Új privát üzeneted érkezett!

Köszi lányok!! :lol: Máris örülök,hogy bejöttem hozzátok!
Most mennem kell dolgozni :( , de este még benézek!

Csubi
csubi
 
 


Bogyó: Biztam benned ami az estét illeti. Ügyi vagy remélem össze jött a babó :)

Nekem még piri sehol de most reggel óta fájdogál a pocikám. :( Azért elmegyek a gyógyszertárba tesztért. 9kor nyit. szerintetek ha 1/2 7kor pisiltem és félreraktam az jó a teszthez? Nem romlik meg? Lehet hülye a kérdés. remélem nem jön meg mert szomorú leszek nagyon. Már 3hónapja próbálkozunk és olyan lassan halad az idő.

Kép
csucsu05
 
 


csubi:
nekünk az első gyerkőc sikerült rögtön a második másodjára,most már ez a harmadik honapunk.ne foglalkozzatok senkivel csak magatokkal és jön a baba.mi is azt hittük hamar összejön de türelmesek vagyunk majd csak sikerül.nekem ez az első ovus honapom.de kiderült ahogy visszalapozgattam hogy nem is jokor probálkoztunk.szerintem vegyél ovut és kb.fogod tudni mikor kell rajtolni.

hajráááááá!

bogyó
bogyó77
 
 

 
 

csucsu:szerintem nem baj ha nem az első pisiből csinálod.én két napot vártam rá mikor teszteltem és délután.kimutatta azonnal.nagyon várom nem mozdulok innen!!!!!!!

megyek tényleg megcsinálom at ovut és jövök.

pusz bogyó
bogyó77
 
 


megcsináltam a tesztet!!!

amit tegnap csináltam az rögtön kimutatta nem kelett várni,a mostanin meg ugy tünt nem is lesz csak egy csik és kicsit később megjelent egy halványka.akkor most mi van?????lehet ma van pé-m apa meg sehol????? :cry: jaj fáj a hasam is de már tegnap is fájt.nem is esett olyaan jol a hancur a pocak miatt.

szerintetek????????

bogyó
bogyó77
 
 


Csucsu, én is félre tzettem a reggeli pisit és később csináltam meg
Vendég
 


Fülike!!

ugy örülök hogy itt vagy.neked volt ilyen teszt eredményed mint nekem???ja de kár hogy apa nincs ma itthon!!!!

bogyó
bogyó77
 
 


Jó Reggelt

Remélem az előző üzit még olvasta Csucsu, de én is így csináltam:)
Bár attól függ mit veszel ovu tesztet- ekkor már tök mindegy mikor csinálod, vagy terhességit, -ennél sztem a reggeli kell, mert nem olyan érzékenyek.

Húha Bogyó, erre már én sem tudok mit mondani, de elkaptátok, mert én is így jártam, és megijedtem hogy most az egyik nap van a másiknap meg haloványka, hmmm és nézzebek oda bebasáodtam:)
Ezt én sem értettem de hátha valaki tudja rá a választ. FÜLŰŰŰŰ????????????????
Ne szomorkodj Bogyó, inkább bizzál abban hogy sikerült!
Vendég
 


Bár azt mondják tudod hogy a p.érés 1-2napig tart, na lehet neked is 1napig tartott. de ne ijedj megy összejött:) Látod vannnak még véletlenek. Na kezd el számolni a dpo.t .) és akkor majd jósolj 11 12.nap múlva!!!
Most meg is néztem az ovukat mert megtartottam párat:) Na meg t.tesztet is hihihi.

Csucsu vesz tesztet juhééééjjjjjjjjjjj


Olyat is hallottam, hogy általában ha fiú a baba akkor a kismamának semmi baja, tehát a terhességi rosszullétek nincsennek, viszont ha lány akkor pont ellenkezőleg van. tapasztalt mamik....vélemény??
Vendég
 


köszi Füli már jobban is érzem magam :lol: :lol: :lol: .
végül is a spermácskát 1-2 napig életképesek.igy néz ki az elmult pár napunk.
csüzörtök:hancur.
péntek:hancur
szombat:nem
vasárnap:hancur
hétfő:hancur
kedd:hmmm nem.
csak hétfőn volt az első pozitiv teszt reggel,és este meg a hajrá.

na azt hiszem nem görcsölök ezen tovább,várom csucsut!!!!!

puszika bogyó
bogyó77
 
 


a terhes tesztek nekem is megvannak :lol: :lol: :lol: .
josolni ovuból nem fogok mert elfogyott és nem fogok venni másikat mert parás vagyok a negativ tesztektől.totál rányomta a bélyegét a negativ teszt a napjaimra.most még talán hancur szerdán aztán várakozás :lol: :lol: :lol: :lol: .na meg még egy kis hancur hehe.

csucsu ilyen messze van a patika???????????

