Új privát üzeneted érkezett!

Judit! Aha, a hurkáiból szűrte le a dokinéni, hogy lehetnek gondok, mert az egyik redő hosszabb, meg kicsit fentebb van, mint a másik. De józan ésszel végigondolva: nekünk sem egyforma a két kezünk-lábunk, nem? A lényeg, hogy mindkét lábát ugyanúgy használja, rúgkapál velük, és szabad a csípő is. Sztem szólt volna a sokibácsitok, ha gond lenne!
Ez a szív dolog remélem helyrerázódik nálatok!

babaúszás: mi szerettünk volna menni,d e lebeszéltek róla... Tudod, elég egy gombás apuköröm, vagy ilyesmi....
De a Kodályban csinálja egy kolleganőm, nagy a forgalom nála!

BBj, nagy fába vágtad a fejszéd! Hanyadéves vagy?
Az egyetem után sokkal jobb lesz majd, a gyakorlatban! A párom is jogász, ő utálta a seggelést, de annál jobban érzi magát, mióta alkalmazza, és nem tanulja!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Katlina, úgy el vagytok tűnve!!! Meg télleg, a kismamák is!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Dorka szavaival élve "felmásztam" megint:)

Voltunk UH.-n és az mondta a doki hogy kislány lesz a picur:)Ennek nagyon örülünk.

Cici témára reagálva:Nekem már 3 számot nőtt pedig elég kiss melleim voltak mindig nagyokat szerettem volna de most hogy alig találok melltartót inkább visszakérném a régi mélretet.Arról nem is beszélve hogy hiába kentem bármivel úgy szétszakadtak hogy csak na!
viragb88
 
 

 
 

Én minden fajta fülbemászós zenét szeretek, legyen az akár musical, jazz, vagy akár egy jó kis hangversenyzenekar, és természetesen ha olyan kedvem van akkor tüc-tüc, rock, egy jó kis pogó, 60-70-es évek zenéi, minden belefér.
7 évig zongoráztam, és minden vágyam egy elektromos zongora, persze, ennél sokkal lényegesebb dolgok vannak, amik kellenének, így nem tom mikor lesz belőle valami, de szeretném, ha a lányok járnának zeneiskolába, de fúvosokat, és nyávogós vonósokat nem engedek a lakásba, és 1-2 nem is nőies. nem beszélve a hegedűgyakorlásról!
Judit, sztem opera lesz a nyerő!

Kis mell: a barátnőm azt mondja a sajátjára, hogy nem is meri használni a váltott zuhanyt, mert fél, hogy a melle borogatásnak veszi, és elmúlik! :shock:

Mi leszek, ha nagy leszek? nem tudom. sok midnen érdekel, viszont van amihez tehetségem egy deka se, na meg kérdés, hogy hova tudok elmenni dolgozni. Inkább ügyvédnek mennék, mint hivatalba, de ez a jövő zenéje, addig még lesz ezer vizsgám! :roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


ja, és nem kell biflázni, számomra tök logikus az egész.

Hanyad éves? hát, sok mindenem van meg 2, illetve 3-ad évről. Csak 4 évig kell járnom, a fősulit "beszámítják". (ÁF)
Hát, már én is alkalmaznám!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát nekem is 94 cm a mellbőségem most... anno örültem, ha a 70-es melltartó nem esett le rólam. :roll:

Virág!
Örülök, hogy örültök! :D Azért nem mondom, hogy gratulálok, mert az olyan hülyén hangzik ilyen szituban. :) Hiszen tök mindegy milyen a neme, csak egészséges legyen!!
Van már nevetek???
szilbee
 
 


Megmértem a haskörfogatomat is: 102 cm ... azt hittem nagyobb, de nem.. csak baromi nehéz.
szilbee
 
 


Húha Szilbee!Te már a karácsonynál tartassz,nekem még eszmbe sem jutott!

