Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szilvi! Kiváncsian várom majd az UH eredményét,szorítok,hogy minden a legnagyobb rendben legyen!KépJó,hogy még nincsenek rosszulléteid,és remélem te elkerülöd,mert elég szar dologKép

Ica! Nekem 6 hetesen kezdõdtek a rosszulléteim,eleinte émelygés,aztán társult mellé az a fránya hányinger,végül jött a hányás is,majdnem mindennap két hónapon keresztülKépSajna nekem nem csak reggel,hanem egésznap voltak ilyen jellegû panaszaim.
Én a mensi elmaradásából már következtettem,hogy babócám lesz,elég érzékenyek lettek a melleim is.
Én általában úgy hallottam,hogy a hányinger hányás,szédülés az 5-6.héttõl kezdõdik,de a cici fájás már nálam például elkezdõdött a mensim elmaradása elõtt is,teljesen olyan tüneteim voltak,mintha megakart volna jönni.Voltak enyhe mensis görcseim is,de aztán csak nem jött megKép
Nálad most mi a helyzet?Kép

Kedves Másik Eszter!Én azért továbbra is drukkolok neked,reméljük,hogy hamarosan csatlakozol hozzánk!Kép

Rita
13+1
rita01
 


Sziasztok!
Nagyon köszi a bíztatást! Kedvesek vagytok, hogy nem tartotok teljesen abnormálisnak. Kép
Igazából már jobban vagyok kb. 5 fokkal. Már attól is jobban lettem, hogy leírtam az érzéseimet, a válaszoktól meg még inkább. A férjem is nagyon megértõ, fõleg mióta már fõztem is neki egy nagyon fincsi rakott kelt! Kép! Most úgy döntöttem, hetente csak egyszer fogok netezni, és ezt egy újságcikkben olvasottak alapján döntöttem el. A Budapesti Nap az, mindíg vannak benne érdekes idézetek, bár nem tudom milyen felmérés alapján készültek. Ez azért "enyhén" szíven ütött:
"Azoknál a terhes nõknél, akik heti 20 óránál többet töltöttek számítógép elõtt, 70 százalékkal nõtt a vetélések száma, a terhesség elsõ harmadában." (Könczey Réka - S. Nagy Andrea. Zöldmagazin.)
Nem vagyok egy mindent beveszek amit bárki mond tipus, de ami velem történt pár hónapja, csak és kizárólag a számítógépre tudom fogni, mivel még csak kávét sem iszom, semmi káros dologra nem foghatjuk a vetélésemet, csak arra, hogy napi 9-10 órát ültem a gép elõtt.
Vigyázzatok magatokra és a babucikra!!!!!!!!
Sok szerencsét, boldog babavárást nektek!
(Azért nem fogok teljesen eltûnni!)
Andi
andi68
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!!!! Én ama elsõ Eszter vagyok. :-)))
Van már egy bébink, csak valahogy a második váratott magára. De itt írta valaki hogy a hõmérõzés tuti bejön, gondoltam kipróbálom és tényleg már az elsõre bejött. A tüszõrepedés pont ezért érdekes, ugyanis nem 14. napra hanem 20. napra esett kb. legalábbis a reggeli hüvelyhõm. szerint. De amúgy nekem totál pontos 29 napos ciklusaim voltak.

Dokinál még nem voltam, majd kicsit késõbb ha már megerõsödik a kis pocaklakó.

Tényleg elmehetek szoláriumba?

Másik Eszter szorítok neked!!!

Andi, én meg a múltkor hallottam, vagy olvastam? egy nõrõl aki hisz az akupunktúrában meg ilyen dolgokban, és õ mondta hogy szerinte neki azért nem lehet gyermeke, mert anno amikor kilyukasztották a fülét, akkor valami olyan pontot szúrtak át, ami meddõvé tette. Nem tudom mennyi lehet a valóság alapja.

Szisz! neked is gratula!!:-))
Eszter
 

 
 

Sziasztok!

Eszter!
Én is épp mostanában szerettem volna elkezdeni a szolizást, de többen(barátok, egészségügyisek) nem ajánlották, így lemondtam róla. Bár szerintem a szoli még mindig jobb, mint a nap sugarai és azokat nem is tudod kikerülni.

