Új privát üzeneted érkezett!

unalmasak lettetek...
Névtelen
 


Orulok neki, hogy nincs min csamcsognod.
Névtelen
 


Sziasztok!

Sikerült befejezni a szüléssztorimat. Sokkal hosszabb volt megírni, mint végigélni:

A történet valószínûleg elõzõ nap kezdõdött, azaz szombaton. Amikor a Zsombitól ajándékba kapott hányós, hasmenõs, hasfájós vírus akcióba kezdett szervezetemben. Egész nap döglött, ámde szapora hányással megáldott légyre emlékeztettem. Kortyonként fogyasztottam a citromos hideg vizet. Este mertem bele egy kis cukrot tenni, mert már szédültem az éhségtõl. Gondoltam Prücsök sem lehet jobb állapotban, bár csodáltam, hogy milyen jól bírta, nem volt több kontrakcióm, mint egyébként.
Késõbb megbeszéltem a pocaklakó gyermekcsével, hogyha majd kifelé jönne, akkor ne ijedjen meg, segíteni sokat tudunk egymásnak, legyen ügyes és ne olyan komplikált lélek, mint a bátyja.
Aztán elaludtam, majd 2:30-kor arra ébredtem, hogy fel kell keresnem a mellékhelyiséget és ezt szervezetem keményedéssel hozza a tudomásomra. Mivel ebben semmi különös nem volt, így a pisitúra után visszafeküdtem. De nem tudtam visszaaludni. Aztán villanyt gyújtottam, hogy lássam az órát, hátha ez valóban vajúdás, ekkor 3:31-et mutatott. 5 perces fájások, csakhogy olyan erõsen fájtak, mint anno burokrepesztés után. Úgy éreztem, hogy Prücsök még az égben van. Kiváncsi voltam, hogy mekkora a méhszáj, amennyire elértem 1 ujjnyira saccoltam.
Felhívtam Kedvesemet a Tétényi sürgõsségin, hogy megpróbálok ugyan visszafeküdni, hátha nyugalomban nem fog ilyen gyakran fájni, de hamarosan jelentkezem. A következõ fájásnál ismét telefonáltam, hogy kicsit sem érdekel, hogy ritkulnak-e, de jöjjön haza!!! Nem, Misit (nõgyógyász) majd csak a kórházból hívjuk fel, amikor azt mondják, hogy ez tényleg szülés.
Innentõl elég gyakoriak lettek a telefonhívások innen oda, onnan a világ minden égtája felé.
A villanásnyira megmaradt képek szerint fájásszünetben elvánszorogtam megkeresni a kiskönyvemet (nem találtam meg), felmerült a zuhanyzás gondolata, mint fájdalomcsökkentõ eljárás, de rájöttem, hogy ha még be is mászok a kádba, kimászni valószínûleg nem sikerül. A mentõsök meg borzasztóan fognak örülni, ha csupaszon és vizesen kell kivonszolniuk a fürdõbõl.
Aztán egyetlen pattanás nélkül távozott pár csepp magzatvíznek tûnõ folyadék. Tiszta, csak pár csepp, akkor még mozoghatok, nem sodorhatja elõre a köldökzsinórt. Újabb túra a szekrényig törülközõért, hogy szigeteljen, telefon Zolinak, hogy már nem áll a burok. Mentõ? Á, ne zavarjuk õket (Zsombinál innen még 5 óra volt). Következõ fájásnál (fogak összeszorítása, hogy ne ébresszem fel Mazsolát) jóval több magzatvíz, a lepedõn szemlélve már nem tiszta, hanem zöldesen festenyzett (mecónium). Újabb telefon Zolinak, hogy mégiscsak kellene mentõ, mecóniumos vízzel ne Skodával menjünk. (Zoli késõbb mondta, hogy elég trapézgyakorlat volt 160-as tempó mellett telefonálni a rakparton, miközben buliból hazafelé tartó ifjak sasszéztak keresztbe. (Kérdeztem tõle (jóval késõbb), hogy ha elcsap valakit, akkor cserbenhagyta volna???)
Egyszerre szerettem volna pólót és zoknit venni, szívhangot hallgatni és még valami 5 féle dolgot, miközben fájásszünetben alig mertem mozdulni, hogy nehogy újabb fájást stimuláljak, fájás közben pedig félhangosan nyüszítettem (térd-könyök helyzetben, hogy se a baba, se a köldökzsinórja ne csússzon lejjebb, a szülés lassuljon, a fájdalom csökkenjen), hogy kórházat, EDA-t akaroooook! De legalább valakit aki itt van velem!!!
Zokni került rám, póló nem. De a pólósszekrényig eljutottam, onnan viszont egy tapodtat sem, mert addigra olyan sûrûek és erõsek lettek a fájások, hogy felülni sem tudtam, hogy kinyissam a szekrényajtót, nemhogy felöltözzem. Négykézlábaztam, próbáltam a légzésre figyelni, hogy ne kelljen jajjgatnom, és reménykedtem a jószerencsében, hogy valaki rám nyitja az ajtót. Ha kevésbé fáj, akkor talán még fogadásokat is kötök magamban, hogy ki fut be legelõbb.
Zoli tesója ért át a szomszédból elõször (mivel este nálunk volt, hogy segítsen gyötrött személyemnek megfürdetni Zsombit, ezért jó választásnak tûnt, hogy õ vigyázzon addig Mazsira, amíg mi a kórházba megyünk), aki kissé megilletõdött, amikor rendezetlen körülményeinket meglátta. De gyorsan feltalálta magát és rámterített egy pulcsit, hogy ne legyek olyan feltûnõen kiszolgáltatott helyzetben, majd megkérdezte, hogy miben segíthet. Mondtam, hogy hozzon egy hajgumit, mert még látni sem látok a hajamtól. Amikor ismét szóhoz jutottam elirányítottam a hajgumik felé, majd kaptam tõle egy pólót (hihetetlen módon még azt is megfigyeltem, hogy a nadrágomhoz színben nem illõt adott), amibe kb 2 fájás alatt sikerült belevarázsolnom magamat.
Peti nagy megkönnyebbülésére befutott Zoli, aki azért szintén kissé rémültnek látszott, amikor meglátott (pedig akkor már mindenféle ruházat volt rajtam és egészen konszolidáltan jajongtam a nappali bejáratában). Zsombi minden bizonnyal még aludt, mert Peti hagyta, hogy a kezeit tördeljem.
Aztán viszont megszólaltam: „Valaki nézze már meg, hogy nyitva van-e a méhszájam, mert ez már a kitolás. Szerintem. Székelési inger mindenesetre már van!!!” Innen kifejezetten lassúnak éreztem a reakciókat. Befutott közben a mentõszolgálat Csillaghegyi rohamegysége, ahol a doktort évek óta ismerem, így mégiscsak otthonosabban éreztem magam. A méhszájvizsgálathoz szükség volt egy lepedõre, arra, hogy ne legyen rajtam nadrág és valakin legyen steril kesztyû. Ezekben legfeljebb szóban tudtam segíteni, azaz, hogy hol talál valaki lepedõt (mégsem lenne olyan otthonos Prücsöknek a padlószõnyeg). 2-3 fájás is elmúlt, amíg minden elõkészítés megtörtént, pedig ekkor már Zoli kicsapta a táskánkat a szoba közepére és összerakott egy infúziót, elõszedte a baba-ellátó-zacsit, és segített a hátamra fordulni és levedleni a nadrágomat, miközben steril kesztyût húzott.
A mentõsök leginkább meglepõdött bálám szamarára emlékeztettek, a doki bekötötte az infúziót (leszorítás nem kellett, úgy szorítottam ökölbe a kezem, hogy remegõ kézzel is könnyû lett volna eltalálni a vénáimat).
Körülbelül ekkor ébredt Zsombi, akihez Peti rögvest bestartolt, megkönnyebbült sóhajjal elhagyva a terepet.
Kedvesem volt a leggyorsabb, így õ nyerte a „megtiszteltetést”, hogy a lábaim közé térdelhetett. Elhangzott a mondat: „Méhszájat nem érzek, itt csak babafej van!” Azaz végre nem kell lihegnem, hogy ne nyomjak. Azért szó nem volt arról, hogy most aztán szabadon használtam volna a hasizmaimat, meg nagy levegõ, szemet, szájat becsukni és nyomhatom…
