Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mséékkel minden ok, jól vannak!!! arra a kérdésre, hogy miért nem ír, a választ nem tudom. fotózik. Tegnap voltak nálunk, és jót játszottak megint a srácok, mostanában annyira jól vannak egymással, olyan jó nézni! :D
Marci nagyon dumál már, írtó aranyos, mindent ismétel, és jó dumái vannak! :lol: Amikor megyünk vagy jönnek, felrakja a Csibi-Fanni-Marcika lemezt! persze végtelenítve!!! :lol: :lol: :lol:

Gergőnek is boldog szülinapot!!!

Hajniapunak jobbulást!!!

És mindenkinek puszi!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest
 
 


Sziasztok!

Hajni!

Apukádnak jobbulást!


Lányok! Annyira szar éjszakám volt, hogy az valami hiheteten! :( háromnegyed 12-től 2-ig járkáltam a Wc-re háromszor hánytam, meg hasmenésem is volt! Nem tudom mi a fene volt velem! :( Na mindegy, egyelőre egy sósperecet, meg egy vajas kiflit meg tudtam már enni ma! Fáradt is vagyok nagyon, meg fázom! :(

Bocs, hogy csak panaszkodtam! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Bodza!

Most nézem, TE JÓ ÉG, MEKKORÁT NŐTT MÁR MEGINT KRISTÓF :P
Szinte hihetetlen :P :P
Lassan megint jössz a jóhirrel hogy jön a 3. gyerkőc :wink: :wink:

Kristóf egyébként jó kisfiú???
Olyan angyalarca van a képen, hogy semmi rosszaságot nem tudok kinézni belőle :oops: :oops:

M.

Kép

Kép
megann
 
 

 
 

Sziasztok,

Megann, szerintem ennél jobb szülinapi ajit nem is kaphatna Léna.

Bodza, jaj de szépek a gyerekeitek. Nagyon megy az idő, és nem felejtünk el ne izgulj:)

Viki, hát csak azt tudom mondani kitartás. Én szerencsére egyszer se hánytam de pl az émelygés a mai napig minden este vagy éjszaka rámjön. Nem tudom miért...

K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Lányok!

2. napja Léna alig eszik valamit...
Azt mondja, csip csip...és tényleg van a felső ajkán belül egy kis seb, olyan kis kör alakú mint egy pici hólyag de nem az..lehet hogy az volt, de már kidurrant......hogy hogy szerezte..nem tudom....férj szerint az ellopott felnőtt fogkefével sérthette fel :roll:
De hát ott hogy fog begyógyulni hiszen állandóan nedves a nyáltól :roll: :roll: :roll:
Kicsit aggódom, hogy meddig tarthat ez az állapot..és hogy ugye nem fajulhat el ez a seb más irányba..
Pláne a gyümölcsöt nem hajlandó megenni úgyhogy biztos hogy igazat mond.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Viki! Szegény te, jobbulást! Folyadékot pótold!

Megann! Igen, Kristóf elég jó természetű gyerkőc, nem lehet rá panasz. Tűri a nővére gyürkölészését, bár most már rendesen megy a harc a játékokért. Olyankor azért ő is beveti a "sírok, ha elveszed tőlem a játékom" taktikát, de Saci - életkori sajátosság miatt főleg - jobban óvja a dolgait másoktól. Saci is belelépett a dackorszakba, üvölt, hisztizik, ha valami nem úgy van, ahogy elképzelte. Kristóf meg jókat vigyorog ilyenkor. :D

A harmadik gyerekkel pedig szívem szerint várnék pár évet, de aztán rábízom az égiekre...

Csikken! Köszi, hogy nem felejtetek el minket, még ha ritkán írok is...

Thomasanne (és felénk lakók)! Kérdezni akartam tőled, hogy nem jöttök baba-mama klubba a JAMK-ba? Vagy te már dolgozol? Kéthetente cstörtökönként van, ma még angolom volt, de 2 hét múlva mindenképp benézünk.

Göndörzsóf! Merre tűntél el???

Kép

Kép

Kép
bodza
 
 


Viki!
Te Szegény! :(

Megann!
Ez simán lejetett egy afta. A nyál eleve gyógyít, de belefújhatsz a szájába tantum verdével, Lili és ANdris is azt kaptak fertőtlenítésként, amikor a herpanginájuk volt!

ayse
 
 


Bodza!
Te aztán bátor vagy! :D
(én mondjuk nem kockáéztatnék sokat az égiekkel, de Te!!!!) :wink:

ayse
 
 


Sziasztok!

Bodza!

Nálunk dettó ugyanez folyik!!! Szilvi vigyorog ha Zsuzsa hisztizik! Ilyet még nem láttam, mintha tudná hogy nem komoly! Mert ha tényleg sír Zsuzsa, akkor Szilvi is sír. Egyébként már itt sincsenek biztonságban a játékok, Szilvi megtanult kúszni! Ülni még nem tud, de mozogni azt már igen! Zsuzsa pedig szinte elvből kivesz mindent a kezéből amihez odaküzdötte magát. Azért most már néha ad is neki, de a mérleg nyelve még mindig az elvevés felé billen, pedig küzdök ellene.


