Új privát üzeneted érkezett!

ja......ha mán őszintéskedünk.....honnan jött a neved???

Biztos megint valami film amit csak BBJudittal néztek.... :roll: mi???????

fanna3
 
 


JUDIT! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Ugyan mán én sem tudok sokat, 8) amúgy meg véletlenül megnéztem az iwiw-en az ünnepeket, és ni-ni, mit látok, hát a Balwin szülinapja meg ma van. :lol: Különben is mostanában még szerencse, hogy nem felejtek el semmit, mert annyi mindent kell intéznem. Ma pl. szülői volt, reggel le is beszéltem a szomszéddal, hogy együtt megyünk, aztán délutánra elbizonytalanodtam, hogy ma lesz-e egyáltalán. :roll: Ma volt, öttől hétig tartott. :roll: Holnap jönnek vízórát cserélni, ebédbefizetés, aztán szombaton Imike szülinapja és az enyém előrehozva. Már készülök, egyenlőre csak lélekben a tortával. :oops: Simán csokis lesz, ez a klasszikus.

Olga, még nem is kommentáltam a képeiteket. Csúúúúúcs. Balázs egy édi-bédi tündérbogár, igazi kis fickó. Te meg nagyon szép anyucikája vagy.
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 

 
 

Köcce mindenkinek :oops:

Ildi, biztos ami biztos alapon, émmán most Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Imikének és Neked! :lol: Nekem totál szita még az agyam, párom szokta is kérdezgetni, hogy mikor térek már vissza :? A telefonom állandóan csipog; emlékeztető funkció. Nade sokmindent elfelejtek beleírni :oops: :lol:
Én a hétvégén oroszkrémtortát kaptam :D Asztat szeressem.

Judit, ehehe...jah, a 20. :mrgreen:

Fanna, egy híján harminc :roll: A kórházban mekkérdezte az egyik szobatársam (19 éves...), hogy miért ilyen “későn” (nem ezt a szót használta, de utalva volt a koromra...nem emléxem mán mit mondott pontosan) vállaltam az első gyereket... annyira ledöbbentem, hogy megmondtam az igazat :lol: Most gyütt össze.
A Tófenék úton lakunk, pár napja fedeztem fel magunknak a Zagyvaparti sétányt. Nincs messzebb, mint a Tiszapart :) A gyaloghídtól a várkonyi téri hídig szoktunk gurulgatni. Bár ma elnéztem a Szabadság tér felé is :)
Én cumikáztam, és nekem a Putyút (így híttam a cumit) a hivatalos verzió szerint a cica vitte el (Anyukám beledobta a kályhába :mrgreen: ).

A nickem meg... hánemtom, Judit látta é :lol: A Szalacsi videóból loptam. Abban hangzott el a Malvin név, Balvinnak ejtve. Balvin, aki “velem egykora születésű” :lol: Azt meg már nem tudom, hogy miért spékeltem meg a dáböljúval :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Láttam, láttam! Jót is röhögtem, de nálunk most a menő: a "ne fürgggyé le! A férjem szokta mondogatni :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jahjaja, a Gyuri felvételek is tutisak :lol: A második, meg a harmadik részből is vannak gyöngyszemek: "...szopkoggyad a mejjemet...", "...cigányok vagyunk, nem baj? Nem szereted a cigány f@szt?" :lol: Bocsi :oops: De a favorit télleg a nefürgyéle :lol:
Judit, a Polgárjenőt is láttad? :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Balwin: Bocsi! Pedig nem is csípem különösebben a BalDDwin fivéreket. :D :D

Tőlem is kérdezte már egy kismama, ahogy tologatta a babáját, hogy nekünk nincs még gyerekünk? Mondom (2 éve volt), hogy nincs.
Mire ő: Nem jön össze, ugye? - és sajnálkozva megveregette a könyököm. :shock: :shock: :shock: Mondhattam volna, hogy éppen lakást keresünk és majd utána baba, de annyira már nem volt köze hozzá....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Balwin!
A második, és harmadik részt nem láttam, nem is tudtam, hogy van :shock:
De a PolgárJenci is tuti nagyon! ha eszembe jut, mindig rötyögök, azért az is egy híres elszólás, hogy szocpolitikailag, na meg cigánykölcsönre. :lol:

