Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Cristi!
Köszi a köszöntést!

Timi!
De jó, hogy nem allergiás Fanni a tejre! Bendegúz egy ideje mintha jobban szeretné a tejecskét, az elején nem csípte, a kakaót meg egyenesen nem szereti, de most minden reggel és majdnem minden este is kap hideg tejet, és most már néha megiszik egy kis bögrével, hurrá! Kizárólag szívószállal persze.. :lol:

Hűtőszekrény. :evil: :shock:

De jó kis ajándékokat kapott Fanni!

Nálunk is megvolt a szülinapozás, az egész nap ennek a jegyében telt, szerencsére Bendegúz 9ig aludt, így jól bírta a gyűrődést. Délelőtt jöttek anyuék, akkor ajándékoztunk, együtt ebédeltünk, meg volt torta, gyertya, Bendegúz is a gyertyát, meg a kis tűzijátékot élvezte a legjobban, és ő is nagyon próbálkozott az elfújással, lett róla pár jó kis erőlködős, bandzsítós kép.. :lol: Aztán egyből elkezdte enni a marcipán kisautót a tortáról.
Délben nem is aludt, hanem délután az autóban kifelé anyósomékhoz elaludt, így autókáztunk vele egy kicsit, hogy kipihenje magát valamennyire és aztán a másik mamánál is volt torta meg gyertya, újabb fújkodások, mi is többször gyújtottunk..
Ennek ellenére még az előbb sem aludt, szerintem nagyon sok volt neki az élmény egy napra. Alig evett ma csak játszott egész nap, és élvezte a nyüzsit.
Kapott tőlünk egy lehajtópályás garázsszerű építményt matchboxokkal, meg egy mágneses rajzolótáblát amivel borzasztóan élvezi a rajzolást, és memóriakártyát, a mamáéktól nagy autót, bohócot, melegítőt, a tesómtól egy irtó aranyos fa babaházat nyitogatható ablakokkal, bútorokkal, meg egy pár ruhát, a pólót egyből felhúzta, és a sapi-sálban is muszáj volt persze lefotózni. :D Ő is mindennel játszott, pedig azt hittem a garázst majd feldönti, vagy ideges lesz ha nem gurulnak le az autók, de imádja. Igazi kis pasi. :D

Mi most gyorsan kicsinyítettünk pár képet, fel is rakom.

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Kriszti!
Hogy vagytok? Engem is érdekel, hogy mikor kezditek a bölcsit, és hogy haladtok, mennyire élvezi Bence!

Ayse!
Stahl Juditon sokat szoktunk nevetni a férjemmel. Szerinte direkt csak hülyíti az embereket. A legtöbbször olyan dolgokból főz meg egy ételt, ami (szerintünk) nagyon nem illik össze. Pl. hús, fokhagyma, baracklekvár, fahéj (az lehet, hogy nem volt benne, de akkor helyette volt valami hasonló).
De jó lehetett a Normafánál kirándulni! Már olyan rég jártam arra!

Timi!
Kár, hogy tegnap este nem írtál már semmi jó kis toprtareceptet! :D
Különben szerintem tök jó tortát alkottam. Egy kakaós piskóta volt az alap (életemben először sütöttem piskótát :oops: ) , azt kentem meg nutellával kívül is, belül is, arra pedig pirított, darált diót szórtam. Finom lett. A díszítésén gondolkodtam, de Ágoston megoldotta, mert amíg háttal voltam neki elkezdte rárakosgatni a maradék pirított diót.
Jó sok ajándékot kapott Fanni! Még egy cini? :lol:

Márti!
Helyes rólatok a közös kép! Nagyon tetszik a csíkos sapi- sál együttes! És ez a garázs is nagyon profi!

Nálunk minden napra jutott egy kis ünneplés, és a szüleim még hátravannak, mert más programjaik voltak a hétvégén.
Tegnap a tesóméknál voltunk. Vettek egy pici kutyát. Ágoston teljesen el volt ájulva tőle! Szegényt nyúzta is rendesen.

És akkor az én képeim:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Réka!
De jó, hogy raktál fel képeket, most raktam le Bendegúzt és akartam éppen reklamálni, hogy hol késnek a képek!? :D
Nagyon jól néz ki a torta, ügyik voltatok Ágostonnal! :lol: Biztos finom volt, én nagy nutella rajongó vagyok, imádom a nutellás palacsintát is nyami.
Olyan aranyos a hintalovazós kép is! :) Meg a kutyázós is!

Manka!
Képek?! :) :?:

Timi!
De kár, hogy nem tudsz felrakni fotókat, kíváncsi lettem volna az amerikásokra is már nagyon.

Ayse!
Én is irigykedtem a normafás kirándulásra, olyan szép idő volt tegnap, ha még lesz ilyen szép hétvége elmegyünk mi is egyszer, és sztem kisvasutazunk is, Bendegúz úgy szeretne már vonatkozni egyet, mindig mondja ha meglát egy vonatot.

Újszülött gesztenye. :lol: Lili nagyon eredeti kiscsaj.

Képzeljétek Bendegúznak megtanítottuk, hogy ha megkérdezik hány éves vagy, mondja hogy kettő. És olyan szépen mondja is, és vigyorog hozzá mint a vadalma. :)

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

 
 

Nagyon helyesek, csinosak, édesek ezek a fiúk! :D:D:D

Szuper ajándékok, és azok a torták!!! :D
Ügyes vagy Réka, ez nagyon kreatív ötlet volt! :D

Ágostonnak egy nálánál kisebb unokatesója van? Jól kijönnek?

Timi!
Hűtő :(
Még olvasni is rémisztő volt! :(
A gyerek szülinapja előtt persze elég gáz, de az se rossz, ami nálunk volt..egyszerre a mosógéppel... :twisted: :twisted: :twisted:

Fú de jó, hogy nem tejallergiás Fanni! :D
Hátha mi sem leszünk azok... hol volt a vizsgálat?

Andrisnak most rendeltem meg a little people buszt, amibe embereket lehet pakolászni. A betonkeverőbe is állandóan mindenféléket betuszkol, meg a kinyitható ajtajú autókba is, legtöbbször papírzsepit, vagy ha nem vagyok résen kenyeret :shock: Szerintem fog neki tetszeni :)

ayse
 
 


Sziasztok drágáim!