Dorka megvagyunk csak Mütyi ma nagyon nem akart aludni!
Én most igazándiból a bundazsák méretével vagyok elfoglalva halvány lilám sincs mekkorát vegyünk,ruhában még csak most kezdjük a 68-at
Ti hogy álltok ezzel??????



Én minden zenét szeretek,nekem mindeggy csak szóljon valami,de azért a kemény rokkot nem nagyon csipázom!

Kép

Kép
katlina
 
 


Na győzzön benneteket a MUMUS olvasni!!!!!!

:shock:

BBJudit! Hát ez a váltózuhany jó...rám is megy a dolog... :roll: de ilyen vickesen még nem láttam a témát...... :D

Zene:
Háááát...nézzetek hülyének...de nekem amikor kismami lettem hormonálisan megváltozott a zenei ízlésem!!!!!! :lol: De komolyan......előtte Cure, DM, rock...1-2 disco de az is olyan '95-98 körüli.....aztán akkor meg mintha elvágták volna. Az összes zene amit addig hallgattam túl depisnek tűnt...és csak a Babazene Cd-t voltam hajlandó meghallgatni....és beleringatóztam az édes kis babák gügyögésébe!!! :lol: ...másra nem voltam vevő...most se nagyon kezd hejreállni....de már alakul.....

na csiri gyerekek!!!!
Hétvégén nem leszek..megyek kimenőre Bcsabára a barátnémhoz....Fiúk nélkül... :shock: azt hg hg bírom ki...még nem tudni.... :?:

fanna3
 
 


oooopsz...bocsi: helyreállni!!!!!!!!

fanna3
 
 


Fanna! egy napra mész? Érezd jól magad!

Katlina! 68-as Szabié is, de olyan hülyék a méretezések! Ez elég nagy, még Leventétől "örököltük".
Mi a baj Mütyi alvókájával? Még minidg a fogacskák?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hali!

BBj!

Szonja még nem igazán hajlandó menni. Haladunk, haladunk de csak lassan. Kisértetiesen hasonlít Szonja és Trixi fejlődése. Beatrix 15 hónaposan indult el tehát valami ilyesmire számítok most is.

Cickók!
Hát igen! A baj akkor következik be amikor visszaáll az eredeti felállás. Sajnos ebben (is) Mi szívunk.
DE MEGÉRI, EZ NEM KÉRDÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Peti megint végig aludta az éjszakát. Fél nyolc körül evett, elaludt, aztán tíz körür szopizott még, mert még meleg volt a tápos víz.Gondoltam majd ébred, ha éhes lesz, de csak reggel 4.30 körül ébredt. Ez olyan jó, mert kb. minden nap 5 körül kelek. Imike meg olyan nyafis volt reggel. Nem volt hajlandó létezni nélkülem. Csimpaszkodott a nyakamba.....remélem nem lesz beteg.

Cici: hát nekem sem lesz gerincferdülésem a súlya miatt, de talán most van olyan állapotban, amire azt mondanám, hogy pont jó. De tudom, ha már nem szopiztatok, akkor az fog először eltünni rólam, a hátsómat meg futtathatom, hogy egy kicsi is lemenjen belőle.
Peti kész, kifeküdt a kajcsitól. Reggel megfogta a csörgőjét. :lol:

Apa dolgozik sajnos :cry: A suliban meg őszi vigaszság lesz, úgyhogy összekaparom magunkat és elmegyünk egy kicsit kikapcsolódni.

Tegnap vacsoravendégeink voltak, pizzát sütöttem, meg csináltam olyam vacak kókuszos sütit, amit Olga annyira utál. :wink:

Bbj engem is érdekel a jog, tanultam is sokféle törvényt, oktatás, ingatlannyilvántartás, egészségbiztosítás, társadalombiztosítás, családjog.....na azért szórol szóra szinte egyiket sem tudtam, de mindent tudtam, hogy hol találom! A Földhivatalban az osztályvezetőmet azzal akasztottam ki rendszeresen, hogy mindig elkértem a polgári törvénykönyvet, mert mindig szerettem tudni, hogy mit miért csinálok.

