Új privát üzeneted érkezett!

Angi!
Ez a cikk nem semmi KépKép
Fordítási hibákról jut eszembe: a melóhelyemen, mikor eljöttem szülni, épp egy kazakhsztáni projekt ment, vegyi épületeket kellett építeni, többek között gáz-elosztó épületet vagymit is. Szóval tárgyalás az angolokkal, mondja az angol: és a gáz-dologgal (gas question) kapcsolatban... Erre a tolmácsunk: Valami találós kérdésrõl (guess) beszél. Hát, jót röhögött mindenki, csak az angolok nem értették, mi olyan vicces KépKép A tolmács azóta már nem dolgozik ott... Kép
Annamari
muter
 
 


Ildi, Annamari!
Köszi az anyagbolt címét! Bár úgy néz ki, mégsem tudok szombaton menni, mert a férjem beszervezett egy családi kirándulást.

Ez a cikk tényleg "jó" Kép. Annak, aki szerkesztette, vajon nem tûnt fel ez a sok érdekes dolog?

Arra kíváncsi lennék, hogy ha ide írna egy orvos, akkor vele vajon hogy "beszélgetnénk"? Mert a net az ugye egy közvetlen fórum, ahol mindenki tegezõdik, és nem lehet tudni, ki rejtõzik egy-egy nick mögött. Kivéve persze, ha a teljes nevén szerepel, de a foglalkozása akkoris lehet ügyvéd, orvos stb., akiket az ember nem tegez le csak úgy. De itt van modjuk Snoopy és Menta, orvosok, és mégis esze ágába sem jutna senkinek magázódni velük. Talán, mert nõk???
Csákány doki érdekes, mert õt sokan magázzák, õ pedig mindenkit tegez, amit -gondolom- személyesen nem tesz, ha egy "beteggel" beszél. Bár itt talán csak beszélgetõtársként kezeli a nõket. Na, mindegy, nem filozofálgatok tovább Kép.

Solya!
Jó mulatást! Ott is olyan jó idõ lesz hétvégén, mint amilyet itt ígértek?

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

A Csákány doki a Dél-Pesti Kh fõorvosa?
Erazmuszt szintén tegezi mindenki, õ viszont mostanában nem válaszol, pedig vki pont olyat kérdezett, ami engem is nagyon érdekelne.

Nekem mondjuk az lenne a természetes, hogy ha itt a fórumon tegezõdve beszélgetnék egy orvossal vagy akárkivel, akkor a rendelõben vagy máshol is. Már persze, ha kiderül, hogy ki is van a nick mögött.

Ki is volt az, aki a chaten ismerkedett meg a Tóth Annával? Az hogy volt? Meg rémlik, hogy valakinek írt az email címére az orvosa, reagálva az itt elhangzottakra, nem?

Annamari!
Ez aranyos!

angi
angi
 
 

 
 

Panda,
utánanéztem az idõjárásnak. itt 22-23 fok, vihar, napocs alig látszik az elõrejelzésen. Hát nem igazán olyan. Kép Velencében olyan lett volna. Kép Nem baj, legalább vásárolgatok egy kicsit a nagyvárosban. Kép Meg felavatjuk Sára új gumicsizmáját! Kép
Az idõjárás miatt egyébként már jó ideje irigykedek, mert itt volt, hogy 12 fokban vacogtunk és fûtöttünk! éjjel, ti pedig egyszál nyári göncben... Kép

Tényleg írt vkinek emilt a dokija? Kép

Solya
solya
 
 


Angi! En ismerkedtem meg Toth Annaval a csetenKép Aztan a dokinenim is ot javasolta szulesznonek (meg MargitotKép), es igy ot valasztottam. Az elso talalkozasunk vegen vallottam be neki, hogy a csetrol ismerjuk am egymast, igy azonnal tok jo lett kozottunk a hangulat es az egyetertesKép

orsoly
orsoly
 
 


Angi!

Én is a chaten ismertem meg Annát, és tök jóó volt utánna, mert össze összefutottunk a chaten, és kérdezgetet, hogy hogy állok, na meg minden hülyeséggel zavarhattamKép Ja, és tegezõdtünkKép
Tényleg nem tudom, ha ide írna egy orvos, és tegezõdnénk, utánna hgy is van ez az életben???? Mert még Annánál is bénáztam, de õ rögtön tök közvetlenül viselkedett, és tegezõdött a párommal isKép Mi van vele? Jó, jó továbképez, de már abszolút nincs a chaten????
Solya: Persze, én csak viccbõl írtam a doki körömrágásátKép

Pusza: Kata

UI. Szerintem a szülõszoba rosszabbul áll, mint ha még el se kezdték volna. Komolyan mondom, én már abban sem vagyok biztos, hogy az unokám itt fog születniKép

Friss a kép a profilombanKép
LadányiKata (ladán
 


Kata!

