Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok csajok,

újra itthon, áll a báll, meg kell még szoknunk egymást....

Ildi drága, kedd este küldtem neked sms-t, hogy egszületett Áron. Nem kaptad meg??

Szóval én jelentkeztem, ne haragudjatok!

Majd ha lesz kis idöm, beszámolok mindenröl, most csak annyi, hogy jól vagyunk!

Pussz mindenkinek, köszönjük a gratulációkat! :wink:

KépKép
KépKép
motiot
 
 


sziasztok!!!!!!!!!!

Motiot, képzeld, csüti este kaptam meg az sms-t :shock: :shock: :shock: , és pénteken írtam is vissza.
Azt te megkaptad egyáltalán?????????????? :wink: :wink:
Gratulálok mégegyszer, és sok boldogságot Áron babához (is) :D

Rita, azért nem írtam, mert most, hogy ketten vagyunk Natasával itthon, mindig programozunk valahol.Meg különben is tiszta taknyosak vagyunk mind a ketten. :?


Szirom mi a helyzet anyuddal, írj privit, légyszi.

most csak ennyire futotta, mert ül az ölemben egy kis pipi :D :D

pusza, jó hétvégét
vas
 
 


Kép

kis Pippi bambul :D :D :D
vas
 
 

 
 

Sziasztok!

Motiot! Nagyon várjuk a képeket a kissrácról! És te hogy vagy? Mármint fizikalilag, mert lelkileg gondolom a boldogság a legjobb szó :wink:

Ildi! Nagyon-nagyon édes Natasa!

Ne haragudjatok, hogy nemigen jövök, vagyis beugrom én azért, megnézem, kivel mi a helyzet. Tegnap anyunál voltunk Kaposváron. Megkezdődött a sugárkezelés. Továbbra sincs jól, de a priviben írottakhoz képest nem tudok sok újat mondani.

Rólam meg annyit, hogy elkezdtem rendszeresen MagneB6-ot szedni meg kálciumot, mert görcsölgettem (nem olyan rendszeresen azért, mint akkor egyszer éjjel), meg nagyon kemény lábikragörcseim is voltak éjszakánként. Mondjuk fáradt vagyok, nem kéne 400 km-eket utazgatom, még ha nem is én vezetek, de ez most nem kívánságműsor. Most hétvégén meg lapzártázom. A fiúk most elugrottak a boltba, aztán szekrényt és komódot szerelnek, meg a kiságyat, és elkezdjük összerakni a kicsi szobáját. Szegénykémnek még mindig nincs neve, de most apám is előjött a Mórral, nem ártana, ha meg tudná győzni az én uramat :wink: Rá hallgatni szokott :D Én baromira örülnék, ha Simon, a Mór vagy a Zénó közül bírna választani, de eddig nemigen hajlott egyikre se (vagy csak átmenetileg).
Képzeljétek, a pocimon most kezdenek sötétülni a csíkok (eddig gyöngyházasak maradtak), némelyik meg szalad tovább, úgyhogy mostantól kenegetnem kell. Ma vettem észre, eddig valszeg nem feszültek ki. Úgyhogy gondolom, most lett akkora a pocim, mint Miksával volt. Innéttől plusz. Lányok, még azt meséljétek el, hogy szülés után ti nagyjából norbiztatok? Úgy, hogy mindegyiket, (1,2,3) ettetek? nem akarok én fogyózni, de hízni azért nem kéne a szopi alatt, mint Miksával.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, anyukáddal kapcs. továbbra is mennek a drukkok


Neked meg :Pihi, pihi, pihi :wink:

Mór????
Ez hogy jött elő???
nem rossz, csak szokatlan, olyan ritkán hallani ezt a nevet(tudom, Benedek Tibor meg a nője is ezt adták a gyereküknek most), de azért jó.

Én Natasával már nem repedtem(de addigra száz csíkom volt úgyis)

Én csak a 7-8. hónap körül kezdtem 1-es,2-es, 3-s kódokat betartani(addig ettem eszetlenül), jó azért este odafigyeltem(nem úgy mint most, bakker, 61 kiló vagyok megint :shock: )
Aztán 8,5 hónaposan nem kért több tejcit Natika, így után ráálltam, muszáj volt.




Rita, az uraddal skype-oltam, az előbb :wink: :wink: :wink: :wink:

Ugye mondtam, hogy minden programot kitöröltek a gépről, és most telepítettem vissza a skype-t, és Rita megtaláltalak, Szirom téged nem.Gabi, téged is újra bejelöltelek.
Mást se találtam
Márti, te is fennt vagy nem???

na, pusza, ebédet kell főznöm(rakott brokkoli)
vas
 
 


Ildi! Még jóval a Benedekék előtt jött a Mór, nem emlékszel, még Rita írta is, hogy van egy aranyos kis Móric nevű ismerősük. Alapvetően rövid neveket keresünk. Csak hát az uram attól tart, hogy Móricka lesz belőle, kizárólag ennyi vele a baja, egyébként tetszik neki. A Benedék annyiban erősítettek meg, hogy ők is be merték vállalni. Anyunak is idegen volt, azt mondta, ő még sosem hallotta, hogy valakit így hívtak volna. Aztán a Jókai Mórral rádöbbentettem, hogy hallotta :wink:

Skype: az uram nevén van, de a chat pl. nálunk olyan, hogy az irodából is be lehet lépni, bele lehet szólni, szóval elég nyilvános :D

Kaja: a szopiidőszakban muszáj volt ennem, ha nem ettem úgy rendesen, akkor kevesebb volt a tejem. De gondoltam, hogy a szénhidrátokkal délelőtt nyomulnék, este meg odafigyelek én is. Ez működhet, ugye?

(Nálunk ma az uram főz rakott krumpli, én dolgozom, csak most pihenőidőn vagyok)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó reggelt lányok!

Szirom, nekem nagyon tetszenek a nevek, amiket választottál! A Zénó nagyon illik hangulatban a Miksához. Jó nevek! Ne aggódj, úgyis biztos megegyeztek valamiben, bár tudom, az anyák hamarabb szeretnék nevesíteni a gyerekeiket, az apáknak ez nem olyan sürgős, ugye?:)
Rakott krumpli jó ötlet! (Rakott brokkoli is, hogy csinálod Ildi???)

Én is nagyon erősen gondolkodom, vagyis inkább törekszem, hogy odafigyeljek a kajára Norbi-módra. Elegem van a méreteimből! :(

Ildi,
skype :lol: . Visszaolvastam ám! Örülök, hogy megtaláltál, nagyon jó dolog! Azért telepítettük fel, mert a legkedvesebb barátnőm és családja Pécsre helyezték át székhelyüket ( :cry: :cry: :cry: ), és nem akartunk a telefonszámlával két családot romba dönteni. Meg a lányaink (akik szintén nagy barátnők) is nagyon élvezik, tök hülyeségeket írogatnak egymásnak... :lol: Írni és telefonálni nem tudó gyerekek között nagyon nehéz lenne életben tartani a kapcsolatot, így, hogy látják, hallják (olvassák) egymást, nagyon jó.:)
Nátha nem mentség, tessék jönni!:)
Pippi cuki! Olyan szép kislány!
61 kiló? Ó te szegény!:x :) Rémes lehet, szeretném nagyon átérezni...:)


Motiot,
természetes, hogy áll a bál, hatnapos a kisfiad, még nem volt ideje beilleszkedni.:) Nyugi, belejöttök!! Tej, alvás van??

Gabi, hol vagy? Hogy vagytok?

