Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

csak gyorsan.....megyek nem sokára fürdeni meg pakolni holnapra nekem a suliba Bettikének meg az oviba ágyneműt elrakni meg stb...

Hát Már most mondja a drágám hogy nem akar oviba menni....azt hiszem nehéz menet áll előttünk...pláne ha nagyon sok órám lesz ahogy hallottam a híreket.Nagyon örülök neki.


Hát sajnos most nem igazán tudok hozzátok szólni, el vagyok magammal nagyon, mert a héten minden oviba mentünk el is vette az időmet, most meg a suli nem lesz rátok annyi időm sjanálom nagyon.

Lilcsinek gratula a fogihoz.

puszika

Kép
kbernadett
 
 


Sziasztok!
Na, mi is fitten, frissen. Hát, mi is begyújtottunk, mert befagy a ....

Végig olvastam, aztán nem tom mire emlékszem:
szal:

Márti!
Fogadd őszinte részvétünket, borzasztó, ami a sógoroddal történt!

Egy kis szösszenet a témához, ahogy jöttünk, egy szirénázó mentőautó egy előttünk haladó opelt az istennek sem tudott megelőzni, mert az az állat nem hallotta a szirénázást, meg nem figyelte a folyamatos villogást sem, vagy két percig. gyorsan kívántuk neki, hogy egyszer ő is a mentőautóban legyen, és találkozzon egy hozzá hasonlóval! Hihetetlen, hogy milyen sofőrök vannak!

Elin!
Köszi az infót, az nem is lenne rossz, ha itt is lenne, majd én is figyelem az infókat, hátha benne lesz, de most már fel akarom hívni őket, hogy akkor hogyan és mi, mennyi stb.

Ivett!
tudnál nekem árakat mondani akkor a Helen Doronnal kapcsolatban? És úgy nagyjából hogy mi van. Bezsélni akarok velük telefono, már próbáltam, de nem vették föl, aztán meg csak üzenetrögzítő volt.

Olga!
Nagyon jók a képek! Akkor Ti is jól éreztétek magatokat, Látom, még rövid gatyában nyomtátok! Hát én csak hosszúkat pakoltam, de szükség is volt rá! Cuki!? Hát az nekem is hiánycikk. Már most olyan éhes vagyok, megszoktam, hogy minden nap, dugig asztal finomságokkal!

Fanna!
Gratula a fogacskához. Nálunk még nincs, de sztem még van híjja, de majd' megeszi a kezét, meg úgy csinál Leti a szájával, mint amikor a fiúk autózni szoktak. Brümmög egész nap!

Judit!
Én is csak az abonyi hölgyet tudtam, mert a barátosnémék is nála voltak mind a két gyerekkel, és azt hiszem, nekik csípőt is néztek.
Nagyon szépek vagytok! A fürcsivödör nagyon fajintos! Annak idején én is gondolkoztam rajta, már amiatt, hogy ez a "természetes"!? Már mint az anyaméhhez hasonlatos.

betty!
Jaj, annyira sajnállak, már én is be vagyok tojva, hogy mi lesz, mert a nyílt napon Gréti nekem is sz@rt a fejemre nagy ívben. de inkább ilyen legyen, minthogy jobban sérüljön a kis lelke!

Ildi, Betty!
Nekünk anno azt mondták, hogy Gréti már nem kap 3 éves oltást, mert mi már az új szerint kaptuk, 15, és 18 hósan kettőt kaptunk(1-1). Ti nem?

Ildi!
Sajnálom, hogy én tudtam jól, gondolom azért nem lett volna nagy gond, ha a konyhán marad a zs.

Na, kidobom, mert elmegy!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szilbee!
Gyűjtsed nyugodtan, aztán még ha valakinek kell méz írja meg, és akkor a jövő héten bevisszük. Lehet propagálni!

Katlina!
Ti is gyarapodtok, látom. Nagyon szépek vagytok. Házépítés? Hú de bátrak vagytok! Az nem az én idegemnek való lett volna, bár mi is szétszedtünk mindent a házon, de mégis csak állt már.

