Új privát üzeneted érkezett!

Judit!

A CRL-re én is kíváncsi lennék, de azt természetesen nem írta ide! :twisted: Sebaj, jövő héten kedden megyek a saját dokimhoz! :wink:
Hol szoktátok Levinek a cipőt venni? Mert mi általában a Malomba járunk át a Deichmann-ba, ott (szinte) mindig kapunk és még az ára is jó.
Vendég
 


Ódry!
Nekem pont aznap csinálták auh-t amikor betöltöttem a 12. hetet. A CRL alapján 11 hetes volt (41mm), a BPD alapján 12 hetes (19mm). Erre az orvos azt írta a kiskönmyvembe, meg a leletre: 11-12 hetes terhesség. Remélem azért nem nagyfejű babám lesz. Semmit nem mondott, hogy ez így nem lenne normális. Viszont láttam,hogy nyaki redőt se pontosan mérte, csak egyszerűen azt nézte 2mm-en belűl van és az normális, nem is mérte meg pontosan. Ilyen pici méreteket nehéz nagyon pontosan mérni bármennyire igyekszenek. Valaki szerintem írt már erről.... Az a lényeg, hogy az előző uh-hoz képest fejlődjenek kb a kívánt mértékben . Az egyéni eltérések pedig egyre nagyobbak lesznek.

Judit!

Köszönöm a beszámolót. Én is kinéztem egy aquanatal foglalkozást, és most tenirozom magam, hogy jövő héten el kellene menni egy foglalkozásra. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8

Ódry!
Nem kell minden babának mereven követnie ezeket a táblázatokat, de azért jó ránézni, hogy nagyjából okés a dolog...

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 

 
 

Ódry!

Mi is a Malomban voltunk a Deichmann-ban, de 26-osban nem volt az ami tetszett. 5990 Ft volt az ára. A Deichmann cipők a Levi méretében 8990 Ft-ba kerülnek. Talán meg is vettem volna az egyik modellt de abból se volt méret. Csak kisebb és nagyobb.
Ez a mi szerencsénk.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Ódry!

Te hol laksz?

Képzeljétek annyira kíváncsi vagyok a babám nemére, hogy már odáig vetemedtem, hogy a karikagyűrűmet felkötöttem cérnára, a hasam felé lógattam és vártam hogy merre mozdul. Ha hosszában akkor állítólag fiú, a keresztbe akkor lány. Keresztbe mozdult.
De lehet hogy azért mert annyira azt akartam :roll:

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Judit!

Ezt a fajta babonát nem is ismertem.
Én is nagyon kiváncsi vagyok :!:
Tegnap nézegettem egy 4d uh rendelő honlapját. OÖtt azt írták, hogy a gyakorlat alapján betöltött 13. héttől meg tudják mondani a baba nemét.
Ti tervezitek, hogy elmentek 4d uh vizsgálatra ami babamozi is egyben. Én főleg a két nagyobb miatt szeretném...Akkor olyan kézzelfoghatóbb lenne nekik is. De csak olyan helyre megyek ahol alapos vizsgálatot is csinálnak. Csak a mozizásért nem adok ki annyit. Fontos, hogy orvos csinálja. A kérdés, hogy melyik időszakot válasszam.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Szép napot mindenkinek!

Lexus
12 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pumperka
Ahogy tudom, a 20-25. hét tájékán már nagyon szép 4D-s fotókat tudnak csinálni a babáról...
Pesti ismerőseim a Praxist szokták emlegetni...
Vendég
 


Mommy! Jééé, télleeeg, mi egy idősek lenni :D Ott is 12 :D :D :D

Olllyan nagyon hideg van, h menten megfagyok, de itt eddig még nem esett, koppkoppkopp!

