Új privát üzeneted érkezett!

Hahó!

Rita! Újra leírni már nem volt erőm-kedvem... :oops: Az olyan rossz érzés, amikor az ember összekapja magát és ír egy szép hosszút, erre elröppen. Namindegy.

Szóval halasztás terén igazad van, hiszen ha meg tudod oldani, akkor minden rendben! Én elképzelni sem tudom, hogyan oldanám meg. Még a szüléskor se tudom, hogy hogyan lesznek a dolgok. Az biztos, hogy Miksa ott alhat az oviban délután, amíg kórházban leszek, ezt megbeszéltük. Aztán majd az apja valahogy odaér érte. Ha éjszakás, akkor több barátunk is mondta, hogy elvállalja, különböző megoldások lehetségesek. Ha meg hazajöttünk, akkor valszeg marad itthon egy kicsit.

Tényleg csajok, ha igényli Miksa, akkor tartsam itthon, amikor hazajövünk a picivel, ugye? Nem szeretném, hogy azt érezze, hogy kipenderítjük itthonról, vagyis hogy összekösse a kettőt. Szerintetek mennyi idő lesz ez?

Ildi! Igen, a Buy Way jó lehet, ha van kedved. Én szívesen találkoznék. Másnak nincs kedve, csajok?
Nézted már az outleteket? Meg kéne mennem úgyis DM-be és Kenguruba is. Kérdés, hogy mikor, mert a holnapot még nemtom, csütörtökön kaposvárra megyünk, pénteken meg annyit tudok, hogy nincs ovi, tanítás nélküli munkanap vagy mifene lesz.

Beszti! Nalátod, ezért a menüért irigyellek. Tavaly egyszer találtam itt a boltban egy halom szórólapot valamelyik nagyobb kajakiszállítótól, és úgy megörültem, föl is hívtam őket, kiderült, hogy félreértés, ide nem hoznak....

Mira! Most én tudom rosszul, hogy a 22,9-es BMI az nem jelent túlsúlyt? :oops:

Jó béna kép, de ígértem pocit:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


:D :D :D Nem Szirom, jól tudod!!! A 22.9 BMI TÖKÉLETES súlyt jelent. De Mirának hiába magyarázzuk! :wink: :wink:

(Mira, nehogy megbántódj, jó??? Tudod, 27,4-gyel kicsit savanyú a szőlő! :wink: )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Rita, nem bántódom meg! :D De én 60kilósan érzem jól magam!!! :D Zavar, hogy nem érzem jól magam a bőrömben...
De azért magyarázd nekem nyugodtan! :lol: :lol:
Hány centi vagy?

Szirom, szép nagy már a pocid!

Beszti, nem fogyok el. :wink: Milyen volt a mei ebéd?

Mai menü: cukkini hagymán megdínsztelve, pipihusi darabkák belesütve és 1deci főzőtejszínnel leöntve. Ja meg vágtam bele anikósajt darabkákat.
Amúgy a főzőtejszín hányas kód?
mira80
 
 

 
 

Szirom!

A 22,9 BMI tökéletes súlyot takar. Szerintem ezért is csinált pillangós vonalzót :D:D, nekem inkább a bálna illene. Na jó, talán már nem annyira, de az BMI-m kicsit még kint van. Talán 1-2 hét múlva már bent leszek a "normálisban", de akkor is csak a felső határán.
Pocid csini! :):)
Nézegettem, és ugyan a Food nagyon sok helyre szállít, de hozzátok tényleg nem.

A BMI-k persze nem írnak súlyt, de az pl. látszik, hogy Rita kb. 6-6,5 kg-val több mint a BMI szerinti normális súlya, a többi fogyás már arra jó, hogy bőven megszilárdítsa a jó határban lévő súlyát.

Mira!

De ugye emlékszel, hogy a múltkor is mondtuk, hogy a 20,5 BMI már inkább az alultáplált kategória? De persze ha kicsit formásodni szeretnél, akkor dobj le 1-2 kilót és tornázz mellé, hogy legyen feszesebb minden. De azért ne vidd túlzásba!
(Mondjuk engem személy szerint nem zavar, ha más fogyni akar, csak te tudjad, mit csinálsz, de lássad magad kövérnek, ha nem vagy az!)
60 kilósan én is jól érezném magamat! :D:D De akkor én még bőven nem volnék sovány! :):) De te, ha jól gondolom, mint 9-10 cm-rel magasabb vagy nálam.

Rita!

Hát igen, ez a hónap költségileg is húzós volt, nekünk is már 17-éig be kellett fizetni az októberi ebédet a suliba (ugye hónap elején meg még a szeptemberit).
Nálatok nem lehet pótlólag? Mert nálunk igen, sőt ha véletlenül hónap elején derül ki, akkor még akkor is, csak akor már csak ebédet lehet, a három étkezésest nem (gondolom tízórait, uzsit előre lefixálva rendelik).
Reggeli nekem is szigorúan 3-as! :D:D De így könnyebb az este, amikor viszont csak joghurt van.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti, 171cm vagyok.
mira80
 
 


Mira!

A "de lássad" természetesen "ne lássad"... :D:D
Így számoltam én is. Én 162 cm vagyok. (Na, ebből ki lehet számolni a mostani súlyom... És fél kilóval több vagyok, mint te...)

Szirom!

Azért ugye lesz segítséged a szülés után? Ha kell, szeretne menni, ki hordja Miksát oviba? Szerintem nyugodtan maradhat otthon.
Arra azért számíts, hogy az eleje nem feltétlenül egyszerű, még ha bele is vagy az egy gyerekbe (vagy akár többe, mint én vagy Rita) szokva.
Pl. a főzés tipikusan segítséget igénylő dolog.
És Miksának is változhat a viselkedése, sok figyelmet kell rá is fordítani.

Tényeg:

Motiot!

Hogy vagytok, hogy bírod?

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahó!