Fundamernta? Mi is elkezdtük, aztán csak az elsőt fizettük ki az üzletkötőnek. Ja, és jött egy papír, ha évente egyszer fizetsz, van ha akár többször, de össze-vissza, akkor nem jár a támogatás, mert az nem megtakarítás, Nekem is unlogikus, Judit, lehet miattatok?
Ja, mi is Merkantilosak voltunk, aztán minket is fenyegettek kecskeméti depóval! Volt olyan is, hogy fél évvel előbbre voltunk, akkor nem szóltak semmit sem!

Ha valaki kimaradt, bocsika! Majd még útközben! Holnap dobok képeket is!

Jó éjt!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Sziasztok!

Judit! Üdv itthon!

Ildi! Várom a beszámolót!

Márti! Én most pénteken kezdek.

Bocsi, ennyi, Balázs itt sírdogál mellettem.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szia Bbj!

Havonta az oktatás 7200 Ft-ba kerül,ami hetente egy alkalommal van 45 percet.
Fizetni minden hó elején kell.
Az órán csak angolul beszélnek magyar szót a gyerekek csak az óra befejezése után hallanak!
A telefonszám:06706120903
Ebben a hónapban van ingyenes tájékoztatás és jelentkezés ahova a kisgyereket is vinni kell,mert ez egy óra jellegű!
ivett&fanni
 
 


Hát elég gyér a forgalom a topikban!
bbJ!
Hát misem vágnánk bele ha egyszerűen kapnánk hitelt és nem valószínű hogy egy év alatt fog felépülni de így minden hónapban tudunk ráfordítani,meg még ez a jövőévi terv!
Lehet addig még egy lottó 5-öm is! :D :D :D :D (főleg hogy nem is lottózom) :D :D :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


Ivett!
köszi! Ha minden igaz akkor szombaton megyünk is bemutató órára, délután. Nagyon kíváncsi vagyok! Ti mióta jártok? És kb mennyit tud a gyerkőc? Te is ott vagy? Ezt majd biztos elmondják, de szeretek felkészülten érkezni.

Elin!
neked is köszke! Igen, azt mondja a csaj, hogyha összejön elegendő számú gyerek, akkor ide is eljönne. Az nem is lenne olyan rossz!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasz!

BBJudit...szió!!! Raksz fel nézetegnivalót??? :D

BalwinJudit! ....voltatok a gulyásfeszten???...Én még sosem...mert azt hittem ez egy ilyen nyanyák főznek és kész....erre nem voltam kíváncsi. Aztán nini...kimentünk és tele volt fiatallal...meg kis mocitali... :lol: kár hg eddig kihagytam...!!!
Ja Olga láttalak...csk mivel fel volt kötve a hajam...nem ismertél meg... :( kicsit tudok rejtőzködni.... :roll:

Átrendeztük hétvégén a gyerekszobát....mert mán annyira kúszik Nimi hg kell neki a szoba közepén a hely. Olyan szép lett...igazi otthonos babaszoba!!Igaz a nagy ágy messzire...(1.5) méterre került a kiságytól....mán vakaróztam hogy hiányzik a Cseppem!!...El sem tudom képzelni mikor megyünk át a másik szobába aludni...fizikailag fáj...ha nincs mellettem...
Ki hogy bírta ezt ki? Én nem tudnék még nyugodtan aludni a másik szobában.....mikor és hogy szokták ezt megoldani??

fanna3
 
 


Kép Bécs, Schönbrunn, Gloriett Kép Schönbrunn a távolban Kép Schönbrunn kert Kép Szálloda játszótér Kép Lutzmannsburg, Sonnentherme, Babyworld Kép Kép Vonatozás

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Bbj!