Ódry! Klassz, h minden OK! A mi szemünkben 11+6 vagy ;)

KépKép
lexus
 
 


Lányok! Köszönöm, hogy megnyugtattatok! Kész voltam ettől a dokitól! Azt nem is meséltem, hogy kértem képet, erre ő azt mondta, hogy miért nem inkább videokazettát hoztam, ezen alig fog látszani valami... Gondoltam magamban, majd én azt eldöntöm. Meg egyébként is az előző két Törpikémről is tudtak képet készíteni ilyenidősen (igaz, 100x jobbat, mint ő). :P Remélem többször nem találkozom vele! Eddig hála az égnek nem sikerült, hát most kifogtam...
Az meg, hogy nem CRL-t nézett, hanem BPD-t, ilyennel még nem találkoztam. Direkt előkerestem a fiúk uh-s leleteit. Na mindegy, nem is bosszantom magam tovább.

Judit! Cegléden lakunk. Én is kíváncsi lennék már a baba nemére. Majd kipróbálom a "gyűrűs trükköt"! :lol: :lol: :lol:

Lexi! Köszi! :wink: :wink: :wink:

Pumperka! Ha hazajöttem megnézem, amit küldtél. Most megyünk a kicsivel a nagyfiúért.
Vendég
 


Nálunk szépen süt a nap... olyan 25-26 fok van, a hétvégére mondanak erőteljes lehülést...
Vendég
 


Sziasztok,

hát megvolt a rákszűrés, eléggé fájt és most kis véres-micsodás utóhatása van a dolognak.

Lexi: gratulálok a 12. héthez, nekem már csak 2 nap kell, és én is betöltöm. Beírnád a táblába, hogy 19-én lesz a következő orvosim?

Ódry: nagyon sajnlom, hogy ilyen faragatlan b...ó orvos volt, annál is inkább, mert mérhetetlen izgalommal és kíváncsisággal van tele az ember egy uh előtt, de ne törődj vele.

Pumperka: köszi a mamanetes táblit, nagyon hasznos!

KépKép
bnesz.eva
 
 


Mi is hazaértünk az UH-ról. :) Végre két hónap után ismét láttuk a kis picurit. :) 78mm-es volt, BPD 28mm és a tarkóredő 1,9mm. :) Korának megfelelő. :)
Íme a fotó Róla:
Kép

KépKép
KépKép
mni
 
 


Niki!
Ez a jobb képek közzé tartozik. Gondolom ez megnyugtatott most. Legszívesebben naponta nézegetné az ember őket. :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka
 
 


Én is dobok egy uh. képet, bár ez nem olyan szép, mint a Tiéd, Niki! :cry:

Kép
Vendég
 


Jó, kicsit nagyítottunk rajta, meg kivágtuk. :) Csak azért tűnik jobbnak. :)
De látszik az orra, álla, gerince és hadonászott a kezével és rúgkapált. Meg mintha csuklott volna, de lehet csak az én hasam mozgott annyira. :)

KépKép
KépKép
mni
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a bíztatást és a kedves szavakat hát elég jól jön....
Azért el vagyok szomorodva, de remélem minden rendben lesz!


Nem tudom feltölteni a képet. :cry:

Lexa!
Elkűldenéd az emailcímed ? Átkűldeném neked!
Mindenkit puszilok Pepike
aki ma töltötte (én is ) a 12. hetet boldog 12 hetességet!!!!! :oops: :wink:

pepike


Kép

Kép
pepike
 
 


Pepike
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

danyearhart@yahoo.com
Elküldheted nekem is... segítek szívesen...
Vendég
 


:!: :!: :!: GRATULÁLOK 12 HETESEK!!!! :!: :!: :!:
Tejóég!! Annyira szalad az idő! Néha még a saját vonalzóm is elképeszt... Lexa, te is csak most indítottad a topikot :shock:
Rosszullétek hogy állnak?

Mni! Gyönyörű baba!!!

Ódry! Ez egy f...sz!!! Milyen helyes babó!!! NAgyon édi!! Megint beigazolódik, hogy egyes dokik ebben élik ki magukat, hogy riogatják a kismamákat, miközben semmi gond nincs.