Beszti: kérdés mint fent...:)

Márti: szintén...

Mira???? Ja, igen, Petinél bevált a bugyola, mostanában ritkábban, de kisebb :) korában nagyon szeretett így becsomagolva aludni.

Pénteken tényleg klassz napunk volt: az uram születésnapja, szüleim házassági évfordulója, csipőszűrés Petinek, 85 éves ausztrál nagybácsival és családjával randevú, Majának zsúr (mármint részvétel). :shock:

Csak egy kis részlet: Zsolt elvitt a Budai gy.kh-ba, ahol időpontunk volt fél 12-re. Ő negyed egykor elment, hogy összeszedje a nagyokat, én egykor végeztem. :? Hívtam taxit, hogy otthon fel tuduk köszönteni az uramat együtt, de csak nem jött, negyed óra elteltével felhívtak, hogy a taxi karambolozott, várok-e újabb negyed órát a másik kocsira? :x Nem, inkább bkv. Háromnegyed óra volt, kenguruval...:( Még jó, hogy Zsolt nem dologzott aznap, nem tudom, mit csináltam volna a nagyokkal. Naivan azt hittem a fél 12 az féltizenkettő. Na mindegy.

Szombaton ovis kiránduláson voltam a gyerekekkel, délután apukával, nagymamával Komáromba mentünk hétpróbázni, a két nagy gyermekem nyert egy-egy iránytűt.:)
Tegnap délelőtt mostam ötöt, főzés satöbbi, délután vendégség.
Ma azt hittem nem csinálok semmit, de a vasalnivaló megszáradt, Peti összekakilta az ágyát, ruháját, ágytakarót, így mégis lett dolgom.:)

Megyek is, csók!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Az első és legfontosabb:

Motiot!

Nagy-nagy gratula Áron babához! :):)


Rita!

Aha, mint fent! :D Olvasgatok ám, csak írni... Simi eljutott a matricababa korszakba, nagyon sokat igényel, és sokszor nem lehet tőle dolgokat megcsinálni. Pl. mosogatógép bepakolás csak alvásidőben (ami időnként kevés és kiszámíthatatlan), mert külöben rástartol. Ez még tiszta edényekkel nem gond, de piszkosat betenni már nem lehet. De a múltkor hagytam a tisztákat piszkálni, erre kidobott belőle egy tányért, ami persze rögtön apró darabokra tört... :D:D
Ó, nem. Azért én sem tudok egy délelőtt alatt mindent elintézni. Tudom, hogy mi kell még, ez már csak a maradék egy része. Már hetekkel ezelőtt elkezdtem nézegetni. Elég könnyű dolgom van, mert mindenkinek megfelelő méretű szekrénye van, pontosan tudom követni, kinek hány pólója-nacija van, kinek mi kell. Egy nyugisabb napon (gyerekek még nem voltak, de már nem nyári rucik voltak az üzletben) a hiányzó rucik egy részét megvettem a C&A-ban (be kell valljam, hogy a 890 Ft-os hosszúújjú pólóikra (is) utaztam, amik elég jó minőségűek, de nem sajnálnám, ha az oviban-iskolában baleset érné őket (festék, stb.), meg persze mást is vettem). Mondjuk én a C&A, H&M párosból fel tudnám öltöztetni őket simán (főleg a bécsi SCS-ben :)), csak az némiképp több pénz. :wink:
Hétfőn Nátánnak melegítőnacit kellett (volna) vennem (azt nem kaptam), meg mindenkinek cipőt. Na, az nem egy egyszerű és olcsó feladat. A 3 gyereknek így ősszel min. 10 pár cipőt kell vennem, ha fel akarom szerelni őket (ovisoknak benti, kinti, velünk elmenős, Beninek benti, kinti iskolai, torna, velünk elmenős). Velünk elmenős azért kell, mert az iskolai/óvodai cipők időnként erős szétrúgásnak vannak kitéve, ha tisztességesebben akarom öltöztetni őket, akkor nem biztos, hogy megütik a mércét (lehet, hogy csúnyán hangzik, viszont az iskolába meg nem vagyok hajlandó havonta cipőt (mondjuk az első orrkopásnyomnál, drága Benikém focizik a betonpályán a cipőiben), csak ha már teljesen szétrúgta :shock:).
Ma én orvoshoz megyek a gyerekekkel, Nátán státusz, Hanna oltás, Simi mérés és köldök (nincs-e sérve, nem kell-e továbbvinni sebészhez (eléggé kiáll a köldöke, eddig is (látta orvos, akkor még azt mondta, várjunk), de most mintha méginkább kint lenne).

Szirom!

Anyud?
Nem láthatunk újabb pociképet? (Persze priviben is jó...)
A Simon nagyon jó név. :):) Ugyan lehet becézni (ezt ugye ti nem akarjátok), de az is olyan aranyos. Nekünk a jelentése (meghallgattatás) is fontos volt. Csak arra nem figyeltem, mikor van a névnapja (sikerült összehozni a dec. 18. születés, karácsony, jan. 5. névnap sort :D).
Épp most láttam, hogy Semjén is létezik a simon régies magyar változataként, az is érdekes, és nem gyakori :D:D.
Rakott krumpli nálunk nem OK. Épp ma kezdek megint az erőteljesebb fogyiba, mert három hónapja mindefélét eszem (még jó, hogy legalább stagnál a súlyom).
Szerintem működhet a napszakos szénhidrátevés. Ennyit számított az evés a szopinál?
Nekem még van tejci, Simon szopizik is (éjszaka is 2-3-szor :shock:, na arról azért már leszokhatna).

Ildi!

Nati mindig olyan nagyon szép! :):)
Jobban vagytok? Allergiád?


Na ennyi, mert ha most nem küldöm el, akkor ki tudja, mikor fogom. Megyünk az orvoshoz, aztán palacsintasütést ígértem a kölyköknek. Én persze nem eszem, már készül a virsli salátám Norbisan...

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Nagyon jó, hogy vannak vonalzók:

ÉLJEN SOKÁ HANNA!!!! BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Rita köszi, hogy hiányolsz! Csak rossz hangulatban nem nagyon akartam jönni, ami elég gyakran van az építkezés miatt.... De sebaj, most már ott tartok, hogy egyszer biztos kész lesz!! :D

Szirom, én szopi alatt norbiztam, ettem 3mast is és nem ment a szopi rovására! 15 és 1/2 hónapig szoptattam. :D A kilók meg észrevétlenül leperegtek.
Most nyáron jött vissza egy csomó. :(
Nevek nekem is tetszenek!

Beszti, Isten éltesse Hannát!!

Ildi, a 61 kilódat én is sajnálom! :x Lennék már annyi.... :D
Engem is érdekelna a rakott brokkolis recept.
Esetleg van vmi jó kis lightos gombás recepted? Természetesen norbis.

Lányok, ti szoktataok római tálban sütni? Ma próbáltam, de nagyon kiszáradt a pipi husi :? a krumpli jó lett. Van ötletetek?
mira80
 
 


Köszönjük a köszöntéseket! :):) (Most pontos a vonalzó, délelőtt még nem volt az...)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Beszti! Nagyon boldog szülinapot Hannának!

