Új privát üzeneted érkezett!

dokinnál = dokinál

megyek BK-t nézni, utána albumot, táblát (meg blogot) frissítek :)

KépKép
lexus
 
 


Lányok, tényleg nagyon hideg van, én már mondtam is a férjemnek, hogy majd meg fagyok, ugyhogy már harmadik napja befütött esténként, hogy ne fázzunk, nehogy a kiscsurika is megbetegedjen miattam!
Egy kérdés: ti veletek már volt olyan (már aki nem egyfolytában rosszul levő), hogy mindenféle ok nélkül reggel visszaköszönt az esti folyadék! Nekem azt is mondták, hogy ahogy nő a méh megemeli a gyomrot és a savas dolog a gyomorbol vissza köszönget! Bocsi ha valakit zavar a kifejezés! szerintetek van erre lehetőség, mert nem doki mondta?!
Vendég
 


Hányingerem van :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Pedig direkt el se újságoltam, h ma eddig nem volt, nehogy az legyen, h elkiabálom, erre tessék!!! Most mér?? Ez nem ér :cry: :cry:

Lujzi! Én ehhez sem tudok hozzászólni (tiszta hülye vagyok, mi?), én állandó-hányingeres klubtag vagyok.

KépKép
lexus
 
 

 
 

Dehogy lexi, inkább nekem mondják hogy szerencsés vagyok, mert egyáltalán nem vagyok és nem is voltam soha rosszul, csak mellfeszülésem volt, de már az is szünőben! De én sokszor ugy gondolom sokkal jobb lenne, ha közbe közbe rosszul lennék és akkor érzem, hogy minden ő miatta van, és tudnám hogy jol van, mert mindig adna magárol jelet! :cry:
Hát ez van, remélem velünk is minden rendben, bár a rossz storik nagyon elszomoritanak, és akkor én is arra gondolok, mi van, ha baj van!
De megprobálom ezeket a rossz gondolatokat elhesegetni és arra gondolni, hogy egy hét múlva már én is élményekkel és egy ujabb uh fotoval gazdagabb leszek! :lol: :lol: :lol:
A köv uh-ra majd a férjem is bejön, ugyhogy ő akkor látja meg először a kiscsurit! Remélem mi is nagy élményekkel gazdagodunk!
Vendég
 


Sziasztok lányok!

Bocsi, hogy eltüntem, de ahogy tudjátok elkeztm dolgozni. Ez lenne a legkevesebb, de közben megkezdődött a suli és a fiam megkezdte az első osztályt. A lányom az ovit. Így a munkán kívűl naponta 4 órát utazgatok. 9 ker-ből a 2. ker-be az iskolába majd az 5. ker. Kálvintér ovi és 5. ker. Sas utca a munkahelyem. Halál fárasztó. A munka remélem nem sokáig fog tartani, mert elszeretnék menni előbb utóbb tápénzre. De 1 évet ki kell bírnom, hogy kétfelé kell vinnem a gyerekekt. Már régen úgyan ezt végigcsináltam, de akkor ovi és bölcsi között.


Üdvölök mindenkit aki új a topikban, gratula a babákhoz.

Egyébként, hogy nem írtam az nem azt jelenti, hogy nem olvasgattalak benneteket. Az az igazság, hogy minden nap olyan sokat írtok, hogy mire elolvasom, (este) ko. vagyok. Így nincs erőm már írni sem.

Kérdés?
Aki az Istenhegyin volt genetikai vizsgálaton, megtudná-e nekem mondani, hogy kaptatok DVD-t, vagy neketek kellett vinni és arra mentették le?

Patrícia!
Olyan jót röhögtem, nagyon jó fej lehetsz az életben is.


Lexa!
Nagyon jók az UH. képeid. Legjobban a két tappancs tetszik. És már a pocid is nő. Nekem is gömbölyödik, alig bírom takargatni a munkahelyemen.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Lujzi! Nyugi, csak az van, h marha mázlista vagy :) De tudom, akinek van tünete, annak az a baja, akinek meg nincs, annak meg az. Vsizont megértelek, valszeg én is aggódnék a helyedben - feleslegesen. Nyugi, minden OK!

Beus! Végre, h megvagy! ;) Nem semmi, nagyon fárasztó lehet ennyit menni, pláne egy nap egyszerre. És akkor gondolom még vissza is.