Éva! :( Remélem, jobban vagy. Ez a méhszáj-matatás még baba nélkül se kellemes. Remélem elmúlt a vérezgetés mostanra.

Judit!
Ez a vízitorna nagyon izgalmasan hangzik!!! Azt hiszem a Fehér Fóka is csinál a Campona melletti usziban, az tőlünk annyira nincs messze.

Ma voltam védőnéninél. Adott egy nagyon jó öletet, hogy egyelőre semmiképpen ne dobbantsak a dokitól, legalábbis 18. hétig, hogy csináljam végig ott az alap vizsgálatokat. Utána úgyis csak 24 hetesen lesz megint addig kitalálom a továbbiakat. igaza van. Megint nagyon rendes volt!! Az ilyen védőnéniket klónoztatni kellene!!!

Még egy dolog, hát izééé.. :oops: :oops: szóval :oops: :oops:
tegnap meg akartam kérdezni, csak aztán nem volt kedvem fellépni a netre, hogy ugye ilyen idősen ha apával szexelünk, az ondófolyadék prosztaglandinja még nem tud galibát okozni? :oops: Minthogy kezdett a dolog aktuálissá válni.. :oops: :wink: Rémlik, hogy valami hormonális érettség kell hozzá, de nem tudom pontosan. Nade mostan az a helyzet, hogy ................................ :oops: .................... :oops: .................................................. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: szóval, CSAJOK, A KÉT-HÁROM PERCES FOLYAMATOS (!) ORGAZMUS UGYE NEM ÁRT A BABÁNAK??? :shock: :shock: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :wink: A nagy büdös helyzet az, hogy szerintem a szervezetem egyszerre bepótolta az elmúlt 3 hónapot :roll: (a múltkor mondtam is a nőturkásznak, hogy ugyan, ha már úgyis ott jár, szedje már le a pókhálókat is :lol: ), és ha utánaszámolok, ez havi 1 perc orgazmus, az nem is sok, sőt :oops: :oops:
Remélem a baba sem bánta, bár semmi jele nincs, hogy gond lenne. :wink:
Olvastam már róla, hogy a második harmadban a nők jobban élvezik a szexet de azért ez :oops: :roll: .......... ez azé nemvoltsemmi :shock: :shock:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Te Pati! Énnő hallod... :oops: :roll: :oops: Én irigyellek :oops: :lol: Lassan kb. azt sem tudom, h mi az a szex. Amióta tudom, h terhes vagyok, simán meg tudom számolni egy kezemen, h hányszor voltunk együtt :roll: Mellesleg a kérdésedre válaszolva, nem, nem hiszem, h árt a dolog a babának.
A topicot Meli indította, én utánad csatlakoztam ;), de tényleg rohadt régen volt már :shock: Rosszullétek talán múlnak, a tény az az, h kevesebb van belőlük. Tehát múlnak :D De azért sajnos még vannak.. Viszont így, h itt a 12. hét, azt várom, h köv. nap nélküle ébredjek :D

Pepike! Küldök privit az email címemről, bár látom, Mommy is megadta, azért jöhet nekem is, akár most, akár bármikor :) Gratula neked is a 12. héthez, és mint az egyik illetékes, köszönöm a megemlítést ;)

Niki, Ódry! Szuperek a képek!!! Olyan irigy vagyok! De holnap nekem is lesz!!! Csinálok az albumban egy "12. heti uh" c. alalbumot, és feltöltöm a képeiteket, ha megengeditek ;)

Évi! Beírtam :)

KépKép
lexus
 
 


LEXA!!
NAGY DRUKK ÉS MINDENFÉLE POZITÍV ENERDZSIK MEG VUDUK MENNEK HOLNAPRA NEKED AZ UH-RA!
Hányra mész? Képet ne felejts el kérni és felrakni ide!