Bölcsi:

Zsuzsa eddig két napot ment, szerdán kezdte. Kicsit macerás, hogy pont most romlott el az autó (megint) és így anyukám viszi, de úgy, hogy David tömegközlekedéssel beviszi őt a Moszkvára, ott átadja Anyunak, és aztán Anyu ül ott vele a bölcsiben.

Lekopogom, de eddig SOKKAL jobban megy a dolog mint egy évvel ezelőtt. Egy picit nyafogott mikor Anyu kijött, de mondta hogy nem tartott sokáig, és mikor visszament két óra múlva, békésen játszott. Holnap megpróbálják bentfogni ebédre. Biztos sikere lesz, mert virsli az ebéd, amit imád. (Főzelékkel, de arra sztem rá se fog nézni.)

A kaját most úgy oldjuk meg, hogy előre megkapom a heti menüt és mindennap beviszem neki a tejmentes verziókat, hogy ugyanazt ehesse mint a többiek. A főzelékeket megcsinálják neki rántással, nem habarással, és mikor a többiek tejet v kakaót isznak, azt megcsinálják neki azzal amit beviszek (rizstej vagy tápszer).


Apropó kaja:

Sikerült Zsuzsát olyannyira kiéheztetni, hogy ma vacsorára megevett kát tál rizst majonézzel. A halat nem kérte sajnos. De már ez is haladás! És előtte egész nap csak gyümölcsöt evett, mivel a főtt kaját szisztematikusan elutasítja. Ég és föld a gyerek éhesen és teli pocakkal. Eddig szenvedés volt a fürdetés, most újra élvezte, és az esti tejét meg sem kóstolta, annyira tele volt. Máskor alig várja hogy kivegyük a kádból és máris ráveti magát. Remélem ez már csak jobb lesz és nemsokára hajlandó lesz megenni a főtt kaját. Tegnapelőtt anyukámnál pl még nem volt hajlandó rizst enni, ma meg itt cuppogott és élvezkedett és mondta hogy "mmmmm, tasty" (finom).

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Sziasztok!

Bodza, Ayse, Csikken!

Köszönöm, már kicsit jobb a helyzet, eddig ma minden bennem maradt (nem mintha sokat ettem-ittam volna) de már talán nem lesz baj! Remélem a babának nem lesz ettől baja! :(

Bodza!

Nagyon édesek a gyerkőcök a képeken! Te aztán bátor csaj vagy, 3. baba :D Én egyelőre azt sem tudom, hogy mi lesz velünk, ha a 2. megszületik :oops:

Rókica!

Édes lehet Szilvi, mikor nevet Zsuzsa hisztijén!
Örülök, hogy jól halad a beszoktatás, és gratula Zsuzsa vacsijához! :)

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Ayse!

Ezt komolyan mondod??? :roll:
Mármint hogy egy ilyen gombostűfejnyi kis izé...hólyaghely lehet akár afta is????????
Én azt gondoltam hogy annak jóval markánsabb a megjelenése, mint ez :roll: :roll: :roll:

Rókica!

Örülök a jó hireknek.
Tudod én erőszakosabb vagyok, ezért én helyeslem azt hogy erőnek erejével próbálod Zsuzsát rábirni hogy egyen főtt ételt is.
Egész egyszerűen azért mert a szervezetének szüksége van rá.

Bölcsi :) :) De ezt a hatalmas távolságot még mindig nem tudom felfogni....hogy hogy lehet ezt megoldani egy ilyen pici gyerkőccel nap mint nap...
Ezek szerint mostmár mindig David fogja vinni Zsuzsát?

Bodza!

Jót nevettem Ayse zárójeles megjegyzésén(bocsi Ayse, nem is a rád hanem a Bodzára vonatkozó részen)...mert hát szögezzük le hogy Bodza, Te született ősanya tipus vagy, végtelen türelemmel...úgyhogy ha az égiekre bizod......akkor jobb ha Te sem szabadulsz meg a kinőtt ruciktól :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Rókica, Bodza, látom, nálatok is megy a harc a gyerekek között.
Julcsi rendszeresen fellöki Annát, már sportot űz belőle. Meg persze a játékokat is elveszi tőle, bár általában tudja, hogy olyankor másikat kell adnia neki. Nem nagyon tudom, mit tegyek, hogy ne lökdösse. Anna persze mindig sir ilyenkor, Julcsi meg nézi, egy természettudós érdeklődésével.
Ráadásul mindemellett szereti. Mesél neki, megmutatja a játékok működését, magyaráz neki..., béke is van, amig Annából is előtör a kiváncsiság és ő is meg akarja tapintani, rágni az adott játékot.
Anna rettenetesen rosszul alszik, amióta jön a foga, van hogy éjjel hatszor is fel kell kelnem elringatni, annyira szenved. Sokszor meg csak felsir. Igy aztán közöttünk alszik. És látom, hogy Julcsiban mostanában tudatosul, hogy ebből ő kimarad, ezért pár napja nem is olyan kedves Annával felkeléskor, mint eddig. Igaza is van, nem akarom kirekeszteni, vissza kell szoktatnom Annát az ágyába, csak erre is nehezen veszem rá magam, hisz napközben kevesebbet kap a testi közelségből, mint igényelné.

Most épp jó náthásak, főleg Julcsi, kicsit későn kapcsoltunk, hogy be kellene fűteni.