Így, h Beus írta ezt a munkahely témát.. én ma túl beszari és fáradt vtam ahhoz, h ma bejelentsem, meg különben is, uh után örültem a fejemnek, meg h Törpicsekkel minden OK, kicsit el is felejtettem.. úh hétfő lesz a nagy nap! Majd drukkoljatok, h jól fogadják!!!

Megyek aludni, nagyon késő van. Holnap végre tényleg megyünk vásárolni! Pussz!

KépKép
lexus
 
 


Üdv az újaknak!!!
:D

Lexus!

Igen a kismama cuccok is ugyanúgy vannak számozvan mint a rendes cuccok(36,38...)
Nagyon édes aa babád a képeken!!!

mocorgás:én már a 11.héttől rendszeresen érzek apró mozdulásokat,de valszeg azért ilyen korán mert a 3.gyereknél a méhfal eléggé elvékonyodik.

4D:szerintem is korai még,azt mondják a 20-24 hét között a legjobb,mert akkor még egy képre ráfér és a neme is látszik.Én is a 22.hétben voltm a kisfiammal és nagyon klassz kép siekrült.Egyből látszott aminek látszania kellett... :wink:

Ma vagyok 12.hetes!!Hurrá!!! :D

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Ja és én a Praxist ajánlom mindenkinek,nagyon profik!!!Budán van,de szerintem van honlapjuk is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

mni!

Szerintem már érdemes bejelentkezni 4d-re mi a kislányommal a 12. héten voltunk majd a 16. 20. stb.....(azt hiszem függők lettünk)
A 12. heti is szuper volt de ha most bejelentkezel kb. a 16.-hétre lesz hely ami már tündéri!!

lexus!
Édi a pici!
Ment privibe kép megkaptad?

Panny!

Gratula a 12.héthez!!!!! :lol:

Én is a praxist ajánlom mi mindig ott voltunk!!!!!!!!!!

pusszz Pepike

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Ja, és a

A praxis rendelő honlapja:www.ultrahang.com (ha valakit érdekel)

pusszz

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Köszi, én is a Praxist hívogatom, de csak egy mobil szám van a neten és azt mondja be, hogy nem kapcsolható. :( :(

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok Lányok!

Elbúcsúzni jöttem.
Sajna a 11 hetes uh-n nem volt a magzatomnak szívhangja és csak 6 hetesnek felelt meg a nagysága. Mivel nem ment el magától műszeres befejezést kellett csinálni szombaton.

További jó babavárást mindenkinek!
Sziasztok.

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33
 
 


Sziasztok!

Klarissza :cry: :cry: Nem tudom, mit mondjak.. nagyon sajnálom! Nagyon sok erőt neked/nektek, és remélem, hamarosan újra pocakos leszel! Nagyon szorítok!

Köszi a bókokat :) 12. hetes Panninak hatalmas gratu!!! És köszi a választ a kismama rucikkal kapcsolatban! Majd nézelődöm ma.

Pepi! Mindjárt megkukkantom ;)

KépKép
lexus
 
 


Klarissza! Nagyon szomorú, ami történt, sajnálom. :( :( :( Remélem hamarosan túl tudjátok tenni magatokat a veszteségen, és a közeljövőben megérkezik majd a harmadik baba.

Patti! Nem túl eredeti nick, mi? Nevem kezdő szótagai. Hm... Jobb nem jutott eszembe! :oops:

Kikó! Nekem is marhára tetszik az esküvői képetek, nagyon jó a stílusa! :wink:

Mi két éve a XIII. kerületben a Kleopátra-Házban voltunk 4D UH, azt tudom ajánlani. www.4dultrahang.com

Lexa! Szorítok hétfőn, hogy jól fogadják! :wink:

Beus! Hát nem irigyellek, hogy mindennap be kell járnod a fél várost! :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Hihetlen mennyiségű hozzászólás keletkezett az elmúlt 36 órában. Most egy kicsit ráérek, visszaolvasok, és amire tudok reagálok. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Lexa!
Grat az uh. hoz. Hát igen neked vszinűleg kismamaruhából is csak 36-os kell. Kaptál valami jót?

Csujzi!
Jól tetted, hogy csatlakoztál hgozzánk..... :D :D :D :D :D :D

Mommmy!
ű... Tényleg nagyon nagy a pocid, és ami nekem feltünik, hogy elég magasan van. Biztos, hogy csak ennyi idős terhes vagy? :!: :!: :!:

Kiko!
Az uh képek szuperek. Szép nagy a babuci és azok az ujjacskák... :P

Eszter!
Nincs mit tenni én is Barbapapás kismama vagyok. Széles csípővel valahogy így növekszik. Később azért fog jócskán előre is. Félidőnél már egész kismamis lesz a poci.