Na megyek, mert Peti ordít. Csend lett, vagy mégsem?.......

Fanna érezd jól magad a szabadnapodon! :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Megigértem:
Ildikó! Boldog szülinapot!!!
Kép

Fanna! Te meg alkoholmérgezést ne kapjál!

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok :)

Évi, szoktam is nosztalgiázni :mrgreen: , így, hogy túl vagyok rajta, olyan jó visszaidézni az egész szülést :)
HD...gondolom azért jó ilyen korán elkezdeni, mert úgy tanulja meg az angolt, mint az anyanyelvét... Ha a gyerek tud már egy nyelvet, azt már át kell ültetni egy másikba... Így meg párhuzamosan nyomatják neki a kettőt...mintha kétnyelvű szülei lennének :)

Dorka, há remélem, hogy szólt volna, olyan jó doki, hogy vakon bízom benne :)
Hm, ilyen higiénés dolgok eszembe se jutottak :oops: Természetesnek vettem, hogy ha babákról van szó, odafigyel a szülő :?

Judit, lehet hülyeséget kérdezek, de volt felvételi? :oops:
Engem is érdekel a jog, de meg se próbálnék felvételizni, mert a magyar és a történelem nem tartozott az erősségeim közé :oops: :( Nálam a matek volt a nyerő :)

Fanna, érezd jól magad! :D

Katlina, mi már hordunk egy ideje 68-as cuccokat, de csak azért, mert hosszúlábú a Pöttöm :shock: Illetve valahogy úgy szabják ezeket a kisruhákat, hogy iszonyat hosszú a törzs része, a láb meg elhanyagolva :? Naés marha szélesek :( Eddig még csak márkás rucik közt találtam olyat, ami nem lötyög, nem húzza össze a lábát, és kétoldalt nem marad annyi szabad hely a ruhában, hogy beleférjen még egy gyerek (a hossz persze stimmel) :( Anyukámat le is tiltottam a vásárlásokról :lol:

Nah, etetés :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Elin :D

Ildi, Boldog Születésnapot Kívánok! :)
Füled érjen bokáig :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Kép :)
szilbee
 
 


Ildi!
Sok boldog szülinapot kívánunk!

Druszám!
Hát, nekem is mindig az a gondom, hogy ami hosszban már jó, az leesik a derekáról, ezért állandó húzentrógli. Nem is tudom, hogy oviban hogy lesz, merthogy azt magáról nem tudja lehalászni, muszáj lesz szinte az összes gatyáján összehúzni a gumit! (már ha van)
a felvételi a főiskolára magyar, történelem, társadalmi ismeretek volt. Ide az egyetemre (másoddiplomás képzés, csak ÁF, RTF végzetteknek van ez a 8 szemeszteres) főiskolai diploma kellett.

Elin!
Ez nagyon nyúlfarknyi bejelentkezés volt!!!

Fanna!
Jó hétvégét neked is!

Olga!
Jöttök holnap?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Ildi, Isten éltessen sokáig!!!! :lol: :lol: :lol:

Na, ezek a ruha méretek -elmondom- később is ugyanígy lesznek. Ami jó Csonginak felülről, annak tuti olyan hosszú a nadrágja, hogy állandóan hajhatom fel neki. Mi szabadidőben járunk oviba, az kényelmes neki, könnyen tudja kezelni a mosdóban is. Gombos, cipzáros gatyát nem is veszek neki, csak szenvedés lenne.

Ma voltunk focikupán, katasztrófális szervezés volt. A 2001-es korosztályban simán játszottak 1-2 évvel idősebbek is. Csongi egyedül maradt a tavalyiak közül a csapatban, a többiek mind újak voltak, nem tudták még mit kellene csinálni. Hát nem is tudom, hogy lesz tovább... A nagyoknál még nagyon kicsi, a kicsiknél nem fog fejlődni, hm... nagy dilemma.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Judit mi is a márkás drágább cuccoknál maradtunk mert ugyanaz a szitu mint nálatok!Még egy Robit tudnék a ruhába rakni olyan széles!



