Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csatlakozom közétek, bár még nem biztos hogy baba lesz. Van egy kislányom aki 1998. dec 27-én született és van egy kisfiam aki 2001.április 30-án. És most tervezzük a harmadik babát, illetve lehet hogy már útban van. 35. napnál járok még nem jött meg. Elmentem orvoshoz aki azt mondta hogy még uh-al nem látja a terhességet azt viszont igen hogy nagyon meg van vastagodva a méhnyálkahártya, a menszesz elõttinek a dublája. Vennem kellett egy tesztet, de az negatív lett. ma beszéltem vele és azt mondta hogy várjak még egy hetet addigra mindenképp ki kell mutatnia a tesztnek, hogy van e baba vagy nincs. Úgy hogy még egy hét bizonytalanság.

Esetleg tudtok valakit aki ilyen cipõben járt és végül terhes volt?

Gratulálok minden kismamának.

Gabi1
gabi1 (gabi1)
 


Szia Gabi1Kép

Ezerrel drukkolok, hogy babó legyen, aztán egy hét múlva írdd meg az örömhírt!Kép

Manócs
30+3
manócska
 
 


Sziasztok!

Gabi1, én 6 hetes voltam, mikor dokihoz mentem. Másnap berendelt UH-ra, ahol találkoztunk is a Kicsikincsemmel. :-)) Igaz, tesztet nem csináltam elõtte, egyszerûen tudtam, hogy Õ jön. :-))
femõke
 
 

 
 

sziasztok.

még mindig nem jött meg. ma vagyok a 39.napon. szombton a teszt negatív lett. ezen a héten kezdõdik végül is a 6.hét. ma veszek tesztet, ennek szerintem már ki kellene mutatnia. aztán hívom az orvost hogy mi legyen.

Sziasztok, majd jelentkezem
gabi1 (gabi1)
 


Gabi!

Nagyon szorítunk, jó hírekkel gyere vissza.

Rita, Ditta mi van veletek jól vagytok? Bogár is régen írt.
Nekem ma nagy napon volt, megvan a kiskönyvem, hivatalosan is kismama vagyok, a hányingerem mintha kezdene elmúlni, már étvágyam is van.
Nicki
10+0
Nicki
 


Sziasztok LánykákKép, KismamikKép

Naaagyon jóóóó!!!! Látom gyarapodik a topic, gyarapodikKép

GabiKép
neked megy a gigamegadrukk a kétcsíkocskához.

NickiKép
nagyon édi vagy, hogy hiányolsz. Megvagyunk ám, minden rendben csak most peregnek körülöttem az események. Felújítjuk a házikónkat, ezért otthon is voltam egy ideig.
Meg én is voltunk dokinál (ez így most értelmes, de ez az igazságKép). A minimanónk háááát Õ gyönyörû. Csak úgy ficánkolt jobra-balra és már (1 hete) 4 cm volt a feje búbjától a fenekéigKép Azóta meg még nagyobb!!! Meg vaaan kiskönyvem és megvan a kiírás hivatalos dátuma is, persze ugyanaz amit én is kiszámoltamKép Szóval KépKépKépKép
Na és hogy ne csak magamról áhítozzam, gratula neked is a kiskönyvhöz.
Hányingerem nekem is volt, de most már kezd elmúlni. Húsvétkor meg rájöttem, hogy a pici a tormát nem nagyon viseli. Neked nem "mondja" meg, hogy mit szeret és mit nem? Engem mindig figyelmeztetKép és van mikor az ki is jön, persze drasztikus hányásban (bocs) még nem volt részem.
Nõ már a pocid? Az enyém már gyarapszikKép Na most megint magamról beszéltemKép
Jaj meg persze örülök, hogy a ciszta nem gonoszkodik. Ugye most már a pici mellett alig tûnik csak fel, de lehet, hogy már fel is szívódott! mekkora volt a picitek, ugye Te is láttad márKép Mesélj majd!

BorókaKép
Téged is üdvözöllek. Gratula a picike pocaklakóhoz.

pussza
Bogár
11+5Kép

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Bogár!

Örülök hogy csak jókat hallok felõled, jó érzés olvasni a leveled sugárzik a boldogságtól.
Én utoljára UH-n kb. 2 hete voltam akkor lehetett 8-9 hetes a doki szerint. Én ficánkolni nem láttam mert az az igazság hogy csak a cisztámra koncentráltunk inkább. Május 15-én megyek a terhesgondozóba vérvétel, vizelet stb. és utánna kapok megint UH idõpontot. Én a Margitba járok. És te? Nekem a kiírás dátuma amit én is kiszámoltam nov.27. A hasam szerintem már nekem is nõvöget persze lehet hogy csak beképzelem. A férjem szerint nem nõtt, pedig már alig várom. Az elsõ gyereknél is így voltam alig vártam hogy nõjön, aztán meg egyszercsak hatalmas lett. Nem is emlékszem ilyen köztes állapotra. Na puszi mindenkinek, lányok várjuk a híreket!! Én búcsúzom a hosszú hétvégét vidéken töltöm, nagyon jó lesz. Szabadtéri sütés-fõzés. Most sietek megyek az uszodába a kicsivel.

