,
12mm-es a Kismano es gyonyoruen luktetett a szivecskeje! Nagyon meghatodtunk, a parom is csak nezte, hogy ez az o gyereke! Kép O most latta eloszor. Harom kepet is kaptunk, igy jut nekem is egy, a paromnak is egy, es meg a hutore is feltettem egyet! Nem szukseges a Kaaliba mennem tobbet, igy szerintem legkozelebb a 12. het kornyeken megyek UH-ra.
Gigi,
En is iszonyatosan elfaradok estere. Ma szerencses napom volt, csak delelott emelyegtem egy kicsit.
Kitty,
Gratula a picikehez!
Nikie es F,
Ami a sok UH-ot illeti, en is olvastam valahol, hogy nem ajanlott a tul gyakori vizsgalat, viszont en ugy gondolom, hogy egy orvosnak tudnia kell, mi art es mi nem a babanak. Nekem eddig azert neztek hetente, mert mi lombikosok vagyunk es ilyenkor fokozottan figyelnek mindenre, hogy jol megtapadt-e, jo helyen van-e stb. Ezutan mar ritkabban kell mennem. Bevallom, nagyon elveztem a gyakori nezegetest, olyan jo volt latni, hogy mennyit fejlodik!
Puszi mindenkinek,
Bella
bella
 
 


Nikie, olvasom,hogy milyen sürün jársz UH-ra. Magánvéleményem, ennyi szerintem sok, de persze szive szerint mindenki járna mindennap, igaz?? Én csak azt kérdezném meg, hogy mivel indokolja a doki az UH-ot? Van valami konkrét oka amiért hetente megnéz, vagy csak a Te kiváncsiságodat elégiti ki? Mert azért szerintem ez a két dolog ég-és-föld, hogy szükséges, vagy csak mozizás...
Az a lista a tiltott dolgokról szerintem ultra-tulzás volt, mármint,hogy arról soha semmit nem lenne szabad fogyasztani...Egy keveset szerintem lehet, csak ne éljetek például kólán, vagy csak csokin, vagy csak gyömbéren...stb.
Egyébként boldog pocisodást kivánok mindenkinek, és tessék szépen átkocogni a Friss Kismamákhoz!!!
Barbi
Barbi
 


Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap töltöttem hivatalosan a 4. hetet.(Tudom, mert Profasival repesztettek.) Megijesztettek, hogy a 7,5 mm-es petezsák és a 4000 körüli véreredmény vagy idõsebb terhesség, vagy ikrek. Szerintetek? Hol lehet ilyen adatokat olvasni a neten? Lehet, hogy mire repesztettek már terhes voltam. A 18. ciklusnapig néztek UH-n, de mivel nem volt növekvõ tüszõ leírták a hónapot. Utána a 33. napon megnézetek, és a másik oldalon ott volt a tüszõ, amit 3 napra rá megrepesztettek. Egyhét múlva újra megnézik, de addig kitör a frász.
Segítsetek!!!!

Kitty
kitty123
 
 


Sziasztok!

A -1.5-ös szemüveg az semmi, az erõs olyan 7-8 felett kezdõdik. Itt a nyomás veszélyes, mert leválhat a retina.

Nikie, szerintem se menjél túl sokat uh-ra! Nem tudják pontosan, hogy mi a hosszútávú hatása, mert az elsõ uh-generáció kb 15 (?) éves lehet. Tudom, hogy mennyit küzdtetek a babáért, de éppen ezért elég a havi!! Hidd el, minden rendben lesz. Ennyi bõven elég, a 4D-sen meg méghjobban látszanak a dolgok, majd egy jó szakembrhez menj el a 20 hét környékén.

A pontos terhességet azért jó tudni, mert ha nem tudod pontosan, és a mensitõl számolják hivatalosan- de késõbb volt a pé. akkor az AFP fog rossz eredményt adni és amiatt lehet majd izgulni, mint szegény barátnõm most...

Szóval én elvileg 7 hetes lennék szombaton, de igazából csak 6 hetes leszek.

Émelygés van és nagyon fáradt vagyok.

Kitty! Szerintem az ikrek szuper lenne! Te szeretnéd?

Mindenkinek jó egészséget kívánok!
Bogi
rbogi
 
 


Sziasztok!

Hú, látom beindult a topic!
Elõször is üdvözlöm az újakat!