Sehol gátmetszés, vagy eddigi gáttágítás, így ösztönösen inkább csak nem próbáltam megakadályozni a méhem munkáját, de tudatos izomtevékenységet nem kockáztattam. Így is éppen elég gyorsan csúszott elõre Prücsök. Mondtam Zolinak, hogy csináljon gátvédelmet, mert szétrepednek a szövetek (itt tenném hozzá, hogy sok helyen nem érzéstelenítenek a gátmetszéshez, merthogy akkor úgysem fáj, hát én pontosan éreztem, hogy hol feszül legjobban, a metszést ugyanolyan jól éreztem volna). Megpróbálta, de sikoltva kértem, hogy valamilyen olajjal síkosítsa, mert a száraz gumikesztyûujj nem csúszik túl jól. Utólag kiderült, hogy valódi napraforgóolaj volt, ami segített. Aztán gyanúsan olyan érzés volt, mintha kibukkant volna egy bababuksi. Zoli nem mondta, így nekem kellett megkérdeznem. Aztán megkönnyebbülten használni kezdtem a hasizmaimat, hiszen ami repedni akart, az már repedt, annak mindegy, a további Prücsökalkatrészek pedig jöjjenek minél elõbb. Szerelmem kifejtette a kicsit elakadt vállakat és máris felsírt az újdonat-szülött. Vigyor öntötte el a fejemet, megkönnyebbülten mosolygott mindenki. Kértem a mentõorvost, hogy adjon már ugyan egy oxitocint a szervezetembe. Megbeszéltük, hogy nem az infúzióba, hanem direktbe kérem. Tegyük gyorsan-gyorsan Prücsköt a mellkasomra (különösen, hogy nincs itthon fûthetõ nyitott inkubátorunk, hogy ott lássák el a babát)! Összebújtunk, majd érkezett Zoli harmadiknak. Megkérdezte, hogy hogyan fogják hívni a Prücsköt? Elvitatkozgattunk a Levente és Kartal elnevezéseken és mivel ilyenkor az ember beszámíthatatlan ezért engedtem, így lett Levente. Peti egy pillanatra felbukkant az ajtóban és megkérdezte, hogy ugye jól tippel, ha azt gondolja, hogy senki nem nézett az órára? Mert akkor elárulja, hogy 4:08-kor sírt fel Prücsök.
Korrekt köldökellátás (természetesen csak akkor, amikor a lüktetés elmúlt), még hosszú köldökcsonkkal, hiszen ott könnyen használható vénákat lehet lelni. Felkínáltam a cicimet némi kóstolgatás céljából, de érdeklõdést nem váltottam ki (a mi fiaink nyomát nem mutatják az elsõ órában egyébként jellemzõ erõs szopási késztetésnek). Van egy kép az emlékeimben, hogy Zoli áll az ajtóban és telefonál a Cernynek, de hogy ezt mikorra lehet beilleszteni a történetbe, arról tippem nincs. Mindenesetre egyszer csak megjelentek a srácok-lányok az ajtóban és csak néztek, hogy mit keresek a padlón, keblemen egy deddel.
Elvitték egészen a kanapéig, ahol amúgy Cernysen ellátták, majd bebugyolálva ölbe vette Andris és a nappali bejáratában összefutottak az apa ölében közeledõ Zsombival. Bemutatkoztak egymásnak. Zsombi mutogatott, hogy közelebbrõl szeretné látni Prücsit. Amikor rám terelõdött a figyelem, akkor mosolyogtam és integettem Mazsolának, hogy élek még, sõt jól vagyok.
Levit levitték a kocsiba, elvégre az inkubátor azért egyenletesebb meleg, mint a mellkasom. Forszíroztam, hogy haladjunk mi is minél elõbb. A méhlepény ragaszkodott hozzám, így együtt csomagoltak be bennünket és kipróbálhattam, hogy milyen hordágyon lemenni a harmadikról. Sajnáltam ám a fiúkat (lift nincs), de örülhettek, mert végül is nem 130kg-os kövér férfiember vagyok infarktussal, vagy combnyaktöréssel.
Konvoj: elöl a rohammentõ velem, aztán Zoli Skodával, aztán Cerny Prücsökkel. Mentõben a Szentendrei út kisebb bukkanói is földrengéssel érnek fel, ha a hordágyon fexik az ember, bár állítólag úgy vezetett a gépész, mintha hímes tojást vitt volna…
Útközben telefon anyámnak, hogy lemaradt (álomból ébresztve különben is csak annyit tudott kérdezni, hogy azért ugye bemegyünk a kórházba), meg a Rókusba, hogy utómunkálatok végett érkezünk a szülõszobára.
Befutottunk Viki karjaiba (aki Zsombi születésekor is segédkezett) és rötyögött a feje, hogy úgy jövünk, mint egy gondozatlan terhesség végi meglepetés-anyuka (a kórlapomon szerepelt is csupa nagy betûvel, hogy COMES, aminek a pontos jelentéstartalmára nem sikerült fényt derítenem, de az otthonszülés tényét jelentheti, némi pejoratív mellékzöngével, amit esetemben kénytelenek voltak visszafogni.) Erõsen tartottam tõle, hogy milyen lesz az átvizsgálás és a foltozás EDA nélkül, ha már a lepényi szak fájásai sem jellemezhetõk kellemesnek.
Kellõen rossznak bizonyult. Sokat rontott a helyzeten, hogy tudtam, hogy mikor mit csinál a doktor. Pl magam elõtt láttam, ahogy megfogja azzal a brutális fogóval a sokat szenvedett méhszájamat és kitörli az érdes felületû gézbucival a méhemet. Brrrrr….Majd egy megkönnyebbülést hozó mondat: „Még egy nyálkahártyasérülés sincs!” Ez hihetetlen. Tudom én, hogy Zoli profi gátvédelemben, de a méhszájam pl hogyan úszhatta meg a 37 perc alatt 1 ujjnyiból eltûnõ tágulást??? Hála az égnek!
Kórházi villanások: a VIPes szoba pöpec a többihez képest. Kispapa itt aludhat, baba nem. Nõvérek kedvesek, (még az Oxitocin injekciókat is sikerült csak beírttá és nem beadottá tennem, de ez titok). A szopi miatt olyan oxitocinfröccsöket kapott a méhem, hogy csillagokat láttam. Csecsemõsök uolyan hullámzó hozzáértésrõl tettek tanuságot, mint anno. Nyomatékos kérésem ellenére volt aki csak akkor mondott le a teáztatásról (életveszélyes fenyegetésekig azért nem jutottunk még), amikor az egy-két napos Levente 30-at, a háromnapos 70-et evett egy étkezésre (MONDOM, HOGY TUD SZOPIZNI!!!!!), és amikor második naptól minden szopi után 100ml tejet vittem a kora-babáknak sterilizálás céljából (MONDOM, HOGY VAN TEJEM!!!) Persze volt pozitív tapasztalatom is. Pl az alacsony vércukorszintje miatt(nem hiába hánytam és nem ettem) infúziós inkubátorrabságra itélt Levit addig szoptattam, amíg csak akartam. A fõorvosnõ mondta, hogy hozzak be poharat a teáztatáshoz nyugodtan, ha nem akarok cumisüveget (emelkedett hematokrit), de amikor meglátta, hogy mennyiket szopik, akkor azt mondta, hogy nemhogy infúzióra nem gondol Levinél, de a teáztatás is feleslegesnek látszik. Ezen elõtte irodalommutogatós vitatkozást rendeztem egy fiatal doktornõvel, aki közölte, hogy egy kis cumisüvegezéstõl semmi cumizavara nem lesz a babának( ezen már nem kezdtem el vitatkozni, addigra eléggé lefárasztottam különben is). Volt olyan csecsemõsnõvér, aki nem szívesen adott ki nekem teát, hogy a többi anyuka meg ne lássa, megsúgtam neki, hogy akkor el sem viszem, mert biztosan nem fog a gyerek szájában járni…
Visszagondolva erre az egészre, amikor benne voltam és még senki nem volt otthon, akkor bárkivel szívesen cseréltem volna, bár sokáig nem volt nyilvánvaló, hogy csak külön-külön megyünk ki az ajtón Prücsökkel, de innen a minden jó, ha jó a vége oldalról senkivel sem cserélnék. Ilyen könnyen, gyorsan túlélni egy ilyen sok bajjal is járható eseményt… az isteni gondviselésnek is benne lehetett a keze. Azt sem gondoltam volna, hogy épségben ilyen gyorsan táguljon egy kijárat, azt meg, hogy én tudom ezt produkálni, arra végképp nem számítottam. Nagyon rossz volt, hogy a Kedvesem az elején nem volt ott velem, a végén sem a kezemet fogta és nem a szemembe nézett, de ahol tevékenykedett, ott teljesen megbíztam benne és tudtam, hogy a lehetõ legjobban fogja megoldani a helyzetet. A mentõsök úgy lemaradtak az eseményekrõl, mint repülõ vadlúdtól a hulló tolla, még a köldökcsatok is a mi táskánkból származtak, pedig az õ baba-táskájuk is fent volt…Amikor már nem volt sürgetõ tevékenység, akkor beérték az eseményeket és tényleg mindent megtettek a kényelmes, biztonságos szállításért, de a baba valószínûleg meglepetésszerûen érkezett volna körükbe, ha Zoli nincs ott.