Pociképet csinálhatok éppen, de most elég előnytelen pólóban nyomulok itthon, szóval nem ma :oops:

Mosogatógéppel nálunk is ez volt... nem régen múlt el, hogy Miksa most már nem feltétlenül akar segíteni. Addig picinek állandóan rátámaszkodott meg rá akart mászni, aztán meg pakolt, és hagytam is valamennyit, csak hát ugye vannak benne élesek meg szúrósak is, meg persze törékenyek. Az volt a mániája, hogy ő adogatja nekem, de olyan gyorsan szedegette a legtörékenyebb cuccokat, hogy nem győztem a helyükre tenni őket, és mindig ideges lettem, mert úgy éreztem magam, mint akit ostorral hajtanak. Sietni persze muszáj volt, mert ki bírja azt látni, hogy a gyerek egyik kezében egy talpas poharat egyensúlyoz, a másikban meg egy tányért, nem is túl stabilan. És már nézi, mi legyen a következő... Ilyenkor mindig úgy éreztem magam, mint amikor én még a fürdőben sminkelek, az uram meg már járatja a kocsi motorját.... :roll:

Mira! beáztattad előtte a római tálat? Legalább 20-30 percre kell. Nekem nem szokott kiszáradni benne semmi, hiszen párában sül minden.

Rita! Hát igen, az anyák már akkor szeretnék elnevezni, amikor még csak a kis pötty látszik. Csoda, hogy eddig türelemmel bírtam. De ebből a háromból nemigen bírt választani, mondtam, jó, írok egy listát, minden rajta lesz, ami még átcsúszhat a rostámon. Erről a listáról kibökte az Ivánt, az egyetlent, ami nem passzol jól a vezetéknévhez, mert i-van a végén... Az a baj, hogy a Tihamér vagy a Tivadar nem fog átmenni a szűrőmön (ezeket említette), nem tudok velük megbarátkozni. Még az Artúr esetleg, de tulajdonképpen nem nagyon szeretném.

Ildi! 61 kiló vagy, tök ciki..... :roll: :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jöttem egy kicsit sírni-ríni...

Olyan béna vagyok... Soha nem jutok semminek a végére, mindig csak görgetem magam előtt a millió feladatot, tennivalót. De még ez sem igaz, mert úgy itt tudok ragadni a net előtt, mindig eszembejut valami, amnek utána kell nézni, vagy írni valakinek...
Miért nem a gyerekeimmel foglalkozom ezalatt???
Szegények, úgy nőnek fel, mint a dudva... :(

Meg egy kicsit bele fásultam, pedig nagyon értékelem az életemet, tudom, hogy kivételes helyzetben vagyok (annyi gyerekem született, ahányat szerettem volna, egészségesek, arany ember a férjem, szeret a családom, itthon lehetek, nincs semmi bajunk, ((pénzünk se sok :D )), szép helyen lakunk, szeretetben MI KELL MÉG???)
És mégis, néha annyira vágyom arra, hogy valami más legyen (persze ekkor szoktak történni a bajok :(), ne ilyen gyorsan és ugyanúgy teljenek a napok.
Hülye vagyok, mi?? :?

Ne haragudjatok, hogy ilyen búvalbélelt vagyok, főleg, mivel vannak igazi bajok, nehézségek, nekem meg semmi, mégis nyöszörgök...

Beszti, az az igazság, hogy nézte reggel a profilodban, hogy vagy-e mostanában, és olvastam egy másik topicban az ovis beszoktatásról írt hsz-odat (RONDA KUKKOLÓS IS VAGYOK, BOCSÁNAT!!!). Olyan szívet melengetően írtad, hogy otthon vagy, tudsz hozzájuk alkalmazkodni... Meg Ildin is mindig azt érzem, hogy élvezi a gyerekeit, az otthonlétet. (A többieken is, csak most a sokgyerekeseket emeltem ki, senki ne vegye zokon!)
Én szemét meg azt élvezem, hogy délelőtt oviban vannak. Igaz, hogy délben hazajönnek, de utána Adél alszik, a nagyok meg a másik szobában vannak, ekkor sem velük vagyok, hanem a kicsikkel a "csendes szobában". Arra fogom, hogy vasalok, tezsek-veszek, amikor valójában játszhatnék meg beszélgethetnék is velük.:(
Úgy szégyellem. Lehet, hogy nem is való nekem négy gyerek.:(

Mostan ennyit erről, ne haragudjatok. Kikívánkozott.

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


na, itt vagyok.
Kicsit gáz napunk volt tegnap.
Viszont ahogy elkezdtem ezt írni Natasa besz*rt, bocs, folyt. köv. :wink:


tényleg visszajövök, ma netes napom lesz, oké?????
(meg tornászós, infrás alvásidőben)
(meg mosós, takarítós)
(lehet nem fér bele valami................ :roll: :roll: :roll: )

pusz

megint itt ez az állat :evil:
de mindig más néven jelentkezik be :twisted: :twisted:
vas
 
 


Na, itt vagyok, csak közben még elindítottam a mosógépet, meg elraktam a szombati mosásadagot a szekrényekbe, elpakoltam a fürdőbe.

Szóval tegnap nagyon szar napunk volt.
Mikor jöttünk haza, még ki se nyitottam a bejárati ajtót, Natasa eltaknyolt a lábamba, és ráesett Levente biciklijére, ami itt volt az ajót mellett.
Ordítás, vérömlés...stb.
gyorsan rohantam a kerti csaphoz, folyt a vér közben mint állat a szájából.
Utána kicsit feltérképeztem mire is esett rá egyáltalán.A biciklinek van az első kerék közepén 2 szar,a mire a bmx-esek ráállnak, kb. 15-15 centis kőkemény fém izé, azt csókolta be a felső fogsorával.
Lejött a bőr a szájáról, tiszta kék volt a fogínye,ahogy ezt megláttam elkezdtem és is ordítani.
A szomszéd csaj fogorvosnak az adminisztrátora, fel hívtam gyorsan, aztán csak 13-tól rendelt, még akkor lefektettem aludni, aztán utána mentünk oda.
Szerencsére úgy tűnik, hogy nem lett(lesz) a fogainak semmi baja.
De baromi csúnyán néz ki szegény.
sajna, mennem kel, itt zaklat..................
vas
 
 


kicsit nyügcsi a Pipus, csinálok neki ebédet, aztán jövök................
csók........................... :D
vas
 
 


Kép

ÉTVÁGY CSÖKKENTŐ fogyasztó-kapszula!!

HAVI 5-12kg FOGYÁS étvágy csökkentő kapszulával!!

Ha FOGYNI SZERETNÉL, de nincs kitartásod vagy akaraterőd a diétákhoz, időd pedig a sportoláshoz, már mindent kipróbáltál sikertelenül, akkor is van megoldás!

A professzionális éhség-csökkentő, 3 hatású fogyasztókapszula szedésével
1: megszűnik az állandó éhségérzet, ehetnék, és nassolhatnék.
2: a kalóriaégetést, és ezáltal a zsírlebontást is sokszorozza pluszban
3: enyhén vízhajtó, így a salakanyagoktól (pl.:narancsbőr) könnyedén megszabadulhatsz.

Havi 5-12kg adható le vele életmódváltás nélkül, alkattól és induló súlytól függően!

VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIÁVAL!!
Tehát vesztenivalód nem sok van!!

Bővebben: lefogyaszt@gmail.COM

Az infó ingyen van!
Arról mondj véleményt, amit már ismersz!
Ez sem csodaszer, de a külföldi filmsztárok sem a káposztaleves kúrától nádszál karcsúak, már szülés után pár hónappal!
[/img]
lefogyaszt
 
 


Sziasztok!