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Kösziii, rámférnek a drukkok ;) Percről percre jobban izgulok!
11-re megyek, képet pedig teeermészetes, h kérek, és fel is teszem!!! ;)

KépKép
lexus
 
 


Tényleg, akik vtak 12. hetin, azoknak mikor kell legközelebb menni? Most megint hülye vagyok? :roll:

KépKép
lexus
 
 


Lexa pocak kerek 12 hetesen :)

Kép

Bocsi, h mindig ilyen kevés ruha nélkül mutatkozom :oops:, de megbeszéltük, h ebben leszek fényképezve, amíg rámjön ;), h rendesen látszódjon a növekedés.

Megyek vonalzót frissíteni :D

KépKép
lexus
 
 


Persze Lexa nyugodtan rakd fel a képet, ez csak természetes, hogy oda is átkerül. :)
Én legközelebb 21.-én vagy 24.-én megyek AFP-re. Majd utána valamikor a dokihoz. De én nem is voltam 12. heti UH-on, mert a mai már 14. heti volt. Nem is tudom, mikor lesz a legközelebbi UH?
Most 4D-re szeretnénk menni, nem tudom ilyenkor már érdemes-e?

KépKép
KépKép
mni
 
 


Niki! És azokat a cuccosokat, amiket a 12. hetinél szoktak nézni/elvégezni nem most csinálták? Szal nem lehet, h csak mostanra kaptál időpontot? :roll:
Jajj tényleg, az AFP! De lölé vagyok, bocs :oops: Sztem érdemes elmenni 4D-re, nektek ezen a képen is nagyon szépen látszik a baba, és mivel a 4D tök részletes, ezért tuti, h tök jó élmény lenne ;)

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok!
sajnos én is azok közé tartozom, akik egy kezükön meg bírják számolni az együttléteket :(
Az én szervezetem tiltakozik ellene. Elég zavarban vagyok, de meg szeretném kérdezni, hogy nektek vannak e ilyesmi gondotok?
Mindenütt azt olvasom, hogy nő a hüvelyváladék mennyisége.
Hát nekem nem. Sőt az ellenkezője. Teljesen száraz vagyok.
Bocs az intim kérdésekért de nagyon aggódok.
Így szinte fájdalmas az együttlét.
Tudtok erről valamit?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Lányok!

Én úgy érzem az a 194 nap ami még hátravan az egy örökkévalóság. Fél év. :shock:

Nekem nem adnak képet az UH-n sohasem! :cry: Itt nem lehet kérni. Itt szinte meg sem lehet szólalni, megalázó ahogy bánnak a kismamákkal.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Niki!
Sikerült feltenni, nagyon köszönöm a közreműködést. Jobb így beszélgetni, hogy látjuk egymást. :D

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Tegyetek fel lécciii pocakfotókat!!! Aki 12. hetes, az 12. hetit (mégis csak egy mérföldkő ;)), aki meg nem, az csak úgy! Légyszi-légysziii!!! :D

Judit! Én is ezt írtam, h egy kezemen meg tudom számolni, h amióta pocakos vagyok, hányszor vtunk együtt. Am ehhez a témához (a váladékoshoz) nem tudok hozzászólni, én nem észleltem, h nekem kevesebb lenne. Sőt, néha folyásom is van :oops:, de mintha a múltkor azt írtátok vna (nem emléxem, h kik és miért), h ez normális :roll:

KépKép
lexus
 
 


Sziasztok :)

én is gratula a 12 heteseknek! :)
és nagggyon tündériek a babafotók! :) én UHra magánra mentem, jó hogy pénzbe kerül, de csak velünk foglalkozik a hölgy, ott lehet a párom is és tök rendes. múltkor kaptunk képet, de lehet h megkérdem a következőnél, h pendrivera nem lehet-e? :)
nekem a védőnőm azt ajánlotta, h 20dik hét körül érdemes 4Dre menni. bár kitudja?