Kitty!
Hatalmas gratula! Annyira örülök, ha a "már megint megjött"-bõl csatlakoznak hozzánk. Vigyázz magatokra és boldog babavárást kívánok!
A nõvérem védõnõ és anno Zsaninál megkérdeztem, melyik a jobb a Materna vagy az Elevit? Elmondta, hogy ezek a készítmények "vitaminbombák"Kép(egyéb fontos nyomelemeket is tartalmaznak). Általában ezek a vitaminkészítmények növelik a szervezet raktározási hatékonyságát(másképp nem tudom kifejezni), persze túlzásba sem lehet vinni a tablettabevételt! Ettõl könnyebben tudsz "gyarapodni" is, de ez nagyban függ a testi adottságoktól is. Az Elevit korszerûbb mint a Materna és kevésbé csinál étvágyat. Én Elevitet szedek.

Mindenkinek gratula az UH-hoz!Kép
Mi csak a jövõhéten tudunk menni, mivel közbejött 1-2 halaszthatatlan dolog.

Lányok!
Gondoltam kedveskedek nektek egy kicsit és mivel annyira megszaporodtunkKép csináltam egy kis táblicskut.
Ha valami észrevételek van szóljatok!

Kép

Pussz
Szilvi
7+6(már majdnem 8!Kép)
sztigris
 
 


Sziasztok!

Nikie: én mostanság valahol azt olvastam, hogy az uh olyan érzés a babáknak, mintha a mi fülünk mellett légkalapáccsal dolgoznának. Állítólag ezért húzódnak messze tõle a babák. Az én fiam anno jól le is rúgta az uh fejet a pocakomról Kép

cory 22+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ki melyik kórházban fog szülni? Beírod ezt is a tábliba Szilvi? Hátha leszünk olyanok, akik egy helyen és szinte majdnem egyidõben is! De jó lenne! Én a Szt.István-ban.

CoryKép
POnt ezt olvastam én is a fenti weboldalon, amit találtam:
[url=http://www.stop.hu/jovonezo/index.tdp?f=22481" TARGET="_top]http://www.stop.hu/jovonezo/index.tdp?f=22481[/url]
Hát igen..., majd beszélek a dokival.

BogiKép
Havi 1 UH? Nem kevés az? Honnan tudjam, hogy minden oké? Na majd beszélek a dokival tényleg.

Szilvi, jó hogy beírtad a heteket is, elírtam a sajátomat, hogy siettetném az idõt, mégcsak 7.hét.

Nikie
7+2
nikie
 
 


Szilvi

Aranyos vagy a meglepi táblázattal. De én inkább szerintem febr. közepére leszek kiírva.(38. napon jött össze) De majd megírom, ha többet tudok.

Kitty
kitty123
 
 


OK lányok, ha gondoljátok írjátok meg hol fogtok szülni és persze azt is, hogy a dokitok szerint mikor érkezik a picur.Kép Nálam se fog maradni a 280 napra számolt idõpont, mivel nekem is rendhagyó ciklusom van.Kép
Amint változik az idõpont javítom is!Kép

Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok! Kép

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha minden igaz 8+4 idõs kismama vagyok. Kép Már van kiskönyvem, ma voltam laborvizsgálatokon. Elõzményeim a profilban olvashatóak.
Valószínûleg január 19. lesz a szülés idõpontja.

Noémi
noémi
 
 


Sziasztok

Szilvi, szuper a tábla Kép Kép, nagyon jó hogy megcsináltad, a "megint megjöttben" is volt, és lehetett látni ki hol tart.
Én szegedi vagyok, még nem tudom, hogy hol fogok szülni.
Pöttyözésed elmúlt végleg, ugye?

Korábban nekem is hetente volt uh, hogy nézzék a picit, mert pöttyöztem, de most hogy elmúlt csak a 12.heti a következõ. Én is nehezen fogom kibírni odáig, de bizok benne, hogy a picivel minden rendben van.

Noémi, akkor mi egyidõsek lehetünk babailag. Kép Engem a babanet írt ki jan. 19-re, jövõ héten majd megmondja a védõnõ, mi a helyzet szerinte.

Gigi
gigi1
 
 


Sziasztok!

Noémi!Kép
Örülök, hogy köztünk vagy! Csak most néztem a tablicskumat: Te lettél az elsõ!Kép A tábla miatt kérdezem, hogy u.mensinek 04.13 jó?

Nicki!
Eddig ketten tudjuk csak hol fogunk szülni, így inkább még nem teszem bele a táblába. Jó?

Gigi!
Kicsit bütyköltem az Excel-lel és ez lett belõle. Nem sok dolgom van vele, mivel úgy csináltam meg, hogy automatikusan számolja a heteket és a napokat, így csak be kell másolnom ide.
Megkaptad a korongot? Számításaim szerint már tegnap meg kellett volna érkeznie...