Barbi, te hogy viselted a testvérviszály kezdetét? Én úgy szeretném, ha idilli lenne a viszony, bár tudom, hogy ez igy természetes és kell a fejlődésükhöz bizonyos konfliktusok megtapasztalása is, de mégis olyan rossz néha.

Rókica, milyen jó képek kerültek a vonalzóidra!

Megann, ez tényleg aftának tűnik a leirásodból. Jó fertőtleniteni, hogy ne legyen több.

Ayse, nekem is nemsokára osztálytalálkozóm lesz. Furcsa, hogy nem mozdulok ki társasággal sehová, és most azokkal fogok, akikkel több mint 20 éve nem találkoztam. Mert hogy általános iskolai.

Néhány képet felteszek én is:

Kép

KépKép

KépKép
majola
 
 


Kép [img]
Csak hogy tudjátok, igy csinál a nyuszi:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 584.39.jpg[/img]

KépKép

KépKép
majola
 
 


Szóval igy:
Kép

KépKép

KépKép
majola
 
 


Megann:

Autóval nekünk félóra bejutni oda, szerintem nem egy nagy durranás. És igen, az az elképzelés, hogy majd David viszi be. Most csak azért kell ez a cifra verzió, mert David nem tud ottmaradni vele beszoktatás alatt, ezért ezt anyukám csinálja. Csak hát anyukám a világ másik végén lakik, neki idevergődnie reggel minimum háromnegyed óra lenne, aztán innen a bölcsihez még félóra, ezt nem kérhetem tőle. Ezért találkoznak és David átadja Zsuzsát. Elég macerás, de ha már beszokott Zsuzsa, akkor az lesz, hogy David reggel beadja és megy dolgozni, és én megyek érte 1-2 órakor, alvás után. Mondjuk ha nagyon önző szempontból nézem, nekem ez így tök jó, mert ők reggel fél-háromnegyed nyolckor elmennek innen, és onnantól kezdte egygyerekes anyuka vagyok!!!! Hurrá!!! Egész délutánig, mert anyu csak alvás után hozza ide. Zsuzsa meg élvezi a reggeli metrózást az apjával. Egy hátulütője van a dolognak, hogy viszik magukkal a babakocsit. (Az egyszemélyest...) És mivel autóm sincs, ezért most nem nagyon megyek sehova Szilvivel, mert akkor kendőzni kéne, pláne esőben.. hát nincs sok kedvem.


Viki:

Örülök hogy már jobban vagy! Olyan rossz olvasni hogy ennyire szenvednek a kismamáink. Jucira is sokszor gondolok. De ne aggódj, a babának nem árt, az ő védelmére van "kitalálva" a dolog, hogy a kétes kajáktól megszabaduljon a szervezet. Csak van akinél kicsit túlzásba viszi a szervezet a dolgot. Remélem nemsokára vége lesz és élvezni tudod a kismamaságot!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Majola!

Húha, mi vár még ránk... Zsuzsa nem agresszív Szilvivel, eddig még egyszer sem nyúlt hozzá durván, igaz, úgy általában nem nagyon nyúl hozzá... nekem egy kicsit ez fáj, hogy nem közelít hozzá jobban. A játékelvevésért elég következetesen rászólunk, és visszaadatjuk vele, vagy ha valami spéci kedves játéka amit félt, akkor arra kérem, adjon helyette valami mást Szilvi kezébe. Olyan fele-fele arányban meg is csinálja. Viszont ha saját önszántából ad Szilvinek valamit, akkor megdícsérem, hogy milyen jószívű.

Szilvi is mostanában rosszul alszik. :( Én azt csinálom, hogy egy szobában altatom el őket, és mikor Szilvi sír, akkor kihozzuk magunk közé a hálóba és ott folytatja az éjszakát. Zsuzsának még nem esett le, hogy itt kivételezés folyik, remélem nem is fog. Ha éjjel ő felsír (bár már átalussza általában az éjszakát), akkor David megy be és lefekszik mellé, úgy békésen alszik tovább. Lehet csak konstatálja hogy egyedül van a szobájában és nem tetszik neki.

Remélem Szilvi minél hamarabb visszatér régi önmagához, és nem kell őt ki-be hurcolni. Próbáltam ingázni is, de attól mindig totálkáros leszek. Ez így jobb.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica
 
 


Megann!
Nekem jelenleg 3-4 gomostűfejnyi aftahely van a számban.... :oops:

Lili ma sírvafakadt a leckeírástól, hogy ő nem akar leckét írni... :shock: :shock: :shock: Pedig előtte megbeszéltük, hogy mit csináljon, hogyan. Az első feladaát összecsapta -színezés volt. Ezért ott kellett koslatni körülötte, hogy rendesen és időben - na ez nem sikerült, de legalább nem éjfélig tartott :evil: - befejezze. Arról is el kelett beszélgetnünk, hogy ugyebár én se sírok a vasalok - pedig iszonyúan fáj a hátam, míg a leckeírás nem fáj :twisted: Valamint a munka önmagában örömforrás, meg az eredménye miatt is az. Persze mindezt egy hatéves szintjén.Én olyan fáradt lettem ettől, mint a nap összes többi feladatától együttvéve. A balettcuccát bennthagyta a suliban - szerencsére meglett. Olyan 8 ezer körül lett volna, ha valakinek mégis megtetszik :evil: Az üzenőfüzetébe mindenféle bepecsételt lufikat és virágokat kap. Ezzel az erővel az ufók is üzenhetnének, azt is kábé ennyire bírnám értelmezni :lol: Lili szerint ez azt jelenti, hogy jól viselkedett. Ez így is lehet, mert az ültetésnél egy még rosszabb kisfiút ültettek mellé :twisted:
Én meg jelenleg betűkártyákat vágok a betűsablonba és a vége felé jöttem rá, hogy mindegyiket meg kell szabászkodni mégegyszer, mert a kártya természetesen túl nagy a sablonhou...mi más is lehetne, magyar termék.... :twisted:

ayse
 
 