Snoopy

KépKép
 
 

 
 

Sziasztok!

Kedves névtelen!
Még mindig unalmasak vagyunk???? Ez a történet minden volt, csak az nem....

Snoopy!Kép
Nem találok szavakat.... könnyek gyûltek a szemembe olvasás közben. Még egyszer óriási gratula Nektek, nagyon ügyesek voltatok!

Anikó! Mi van Veletek? Drukkok mentek!Kép)

Pele! Mit mondtak a gasztron? Megitta Hannus a tejet?
Talizhatnánk valamikor.
Persze, a többiekkel is...

Verus! Olvastam, mi történt veletek.Kép Jobbulást a kicsinek!Kép

Pár napja nem kapok leveleket, valami zûr van az outlookkal. Ha esetleg írt nekem valaki, és nem válaszoltam, ez az oka.
Készültem írni végre egy jó hosszút amíg Luca alszik, erre elkezdtek a szomszédban fúrni, falat bontani...Kép Luca meg már itt ül az ölemben...
Ha tudom, folyt. köv.

Puszi
Andi

Andi
 
 


Kedves Névtelen!
Ha annyira unalmasnak találod a topicot, akkor esetleg te is írhatnál pár sort, amivel feldobob a hangulatot! Erre nem gondoltál még? Kép

Snoopy
Gratulálok így ismeretlenül is. Ez nem semmi! Hasonló cipõben jártam én is anno a második babával. Azzal a különbséggel, hogy mi nem vagyunk ilyen "profik" és rohantunk be a kórházba. Másfél órát vajúdtam össz-vissz, de ezt nem nagyon akarták elhinni. Szó szerint pottyant a bébi!Kép
Sok boldogságot kívánok nektek!

Banett

Kép
 
 


Kedves Névtelen!
Lehet, hogy ez a topic (és a többi is) nem a te szórakoztatásod miatt mûködik? Kép
Névtelen
 


Sziasztok!

Snoopy! Nem semmi a sztori, elképesztõen alakult minden.Kép Gratulálok Neked és a Kispapádnak a fantasztikus lélekjelenlétért.Kép Levinek meg ahhoz, hogy ilyen ügyes volt és kíméletes.Kép

Rólunk: Túl vagyunk a mandulamûtéten, igazi kálvária volt, késõbb majd írok róla.

Puszi:

Dia
Dia
 


Dia

Kidobott yahoo teged kudltem visszavevo levelet

Bigacsiga te levelcimedet se szereti eppen


Napocska
Napocska
 


JA huley vagyok sok gyogypusiz Borinak

Naposcka
Napocska
 


Sziasztok!

Snoopy! Nem tudom mikor jársz erre, de ide írom, élveztem a szüléssztoridat, gondolom jobban, mint te azt átélted KépKépKép Örülök, hogy happyend lett a vége és megjegyzem örülök neki, hogy laikus vagyok, mert az általad leírt dolgok, hogy mik történhetnek a babával nekem vleg eszembe se jutottak volna. Eccerûen csak pánikoltam volna KépKépKép Hogy viseli tesó tesót?