Jaimee!
Képzeld el, hogy az én egyik ismimtől azt kérdezte meg az a nagyon okos, vén szipirtyó szomszédasszonya, hogy tervezett volt-e a baba 5 évi házasság után! :shock: :shock: :shock:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


BBJ: :D :D Azt kellett volna mondani, hogy ááá, nem, dajkaanyaság lesz, örökbe lesz adva a kölyök. :D :D :D

Ha már vén szomszédasszony: Tőlem megkérdezték egyszer, hogy:
- Mi újság a babával?
- Milyen babával? - kérdezem bambán, közben már fél éve próbálkozunk....szóval hátperszehogytudtam, melyikkel.
- Hát a tiétekkel...- jön a válasz.
- Mi nem várunk kisbabát. - nyögöm, közben leizzadok és húznám a belem arrébb, de az öreglány csak nyomja, hogy hááát igen, a mai világban kitolódik a babavállalás, ezek a karrier-lányok... :shock: :shock: MOst meg hogy jön a baba tényleg, már 3 x előadta, hogy ő még 8 hónaposan is úszott a Körösben és szülés előtti héten még nagytakarítást tartott. Merthogy én selejtes bezzeg hánytam 20 hétig (nemszégyellemmagam), hogy elhagytam már magam....Fújj, ezek a mai fiatalok.

Na eldugulok.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


jaimee!
Ezeket én már a végén fel sem vettem,én is kaptam hideget meleget!
Majd miután meglesz akkor meg jönnek azzal hogy "bezzeg a mi időnkben még nem volt ez az......"

Kép

Kép
katlina
 
 


Nagyerekek Szevasztok :D

Teccenek az új témák! A férjem is az a nefürgyéle-t hajtogatja mán egy ideje...sírbaviszegyszer :mrgreen:

Béranya: EZ JÓÓÓÓ!!! :shock: :mrgreen:

Rajtam a szomszéd vénkurv@...meg mondjuk senki sem látta amúgyan a 7-8. hónapig. Nem volt nagy pocóm...meg takartminketa télikabát!!!...de azóta is jönnének a szomszédok ha összefutunk fogdosni mind!!!! Miért éreznek kényszert??????? :shock:

Hűű ma 3-kor felkeltem hg megyek hányni....be se zabáltam...ücsörögtem fél óráig a kád szélén :evil: az bogyót kaptam be..és úgy egy óra múlva elaludtam....szóval kipihent vagyok.


Fiamnak az az ötlete támadt 2 napja hg bemászik az ágy alá.....azóta ha szabadon van engedve...állandóan ezt csinálja....most is..... :D
Kép

fanna3
 
 


Fanna: :lol: :lol: :lol: :lol:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Fanna!
Hát nem semmi ez a Nimi! Nálunk Leti továbbra is a fejét rakja a lába közé, gondolván hogy akkor majd előrébb halad. :lol:
Ja, fogdosás! Tegnap jött a szomszédba egy nő, aki szedte az újságpénzt. Mi kint cseverésztünk, és odajön, hogy had nézze már meg, és hogyha nem vagyok szemfüles, bekaja a kezét Letinek, csuklóig. Még idejében elrántottam! Azt bírom, mikor mondják, hogy csak a kezére adok puszit. Hát pont azt nem kellene, mert 2 másodperc, és a keze a szájában landol!

Leti első szava: Gali. Teljesen tisztán, de csak ha a cumi a szájában van, akkor megy, és ügyesen utánozza, ha mi is mondjuk neki. Babanyelven, hogy mit jelenthet halvány gőzöm, ilyenkor jókedve van, az tuti. Úgyhogy biztos valami szépet!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Anna! Gyönyörű a kép! És persze Nimi a legszebb rajta! Milyen nagyfiú már! :shock: Enyimé még nem fedezte fel, egész pontosan csak a labdát gurítja be, aztán kukucskál befelé! :lol: Tök "állat" a szönyegetek! Még nem láttam ilyen figurásat! Én az ábécéset vettem meg. Szeressük kivenni azokat a betüket, amiknek a belsejéből ki lehet nyomni a közepét (O, Q, P, R, stb).