Nagyon szégyellem magam hogy kisebb-nagyobb időkre el-el tűnök...Ennek pusztán 2-3 oka van...Iskola,és ma elkezdtük a beszokást a bölcsikébe...Minél több időt akartam Bencussal foglalkozni,hiszen nekem is nemsoká letelik a szabadságom,jövőhónaptól megyek vissza dolgozni. :cry:
A bölcsink nagyon szuper,és a gondozónőnk is nagyon aranyos..Bár Bence reggel nem volt túl lekes(rögtön az első napon) hisztizett amíg be nem mentünk a többiekhez a csoportba,alig bírtam kivenni a babakocsiból...pedig tudta hová megyünk,mert megbeszéltük,és már nagyon várta.Már az első nap megmutatta a fogafehérjét,tudatosította a többiekben,hogy ki az "úr a háznál".Egy kislánynak puszit akart adni,amit a hölgyemény nem díjazott,fellökte Bencét,ő meg egy "parasztlengővel"válaszolt.Soha nem verekszik,nem balhézik,Most nem tudom miért tette....
Bár a múltkor a játszótéren egy kisfiú megcsipkedte az arcát,és próbálta ütni,de az én nagy bátor fiam arrébb vonult:)
Kellemetlen volt rögtön az első nap,de remélem nem fog sűrűn előfordulni,és holnap,holnapután és azután már könnyebb lesz...Nekem biztos nagyon rossz,histzen eddig "össze voltunk nőve".


Timi!
Ti mikor kezditek a bölcsit? Vagy már jártok??

A szülinaposak nagyon édesek,Ágoston is ,és Begúz is már kész pasi!Nagyon sokat nőttek!!!!/és akkor még Jacket nem láttuk :D /
Az én pasim is sokat nőtt,mondatokban beszél,még néha felcseréli a szótagokat/kérem pészen,kezet somni,ójéjszkát,és hasonlók....vidáman mondogatja:hamikázik a Bencike,Bencike álmos,stb....szereti anyát Benci!meg tudom ilyenkor zabálni!
Na de mostmár egyenlőre ennyi elég rólunk!Kezdek álmos lenni,és holnap korán kelünk!
Amint tudok jövök!


Puszi mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Jó reggelt!

DE jók a képek!!! Hú, Ágoston is mennyit nőtt, olyan aranyos a paciján, igazán jóképű kis lovag.

Örülök, hogy Bendegúznak bejött a garázs, megzabálom a sapkás képen :) .

Timi, az a lényeg, hogy Nálatok is jól telt a szülinap, képeket én sem tudok prezentálni :evil: :oops: .
Új cini :lol: .

Ayse, Olyan jók ezek a Liliszösszenetek, mégmégmég :D !

Szia Kriszta! Gondoltam, hogy biztosan tanulsz, szorítok a bölcsi miatt.

Nálunk is nagyon jól telt a szülinap, Jack annyira örült az ajándékoknak, annyira aranyosak a gyerekek, ők még olyan őszintén tudnak örülni, meg rácsodálkozni a dolgokra.
A kisháznak óriási sikere van, Jack este is abban akar aludni, beviszi a hálózsákot, éslefekszik a padlóra :lol: .
Apukámék hoztak neki egy kukásautót, attól is teljesen odavolt, sokszor be is viszi magával a házba. :D
Én is rendeltem a tortát, sima csokitorta, a tetején egy zöld marcipántraktorral. Kértem a cukiban, hogy írják rá azt, hogy Jack, a csaj fel is írta, még figyeltem is, hogy idézőjelben írta, erre nem, így írták rá: "Jack" :shock: :evil: :evil: Nem is tudom milyen féle agysejt képes erre, na mindegy leműtöttem a tortáról a feliratot.

A képekkel az a helyzet, hogy apukámmal direkt elhozattam az Ő hiperszuper gépét, kattintgatott is szorgalmasan,de csak utána vette észre, hogy tájképre volt állítva, és minden elmosódott lett :evil: :evil: .
John viszont kamerázott, és az jó lett.

Most mennem kell, Jack újra betaknyosodott :( :( Majd jövök még házikós képekkel.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Ezeket én csináltam a mi gépünkkel, sajnos a minőség nem az igazi :evil: , de azért :D :

Játék keresztapával
Kép
Kukásautó az asztalon
Kép
Délutáni alvás :lol:
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Timi, már mi is abbahagytuk a szopit, július közepén, a római út volt az áttörés, utána szépen összecsuktam a "szopis ágyat", és zökkenőmentesen átálltunk. Nekem már nagyon kevés tejem lehetett, egyáltalán nem kellett fejnem, és nem is fájt, miután Jack egyik napról a másikra nem szopizott már.
Én viszont azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben, már nagyon nem esett jól a szoptatás a vége felé :oops: .

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Márti, hol vettéteka rajztáblát? Én is azt szeretnék venni majd Jacknek karácsonyra.

Jack is jó sok szülinapi ajándékot kapott a végén, pedig megbeszéltük mindenkivel, hogy csak a házat kapja, mivel ez önmagában is nagy ajándék, de senki nem bírta ki, hogy ne hozzon azért ezt-azt :? :D .
Anyukámék kukásautót, keresztapa Charlie egy kis hátizsákot tele matchboxokkal + egy vitorlásdzsekit (Charlienak van egy vitorláshajója Törökországban, és mindig mondogatja,hogy pár év múlva majd Jackkel fog vitorlázni a tengeren :D ), ír rokonság rengeteg ruhát, néhány könyvet, egy autót.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!!

Nagyon boldog szulinapot kivanok minenkinek!!
Tokjok a kepek! Nagyon komoly Jack haza, es Bendeguz meg Agoston is nagyon helyesek.
Szuper, hogy Bencerol is lathatunk kepet!

Mi kozben megerkeztunk Tallinnba, allandoan kirandulunk, probaljuk kihasznali a maradek jo idot. Algirral ellentetben itt alig tudunk valasztani, hogy hova menjunk, allatkert, skanzen, arboretum, es a lakastol egy sarokra mindeket iranyban van egy-egy park. Ugyhogy kisgyerekkel nagyon jol elheto ez a varos.

DAvid mar allandoan beszel, es mindent kommental. Teganp pl nezte az eredeti Micimackot, amikor beszorul a Macko a Nyuszi ajtajaba, es anyuszi a fenekere rajzolni kezd David felkialtott: MEgondjuk a Nuszinak, csak a papijja szabad!
:))


SAjnalom, hogy a nyaris szabi alatt nem jott ossze, hogy talalkozzak Veletek. Viszont annak meg nagyon orultem, hogy Mankaval sikerult!

igyekszem meg jelentkezni.. :oops:

Kép

Kép
ppanna
 
 


Sziasztok!

Manka!
Ez aztán tényleg szuper kisház, nagyon menő ez a régi korokat idéző kissé antikolt "dizájn". :lol: Látszik, hogy Jack mennyire élvezi!
Szegény hogy megint taknyi, ma amúgy én is porszívóztam Bendegúzt, de neki igazából még a régi sűrű taknyi dugítja az orrát úgy veszem észre (bocsi a részletezésért.. :oops: :roll: ).
Gyógyuljatok meg!

Nem vettünk ám Bendegúznak nagy rajztáblát, csak azt a kicsi mágneses rajzolót, amit a második képen a kezében látsz, kemény 800 forintért, de ha látnád hogy élvezi. Láttam ilyent a nyaraláskor egy gyerek kezében, és akkor gondoltuk milyen jó is lenne egy ilyen utazáskor is, és véletlenül láttuk meg egy játékboltban, de sztem sok helyen lehet kapni.

