Új privát üzeneted érkezett!

Jaj de jó, kisajátítottam a topikot!!!
mpatr 2008-ban szül címszó alatt keressétek mostantól!!!


:lol: :lol: :lol: :lol:

elvagyok itt magamban csapjatok le nyugodtan :oops:
CSAK JÖJJÖN MÁR VALAKIIIIIII!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk haza mert ugy döntöttünk megünnepeljük a babát egy kis pizzázással!! (az én kis Csurim inkább héjában sült burgonyát kívántatott meg velem!!!)

Hál istennek minden ok volt, láttam is a kis babot, és egyszer csinált olyat, hogy elforditotta a kisfejét, megemelte a kiskezét és az ujjacskáit ki-be nyitogatta!!! INTEGETETT az édes nekünk!! A páromnak is nagyon tetszett, és nagyon büszke is volt rá!!! Mindjárt megprobálok uh képet feltenni, csak elöbb be kell szkennelnem!!

Mpatr:Leesett, hogy te is írtad, hogy állatorvos vagy és azt hittem megbántodtál a lódoktor kifejezésen!!! Tényleg nem az állatorvosokat akartam bántani, sőt szép szakma szerintem és örülök, hogy te is viccesen vetted fel!!! Én csak egy jó lórugást szánok az ilyen dokinak, de remélem majd egyszer az életben egy kismamától kap egy jó nagyot!!! :D :D :D :D
Vendég
 


Talán sikerült!
Kép
Vendég
 

 
 

Ezen nagyon szépen látszodik az állkapocs, az orr és a kis szemgödör is!!!
Vendég
 


A másik kép pedig: Kép
Olyan kicsit fejreállt, de szerintem kivehető! :D
Vendég
 


Mindenkinek jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!

Csak belesek - írni majd holnap részletesen! Bocsi, de semmire nincs erőm reagálni, mindössze annyit, h Lujzi, nagyon szép a babátok, gratulálok!

És egy kicsit hadd panaszkodjam - egyrészt azért, mert fizikailag már nagyon el vagyok fáradva, és úgy érzem, h lassan lelkileg is ki fogok készülni. Ma annyi szabad percem nem volt, h normálisan ebédeljek vmi a munkahelyemen. Ezen kívül a fogorvoshoz sem jutottam le, bár ezt a projektet elhalasztottam, mert reggel iszonyat torokfájással ébredtem - szal most a dokihoz akartam lejutni! Hát nem ment! Lázam még nincs, de nagyon szarul érzem magam.. nincs vmi tipp, h mi az, amit szabad?? Nem akarom, h baj legyen :(

Bocsi, h ezt így rátok zudítottam. Nyugodtam szóljatok, ha már sok vagyok!

Jó éjt (bár remélem, rajtam kívül már mki alszik)!

KépKép
lexus
 
 


Lexus!

Homeos gyógyszert bármit használhatsz!!!!!Ha van a közeletekben olyan patika aholl árulnak homeos cuccokat,menj be mondd el a panaszaidat és a patikusnak tudnia kell,hogy mi kell rá!És a homeos cuccokat terhesek 100%-os biztonsággal szedhetik!!!!!!!!

Jobbulást!!

És nem kéne egy kicsit táppénzre menned és pinenned egy kicsit??!!Bocs ,nem akarok belekotyogni ,csak azért hogy kicsit lazíthass,látom sok a melód!!Én nem is bírnék dolgozni így,le a kalappal előtted meg a többi dolgozó hős előtt! :lol:

Csujzi!

Nagyon klassz képet csinálnak a babuciról :wink: :lol: A neme nem látszódott??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Jó reggelt.

Bocsi Csajok,Lexinek egy sort írok és már itt sem vagyok.:)
Lexacicám Sinupret cseppek.Csodaszer. :wink: Én az egész családnak ezt adom meghülésre,vírusokra...próbáld ki,lehet terhesség ,szopi alatt,csecsemőknek...gyógynövényekbő áll.
Jobbulást.Puszillak "banya". :lol: :lol: :lol:

Gratu mindenkinek a bébikhez.:)

Lego
Vendég
 


Sziasztok!