Fülike:én mint fius anyuka,szerintem egyén és szervezet függő hogy ki hogyan reagál a hormonváltozásokra.ugyan igy egyén függő a pocak formája is.szerintem nincs köze egymáshoz.Én a Benivel nem éreztem semmit de eggyáltalán semmit csak a cicko feszülést.a M átéval meg émelygést nem kivántam a kaját szédültem mindig fáradt voltam.ja és mind a két srácnál a kávé illata nem esett jol az elején.a pocak is alkat függő hogy helyezkedi a méhed(hátrahajló,kicsi stb..).
ami szerintem nagyon fontos az hogy nem szabad sokat hizni.az legyen a szemed előtt hogy az édesség+a nasikból szinte semmit nem hasznosit a baba.na nem tartok előadást
:lol:

még jövök csak a szomszéd megkért hogy vigyázzak az 1 hetes babára még elszalad a boltba

bogyó
bogyó77
 
 


Itt vagyok. Patika és nagy bevásárlás után.
Megcsináltam a tesztet. És most szomorú vagyok :( 1csík.
Teljesen elkeseredtem. mensi sehol de fájdogál a hasam. Viszont krémes a nyákom. Na ez akkor hogy van?
Mindegy még egy hónapot próbálkozok és utána már nem. Ha így kell lennie akkor a lányom is nagy öröm és az égieknek meg is köszönöm őt.

Kép
csucsu05
 
 


Tartsál nyugodtan előadást, hisz nem csak én vagyopk 1ül aki tapasztalatlan:) Amúgy meg te mondtad ha kérdésem van írjak. de ha neked ez gond akkor nem muszáj előadást tartanod.:(

Csucsuuuuuuuuuu, hol van az a patika??? És te hol vagy mááááááááááár?????????

Trixy veled mizu van?? Tegnap mégis szükség volt a dokihoz menni, annyira fájt a pocakod???
Vendég
 


Nagy pusza nektek Csajok!

Itt vagyok, csak most kémkedős leskelődős üzemmódban. Tegnap nagyon kikészültem, nagyon hiányzik. :( Na de nem is ezért jöttem, csak gyors reagálás Bogyónak!
LH teszt. Ha teganp volt kétcsíkos és volt tojcsis nyálkád is, és még a hasid is fáj = peteérés. Úgy tudom azért fáj a pocak, mert az érett tüsző feszít, nyom, készül megrepedni. A két csík után 24-36 órával van pé. Ha tegnap volt akció, akkor pont ideális (de ma is kéne! :) ) A kiskatonák 72 óráig is elvannak, úgyhogy SZORÍTOK MINT ÁLLAT!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Jajj Csucsu! :cry: Na majd a köv hónapban velem együtt ok??? :) Hanyadik dpo-n vagy, vagy hogy vagy most? Mi az hogy hagyod????? Nehogymáááá!!! Kimegyek és egyenként kiszedem a füvet a kertbe ha megteszed!! Ez komoly! Talán fogalmazz úgy hogy nem fogod görcsösen akarni, rábízod magad a természetre. Így már jobb lenne a mondatszerkezet!!! :):)


Üdv Csubi! Itt a legjobb helyen vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fülike! Kisróka látott már??? :lol: :lol:


Pusszancs a vigyorgókra
Nyusz2Fülűűűűű
nyuszifülû
 
 


csucsu milyen érzékenységüt vettél????
Nincs min elkesergned, hisz elvileg a mensi előtt szárazzá szoktunk válni, én sem váltam azzá:) És amit legelőször csináltam t.tesztet a Gabriel nem mutatta ki:( Csa a harmadik de az már igen jól:)
miért adod fel a próbálkozást? Mióta próbálkoztok? (bár mindenki maga tudja, hogy meddig "küzd")
Vendég
 


Na csajok én már semmit sem értek.
Ha ránézek a tesztre akkor mintha hangsúlyozom mintha lenne mége egy csík. Most akkor mi van????????????Segítsetek!!!

Kép
csucsu05
 
 


Hihi, majd csinálj két nap múlva úgy ahogy TIi tanácsoltátok nekem:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ott baba van :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

egy halk hurrráááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :lol: :P 8) :lol: :P :lol: 8) :P 8) :lol: 8) :P 8) :lol:

két nap múlva meg hangosabban juhéééééééééjjjjjjjj
Vendég
 


de komolyan itt filózok, hogy ott e csak vagy csak látni akarom. A controll csik úgye erős és ha nagyon közelről nézem akkor a controll csik után mintha a szin nagyon halványan menne tovább és a tesztcsiknál talán egy kicsit erősebb. Remélem érthetően írtam le.