Ppanna!
De jó, hogy jól érzitek Magatokat az új helyen!
David is milyen ügyesen beszél már. Én is nagyon élvezem amikor Bendegúz magyaráz. :D

Timi!
Te mész hétvégén? Én biztosan nem tudok, szombaton délelőtt fél 10re megyek Keszthelyen a 28 hetes UHra. Jövő szombaton remélem tudok majd menni.

Húú, ki kell még élvezni a mai szép napos délutánt, állítólag holnap megint hidegfront. :evil:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Réka, igazából nincs semmi extra receptem, anyósomnak van egy jó kis tortareceptje, azt majd leírom.
De a Te tortád elég jól sikerült, magam elé képzeltem azt a jó kis nutellás ízt, hmmmmm.
Ágoston milyen nagyfiú és milyen helyes!

Persze az összes többi gyerkőc is!

Jack hazikója szuper, jó, h van hely hozzá.

Márti, én asszem megyek, azt a gazdasági matekot sajnos nem hagyhatom ki.Pénteken se tudsz jönni?Majd jegyzetelek szorgalmasan és lefénymásoljuk.
Móni is úgy volt, h nem jön, mert esküvőre mennek, de a matek miatt inkább csak a vacsorára mennek el.Képzelheted..........


Kriszti, mi november 12-én kezdjuk a bölcsit, majd beszámolok.Bencével kitartást és neked is, nagyon nehéz ez mindenkinek.

Mennem kell, mert elkészültek a fürdéssel, holnap jövök.Épp csak átfutottam az írottakat, úgyhogy ez csak olyan kutyafuttában idevetett iromány.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Nagyon rendi vagy, ha lefénymásolhatom majd a jegyzeteidet, mi pénteken du megyünk haza, ahhoz hogy szombaton tuti leérjünk fél 10re, 7kor kéne indulni. Meg Laci most amúgy sem tudna hazajönni fél1re pénteken azt mondta. :(
A közjogos pasi nem küldött még emilt. Móninak sem?
A gazdasági matektól én is tartok, azért igyekszem majd legközelebb ott lenni. De most ez az UH fontosabb, és így is elég necces, mert a dokim elutazik aznap, csak miattam jön be még délelőtt a kórházba, ami nagyon rendes tőle.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Jó reggelt!

Pannaa!! Pont tegnap gondoltam Rátok, hogy mi lehet Veletek. Örülök, hogy jól érzitek ott magatokat.
Mikor tervezitek a legközelebbi hazalátogatást?
Micimackóhátsó vs papír :lol:

Márti én valamiért olyan lábakon álló rajztáblára gondoltam amikor írtál az ajándékról, aminek az egyikoldalára krétával lehet rajzolni, a másik meg mágneses, és lehet rá formákat/betűket pakolni.
Nekünk is van olyan kis rajzolónk, még tavaly vettük Jacknek a Tescoban, amikor kórházban volt, ő is szereti.

Lányok, nagyon ügyesek vagytok, hogy még suliba is jártok gyerkőcök mellett. Gazdasági matek... hmmmmm :wink: .

Ayse, Te mát teljesen meggyógyultál? Lili még mindig matricákat kap az ellenőrzőjébe, semmi pirospont?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Panna!
Örülök, hogy Te is előkerültél! Mesélj Tallinról! Dávid hogy vette a költözéssel kapcsolatos akadályokat?

Kriszta!
Mekkorát nőtt Bence!!! Nagyon aranyos! Mi újság a bölcsiben?

Manka!
Hatalmas ez a ház! Gondolom mennyire élvezi Jack!
Nekem úgy rémlik, minta az Ikeában olyan rajztáblát lehetne kapni, amilyet keresel. De lehet, hogy az csak mágneses.
Arról, hogy Jack a házában akar aludni jutott eszembe, hogy Ágoston estére a hintalovat viszi be aludni a házába.

De jó! Felborultam a székkel! :lol:

Timi, Márti!
Ez a gazdasági matek elég rosszul hangzik! Nem irigykedem miatta.

Ayse!
Igen, Ágostonnak van kisebb unokatesója. Kettő is. Az egyik a hugoméknál, a másik a férjem hugáéknál. Mindkettő egy év körüli. Ágoston nagyon aranyos velük. Ha elmegy melettük megsimogatja őket, mutogatja és odaadja a játékait.
Ágostonnak is azért tetszik a kukásautó, mert mindenfélét bele lehet pakolni. Szerencsére ő nem papírzsepivel és kenyérdarabokkal tölti meg, hanem kisebb játékokkal.
Tényleg, Lilinek tetszik még a suli? És a leckeíráshoz hogy áll?

Én holnap megyek uh- ra. Már nagyon várom, hogy kiderüljön, hogy mekkora is a picilány.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Márti!
Akartam már kérdezni, hogy a vége felé hetente fogtok járni Keszthelyre a ctg/nst- k miatt? És a szülésnél hogy lesz?

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Halihó!

Réka!
Nem estél nagyot a székkel? :lol:

Hát úgy tervezzük, hogy majd a végefelé tényleg sűrűbben megyünk majd (most már van majdnem végig autópálya, nem olyan rémes az út), de kb 10 nap-két héttel a terminus előtt úgyis leköltözöm Bendegúzzal Keszthelyre, anno vele is így volt, és jó is volt, mert ő korábban is jött. Vele így nem is voltam túl sokszor nst-n, talán 3x ha jól emlékszem.
Azért érdekes egy karácsonyunk lesz így, kíváncsi vagyok hogy lesz majd, egyenlőre nem tervezgetek. :)

Milyen jó, hogy Ágsoton ilyen jól elvan a kisebbekkel, ez tuti jó lesz majd kistesóügyileg is, Bendegúznak még nem nagyon volt dolga picikkel, de a gyerekeket szereti, remélem nem lesz majd gond vele sem.

Manka!
Nekem úgy rémlik, hogy az amit az IKEAban lehet kapni tábla, az olyan hogy egyik fele kréta másik fele mágnes. Lehet hogy karácsonyra nekünk is majd bejátszik egy olyan.

Krsizta!
Bence is milyen nagyfiú már! Gyönyörűek a szemei! :) Drukkok, hogy simán menjen a bölcsizés!