Mpatr! Panny!Mocorgás buborékolás kaparászás nállam is ok.
Többieknek írom: Első terhességnél 18 hetesen, másodiknál 15 hetesen, most 13 hetesen érzem a babát. ERnnyit számít hanyadik terhesség.

Monácska!
Részvét a tegnapi napért. Pihenj sokat a hétvégén.


Klarissza!
Nagyon sajnálom a történteket. Pihenj sokat, és meglásd újra pocakos leszel.

Beuska!
Már nagyon hiányoztál! Valami klassz suliba hordod a fiad a II. kerületbe? Ha nem vagyok tolakodó érdekelne milyen?

xxx téma: Nekem jobb most mint egyébként, de féltem a babát, ezért ritkább. Ez most jó kis ellentmondás... :D :oops: :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Klarissza! Nagyon sajnálom a veled történteket, sok eröt és kitartást az átvészeléshez, és szívből kívánomhogy hamarosan újra pocakos legyél és majdtalán kárpotol titeket az a baba egy kicsit a fájdalmakért!

Beus: Tényleg szép kis sétaaz minden nap a gyerekekkel, meg a munkahelyre, főleg oda vissza! Azt hiszem neked nem kell sggodni a terhestorna miatt, jut belőle minden napra! :D :D :D :D :D

Ami a táppénzt és a sok munkát illeti azt hiszem nem önző modon mondom, de azt hiszem én vagyok köztetek a "legszerencsésebb". (bocsi ha ezzel valakit megsértek vagy bántok). Én 9 hetes korom ota nem dolgozom, mert veszélyes körülmények mellett dolgoztam eddig, aminek belégzése árthat a babának, ugyhogy nem kockáztattam! De ne értsen félre senki, nem lustaságból nem dolgozom, ugyhogy az itthoni dolgokkal fárasztom ki magam! költözés közepette van is miben elfáradni!

Lexa: Sikerült terhesnacit beszerezned?

Monácska remélem ma már jobb a hangulatod, és kipihented a tegnapi fáradalmakat! Ne engedd magad felidegesiteni

Vigy mindenki magára!!
Vendég
 


Bocsi a helyesírási hibákért!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


Szisztok!

De édik vagytok, köszi az érdeklődéseket ;) Igeeen, van nacim!!! Farmer, és olyan betét van a hasi részénél, amiről beszéltünk. Nagyon tetszik, szuper! Meg akartam venni a C&A-ban egy kardigánt is, kötött, nagy gombokkal, de csak 40-es meg 44-es volt, és azok nagynak bizonyultak :(

Lujzi! Mit dolgoztál?

Ááá, én megfagyok!!! Kint nincs is olyan hideg, mint bent, sőt! Kint olyan is volt, h melegem volt, itt viszont meg akarok fagyni. Ja, egy édes sztori: a C&A-ban Tibinek vettünk egy inget, és beálltunk a sorba. Előttünk kb. 3-mal állt egy nőci meg egy pasi egy babával, max. 3 hónapos lehetett. Üvöltött szegény, annyira sajnáltam.. jópáran voltak még előttük, és SENKInek nem jutott eszébe előreengedni őket.. aztán a pénztáros szólt oda, h jó, akkor most a babás párt előreengedik, és akkor a picinek is jó lesz. Néztem egy nagyot, azért vannak még értelmes emberek is!

KépKép
lexus
 
 


sziasztok akart lenni :D

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok,


Klarissza drága: nagyon sajnálom, ami veled történt, igazából ilyenkor nem nagyon tud mit mondani az ember, csak annyit, hogy sok erőt és kitartást kívánok ahoz, hogy elviseld, ami történt. Tudom, hogy nagyon sovány vígasz, de talán a sors akarta így, hisz tudod, semmi nem történik véletlenül. Most új lehetőséget kaptatok egy új kis életre...Sok puszi

Lexus, kikó: gratulálok a babához, nagyon gyönyörűek a képek, tündériek a babók! Lexi, drukkolok a hétfőhöz!

Mommy: nagyon szépen növekszik a pocakod, csak így tovább...


Évi

KépKép
bnesz.eva
 
 


Sziasztok!

Nem magamat akartam sajnáltatni. Sajnos így alakult, és nekem az a dolgom, hogy megoldjam. Az a gond, hogy a környékünkön nincs normális iskola. Ha már viszem akkor tök mindegy, hogy 4 vagy 6 megálló. Jövőre a Lili is kezdi a sulit és akkor csak oda és haza kell majd jönöm.