Beszti! Abban az értelemben, mint Miksával, nem lesz segítségem, de az uram itthon marad egy ideig. Tartalékolt szabit, meg ugye jár is az a néhány nap, és már szólt is, hogy muszáj majd itthon maradnia, szóval számítanak rá a melóhelyén. De attól a vállalkozást majd még kell csinálnia - bár ennek jó része itthonról is megy. A főzéssel úgy vagyok, hogy mostantól igyekszem jó néhány adagot a fagyasztóba tenni, ha olyat főzök, akkor mindig kicsit többet csinálok majd belőle. Tényleg csajok, ha van ötletetek, akkor szívesen veszem. A pörik ugye simán fagyaszthatóak, de mi még? Megyünk mostanában Ikeába, betárazok húsgolyóból is, az is jó. Meg végülis a férjem is jól főz, ha itthon lesz, biztosan megcsinálja, ha meg rohangál, akkor tud hozni kifőzdéből vagy itt az egyik étteremben is csomagolnak, csak ki nem szállítanak. Miksát pedig ha szeretne menni, elviszi a szomszéd srác (csak korábban, mint Miksa szokott) vagy az egyik lány is mondta, hogy szívesen segít, akinek a kiscsajával Miksa is jóban van. Arra is számítok, hogy még nem tudhatom, hogyan reagál a kistesóra, akármit is mond most, de végülis mostanában nagyon sokat okosodott és kiegyensúlyozottabb is, szal remélem, belerázódunk majd szépen.
Tudod, eredetileg úgy volt, hogy anyu jön majd, de most értelemszerűen ez nem járható út. Megoldjuk majd valahogyan, másnak is sikerült, nekünk is fog. A taknővel már beszéltem, kb. két héten belül jön egy gigatakarításra ablakpucolással, és majd aztán időnként jön takarítani, mint régen (az elmúlt egy évben már nem járt hozzánk, mert Miksa megnőtt annyira, hogy simán ment mellette). Nekem megér annyit, amennyit kér érte. Naszóval ezek a tervek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, hazaértél??? :wink:
többieknek:taliztunk ma Szirommal a buyway-ben.
Sajnos csak másfél órát tudtunk ott lenni, mert menni kellett a kompra.
Natasa meg hazafele beájult, még mindig alszik :D
Én meg kipróbáltam az új Rékás dvd-met, húúúúúúúúúúúúúúú..............................,
nem biztos, hogy nekem való
30 perc popsi
60perc has
30 perc felsőtest

Én meg puhány, és béna vagyok.
Kicsit elbohóckodtam, aztán utána megint kizzasztottam magam(ha már a tornával nem sikerült) :roll:
Most frissen, fitten itt pötyögök
(és fől a tészta, jobb híján sajtos-tejfölös tészta lesz, nem éppen norbis, de még belefér)
Bár én tök sokat zabálok mostanában.
Múlt héten Norbiztam pár napot, le is mentem 60,5-re, most reggel meg 61,5 voltam megint.
Egyszerűen kell este a kaja :wink: :wink: :wink:

Infráért meg ne irigyeljetek, neketek is lesz szép új házatok,(Mira, Beszti) kell egy kis helyiség neki, aztán jöhet az móka :wink: :lol: :lol:


Sziromnak meg tök cuki a pocakja :D :D :D
vas
 
 


Sziasztok, reggel óta lestem, jön-e valaki, de ha ti randizgattok, persze, hogy nem értetek rá! :)

Jó volt?

Szirom, tényleg én i akartam mondani, nem tudom, milyen nagy hasról beszéltél, a képen legalábbis csinos!:)

Ildi, nem irigyellek, áááááá, nem.... Még tornázni sincs idm, most is megy a vasaló fél óráa, de csak melegít. Muszáj mennem, megdologztatni.

Gabi, neked van carmen electra dvd-d ugye? Én is megkaptam, de még... :oops:
Milyen???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Aham, taliztunk :wink: Hazaértem Ildi, minden rendben volt, kompjegyet zsákmányoltam az uramtól, kompot elértem, gyereket elhoztam az oviból és még a hentesnél is voltam :wink: Ne haragudj, hogy nem voltam valami szórakoztató társaság, de tényleg le vagyok azért lombozódva.

Csajok, Ildi jó vékony, hiába siránkozik időnként, jól néz ki. Natasa meg tök önállóan jött-ment az üzletekben, vannak elképzelései a kiscsajnak :lol:

Ildi! Nem akarsz Béres Alexandrát inkább? Azt tudok neked küldeni.

Rita! Hát, azért van ám pocim rendesen. Én nagynak érzem. A súlyomat még priviben sem mondom meg, mert új magyar csúscs, bár a doktorom nem bánt, mert 11 kilónál vagyok, és ez nem gáz. A védőnő se szekál szerencsére.

Lányok, lefagyasztható kajákra nem mondtatok semmit. Nincs ötletetek?

Tegnap voltam a doktornál, Ildinek már meséltem. Hajlik a csaszi felé, én meg nem nagyon szeretném, jól átbeszéltük a dolgokat, de persze még semmit se biztos. A bizonytalanságot mindig elég nehezen viselem, de még nehezebben viselném a programcsaszit, szóval most épp bajban vagyok lelkileg, inkább szeretnlm, hogy hagyjuk nyitva a dolgot. Tudom, hogy nincs túlhordás, nincs oxy, nincs indítás, ebben megegyeztünk, de eddig azt hittem, terminusig várunk, most meg a doktor november 4. helyett október végén kivenné a babát szíve szerint. Ettől kicsit megbillentem, hazafelé még el is bőgtem magam. Ő meg csak óvatos és jót akar, ezt is tudom, mégis.
A méhszájam különben picit nyílt, 2100 van a könyvemben, ez nekem azért biztató. A kismukk feje viszont majdnem 91-es....

Na, ezt kb. 1,5 órája írom, el is küldöm :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Rita, látnád nekem mennyi vasalnivalóm tornyosul :oops: :roll:
Inkább foglalkozom mással..... :wink:
Ja, randizgattunk, Szirom tegnap mondta, ha akar valaki csatlakozhat :wink: :wink:
senki se vette a lapot :wink:
tudom Dunakeszi kiesik mindnekinek :wink: :wink:
na, és mikor ikejjázunk????
Én voltam kedden, meg Árkádban is.
vettem egy új parfümöt(kicsit untam a régieket, évek óta ugyanazt a 3-at használom)
Kellett egy kis újdonság :D


Sziromnak ne higyjetek :wink: :wink: , nem is vagyok vékony :wink:
Siránkozni meg tök jó.
Engem is zavar az a + 3 kiló, ami nyár óta rajtam csücsül.
De ez most ragaszkodik hozzám(én meg annyira nem is erőltetem meg magam)
Szirom, köszi Alexandrát, de majd belejövök Rékucskába is.
Bár még nem nagyon bírom, de majd csak megerősödök egyzser.
ha a 30 perc segget végig csinálom az már frenetikus lesz.

Na, felmegyek, megnézem a lefektetett gyerekeket, elaludtak-é. :wink:

puszi, jó éjszakát
vas
 
 


Rita!

Akkor ne csak leselkedjünk, írj egy hahót, ha vagy! :):)
Egymásra leselkedtünk, :D:D és egyikünk se írt!