Ne fürggyé le! Sajna hétvégén hallottuk a gulyásfesztiválon, ahogy ismik beszélik egymás közt. Perzse az uram is rákresett. Néha nálunk is elhangzik, de azért remélem hamar elfelejtődik. (A rádiós mix verzió szerintem nagyon gagyi).

Ildi! Köszi! :)

Ismerősökről csak annyit, hogy szülés után 1 hónappal volt a vállalati karácsonyi buli. Naná, hogy vagy ketten-hárman megkérdezték, hogy mikor szülök, miközben a gyerköcről a fényképek a kezemben voltak. :?

Balwin Judit! Egyébként még nem vagy szenilis! Szerintem a gyulai képeknél már írtad, hogy mintha nőne Balázs haja. :D Csak én nem reagáltam... :oops:

Holnap nekem is suli. Inkább nem várom, mint várom. :lol: :lol: :lol: Csak az vigasztal, hogy apája a gyerkőccel majd értem jönnek.

Na üdv! Később még benézek.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Gyerekszáj:
Gréti most közölte velem, hogy megy, és dob egy pisit! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hehehe.....dobok pisit....tudod ezeket még utánozza a nagyoktól... :shock: :shock: :shock:


Igen a gyerek megállíthatatlan.....néha koppan is a feje...és akkor rámnéz hg sírjon-ééé. de jó...ilyen hajlékony a lányod???? Niminek nem tudom a lábát a szájába rakni....És beszél is????? KEMÉNY!!!!! :wink:


Áhh Olga ne is mond... a várost bejártuk a szőnyegért 2200-3400-ig merték árulni......de a tescoban találtunk 1600.-ért. Sztem nem csúcs minőség....de arra hg szétrágja megteszi. 3 Napja ezeket ragasztgatom össze pillanatragasztóval :shock: még van belőle....ha valaki fellökne..én is a falhoz ragadnék..

a szomszéd.....most eszméltem rá felettünk....éppen parkettát csiszol( biztos elszerette...mert mi szülés előtt megcsináltattuk hg majd ilyenkor ne kelljen zajongani...)....még jó hg mondta hg menjünk el itthonról....

fanna3
 
 


Nekem kimaradt az életemből ez a Nefürgyéle...vagy mi... :shock: :shock:

BBJ: :D :D Hát nőci a szentem. :D

Olga: :D :D A kollegák a 2. legrosszabb csoport a vénasszonyok után. Valahányszor átmegyek egy x másik osztályra cégen belül, ilyen kérdéseket szegeznek nekem, minden átmenet nélkül:
- Na és tudod már hogy szeretnél szülni? - persze, időben szeretnék egy egészséges gyereket kipottyantani.
- Gondoltál már arra, hogy kádban is vajúdhatsz vagy labdán???
- Hallottad, hogy x y gyerekének milyen genetikai rendellenessége van? Szörrnyűűű...
- Mekkora a hasad?! Ikrek lesznek?
- Mikor is szülsz? Ki a dokid? (Jujj, miért nem Z W X doktor???)
- Meddig is dolgozol? Még 2-3 hét? Miért nem végig????????? Bezzeg amikor én voltam terhes....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Katlina!
De jó néztek ki a családi fotón! :D Annyira másnak képzeltelek.

Balwin!
Így utólag is isten éltessen sokáig!

Fanna!

Nimi de nagy fiú! Szonja még ilyenkor egyáltalán nem csinált hasonló dolgokat!

Na szép napot Mindenkinek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Csak hogy teljen az oldal...
Kép Elnyomott az álom Kép engem is Kép puszi a popóra Kép kukuccs Kép így megyek, csak a lábam nem visz Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Látom van termés :lol:

Nekem nem volt mostanság kedvem írni, de mesélek azért nektek most egy kicsit...