Nagyon komoly az a kép KépKépKép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, mi történt tegnap. Épp bent pakoltam, Balázs tett-vett a nappaliban, mikor egyszercsak iszonyatos jegesmedve-hangot hallottam. Kirohantam, Balázs állt a kanapén, 10 cm-re a tükörtõl és saját magát ijesztgette!!! KépKép Mikor meglátott, mégjobban rákezdett, olyan aranyos volt!!! KépKép De valahogy nem akart megijedni saját magától KépKépKép

Holnap megyek Shine esküvõjére, majd megkérdezem, tehetek-e fel képeket! Kép
Annamari
muter
 
 


Kedves Mindenki!

Jól sejtitek,idõnként bele-belelesünk a babanetbe,és sokszor jókat mosolygunk a sztorikon.A mi oldalunkról kicsit más a leányzó fekvése ( értsd akár szó szerint is :-) ), de az az igazság,hogy rengeteg tanulságot lehet levonni levelezéseitekbõl.
Mivel az esetek 95%-ban beazonosíthatóak vagytok,ugyanazt az eseményt vagy sztorit igazán érdekes a visszájáról is elolvasni.
Audiatur et altera pars.
Nem ígérem,hogy mindig itt leszek Erazmusz módjára,de ha valami igazán szakmai kérdés merül fel,szivesen belefolyok a vitába.

Üdv és hajrá Mindenkinek

vojõr
Névtelen
 


Sziasztok!

Vojõr!
Éljen, végre egy doki, aki ír is nekünk, nemcsak olvas Kép Akkor most mizújs az új szülõszobával? Van valami fejlemény?

Lányok!
Ezt az Indexen olvastam, nagyon jó, idemásolom:
"Sziasztok Lanyok!
Hogy nevessetek egyet elmeselem milyen pasi a nogyogyaszom, aki remelhetoleg vilagra segiti majd jovendo gyerekemet/gyerekeimet. A pasi 50 koruli, tisztes oszes halantek, jokora sorhas, feher pamut terdzokni, feher tenisz sort (tropusokon nem kell hosszu gatya), feher polo, fekete felcipo.
1. jelenet:
Reggel 7-kor Andika belep rendelo:
"- Hogy vagy gyonyorum? Mit akarsz tudni?
- Eredmeny?
- Minden oke. Ferjednel rendesen mukodik a fegyver? Ha igen, holnap uritsetek ki az agyut."

2. jelenet:
Reggel 7-kor Andika belep rendelo, orvos kerdez:
"- Tegnap hagytam nektek uzenetet a mobilon, megkaptad?
- Nem.
- Nezd meg a mobilodat! (Mobil megnezve, uzenet nuku)
- Mi volt az uzenet?
- Kamatyoljatok szorgalmasan, holnap ovulalsz!"
.... Az uzenetet mas valaki mobiljan hagyta.
Hat igen, a lombikbebi program szepsegei."

Annamari
muter
 
 


Kedves Vojõr !

Nagyon örülünk Neked, nagyon jó, hogy itt vagy !

Én nem kérdezem már a szülõszobát, mert nekem oly mindegy már, hol szülökKép

Engem nagyon be se kell azonosítani szerintem, mert ritka az olyan lökött anyuka a klinikán szerintem, amilyen én voltamKépKép De tényleg, én nagyon jól éreztem magam, mint egy üttörõtáborban (a császár ellenére).

Szóval, örülünk Neked, írjál ám nekünk sokatKép ne csak akkor, ha "igazán szakmai kérdésben" kell a segítség.
Szerintem van benne valami izgalmas, hogy nem tudhatjuk, melyikünk dokija vagy. Így mindenki egy kicsit a magáénak érezhetKép

Üdvözlettel: Kata
LadányiKata (ladán
 


Kicsit sok lett a szerintem, bocs. De itt rángatott közben egy kis majomKép
LadányiKata (ladán
 


Sziasztok!

Kép

További képek itt!!! KépKép

Annamari
muter
 
 


Ja bocsi, szóval Shine esküvõjérõl van szó KépKép
muter
 
 