Szilvi
6+0Kép
sztigris
 
 


Sziasztok

Csatlakoznék, most vagyok a 7. hétben.
Eddig nálam fáradtság, álomkór és farkasétvágy (+ 2kg) a tünetek. Kép

Nálatok volt barnás vérezgetés?
Sajnos van gyenge barnás pöttyözésem szinte folyamatosan, kaptam rá progi pótló bogyót, de nem múlik. Voltam a dokinál azóta, szerencsére a pici növögetett.
Félek, hogy nem is hormonhiány miatt barnázgatok.
Így nem igazán tudom beleélni magam a kismamiságba, mindig ott érzem a kardot fölöttem.

Gigi
gigi1
 
 


sziasztok kismamikKép

GigiKép
Kétely minden kismamiban felmerül, mert nem látsz bele a hasidba és nem látod a manódat. Kard????? Ilyenekre nem szabad gondolni. Minden rendben van és lesz is. Gondolom volt vérvételed és abból állapította meg a doki a progeszteron szinted és arra írta fel a gyogyit. Akkor meg mi baj lenne?? Nekem barnás vérezgetésem nem volt, de nagyon sok lánynak segített a progipotló, csak feküdj és pihenj nagyon, nagyon sokat és el fog múlni! Na meg ráadásul a manócskád szépen növögetKép Beleélni magad a kismamiságba pedig igazán akkor fogod, mikor már nõ a pocid és ezt észreveszed magadon, vagy mikor már érzed, ahogy mocorogKép
Mostantól csak a ++++++-ra gondolhatsz, okszi?!

pusza
Bogár
16+1

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


GigiKép
Na de lüke vagyok, persze itt újra gratulálok! Csak a sok okosság elõbb kiömlött belõlem.

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!
Én is jöhetek közétek? De jó lenne! "Kismami" milyen szép szó! Bogár! De jól írtad! Úgy-úgy pozitívan!
Gigi! Tényleg feküdni kell a progipótlás mellett barnás váladék esetén, jó sokat, nem mondta a dokid?
Nekem szerencsére nincs! Igen, mindig beszélni kell hozzá, mégha olyan pici is, mint nálad Gigi, nekem még kisebb. Jövõ héten leszek csak(már!) a 7.héten.
Én minden héten szeretnék menni UH-ra, de legszívesebben minden másnap mennékKép
Lányok! Hány hetente kell igazából?

Nikie
6+6
Kép
nikie
 
 


Nikie!

Még nem is gratuláltam neked a kicsi pocaklakódhoz! Szívbõl gratulálok a kismandóhoz és kívánok problémamentes gyönyörü hónapokat. Mikorra várod?
Igazándiból csak ("normál" esetben) kb 4 UH van össz-vissz. Persze eleinte van olyan doki aki majdnem mindig csinál Uh-t, de némelyik nem. Elvileg Uh-val állapítják meg a terhességet az 1 de nem számít az elõirt 4-be. Utána van a 12. héten a 18. héten a 32-en és még szülés elött valamikor a baba méretének megállapítása miatt. A 32. hét nálam pl elõbb volt... mármint az Uh.Kép Mi még potyáztun a 4D-s uh-on is. kb így néz ki de a nagyesküt nem tenném le rá, hogy az utolsó 2 idõpontra helyesen emlékszemKép

puszi és sok-sok nyugalmat kívánok mindenkinek!
sasha és a lassan 8 hónapos Gábor

Kép
sasha
 
 


Köszi Sasha!
Ahogy számítottam: jan.27
nikie
 
 


Sziasztok!

Gigi!
Gratulálok a pocaklakóhoz!Kép A "kard"-ra pedig ne is gondolj, minden rendben lesz!
Az eddigi tüneteiddel megegyeznek az enyémek, kivéve a farkasétvágy. Tegnaptól étvágytalan vagyok, de azért a baba érdekében próbálok némi kajcsit magamba gyömöszölni.

Nikie!
Hát persze! Itt a helyed közöttünk!Kép Személyesen nem ismerlek, de ismeretlenül is gratulálok a babóhoz és zavartalan babavárást kívánok!Kép Számításaim szerint mi is január 27-re leszünk kiírva.Kép

Szilvi
6+3
sztigris
 
 


Hello Lanyok,
Szeretnek csatlakozni hozzatok!
Valamikor 2000-ben a ma megint megjott topicban kezdtem, aztan atpartoltam a Kaalisokhoz, ugyanis en is az vagyok.
Roviden annyit, hogy 2,5 eve probalkozunk es most vegre az elso lombik program sikerult!
Ma voltunk a masodik UH-n, mar a 6. hetet is betoltottuk, a petezsak 17x12mm, az embrio 5mm. Kis luktetest lehet mar eszrevenni, es egy kis szikholyagocska is latszik, amibol taplalkozik a Manocska. Jovo heten mar tobbet fogunk latni.
Ami a tuneteket illeti, egy hete meg hoskodtem, hogy milyen jol erzem magam, aztan kedd ota iszonyu hanyingerem van reggelente es delelott is, szedulok, es delutan is emelygek. Etvagyam most eleg rossz.
Puszi,
Bella
bella
 
 


Bella!
Örülök, hogy Te is csatlakozol hozzánk!Kép Gratulálok ManócskáhozKép és boldog pocakodást kívánok!