Csujzi,
nagyon szép a babád, jók lettek a képek! :D Olyan jók ezek az UH képek, legalább mindig tudjuk, hány hetesen hogy néz ki a babci. Az előbb ide is hívtam a páromat, hogy "nézd, ilyen egy 13 hetes baba". :) Mert a miénket 12 hetesen láttuk.

Lexi,
sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznod, szegényke! Én torokfájásra, meghűlésre a hársfateát tudom ajánlani.
Hétvégén pihenj sokat! Meg én is azt javaslom, hogyha ekkora a hajtás, írasd ki magad egy-két hétre táppénzre, első a baba!

Mindenkinek szép napot!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Sziasztok!
Eltüntem. De sajnos mostanság ritkán vagyok net közelben, elolvasom és írni már nincs erő és idő.

Leírom, hogy jártam a tegnapi napon.

Szóval 12 ik heti UH és vérvétel...

Természetesen úgy gondoltam, hogy nem kell ezért más városba menni, jó lesz helyben elvégeztetni (nem Budapest).
Tudni kell ebben a városban 11 - ik terhességi héten csinálják a vizsgálatot.
11+3-ik napon pénteken megvolt az UH : 1,6 mm tarkóredő, orrcsont volt, egyéb méretek is rendben, utánna vérvétel. Azt mondták két hét múlva eredmény.
de természetesen meg sem mutatták az UH-n vizsgálat közben a babám, fotot sem adtak.

Ezért teljes felháborodás közepette eldöntöttük a párommal, hogy bejelentkezek az Istenhegyire, Hajdu doktornőhöz.

12+2 terhességi időre kaptam időpontot. Megvolt a vizsgálat, 1,1 mm tarkóredő, orrcsont látszik, méretei rendben, de mérete alapján 12+6 nak írta a gép. Megvolt a vérvétel és kijött a kockázat: Down kórra: 1: 23 226 (egy picit távol van a 1:150 től).
Megkérdeztem a biológus csajszit, hogy javasolja e a négyes tesztet, de azt mondta, hogy ilyen eredmény birtokában nem javasolja. De tegyük függővé a az AFP eredménytől. Mert a négyes tesztet a 18-ik héten is meg lehet még csinálni. (akkor megyek a genetikai UHra).
Ettől boldogságban úszok egy hete.

Erre tegnap hazajövök pestről és vár egy levél az itteni nőgyógyászatról, hogy Down kór gyanús a gyerekem és jelenjek meg genetikai tanácsadáson, mert kromoszóma vizsgálat javasolt.

Kissé kiakadtam.
Felhívtam a dokimat, hogy szerinte most mi van??? Elmondta az itteni tapasztalatokat. Abban maradtunk, hogy hétfőn hívjam fel mindkét biológust (Istenhegyit és az ittenit) és vessem össze az eredményeket. Hol van eltérés?
Mert 1,6 és 1,1 tarkóredő között nem lehet nagy eltérés.
Mindkét helyen 27 és fél éves voltam.
A baba méretei nagyjából ugyanazok, sőt Kecson lényegesen nagyobbnak mérték, mint rá egy hétre az Istenhegyin (de Kecson mégis csak 11+5-öt vettek figyelembe, azt hiszem ).

Szóval kivagyok.
Már nem ez az első, hogy engem itt teljesen beszaratnak... A hócipőm tele van.

Tegnap du kissé megnyugodtam. Tartott kb 2 órát. Este már megint csak sírni tudtam.
Azt mondja a párom, hogy nem véletlenül mentünk el korrekt időben (betöltött 12 hét) az Istenhegyire.. mert abban sokkal jobban bíztunk.

