Új privát üzeneted érkezett!

Peti ma negyedéves! :)

(Ennek örömére már hátom napja 9-6-ig alszik.... :shock: :shock: )

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hátom= három... BOCS!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Köszi Rita, enyhén szólva nem volt lelkes Miksa. Amikor megálltunk az ovinál, akkor közölte, hogy "Te menjél haza, én pedig itt ácsorgok majd a kerítésnél és megvárlak, míg jössz. (Mármint kint.) És akkor keresni fognak az óvónénik?" Namindegy, azért bejött, de a tavalyi öltözőjüket felújították, nagyon szép szekrényeket építettek be, egyszóval nem találta meg a régi, kopott, ismert öltözőt. Valaki lecuccolt a gombához, máshová is ragasztották ki, újak az óvónők is, és a Luca, a barátnője középsős lett. Utóbbit meg sem mertem neki mondani előre. Az udvaron mondjuk egy darabig úgyis találkoznak. Meg ő szerette a régi óvónőket, a dadus meg különösen a szíve csücske volt. Most csak az egyik óvónénivel találkoztam, középkorú, nagyon-nagyon kedves, nekem nagyon szimpi volt. Szerintem Miksa szeretni fogja, csak ezt még nem tudja előre :wink: A másik óvónénit ismerem látásból, tavaly együtt jártak a fiúk egy csoportba, ő is szimpi. No, majd kiderül, most azért kicsit izgulok. Bemenni sem nagyon akart a csoportba, de aztán bevittem, meg bekísértem pisilni és a kézmosásnál már elküldött haza :wink:

Adél is megy ma oviba?

Motiot! Tiszta izgi, neked már olyan kevés van hátra, hogy minden nap gondolok rátok ám! Fészekrakási láz jó jel :wink:

Beszti! Van neked egy hírem, lehet, hogy nekünk is Simonunk lesz :wink: Az uram kicsit hajlik. Most már ideje lenne döntenünk azért...

Anyukámnak nagyon köszönöm mindenkinek a drukkokat. Épülget fel, de nagyon lassan, és hát ott még az a harmadik műtét. Most van CT-n, emiatt eléggé izgulok, várom, hogy hívjon.

Most elhúztam vasalni, estétől meg lapzártám van, pussz!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

Szirom, ha anyukád hívott, mondd, mi van vele, jó??

Miksa...:) De édes! Hát igen, hosszú volt a nyár!:)

Igen, Adél ma volt először oviban.:)

Már hetek óta nagyon izgultam, hogy az erőteljes temperamentumát hogyan fogja az óvodai életre hangolni (magyarán hányadik napon rúgják ki két lábbal a hisztijei miatt... :? ). Ráadásul hétvégén nagyon kirúgtak a hámból, az unokatesóméknál aludtak pénteken, 11-ig mesét néztek :shock: , másnap nem aludt, tegnap ollllllyan hisztis volt, hogy komolyan megijedtünk.
De a mai nap nagyon szolidan telt, alig volt szüksége a jelenlétemre, kicsit el is mentem bevásárolni, ő meg játszott meg barátkozott a többiekkel. Holnap hosszabban otthagyom, kíváncsi vagyok.
Most alszik, kidőlt nagyon...
(Asszem mellébújok. Elvégre ma én is oviban voltam...:D)

Gabi, nálatok mi újság Zsoltikával???

Ildi??? OLivér???? És a másodikos kisfiad?

Beszti???

Mira, mi újság a HÁZATOK táján??

Motiot, nincsenek nagy energiáim. Az a két nap tényleg könnyű volt, mert egymással nagyon jól megvoltak a gyerekek. A végén meg furdalt is a lelkiismeret, hogy nem játszottam velük, nem voltam jó pótanya, de remélem jönnek még, elsősorban a gyerekek kedvéért.:)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! Anyu hívott, de nem tudja az eredményt, mert nem adták oda neki. Jó hosszú volt a vizsgálat, nagyon elfáradt, most alszik.