Látom egyre több januári babó lesz! Hát igen ez a május...Kép

Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok!

Hûha mennyi friss kismami, mindenkinek szívbõl gratulálok a bébihez és persze problémamentes terhességet kívánok! Bellának külön gratula, mindig örülünk ha van pozitív példa.
Lányok én a hétvégén nyaraltam, Hévízen voltam gyermek és férj nélkül 3 éve elõször isteni volt, teljesen kikapcsolódtam, nem kellet pelenkázni, etetni, fürdetni, stb. Mondjuk a második nap már nagyon hiányzott a kisfiam, mindenkinek csak ajánlani tudom, kellenek olyan napok amikor csak magunkkal foglalkozunk.

Eszter!
A szolit állítólag nem a sugarak miatt nem ajánlják, hanem a hatalmas hõtõl ami a szoliban van. Én úgy hallottam hogy a magas hõmérséklet nem tesz jót a keringésnek.

Minden friss és émelygõ kismaminak kitartást kívánok
Nicki
14+4
Nicki
 


Szilvi! Dejó, Te is januárra várod? Melyik kórházban? Te már szültél, úgyhogy nem lehet baj, nálam azért lehet, de nem lesz, mert jók voltak a hormonok, és ha genetikai hiba lenne már elhalt volna(brr..)

Bella! Te már több vagy mint 6 hetes, nem?

Nicki! Igen a szoli nem jó, éppúgy mint a szauna!
Tudjátok, hogy mi az amit nem lehet enni-inni, használni?
Felsorolom a kisokos könyembõl.
A "nem szabad" lista:
-kinin(tonikban, keserû limonádéban)
-gyógynövények közül elég sok, az ismertebbek: kamilla,zellermag,petrezselyem,sáfrány,zsálya,kakukkfû
-lágy sajt, mivel az elõállításuknál nem pasztõrözött tejet használnak fel
-koffein persze(kávé,csoki,tea,szénsavas üdítõitalok) és képzeljétek el, hogy a fejfájás elleni gyógyszerekben is van, és még ki tudja melyik gyógyszerben, úgyhogy nem ajánlatos, csak az, amit a doki felír.
-vegyszerek, festék-higítók, lemosók pl.aceton, úgyhogy én nem is festem semelyik körmöm, környezeti szennyezõanyagok vannak benne.
-fogászaton használt kéjgáz, úgyhogy menjünk majd szülés után
-gyömbér:gyógynövénytani szakirodalomban szerepel, hogy vetélést okozhat kis mennyiségben is
Persze ez mind nem mindenkinél fordulhat elõ, de sosem lehet tudni, ki mire érzékeny!

El is számítottam magam, ma vagyok 6+6 , holnap már 7+0, de jóKép Nekem nem nagyon van hányingerem, néha rámtör egy kis émelygés, és ennyi.

Nikie
6+6
nikie
 
 


Nikie!
Már a tiltott lista legelején elszomorodtam...én úgy szeretem a tonicot!Kép, de sebaj!
Igen januárban érkezik a kistesó! Igaz én még "igazából" nem szültem, mivel császár lett a vége, de most nagyon remélem, hogy normál szülés lesz!Kép A Dél-pestiben fogok szülni, mint az elsõ babát. A szülés miatt pedig ne izgulj minden rendben lesz! Ha már ott tartanánk...Kép, de az a csodálatos nap is eljön!

Már én is azt hittem, hogy elszámoltam magam(mivel te 6+6 voltál vasárnap és jan.27-re várod a babát mint én), de rájöttem, hogy a ciklusunk hosszánál lehet a különbség.

Szilvi
6+3
sztigris
 
 


Nikie!