Nicki
10+1
Nicki
 


Sziasztok!

Sajnos nem jó hírrel jövök most hozzátok.
vettem tesztet, ami megint negatív lett. beszéltem a dokival aki azt mondta hogy akkor ne várjunk tovább. elkezdtem szedni a norculutot. aztán ha meg jön akkor az 5 napon a clostyt. Vennem kellett egy ovulátiós tesztet is, remélem következõleg sikerülni fog. nem szomorkodom, végül is még csak ez volt az elsõ hónap hogy próbálkoztunk.

Sziasztok
gabi1 (gabi1)
 


Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem! Van közöttetek olyan, akinek úgy néz ki, hogy ikrei lesznek, ikerterhes?

Márti
Névtelen
 


Sziasztok,
Mar regota ratalaltam erre az oldalra, es mar nagyon vartam,hogy kozetek tartozhassak, es most vegre eljott a nagy pillanat.
En egy erdelyi,32 eves no vagyok,ha minden igaz jovobeni anyuka. Marcius 26-an volt az utolso menszeszem,de meg almomban sem mertem volna gondolni,hogy vegre megtortent az amire oly regota varok.Voltam a helybeli dokinknal(sepsiszentgyorgy)most vasarnap es ultrahanggal kimutatott egy 5-6 hetes terhesseget, de mivel eleg nehezen viselem ezt a masallapotot sajnos bekell fekudnom a korhazban,felugyelet ala,amitol azert egy kisse felek.
Nem tudom,mindenki ilyen nehezen viseli a terhesseget-volt valakinek ilyen tapasztalata,hogy az elso hetekben mar korhazba kerult?
Remelem nem haragszik meg senki kozuletek amiert, csak ugy betolakodok kozetek-hisz nem is vagyok Magyarorszagi, de annyi jot tanultam az irasotokbol,mar akkor amikor meg nem voltam ebben az aldott allapotban,hogy szukseget ereztem annak,hogy megosszam veletek oromomet,es ugyan akkor tamaszt leljek bennetek-azaltal hogy tanacsokat adtok
Koszi
Ildiko
puluildiko
 
 


Szia Ildikó!

Üdv körünkben, annak csak örülünk ha gyarapodunk. Mit jelent az hogy elég nehezen viseltem a terhességet? Pontosan mi történt veled? Írd meg légyszi mert nagyon érdekel. Gratula a babához, jó egészséget nektek.

Gabi!

Nem örülök a rossz hírnek, de most újra lehet próbálkozni!! Hidd el nagyon kevesen vannak akinek rögtön elsõre összejön, például ha magamból indulok ki, nekem mindkét gyerkõc hosszú hónapok, gyógyszeres kezelés stb. De megéri a kitartó munka.

Nicki
10+4
Nicki
 


IldikóKép
Nagyon örülünk, üdv itt. A babanetre nagyon sokan írnak külföldrõl, úgyhogy gyere Te is.
Sajnálom, hogy nehezen viseled a terhességet. Mi történt? Sokat hánytál, kiszáradás? Most már viszont jobban vagy, ugye? Mivel kapcsolatban szeretnél tanácsot kérni tõlünk?Kép

MártiKép
Nekünk az uh szerint egy baba van. Viszont én két lányt is ismerek, aki két babát vár, de õk most nem irogatnak. Az viszont lehet, hogy az egyik lány fog, csak õk most külföldre költözködnek.

GabiKép
Egyáltalán nincs okod az elkeseredésre! nekünk sem elsõre jött össze. Össze fog jönni, ne szomorkodjKép

NickiKép
szijja. A Schöpf Méreibe járok, de lehet, hogy elmegy a doki a BMC-be úgyhogy valszeg újat kell keresnem. Ha Te a Margitba jársz, ott is laksz a közelében? A párom folyton mondja, hogy a Margit közel van hozzánk, menjek oda. (A kényelem nagy úr mifelénkKép) Szóval lehet, hogy dokikeresés lesz, de sebaj, még idõben vagyunk.
A manónkkal való várható találkozás 2003.11.13. Húúúú képzeld, minap belegondoltam, hogy addig már csak fél év. Izgi-bizgiKép

pusza
Bogár
12+5

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Bocs, de nagyon mozgalmas heteken vagyok túl, (a kislányom kórházban volt, de már jól van!). Én még továbbra is hányingerezek, de már igazán múlhatna el!

Nicki!
Úgy örülök, én is november 27-re várom a babát!!!KépKép
2 hete megvolt az elsõ UH, majd május 22-én kell menni, már alig várom!
Rita01! Javul már az állapotod, csökken az a rémes hányás?

Majd próbálok gyakrabban jelentkezni!