Kép
csucsu05
 
 


ott van az csináld majd meg két nap múlva!!!
azért annyira halványka mert nagyon kevés még tudod a hcg , de ebbe te már profi vagy:)
Nyugi, a Gólya ott köröz, de két nap múlva kopogtat majd hogy 9 hónap múlva visszanéz:) és hoz nektek ajszit:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

remélem visszatudok még majd nézni, de most megyek egy kicsit magamat kényesztetni, így is eléggé késésbe vagyok de sietek vissza!!!!!

Milyen t.tesztet vettél???????

cuppcupp
Vendég
 


Csucsu ovu teszted nincs otthon? :shock:
Még egy tesztet nem próbálsz ki???
Vagy egy jó minőségű hcg kb 1500-1800 között van. Az lh meg 2300. Na szóval ha babó van az lh rögtön két csíkos, ha nincs (de remélem nem így lesz) akkor meg marad a köv hónapra. Hm???
De szerintem csík az csík!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Pussza!!!!


Nyusz2
nyuszifülû
 
 


Sajna nincs itthon ovu teszt. A terhességi teszt amit csináltam Romed márkájú kazettás. Érdekes mert akcióban volt. Volt hozzá egy ajándék. Szerintetek mi? Óvszer!!! Hát az most nekem nem hiszem, hogy kell ha összejött azért ha nem akkor azért.
Holland. Az van rá irva, hogy bármely napszakban kimutatja. Az irja, hogy extra érzékeny.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu:hány napot késik????nem bizti még hogy marad a következő honap :lol: .szerintem is 2 nap mulva csinálj másikat.én a corax márkáju terhestesztet vettem jo érzékeny.ne keseredj el még nincs veszve sőőőőőőőt!!OTT VAN A BABA

Fülűűű!apa ma nincs itthon egész nap igy sajnos nincs hancur,remélem a tegnapi katonák ott várakoztak most.már nem fáj annyira a pocakom mint este meg reggel.

Fülike szivesen irok csak nem akarok okoskodosnak tűnni.

Én sem akaro várni még egy honapot :cry: .ugye nem kell :wink: .

Trixy????és a többiek???

pusz pusz bogyó
bogyó77
 
 


Fülű!!nem tojásfehérjés volt hanem olyan krémszerű fehér.az még most is olyan.na mindegy reggel még elkapom apát aztán ennyit tudtunk tenni a babócáért ebben a hónapban :lol: .

bogyó
bogyó77
 
 


Hát remélem is , hogy van babó. De az normális, hogy fáj a pocim. A lányomnál nem fájt. Ja és ma nem vettem be elevitet hátha attól van hányingerem. De igy is van hányingerem.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu látod én ezért nem tesztelek .Mikor a kislányommal terhes lettem már tudtam az vagyok pedig akkor is megvolt minden tünetem de megjött 2 napig mint most csak ugy emlékszem gyengébben zsinórban teszteltem két orvosnál is voltam az egyik szerint lehet azért volt kevés mert rákos vagyok...

És már azóta másfél éves a kis "ráknak hitt" babucim...

Ja és akkor csináltam vagy öt tesztet, de mind - lett egyik másik halványan két csíkos is volt .Ne keseredj el....

Képzeljétek az alhasam falvan fújva teljesen és kemény " nem hajlik" Meg egyáltalán nincs "váladékozásom aminek pé körül kellen lenni de én nem merek tesztelni Csucsu példáján.
angelo2
 
 


csucsu:ez nekem is fura hogy fáj a poci nekem sem fájt a fiukkal,de van ilyen már olvastam meg tán Fülinek is fájt.hmmm nem tudom.na most sokat segitettem.

van baba különben mitől lenne hányinger :lol: :lol: :lol: .
pusz bogyó
bogyó77
 
 


Bocsi a sok íráshibáért csak kapkodom mindjárt jön a drágám kajolni 1 körül jövök várom válaszaitokat.
angelo2
 
 


Angelo: tesztelj. Mert a találgatásnál nincs rosszabb dolog. Igy vag yúgy de választ kapsz. Vagy úgy jársz mint én, hogy talán.