Jajj lányok. Én ezt egyszerűen nem értem. Ma reggel már 6kor ébren voltam és ezen töprengtem. És azóta is csak ez foglalkoztat. Időnként gyűlnek a könnyeim és nem értem. Hol a hiba.
Hiszen hat nap különbséggel mértek egy 1:23226 és 1:150, ez óriási különbség....

Azt mondom az Istenhegyi az igazi, de belémültették a félelmet.

Hát ennyi... Ma meg egész nap egyedül vagyok itthon. Most azon töprengek, hogy felhívogatom az ismerősöket és remélem találok egy barátnőt, aki hajlandó lesz ma engem viditgatni... Önző módba kapcsolok.

Bocs, hogy ennyire önzőn csak magamról... Sok puszi Nektek és gondolok rátok. Kép
Vendég
 


Csujzi!!! TÜNDÉRBOGYÓÓÓÓÓ!!! Az a popsi!!!!!

Lexa!!!
Echinacin szirup+ 1000 mg C-vitamin+ lándszás útifű szirup a torkodra
Lázig dokihoz se menj, mert csak beköpnek a betegek a váróban. Lehet, hogy csak pihenned kell(ene). Ha hétfőig se múlik (OLYAN NINCS!!!!) irasd ki magad! Alvás, ivás, pisilés, (szex :wink: :wink: ), alvás, ivás,..... na ezt a hétvégén. Babanettől igazoljuk a távollétedet ( :cry: :cry: ) de gyógyulj meg mielőbb!!!!!!!
Kép
Kép

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


aranykavics!
TÖK NYUGI VAN!!!!!!


Annak idején elég sokat töprengtem azon, hogy menjek-e az istenhegyire és mivel magam is orvos (állat) vagyok, eléggé utána szoktam szakmai megalapozottságoknak is nézni. Végülis mi is ott voltunk. Azt nem tudom, hogy a másik helyen mit vizsgálnak, de már csak az orrcsontból és a tarkóredőből kiindulva se lehet semmi baja a kicsidnek (csak ebből 90% hogy minden oké!!), nemhogy egy ennyire megbízható (nem véletlenül kerül ennyibe, k.... drága a reagens) markervizsgálat eredményével a kezedben.
Hívd fel őket hétfőn, kiváncsi lennék, ők mit vizsgálnak a másik helyen, de abból amit leírtál, vagy elcserélték a leletet vagy hülyék hozzá.
99,999999%-ra semmi baj!!!!!
Ne borítsd ki magad és ne stresszeld a pocimanódat se idióta ijesztegetős kontárok miatt főleg ha felesleges.
Ja, csak még egy adalék, az Istenhegyin annyira profi a gép, hogy nekem 12+0 hetesen látszott, hogy valszeg kisfiam van. Ilyen gép (én elég sokat uh-zom a rendelőben!) országos szinten is még mindig nagyon kevés van.
Vedd be a lesz..rom tablettát, abból is a homeopátiást mert azt terhesen is lehet szedni és élvezd a hétvégét meg a várandósságot.

U.I.: Létezik egyáltalán mostanában normális eü dolgozó????? Mert amiket mostanában tapasztalunk, annak tükrében ez kezd kérdésessé válni... :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Bocsi most még egyszer elolvastam aranykavics írását és tajtékzom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

EZEK NEM NORMÁLISAK!!!!!!! FEL KÉNE LŐNI ŐKET A HOLDRA, VAGY MÁSIK NAPRENDSZERBE!!! MENJEN MÁR A BÜDÖS PI...BA EZ A SOK TETŰLÁDA AKI A KISMAMIKAT ÁLLANDÓAN, SZISZTEMATIKUSAN ÉS ILYEN PARASZT MÓDON RIOGATJA!!
ISZONYAT ELEGEM VAN!!!!!!!!!


bocsi, egyszerűen őrjöngök ettől a szakmaiatlanságtól, embertelenségtől és kikívánkozott belőlem.
még egyszer bocs.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Aranykavics!
Tedd meg légy szíves, hogy visszajelzel, mik a fejlemények. Csak kíváncsiságból. A babád tuti egészséges, legalábbis nem Down-kóros, az fix.