Pumperka: Hát annyira nem különleges. Csík Ferenc Álltalános Iskola és Gimnázium-ba jár a Medve utcába. Az egyik osztály német tagozatós, a másik pedig tesi és sport osztály a fiam ebbe jár, hiszen 3 éve sportolunk és nekem nagyon fontos a sport. 2002-ben adták át az iskola épületét, vaci új, nagyon szép . Külön vannak az alsósok, a felsősök, a gimisek, és médi szakképzés is folyik a suliba a pécsi egyetemmel közösen. Tesin kívűl járnak úszni, illetve tanulnak angolt/németet illetve informatikát. Igaz ezt 3-ig csak játékos formában. Nekem nagyon megnyerte a tetszésem és azért adtam ide. Nem mindegy szerintem, hogy milyen körülmények között van a gyerek egész nap. Tanítónénik jó fejek, kedvesek, igaz van szígor rendesen, de szerintem most kell megfogni őket. Vagyis megszerettetni a tanulást, sulit, illetve megtanítani őket, hogy tanulni kell.

Klarissza:
Nagyon szíven ütött. Sajnálom. Remélem, túlteszed megd rajta, és néhány hónap múlva ismét köztünk leszel. Azért ne tünj el olvasgass minket.

Mocorgás:
Én az elsőt 16 hetesen éreztem a másodikat kb. 14 hetesen. Ne csodálkozzatok, de a harmadikat én már nagyon régóta érzem, kb. 8-9 hetes kora óta, hihetetlen, de tényleg érzem néha ha megmozdul.

Kiko:
Tényleg szuper a kép.

Mommmy:
Hatalmas a pocakod. Biztos hogy egy baba van benne?

Na most elbúcsúzom rendbeteszem a kölyköket.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Klarissza :( :( :(

Lexus!

Szerintem hasonló farmert vehettél mint én mert nem annyira sokféle volt a C&A-ban :lol:

Igen én is bírom ha prioritást élvezenk a gyerekes,babás szülők egyes helyeken,főleg ha épp akciózik a gyerek.Nekem már nem egyszer volt ilyenben részem...posta,Cora,Tesco vagy ilyesféle helyeken.Néha egy diliház hangulatával egyezően tudnak a fiaim együtt viselkedni nyilvános helyen... :lol: én megy csak éghetek néha :wink: :lol:

Beuska!

Én teljes mértékben el tudom hinni ,hogy már olyan hamar érezted a mocorgást!! :D

Hétfőn megyek UH-ra,már nagyon várom,remélem minden OK lesz!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Lexus!

Annyira sokféle NEM volt akart lenni...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Lexi!
Én azért nem dolgozok márt, mert egy gyárban dolgoztam aceton meg ragasztógép mellett, és az orvos nem ajánlotta hogy tovább dolgozzak, nehogy a csurinak léguti rendelleneségei vagy egyéb káros szövödményei alakuljanak ki emiatt, és persze mindez mellett még emelgetni is kellett, mert ajto boritokat csináltunk. Hát ez van, de a kollégáim igy is örültek, hogy kismama van köztünk, és mindig mikor kéthetente adom le a papiromat és bemegyek simizik a hasimat, és velem együtt örülnek és persze beszámolot kell nekik tartani mi ujság velünk!

Gratula mindenkinek az aproságok mozgásához, remélem hamarosan mindannyian megérezzük ezt! :D :D :D :D

Azt hiszem én is hamarosan veszek egy kismamanacit, mert a farmert már a hasim alatt kell hordanom, és ha leülök akkor egy kicsit szorit: néztem is a neten azt hiszem a brendonba fogok venni, mert nálunk itt van egy kismama bolt, deálltalában nincs nyitva! :cry: :cry: :cry:

Lujzi
Vendég
 


Most olvasom vissza amit írtam MÉDIA Szakképzés. Bocsi!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Panni ;)

Beus! Tök jó lehet a suli :P Tényleg fontos, h a gyerek megtanuljon tanulni! Az én unokahúgom most ment középiskolába, és ott van ilyen tantárgy, tanulásmódszertan a neve, ugyanis valóban megtanítják a gyereket tanulni. A héten még nem volt ilyen órája, de már nagyon várom, h beszámoljon róla!
Gondolom azért érzed a mozgást ilyen hamar, mert már a 3. baba.