Szirom!

Persze, fontos a biztonság, de ha császárt akar, legalább annyit bulizz ki, hogy várja meg a terminust. Ha addig nem indul, akkor lehet császár, de ha igen, akkor engedjen bele a vajúsdásba, aztán majd kiderül menet közben. Azt gondolom, egy nőnek ez nagyon fontos. legalábbis nekem az volt, hogy legalább legyen esélyem simán szülni, még akkor is, ha benne van a császár esélye. Egyébként én Hannát az előzetes császár ellenére túlhordtam 2 nappal...
Nálatok talán nem fontos annyira, de nálunk tudta azt is, hogy a gyerekszámot is befolyásolja egy ilyen döntés, mert 2 császár után biztos a 3. Viszont én 4. császárt már nem vállaltam volna. Most meg még egy 5. gyerek is beleférhet...
Azért a 35. héten a 2100 bíztató egy korábbi szülésre. Miksa időre jött vagy korábban?
Ildiről tudtuk, hogy vékony! :D:D
Fagyasztani sokmindent lehet. Pl.
- mártások (pl. vadas, csak nem a tejszínesek)
- darált husis szószok (bolognai, chilis bab, vagy rakott dolgokhoz (zöldbab))
- nyers, de kikevert fasírt (pogácsában, 10 perc kisütni)
- kisütött palacsontatészta (adagonként kell elrakni, pár perc mikró után olyan, mint a frissen sütött)
- tészták (pl. pizzatészta félig sütve is)
- levesek közül talán a gulyást érdemes
- töltött húsok sütve (pl. a kolbásszal töltött), vagy tekercsben sütötteknél (amilyen pl. sonkás-sajtos csirkemell lehet) előre kicsit főzve (alufóliába kell tekerni, 10 percig főzni sima forró vízben, aztán kihűlés után újracsomagolva eltenni (akár panírozva is), olajban sütéshez)
Most ennyi jut eszembe, de biztos van egy csomó még.

Ildi!

Majd megnézzük élőben!
De nekünk te tuti vékony vagy. Nekem a kilócskáim épp a hasamon és a csípőmön csücsülnek, nem tudom, hajlandók-e onnan távozni. Szauna még álom. De egyenlőre a torna is...
Lehet, hogy ráveszem a páromat egy fitnesszbérletre. :)
Én olvastam a minitalit, de nekem az nagyon nincs irányban, ráadásul van egy betegségből kilábaló babácskám.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahó!

Ildi! A köszi az Alexandrát az azt jelenti, hogy kéred, vagy azt, hogy köszi, nem kéred? :lol:

Beszti! Én meg a kajaötleteket köszi! Most már bele kell húznom.

Szülés: reménykedem abban, hogy előbb elindul a kissrác kifelé. Tényleg görcsölgetek, Miksával ez nem volt. Őt a 42. hét végén szültem, október 5. helyett 18-án, akkor is úgy kellett könyörögni neki :roll: Nekem is nagyon fontos, hogy legalább megpróbálhassam, illetve hát az igazi cél az, hogy sikerüljön is. De ha egyáltalán nem vághatok bele, az nagyon meg fog viselni, tudom. Az első csaszi is megviselt, pedig mindenki vigasztalt, hogy mindent megtettem, hogy ne legyen az. Én nem vagyok az a fajta, aki könnyen feldolgozza, ha valamit nem tud megcsinálni. És nem is a könnyebbik utat szoktam választani. Annyian mondták utána, hogy nem lett volna jobb, ha rögtön csaszi, mert így duplán szenvedtem, de nem bánom, tényleg nem bánom. A terminussal most az a baj, hogy a doktor megnézte a naptárat, és épp 4 napos ünnep van az előtte lévő napokban, és szerinte szerencsésebb lenne, ha végül nem akkor kéne csaszizni, amikor a fű se nő (ezt ne értsd félre, nem a hétvégéjét félti szerintem, mert nem olyan típusnak ismertem meg). Aztán meg ez a költözés, most október 15-öt olvasok meg november 1-et felváltva. De más meg év végét mond...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Életjelet adok :) Minden rendben velünk, de az ovi-játszótér-házimunka körforgásból nagyon nehéz kitörni.

Nem jut időm ideülni, este is még annyi melóm van, hogy hihetetlen :(

Az uram is csak melózik ezerrel, sok most a munka nagyon, és nem igazán tud besegíteni.

Nagy hír viszont, hogy Lacus elindult, egyedül jár-kel itt a lakásban :):):)

Lányok, nagy-nagy kitartást mindenkinek a norbizáshoz, tornázáshoz! Ügyesek vagytok!!!

Én a norbi-projektet most nem válallom be, igazából nincs gondom a súlyommal :D:D:D Viszont formásodnom kell, így aztán ma már lejutottam a fitneszterembe. Női torna, szuper, alig bírtam hazavánszorogni utána... :D

Erre már mindenképp elmentem, Zsolti is noszogatott, és a sok meló ellenére is vállalta arra az egy órára a gyerkőcöket :)

Na meg elkezdtem itthon a Pilates tornát is, az is nagyon tetszik!

Rita,
sajna a Carmen Elektrát még csak nézegetni tudtam, kipróbálni nem, így aztán nem tudok sokat mondani. Ránézésre nem rossz :) Bár azt hallottam, hogy az első rész nem valami nehéz.

Szirom,
nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a sima szülés!!!

Motiot-ra volnék még nagyon kiváncsi, vajon hogy vannak otthon a kisbabával :)

Puszi mindenkinek, és jövök, ahogy tudok :)

pgaboka
 
 


Hahó!

bocsi, hogy megint eltüntem, de itthon van még apa a héten és hát jövünk-megyünk, alig vagyunk itthon, az idö is gyönyörü volt eddig, kihasználtuk. Mikor meg itthon vagyunk, akkor vagy apa vagy Ábel foglalja a gépet, én meg nem jutok ide.
Köszi a hiányolást, nagyon jól esett!!

Szirom, csini a pocid nagyon, egyéltalán nem túl nagy! :wink:
Akkor ti is készültök már rendesen a nagy napra??

Mi jól vagyunk, Áron még mindig egy kis tünemény, eszik, nézelödik nyögdécsel, alszik. Éjjel is csak szopizni kel, eddig nagyon jó így, csak el ne kiabáljam! :wink:
Ábel is imádja öt, egyre jobban, de azért még vannak hisztik, ha pont akkor kéne neki valami, mikor szoptatok. Majd ez is megoldódik. Mi novembertöl kezdjük az ovit, remélem az is müködni fog majd. :wink:

Gabi, gratulálok Lacusnak a menéshez!! Nagyon ügyes !!!