Ez a lista azért túlzás! Mértékkel mindent lehet. Meg lehet inni egy pohár tonikot, lehet enni petrezselymes burgonyát, és lehet lakkozni a körmöt, amennyiben nem iszod meg a lakklemosót!Kép Lehet csokit enni, mert "átmegy" az íze a magzatvízbe és a babák szeretik, meg lehet inni napi két gyenge kávét, attól még nem lesz koffein túladagolás, és a gyömbért pedig kifejezetten ajánlják a hányingeres idõszakban, épp a múltkor olvastam a Kismamában. Fogászaton pedig nyugodtan lehet szurit kapni a fájdalom ellen, csak a röntgent kerüljétek.

Bocsi, nem kötözködni akartam, de feleslegesen ne ijesztgessétek egymást!

F.

Ui: Tudom, milyen sokat küzdöttél a babáért, nagyon-nagyon gratulálok, és problémamentes terhességet, könnyû szülést és egy ennivaló kis csöppséget kívánok!Kép
F.
 


tegnap volt egy spontán vetélésem. nem tudok most mit írni. bõghetnékem van. miért történt? senki sem tudja.
most várnom kell a kiürülésre, ha nem ürül ki magátol, irány a mûtõ

annyira fáj hogy ez történt. nem tudom még kifejezni sem

Eszter
Eszter
 


Eszter,
En is nagyon sajnalom, hogy at kell elned egy kis eletke elveszteset! Tudom, hogy nem vigasztal, de nagyon sokunkat erintett, erint, es fog is erinteni! Utaltam en is, amikor a "termeszetes szelekciora" hivatkoztak vallukat vonogatva az orvosok!
Kivanom, hogy mielobb teljesuljon kisbaba iranti vagyad, es eletet adhass! Elfelejteni nem lehet, de probald meg helyretenni az erzeseidet ugy, ahogy a te vilagkepedbe belefer!
Remelem van, aki vigasztal, en innen egyutterzek veled!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Eszter!
Kép Nagyon sajnálom, ami történt veled. Sok erõt és kitartást kívánok, hogy mihamarabb rendbejöjj testileg és lelkileg is!

Szilvi
sztigris
 
 


Sziasztok!

Eszter! Szomorúan olvastam soraidat,õszíntén sajnálom a veled történteket! Nem is tudom mit lehet ilyenkor csinálni,hogy könnyebb legyen a lelkivilágodnak,de ha sírnod kell,akkor tedd azt,ha ordítani akarsz,tedd azt,de ami nagy igazság,hogy az idõ múlása az ami a legjobb gyógyír a sebeinkre.


Köszöntök minden kis frissmamit közöttünk,vigyázzatok magatokra, a babátokra,pihizzetek amennyit csak tudtok!Kép

Olvastam Nikie sorait is,én is úgy vagyok vele mint F,hogy módjával,de a sorban kiemeltek közül bizony én is van amit megiszom,vagy pont a körömlakkozás,én festem a körmeimet,de mondjuk arra figyelek,hogy ne lélegezzem be az acetont,és a körömlakkot sem szagolgatom.

A szoliról annyit,hogy én télen-nyáron szoliztam,aztán amikor kiderült,hogy terhes lettem nem mentem többet szoliba.Errõl is nagyon megoszlanak a vélemények,van olyan doki aki nem ellenzi,van olyan aki viszont kifejezetten ellene van.Én mivel elég rosszul viseltem(még viselem is)az elsõ 13-14 hetet,eszembe sem jutott,hogy napozzak,vagy szolizzak,örülök,hogy élek.
Aki nagyon nem bírja ki,hogy ne menjen szoliba,az szerintem nyitásra menjen oda,amikor még a csövek nem forróak a sokadik használat után.Ha nyitásra megy az ember,és õ az elsõ,és esetleg 5 percel kevesebb idõre fexik be,mint mielõtt terhes volt,szerintem nem csinál galibát.

Na megyek,legyetek jók,és vigyázzatok magatokra!
rita
13+6
rita01
 


Sziasztok

Eszter, nagyon sajnálom a történteket.

Hétvégén pihiztem sokat, most úgy néz ki másfél napja nem volt pötty, csak sajnos máskor is volt szünet.
Igyekszem pozitív lenni, köszi a tanácsokat.
Most megint voltam un-n a pici 13 mm (egy hete 8mm volt), szóval vele nincs gond, csak a méhem szórakozik, bevérzést látott a dokim, kímélem magam, amennyire lehet és remélem hogy a barnázásom idénre végleg abbamarad.
Mondogatom magamban, hogy minden rendben lesz, egészséges babám születik januárban.

Nikie, a csoki is tiltó listás? Kép Ajaj, majd visszafogom magam...

