Új privát üzeneted érkezett!

Viki, Megann,
Éljen, hogy gyógyulgatnak a gyerkőcök! :)

Dani nem beteg, csak kicsit köhécsel. Ő hajlamos asztmás köhögésre, ha egy kicsit megfázik és éjjelente előjött egy pár napig.
Ma mindenképp megyünk a doktor nénihez, Beni ma kapja meg a 6 éves oltását (kicsit megkésve). Megnézetem Danit is, bár tudom kezelni.

Kuha,
Gergőnek további jobbulást! Szerencse, hogy nem viseli meg! :wink:
De akkor minek rögtön antibiotikum? Nem értem én ezeket az orvosokat.
Neked jobbulást!
Hol néztétek a lakást? Kár, hogy nem lett belőle semmi. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Amióta Beni oviban van napközben (ma az oltás miatt nem vittem), sokkal jobban eljátszanak Danival, mert kevesebb időt vannak együtt. Most is épp elvannak. Én meg kihasználom a lehetőséget egy kis babanetezésre. :) Ritkaság mostanában.

Megann,
4-5 pelus naponta tényleg túlzás. Dani sem egy nagy ivó (:)), neki is elég a reggeli pelus alvásig, néha alvás utánig is. Csak akkor cserélem le, ha bekakil délelőtt is. Ugyanez délután.

Maresz,
Tök jó könyvek! :)
Boribon és Kippkopp nálunk is menő. :) Bár Danit nem érdekli a szöveg. Ő mesél, hogy mi/ki van a képen és mit csinál.

Eddig tartott a közös játék! :) Anyaaaaaaaaaaaa, gyereeeeeeeeeeee kiáltások hallatszódnak a szobából! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Megann!

Nekem arra, amire most kell Petinek már teljesen megfelel a diszkontos pelus! darabja a juniornak most 40-45 forint, és mi csak éjszakára használjuk és nagyrészt abban is csak 1 pisi van, vagy egy sincs. Napközben már csak akkor van pelus, ha megyünk sétálni, vagy kocsizunk, arra meg egy darab bugyipelus bőven elég, így napi egy sima, egy bugyis az adag, ami kb 110 ft összesen. A napi 5 pelus abban az esetben nem lenne sok, ha annyit inna Léna is, mint Peti. (reggel 3 dl kakaó, délelőtt 3 dl tea, délután fél liter víz, este 3 dl kakaó, vagy joghurt, és emellé néha még kap kubut, vagy narancslevet)
Pelusra visszatérve a kicsinek meg úgyis szinte 2 óránkét le kell venni a kaka miatt, így annyit szerintem az is bír, bár Petinél Liberóztam, de annak most horror ára van :( Az a jó, hogy 10 db-onként tudom venni, így ha egyik fajta nem jön be, akkor nagyot nem bukom rajta. :) Majd próbálgatom a lehetőségeket! :wink:

Benianyu!

Remélem Beni jól viseli az oltást!

Ayse!

Andrisnak nagyon boldog születésnapot kívánunk! :D

Kuha!

Jobbulást Nektek! Ma már nekem is fáj a torkom, meg tüsszögök

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 

 
 

Bocs, csak most meg az "anya, Pisiiiiiiiiiiiiiiiii" jelszó hangzott el! :D És kellett fogni a bimbit! :)

szóval folyt köv.: tüsszögök is, egyelőre más bajom nincs, iszom a csipkebogyóteát mézzel, azt ennyi! :)


Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Szegény, hát erről ennyit, hogy jó lenne vigyázni magadra! Igaza van Megannak (is), az ember ilyenkor szerintem nem tudja elkerülni.


Benianyu!

Továbbra is nézegetjük a használt lakásokat (is) Dunakeszin, a Barátság úti ltp-n. Szerintem nagyon jó árban vannak, a 71 nm-esek állapottól függően 9 és 11,5 milla között. Viszont ez a lakás 8,6 milla volt, gondolhatod!! Nagyon megörültünk neki, dehát hiába.

Arra a kérdésedre még nem is válaszoltam, hogy kinél voltunk megnézni az új lakást. Szóval a Serban Bau Kft irodájában voltunk. De hogy miért voltunk bizalmatlanok, azt már leírtam.


Gergő elég nagy ivó, neki délutáni alvásig tuti nem bírja ki a reggeli pelus. Általában ebéd előtt szoktam tisztába tenni.
Viszont a bölcsiben eleinte soxor átázott neki, egyrészt ki kellett tapasztalniuk még, másrészt pedig, hiába tettem tisztába reggel, mielőtt elindultunk, azért az éjszakai mennyiség menet közben jött ki, úgyhogy nem bírja a bölcsiben tovább 9-10 óránál, általában már akkor tisztába kell tenni.
Gergő azért éjjel is iszik elég szépen, hogy hányszor, azt nem tudom, csak onnan tudom lemérni, hogy este mindig teli töltöm a kulacsát, és reggel általában a fele, de van , hogy több hiányzik belőle.

De egyébként annyira irigylem (bocsi, de tényleg) azokat, akik ilyen jól haladnak a szobatisztasággal!!!!