Cory! öszönöm a felajánlást, de azóta már beszereztem Németországból egy isteni illatú bébimosószert. Köszi mégeccer.

Dia! remélem szerencsésen túl vagytok mindenen...

Andi3! Köszi a szorítást. Amikor elindulunk a kórházba megbeszéltük PZSM-mel, hogy jelzünk, úgyhogy konkrét idõben is lehet majd szorítaniKépKép

Puszi:

Anikó
Gerianikó
 


Sziasztok!

Mindjárt vizsgázom, szorítsatok!

Ildi, Snoopy gratula!

Tovább nem jutottam az olvasással. Mi két hete betegek vagyunk, Csongi nagyon. Amúgy kösz, jól vagyokKép

Ha net közelbe érek, majd jelentkezem.

Évi

Kovács sándorné
Évi
Sopron
 
 


Anikó!

Szereti. Mondja is. Most kezde el ezt a szót használni. Ölbe akarja venni, simizi a pocakját ha fáj, simizi a buksiját, ha alszik. Igaz idõnként nyomatékosan rákiált, hogy " Pücsi nem sír!" amikor ez szükségesnek láccik. Sajnos használni nem használ. Kép

Snoopy
snoopy
 


Ha nincs Snoopy története, megöl az unalom tõletek!
Névtelen
 


Sziasztok!

Már olyan régen készülök ide, de amióta bejött a jó idö a veteményem (és a kert többi része is) egész embert kíván, nem beszélve a gyerekekröl és a háztartásról.
Azóta túl lettünk a bárányhimlön (ilyen rég nem jártam erre), hála istennek.
Adrian elválasztotta magát, de boldog vagyok, hogy 23 hónapos koráig szoptathattam.
Pocakom növöget, voltam már genetikai UH-on is, úgy néz ki minden rendben.

Kikkó: Anya most már aztán lányt szüljél!!


Én: Mi legyen a neve, ha kisfiú lesz?
Kikkó: Legyen Andris!
Én: És ha lány?
Kikkó: Akkor is.

Mamesz! Igaz, hogy csak egyszer írtál eddig (remélem fogsz még).:Üdv neked, bár engem még nem ismersz!Kép

Tényleg szinte csak a levlistára írunk többségben (nem mindenki), vissza kellene térni a régi jó aligtudomelolvasniolyansokatírtatok topikhoz.

Puszi, Evey
 
 


Jovika!

Megkaptad az emailemet?

Evey
 
 


Dia!

Itt is: Hogy van Bori?

Banett!

Milyen volt a tábor? Mit fogsz csinálni, ha tényleg rajta leszel a nyári listán?

Puszi, Evey
 
 


Márti!

Nem tudom, olvasod-e a topikot, mindenesetre Árminkádnak sok boldog névnapot kívánunk! Mikor fogsz szülni?

Puszi, Evey
 
 


Evey
Köszi a kérdésedet, nagyon jól sikerült a tábor. Nagyon szuper helyen voltak a gyerekek, Királyréten, ez Vácon túl, Kismaros, Szokolya után van. Szuper hely. Eleinte féltem, mert Áronnak ez volt az elsõ tábora, de semmi gond nem volt, sõt, alig akartak hazajönni.Kép Utolsó este tábortûz és sírás-rívás, hogy miért van vége, mikor jönnek újra? A tanárnénink férje annyit mondott, hogy nem volt még ilyen kipihent ennyi (28) gyerek mellett. Egyszóval: SZUPER Kép volt.
A héten saját szememmel láttam azt a bizonyos listát. Komolyan mondom, nagyon boldog voltam. Tudom, ez most sokatoknak furcsa, hogyan lehet annak örülni, ha valaki munkanélküli lesz. Ne haragudjatok rám ezért, de tényleg nagyon ramaty a helyzet és máshogy nem tudok eljönni, csak így. Már sok ismerõsömnek szóltam, innen-onnan kaptam visszajelzést, de amíg papírom nincs, addig nem tudok elhelyezkedni, mert nem tudom, mit mondjak, mikor kezdek.
Állítólag hétfõtõl szép sorban kiosztják a felmondóleveleket. Akkor már okosabb leszek. Igazság szerint, nem nagyon tudok nyáron elmenni, mert mindenhol próbaidõs az ember és én mit csinálok a nyár közepén szabi nélkül a gyerekekkel? Beszéltem a dokinénimmel és õ felvesz rögtön betegállományba. Hosszú leírni, de szakrendelésen 6 hónapig tudnak folyamatos betegáll.-ban tartani. Bízom benne, ez idõ alatt pedig találok majd az õsszel munkát. Röviden ennyi a tervem a közeljövõben. De ha a jövõ héten nem kapom meg bent a felmondásomat, szólok a fõnökömnek, hogy ácsi, de nem errõl volt szó!KépKépKép
Különben igazat adok neked, jöhetnétek néha erre is dumálni.Kép
Név: Nekem az András volt a kedvenc fiú nevem. Én a Virágot (nem tudtuk mi lesz) nagyon Andrisnak szerettem volna! Jó választás lenne, persze csak ha fiú!Kép

Sziasztok
Banett

Kép
 
 


Sziasztok Lányok!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Hááááááát, nem is tudom vissza akarok-e ide jönni, ha itt egy babanetbrother vagy egy babanetnövér olvasgat minket.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ez kérem nem a szöke nõk klubja, hogy az olvasokat szórakoztassuk.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bigacsiga Kép
Zsóka

Zsóka
 
 


Sziasztok!

Végre kezd valami mozgás lenni, azt hittem már nem is jöttök errefelé.

Magdi
34+5


Evey! KépKépKépKép Nagyon köszi! Az az igazság, hogy nagyon ritkán van idõm titeket is olvasni, inkább egy-két hetente szoktam átfutni, hogy mi van veletek - és most olyan nagyon jólesett, hogy gondoltál ránk! Kép Igaz, most jó kis lelkifurdalásom lett, mert mikor kórházban voltál, naponta olvastam, hogy hogy vagytok, de írni nem írtam - mondván, talán már nem is emlékszel rám. Hát, utólag is bocsánat, ezért a feltételezésért és nagy-nagy gratula a pocakbabához! KépKépKép A mi babánk kb. 2-3 hét múlva várható és úgy néz ki, hogy lány (de a fiú is jó) KépKép

Pele, Iboly, Virág! A börzén már nem volt erõm visszatámolyogni hozzátok Kép - de örülök, hogy legalább egy kicsit találkoztunk KépKépKép

Márti (36+4)
 
 


Sziasztok!

Márti! Hogyne emlékeznék rátok! Azok az isteni kenökék az Andiék partiján, meg azok a gyönyörû kék szemek! Emlékszem pontosan a te arcodra, Árminéra, de még a férjedére is! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, örülök, hogy gondoltál ránk, annyi pozitív energiát kaptam én akkor, hogy elég volt az egész osztálynak! A köv. babának is ilyen gyönyörû neve lesz?