Több mint egy éve járunk az órákra.
Nagyon jót tesz a lányomnak az angol óra és rengeteget beszél angolul.Megtanult angolul számolni,és rengeteg szót tanítottak meg vele!Mondatokat is összetud állítani egy kis segítséggel!
Minden alkalommal ott kell lenni a 45 perc alatt a gyerkőccel!
Szolnokra vagy Miklósra mentek szombaton?
ivett&fanni
 
 


Judit! Örülök, hogy segítettem valamicskét! Remélem összejönnek annyian, hogy legyen Miklóson is.
Az nem is olyan drága amúgy, mert kb. 5-6 éve kérdeztem 1 angoltanárt, mennyi nála az óradíj magán, és akkor volt 1000 Ft.
Nagyon szép helyen jártatok! Jók a képek.
És hol vettél Grétinek csíkos harisnyát? Olyan jópofa! Én is akarok Lilcsinek.

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Szolnokra kell menni, 16 órára. Miklóson még nincs, de ha összejön a 4-8 gyerek, akkor már itt is tartana, és akkor nem kellene bemenni, ami nem gond egyébként, de azért itt csak közelebb volna!
Ja, mivel nincs vonalzód, így nem tudom, hogy milyen idősek is vagytok?
Már mi is gyakoroltunk a nyáron, egy-két állatnév, család, meg amit egy 2-3 éves gyerek ismerhet, nagyon ügyesen ejti a szavakat, meg az agya, mint egy szivacs, viszont én ugye mondom neki magyarul is, nem ismerek mondókát, dalt, mondatokba sem raktam őket.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Elin!

Hát, ha azt vesszük, hogy egy tanár is elkér 1000- Ft-ot, plussz a könyv, miegymás, ottkörül van.
Turis, és képzeld el, úgy van, hogy a fenekénél pöttyös, és sikerült a párját is kifogni, ami alul pöttyös, felül csíkos.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Anna! Bocsi, tényleg nem láttalak. :shock: Én szeretem a gulyásfesztivált, már második éve mi is főzünk kint (munkatársakkal).

Ildi! Miért nem írsz? Olyan kiváncsi vagyok, hogy hogy élted túl a két napot, és Petike hogy viselte az ottlétet.

Judit! A Lutzmannsburgos képeknél olyan jó volt nosztalgiázni! 8) :lol: Azért jó, hogy a hidegebb idő ellenére is kihasználtátok az ottlétet!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Nem tudtok valakit akinek kell egy iwiw-es meghívó? Van egy feleslegesem...

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Bbj!

Fanni 5 éves lesz októberben!
ivett&fanni
 
 


Néhány nézegetnivaló: Kép babónak nő a haja Kép készül a gulyásunk Kép kismedve a gulyásfesztiválon

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Judit! Olyan szépek a képek, irígykedve néztem őket, talán majd jövőre mi is eljutunk nyaralni.
Olga! Balázs olyan aranyos a képeken, kész nagyfiú.
ezek a gyerekek nagyon gyorsan nőnek. Kép

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Ta, ta ,ta tammmmm!

Mint nyúl a kalapból én is előkerülök! :lol:

Szóval, a pénteki nap elég fejetlen volt, koránkelés, hideg stb...
A fősulin a délelőtt elég autentikusra sikeredett. Úgy éreztük magunkat, mint a birkák a legelőn. Délután már énekeltünk, nagyon jó volt.

Folyt köv... :?

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Múlthéten mondta a védőnéni. Tök jó egy böködést megusztunk


A suli nagyon rosz, mindennao vagy tíz órám lesz elég kemény..Bettikének nagyon tetszett az ovi ma már ott is aludt azt üzenték az ovónők hogy nagyon ügyes volt:D

szép estét puszika

Kép
kbernadett
 
 


Lányok! A másik topikban olvastam, hogy
Lizocska ma délután életet adott Pistikének! 3200gr/51/53cm
Gratulálok!

Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Az előb már írtam egy csomót és elszállt.....