mpatr, én azt olvastam valahol, h ondó prosztaglandinja kifejezetten jót tesz, a méh falát rugalmassá teszi. az orgazmus is jót tesz, kisebb méhösszehúzódást generál,de a kellemesebb fajtából és a baba is örömöt érez. Nem tudom ez mennyire igaz. Sajnos az elején én sem kivántam annyira. A férjem talán ezért is, meg nyügős is voltam, nem tetszett neki a sok változás. (hiába a fiatal házasság... :lol: ) viszont erre találtuk ki, h most "Maszat az úr", ha rosszul vagyok akkor csak ezt mondom és máris előbújik belőle a kispapa :)

Lexus aranyos a pocid :) és holnapra drukkdrukk, aztán majd gyere és mesélj! (bár én naponta csak egyszer járok erre, de igyekszem visszaolvasni! :) )

én is didergem, a 3-4 réteg ma már kevésnek kezdett bizonyulni... de állítólag hétvégére jön a jóidő!!!! :)

.....
.....

más, sajnálom kismamák, én is egy kicsit szomorkodom, egyik legjobb barátnőm élettel összeegyeztethetetlen nyiltgerincű kisbabát hordott a szive alatt. :( ma lett belőle kisangyal :cry: persze ez naggyon ritka betegség, de nagyon nehéz neki most... és én is szomorkodom. persze szivem mélyén elolthatatlan boldogságom van, és mindig mosolygok, mikor Maszatra gondolok. De ez nagggyon szomorúúúú :cry:

Kép

Kép
kolyok28
 
 


Lexus!

Nekem csak akkor ... száraz. Érzem hogy így tiltakozik a szervezetem. Amúgy nekem is átlagos.
Mit lehet ez ellen tenni? :shock: Nem találtam a net-en sem erről semmit. Mindenütt a változó korral hozták kapcsolatba. Bár valahol megemlítették a terhességet is mint okot. Remélem ez megváltozik még.

Mpatr!
Nagyon irígy vagyok. Erről én már olvastam, a babának nem okoz gondot, sőt jót tesz neki. Arra már nem nagyon emlékszem, hogy ezt mivel indokolták.

Holnap nem leszek, Szegeden koptatom az iskolapadot. Szombaton is csak estére érek haza. De olyan jó olvasni a fórumot. Mégiscsak egy csónakban evezünk, kivel beszélhetnénk a dolgokat meg jobban, mint egymással.
Jó éjt mkinek.

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet
 
 


Sziasztok!

Engem a doki eltiltott par hetre a szextol, mert mult heten sajna egy szep ejszaka utan elkezdtem verezni es gorcsolni, szoval biztos ami biztos....parom meg ugy erzi magat, mint egy hos(megjegyzem miota komolyabban ismerjuk egymast szinte nem telt el nap szex nelkul), mondta, h o siman kibirja a 9honapot, csak a babanak ne essen baja, na ezt csak a telefonban, mikor haza jon akkor meg nem lehet levakarni rolam :) !
a nedvesegrol..hmmm.....en mindig azom alul :lol: :oops: :oops: :lol:
na szep almokat
rima
 
 


Ildi! Ez borzasztó :cry: :cry: :cry: Nagyon sajnálom! És eddig nem vették észre a vizsgálatok során??? Istenem, szegények.. nagyon sok erőt a barátnődnek!

Na, asszem, megyek aludni, késő van. Jó éjt!

KépKép
lexus
 
 


Ja, Pepi! Ment a privi az email címemmel ;)

A tv-ben szülnek :D Holnap lehet, h nem leszek már az UH előtt, előtte és utána is dolgozom :?, délután pedig, ha minden igaz, megyünk apával vásárolni, és lesz kismama nacim!!! Elsőnek a C&A-t célzom meg, remélem, sikerem lesz! Kérem légyszi a drukkokat 11 körül! :)

Na, tényleg bedugolok és megyek aludni, szép éjszakát mkinek!