Lujzi! Jaa, hát ilyen meló mellett már egyértelmű. Jobb is, h nem dolgozol, tényleg ártana! Nekem az egyik kismama barátnőm fodrász, ő sem dolgozik.. így döntött.

KépKép
lexus
 
 


Lexa:
Hallottam már erről a tanulásmódszertanról, hiszen én is tanítottam 3 évet. Ez egyébként egy új tantárgy nem olyan régen vezették be.

Nem is gondolná az ember, hogy amit érzek(ünk) az mocorgás, de van tapasztalatom, hiszen a harmadik. És hidjétek el nektek is mozog, de nagyon nehéz megkülönböztetni a bélmozgástól, viszont ebben a 3.gyermeküket váróknak rutinjuk van. Kb. 16 hetesen fogjátok igazából érezni, amikor már nagyobb és ha megmozdul nagyobb mozgást tesz mint egy bélmozgás. Nagyon szuper érzés, főleg amikor kidugdossa a lábát. Alig várom már.

Nekem a gyerekek nagyon várják a babát. Miden nap szóba kerül. A lányom el van keseredve, hogy még egy fél évet várni kell.

Télen fel kell újítani a közel 4 éves lakásunkat. Tudjátok a beázás miatt. Még mindig nincs meg, hogy honnan ázunk, halál ideges vagyok miatta, mert a közösképviselő elég gáz. Na mindegy jövőhéten a férjem borogatja majd az asztalt. Kihívom a biztosítót, hogy modjon valamit. Egyébként a lényeg az, hogy mindent szét kell verni, mert a járólap miatt ill. és a födém feletti nylon miatt nem tud kiszáradni a beton. A fürdőt full felújítani a konyhát és étkezőt is, a gyerekek szobájában parkettát cserélni és az egész lakást kitapétázni és kifesteni. Nem kis meló lesz, de ez van. Azt, hogy addig hol fogunk lakni azt nem tudom.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


KÜLDÖK EGY KÉPET? DE NE LEGYETEK ROSSZUL! EZ CSAK AZ ELŐSZOBA, ÉS EZEN KÍVŰL A FÉL LAKÁS VIZES ÉS EGY KICSIT PENÉSZES. Kép

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Beuska!

Bassszus!!!!!! :( Hát ez nem semmi...
És a biztosító fog fizetni szerinted??És hogy hogy nem derül ki az ázás oka??!!Ez nagyon durva,hát nem írigyellek.És több lakás is így járt??

Az én fiaim is nagyon várják már a kistesót,főleg a nagyfiam.Minden nap simizi a hasam meg beszél a babához.Ő a kicsi fiamat is nagyon várta és képzeljétek, szinte egyedülálló módon abszolút nem vol féltékeny soha,pedig mi felkészültünk mindenre.Valszeg most majd a kicsi lesz féltékeny(legalábbis én így gondolom)mert ő egy kicsit harciasabb típus .

Jó éjt! :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny:
Itt beépített szekrény volt, amiben a cipőink.... Szóval azért ennyire nem durva az egész lakás. Ahol szellőzik ott csak vizes és egy kicsit penészes. A biztosítónak ki kell fizetni a kárt, csak az a kérdés, hogy mennit. Az a vízszerelő aki másodszor kihívtunk, hogy még mindig ázunk az sok blablát mondott, és mi nem hiszünk neki, ezért kértem a közös képviselőt hogy keressen másik vizszerelőt. Rajtunk kívűl még 3 lakás ázik és a folyosó. Ezek közül még 1 durva a velünk szemben lakó nálla bombázták szét eddig a fürdőszobát, ahol kb. 3 hete a kád alatti lefolyót megjavították, de azóta is ázunk és ezért jöttek ki mégegyszer, majd pár járólapot felszedve azt mondták, hogy várjunk. Én nem vagyok hajlandó tovább várni, nem tudok így élni. Alatunk levő lekások mennyezete ázik, ott sokkal kevesebb a kár.


Na ennyit róla, majd megírom ha valami történt.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Az előbb nem engedett be, hát nem kicsit berezeltem :shock: :shock:

Beus! Ez nem semmi!!! :shock: :x Én is arra vagyok kíváncsi, amikre Panni, h a biztosító fog-e fizetni, és h a többieknek is ilyen-e, vagy csak nektek!?

KépKép
lexus
 
 


Na, megkaptam a választ :D

KépKép
lexus
 
 


Bocsi a hibákért, de már hulla vagyok.