Ditta
Ditta
 


Sziasztok Lányok!Kép

Sajnálom,hogy így eltüntem,de én frankón olyan szarul voltam az elmúlt 3hétben,hogy élni sem volt kedvemKépKépKép
3-4 napja vagyok talpon,addig szó szerint az ágyat nyomtamKép
Én rengeteget hánytam,enni semmit jóformán,minden kijött belõlemKép
Nagyon hisztis voltam,sokat bõgtem,idegileg kiakadtam.Utáltam a tehetetlenségemet,semmihez nem volt erõm,én komolyan beteg lettem az elmúlt hetekbenKép
Mostanra kezdem magam összeszedni,habár még elég gyengécske vagyok.Még néha émelygek,szédülgetek.De hányingerem már elmúlt.
Én is voltam dokinál,éppen súroltam a 8.hét elejét amikor is megcsinálta a hüvelyi UH-t.Ma léptem pont a 10.hétbeKép
A hüvelyi UH-t tényleg nevetve kibírtam,annak ellenére,hogy majdnem szembehánytam a dokimat,mert olyan szarul voltam már akkor isKép
Én holnap megyek a kiskönyvemértKép
Nicki! Én is a Margitba fogok járni terhesgondozásra,és persze ott is fogok szülni.Én még nem tom,hogy mikor kell mennem vizsgálatokra,majd holnap beszélek a védõnõmmel.
Engem elvileg december 3-ra írt ki a dokim,de mivel császár lesz,ezért elõtte(mondjuk elsején)megcsinálja délelõtt a mûtétet.Persze az más tészta,ha véletlenül beindul elõbb,de nekem a másik két babócámmal sem indult meg,így nem hiszem,hogy ez a babócám beindulna magátólKép
Aztán persze ki tudja?Kép
Amúgy étvágyam nem sok van még,habár mindig csipegetek vmit,hogy ne émelyegjek.
Üdvözlöm a többi kismamát is,aki pedig még próbálkozik,annak mindent bele,sok sikert,és kitartást!Kép
Mindenki vigyázzon magára,remélem,hogy most már naponta betudok majd nézni hozzátok!
Aztán lassan mehetünk a friss kismamikhozKép
Puszi mindenkinek!
Szép napot!
Rita.
10+0

Ui:Bocs ha hosszú voltam,de rég jártam ittKép
rita01
 


Sziasztok lányok!

Örülök hogy jelentkeztetek már kezdtem aggódni értetek. Nálam úgy tûnik kezdenek elmúlni a hányingeres idõszakok, bár még mindíg nem vagyok formában. Most újabban rengeteget alszom, szinte már szégyellem magam hogy nem tudok délután fennmaradni, alig várom hogy a kisfiam elaludjon én is zuhanok aludni.

Rita!
Akkor lehet hogy majd találkozunk a terhesgondozóban, én már bejelentkeztem május 15-én megyek az elsõ vérvételre. Neked ki az orvosod?

Ditta!
Sajnálom a leányzót, remélem már jól vagytok. Én kb két hét múlva megyek UH-ra én is alig várom már.

Bogár!
Nõ már a pocid? Lassan mostmár lehet várni hogy megmozdul. Fantasztikus érzés lesz!
Örülök hogy mindenki jól van.

Happy Nicki
Nicki
 


Sziasztok!

Nicki!Én ma voltam a kiskönyvemért,elvileg hétfõn hívom fel a kórházat,és akkor kapok majd idõpontot.Én a Raft dokinál fogok szülni,õ császározott a 2.babócámmal is,így nem volt kérdés,hogy most is õt kerestem fel.
Amúgy örülök,hogy neked múlóban van a hányingered,én sajna tegnap délutántól elég szarul vagyok megint.Annyi,hogy most nem fexem egésznap,de állandóan hányingerem van,émelygek,szóval kicsit szomorú vagyok emiatt.A napot sem bírom,pedig világ éltemben napimádó voltam,most meg húzódom vissza az árnyékba.
Nekem a húgom a múlthét elején hozott egy elegáns nadrágot,mert az enyémekbe nem fértem már bele.Ahhoz képest,hogy mennyit hánytam ezek szerint egy dekát sem fogytam.Na szóval a gatyára visszatérve...Ma felpróbáltam,mert mindjárt indulnom kell az oviba anyáknapi ünnepségre.Na csajok...Hát nem jött rám,így végülis nem elegánsan,de ott leszek az ovibaKépTökre kiakadtam,hogy egy hét alatt ekkorrát nõtt a hasam.
Amúgy én vékony testalkatú vagyok,világ életembe 50kgnál nem nyomtam többet,persze leszámítva a terhességeimet.Erre a megmért a védõnõ.55és félkg vagyok.Szóval ezen is kiakadtam,én azt gondoltam,hogy a sok hányástól biztos leadtam pár kilót,erre inkább híztamKép
Na mind1,ez most nem is érdekes,én is szeretnék már jobban lenni,és nem csak ideig óráig,hanem egész napra.
Az alvásról pár szót.Én is egésznap aluszékonyabb vagyok,de sajna nem jól alszom,minden kis zajra felriadok,nagyon nem érzem magam kipihenve,hiába pihenek többször is egy nap.
De remélem,hogy a 12.hét után már jobban leszünk teljesen.
Na indulok,mindenkinek kellemes délutánt!
Rita.
10+1
rita01
 


gabi 01,

Bár csak betolakodó vagyok, gabinak üzenném, hogy ne legyen letörve. A késés valószínûleg pszichikai dolgok miatt volt, mármint hogy nagyon reménykedtél benne, hogy sikerült, és ezt a doki még meg is erõsítette. Nekem is sokáig így volt, hogy 6 hétre, valamikor 2 hónapra jött meg. Ha viszont az esedékes idõpontban megcsináltam a tesztet, és negatív lett, 2 nap múlva megjött. A gyógyszertáros mindig már vette le a polcról a tesztet, amikor meglátott. Talán álterhességnek hívják az ilyet, még a tüneteket is érzi az ember.
Ja, és az ehavi teszt már két csíkot mutatott!!! Lehet, hogy rendszeres látogatótok leszek!
Sylvie
Sylvie
 