Banett! Tényleg a legjobb megoldás a betegácsi, aztán ösztöl majd nézel vmi jó munkahelyet!

Puszi,

Evey (19+2) (jó ötlet így azonosítani a mamákat)
 
 


Sziasztok!

Márti!Én is nagyon örülök, hogy találkoztunk! Jövõ vasárnap kint leszek a Millenáris Parkban az Aktív Szülés Központ rendezvényén, ha még bírsz, gyere ki oda is, jó? De ha elõbb nem, az augusztusi sétán, remélem, találkozunk!

Kata! Ez telitalálat volt! Kép

Banett! Ez most szintén hülyén hangzik, de szorítok neked, hogy kapj felmondólevelet a jövõ héten.

Evey! Kikko nem vacakol a névválasztással, máshol az utolsó pillanatban döntik el, mi legyen a baba neve. Neked is tetszik az Andris? (És ha lány? Kép)

Évi! Szorítottam! Próbálj meg gyakrabban jönni! Hiányzol.

Dia! Jó, hogy túl vagytok rajta. Írj, Bori hogy viselte!

Snoopy! "Pücsit" meg kéne tanítani, hogy fogadjon szót a bátyjának! Kép

Jó éccakát!
Iboly
 
 


Iboly!
Írj a Millenárisról!!! SEmmit nem tudok róla!!!

Márti!
Én is boldog névnapot kívánok a kislegénynek!!!
Pocaklakó : hogy megy az idõ!!!!
Én is kint voltam ám a Börzén! Árultam a 49-es asztalnál. Nagyon szomorú vagyok , hogy elkerültük egymást!!!Kép
Olyan jó lenne találkozni! Remélem a nagytalin kint lesztek júliusban (már ha lesz Diiiiiaaaa?)

BCsKata!
KépKépKépKépKépKépKép

Rólunk:
Blankám már jó sokáig tud állni egyedül! Rossz , mint a bátyus és állandóan fel akar mindenhova mászni! A galériára is felment (a csúcsig) amiíg én wc-én voltam.
Nagyon jól megértik egymást Gergõvel , fõleg ha rosszalkodni kell.Kép
Végre nem csak pépest hajlandó enni! Pénteken csõben sült karfiol volt a menû és nagyon tetszett neki!
Gergõ még mindíg kezelhetetlen. És jelen pillanatban úgy érzem sosem lesz jobb! Szerdán megyünk nevelési tanácsadóban , bár nem hiszem , hogy segíteni tudnak.
Mennem kell!
Pusza mindenkinek!
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
 


Sziasztok!

Iboly, Evey
Köszi a drukkot! Holnap minden kiderül!Kép

Jaj, ma olyan szörnyû napunk volt!Kép Szegény Áronnak kilyukadt a foga. Ez így önmagában még nem tragédia, de ezt egy laza gennyes ínygyulladás is kisérte ma reggelre.Kép
Láz, fejfájás és irány az ügyelet. Olyan hõs volt!!! Büszke voltam rá!Kép Megnyitották neki és most kezelésre kell járnunk, majd betömik. Hogy miért nem vettük észre elõbb? Mert bentrõl kifelé történt a szuvasodás. Nem is olyan régen voltak az iskolával fogászaton és a dokinéni sem vette észre. Szegényt nagyon sajnáltam reggel, de most már jobban vagyunk!Kép

Banett

Kép
 
 


Hali Lányok!

Elég bosszantó ez a névetlenke..merthogy nem kérdezte senki a véleményét, hogy "naaa? milyenek vagyunk??/voltunk?", aztán lehet írni is ám, nem csak olvasni, és akkor-talán, de csak talán, ha kellõen humoros egyénrõl van ugyebár szó-még fel is élénkül ez a meglehetõsen ellaposodott topik. Na, és hát az a mi marha nagy szerencsénk, hogy ez nem egyfajta show-mûsor, ahol , ha nem szórakozik jól a közönség, nem elég magas a nézettség/olvasottság, akkor ki vagyunk rúgva.
Szóval nem lefikázni, írni!!! Érteni?

Gerikém, már Pesten vagytok? Vagy most hogyis van??

Banett, szerencse, hogy jobban van már a kisfiad. Én pl. nem hiszek az iskolai fogásznak, hasonlók miatt, tõlük függetlenül hordom a srácokat fogászhoz. (Ok, nagy szerencse, hogy az uncsitesóm gyermekfogászaton asszisztensKépKép)
Neked meg az, hogy ilyen rendes az orvosotok..Kép
Nálunk Marci-baba lett beteg, tüdõgyulladása lett, lassan már két hete. És nemhogy javult volna, az elsõ hét után romlott az állapota.De talán mostanra már tényleg kezd kimászni belõle. Igaz, vár ránk még egy pulmonológiai vizsgálat is..

Evey, Jovikáék itt voltak a 7végén és igen, megkapta, köszöni, csak õ ritkán jár errefelé, így én tolmácsolom az üzenetét.
És halkan megsúgom: írj a csajoknak az eperfesztiválról..nehogy lemaradjanak!!

Kanga, igen a rosszaság könnyen ragadKépKép Nálunk Jancsi egy igazi gézengúz, akinek a szeme sem áll jól.KépKép Emeletes ágyra felszökik és onnan kiabál, hogy vegyük le! TEgnapelõtt meg a hütõrácsot eldugta a háta mögé (!!Kép) és úgy próbált meg kilopakodni a lakásból..Hátha nem tûnik fel nekünk mit is rejtett elKép Aztán leszedegeti módszeresen a kiterített ruhákat és beledobálja a medencébe..ha igazán szemfüles, akkor még a homokozóban is meg tudja forgatni egy picinykét..Kép

Kata, mi is ismerjük ám a Vérhalom téri játszót..de köszi. Ja, és a kh.-ba Hannával megyünk legközelebb mandulamûtétre, jún. 16.-án.
Egyébként mi van a fiúkkal??

Ja, és a többi kismamával ( CsKati, Szile, Hajni, Cory,Katica..) mi van??

Pussz:

Verus

Kép
 
 


Sziasztok Lányok!

Elõre is bocsánatot kérek mindenkitõl, akit rosszul érint a dolog, de nagy újságom van! Kép
Ma délben megkaptam a hõn áhított papíromat, amiben értesítenek, hogy 30 nap múlva megkapom a hivatalos felmondó levelet és megkezdõdik a felmondási idõm /50 nap/. Nem hiszem el!!! KépKép

Verus
SzegényekKép Hogy van most a pici fiad? Remélem, most már helyre jöttök rövid idõn belül!
Nekem most telefonált a tanító néni, hogy az Áronnak délutánra felszökött a láza 38,9-re és nagyon fáj a foga, feje, füle. (Minden F betûsKép)
Most otthon van az apukájával és alszik, de délután rohanhatunk a dokinénihez. De jó lenne, ha már vége lenne ennek a folyamatos betegeskedésnek, mert szegény immunrendszere sem tud így regenerálódni!Kép

Banett

Kép
 
 


Sziasztok!
A lényeg: Marcinak és Áronnak (Banett) millió gyógypusza!!!!!