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75
 
 


Amúgy amikor én még anyuékkal laktam, és anno még panelban laktak (1. emelet), akkor nekünk a wc-nk ázott totálisan szarrá, mert a fölöttünk lakók elmentek a Balatonra, és közben vhogy lett egy csötorörés :? :? Tiszta szerencse, h tudtuk a számukat..

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!!!!

Beus!!! Bruhuuuu...hat az a lakas nem semmi...

Kolyok! A kulfoldes topic a lakohely szerintben van kulfoldon tulelo kismamak cimmel, szeretettel varunk:)))

Mommy! Wowww, de szep pocakod van! Nekem is kell :) ! Miota elsz kint?

Nagyon szep estet mkinek!
rima
 
 


Sziasztok!

Klarissza!
Úgy elszomorított amit írtál. Azt gondoltam már a nehezén túl vagyunk és megúsztuk az ilyen horror sztorikat.
Én nem is tudom mi lenne velem.....
Nem is velem hanem a kislányom aki már a szobáját is átalakította hogy hol lesz a kistesó. meg minden nap róla beszél puszilja és nagyon várja. Nem étrené meg ha baj van az tuti :cry:

Kitartás sok puszi :lol:

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Helló kismamik!!

Próbállak visszaolvasni Benneteket, de télleg rengeteget írtok - ami szupi :D csak mire odaérek, hogy írnék, már rohanok - Beus így hasonló cipőben járunk!!!

Szóval beugrottam adni egy kis életjelet!
Mi is költözünk, látom, ez a felújítás, költözés téma aktuális másoknál is!!
Ma már a kis mézeskalács házikónkban fogunk aludni, ELŐSZŐR! Nagyon izgi, alig várom! Viszont így egész nap pakolhatok, dobozolhatok, kész káosz már ami a régi lakásban van :?

Nem tudom mikor tudok jönni, mert bár megrendeltük az új helyre az internetet, de még nem jöttek bekötni..

Kedden megyek uh-ra, szorítsatok!!

Mindenki nagyon vigyázzon magára, amint tudok, jelentkezem!!
pusz: Manna

KépKép
kmanna
 
 


Sziasztok Kismamik!

Na, itt vagyok. Kicsit magam alatt voltam attól, amit múltkor Évi írt, hogy a kolléganője testvérének 14 hetesen nem élt a babája. Ettől annyira be tudok fordulni. Én a terhességnek csak a pozitív oldalára szeretnék koncentrálni, hogy elhessegessem a parás gondolatokat. Sajnálom, ami vele történt.

Klarissza,
sok erőt kívánok, hogy fel tudd dolgozni, ami Veled történt. Azért, ha van kedved, olvass bennünket és jelentkezz, ha majd újra útban lesz a babóka!

Gratulálok mindenkinek, akinek ezen a héten volt a 12. UH-ja, nagyon aranyosak a képek! :)

Üdvözlöm az újakat!

Nem tudom, mi volt velem a héten, a szokottnál sokkal fáradtabb voltam, pedig a munka se volt megerőltetőbb a szokottnál. Miután hazaértem, ettem és mentem is szunyálni. Lehet, hogy az idő is rásegített.

Ja, UH, nálunk a következő a 20. héten lesz. De majd ekörül szeretnék 4D-re is menni, azt mondják, hogy a 20. hét tájától érdemes ilyet csináltatni, mert akkor már kivehetőbbek a vonások. Remélem kibírom addig, mert már nagyon kíváncsi vagyok a babcira.

Mozgás: egyik reggel azt hittem, hogy a babát érzem, mert olyan gyomorkorgás félét éreztem, de nem erőset. Elújságoltam Anyukámnak, szerinte majd a 20. hét táján fogom érezni, meg ha azt is éreztem, utána minden nap jelentkeznie kell. Na, én azóta nem észleltem ilyet, úgyhogy még nem a babót éreztem.

Mindenkinek kellemes vasárnapot és jó pihizést!