Csajok, akik már tapasztaltak a szopi és a fogyi ügyben! 2,5 kiló maradt rajtam, az nem lenne sok, de ott van még a terhesség elötti 8 is, amit le kéne dolgoznom. Tudom, hogy korai még egy kicsit, de az a bajom, hogy nem nagyon merek semmit enni, nehogy pocifájás legyen belöle, vagyis csak olyan kajákat, amik hízlalnak: tészta, krumpli stb, zöldség, gyümölcs nuku. Salit se merek az ecet miatt, nehogy bántsa a törpét.
Mit lehet enni? Tudom, hogy a hagyma fokhagyma meg a káposztafélék kilöve, azonkívül mindent? Salátát is? Ti hogyan fogyiztok a szopi alatt?? Gabi, hogycsináltad, hogy a súlyod itt tart?? Persze a tejcinek maradni kell!
Help plíz!!!!

Na, kicsinyitek képeket aztán dobom öket!

pussz mindenkinek!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Az elsö percek:

Kép

alszi:
Kép

Ábival:
Kép

nézelödés:
Kép

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Motiot!

Végre kép!! :)
Nagyon aranyos Áron!! :):):) És a tesók is!
Volt már hasfájós jel Áronnál?
Mert én mindegyiknél mindent ettem, és nem volt gond.
De ha volt, akkor is próbáld meg szép lassan, egyenként visszatenni a dolgokat az étkezésedbe. Azért egyenként, hogy lásd, ha valaminek rossz a hatása.
A zöldségek, gyümölcsök közül a legtöbbnek nincs negatív hatása hasfájásügyben, a puffasztó hatású (bab, káposzta) szokták mondani, de ez sem feltétlenül igaz. Tejtermékek okozhatnak gondot, ezért azok fogyasztását érdemes figyelni és nem túlzásba vinni.
Salit próbáld más öntettel, pl. tejfölössel, joghurtossal (mértékkel).
Pocifájás ellen a sok büfiztetéssel (akár szopi közben is megállva) sokat tehetsz.
Néha meg semmi nem használ, akármit eszik az anyuka.
Én egyéként a mennyiségekre is ügyelek, mert sokszor nem az a baj, hogy mit eszik az anyuka, hanem a mennyiség. Folyadékmennyiségre is figyelni kell.
Egyébként a szopi a többletenergiaigény miatt jó fogyasztó hatású :D:D. Nem direktben, és nem gyors eredményt várva. Heti 0,5-1 kg. Ugye ami az emberből lemegy, és így a méreganyagok is, amiket raktároznak a sejtek, egy része a tejbe is kiválasztódik... Ezért nem szokták ajánlani a fogyókúrát. De ezzel nekem meg az a bajom, hogy van, aki "magától" is fogy, de ez ellen nem szólnak, az jó. A másik, hogy én immár 6 éve vagy terhes vagyok, vagy szoptatok (időnként mindkettő egyszerre), szóval ilyen alapon esélyem sem lenne fogyni.

Szirom!

Értem én! Engem is csak az utolsó pillanatban császároztak Nátánnal. És annak ellenére, hogy sokat fáj, és duplán is (ugye a császárnál utána sokkal rosszabb, azért a hüvelyi szülésnél a vajúdás rossz, de a szülés után jóval jobb (kivéve a 4. gyereknél az utófájások :D:D)), nem akarnám másképp utólag sem. De én úgy vagyok vele hogy ha egészségügyi oka nincs egyéb (anyai ok, baba ok), akkor a császár az egy szükséges rossz, ha feltétlenül szükséges. Ezért engem nagyon nehéz lett volna meggyőzni egy programcsászárról utána. Csak ha egyértelműen látszik, hogy ez császár (pl. várhatóan nagy baba, bár Hanna sem volt kicsi (3800 g, ő lett 4 közül a legnagyobb), kisebb anyuka (én nem vagyok az), hegkérdés), egyébként hagyják, hadd próbáljuk meg. Úgyis én vajúdok. Jó, nekem annyi előnyöm volt, hogy volt előtte egy sima szülésem is, így biztos volt, hogy csak a baba volt az oka a császárnak, ezért nekem nem kellett a dokit meggyőznöm arról, hogy sima szülésnek menjünk neki.
De ha jó fej a dokid, akkor hátha... Bár a mai kórházdolgok között az ő ünnep-dilemmáját is megértem. Kórház: :(.
Miksával jó volt a terminusszámolás? És most? Mert én pl. Benit hivatalosan túlhordtam, de egyáltalán nem biztos, hogy ténylegesen igen. (Ált. 35 napos ciklusaim voltak, de persze mindenhol 28 napossal számolnak.) Csak akkor én még nem voltam ilyen kiművelt. Simonnál meg a doki kiszámolt valamit, én nem figyeltem eléggé, csak a párom szólt később (pedig tudtam, hogy nem jól számolt, mert megint 28 napossal számolt), de utána meg nem bírtam változtatni a dátumon, hiába próbáltam, elszállt a füle mellett. Nem gondoltam, hogy ez gondot fog okozni a végén, és ennyire köti magát az eredeti, egyértelműen rossz dátumhoz.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Hahhhh, Szirom, úgy olvastm , hogy a dokid hajlik a CSAJSZI felé, aszittem hirtelen mégis lánynak nézi Zénó-Simon-Tihamért!!!:shock:

De láttam, nem erről van szó... :D :D

Ildi, azért nem mondtam semmit dunakeszire, mert autó nélkül délig éppen odaértem volna, rátok mosolyogtam volna és futás vissza.:) Ennek nem sok értelme lett volna... Meg úgy volt, tegnap már iskolában vagyok, csak Adél beteg lett, így csak ma voltam.

Hát jó is (nagyon) az iskola, meg nehéz is, hiányoznak a gyerekek, meg otthon jár az eszem. Persze Zsolt hiperszuper volt ma is, félelmetes rend, MOSOTT, elvitte Maját balettra, Adélt orvoshoz, főzött... Félelmetes, mi? :) (Írta ezeket sms-ben, én vsszakérdeztem, hogy jajj, nekem ez miért nem megy? Válasza: babanet:) Csak így... De lehet, hogy igaza van?!?!)

Idefigyelj Ildi, ha mégegyszer azt mered mondani nekem, hogy a hatvanegy kilóddal nem vagy vékony, csokit csempészek a vacsorádba!!! :twisted: Irgumburgum!!!!!