Miksa végülis jól elvolt az oviban, csak állítólag egész délelőtt beszélt. Hát, evvan :lol:

Ügyesek vagytok Adéllal :wink:

Várom, hogy a többiek mit mondanak, addig is vasalgatok egy kicsit, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Rosszak a hírek: mégsem lesz harmadik műtét, mert most sugárkezelés kell. Találtak sajnos máshol is... Ennyi most.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom!

Nagyon sajnálom a rossz híreket! :(:(
Mikor kezdik a kezelést?

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti! Nem tudok még többet. Az biztos, hogy Kaposvárra kell menni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Szirom, nem értek hozzá, de lehet, hogy a sugárkezelés miatt nem is lesz szükség a műtétre, nem?
Biztasd a mamádat, bízz a dokikban, és amikor csak akarsz, hívj, vagy írj pü-t, oké????

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Szirom,
nagyon sajnálom :(:(:( Az nagyon nem jó, ha máshol is találtak :(
Mikor kezdődik majd a kezelés? És mennyi ideig tart? Nagyon bízom benne, hogy segít, muszáj hogy segítsen!!!

Mi holnap kezdjük az ovit. Már minden megvan, csak a jeleket kell még rajzolgatnom a ruhákba...

Nem hagynak, mennem kell.

pgaboka
 
 


Köszi szépen lányok, kedvesek vagytok. Még nem tudok részleteket, de majd mondom, jó?

Tőmondatokban: most épp lapzártázom, éjszakáig fog tartani, ez most nem hiányzott. Miksa ma a tegnapinál is akadálytalanabbul vette az ovit, ennek örülök, verset is tanult, el is mondta, meg is lepődtem, mert tavaly semmit nem mesélt. Voltam védőnőnél és doktornál, minden rendben. Majd csütörtökön kell mennem a kórházba uh-ra. A doktorom aláírt, a Szabolcsban fogunk szülni. Nem biztat, hogy addig meglesz a költözés. Baba fürge és szép volt, mint mindig.

Ildit hiányolom, nem tudtok róla valamit?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Jó reggelt!

Magányos anyuka jelentkezik!
Itt vagyok egy alvó babával már egy órája, teljesen elsőgyerekes érzésem van (erősíti a fílinget, hogy mint hét éve, most is pizsiben vagyok negyed tízkor... :oops: )

Ildit én is hiányolom, mindjárt küldök is neki sms-t. Megnézem, megvan-e a száma, mert múltkor beleejtettem a telefonomat a wc-be:roll:, és persze bedöglött. Azóta egy régi telefont használok, de a telefonba mentett számok elvesztek... :cry: .
(Na, még mielőtt félreértenétek: NEM, nem a wc-n telefonálgattam, hanem a telcsi a táskámban volt, éppen indultunk, és már az ajtóból visszaszaladtam, hogy valamelyik gyermekem után leöntsem a klozit - leönteni kellett, mert az is rossz volt... -, ekkor a telefon kiugrott a táskámból és öngyilkos lett...:( :)
Az anyukám kb egy hete kérdezte, hogy nem esik-e ki a telefonom a táskám zsbéből... ááááá, nem... :? )

Naszóval, írok Ildinek és hívom őt is beszámolni.

Szirom, örülök, hogy Miksa mégis szeret oviba járni! Adélt tegnap már otthagytam óvónői tanácsra, minden jól is mnt délig. Az előző napból okulva úgy döntöttem, először megyek Majáért az iskolába, hogy Adélnak ne kelljen fáradtan elvánszorognia odáig. Igenám, de mire Majával odaértünk, Adél már kicsit kétségb volt esve, egy kicsit sírt is...:( :(
Akkor mi a jó megoldás?????
Nem tudok fél egykor két helyen lenni egyszerre... :?
Na, még gondolkozom...

Motiot, Áron hogy van????

Beszti, mesélj te is, mi a helyzet veletek? Hanna jár óvodába??

Gabi, Zsoltika ma megy először, ugye? Majd mesélj!

Mira építenek a mesterek? Mostanában hogy alszik Andris?
Márti, ti hogy vagytok?

