Új privát üzeneted érkezett!

Gondolom mindenki lepedőt gyűr. Igy aztán mindenki igazoltan van távol. Neme a mensi még sehol de a pocim még úgyanúgy fájdogál mint eddig. Hányinger most nincs hálistennek. Reggel remélem lesz jó hírem bár a párom azt mondja várjunk még egy napot nehogy csalódjak reggel. Persze megint nem kaptam ugyanolyan tesztet ez a harmadik fajta lesz. De a fő, hogy 2csíkos legyen.

Kép
csucsu05
 
 


sziasztok,


Legyetek jók majd jelentkezek.
és hajráéáá csajok gyúrjatok :)

Jó éjt

ui: olyan somojú vajok :(
Vendég
 


Fülke: Miért vagy szomorú?

Csajok bocsika azt ígértem ma tesztet csinálok de az én lányom egész éjjel rosszul aludt, sokszor fent volt. Este lázas volt és nagyon krákogott. Reggel felkeltem ő már bújt is hozzám és nem igen tudtam az első pisiből tesztet csinálni. Hogy ne csalódjak én a második pisiből már nem merek tesztelni. Hál istennek most a lánykám jól van most kellet a mesét bekapcsolni. Igaz mindig este jönnek ezek a betegségek elő.
De piri még sehol. Megittam a reggeli kv-t és hányingerem is van most tőle. remélem ez tényleg baba és nem valami mensi féle szórakozás.

Kép
csucsu05
 
 

 
 

csucsu jo hogy nincs piri!!!!! :lol: még jövök csak reggel nagyon sietős......

bogyó
bogyó77
 
 


Ok Bogyó. Gyere várunk :)

Kép
csucsu05
 
 


Jó Reggelt,

A szived mélyén azért érzed, hogy Baba van?:)
Majd holnap megcsinálod, semmi ok az aggodalomta. én sem merném a 2.pis.ből megcsinálni, mert a reggeli az reggeli.

Hát Csucsu azért vagyok szomorú, ert két esélyes a dlog. Tegnap este felhívtam még a dokimat, mert voltak kérdéseim. Hát igazából kimondta a legrosstabbat, hog yel is mehet a baba. Na mindegy ez nem fordulhat elő pont velem. és nem is fog. Szigorúan ágyban kell maradnom, csak akkor kelhetek fel ha a mosdóba kell mennem, vagy ha éhes vaok. gy most megyek is fekszek tovább, úgy ahogy tegnap.
Vendég
 


Kriszta ez nagyon jo hir!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .örülök most akkor hancur ezerrel!!!!!!!

Fülike mit kérdeztél a dokitól?????miért mondta ezt a dolgot hogy el is mehet?????????????tényleg pihenjél,minden rendben lesz!!!!!

csucsu biztos kismamai vagy az nem létezik hogy mástól vannak a tünetek.akkor reggel megint 7-kor gép előtt???? :lol:

többiek én nem értem.és Trixy?????hmmm hol járhat????

mi még teszünk ma egy utolsó kisérletet de szerintem már csak megvolt a pé.hétfőn az ovum jo erős volt kedden meg alig akart előjönni,végül halványka lett.

bogyó
bogyó77
 
 


Fülike ne aggódj! Csak pihengessél! És beszélgess vele!

Csucsu! Kérjük a tesztet!!!! :):)

Kriszta! Akkor egyszerre megyünk szülni. :lol: :lol: Igaz nekem nincs két csík az ovu tesztemen, de tegnap úgy, de úgy fájt a hasam hogy alig bírtam elaludni. Szúrt oldalt! De ami a legérdekesebb. Eddig egyszer az egyik oldalon szúrt, másik hónapban meg a másik oldalon szúrt a petefészkemnél. Lehet az hogy egyszerre mind a két oldalt legyen tüszőérésem.??? :shock: :shock: :shock: :shock: Áhhhh ez hüle gondolat volt. Én még egynek is örülnék :lol: :lol: :lol: :lol:



Millió Ölelés nektek!!!