Sziasztok!

Pár napra eltüntem,sajna kissé visszatértek a rosszullétes napjaim,volt megint hányás,szédülés rendesenKép

Nicki! Felhívtam a kórházat,és nekem 26-án reggel fél 10-re kell mennem elõször vérvizsgálatra,meg ki tujda még mire?
Örültem is,hogy eltellik még pár hét mire mennem kell,remélem addigra már semmi bajom nem lesz.
Veled mivan? Te már jól vagy?

És a többi leányzó?Minden ok?

Szép napot!
Rita.
10+5
rita01
 


Sziasztok!

Elõször is is Sylvie, gratulálunk, gyere gyakran közénk ha tudsz. Mostanában mintha kezdene halódni a topik, nem tudom mi van a lányokkal.

Rita!
Hétvégén én is rosszul lettem olyannyira hogy bementem az ügyeletre, úgy éreztem mintha nem lenne bennem erõ, zúgott a fülem, szédültem. Gondoltam legalább megmérik a vérnyomásom. De szerencsére minden rendben volt egy lelkiismeretes doki megvizsgált, még EKG-t is csinált szerinte a melegtõl volt. De elmúlt hála. Csütörtökön megyek a kórházba majd beszámolok.

Nicki
11+4
Nicki
 


Sziasztok!

Ahogy ígértem kb.1 hónapja itt is vagyok!Kép Szurkoljatok, hogy a héten ne jöjjön meg!Kép

Szisz
(ide még nem merek számot írni)Kép
Névtelen
 


Sziasztok!

Átpártoltam a Friss kismamikhoz, ezért nem jelentkeztem itt. Várunk Titeket is oda! :-))

Boróka 9+6
femõke
 
 


Sziasztok!

Nicki! Majd várom a beszámolódat!KépNekem még van idõm,addig pihizgetek itthon.
Ma nagyon szar napom van,erõs szédülés,már kétszer hánytam is,szóval ma is elvagyok kenõdve,ilyenkor úgy érzem,hogy ennek sosem lesz vége.Nagyon lassan tellnek a napok,úgy érzem,hogy már egy éve vagyok koraterhesKép
De mindig abban bízom amikor kicsit jobban vagyok,hogy ez már csak jobb leszKép

Boróka! Én még várok egy kicsit a friss kismamikkal,megvárom amíg végre jól leszek,oda szeretnék ár jó erõvel belendülniKép

Na megyek punnyadni,sziasztok.
Rita.
rita01
 


Sziasztok!!

En mar tobb, mint 2 eve olvasom a topicokat, de erre meg csak ma talaltam ra. Es oszinten tetszik. Igy hat vettem egy kis batorsagot, hogy irjak, hiszen egy cipoben jarok veletek.
En 23 eves vagyok, mar 4 negy eve probalkozunk a babaval. Eddig sajnos volt ket spontan vetelesem a 8. es a 6. heten. Ennek okat nem tudtak az orvosok megmondani.
Aztan lass csodat iden marciusban sikerult teherbe esnem teljesen spontan, es most mar 10. hetet taposom.
A rosszulletektol en mar a terhesseg kezdete ota szenvedek, de mostanaban mar ejszaka is fel kell kelnem hanyni. Iszonyu, nem tudom kitenni a labam a lakasbol, mert mar szinte felorankent jonnek az oklendezesek. Nem tudok enni, inni, mert minden atszalad rajtam.

Nicki!
Nekem is van cisztam, ami a terhesegtol kezdve alakult ki, es ami sajnos mara mar 8 cm es csak folyton novekszik. Iszonyu fajdalmaim vannak tole, mivel mar nyomja a beleket is, es folyton eg. Orvosom azt mondta, hogy nem kell vele foglalkozni, mert vagy kipukkan, vagy felszivodik.

Egyenlore ennyit, aztan majd meg folyamatosan irogatok.
Bocsika, ha tul hosszu lettem.

Heni
10+1
Heni
 


Szia Heni!