KépKép
lexus
 
 


Üdv.az Újaknak!!! :D :D

Mpatr!

Hát írigyellek szex-ügyben!!Én marhára kívánnám a szexet de a szervezetem nem,vagyis bennem a félsz erős, hogy nehogy valami baja legyen a babának.Tudom hogy hülyeség,ezerszer elmondták már sokan...de ez van :?

Ambuláns szülés:nekem igenis tetszene, ha nincs semmi gond,de tényleg csak akkor ha nincs semmi komplikáció.Én egyik gyerekem születése után se tudtam nyugodtam pihenni a kórházban,sokkal jobb otthon nyugalomban.De azt is megértem aki inkább a kórházban érzi magát a legbiztosab helyen!!!

Ma megint a kórházban kötöttem ki... :( először reggel észleltem rózsaszín valamit a WC papíron,aztán este 6.kor még többet.Irány a kórház de hál'istennek mindenOK a babával,integetett az UH-n,szívecskéje dobogott ezerrel,méhszáj zárt.Valszeg a hüvelyfalán egy hajszálér megrepedt és az vérezget néha....hát marha jó :? Nekem tuti nem lesz 4.gyerekem, mert ezt az aggódást még egyszer nem bírnám ki.

Mindenkinek üdv és puszi! :wink: :lol:

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Szasztok kismamik!
Tegnap végig feküdtem a napot, mert elég alaposan görcsöltem. Azért ennyi idősen ezt már nem kellene, kicsit be voltam fosikálva.....

Lexi! Uh-ra drukk megy!

Patti! Az ondó csak érett méhszájnál okoz szülésbeindulást, ez ilyen korai terhességben még ne jellemző..... :lol: :lol: Apácska teljesítményéhez gratulálok!!!! Hálistennek nálunk a szex ugyan úgy van, mint eddig volt, se nem ritkább, se nem sűrűbb, ahogyan éppen kedvünk szottyanik!

Minden 12. hetesnek sok gratula jár, vigyázzatok magatokra!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Azt hittem, azért, mert pár napig dolgoztam, már fel sem enged a netre. Egész délelőtt azt írta, hogy hibás a kód...

Szex: irigylem azokat, akik ébren tudnak lenni! Én kívánni kívánnám, sőőőőőt, de este fél nyolckor muszáj aludnom! Mivel 7-re érek haza a munkából, így zuhany-fogmosás-alvás a délutáni programom... őszintén, ezért van elegem a munkából, így nem lesz életem ebben a 9 hónapban... hét végén meg átépítjük a házat, úgyhogy napközben akkor sem ér rá a párom... brühühü, lassan már csokit is gyakrabban eszek...

Képzeljétek, váltottam dokit, mert egyik reggel el kellett menni a Jánosba és több, mint másfél óra volt kocsival...

Úgyhogy most az Istvánban szülök, de nem tudom, ez sem az igazi...

Norco-tól kaptam a címet (nagyon-nagyon köszi!), egy iszonyítosan aranyos nő! Nagyon jó és megnyugtató volt nála lenni, azt az egyet kivéve, hogy még szívhangot sem néztünk... az eddigi dokimnál az volt a fura, hogy éjjel-nappal látni akart, 3 hónap alatt (amiből csak 2-ben tudtam, hogy terhes vagyok), már 5 UH volt.

Itt megkaptam előre a beutalómat az AFP-re, időpontot, hogy mikor menjek genetikai UH-ra (október 18 körül - ollllyan nagggyon messze van!!!) és majd akörül szeretne legközelebb látni.
Nekem egyik sem tökéletes, az eddigi túl sok volt, hogy mást sem csinálok, csak különböző orvosokhoz járok, de most meg nem tudjak a babáról semmit október közepéig!

Az eddig írtak után olyan parában vagyok, nem is fogom észrevenni, ha esetleg valami baj lenne...

4D-s UH: én már felhívtam őket, azt mondták, hogy 18-20. hét előtt felesleges. Ez a jó időpont, mert még egyben látszik a baba és gyerekformája is van.