Kedves Mindenki!
Igazán jól esett,hogy nem kukkolóztatok le,mert van némi lelkiismeretfurdalásom...
A lényeg: jövõ héten beüzemelünk,10-én nyitunk.Persze evvel mi is úgy vagyunk,hogy az a biztos,ami már megtörtént,sõt le is ülepedett,...de mit tehetünk,elhisszük.
Higgyétel el , nekünk legalább olyan kínos ez az egész ügy,mint a kismamáknak.Van,akinek az elsõ babánál megesküdtem,hogy itt fog szülni,és most a harmadikkal várandós... ez van.
Átokról pedig szó sincs,a háttér egészen más.Úgyhogy harcra fel,lehet gyorsítani, várunk mindenkit :-))

vojõr
Névtelen
 


vojõr,
szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod. Már miért is lenne? Kép Mi alapvetõen egy befogadó bagázs vagyunk! Én örülök, hogy végre a másik oldal is képviselteti magát. Bár én véletlenül most a többségben vagyok (95%), ami nem rám vallKép, ennek ellenére örülök a megjelenésednek.
Remélem a jó hírt nem kiabáltad el, bár nekem lesz a közeljövõben a legkevesebb közöm az új szülõszobához. KépKép Bár már kettõt ott szültem! Kép

Shine!
Gyönyörû menyasszony voltál! Szurkoltam, hogy minden a lehetõ legjobban menjen! Kép Remélem jól telt a nagy nap! Kép

Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Kedves KukkolóKép!
Ez komoly??? 10-én nyit az új szülõszoba? Na akkor tényleg belehúzunk KépKép

Solya!
Mikor is érkeztek? Mikor legyen tali? Remélem, arra már Shine is pocakosan jön! Kép

Annamari
muter
 
 


Annamari,
29-én már elvileg otthon vagyunk! Kép
Solya
solya
 
 


Sziasztok!
Egyszer nem nézem a netet pár napig, azt mik történnek!

Kedves Zorro-álarc (jelen esetben inkább zöld mûtõsmaszk) mögött rejtõzõ Vojõr!
Salve! Csak sikerült kiprovokálnunk, hogy valaki odaátról is bejelentkezzen! Azért persze a szigorú szakmai fejtegetések mellett másról is írhatsz nekünk.


Kata!
Szerintem a lelkünk mélyén mindannyian ugyanolyan lököttek vagyunk KépKép Látod, milyen ügyesen küldted a pozitív energiákat, hogy nyílik a szülõszoba?

Shine!
Tudom, hogy csak két hét múlva olvasod el, de azért leírom? nagyon-nagyon szép voltál, gratulálok, sok-sok puszi!

Annamari!
Köszi a fotókat!! Meg a sztorit KépKépKép

angi
angi
 
 


Sziasztok!

Pár nappal ezelõtt írtam egy tök hosszú szöveget, de elnyelte ez a vacak. Annyira begurultam, hogy napokig látni sem akartam a billentyûket!Kép

Shine! Nagyon szép pár vagytok! Remélem mihamarabb kapunk élménybeszámolót az esküvõrõlKép

Angi, olvastam a magasztos szülitörit, Nem ismerem a csajt (szerencsére??Kép), pedig 2 nappal késõbb szült, mint én. Na most a Vermes fanclubnak biztosan dagad a mája!

Vojõr!
Bárki is legyél, nagyon rendi tõled, hogy megspóroltál a magyar egészségügynek néhány kilyukadt-oldal mûtétet!Kép Mi márcsak ilyen kis kiváncsi bagázs vagyunk! Szóval olvasnak minket a kedves doktorbácsik, -nénik isKép ez nagyon dícséretes!

Lányok, most olyat írok, hogy na! Képzeljétek! Egy hete émelygek és pontosan úgy érzem magamat, mint Zsombival az elején. Holnap csinálok tesztet! Kiváncsi vagyok, hogy mi lehet velem. Mivel szoptatok és nincs mensim, ezért nincs kimaradás sem. Viszont a Continuintól meg kéthetente 'barnázok' 2-3 napig. Magam sem tudom mit gondoljak, de tovább nem várok.
Szerintetek lehet a Continuin mellett is teherbe esni?
Hát, ez érdekes leszKép Tavaly június 2-án mutatta ki Zsombit a tesztKépKépKép Jó kis idõzítés, mi?
Mindenesetre, ha újra várandós vagyok, akkor legalább hiteles közvetítést adhatok az új szüliszobáról!Kép
Ha kinyitják addigraKép

Na, most megyek, mert piszok nem jól érzem magamat!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok Lányok + kedves DoktorunkKép

Na, én eddig is tudtam, hogy mûkedvelõ boszorkány vagyok, de, hogy ez ennyire hamar bejött....Kép No, azért nyitásig még küldök néhány pozitív energiát:
Második adag pozitív energia átküldve a Klinikának !! KépKépKépKépKépKépKépKép

Lányok! Képzeljétek, Peti "nagyfiú" ágyat kapott. Már két éjszaka ott aludtKép Le se esett, éjjel se mászkált, ügyesen lemászott reggel. Igaz, éjjel ugyanúgy nyafogott néhányszor, mentünk is, mert féltem, lepotyog..De a tea-fogyasztás lecsökkent, ebbõl adódóan gondolom, kevesebbszer kelt.