Megyek, felébredt Peti:)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


(Akkora barom vagyok, írtam és kikapcsoltam a babanetet... :roll: )
Na még egyszer:

Szirom, ne haragudj, de véletlenül észrevettem, hogy írtál másik topicba, olvastam, hogy megijedtél az éjjel. Tulajdonképpen nem csoda, hogy keményedtél, az utóbbi napokban nagyon sok izgalomban, aggodalomban volt részed. Persze nem aggódni nem tudsz, de legalább a munkát próbáld meg csökkenteni egy kicsit, ha lehet, jó?
Amíg Miksa oviban van, tedd fel a lábad, deko tv bekapcs, és donothing! :) (Én is ezt teszem, de lában a földön és vasalok...:))

Ild írt sms-t, rossz a gépe, de reéli, hogy péntekre megjavul, akkor jön. Addig is mindenkit puszil.

Én is. Vár a Mount Everest!
Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hihetetlen, milyen hibásan írok... :oops:
Az utóbbi kettőből:

zsbéből= zsebéből
mnt=ment
kétségb=kétségbe
lában=lábam
reéli=reméli

Bocsánat!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita!

Itt vagyok! De csak du. vagy holnap leszek írásképes. :D:D
Pici Simonom óránként kelt éjszaka, aztán 1/4 6 után 3/4 6-kor, ráadásul átázott a pelusa. Aztán meg aludni nem akart. Úgyhogy a párom kelt fel végül (vitte Benit suliba), aztán amíg el nem indultak, lent volt velük. Végül visszahozta, szerencsére elaludt, aludtunk 10-ig.

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Beszti, Peti is nagyon furcsa ma, felébredt fél 10-kor, de csak sírt, aztán a reggel 8-as evés dacára 10-kor is evett, tovább sírt, végül bebugyoláltam, cumi, most alszik.
És ő is kétszer kelt éjszaka, pedig egy hete egyáltalán nem ébredt éjjel... :shock:
Front van?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Rita! ne hülyéskedj, miért haragudnék? Csak már ide nem volt erőm, de akkor olvastad. Végülis nem csoda, tényleg annyi minden rámzúdult, lelkileg és fizikailag egyaránt. Az a baj, hogy ezek mindig határidős munkák, és most valamiért egy nappal kevesebbet kaptunk rá (2 napunk volt a korrektorral közösen), és ez nagyon kevés. Közben időpontom volt a védőnőnél, és a doktorhoz is kellett mennem (már múlt héten kellett volna), meg ugye közben Miksát oviba ugrasztani meg haza. Igazából nem keményedés volt, attól nem ijedtem volna meg, mert az azért előfordul máskor is, hanem rendes mensiszerű görcs. Halálpontos ötpercesek. Érdekes, mert Miksával egyetlen egyszer voltak jóslóim, valamikor a 40. héten. Gondolom, azért is volt zárt a méhszáj még a végén is.

Nomindegy, elmúlt, biztos a strapától volt. Ma délelőttre az uram pihenést írt elő, megyek is vissza, tévé előtt ebédelek, aztán megyek a kölyökért. Délután meg szülőire.

Frontos kistörpékhez sok erőt :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok én is, megvolt az első ovis nap, nagyon ügyes volt Zsoltika :):):) Meg is dicsérték többször az óvónénik. Holnap már ott is hagyom egy rövid időre, kiváncsi vagyok, hogy megy majd a dolog.

Evett-ivott-játszott Zsoltika, csak ebben a vacak időben ugye nem mehettek ki az udvarra, talán majd holnap. Persze itthon nem aludt, de azért pihengetett valamennyit.

Én is totál kifáradtam...

Szirom,
pihenj minél többet!!!

Rita,
jó az új avatarod :)

Puszi!

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Én is régen jártam erre... Hétfőn jön az ács és kezdi a tetőnket! nem tudom, hogy mennyi idő alatt van kész egy tető + még a belső munkák lent. Remélem most már mindenki belehúz....

Gabi, milyen volt a az ovi? Könnyen ottmaradt?