PUsza
Nyusza 8)
nyuszifülû
 
 


már annyit beszélgettem vele, de sztem már unja:)
találtam egy oldalt, bár homeoptiás gyógymódot kerestem, de nem tudom ivégig olvasni hisz ez órákig eltart, na viszont beleolvastam egy fórumban ahol egy doki válaszol, és u.a. a csj problémájas mint nekem de neki felszívodott, na megyek kinyomtatva olvasom tovább az ágyban. cuppantás drága Fülű
Vendég
 


Füllke: Most te csak pihenj és semmi negatív gondolat. Mama vagy és nem lesz semmi baj. 8hónap múlva pedig már a kezedben foghatod a babádat. Érzem, hogy nem lesz semmi gáz nyugi!!! Pihenj és kedden kiderül. De azért a dokidnak nem kellet volna ilyet telefonba mondania :(( ejnye benye.
Semmi para és minden rendben lesz. Pihenj és használd ki ezt az időt. Ha meglesz a baba úgyse fogsz tudni pihenni.

Amúgy hogy érzem e mama vagyok? Néha azt érzem igen de nehéz mert ha beleélem magam és mégse akkor nagyobb lesz a csalódás.
Egy biztos a lányomnál éreztem egyértelműen, hogy mama vagyok.
Talán most is érezném ha nem fájna a hasam. Mostmár 5napja fájdogál. nem görcsösen de igencsak érzem. És ez azért vissza vesz az örömömből. De sebaj minden kiderül úgyis :)

Kép
csucsu05
 
 


tegnap megszállt valami lelki nyugalom hogy mama lettem :lol: ,de próbálom elhesegetni magam elől (lehet már sikerült is)mert félek hogy vsak bebeszélem.amikor először probálkoztunk akkor is volt hasonlo érzésem és sajna mint tudjuk megjött.....na mindegy ujra elkezdtem enni kb:3 napja a gravidát és semmi bajom nem volt de most basszus..........boltba indultam volna de várni kell mert naon szarul lettem.minek is ettem meg :cry: ..csucsu lehet ilyen olvastam róla mensi szerű fájdalmak.

tényleg ti szoktatok intim zuhanyt használni?én igen ugy heti egyszer,most nem merek nehogy kimossam a spermácskákat. :lol: bár hétvégén lehet fogok akkor már nincs veszélybe én akkor érzem magam igazán tisztának.őrült vagyok mi!

én haragszom erre a dokira telefonba hopgy mondhat ilyet,az én dokim ha érezt hogy nyugtalan vagyok mindig mondta menjek el megnéz.na de biztos nem lesz baj :lol: :lol:


bogyó
bogyó77
 
 


Füli, nekem egy 3cm-es cisztám volt mellette, ami még 10.héten ugyanakkora volt, de 12 hetes uh-n már nem is látták!



Na!!!!!! Hasszúrkálás=peteérés???? (hejj aztán másoknak tudok tanácsot adni ezerrel, de most én kérdezek , és nem vok okos ) :) Hi hi :lol: :lol: :lol:
Szóval nem csak az egyik, hanem mind a két oldalomon szúr, igaz a balon annyira nem gáz, de jobbon ott nagyon érzem. Hát nem tudom mi lesz. A méhpempő adagot felemeltem a duplájára (persze hogy most találtam meg, hogy 20mg-al nem megyek messzire, ugyhogy most adagemelés, vettem ampullákat, amibe még ginzeng is van! Természetesen afrodiziákum. Hát miért is ne? Hi :lol: :lol:

Na puszika nektek!!!


Csu! Csináld már meg azt a Qv.a tesztet IRGUM MEG A BURGUM!!!! Kilukad az oldalam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Nyuszfülűűűű
nyuszifülû
 
 


Csucsu, én kértem a dokit, hogy mondja meg hogy milyen következményei lehtnek.