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Klarisssza :cry: :cry: :cry:
Beus, nem tudom hogy csinálod ezt a félváros bejárást! Én csak kétszer szoktam utazni egy nap, át se kell szálnom, és azt hiszem az utazás fáraszt ki a legjobban. :roll:

Csujzi! A táppénzről érdekelne valami: azt hallottam, h táppénzzel nem ehet utazni? igaz ez? télleg kéthetente be kell járni a papirral a munkahelyre? (azért érdekel ennyire, mert én dec közepétől táppénzre akartam menni, és kimenni a férjemmel svájcba. szerintem jogos a táppénz is amúgy, mert januárban vizsgáztatunk és mindig nagggyon hideg van a termekben. ez kifejezetten nem tesz jót szerintem egy 6hónapos kismamának. utána meg másfél órát állni a tábla előtt... :roll: na mindegy, csak érdekelnek a megoldási lehetőségek :) )

Pumperka, Beus köszi a mocorgás infot, akkor még várok kb 5-7 hetet "türelmesen" :lol:

a terhesnacival már kiváncsivá tettetek, valszeg még ráérne, de ha télleg ennyire jó a C&A-s akkor maholnap benézek én is egyért. :)

Lexi, hajrá hétfőn, remélem neked is olyan örömmel fogadják majd a hirt, mint nálam :)

Beus, nem semmi a lakásotok. Eléggé felháboritó, h egy ennyire új lakásnál ez megtörténhet annélkül, h már megoldották volna a problémát.... mi nyáron csináltunk egy kisebb felújítást (másfél szoba, festés/tapétázás mindkettő lamináltpadlózása) pont előtte teszteltem pozitivat és kedves uram tök sok mindent csinált egyedül :) aranyos volt nagyon!!! :)
erre tegnap beáztunk (panel), úgy drukkoltam, nehogy az új festés/tapétázásig is eljusson, de szerencsére "csak" a fürdő/wc/előszoba.... :evil:

rima, köszi az infot, még nem vagyok külföldön élő, de végefelé az leszek, már irtam is :D

már gyerekes kismamák, kicsit irigykedve olvaslak Titeket, tök jó lehet ahogy a kistesók várják a babát!!!
a nővéremnek van egy 3éves lánya. Amikor egy ismerős családnál voltak, ahol egy vele egykorú lányka meg egy párhónapos baba volt, utána közölte a tesómékkal, h ő is szeretne egy olyan kisbabát :lol: hát nem édes? ;)

kmanna, majd ird meg mihamarabb mi volt kedden az UHn!!!

Mni!!! ha elmentek 4Dre, nagyon kiváncsi vagyok, milyen lesz. feltétlenül számolj be!!! :) Mennyibe kerül egy ilyen 4D?

kicsit hosszúra sikeredtem :roll: már kicsit melegebb van -nálunk, tegnap sütöttem sütit, most is megyek főzöcskézni és akkor mégmelegebb lesz :) (ja mert ugye távfütésünk van. azaz most nincs ;) )
mosolygós vasárnapot mindenkinek!

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Klarissza! :cry: :cry: :cry:
Ne hagyj itt bennünket, várjuk a híreket, hozzászólásaidat és veld drukkolunk a boldog folytatáshoz.

Beuska! Nem lehet megoldani, hogy elköltözz egy időre? Ez nagggyon nem kismama és bababarát lakás...

Szeretnénk hamarosan elmenni 4d mozizásra (15-16 hetes körül) olyan helyre ahol jó gép van, pofik és kadvesek és jó sokáig nézik a csemetét. Mik a tapasztalataitok?
Az Istenhegyi genetikán 12 hetesen nagyon profi volt de csak bő 3 perc (dvd-n megvan).

Múlika hányingerem! Most már alig érzem (ideje :twisted: :roll: ) persze azonnal megjött a mamégnemmozgottúristenmibaja pánik. RELAX MPATR!!!!! Tiszta idegroncsderbi leszek márciusig!! Ez normális????

Akik még nem érzik a babát:
próbáljatok enyhén hasrafeküdni, ülésben térdet felhúzni, előredőlni, hanyatt feküdni és mindent ami gyanús (ergo bármi ami a szeméremdomb és a köldök között bugyog, kerreg, brekeg, csicsorog, kaparászik, pattog, ugrik, hullámzik, furázik) minősítsetek babamozgásnak :lol: :lol: :lol: :lol:
Na ilyen eccerű :wink:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Sziasztok!

Manna! Jó költözködést! Mézgombival nem tudod, mi van??

Meli! Remélem, már jobban vagy!!??

Pati! RELAX MPATR :lol: Nyugi!

Na most így kb. ennyit tudtam kihozni magamból, szalad a lakás, én meg utána, úgy érzem, h még sehol nem vagyok, anyuék és anyósomék pedig 20 perc múlva itt lesznek. Drukkoljatok!!

Pussz

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!