Kép
csucsu05
 
 


Nem találgatok megvárom hogy megjön e vagy sem és majd utána elmegyek dokihoz ha igazam van és még az elmúlt hónapban megfogant akkor addigra lesz vagy 6- 7 hetes és már szívhangot is nézhet meg jobb kételyek között mint a zord valóság...Neked nem jött meg Csucsu mióta is késik?
angelo2
 
 


Ma vagyok a 29napon. Volt hogy 27 vagy 28 vagy 29 napra jött meg. Augusztusban meg valami lehetett mert 32 napra jött meg.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu nem aggódik, csak hihtetlennek tarja, hogy végre sikerült a kistesó:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na csajok azt mondták nekem, hogy azért féj a pcoakom úgy mintha meg akarna jönnö, mert épp beágyazódás van folyamatban!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Bogyó, tegnap írtam neked priviüzit!

Fülű, szóval nálam nincs itt a rókakoma, csak a farkas, mert olyan éhes vagyok állandóan :D :D :D :D :D :D :D
Ma reggel is hajnalban felkeltem, hoyg a mindenit de éhes vagyok. tegnap is olyan sokat ettem, haza jövünk, és már megint éhes voltam, de inkább nassiztam :wink:
Vendég
 


Hát igen. Olyan ihetetlennek tűnik. Ahányszor a teszt fele megyek mindig ránézek :) Most meg is nyugtattak, hogy lehet még mensi szerű hasfájásom. Remélem tényleg a babó csinált nekem még ha halovány de akkor is két csíkot!

Kép
csucsu05
 
 


Ez a leszarom hónap eléggé izgalmassá sikeredett, és elindult a hónap 1 gólyája

:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég
 


Lányok, az lehet hogy a pé-m annyira előrejött hogy ma legyen? Most a 14 cn-n vagyok :shock: (mult hónapban 32 napos ciklusnál a 22-iken volt pé). Fáj a hasam, szúr, a cicim fáj. Hát nem tudom. Este nézek egy lh-t. Hejj de örülnék ha legalább a 18-ik napon lenne pé-m. :lol: Talán így már van esélyem egy fincsi kis beágyazódasra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pusszzzzzz

Nyusszzz


Ja! Füli: nekem beágyazódáskór annyira fájt a hasam, hogy feküdnöm kellett (azt hittem mindjárt megjön, vagy mintha meg is jött volna, de piri sehol). Apácska már talpmasszírozott, kapkodtam be a fájdalomcsillapítokat. Soha nem felejtem el! Egyszerűen annyira nem gondoltam akkor hogy baba lesz, már le volt "mondva" szegénykémről. Hogyha nem genetikai baja lett volna most okolhatnám magam mennyi gyógyszert megettem akkor. :(

Na tényleg lépek

Csók!
nyuszifülû
 
 


Fülű: Ezt aranyosan írtad, hogy fincsi beágyazódás :) Biztos az lesz ha már így írsz róla :)

Kép
csucsu05
 
 


na csajok én lelpépek dolgozóba, brühü semmi kedvem olyan szépen süt a nap, meg a fejem ne fájna:(

cupp lányok
Vendég
 


Fülike!!hurrá megtaláltam a privi üzidet.nekem még gondot okoz sajnos akartam neked oda irni de.... :cry: .majd próbálkozom!
amugy igazad van de ezt a honapot már eltoltuk,ráadásul hivtam már hogy holnap huncutul várom haza.hmm na de reméljük nem lesz jövő honap de ha mégis megfogadom a tanácsod :lol: :lol: :lol: :lol: .

szerintetek ovu után mikor jönnrk a száraz napok????hány napig van ez a krémes izé mert én ezt soha nem figyeltem.

csucsu:akkor holnap ujra teszt????

hajrá fülűűűű :lol: :lol: :lol: tényleg most lesz az igazi!!!!!

már nem is fáj a pocakom,ez normális tegnap este fájt,megma délelőtt,cicko feszül :lol: .ha este hancuroztunk 10-körül,és ma délelőtt volt pé akkor még van esélyem vagy már eluszott?????
csak a petécske kiszabadulásáig fáj??hmmmkéne egy házi ultrahang.mivel már az eszem is elhagy megyek megiszom a teámat

puszika bogyó
bogyó77
 
 


csajszikák.

este itt leszek csak 5-től szülőin leszek.remélem nem maradok egyedül!!!!mindig bekukkantok azért :lol: :lol: :lol: :lol: .

többiek remélem nem győzöm majd olvasni a tesztek eredményét,meg a sok kérdést!

pusszancs bogyó
bogyó77
 
 


van itt valki vagy csak én egyedül?

érzelmileg padlón vagyok ha már nem ugy szól hozzám apuci sírva fakadok.Ez egyáltalán nem jellemző rám.