Bogyó: felejtsd el az intim zuhit, made in kuka!!!!

Hát Fülű már nem is tusdom melyiknek örültem volna jobban, bár lehet a cystának mert ahhoz van rutinom, és tapasztalatom, bár inkább egyik sem lenne.
Vendég
 


szerintem,hasszurkáláa az a pé-től van csak ugye azt nem tudjuk tutira hogy a tünetek elmulásátol kell e számitani a 24-36 orát.na sokat segitettem :lol: .az a lényeg hogy ebben az időben hancur ezerrel aztán meg várhatjuk a ho végét.én eldöntöttem hogy nem veszek több ovut mostmár tom mikor van pé-m ugy nagyjábol és eszerint fogunk dolgozni :lol: :lol: :lol: .remélem a terhesteszt lesz a következő beruházásom.....

intimzuhany???valakinek okos ötlet?

csucsu megőrülök reggelig,de jo mert igy érted izgulunk és telnek a napok :lol: .szerintem meg az a legjobb előjel ha nem jön meg a tesz ráér.(tesztimádók ne szidjatok)nekem majd 22-23 a bűvös napaz hétfő vagy kedd de nem fogok majd csak pénteken tesztelni.ha meg addig megjön legalább nem vettem tesztet.

bárcsak ott tartanánk..........


megyek főzni,de jövök

:lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


miért Füli hallotál valamit róla????nekem eddig bejött.

bogyó
bogyó77
 
 


Bogyó: Kiváncsi vagyok kibirod e majd a HCG tesztezést addig? :) Én is azt mondtam kibirom de csak nem bírtam ki :)
Most megvárom a holnapot.

Kép
csucsu05
 
 


én is használtam de nem ajánlott mikor már babát szeretnél!!!!!
Vendég
 


remélem hadakoznom kell az majd az akaraterőmmel mert nem fog megjönni.

oké Fülike meggyőztél nem használom amugy sincs itthon most tabletta de akkor nem veszek.mindent a kis puncisért :lol: :lol: :lol: .

többi csajszi elhagyott minket??muffin Trixy csubi angelo.nem értem hmmmm vagy nem birják abbahagyni a hancurt :wink: .

pussz bogyó
bogyó77
 
 


Sziasztok Lányok!

Pár napja olvasgatlak Benneteket és ha lehet ide (is) csatlakoznék. Amúgy a babaproject 2007-be írogatok, de tök szimpi az ezen oldalon lévő hozzászólások...vagyis TI! :lol:

Mi igazából júni közepe óta próbálkozunk, azonban majd 1 hónapot kihagytunk a duphaston szedése és extra ciklusom miatt (60. napra jött meg). Szóval kb. 2,5-3 hónapja próbálkozunk, de "tudatosan" ebben a hónapban kezdtük el.

Bogyó,
én úgy hallottam, h. az intim mosakodók nem tesznek jót a ph-nak főleg babaváráskor nem ajánlatos.

Füllke,
visszaolvastam, és először is gratula a babóhoz, másodszor meg tessék pihizni és nem idegeskedni! Biztos minden rendben lesz! Szorítok Neked!

Csucsu,
látom még mindig semmi menszi! SZUPEEER!!

Amúgy ki mióta próbálkozik? Ha mesélnétek magatokról...
Nagyon drukkk!!
Vendég
 


helló Arikon üdvözlünk téged!!!!!!

köszi az infot neked is semmi képpen nem fogom használni :lol: .nekem van két kisfiam 8 és 5 évesek.most rajtolunk a kislányra ez a harmadik hónapunk.remélem már most összejön :lol: .én elvileg tul vagyok a pé-n hétfőn volt először pozitiv az ovum.

szurkolunk neked is te hogy állsz most pé előtt vagy után vagy hol?????

bogyó
bogyó77
 
 