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
Nekünk van is a fennt említett ikea-tábla: nagyon tuti, papírhengert is lehet mellé venni, és azt befúzni a mágneses részre. Lili nagyon szeret rajta vestegetni, volt, hogy a nyári szünet első napján kivittem a teraszra és azt mondta, hogy ő mindennap így akar festeni! :D

Lili nagyon élvezi a sulit, vannak új barátnői is. látom, hogy örlnek neki, amikor bemegy. A tanítónéni egy főnyeremény, nagyon kedves, de láttam, hogy amikor kell, akkor roppant határozott.
És iszonyú energiákkal rendelkezik, tegnap egy kicsit rendet akartam tenni Lili padjában, erre szinte félresöpört és eltette a helyére a gyurmát és egyebeket :shock: , pedig ez a napközi végén volt :shock: :shock: , mert a napközis tanító nénit is helyettesítette.
Lili azt mondja magáról, hogy ő jó tanuló és nagyon szépen tud viselkedni! :D Imádjaa balettot, a néptáncot... Szóval úgy látom, jó helyen van és ezt így is érzi! :D

manka! Köszönöm kérdésed,
Én ma reggel is egy hihetetlen krokodilt reccsentettem ki az orromból :shock: :oops: , de remélem, a hétvégére már elmúlik.

Én egy igazi lúzer vagyok! :oops:
Anyósom bement a bankba befizetni a pénzt az árzuhanáson a buszra és ott azt mondták neki, hogy ez a számla már nem él! :shock: Hozzátenném, hogy 40 évig volt a Moszkva téri nagyposta csoportvezetője, úgyhogy látott már átutalást, meg pénzt és ilyeneket... Felhívtam a csajt, ő meg azt mondta, hogy jó a számla és máshogy nem lehet fizetni csak így. :? Úgyhogy lemondtam a megrendelést. Utánajárok, hol lehet ilyet venni Budapesten, ha meg nem kapok, akkor majd a húgom vesz Bécsben karácsonyra... most meg markolót fog kapni... :roll: :?
Vagy olyan garázst, mint aTietek, Márti! Hol is vettétek?

És egy Lili-mondás:
hintázik a kertben, gyönyörűen süt a nap és ezt kiabálja:
- EZ AZ ÉÉÉÉLEEEEET!!!!! :D

ayse
 
 


Sziasztok!

Réka!
Ugye nem estél nagyot? :cry:

De jó hogy Pannáról és Dávidról is tudunk olvasni!Biztos jó lehet Tallinban,remélem hamar megszokjátok majd!

Manka!
Jack házikója szuper!Gondolom a nap nagy részét benne tölti :D:
Muszály a suli,ha végeztem,akkor az egészségüggyel is végeztem!!!!!!!!!
Megszűnt az Uzsokiban a 3 műszak,csak nappal és éjszaka van,7-19 ig,és 19-7ig...Ezt azthiszem én gyerek mellett nem fogom csinálni,pláne hogy apa állandó éjszakás...A félállásom egyenlőre 1 szerdai,és egy szombati nappalos műszak....Emellett keresek majd a hétköznapok délelőttjeire valami 4 órás munkát...(ha tudtok valamit,szóljatok!:)

A bölcsit eddig jól tűri a kislegény..Ma reggel puszival köszönt a gondozónőjének,senkit nem bántott,az ebédet mind megette!Hazajöttünk délben,és pár perc múlva már el is aludt!
Holnap már kiküld majd a dadus,nemtudom hogy fogja Bencét megviselni...

Felébredt a herceg,estefelé még benézek!

Puszi!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Ma Andrisom alakított..reggel leült a bilire, amíg én is (nem a bilire). Rövidesen felállt, ezért gyorsan összegomboltam rajta a bodyt és mondtam, hogy most, amíg nem hozok pelust ne kakiljon be, szóljon, visszaülünk a bilire. Hát azalatt a két perc alatt nem bekakilt? :twisted: Még jó, hogy széles nyakkivágású volt rajta, így nem a fején át kellett lehúzni az egész szart :lol: :twisted: Mindezt persze a suliba indulás előtt..

A banánt betömködte Lili úszószemüvegjének a tokjába.

Egy egész doboz popsitörlőt csúsztatott a hátam mögé, amíg anyukámmal beszéltem. Olyan szépen elszöszmötölt a hátam mögött... Arra riadtam, hogy vajon mért fázik a fenekem???

ayse
 
 


Ayse!
Andris mellett aztán nem lehet unatkozni.. :lol: Nekem is el kéne kezdenem ezt a bilizés dolgot, jajj.

De jó, hogy Lili így élvezi a sulit, meg hogy jó fej a tanerő is!

Nézd meg ezeket:
www.jatekfutar.hu
www.gyerekjatekok.hu

Ezeknek van boltjuk is, ugyan én a honlapjukon nem találtam meg a kisbuszt, de attól még lehet nekik. A második ráadásul a Mammut mögött van, nem is annyira messze Nektek.
Vagy hívd fel a Gullivert, ott is sok játék van.

Amúgy mi a garázst az Árkádban vettük a Játékszigetben, de olyan bolt van a Mammutban is. Viszont nem tökéletes konstrukció (az árához képest sem :roll: ), mert megakadnak rajta néha az autók, és rá kell segíteni.
Viszont én láttam a gyerekjatekok.hun egy jópofa garázst, "Center garázs" a neve, és nekem nagyon tetszett, fel is hívtam őket, de még nem volt akkor mert valami új darab, most már lehet hogy van nekik. Ez kicsit kisebb, olcsóbb, de stabilabbnak néz ki mint a mienk.

Ezen viszont megtaláltam neked a kisbuszt:
http://www.jatsszvelem.hu, de ez is ilyen rendelgetős lap.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Köszi! :)

ayse
 
 


Márti, egyértelmű, h az uh sokkal fontosabb :lol:
Móni sem kamott mélt.Szerintem csak a következő óra elött küldi majd el, mert akkor-gondolom- bele fog nézni az elsős jegyzeteibe.

Réka, tessék jobban vigyázni!Hogy sikerült felborulni??????


Ayse, Andris nem semmi.Jó kis projekt volt a hátad mögötti tevékenység:)
Ez a bilire szoktatás nem könnyű.Nálunk ugye stagnált a denveri fosás miatt, azóta kb 3 napja próbálkozom itthon, most úgy, h a délutáni alvásból felébredve nem kap pelenkát.Valahogy több türelmem van délután....
Eddig pl a kaki belement a bilibe, de a pisi nem.
De most jobban szeret bilizni, mert vettünk neki egy zenélő királyi trónt és ez tetszik neki.A sima bilit utálta, a wc-re felül.Ezt a zenélőt egy kisgyerekes barátnőmnél láttam, nekik is ez vált be.Elég nagy hülyeségnek tartottam, defanninak tetszik.Ráadásul ez bili, szűkítő és kissámli is egyben, attól függően ahogy nő a gyerek.

De lehet, h várni kéne 2,5 éves korig és akkor simán rászokna két héten belül.


Kriszti, jól hangzik, h Bencének tetszik a bölcsi.
Munka: rendesek azért, h sikerült félállásos melót adni.