Rita, mostanában Andris nagyon jól alszik. Kedden és szerdán reggel 8ig aludt és délután is simán aludt még másfál órát. Ma már sajnos visszaállt a 7órára... :(
Végül kit hozol el hamarabb? Adélt vagy Maját? Nem lehet könnyű, főleg ebben a borzalmas időben. Kocsival jársz?

Szirom, mi volt az UHn? Képet kapunk?

Szép napot!
mira80
 
 


Hahó!

Jövök már egy rendesre :wink:

Mira! Szerintem a tető gyorsan megy - feltéve ha nem esik az eső, mert a mi ácsaink akkor sem dolgoztak, ha egy csepp lehullott. Állítólag balesetveszélyes.

Gabi! De klassz, hogy Zsoltika ilyen klasszul vette az akadályt! Mondjuk bevallom, én gondoltam, mert amikor itt voltatok is lehetett látni, hogy mennyit fejlődött! Teljesen kinyílt, nagyon barátságos lett!
És ma hogy ment?

Rita! Hogy vagytok? Peti? Én is akartam kérdezni, hogy most hogy oldod meg végül a lányok elhozatalát?

Telefon :lol: :lol: :lol: Miért is nem telefonálsz a vécén? :lol: Bevallom, én szoktam vinni magammal, mert ha Miksa alszik, én meg mondjuk beülök, akkor hétszentség, hogy csörögni fog, és olyan hív, aki kitartó, szóval tutira fölébred a kölök. Ciki, nem ciki :lol:
De azért bevallom, nem is te lennél, ha nem történnének ilyesmik a telefonoddal :wink:

Beszti! Mondtam, hogy lehet, hogy Simonunk lesz, de most meg lehet, hogy mégse nem, mert az uram ma azt mondta, hogy Tihamér vagy Artúr :roll: Édes istenem, mit vétettem :roll: :wink:
Tényleg, ti hogy álltok a házzal? Már annyiszor akartam kérdezni.

Ildi, Motiot, Márti, ti meg hiányoztok!

Holnap lemegyünk anyut meglátogatni. Nincs jól, fájdalmai vannak. Hétfőtől Kaposvár, de még mindig nem tudok részleteket.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Van újra gépem, holnap délelőtt jövök, pusszancs :D :D :D
vas
 
 


Sziasztok!

Épp lapzártázok, de életjelet azért adok. Nem úgy mint mások, ugyi? :D

Remélem, ha vége a hétvégének, akkor újult erővel jöttök. Mindenki :wink:

Motiot, egyben vagytok még?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ugyi-bugyi, ja Szirom :wink: :wink: :wink: :wink:


Kicsit zűrösre sikeredtek az elmúlt napok(vendégek-ittalvósak, névnapi buli..stb), még visszaolvasni se tudtam azt, amikor nem volt gépem, de remélem lesz időm.
(talán most)

puszi,
jövök....................... :wink: :wink: :wink: :wink:
vas
 
 


Elolvastam(hát nem tartott sokáig :roll: )
Szirom, nagyon sajnálom anyukádat, van valami új fejlemény?
Voltatok látogatni?
Mit mond, hogy van?
Hogy látod,milyen állapotban van?




Ovisoknak nagy gratula!!!
Zsoltika, Adél :D :D
Olivér is nagyon ügyi, mi is szerdán kezdtük, és akkor voltam ott 3/4 órát, aztán otthagytam, csütörtökön semmit se maradtam, meg pénteken se.

Na, megjöttek a nagy pasiim, folyt. köv a holnapi napon :wink: :wink: :wink: :wink:

Puszi
vas
 
 


Ez Meg MI????????



Jövök majd, de most be kell szaladnom a városba, du remélem lesz időm!

Üdv az elveszett és meglévő báránykáknak!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hahó!

Rita! Már írtam a szerkesztőnek miatta. Gyere majd!


Gabi! Zsoltikának nagyon boldog szülinapot! Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Gabi!

Zsoltikának boldog szülinapot! :):):)

Szirom!

Pocikeményedések?