Akkor egy kicsit a "telelésünk"-ről:

Pénteken úgy indultunk, hogy a férjem azon gondolkodott vigyük-e előbb orvoshoz Csongit. Tiszta takony volt, de én mondtam, hogy a dokinéni sem tudna többet, viszek mindenféle gyógyszert majd meglátjuk.
A szállásunk klassz volt, bár fűtés nem volt, de készültem, vittem hősugárzót, amit alig kellett használni.
Szombaton mentünk a barlangfürdőbe, ami nagyon tetszett ....volna, ha valahogy nem éreztem volna, hogy nem esik jól a fürdőzés. Estére belázasodtam és annyira folyt az orrom, meg be volt dugulva, hogy majd meg őrültem. Vasárnap még megnéztük a Diósgyőri várat, de a bástyára már nem tudtam felmászni, mert tiszta láz voltam.
Egyébként az egész hétvége a pihenésről és az evésről szólt, nagyon jókat ettünk (Csongi békacombot!), dumáltunk, a gyerekek játszottak, szóval jó volt!

Képek itt: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13112&page=2

Balwin, utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!

BBj, tök jó helyeken voltatok, szép család vagytok! Az utolsó képeken a popsipuszis fantasztikusan jól sikerült :lol:

Olga, Balázs egyre nagyfiúsabb! Hogy sikerült a gulyás?

Katlina, szép pár vagytok, és olyan harmónia látszódik köztetek :)

Fanna, nem mondod komolyan, hogy Nimi egyedül bekúszik az ágy alá... Hú, nagyon gyorsan csinálja a dolgokat, lassan készülhetsz futni utána!

Ildi, érdekes lehetett a suli... Egyébként tapasztalatból mondom, minden fősuli tanulmányi osztálya kész káosz.... Főleg az első hónapokban! Szerintem Petike nem izgult annyira, mint Te :wink:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Évi! Hiányoltalak! De nem tudtam, hogy Miskolcon voltatok hétvégén! Nem máshová írtad?

Ildi! Ma majd kiesett a szemem! :shock: Nagyon jól néztél ki!

Jaimee! Ne fürgyé le és társai: www.keptelenseg.hu (Egyébként barátunk, volt munkatársunk a Koós Zoli szerkezti azt az oldalt).

Mostmár izgulok a holnap miatt! Kezdek összepakolni.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit! Bocsi... A lányok nagyon aranyosak! Nekem is a popsipuszis kép jön be! :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Évi!
És hogy ízlett Csonginak a csirkecombi???????????????????? :shock:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! Békacomb volt, igazi! :wink: Csongi először nem hitte el, hogy azt eszik, azt hitte valami "fantázia" név :lol: Egyet ettem én, (nagyon kíváncsi voltam), egyet az apja, a többit Csongi ette meg! :lol: Nekem nem ízlett :?

Erika, Kati, hogy vagytok a picikkel???

Olga, köszi a hiányolást! Írtam én, de lehet, hogy Ti pont akkor voltatok Gyulán...
Összehozhatnánk megint egy talit! Bár a fagyit most kihagynám, Csongi is taknyos, esetleg egy játszóterezés...?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


De gagyi! Már el is küldtem és mégis eltünt amit írtam! :twisted:

BBJ!

Képek: :D :D :D
A fotel alvásra ösztönöz?
Fenék puszi nagyon aranyos. :D

Évi!
JÓl néztek ki, aranyosak vagytok. Nagyon szép helyen voltatok!

Békacomb: egyszer már én is ettem és nekem ízlett

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


békacombot akartam írni,de mostanában nagyon zizzent vagyok

Kép

Kép
katlina
 
 


Drága kincsünk ma egy éves lett! Ma egy éve 10perce volt ezen a világon. Szinte most volt.

Megosztom Veletek a kezdeteket:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kati!

Isten Éltesse Szonját! :lol: Tök jók a képek! Mekkora haja volt! :shock:
Hú, ilyen fürdetős, mérlegelős képeink nekünk is vannak. Én annyira sajnáltam, amikor belegondoltam, hogy kibújik a pici a védett pocakból, majd csap alá teszik, mérlegre. Mekkora megrázkódtatás lehet nekik ez?