Na hello csajok! Nem győztem pótolni a lemaradást az olvasásban. Szóval. Vettem minimikroszkópot, de én abban az ég világon semmit nem látok. Láttam valami foltokat, de mivel furcsa volt, letöröltem mindent és megnéztem hogy alap esetben mit látok. Hát ugyanazt. Úgyhogy nem tudom mit rontottam el. Ezek után vettem ovu tesztet, mert azt írta a kalkulátor, hogy 10-től számíthatok pére. Úgyhogy hajrá nekünk is. :) Tegnap elkezdtük a hancúrt. Amúgy olvasgattam, hogy ti ilyenkor napi többször is hancúroztok. Én úgy tudom, hogy a spermának 72 óra kell az újratermelődéshez, de a két nap már elegendő. A napi 2-3 hancúr nem ad erre lehetőséget, és pont az ellenkezője történik. Vélemény? Mert mi úgy döntöttünk, hogy tegnap volt hancúr, aztán most az ovu tesztre várunk, aztán megint hancúr. Minőségi legyen az a gyerek. :) A leírásból meg nekem az jött le, hogy amikor két csík, akkor hancúr ezerrel, úgyhogy én nem kezdek azon elmélkedni hogy pontosan mikor van pé, mert már belezavarodik az ember hogy mit honnan hova számol. A férjem már nevet is rajtam, mert hőmérőzök, mikroszkópot vettem, aztán ovu tesztet... Szóval mindent megteszek. Az október lesz szerintem is a nyerő. De legalábbis valakinek biztos. :) Remélem én leszek az egyik. :)
Most megyek, így is tök jó, hogy végre egyszer napközben is be tudtam nézni. Este szerintem megint jövök, bár nem 100.
Arikon üdv a csapatban. :)
Trixy gyere vissza!
Fülke pihenj ezerrel!
Csucsu hajrá a teszttel!
Bogyó neked meg jó várakozást... :)
pusz mindenkinek
muffin
muffin
 
 


Bogyó,
én nem tudom, h. hol tartok. Hőt nem nézem, mert múlt hónapban frusztrált már a végén a dolog. Mivel nem jött meg csak 60. napra és azt is a duphaston-nak köszönhetem. Sajna a ciklusaim össze-vissza vannak (eddig 40 naposak voltak) na most kíváncsi leszek. Remélem több mint 9 hónapig nem is hallok felőle :wink:

Most cickát iszom és reménykedem a pozitív hatásában. A másik topicban többeknek is csinált pét.
Dokinál is voltam, de ő az uh. után (ahol minden ok volt) azt mondta, h. duphaston és ha megjött akkor utána closty. Na para ezerrel, mert olvastam, h. sokaknak cisztát okozott. Úgyh. most csak cicka, próbálkozunk 2-3 hónapot és ha addig nem jön össze, akkor újra doki ...
Amúgy gyanús, h. most volt pém, mert fel vagyok puffadva (ami nem szokott lenni) és a hasam is fájdogál. Gyanús!

Nektek milyen pé-s tüneteitek szoktak lenni?
Vendég
 


muffin:napi egyszer lehet hancurozni ha apának elég a katonája,többször nem jo én is ugy hallotam.ha kevés a katona,de ugye nem ebből indulunk ki akkor jo egy nap szünetet tartani.amugy meg az a lényeg hogy minél többet bujatok össze mi ebben a honapban ezt az elvet követtük :lol: remélem bejön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

csajszik jo étvágyat mindenkinek mi megyünk ebédelni :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


hát Arikon,nekem cickofeszülés volt meg hasfájás,és tegnap meg fel voltam fujodva.ovum hétfőn volt pozitiv.
én a cickát meg a palástot összekevertem és napi kétszer iszom.nem tom remélem segit,valahogy a lelkemnek jot tesz hiszek benne.ha most volt pé-d akkor hajrá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bogyó
bogyó77
 