Képzeljétek, bejött ma egy álláslehetőség az unokatesóm által, úgyhogy azonnal küldöm az önéletrajzomat, csak kicsit rendbe kell szednem azt, ami a gépben van.
Nem lenne rossz ha sikerülne, csak az a probléma, h november 1.-vel kellene kezdeni, a bölcsibe meg nov.12.-én indulunk.Mindegy, a jövő héten bemegyek interjúra aztán majd meglátjuk.Ha nem jön össze, akkor legalább az első lépést megtettem.Irodai munka lenne, aminek most örülnék.Mondjuk 8 óra lenne..............

Megyek is.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!!!

Ma reggel 9kor kiküldtek a gondozónők a bölcsiben,hogy szokja Bence,hogy nem vagyok ott...egyszer-kétszer keresett,de nem sírt....délben ebéd után jött ki a dadusával,hogy mostmár bemehetek,jöhetünk haza,nagyon jó,és ügyes kisfiú volt!
Mondanom sem kell,fülig ért a szám,annyira örültem!!!
De azért még nem akarok megnyugodni,a jövőhét még hátra van!

Timi!
Jó-jó ez a fél állás...de annyira mégsem..ha Bence betölti a 3 évet,rám is vonatkozik majd az új szabály,beoszthat éjszakára.de azthiszem akkor én már nem fogok ott dolgozni :)
Azért neked drukkolok hogy bejöjjön a munka,és remélem majd a bölcsivel Fannikának se lesz gond!!

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Sikerült megszerezni a kisbuszt valahonnan? Vagy végül más mellett döntöttél? Mikor ünneplitek Andris szülinapját, hétvégén?

Timi!
Drukkolok az állás miatt! Vagy ne drukkoljak anniyra? Most nem is tudom, de ha jó állás, akkor inkább drukkolok, hogy megkapd, a bölcsit meg majd csak megszervezitek előbb.

Réka!
Hogy vagytok? Te október hányadikára is vagy kiírva?

Mi ma megyünk le Keszthelyre, holnap megyünk UHra remélem minden OK ott bent, és rendesen növöget a kistesónk.

Bendegúz ma beesett a kanapé és a konvektor közé fejjel lefelé, szerencsére nem lett baja, csak az orrát ütötte meg kicsit, én már láttam előre hogy egyszer ez lesz, mert imád a kanapé sarkában lévő díszpárnára rávetődni, és ha elvéti, és túlcsúszik a karfán, mondtam neki, egyszer átröpül. Hát ma túl nagy volt a lendület és átcsúszott. Utólag visszagondolva az egész jelenet annyira nevetséges is de ugyanakkor meg ijesztő is volt, mert hát csak fejjel lefelé érkezett meg. :shock: :lol: Remélem tényleg nem lett baja.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Márti!
Jó utat! És uh-t! :D
Reméljük Bendegúznak nem lett komolyabb baja!

Végül a kisbuszt rendeltem meg az általad belinkelt címen :D, állítólag hétfőre a Visegrádi utcában átvehető, kp ellenében! :D
Csak jövő hét végén ünneplünk, akkor jön haza a tesóm Bécsből.

ayse
 
 


Sziasztok!

Tegnap este már nem tudtam jönni,Bence 9ig énekelt :lol:
Ma volt az első nap,hogy sírt egy kicsit a bölcsiben.de azért,mert engem reggel hazaküldött a dadus(5 percnyire lakunk),hogy majd csak elég ha 11 re visszamegyek,nem kell ott ülni......Bence keresett,és eltört a mécses...... :cry: :cry: :cry:
Remélem majd a jövőhéten sem lesz nagyobb gond,keddtől megpróbálkozunk az ottalvással........ :roll:

Márti!
Már biztos elindultatok,de azért jó utat nektek!!!!!

Nem tudjátok véletlenül hol lehetne Thomasos tortát csináltatni?
Timi,én úgy emlékszem a ti apátok(Tomi) már csinált a fincsinek!?
Egyetlenegy cukrászdát találtam ahol kívánságtortát csinálnak,de az nekem elég messze van......
Ha meg nincs a közelben,akkor majd én alkotok valamit............

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Kriszti, az én uram meg az apósom épít Thomasos tortát, ha érdekel, elküldöm a címet.
Remélem Bence sírása idővel elmarad!

Márti, mi volt uh-n?Sulival kapcsolatban majd írok privit.
Az ilyen Bendegúz féle repülések félelmetesek, remélem nem lett komoly baja.Amúgy tényleg vicces lehetett , h milyen fejet vágott szegényke miközben esett.....
Én is rettegek, h Fanni mikor produkál hasonlót.Ő ugrálni szeret(ne) az ágyon eszetlenül.Ennek örömére ma kiugrálhatta magát délután az Europarknál, mert ott volt egy vonat formájú ugrálóvár.


Hát most nem is tudom mi lesz velünk.
A suli nagyon beindult, olyan kemény ez a gazdasági matek, h ihaj, bízom Mártiban, hátha neki mennek az ilyen dolgok és majd segít megérteni.
A többi eddig megismert tantárgy nem gáz, csak sok és meg kell tanulni.Milyen érdekes. :lol:
Ma úgy végigfutott az agyamon, h mit is keresek én itt?!De mondjuk az is lehet, h azért pánikoltam be, mert 2002 óta nem voltam rákényszerülve a tanulásra és kicsit félek.
Na szóval, ha esetleg fel is vennének 8 órában dolgozni, fogalmam sincs hogy tudnám összeegyeztetni a suli-munka-bölcsi dolgot, úgyhogy valamiből engedni kell és az lehet, h a munkaidő lesz, ezáltal lehet, h ugrik ez a jó kis, jól fizető munka. :evil: :evil: :evil: :evil:

Fanni felügyeletének a megoldása, amin eleinte aggódtam, na az a legegyszerűbb az egészben.Tomi-anyu-anyosom beosztják maguk közt.Tök rendesek.

Megyek, hulla fáradt vagyok.Szép hétvégét Mindenkinek!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Andrisnak boldog születésnapot kívánunk! Isten éltesse sokáig!
Mikor ünnepeltek?

Timi!
Mi a helyzet munka ügyben?

Márti!
Uh?

Bocs. Most csak ilyen röviden.
Mi jól vagyunk. Múlt heti uh- n 3060 g-osnak becsülték Borcsát. Majd kiderül mekkora is lesz, mert Ágostont egy héttel kisebb korában 2660 g- ra becsülték és így lett (igaz 5 héttel később) 4250 g.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Timi!
Köszi az emilt, este megnéztem, annyira rendes vagy, hogy iylen részletesen leírtál mindent, de már energiám nem volt válaszolni, mert nekiálltam letöltögetni a tananyagokat. Tényleg jó sok, huuh nem piskóta, én is elbizonytalanodtam..Sajna a matekkal nem bíztatlak túlzottan, nekem is kínai, de azért még bízom az agysejtjeimben. Ha cserbenhagynak, akkor meg hagyom a fenébe. :lol:

Réka!
Most viszont már csak másfél hét van vissza, nem? Kicsi biztosan nem lesz ő sem. :D

Ayse!
Andrisnak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!