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!
Extra nagytakarítás közben néhány perc pihi!!!! :D

Ayse:
Engedd meg, hogy kisfiadnak ezzel az Osvát Erzsébetes verssel kívánjunk Pannival nagyon boldog szülinapot!

"Jaj, de magas ez a fogas!
Andriska oly kicsi még.
Nézi, méri, de nem éri, kellene egy kicsi szék.
Andris gyerek sóhajt egyet:
Bárcsak nagyobb lehetnék!
Édesanyja vígasztalja:
Várj kisfiam, várj csak még.
Elrepül két-három ősz, s meglásd, milyen nagyra nősz!
A sok fűszál, tarka virág, a te kedvenc Pajtás kutyád,
a hegyen a kis fenyő,
egyszer mind-mind nagyra nő."


Tegnap bukkantam rá véletlenül míg Panninak olvastam a cini-cini muzsikából! :P

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


sziasztok Lányok!
Bocsi a zavarásért, csak annyit szeretnék kérdezni, hogy aki írt már a Szakbarbárnak - és választ is kapott - , milyen időpontban küldte el a kérdést? Mert nekem hetek óta mindig azt írja ki, hogy aznap már nem lehet kérdezni, bármikor próbálom meg...
Előre is köszönöm a válaszotokat,
csivike
csivike
 
 


jó, hogy írtad Megann Juccot!!!!! :) :) Tegnap pakolászok Panna szekrénykéjében, ott gyűjtöm terhességem elejétől a Kismama magazinokat, egy rakás van már.Nagyon szeretem, és találomra két-3-ba beleolvasgattam!Az egyik(2005.dec) elején, a hónap kismamija rovatban nézem-nézem:
Úristen, ezt a csajt én már láttam valahol!!!!!!!!Olvasom, hát Jucc volt!Tök jó érzés volt, pedig nem sok kontaktom volt vele, és személyesen sem találkoztunk. :)
Örülök, hogy Léna jobban van!
Benianyu:
Beni szokott sírni a szurinál?
Viki:
gyors gyógyulást!!!!!
Kuha:
Nektek is!Ezerrel csepegtesd, szívjad az orrát!!!!!!!!!!
And:
ejha, hogy belelendültél az írásba!!!Imádom!!!!!! :wink: Meglásd, nem lesz Esztivel semmi gond!Olyan kedves, okos kislány!!!!Ja, van Pannának(viszi minden nap a bölcsibe) egy, az Esztiéhez hasonló babája, és bocsiii, de lekoppintottuk a nevét:Ő is Mici lett!!!!!!!! :lol: :lol: Röhögtek a gondozónők, hogy ki adta neki ezt a nevet!!!!!!!A sehány évest olvastad már Esztinek???


Tegnap férj beszélt az árzuhanásos pasival, lila gőze nem volt, ma utánnanéz, és küld egy mélt. :roll: :roll: :roll: :roll:


Csóközön, vár az ablakpuci!!!! :roll: :roll: :roll:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Ayse!

Természetesen Andrisnak mi is nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk!!!

Csivike!

Én mostanában írtam neki, azt hiszem, valahogy a reggeli órákban, méghozzá a munkahelyemről. Szóval kb. olyan 8 óra körül. Egy biztos, amikor elküldtem, rögtön utána ki is írta, hogy aznapra ennyi volt...
Viszont tényleg nagyon hamar, kb. 3 nap múlva már válaszolt is!
Sok sikert!

Kép
kuha
 
 


Totka!

Remélem, kedvező választ ír az árzuhanásos pasi! De azért már ez is valami, hogy legalább tudtatok beszélni velük!

Szívnám én Gergő orrát, ha jönne belőle valami! Csak olyan érzésem van, mintha csak a lötyi jönne vissza, amit bele fújok. Nem könnyű,ráadásul ezerrel kiabál közben, hogy "Anya, kész- anya, kész!!!" Megzabálom, de közben meg sajnálom is! Most odáig jutottunk, hogy belemegy abba, hogy kiszívjam a nóziját, cserébe ha végeztünk, megnyomhatja a porszívón a gombot, ami visszahúzza (jelen esetben visszarántja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ) a kábelt... (ha ezt apa látná, mit művelünk a vadi új porszívóval... :? :? :? :? )

Totka, már annyiszor szerettelek volna kérni valamire. Múltkor írtad, hogy beszéltél Msével. Van valami publikus, amit lehet tudni róluk?? Tudom, hogy ezerrel elfoglalja a fotózás, de azért mégis... Marciról is olyan régen láttunk képeket, és amit kaptunk, azt is Csibb jóvoltából.
Szóval, mi újság velük?? Amúgy minden okés körülöttük? (már a helyzethez képest, persze)

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Andrisnak nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Minket is elért a bölcsis nyavalya, igaz szerintem semmi komoly, csak nagyon gusztustalan dolgok távoznak Tomi orrából. :roll: Tegnap kicsi hőemelkedés volt, ma már semmi, ha holnap is ilyen jól érzi majd magát, újra meglátogatjuk a bölcsit. Lassan haladunk, még nem engedi magát bepelenkázni, pedig Ági néni nagyon édes. Valószínűleg fél a magas pelenkázóaztalon, holnaptól megpróbáljuk a földön.