Verus!
Azért az megnyugtat , hogy nem csak nekem van krampuszom! Igazából attól vagyunk ki , hogy nagy ívben sz..ik a fejemre. Miután körfolyosón lakunk , rendszeresen megszökik az ablakon. DE már készül a bosszú , azaz a rács!Kép De ez csak egy a sokból.

Evey!
Az eperfesztivál engem is nagyon érdekelne!!!

Snoopy!
Én is menni karok a Szigetre gyereknapozni.Fõleg a Zenemanók miatt. Szombaton nem jó , de remélem a vasárnap összejön!

Ennyi jutott nekem!
Pusza
Kanga

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
[img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/e49f5b8951.png[/img:ba0f9b55a6][img:ba0f9b55a6]http://www.tickerclub.com/cache/dceb25d9d6.png[/img:ba0f9b55a6]
 


Sziasztok!

Ma már jobban vagyok, kezdek látni. Ja igen, ide nem írtam, hogy szombaton megcsípte az arcom egy méhecske, úgy feldagadtam, hogy késö este az ügyeletre kellett menni szuriért. Elöször úgy néztem ki, mint egy Start Trek szereplö, aztán délutánra módosult egy Jackie Chan filmszerepre, ami még ma is áll. De legalább már látok.Kép

Banett! Áronodnak jobbulást, nekem is mindig belülröl kezdödik, amikor romlik a fogam. Igazi hös!Kép

Verus! Örülök, hogy jobban van már a pici Marci!Kép

Márti! Tök izgi, nemsokára babáztok!Kép

Eperfesztivál: a május 31-i hétvégén lesz Tahiban, lesznek mindenféle programok, napközben és este is. Vasárnap lesz TV felvétel Lajcsival és vendégeivel. Tesómnak meg van a programfüzet, elkérem és idézek belöle, mert azt hiszem a neten nincs fent.

Puszi, Evey
 
 


Sziasztok!

Kanga, Evey!
Köszi nektek a gyógyító erõket, de sajna ma délután megint orvosnál kötöttünk ki. Komolyan igazi hõs! Szegénynek tegnap nem tisztították ki a fogát, csak kifurták. Ja, aki nem bírja, most ne nagyon olvasson bele, mert kicsit horrorisztikus! Kép Körbe injekciózták a tályogot, majd rendesen kifúrta és kitisztította a doki a fogat. Ezután egy kicsit megnyitotta a gyulladt részt és már készen is voltunk. Kaptunk antibiotikumot és hétfõn megyünk vissza. Addig folyamatosan kell kamillateával öblögetni. Hétfõn, ha minden rendben lesz, akkor betömik végre!Kép
Egy pisszenés nélkül tûrte, még az injekció ellen sem volt semmi kifogása.

Evey!
ArcodKép
Nem vagy allergiás a méhcsípésre?
EperfesztiválKép
Engem érdekelne a program!

Banett

Kép
 
 


Sziasztok!

Csak röviden.
Banett,
nagyon örülök az elküldésednek! Végre! Kép Szabad leszel egy ideig, mint a madár! Áronnak gratula a bátorságához, és sok gyógypuszi.

Verus,
Marcinak is sok gyógypuszit küldök.

Iboly,
tudnál valami részletes programot idecsiribázni a születés hetérõl, légyszi? Kép

Márti,
én is örülök, hogy láttalak benneteket, de sajnos nem beszélgettünk.

Bigacsiga,
KépKépKép Én leírtam akkor a véleményemet, de jobbnak láttam nem elküldeni. Kép

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Hétvége Margitsziget. Mi csak szombaton leszünk ott, mert Zoli akkor van mozgóõrségben.Kép

Levi üvölt, mint a sakál. Az ölemben, kezemben is. Kép

Verus, Banett!

Sok-sok gyógypuszi minden betegesnek!!! KépKépKépKépKép

Snoopy
snoopy
 


SZiasztok! Kép

Evey! Már ti is félidõben??? KépKépKép Hú, ezt valahogy nem is gondoltam! Méhcsípés: KépKépKép Az András igen jó név és fontos, hogy a tesóknak tetsszen! Kép

Kanga! KÖszi a névnapot Kép Én is sajnálom, hogy nem láttalak! Pedig azt hittem, becsülettel bejártam az egész vásárt Kép

Virág! Majd beszélünk is egyszer Kép Én már annak is örülök, hogy láttalak titeket Kép

Iboly! Ha tudok, szívesen kimegyek a Millenárisba - de ez ugye már nem csak tõlem függ KépKépKép (nem is csak a babától - attól is, hogy András hogy ér rá minket kísélrgetni)

Minden betegnek gyógyulást - aztán egyszer csak találkozunk is már valahol KépKépKép

Márti
 
 


Sziasztok!

Holnap megyünk pulmonológiára Marcival..(szóval Bigacsiga holnap is a Budaiban leszünk,..)

Banett, akkor gratula a levélhezKép Hihetetlen vagy, hogy pont ennek tudsz így örülniKépKép
Áron F-betûseiKépKép Szegény!

Kanga, szerencsére ránk (még??) hallgat a gyerök, az már más tészta, hogy vannak szituk, amikor komolynak kellene leni, és következetesen leszidni, de nem megy, mert majd' megzabálom olyan édesen csintalanKép

Evey, remélem, hogy mára még jobb lett csípés helye. Egyébként ha ilyen durván reagáltál rá, akkor érdemes magadnál tartani calciumot. Nálam is mindig van, Zalán és Tomi miatt.

Utálom az idõjósokat!! Ma déltõl jégesõt, hideget, majdhogynem minuszokat jósoltak, így szegény Hannust állig beöltöztetve engedtem el a suliba. Hát azt a pillantást amit megeresztett, amikor hazaért délután 3-kor, a földön húzva a pulcsiját és a nyelvét...
Ma délelõtt Tomi vezényletével befogatak ehgy lótetût a skacok..minek homokozó, meg mittom én!! Egész nap nyúzták, ládába tették, földet hordtak Oszkárnak, meg gyökereket..etették, sétáltatták.KépKép A múlt héten meg egy varangyot találtak a kutya vizesedényében reggel, azzal is mit mûveltek! És még meg is siratták, amikor "elszökött"!Kép

Na, át kell adnom a gépet, puszi Mindenkinek:

Verus

Kép
 
 


Sziasztok Lányok!

Verus!
A végén nagyot röhögtem! Kép Ne is vegyetek legot nekik, minek az, az nem szökik meg. Kép Kép
Mi is megyünk holnap a Budaiba kb. 11-12 között, majd rád csörgök ott vagytok-e még.
Amint látom ti szinte már rendszeresen oda jártok. KépKép

Snoopy!
Mi is inkább a Margit szigetre mennénk, és nem a Városligetbe. kb. merre felé lesztek?