Testvérviszály: én azt hittem tök jó lesz, ha majd nem minket nyőz a gyerek...HÁT NEM!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

ayse
 
 


nyúz

ayse
 
 


halihóó

csak röviden bekeletnkezem

jó olvasni a 2 gyerekes anyukákat!!!!! :) pláne képekkel :) :) hű de jó lesz nekünk is :)

szabadság úgy néz ki elintézve, stzerencsére félreérés volt, valaki hülyeséget mondott, no comment. de legalább végigböngésztem 1-2 tv-t, úgy hiűnyzott, mint egy falat kenyér :lol:

Ayse, jól hangzik ez a sulikezdés, én is sokat gondoltam a ikis elsősökre mostanában, olyan izgi. ma felpróbáltattam esztivel egy kis hátizsákot, olyan aranyos volt benne, mondta, hhogy jó-jó ésillegett-billegett benne :)
én is a leclekírás majd tanulás pártján vagyok, már most veszekszünk ezen emberrel, mert szerinte el akarom venni a gyerekkorát a gyerekeinknek, de ebből nem engedek, az tuti...
osztálytalálkozóra én is idegesen mentem, sőt, egy óra késéssel, mert nem tudtam eldönteni, hogy merjek-e menni. mpondjuk jó régen volt, és tul.képpen akkor még jól is éreztem magam a bőrömben, most más miatt érezném jól magam. amióta gyerekem van sokkal könnyebben teszek mások véleményére.
én is elámultam rajta, hogy még mindig mennyi tejed van :shock: én már nem is emlékszem erre, pedig még év elején szoptattam, olyan furcsa. szóval le a kalappal :)
azért jó hely ez a NK. no nem a csillagvirág miatt, hanem a beszélgetőszőnyeg miatt :)

Eszti alvása jelenleg jó :)
megkapta a prevenart és a barihimlő elleni olztást is, szadista orvos anyja egyszerre adatta be neki mindkettőt. de egy hős volt, kivételesen nem sírt, amikor vizsgálta a dokinéni, hanem mosolygott, és a szurik után is csak kicsit, most meg már a babája is számtalan szurit kapott :)

ajándék: képzeljétek el anyukám rendelt valahonnan álomszép götz babákat. nem egyet, mert nem tudott választani, és lesz szülinapm, meg karácsony is :) már alig várom, hogy megkapja, biztos nagyon fpog neki örülni az Eszti. a Mici, az alvóbabája egy kicsit ronda, de mpondjuk már megszerettük mi is :)
mi továbbra is a konyha mellett vagyunk, mert állandóan főz, de anyu szerint túlzás egy kis konyhát venni, mert még kicsi hozzá. hát nem tudom. amikor tzapolvcán oltunk, mosogatott, ki-bepakolta a mikrót, sütött-főzött, és nagyon élvezte. minden nap megiszunk több csésze Eszti által főzött kakaót :D
még szeretnék neki egy kis táskát, mert imádja az enyénmet vagy bárkiét vinni. akkor találtam egy olyan memória játékot, amit már régóta kerestem, ami falapokkal van és egyszerű ábrákkal, ami felismerésnek is jó, és fel-le lehet fordítgatni.
most ezek vannak a fejemben, már karácsonmyra is gondolunk, és a tesó érkezésére is kellene valami ajándék, amit a tesótól kap.

tegnap beszélgettem anyuékkal, hogy milyen lesz a tesó, hogy nem tudom elképzelni, egyszer csak Eszti felkiált és mutatja: pici!! :) és milyen igaz :) :)

KépKép
KépKép
and
 
 


hű Ayse, neked aztán jó sok leckét adtak, de fogadjunk, hogy azért élvezed :P

KépKép
KépKép
and
 
 


Sziasztok!

Ayse!

Úgy látszik hogy már nem fáj Lénának az a pici seb, mert végre normálisan ebédelt :)

And!

Szerintem egyáltalán nem korai a minikonyha..
Léna már télen is a Mendan holelben is a kiskonyhánál ragadt le és sielésen is.
Úgyhogy én is ebben gondolkodom, csak mivel egy ilyen komplex minikonyha nem 2 ft ezért még nem döntöttem el hogy szülinapra vagy inkább karácsonyra..
Mindenesetre ha látsz valahol ilyet ,vagy lehet rendelni valahonnan, megköszöném ha szólnál a fellelhetőségről.

Képzeljétek..