Nagyon örülök hogy köztünk vagy, gratulálok a babához, csak a kitartást tudom javasolni a rosszullétekre, nemsokára elmúlik. A cisztát sajnálom, az enyém kb 6 cm viszont ha minden igaz nem nõ, igaz már régen néztük meg. Panaszt nekem szerencsére eddig nem okozott, az én dokim szerint sem kell vele foglalkozni, ha megmarad a késõbbiekben okozhat gondot inkább, mikor már nõ a has, és esetleg nyomhatja. Próbálj meg nem gondolni rá. Amikor megtudtam én is nagyon el voltam keseredve, mert nekünk is nehezen jött össze a baba, és nem szeretném ha bármi baja is lenne emiatt. Szóval fel a fejjel a dokim szerint ettõl nyugodtan ki tudjuk hordani a babát.

Rita!

Jobban vagy? Tudod én holnap megyek a terhesgondozóba, este beszámolok. Remélem nem kell sokat várnom, bár felkészítettem magam egy 2 órás ücsörgésre.

Nicki
11+6
Nicki
 


Sziasztok!

Nicki! Várom a beszámolódat a terhesgondozásról!Kép
Én 7fõn megyek,remélem addigra már jobban leszek.Sajnos még elég gyenge vagyok,hányok mindennap,szédülök változatlanul,és elég sokat fáj a fejem isKépKépKép
Én most már tényleg csak az idõ múllásában bízom,mert én akármit hallottam hányingerre,hányásra,kipróbáltam,de semmi sem vált be igazán.Én ugyanúgy vagyok mint Heni,hogy már több mint egy hete kisem mozdultam itthonról az állandó öklendezések,hányások miatt.Már utálom az ágyban fekvést is,de 20 percnél tovább nem bírok fennt lenni,mert rám jön a remegés,szédülés,stb...
Ráadásul rengeteg nyál termelõdik a számban,ez is zavar engem,szeretnék már tényleg jól lenni.
Csajok! Ti ezt,hogy vészelítek át idegileg?

Szisz! Nálad mi a helyzet? Jól szurkoltam?KépKép

Heni! Bocsi,én is csak magammal vagyok elfoglalva,és téged még nem is üdvözöltelek magunk közöttKépSzóval üdv,remélem te is hamarosan jobban leszel!

Most megyek,mert kezdõdik a szédülésKép
Vigyázzatok magatokra!
Rita
(aki holnap lép a 12.hétbe)
rita01
 


Sziasztok!

Már azt hittem el is felejtettetekKép..., de látom NEM!!!KépKépKép

Rita!Kép
Naggggon-nagggyon köszi a drukkot... bejött!KépKépKép Ha minden igaz! Mensi seholKép, cici jujj!Kép pénteken reggel teszt és megyünk a dokihoz.
Ja, és gratula a holnapi naphoz!Kép

Szisz
Névtelen
 


Sziasztok!
Nem tudtam errõl a topicról, így amikor sikerült teherbe esnem, a "már megint megjött" topicból egyenesen mentem át a "friss kismamák topicjába". De talán ide jobban tartozom még. 10. héten vagyok a terhességemnek.
Tudnátok-e nekem segíteni abban, hogy az elsõ vérvételt és vizeletvizsgálatot csak a kórházban lehet megcsináltatni, vagy a körzeti beutalójával az SZTK-ban is egy sima vérvétellel? Már nem emlékszem az elõzõ terhességemnél hogy volt.

Segítségeteket elõre is köszönöm.

Mindenkinek boldog babavárást kívánok, és bizzunk ababn, hogy ezen a hányingeres idõszakon hamar túl leszünk.

Nelli
nelli2
 
 


sziszKép
Majd jelentkezz be holnap, várjuk nagyon a jó híreket.

Bogár
15+0

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Nelli! Kép

Menj nyugodtan SZTK-ba, nekem az EKG-t is ott csinálták meg, a házidokinénink beutalója alapján.

Ditke,
akinek a 12 hetes babája úgy fogant meg, hogy dupla magas prolaktin miatt azt hitték a szülei, hogy nem is lehetséges, plusz az anyukája 39,9 fokos lázban égett még a nem várt mensi elõtt, ezért napokig enni se tudott, gyógyszert szedett, aztán rondán megsebesült és tetanuszt kellett kapnia, plusz még Aviva mensimeghozó gyakorlatokat is végzett, mert úgy pöttyözgetett mensiidõben, hogy mindjárt megjön-gondolta, legyünk túl rajta.
De a prücsök nagyon itt akart maradni és erõsen kapaszkodott - máris büszke vagyok rá! És UH alapján minden rendben!

Pusz!
Névtelen
 


NévtelenKép
Hát nem semmi, amit leírtál. Én mindig is azt vallottam, ha a bébi jönni akar jön és ott is marad. Egyik ismerõsöm sem tudta, hogy terhes, vírusos fertõzésben és 39 fokos lázzal ezerszámra szedte az antibiotikumokat. Na persze ez a pici fiát mit sem zavarta, ma is makk egészséges.
Gratu Neked is a 12 hetes pocaklakóhozKép és, ha gondolod gyere a friss kismamik topicba.