Bocsi eldugulok.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mpatr!

Annyira nevetek azon ahogy "kirohantál"! :lol: :lol: :lol:

Olyan drága vagy! :D

Mindenképpen értesítelek, hogy mit mondanak hétfőn. :D

Kezdek teljesen helyrejönni lelkileg. :)

Ezért is nagyon jó a topikolás. :D

Kavics
13+4
Vendég
 


sziasztok!

Tegnap este szinte mi is elolvadtunk tőle, csak képzeljétek magánnál vártunk majdnem egy órát, és mikor a nő elment, mondta a doki, ez a beteg csak nem akart elmenni!! Régen a rendelése csak este 7-ig tartott és azt hitte ő az utolsó!!! Már idegbajossak voltunk, hát még az a három ember, akik utánnam voltak!!! Mindegy kicsit idegtépő idő volt, de megérte, megy egy csodálatos fickándozó lurkót láttunk, és ugy tünik egészséges idáig!!!!

Panni: Sajnos a neme nem látszodott, ez nálunk is kérdés, mert a férjem kislányt szeretne, szívem szerint én is, de szerintem ezért lesz kisfiunk, és én már el is könyveltem magamba hogy fiut hordok a szívem alatt!!! Nem baj, a lényeg, hogy egészséges baba legyen és a párom se fogja bánni, ha kisfiú, ugyanugy szeretni fogja. A lényeg, hogy EGÉSZSÉGES baba szülessen márciusba!!!! :D

Lexi:Tényleg táppénzre vagy egy pár nap szabira kéne menned, ha cudarul vagy, neked se jó, ha teljesen kimerülsz és a babának se!!! Ja és mond meg a fönöködnek egy kismamát kimélni kell, nem túlhajtani!!! :evil: :evil: :D :D :D :D :D

Mpatr: mennyire igazad van, mostanában e topic alanyai nem nagyon találkoztak olyan dokival aki belénk ne gázolt volna!!!! :evil: :evil: :evil: Az ország minden területére potyogtattak le ilyen szem.t riogató nemnormális embereket!!!! Ez már az igazi katasztrófa!!!!! :evil: :evil: :D :D :D

Aranykavics: nyugi szerintem nincs semmi baja a babádnak, az én babocám tarkóredője 2 mm és azt mondta a doki hogy jó és az orrcsontja is rendben!!! Ha gond lett volna az én értékemmel, biztos mondja, mégiscsak magánhoz mentem!!! Csak nyugi a babának se jó az idegeskedés!!!

Mindenkinek további szép napot!
Vendég
 


Sziasztok!

Ez a topic esküszöm jobb, mint bármelyik gyógyszertát :D Köszönöm szépen mkinek, h adtatok különböző tippeket, meg is fogok fogadni őket! Béjjbíí! Te meg olyan édes vagy, h átjöttél ide! ♥ Jelenleg folyamatosan teát iszom, hársfa, ma már a 3. bögrénél tartok. 8-kor keltem, olyan jó volt végre aludni egy kicsit! Mértem lázat, nem volt!!

Pati, és mki, aki táppánzt írt! Esélytelen :( Én már felvetettem a főnökömnek, de azt mondta, h bármennyire is rossz, szó sem lehet róla! Nézzek szét, h mennyi munka van, stb. Vicces, mi? Szte miért akarok én pihenni?! Na mindegy, vhogy majd csak kibírom.
Babanettől nem szándékozom távolmaradni, most, h nincs meló, és tudok jönni ;)

Aranykavics! Hát nem semmi, hallod! Sztem is ezer + millió százalék, h nincs semmi baja a babádnak, nem Down-kóros!!! Ne aggódj, és ha direkt elmentetek az Istenhegyire, mert abban bíztok, akkor annak higgy, ne annak, amit azon a szar helyen mondtak :x És amúgy maximálisan egyetértek Patival, röhej néha, amit művelnek a kismamákkal... remélem, az AFP-n majd nem fognak így kiakasztani!