Ma én 3 gyerekes vagyok, megyünk beszerezzük az ovihoz valókat (naci és cipő is), Hanna holnap kezd! :):)

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Zsoltikának nagyon nagyon boldogságos szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép


Ja, én is láttam ezt a sz*rságot.
:roll: :roll: Ki ez, és mi ez, és mit akar?????????????
Nincs jobb dolga???? :evil:

Nekem ma csak egy gyerekem van :!: :!: :!:
Egy tündi-bündi Natasa :wink:

Viszont vannak dolgaim, amiket meg kell csinálnom(pl. Olivér éjszakai pisis :shock: ágyneműjét ki kell szednem a gépből)

csá
vas
 
 


Na itt vagyok, fél kézzel, Peti ebédel (és kakil is egyúttal) :)

Isten éltessen Zsoltika!!!!!

Ildi, Olivér is bepisil éjjel? Adél minden éjszaka... :roll: Most adjuk rá vissza a pelenkát? valószínűleg túl korán vettük le róla, na mindegy... (apropó:kakiügy tökéletesen rendeződött, ennek nagyon örvendezek)

Szirom, gyors voltál, meg a szerkesztő is, köszi!

Most megint el, bocsánat, folyt. köv.

[/b]

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Köszönjük, Lányok! :):):)

Szirom,
nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! :):):)

Ildi,
örülök, hogy jól megy a beszoktatás!

Nálunk nem ilyen sima a dolog: Zsoltika bizony elválsákor sír :(:(:( Sőt, ma reggel már itthon, az ajtóban sírt :( De aztán megnyugszik, óvónénik mesélik, hogy egyre közvetlenebb, picikét pityeregett ugyan utánam, de mikor megérkeztem, egyáltalán semmi baja nem volt, vidáman várt, majdnem feldöntött, úgy örült nekem mindig, mesélt, csacsogott, úgyhogy fog ez alakulni, csak lassan.

Én vagyok az egyetlen szülő, aki még ott van az oviban, vagyis utoljára lépek le, és leghamarabb megyek érte, mert akkor még játszanak az udvaron, aztán bemennek, ebéd, és csak aztán hozom haza.

Ma az oviban is köszöntötték, nagyon-nagyon szép volt, igaz nem szabad igazi tortát vinni, csak műanyag volt, de voltak gyertyák, Zsoltika 2x is elfújta őket, és vittem gyümölcslét meg kekszet, ropit, és volt egy kis buli :D

Rita,
Zsoltikám is bepisil! Pedig már régóta nem kellett éjszakára pelus, de pont az ovikezdés óta (szerda óta) minden éjjel bepisilt. Visszaadtuk a pelust, egyrészt mert kérte, másrészt mert megfázik, olyan hideg a lakás.

Az uram rengeteget dolgozik, de délelőtt ő foglalkozik Lacussal, amikor én az oviban vagyok.

pgaboka
 
 


Gyorsan az éjszakai pisiről:
Olivér eddig kb egyszer pisilt be éjjel, meg tegnap(ez tuti valami pszichós dolog, ha Zsoltika is épp most az ovi miatt pisil be azóta)
Tegnap Olivér bekakkantott egy bogyót :shock:
Tuti az elválás, meg az új környezet okozta stressztől lehet ez(bár nem vagyok pszichológus, csak van 3 gyerekem), és tuti valami hátsó dolog miatt ez így jön vissza. :?
Ma már ott ebédelt, simán ment minden, reggel nem sírt(nem is szokott), simán jött velem haza,
Mikor mentem még ott ült, és almát rágcsált :wink: :P
Rendesek az óvónők, annak ellenére, hogy nem ottalvósnak vették fel, szerdától ott is alszik :wink:



Szirom, nagyon boldog szülinapot neked is!!!!!!!!!!!!!

Kép

Képzeljétek, az ember aki megcsinálta a gépet, mindnet kitörölt róla, képek, skype, eddigi összes emil, email címek....stb, játékok....
újra kellett telepíteni mindnet, internethozzáférést, emilezést...
hú, még sok minden van hátra............
sokhoz nincs is kedvem

nekem is mennem kell..............
vas
 
 


Motiot!!!!!!!!!!!
Mi van veled???
Holnap kell befeküdnöd???????????????