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Kati: Hűű, nagyon jó képek! Köszi! Boldog szülinapot Szonjának!!! :D :D Micsoda hajasbaba volt! :D Szerintem csodálatos ez az egész!!!!

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Szonja Boldog Szülcsinapot!!!!!Kép

Kép

Kép
katlina
 
 


Szép napot mindenkinek!

Isten éltesse az ünnepelteket, még nagyon sokáig, jó egészségben!!!
Kívánok minden jót, amit ilyenkor szoktak! :)

„- Anya! Úgy fáj a hasam! Dajkálsz egy kicsit? - Közben kis nyafi, könny nélküli sírdogálás...
- igen, gyere ide! - pár perc elteltével - Ehetek csokit?
- nem kislányom, akinek fáj a pocija az nem ehet csokit!
- már nem is fáj - lepattan az ölemből-, akkor ehetek? ...

Hajnalban kislányom megébredt: megint sírdogálás közepette:
- Anya, Anya! Úgy fáj a lábam, rosszat álmodtam!
- Mit álmodtál?
- Rosszat!
- És attól fáj a lábad?
- igen!
- És ha oda jöhetsz hozzám, az ágyba aludni?
- akkor meg fog gyógyulni!!!
- Na gyere!" és vigyorogva, lemászik ágyáról (emeletes ágy felső szintjéről), és pillanatok alatt elfoglalja helyét az ágyban. Mire végzek a pisiléssel, ő már alszik is az ágyunkba. :)

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Szonja! :)

Kép
szilbee
 
 


Balwin! :D
Neked úgyszintén...! Csak két hónap van köztünk!


Kép

BbJudit!
A hétvégén itthon leszünk, mert Levente betaknyosodot (a bölcsi hátránya, ugye...)
Úgy tűnik, hogy csak mi faljuk a mézet a családban... :?
2 selyemfű és 2 akác kéne.
Hogy legyen a tali?
szilbee
 
 


SZONJÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!
csak extra gyorsan:

Szonjababa nagyon sok boldog szülinapot kívánunk Neked! Nagyon édi baba voltál/vagy.

Szilbee!
Ha Nektek ok, akkor 1/2 10- re kell menni angolra, utána arra ugrunk, és bedobom. Kb 1/2 11-11 között. Gondolom...

Elin!
Naggyon jó az idézet!

Évi!
Még nem volt időm megnézni a képeket, de mihelyst szusszantok, megteszem. Én sem tudtam, hogy mentek pihizni!


Olga!
Jó tanulást holnap!

Egy kis propagálás
lányos topikom:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=232401

fiús topikom:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=231539

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit!
Nekem jó!! :) Köszi, hogy elhozzátok!
szilbee
 
 


Szonja! Nagyon boldog születésnapot!

Nemsokára nekünk is lesz... :lol: Már ki is néztem a Mindmegettéről egy tortát, amit az egy éves babócák is megehetnek. Majd előtte azért sütök egy próbát! :lol:

Hát a sulit gyorsan letudtam. Elmaradt minden a Tecnikán kívül, de az 5 órát 3-ra csökkentette a tanár. Tehát máris megérte elvonatozni Kecskemétre. :?

Hirtelen ennyi.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Hát lehet hogy ezért letiltanak a babnetről de egy kis érdekesség és ezt minden előitélet nélkül raktam fel!(Nóri idézetéről jutott eszembe)
http://kuruc.info/r/1/16343/

Kép

Kép
katlina
 
 


Szonja!
Kép

Olga, köszi :oops: a dícséretet. Nemrég vettem egy farmert, mert még a régi nem jön rám és így én is egy kicsit jobban érzem magam. :wink: Tényleg rövidre sikerült a kiruccanás. :? Holnap mehetsz megint... :roll: .

Fanna, Bbj, a gyerkőcök tündériek.

Ma egész nap a konyhában voltam, kész vannak a torták.... :?