Gergőnek, Petinek, Lénának jobbulást! Persze az anyukák is vigyázzanak magukra!!!

Megann
Nekünk is megvan szinte az összes Boribon, eddig ez volt a sláger, de most átszoktunk Bogyó és Babócára. Enélkül nem is élet az élet. Még csak 3 kötet van meg, de mindegyiket, minden nap min. 2x el kell olvasni!! :wink:

Barbi
Milyen volt tegnap az első bölcsis nap?

Andrea
Ez a hiszti nem lehet semmi! :shock: Abszolút nem tudom Esztit így elképzelni!
Tomi csütörtökön sírt, így amikor először otthagytam a bölcsiben. Nem engedte, hogy a gondozó néni megölelgesse. Ki kellett magából ordítani a fájdalmat, a bölcsi másik végében hallottam. (Én ott bőgtem) Aztán kb. 5 perc után megnyugodott, Ági néni megölelgette, énekelt neki, aztán kimenetek az udvarra, ahol már eszébe sem jutottam. :D

Hajni
Biztos minden rendben lesz a rendelésnél. Eddig nekem is csak jó tapasztalataim voltak.
Nagyon jó, hogy Panna ilyen gyorsan megszokta a bölcsit!! Még elhozod ebéd után?

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Juci
Nagyon sajnálom, hogy rosszul érzed magad! Kitartás!!!!

Andrea
Anyukád jól van?

Zsuzsa
Julcsiszáj :lol:
Tomi is imádja a pacikat, most hétvégén Szent-Mihály napi búcsú volt a kerületünkben és pónilovak is voltak. Természetesen pacizott. Imádta!

Bodza
Régen voltál! Apukád hogy van?

Szilvi

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Túl vagyunk a oltáson, nem volt semmi gond. Apa reggel mondta neki, hogy férfiasan kell viselnie a fájdalmat és nem sírni, mint egy pici babának. Úgy néz ki, hogy hatott. :wink: Végülis 6 éves és igen hiú is! :)
Danit is megvizsgálta a doktor néni, kicsit taknyos, de más baja nincs. :)

Totka,
Nagyon szép ez a kis vers, amivel Andris köszöntötted! :)
Drukk a pozitív válaszhoz, Árzuhanás ügyben!

Thomasanne,
Jobbulást Tominak is! Jaj, de nem egyszerű ez a beszokás! Sajnálom és drukkolok, hogy a felgyógyulás után jobban menjen!

Viki,
Neked is jobbulást! Remélem, nem mászol bele komolyabban, de tényleg nem lehet mit tenni, 9 hónap olyan hosszú idő, szinte elkerülhetetlen a betegség, főleg, ha a pocaklakónak már van egy nagyobb tesója.

Kuha,
A porszívózás nálunk is sláger! :)
Gergőnek kéne egy új vonalzó, nem? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu
 
 


Sziasztok!

Szilvi
Jobbulást kívánok Tominak is! Remélem szépen feloldódik majd kedves Ági néninek!

Viki
Azt elfelejtettem írni,hogy tök aranyos a férjed! :wink:

Ayse
[b][b]Andriskának boldog szülinapot kívánunk![/b][/b]

Mi is voltunk ma dokinéninél mert hajnalban csúnyán köhögött Marci és tegnap pocsék napja volt. Gondoltam jobb félni, mint megijedni... De hála Istennek nem talált semmi problémát a dokinéni. Így holnap bölcsizünk.
Találkoztunk Benianyuékkal , pont akkor végeztek az oltással. JÓ lett volna többet beszélgetni, de ahány gyerek volt(3 :P ) annyi felé szaladtak.

Aniko
Pukkadjon meg az anyósod! Ügyes vagy! :lol:

KItaláltunk kettő nevet. Leila és András. De ez még nem biztos :P

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Kuha
Gergőnek is jobbulást kívánok! Az antibiotikum elég hamar hat, lehet hogy azért nem fáj már Neki?

Viki
Ezt én is bírom amikor ezt mondja a dokim, hogy nehogy elkapjam.
Köszi!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!

Irtam egy kevest és elszállt :evil:

Tehát mégegyszer:

Voltunk bölcsiben, összességében igen jó napunk volt, újból kezdtük az egészet.
Úgy néz ki mi is nagyon lassan fogunk haladni mert amint kitűnök a képből Léna szinte vigasztalhatatlanul ordit utánam.
A gondozó szerint nagyon jó bölcsis lesz Léna ha beszokik, mert minden érdelki, csak látszik hogy nagyon hozzám van szokva és nagyon nem akar elválni.
Amúgy ma nagyon tetszett, pokrócokat teritettek az udvarra, és ott gesztenyéből készitettek süniket.
Léna is csinált, ott nyüzsgött a többi gyerek között, csak persze nekem jött mindent mutatni.
Aztán jól megebédelt és eljöttünk, holnap megyünk megint.

Benianyu!

Beni nagyon ügyi volt :wink:

Kuha!