Írj még ma!!!!!!!!


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
vas
 
 


Hahó!

Köszi szépen csajok a köszöntéseket :wink:

Ez a bepisiléses dolog nem hangzik valami nagyon jól. Nekünk ilyen nem volt. Illetve most, ahogy írjátok, ha jól belegondolok, amikor Miksa oviba ment, akkor éjjel még volt pelusa. Egy-két hónap múlva vettük le róla asszem, és utána már nem nagyon volt baleset, csak ha nagyon mélyen bealudt.

Motiot! Én is úgy emlékszem, hogy holnap van a nagy nap. Ugye? Otthon vagy még? Jelentkezz, ha tudsz, és várjuk a beszámolót is majd!

Kérdeztétek anyut, nincs jól :( Ha valakit nagyon érdekel, priviben leírom, de nyilvánosan nem akarom részletezni. Szerdán átviszik Kaposvárra, eddig tartott elintézni.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok Lányok!

Én is Motiot-ért izgulok... :D

Bekukkantottam a másik topicba, ott tegnap azt írta, hogy ma lesz a szülés! De még nem adott hírt a férje, remélem, minden oké!

Nekünk pedig szuper napunk volt az oviban, Zsoltika nem sírt, mosolygott és játszott, most meg alszanak mindkette, éljen! :):):)

Puszi!

pgaboka
 
 


Először is:

Szirom, boldog születésnapot kívánok!!! (ne haragudj, hogy csak ma!!)
(Nekem írsz privit???)

Másodszor: Akkor Áron ma születik, ugye??? :D :D Lehet, hogy már meg is van a legújabb babánk? :D

Gabi, Ildi: Adéllal mi rontottuk el, illetve én, mert egyszerűen levettem róla a pelust éjszaka (korai volt) Ma éjjal kapott, úgy látszik, erre még nem érett meg. Nem baj. Viszont ma nem kell ágyneműt mosnom, ez is valami!(Akad más... :roll: )

Gabi, ez furcsa, hogy nem lehet tortát vinni, de az legalább rendes dolog, hogy megünneplik. Nálunk van torta, én nem bánom. Na, a sima beszoktatásról csak annyit, hogy ma Adél hazafelé bejelentette, hogy ő többet nem megy oviba... :shock: Meglátjuk, kialussza-e az ellenszenvét, vagy lehet, hogy lesz egy szabadnapja.

Beszti, Hannának hogy sikerült az első napja?? Amikor azt mondod, beszerzed a nadrágokat, cipőket, az azt jelenti, hogy mindenkit teljesen felszerelsz őszre?? Egy délelőtt alatt????
Én ott tartok, hogy nagyjából kirámoltam a szekrényekből a nyári ruhákat, átköltöztettem őket az anyukámékhoz, és Petinek összeírtam a ruhatárát, a többieké még hátravan. Tisztán akarok látni, legalább nagyjából, hogy kinek mije van, mit kell venni.
Aztán irány egy börze. :) Ha szerencsém van, akkor ott kapok mindent, amire szükség van (meg olyasmiket is, amik csak szépek :wink: ). Ha nincs, HM, C&A... Szóval ez hosszadalmas ügy!
Csak ámulok, hogy te ezt egy nap alatt lerendezed!

Tegnap Peti megkapta a háromhós oltást, az előzőnél semmi baja nem volt. Tegnap este nőbuli lett volna, de nem jutottam el, mert ez most szegény kisfiamat nagyon kiütötte. Lázas lett, fájt a lába, rosszul aludt, éjszaka az orrát is szívni kellett. Ráadásul a lányok felébredtek, mindketten kijöttek, öten (nem) aludtunk a nappaliban...:roll: Közben arra gondoltam, hogy a többi gyerekemmel minden éjszaka ilyen bonyolult volt, úgyhogy különösen áldom a szerencsémet mostanság!:) (De azért most jólesik a kávécska)

Mutatok néhány képet, hogy egy kicsit teljen a most lassan pörgő topikunk:

Eső előtt
Kép

Fiúk (ez az egyik kedvencem :) A piros szemek miatt bocsánat!