Nálunk minden OK, UHon minden rendben volt, 28 hetesnek megfelelő méretek, mondjuk nagy nem lesz azt mondta a dokim, de Bendegúz sem volt az. És még mindig kislány. :D
Ma voltunk a 2 éves mérésen Bendegúzzal a dokinéninél (sztem ő megint a legkisebb (10800 g, éa 85 centi), és akkor már beadattam szegénynek a Pneumococcus elleni oltást is, már úgyis volt sírás, kiabálás, minek szenvesszem még egyszer külön emiatt.

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

ANDRISNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!


Márti,Réka!
Örülök hogy a pocaklakókkal minden rendben!!!
Bendegúz... szuri :cry:
Réka!
Pihenj amennyit lehet,te már nemsoká a finisben vagy! :D

Timi!
Köszi,felírtam mindent!!!!!!

Mi ma nem mentünk bölcsibe,tegnap délben lázasan hoztam haza Bencét...este is volt láza,és ma délben is...5után rendel a dokibácsink ma,meglátogatjuk!
Csak az a gáz,hogy a csoportban a 12 gyerekből 8 taknyos,és köhög...ördögi kör.......

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Sziasztok!

Hú, végre idejutottam, vissza sem olvastam, még a Lili hintás dolce vita-jánál leragadtam :D .

Jackkel egy hülye köhögős megfázással küzdöttünk az elmúlt napokban, az Ayse krokodilja meg átköltözött az én orromba :evil: :lol: . Amúgy Jacknek nappal végig jó hangulata volt, az alvással volt (van :( )igazán gond. Én meg betegesen aggódom, hogy nehogy középfül gyulladás legyen belőle.

Márti, de jó, hogy minden renden a pocaklakóval. Olyan kíváncsivagyok, hogy melyik név lesz a befutó :) . A Prevenar nekünk egyelőre a hűtőben csücsül, aztán ha Jack maradéktalanul meggyógyul, akkor én is beadatom.

Hú, Réka, nem is emlékeztem már, hogy Ágoston milyen nagy baba volt. A kislányok viszont általában kisebbek, és a második terhességnél már a túlhordás sem jellemző annyira.


Timi, Márti, minden tisztelet a tiétek, hogy bevállaltátok a sulit. Én inkább a magolós tantárgyak miatt aggódnék, a matekot mindig is szerettem, számokból még ma is jó vagyok. Viszont általánosságban nagyon elbutultam :( , remélem, a munka majd kicsit formába lendít.

Kriszta, sikerült Thomasos tortát rendelned?

Andrist üdvözöljük a kétévesek táborában :D!
Kép

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Kriszta, majdnem egyszerre írtunk :D .
Rohadék betegségek :evil: :evil: . Jobbulást Bencének!!

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Kriszta!
Jobbulást Bencének!

Manka!
Jacknek is gyógypuszik, és neked is krokodilűző vuduk mennek! Gyógyulajtok meg!
Na, ezért adattam én be most a Prevenart nagy hirtelen, pedig ma vettem meg, mert hogy Bendegúz most nem taknyos, remélem nem is lesz holnapra sem az, és mikor odaértünk hárman várakoztak előttünk még, hát gyorsan felírattam, és elspuriztunk a legközelebbi patikába érte aztán vissza. Mivel már úgyis volt sírás, gondoltam, egy füst alatt elintézem, és nem kell újra ezt a tortúrát szegénynek átélni. Nagyon fél a dokinénitől, pedig alapjában véve aranyos néni. Remélem nem lesz lázas tőle, vagy ilyesmi.
Utána meg egy jót játszótereztünk.

Hát én tartok ám a magolósoktól is meg a matektól is. Én matek faktos voltam a gimiben, a legmagasabb óraszámban tanultam a matekot, de mitagadás én is úgy érzem, hogy elhülyültem. De komolyan. Arról fogalmam sincs mennyire képes még fogni az agyam, arról meg hogy mennyi időt tudok erre szakítani szintén. Úgyhogy ezért aztán nagy eséllyel a halasztás is benne van a pakliban.

De a lényeg, hogy a kispocokkal minden rendben. :D

Meg hogy végre vettünk festéket és hétvégén festjük a lakás bizonyos részeit, és holnap meg délután valószínűleg lesz segítségünk, és átrendezzük a nappalit meg a hálót. Aztán már "csak" egy cuki kis gyerekszobát kell kreálni a háló helyére, gyerekágyat venni, polcot venni, nekünk majd új ágyat venni stb, és akkor cserélünk Bendegúzzal. Ezt muszáj addig megcsinálni amíg még tele vagyok energiával, és az most van. :D

A nevekkel nem csigázni akarok ám senkit, de tényleg vacilálunk még. Az egyik esélyes amúgy a Sára, mert mindkettőnknek nagyon tetszik hogy Sacinak lehet becézni, és jól hangzana a vezetéknévvel együtt is (Bodor). A nagyszülők nyomatják a Mártit, de még lehet hogy valami harmadik lesz a befutó. Ötletek is jöhetnek ám. :wink:

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Manka!
A tortával úgy egyeztünk meg,hogy majd a keresztanyuék rendelik,ők laknak közelebb a cukihoz! :lol:
Jacknek is gyógypuszikák!

Nah Bencét sikeresen leszedtem a polcról...."pókember" :lol: :lol: :lol:
Most Thomasos ágyneműt hajtok...ha esetleg tudja valaki hol található,szóljatok!
Már maga az anyag is jó lenne,mert anyósom megvarrná....

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


El sem hiszem hogy az én gyerekemnek van valami baja....olyan felfordulást csuinált 2 perc alatt...most kiborította az IKEA-s tárolóját,a fejére húzta,és azzal rohangál.........
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Kriszta!
http://shop.unas.hu/shop_artdet.php?sho ... kk=THO-001

Márti, nekem a Sára név nagyon teszik,és tényleg szép a Bodorral együtt. De a Márti is jól illik hozzá.
Hurrá festés és szobacsere, biztosan nagyon jó lesz a végeredmény.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Manka!!!!!!!!!!!!

Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!
Két fajta van,az egyik elfogyott :(

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


El is felejtettem.
Bencének mandulagyulladása van,kapott antibiotikumot...azt mondta dokibácsi hétfőtől mehetünk már bölcsibe...

Kriszta&Bence

Kép
cristi
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! :D

A mai napot az ENSZ az erőszakmentesség világnapjává nyílvánította, mert október másodikán született Gandhi és martin Luther King.
Így a dackorszak kellős közepén
( - Andris ma van a születésnapod!
- Nem!
- Ma vagy két éves!
- Nem!!!!!! :twisted: ),
amikor időnként úgy kell elvonszolni a gyerekek közeléből, mert verekszik :oops: :oops: :oops: , háááát, csak remélni tudom, hogy ez a nap jó ómen lehet! :D

ayse
 
 


Manka!
Szégyellem magam :oops: :oops: :oops: . Biztos, hogy hozzád mentek a krokodilusuk...mert itt már nincsnek... :oops: :oops: :oops:

Jobbulást Neked is, Jacknek is és Bencének is!

ayse
 
 


Andrisnak boldog születésnapot kívánunk!