Olvastátok délelőtt a kérdésem ?Az alhasam feszül lehet pé körül ilyen ?Mert a váladékozást nem tudom figyelni az nincs mert nem hőmérőzöm.
Ha mégse lenne baba csak jó lett volna elkapni egy peteérést... :wink: [/img]
angelo2
 
 


Helló!!!

Üdv köztünk Csubi!

Csucsu az a halvány csík is csík!!!! Terhes tesztnél nem számít milyen erős a 2. csík, csak legyen :D :D :D Szerintem ha már holnap csinálsz másik tesztet azon is erősebb!!! :D :D (Teljesen be vagyok zsongva :D )

Bogyó ne aggódj, szerintem a tegnapival pont telibe találtátok a pé-t. :lol:

Hát én meg csináltam ovut, de még mindig negatív. Már erősebb a 2. csík, mint tegnap, de nem az igazi. Remélem holnao már pozitív lesz :!: :cry:

Fülke, Te pedig számolj be részletesen mi volt a dokinál, mert nagyon érdekel!!! :D
Fülű, lehet bejött a méhpempő és a teák? :D

8)

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Jaj, csajok Trixyért aggódom!!! Remélem semmi komoly, csak pihennie kell!!! :?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Angelo has feszülés lehet pé-től, szerintem...

A nyák pedig nem függ össze a hőmérőzéssel. Az a lényeg, hogy amikor mész wc-re mielőtt pisilnél wc papírral nézd meg a válasékot (krémes, nyújtható, tojásfehérje szerű stb.). Szerintem ez a legjobb jele a pé-nek, bár ezelőtt észre se vettem, hogy van ilyen :lol:

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


De nekem nincs váladékozásom ebben a hónapban csak az érdekelne ha terhes vagyok akkor a pé környékén van ugyanúgy váladékozás vagy azéert nincs nekem terhes lehetek.

Eddig én is észrevettem amit írtál Kriszta a wc papírral ha érted kérdésem
angelo2
 
 


Vagy már ezt is beképzelem :lol:
angelo2
 
 


Hát angelo azt sajna nem tudom, hogy terhesen hogy műkszik a váladékozás :(

De szerintem az a lényeg, hogy Te hogy érzed! Ha a múltkor is így volt akkor bizti babás vagy!!!! :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


szijjasztok

Végr itthon végre itthon.
bár a holnaptól meg bevagyok sz..va de nagyon nagyon:(
Hmm, nem tudom miért, no stressz csak izgulok, mert már olyan sok hülyeséget elolvastam. Gondolkoztam azon hogy megcsinálom az utolsó ovumat, hogy lássam én tényleg terhes vagyok-e. Tudom néha az idegeitekre megyek, ezer bocs érte, de basszus hihetetlen. meg sajnos sokszor a rossz jut az eszembe, hogy mi van ha nem fejlődik ki rendesen sőt leáll a fejlődése stb stb.

-----------
Na csajok akkor holnap megpróbálok ürespcival menni dokibácsihoz, bár nem lesz könnyű, mert ha van is Aprónyuszim, akkor ő bizony eléggé éhes lesz, és muszáj lesz gyorsan megcsinálniuk.
----------

Abba bíztam, hogy mire haza érek addigra jelet ad magáról a Trixy:(
--------
Na megyek előkészítem a fini vacsit.)
Vendég
 


Fülke, ne aggódj, minden rendben lesz!!! Ha téged az megnyugtat csináld meg azt a maradék ovu tesztet, azon ne múljon :D De mostmár úgyis csak a doki fog tudni okosat mondani az, hogy babás vagy az 100%. :D :D :D

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


Kriszta:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Olyan lazán írtad hogy ha megnyugtat csináléjam meg, fúú kélsz voltam nem hittem a szuememnek azt hittem:( nem jó a teszt, mert a T húú csajok egyből olyan erős lett, a controll nmeg egy kicsit lemaradva, hát lepipálta c.t de leám:) na ezt megmutiom apának is :P :P :P :P
Vendég
 


Ez nagyon jó hír, mert azt jelenti erősen ott van már a bébike :D :D :D :D :D :D :D :D

Nagyon-nagyon örülök :D :D :D :P :P :P

Nyugodtabb vagy?

Kép

KRISZTA
kriszta00
 
 


igen Kriszta megnyugodtam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
de meg ám.
majd a holnapi napra kíváncsi leszek.

Ja és ujdonsült kismama a munkahelyemen, azaz egyik gyerek anyucija azt mondta hogy 7-8hetesen kezd el pulzálni, ja és tapsztalt mert most a 4. baba született és végre fiú lett :lol: :lol: :lol:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?