Kép

Rab baba

Kép

szabadon
Kép

Lázas Peti kényeztető hintaágyban
Kép

Ezt meg csak azért, mert olyan aranyos :)
Kép

PUSSZ!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


NA, MIKOR IKEÁZUNK EGY JÓT KEDVES MAGÁNYOS, GYEREKNÉLKÜLI ANYUKÁK????? :D :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Még mindig semmi hír Motiotról, a másik topicban sincs :( Remélem, minden rendben velük!!!

Ha esetleg valaki kap sms-t, írja meg gyorsan, mert nagyon izgulok!

Rita,
ezek a fotók gyönyörűek!!! Peti írtó aranyos, mindegyiken, az utolsó tünemény! Gyönyörű formás baba!
Eső előtt tornasor? :D Szépek a nagyok, helyesek az esőkabátban! :):):)
Sajnálom, hogy Peti lázas lett! Sok gyógypusz neki, remélem hamar kigyógyul belőle!
Ovis torta: nem ők nem engedik, hanem az ÁNTSZ vagy mi... Mert hogy volt valami gond egyszer valahol, így cukrásztól vagy saját sütésűt nem engednek, csak zacsis/dobozos sütit, ropit. Kár, én is vettem volna egyet. De azért így is jó volt :)
Zsoltika tengap kapott a mamáéktól egy csomó őszi cuccot :) Úgyhogy most egy darabig elég is lesz ez a ruhatár :)

Szirom,
ha nem bánod, én szívesen olvasnék privit. És továbbra is kitartást nektek!!!

Én ma nagyon boldog voltam, ugyanis az óvónők azzal fogadtak az oviban, hogy nagyon ügyes volt Zsoltika: nem sírt egyáltalán, sokat játszott, mosolygott, vidám volt :):):) Nagyon örülök, hogy ilyen jól haladunk!

Én is haladok lefeküdni, mert fáradt vagyok. Bár a gyerekekkel aludtam délután egy kicsit. Képzeljétek, egyszerre aludtak, egy időben, ezt is megéltük! :):):) És nem is keveset, vagyis hát Lacus 2 órát, Zsoltika kb. 1-et.

Puszi mindenkinek!

pgaboka
 
 


Jó reggelt!!

Szirom, nekem is dobhatsz privit, nekem is fontos, hogy tudjam mi van anyukáddal.

Gabi,ügyi ovis Zsoltika :D
Levente ovijába se lehetett házi sütit vinni(csak boltit, vagy Horváth cukisat :wink: )
ugyanezért, ha gond van, tudják honnan való, nehogymá a háziban legyen valami gebasz :?

Rita, cukker gyerkőcök, Peti meg annyira édes.
Hétvégén volt nálunk egy 9 hónapos baba, imádnivaló volt :D :D
Kisfiú volt, mondtam is az uramnak, 5-6 év múlva még belefér egy újabb gyerek, az se baj, ha fiú :roll: :wink: :D
(na, ez csak álmodozás egy ici-pici puha illatos kis cuki bébi után :wink: )


Nekem ikejja jövő héten JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma alszik ott először Olivér, meglátjuk, milyen lesz, jövő hétre kialakul minden remélem .
Gabi, tegnap mi is hazajöttünk az oviból, és Olivér annyira fáradt volt, hogy ő is aludt.
De annyira édes volt, mondtam neki, hogy menjünk fel pihenni.
Ott fekszünk az ágyba, és egyszercsak megszólal,hogy
"nem szeretek pihenni"
-miért?
"mert mindig elalszok"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


na, pusza


Igazán érdekelne, hogy mi van Motiottal :!:
vas
 
 


én meg elkezdek welnesselni, ha már csak Natasa alszik itthon egyedül délután.
Szépen lenyomok kb. 30perc ugri-bugrit, meg vennem kéne egy hullahopp karikát is(jó haszsír faragó), aztán lenyomok 25-30 perc infraszaunát, aztán realaxálok utána :D :D :D :D

Kép Kép Kép Kép
vas
 
 


Jó reggelt!