Én tuti, hogy legközelebb is a Bolgárkerék utcába megyek UH-ra, ott nagyon-nagyon kedvesek és alaposak voltak, nem csak babamozi, hanem szakemberek nézik, hogy mindene megvan-e, ami azért mégis fontosabb, minthogy jó legyen a kép (amúgy így is jó képet csináltak, csak még gumimacira emlékeztetett)

Sziasztok,

Eszter

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Jaj-jaj, Lexa, elfelejtettem írni, hogy mennyire drukkolok, csak gondoltam!!!!

És milyen szépen nő már a pocakod!!!!

Írj majd mindenképp, hogy milyen volt!

És mindenkinek gratula a betöltött 12-höz, az azért sorsfordítóan szép szám!!!!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Szia Eszter!

Még nagyon új vagyok ezen a topikon, de igazából, Te indítottál arra, hogy bejelentkezzem én is. Igaz, ezt már valaki írta, " a korod ellenére", talán nem közétek tartoznék, 37 éves vagyok, de hát így alakult az életem, későn találtam meg a páromat, de szerencsénkre a 2. hónapban összejött a baba. Szóval, azért gondoltam, hogy írok, mert láttam a táblázatban, hogy március 4-re vagy kiírva, és a János kórházban fogsz szülni. Én március 5-re vagyok kiírva, szintén a Jánosban fogok szülni. Megkérdezhetem, ki az orvosod? Lehet, hogy találkozunk? Még az is lehet, ki tudja mit hoz a sors...
Azért majd felrakok magamról, magunkról egy képet, hogy lássátok, azért talán nem lógok ki annyira a sorból.

Ildi

Kép
kikó70
 
 


Szia Ildi!

Ilyen butaságot... mi az, hogy a korod ellenére??? Láttál itt olyat, hogy kizárólag kiskorúaknak, vagy csak nagymamiknak - vagy valami hasonlót???? Én kemény 4 évvel vagyok fiatalabb nálad és máris szülni fogom az elsőt (mai állapotom alapján, ha át nem alszom :) )
Ez egy nagggyon jó kis fórum, ahol mindenkit, mindentől függetlenül vagy függően soxeretettel várunk!!

És tök jó, hogy neked is a 2. hónapban összejött a baba, én nem is hittem volna (amíg a mostani párommal így nem alakult), hogy ilyen létezik.

Akkor gondolom te is átélted a gyerek miatti parát, lekésem v. nem, stb... (én csak magamból indulok ki, úgyhogy bocs, ha nem így van...)

Nekem sajna pont most kellett dokit váltanom, nagyon-nagyon messze volt a János, de dr. Dömötöri Jenő volt a dokim ( ő még nyaral, nem is tudja, hogy már a múlt :cry: ), viszont előbb gyorsan továbbajánlottam Jommorrisonnak, úgyhogy most ő fog nála szülni.

Te amúgy kinél?

Mni, Ódry, gyönyörűek az UH képeitek!

Kép

KépKép
eszterxx
 
 


Ildi!!!
Necsiáldmárhékáska!!!
Én 35 vagyok! És nem dobtak ki!!! :lol: :lol: :lol:
Pedig már egy 14 éves nagyfiam is van már! :roll: :wink:
Szóval félre butaságot hallod-e!
Vendég
 


Jut eszembe!

Hol van Jim??????????????????


Tudom, költözik, meg stb, de remélem jól vannak!!!
Vendég
 


Dr. Kaszás Tibornál. Nagyon rendes, már évek óta járok hozzá. Akkor nem a Jánosban fogsz szülni.... Pedig olyan jó volt látni a táblázatban....
Tudod nekem mikor volt para, hogy lekésem a családosdit? Amikor már ugyan megvolt a férjem, akkor még barát formájában, de valahogy a rossz tapasztalataim miatt, attól tartottam, ennek a kapcsolatnak is vége lesz. És akkor egyszer csak váratlanul azt mondta, hogy "cicuska, én feleségül veszlek". Alig hittem a fülemnek. Aztán el is múlt a para, pedig az esküvőt csak 9 hónap múlva tartottuk meg. Akartam képet felrakni magunkról, a gépemen egyelőre csak esküvői van, de ez a fránya rendszer nem engedi, hibát jelez. Majd még próbálkozom....