Bogár
bogár
 


Sziasztok!
Nelli,
beutalót a háziorvosodtól kérj, ha már a nõgyogyid nem küldött el. KépKépKép

Ditke,
gratula az erõs akaratú babódhoz! Késõbb azért ne nagyon legyen vele gondod emiatt! KépKépKépKépKép
Ha átjössz a Friss Kismaikhoz, beelõzöl engem, de sebaj, már kezdek hozzászokni, hogy én a táblában nem elõre, hanem visszafele haladok. :0:0:0

Minden pocakosodónak szép és vidám napokat kívánok egészségben és boldogságban! :0

Boróka 11+1
femõke
 
 


Köszönöm a választ. Valószínû amúgy is le kell menni belgyógyászati vizsgálatra a háziorvoshoz, és akkor megkérdezem, hogy ad-e beutalót, vagy egyáltalán kell-e. De az is lehet, hogy holnap felhívom a nõdokimat a rendelõjébe.

Nelli
nelli2
 
 


Ditke, és ez a sok dolog tetanusz meg egyebek ugye nem árthatnak a babucinak?

Kinga
Névtelen
 


Jó reggelt és napfényes folytatást mindenkinek!

Köszönjük a gratulákat! Hál' istennek a dokinéni, mikor kipurcantam, nem akart antibiotikumot írni, úgyhogy emiatt nem nagyon aggódtam (nagyon aranyos volt, mikor egy hét elteltével úgy sípolt a tüdõm a bronchitistõl, mint egy gõzhajó, grapefruitmag-kivonatot ajánlott, mert hátha baba lesz alapon; szóval a prolaktin ellenére is bíztatott). A tetanusznál kicsit besokaltam és a teratológiai szolgálattól megkérdeztem, hogy káros-e, de azt mondták, ilyen korán még nem, mert 11 napja foganhatott a babuci és akkor még nincs biokémiai kapcsolatban a mamával. Hát így.Mindig is mázlista voltam. :oD Koppkoppkopp.

Ditke
Névtelen
 


Sziasztok!

Nelli! Eleinte én is tanácstalan voltam az elsõ vérvételt illetõen,de a védõnõm elmondott mindent.Így kiderült,hogy csak felkellett hívnom a kórházban a terhesgondozót,és ott adtak idõpontot az elsõ vérvételre,adatrögzítésre.
A telefonban elmondtam,hogy 10 hetes terhes vagyok,és szeretnék idõpontot kérni az elsõ vérvételre.
Én 26-án megyek,jó lenne már túl lenni rajtaKép

Rita
12+2
rita01
 


Rita! Köszi a tanácsot, ezt fogom tenni. Csak kérdés, hogy ahova a doki tartozik, oda menjek, vagy ahova lakcím szerint tartozom?

Nelli
nelli2
 
 


Sziasztok!KépKépKépKépKép

Köszi a DRUKK-okat!
Reggel megcsináltuk a tesztet és képzeljétek a babuci csíkocskájaKép hamarabb megjelent, mint a kontroll csík!KépKépKép Ezután voltunk dokinál: még nagyon korai a terhesség, így UH-t csak 3 hét múlva csinál.

Ugye mostmár csatlakozhatok hozzátok?Kép
Szisze
Kép(5+0)Kép
Névtelen
 


Bocsi, a félreértések miatt az aláírás
Szisz
Névtelen
 


Sziasztok!

Tegnap megvolt a 13. heti Uh! Eddig minde3n rendben, már úgy ficánkolt a képernyõn, pedig még alig van hasam!

Nicki!
Nálad megvolt már az esedékes UH? És hogy állsz a rosszullétekkel? Én egy kicsit jobban vagyok, de néha még öklendezgetek. De ezt Ritától is kérdezem! Ahogy olvasgattalak, el tudom képzelni, min mehetsz keresztül! Én nem szoktam hányni, "csak" émelygek egész nap, de ez is borzasztó, nem még amiket leírtál!!! Hát remélem, már csak pár hét, és te is gondtalaunl élvezheted a terhességet!
A héten voltam a védõnõnél is, és nagyon félve álltam rá a mérlegre, mert már a nadrágok kezdenek szorítani, és láss csodát, 3 kilót fogytam! Ennek igazán örültem, ráérek még hízni, éppen eleget! Én egyébként egyáltalán nem kívánom az édességet, és szinte csak a vizet tudom meginni. Ami régen nem így volt!

Na, mindenkinek jobbulást, és jó hétvégét!

Ditta
Ditta
 


Sziasztok!

Ditta!
Nekem hétfõn volt az Uh. Szerencsére minden renben sõt a cisztám is felszívódott szépen. Nagyon boldog voltam. A kis manó 63mm, pontosan annyi mint az elõzõ babám volt ennyi idõsen. Lehet hogy ez jó jel?!
Az édességet érdekes én sem nagyon kívánom, csodálkoztam is pedig én elég édesszájú vagyok. Egyébként sokat változott az ízlésem az elmúlt hetekben, bár úgy érzem mintha kezdenék visszatérni a régi kerékvágásba. Például eddig nem bírtam csak a szénsavmentes ásványvizet, most meg nagyon kívánom a szénsavasat, vagy eddig fokhagymamániás voltam szinte mindenbe raktam egy ideje még a szagát sem bírom, kajában meg egyenesen utálom. Nagyon kívánnám a sört például. Szerintetek alkoholmenteset lehet inni? Én bevallom õszintén néha megiszok egy-egy pohár Bucklert, nagyon megszerettem.