Banett!
Felmondás. Kép Kép))))))
Áronnak jobbulás.

GMagdi!
Mozgunk mi csak titkosírással írunk, hogy a névtelen ne tudjon szórakozni. Kép Kép

Virág!
Sokszor én is így vagyok vele, ha nem szólunk vissza elfelejtõdik, de mivel ez már másodszor jelentkezett nálunk felbosszantott. Kép

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Sziasztok!

Amint megtudom, hogy hol leszünk, írom. Az biztos, hogy szombaton 10-18-ig és a talipontjuk a zenélõ kút. Gondolom a nagyrét lesz a nyerõ...

Snoopy
snoopy
 


Minimax Gyermeknap a Margitszigeten
[url=http://www.minimax.hu/lotifuti.php" TARGET="_top]http://www.minimax.hu/lotifuti.php[/url]

2003. május 25-én, vasárnap, délelõtt 10 órától a Margitszigeten várunk Rád!

Izgalmas programokkal, Algida Kalandorképzõvel, OBB közlekedési vetélkedõvel, Gézengúz játszóparkkal várunk és benevezhetsz a legkisebb autók legnagyobb versenyébe a Nyári Tábor területén egész nap. Délután 3 órától gyere ki a a Nagyrétre, mert miénk lesz a a színpad. Akik várnak Rád: Judit és a zenemanók (13 órától), Hevesi Tamás (16 órától), 100 Folk Celsius (17 órától) és még sok játék, ajándék, meglepetés…
A rendezvény fõ támogatója: Algida
Partnereink: OBB, Hungerit Rt., Miniracer

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


VÁROSLIGETI GYERMEKNAP
[url=http://www.babanet.hu/gyermeknap.php" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/gyermeknap.php[/url]

VÁROSLIGETI GYERMEKNAP

A Nemzetközi Gyermekmentõ Szolgálat 2003. május 24-25.-án tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Városligeti Gyermeknapot. A szervezõk 400.000 vendégre számítanak. Ezen a hétvégén több mint 25 helyszínen az egész Városligetet birtokukba vehetik a gyerekek és a szülõk. A Babanet több partnerrel összefogva az idén is a Babaréten várja a Városligetbe egészen kicsi gyerekeikkel vasárnap kilátogató családokat. A rendezvénysorozat forgatagában olyan biztonságos, bekerített, békés szigetet hozunk létre, ahol az anyukák kulturált körülmények között tehetik tisztába a kicsiket (a Pampers jóvoltából megfelelõ méretû pelenkát és törlõkendõt ingyen biztosítunk), vagy szoptathatják meg gyermeküket. Lesznek játszóterek, tanácsadások szülõknek, játékok kicsiknek és mégkissebbeknek.

A hagyományt folytatva idén is szeretettel várunk mindenkit a Babanet régi és új látogatói közül a Babaréten.

Tehát: 2003. május 25.-én, vasárnap reggel kilenctõl este hatig
a Babaréten

Néhány praktikus tanács:

- a tömeg miatt az érkezést érdemes vagy 11 óra elõttre, vagy 14 óra utánra idõzíteni
- egy kis ételt, italt nem árt hozni
- pihenni is kényelmesebb egy pléden
- keressétek Diát vagy Andrejt (a chaten csak apa)

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Virág, Bigacsiga!

Osztom a véleményetek! Elszomorító, hogy mindig van valaki, aki ÍGY belepofátlankodik a dolgokba. Igazából csak az zavar, hogy mi a nevünket és sok esetben az arcunkat /profilban/ adjuk, személyes dolgainkat osztjuk meg a többiekkel és akkor jön egy uninteligens /szépen kifejezve/ ember és mondja a véleményét. Az ilyenek miért nem gondolkodnak el azon, hogy a hiányolt "élet" talán azért hiányzik a topicból, mert elveszi az ilyen dumával mások kedvét?!KépKép
De tökéletesen igazatok van, hogy nem is érdemes vele foglalkozni! Ér a dolog ennyit? KépKép

Hálásan köszönöm mindenkinek a gratulációkat! :9
Verus! Igazad van, hogy hihetetlen az örömöm. Nem akarok mártírt csinálni magamból, és tudom, hogy más helyeken is szörnyû helyzetek vannak, de nem volt könnyû kivárni ezt a papírt. Nagyon megkeserítették az életemet az új vezetõk. Eddig egy kellemes, családias légkör jellemezte a munkahelyemet, de január óta ez már a múlté. Kép
Igazából az volt borzalmas, mikor a mellettem ülõ, aki szintén megkapta az elbocsátó levelét, zokogva ment ki a terembõl. Nem tudtam annyira örülni a saját boldogságomnak, mert a szívem szakadt meg érte!!! KépKépKép
Hülye egy helyzet!

Banett

Kép
 
 


:9 = Kép
Banett
banett
 


Banett,
számomra nem hihetetlen. (Számomra az nehéz, hogy egy helyre be kell menni 8-ra mondjuk, és ottmaradni pl. 4-ig. Én nem bírom ezt a kötöttséget, persze maximálisan tudom, értem, hogy a legtöbb embernek ez az élete, és ezt is szeretné csinálni.)De a melletted ülõt (Ani?) nagyon sajnálom.

Virág
Virág (fiore)
 


Sziasztok!

Na mára már teljesen jól vagyok. Úgy néz ki, hogy tényleg allergiás vagyok a méhcsípésre.Kép Közben Kikkó hazahozott vmi náthafélét az oviból, ö már kezd kilábalni, de Adri is elkapta.Kép
Mivel néhány hete már nem szoptatok és el tudnánk így menni vhová kettesben, ezért gondoltuk, hogy felmegyünk egy hosszú hétvégére Mátraházára pihizni. Pénteken reggel indulunk és vasárnap jövünk. Katiék is jönnek. A párom és a Kati párja eléggé összebarátkozott, mivel mi is barátnök vagyunk, ezért ennek külön örülünk.Kép Kati is pihen egyet mielött újra "több mûszakos" anya lesz.
Hát tulajdonképpen csak Kikkó akarja, hogy András legyen. Bennünk fel sem merült. Ha már fiú lesz, lehet, hogy maradnék az ián-nal végzödö neveknél.Kép Ha lány, akkor még nem tudom, mert én Daniellát szeretnék, de a férjemnek nem tetszik.Kép

Banett! Hát akkor gratula!Kép Nagyon bátor fiacskád van! Nekem is volt tályogom, úgyhogy tudom milyen az, amikor feltárják.Kép

Kanga! Blankának gratula az álláshoz!Kép Gergövel ennyire komoly a helyzet?