 


teljesen lefogo maradni mindenről, mert ennyit nem tudok visszaolvasni:(

de remélem mindenki babócás:)))))))

cuppcupp
Vendég
 


Hát igen. Én is kezdem elvesziteni a fonalat. Annyit írtatok, hogy lassan egy könyvet lehetne kiadni. :)

Arikon: szia. Még sehol semmi piri téren. A PÉ-t én sem nézzem hőmérővel meg LH-teszttel. Lehet kellene de nekem akkor olyan kötelezően kellene szexelni. Igy a párommal mikor már nagyon fájdogál a hasam, feszül a cicim onnantól minden másnap össze bújjunk. Remélem ez a módszer bejön. Mi is 3hónapja próbálkozunk.


Muffin: Ari volt :) ahogy írtad: minőségi legyen az a gyerek :) Biztos az lesz :)

Füllke: Neked még mindig kitartást a pihihez. Meglátod meg lesz a pihi gyümölcse.

Bogyó: Jó étvágyat :)

Kép
csucsu05
 
 


Uhh....tényleg könyvet lehetne írni....:):):)

Üdv arikon!!! Csak hogy bekavarjak én is egy kicsit: (saját vélemény + babatervezok.otthona.net, de mindenkinek más jön be). Szóval: Ciklus elején málnalevél tea, méhpempő, virágpor. Pé-idején szünet. Pé után 3nappal lehet kezdeni a palástfűt inni, max napi 2 bögrével! A cickát fájdalmas mensi előtt isszsák. :) Nekem is cikluszavaraim vannak, remélem voltak, mert ez az első varázsszeres (lásd.feljebb) hónapom, és már!!!!(16nap) ovus fájdalmaim és nyákom van, aminek nagyon örülök mert a mult hónapban a 22-volt.
Na jól bekavartam??? hehe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja még valami eszembejutott: olvastam egy cikket a gyermekvállalásról a fogamzásból, amiben a doktor bácsi azt mondta, hogy heti két alkalom ideális . He he he!! Sajnálom szegény dokit! Heti kettő????? Uh...... Lehet neki elég a kettő (nem egy tipikus pasi hehe hehe ) :lol: :lol:


Mindenki jól van??? :)


Puszancs
Nyuszfűlűűűű
nyuszifülû
 
 


nyuszifülû
 
 


remélem majd felzárkózok de inkább lemaradok egy kicsit:) tudjátok mire gonmdolok:)

Na megyek visszafekszek ApróNyuszival pihenni:)
/megígérte, hogy csak 9 ja már nincs is ennyi, hogy szóval:) 7,5hónap múlva bújik elő:) igéret szép szóóóóóóó.

Majd még bekukkantok
Vendég
 


Fülű ha esetleg tudsz valamit az én bajomram....? vagy valaki más???

haematoma (próbáltam rákeresni de nem akarok itt időzni a gép előtt) ha valaki tud erről valamit, hogy mi a legjobb ilyenkor, hogy a legrosszab ne történjen meg. na ezt jó leírtam, hmm majd összerakjátok:)
Vendég
 


Füllke: Én rákerestem de nagyon nem volt időm még nézelődni. azt írták, hogy a haematoma felszívódik az estek igen nagy százalékában. Szóval nyugi. ha valamit még találok akkor írok.

Kép
csucsu05
 
 


Csajok! Most nézem, hogy Tita aki a topikot nyitotta: elbújt! :)


Na mitszóltok a frenetikus görbuszomhoz??? hehehehe :lol: :lol: :lol: :lol:
nyuszifülû
 
 


köszi Csucsu köszi. Igen ebben reménykedek,hogy én is ezek között leszel:)
Már annyira fáj a derekam a sok fekvéstől, hogy .....
A tv.ben semmi jó film nem "szalad"

Csucsu holnap akkor csináld meg a tesztet, okééé, mert már mindenkinek oda van a fél oldala, hisz naon fáncsik vagyunk hehehehe.

Igen Fülű aki a topikot nyitotta eltünt, mint nyuszi a fűben
Vendég
 


Görbuszod tényleg frenetikus :D
Látom Te is beleástad magad gyógynövények rejtelmeibe. Sajna én nem tudom mikor van pontosan a pé-m ezért nehézkes lenne belőni a dolgot. De azért köszi a "bezavarást" :lol: :lol:

Én is megpróbálok a haematoma után nézni!
Vendég
 


hmm a görbuszid, figyu neked nem p.érésed lesz

ja és a fájdalmak, tapasztalatom alaoján nekem hol az egyik hol a másik féjt de egyszerre mind a kettő, nem, de érdekes.

megyek majd még jövök
Vendég
 


Helló Lányok!

Nem egyszerű mindent visszaolvasni. :D

Csucsu: Nagyon vároma teszt eredményét!!!!!! :D

Fülke, majd én is nézegetek neked valamit, és írok!

Remélem sikerült nekünk is összehozni a bébit, mert tegnap is hancúroztunk :lol:

Fülű: Én meg azt olvastam egy családtervezős oldalon, hogy ahol csak heti 1-2 alkalommal van szex ott nagyon lecsökken az esélye a fogamzásnak, és általában a kétnaponkénti együttlétet javasolják. hmm a fene se tudja :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


arikon! www.babatervezok.otthona.net ! Nézz be ide!!!!



Kriszta! Hát igen. Mindenhol mindent lehet már olvasni :):):) Csak hogy bezavarodjunk hehe :)
nyuszifülû
 
 


köszi Kriszta, akkor majd várom mit találtok a haematomára.

cuppcupp
Vendég
 


Én is utána olvastam egy picit a haematomának és azt írták, h. a legtöbb esetben magától távozik a szervezetből és nem okoz problémát, csak sokat kell fekükni és no szex! Én ennyit találtam
Vendég
 


brühü no szex :(
Kösz Arikon ari vagy:)
keddre olyan lapos leszek ettől a sok fekvéstől:):)
Vendég
 


Hát Fülke, ne haragudj, de tökre ilyen orvosi megfogalmazású dolgokat találtam, amiből nem értettem semmit :D
Ami érthető volt azt a többiek már leírták. Egy blogot találtam, ahol a csajszinak is volt ilyen (barnázott is), de aztán felszívódott, és minden jól alakult. :D :D :D Szóval nyugi!!! :D Tudom, hogy könnyű mondani, de most tényleg az a legjobb. Amúgy én a dokidat megértem, hogy elmondta, főleg ha kérdezted, csak azt nem, hogy mire vár? Ha ebből ez is lehet, akkor miért egy héttel később adott időpontot? Lehet mert nincs rá gyógyszer, csak a fekvés? :? Nem tudom...

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Füllke ne aggódj. Mire elmész a dokihoz addigra fekvésből profi leszel :) Na jó nem viccelek de komolyan lehet, hogy mire elmész hozzá már nem is fog látni semmit. Alig várom, hogy kedd legyen komolyan mondom. És nyugi érzem nem lesz semmi baj. Tényleg lehet, hogy még egy magzatot látot ? nem és akkor ikrek :)))

Kép
csucsu05
 
 


Ez nagyon jó feltevés Csucsu!!!! Nekem nagyon tetszik :D :D
Azok alapján, amit te is írtál, hogy mit mondtak uh-n simán el tudnám képzelni! :D

Csináltam ovu-t és már negatív, szóval a tegnapival remélem elkaptuk a pé-t. :D

Mostmár a terhes tesztelést várom :D :D :D
De addig még sok idő!!! :( ÉS mostantól ezerrel vigyázok magamra, párom mondta, hogy vásárolni is csak vele mehetek :D Nagyon kíváncsi leszek mi lesz!!!

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta! Azé kapd el apát !!!! tudod! a poz teszt után lesz csak pé!!!!
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ


Pusszancs!!!!

bürhühűűűűűű Rákészülött itt ezerrel az akrobatikára, erre föl jönnek a haverok sörözni. Kitépem a hajam. :twisted:


Milló ölelés

Nyuszfűlűűűűű
nyuszifülû
 
 


Oké, Fülű, majd meglátjuk mennyire fáradt a férjecském :D :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ám csak ez a meló nagyon lefárasztott ma is tegnap.is :(

Bogyó:Képzeld, Én is nagy inzimzuhany rajongó vagyok.A múltkori terhességemnél nem mertem használni,de most meg azt mondta Nekem a doki,hogy használjam heti egyszer, mert az jó, ha a tiszta a helyzet amikor a baba jön....De mindezek ellenére Én is úgy gondolom,hogy most hagyd egy időre nehogy zavarja a kiskatonákat a munkában :lol:

Csucsu:Nagyon várom már a holnap reggelt!!!!Bár szabin leszk,de szerintem nem fogom kibírni,hogy ne kukkantsak be reggel(bár úgyis tudom,hogy mi lesz az eredmény 8) :lol:

Fülke: Pihenj sokat, megéri!!!

Kriszta:Szerintem is kapd el a párod, mert csak most lesz ideális az idő!!Sok sikert :lol:

Én már alig várom az LH tesztelés kezdetét,de Nekem meg az tűnik messzinek...Főleg,hogy nem is jól csináltam a vonalzóm,mert még csak 3 napja van meg piri,csak lusta vagyok kijavítnai..

Csubi
csubi
 
 


Hali most van időm egy kicsit írni.Csináljuk itthon a központi fűtést, meguntuk a magas gázszámlákat.
Ne tudjátok mi van itthon.Nagyjából átfutottam ami eddig történt veletek az újonnan jött arikonnak pusszantás .
Jó is ez a kis munka "kis" :lol: így lekötöm magam és nem midig arra gondolok mi van ha igen vagy nem...
De reggel ébredés után néhány öklönd megvan és nem hiszem hogy ezt belehet képzelni ha meg igen nagyon ügyes lehetek :) .Na jó majd holnap benézek de lehet csak estefelé.Puszi mindenkinek legyetek jók.
angelo2
 
 


Jó reggelt csajok. Megcsináltam a tesztet és nincs jó hírem. semmi!!! Komolyan mondom akkor az első teszt mutatott fals eredményt. Mégha halvány csik is de a férjem is azt mondja ott volt. Persze piri még sehol. Hányingerem nekem is 5napja van már 3napja az elevitet sem szedem hátha attól van állandó hányingerem. Na mindegy nem tudom egy biztos most azért nem értem akkor miért nem jön meg. Amúgy a hsam is fájdogál alul több napja de nem görcsösen.
Hétfőn lesz a dokimnak rendelése addig várnom kell. Azért azt nem hiszem, hogy két teszt nem mutat ki semmit . Szóval az első teszt ami bevitt minket a sűrűbe.
Ma van a 32napom. Hát van neki 3napja a pirinek, hogy megjöjjön aztán ha nem akkor a doki megnézi mitől is van ez.
De azért nem csűggedni csajok :)) Lesz még következő hónap is.
Babára fel kismami jelöltek :)

Fűllke: te pihenj mert lehet két babócád van :)

Fülű: Hú gondolom, hogy örültél akkor a haveroknak :(

Kép
csucsu05
 
 


csucsu megint benéztem mert nem birtam ki!!!én ezt nem értem,akkor is mama vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .neked nem volt hányingered a mensitől???nekem már sajnos volt,nem is értettem ,de soha nem késett csak ugy émelyegtem.ne de neked késik!!!!!!most tűz a suliba aztán jövök....
bogyó77
 
 


Bogyó: A mensinél nekem sose volt hányingerem. Ki tudja lehet , hogy mostantól lesz. Én sem értem most mi van de már felkészültem arra, hogy ez nem baba. Ha nem most akkor a következő hónapban sikerül. Csak egy kicsit már azt hittem összejött.

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?