Ildi
Sok Boldog Születésnapot!!!!
Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Ildi!!!

Kép


Ruhaügyben én is hasonlókat tudok írni!!! Olyan rövid lábakra varrják a rugdalózókat, az ujja persze 2x akkora, mint kellene, és olyan széles, mintha téglára szabták volna!

Évi! Csongi hogyan érezte magát, hogy csupa új kisfiúval kellett együtt játszania?

Megfázással hogy álltok? Nálunk a környezetben szinte mindenki átesett rajta, mi még megúsztuk.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Szilbee!

Ha kislány lesz akkor Véda,mert azt álmodtam hogy odamegyek a kiságyhoz és így szólítom :? De lehet én vagyok a hülye :lol:
Ha esetleg fiú lesz akkor meg Márk.
viragb88
 
 


Kép mindenkinek! :lol: 8)

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Ildi! Közben én is megérkeztem! Szóval nagyon boldog szülinapot kívánok!

Katlina! Igen, még felkel Balázs éjszaka 2x szopizni. Kb. 3 napja volt először és azóta utóljára, hogy 1x kelt fel.

Vérvizsgálat: még a terhes kismamáknál nézik a vércsoportot, többek között Rh faktort szűrnek, abból az okból amit azt hiszem Dorka írt. Én is negatívos vagyok, babó pozítiv, ugyhogy én is kaptam szúrit.

Ez a redőszűrés nem hülyeség (vagy legalábbis a legtöbb esetben), szerintem érdemes odafigyelni és rákérdezni.

Bocs, de mán híg az agyam. Meg hát sokat is írtatok.

Örülök, hogy a "paszuly" metafóra sokmindenkinek bejött. :)

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga, köszi neked is! Kép

Most csináltam egy babafalvás vonalzót magamnak :lol: , de nem teszem fel, mert azt hozta ki, hogy 11 éves, 11 napos és 995 hetes és 5 napos vagyok. 8)

Én, mi Imikén okulva, már elkezdtük húzogatni a legkisebb paszulyt. :roll:

Jut eszembe Olga, te most voltál a suliban! :twisted: Nem is meséltél, milyenek a csoporttársaid?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Ildi boldog szülinapot így utólag is:)

KépKép
viragb88
 
 



No akkor én ezért nem kaptam anti D-t, annak ellenére, hogy negás vagyok... ,mert hogy Levente is az!! Egyezik a vércsoportunk (B RH-).

Húúúú hár csak 7 hét. :D 8)

Virág!
Igen különleges név a Véda. Nagyon szép!! De jó neked, hogy megálmottad!! :)
szilbee
 
 


Sziasztok!
Mi is itthon, jaj nagyon jó volt, sajnos csak pár képet csináltunk, majd holnap megnézem milyenek!
Nem sokat írtatok! :cry:
Jó éjt Mindenkinek!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kép
szilbee
 
 


Kép Ébresztő csajok!

Na megyek tanulni..... :?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Lányok!
Tegnap este (fürdetés előtt) belenyilalt a hasam aljába kétoldalról... egészen lent, több alkalommal is. Azóta nem ismétlődött meg, de szerintetek ez normális dolog? :roll:

Más! Ma vittem megint Leventét bölcsibe. 11-re mehetek érte... utána meg terhesgondozás.... addig apja vigyáz rá. Kész csoda hogy meg tudtuk oldani. :roll:
szilbee
 
 


sziasztok!

Akinek hasonló korú babája van/volt kérdezem:

Vannak még akaratlan, kéz csapkodások?
Babóca hanyatfekvő helyzetben van. Kezénél fogva, lassan ülő helyzetbe húzom fel... ilyenkor állítólag tartani kéne már a buksiját. Tietek tartja?
Amikor beszélek hozzá, ő rám néz. De olyan, mintha nem a szemembe nézne, hanem a homlokomat nézné, vagy valahova a fejem fölé figyelne. Tietek?