Most kicsit visszavonulok utónévkönyveket lapozgatni :D, majd jövök, h találtam-e vmit! Apropó, Pati! Nálatok van már neve a babának? Ha esetleg igen, és már írtad is, akkor ... :oops: :oops: :oops:

KépKép
lexus
 
 


Aranykavics!

Én is csak ismételni tudom a többieket,az Istenhegyinek nagy a referenciája,hatalmas tapasztalat és a legmodernebb gépek...szóval nem kérdés, hogy kinek a véleménye és eredménye a jó!!!!!!Ja és még valami,az AFP-nek sem lehet hinni mert sokszor fals eredményt mutat,külföldön önmagában csak erre a vizsgálat eredményére már rég nem is alapoznak.Szerintem attól is sokkal pontosabb az Istenhegyis eredmény.NO PARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Lexus!

Azért nem semmi a főnököd..!!??Azért ha nagyon kimerülsz remélem nem foglalkozol vele és elmész táppénzre!!! :wink: Amúgy meddig szeretnél dolgozni??Hogy tervezted?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Megnéztem, hogy esik húsvét 2008-ban. Ki várja a babáját március 23-24-re? Az lesz húsvét vasárnap-hétfő. Nekik a nyuszi hozza, nem a gólya!!! :lol: :lol: :lol:

Próbálok feltenni UH képet, 13+4. Kicsit homályos, mert telefonnal csináltam, de azért látszik Kismanó. Kép
Vendég
 


Lányok!
Hihetetlenül aranyosak vagytok. :)

El sem tudom mondani. Annyira jó kedvre derültem, hogy készülődöm tekeregni egyet. Barátnőzök egy kicsit és babázok is. :)

Lexa!
Stupid a főnököd. Az ilyen főnök tikkadó melegben a sivatagban egy korty vizet sem érdemelne. :lol:
Nem is értem, hogy jutott eszembe ilyen kegyetlen dolog. :roll: :lol: De tényleg...
Vendég
 


Aranykavics :lol: :lol:

Panni! 2008-ban már nem szeretnék dolgozni! Amikor bejelentettem a babát, akkor nagyon ari volt a főnök. Mondta, h majd lassan el is kezd keresni vkit a helyemre, h elég időm legyen betanítani. Csak azóta le sem szarja az állapotomat. Nem azt várom, h minden reggel vörösszőnyegen vonuljak be, de lehetne csöppet kevesebb melóm, nem? :roll:

Zsu! Nagyon édes a fotó!!!

Nézegettem a lány utónévkönyvet. Csak a 'B' betűs nevekig jutottam el úgy rendesenutána csak lapozgattam. Meg van 1-2 olyan, ami már régóta tetszik! Felírogattam, íme: Amanda, Amelita, Anna, Antónia, Barbara, Bettina, Boglárka, Csenge, Dominika, Dóra, Dorka, Emma, Fanni, Lilla, Panna, Panni.

KépKép
lexus
 
 


rendesenutána = rendesen, utána :roll:

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Aranykavics!

Engem is kicsinált a kerületi nőgyógyász a héten, azt mondta van egy daganat a lepényemen ami val.színűlek elviheti a babát. teljesen kivoltam inkább ez tett rosszat a kicsinek nem a "daganat".
Aztán elmentem a választott dokimhoz az Istvánba és kiderűlt hogy nem ilyen tragikus csak a másik "doki" tulzott! Ő szerinte nem lesz gond, és az nem daganat hanem vérömleny ami persze nem jó de nem feltétlen okoz bajt ha vigyáz az ember!!
Szerintem az a doki is egy túlbuzgó segg!!!!