Holnap teszek fel új táblát(hátha még addig bejelentkezik néhány új kismamiKép)

Pussz
Szilvi
sztigris
 
 


Gigi Kép

Engem védõnéni írt ki. Dokibácsi még nem nyilatkozott.

Szilvi Kép
Április 12. az utolsó mensim, el is gondolkodtam rajta gyorsan, hogy Gigihez képest, akkor ez hogy lehet. Kép Nekem amúgy 29 naposak a ciklusaim.

Köszönöm az üdvözlést. Kép

Pusz
Noémi
noémi
 
 


Noémi!
Ha korongon nézte ki a dátumot, akkor csak annyit mondok, hogy ahány korong annyi féle! Általában 1-2 napos különbséget mutat egyik másik. Elvileg a 280 napot hozzáadva az u.mensidhez január 17. jön ki. Mivel a ciklusod 1 nappal hosszabb az átlagos 28-nál, így hozzá szoktak adni +1-et, azaz január 18.
Másik módszer szerinti számolás az annyi, hogy az u.mensihez hozzáadnak 7 napot és levonnak ebbõl 3 hónapot. Így tényleg január 19.!Kép De ne izgulj, meg fognak egyezni a dokid és a védõnõd.

Szilvi
sztigris
 
 


Szilvi!
Tényleg szuper a táblázat, köszi! Jó látni magam benne.
Én valószínû, hogy az Uzsokiban fogok szülni, programcsászárral a 37-38 hét környékén. A lányom is 2 héttel korábban jött, és amikor kivették nem sírt fel, oxigént kellett neki adni. El akarták vinni gyermekmentõvel más kórházba, de hál Isten helyrejött és semmi de semmi baja nem volt utána!!! Szerintem a lepány öregedett el, azért indította be a szülést magának, mert már rosszul érezte magát.
Ezért mondta a doki, hogy elõbb kikapjuk majd a következõt! Remélem nem ismétlõdik meg ez, mert borzasztó volt.
Bocs, nem akarok ijesztgetni senkit, ez baromi ritka eset, meg úgyis teljes happy end, úgyhogy ne izguljatok!


Még egy tanács lányok! Én az elsõvel 21 kg-ot híztam, sokat fõleg az elején, mert émelyegtem és csak a csokis keksz segített. Mondjuk fél év alatt visszamentem teljesen, de nagyon nehéz volt ilyen hatalmasan létezni. Ezért megfogadtam, hogy most max. 15 kg-ot hízok. Ti már híztatok valamennyit? Én még nem, de ez persze az eleje..

Nikie! Úgy sem tudsz semmit csinálni ha gyakran nézed a babát, a bajok kiderülnek a kötelezõkön is, egyéb meg nem történik, csak nõ. Nekem az elsõt 7., 9., 12., 18., 22., 26., 36. héten nézték, a végénél pedig naponta ctg volt. Ami a szülés elõtti napon nem is volt jó.

Noémi, szomorú volt olvani a történeted. de igazán örülök, hogy sikerült! Spontán?

Bogi
rbogi
 
 


Sziasztok!

Most csak a táblázat miatt jöttem, de majd benézek még!

Kép

Szilvi
sztigris
 
 


Bocsi, reggel van még szóval a mai...Kép
Kép

Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok

Nagyon jó a tábla Szilvi. Veled minden ok?
Tegnap megjött a korong, köszi szépen, nagyon jó és hasznos dolog. Kép Várlak sütire. Kép

Noémi, az én ciklusom 27 napos, de dokival még nem beszéltünk a szülés idõpontjáról, mert eddig a pöttyözésemre koncentráltunk, ami elmúlt.

Gigi
gigi1
 
 


Jó reggelt! Kép Jó idõ van Kép)

Bogi Kép
Babó teljesen spontán fogant, nulla koncentrálással. Kép

Gigi Kép
Az jó, hogy nincs semmi gond már. Te nem írsz véletlenül más lap fórumjára is? Kép

Szilvi Kép
Nagyon profi a táblázatod! Kép

Noémi
noémi
 
 


Szia Noémi

De az nlc-n is szoktam irogatni, de más néven. Kép
Te hol vagy?

Gigi
Gigi1
 


Hello Lanyok,
Szilvi,
Nagyon aranyos a tablazat! Ugyes vagy!
En a DOTE-n fogok szulni. Azt meg nem tudom, hogy a dokim szerint mikor, ugyanis "kidobtak" a Kaalibol Kép, igy most masik orvost kell keresnem.
Ami a korongot illeti, nekem is van, es olyan furcsa, hogy az alapjan mar egy hettel elorebb jarnek. Nem ertem!
Bogi,
En meg nem hiztam, de nem is csoda. Keveset eszem, es neha ki is jon, szoval egyenlore ez a veszely nem fenyeget.
Puszi mindenkinek,
Bella
bella
 
 


Hahó lányok, hát tutti jó a táblázatotokKép Meg, hogy milyen jó sokan lettetek!!!