Gigi (7+2)
gigi1
 
 


Lanyok,
Koszonom a kedves fogadtatast!
Nikie,
Pontosan 6 het es 4 nap, de ez meg csak az en szamitgatasom.
Furcsa, amit a gyomberrol irtal, ugyanis en is tobb helyen olvastam, hogy hanyingerre, emelygesre jo hatassal van. Az egyik kismama oldalrol kaptam most a heti hirlevelet es abban is irjak a gyombert, mindenfele formaban. En szoktam is kortyolgatni neha egy kis szensavas uditot.
Eszter,
Nagyon sajnalom, ami tortent!
Gigi,
Pihenj sokat es ne foglalkozz semmi massal! Minden rendben lesz!
Lanyok
Nekem iszonyu hanyingerem van egesz delelott. Mar nem tudom, mit csinaljak. Enni sem tudok, csak egy kis gyumolcsot sikerult ma is lenyomnom a torkomon.
Puszi,
Bella
bella
 
 


Sziasztok Kismamekok!

Eszter! Hogy történhetett! Hát engem mindig megráz egy ilyen eset. Hányadik héten volt, a következõ elõtt csináltass meg minden vizsgálatot, mindenképp. Pihenj, és utána újúlt erõvel bele!

Remélem nem rémísztettem meg senkit a felsorolással, csak kiírtam a könyvbõl a lényeget.
A gyömbér tényleg még kis mennyiségben is bajt okozhat. De tudjátok, mindenki szervezete más, én viszont teljesen betartom, ilyen apróság nem zavarhatja meg a babát. Tökéletesen jól érzi magát itt a pocimbanKép

Bella, hogyhogy 6 hét és 4 napon vagy? Az utolsó mensi hete az 1.hét. Nekem 04.22-én kezdõdött az utolsó ciklus, azaz az a hét az 1.hét. Én is szeretnék már hányingert, decsak egy kis émelygés jutKép

F! Én is nagyon szeretem a tonikot, fõleg ginnel, hihi
De én tényleg nem iszom-eszem a felsoroltakat.Minimális mennyiségben lehet nem károsak, kivéve ahol az ellenkezõjét írtam. Viszont a Kismama újságban, ha a gyömbért ajánlják, az elég baj. Minden termgyógyis könyv ellenzi terhesség alatt. Én inkább ezeknek hiszek. Ki mit hisz el, úgy él. Én csak leírtam.

Szilvi! A ciklus hossza nemcsak a szülésnél számít? Mikor volt az utolsó mensid? Én a Szt.Istvánban szülök.

Hány órát szoktatok aludni?

7+0(remélem jól számolom)
Nikie
nikie
 
 


Eszter!
Nagyon sajnalom. Velem csutortokon tortent ugyanez, a hetedik het vegen voltam. Ha akarsz beszelni rola, irjal nyugodtan a profilomban levo email cimre.

A tobbieknek gondtalan babavarast kivanok.

Alena
alena
 
 


Nikie!

Ezt most találtam:

"Reggelente

Egyes kutatások szerint a terhességgel járó reggeli rosszulléteket, a B6 vitamin mellett, leginkább a gyömbér enyhíti. Naponta négyszer, legfeljebb 250 mg fogyasztásával megelõzhetjük a reggeli hányinger kialakulását az elsõ két hónapban. Hosszabb ideig vagy nagyobb mennyiségben azonban csak az orvos beleegyezésével alkalmazzuk!"

Innen származik:

[url=http://www.vital.hu/themes/alter/ginger1.htm" TARGET="_top]http://www.vital.hu/themes/alter/ginger1.htm[/url]

F.
F.
 


Sziasztok!

Sajnos ma elkezdtem "barnázni", de szerencsére még nem erõsen csak néhány csepp volt, a derekam viszont tompán fájdogál. Az elõzõ babámnál is volt ilyen, de kb. 1 héttel korábban és 4-5 nap után elmúlt. Az utrogestan kúpot most rendelték meg a gyógyszertárba, mivel õk ilyet nem tartanak. Ha minden igaz este már mehetünk is érte.

Alena!
Sajnálom, ami veled történt. Idõnként olyan érthetetlen számomra a dolog... Kívánom, hogy mihamarabb újra tudjátok kezdeni és Eszterrel együtt várunk Benneteket!Kép

Bella!
Nekem is elég cudar a közérzetem vasárnap óta. Szinte egész nap émelygek(bár kisrókák még nincsenekKép), hol azért mert éhes vagyok, hol azért mert ettem egy keveset. Idõnként egy üres zsömlére gondolva is rosszullét fog el, de a lényeg, hogy valamicskét mindenféleképp kell enni! Ma egy kis kaja után jobban is vagyok.