Lehet hogy később fog folyni Gergő nózija. :roll:

És most a döbbenet:
Persze lehet hogy már csak én hallucinálok, és minden baba egyforma az ultrahangon, de ezt nézzétek:

Léna van felül 5 hós terhesen, Kistesó meg alul félidősen, azt még hozzá kell venni hogy kistesó álla már nem egészen éles, de ha még ezt is hozzávesszük hát.... :shock: :shock: :shock: :shock: majd leestem a vizsgálóasztalról amikor megláttam :D :D
Kép

M.

Kép

Kép
megann
 
 


ktjitjoiirtjoi ikíkkxcöcföföüföfff

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Megann
Tomi így fejezte ki döbbenetét! :roll: íí :lol:

Kép
Kép
thomasanne
 
 


Juci!

Jó, hogy minden okés Marcival!
És nagyon szép neveket találtatok ám!!!

Benianyu!

Beni egy hős , és tuti biztos vagyok benne, hogy az hatott, amit az apukája mondott neki!
Vonalzó valóban kéne egy új, de nem sok kedvem van mostanában bíbelődni vele. Na, de talán hamarosan csinálok egyet!
Amúgy ha nem szólsz, fel sem tűnik ám!!! :wink: :wink: :wink:

Megann!
Hát ez tényleg döbbenet, szerintem is óriási a hasonlóság!! Hűű, nagyon kíváncsi vagyok már az új bébikre!!!

Remélem, hogy már nem fog folyni Gergő orra, mert azon már túl vagyunk, múlt héten taknyolt, és kellett törölni az orrát. Nagyjából megtanulta kifújni, de még nem volt az igazi...

Thomasanne!

Elhiszem, hogy ki voltál, mikor Tomi annyira sírt. Nekem ebből a szempontból nagy szerencsém volt, de azért most az utóbbi napokban Gergő elkezdte, hogy reggel sírt, mikor indultam a dolgozóba, és ott hagytam.
Esetleg azt tudom elképzelni, hogy ugye most indult a második adag beszoktatás, és esetleg látja, hogy más gyerek anyukája ott van bent, én meg nem, hanem elmegyek.
Úgyhogy remélem, ezen is hamar túl leszünk.

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Délelőtt, alig hogy megírtam az irományom, telefonáltak a bölcsiből, hogy menjek Panniért, mert 38 fokos láza van :(
Délután úgy ébredt, ahogy Megann írta Lénát.Piros pofival, 38.5 hővel.
Szerencsénkre, az orosházi doktornénink rendelt délután privát, így mentünk hozzá.(itt 11-után nincs orvos)
Herpanginája van Panninak(torka tele hólyagokkal)
Mirew hazaértünk, popsiban 39.5 :cry: Másfél óra alatt tudtam levinni Germiciddel, prizniccel, hűtőfürdővel 37.8-ra. :cry:
Viszont meglepően jól eszik, iszik.
Leghamarabb a szülinapján, jövő szerdán mehet újra bölcsibe.
Hát ennyi.
Puszi.

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok lányok,

életjel... :oops:
nem is mentegetőzöm...egyszerüen hulla vagyok estére, és csak olvasok, de írni nem sok erőm marad....

Jól vagyunk, kistesó sokat mocorog, már majdnem 800 gramm,

Tüncsi változatlanul a dac és hiszti korszakában van...de ez minden nap más erősségű, van, hogy egész nap nincs baj, van, hogy tiszta gyagya leszek tőle estére....

megyek altatni...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


nnnna, Tüncsi elaludt...

minden kis betegnek jobbulást!!!

én is ledőlök...

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Hajni!

Nagyon sajnálom szegény Pannát, mielőbbi gyógyulást kívánok! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Totka!

Hmmmmmmmmmmmmmm.
Herpangina..vagy mi..szóval Lénának is hólyagok voltak a torkában :roll: , lehet hogy neki is ez volt.
De ahogy emlékszem Ayse-nál mind a két gyereknek volt egymás után, és nagyon megszenvedtek, alig ettek-ittak...lehet hogy van ennek több válfaja is???? :roll: :roll: :roll:

Ayse, jól emlékszem????

Szegény Panni, mielőbbi jobbulást neki.

Én is elfáradtam ma, úgyhogy jó éjt mindenkinek.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! :D
Hajni!
Neked külön köszönet a versért! :D

A mai napot az ENSZ az erőszakmentesség világnapjává nyílvánította, mert október másodikán született Gandhi és martin Luther King.
Így a dackorszak kellős közepén
( - Andris ma van a születésnapod!
- Nem!
- Ma vagy két éves!
- Nem!!!!!! :twisted: ),
amikor időnként úgy kell elvonszolni a gyerekek közeléből, mert verekszik :oops: :oops: :oops: , háááát, csak remélni tudom, hogy ez a nap jó ómen lehet! :D

ayse
 
 


Megann!
Jól emlékszel! :D
Hajni Pannájának is volt már herpanginája :(.
Úgy látszik erre lehet valami hajlam is! :(

Édik a bébik! :)

ayse
 
 


Vagy ez kérdés volt? Végül is, ha herpanginája is volt Lénának, az vírus, úgyhogy nincs mit tenni, mint várni és fertőtleníteni. Dehát ő már túl is van rajta! :)

ayse
 
 


Ayse
Így utólag is, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK ANDRISNAK !