Beszti, oké HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!! :wink:
De jók a fagyasztós ötleteid!!! Bár nem készülök szülni, de jó tudni! :)
Szóval ötödik? ) :)

Gabi, az a jó, ha Carmen nem nehéz, akkor nekem való! :)
Istenem, mikor fogom ezt mondani én is: A súlyommal nincs gondom... :? :oops:
Lacust úúúúgy megnézném!!!
Zsoltikának megy az ovi, jól?
Torna: SZUPER VAGY!!!

Motiot, hihetetlen, milyen fiús pofija van Áronnak!!!!! Nagyon cuki! És igen, az idei babaévfolyam ilyen: alszanak, kedvesek, szuperbébik! (Szirom, nyugi!:))
Inkább nem mesélem el neked, én miket ettem az első három hónapban... AZOKTÓL nem fogynál.
2,5 kiló????? DEEEEE JÓÓÓÓÓÓ NEEEEKEEEEEEEEED!
(Egyébként karfiolt is ettem, káposztát is, semmi baj... Így van, ahogy Beszti mondja, próbáld ki, gyerekfüggő.)
De Beszti, hogy heti fél-1 kilót lehetne fogyni a szoptatástól???? Akkor én már bőven az álmaimnál járnék! Vagy nem szabad mellette este fél doboz fagyit enni???

Ja, Szirom, még valami: a húgom mesélte, a szülésznőjétől hallotta: a Jánosban nemrég egy 5 !!!!! kilós baba született simán. A végén a dokija meg akarta császározni a mamát, de ő kérte, hogy még fél óráig engedjék, negyed óra múlva ott volt kis óvodás a kezében...:)
Állj a sarkadra szerintem is!

Megyek aludni, holnap is iskola.

Jó éjt!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Rita,
képzeld, ismerjük ám az 5 kilós baba családját!!! :):):) Zsoltika kis óvodástársa a baba nővérkéje, igaz még nem kezdte az ovit, mert még nincs 3 éves :) Pont tegnapelőtt mesélte az apuka a játszón, hogy rekordot döntöttek a kórházban, és hogy tényleg hüvelyi volt a szülés, hihetetlen!!! Én is teljesen elájultam! :)
Köszönjük kérdésed, az ovi nagyon jól megy, tegnap ugrálóvár volt, ami nagy kedvence Zsoltikának :) Ma már a reggelinél sem üldögéltem bent vele, hanem csak kintről néztem. Ügyes volt nagyon, mondják az óvónénik, hogy jókedvű, és nem sír már egyáltalán :)
Menni fog a fogyi Neked is! Nem mondom, hogy nem örülnék még 2-3 kiló minusznak, de épp a szopi miatt nem akarok most diétázni, mert Lacusnak még nagyon kell a tejcsi, jóformán alig eszik azon kívül mást...
Torna: köszi, de most meg olyan izomlázam van, hogy mozdulni is nehéz. Jajj, nagyon fáj mindenem!!!
Holnap rádolgozok :D

Motiot,
gyönyörű Áron! Nagyon helyes, tünemény! A tesós kép aranyos!!! :):):)
Kaját jól leírták a lányok: ki kell tapasztalni! Én kerültem a k-betűseket: karfiol, káposzta, kelkáposzta, na meg a babot, lencsét, sárgaborsót, zöldborsót is egy darabig. Gyümi: nálam pl. a körte puffasztó, de lehet hogy nálad nem...
Eleinte tejet is keveset ittam, az is okozhat bajt.
Szerintem most ne aggódj a súlyodon, mert elég most a picire koncentrálni :)
Én egyáltalán semmit nem csináltam, csak picit odafigyeltem, amit a mai napig megteszek :) Ami szerintem nagyon fontos: a rendszeres étkezés, amit én úgy biztosítottam, hogy rendeltem kaját (sőt, még most is, bár nem minden napra). Így az ebéd délben itt volt, nem voltam éhes és nem nassoltam. Sőt, sokáig vacsorára is rendeltem magamnak pl. salátát, ha tudtam, hogy nincs időm elkészíteni.

Megyek is, mert még most fogok mosogatni :shock: , de aztán fürdés, alvás, holnap meg torna.

Ja, még valami: képzeljétek, a vaterán rendeltem magamnak egy Louis Vuitton táskát, persze nem eredeti :wink: De nagyon-nagyon szép! Most még tárcát is szeretnék hozzá :D Úgy örülök!

Jó éjt mindenkinek!

pgaboka
 
 


Kimaradt:
hú, Rita, micsoda férjed van! :D Tényleg félelmetes! Enyém is megcsinál mindent, de főzni nem tud :D

És egy kérdés: van valami ötletetek, hogyan lehet a fürdőszobai csempéről a gombát eltüntetni? Van egy ujjhegynyi folt, nem is igazán a csempén, hanem fugán, de sehogy sem bírjuk eltüntetni :(

Régen reklámoztak valami gombaeltávolítót, pont ilyenre, a reklámban egy kisfiú katonásat játszik a kádban, és a katonának nem szabad a fekete felülethez érnie. De sehol sem találom a szert magát, pedig sokfelé kerestem már.

Ha tudtok valamit, írjátok meg!!! Köszi :)

pgaboka
 
 


Rita!

Amikor én szültem Hannát, volt egy ismerős anyuka, aki 5,3 kg-os babát szült simán (ha jól emlékszem gátvédelemmel :shock:), gyakorlatilag fél óra alatt (előtte biztos fájdalommentesen tágulgatott). Mondjuk tényleg óriás pocija volt, láttam nagy pocit életemben, de az övé mindent vitt, nem tudom, hogy nem mértek nagy babát UH-n. De persze nem császár után...
Ház és ötödik: csak ilyen sorrendben. De ha a ház projekt egyszer végre befejeződik, akkor belefér. Vagy esetleg pár év múlva (de akkor egymás után kettő, nehogy unatkozzanak :D:D (erről még a párom nem tud, azt hiszem dobna egy hátast, ha előjönnék a javaslatommal :D:D:D)).
Szerintem fogynál... Ha a vacsi korlátozott, nem szénhidrátteli, napközben is figyelsz. Gabi jól írta, rendszeresen étkezel... Én most próbálgatom a Norbis hamit. A keddi átlagos, semmi különös, a szerdai és csütörtöki viszont nekem határozottan finom volt. Ha a tegnapi tényleg 1-es, akkor az nagyon jó, mert zöldborsófőzelék volt rántott csirkemellel. Egyik sem az általam 1-esként elkészíthető. :shock: És elég mennyiségileg.
Gabi azt is nagyon jól írta, hogy ha napközben eszel, akkor este nem vagyok olyan éhes, nem kell nasizni, vagy elég gyümi, pici sajt nasinak.
Férj: szuper. :):) Babanet?
A te vacsis csokidat :wink::D:D csempésznéd Ildi vacsijába?
Akkor ez a gond, hogy Simon 2 héttel előbb érkezett? :D:D A tavalyi gyerekszéria meg még nem az eszünk, alszunk volt? De az bíztató, hogy Szirom legalább belefér az ideibe! :):)

Gabi!