NoémiKép
Nagyon gratulálok Neked, örülök, hogy most már Te is itt vagyKép

pussza Mindenkinek és növesztgessétek jó nagyra a pocitokat!!!

Bogár
18+1

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok
Egyéni terhesnaptáat lehet kérni az alábbi címen.
[url=http://www.babapont.hu/pages/szol/hirle.html" TARGET="_top]http://www.babapont.hu/pages/szol/hirle.html[/url]
Itt meg kell adnod az alsó részben az e-mail címed és a valódi babakort (nem az utolsó mensi óta eltelt heteket), erre van egy kalkulátor. Ha jól tudom 6 hetes babakortól minden héten küldenek egy e-mailt, amiben leírják, az adott héten mi történik a babával, kismamival és a kispapival.
Gigi
gigi1
 
 


Rosszul írtam, 5 hetes babakorról is van hírlevél.
Kellemes hétvégét.
Gigi
gigi1
 
 


Gigi Kép
Rákérdezhetek? Esetleg januári végi babavárók? A nick-edre is van tippem Kép Kép

Bogár Kép
Köszi, aranyos vagy. A megint megjöttbe még nem mertem elújságolni... de mindegy ha emlékeznek rám és olvasták, akkor már tudják...


Pusz
Noémi
noémi
 
 


Sziasztok!

Köszi lányok a dicséreteket, reméltem, hogy tetszeni fog!Kép

A Gigi által említett hírlevelet én is ajánlom, tényleg jó tudni mikor mi történik.
Én is ajánlok egy helyet, ahol hetente nyomon követhetitek a picur fejlõdését UH felvételekkel!
UH hétrõl-hétre

Lányok!
A táblázatot feltegyem hétvégén is vagy elég hétköznapokon? Csak azért kérdezem, mert talán hétvégén itt alig-alig van mozgás.Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét!

Pussz
Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok!

Ez egy nagyon jó kis oldal [url=http://mama-baba.freeweb.hu/" TARGET="_top]http://mama-baba.freeweb.hu/[/url] , de valamiért most nem jön be. Remélem csak átmeneti hiba van náluk! Méhen belüli fotók segítségével követik nyomon zigóta kortól a 40. hétig a babák fejlõdését. Én akár minden nap ellátogattam oda. Márcsak a fotók miatt is!Kép
Remélem behozható lesz az oldal, érdemes azért elmenteni.

puszi
sasha

Kép
sasha
 
 


[url=http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html" TARGET="_top]http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html[/url]
Ez lesz a jó oldal, illetve a közvetlen link. Ma már bejött!Kép Nézzétek meg tényleg érdemesKép
sasha

Kép
sasha
 
 


Sziasztok!

Rólunk csak annyit, hogy szerdán megyünk UH-raKép és sajnos az émelygéseim hétvégén kisrókákba végzõdtek.Kép Iszonyatosan éreztem magamat, de mostmár sokkal jobban vagyok és remélem csak egy egyedi esetrõl volt szó.

Lányok!
Hogy vagytok? Remélem mindenkivel minden rendben.

Sasha által említett címet én is gyakran megnézegetem, szerintem nézzétek meg, ha van idõtök.

Íme a táblázatunk:Kép

Kép

Pussz
Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok!

De csönd van errefele...

A mai táblázat:

Kép

Pussz
Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok!

Szilvi!
Igen, elég csönd van, biztos a nagy meleg miatt, vagy inkább azért, mert mindenki a Picurral van elfoglalvaKép Én isKép Igen, ma befejeztük a 8.hetet, de jóKép
Örülök, hogy már jobban vagy. Én azért örülnék egy nagy adag hányingernek, akkor jobban érezném, hogy terhes vagyokKép Csak egy kis émelygés jut naponta.
E héten sajnos nem megyek UH-ra, csak a jövõ héten. Remélem nem lesz semmi baj. Eddig szépen fejlõdik, hetente duplájára nõKép

Sasha!
Jó nagyon tényleg a weboldal.Köszi!

Kismamik, merre vagytok?

Nikie
8+0
nikie
 
 


Sziasztok!

Ma délután megyek UH-ra!Kép Holnap majd beszámolok róla.

...és a táblázat:

Kép

Pussz
Szilvi
sztigris
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?