Kuha
Budán dolgozom, a XXII.,ker-ben. Kocsival járok, kb. 20-25 perc az út, tehát nem vészes. f9 fele indulok otthonról, tehát még a Brigit is el tudom látni reggel, együtt is tudunk reggelizni.
Drukkolok, hogy hamar találjatok valami tuti kis lakást.

Megann
Tényleg hasonlít a két pofi, tündériek.

Totka
Pannának is mielőbbi gyógyulást.

Minden beteg babának és mamának jobbulást kívánok.
Nagyon aranyos verssel köszöntötted Andrist.

Tegnap megjöttek a mesekönyvet, mindegyikből legalább 2-szer olvastunk már. A két Boribon-os kötettel a kezében aludt el este, azt hiszem ez mindent elmond. Annyira jó lenne ha szeretné a könyveket és szeretne olvasni. Inkább szépirodalom, mint a TV és a számítógép.

Kép
Kép
maresz
 
 


Megann!
A herpangina többféle helyen is lehet, a mi doktornéninknek egyszer a dobhártyáját támadta meg :shock: :( , amitől pedig én parázok, hogy az agyhártyát vagy valami más agyközeli dolgot is meg tud támadni, de ezt Hajni majd elmondja pontosabban. :( :(

Maresz!
Ez így ideálisnak tűnik. :) A délutánokat is meg tudjátok oldani?

ayse
 
 


Juci!
tetszenek a nevek! :D A fiú különösen :roll: :lol: és a lány is, ha már arabos hangzásban gondolkodtok, van nekem is egy ötletem...mondjuk Ayse???? :lol:
(csak viccelek ám :wink: )

ayse
 
 


Ayse
Igen, mert Anyu és Anyósom vagy eljönnek reggel 7-8 körül és ott vannak este 6-7-ig, vagy reggel viszem a Brigit és délután megyek érte. Nyugdíjasok már mind a ketten, nagy szerencsém van.

Briginek is volt ilyen hólyagos fertőzése. Neki szerencsére "csak" a szájában, a nyelvén és a száján voltak hólyagok, de szegénykémnek úgy fájt, alig evett napokig.

Kép
Kép
maresz
 
 


Sziasztok!

Szegény Pannám, éjjel 11-ig bírta a hőemelkedése, addig aludt nyugodtan, 11-kor nézem, tűzforró-39.3.-Megint kúp, hűtőfürdő, priznic, így lett 38.1.Ez ment hajnal egyig, ha nem ment volna le, v.vittük volna egy Algopyrin szurira, v.kihívtuk volna a dokinénit.
Ma jól van, hőem.nélkül, de mondta tegnap a dokinéni, hogy próbáljam meg az ágyban tartani.Köszi, egy izgó, mozgó kétévest!
Szegény annyira beteg volt, hogy felülni sem bírt, hogy becsavarjam.Apa segítkezett, láttam, könnyes volt a szeme.Éjjel már nem keltettük fel.
hát így vagyunk, most éppen Hófehérkét nézünk, megyek is!
Puszilok mindenkit!

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Sziasztok!

Maresz!

Akkor tényleg nagy szerencséd van, mindenféle tekintetben. Egyrészt, hogy normális időben kell dolgoznod járni, ráadásul nem mondjuk a belvárosba, és így tényleg hamar beérsz.
Másrészt viszont, ami baromi nagy mázli, hogy ilyen tök jól rá tudod bízni Brigit a nagyszülőkre. Azért ez teljesen más, és legalább te is nyugodt vagy!

Totka!

Jajj, szegény Panna!! Gyógypuszik mennek ezerrel! Annyira rossz nézni, mikor ilyen kis esetlenek a gyerekeink a betegségtől. Az ember szíve majd meg szakad értük!


Prüntyi!

Neked sem lehet könnyű, hogy Tüncsi ennyire a dackorszakát éli. Téged nem a rosszullétek gyötörnek, vagy fárasztanak le estére, hanem Tüncsi!
Szerinted van összefüggés azzal, hogy jön a kistesó? Egyáltalán, Tüncsi mennyire foglalkozik a kistesó kérdéssel?
És mi a helyzet a bölcsivel? Azt végképp feladtátok?

Viki!

Ti hogy s mint vagytok? Javult az állapototok?

Nálunk Gergő továbbra sem tűnik betegnek, időnként kell szívni az orrát, és köhög is, azt mondjuk elég hurutosan. De az sem vészes, mert inkább reggel köhög csak.
Viszont szegénykémet elég jól sikerült "betörni" már nem is igazán ellenkezik, ha hozom a gyógyszeres kanalat.
Pedig aztán nem csak a gyógyszerét kapja, hanem muszáj neki teát is innia (jó mézes, és nagyon utálja), és a köhögésre a feketeretkes mézet is dugdosom a torkán. Nagyon sajnálom szegényt, mert látszik rajta, hogy úúúútálja. (nem csodálom, én is utálom a mézet).
De olyan ari, mert nagyjából szó nélkéül lenyeli, aztán fintorog egy óriásit, tán még a hideg is kirázza, és utána kiabál nekem, hogy: "Aaaaaanyaaaaaaa!!!! " :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha
 
 


Sziasztok,

Andrisnak boldog szülinapot! :)


Sok sok beteg kisgyereknek meg gyógypuszik.