Na szóval jól bírtuk mind a hárman a sulit, csak a reggeli kelés, és a hideg, na meg a vonatozás elég zavaró tényező volt. Anyukám nagyon jól érezte magát, Petike is, csak sajnáltam, hogy egész nap szinte csak a kocsijában volt. Bár anya néha kivette a fotelra, de hát az mésem ugyan az. :? Az előadások jók voltak, érdekesek, sokat kell tanulni, utánna olvasni és magamtól kitalálni....stb. :lol: A következő konzultációra már nem jönnek velem, az előbbiekben leírtak miatt. Már felvettem a tantárgyakat is, és van ideiglenes diákom.

Na lépek aludni.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Kép
Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
Korán keltem mert a férjem ment dolgozni, most megyek a boltba reggeliért utána pedig indul a csapat a munkába.Nálunk zuhog az eső és megint hideg van.
Gratulálok Lizocska kisfiához!
Ildikó! kitartás, majd belerázódsz a dologba.

Kép
Kép
bmárti75
 
 


Lizocska!
Mi is gratulálunk a kis jövevényhez!


Olga!
Tényleg mennyit nőtt a hajatok! Nagyon édes a kajálós kép is! Mikor lesz a keresztelő? Most hétvégén?

Bmárti!
Kár, hogy nem Miklósra jársz majd tanulni, mert akkor talizhattunk volna! Hú, tényleg korán keltél, bár én is, magamhoz képest. Nem, tom, valahogy kidobott az ágy. Már a kajás srác is volt, legalább nem mindig az álmos fejemet látta, agyonkócolódott hajjal.
Egyébként itt is szar idő van, tök sötét, ráadásul szitál az eső, na meg az elmaradhatatlan hideg. De jó lett volna ebből a hidegből a 40 fokban!

Ildi!
Ugye egy kicsit felszabadító érzés kikapcsolódni a "szürke" hétköznapokból? Én is szeretek Szegedre járni, mégis más, mint a megszokott hétköznapok.

Jaimee!
átolvastam a másk topikba, és lenne egy megjegyzésem a bundazsákkal kapcsolatban. Ha jól melékszem Te írtad. Nekem mindkét lány téli baba, így nagyon képben vagyok. Én anno Grétinek 74-es bundazsákot vettem, olyat, ami kétféleképpen cipzárolható, zsákként, és a lábakra is. Nekünk nagyon jó volt, mert még a következő télen is azt használta, de jelzem 50 cm-rel született, így bőven jó volt rá 1 évesen a 74-es. Most meg Letié lesz, mert kicsinek is azt kapta, meg még most is csak 64-65 cm, szóval nagyon fajintos.

Betty!
Nagyon ügyi akkor kicsiBetti! Gyorsan ment a beszokatás!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

BBJ: Köszönöm szépen a tanácsot a bundazsákkal kapcsolatban! AKkor veszünk egy jóóóóó nagyot! :D :D

Felém semmi új nincs, olvasó üzemmódban vagyok.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Jaimee!
Emese, vagy Tibor születik? Tudható már? Vagy már írtad? :oops:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Lizocska sok örömöt kívánunk a kisfiadhoz,na és sok tejcsit!!


Képzeljétek a barátnőmet ma reggel vitték be szülni,úgy izgulok!Még lett volna 18 napja de a kislány sietősre vette a dolgot :D :D

Kép

Kép
katlina
 
 


BBJ: Még mindig kislány valószínűleg, de a 30. hét után lehet biztosabban tudni. Egyébként név ügyben még mindig Emese/Réka/Enikő egyenlő esélyekkel indul. Semmi haladás...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Sziasz!

Pont hajnalban jutott eszembe, hg olyan régen szült már nálunk valaki...jó lenne megint az a nagy dömping:)))))


Lizocska!Gratulálunk és jó Egészséget Kívánunk!

fanna3
 
 


Szilbee!
Elvagy tünve!Azért füstjelet dobjál néha!

Kép

Kép
katlina
 
 


Fanna: Dömping aligha lesz, amikor kismama is alig van a fórumon.....