Elbutulás...........na az nálunk is megvan:)


Holnap megyek GYES-t intézni! Van valami praktikus jó tanácsotok hozzá?Mikor érdemes menni stb....

Tudja valaki, h miért kellett olyan papírt kérnem a munkahelyemtől, hogy 2007.09.22-től 2008.09.22-ig fizetés nélküli szabadságon vagyok????Merthogy mikor megkérdeztem az Államkincstárban, ott az mondták, h ez a papír nem kell a GYES-hez.A munkahelyemen lévő TB-s csaj szerint meg igen.


Munka: pont ma hívott a lány, akinek a munkáját át kéne vennem, h jövő héten kéne bemenni, mert ezen a héten szabin van a főnöke...........el fogok menni megnézni, illetve megbeszélni az elvárásokat stb.... de még mindig nem döntöttem el, 100%-osan, h suli vagy munka.A legideálisabb a 4 órás lenne.Ez asszem álom marad.

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Az a papír sztem sem kell, de ha van, vidd el. Időpontban nem tudok tanácsot adni, de abban igen, hogy olvasnivalót feltétlenül vigyél és nagyon hosszú várakozásra számíts :(

Márti!
Nagyon jó név a Sára, nekem is tetszett volna, ha nem Fehér lenne a vezetéknév. Anno egy csomó játékbabánkat hívtuk Sárikának :)
Nem találom az utónév könyvünket, pedig abban benne van a cetli, hogy Lilinél mik lettek volna még a befutók. Az ő második neve Noémi (gyönyörűségem). Ha megint lányunk lett volna, akkor Viola lett volna, mert a Fehérhez sztem jól passzol a virágnév :) és már el is terveztem, hogy a kert egyik felébe Liliomot ültetek, a másikba meg Violát :lol:
És a Fanni is esélyes volt, mert az is jól hangzik a vezetéknévvel :)

Réka!
A Borbála is tetszik, a Dédink is az :D

ayse
 
 


Hüle babanet, elszállt amit írtam :evil: :evil: .

NNNamégegyszer nekiugrok :x

Ayse, komolyan könnybe lábadt a szemem a liliomos-violás kertedet olvasva, nagyon szép gondolat.

Ne aggódj a krokodilok miatt, már tőlünk is elköltöztek (remélem haza a Nílus mellé) :D .

Timi, ma dobták be a postaládánkba az új IKEÁS füzetecskét, és van benne plüssegér három színben (fehér-szürke-barna) a patkányon kívül, rögtön Fincs jutott az eszembe :D .

Lánynevek: nekem tetszik még az Emma (angolul is jól hangzik, ami nálunk szempont), de az nem jó a Bodorhoz.
Jack, ha lány lett volna, akkor Réka lett volna, jól illik a Murphyhez, és az is tetszik, hogy patakot jelent.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7
 
 


Sziasztok!

Márti!
A Sára nekem is nagyon tetszik. Ha nálunk született volna hamarabb kislány, nem a tesóméknál, akkor mi most Saroltát várnánk, szintén Saciként becézve.
Sikerült átrendezni a szobákat?

Timi!
Mennyit álltál sorban?
Nekem régi volt a formanyomtatványom (előző nap kértem az önkormányzatnál!), úgyhogy egy lapot még postáznom kellett.
Tudom, most már késő, de szerintem sem kell olyan papír.

Manka!
Ezek szerint meggyógyultatok? Jack jobban alszik?

Kriszta!
Bence jobban van?

Ayse!
Mostanában eszembe szokott jutni Andris, mert van az utcánkban egy építkezés (pontosabban még csak az alapokat ássák), és ott dolgozik egy markoló. Nekünk is mindig meg kell állnunk és percekig nézni hogy dolgozik. Különben tényleg érdekes!

Mi tegnap voltunk a 2 éves kontrollon (meg tegnapelőtt is, mert elnéztem az időpontot :evil: ) . Ágoston 14 kiló (cipőstül, kabátostul, szóval inkább 13), és 91 centi.
Délután pedig ctg- n voltam. Jó sok időt eltöltöttem a kórházban. Várni, hogy behívjanak, aztán ctg- n minden ébresztgetés és a Sportszelet ellenére úgy aludt a lánykám, hogy ismételni kellett. Ivás, banán, várakozás. A 2. már sikerült. Utána még az orvosra kellett várni. Szóval kb. 3 és fél órát töltöttem bennt.
Amúgy úgy érzem, hogy nekem még mindig elég sok energiám van. Akkor rosszabb, ha egyszer kényelembe helyezem magam, mert onnantól kezdve punnyadok. Talán ami egyedüli nehéz dolog van, ha Ágostonnal leülök a földre, akkor baromi nehezen állok fel.

KépKép
KépKép
oréka
 
 


Sziasztok!

Aranyosak vagytok, hogy mindenkinek ennyire tetszik a Sára, azért még nem végleges, és kell mellé egy szép második név is (vannak erre is esélyesek: Sára Krsiztina, Sára Emese, Sára Bernadett. Aztán lehet hogy a végén majd kitalálunk valami mást. :roll: :D

Ayse!
Sajnálom, hogy a kisbusz nem jött össze. :evil: De biztos örülni fog a markolónak, főleg hogy az a nagy kedvenc!
A Liliom-Violás ötleted nekem is nagyon bejött.

Réka!
De jó, hogy minden OK volt az NSTn, meg hogy ilyen energikus vagy még mindig!! :D

Hát én mitagadás tegnap etsére kipurcantam teljesen, délelőtt Bendegúz fárasztott le egy extra durva hisztivel, keményen elkezdtem nevelni, úgy láttam hatásos volt, mert ma nagyon jól viselkedett..eddig.. :roll: . Viszont nálunk is eljött a "nem" korszak, Ayse hallod?!

Este meg átpakoltuk amit tudtunk, hát messze van a véglegestől, mert Bendegúz még a helyén alszik, az ő szobájából majd ketten visszük át Lacival a cuccokat, mert előbb még kicsit festeni kell az új gyerekszobájukban. Meg kell egy játékos-könyvespolc. De a nappalink tul.képp. nem is néz ki annyira rosszul, persze zsufibb lett, meg még kicsit furcsa, de már kezd tetszeni.
Még sok munka van, de legalább már elkezdtük!
Persze Bendegúz állandóan láb alatt volt, és bazira élvezte volna a nagy kupit,de szerencsére jött felmentő seregnek a tesóm, aki elvitte sétálni, különben nem tudom hogy lettünk volna kész estére.
Szegényke így is tök későn kapott vacsit, már az etetőszékén csimpaszkodott, és mondta hogy ebédeljüüüünk, olyan éhes volt. pedig nem egy kajás gyerek, de most kiéheztettük szegényt. :oops: :roll:

Timi!
Te hallottál erről valamit?: Egy másik topikban csíptem el egy kis hírmorzsát, és rákerestem és ezt találtam, most akkor mi van??

http://www.interno.hu/index.php?option= ... &Itemid=91

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 


Sziasztok!