Azt hiszem Dorka írta, hogy kezdeni akarja a hozzátáplálást. Miért?
csökkent a tejcsimennyiség?

további szép napot.
sziasztok

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Szia Erika!

Szabi már elmúlt 3 hónapos, de olyan idős korában még csapkodott ő is a kis kezével, bár nem igazán sűrűn. A fejét ő tartotta felhúzáskor, de ő nagyon szeret hason lenni, és úgy kukucskálni, ami megerősítette a vállát-nyakát. Próbáld ki, hogy hason mennyi ideig emeli fel a buksiját.

ha a homlokodat nézi, annak nem az az oka, hogy a fru-frud izgatja??? Ezt egy nagymama mondta nekem, hogy kifejezetten szeretik a gyerkőcök a magasabbra emelt hajat vagy fru-frut nézni.
De ha bármilyen kétséged van, sztem faggasd ki a védőnőd is, vagy a gyerekorvost, ők biztos tudnak "szakmai" választ adni, az enyém bizti nem az :)

A tejcsim még mindig ugyanannyi, kb, 500 ml naponta, így kap tápszert is. Ezért gondoltam, hgy egy kis gyümivel bepróbálkoznánk nemsoká.

Szilbee! a nyilallások már komolyabbnak tűnnek, nekem nem volt...
Nem akarod esetleg Mosonyit megcsörgetni, hogy mire figyelj oda?
vagy ha mész az sztk-ba, kérdezz rá a dokinál!
Bölcsis beszámolókat is várunk ám!!! remélem jól sikerült a délelőtt!

du. ortopédia, már izgulok!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasz!

Megjöttem! Köszke...jól éreztem magam...leszámítva hg 1 óránként beszéltünk a férjemmel telefonon.... :shock: szombat déltől vasárnap délig voltam.....De egyelőre elég is volt...igaz már több mint egy éve együtt vagyunk nap mint nap Minivel...de meglepően jól viseltem! Na de szóval..legközelebb csak velük megyek mégis bárhova....(na ezt szípen megfogalmaztam..)

Szilbee!
Abban a korban...:) nekem is voltak ilyen nyilallások....amikor megvizsgált Erdődi meg is állapította hg kinyílt a külső méhszáj....de ennyi. Instrukció: pihenés...mást nem is mondott...nem ilyesztgetett! Ha tartósan fájt volna(nem úgy 1x-1x)...vagy folyamatosan nyílik akkor kellett volna a kórházba feküdni. De kérdeztem ismerős nyőgyógyászt is...az is csak ezt tanácsolta.

Erika!
Én meg nem mondom de Nimi igen sokáig! Meglepően sokáig! Kalimpált a kezével össze-vissza...már aggódtam is hg nem lesz tán gyogyó....de elmúlt. A fejét akkor tartotta ha felvettem a kezembe és nézelődni akart...ülésben neki is "leesett"...még most is néha.. :lol: viszont amit Dorka mond...hg hason intenzíven tartja mert már megerősödött a gerince, nyaka körüli izom. Egyébként a dr.nő is azt mondta akkor hg naponta 15 percet akkor is erőltessem hason pont ezért ha nincs is kedvére a dolog.
Szóval szerintem semmi gond! Csemetéd teljesen jól működik!!!!!! :D

Én még jó multkor kérdeztem a nagy Védáékat hg milyen az úszás.....de nem válaszoltak!!! BalwinJudit! Mi van velük???

Betti? Le vagy terhelve mi? Mi újság veletek?

Ja Ildi! Tudod te a múltkori kalapot!!!! Le előtted :lol: hg ennyi energiád van!