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Lizocska! Gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Judit! Sajna a keresztelő elmarad, pontosabban csúszik, mert ezen a hétvégén kezdem a sulit. Kb. egy hete kaptam levelet, hogy megváltozott a kezdés ideje. Úgyhogy egyenlőre maradunk a tavasznál.
Bundazsákot mi is 74-es vettünk, ugyanazt a típust mint Juditék (átcípzározható), de sajna nem hiszem, hogy ezen a télen is rá tudom adni.

Jövő hétvégén megyünk haza Debrecenbe, megnézzük a Van Gogh kiállítást. Na és persze a családomat! Már úgy várom! Jobban mint a sulit. :lol:

Ildi! Én írtam neked anno, hogy kivitelezhetetlenek tartom, hogy Petike egész nap ott dekkoljon. De legalább kipróbáltad. Örülök, hogy tetszettek az első napok. Sajna a fejetlenség erre a fősikolára nagyon jellemző. Megírnád, kérlek, hogy milyen igazolásokat (honnan) kértek tőled, hogy gyes-es vagy?

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Füstjel.... :wink:

Megvagyunk, csak éppen beszokunk a bölcsibe.... Egyenlőre semmi izgis dolog sincs. Majd holnap lesz az első vízválasztó. (Én sürgettem meg... majd meglátjuk igazam volt e... :roll: ) Én viselem a legrosszabbul. Tegnap szétbőgtem a szemem, de ma már jobb volt. Levente egy tünemény volt mindkét nap, csak az anyja ne lenne ilyen hormonzavaros. :cry:

A héten továbbra sem leszek, mert amit eddig délelőtt csináltam, most délután kell, de úgy hogy tudjak Leventével is lenni.

No menek is!

Szép napot!!
szilbee
 
 


Olga, igaz, hogy a beiratkozásnál ki kellett tölteni egy adatlapot, de sajna amikor megnéztem az etr-en, nem volt jól kitöltve, de javítani csak a to-n lehet. Szóval én beírtam, hogy tgys-en vagyok, de ők nem ítak oda semmit a gépben. Majd jövő pénteken kijavíttatom. Kértem egy igazolást is, hogy tanulói jogviszonyban állok, mert állítólag akkor 3000 Ft-al megemelik a családi pótlékot. Állítólag! Amúgy csak engen fusztrált az, hogy ott dekkolnak anyukámék, főleg azért mer még nincsen fűtés. Biztos lesz olyan még, hogy velem jönnek, de most nem tartanám szerncsésnek.

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Sziasztok!

BBj!
Nagyon jók a képek, arik vagytok :D ! Szép helyen voltatok.

Olga!
Látom, kimerészkedtetek Ti is a Gulyásfesztiválra. Én is szerettem volna de olyan utálatos idő volt.

Lizocska!
Isten hozta a kis babácskádat! Jó egészséget kívánok Nektek!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Hát ez felháborító!!!!
Mint már írtam a barátnőmet reggel vitték be szülni tegnap reggel 6-kor elment a magzatvíz és még most sem szült meg!!!!!
Szegénynek nincs fogadott orvosa így nem foglalkozik vele senki,hát hihetetlen hogy nem csinálnak vele semmit! :evil:

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina: :shock: :shock: :shock:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


:evil: Ez Van Itt!!!! :evil: ....igaz TB-t fizetünk.....de minek??

Gondolhatod hogy milyen élmény marad abban a szegény anyukában majd a szülés!!! :twisted: :twisted: :twisted:
.....úgyis arra megy ki az egész hogy minél kevesebb magyar legyen ebben az országban...... :twisted:

Mit tudna hirtelen tenni...megvárja amíg magától megbírja szülni a kicsit...vagy gyorsan fogad valakit...akinek hirtelen előre fizet ezért...

fanna3
 
 


Megszületett a barátnőm kilánya 9:50-körül 48cm és 2500gramm

Tegnap még ebédet is kapott és azért nem csináltak vele semmit mert kemény volt még a burok meg abszolut nem tágult,habár szerintem ha lett volna orvosa nem húzza eddig!
Még jó hogy már ez a 3.-ik neki és nem akarnak többet,de ha én az elsőt szültem volna ilyen élménnyel akkor valószínű hogy nem lenne kistesó!
Ja és cukros és az ebédnél ezt nem nézték pedig benne van a kiskönyvébe!
5perces fájások között próbált ebédelni,felháborító!!!!!!!!!!!!!