Gombára nincs ötletem. De ha feketepenészről van szó, az elég irthatatlan :(. Szerintem Domestost hirdettek, de azok szerintem ilyenre nem jók, a reklám ellenére sem. Persze próba, cseresznye...

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Rita!

[quote="beszti"] írta:besztihogy ha napközben eszel, akkor este nem vagyok olyan éhes


Na tessék, jól megmondtam :D:D:D! Szóval azért vagyok este éhes, mert napközben nem eszel? :?::D Mert ha így van, akkor légyszi egyél, hogy én se legyek este éhes! :wink::D:D:D

Beszti
beszti
 
 


Sziasztok!

Az este már nem jöttem, akartam pedig, csak annyi mindenről lett volna szó... :oops:

Anyunál voltunk tegnap, mintha egy kicsit jobban lenne, de ezt azért ne úgy képzeljétek, hogy tök jól van, csak mégis látok hajsználnyi különbséget. Ma vért kell azért kapnia, mert úgy tűnik, a kezelés nem kedvez a vörösvértesteknek. Viszont akkor talán ezért sápadt és szédelgős, remélem, a vér ezen segít.

Rita! Én nem hinném, hogy a babanettől :wink: Annyit nem írsz te ide :lol: A férjed tényleg ügyes, de egyszer-egyszer bárki brillírozik, próbálja meg éveken át tartani ezt a szintet, minden nap. No?

Gabi! A reklámra emlékszem, de a szerre nem. Ezeket találtam:
http://209.85.135.104/search?q=cache:lA ... lr=lang_hu
http://www.knauf.hu/html/d71.htm
http://www.mapei.hu/index.php?imefajla= ... send_id=58
http://www.mapei.hu/index.php?imefajla= ... send_id=56

Motiot! Irtó édes Áron! És egyáltalán nem két hetes babának tűnik, hanem idősebbnek, kifejezetten bölcs az arca! Simán belétek lát szerintem :lol: És tiszta apja :wink:

Beszti! Nem biztos, hogy Miksával jó volt a számítás. Nekem sem 28 napos ciklusaim voltak, de a védőnő úgy írta be a dátumot. Én sem gondoltam, hogy ennek a végén akkora jelentősége lesz. Viszont utolsó héten a doktor, amikor okokat keresett, mindig hangsúlyozta bent a kórházban, hogy ez is benne lehet a késésben. De két héttel nem lehetett elszámolva, az biztos, mert tudom, hogy a teszt mikor lett pozitív. Max. 4-5 nappal. Ja, és Miksa mindig kicsit kisebb volt az uh-n az átlagnál. A végén meg 3300 gr lett. És azt mondták, hogy egy kicsit túl volt hordva, ráncoska volt, hosszú köröm, szokásos.
Ez a baba pedig mindig nagyobb egy héttel az átlagnál, tudom a pontos fogantatási időpontot, a méhszájam is elindult egy picit, szóval reménykedem. A 36. héttől iszom majd a málnalevélteát, meg veszek homeós bogyókat is, hátha.

Lányok, névügyben véleményekre lennék kíváncsi :wink: Tegnap az úton kivégeztük az utónévkönyvet, és kölcsönös kompromisszumok árán az Ede és az Iván maradt a két befutó. Utóbbi sajnos nem tökéletes az i-re végződő vezetéknév miatt, de mégis bent tartottuk, mert tecc. Az Ede új szerzemény, egyre jobban bejön. Jó rövid :lol: Utolsó körben esett ki egyébként az Artúr és a Gellért. Miccóltok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Csak egy mondat:

nagyon cuki Áron, és tényleg nagyon kisfiús.
édesek, ahol ketten vannak a képen :D

bocsi, de most csak ennyire futotta :oops: :oops: :roll: :roll:
vas
 
 


Még egy:
Szirom, nekem az Iván jobban bejön :wink: :wink:
vas
 
 


Halihó,
köszi a tippeket lányok, megfogadom, hátha egy kicsit megy még lefele a súlyom, nagyon örülnék neki.

Rita, az a 2,5 kiló a mostani terhesség után maradt, sajnos elötte volt még plusz 8! Úgyhogy ne irigykedj! Mondjuk jobb, mintha most is annyi jött volna össze, de hát azért ez még sok. Most nagyon bízom a szopiban, Áron eszik rendesen, én meg sokszor farkaséhes is vagyok. De majd megpróbálom a norbisabb cuccokat enni, föleg este. Szóval akkor aszongyátok, hogy a sali mehet? Ma csinálok is!

Szirom, örülök, hogy anyukád jobban van, sok sok pozitív energia megy neki!
Nevekben nekem a Simon és a Gellért, vagy akkor már az Iván tecc nekem is, Ede annyira nem.

Rita, irigy irigy a szuperférj miatt, bár most, hogy itthon van apa, ö is segít rengeteget, meg is dícsérem érte minden nap! :wink: Most is Áront cipeli a szopi után! :wink:

Hú Beszti, egy ötödik baba? Ez aztán a merész! Én már egy harmadikat sem vállalnék most per pill. De ez még biztos változik.

Na mennem kell, mert megyünk sétálni.

Még egy kérdés: a szopisteától lehet pocifájás? Mert tegnap azt ittam és ete nyüglödött egy kicsit. Nem volt vészes, de akkor is.

Köszi a dícséreteket Áron nevében is!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Motiot,
igen, én úgy tudom, hogy a szopis teától lehet pocakfájás!!! Én nem is ittam Lacussal egyáltalán :shock: Inkább igyál vizet, sima teát (mondjuk csipkebogyó, gyümölcsteák).
Örülök, hogy jól megy a szopi, meglátod a súlyod is csökken majd! :)

Szirom,
Én is Ivánra szavazok :D
Köszi a linkeket, máris nézem őket alaposan!
Örülök, hogy anyukád jobban van, minden javulásnak örülni kell!!!

Beszti,
húha, ötödik? :D Igazad van, jó a sok gyerek :D
Szóval a feketepenész írthatatlan? :( Az baj :( De honnan a csodából került az ide? KOrábban sosem volt...

Nem is írtam, szegény férjem nem bír kikeveredni a náthából :( ÉN már teljesen meggyógyultam, ő még köhög rendesen, ma megy dokihoz :(

Puszi, jó 7végét mindenkinek!!!

pgaboka
 
 



Jó reggelt, jó reggelt! :):):)

Van itt valaki? :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Szia Beszti, itt vagyok!

éppen az ebayen bizniszelgetek. Közeleg a karácsony!

Hogy vagytok?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


én is itt vagyok, én meg mérőállást küldtem az elműnek 8)
és láss csodát, ebben a hónapban nem 15 ezer lesz a villanyszámlénk, csak 9-10 :shock:
(nincsenek itthon kölkek, akik egész nap tv-t néznek, meg számítógépeznek :roll: )

mizu, mizu, csajok???? :wink: :wink:
vas
 
 


Rita, mit bizniszelsz???
Mi is már szerezzük be az ajikat szép lassan.
De nekem még van előtte egy Levente szülinap , Olivér-Natasa névnap -Gábor szülinap(mindez nov.21-től dec. 9-ig), ja és közben Télapó. :shock: :shock:
vas
 
 


na, megint én vagyok a nyitólap :roll:

édi-bédi uramtól meg kapok egy gyönyörűséges laptopot :D :wink:
mert ez a gönc(4 éves, kicsit elavult, és a képek mappában is mindig gond van, zenét se tudok írni, dvd-t se tudunk nézni rajt....stb(pedig van rajt minden)
Kicsit gáz mostanában :roll:

itt nyöszög egy csaj 8)
vas
 
 


ja, nem nyitólap vagyok, csak nyitó üzenet :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Rita!

Köszi jól!
Gyerekeket két hét itthonlét után elvitte apjuk az oviba, most van szabad 3,5 órám. Persze ki tudja Simon mennyire hagyja.
A súlyommal is elégedett lehetek, egész jól alakul. Sikerült megint fogyni, és a hétvégém is jól sikerült (a legcikisebb mindig a hétvége, mert akkor a családnak is kell főzni). Beleférek egy kedvenc farmerembe, cél az ugyanilyen, de egyel kisebb: egyszerre vettem őket, abba még soha nem fértem bele, csak cél miatt vettem, hogy legyen mit elérni.
Mit veszel karácsonyra? Szerintem a héten én is elkezdem...

Ildi!

És te mit veszel a srácoknak?
Nekem is lenne ötletem ajándékhoz magamnak!:D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti, eddig ami megvan az egy világítós földgömb Leventének, akarunk mér egy nagy sakk táblát(ezt kérte már régóta), meg PUSKÁT :roll: :roll: :roll: :roll:
Vettem már két pizsit(Verdás,+ Karib tengeres)
Van egy kis autó Olinak, egy k's kids-es rajztábla valakinek a kicsik közül.
Olivér lehet egy távirányítós autót kap, vagy egy fisher price "shake and go" autópályát
Natasának bébikonyhát gondoltam, vagy babkocsit, vagy mittudom én :roll: :roll:
meg kapnak egy szánkót is, tavaly kimaradt nem volt hó :roll: :roll:
Meg a szokásos könyvek,(Oli thomas-os könyveket kért) meg 1-2 apróság

Én meg a laptopot már a héten megkapom :D :D
vas
 
 


Ja, és amikor megyünk az urammal weekendezni Sopronba, akkor még Ausztriában körülnézek egy-két helyen :D :D :D (Bécs, vagy shopping city)
vas
 
 


Milyen ötleted lenne magadnak????????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vas
 
 



na, puszi, akkor megyek........................ :D :D :D :D :D


du. bekukk............... :wink: :wink:
vas
 
 


Natasa itt dobál egy almával :shock: :shock: :shock: :shock:
vas
 
 


Jó reggelt!

Karácsony? :shock: :lol: Bár lehet, jobban tenném, ha én is megoldanám ezt a feladatot, mert a pöttömmel nem lesz egyszerű. Csak nekünk még addig van Miksa-nap (okt 12., Miksa-szülinap okt. 18. meg uram-szülinap okt. 20, és még valamikor szülni is kéne :wink: )

Csak nekem még ötletem nincs, illetve Miksa a névnapjára kap esőkabátot, gumicsizmát és esernyőt, mert az a nagy vágya, de ezt már lehet, hogy mondtam is. Itt vannak: http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ath=88_173 Békásat gondoltam, ha mind a háromból lenne, az jó lenne... csak sajnos esőkabátot nem találok, a többi meg majdnem mind csajos.... De valamelyikből csak lesz majd.
A szülinapra viszont fogalmams sincs. Akartam várat, de kapott egyet ajiba egy ismerőstől, akiknek a fiuké volt, szép nagy. Ez kilőve. Akkor a múlt héten beleszaladtunk egy gigadömperbe, muszáj volt megvenni (nem tudom, írtam-e, az apja mondta neki, hogy ha megtalálja és leolvassa az árcédulát, akkor megveszi, na, vért izzadt a gyerek, de megcsinálta).

Ildi! Az uram is épp laptopot akar venni :wink:

Beszti! beleférsz egy célnadrágba? Tök jó :lol:

Ritám! és mit veszel?

Csajok, én meg hasraestem az éjjel, nem kicsit. Ikszedik pisitúra, és belekadtam szemüveg nélkül egy zsinórba. Egyetlen egy dolog nem került még a helyére a hálóban a mostani rendezkedés után, az a hifi, na annak a madzagjában. Térdem fáj baromira, de a gyerek mocorog, úgyhogy megúsztuk remélem. De nagyon megijedtem, és az uram is azonnal felébredt a robajra, asszem így fogalmazott :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Húú, Ildi, ez jó ez a pálya, csak bazi nagy asszem, mi nem tudnánk hová tenni. Pedig teccene, az tuti...

Ui: megrendeltem szüléshez a homeós bogyókat a gyógyszertárban... Hátha, ugyi? :wink: A málnalevél már itt figyel, jövő héttől, 36. betöltött héttől iszom. És egy büdös szem magnéziumot be nem veszek onnantól.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hú de pörgünk lányok!:)

Petinek ezt néztem ki, ma délután jár le.

Kép

Adél asszem bababútort kap a babaházba, Bernát minden nap valami új playmobilt talál ki (római katonák, ágyú, ostromtorony...:D), Maját még nem tudom.
Meg könyvek, persze, asszem szeretnék nekik társasjátékot is (Haba -ezek nagyon-nagyon jók) venni, az mostanában kicsit leült, talán unják ami van? Vagy nem ösztönzöm eléggé?

(Ide szúrom be, mondjátok el, mi a véleményetek: Azt találtam ki, hogy a héten egyszer Maja bent marad napköziben, Adél-Bernát hazajönnek délben. Amíg A alszik, B-tal játszunk. Másnap ők alszanak az oviban, ez lesz Maja "privát délutánja" - Peti egyelőre nem tényező.:D Szerintetek? Aztán a többi nap megy a normál kerékvágásban...)

Hétvége nagyon jó volt, annyira vágytam már arra, hogy egy kicsit együtt legyünk hatosban. Hát most így volt. Szombaton börzén voltam vettem hiányzó ruhadarabokat a gyerekeknek, örültek. Aznap nem mentünk sehová, Adél még nem volt százas. Tegnap viszont kimentünk a budakeszi vadasparkba (kb 23143 más családdal együtt :shock: ), aztán hirtelen ötlettől vezérelve ott is ebédeltünk, majd elmentünk Zsámbékra. Nagyon jó volt, IMÁDOM AZ ŐSZT! :)

A múlt heti iskola is szuper volt, anyira élvezem ezeket az órákat. Meg az is nagyon jól jött ki, hogy Peti velem volt (ezúton is köszönöm kedves segítő családtagjaimnak! :)), kijártam szoptatni, a nagyok is jó kezekben voltak, úgyhogy remek volt.
Idén nincs túl sok óránk, de RENGETEG gyakorlatra kell mennünk, 50 órát kell végignézni, ill. ebből 10-et tanítani :shock: :shock: :shock: De ebben is őrült mázlim van, egy 20 percre lévő oviba jelentkeztem, ami szakmailag is szuper hely, kíváncsi vagyok!

Bocsánat a sok ömlengésért, de most tényleg örülök, haladok-haladok! (Ráadásul tegnap este 76 darab ruhaneműt kivasaltam, mára csak az azóta megszáradtak maradtak, hurrá!)

Beszti: Én nem vagyok büszke, múlt héten iskola után nem voltam jellem, súlyom sajnos a régi. Emiatt nagyon nem vagyok boldog, de ez egy nyugalmas hét lesz (előreláthatólag), nagyon fogok igyekezni.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Szirom, vigyázz te!!
A békás cuccok nagyon jók! (De szerintem régebben is dicsértem, tényleg viccesek!)

Homeo: NAGYON HELYES!! Így kell hozzáállni! Úgy drukkolok neked! (Húgom is két-három hét múlva szül, elképesztően jól viseli, gyermek növöget, 3200 g-ra becsülték. :) Annyira várom a babáját, mintha a sajátom lenne! :D)

Hogyhogy elolvasta Miksa az árcédulát?!?! Ki tud olvasni többjegyű számokat???

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Nem tud, de nem lett volna fair, ha nem fogadjuk el, hogy egyesével olvasta föl a számokat. Így se tudta először, hogy melyik az árcédula, ezért fölolvasta az összes betűt is a dobozról :wink:
A húgod mikorra van kiírva?

Békás cuccok: már mióta szeretném őket, tök régóta emlegetem... De most jól jön, hogy talonban volt :oops: Úgyis kell mennem még abba a boltba, mert egyedül zenélő forgó nincs még Edeivánnak, pedig azt Miksa szerette nagyon. Csak eddig mindenhol rondákat vagy horror drágákat láttam, ott meg nagy a választék, és elég rendesek az árak.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Miksa: ez igen!!

Ja igen, nem is nyilatkoztam: Iván szerintem is, bár az Ede is jó, nem hétköznapi az biztos! :)

Húgom okt 19.

Megyek, Peti szomorú.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Úgy tűnik, Ede lesz :wink: nem írom le a vezetéknevet, de asszem tudjátok, lényeg, a lényeg, szóval nem olyan jó az i- végződés miatt az Iván.

Vigasztald meg Petit!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Peti evett, most azt tűzte ki maga elé célul, hogy lerángassa a zokniját a lábáról. Pedig szép zokni, de neki nem tetszik, úgy tűnik. Legközelebb vele együtt vásárolok! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Jaj, Szirom, vigyázz a hasraesésekkel!!! :shock:
Én mikor Nasit vártam, a lépcsőről estem le kétszer :shock:
Szóval Ede :D
(én tudom a vezetéknevet)
Bár szerintem .....i Iván is jó lenne :wink: :wink:
Okos olvasó Miksa (megérdemelte a dömpit) :wink:
Homeó szuper+ málnalevél+ gátmassz. olaj(tudod, láttuk a dm-be :wink: :wink: ), aztán pikk-pakk kicsúszik Ede :wink:
Jók a békás cuccok :wink:
és milyen laptopot néz az urad?
(ha a miénk érdekel, inkább privibe mutatom meg) :wink:

Natasa éppen aludni készült a kiságyába, amikor kitörött egy rácsot belőle :roll: :roll:
2 hete meg egy másikat :roll:
(most már 2 rács hiányzik belőle, át kellett raknom az utazóágyba, abba alszik) :roll:
Így életveszélyes :shock:


Rita, jó kis hétvégétek volt. :D
Mi itthon szenvedtünk-Az uram szombaton fugázott egy kicsit, a fürdőben volt kb 1m2-es , meg a zuhanyzóban egy hasonló méretű hely kihagyva.
Azt fejezte be, meg kifestette a konyhát.
Aztán vasárnap délután alvás után jobb híjján megint buyway-ben voltunk, kaptam a két pöcsösnek két baromi jó téli vízálló s.oliver csizmát, ill.magasszárú cipőt, 50%-ban voltak leértékelve.
Pont 1-1 darab volt mindegyikből, és mind a két fiúnak pont a mérete volt. :D :shock:
Ilyen mázlit. Így 5-5 ezerből megvan a téli cipőjük.
Már csak Nasié hiányzik :wink:
(meg az enyém)

Jó lesz Peti játéka :D
szerintem ez így jó ötlet, hogy így hozod el őket a suli-oviból.
leventét én is egy héten 1-2 alkalommal elhozom a napköziből, mert nem bír a seggén megmaradni. :roll:

Suli neked---szuper, hogy élvezted :D




Motiot, még nem is írtam neked. :D
Szerintem is teljesen természetes, hogy Ábel így viselkedik.
Nálunk is mindig akkor kellett valami, amikor szoptattam.
majd megszokja az új helyzetete, aztán tök simán fog menni mindne.
Fogyi ügyben a csajok meg elmondtak mindnet.
(bár az előbbiben is) :wink:
Annyira cuki Áron :D :D :D

vas
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?