Shine! Gyönyörû voltál, kívánom, légy nagyon nagyon boldogKép



Kedves Vojõr ! Akkor kérdeznék!
Peti fiam 2001.10.17.-én született Nálatok. Õ három védekezés nélküli hónap után jött össze, úgy, hogy nem "számolgattuk", hanem jöjjön, amikor jönni akar. Hát jött. Most már szeretnénk kistesót, februárban hagytam abba a tablettát, azóta "próbálkozunk". Van egy PG/53 tesztem, az két hónapig nem is mutatott peteérést. A múlt hónapban a 11. napon erõteljesen mutatott. El is kaptam a PáromatKép De sajnos eredménytelenül (mármint baba-ügyileg).
Szerinted, mennyi idõ után érdemes orvosi segítséget igénybe venni, és az mibõl áll? A hõmérõzés Peti mellett nem nagyon mûködne, mert ugye mit jelent az ébredési hõmérséklet amikor Õhozzá fel kell kelni 5-kor, visszaalszik, majd 6-kor, s így tovább. De mindig máskor...hát ebben tanácstalan vagyok....vagy az a lepisilõs ovulációs teszt megbízható??? Patikában láttam, valami 40 db van benne 8000 pénzért....még egy kérdés: ha ovulációt mutatott a teszt, és volt akció is, normális, hogy nem estem teherbe? Eseleg összefüggés van, hogy császárral "szültem"? Bocs a buta kérdésekért, de Petinél szerencsére semmi ilyen gondom nem volt....
Ja, és nehogy már lelkiismeret furdalásod legyen!!!! Nagyon örülünk Neked!Kép


No megyek, mert itt Valaki a változatosság kedvéért rángatKépKép

Puszi: Kata
LadányiKata (ladán
 


Annamari!
A történet: Kép!
Nagyon jók a képek Shine esküvõjérõl!


Solya!
Hogy telt a hétvégéd? Jól bevásároltál?

Kata!
A kép szuper!
Miért vagy Te olyan nagyon lökött?

Vojõr!
Isten hozott Kép! Kukkoló KépKépKép! Hidd el, nem Te vagy az egyetlen.
Szülõszoba: Solyához kapcsolódva, én is "ott szültem" mindkét gyerekemet. Az elsõt még 2000 májusában. Igaz, a második császár lett, de úgy tudom, új császármûtõ is jár a szülõszobához Kép. Most sajnálom csak igazán, hogy a közeljövõben nem tervezünk újabb babát, de 3-4 év múlva igen. Akkor õ már biztos ott fog születni...

Ja, igen! Annamari, a sztoridról eszembe jutott egy történet, amit a férjem küldött nemrég. Bemásolom.

Délre kaptam idopontot a nogyógyászhoz, örültem, hogy délelott viszonylag stressz-mentesen fel tudok készülni majd az eseményre. Reggel azonban telefonhívást kaptam a rendelobol, hogy jó lenne, ha 9:30-ra ott tudnék lenni. "Persze, ott leszek" mondtam a legnagyobb nyugalommal, és csak utána estem pánikba. A reggeli kapkodás a szokásos menetben folyt, gyerekek reggeliztetése, öltöztetése, uzsonnák csomagolása, fuvarozás az iskolába, óvodába stb.
8:45-re értem haza, nem volt mar ido újabb fürdésre, ezért csak gyorsan felkaptam a mosakodó rongyot a kád mellol, és jól lemostam magam "ott". Autóba vágtam magam és rohantam az orvoshoz. Felfeküdtem az asztalra, a fejemet a fal fele fordítottam, és azt képzeltem, hogy Párizsban sétálgatok...
A doki megszemlélte a terepet, majd így szólt:
- Hú-ha! Látom, ma volt egy kis különleges felkészülés...
Nem tudtam, hogy mirol beszél, nem reagáltam semmit, tovább sétáltam "Párizsban". Hazamentem, a nap további része a szokásos rutin szerint ment, fozés, gyerekek összeszedése, házi feladatok ellenorzése, stb. Délután fele a lányom ijedt hangon kérdezte:
- Anyu, hol van a mosdórongy a fürdoszobából?
- Kidobtam, vegyél elo másikat. - mondtam neki.
Mire a lányom:
- De nekem az kell, mert benne volt az összes csillámporom és flitterem!

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Pirus!
Már hiányoltalak! Bevált a babakocsi? Most láttam délután kettõt is, farmerhuzatuk volt, nagyon jól néztek ki, az egyiken hátul állt egy nagyobb tesó is KépKép.

Különben az unokahúgom rendes tabletta mellett fogant, Andris elõtt öt nappal született.
Jó egészséget kívánok, ha van új baba, ha nincs. Különben én amikor elkezdtem tablettázni, hetekig rosszul voltam, amíg hozzá nem szoktam a bogyóhoz, gondolhatod hogy hány tesztet csináltam, igaz hogy a Continál nem volt semmi bajom.