Kép
az a kép a lagziban készült

Kép

Kép
katlina
 
 


Úristen!!!! :shock: Kezdek örülni neki, hogy nem normál szülök.... :?

Katlina!
Hányadik hétre született a pici? Vagy azért ilyen kicsi a súlya, mert cukros volt az anyukája? Nem értek a dologhoz... azért kérdem...
Nagyon jó a kép rólatok!!!! :D 8)
szilbee
 
 


Sziasztok :)

Az előző oldal kiesett... :oops:

Köszi az abonyi dokinős infókat :) Időközben kinéztem egy pesti rendelőt, de még nem jelentkeztünk be.

Judit, szép helyen voltatok, jók a képek rólatok :D

Olga, a legutóbbi képeket nézegetve már akartam kérdezni a haj dolgot! Csakhát tyúkagyú vagyok... De akkor jól láttam, hogy Balázs növesztgeti :wink: A haját :lol:

Gratulálok Lizocskának és Katlina barátnőjéek a babákhoz! :D

Jaimee, aszongya a néphiedelem, hogy a lányok megkínozzák az anyjukat - hányinger, rosszullét, stb. a terhesség alatt... Ha ez igaz, akkor tuti jányotok lesz :D Nekem párszor volt émelygésem, de a komoly rosszullétek, hányás elkerült... :roll:

Fanna, nem voltunk a gulyásfeszten, szüleimnél tartózkodtunk :) Sose tudunk kimenni, mindig van valami... Pedig még főzni is akartunk pár éve :D

Az elhúzódó szüléshez: reggel lemegy a magzatvíz, és másnap reggel születik a baba? Nem gáz ez? Mármint orvosi szempontból is... Magzatvíz távozása után nem szabadna sokat várni...úgy tudom...

Áááááááá... Bogyóm sírdogált itt mellettem (írok, mint a gép, fel se nézve), eccercsak elhallgat... nézek rája, hát a nyáltörölgetős pelus a fejére borítva :lol: Benézek alá, vigyorog :lol: Megyek is, jáccunk egy jót :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Szilbee!
18napja lett volna még,de ő végig kemény diétán volt gondolom ettől van kevesebb súlya,mert amúgy a cukros anyukáknak nagy babájuk szokott lenni!

Elhúzódó szüléshez,én is Bettit várom,nem értek hozzá,idáig én is úgy tudtam hogy ha megy a magzatvíz akkor már nem sokat várnak!


Judit!
Nektek is csöpög a nyálatok????????????????
Mert nálunk ez a divat!Folyik a nyála(már lassan strandot is nyithatnánk :D )rágja az öklét(az a legjobb amikor mindkettőt gyűri befele)


És képzeljétek
Robika oldarra tud fordulni!
az eggyik kezével kapaszkodik a másikba és így,utána ordít mert nem tud visszafordulni,ha meg visszafordítom kezdi előrröl az egészet!

Kép

Kép
katlina
 
 


Szilbee: Ejnye, pedig Mosonyi papa kezei között biztos minden oké lenne simán is. :D :D Feltéve, ha ott tud lenni persze....

Katlina: Nagyon szépek vagytok! Robika tiszta anyja. :D
Hűű, nagyon ügyes Robika, ha már oldalra fordul. Gratula a barátnődnek!

Baldwin: Én is úgy hallottam, hogy ha elmegy a magzatvíz, akkor nem szabad sokat várni, de antibio mindenképpen kell.