És még csak most fog beindulni az infulenza szezon, szóval felköthetitek a nacótokat bölcsisek :) :) :)

Pusz! Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Kittys ruci, hazajövős ruci:

Kép Kép Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


Gyorsan belinkelem ezt a játékos oldalt, hátha valakinek megtetszik, most találtam rá. Ayse, nem emlékszem, mit is kerestél, itt iskolabuszt láttam.
http://www.jatsszvelem.hu

KépKép

KépKép
majola
 
 


Sziasztok!

Hajni
Szegény Pannid remélem most már nem lázasodik be! Szorítok nagyon!

Kuha
Gergő nagyon kezes kisfiú! :wink: Nála a bölcsi feszültség nem jön ki otthon?

Prüntyi
Most hosszú tüncsi haja?

Ayse
Köszi, megfontolandó :wink:

Csikken
Ez elég kárörvendőnek jött át, bár gondolom nem így szántad.
Én azért remélem,hogy bölcsis és nem bölcsis babót egyaránt a lehető legjobban elkerüli a sok rusnya betegség!

Rokica
Hogy vagytok?

Mi kezdünk visszafejlődni bölcsi ügyben. Nálunk késöbb jött ki a neheze. :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6
 
 


Sziasztok!

Minden beteg babának ésmamának továbbra is jobbulást kívánoK!

Hát, Peti ma úgy érzem rosszabbul van, mint tegnap volt :( Sokkal többet kell szívni az orrát, elkezdett köhögni is, és olyan nehezen kapott levegőt a délutáni alváskor! :(

Remélem azért a láza nem megy fel !

Csikken!

Megint leírom, hogy Peti nem bölcsis, mégis beteg, tehát nem attól függ, hogy jár e közösségbe.Mindentől meg úgysem tudjuk őket megóvni, mert azért buszra szállunk, boltba megyünk, stb..... meg előbb utóbb valahogy ki kell alakuljon, meg kell edződjön az immunrendszerük! Ez nem jó, sőt nagyon rossz, de nem tudsz velemit csinálni! :(
Kitti-rucik nagyon cukik! :D Nagyon szeretnék én is már ott tartani, hogy hazahozós rucikat válogatom Picurkának!
:wink:

Juci!

Sajnálom, hogy nem megy jól a bölcsi! :( Te hogy vagy ma?
Én elég szarul sajna, fája fejem, szédelgek, mint egy dinka, meg köhögök, tüsszögök is.De azért még bírom a strapát!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Csikken!

Én is feltételezem hogy nem a mosolygós fejecskét szántad az influenzajárvány mellé :roll:

Juci!

Sajnálom!
Valahol várható volt szerintem.
Azt mondják nincs olyan gyerkőc akit nem visel meg a bölcsi a maga módján. Marci ezek szerint később kapcsolt, hogy hoppá, nem is olyan buli minden délelőtt anya nélkül.
Nálunk elég keservesen telt a délelőtt.
Ahogy cseréltük le a gondozóval Léna ruciját játszósra már tudta hogy mi lesz úgyhogy már akkor orditott, de azért megnyugodott, mert látta hogy maradok még.
Aztán elválásnál megint nagy hiszti, de azért egy-másfél órát elvolt, kisebb nagyobb sirással, de mindent be kellett vetni Teri néninek.
Aztán ebéd előtt meglátott hogy lopódzom a wc-re és őrült sirásba fogott, még ebédelni sem tudott, pedig bementem.
Ennek ellenére délután kérdeztem Lénát és mondta hogy igen megyünk bölcsibe a gyerekekhez, meg Teri nénihez.
Szóval még mindig nem tiltakozik ellne gőzerővel.

Totka!

Szegény Panni!
Remélem ez az éjszka már jól fog telni.

Viki!
Petinek is hasonló jókat kivánok.

Amúgy úgy látszik engem is elért valami kórság.
Egyenlőre csak fáj a torkom és kicsit folyik az orrom, de ez sem túl kellemes érzés.
Ráadásul elég rossz éjszakánk volt, Léna is sokszor kelt, én sem tudtam aludni, és ma a bölcsiben megint elkezdett fájni a jobb vesém.
Egyik éjszka majd leszakadt a derekam mondta a doki hogy átmenetileg még le is állhat az egyik veseműködés a pici miatt, de ez még nem kóros, visszont ha begyulladna akkor rögtön antibiotikum.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Ayse,

Andrisnak nagyon sok Boldog Szulinapot Kivanok!

Minden beteg babanak pedig gyors gyogyulast!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Megann,

Valoban nagy hasonlosag van a ket kep kozott!! Kivancsi vagyok a kicsire eloben :lol:
Remelem nem lesz semmi baj a veseddel, csak egy kis futo natha az egesz!


Aniko

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Totka,

Szegeny Panni, gyogyuljon meg hamar!

Balazs itt ul az olemben, azert irok igy!
Ezt o "uzeni nektek"
rrhhjbbj wwsghojk;;;!:::llololi :lol: ghyggyhgh;,kk!;;!:;:jklllllllllllllllhjkkhll

KépKép
KépKép
aniko47
 
 


Megann, Viki!