Most jöttünk haza az Árkádból...voltunk a H&M ben és a nyári cuccok,amik már 30-70% kal le voltak értékelve, nos most még a maradék árból is lejött 50%, ami azt jelentette hogy olyan 600 ft-okért vettem Lénának jövő nyárra nyári ruhát.
Úgyhogy nagyon ajánlom annak,aki arra jár, még ki lehet fogni méretet :wink: :wink: fiúban is volt ugyanez az akció. :wink:
Voltak is millióan a boltban, de megérte, mert még kifogtam egy majdnem sioverál anyagú bélelt ,valamennyire vizálló vastag hónadrágot 2690- ért, úgyhogy nagyon megörültem hogy lesz miben hógolyózni Lénának, ha egyáltalán lesz hó :? :? :? :?
Emlékszem tavaly is ezen görcsöltem hogy mi lesz a játszónadrág a hóban.....de hát ugye nem lett aktuális a dolog..
Másrészt meg a gutaütés kerülget, mert az ajándékba kapott Lego overál(ami köztünk szólva 35 rugóba került), nos a nadrág már tuti nem lesz jó Lénára :( :( :( :( a szivem szakad meg érte.
1 hetet volt rajta amikor sielni voltunk :( :( :( :( :( :(
Még eladni sincs szivem...

2 gyerekes anyukák!

Figyelmesen olvasom hogy ki hogyan próbálja megoldani a testvérségből eredő problémákat :roll: :roll:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem megint, de nagyon sűrű napjaink vannak :oops: :oops:

ROLINAK ÉS GERGŐNEK UTÓLAG IS BOLDOG SZÜLINAPOT ILL. KORNÉLNAK, BALÁZSNAK IS! :D :D

Mi is köszönjük a szülinapi kszöntéseket.

A családi buli jól sikerült múlt szombaton, Leonnak tetszettek a FP ajik, de Nolcsinak még jobban :D

Noel hétfőn kezdte az ovit, egyelőre nagyon jól haladunk, ma reggel már csak beadtam, sírás nélkül ottmaradt és csak 4 körül megyek érte. Ja, már első nap ottaludt, ő akart maradni, mondta, hogy menjek haza. :shock: :shock:
Nagy sírás még nem volt, inkább kis pityergés, amikor eljöttem, de kíváncsi leszek, hogy ez így is marad, vagy lesz visszaesés. Mert ez így túl szép lenne......... :roll:

Leon viszont iszonyat rosszul viseli, ha nem vagyok ott, Gabi anyukája vigyázott rá a háten 2x is, amíg én az oviban voltam és borzasztó bőgést rendezett, nem akart se enni, se inni, mindenre az a válasz, hogy anya etet, anya itat....... :(
Ha itthon van anyukámmal, azt jobban bírja.
Bölcsitől előre rettegek, habár kijelentette, hogy ő is ovodába akar menni és ott úgy elvan a gyerekekkel, játszik, észre se veszi, ha kimegyek Noellal mondjuk pisilni (ja mert 2 reggel is volt, hogy elkísért). És megvert egy 5 éves kisfiút, aki utána elszaladt előle...... :oops: :oops: Előre sajnálom a bölcsis néniket.

Bocs, hogy nem reagálok senkinek és önzőn csak magunkról írtam.

A képek viszont nagyon jók, mindent meglestem, meg olvastam is, így képben vagyok. :wink:

Szülinapi képeket még le se töltöttem a gépre, de amint megvan rakok majd fel belőlük.

Ja és képzeljétek, megvan a fiúk ágya, végül is nem emeletes ágy lett, hanem egy magasított, Noel alszik felül, Leon meg alatta a földön egy matracon, majd fotózok. Átalakítottuk az egész szobát, szerintem nagyon jó lett.

Kép
Kép
Kép
barbapapa
 
 


Rókica!!

Zsuzsának nagyon boldog 2. szülinapot kivánunk!!!!!



Én azt hittem éjszaka lesz velünk valami,de végül semmi!! :(
Úgy éreztem,hogy majd szét robbanok!!De nem a hasam,hanem úgy istenesen minden porcikám!!!! :(
Alig aludtam valamit!! :?
Amúgy se nyákdugesz,se fájások... :roll: :roll:
Vasárnap nst,aztán ha addig semmi,akkor naponta menni kell!!! :?

Puszi!

ancsi26
 
 


And!

http://www.jatek-city.hu/index.php?cPat ... =2a&page=1

Na itt aztán van választék....
Csak tudnám hogy melyiket érdemes megvenni...

Ancsi!

Holnap szülsz, ez parancs :wink: :wink: :wink:

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Rókica!

Zsuzsának nagyon boldog születésnapot kívánok!

Ma már semmi bajom nincs szerencsére, biztos valami kaja nem tetszett, de nagyon! :)

Ancsi!

Akkor megy a drukk holnapra ! :wink:

Képzeljétek, kaptam egy szárítós mosógépet!!!!!!!!! :) már egy jó ideje szeretnék, mert ilyenkor meg télen nem szárad meg kint a ruha, bent meg nem nagyon van hova teregetni, és tök jó lenne csak betenni, meg kivenni a gépből! :D Holnap reggel hozzák, úgy várom már, ki is fogom rögtön próbálni! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Viki!

Örülök hogy jobban vagy :)

A száritós gépet imádni fogod :P az utána lévő több órás vasalást már kevésbé :? :? :? :oops: :oops: :oops:
7 éve húzom az igát :wink: :wink: a száritógép mellett :lol: :evil:

Barbi!