Kata!
Az Andris azt élvezi, ha forgat engem körbe-körbe a székben. Meg ha megnyomja azt a szép zöld gombot a gépen, és akkor sikítok, merthogy az a reset.

Solya!
Javul már az idõ? Hétvégén utazunk Németo-ba, de sajna Ravensburgig nem megyünk el. Ha megyünk egyáltalán, mert most hallom, hogy sztrájkolni akar mindenki arrafelé. Milyen volt az utazás?
a.
angi
 
 


Panda!
KépKépKépKép
a.
angi
 
 


Pirus!
Az én dokibácsim nem ajánlotta a Continuint, mert szerinte könnyen terhes lehet mellette az ember, úgyhogy LEHET!

Én is csináltam a napokban egy tesztet (negatív lett), mert én is émelyegni kezdtem, meg pár napig volt ici-pici pecsételõ vérzésem, mint az elsõ terhesség elején. Ja, és még nekem sem jött meg a szülés óta, pedig Ádám jövö héten már egy éves lesz!!!

Panda
p
 


Lányok,
olvasgatlak itt benneteket, jókat rötyögök Kép, látom ám, hogy mindenki szorgalmasan tesztelget. Kép Aztán rájöttem, hogy én csak szimplán hülye vagyok... Mindenféle terhesség nélkül is. Kép

Angi,
igyekszik az idõ rendesen bepótolni az eddigi lemaradást. Bár valahogy az esõt mindig akkorra tervezi, mikor épp indulnék a gyerekekkel...
Nézz utána a neten [url=http://www.wetter.de" TARGET="_top]http://www.wetter.de[/url] csak beírod a várost és már meg is tudod milyen idõ van+lesz. Kép Merre mentek/jöttök?

Kata,
gratula a kölökhöz és a fotóhoz is. Kép
Ha jól tudom, most 2 hétig ne fordulj orvosodhoz. Kép Szerintem ne türelmetlenkedj. Ami késik, nem múlik. Kép Ráérsz még azzal, hogy esetleg orvosi segítséget kérj. Az elõzõ terhességed is spontán fogant. Nyugi, pihi, akció. Kép Ne foglalkozz ovulációs pénznyelõkkel. Szerintem. Hagyd magad úszni az árral.
Azt hogy gondoltad, hogy a császárnak köze lehetne a teherbe nem esésedhez?

Panda,
köszi a kérdést. Kép Jól is telt, meg nem is. Iszonyú tömeg volt Münchenben, a gyerkek ketten háromfelé rohantak-másztak, de a lényeg, a nyári dzseki megvan. És ez volt a fontos. Az meg, hogy a már unalomig ismert 3 utcán kívül semmi újat nem láttunk, kit érdekel?! Engem, speciel, de az sosem volt fontos... Kép Viszont ezen a besült programon felbuzdulva még Zürichbe sem mentünk el, annyira kipurcantunk. Kép Megnéztük megint a majmokat, ahol sikerült összeszednem egy kullancsot. Kép Hát így telt.

Pirus,
na? Kép

Solya
solya
 
 


Sziasztok!

Húde sokat írtatok!

Solya!
Köszi a mélt, mindjárt válaszolok! Valamelyik hétvégén én is kiruccanok majd Németországba, oda számûzték a Páromat, mi lesz most velem, brühühü. Szóval egyik hétvégén nem õ jön haza, hanem én megyek ki. Remélem, nem 29-én KépKép

Pirus!
Drukk-drukk! Nekem azt mondta a dokibácsi, hogy ne aggódjak a Continuin melletti teherbeesés miatt.

Kata!
Szerintem a PG53 egy nagy rakás izé. Lehet viszont kapni igazi ovulációs tesztet, ez olyan, mint a terhességi teszt, csak más hormont mutat ki, a Szondi u-Andrássy út sarkon a patikában kapni és ovulációs teszt névre hallgat.

Panda!
KépKép Ezt a történetet asszem én is megkaptam anno, valami életem legcikisebb helyzete díjat vagy mit nyert.
Egyszer én is mentem közvetlen bikinivonal-gyanta után nõgyógyászhoz, úgyhogy elõtte nem volt idõm hazamenni és felmérni a terepet, éshátszóval a gyanta ugye barna, a kozmetikus néni pedig nem volt elég körültekintõ a tisztogatásnál... KépKép

Képzeljétek, olyan jó vasalót kaptam, le is tesztelem, hamár itt vagyok egyedül, tesztanyag az van bõven Kép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Vojõr! Elõször is üdvözöllek közöttünk! Tényleg nagyon jó hogy "beköszöntél".
"jövõ héten beüzemelünk, 10-én nyitunk". Júj, de izgi. Rá két hónapra vagyok kiírva... A biztonság kedvéért a mai szülésfelkészítõn megnézem magamnak a régi szülõszobát, nehogy augusztusban meglepetés érjen. :-) Ica néni azért múlt héten nagyon bíztatott. :-)

Shine! Gratulálok az esküvõhöz. Sok boldogságot Nektek!