Ildi, sajnálom Natasát!! Gondolom hogy megijedtél... :(

Rita, szerintem csak rossz napod volt. Jó, hogy kiírtad magadból!! TUTI szuper anya vagy!!! :D

Andris belázasodott tegnap este. Ma már láza nincs, csak hője, meg csupa takony. Nem tudom elvigyem-e dokihoz délután, ahol minimum másfél órát kell várnunk betegrendelésen, mert nincs időpont. :evil: Náthára úgysem adnak semmi extrát, nem? Lázát csillapítom, orrcsepp, porszívó, cebion csepp, kamillás párologtatás.
Szerintetek?
mira80
 
 


Hú, de csini pasi :wink:
Ja, ha én havi 5-12 kilót leadnék, akkor fél éven belül eltűnnék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mira, én se vinném náthával dokihoz, az mind jó,amit írtál, max. ha van infralámpád, akkor azzal infrázd, amikor alszik.
esetleg baby luuf a hátára alvás alatt.

Ja, hát tényleg viccesen hangzik a 61 kiló, de olyan szépen tartottam magam 58-59-en aztán Oligyerek rákapott a sütizésre, mindig sütit süttet, persze én meg eszem..... :roll: :roll:
(madártej, kókuszgolyó, kókuszkocka, sárgarépa torta, linzerkarika, piskóta tekercs...ezek voltak az elmúlt hetek édességei)
Az uram meg hoz ma kb. 50 kiló almát, süthetem az almás sütiket :roll: :lol: :lol:
Ja, és akkor most kicsit összekapás van nálam is, mert okt. végére lefoglaltam egy szobát(csak az uram meg én),Sopronba(ahovan árprilisban is készültünk)
www.hotelfagus.hu
És nem kéne hájasan ott virítanom :roll:
Legalább 58-ra menjek vissza.
Szombat du. olyan jót bicajoztunk Leventével, kb egy órát, dombokon, föl-le.
Utána meg szaunáztam, tök jó volt.


Szóval Natasa esetét még nem fejeztem be.
Annyira sajnáltam szegénykét, de az orvos hála isten megnyugatott.
Aztán ma bekukucskáltam neki, és a két felső foga közt, ami volt letapadás, tudjátok, amiről írtam(ami miatt voltam vele szájsebészeten)az is felszakadt.
Ez a probléma megoldódott.
Minden rosszban van valami jó.
Ezt már nem kell kimetszeni neki.
Most meg állandóan fertőtlenítgetem neki, meg kamilllázom
Ja, és nem cumizhat, meg nem cumisüvegezhet, nehoyg azok eltolják esetleg a fogait, ha egy kicsit mégis meglenne lazulva-.
Ez talán a legnagyobb gond, hiszen eddig cumival aludt el mindig..
Most kicsit szenvedett, de elaludt így is .

Én meg voltam szemészeten, és 0,25-el nagyobb dioptriára kellett cserélnem a szemüvegemet. :roll:
Franya :?
Meg az uram is kapott szemüveget :lol: :lol: :lol:


Rita, mit izélsz már, tök jó anya vagy, tényleg. :D
Engem ne ne hasonlítgass, mert én is szoktam depis is lenni, meg kiabálós is :roll:
Meg tök jó a csend. :wink:
Ez nem jó anyaság kérdése, hogy néha gyerekmentes övezetre vágysz.
Én pl. már tök várom, hogy megint 3 napot csak az urammal lehessek kettesben.

Bár múlt héten Olivér kétszer hisztizett reggel az oviban, hogy enm akar ott maradni, az baromi szarul érintett.
Ott hagyom a bőgős gyereket, én meg jövök haza.Tök ciki.
Ez tök olyan, mintha nem férne már el itthon, feleslegessé vált volna.
Aztán megmagyaráztam magamnak, hogy igenis kell neki a gyerekközösség, nem azért vittem el, mert engem zavar itthon.
Sőt, tök hiányzik, annyira fura, hogy nincs itthon.
Hiszen 3,5 évig csak velem volt.
Szóval baromi szarul esett az egész ovis beszoktatás, elválás.

Beszti, Hannának nagyon boldog szülinapot utólag is!!!!!!!!!!!!
Kép

Szirom, született döntés név ügyileg?? :wink: :wink: :wink:


rakott brokkoli:
tök egyzserű, főtt rizs kell hozzá(én két zacsival főztem), fél kiló sós vízben megfőtt brokkoli.
Jénai tálban rétegezem:
alul egy zacsi rizs, aztán a brokkoli, meg valami sonka, vagy akár darált husi, vagy virsli, kolbász...stb(én sonkával csináltam)
Aztán egy tejfölös tojásos mártás(3 tojás felverve, mintha rántotta lenne, abba belekevertem 4 dl tejfölt+ egy kis vegeta), ennek felét a cuccra öntöttem, aztán rájött a másik zacsi rizs, és a tejfölös trutyek.
Mikor már majdnem megsült, reszelt sajttal szórtam meg.
Tejföllel tálalva.


Motiot, mi a helyzet???
Muti már képet a kis Áronról!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Beszti, köszi az allergiám jól van, már nem vagyok rosszul, a claritine akut úgy nézem bevált.
Meg a többi szir-sz*r, amiket kiegészítőként szedek.

na, húzok, mert most lenyomok 25- perc Norbiapus tornát, aaztán megyek izzadni :D :D
vas
 
 


még pár képet dobok:

Kakaózás kis Pepivel
Kép

Libasor
Kép

KIrándulás
Kép
Kép

Ovis vajaskenyér :D :D
Kép

Levente
Kép

Pipike pucéran lovagol :oops: :oops: :oops:
Kép

és elmélyülten játszik
Kép

puszi


vas
 
 


Sziasztok lányok,
köszönjük a jókívánságokat!!

Beszti, Hannának utólag is boldog szülinapot kívánunk! :wink:

Sajnos képek még nincsenek, most éppen lenne idöm feltenni öket, erre apa elvitte magával a gépet :twisted:
Éppen Ikeáznak Ábellel, de nagyon nehezen ment csak el. Szegényke hisztis is eléggé, de nagyon szereti Áront, a´llandóan ott settenkedik körülötte. Viszont ha épp szoptatok, vagy valamit Áronnal csinálok, akkor neki is éppen akkor kell valami, de azonnal. Szegénynek meg kell még szoknia ahelyzetet. Nem igazán akar elmozdulni mellölem, ma is el kellett neki magyaráznom, hogy most már nem megyek sehova, itthon leszek, nem hagyo öt itt.
Aztán vannak érzelmi kitörései is, mikor bevonul a szobájába és ha valaki be akar menni hozzá, akko ordít, hogy menjünk ki, ö egyedül marad itt, mert ö rossz. :cry: :cry: :cry: A szivem szakad meg olyankor, sokat is bögök emiatt, na meg a hülye hormonok miatt is. Ábelnél is végigbögtem az elsö pár hetet, mikor is inkább boldognak lkellett volna lennem. Az is vagyok, de azért kicsit rajtam van a depi is.
Tejci van, bár tegnap kicsit megijedtem, mert keveseb lett, úgy tünt, hogy nem elég neki, de aztán rájöttem, hogy egész nap pörögtem, alig ettem és ittam valamit. A pörgés talán még nem is baj, hiszen ha apa visszamegy dolgozni, akkor sem lesz máshogy, de enni meg föleg inni kell. Szóval mától min. 4 liter lötty. Aztán majd meglátjuk.
Áron egyébként tündéri baba, eszik, nézelödik kicsit és alszik, éjjel apa totál átalussza a szopikat is, nem hall semmit, mert csak nyöszörög. Aztán meg alszik tovább. Olyan fél mkilenc, kilenc körül kelünk általában, Ábel akkor már nem álmos. :wink: Ö is jön éjjel közénk az ágyba, olyankor jól összebújunk.