Nyugodj meg az Istvánhegyin az ultrahang és a doki is 100X jobb!!!!!!

mindenkit puszilok pepike

(azért ez a segg doki nálam is elérte hogy azóta is be vagyok sz...va hiába nyugtatott meg a másik!)

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Helló!

Hogy egy kiscit jobb legyen a hangulatotok írok másról is.....
Mi is gondolkodunk már a neveken és mondtam a férjemnek hogy gondolkozzon ő is erre: ezekkel állt elő:
Ha lány lesz legyen Aleaida
Ha fiú lesz legyen Otthelo
Hát mondtam neki hogy nem egy szappanoperában van úgy hogy jobb lesz ha rámhagyja a névválasztást. Jók a nevek mi???? Nem is tudom honnan szedte ezeket. :shock:

Végűl én úgy döntöttem:
ha lány lesz: Boglárka , Dorina, vagy Dorka lesz
ha fiú: Attila, vagy Ádám
talán ezek jobban hangzanak nem??????

pussszantás Pepi :lol:

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepike! A férjed nem csak poénból mondta ezeket a neveket? Komolyan gondolta?
A Dorka és az Ádám nekem is tetszik! :D Első körben a Dorka még nálunk is szerepelt, de aztán a férjem leszavazta.
Vendég
 


Lexus, írtam már a nevekről, de még képlékeny a dolog.
Szerdán megyünk uh-ra ha ott bepontosítanak nem ügyben (90% a kipasi) akkor a vonalzón is ez lesz.
vezeték nevünk Hajósi
Kislány esetén: Gitta Petra
Kispasi esetén: Norton
ami még nagyon tetszik mindkettőnknek, az az Ivor, csak azt mindenki Igornak érti és megállás nélkül magyarázni kell, tök idegesítő, meg a Farkas, valószínűleg ezt kapja meg második névnek. Gordon a Farkasra szavaz ezerrel, ezért lesz az a második neve.
Gordon egyébként Gordon Patrik-ként lett törzskönyvezve.

Még annyi hogy nekem a hagyományos polgári nevek is bejönnek de a kedvesem csak az ilyen cifrákra bukik...márpedig megegyeztünk, ha kispasi, ő adja a névlehetőségeket én csak abból választok.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


nem törzskönyvezve hanem anyakönyvezve :oops:

BAKKER :shock: szakmai ártalom :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


ha ezek a dokik ilyen pöcstarisznyarákok már most mi lesz a szülésnél :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Hát a nevekkel mi is meg vagyunk áldva!!!
A férjem azt mondta ha lányunk lesz mindenképpen Lujza legyen a neve mint nekem, pedig tudja, hogy világ életemben nem voltam kibékülve a nevemmel!!!! :? Azt mondta, ha mást merek neki adni, akkoris ő mindenképpen Lujzinak fogja hívni!!! Ugyhogy ha lány, akkor már kész tény mi lesz a neve!! :D :D
A fiú neveken még nem gondolkodtunk, de tetszik mindkettőnknek a Bence, Ervin és Adrián. Majd még azt eldöntjük!!
Vendég
 


Jaj lexa, majd elfelejtettem, beírnád majd a tábliba, hogy szept 28-án megyek majd AFP vizsgálatra!!!
Köszi szépen!
Vendég
 


az Ervin nekem is nagyon tetszik :)

Figyeljetek oda a névválasztásnál arra, hogy a Bence pl. (bocsi CSujzi) nagyon-nagyon gyakori név mostanában. Engem például iszonyat idegesítene, hogy ha elkiabálom magam a homokozónál, hogy Bence, gyere ide, 5 kisgyerek kifut. Meg az ovis csoportban is van 3 Bence. Egy csoportban...
A Bence csak példa erre, van egy csomó ilyen név.