Sajnálom, hogy megint ilyen rosszul vagytok!
Ráadásul én is hallottam, amit Csikken írt, hogy az influenza járvány mégcsak most jön, úgyhogy tényleg köthetjük fel a gatyát!

Csikken!

Nagyon jó kis rucikat vettél!!! :lol:

Juci!

Megkérdezhetem, hogy mit jelent az, hogy visszafejlődtök bölcsi ügyben??
Nekünk ugye, mint írtam nagyon könnyen ment, soha egy sírás, semmi. Akkor sem, amikor már élesben ment, és csak beadtam, és mentem dolgozni.
Csak az utolsó pár napban volt, hogy mindig sírt, mikor beadtam. De csak akkor, mikor látta, hogy én nem megyek be a szobába, hanem távozni készülök.
Egyrészt leírtam, hogy én annak tulajdonítom, hogy látja a most beszokóknál, hogy azoknak ott van az anyukája, és szerintem azt szeretné, ha én is újra ott lennék vele.
Másrészt pedig, azt is mondták a gondozónők, hogy előfordul, hogy azoknál a gyerekeknél, akik minden gond nélkül, nagyon könnyen szoknak be a bölcsibe, később jön elő ez a sírás dolog.

Sajnálom őt nagyon, de igazából nem nagyon foglalkozom vele. Illetve igen, csak értitek, mit akarok mondani. Szóval, ha tetszik, ha nem , muszáj mennem dolgozni, és nem hiszem, hogy jót tennék azzal, ha abajgatnám. Főleg, hogy már megbizonyosodtam róla, hogy tényleg kb. 2 percig sír csak.

Arra vonatkozóan, hogy otthon nem jön-e ki a bölcsi feszültség, azt tudom mondani, hogy eddig nem tapasztaltam semmi ilyesmit.
Nem látom hisztisebbnek vagy ilyesmi. Sőt, talán azt mondhatnám, hogy mióta bölcsibe jár, jóval kezelhetőbb.
Azt veszem észre, hogy nálunk most nagyon bejön ez a "megbeszéljük, hogy mit miért csinálunk, ill. mit miért szabad, vagy nem szabad dolog". És tényleg, ahogy te is mondod, Gergő elég kezesnek mondható.
Persze, nálunk is vannak rossz napok, rossz órák v. percek.
De tényleg azt vettem észre, hogy ha én is betartom a szabályokat , (márpedig kénytelen vagyok, mert mindenre emlékszik, és a maga módján számon is kéri, ha valamit ígértem neki, vagy megbeszéltünk, hogy így lesz) akkor sokkal könyebben kezelhetőbb Gergő.

Esetleg Te észrevettél valamit, hogy otthon vezetné le a feszültséget Marci? Ha igen, leírnád, hogy mit?

Kép
kuha
 
 


Sziasztok!

Ma Panni csintalan, és láztalan volt!!!!! :D Remélem, éjjelre is így marad!A kedvencét készítettem ebédre:császármorzsát!!!!!

Köszönöm a jókívánságokat gyógyulása érdekében mindenkitől! :)
Ayse:
örülök, hogy tetszett a versike!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Tedd össze a két kezed, hogy nem rendeltél az árzuhanásról, szerintem nem kerek a perec, és ha ez beigazolódik jajajaj a 10.e.pénzünknek!!!(jaj, lehet, hogy ki vagytok akadva, hogy ezen-is-lovagolok)Ma vagy háromszor hívtuk őket, már a végén fel sem vetté, és nem tudnak semmit mondani, az osztrákokra kenik.
Szerintetek tudunk valamit lépni?????
Nem beszélve arról, hogy Pancsinak mekkora öröm lett volna, Esztijével is úgy elvolt!Meghát mégiscsak az Ő SZÜLINAPJÁRA LETT VOLNA.

Kriszti:
így :shock: :shock: :shock: lestem én is a bölcsis-influenzás mosolygós hangulatjeleseden, háát tényleg öléggé félreérthető volt!!De gondolom, nem így gondoltad!
a kittis rucik édesek, én a cicásba vinném haza, az annyira klassz!!! :)
Kuha:
Mske megszálottan fotóz, jól vannak, Marci is taknyi volt. ha minden igaz, Pannáról is készít az én általam elképzelt képet!!!!(küldtem neki mélben, ezt fogja turbózni)Várom már nagyon! :D :D :D :D :oops: 8)

ja, és mától szemüveges vagyok......... :( :? :evil: :roll:
Alulmaradtam a kontaktlencséért vívott harcban, nem bírta már a szemem-főleg az operált-Hihetetlen szarul viselem, 2002 óta lencsém van, és imádtam.Akinek lencsije van, nem kell bemutatni.
majd prezentálom Nektek a képet! :roll: :roll: :roll: :roll: Állítólag klaassz keretet választottunk(férjjel), Ő a stylistom(v.mi a szösz :) )

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


kittis=Kittis
bocsánat! :oops:

KépKép

Hajni&Panna
totka
 
 


Totka!

Örülök, hogy Panna jobban van, remélem, ez így is marad!

Köszi Mséről az infót, örülök, hogy minden rendben velük. Azért hiányoznak ám!
És majd kérjük a Pannáról készült képet!!!