Jajj, bocs, hogy csak magunkól írok, de majd igyekszem jönni és olvasni is. Na meg reagálni.

Tapasztalt, többgyerekes anyukák, ugye ez normális Ábeltöl, hogy szegényke így viselkedik? Annyira sajnálom öt! De majd csak belejövünk! :wink:

Na megyek inni :wink:

pussz mindenkinek!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Szia Ildi! Meg mindenki!

Hát most tényleg kitettél magadért! :)

Na,szépen sorban:
61 kiló: igen,el tudom képzelni, hogy ha sokáig kevesebb voltál, zavar az a plusz 2-3 is, de azért legyen már szíved, fogyis topicban vagy! :D Rajtam 7 kiló plusz van, és akkor még mindig csak a gyerekek közötti (nagy) súlyomnál vagyok, abból még jó lenne 5-6 kilót lefaragni. Akárhogy számolom, ÉN nem fogynék el fél év alatt a kapszulától, vagy mit is hirdet a bombapasi ott fenn...

Nasi Pipi nagyon bűbáj, szép a tornasorod is (Szirom szavaival élve...:)) Levente szemei...anyám! :) Oli nincs oda az ovis vajaskenyérért, jól látom? :)

Ami meg a te fotóidat illeti... :shock: :( :) 8) :shock: :x :) Érted! (fordítok: Azannyadejólnézelki, énsoseleszekilyen, nadetalánmégis, ezigenháromgyerekesanya, dejóneked, afenébemiértvagyokénilyendagi, mátóllefogyok :))

Szegény Natasa!!!! Jesszus, én is ordítottam volna, az tuti! Úgy félek minden balesettől! De te nagyon talpraesett voltál, és örülök, hogy nem lett semmi baj!
Bicikli, szauna...:) De jó! (A napokban döntöttem el, hogy elmegyek egyszer spinningelni -így kell írni?- nagyon vonz, szívesen izzadnám csatakosra magam. Kép Azt mondják az ezzel jár.:) (Ez én vagyok ám, nem te!!!!)

Mira, Ildi, köszönöm, ma tényleg jobb, elmentem terápiás vásárlásra, gyerekruhákat (használt angol) vettem, szépeket-jókat-HASZNOSAKAT, nem is olyan sokért. Aztán az urammal ebédeltem, jajjj de jó volt!
A gyerekek ezúttal nagyon bodogok és hálásak voltak, mindenkinek eltaláltam az ízlését, csak Adél derekát lőttem be rosszul, szegénynek nem megy össze a hasán a virágos széééép nadrág. :D
De ma délután is jobban igyekszem, nem leszek olyan fád mint tegnap. Remélem.
Meg én is kipróbálom az új Carmen Electra tornát délután, hadd mulassanak a gyerekek! :DKép

Rakott brokkolit letesztelem, elég Norbertesen hangzik. Meg jól is! :) Ezek szerint te zacskós rizst szoktál főzni?

Hááát az uraddal eltöltendő édeskettes biztos nagyon jó lesz! Gondolom velem együtt mindenki, akiknek kisbaba van a háznál és ez most nem aktuális, irigyel egy kicsit...:) Sopronért külön.:)

Madártej... bakker miért mondtad??? Hétvégén akartam, de nm főztem (lett helyette más :oops: ), de most, hogy említetted... Hát tehetek én róla, ha holnap az lesz a reggeli? :D

Kép ne bánkódj miatta, tv-t már én is csak azzal tudok nézni. Öregszünk, na...:D :D

most megyek, csókpussz!

(MiKOR legyen ikea találka?????)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Motiot, szia!!!

MINDEN NORMÁLIS!!!!!

Ábel kiborulása, a te sírásod, minden! Hetek telnek el, míg mindenki belerázódik, ne aggódj, ez senkinek nem könnyű helyzet!

Még jövök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

Épp jöttem volna egy kis léleksimogatásra, de látom jobban vagy! :):) Helyes! :)
Be kell lássam, nem tesz jót, ha éjszaka 6-szor kell felkelnem (kívételesen csak 2-szer volt Simon, 4-szer Hanna), és nem bírok egy fél órát pihenni délután (ma 3 kicsi itthon volt), mert vagy Hanna dobol egy fazékon, vagy Simon harapja a térdemet és közben persze állandó jeleggel szól a zenélő játék...
Szóval szuperanyu (ez lennék én :D:D), kiborultan kiabál a gyerekeivel, hogy csak egy fél órát hagyjanak pihenni, de aztán Simon térdharapdálásánál (van 4 foga és irtó jó muri a melegítőnacimat a fogai közévéve húzkodni, még akkor is, ha ez azzal jár, hogy a térdembe is beleharap) föladja...
És akkor nem beszéltem a minden nap 50-szer összerakott játékosdobozról, a krumpliról a nappali közepén és a gyerekszobarendrakásról, mint az "Impossible Mission" egyik epizódjáról.
Szóval lélekmelengető írásom az oviról és a beszoktatásról akkor keletkezett, amikor csak kétszer keltem éjszaka, ma a "mind a 4-et azonnal min. 8-4-ig (de ha engedik, akkor inkább 6-6-ig) közösségbe szoktatom" című írás hagyta el volna a tollamat. Így már elég normális vagy?? :D:D

Motiot!

Várjuk ám azt a babaképet!
Ábel normális, te normális vagy! :):) Beleszoktok!

Megyek, Simon aludt vagy 1/2 órát, és most bőg... Már nem bőg, de azért megyek, adok enni neki (ugye 9 hónaposan szigorúan 1/2 óránként javasolják a szopizást :D:D).

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Szentesről :) Bocsi lányok, hogy nem írtam, hogy elutazunk, de annyira siettem szombaton, meg aztán nem is voltunk oda sokáig :) Apósom sajnos eltörte a bokáját, és őt mentünk meglátogatni és egy kicsit felvidítani. Képzeljétek, a padláson volt, cserepet szerelt, és leesett a létráról :(:(:( Jó magas az a padlás, a legfelső cserepet kellett elérnie, csoda hogy csak a bokája tört :(

Ami még rossz: tiszta náthásak vagyunk :( Valszeg Zsoltikám az oviban szedte össze, már a múlt hét végén több gyerek is hiányzott az oviból. Először ő lett orrfolyós, de fél nap alatt letudta szerencsére, Lacusnak még ennyi sem volt, de az uram és én nagyon bekaptuk.

Persze itthon még nem volt semmi bajunk, Szentesen tört ki rajtunk a nyavalya :(

Szirom,
nevek: én Simon-párti vagyok :) De a Semjén is jó!
Norbi: én bizony már nagyon régóta nem norbizok, Lacus születése óta még egyáltalán nem kezdtem bele, bár most már gondolkozom rajta :) Zsoltikával annak idején 9 hónappal a szülés után kezdtem. Tejcsinek nem lett baja :D
Nekem most az a bajom, hogy "elhidegültem" a felvágottaktól, virslitől. Annyira tele vannak mindenféle szeméttel, hogy nem bírom megenni őket. Pedig régen, norbizós időszakomban ezek képezték a vacsora alapját - na meg a tojás. Igen ám, mondhatjátok, hogy a legokosabb valamilyen zöldségvacsi, az jó és egészséges, csak hát időhiányos állapotomban nem nagyon tudok összedobni még egy salátát sem :(
Sőt, még a kenyeret, kalácsot sem szeretem megvenni, újra mi sütjük őket itthon. Na nem minden nap, pedig úgy szeretném, remélem, ha visszaállunk a régi kerékvágásba, akkor ez is menni fog. Végülis géppel egyszerű nagyon.