Egyébként a lökött sógorom amikor Gordont vártuk akkor javasolta, hogy ha lány lesz legyen Stella ha fiú akkor meg Tuborg. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


HOL VAN MÁR MEGINT MINDENKI????
nem is fogok Babanetezni, mert engem nem is szerettek mer mindig elmentek amikor én itt vagyok és különben is biztosan unjátok már hogy mindig én írok meg különben is keresek valami aktívabb oldalt meg ilyenek meg különbenis
:wink: :lol: :lol: :lol:

HAHÓÓÓÓÓÓ

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mpatr: Nyugi én is igy vagyok, hogy mikor orák multán visszanézem az írásokat van két új üzi, na akkor letablozom és mindig gondolkodom hol vannak a lányok!!! Való igaz a napokba "haldoklik" a topicunk!!!
A férjem mindig azt mondja, hogy bizti éppen most bujtak össze a párjukkal, csináljunk mi is így!!!! :D :D :D :D

A Bence névvel valóban igazad van, csak ez a név már évek óta tetszik mindkettőnknek, ezért van bent a kosárban!!!!

Most mennem kell a nagyi elé az állomásra, meg majd jön a férjem is lassan haza, de azért még este benézek!!
Vendég
 


Sziasztok!
Ha így unatkoztok beköszönök én is, mert én olvasok vadul, csak most nincs mit írnom. :( A férjem elment Frankfurtba az autókiállításra én meg nagyon bánatos vagyok nélküle... :(
Nekünk a fiú nevünk a Márton, lány nevet nem tudunk. Bár egyszer régen a férjem meg a Húga azt mondták, hogy ha lány lesz akkor a Nutella nevet kapja, mert azt mindenki nagyon szereti. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


mni: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, most olvastam a HírTV portálján hogy egy baba meghalt otthoni szülés közben Budapesten. Elakadt kifelé jövetben, pedig ott volt a doki is.
Csak tájékoztatásul írtam, kivételesen kérem, hogy nem szeretném, ha vitaindító lenne, legalábbis ne így. Biztos fog enélkül is nagy vihart kavarni ez a szomorú eset, jön az ugyemegmondtamozás. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Hello!

Én se tüntem el, csak délelőtt főztem, takarítottam, délután meg taliztam a legjobb barátnőmmel, aki már túllépte 1 nappal a 40. hetet. Hatalmas hasa van! :) Nagyon szeretne már megszülni.

Aranykavics,
A genetikai vizsgálat mondja szerintem a legjobb eredményt. De azért tényleg idegesítő lehetett, hogy így elbizonytalanítottak. :twisted:

Mpatr,
nem miattad csöndes a topic, nyugi! :wink: Csak hétvége van. Biztos vagyok benne, hogy kivétel nélkül mindenki csíp Téged. Úgy megtudod nyugtatni az embert, hogy csak na, meg egyébként is szórakoztató olvasni az írásaid! :D

Fiú neveket alig találok, ami tetszene, talán az Ákos. Lány névből már több is tetszik, de most a Klaudia a kedvenc.


Pussz

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Én meg olvastam az Indexen, hogy beakadt a baba válla és nem tudták kiszabadítani... Szegények, nagyon rossz lehet a családnak. :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Niki,
mi, és mi lett??? ez amúgy is parám. :o mostanában sok ismerőstől hallottam, hogy mennyire megnehezítette a szülést,hogy feltette a baba a kezét szülésnél, meg ilyenek....áh.
látom a nagy egyedüllétben csupa kellemes dologgal foglalod le magad :wink: :wink:

Lexa,
ha így folytatod azt az utónévkönyv nézegetést nagy bajban leszel! :wink: Mármint a bőség zavar-tengerében...mi lesz akkor a fiúnevekkel? :wink:
Bár megmondom őszintén én is írogatom a naptárom hátuljára a kedvenceket titokban :lol:

Csujzi, sztem nagyon szép és kedves neved van!(Lujza)Kislánynak meg egész egyszerűen tündéri..
norco
 
 



KépKép
KépKép
mni
 
 


Ja, már csillog-villog a lakás, port töröltem, porszívóztam, a fürdőben még a fugákat is kisikáltam. :) Most szép tiszta minden. :) Most meg a billentyűzetet is leporoltam kis ecsettel. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


A fiúnevekkel mi is gondban. Abból sokkal kevesebb a kedves név, illetve ami van, az meg családilag foglalt!