Nolcsi szuperügyes :)
Úgy érzed Leon nehezebb eset lesz??Pedig jól elvoltak a fiúk bármelyik nagyszülővel...
Igaz mindig változnak..lehet hogy pont most jönne egy anyás korszak Leonnak :roll: :roll: :roll:

Lányok.....

Agyalok ezen a fiú név kérdésen...és semmi nem jut az eszembe......
Azaz egy igen.....Demján....(és itt most nem a Demján Sándorra az ingatlancézárra kell asszociálni)..hanem mint keresztnévre :roll: :roll: :roll:
Szerintetek???
Férj :shock: :shock: :shock: :shock: igy nézett, hogy miket találok ki...de egyelőre nem tudok jobbat.

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok,

Zsuzsának boldog szülinapot!

Na most ennyire telik : )

Megann, szerintem olyan nevet adjatok neki ami neked és férjednek tetszik. Az a lényeg!
Árkádban én is voltam tegnap, vettem Kittinek egy Hello Kittys együttest és Rolinak egy leértékelt cipzáros pulcsit, ma meg visszamentem mert kinéztem neki még egy kantáros farmert de már nem volt meg sajna. Kb 1500 Ft lett volna-
Ezek a ruha dolgok elég bosszantóak, miért nem nőnek a gyerekkel??? :)

Nekem is van egy jópár ruci amit egyszerűen nincs szívem eladni pedig nem lányos. (pl. Benetton és Zarás farmer, Zarás fermerkabi, Zarás télikabi, meg a NIKE dolgok. )
De akkor mit csináljak velük??
Meg azért is vacilálok az ilyenek eladásain, mert kb az árának a negyedéért lehetne. Gondolom te se akarod az Overált 8-10 ezerért eladni.



Megyek fürdeni.


Puszi: Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Halihó,
még azt akartam, hogy hajrá ANCSI!!!

K.

KépKép
Kép
csikken
 
 


Barbi!
Lili anno engem is elküldött! :D
majdcsak beszokik Leon is!

Csikken!
Ez a Hello Kitty Kittinek tök jó! :D:D:D
Abban viszed haza a kórházból?

Viki!
Szárítógép :) Majd számoljbe!

ANcsinak most ki kell tartania még pár napot, amíg nincs itt a dokija, nem?

Konyhajáték: ANdris már vagy egy éve remekül játszik Lilijével és azóta se unta meg! :D
(nem egy hiper-szuper pedig, csak egy egyszerű mezei, viszont jól felszerelt :D).

Mi holnap Borfesztiválozunk, utána az egyik barátunk lát vendégül a szokásos pazar lakomára. :D Gyerekek anyósnál lesznek elszállásolva. Én két bort engedélyezek magamnak, az tuti, hogy mindkettő száraz lesz, vörös lez és francia lesz! :D:D:D

ayse
 
 


And!
Jajj nagyon édes lesz Eszti a tesóval (is)! :D
Naná, hogy élvezem! :D

ayse
 
 


Sziasztok!

Na, meghozták a szárítós mosógépet! :D Egy a gáz, hogy csak orosz nyelvű használati utasítást :shock: kaptunk hozzá, így délután mehetünk be az üzletbe kérni egy magyart is, :( és addig ugye hozzá sem merek nyúlni! :(

Még egy nyomvadt angol sincs, csak az orosz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Na mindegy, ha Peti felébred bemegyünk, azt csak adnak valami magyar nyelvű leírást is!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Halihó.

Majd teszek fel képet a kis ruciról. Egyenlőre nem az a hazahozós, de lehet. (Azt vettem már egyet :) )

Viki,milyen mosógép? Nincs fent a neten leírás hozzá?

Kriszti

KépKép
Kép
csikken
 
 


Hahó!!!

Jajj,lányok,de arik vagytok!!! :D
De még mindig semmi!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :shock: :roll:
Ez már nagyon idegölő!!!!!
Szülni akarok!!!!!!! :D

Szoritsatok,vuduzzatok...meg minden,hogy kezdődjön már el!!!!!

ancsi26
 
 


Ancsi!

vuduvuduvuduvuduvuduvudu :wink:

Viki!

:evil: :evil: hülyék ezek????

Lányok!

Én délelőtt voltam dokinál, hogy akkor most megállapitsuk hogy mikor is menjek AFP-vérvételre.
Nos kicsit be vagyok fosva, mert majd egy héttel nagyobbat mutatnak a méretek :oops: :oops: és hát ugye van a családi kórtörténetben 5 kilós baba(apám) :roll: :roll: :roll:
Ha túl nagyra nőne, lehet hogy mégis inkább császárt kérnék :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:

Ja és vásárolhatom nyugodtan a kék szinű ruhákat :lol: :lol: :lol:
Nem is értem hogy akinek nem tudják megmondani hogy fiút vár e vagy lányt..az hogy is létezik...vak a doki????
Én láttam Lénát is..meg a kiskrapekot is...fügyistől együtt :roll: :roll: kristálytisztán, összetéveszthetetlenül. :) :)

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Sziasztok!

Csikken!

Ariston AMD 109-es, de már párom kiverte a dilit bent és kaptunk hozzá magyart is! :)És már mossa az első üres bejáratós mosást 90 fokon, mindjárt kész lesz ! :D És tök csöndben megy! :D

Megann!