Kata! PG53-at én is használtam anno, de kakit sem ért. :-(

Üdv: Benõ
beno
 
 


Sziasztok!

Megcsináltam a tesztet és negatív lettKép
Akkor meg mi a fene van velem? Már 4 levél Continuinnál járok, most jönne ki, hogy nem bírom?
A dokim szerint szedjem nyugodtan a vérzéstõl függetlenül. Most, hogy szedem is és szoptatok is, fogalmam sincs egyáltalán mikor van peteérésemKép
Jó-jó védekezünk, de azért tökre beleéltük magunkat, hogy lehet jön a kistesóKép Már este tervezgettünk is párommal és rá jöttünk, hogy nem is olyan rossz a kis korkülönbségKép

Na mi van, ragályos lett a tesztelés? Röhögnék, ha többen közülünk azonos idõben pocakosodnánakKép
Akkor aztán az új szülõszoba sem úszhatja megKép Ha már ilyen kitartóan várjuk!

Most megyek, majd még jövök!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Annamari,
én imádok vasalni! Kép De legalább ingeket nem kell vasalnod! Kép Mit jelent, hogy számûzték? Miért nem jöttetetek vele? Egyszerûbb lenne, mint ingázni, nem?

Pirus, Kép Kép

Látod Benõ,
lehetnek még csodák! Kép

Solya
solya
 
 


SziasztokKépKépKépKép

Hát, ez jó...itt a nyár, mindenkire rájött a baázhatnékKép Hûûû tényleg nagyon-nagyon jó lenne, ha egyszerre pocakosodnánk. Sõõt megkockáztatom, egyszerre szülnénk! Micsoda buli lenne ott !!! Azt hiszem, utánna már tényleg kinn lenne a Klinika kapuján a képem pirossal áthúzvaKépKép
Hogy miért vagyok lökött? Születési rendellenességKépKép de a korral nemhogy múlna, még fokozódikKép Végülis, ha megnézem Anyukámat.....hát Õ sem egy egyszerû esetKépKép De a gyerekkorom elég viccesen telt emiatt, minden barátnõm nálunk akart lenni, szóval Anyu még ma is rettenetesen infantilis, ebbõl következik, én s javulok nagyonKép Egyébként valahol fentebb írtam, miket csináltam a Klinikán. Ha nem találjátok, elmesélem. Igazán nem nagy poén, de én még mindig röhögök rajta...

No. pussz: Kata
LadányiKata (ladán
 


Sziasztok!

Solya!
Üzleti útra számûzték szegényt.
Azért nem tudtunk most kimenni, mert egyrészt dolgozom, másrészt Párom kicsit elkésett a családhurcolászás lehetõségeinek felkutatásával Kép

Annamari
muter
 
 


Kedves Beno,

ma délután rá kellene beszélnetek a védõnénit,hogy az új szsz-t mutassa meg nektek.A régit szerintem már értelmetlen...Hacsak azért nem,hogy az ember tudja: honnan jön és hová megy...( Quo vadis Domine?? )

Kedves Panda,

jól tudod,új császármûtõnk is lesz,csilli-villi,mint az egész földszint.Akkor majd 3-4 év múlva megmutatjuk..:-)

Kedves Puszi:Kata, :-)),

igazából egy év sikertelenség után indokolt alaposabban utánanézni a dolgoknak.Ha a ciklusod rendben van,én most max annyit tennék,hogy a ciklus 2. felében levett vérmintából megnézném a sárgatesthormonszintet,mert abból kiválóan látszik,hogy van-e valami teendõ a peteérésed javítása érdekében.A nyalogatós-pisilõs tesztekben nem hiszek,csak kvalitatív jelzõk,a peteérés "erõsségét" nem mutatják.Inkább játszani jók...
Ha jók a laboreredmények,nincs más dolgotok,mint a ciklus 13. és 17.napja között összebújni ( 28 napos cikl. esetén), és tudomásul venni,hogy hiába tökéletes minden mindkét féllel, a statisztikák szerint az egy éven belüli sikeresség aránya úgy is csak 90% körüli.
Szerintem,ha megkérdezed a doktorodat,kb. ugyanezt mondaná...
Szóval....kitartás!!
És csak utána nyomozás...

Vojõr
Névtelen
 


Sziasztok!

Kata!
Hol találom a hülyeségeidet? Érdekel!!!