Sokan kérdik, hogy minek a privi doki+privi szülésznő. Hát ezért kell. És még ez sem garancia.

Egyik ismi mesélte, hogy éjszaka vajúdott, nem volt privi szülésznője, aki(k) ügyeletesen voltak pedig szépen lefeküdtek aludni, még a folyosón is lecsapták a villanyt, mondván, hogy marha messze még a vége....Reggel 5-kor jöttek az öt percesek, az igaz. A csajszi úgy csoszogott el a "hálószobájukig" ébresztőt fújni....Ennyi erővel mondjuk akár otthon is szülhetett volna...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee
 
 


Batttttyus!
Szegény... jó keményen kellhet(ett) diétáznia... :? :(
szilbee
 
 


Balwin!

Isten éltessen sokáig!
Kép

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Katlina, nagyon szépek vagytok!

Nekem azt mondta a szülésznőm, ha elfolyik a magzatvíz, akkor azonnal feküdjek le és hívjam telefonon. Harmadiknál meg pláne, mert állítólag, ha nincsen teljesen a gyerek feje a szülőjárathoz illeszkedve, akkor kibújhat a köldökzsinór, és oxigánhiányos állapotot idézhet elő, ha a fej és a járat közé szorul. Nálam nagy volt a kockázat ilyen szempontból, mert Imike is és Ancsi is úgy született, hogy otthon elfolyt a magzatvíz. :roll:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó
 
 


Bucim éppen kakál, van egy kis időm :mrgreen:

Katlina, vagy két hete nyáladzunk, meg gyűrjük az öklünket... fogra gyanakodtam, de nem érzek semmit a szájában :roll:

És így a harmadik hónap végére sikerült rászoktatnom lányomat a cumira :) Már megtalálta a hüvelykujját is, és inkább cumizzon, mint az ujját szopizza... a cumit könnyebb lesz eldobni :)

Nah, Annalucus kakált, előtte jól is lakott, mosmeg bealudt... pedig vinném sétálni :| De ha ébresztem, vagy felbuzerálom, hárpia lesz :?

Ildi, köszi szépen :oops: Hova írod be a dátumokat? :lol: Mindenkinek a mindenét tudod... :)

Jaimee, nincs d a nickemben :wink: Tom, hogy nadon hasonlít a Baldwin csávók vezetéknevéhez, de nem ők ihlették a névválasztásomat :) Igazából baromi messze áll tőlük :roll: :lol:

Hopsz, felébredtünk, uzsgyi sétálni! Rákaptam a Zagyvapartra :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Katlina!
én is úgy tudtam, hogyha elfolyik a magzatvíz, onnan már nem teketóriáznak! Hát nagy szerencse, hogyha ez így van, hogy a barátnődnek, és a babácskának nem lett semmi baja. Nagyon sok egészséget kívánok Nekik! Ja, és csinosak vagytok!

Szilbee!
Mézügyileg hogy állsz a hétvégéhez?

Balwin!
Sok boldog szülinapot! Hanyadik is? 20? :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Balwin Boldog Szülcsinapot! Kép


Ildi!
Nála sem engették hogy felkejjen mert nem volt beilleszkedve,szóval most már végképp nem értem hogy mért vártak eddig!!!!!

Kép

Kép
katlina
 
 


........csatlakoznék szerényen..................

SOK BOLDOG SZÜLCSINAPCSIT!!!!! :shock: .................ja.....hány?adik?


Mi jót csinálni lenni a Zagyvapart környékén? Nem tán arra lakni és nem szólni??


Hát én meg ponty fordítva...akartam volna....ne cumizzon...inkább az ujját...az nem olyan gáz majd 6-7 évesen se!! Nincs mit elvenni...ergo nem lesz vita belőle. Én mán csak tudom...én is azt szoptam!!! A fiam nem ütött rám.... :?



Kicsi Védáék!!!
Milyen a babaúszás? Jártok?

fanna3
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?