Beus: Ez tényleg veszedelem, ami a lakásotok körül (söt belül!) forog, minden elismerésem a tied, hogy egy ilyen dolgot, ilyen lelkis állapotban tudsz kezelni!!! Én azt hiszem a helyedben már hisztirohamomban kifutottam volna a "világból". Pedig nem vagyok tul hisztis, de nagyon ingerelnek azok a dolgok, mikor a megdolgozott munkám gyümölcse tönkremegy és mások meg nagyon hanyagul kezelik a dolgokat. Remélem valakit sikerül találni, aki helyesen kezeli a dolgokat, és azon lesz, hogy ujra szép legyen a most "kicsit" tönkrement dolgok.

Kölyök: azt én is hallottam, hogy nem lehet külföldre menni állapotosan, csak azt nem tudom, hogy hányadik hónap után, ebben sajna pontosan nem tudok segiteni. A táppénzes papíromért, meg kéthetente kell menni a háziorvoshoz, és azt a cégnél ugyanennyi idöközönként kell leadnom, hogy eltudják a béremet számolni! (vagyis hát a fizi után járó táppénzt!!!)

Mpatr:ki fogom probálni ezeket a mozgásfigyelő kis trükköket, mert én majdnem semmit nem érzek a kiscsurirol, SÖT semmit, és gyakran aggodom meg e van még, a férjemet állandóan "zaklatom" hallgassa a hasimat, hátha hall valamit! Remélem sikerül egy kis mozgást "elkapnom". Köszi a tippet!

Mindenki vigy magára és jó vasárnapi pihenést!
Lujzi
Vendég
 


Klrasszia!!

Ez borzasztó! Rettentően sajnálom!

Nagyon elszomordtam.

Már csak remélni tudom, hogy innentől egy boldogabb időszak fog következni! Vigyázz magadra, és sírj sokat, megtisztítja a lelket.....
Vendég
 


Klarissza
Nagyon sajnálom...

Pumperka
Biztos... Katona férj mellett, aki most jött haza Irakból... nem nehéz kiszámolni, hogy mikor fogant Junior...
(nem volt más a férjemen kívül)

Hányinger
Volt olyan ismerősöm, aki a szülésig küzdött rókakomával...
Vendég
 


Kölyök
Táppénzes papírt elvileg 2 hetente adják...
Utazás... repülők általában 35 hét után nem vesznek fel kismamikat...
Vendég
 


Jó estét!

Itt vtak anyuék és anyósomék, és már el is mentek! Viszont az összejövetel klasszisokkal jobbra sikerült, mint amire számítottam, úgyhogy most nagyon örülök! Nagyon jót beszélgettünk, elláttak tanácsokkal, meg anyu és anyósom beígérték, h kötnek majd a bébinek :D Anyósomnak meg kellett mutatni, h megvan a babaszoba, addig nem nyugodott meg.. szóval jó volt, na! :)

Csináltam szezámmagos rántotthusit, hozzá sültkrumplit, de nem boltit. Most viszont egy hulla vagyok, de még be kell pakolnom a mosogatógépbe, és fel is kell mosnom a konyhát. Majd holnap jelentkezem, és szorítsatok értem légyszi nagyon!!! Marhára be vagyok tojva :?

Puszkó

KépKép
lexus
 
 


köszi az infot mindenkinek a táppénzről. Akkor jól tudta a fönököm :roll: sebaj, mindenképpen megyek svájcba a férjemmel, nem akarok itthon maradni :shock: viszont akkor fizunélküli szabadság lesz. vagy még kiagyalom... :)
a repülő nem gond, ugyanis a 30dik hét körül megyünk majd és valszeg autóval. :) most győzködöm az uramat, h tanuljon már meg végre rendesen vezetni (van jogsija, csak nagggyon poros :lol: ) mert egyedül nem vezetek ki 11 órát....

Lexi, örülök, h jól sikerült a találkozó.... én anyukám nemigen kötögetős, anyósomról nem tudom :) én régen kötöttem, bár kitudja....
és ez a szezámmagos rántotthús dejól hangzik.... 8) drukkdrukk holnapra :wink:

megyek vacsizni, vidám estét!

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Köszi mpatr a mozgásfigyelő tippet, ki fogom próbálni! :)

Lexi,
köszönöm, már jól vagyok, elmúlt a depi. Teli vagyok pozitív energiával! :)
Örülök, hogy jól sikerült a délután, aranyosak a mamik. Fincsit főztél nagyon! :)

Melinda

Kép
melinda80
 
 


Lexi,
Jaj, a legfontosabbat nem írom...nagyon szorítok holnap Neked a bejelentéshez!!!

Melinda

Kép
melinda80
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?