Beszti,
nagyon boldog születésnapot kívánunk Hannának!

Ritám,
el ne kenődj! Nagyon jó anya vagy! Nekem is az jön át ám az írásaidból, hogy nagyon-nagyon türelmes és jó édesanya vagy! :):):)
És bizony kell egy kis szusszanás is, és van sok házimunkád, pont a gyerekek miatt, persze hogy jólesik a kis csend, amíg a nagyok oviban-suliban vannak :)
Én is szeretem a csendet (vagyis ebben a másfél hétben, igaz az elején inkább csak idegeskedtem) :D

Ildi,
szegény Natasa! Nagyon sajnálom :( Viszont a képeken cukorfalat! Az a gumicsizma!!! :D
Aztamindenit, hajrá torna!!! Nagoyn csinos vagy ám a fotón! Biztos elromlott a mérleg, azért mutat többet :D ÉN legalábbis mindig erre fogom.
Szerintem egy kicsit én is felszedtem az utóbbi napokban, a nátha miatt egy csomó mézet kajálok, de fontosabb a gyógyulás, mint a súlyom.
Gyógyszert úgysem szedhetek, meg hát minek...

Mira,
szegény Andris, jobbulást neki! Én sem vinném dokihoz!

Motiot,
várjuk nagoyn a képeket, és ha van időd :) Írj bővebben! Milyen volt a szülés? Végül császár lett? És mennyivel született Áron? Milyen volt a kórház??? Na szóval mindent :)
Kis kiváncsi vagyok :D

Na de most már megyek, jó lesz pihenni egy kcisit!

pgaboka
 
 


Hahó!

Ciki, már megint itt van ez a hülyeség. Én meg már sokadszor írtam be a szerkesztőnek, hogy irtsák ki (ma már volt egy, ez a második, még a felhasználóneveket is megírtam), de vagy csak a hozzászólást törlik, és azért tud bekerülni újra ez, vagy hiába törlik a felhasználót, újrakészíti magát valahogy.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


BESZTI, MI EZ, KI EZ EGYÁLALÁN????

Köszönöm a megnyugtató szavakat! :D Mind a 4 közösségben... :lol: . Én Petit még nem adnám, az uram szerint szerelmes vagyok belé, hát van benne valami.:) Bármit csinál, imádom. Igaz, csak imádnivalókat tud tenni...:) A nagyokat is, de velük szemben lennének elvárásaim, nekik viszont ezek nem elvárások önmagukkal szemben, tehát megy a csata időnként. Gyerekszoba, játékosláda detto. :roll:

Akkor te most megint Norbizol? Láthatunk vonalzót?
Csatlakozom, jó? (Nem verseny - nem merek - csak inspirál, ha van sorstárs.) Meg adj nekem tippeket, hogy mit eszel, oké? (Gondolom a ma reggelim nem menne át, le sem írom, olyan arcpirító...)

Gabi, nem csodálom, hogy nem salátázol, én is örülök, ha egyféle vacsora van... Nem csatlakozol te is, és Norbizunk együtt, mint a régi szép időkben?:)
Neked is köszönöm a kedvességed! Türelmes nagyon nem vagyok, csak igyekszem. Ma hazafelé az oviból eszembe jutott, amit írtál, rögtön jobb fej lettem, úgyhogy gyerekeim nevében is köszönöm! :)

Mira, Andris jobban van? A kúra tökéletes!

Hol van a m Szirmunk???

Megyek, ma balett, még ezer dolog itthon (szuperanyu Lolka-Bolkát nézet a gyerekeivel...:? )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Kép

Itt van az én vonalzóm, rettenet, borzadály, rosszabb, mint volt.:(

Na a kis mérlegecske mostantól elkezd kúszni lefelé, ezt közhírré teszem, ti meg kérjetek számon, oké?

Visszavezetem a topicot az eredeti funkciójához! :)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

Éljen, éljen!
Az enyém ez:

Kép

Mondjuk ez a nagyon idealizált változat (én első körben még elégedett lennék kevesebbel), de legyen ez a cél. :wink:
Annyira nem vagyok elégedetlen, csak a pocim, a popsim és a combom zavar, de pl. már 38-as szoknyát vettem a C&A-ban. Jó, az nem kínai 38-as :D:D, de szülés után 44-eset kellett...
És igen, Norbizok, már két kemény napja! :D
6 hét múlva az első célt el akarom érni! :):)
Annyival kicsit erősítettem rajta, hogy estére már csak egy light joghurtot iszom, vagy valami gyümit pici sajttal. Mert azt vettem észre, hogy az nekem sokat segít. Reggelire viszont eszem 3-as is, ez meg a könnyítés.
Nekem az ebéd is nehezemre esik, mert Simi irtóra elkezdte a mindenbe belemászást, alig lehet tőle valamit csinálni, most is a gépemet ütögeti. :D
Úgyhogy ma bekészítettem a fagyasztóba jópár adag fasírtot (csak sütni kell). Nem tökéletesen Norbis (gondolkodtam, hogy veszek hozzá Norbis kenyeret, de az 1-es borzasztó árban van, annyit nem vagyok hajlandó adni érte), de azért szerintem OK. Icipici olajon elősütöm (csak, hogy legyen sült íze :D), aztán mikróban vagy sütőben készre.
Majd írj, hogy miket csináltál, hátha kapok receptötleteket.

Nálatok mi a sali? Mert én azért egyszerűbbeket (pl. görög, vagy a kedvenc vegyesem) elég hamar meg tudom gyártani.

Ildi!

Csak Ritát tudom ismételgetni, bárcsak én is így néznék ki! :)
A hétvégén megsütöttem a kedvenc csokis tortámat (amit kizárólag fagyival jó enni :wink: :D), mondtam a páromnak, hogy ez egy jó darabig nem lesz. Erre mondja, hogy miért ne süthetném meg nekik? Na ja, mert az csak úgy megy, hogy elnézem, hogy ők meg megeszik...
Még másféle sütivel esetleg.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást, Kaposváron voltunk ma.

Küldtem privit mindenkinek. Vagyis remélem, mindenkinek, és senkit sem hagytam ki.

Holnap jövök, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hahó!

Senkit sem akartam elriasztani, csajok.

Nézzétek, ezt a linket kaptam iwiwen. http://www.karcsuleszek.fw.hu/ Valaki tök ismeretlentől, aki azóta törölte a regisztrációját. Azt hittem, valami csodaszer-rendelős oldal, de nem. Recept van rajta, normálisan leírva. Semmi veszélyt nem látok benne. Mit szóltok? A teához is, meg ahhoz is, hogy nem is értem, miért küldte. (azonkívül, hogy dagadt vagyok :wink: )

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, dehogy riasztottál el, de ez ma az első szabad percem a gépnél(meg reggel volt kettő perc, amíg a prividet elolvastam)
Majd írok privit is, ha időm engedi, de most megyek mindjárt a szokásos körre(fiú gyerekek hazacipelése innen-onnan :lol: :lol: )

Annyi, hogy elkezdtem tornázni, le is nyomtam 25 percet, meguntam, felmentem izzadni, 15 perc után Natasa felébredt. :shock:
(de azért befejeztem,ő meg ott nyöszögött a fürdőben :wink: :D )

2 napja még a tornáig se jutottam el.
Amióta nincs cumija(hétfői baleset), azóta tök kicsit alszik napközben, éjjel is egyszer-kétszer felsír. :roll:


Cicó, ide írok neked is két sort :wink: :wink: :wink: :wink:
Majd neked is írok privit tényleg :wink: :wink:


Szirom, nekem is elküldte ez az ismeretlen egyed ezt az üzit az iwiw-en, sőt még Leventének is :shock:
Kapásból letiltottam.
Mikor Leventének küldte, még volt neve, aztán pár óra múlva akartam neki írni, hogy mi a frászt akar egy 8 éves kisfiútól, már nem volt regisztrálva :roll:
de én el se olvastam mit akar. :roll:


pusza, majd jövök valamikor :lol:
vas
 
 


Sziasztok!