Nem semmi, hogy megint láttad a babát, irigykedek egy kicsit, én még mindig csak 24-én fogom látni! Én is mondtam dokimnak, hogy a 12 hetes crl érték 1 egész centivel nagyobb most, mint Petinél volt :shock: hogy mekkora lesz ez a gyerek, de azt mondta, hogy ilyenkor erre még nagyon nem lehet adni! Szóval nyugi, messze még a vége, majd nem nő olyan nagyon a végén! :) Én jövő szerdán megyek afp-re, akkor leszek 16+2, uh alapján meg 17+0, de az azt mondták mindegy! :)

Ancsi!

Szülésindító vuduk mennek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Megann!

Még azt akartam írni erre a fiú-lány dologra, hogy anyósom épp szerdán mesélte, hogy megszületett a kolléganőjének a végig (még 38 hetesen is) fiúnak mondott lánya! :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok lányok!

Jól le vagyok maradva! :oops: :oops: Tiszta rohanás volt az elmúlt 2-3 hetem...hétvégén meg szusszantam egy kicsit....

MI: jól vagyunk, kis Timike növekszik...jól van, sokat rukkapál, főleg a hólyagomat és a farokcsontomat... :lol:

Tüncsi iszonyatossan akaratos és dacos kórszaka még tart...bár látok némi enyhülést....

Megann gratulálok a kiskrapekhoz!!! Ha még aktuális a névválasztás, akkor nálam favoritok a : Dániel, Ádám, Krisztián, Richárd, de a Demján sem rossz...elején furcsa volt, de többször ismételgetve...egyre szebbnek tűnik...

Ancsi, HAJRÁ, HAJRÁ, HAJRÁ!!!!!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Viki!

Nagyon ügyesen járt el a férjed :) Igy kell ezt csinálni 8)

Babanézés:Csakis azért láttam ma is, mert a terhességi kor megállapitása miatt hivott a doki.
Nekem hétfőn kell menni, akkor lennék 16+0, uh szerint meg 16+5.
Szivem szerint nem mennék csak kedden vagy szerdán, de hát ha azt mondja menjek hétfőn, hát akkor megyek.
Remélem emiatt nem lesz überrossz az AFP....nem hiányzik az idegeskedés :( :( :(

Anyósod kolleganőjének a sztorija mosolyrafakasztó :lol: :lol: bár gondolom az illető anyuka nem mosolygott rajta ilyen jót :shock: :shock: :shock: :shock: .
Én komolyan mondom hogy az LEHETETLEN HOGY EZ A BABA LÁNY BABA :roll: :roll: :roll: :oops: :oops:
ÉN LÁTTAM A SAJÁT SZEMEMMEL..... :roll: :roll:
Szerintem ilyen tévedés szökőévben egyszer fordulhat elő a mai technikának köszönhetően. :roll: :roll:

Prüntyi!

Köszi...
Én is pont igy voltam a Demjánnal.......gyakorlatilag most más nem is tetszik...és ráadásul passzol a vezetéknévhez is..
Egy a bibi, hogy nincs ilyen név :shock: :shock: :shock: hogy honnan szedtem hát foggggggggalmam sincs :roll: :roll:
Csak Demjén van....Demján nincs....és ráadásul férj kézzel lábbal tiltakozik :? :? :? :?
Hűűűűűűűűű de nehéz lesz ez.

Remélem hamar túlesik Tüncsi a dackorszakon.

Nincs más alternativa a közösségben járáshoz mint az a bölcsi amit otthagytatok???

M.

Kép

Kép
megann
 
 


Megann, de van...játszóház, de ha minden nap mennénk akkor az kisebb vagyon lenne....most csak egy héten 2x megyünk oda is....

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Sziasztok!

Megann!

Petinél én is így voltam, igaz csak a 28. héten, de annyira egyértelműen látszott a kuki, hogy kizárt, hogy elhittem volna, ha azt mondják, lány!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

A Demjánt nem tudom, de Damján, az biztos, hogy van, mert mikor Peti született a szomszéd ágyon fekvő csajszi kisfiát Damjánnak hívták! A-betűvel nem tetszik????

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Helló Lányok!


Velünk minden okés, most épp anyuéknál vagyunk!

Nekünk nagyon megy a bölcsi, pénteken már ott hagytam, mondták a gondozók, hogy ebéd utánra menjek vissza, akkor mehetünk haza.
Így is volt, az égvilágon semmi probléma nem volt. Megbeszéltem a fiammal, hogy most elmegyek, de majd később megyek érte. Mondta, hogy jó, adott egy puszit, és mondta, hogy csá-csá. :lol: :lol: :lol: :lol:
Reggelizni ugyan nem akart, (soxor otthon sem), de ennek köszönhetően nagyon éhes volt már, mire jött az ebéd, úgyhogy szépen ebédelt.
Holnap még elhozom ebéd után, de kedden már ott is alszik, csak az altatásra kell vissza mennem.
Szóval, várakozáson felül teljesít a fiatalúr, nagyon büszke vagyok rá. Remélem, ez a tendencia így is marad, nagyon nem bánnám!

Ancsi!

Veled vajon mi újság?? Már nagyon kíváncsi vagyok!!!

Megann!