Árzuhanás:
1. szerintem nem gáz, hogy ezen lovagolsz, egyrészt, mert nem 3 Ft-ról van szó,
2. én is lovagolnék rajta, ha átverik az agyamat.

Azért szerintem ne add fel, hátha valamilyen oknál fogva mégis küldik.
Olyan nincs, hogy nem tehettek semmit. Gondolom, annak nyoma van (nyoma kell, hogy legyen), hogy átutaltátok az összeget.
Aztán ott van az e-mail, amiben előtte megrendeltétek.
Meg lehet őket fenyegetni a Fogyasztóvédelemmel, meg mindenféle ilyen hivatalos szervvel, stb, és hogy azonnal, természetesen kamatostul küldjék vissza a pénzeteket.

Kontaklencse :cry: :cry: Sajnálom!!
És kérjük a szemüveges képet is!!

Kép
kuha
 
 


Totka!

Hát én most megnéztem ezt az árzuhanás oldalt:

Amikbe esetleg lehet kapaszkodni:

[quote]5 írta: Rendelés elfogadása, szerzÅ‘dés érvényessége

Rendelés csak akkor tekintekndÅ‘ elfogadottnak, amennyiben emailen keresztül visszaigazolást kap róla. Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy amennyiben egy hiba miatt egy termék már nem szállítható, a rendelési visszaigazolást visszavonjuk. Ebben az esetben természetesen a vevÅ‘nek a teljesített fizetését azonnal visszautaljuk ill. egy egyenértékű terméket ajánlunk fel.

Amennyiben egy termék nem szállítható, jogosultak vagyunk, a szállítás szerzÅ‘dési szerinti kötelezettsége alól mentesülni, egyidejűleg kötelezettséget vállalunk arra, hogy Önt a termék hiányáról azonnal értesítjük és az esetleg kapott ellenszolgáltatásokat azonnal visszaszolgáltatjuk.



Ti kaptatok visszaigazolást a megrendelésről??
Tudom, hogy nem tudjátok őket elérni, de azért fel ne adjátok ám!!!

Kép
kuha
 
 


Szia Kuha,

köszi az infót, éjjel 0 óra 5 perckor sikerült kérdeznem a szakbarbártól, de rögtön utána már kiírta, hogy nincs több kérdés aznapra, tehát napi egy a limit, ezért nem sikerült eddig...
szóval még egyszer köszi
csivi
csivike
 
 


Sziasztok,

Jaj, nehogy megsértődjenek a bölcsisek, nem szántam ezt gonoszkodásnak. Bocs ha valakinek így jött le.

Nem is fogok smile-t használni, mert nem úgy adja vissza ahogy kéne :) :( :?
Na, értitek, ugye?

Meával mi van? Kuha, te tartod vele a kapcsolatot?

Vettem ma egy rucit a CundAba. Leértékelták ma 9900ról 2500 re, nagyon kis csini.

Kaptok róla(m) egy képet.
(Fejem gáááz,)

Puszi mindenkinek és sorry mégegyszer, ha félreérthető voltam.

Kriszti
Kép

KépKép
Kép
csikken
 
 


halihó

gyógyuljatok, gyógyuljatok!!!
Évi, Gergő füle jobban van?

Juci a te hányingered?

köszöjöm a kérdést, anyu olyan jól van, hogy már hazajövetel másnapján rendesen dolgozott, nem az a "jó" beteg tpus, ha nem érez semmit, akkor nem beteg, meg egyébként sincs soha semmi baja :) ő olyan erős, hogy néha nagyon csodálom, de amióta anya vagyok sokkal jobban értem...

Hajni, úgy sajnálom ezt a farmot :( :( nagyon remélem, hogy nem ráznak át titeket...

barátnőmmem megbeszéltük, hogy megyünk együtt vásárolni lányrucikat. nekem nem kell sok, illetve egyáltalán nem kell, de kiélem magam vele :)

ma voltam uh-on. hát nem jó a hír. tök ugyanaz van, mint az Esztinél, csak most idejében észrevettük. szóval most 2 héttel kisebbnek mérték és már kevesebb a magzatvíz, ami eddig ugye több volt. a doki megemelte a gyógyszeradagot, és megfenyegetett, hogy pihenjek többet, mert egyébként egy kis várakozás után be szokták fektetni a kismamát, ha ilyet találnak. holnap hívom, hogy még mit talált ki nekem.
egyébként jó volt az uh, mert pont medikus gyakorlat volt, és egy órát nézett a doki és köben folyamatosan dumált, úgyhogy én nagyon élveztem, tőlem akár ezren is állhattak volna ott :D

a bölcsi ma nagyon jó volt, ott is ebédeltünk, talán holnap ki is fogok már menni egy kicsit.

most ennyire telik, eléggé egy dolog körül forog az agyam...

jaa, Megann, miért a mi nevünk érdekel annyira, pl Mártiék sem mondták még meg, pedig nekik van egy nagyon komoly esélyes, legalábbis ezt írta :D :D :D én csak nm akarom égetni magam :oops: másrészt, akárki véleményt mond, attól nem magabiztosabb leszek, hanem bizonytalanabb :oops: :oops:

KépKép
KépKép
and
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?