Szirom, nagyon sajnálom, nem is tudom, mit írjak, olyan nehéz... :(

Gabi, Apósod jobban van? Kész szerencse, hogy csak a bokája tört el. Végül költöztök Szentesre, vagy még nem dőlt el?

Beszti, Rita én is norbizom. Együtt könnyebb lesz!! :D Most összekaptam magam és szombat óta (szept. 15.) tartom! :D
Szerintetek normális, hogy most megjött és jó pár dekával több vagyok? Pedig már lement majdnem 1 kiló.

Andris jobban van, már nincs láza. Még kicsit folyik az orra.

Ildi, a baby luuf tényleg nagyon jó, most is bekentem vele éjszakára, köszi!!
Megcsináltam a rakott receptedet, csak cukkinivel. Nagggyon fincsi volt.
Ha Te komolyan norbizol, akkor mit szoktál reggelizni meg vacsizni?

Lányok úgy örülök, az ácsok nagyon szorgalmasan dolgoznak!!! :D
mira80
 
 


Mira!

Igen. A menzesz vízvisszatartással jár (előtti idő főleg), ami viszont súlyban jelentkezik. Van, akinél ez 2-3 kg...
De utána visszaáll.
Hurrá! Akkor te is írd légyszi, mit eszel! Már most unom az étrendemet. :D:D

Szirom!

Nem riadtunk el! :)

Rita!

Nem eltűnni napokra! :):) Ugye ma is tartottad??
Ja, Simont én sem adnám sehova. Odavagyok érte. Annyira kis ügyes, gyalogol a bútorok mellett, és megint arra gondolok, hogy úgy megy az idő!
A többit se adnám ám! :):) Csak amikor épp itthon vannak, akkor időnként nagyon fárasztó tud lenni. Nem írtam asszem, de Hanna keddre belázasodott, meg köhögött. Valószínű az oltás kihozta, ami benne bújkált (hétfőn még nem volt baja, orvos látta az oltásnál). Úgyhogy azóta itthon vannak. Na de azon kívül, hogy időnként köhög, semmi baja ám, remekül tud visítani.
simin is kijött valami pici, volt hőemelkedése: De neki ez azzal jár, hogy nyűgös. Amit megértek.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti, mára lecsót csináltam. Csak úgy magában fogom enni, semmi kenyér... A nasi málnás túrókrém lesz. (túró, natúr joghurt, málna, édesítő.) :D
Te mit eszel ma?
Rita, Neked mi a menüd??
mira80
 
 


Csak egy szóra:

MENÜ: gombapörkölt kukoricás tonhalsalátával :shock: :) (Mindkettőt muszáj ma már megenni, ezért ez a különös párosítás...:))

Csók!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Menü:

Vegyes saláta (saláta, paradicsom), mozzarella sajttal, sült virslivel.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Ebéd:Rakott rokkoli(megint :lol: :lol: )
Reggeli:melegszenya, marcipános csoki 8) 8)

Tegnapi vacsi: 2 pohár baileys, 2 pohár tokaji aszú :lol: :lol: :lol: :lol:
vas
 
 


bocs, nem rokkoli, hanem BROKKOLI :wink: :wink:
vas
 
 


Ildi, Norbi melyik művében írja a baileys-t meg az aszút???? :) :)
Ezek Norbi update 1-es termékek, ugye??? :D

Reggeimet én nem írom le, hármas volt. Nagyon. :oops:

Azt hiszem, szoptatás alatt maradok a délelőtti édességevésnél (nincsenek tanúk... :D ), de nem merek édesítőzni, most - Gabihoz hasonlóan - nekem is elgem lett egy kicsit a műkajákból. Legyen inkább kicsit lassabb, de édesség nélkül nem élet az élet.
Vagy ez helytelen hozzáállás???

Képzeljétek, jövő héten sze-csü-pénteken iskola, nekem. Nagyjából egész nap... :shock: Most hogy ilyen közel van, hülyeségnek érzem, hogy nem halsztok, nem tudom, hogy fogjuk megoldani.
Mert vagyok olyan hülye, hogy ha már csinálom, nem akarok sokat lógni, érdekel nagyon.

Most megyünk, délután Ikeában van randink, ideje felkerekedni. (Budaörs, bkv :shock: )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

Ne édesítőzz. Én sem teszem. És én is eszem délelőtt édességet, ha kell. De akkor már olyat, ami jó is (pl. nekem egy jó kis édes, nagyszemű szőlő kielégíti az édességigényemet, az még talán jó is :)).

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Khmm... túrós tészta volt az ebéd :oops: nem teljesen illik a ti kajáitok közé :wink:

Rita! Igaza van Besztinek az édesítővel! Gabi ajánlotta régebben a fruktózt, én is vettem a DM-ben, és tényleg kevesebb kell belőle, mint a cukorból. Egy aprócska kis megoldás :wink:

Húú, mégse halasztottál? :shock:

Te Ildi, én akárhogyan töröm a fejem, nem jövök rá, Natasa miért nyöszögött a fürdőben, míg te tornáztál? :shock: Vagyis miért épp a fürdőben?

Ez az iwiwes link: Én se szoktam őket megnézni, nem is tudom, miért nyitottam meg. De megnyitottam :wink: Megnézte még valaki?

Mira! A mensi nekem is dobott mindig 1,5-2 kg-t!

Gabi! Az a kár, hogy nálunk olyan fincsi kenyeret és kalácsot sütnek, hogy a te szádban is összefutna a nyál...

Jó pihit mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


hali!
Látom, sehol senki :lol:

Szirom, Natasa azért fetrengett a fürdőben, mert én éppen infraszaunáztam, és miközben kb. a 15. percnél tartottam, felébredt, és bevittem a fürdőbe, hogy lássam, hogy mit csinál(mert ott a szauna), és kicsit hisztis volt, és azért fetrengett a fürdőben :wink:


Ha fél egyre haza kell érned, akkor talizhatunk akár a BuyWay-ben, auchan-ban is, ha gondolod.
Onnan hamar hazaérsz.
nekem kedd-péntek kell korán hazaérnem(kedd fél kettő, péntek fél egy :) )

Én is fruktózzal szoktam édesíteni mostanában.
Vagyis az uramnak a kávéjába azt teszek(én bogyózok, kell nekem a méreg :wink: )
Az uram hasa meg ne nőjjön már annyira :lol:
Dm-es -et szoktam venni én is.