Solya!
Kár, hogy Németország olyan messze van, szívesen vinnék egy kis vasalnivalót. Igaz, én sem utálok vasalni, de amennyit mostanában vasalok, az már eszméletlen mennyiség.
A nyári dzsekihez gratulálok, a többi miatt pedig részvétem!

Benõ!
Te mázlista Kép! Majd számolj be nekünk is a hiper szuper szülõszobáról. Én már most nagyon irigyellek...

Pirus!
Baba: Kép. Ha szeded is a gyogyit + szoptatsz is, akkor elvileg nincs peteérésed. Akkor legyél majd résen, ha már egy-két szopi kimarad, mert akkor könnyeben "csúszik be" a baba.

Annamari!
Az én kozmetikusom zöld színû gyantával dolgozik Kép.

Na, megyek etetni, fektetni, ilyesmi. Délután (ha a férjem hazajön a vizsgázásból) rohanok anyagot venni Noémi ruhájához, utána rohanok haza, és este megyünk színházba KépKépKép:!

Sziasztok,

Panda

panda
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Solya és Panda! Aranyosak vagytok, hogy így bíztattok, de én csak akkor fogom beleélni magam az új szsz-ba, ha már ott fekszek fent az ágyon. :-)))
Hát persze, hogy majd beszámolok róla!

Vojõr! Én azért a régire (még aktuálisra) is nagyon kíváncsi vagyok. A fejemben kavargó gondolatokat most jól megfogalmaztad: "hogy az ember tudja: honnan jön és hová megy...", talán ezért (is). Mindjárt indulok is "hozzátok", a védõnénit meg megpróbálom rávenni az új szoba megtekintésére, de kire hivatkozhatok?! Kép Kép Kép
Na jó, nem kell levenned a maszkod, ha nem akarod! Így is nagyon szeretünk!

Pirus! Kép

Annamari! Szegény Te! Én nem is tudom, hogy bírnám Apa nélkül.

Vasalás: én nagyon nem szeretek és nem is szoktam. Elég rozoga vasalónk is van idehaza. Kép Párom ingeit is nagy kritériummal választom meg. Fõ szempont a kinézet mellett, hogy mennyire gyûrõdik mosás alatt. Ha bírja a sarat, gyorsan be a kosárba.

Mindenkinek kellemes napot! Benõ
beno
 
 


Vojõr = Vojõr
Bocsánat!
beno
 
 


Sziasztok!

Kedves Vojõr !
Ok. Elsõ lépésként akkor nem szedem ki az íróasztal mögül a PG/53 tesztet (a fiam ugyanis bedobta sok minden mással együtt), hanem pünkösd körül elkapom Apát. Egyébként amúgy is azt határoztam el, nem parázok a dolgon, nem számolgatok, hanem egyszerûen majd jön a kicsi, ha akar. Gondolom, a görcsölve akarás sem tesz jót az ember lányának.
Nocsak, csilli-villi lezs a császár mûtõ? (bár jobb lenne másodszorra elkerülni), tényleg, akkor az intenzív õrzõ is leköltözik oda? Az is szép új lesz? Tényleg, Neked mi a véleményed, mennyi az esély császárra császár után? (röviden: nem tágultam, leesett a szívhang, a zárón láttam: elõreesett köldökzsinór, elöregedett méhlepény, kakás magzatvíz....az elõreesõ köldökzsinór mindenképpen császárt vet fel? Csak azért kérdezem, mert a dokim mondta, :-"Na, ebbõl egyenlõre nem lesz gyerek", - ugye, a tágulásomra célozva. Elképzeltem, kínlódok 2 napot, hogy kitáguljak, a végén kiderül az elõreesõ köldökzsinór, aztán irány a mûtõ...hát ezt azért kihagynám. Az a kérdésem végülis, hogy ha másodszor sem tágulok, x idõn belül, mennyit várnak, és császároznak meg? Mert úgy tudom, fájáserõsítõt elõzõ császár miatt nem adhatnak. Tényleg, EDA még mindig nincs állandóan?

Panda!
Az archív július 25.-ben 2002. június 8. szombat 18.21.-es hozzászólás. De most elolvasva nem is olyan poén. De visszaemlékezve, ahogy ott rohangáltunk a sütivel, és fogtuk a fájó (nem is fájt csak féltettem) hasunkat a röhögéstõl.........

Puszi, elaludt a Kóc megyek én is.

Kata
LadányiKata (ladán
 


Sziasztok!

Most egy kicsit jobban vagyokKép

Vojõr! Nagyon rendes tõled, hogy így figyelemmel kíséred az ügyes-bajos dolgainkat. Az én problémámra is tudnál esetleg mondani valamit? PLÍZ!!!Kép Köszike!