Paszuly...
A múlthéten nem mondta a Dr.nő hg kellene büngyürgetni.. :?: én meg nem is kérdeztem....na de hátha nem rozsdásodik be ha nem csinálom... :shock:

fanna3
 
 


Sziasztok :)

Judit, képeket, képeket! :D Este óta várom :? :lol:

Wow, akkor két Véda babánk lesz :)

Olga, valszeg akkor velünk azé nem törődtek vérügyileg, mert én pozitív vagyok (AB) :)

Ildi, isten hozott a klubban :mrgreen: (vonalzókészítés). Fanna meg én mán benne vagyunk :lol:

Dorka, megfázás még a környékünkön sincs...kopp-kopp-kopp! Viszont Bogyóm edződik a tüsszentéshez, orrfújáshoz (legalábbis a hangokhoz), mer az apja iszonyat allergiás :(

Hűűűha, tegnap óta forgunk állandóan :D (hátról hasra). Ma mán harmadszor produkálja magát a Annalucus :) Utána meg lehet visszafordítani, mer nem szeret hason feküdni :?

Erika, azt nem tudom, Annalucus milyen idősen csinált ilyesmiket, de csinált :) Ha felvettem, mintha a falat nézte volna mögöttem - most már nem :)
A kézzel felhúzásos dolog: néha még most is "lógatja" a buksit, de ha motíválva van (be akarja kapni a kezem), akkor mint a cövek :lol: Nem dolgozik potyára :wink:
Kéz: inkább hadonászni szokott - örömében, izgalmában :) Próbálkozik a fogással, meg középen rakosgatja össze a kiskezeit :) Ezt 2,5 hónaposan kezdte.
Amúgy meg ugye nincs két egyforma gyerek, ne aggódj, ha valami nem úgy történik, ahogyan az a Nagy Könyvben meg van írva.

Asztaaaaa...fordult volna a gyerek (már oldalt feküdt), szóltam neki, hogy "Lenegurulj!", erre visszafordult félig, visszanézett a válla felett :shock:

Szilbee, ilyenkor már szinte minden normális :) És persze szinte minden nem normális :? Nekem ilyenem nem volt, az utolsó hetekben nem volt semmi panaszom...csak szülés előtt 2 nappal a jóslófájások :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit!

Szabi is edződik, mert apja is nagy Hapcibenő az allergiaszezonban, meg amúgy is imádja az emberre a frászt hozni a hatalmas tüsszentésével! :)

Azta, hátról hasra fordul Annalucus! Nagyon ügyi!!!

A kezeit Szabi is gyakran "imára" fogja, sztem egyszer összeakadt neki a kalimplálásban, aztán rájött, hogy ez milye jó!!! :)
Meg a cicit szokta ütögetni, hogy jöjjön már az a tej gyorsabban!
Néha olyanokat odaver, hogy csak úgy csattan! :)

Fanna! Isten hozott újra itthon!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Erika, én ehhez már nem tudok hozzászólni, túl régen volt, nem emlékszem :oops:

Dorka, nem muszáj ám azt a hozzátáplást sietettni. Bár ráírják a bébiételes üvegekre, de szerintem inkább a gyártó és forgalmazó cégek profitnövelése szempontjából :lol:

Kérdezted a focit... hát elég hosszú a történet. Csongi azt mondta, ő még egyszer ilyen béna csapattal nem focizik... Elvileg 2001-es korosztály volt. Az ő csapatukban ő volt az egyetlen aki már tavaly is focizott, a többieknek egy edzése volt előtte.
A többi csapat meg szemét módon 2000-es gyerekeket fociztatott, hát jó hogy kikaptak mindenkitől. Nekem forrt is az agyam rendesen, és jó anyatigris módjára meg is mondtam a véleményem az ellenfél csapatok edzőinek :lol:
Egyébként Csongi fantasztikusan jól játszott, támadott, védekezett, egyszerre. Hát remélem kialakul egy jó kis csapat, mert kell a sikerélmény a gyereknek.

Szilbee, szeritem ez a nyilalás szinte természetes folyamat, ha nem rendeszeres. Akkor kell egy kicsit izgulni, ha rendeszeresen érzed. Magnéziumot szedsz már?

Balwin, nagyon gyorsan megtanulta Luca a forgás!!! Lassan pakolhatsz a földről, meg a szekrények alsó polcairól :lol:
Csongi utált hason lenni, ordított egyből. Féltem is, hogy hogy fog megtanulni kúszni-mászni. Hát, elárulom, simán megtanulta :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Erika!
Szerintem gyereke válogatja Robi sem tartja mindíg a fejét a huzigálom,és plafon nézézs nálunk is volt!
A hadonászásból most imádkozás lett!


Nálunk is hencsereg Robika!
Eleinte csak pucérkodva ment a dolog de most 2éjjel már azért nem alszunk rendesen mert flébred és gyakorolja a mutatványát és mivel hason nem marad meg így visszakell fordítani,most éjjel már teljesen kipárnáztam hogy ne tudjom megfordulni!
Takonykór!Most megyünk ezen a héten dokinénihez,és ott bizti lesz taknyos gyerek,de remélem nem kapja el!

Dorka majd írj hogy mi volt a dokinál!

Szilbee!
nekem voltak ilyesfajta nyilalgatások de nem nyílvánítottam neki nagyobb jelentőséget,olyankor szerintem rosszul mozdultam,vagy nem tudom

Kép

Kép
katlina
 
 


No megjöttem én is a tanácsadásról....

No komment! Úgyis mindenki tudja, milyen boldonok háza...

Életemben először találkoztam Dinya dokival. Megynugtatott, hogy a 32. héttől már normálisak a nyilalások. Úgyogy minden Ok.

Azért mentem egyébként mégis tanácsadásra, hogy megcsinálják a 32 hetes nagy labort... aztán erre kiderült, hogy mivel császáros leszek ezért azt majd csak 37 hetesen kell megcsináltatni. Szóval egy nyamvadt pisis papírért meresztettem ott a seggem. :evil:

Hulla vagyok teljesen, de most már nem fexem le alulálni, mert Levente lassan úgyis ébred.

Ja a bölcsi jól ment. A gondozónő el van ámulva, hogy milyen jól elvan... mindig talál magának valami elfoglaltságot. Erre én nagyon büszke vagyok, mert elejétől fogva igyekeztünk teret engedni neki (persze a közös játék mellett), hogy megtanuljon önállóan felfedezni... és hát be is jött.

És nem utolsós sorban....!!! Köszönöm a tapasztalatokat! Tényleg megnyugtató, hogy nem jelent semmi különöset a nyilalás. :) Nekem ugye azért furcsa, mert Leventével semmi panaszom se volt. 37. héttől kezdtem el keményedni.... de azt is csak ritkán. Szóval ahhoz képest ez egy eseménydús terhesség.

Dorka!
Várjuk a beszámolót!!!!!!!!!!! Kép

Balwin!
Gratula lánykádnak a forgáshoz! :)
szilbee
 
 


Jaimee!
Nem"tom neked mikor esedékes majd pontosan tanácsadás, de azért szólok inkább, hogy 22-én hétfőn nem lesz egész nap tanácsadás, csak az azt követő héten.
szilbee
 
 


Katlina!
Robikának is gratula a hempergéshez!!! :D

No, úgy hallom a Törpe felébredt! Kép
Alig láttam még ma, úgyhogy megyek és megnyomorgatok egy kicsit!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Mindenr endben volt az ortopéd dokinál, tök szakszerűnek tűnt, megnyugtatott! Szabi is jól viselte!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ja, Szilbee! Milyen volt Dinyadoki?
remélem nem ijesztettelek meg, hogy a nyilalások komolyabbnak tűnnek.... Én tudod a parázósabb fajtából lettem összegyúrva!
De a gyerekorvos is megmondta, hogy túlaggódó fiatal szülők vagyunk...
Gratula Leventének, de hát nem hiába az én keresztfiam :D
:wink:

Szabika nyálával meg egy kisebb lábast meg lehetne tölteni, ahogy Boborján mondaná: "kiesett a szájából a nyááála" De ez ebben a korban úgy látom teljesen természetes, bár fogaknak nyoma sincs még.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Na Juditom, egy kis nézegetnivaló, egy kép Etyekről, a többi össze-vissza mostanában
Kép Kép Kép Kép Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee!
tényleg! Mit szólsz Dinyához? Nekem volt nyilalásom, és nekem is ez volt a tanács! No para, minden természetes.

Gratula a forgásokhoz!


Olga!
Hol vagy elveszve?

Ildi!
Tanultál?

Dorka!
Ha az ő problémája lenne ő is parázna. Sztem nincs túlaggódó szülő, esetleg csak óvatos! :lol: Én is parázok sok mindenen, de ki tenné meg helyettem, hiszen az én gyerekeim.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Halihó, én is itt vagyok, sőt napközben többször benéztem, úgyhogy mindenkiről tudok mindent.

Hát igen tanulok, elkezdtem csinálni a beadandókat, elég sok van és a határidő szorít. Pénteken suli, úgyhogy már készülök lelkiekben. Imike egyre anyásabb megint, ami nagyon jó, de ha már kimegyek az udvarra, akkor a nyakamba csimpaszkodik és azt kérdezi: anya ugye nem mész el? :cry:

Erika, ne aggódj, teljesen normális, hogy Józsika mozgása még nem olyan koordinált, hiszen nekik még reflex szerűen működnek ezek a dolgok. A szemével sincsen semmi baj, csak olyan érdekes az a haj, ami az anyu és apu fején van, hogy oda tekint először, de majd egy kicsit később már a szemedbe is fog nézni.


Petike még nem forgolódik, bár nagyon próbálkozik, csak hát elég súlyos egyéniség. Viszont nagyon boldog kisbaba, mert állandóan vigyorog teli szájjal, olyan édes. Ma próbáltam az almát beadagolni neki, de megintcsak fintorgott és több jött ki a szájából, mint amennyit beletettem. :? Majd máskor.... Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Dorka!
Örülnk, hogy minden ok! :D
Én is inkább úgy vagyok vele, hogy jobb túl óvatosnak lenni és körültekintőnek, mint felelőtlennek. Idővel az ember úgyis lazább lesz, mikor kitapasztalja a gyerekét betegség ideje alatt.
Nekem még most is fel tudja adni Levente a leckét... pl. amikor a füle fájt. Naon nem bánnám már ha el tudná mondani, milye, hol és mennyire fáj.
De erre múltkor felhívta a figyelmem NnJudit, hogy az biza még odébb lesz.
Dobok már én is egy nyáladzós képet Leventéről. Itt kb. 16 hetes lehetett.
Kép Kép

Judit!
Annyira szépek a lányok! :)
szilbee
 
 


Ja... Dinya...

Én elsőre azt hittem, hogy ő nem is orvos. :oops: Olyan fiatal, csenevész fickó. :shock: Tök másnak képzeltem. Egyébként elég szimpi. 8)

Mégvalami....
Levente holnap már a bölcsiben reggelizik. Meg fogok őrülni nélküle.... :roll: :cry: :cry: 11-re kell érte mennem valszeg...
szilbee
 
 


No még valami...

Erika!
Levente is gyarkan "mellénk nézett"... bár ő vakószinúleg a sötét gerendát nézte (merthogy padlásszobában laktunk akkor még). El is neveztük Gerdának a gerendát... "Gerda a Gerenda"

Ildi!
Levente is elég soká kezdett fordul. Mert ugye tényleg nem könnyű megmozdítani azokat a vaskos sonkákat. :lol: Ahogy Ádám mondta mindig, hozzá kellett erősödnie a súlyához.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Én is tudok mindent mert sokszor be-be nézegettem.

Szilbee!

Lehet, hogy már írtad de a Városmajor úti bölicsbe jár Levente? HA igen akkor mi a véleményed róla? Csak azért kérdezem mert Trixi is oda járt anno kb. 6éve :shock: . Akkor szupi volt. emlékszem a beszoktatásra. Trixi bent sírt én pedig távozóban pityeregetem. Annyira nehéz, 2 évig minden nap együtt vagytok majd hirtelen más ad neki enni, inni, ha sír más vigsztalja. Ez van. Most jól meg vígasztaltalak?

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?