Baileys, meg az aszú, az 1-es kód ,nem tudtátok?????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sőt, múltkor megittam 5 cuba libre-t + 2 orgazmus koktélt, és sokkal kevesebb kiló lettem másnap reggelre. :oops: :wink:


Hú, Rita mi lesz a sulival?
És mi lesz Petivel?
Ki fog rá addig vigyázni, és hogy kap tejcsit????
vas
 
 


Ildi, éppen ezt szervezem. :)
Külön kell valaki, aki a nagyokat összeszedi, őrzi, meg valaki, aki jön velem, Petire vigyáz a suliban, én meg időnként kisasszézok etetni :shock:

Tudom, hülye vagyok, de érdekel, remélem munka lesz belőle, halasztással meg nem járnék előbb (Szirom!) , mert a szoptatást leszámítva egy év múlva sem lesz könnyebb :?

De már előre tök ideges vagyok, meg feszült emiatt... :(
Szegény gyerekek...

Ma este koktélzok, rajtam már csak az segíthet, idegrendszerileg és (ezek szerint)súlyilag egyaránt... :D

Szirom, olyan jót nevettem: Te Ildi, én akárhogyan töröm a fejem, nem jövök rá, Natasa miért nyöszögött a fürdőben, míg te tornáztál? Vagyis miért épp a fürdőben?


Édesítőrőllebeszélést, fruktózt köszönöm!!!


Beszti, a szőlő tökegészséges! Jó ötlet!!
A hétvégi menümet nem teszem közzé, botrány! :oops: (vendégség-hegyek..)
Ma reggel maradékokat pusztítottam, ezért nem ebédeltem, de a vacsora is vezeklős lesz.

A vonalzó nem tud dekákkal számolni, csak egész kilókkal, ugye???

jaja, és múltkor mondtad, hogy nem tűnjek el napokra! Én nem szoktam!!
:D

Kép mondja Kép -nek! :lol: :lol: :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

De tudsz tizedeket is írni (csak 1 tizdesig), csak nem tizedesvesszővel, hanem tizedesponttal.
De azért látom, megindult a fogyás! :wink::D:D
Vagy rosszul láttam? Kéretik a vonalzót közzétenni, eltelt egy hét! :):)
Hogy én is tegyem:

Kép

A 1 hetihez képest 1,1 kg, de lehet, hogy a vonalzóhoz képest nem sok, mert hirtelen esett 2 nap alatt, utána viszont stagnált. :(
Én holnaptól Norbit eszek a Food-tól. :):) Nem így terveztem, de a gyerkőcök itthon leszek megint. (Simi még mindig köhög, de Hanna is picit, így nem mehet oviba, Nátánért meg nem tudnék menni...)
Kétfélét főzni nem tudok, örülök, ha egyet sikerül. De nekik nem akarok azt adni, mint magamnak. Úgyhogy az egyszerűség kedvéért nekik rendelek, viszont akkor már magamnak is. Egy kis könnyebbség.
Én most nagyon nem vagyok eltűnve, csak nem írtok, így én sem tudok...
A suli majd kisakkozzátok, te ügyi vagy nagyon!

Ildi!

Én értettem a fürdőt és irigykedtem is a szanuáért! :D:D
Srácok hogy vannak az ovival, sulival?

Szirom!

Én megnéztem a linket. Csak ugye a szopi miatt nálam teák nem nagyon játszhatnak...

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Elszállt, amit írtam :evil:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, akkor írd újra, ez nem kifogás! :) :)

Beszti, milyen a Norbi menü? Finom? Nem drága?

A vonalzóm: (miből gondoltad, hogy megindult? Kicsit tényleg, de hétvégén rosszabb lett, így most a péntekit teszem közzé. Hadd örüljek egy kicsit, oké? :))

Kép


A bagollyal nem bántottalak meg, ugye? Csak gyermetegen vonzódom ezekhez a gifekhez...:oops:

A sulit kisakkoztam, de nem én vagyok ügyes, hanem a rokonságom nagyon kedves és szolgálatkész. Az egyik unokatestvérem szerdán "csak" 2,5 órát, csütörtökön viszont 8!!!!! órát lesz Petivel. Majd elküldöm a Műcsarnokba...:D

Megyek, vacsi (már akinek...:? ), fürdés...

Jó éjt!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Rita, a héten már mész suliba? Jó, hogy van segítséged és sikerült megoldani.

Ildi, a szaunáért én is irigyellek... :D

Beszti, nagyon szépen haladsz lefelé a kilókkal. Tök jó, hogy kitartó vagy!

Vasárnap keresztelőn voltunk, utána meg hivatalosak voltunk az ünnepi ebédre is. Hááát, én sem teszem közzé, hogy mennyi sütit ettem. (nagyon fincsi mákos kalács volt... )
De ami meglepő, hogy ma reggelre nem híztam egy dekát sem. :shock: Nem is értem hogy hogy lehet...
Az én vonalzóm:
Kép

A napi menük leírása tök jó ötlet!! :D Sokkal könnyebben megy a fogyi, amióta megosztjuk egymással és még ötleteket is tudunk meríteni! :D
Jó éjt!
mira80
 
 


Rita!

Norbi hamit a Foodexpress szállít házhoz. Elég sokfélét 1 levest, 4 főételt (köztük egy rántott dolgot tartalmazót), 1 desszertet és 1 menüt a fentiekből összeállítva. Menüt hétvégére is.
Rántott dolgot nem ettem még, de nagyon érdekel, milyen (állítólag 1-es!), mert az, ami hiányzik az ételek közül (jobban, mint a tészta). És szinte minden 1-es... A menüjük is!
Én már ettem korábban, van, ami nem különösebb, itthon is meg tudnom csinálni. A gyümölcsleveseik nem ízlenek, nagyon mű ízű nekem. De azért vannak dolgok, amiket én nem tudok itthon készíteni (pl. nem veszek Norbi-lisztet).
Nem olcsó, a legolcsóbb főétele 550 Ft, a drágább 800-850 Ft is lehet. A menüje egy napra 2000 Ft (igaz az leves, 2 főétel, desszert, ahhoz képest azért nem).
Bár ezzel ő -10 kg-t ír havonta, azaz egy havi hamival meg is lenne bőven a súlyom (és nekem nem kellene 2 főétel egy nap, a megmaradóval még a párom is fogyózhatna (rá is ráférne 5-6 kg), és még nem is az első vágy, hanem a végleges...
Én eddig nem akartam rendelni, mert ha egyedül vagyok, akkor tudok magamnak olyat csinálni, ami OK, de a gyerekek mellett ez nagyon macera.
De ha bevállik most a héten, akkor lehet, hogy fogok rendelni tovább is...
Ma rántott halat eszem...
A bagollyal hasonlítunk! Azért jó, hogy nem egy vizilós közmondás jutott eszedbe! :D:D
De egyébént meg azért írtam, hogy ne tűnj el, amit Mira írt, hogy könnyebb úgy csinálni, ha van társaság hozzá (és nekem, ha van ellenőrzés :D:D).

Mira!

Nagyon szépen haladsz! De mindjárt elfogysz! :D:D:D

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti, köszi, lehet, hogy egy lustább időszakomban kipróbálom! Októberre nem fizettem be Maját az iskolai ebédre (elfelejtettem :oops:), lehet, hogy akkor mi is rendelünk.

Mira, reggel leírtam a mai menümet, de talán nem küldtem el vagy mi, itt van:

reggeli nem publikus, hármas.
ebéd: grillcsirke, cukkini
vacsora: kefír, paprika, paradicsom.
közben a rohadófélben lévő körték megmentése.:)

Mellesleg tényleg bűnösen tökéletes a vonalzód Mira, ne hergelj minket a másik Bagollyal légyszi!! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?