Nikie!
Nekem 04.18-án volt az utolsó mensim és én úgy számoltam, hogy az a 0+1 nap, így tartok most 6+4-nél.
Alvásról csak annyit, hogy aludj amennyi jólesik!Kép Én sosem voltam egy álomszuszék, de mostanában délben egyszerûen elnyom az álom és odakucorgok a picilányom mellé szundikálni.Kép

Vigyázzatok magatokra!

Szilvi
6+4
sztigris
 
 


Sziasztok!

Szilvi,
itt gratula a pocakladódhozKép. Csak kíváncsiságból megnéztem a születéskalkulátort: az január 23-at ír a szülés várható idõpontjára; a kismama-korong meg 24-25.Kép.

LÁnyok,
azért az "okos" könyveket nem kell ám szentírásként kezelni tényleg. Mert ahogy nagyanyáink mondták: Mi a jobb: érte vagy tõle megveszni?


Mindenkinek további kellemes pocakosodást kívánok, és egy kis hûs levegõnek is biztosan örülnétek márKép.

Szila
Szila
 


Köszönöm hogy írtatok, vagyis hogy együtt éreztek velem. Azért is nagyon jól esett, mert a férjemen kívül még senki sem tudta.
Azért remélem hamarosan újra itt lehetek, ha nem lesz mûtéti beavatkozás, akkor már a jövõ ebben a hónapban is megpróbálhatjuk újra.

Alena,levél megy.


Eszter
Eszter
 


Sziasztok,

Nikie,
én már kicsit kilgok ebbol a topicbl, mert ha minden igaz, 11-12 héten vagyok, csak azért írok neked, mert lehet, hogy osszekevesz azzal a Bellával, aki most jelentkezett ide be.
Én az vagyok akit ismersz, és mivel a Megint megjott-ben is volt keveredés a nevek miatt, én bella2 néven azonosítom magamat.
Orulok, hogy továbbra is minden OK veled.
Mindenkinek sok-sok szerencsét kívánok, a frissben találkozunk. Legalábbis remélem a magam részérol.

Bella (2)
11+5
bella2
 


Gigi,
dolgozol a barnázás mellett? Nem mondta a doki, hogyan alakul ki a bevérzés, ill. mitol?
Lehet, hogy kevés az Utro, még így is, vagy megeroltetted magad?
Lehet, hogy egy ideig nagyon kéne vigyáznod, sok pihenéssel.
De az a legfontosabb, hogy a baba jol van.

Bella (2)
bella2
 


Szia Eszter!

Megértem hogy nem akarod elmondani senkinek sem az ismerõsi körbõl, és jobb itt "név és arctalanul" elmondani a bánatodat. Ezért vagyunk itt mi, a többiek.

nagyon együttérzek veled, de remélem hamarosan itt látom újra a nevedet.

Timi
Névtelen
 


Sziasztok!

Szila!Kép
Köszi! Én is január 23-at számoltam papírforma szerint, de a ciklusom miatt szerintem 27 lesz belõle. Majd meglátjuk az orvosom mit mond...

Mindenkinek szép napot!

Szilvi
6+5
sztigris
 
 


Sziasztok

Bella2, dolgozgatok, sajnos a munkahelyemen érdekes dolgok vannak, hosszú lenne leírni. Duphastont szedek.
Nagyon vigyázok magamra, munka után fekszek otthon, és itt bent se terhelem magam. Lassan 3 napja nem volt pöttyözésem, remélem ez így is marad mostmár.
(Gondolom akkor a bevérzés is gyógyul.)

Szila, mi az a kismama korong?

Engem a babanet jan. 19-re írt ki, majd meglátjuk. Kép

Gigi
gigi1
 
 


Eszter és Alena
Kimondhatatlanul sajnálom, ami történtKép, de szerintem nemsokára újra itt lesztekKép

SzilaKép
Nekem nagyon tetszett a "mi a jobb?" -od. Teljesen egyetértekKép

BellaKép
Gratula és nagyon örülök a pocaklakódnak!

Bella2Kép
Nincs kedved feliratkozni a friss kismamikhoz?

pusza Mindenkinek
Bogár
16+6

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Bella2! Köszi! A 11 hét már tényleg jó sokKép

Persze hogy nem kell mindent szentírásnak venni, de ha valamit egy helyen helyeselnek, a másikon ellenzik, én inkább vigyázok, és nem eszem-iszom-használom azt a valamit. A könyv is úgy írja a gyömbérrõl, hogy "meglehet, sokuknak nem árt, de nem kevés azoknak a száma, akiknek igen. Ezért semmiképp se fogyassza....Korai vetélést okozhat"
Na mindegy... Lehet csak túl óvatos vagyok.