Lányok, elküldtem nektek, amit tegnap írtam Ritának is.

Rita! Gyönyürű baba Peti! És persze a többiek is tüneményesek! Esőkabátot nekünk is kell még venni...

Ildi! Csak tornázz, az tök jó!
És Olivér beszólása óriási! :wink:

Gabi! Gratu, nagyon ügyes Zsoltika!
Süti: nálunk lehet vinni simán mindenfélét, és az idén viszek is. Tavaly Miksa még itthon töltötte be a 3-at, így az oviban nem ünnepelték, meg zsúr se volt, mert beteg lett akkoriban. De idén szeretnék, csak akkor már majdnen mindenórás leszek...

Tegnap vettünk szekrényeket az urammal az Ikeában, ámokfutást kellett rendeznünk, mert csak Budaörsön volt, és irtó nehéz volt átmenni a városon. Egyet össze is szerelt tegnap, ha a másik is megvan, akkor pakolhatom a babakuckót :wink: Már mostam is babaholmikat. Érdekes még a vasalásukat is várom :wink:

Tali: hát, nem tudom. Az összes északról bevezető utat felújítják a városban, alig lehet bemenni. Kérdés, hogy visszaérnék-e az oviba.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Ildi, szép kis program!!! :D :D :D

Infraszauna, de jó neked!!! :shock: :D

Én is tervezek ilyesmit, (a torna részét) de mindig van valami fontosabb délelőtt, aztán déltől meg áll a bál ugye...

Gabi, Zsoltika nagyon ügyes, elhiszem, hogy boldog vagy!:) Olyan megkönnyebbülés, amikor tudod, hogy jól érzi magát, ugye?
Közös alvás: tudom, csodálatos! :D
Nagyon jó, hogy anyósod ilyen ügyesen vásárol Zsoltikának! Bár nem bánom, hogy börzére "kell" járnom...:)

Most megyek, reggeli rohanás van...

Szirom, írok!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Sziasztok!

Szirom, engem is érdekel hogy van az Anyukád. Jobbulást Neki!

Rita, aranyosak a gyerkőcök az esőkabátban.
Peti szeret úgy bebugyolálva lenni, hogy a kezét nem tudja mozgatni? Nagyon édes!!

Ildi, de jó Neked! Torna, szauna... :D
Nekem most nagyon nem megy a fogyi.... Lelki oka lehet,de nem tudom pontosan mi a baj. Pedig nagyon szeretném lefaragni a kilókat, de csak felugrálnak a sütiktől! :( Fejben kéne nagyon ott lenni...

Motiotnak megszületett a babája?

Gabi, Zsoltikát utólag Isten éltese sokáig!!

Az ovisoknak meg gratulálok!! :D
mira80
 
 


Sziasztok!

Itt van a nagy hír!!!

Sziasztok,

Titi vagyok a Motiot férje. Tegnap 8 27-kor megszületet Áron.
Az Asszonka meg a Baba jól vannak.

Puszi, Motioték

pgaboka
 
 


Köszi Gabi, én is most láttam a szeptemberieknél! (Kicsit bővebb infót is elviseltem volna :wink: )

Naszóval lányeg a lényeg, óriási gratula Motiotéknak, remélem, mielőbb hazajutnak és láthatjuk is Áront! Vagy az apuka tesz föl képeket ugye :D

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Hurrá, éljen a mama és Áron!!!!!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Pirossal szerettem volna...
Még egyszer tehát:

Éljen Motiot Mama és Áron baba!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Huhúúúúúúúúúúúúúú..................
Hipp-hipp-hurrá!!!


Óriási gratuláció!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
vas
 
 


Motiot, gratulálok!!! :D
mira80
 
 


Na, megint itt ez a sz*ság :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
vas
 
 


Na mi a helyzet, sehol senki???

Nekünk ma bolond napunk van, majd elmesélem, de most is éppen rohanok, bocsánat!

Mindenkinek csók, és azért gyertek erre is, jó??

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?