Heni mi van már veled ciszta ügyben?

Szisz boldogok vagyunk ha csatlakozol és gratula a babához! Elsõ bébi? Hogy érzed magad?

Rita!
Hétfõn mész? Remélem ügyes nõvérkéhez kerülsz, nekem még mindig lila a karom, illetve már átment sárgába. Kérdezd már meg légyszi hogy mennyi idõ amíg ennek a vérvételnek megvan az eredménye, mert én elfelejtettem. Szeretnék már elmenni dokihoz és jó lenne vinni a leletemet.

Nicki
13+1
Nicki
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is nem tümtem el, olvasgattalak titeket. Gratulálok én is minden új pocaklakóhoz.

most már túl vagyok a középidõn, ma volta 19. nap. és eléggé fájnak a mellbimbóim, de nem akarom bele élni magam mert aztán ne hogy csalódni keljen.

Szóval csak ennyit magamról, továbbra is olvasgatlak titeket, és ha már jó hírrel szolgálhatok jövök mindenképpen.

Sziasztok

Gabi1
gabi1 (gabi1)
 


Sziasztok!

Szisz!KépGratulálok a kétcsíkos teszthez!KépRemélem hamarosan többet tudunk majd rólatok!

Ditta! Én kicsit jobban érzem magam,de azt is érzem,hogy ez még nem az igazi.Néha még én is öklendezem,és eccer eccer hánynom is sikerült a múlthéten,de remélem ez csak jobb lehet.Nekem állandóan ennem kell vmit,vagy kekszet,vagy ropit,vagy csokit,de vmit mindenképpen,hogy ne émelyegjek,és a gyomrom se fájjon.
Ma voltam a kórházban vérvételen,képzelheted milyen kínszenvedés volt,hogy reggel nem ehettem semmit.Alighogy kijöttem a vérvételrõl,egyõl mentem a büfébe kajálni,meg inniKépKép
Remélem te már jobban vagy,sajnos ezekre a rosszullétekre tényleg nincs igazán jó módszer,elkell viselni,és bízni kell abban,hogy minél hamarabb elmúlik.

Gabi1! Kiváncsian várom a fejleményket veled kapcsolatban,remélem te is csatlakozol hozzánk mielõbb!Kép

Most megyek ebédelni,aztán megpróbálok aludni egy keveset.
Rita
12+5
rita01
 


Sziasztok!
Bocs, hogy így rátok török, de gyors tanácsra lenne szükségem! Mivel a Depressziós rovatban leírtam a bajomat, most csak átmásolom remélem nem haragszotok meg emiatt. Igazából nem is tudom, hogy nem túlzom-e el nagyon a dolgokat, a világért sem akarok hazudni, vagy kitalált történetekkel untatni benneteket, de már magam sem igazodom kimagamon! Egyik percben így érzek, és pár perc múlva teljesen normálisan tudok gondolkozni! Kép Visszatér belém az optimizmus.(?)
Ezt írtam kb. 10 perce:
Íme egy depis kismama ! Igazából nem tudom, hogy az vagyok-e, de nagyon gyanús ez a minden ok nélkül állandóan sírva fakadó, letört, mindíg fáradt, semmihez sincs kedve csaj, aki a tükörbõl visszanéz. Jó, egy kicsit azért eltúloztam, de régebben nem sírtam naponta! Kórtörténetemrõl annyit, hogy már van egy annyira aranyos 4 éves kislányom, hogy ilyen kevés van a világon! Nagyon szófogadó, szinte soha nem hisztis, nem egy nehéz eset. 1 éve már nem jött össze a kistestvér, sokat dolgoztam nagyon, talán azért volt ez. Igaz, egyszer terhes lettem, de a 9. héten elhalt az embryo és meg kellett szakítani a terhességet. Nagyon sokat síratam akkor, de azután újból a munka, hamar ki is hevertem azt hiszem. Kivártuk a 3 hónapot, és most 6 hetes terhes vagyok!!!!!!Végre! Az orvosom azonnal kiírt, ne dolgozzak, pihenjek, aludjak stb. Szednem kell egy Duphaston nevû hormont, ami megakadályozza a magzatelhalást. Nameg E vitamint és magne B 6- ot és folsavat is. Semmi doglom, egész nap csak örülhetnék a babának, aki végre ennyi idõ után megjelent az életemben! Ehhez képest abszolúte elviselhetetlen vagyok, a férjemmel is szemtelenkedem, pedig nem szoktam, minden vacakon megsértõdök és sírva fakadok! Nincs kedvem fõzni, mosogatni, mosni, takarítani, és semmihez!!! Talán a kislányommal még normálisan tudok foglalkozni, de nem úgy, mint régebben, hiányzik belõlem az a vidám anyuka, aki 4 hete még voltam.
A legrosszabb, hogy ezekbõl a dolgokból arra következtetek, hogy nem is akarom igazán ezt a babát!Kép????? Dehát ez nem igaz!!!!!! Vagy, hogy ez egy intõ jel ( micsoda marhaság!) hogy nem lesz rendben valami!
Ugye csak meg kell várnom amíg rendezõdik a hormonháztartásom?
Volt már valaki ennyire elmebeteg koraterhességben?