Jókat mosolygok a névválasztáson, én is azt gonoltam volna, hogy van olyan név, hogy Demján. De ezek szerint nincs. Viszont ha különleges névre vágysz, olyan biztos van, hogy Belián... Ismerek ilyet, nekem először furi volt a név, de mostmár tetszik.
Egyébként amik nekem tetszenek még: Norbert, Richárd, Domonkos, Kristóf, Kornél, Zétény és még sorolhatnám...


Barbi!

Örülök, hogy Nolcsi ilyen jól halad az ovival, remélem, Leonnal sem lesz gond a bölcsiben!

Róki!

Zsuzsa hogy halad a bölcsivel??

Totka!

Ti pedig mikor is kezdtek?

És Megann, Ti mikor??

Ja, Totka!

Még annyit: -6,5 kg az elmúlt másfél hónap termése!!! (és még nincs vége) Még legalább 6 kg, és újra annyi leszek, mint szülés előtt. Nálam már ez is nagy szó, ahhoz képest, hogy kb. 15-16 kg-ot szedtem fel terhesség alatt + amit még szülés után szedtem fel.
Ismételten örök hála!!!
:wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
kuha
 
 


Kuha!

Örülök, hogy jól haladtok a bölcsivel!

Nagyon boldog szülinapot Gergőnek! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs
 
 


Sziasztok!

Sajnos nem tudtam jönni eddig, mert nem volt netem.
De jól vagyunk, Lívikének megtartottuk 2.szülinapját persze külön ami azért elszomorít :(

Jól van Lívi, nagyon sokat beszél, hihetetlen mennyire és puzzleokat rak, ki igaz 12 darabosokat de ügyi nagyon.
Viszont nem egy túl mozgékony gyerkőc, ő inkább logikában, kézügyességben teljesaít ha jól látom :)

Annyit sikerült csak visszaolvasnom, hogy Ancsi hamarosan szül: DRUKK!!!!!!

Majd teszek fel képeket Líviről

mindenkit nagyon sokszor puszilunk!!!!!!!!!!

Mea
mea
 
 


halihóó


Ancsi!!!!!!!!!! hajrá!!!!!!! :) :) :) Molli legyél ügyes!! ;) :D

Én fészekrakó öszönömtől szenvedek. kipakoltam egy csomó szekrényt, ami papírokkal van tele, mindenféle újsággal, mehetünk a méhbe :) apa nem élvezte annyira, :shock: :shock: így nézett, hogy mki a fene ütött belém, és hát neki is voltak felesleges papírjai, úgyhogy ő sem úszta meg. eszti meg nagy segítség volt :)
most gyűjtöm az energiát a továbbiakra :)
és végig kll gondolnom, hogy miket kell még tenni a bölcsiig meg egyáltalán, mert egyáltalán nem bírok koncentrálni, mindent elfelejtek, de nagyon súlyos módon, már magamat sem bírom elviselni.
egyik nap 3 órát kerestem a zsebemben lévő telefonomat, lehúzott ablakokkal parkoltam pár órát a westendben, és sorolhatnám... ember egész jól bírja, de sztem fejben már számol vissza decemberig :lol: :lol: pedig emlékezhetne, hogy utána sem lesz varázsütés :D

Megann, köszi a linket, még a www.játékfutár.com-ot nézd meg!
a kisfiad súlya miatt ne aggódj, ráérsz kicsit aggódni a 38.héten, addig még annyi víz lefolyik a dunán!
a Demján tényleg elég fura név.. de még van idő engedélyeztetni :D :D :D és férjjel elfogadtatni :) marha kíváncsi vagyok a vezetéknevetekre ;)

Prüntyi!
Tüncsi tudja már a tesót? hogy viszonyul a témához?

képzeljétek, mi pénteken voltunk a bölcsiben játszószobában, és volt ott egy esztikorú kisfiú a 3 hónapos öccsével (aki egyébként 8 kilós volt :) ), és Eszti olyan aranyos volt vele, simizte, de úgy, hogy alig mert hozzáérni, puszit adott neki, megtörölte a száját pelussal, amikor kibüfizte a kaját :) úgyhogy az elején biztos élvezni fogja a tesót, aztán majd meglátjuk :)

na, apa szólt, hogy regényt írok-e, annyit kalimpálok :)

KépKép
KépKép
and
 
 


And, igen, tudja..várja nagyon...(most még :) )

ösztönök, ne is mondjad! már ki van válogatva és kimosva, az összes 56-62 es ruciami Tüncstől és a kis Annától maradt...:) de azt látom, hogy venni nem kell semmit....:)

Kép

Kép
prüntyi
 
 


Egy kép Líviről, nehogy elfelejtsétek :)

Kép

Mea
mea
 
 


Prüntyi!

De jó Timinek fogják hívni a 2. babát?

De jó :wink:

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Mielőtt máshol hírdetem...

van két eladó kismamaszoknyám, szinte tényleg új, most nem is tudtam nyáron felvenni...csak Tüncsivel volt rajtam párszor....

Kép
Kép

és fiús anyukák...téli kabát...szép ónixszürke...kb 86-92-es méret lehet...a könnyebség kedvéért 45 cm hosszú, és az ujja hossza a hónaljnál...23 cm
Kép

ha érdekel valakit szóljon!

Kép

Kép
prüntyi
 
 


És egy Tüncsi friss....
Kép

Kép

Kép
prüntyi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?