Nikie
7+1
nikie
 
 


Sziasztok!

Szilvi,
végül is tök mindegyKép, mert úgyis akkor jön ki, amikor õ akarKép.

Gigi1,
a kismama-korong a Kismama újsághoz volt régebben, meg valamelyik idei számhoz is. Két lapból összeállított korong, ami megmutatja egy csomó dolog és a szülés várható idõpontját is az utolsó menstruációhoz viszonyítva. Klassz kis dologKép, azt tudom, hogy az idei korong az zöld színû, de hogy melyik számban volt idén...azt nem tudom. De a dokinál is valami ilyesmi van, legalábbis az enyémnél volt ilyen...Kép

Nikie,
nem baj, ha óvatos, vagy, de tényleg nem kell túlzásokba esni. Melyik könyv van meg Neked? Amúgy ezek az úgynevezett tiltott vagy nem ajánlott dolgok nagy mennyiségben lehetnek károsak esetleg. Nyilván ha szereted a gyömbért amúgy, meg fogod inni azt az egy pohárralKép. Én is ittam kólát a terhesség alatt. Sõt, még a szülés közben is egyfolytában kólára Kép vágytam, mert irtó szomjas voltam. MIkor megszületett a kislányom, és elláttak, a dokim hozott egy dobozos kólát nekemKép. Aztán persze a szoptatás alatt már én is vigyáztam arra, hogy mit eszem-iszom (még mindig cicizikKép), mert ezt már tényleg fontosnak tartottam és tartom ma is.

Szila
szila
 
 


Sziasztok!

Kismama korong ügyben: ha valakit érdekel van 2 felesleges(az 5-bõlKép) kismama korongom(Szila által említett), szívesen elküldöm postán.
Csak azt döntsék el a jelentkezõk, hogy melyik színût szeretnék: a zöldet vagy a rózsaszínt?Kép

Én egy Elevites korongot kaptam a kedvenc védõnõmtõl(a nõvéremtõlKép) és a dokim is épp ilyet használ.Kép

Szila!
Csak legyen igazad! Zsanit sajnos senki sem kérdezte meg, mikor szeretne kibújniKép egyszerûen "kilakoltatták", de tudom, hogy ez volt neki a legjobb.

Gigi, Nikie, Bella!
Ti mikor mentek legközelebb dokihoz?

Szilvi
6+6
sztigris
 
 


Sziasztok

Szila, köszi az infót, a kismama korongról, biztos hasznos dolog.

Szilvi, engem érdekelne a zöld, ha nincs rá másik jelentkezõ, a rózsaszín valahogy nem a színem... Kép Honnan van neked 5? Kép Kép

Én legközelebb szerdán megyek vissza, meg elõtte nap hüvelyire, hogy megnézzék a bevérzést, ami remélem akkora felszívódik.

Szép napot.
Gigi
gigi1
 
 


Gigi!
OK a zöld elkelt.Kép A profilomban lévõ címre írhatsz a postázás miatt.
Mivel a nõvérem védõnõ kaptam tõle 2 különbözõt és 3-at újságból gyújtöttem össze. Most "csak" 3 van itthon, mivel a többi a barátnõimnél van.
Remélem minden OK a babóval és a bevérzés is eltünz. Nekem maradt napi néhány csepp, de semmi gondom nincs vele. Jövõhéten megyek UH-ra, valõszinûleg pénteken és akkor találkozok elõször a kismanóval.Kép

Szilvi
sztigris
 
 


Szilvi, köszi. Kép Kép
Írtam e-mailt.
Nincs pöttyöm szerencsére, most már minden rendben kell legyen.
Remélem a tiéd is gyorsan elmúlik.

Gigi
gigi1
 
 


Hello Lanyok,
Szilvi,
Mi teljesen egyutt haladunk! Nekem aprilis 19. volt az utolso mensi! Egyebkent nalam mar a kisrokak is jelentkeztek. Neha egesz jol viselem, de olykor teljesen keszen vagyok. De mindig az vigasztal, hogy ez csak jot jelent!
En legkozelebb kedden, vagy szerda delutan megyek UH-ra. Akkor mar kepet is fogok kapni!
Gigi,
Orulok, hogy elmultak a pottyok!
Bella2,
Gratulalok a kismanohoz!
Bogar,
Aranyos vagy! Par het mulva talalkozunk a masik topicban!
Puszi,
Bella
bella
 
 


Sziasztok Kismamik!
Ma voltam UH-n, és lehetett látni, hogy dobog a szívecskéjeKép De örültem! 15 mm petezsák, és 5 mm embriócska. A doki mondta nagyon szuper. Egy hét óta duplájára nõtt!