Csajok TALI valamikor? :?: :idea:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Köszönjük a sok gratulációt. Szerencsésen hazaértünk tegnap, tejcsi szerencsére van bőven. Mivel nálunk van kölcsönbe a szüleim digitális gépe tudok felrakni fotót Pistiről.

Kép

és persze itt az ő nagyon édes nővérkéje (aki puszilgatja és simogatja a kisöcsit amikor csak teheti)

Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Sziasztok :)

Jaimee, segond :wink: Csak azért írtam éppen most, mer nem te vagy az első, aki bebiggyesztette azt a dö bötűt :)

Judit, ezt még mekkérdem, aztán leakadok a témáról :lol: A “Naitta kert”-et is láttad? Nekem ez is begyütt, szoktam is használni a naitta kultfogalmat :mrgreen:
Gratu Letinek az első szavához :lol:

Azt én is szeressem, ha beleszólnak a babás dolgokba... ennyi erővel azt is megkérdezhetnék, hogy milyen pozitúrában sikerült a kölyköt összehozni :?
Tőlem nem mertek kérdezgetni, csak amikor már túl nagy volt a hasam ahhoz, hogy ne csak hájnak nézzék :lol:
Nah, a kézpuszikáktól nekem is áll a szőr a hátamon :? De ha szólok, akkor püffögnek, hogy agyonféltem a gyereket, meg hogy hozzá se lehet érni... Nagyanyám is “csak” a kiskezit csókolgatja, és nem akarom bántani, de egy idős emberben már sokminden bújkálhat :? Meg egyébként is. Nem véletlen, hogy az etikettben a kézcsóknál a száj nem érintkezhet a kézzel. A kicsi gyereket meg megnyálazzák :?

Fanna, csak nem Kistesó zavart ki a fürdőbe?! :lol:
Nem szoktál véletlenül arrafelé kocsitologázni (majdnem kolbászolni-t írtam...) Nimivel, amerre írtam az útvonalunkat?...
Úristen, mekkora mán Nimi! :shock: És kúszik-mászik, de édes :D

Olga...hát akkor meg gigahülye vagyok, mer nem emlékeztem rá, hogy le is írtam, nem csak akartam :oops: :?
A nefürgyéle mixet nem hallottam, de nekem az oridzsi, autentikus teccik, az az istenkirály :lol:

Judit, akartam írni, hogy a lányaid egyre jobban hasonlítanak egymásra (az alvós képeket alapul véve), aztán megnéztem a két utolsót (Leti a tornázóval, Gréti az asztalnál), és elbizonytalanodtam :roll: :D Nem nagyon hasonlítanak, ugye? :oops:

Évi, ügyesen eltitkoltad előlünk a telelésre vonatkozó terveteket :wink:
Azért már jól vagytok?

Boldog Első Születésnapot Szonjának!
Kata, dejó, nem mosták le róla a magzatmázat?! Annalucust tisztán adták oda nekem (bár lehet nem volt rajta sok cucc :roll: ), pedig állítólag értékes tápanyagokat tartalmaz, amik felszívódnak bőrön keresztül, és nem szabadna lemosni a babákról.

Szilbee, a 78-as jó évjárat :wink:

Katlina, ez kúúúva jó :lol: :lol: :lol:

Ildi, én meg belegyűröm magam a régi farmerembe, amitől még dagadtabbnak érzem magam :( Sztem nemsoká lepattan a gombom..
Tali részemről mehet :mrgreen:

Lizocska, gyönyörű gyerkőceid vannak, gratulálok még egyszer :)

Uhh, végigértem?! Szupperos! :) Jó éjt :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jah, azt meg nem is írom, hogy Annalucus ismét fordult: hátról hasra :lol: Szépen kivitelezve, precízen, lassan...kis édeske :D Lefényképeztem a fázisokat, majd felteszem, ha a képek gépre kerülnek. Csak kár, hogy kamerázni már nem sikerült :( Én csak az oldaltfekvő pozícióját akartam megörökíteni fényképezővel, erre fordul tovább :shock: Mindezt az ágy szélén :) , úgyhogy az apja már nem tudott a kameráért menni; őrizte Micukót (többek közt így hívja :roll: ) a mutatvány közben :) Azt meg nem értem, mi készteti a hasrafordulásra, amikor nem szeret így lenni :lol: Vagy nem is sejti, mi lesz abból, amit elkezd?! :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Naitta képek :wink:

Kép Kép Kép Kép Kép

És a hintás, asszem ígértem ilyet is valamikor :roll:

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Na nem is olvastam vissza mert naon sietek


IMIKE!