Ildi

Kép
kikó70
 
 


Sziasztok!

Judit! Megnéztelek titeket iwiw-en! Szépek vagytok! Kidobott 16 találatot, de Levente fényképe alapján mindjárt megtaláltalak.
Tényleg lányok!!! Aki fent van: van kedvetek iwiw-en is "megismerkedni"? Én kíváncsi lennék rátok. Én Kimmel (Szabó) Zsuzsi néven vagyok fent, ha valakit érdekelnék :lol: Törpikém pedig Kimmel Alexa.

XXX téma: Hát én sem vagyok valami nagy formában így a várandósság elején. A férjem szerencsére megérti, meg hát léteznek más megoldások is, mint a tipikus együttlét. :oops: Előző terhességemnél is a középső harmadban volt igazán aktív a dolog. A vége felé egyre jobban kívántam volna, de akkor már a férjem nem mert, féltette a babát! És az volt a jelszava: Csak nem fogok meg... egy terhes nőt! Hát ezzel nem értettünk egyet, de azért átvészeltük.

Gratula a 12. heteseknek és az új UH képekhez!

Judit! Tényleg olyan megalázóan bánnak veletek a kórházban? A Kismama újságban olvastam elég sok negatív dolgot a kecskeméti kórházról, de állítólag már javult a helyzet. Ezek szerint mégsem? Hát nem lehet kellemes az életed legboldogabb időszakában ilyen emberekre bízni magadat! :(
Vendég
 


LEXA DRÁGA (D. :lol: ) VÁRUNK A HÍREKKEL!!!!!!

NYugdíjasklubosok :lol: :lol: :lol: :lol: , Ti meg ne bújkáljatok, hanem írjatok sokat, azért az a 2-3 év szerintem sokat dob az élettapasztalatotokon (hű anyám ezt a szót leírni... :shock: ). Tessék velünk megosztani a nagy bölcsességeket. :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr
 
 


Mpart
Egészségetekre... :wink:

Judit (Kecskeméten)
Sikosító gél...
Vendég
 


Patti!

Híjjjjnyeazerremegarrádat................. :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen bölcsességet akarsz Te kapni öreganyádtól????
Ha tudnád, hogy mennyi hibár fogunk majd mi is elkövetni! :roll: :?
Vendég
 


Szia Mindenki!

Mi van, Pati? A Dinnye már hosszú? :lol: :lol: Ezt tetszik :D D. :D

Egyébként nagyon szépen köszönöm a drukkokat, jelentem, célbaértek! Törpicsek korának megfelelő, minden rendben van vele, szép, jó, stb. :D Nem terpesztett be, úgyhogy sajnos a nemét még nem tudjuk, de most csodásan beérem azzal is, h tudom, h minden OK! Kaptunk több csodaszép képet is, fel is biggyesztem, aztán majd reagálok részletesen is, csak most meg kell csinálnom egy fontos melót, de utána jövök ;) Na aszongya:

Kép Törpicsek

Kép Törpicsek profilból

Kép Törpi tapi :)

KépKép
lexus
 
 


Hihi, tök hülye vagyok, az elsőn is profilból van, csak ott tökmáshogy :D

KépKép
lexus
 
 


Ja, és azt ne tessék nézni, h melyiken merre áll, mert Lexa mami szórakozott a képekkel, és ide-oda forgatta, h úgy álljon, ahogy a legjobban látszik :D :roll:

Na, befogom, vár a meló! :?

KépKép
lexus
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?