Szilvi! Én hetente megyek UH-ra, ha 2 hetente kell, akkor is hetente fogok, hihiKép Olyan jó látni Picurkát!

Nikie
7+2
nikie
 
 


Nikie,
nem is tudtam. Gratulálok a pocaklakóhoz!KépKépKép
Ágci

Kép
Ágci
 
 


Ágci!
Köszi!
Szép nagy fiad van, láttam a profilodban!

Gigi! Én is szerdán megyek legközelebb UH-ra! DejóKép

Hol vagytok kismamik? Bogár, Bella2, Eszter, Szila..?
Hogy vagytok? Ja, Bogár és Bella2 már a 10 héten túl van, majd benézek a "Friss-be".

pusz-pusz
Nikie
7+3
nikie
 
 


Sziasztok

Pötty nincs. Kép

Nikie, majd beszámolunk akkor egyszerre. Nagoyn közel vagyunke gymáshoz, mert én 7+5 vagyok (ápr. 14.)

Bella, sajnálom, hogy hányingered van, nekem szerencsére nincs... kopp kopp Kép Sokan szednek rá MagneB6-ot , mert az együtt állítólag használ.

Kellemes hoszzú hétvégét.
Gigi
gigi1
 
 


Sziasztok!

Lányok, ez tök jó!Kép
Gigi : április 14.
Én : április 18.
Bella: április 19.
Nikie: április 22.!!!Kép
Szerintem, ha eljön a január olyan babazárport csinálunk a "Friss kismamák"-ban, hogy csak na!Kép

Nikie!
Dejó, hogy ilyen sûrûn láthatod a Picurkát! És milyen nagy már!!! Idõnként az UH-ról kérsz majd videófelvételt is?

Gigi!
Örülök, hogy elmúltak a pöttyök is! Képzeld, (kopp,kopp!) nekem sincsenek pöttyök!

Bella!
A hányingered remélem hamar elmúlik és a kisrókáknak pedig üzenem, hogy keressenek más gazdit!Kép Ma iszonyatosan éreztem én is magamat, de az émelygésen és a szédülésen kívül nem jelentkezett semmi!

Kedden és szerdán számon kérem ám a beszámolókat!Kép

Kellemes hosszú 7végét kívánok mindenkinek!

Pussz
Szilvi
7+0Kép
sztigris
 
 


Hol vagytok Kismamik?

Szilvi!
Te már kértél videofelvételt? Az jó lehet, én majd csak a 12.hét után valamikor kérek, ha lehet.
Igen jó kis babaesõ lesz januárban!

Gigi!
Nekem sincs hányingerem, lehet, hogy az Elevit miatt? Végül is abba mindenféle vitamin van.

Kellemes hoszzú hétvégét!
Kép

Nikie
7+4
nikie
 
 


Nikie: bizonyos kutatások szerint a túlzott uh-ozás is árt.
Névtelen
 


Sziasztok!

Rbogi vagyok, Nikie már ismer, innen a netrõl, más topikokból, és ÉN IS!!!!

ápr. 27-én volt az utolsó mensim, de szerintem a peteérés nem a 14. napon, hanem 20-22-napon lehetett, a baba 9 mm-es petezsákban volt, szívhangja még nem volt, olyan 5.hetesnek gondolja a dokim, a megtermékenyüléstõl számítva viszont csak 3 hetes.

Már van egy lányom, õ holnap lesz 1 éves!! Imádom!!
jan. 26-án van a szülinapom, tessék ekkorra idõzíteni, nem bánjátok meg!!!Kép Kép Kép

Olyan jó megint terhesnek lenni!!! Remélem nem lesz semmi baj, rendben megszületik õ is. Ez is császár lesz, de sebaj!!

Egyébként semmit nem érzek, talán egy kicsi émelygés van, igaz nincs is idõm figyelgetni magam- nem úgy mint amikor az elsõt vártam- a gyerek mellett állandóan dolgoznom kell.


Mindenkinek gratulálok, jó egészséget kívánok!!
rbogi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?