Ahogy megláttam a sort az autóból, azzal a lendülettel fordultunk vissza a Lőportár u.-ból.Holnap inkább odamegyek reggel 7-re és az utcán várok egy órát mint bent hármat.
Viszek olvasnivalót, mindenképp.
Tudtam, h sokan lesznek, de hogy ennyien............és ügyfélfogadás elött 20 perccel voltunk ott.

Márti!
Sára név nekem is tetszik!
Márti, minket szerintem azért nem érint ez a fizetés, mert államilag finanszirozottra vettek fel.
Jövöre úgyis fizetni kell azt a hozzájárulást, ha tetszik ha nem.......... :( a mikro órán elmagyarázta a tanárnő, h miért is kell fizetni.
Majd kérünk képeket az új szobákról!

Jövő kedden megyünk két éves kontrollra, de szerintem mi is alulról súroljuk majd a 11 kg-t.Magassága szerintem 86-90 cm között lehet.

Réka, emlékszem nálunk is voltak ilyen fini kis várakozások, de akkor még örültem, mert igy nem kellett visszamennem dolgozni:)
Klassz, h mindent rendben találtak.Izgulsz?????

Manka, de jó fej vagy:)..........hihetetlen, h mennyire meg van veszve Fanni a cinikért.Ha elmegyünk az IKEA-ba, akkor be szokott mászni a cinis kosárba, cipő nélkül.........és ott élvezkedik.


Tegnap nagy nap volt, Fanni szólt magától, hogy pisilni kell, és pisilt is.
Ma is szólt.A kakira is a pisit mondja, de mindegy, már ez is haladás.

Hiszti megy rendszeresen, pl olyanokért, h megkérdezem tőle, h lifttel vagy lépcsőn menjünk fel a lakásba.Mivel döntésképtelen, 4 lépcsőfok után a liftet választja, aztán mikor odaérnénk akkor a lépcsőt.Ennek persze az a vége, h én felkapom és viszem kézben fel.Ő meg ordit és levágja megát a földre.Mindezt úgy, h tele van a kezem kajával, meg a játszótéri játékokkal. :twisted: :twisted:
És nálunk nem használ, ha otthagyom és közlöm vele, h oké, akkor én felmentem, mert addig nyekereg, amig fel nem veszi valaki.Akár 20 percig is képes rá. :twisted: :twisted:

KépKép
tibicsoki75
 
 


Hahó!!!!-

Jól sikerült a tervem, odamentem a MÁK-hoz 7:16-ra és 8-kor a második voltam.9-re már haza is értem és reggeliztem.De azért az a 6 órás kelés nem volt annyira finom.

Márti, ha olvasod és jössz holnap akkor hozzál magaddal üres CD-t, mert az a közjog, ami fent van a közös hjf-es oldalon, nem a legfrissebb.A könyvtárban viszont kiírják CD-re a jót.


Megyek is mert hulla vagyok!

Talán vasárnap fel tudok tölteni képeket szülinapit is meg denverit is, mert vettünk kártyaolvasót!!!!

KépKép
tibicsoki75
 
 


Timi!
Atyaég, meg sem ismertem Fannit, úgy megnőtt! :D
Ügyes voltál a sorszámmal!
Jó tanulást, meg Mártinak is!


Mi elővettük a Boribon születésnapja c. opuszt, tekintve, hogy ANdris hogy áll a szülinapjához (NEM!) :lol: . Ez nagyon tetszett neki és így már várja is. :D Holnap lesz az ünneplés, úgyhogy a hét második fele erről szólt.
Takarításban már hoztam a terhesség előtti szintemet (4 óra), csak persze nem tudtam egyben lenyomni, úgyhogy délutánra lettem kész. Kész a torta (lúdláb) és a süti (manduláskenyér). A holnapi menü gyümölcsleves, egybesült fasírt hagymás krumplival, magyar görög salátával :lol: , sajtos pulykamell rizzsel, őszibarackbefőttel.

Egy Andris- mondás-
Sétálunk, útközben üdvözli a barátját:
- Szia Cica! Homá mész?

ayse
 
 


Sziasztok!

Ayse!
Jó szülinapozást holnapra! De jól hangzik az ünnepi menü! :)

Andrisduma :lol: .Bendegúz is szokott így beszélni jó ismerőseihez, pl. a távkapcsolóhoz: "Na, kaccsolóóó hova bújtál?" és hasonlók. :lol:

Ma Bendegúz kérésére elmentünk este az IKEAba, ő mondta hogy abba a sárgába menjünk, mert felismeri az IKEA feliratot. Úgyhogy meglett a másik nagy kedvenc az Interspar mellé. :D Eldöntöttük, hogy fogunk venni az új szobába olyan rózsaszín viráglámpát mint Lilié, és egy zöld bogarat, az is olyan jópofa. Meg van egy nagyon helyes bordűröm, amit nem raktunk fel az ő kisszobájába, igaz nem lesz elég, kéne még szerezni mellé egy tekerccsel, azt lehet hogy felrakjuk, de még nem döntöttem el. Ilyen és hasonló problémákkal küzdök. :lol:

Miközben azon agyalok, hogy hagyom ezt a hülye sulit a francba. Úgysem lesz rá energiám, akkor meg minek szivassam magam. Ma annyira nem volt kedvem hozzá, még mindig nem döntöttem el felkelek e reggel és elmegyek-e. Olyan érzésem van néha, hogy fölöslegesen szivatom magam, és úgysem fogom megcsinálni a két gyerek mellett, pláne ha nem lesz ingyenes. Mindig olyanok jutnak eszembe, hogy "egy fenékkel csak egy lovat", szóval hogy most inkább miért nem koncetrálok a gyerekekre ha már itthon vagyok vele/majd velük, és élvezem ki ezt az időszakot, ahelyett hogy ilyen plussz stresszeket vennék a nyakamba.
Ráadásul elég nagy az esély rá, hogy sose fogom használni. Akkor meg pláne minek. Bocsánat, hogy itt nyavajgok Nektek ezen, de tényleg tök tanácstalan vagyok, és már meg is bántam, hogy a csaj rábeszélt, hogy ne halasszam el alapból az évet. :( :roll:
Aztán reggel lehet hogy mégis elmegyek, és megint kedvet kapok hozzá. Csak majd decemberben nem fogok kedvet kapni a tanuláshoz. :lol:

Timi!
Köszi, hogy írtad ezt a CD dolgot! Ezek szerint te voltál ma du.

Aranyos Fincsi-Fancsi új képe a vonalzó mellett! :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?