Lányok! Azt hiszem a Kismamában olvastam, hogy a tavasz, nyár eleje nem ideális a fogantatásra, mert ilyenkorra kiürül az ember vitaminkészlete. Szerintetek ki az az ökör, aki ilyet képes leírni? Szegény vitaminhiányos Zsombikám......!Kép

Panda, az mit jelent, hogy egy-két szopi kimarad? Régebben 8x volt szopi, már 2 hónapja Zsombi átalussza az éjszakát, így csak 6x szopizik mostanában. Na, furi dolgok ezek, csak a bizonytalanság a legrosszabb. Meg az, hogy akkor most mi a csudától produkálok ilyen tüneteket?
JA és nem vagyok egy hipohonder-fajta sem!Kép
Lehet, hogy egy UH jó lenne? Ha meg más miatt van az émelygés, azt is ki kéne vizsgálni. De mikor?

Kata! Nagyon édes a kisfiad az új képen! Csak nem menedzsernek készül a lelkem?

Na, most kedvet kaptam én is egy kis vasaláshozKép Én szeretek vasalni, de csak ülve és közben a TV-t nézem. Na és persze az sem hátrány, ha Zsombi alszik, mint mostKép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Solya!
Hát mink is Münchenbe megyünk! Ugye nem olyan vészes a sztrájk, hogy ne lehetne normál módon turistálkodi? Köszi az infót, mindjárt megnézem.

Pirus!
Én többször próbáltam, de sehogy se tudok ülve vasalni. Olyan hiperszuper magas székes állványod van?

Kata!
Elolvastam, szerintem mindenki csak örül annak, hogy végre egy kismama aki nem baby blues-os, hanem ilyen vidám. Csak így tovább!

Annamari!
Nagyon sajnállak, remélem kellõképpen honorálják a munkájátKépKépKép
a.
angi
 
 


Sziasztok!

Én is utálok vasalni. Még a pólókat is úgy teregetem fel, hogy csak minimálisat kelljen vasalni rajtuk. Ingeket pedig bevallom, csak a felvétel elõtt vasalom ki, mert a szekrényben állástól is összegyûrõdnek és nehogymár feleslegesen vasaljak Kép

Köszi az együttérzést Apa-ügyben, asszem, az Õ honoráriumával nem lesz probléma, én viszont abban is bízom, hogy majd Õ is kellõképpen honorálja a szenvedéseimet KépKép

Pirus!
Miért ürülne ki nyárra a vitaminkészlet? Szerintem télen ürül ki, tavasszal kezd újra feltöltõdni, nem? Legalábbis ebben lenne logika Kép

Annamari
muter
 
 


Sziasztok!

Na ma megnéztük a szülõszobákat. Mind a kettõt. A régi az magáért beszél, az új szintúgy. Az új nagyon jól néz ki, sõt túl jól. Kép Olyan érzés benne lenni, mintha 4csillagos szállodában lenne az ember. A lényeg a lényeg, jó lesz ott szülni nagyon.
Egy kis ízelítõ:


Üdv: Benõ
beno
 
 


Kép
Névtelen
 


Benõ voltam. KépKépKép
beno
 
 


Hú, Benõ, egész kedvet kaptam most gyorsan szülni mégegyet KépKép Képzeljétek, a következõ ciklusban kell összejönnie a bébinek, hogy pont 2 év legyen a kölkök között!!! Drukkoljatok, még van 1 hónap, hogy összejöjjön KépKép

Annamari
muter
 
 


Nincs ehhez túl messze a párod?Kép
Bár a hétvége elég, ha épp jókor jön! Kép
solya
 
 


Sajnos most épp most jönne jókor, nade mindegy, a következõ hónap lesz a mienk KépKép Azért majd megvizsgáljuk ezt a hétvége-dolgot is Kép
Balázsnak kijött még 2 foga!!!
muter
 
 


Benõ!!!
Most látom csak a profilod alapján, hogy ki is vagy!!! KépKép Hova fogsz írni, ha jön a bébi, ide vagy az Indexre? Kép
muter
 
 


Annamari! Hát éppen ideje volt már észrevenned. KépKépKép
Mivel az Indexen már régi motorosnak számítok..., de ide is ugyanúgy be fogok nézni mint eddig. A babaesõket meg fõleg nyomon fogom követni! Kép
Mindent bele, hogy összejöjjön a kistesó!

Üdv: Benõ
beno
 
 


Benõ!
Valahogy nem esett le Kép
Most írt a Párom, hogy úgy néz ki, nem lesz hely a pénteki gépen KépKép Milyen jó, ha valaki légitársaságnál dolgozik KépKépKép
muter
 
 


Annamari! Hát ez nem jó hír. KépKép
Balázs is repcsizne?

Benõ
beno
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?