Niki,a Mártont én is pártolnám. De Marci a férjem is, és nem akarok kiszúrni szegényekkel! :?

Patr,
van mindenben jó, meg rossz példa. A szomszédunk itthon szült és pár óra alatt hozta világra a picit! Gyönyörű és egészséges!
(Ennek ellenére elsőre bizti nem szülnék otthon!!)
norco
 
 


Az esetnél jelen volt Geréb Ágnes hivatalosan tájékoztatott a weboldalukon az esetről:
http://www.szules.hu/index.php?id=1706&cid=27655

Nyugodtan olvassátok el, megrázó de emészthető szövegű.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Mpatr!
Akkorát röhögtem a törzskönyvezésen. :lol: :lol: :lol: Nem térek magamhoz a röhögéstől. Alig bírok írni.

Csak a dokim védelmében....
Írtó jó fej és jó szakember. Ez az egész vizsgálat nem az ő műve. Az UHt nem ő csinálta és a vérvétel kiértékelése sem tőle függ.

De ma sokan írtatok és megnyugattatok. A legjobb az volt, hogy vegyem úgy hogy a 11+3 napon lett egy szar eredményem és megismételtettem profi helyen: Az Istenhegyin. 12+2 napon. A korrekt időben.!!!
És ez tökéletes lett!!!
És ez az utóbbi a fontos! :)

Nagyon izgi a névválasztás téma. Nálunk csak a kislány névvel van gond. tudok három kisfiú nevet, kapásból. De kislány nevet.... :? Bár talán már az is alakul.

Egyébként igaz, hogy Lucából is tucatszám van? Elsírom magam. :roll: Ez az egyik favorit. :D

Én ilyen ronda szüléstörténeteknél átkapcsolom a tv csatornát... :(
Vendég
 


Én nem értem, végül is mindent megtettek. Nem igaz?

Ha kórházban van, nem hal meg a pici? :shock:
:?: ??? :?:
norco
 
 


Aranykavics, a kritika ANNAK szól aki a hibát elkövette.
Nem célzottan a Te dokidnak hanem annak aki ilyen protyó volt.
Sajnos látod Te is, mi megy körülöttünk. Most mindenki az eü reformra fogja pedig az embereken múlik akik ott dolgoznak. A szakmai tudás az egyik a másik az emberség.
Örülök hogy a dokid okés!!!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


De lehet, hogy a kórházban is meghalt volna... :( :( Ezt már sosem tudjuk meg.

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok, csak gyorsan beköszönök, mert fürdetés van.

Tegnap a dokinál nem volt UH, csak szívhangot hallgattunk, meg ezer beutalót kaptam a vérvételekre, AFP, vérkép, stb.. Szóval fejlemény semmi. A bolgárkerekes Down-szűrésem negatív, 1:850-hez aránnyal, amit én azért meglehetősen magasnak érzek, de a korom szerinti kockázat is ennyi hivatalosan. Azt hittem, hogy jobban megnyugtatnak. :(

Nekünk a lánynevünk a Laura, mert a listámból egyedül ez tetszik a páromnak, fiúnevünk nincs, és nagyon nem egyeznek az álláspontok, úgyhogy remélem lány lesz, és akkor nem kell ezzel foglalkozni :).

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
mzx
 
 



Zseniális tehetségemmel egyiket kétszer küldtem el. :lol: :lol:

http://www.videoplayer.hu/videos/play/636
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?