Verus! Mindig van itthon kalcium injekció, mivel elég sok gyógyszerallergiám van.Kép De most kettöt is megittam és semmit sem használt.Kép Én általában minden állatot szeretek, bogarakat, rovarokat még külön is, kivéve kettöt: poloska, lótetû.Kép

Virág! Felhívtad már a fodrászlányt? Mit mondott?

Magdi! Lánykádnak 16-án volt a szülinapja, isten éltesse utólag is!Kép

Márti! Izgulhatunk most már nemsokára érted is!

Lányok! Képzeljétek csináltam egy topikot és úgy örülök, hogy már többen is írtak! A neve: 2003 öszére várom a babámat.
Lehet, hogy már nem jövök Mátraháza elött, addig is:

Anikó! Gondolok rád sokat!Kép Könnyût és gyorsat, de föleg egészségeset, ha addig lenne! Ha nem túl nagy kérés, küldenél egy sms-t, ha mondjuk péntek éjjel történne a dolog!? Nem bírom ki hétfö reggelig!

Puszi, Evey
 
 


Evy,
felhívtam. Amint meg tudom venni az alap profi smink cuccokat, mehet a menet. Júni elején megveszem. Remélem...

Jó pihizést Mátraházán. Nagyon szép hely!

Virág
Virág (fiore)
 


Ez is jónak igérkezik:

2003. május 25-én, vasárnap
délelõtt 11-tõl este 6-ig
Gyermeknapi Buli

[url=http://kronika.nemzetiszinhaz.hu/rendezveny/gynap.htmhttp://kronika.nemzetiszinhaz.hu/ren ... /gynap.htm" TARGET="_top]http://kronika.nemzetiszinhaz.hu/rendezveny/gynap.htmhttp://kronika.nemzetiszinhaz.hu/ren ... /gynap.htm[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Evey!
Niki nevében is köszi szépen.
Olvastam ám az új topicodat, de én abba sajna nem illek bele, mert júni 22-re vagyok kiírva.

Kanga!
Puszi Gergõnek hogy egy kicsit nyugisabb legyen.

Magdi
35+3


Virág
Jaj, nem! Szerencsére nem az úgy mellettem ülõt (Ani), akivel egy szobában vagyok. Az egész úgy történt, hogy az osztályról, akiket elküldtek (mi osztályunkról 5 ember), be lettek hívva egy szobába. Szépen leültettek minket, és egy nagyon érzelgõs beszéd következett. Nagyon sajnálják, nem tehettek mást, stb, stb... Mellettem egy olyan lány ült, akinek a férje beteg (skizofrén), nem dolgozik.Kép Van két kicsi gyerekük, õ az egyetlen keresõ a családban. Nincs sok iskolája (8 ált.), ezért nagyon nehéz lesz elhelyezkednie. A munkáját nagyon szerette, lelkiismeretesen, becsületes és szorgalmasan végezte. Emberileg olyan jó volt, hogy ezt nem érdemelte meg. És a fõnököm még azt merte mondani, hogy megpróbáltak úgy kiválasztani emberkéket, hogy akit küldenek, egzisztenciálisan ne viselje meg. Kérdezem: mégis, akkor mi alapján döntöttek? Mi ez, ha nem tragédia egy családban? Még most is összeszorul a szívem!Kép Idegileg úgy kiborult, hogy nyugtatóval hazaküldték. Borzalmas! Annyira megdöbbentett mindenkit az õ elküldése, hogy még az ig. helyettes titkárnõje is állást próbál keresni neki és minden követ megmozgat. Nem értem mire volt ez jó?!

Banett

Kép
 
 


Hú, annyira felhúztam magam, hogy amit még akartam írni, mind elfelejtettem!Kép

Virág
Eleinte nekem is ezzel volt a gondom, mert nagyon nehezen viseltem a 6 és fél év után ezt a 8 - 4-ig tartó "bezártságot". Idõvel az ember beleszokik, kénytelen.Kép
Szerencsém volt, hogy van egy nagyon jó barátnõm, akivel még a Gyes alatt is tartottam a kapcsolatot. Így jókat dumáltunk, röhögtünk, kaja szünetben meg ki-kilógtunk a városba. Õ nagyon fog hiányozni, de tudom, hogy vele még tartom továbbra is a kapcsolatot és a bartáságunk megmarad. Kép

Evey
Sajnállak a méhcsípés miatt, mert akkor most már mindig résen kell lenned. Kép
Egyszer valami olyat hallottam, hogy aki allergiás és megcsípi õt a méh, nagyon kell vigyáznia, mert a további csípésekkel egyre több méreganyag jut a szervezetébe, ami egy idõ után veszélyessé válik. Húúúúúú, de bonyolultúl sikerült megfogalmaznom! Ez egyébként igaz? ????
Ián végû fiúnevek: mik ezek a Krisztiánon kívül? Nagyon le vagyok ma lassúlva és nem sok jut eszembe.Kép
Daniella: mostohahugom kislánya és nagyon szép. Imádom az olasz neveket!Kép
MátraházaKépKép
Imádom!

Gyereknap
Nektek van már valami konkrét ötletetek? Köszi Bigacsiga a sok ajánlatot!Kép BõségzavarKép

Miért van az, hogy én nem tudok soha semmit röviden leírni vagy elmondani? Kép Na most már eldugulok!

Banett

Kép
 
 


[url=http://www.millenaris.hu/index.php?c=aktprog&yy=2003&mm=5&dd=24" TARGET="_top]http://www.millenaris.hu/index.php?c=aktprog&yy=2003&mm=5&dd=24[/url]

Gyermekkönyvnapok
Millenaris, Szabadtéri Színpad
A belépés díjtalan

2003.05.24.

10.30 Létramesék – Ciróka Bábszínház
11.30 Beszélgetés Zalán Tibor íróval, dedikálás
11.45 Huzella Péter zenés mûsora
14.00 A Jonatán Könyvmolyképzõ játéka
15.00 Beszélgetés Tóth Krisztina költõvel, dedikálás
15.30 A Bihari Együttes gyermektáncosainak mûsora
16.30 Beszélgetés Böszörményi Gyula íróval, dedikálás
16.45 Beszélgetés Kányádi Sándor költõvel, dedikálás
17.00 A Kaláka Együttes mûsora

2003.05.25.

10.00 Beszélgetés Tarcsai Szabó Tibor íróval, dedikálás
10.30 Mosó Masa mosodája – a Pécsi Bóbita Együttes bábelõadása
11.45 Beszélgetés Szijj Ferenc íróval, dedikálás
14.00 Beszélgetés Lázár Ervin íróval, dedikálás
14.30 Levente Péter és Gryllus Vilmos zenés gyermekmûsora
15.30 Beszélgetés Darvasi László íróval, dedikálás
15.45 A Jonatán Könyvmolyképzõ játéka
17.00 A Sebõ Együttes mûsora

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Pele!

A Margitszigeten szombaton lesz
17.00 Ghymes: Bennünk van a kutyavér
koncert.

bigacsiga Kata

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: