Új privát üzeneted érkezett!

Jaja! :lol: :lol: Lassan alig tudom megölelni... :? Mikor kiborul a bili, akkor is mindig a hasmba fúrja az arcát (mert hogy már csak oda tudja) és elregéli Dávidnak a bánatát.

Ildi!
Veletek mizujs? olyan keveset mesélsz mostanában magatokról!!
szilbee
 
 


Sziasz!


Mi sajnos holnap nem megyünk....jelenésünk lesz a 6hós a doktornéninél....meg védőnőhöz és patikába is muszály menni....
De majd elmondjátok milyen volt? Csak csináljatok a gyerekekről képet!! Jó??!! :wink:

Szilbee!
Nagyon csinos vagy! Mán nem is sok van.....nemsokára VADIÚJ BABÁNK lesz!!! :lol: Na meg a Jaimee-éké (hogy is kell ezt írni :shock: ) is!!! :lol: Nem nehéz már Leventével? Mikor tudsz napközben pihenni? Amikor nincs otthon? És megérti hg neked most jobban kell magadra figyelni?

Évi!
Ezt az aggódást !!! Ne is mond!! :roll: Muszály lesz hozzászokni.....de hogy? Taníthatnák igazán!!!! Csongi jól van?

fanna3
 
 


jajj....szerintetek vilmoskörtét lehet már adni? A sima körte olyan kemény volt a piacon....az egyik szomszéd meg azt mondja az ő GABIKÁJA :shock: 2 évesen még mindig kihányja...... :?: :idea: :?: :? ...erről ennyit.

fanna3
 
 

 
 

Anna! Mi adtuk neki a körtét. Almareszelőn reszelve. Mondjuk nem teszem rá a fejem, hogy épp vilmoskörte volt-e, szerintem nem. De én adtam, szerintem adható.

Mi beadatuk a pneumo elleni oltást, mikor féléves volt. Semmilyen mellékhatása sem volt. Se duzzanat, se láz, semmi.

Ildi! Akkor mi Balázskával holnap megyünk! Szerintem 2 után, ha nektek jó, és akkor apa jön értünk, mint a múltkor.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit! Majd el felejtettem... :oops: Nagyon jó volt a kiállítás!!! Le a kalapppal a rendezők előtt! Rengeteg kivetítőn lehetett sok-sok apró részletet megtudni a műveiről. Egyszerűen szavakkal el sem lehet mondani. Nem semmi mennyivel a kora előtt haladt da Vinci! Igazából annyi minden látnivaló volt, hogy az már túl sok volt. Az utolsó fél órába már szinte "szaladtunk", mert elfáradtunk a sok infótól. Már azt sem tudtam 10 perccel előtte mit néztem... :oops: De azért mostmár dolgozom felfelé az élményeket. November 16-ig látható, én azt javaslom, hogy aki tud menjen el (gyerkőc nélkül, mert iszonyat tömeg van). Megéri.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga oké, gyertek, lehet még ki tudunk ülni egy kicsit az udvarra! :lol: :P

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Szilbee, sztem nincs is nagy orrod :shock: :D Hánemtom mijé, de én télleg nem látlak egyformának :lol: Biztos az is benne van, hogy élőben még nem láttalak.

Most, séta közben találkoztunk Dorkáékkal, üdvözöl, puszil mindenkit! :) Nanáhogy ő köszönt ránk, én ugye senkit nem ismerek meg a zuccán :oops: :? Kiderült, hogy nem is lakunk messze egymástól :D Kicsi fiából nem sokat láttam, hason aludt a drága :lol: Nekem ez is fura, mer Annalucus utál hason tartózkodni...

Olga, én nagyon szeretném megnézni, nemtom összejön é :roll: Nagy kedvencem Leonardo bácsi, van pár könyvem rulla :lol: Amúgy a beugró mennyi? Csak ott helyben lehet jegyeket venni?

Tali: igazodok a többiekhez, majd amikor a többség érkezik, kb. akkor menünk mi is... :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Mán persze ha mehetünk :shock:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!
Mi is megyünk, ha minden igaz!
14 óra után, de menek, mert a Zuram kiabál!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Gyertek, gyertek báránykáim, már megcsináltam a nasit. :lol:


Szilbee, köszi érdeklődésedet, jól vagyunk. Petike böcsülettel kerekedik, szerintem van már vagy hét kiló. Holnap lesz négy hónapos! Imke is sokat fejlődött, egész nap dumál. Van egy kis beszédhibája, de szépen alakul. Pelus már csak éjszakára van, én nem is szeretem, de apa így akarja, főleg, mert együtt alszanak, és hát nem jó biztos arra ébredni, hogy pisis alatta a lepedő. :lol: Ancsika sikeresen beszokott a suliba, már vannak eredmények is, de ezek csak tájékozódó jellegűek. Ennyi röviden....Most már nincsen annyi feles időm, mert hát készülnöm is kell a sulira és sokat kell böngésznem.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Körte:
Adható már fél éves kortól... mondjuk engem anno azzal riogattak, hogy felfújja a gyereket még a héjja nélkül is... de én ilyet nem tapasztaltam.

Tali:
Mi nem megyünk. :( Ma sajna nem jutottunk el a dokihoz, mert Ed nem tudott elszakadni melóból, talán majd holnap. A másik meg, hogy én is lebetegedtem, aztán nem akarom körbefertőzni a társaságot.

Fanna!
Mikor Levente megmakacsolja magát, akkor nem könnyű vele. Emelgetni már nem igen bírom... meg nem is egészséges, de sajna alkalmanként muszáj.
Nem foglalkozik vele, hogy ha valaki más pihenni akar... mondjuk nem is nagyon izgatja, ha pl. vasalás és mosogatás között, kicsit ledőlök az ágyra, nem kezd el cibálni, hogy én most ne pihenjek. Olyan jól el tud lenni / játszani.

Az lesz kemény dió, mikor fris hasi műtötten kell majd megértetnem vele, hogy "most nem bújunk bele anya hasába"... "nem ütögetjük anya pocakját"...stb. De majdcsak nem lesz gond. Itt lesz anyum is, meg párom... aztán majd jön anyósom is pár napra... szóval lesz segítségem e téren, hogy kiélje máson az efféle hajlamait... :lol:
Mondjuk addigra mire a pici megszületik, remélhetőleg már rendesen be is szokik a bölcsibe és kitombolhatja magát.
szilbee
 
 


Nohátakkor 2 körül majd mi is megjelenünk :) Ha lesz kocsi...páromnak kellhet melóba.
Olga, ha lesz ótó, jöttök velünk? Vagy apa visz is benneteket?

Fanna, sima körtét adtál már Niminek? Vagy van valami emésztésügyi (vagy egyéb) különbség a vilmos, mega sima között?... Én annyira hülye vagyok ezekhez...növöget a gyerekem, asztán asse tom, hogy mivel etessem majd :oops:
Próbacseresznye alapon kipróbáltunk egy bébipapit, sütőtökpürét (én szerettem...gondoltam alma a fájától, ugye...). Persze sejtettem, hogy nem pont "sóssal" kéne kezdeni (meg nem bótival), inkább valami desszert jellegűvel...namindegy, s.tökpüré lett... neki is ültünk, még előkét is tettem Bogyóm nyakába! Hát kellett is, mer nagy fintorgások közepette a kis nyelvével kifelé túrta az egészet :lol: Egy darabig jegelem a dolgot :)

Szilbee, és a kistesóhoz hogyan viszonyul Levente?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin!
A sütőtökpürébe turmixolj egy párolt almát is. Úgy jobban fog neki ízleni. Egy ideig Levenétnek mindenbe párolt almát tettem, majd lassan elhagytam.
Sehogy se viszonyul Levente Dávidhoz. :( PEdig nagyon sokat mesélek neki a kisöcsiről, de szerintem úgy van velem mint a legtöbb férfi... "hiszem ha látom". Így volt Dorka Szabolcsával. Most már rohan oda Szabihoz és simogatja, takargatja, viszont míg Dorka pocakjában volt egyáltalán nem foglalkozott vele, de még Dorkán is simán keresztülnézet. :shock: :?
szilbee
 
 


Körtét lehet adni 4 hótol, éegalábbis bébiételbe van, gondolom ők jobban tudják.
Ja, és nekünk sem volt semmi mellékhatás pc oltástól. Már Leti is kapott 1-t, majd 3 hét múlva jön a köv.

Nálunk Leti nagy kedvence a sütőtök. Na, meg a sárgarépa. Ja, és mi teljesen rááltunk a legolcsóbbra, és a legjobbra az univerre. A mostaniak, már nem tartalmaznak cukrot, úgy mint a hipp, és fölfele. De ez mégis pénztárcabarát.

Addig Gréti sem értette sztem, hogy miről is beszélek, amíg meg nem látta Letit. Simogatta, meg puszizta a hasam, de még van hogy most is megkérdezi, hogy akkor van egy baba a pocimban!?

Még úgy néz ki megyünk mi is!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ilyenkor már lehet adni sütőtököt meg almát :?: Én speciell azt hittem majd csak 4-5hónapban

Kép

Kép
katlina
 
 


Judit! De jó lenne ha ótóval mennénk! Sajna csak most olvastam az üzit, így nincs itthon a gyerekülés, apánál maradt. :cry: Peti jön majd értünk.
Belépő a kiállításra hétvégén egy kicsit drágább, mint hétköznap. Hétvégén a teljes árú 3200.-, a diák/nyugdíjas 1700.-. Én azzal mentem, mármint diákjeggyel és nem is kérték a diákomat. Na vehettünk volna azt az egész családnak! Hétköznap azt hiszem a teljes árú felnött belépő 2900.-. Fénykép és videókamera jegyet nem kell venni (egyébként 1000.- és 1500.-), mert senki nem ment oda a fényképezőkhöz, hogy ugyan már mutassa meg a jegyet.

Univeresek vagyunk mi is! Ugyanabból a két okból, mint bb Juditék! Mi is szeressük ám a sütőtököt! Most is sülöget...

Szilbee! Szerintem is, ha a kicsi megérkezik, csak jobban tud/fog hozzá kötödni Levi! Igazából sokan vannak így ezzel akár anyukák, vagy apukák is.
Sajnálom, hgy betegeskedsz, már olyan szívesen megismertelek volna, meg hát egy pocaknézegetés is jól esne már! (nekem :) )

Ildi! Akkor mi biztos megyünk. Megpróbáljuk elcsípni a fél 2-es buszt, és akkor kettőre mi is ott vagyunk.

Na üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Katlina! De egyszerre írtunk! A gyerekorvos mondta, hogy 5 hetes gyereknek nyugodtan lehet adni reszelt alma levét. Persze csak egy-két kiskanállal immunerősítés céljából. Én mindenféle-fajta hozzátáplálással (ide tartozik a tea is) kivártam a 4 hónapot. De csak azért mert én ezt igy gondoltam.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hát mi csak 5 hónap után kezdtük az almát, répalevet, krumlit és sütőtököt kóstoltatni. Viszont van aki már 3-4 hónapos kortól kiegészíti a téplálékot. Ezekkel nem tesz kárt az ember a piciben... mondjuk nem minden babának érett még az emésztőrendszere 3-4 hónapos korára. Ez alkati kérdés... szerintem, de azért oda kell rá figyelni.

A bébiételekkel én mindig úgy voltam, hogy a gyártók minnél korábban nyomatni akarják a csemetékbe a papit, azért is írnak rá néha pár hónappal korábbi időpontot. Ezért én mindig rászámoltam 2-3 hónapot, mikor bébiételt vásároltam... mondjuk 90 %-ban én csináltam neki a kaját, csak a sütőtökpürét vettem neki boltból, mert január volt mikor mi elkezdtük a kieget.
szilbee
 
 


Olga!
Mi is egyszerre írtunk! :lol:
Hát tényleg jó lett volna menni, de mondjuk beteg csemetével se indultam volna el, még ha én megúsztam volna a náthát, akkor se.
Visszanéztem az egy évvel meg két évvel ezelőtt készült szept. 23-24-i képeinket és megdöbbenve láttam, hogy eddig minden évben pont ebben az időszakban voltunk betegek (náthásak). Jövőre már jobban fel fogok készülni rá... :?
Teát én is csak nagyon sokára adtam Leventének... talán akkor, amikor már tudott inni csőrös,kétkezes, szelepes pohárból. Addig szerencsémre ott volt neki az anyatej.

Más!
Voltunk dokinál Leventével, mert elkezdett köhögni, de szerencsére nincs gond a tüdejével így nem kell antibigyózni. Kapja a Sinupret cseppeket, szívjuk az orrát és egy kis szünet után újra bevetjük az orrspray-t. Alapvetően már gyógyulóban van... csak kissé lassan megy most a gyógyulása... :? :(

Most lelécelek, mert ki kell dugítanom az orrom meg hunyom is kell, mert Levente 5-kor keltett minket. Szegény nagyon köhögött. :cry:

Ui.:
Tudom ajánlani mindenkinek a Sterimart ilyen náthás időszakban!!!
szilbee
 
 


Sziasztok!

Jó talizást, én meg dolgozom :wink:

Mi is 5 hónapos kora után kezdtük a hozzátáplálást. Na, az én fiam egyáltalán nem ette meg amit én kotyvasztottam neki. Pacsmagoltam, aztán öntöttem ki az egészet. Szóval Csongi bébiételen nőtt fel, én is univert adtam főként neki (meg esetleg akciósat másból)
Egyébként Szilbee-vel egyetértve én is úgy látom, hogy nyomják nagyon a bébiétel gyártó cégek a reklámokat, az, hogy ráírják, hogy 4 hótól adható, hát nem kell nekik mindent elhinni :wink:
Van gyerek aki elfogadja, van aki nem. Hallottam már olyat is aki 9 hónaposan szinte csak anyatejen, vagy tápszeren élt.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Ha anyatejesek lennénk, minimum féléves koráig én se kóstoltatnék vele mást. Így viszont van egy kis tudatalatti bizalmatlanságom a tápit illetően (pedig de sokat köszönhetek neki!) :oops: :) Szal megpróbálkoztunk már ezzel a tökipürével, de majd 4 hós kora körül folytatom :) Ha úgy fogad majd mindent, mint a pürét, úgyis eltart majd pár hónapig a rászoktatás :) Bár lehet, egy tavaszi talin mi is csipszet, meg csokit fogunk majszolni :wink: :lol:

És akkor a taliképek:
Nem szarozok, felrakom mindet, ami sikerült :D
Jaés köszi Ildi, naon jól éreztük magunkat Annalucussal :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Mi is, mi is! Hát, nem leszek fotóművész! Judit, rólad az a kép hát, enm valami világos! na nem baj, majd legközelebb!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Csajok olyan jól sikerült a tali, úgy örülök! :lol:

Olga, a sütid nagy sikert aratott a családban, majd dobhatnád a recepjét. Köszi.
És most leírom annak a receptjét, ami annyira rosszul sikerült, hogy csak fintorogva etted:
A neve: keksztekercs
2,5 dl víz
5 dkg kakaópor
20 dkg cukor
fél kocka margarin
Ezeket össze kell főzni.

A 2 csomag háztartási kekszet össze kell törni kloffolóval, nem túl apróra, csak darabosra. A felfőzött lét, ráöntöm a kekszre, majd öntök bele egy rum aromát. Átforgatom, hogy a keksz átázzon. Alufóliára szórok kókuszreszeléket, ráfektetem a masszát és összetekercselem. Amikor kihűlt beteszem a hűtőbe és másnap fogyasztható, vagy aki nem tudja kivárni kb. egy óra múlva. :lol:
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Judit, az nem a te hibád :D Hátul világosabb volt. Én meg setét vagyok...ehhhehehe. Én meg Ildit képfényeztem túl világosra :oops: :D

Megyünk fürcsi, jó éjt mindenkinek!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jah! Kata és Szonja sajna lemaradt, már elmentek, amikor előszedtem a gépet :oops: :(

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Tényleg jó volt! És az a süti annyira szar volt, hogy még most is azután ácsingózok!

jó éjt

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ezt csak megosztom veletek :) Ma délelőtti termés.

Apa megpróbálja betuszkolni a bigyót...
Kép

Kiesik...
Kép

De megoldja :lol:
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit!
Nagggyon jó! És mit nyomattok szegény gyereknek? Csak nem tanuljunk japánul könnyen és gyorsan?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Balwin!
:lol: Aranyos. Levente is így szokta hallgatni a Besh-O-Drom-ot. Ja és újabban próbál énekelni is közben... bár leginkább vinnyogásra hasonlít. :lol:

Tali:
Tök jó időtök volt! :)
Nagyon jók lettek a képek!! 8)

Ildi!
Gratulálok Imikének a szobatisztasághoz! :D
Egyébként mikor tudsz taluni?
szilbee
 
 


Balwin, én most szembesültem a ténnyel, hogy sokkal dagibb vagyok, mint hittem. :? :oops: :lol:

Szilbee, szerencsére még nem kell "nagyon" tanulni, még az olvasgatás stádiumában vagyok. Rengeteg beadandó dolgot kell megcsinálni, amihez az anyagokat a netről próbálom megszerezni, de hétfőn a könyvtárban is voltam. Igaz nem tudtam mindent megszerezni, de egyenlőre ez is elég, ami itt tornyosul. Tanulni, olvasgatni leginkább reggel szoktam, mert este már túl fáradt vagyok hozzá. de majd lesz ez máshogy is, amikor jön a vizsgaidőszak. :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasz!


Szépek vagytok! Főleg a csemete-csapat!!!!!

Sütőtökölünk ma mi is :roll:
Balwin!
Rá se ránts! amikor én próbáltam 1 hónappal ezelőtt. Kemény fintor..és hg hatásosabb legyen a dolog még öklendezett is hozzá picit!! :? Kicsit sem voltam ideges....de mán megeszi...ha kavarok hozzá valamit.
Amúgy nekem is egy boszorkánykonyha ez a gyerekbeszoktatás! Szerintem szörnyű egy feladat. Kísérletezni hg összeöntök ezt-azt...mit mivel hajlandó (legtöbbször mindig az a vége hg banán kerül a főzelékbe :cry: mert másképpen nem megy) Szóval már moslék hatása van...mán bocsánat..de tényleg!!!!
Múltkori termés: krumpli+répa+fokhagyma és+alma banánpüré......hááát durva íze volt!!!

Köszi a körtés hozzászólásokat...semmi baja nem lett. A vilmoskörtére azért kérdeztem rá külön mert ugye a szomszéd GABIKÁJA???!!!!! még 2 évesen..vagy 3 már nem is tudom kihányja. Na mi nem!

Na most más nem jut eszembe pedig annyi mindent akartam......

Ildi!
Léjakalappal!!!!

Ja a gyerek 8570gr. tegnapi adat.... a centit nem mérték.....kezdek aggódni!! Nem szeretném ha "kövér" gyerek lenne...mint én voltam! Mindig csúfolnák!!!! :cry: :oops:

fanna3
 
 


sziasztok

Lenne egy kérdésem: nem tud valamelyikőtök itt Szolnokon (vagy a környékben) eladó , használt testvérfellépőt?

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Köszönöm, hogy ott lehettem a talin. :D Bár én csak olyan ,,villámlátogatásfélén" voltam. Na majd legközelebb. :cry: Jó lett volna egy jót dumcsizni.

Lányok! és persze Babócák!
Jó volt személyesen is találkozni Veletek!

Szilbee!

Elájultam, hogy mekkora már a pocid. :shock: Szinte ,,most" volt amikor a ,,szolnoki kismamikban" kiderült, hogy babót vársz.
Aranyosak vagytok a képeken!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Ja ! Mi meg a szombaton látogatást tettünk a Vidámparkban.
Jóvót!

Íme néhány szösszenet:
Kép
Kép
Kép
Kép

Szonja is volt ugyan de nem engedték felülni sehova mert nincs 3 éves. :evil: :evil: :evil:

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati, még jó, hogy Szonja nem hullámvasutazhatott. :twisted: Anno, mán nem is tudom hány éve, voltak baba körhinták is.......
Tuti biztos, hogy az én férjem is fel akart volna ülni arra a kilövőre. :?

Fanna, miért vegyem le a kalapom? :lol: 8)

Lizocska, én a múltkor itt a babaneten nézegettem a fellépőket, van egy olyan topik, aminek adok- veszek, vagy keres-kínál a neve.

Na csőváz mindenkinet! Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

Hú, Kata és arra a magas valamire fel is ültetek??? Elismerésem :lol:

Jó lehetett a tali, arik a gyerkőcök! Gondolom jó kis dumcsi lehetett :lol:

Fanna, nyugi nem lesz "dagi" Nimi! Majd ha elkezd mászni, állni, járni lemozogja :lol: Ja, és majd Te is szaladhatsz utána!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok,


újból van netünk! Igyekszem minél többet visszaolvasni, hogy kivel mi történt az elmúlt egy hónapban, egyelőre csak gyorsan bekukkantottam, meglestem a képeket, nagyon jók! Mennyit nőttek a picik és kicsik egy hónap alatt!!!

Addig is jó éjt mindenkinek!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam, de a tegnapi nap... :roll:

Ildi! Nagyon jól éreztük magunkat, igazán! :lol: Félóra múlva hiába mentünk vissza nem lettünk megkínálva azzal a szar sütivel. :lol:
Olyan büszke vagyok babócára olyan ügyes volt! Sőt mindenki babócája! Olyan aranyosan eljátszottak! Majd sütireceptet küldök.

Balwin Judit! Te meg dobd el azt a fényképezőt! Engem is olyan daginak mutat, valami gond lehet vele! :mrgreen: Imádom Anna Lucus képeit! :) Olyan édi!

Judit vagy Ildi! A gyerekszemész elérhetőségét légyszi küldjétek már el nekem! Köszi!


Hirtelen ennyi. Ugyanis kellemetlen illatokat érzek a gyermekem pelusa felől... :roll:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


DE jÓ Dorka hogy újra vagytok!!!!!!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


Dorka! :mrgreen:
szilbee
 
 


Fürdés előtti hancúr!! Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


De édes!!! :mrgreen:

Egyre kíváncsibb vagyok Dávidunkra is... de ezzel nem csak én vagyok így. Ádám is mondta tegnap este, hogy már úgy szeretné látni. :)

Még 2 hónap... :roll: :? Mintha lelassult volna az idő...
szilbee
 
 


Sziasztok!

Hú, Katlina, de jóképű kis hapsid van :lol:

Szilbee, csini az új avatarod :lol:

Dorka, na ugye-ugye, hogy nem lehet internet nélkül élni! Könnyen hozzászokik az ember :wink: Jó, hogy újra itt vagy!

Betti, ezer éve nem jelentkeztél! Életjelet, plííííz!

Ide is beírom, hátha tudtok valakit:

Sürgősen keresünk német tolmácsot, lehetőleg fiatal férfi személyében. Fémipari tapasztalat, németországi kapcsolatok előnyt jelentenek. Alkalmazotti jogviszony!
Ha tudtok valakit, szóljatok! Köszi!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi!
Ha nem gond, betettem az üzidet az iwiw üzenőfalára! Hátha... valaki jelentkezik...
szilbee
 
 


Sziasz!


Köszi Évi :D feldobtál!

Szilbee naggyon csini ügynökös vagy!

Olga! Azért mentek a szemészhez amit a múltkor mondtál hg Balázs egyik szeme kisebbnek látszik?

Katlina! Ő is vasgyúró?Tuti!!!!

Emmeg itt harapja a lábamat...... :roll: ááááá

Dorka! Üdv!! :D

fanna3
 
 


Olga!
Miért mentetek vissza? Otthagytatok valamit? Na akkor a telszám:
Dr Paxi Klára 06-30/968-5026
aztán Ildi erősíts meg Te is, hogy jól írtam!

Katlina!
Hú mekkorák vagytok már!

Dorka!
Hát az bizti, hogy nem lehet net nélkül bírni! Üdv újra köztünk!

Kati!
Hát bátor vagy, nem tudom, hogy én mertem volna-e. Bár én is csináltam Lutzmannsburgban egy nem hozzám illőt. Lecsúsztam a felnőtt csúzdán, 211 m hosszú volt, hát remgett kezem-lábam, de azért mentem volna vissza!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Ja, és a legfontosabb! A manók elvitték Gréti cumiját, akik odaadják a Télapónak, aki hozott előajándékot! És semmi gond nem volt az éjszaka! :lol: :lol: :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


bbj!
Ez nagyon jó! :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Judit!
Gratula!!! :D
szilbee
 
 


Judit! Köszi a tel.számot! Mint írtam egy kis sütiért mentünk volna vissza... :lol: :lol: :lol: Á, nem tényleg otthagytunk egy könyvet, amit Ildi vett meg nekem a fősulin. Még jó, hogy a Corába eszembe jutott, és nem tekergőztünk sokat. Elküldtem neked mailbe a babaszülinapos tortát. Vasárnap azóta nem került szóba, de szombaton mindenféleképp üzenek.

Balwin Judit! Én igazán nem értem, hogy azt a chipszes, csokis dolgot miért írtad... :oops: :oops: :oops:

Ja, Dorka üdv újra köztünk!

Katlina! Jók a képek, aranyos Robika! Jó lenne már személyesen is látni azt a nagyfiút!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?