ISTEN ÉLTESSEN EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN!
Kép

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Kép
szilbee
 
 


Szonja! Imike! Sok Boldog Szülcsinapcsit!!!


Judit!
De szoktunk arra sétafikálni....meg a Tófenéken is....ott veszem a kaját a bababoltban.....ha látsz véletlen ordítsál rám!!! :roll:
Nem semmi kis operatőr lészen!!!! Köszönjük szépen a részletes híradást :mrgreen: ha akarta volna az ember se sikerült volna ilyen jól... :lol: :lol: :lol: és hát AnnaLuca nagyon ügyes!!!Így kell ezt csinálni!!!! Amúgy meg Mini sem szeretett hason feküdni...de sztem ez nem befolyásoló tényező....most meg már legtöbbször úgy alszik....nyilván rájönnek hg így többet látnak...nem?.

Ja...nem nagyon van rá esély...hg azért ücsörögtem a kád szélén.....egyszerűen még mindig nem értem hg 2-3 gyerekkel hg lehet picibabázni...pihenni...mindenkit ellátni....meg kiegyensúlyozottnak....szupernőnek lenni...?? Elismerésem aki csinálja!!!!
Na hát ez az ...hg én is csak gyűrögetem magam a farmerekbe....meg már lassan hajam sincs :evil:

Ja és... ha lesz tali....akkor maradtok akár fél órát is???? Szívesen elrötyörésznék a humor"bonbonjaidon"!!!

Ja !!!! Szülinaposok!!!! Az ünnepről csak raktok képeket????!!!

Katlina!
Nem hiszem hg elmozdulna valaha is az ügy a változás irányába... :oops: .......

Lizocska!
Esetleg még képet Pistiről...szemből?? Meg mindenhonnan??? :D

fanna3
 
 


Imike, Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Neked!

Gyermekem mondja a magáét itt mellettem... megzabálom :)

Amúgy ma reggel megismételte a mutatványt :) Mosmán nem hagyhatom egyedül az ágyunkon :roll:

Fanna, annak esélye, hogy én valakit is meglátok az utcán, igen csekély :mrgreen: Szemellenzővel közlekedek :oops: De időpontot egyeztethetünk egy sétára, vagy akármire, ha szokott lenni kedved meg időd :)
Talin igyexünk majd nem azonnal sarkonfordulni, de a humorbonbonjaimba még ne nagyon éld bele magad, mer én olyan kis szemérmes nőci vagyok :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


:shock:


....... :D tudom már mondtad..... :D de menjetek akkor 1 órával előbb...és akkor addigra feloldódsz... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hmmmm.....????


:shock:

fanna3
 
 


Druszám!
nem leszállni akart az a gyerek az ágyról, oszt elindulni, csak Ti nem hagytátok! Irgum-burgum! Nagyon ügyik vagytok!
Már hogyne ismerném azt a gyöngyszemet. Na és az megvan, ha már a kultfogalomnál tartunk, hogy télapó hotta karátonra, és az a szépfiú, aki mámorosan próbálja elmagyarázni a kocsmai verekedés fő attrakcióját, amivel tuti kiüthető az ellenfél?
Na, látom Ti sem vetitek meg a hülyeséget!
Majd pakolok képet Grétiről, ilyen idősen, Sztem is hasonlítanak.

Imike!
Boldog szülinapot. Akkor Ildi, Neked is?! Ugye? Tudsz már fényképezni, hogy legalább torta színét lássam, már ha nem ízlelhetem!

Olga!
Tali jövő hét eleje, ha Nektek jó, de továbbra is csak max pár perc, aztán később több. OK?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Lányok!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet kapni fülemelegítős sapit?
szilbee
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?