Andi
andi68
 
 


Andi! Szerintem bizonyos fokig teljesen természetes, hogy a hormonváltozás miatt idegesebb, feszültebb, kedvetlenebb vagy. Nekem is vannak hasonló érzéseim, és még azt se szeretem, ha a férjem hozzám ér. Nekem is egy 4 éves tündéri kislányom van. Sajnos vele is türelmetlenebb vagyok. Én nagyon bízom abban, hogy pár hét, és túl leszünk a nehezén, és boldogan tudjuk élvezni ezt a szép idõszakot.
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra. Próbálj beszélni a férjeddel is, hogy most teljesen természetes, ha ilyen vagy, próbáljon egy kicsit türelmesebb lenni.
Ha nem múlik az érzés a 12-13. hét után se, akkor esetleg beszélgethetsz szalemberrel, hátha segít.

Én egyébként a 11. héten vagyok.

Írdd itt ki nyugodtan a bánatod, mi meghallgatunk, és próbálunk Neked segíteni!

Nelli
nelli2
 
 


Sziasztok

terhes vagyok!!!!!! vagyis a terhesteszt szerint, meg szerintem is. Pontosan tudom a peteérés napját, mert hõmérõztem, 2 hetes terhes lehetek. :-))))))))))))))


Eszter
eszter
 


sziasztokKép

EszterKép
Nagy-nagy gratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha már a teszt kimutatta a bébikét, akkor nem 2 hetes lehetsz, hanem 4 hetes, ugyanis az utolsó mensi idõpontjától számítják a terhességi heteket, persze ha kb. a 14. nap környékén volt a tüszõrepedésed.
Te melyik Eszter vagy, ugye Te már írtál ide, csak arra emlékszem, hogy két Eszter volt. Elsõ bébi?
Jó pocinövesztgetéstKép

GabiKép
Neked megy a drukk!

SziszKép
Óriási gratula neked is a minikéhezKép

pusza
Bogár
15+6

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Eszter!Én is gratulálok a teszt eredményéhez!KépÉn is kérdezem,hogy melyik Eszter vagy,mert két Eszeterünk is volt régebbenKép

Gabinak én is drukkolok,továbbra is várjuk a fejleményket!

Rita
13+0
rita01
 


Sziasztok!

Andi!
Ne is gondolj ilyen butaságra! Hát persze, hogy akarod ezt a kistesót csak a hormonjaid kicsit felborítottak "odabent" mindent!Kép Gondolom mennyire nehéz lehetett a 9. héten elveszteni egy csöppséget, de most csak az új kismanóra gondolj, aki már a pocidban van!Kép Próbálj meg kevésbé aggódni(tudom idõnként nem könnyû), ezzel a babának és persze magadnak teszel jót. Én is hasonló idõs terhes vagyok mint Te és nekem is voltak olyan napjaim, amikor sírvafakadtam szinte ok nélkül vagy ingerültebb voltam a kelleténél. Ilyenkor megpróbáltam legyõzni az érzelmeimet és egyszerûen ésszel meggyõztem magamat arról, hogy most akkor is türelmesnek kell lennem, ha érzelmileg épp az ellenkezõ felén állok. Persze nagyon sokat segíthet ebben egy megértõ társ is, akire támaszkodhatsz a feszült helyzetekben. Remélem hamar jobb kedvre derülsz és minden rendbejön!Kép

Eszter!
Gratulálok én is a 2 csíkhoz!Kép Vigyázzatok magatokra! Hányadik napon vagy?

Gabi1!
Nagyon szurkolok és remélem csupa jó híred lesz!Kép

Elõször is: köszi mindenkinek a gratulákat!Kép
Egy kis titkolózás után ma felfedtem magamat a "2001. június 1 - 2002. május 31. közötti gyerekek" topicban, így mostmár ide nem kell "Névtelen Szisz"-ként írogatnom.
Szóval ÕtKép már várni fogja a nõvérkéje Zsani, aki nemrég múlt 19 hónapos. Eddig semmi bajom nincs(se hányinger, se görcs, se pecsételés) csak az érzékeny cicik emlékeztetnek arra, hogy bent bizony már van valaki!Kép Sajnos még várnom kell 2 hetet az UH-ra, de addigra remélem nemcsak a petezsák, hanem a picur is látható lesz!Kép

Pussz
Szilvi
5+5
sztigris
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Mikor lehet érezni körülbelül a terhesség tüneteit? csak a menszesz elmaradása után, vagy már a beágyazódás után? Gondolok a mell fájdalomra, hányingerre, hányásra.

Köszönöm.

Ica
Névtelen
 


Sziasztok!

Én a másik Eszter vagyok, de sajnos azóta sincs semmi, így átkényszerültem a "ma megint megjött" topicba. Eszternek én is gatulálok, ha van valami izgalom, megint jövök. Mindenkinek problémamentes babavárást

Másik Eszter
Névtelen
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?